facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør"

Transkript

1 facadeentreprenøren HSHansen Nordeuropas førende facadeentreprenør

2

3

4 Avanceret vindues- og facadeentreprenør HSHansen er en af Europas største og mest avancerede vindues- og facadefabrikker. Virksomheden er en del af HansenGroup, der med en stolt og mere end 100 år gammel smedehistorie, har rødder i den vestjyske muld i Lem ved Ringkøbing. Vores kerneprodukt er specialudviklede profilsystemer i aluminium og glas. Både systemerne og produktionen er fleksibel, og vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vores profilsystemer, så produkterne matcher de ideer og tekniske krav, der udvikles på landets førende tegnestuer. HansenGroup designer, fremstiller og installerer aluminium facader, curtain walling, boltet glaskonstruktioner, kommercielle vindue og dør-systemer, samt et utal af andre unikke og teknisk avancerede byggematerialer. HansenGroup, der blev grundlagt i 1909, er i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør med en omsætning på DKK 1 milliard og 1000 medarbejdere. HansenGroup er specialister indenfor facader, vinduer til erhvervsbyggeri samt brandsikret og structural glazing.

5 Skydedørsløsninger Svingdørsløsninger Karruseldørsløsninger Varmetæpper Din indgang-vores opgave Ring eller besøg os på Kvalitet, design og sikkerhed er højeste prioritet for Besam. Egne serviceteknikere optimerer din indgang, så den altid er indbydende. Besam producerer og servicerer automatiske dørsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions JØRN LANGVAD A/S A R K I T E K T E R L A N G V A D. D K ARKITEKTRÅDGIVER FOR DANMARKS FØRENDE MEDICINALVIRKSOMHEDER pb staal er en moderne men erfaren underleverandør til H.S. Hansens Fabrikker A/S Samarbejdet spænder vidt, og vi leverer bl.a. kassetter, inddækninger, beslag, mock ups og gode ideer. Målet er, gennem vores automatiserede arbejdsprocesser, godt håndværk og kvalificeret sparring, at sikre den rette kvalitet til en attraktiv pris. pb staal a/s Agerbakken Hørning Tlf.: Fax: Luk lyset ind og branden ude Bliv klogere på brandsikre glasvægge Kontakt os på eller tlf Thermo Kemi har i 20 år drevet back up virksomhed for glasindustrien og glarmestre i Danmark Thermo Kemi ApS Oliefabriksvej Kastrup Tlf: Fax: Mobil: Construction We help you invent Solutions the future dowcorning.com/imagine

6 Vores rådgivning, projektering og montering er professionel, og alle vores produkter er fremtidsorienterede med brug af seneste teknologi. Udgangspunktet er i skandinavisk arkitektur med et minimalistisk formsprog. Med egne produktionsfaciliteter har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for at udvikle nye produkter til hele Skandinavien. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger blandt andet med erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation og dobbeltfacader. Specialisten i håndtering af miljøfarligt affald Tlf.: Afd. vest: Afd. øst:

7 Havnegade Kbh K Tlf Fax Den bedste samarbejdspartner - i længden UDVIKLING PROTOTYPER VÆRKTØJSFREMSTILLING SPRØJTESTØBNING

8 Hansen UnitAl

9

10

11 Modulopbygget facadesystem Profilsystemet Hansen UnitAl er HSHansens løsning til byggebranchen, der til stadighed efterspørger øget effektivitet og mulighed for at modulere erhvervs- og institutionsbyggeri. Systemet består af præfabrikerede elementer til modulopbyggede facader og er specialudviklet til bygninger over to etager. De lette facadekonstruktioner reducerer kravet til bygningens bærende struktur. Derudover gør den unikke konstruktion, at systemet også kan anvendes til tag og vi kan således som de eneste, tilbyde hele tagkonstruktioner opført af glas og aluminium. Alle elementer produceres under kontrollerede forhold på vores fabrikker i Lem, og sikrer højeste kvalitet. De færdige elementer samles i opvarmede fabrikslokaler beskyttet mod vind og vejr, og sikrer ensartet kvalitet af produkterne. Elementerne kan i princippet leveres med alle mulige materialer som f.eks. natursten, alu, teglskaller og andre materialer. Ligeledes kan det leveres med monteret tilbehør, eksempelvis kabelbakker, som dermed reducerer tiden på pladsen yderligere. Det betyder også, at systemet tillader, at vi lukker husene hurtigt, og det giver et bedre byggeri med færre fejl. Når der monteres uden lift eller stillads, reduceres omkostningerne og ikke mindst tiden på pladsen, og sikkerheden øges for alle omkring byggeriet. Herved giver Hansen UnitAl en bæredygtig byggeproces. Hansen UnitAl er testet efter markedets strengeste krav, udviklet efter gældende samt fremtidige energikrav, og lever op til alle sikkerhedskrav.

