facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør"

Transkript

1 facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør

2

3

4 Avanceret vindues- og facadeentreprenør HSHansen er en af Europas største og mest avancerede vindues- og facadefabrikker. Virksomheden er en del af HansenGroup, der med en stolt og mere end 100 år gammel smedehistorie, har rødder i den vestjyske muld i Lem ved Ringkøbing. Vores kerneprodukt er specialudviklede profilsystemer i aluminium og glas. Både systemerne og produktionen er fleksibel, og vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vores profilsystemer, så produkterne matcher de ideer og tekniske krav, der udvikles på landets førende tegnestuer. HansenGroup designer, fremstiller og installerer aluminium facader, curtain walling, boltet glaskonstruktioner, kommercielle vindue og dør-systemer, samt et utal af andre unikke og teknisk avancerede byggematerialer. HansenGroup, der blev grundlagt i 1909, er i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør med en omsætning på DKK 1 milliard og 1000 medarbejdere. HansenGroup er specialister indenfor facader, vinduer til erhvervsbyggeri samt brandsikret og structural glazing.

5 Skydedørsløsninger Svingdørsløsninger Karruseldørsløsninger Varmetæpper Din indgang-vores opgave Ring eller besøg os på Kvalitet, design og sikkerhed er højeste prioritet for Besam. Egne serviceteknikere optimerer din indgang, så den altid er indbydende. Besam producerer og servicerer automatiske dørsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions JØRN LANGVAD A/S A R K I T E K T E R L A N G V A D. D K ARKITEKTRÅDGIVER FOR DANMARKS FØRENDE MEDICINALVIRKSOMHEDER pb staal er en moderne men erfaren underleverandør til H.S. Hansens Fabrikker A/S Samarbejdet spænder vidt, og vi leverer bl.a. kassetter, inddækninger, beslag, mock ups og gode ideer. Målet er, gennem vores automatiserede arbejdsprocesser, godt håndværk og kvalificeret sparring, at sikre den rette kvalitet til en attraktiv pris. pb staal a/s Agerbakken Hørning Tlf.: Fax: Luk lyset ind og branden ude Bliv klogere på brandsikre glasvægge Kontakt os på eller tlf Thermo Kemi har i 20 år drevet back up virksomhed for glasindustrien og glarmestre i Danmark Thermo Kemi ApS Oliefabriksvej Kastrup Tlf: Fax: Mobil: Construction We help you invent Solutions the future dowcorning.com/imagine

6 Vores rådgivning, projektering og montering er professionel, og alle vores produkter er fremtidsorienterede med brug af seneste teknologi. Udgangspunktet er i skandinavisk arkitektur med et minimalistisk formsprog. Med egne produktionsfaciliteter har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for at udvikle nye produkter til hele Skandinavien. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger blandt andet med erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation og dobbeltfacader. Specialisten i håndtering af miljøfarligt affald Tlf.: Afd. vest: Afd. øst:

7 Havnegade Kbh K Tlf Fax Den bedste samarbejdspartner - i længden UDVIKLING PROTOTYPER VÆRKTØJSFREMSTILLING SPRØJTESTØBNING

8 Hansen UnitAl

9

10

11 Modulopbygget facadesystem Profilsystemet Hansen UnitAl er HSHansens løsning til byggebranchen, der til stadighed efterspørger øget effektivitet og mulighed for at modulere erhvervs- og institutionsbyggeri. Systemet består af præfabrikerede elementer til modulopbyggede facader og er specialudviklet til bygninger over to etager. De lette facadekonstruktioner reducerer kravet til bygningens bærende struktur. Derudover gør den unikke konstruktion, at systemet også kan anvendes til tag og vi kan således som de eneste, tilbyde hele tagkonstruktioner opført af glas og aluminium. Alle elementer produceres under kontrollerede forhold på vores fabrikker i Lem, og sikrer højeste kvalitet. De færdige elementer samles i opvarmede fabrikslokaler beskyttet mod vind og vejr, og sikrer ensartet kvalitet af produkterne. Elementerne kan i princippet leveres med alle mulige materialer som f.eks. natursten, alu, teglskaller og andre materialer. Ligeledes kan det leveres med monteret tilbehør, eksempelvis kabelbakker, som dermed reducerer tiden på pladsen yderligere. Det betyder også, at systemet tillader, at vi lukker husene hurtigt, og det giver et bedre byggeri med færre fejl. Når der monteres uden lift eller stillads, reduceres omkostningerne og ikke mindst tiden på pladsen, og sikkerheden øges for alle omkring byggeriet. Herved giver Hansen UnitAl en bæredygtig byggeproces. Hansen UnitAl er testet efter markedets strengeste krav, udviklet efter gældende samt fremtidige energikrav, og lever op til alle sikkerhedskrav.

12 Hansen UnitAl har en lang række fordele: Hurtig montagetid Lave pladsomkostninger Høj kvalitet Mange alternative profilsammensætninger Høj sikkerhed Integreret solafskærmning Som de eneste kan vi med Hansen UnitAl tilbyde hele tage af glas/alu elementer eksempelvis kan vi lukke facader og tage med m2 på én dag.

13 Nykredit, Krystallen i København er et godt eksempel på hvor kort byggetiden er, med Hansen UnitAl. Normal byggetid for facadelukningen med dobbeltfacade, som denne, er minimum 8 måneder. HSHansen lukkede bygningen på 29 dage fra færdig stålkonstruktion.

14 Rådgivning til arkitekter fra idé til udførelse! HansenProfile systemleverandør til HSHansen ISO 9001 certificeret med eget testcenter Profilsystemer til ethvert formål: lavenergi, støjbekæmpelse, modulopbyggede facader, eksplosionssikring, intelligens, brandventilation og meget mere HansenProfile Jernbanegade 26 DK-6940 Lem Tlf.: Mail: hansen system leverandøren

15 Vi dyrker præcision... Mange års erfaring betyder, at vores kunder ved, hvad vi står for, og at nye kunder hurtigt oplever det. Vi vil være den hurtige, pålidelige og innovative leverandør. Vi vil konstant forbedre os og bevæge os fremad. 100 % kan ikke blot besluttes af ledelsen. Det opnås af dedikerede medarbejdere, drevet af målet om at levere det optimale i samarbejde med vore kunder. Vores viden gør idé til virkelighed Hydro Aluminium Tønder a.s Bygmestervej 7 DK-6270 Tønder T: F: DELACOUR DANIA har kontorer i Århus, København, Nuuk, Tórshavn, Moskva og Kiev og beskæftiger 200 personer, heraf 70 jurister. DELACOUR DANIA. En todelt vision På udvalgte specialer vil vi være det naturlige valg for kunder, der efterspørger den absolut højeste ekspertise i landet. De udvalgte specialer er entrepriseret, M&A, immaterialret, transportret, told, moms og afgifter, procesret, udbud og insolvens og finansiering. Vi vil derudover være det foretrukne advokatfirma i SMVsegmentet over hele landet. Vores mission er med afsæt i kundens konkrete behov at rådgive med høj faglighed, rettidig omhu og optimal kundeværdi. DELACOUR DANIA Lille Torv Århus C. Tlf Fax Langebrogade København K. Lars Gregersen, Advokat (H), Partner, speciale i entrepriseret ÅRHUS KØBENHAVN NUUK TÓRSHAVN MOSKVA KIEV