12 Hansen UnitAl har en lang række fordele: Hurtig montagetid Lave pladsomkostninger Høj kvalitet Mange alternative profilsammensætninger Høj sikkerhed Integreret solafskærmning Som de eneste kan vi med Hansen UnitAl tilbyde hele tage af glas/alu elementer eksempelvis kan vi lukke facader og tage med m2 på én dag.

13 Nykredit, Krystallen i København er et godt eksempel på hvor kort byggetiden er, med Hansen UnitAl. Normal byggetid for facadelukningen med dobbeltfacade, som denne, er minimum 8 måneder. HSHansen lukkede bygningen på 29 dage fra færdig stålkonstruktion.

14 Rådgivning til arkitekter fra idé til udførelse! HansenProfile systemleverandør til HSHansen ISO 9001 certificeret med eget testcenter Profilsystemer til ethvert formål: lavenergi, støjbekæmpelse, modulopbyggede facader, eksplosionssikring, intelligens, brandventilation og meget mere HansenProfile Jernbanegade 26 DK-6940 Lem Tlf.: Mail: hansen system leverandøren

15 Vi dyrker præcision... Mange års erfaring betyder, at vores kunder ved, hvad vi står for, og at nye kunder hurtigt oplever det. Vi vil være den hurtige, pålidelige og innovative leverandør. Vi vil konstant forbedre os og bevæge os fremad. 100 % kan ikke blot besluttes af ledelsen. Det opnås af dedikerede medarbejdere, drevet af målet om at levere det optimale i samarbejde med vore kunder. Vores viden gør idé til virkelighed Hydro Aluminium Tønder a.s Bygmestervej 7 DK-6270 Tønder T: F: DELACOUR DANIA har kontorer i Århus, København, Nuuk, Tórshavn, Moskva og Kiev og beskæftiger 200 personer, heraf 70 jurister. DELACOUR DANIA. En todelt vision På udvalgte specialer vil vi være det naturlige valg for kunder, der efterspørger den absolut højeste ekspertise i landet. De udvalgte specialer er entrepriseret, M&A, immaterialret, transportret, told, moms og afgifter, procesret, udbud og insolvens og finansiering. Vi vil derudover være det foretrukne advokatfirma i SMVsegmentet over hele landet. Vores mission er med afsæt i kundens konkrete behov at rådgive med høj faglighed, rettidig omhu og optimal kundeværdi. DELACOUR DANIA Lille Torv Århus C. Tlf Fax Langebrogade København K. Lars Gregersen, Advokat (H), Partner, speciale i entrepriseret ÅRHUS KØBENHAVN NUUK TÓRSHAVN MOSKVA KIEV

16

17 Hansen Millennium

18 Klassisk arkitektur kombineret med moderne teknologi Hansen Millennium kombinerer klassisk arkitektur med moderne teknologi. Gamle stålvinduer har ingen kuldebroisolering, og det medfører et stort energitab og samler kondensvand. Med respekt for fortiden og den eksisterende arkitektur har vi udviklet et profilsystem, der ikke alene holder fast i de smalle profiler, fastholder det maksimale lysindfald, men også lever op til de strengeste krav til U-værdier nu og i fremtiden. Designet af profilerne er udført i tæt samarbejde med førende arkitekter, og respekten for fortiden er den røde tråd, der sikrer et højt æstetisk og tiltalende udseende for hele systemet. Systemet bruges i dag til renoveringer og nybyggeri i hele Nordeuropa. Koblede rammer Hansen Millennium Komfort er et koblet rammesystem med lave U-værdier og god støjdæmpning. Den koblede ramme er opbygget med enkeltlagsglas udvendig og en lavenergirude indvendig. I hulrummet mellem glas og rude monteres en beskyttet persienne, der giver længere levetid for produktet, og lavere omkostninger til vedligehold. Mange valgmuligheder for farver, materialer og gennemsigtighed for lameller, ligesom betjening findes med snoretræk, stang eller el-betjent. De koblede rammer kan monteres som enkeltsidende vinduer, som elementer og vinduesbånd eller indsat i store curtain walls. Profilsystemet tilpasses udvendig brug med plads til såvel 2-lags- som 3-lagsruder. Indvendig kan systemet med fordel monteres med enkeltlags glas. Hansen Millennium tillader fra 6 mm enkeltlagsglas over standard 2-lagsruder og op til de nyeste 3-lagsruder på 43 mm i tykkelsen. En kontinuerlig udvikling sikrer, at systemet følger såvel lovmæssige som HSHansens egne krav til høj kvalitet.