16

17 Hansen Millennium

18 Klassisk arkitektur kombineret med moderne teknologi Hansen Millennium kombinerer klassisk arkitektur med moderne teknologi. Gamle stålvinduer har ingen kuldebroisolering, og det medfører et stort energitab og samler kondensvand. Med respekt for fortiden og den eksisterende arkitektur har vi udviklet et profilsystem, der ikke alene holder fast i de smalle profiler, fastholder det maksimale lysindfald, men også lever op til de strengeste krav til U-værdier nu og i fremtiden. Designet af profilerne er udført i tæt samarbejde med førende arkitekter, og respekten for fortiden er den røde tråd, der sikrer et højt æstetisk og tiltalende udseende for hele systemet. Systemet bruges i dag til renoveringer og nybyggeri i hele Nordeuropa. Koblede rammer Hansen Millennium Komfort er et koblet rammesystem med lave U-værdier og god støjdæmpning. Den koblede ramme er opbygget med enkeltlagsglas udvendig og en lavenergirude indvendig. I hulrummet mellem glas og rude monteres en beskyttet persienne, der giver længere levetid for produktet, og lavere omkostninger til vedligehold. Mange valgmuligheder for farver, materialer og gennemsigtighed for lameller, ligesom betjening findes med snoretræk, stang eller el-betjent. De koblede rammer kan monteres som enkeltsidende vinduer, som elementer og vinduesbånd eller indsat i store curtain walls. Profilsystemet tilpasses udvendig brug med plads til såvel 2-lags- som 3-lagsruder. Indvendig kan systemet med fordel monteres med enkeltlags glas. Hansen Millennium tillader fra 6 mm enkeltlagsglas over standard 2-lagsruder og op til de nyeste 3-lagsruder på 43 mm i tykkelsen. En kontinuerlig udvikling sikrer, at systemet følger såvel lovmæssige som HSHansens egne krav til høj kvalitet.

19 De smukke og fredede bygninger Centralværkstederne i Århus er renoveret med Hansen Millennium

20

21 Hansen Millennium har en lang række fordele: Ekstremt smalle profiler Maksimeret lysindfald og G-værdi Variable, skjulte dreje-kip-beslag erstatter synlige ventilationsriste i vindueskarmen, og opretholder den termiske og akustiske isolering Patenteret system med skjulte trækstænger tillader større spændvidder i facader Integreret kuldebroisolering Skjulte hængsler Skjulte dræn Skjulte opluk limet fra fabrik, faste felter glasses på stedet Farver: Naturanodiseret, bruneloxeret, eller valgfri pulverlakering efter ønske, og tofarvning med forskel på indvendig og udvendig er også en mulighed. Dimensionering af Hansen Millennium partier sker efter givne forudsætninger som vindlast, størrelse bxh og omfang af sprosser. Hansen Millennium kan konstrueres i alle former som retvinklede, runde eller med buer. Dørprogrammet i Hansen Millennium systemet tilbyder facadedøre, terrassedøre og skyde-kipdøre.

22

23 Tlf Markiser Ind- og udvendig afskærmning Persienner Markisoletter Screens Mørklægninger Faste skærme SunGlazing Lad os rådgive tidligt i byggefasen - så bliver resultatet optimalt! Vest: Møgelgårdsvej 7, 8520 Lystrup Tlf Fax Øst: Brorupvej 4, 4200 Slagelse Tlf Fax Slibning og salg af værktøj Bare en tand bedre... KJÆR S SLIBERI Langerdalvej 1 Fårborg 6940 Lem Tlf Fax KJÆ Langerda Tlf Sdr. Viumvej 4a Hemmet Tlf Fax Kontakt: Ivan Thomsen. Nord/Syd- Vagt Guldagervej Esbjerg V Tlf.: Mobil: Tvilum bag facaden Præcisions opmåling/afsætning Tvilum Landinspektørfirma A/S Hillerød Kastrup Frederikssund Telefon: Tvilum_ad_55x90.indd 1 02/07/ ps industrilakering a/s Pulverlakering og sandblæsning levering indenfor 72 timer Pulverlakering og sandblæsning levering indenfor 72 timer

24 Specialdesign

25

26 Realiseringen af de karakteristiske tagelementer kunne kun lade sig gøre gennem en innovativ byggeproces og et tæt integreret samarbejde. Ved at flytte timer fra byggepladsen til kontrollerede forhold i produktionen, opnåede vi optimale betingelser og en effektiv montage hvad før ville tage op til flere måneder på byggepladsen blev monteret på kun tre dage.

27 Specialdesign med mange profiler HSHansens mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vores ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase. For os er partnering en faglig og professionel udfordring, og vi har et stort udbud af løsninger, der kan tilpasses individuel design, funktion og økonomi. Vi arbejder således hverken med hyldevarer eller katalogvarer. Hver gang vi indgår i et projekt uanset om der er tale om bærende profiler eller facadeelementer, tilpasser vi vores profiler efter ønske og i samarbejde med hver enkelt kunde. Det gælder også eventuelle funktionskrav.

28 Uanset opgaven er vores fokus på kvalitet det skal være rigtigt og se rigtigt ud. Mange af vores dygtige medarbejdere har flere års erfaring og kender vores fremgangs- og tilgangsmåder. Vi har alle kompetencer inhouse det er vores eget system, eget design og egne fabrikker, som vi tilpasser opgaven for jeres projekter og ønsker. I forbindelse med renoveringen af Tuborg Bryghus (som er bevaringsværdi) var den oprindelige tanke, at renovere de eksisterende trævinduer. Tidligt i forløbet blev vi kontaktet af bygherrens rådgiver med henblik på, at lave/udvikle nye alu-vinduer til bygningen, som skulle være fuldstændig identisk med de eksisterende i forhold til udformning. Ifølge bygherrens rådgiver ønskede man nye vinduer i aluminium, da dette ville opfylde kravene til U-værdier, lyd og man ville samtidig opnå fremtidige besparelse på udgifter til vedligeholdelse. Ved at vælge alu-vinduer frem for, at renovere de eksisterende vinduer er gevinsten ifølge bygherren: a. Økonomi renovering af de eksisterende vinduer + tilkøb af koblet rammer for at opnå U-værdi + lyd var en dyrere løsning b. Kvalitet fremtidige besparelser til vedligeholdelse c. Tid renovering af vinduer og montering af ekstra rammer ville forlænge byggeperioden i forhold til nye vinduer

29

30

31 Brand og komfort Styring af naturlig og mekanisk ventilation Vi åbner for sikkerhed og velvære... Salg og reparation af automatiske døranlæg T.E. Service Dørautomatik Tlf Mobil ALT I VOGNMANDSKØRSEL LEVERING AF GRUS, STEN OG MULDJORD KØRSEL M/KRAN GRAB KØRSEL M/ÅBEN-LUKKET TIP, TRAILER UDLEJNING AF AFFALDSCONTAINERE ArSiMa Michael Jebsens Plads 1-3 DK-6200 Aabenraa Tlf.: Fax: Din sikkerhed Vores styrke

32

33 30.0 m - når varen er vigtig RINGKØBING Enghavevej 13 Tlf Fax VARDE Jeppe Skovgårdsvej 3 Tlf Fax VIBORG J.N.K Farvervej 22 Tlf Fax VIDEBÆK Fabriksvej 1 Tlf Fax SPJALD Hovedgaden 90 Tlf Fax ULFBORG Industriarealet 13 Tlf Fax HØRNING Nydamsvej 22 Tlf Fax mm Hagensvej 54 DK 9530 Støvring Tlf Fax Homepage: John Madsen Specialtransport A/S A AE STÅLMONTAGE Tegn.: Logostreamer 170 x 30mm Korrektur 14/05/2004 VE Tværvej Tarm Tlf Mobil Fax RINGKØBING Kunde: Nr Hee Entreprise Kontaktperson: Jens Peder Kristiansen OBS!!! Dette farveprint er IKKE gyldig farveprøve på det færdige resultat, men viser farvefordelingen i opgaven, ligesom evt. billeder er gengivet i en lav opløsning. JYDA SIGN ApS, Industrivej Nord 24 B, 7490 Aulum Tlf Fax

34 Ringkøbing Maskinværksted A/S Frejasvej 4 DK-6950 Ringkøbing Tlf Fax Facade/tømrerarbejde Euro Industries har gennem mere end 10 år specialiseret sig i alumontering og glas facader. Samt almindeligt tømrerarbejde. Referencelisten er lang og omfattende, og dækker bl.a. nogle af Københavns markante byggerier. Gennem knowhow og års erfaring har vi formået at blive en stærk samarbejdspartner i byggerier som kræver specielle montage opsætninger. Tidsfaktoren er som oftest byggeriets hæmsko den bliver markant forbedret gennem fleksibilitet.

35 LØSNINGER TIL DINE BEHOV Blikfang til dine gæster innovative, skræddersyede indgangsløsninger, der gør indtryk En bygning viser sin karakter allerede ved udformningen af indgangsområdet. GEZE har sin egen specialiserede afdeling der udelukkende arbejder med individuelle løsninger til indgangsområder. GEZE s karrusel- og skydedøre er med til, med deres stilrene rammer af helglas og et ekstraordinært design, at give dit indgangsområde en særlig karakter. Vi tilbyder alsidige systemløsninger med karusseldøre, vinkelskydedøre og halvrunde og buede skydedøre. Vi arbejder med kontinuerlig videreudvikling af vores produkter. Sammen med dig udfører vi enestående og unikke indgange. Vi sørger for komfortable og sikre adgange til bygningen og fokuserer først og fremmest på dine ønsker og idéer. Dørteknik Automatiske dørsystemer Glassystemer Ventilation og brandventilation Sikkerhedsteknik Ørstedhus indgangsparti: Glasfacade med aluminium og glasdøre - leveret af HS Hansen, 3 fløjet karruseldør TSA 325 NT A3 med automatiske natdøre samt 2 stk. automatiske døråbnere Slimdrive EMD-F - leveret og monteret af GEZE. GEZE Danmark Høje Taastrup Boulevard Taastrup Tlf BEWEGUNG MIT SYSTEM

36 facadeentreprenøren HSHansen www. jsdanmark.dk Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegatabilske olier Koncept: JS Media Tools www. jsdanmark.dk Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegatabilske olier Koncept: JS Media Tools HSHansen tilbyder: Produktinformation Teknisk support Konstruktion Idé og layout Totalløsninger Kundetilpasset projekt Projektledelse / montage Nordeuropas førende facadeentreprenør HSHansen version er at være firmaet hvor kunderne vælger at handle være firmaet hvor mennesker vælger at gøre karriere vokse langsomt med kollegaer der deler samme værdier HansenGroup Tlf, DK: Tlf, UK: Alle informationer i denne brochure er afgivet med de bedste intentioner og overbevisning. HansenGroup forbeholder sig ret til at forbedre, opdatere og modificere produkter og service uden forudgående varsel. HSHansen Bredgade 4 DK-6940 Lem Tlf: Fax: HSHansen Gunnar Clausens Vej 19 DK-8260 Viby Tlf: Fax: HSHansen Industrikrogen 3 DK-2635 Ishøj Tlf: Fax:

hansen facadeentreprenøren Hansen UnitAl modulsystem for facader

hansen facadeentreprenøren Hansen UnitAl modulsystem for facader hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen UnitAl modulsystem for facader Hansen UnitAl modulsystem for facader Referencer Word Trade Center, Malmø, Sverige 16-39 Forum Jären, Stavanger, Norge 42-51 Novozymes,

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper

hansen facadeentreprenøren Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper Hansen Millennium et unikt profilsystem Referencer Järnvägsverkstäderna i Johanneslust,

Læs mere

hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København

hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København hansen facadeentreprenøren HSHansen Projekt: Novozymes - Bagsværd, København Novozymes Bagsværd, København Copenhagen, Denmark Det falder naturligt at Novosymes som verdens førende inden for bioinnovation

Læs mere

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi Hansen på lavenergi Den globale opvarmning er et faktum! Temperaturen stiger og CO 2 niveauet bærer sin del af skylden, hvorfor det er ønskeligt

Læs mere

hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper

hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper Innovativ teknologi Hansen Millennium kombinerer klassisk arkitektur med moderne teknologi.

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Bud på fremtidens facader Modulopbyggede facader 2009/2010 2

Bud på fremtidens facader Modulopbyggede facader 2009/2010 2 2009/2010 2 Program 13.00 Indlæg under frokosten HansenGroup og HSHansen Hansen UnitAl KPMG facader/ovenlys 13.45 Rundvisning i produktionen 14.30 Den valgte stenbeklædning til KPMG 14.45 Bud på fremtidens

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni

Godt håndværk og ansvarlighed. Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni Godt håndværk og ansvarlighed Dana vinduer står for: Håndværksmæssige traditioner Høj kvalitet Kundetilfredshed Fleksibilitet Ansvarlighed

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

godt håndværk og ansvarlighed

godt håndværk og ansvarlighed EN 14351-1:2006 Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 mail@dana-vinduer.dk www.dana-vinduer.dk Godt håndværk og ansvarlighed Vinduer og døre i fyr og mahogni godt håndværk og ansvarlighed DANSKE VINDUER

Læs mere

Individuelt byggeri med personlighed og stil

Individuelt byggeri med personlighed og stil Individuelt byggeri med personlighed og stil MODERNE ENERGI KLASSISK Mere end 25 år med husbyggeri Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen og omsætter

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen UnitAl facadeprincipper Bredgade 4, 940 Lem St. Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hsh.dk Revision F, 14.01.15 Tekniske informationer Hansen UnitAl element: Dimensioner: Bredde:

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013

OUTDOOR LIVING (ODL) Først med integrerede screens WWW.BRUSTOR.COM PATENTANMELDT 2013 B-200 ODL (Taglameller) B-300 ODL (Foldeligt skydetag) B-400 ODL (Topscreen tag) B-100 ODL (B-127 Pergola) Først med integrerede OUTDOOR LIVING (ODL) WWW.BRUSTOR.COM DK PATENTANMELDT 2013 1 :: Vandtæt

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Sapa Building System. Energi effektivitet, kontrol og tilskud

Sapa Building System. Energi effektivitet, kontrol og tilskud Sapa Building System Energi effektivitet, kontrol og tilskud Projekt: Karlstad Universitet Hus Vänern. By: Karlstad. Fotograf: Åke E:son Lindman Sapa Facadesystem 4150 SX Energieffektivt At spare på energien

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen UnitAl facadeprincipper HS Hansen a/s Bredgade 4, 940 Lem Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hshansen.dk Tekniske informationer UnitAl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt:

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

W W W. E X PA N. D K

W W W. E X PA N. D K WWW.EXPAN.DK I D E E N : EXPAN BYGGESYSTEM ENKELT OG RATIONELT BYGGERI EXPAN er det komplette byggesystem til hele råhuset. EXPAN er rationelt, tidsbesparende byggeri til tiden..! EXPAN er sikker planlægning

Læs mere

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom Eksempel 1 ENERGIRENOVERING KONTORBYGNING Betonsandwich med flere tilbygninger, 1919-1959, Ellebjergvej, Kbh UDGIVET DECEMBER 2012 Fra energimærke E til A1 Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør

Schüco ThermoSlide. Superisoleret PVC-hæve-/skydedør Schüco ThermoSlide Superisoleret PVC-hæve-/skydedør 2 Schüco ThermoSlide Den perfekte forbindelse mellem inde og ude Hæve-/skydedøre skaber rum med masser af lys, en smuk udsigt og sætter deres helt eget

Læs mere

Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed

Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed Phønix Tag Fyn A/S. Langagergyden 1. Nr. Lyndelse. 5792 Årslev. Tlf.: 65 90 13 17. Fax: 65 90 17 41. fyn@phonixtag.dk. phonixtag.dk Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed Phønix Tag Fyn din garanti

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner Fyns Smedejerns Trapper A/S www.fst-as.dk _ S t å l t r a p p e r _ Altaner _ Konstruktioner _ Smedearbejde Velkommen til Fyns Smedejerns Trapper A/S Allerede da smedemestrene Jørgen Sneftrup og Henning

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til lette ydervægge

Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til lette ydervægge Cembrit Windstopper Vindspærreplader til lette ydervægge www.cembrit.dk Tåler fugt i byggeperioden og bagefter Nem at tildanne Diffusionsåben Kan optage og afgive fugt Modstandsdygtig overfor skimmelsvamp

Læs mere

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner

PANELBYG.dk. PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk. Den rigtige samarbejdspartner 16 Oktober 2015 1 PANELBYG ApS Gråhedevej 7, Ådum DK-6880 Tarm Telefon 88 32 17 70 E-mail: info@panelbyg.dk Tommy Bundgaard Hansen Rådgivning og salg Dir. telefon: +45 88 32 17 72 Mobil : +45 6128 4080

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer

Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Tagoverdækket Terrasse Forlæng din sommer Nyhed 2016/17 1 Indhold Cool-Quick Elementer, lav dit terrassetag til en JED Udestue Side 8 JED NIVEAU terr Mangfoldighed aner 2 Nyd de første solstråler i foråret,

Læs mere

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM. www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS DET NYE ENERGIEFFEKTIVE VINDUES- OG DØRSYSTEM www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri NORDIC DESIGN PLUS VINDUER OG DØRE AF HIGH TECH-MATERIALET RAU-FIPRO - Vinduessystemet

Læs mere

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Stærkt og stilrent. I stål og aluminium Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Løsningen er individuel. Men den høje kvalitet er standard for os. Mere end 60 års erfaring Laukien har igennem

Læs mere

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion

En verden af træ. Udvikling Samarbejde Produktion En verden af træ Udvikling Samarbejde Produktion HISTORIE Gennem 3 generationer har arbejdspladsen på Falster, summet af snakken om træ og genlydt af savene, der suser gennem træet. Flexwood har fulgt

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET Ventisol a/s Nordre Ringvej 9 9760 Vrå Tlf.: 98 98 16 75 Fax: 98 98 24 86 info@ventisol.dk www.ventisol.dk BOLIG INGEN KOMPROMISER Hos

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom Eksempel 1 ENERGIRENOVERING KONTORBYGNING Betonsandwich med flere tilbygninger, 1919-1959, Ellebjergvej, Kbh UDGIVET DECEMBER 2012 Fra energimærke E til A1 Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

MicroShade. Redefining Solar Shading

MicroShade. Redefining Solar Shading MicroShade Redefining Solar Shading Naturlig klimakontrol Intelligent teknologi med afsæt i enkle principper MicroShade er intelligent solafskærmning, der enkelt og effektivt skaber naturlig skygge. Påvirkningen

Læs mere

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger 1 2 Indholdsfortegnelse side 3 Indvendig isolering side 4 Hulmurs isolering side 6 Gulv isolering side 8 Tag isolering side 10 Facade isolering side 11 Loft isolering side 12 Løsningsforslag side 13 U-værdi

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler DEKO MG præfabrikerede 2-lags glasmoduler 2 DEKO MG giv gipsvæggene nyt liv Med DEKO MG modulglas er det muligt at give gipsvægge et nyt og moderne udseende - et helt nyt liv med lyse og luftige rum! DEKO

Læs mere

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden

Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Everluxx Classic e Klassiske vinduer designet til fremtiden Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Ønsker man sprosser i rammen, kan der vælges mellem gennemgående sprosser, ilagte sprosser, der som navnet

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen Bredgade 4, 940 Lem St. Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hsh.dk Revision, 1.09.15 Tekniske informationer Hansen Unitl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt: Glastykkelse:

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark

CASE. Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark CASE Lavenergivilla Unik arkitektonisk privatvilla, Danmark Arkitekt/ designer: STUDIOBAKI LAVENERGIHUS MED FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED Villaen i København er opbygget af færdige, præfabrikerede skræddersyede

Læs mere

Beton til alle tider

Beton til alle tider Beton til alle tider Vi bygger på mennesker og deres faglige kunnen Præfa Betonelement har fire årtiers erfaring i produktion og montering af betonelementer bygget på gode mennesker og deres faglige kunnen

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Nulli Secundus, latin for det engelske udtryk second to none. Dette udtryk og holdningen bagved, beskriver på alle måder vores holdninger

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet, til yderst konkurrencedygtige

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning www.lyngsoe.dk Kvalitet med karakter Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en kvalitet der

Læs mere

Automatisk Dørsystem Besam Slim

Automatisk Dørsystem Besam Slim Automatisk Dørsystem Besam Slim Tilbehør og valgmuligheder Profiltype: - Slim - Slim Thermo Profilfinish: - eloxeret aluminium, farve efter ønske - malet i farve i henhold til RAL-skalaen type: -, 0 eller

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - RAIN sikrer at du - uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle tagrendeløsninger i zink og kobber af højeste faglige kvalitet, til

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Fokus på den bedste løsning

Fokus på den bedste løsning Fokus på den bedste løsning 2 03 Luk dig ind i en verden af vinduer og døre Fokus på den bedste løsning Hos PT VINDUER har vi konstant fokus på at levere dig den bedst mulige løsning, når det gælder vinduer

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

idé Murermestervilla 157 + 96

idé Murermestervilla 157 + 96 Murermestervilla 157 + 96 Fuldmuret murermestervilla i høj kvalitet udført i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Villaen har en klassisk dansk arkitektur, samt en optimal og moderne indretning. Desuden

Læs mere