19 De smukke og fredede bygninger Centralværkstederne i Århus er renoveret med Hansen Millennium

20

21 Hansen Millennium har en lang række fordele: Ekstremt smalle profiler Maksimeret lysindfald og G-værdi Variable, skjulte dreje-kip-beslag erstatter synlige ventilationsriste i vindueskarmen, og opretholder den termiske og akustiske isolering Patenteret system med skjulte trækstænger tillader større spændvidder i facader Integreret kuldebroisolering Skjulte hængsler Skjulte dræn Skjulte opluk limet fra fabrik, faste felter glasses på stedet Farver: Naturanodiseret, bruneloxeret, eller valgfri pulverlakering efter ønske, og tofarvning med forskel på indvendig og udvendig er også en mulighed. Dimensionering af Hansen Millennium partier sker efter givne forudsætninger som vindlast, størrelse bxh og omfang af sprosser. Hansen Millennium kan konstrueres i alle former som retvinklede, runde eller med buer. Dørprogrammet i Hansen Millennium systemet tilbyder facadedøre, terrassedøre og skyde-kipdøre.

22

23 Tlf Markiser Ind- og udvendig afskærmning Persienner Markisoletter Screens Mørklægninger Faste skærme SunGlazing Lad os rådgive tidligt i byggefasen - så bliver resultatet optimalt! Vest: Møgelgårdsvej 7, 8520 Lystrup Tlf Fax Øst: Brorupvej 4, 4200 Slagelse Tlf Fax Slibning og salg af værktøj Bare en tand bedre... KJÆR S SLIBERI Langerdalvej 1 Fårborg 6940 Lem Tlf Fax KJÆ Langerda Tlf Sdr. Viumvej 4a Hemmet Tlf Fax Kontakt: Ivan Thomsen. Nord/Syd- Vagt Guldagervej Esbjerg V Tlf.: Mobil: Tvilum bag facaden Præcisions opmåling/afsætning Tvilum Landinspektørfirma A/S Hillerød Kastrup Frederikssund Telefon: Tvilum_ad_55x90.indd 1 02/07/ ps industrilakering a/s Pulverlakering og sandblæsning levering indenfor 72 timer Pulverlakering og sandblæsning levering indenfor 72 timer

24 Specialdesign

25

26 Realiseringen af de karakteristiske tagelementer kunne kun lade sig gøre gennem en innovativ byggeproces og et tæt integreret samarbejde. Ved at flytte timer fra byggepladsen til kontrollerede forhold i produktionen, opnåede vi optimale betingelser og en effektiv montage hvad før ville tage op til flere måneder på byggepladsen blev monteret på kun tre dage.

27 Specialdesign med mange profiler HSHansens mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vores ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase. For os er partnering en faglig og professionel udfordring, og vi har et stort udbud af løsninger, der kan tilpasses individuel design, funktion og økonomi. Vi arbejder således hverken med hyldevarer eller katalogvarer. Hver gang vi indgår i et projekt uanset om der er tale om bærende profiler eller facadeelementer, tilpasser vi vores profiler efter ønske og i samarbejde med hver enkelt kunde. Det gælder også eventuelle funktionskrav.

28 Uanset opgaven er vores fokus på kvalitet det skal være rigtigt og se rigtigt ud. Mange af vores dygtige medarbejdere har flere års erfaring og kender vores fremgangs- og tilgangsmåder. Vi har alle kompetencer inhouse det er vores eget system, eget design og egne fabrikker, som vi tilpasser opgaven for jeres projekter og ønsker. I forbindelse med renoveringen af Tuborg Bryghus (som er bevaringsværdi) var den oprindelige tanke, at renovere de eksisterende trævinduer. Tidligt i forløbet blev vi kontaktet af bygherrens rådgiver med henblik på, at lave/udvikle nye alu-vinduer til bygningen, som skulle være fuldstændig identisk med de eksisterende i forhold til udformning. Ifølge bygherrens rådgiver ønskede man nye vinduer i aluminium, da dette ville opfylde kravene til U-værdier, lyd og man ville samtidig opnå fremtidige besparelse på udgifter til vedligeholdelse. Ved at vælge alu-vinduer frem for, at renovere de eksisterende vinduer er gevinsten ifølge bygherren: a. Økonomi renovering af de eksisterende vinduer + tilkøb af koblet rammer for at opnå U-værdi + lyd var en dyrere løsning b. Kvalitet fremtidige besparelser til vedligeholdelse c. Tid renovering af vinduer og montering af ekstra rammer ville forlænge byggeperioden i forhold til nye vinduer

29

30

31 Brand og komfort Styring af naturlig og mekanisk ventilation Vi åbner for sikkerhed og velvære... Salg og reparation af automatiske døranlæg T.E. Service Dørautomatik Tlf Mobil ALT I VOGNMANDSKØRSEL LEVERING AF GRUS, STEN OG MULDJORD KØRSEL M/KRAN GRAB KØRSEL M/ÅBEN-LUKKET TIP, TRAILER UDLEJNING AF AFFALDSCONTAINERE ArSiMa Michael Jebsens Plads 1-3 DK-6200 Aabenraa Tlf.: Fax: Din sikkerhed Vores styrke

32

33 30.0 m - når varen er vigtig RINGKØBING Enghavevej 13 Tlf Fax VARDE Jeppe Skovgårdsvej 3 Tlf Fax VIBORG J.N.K Farvervej 22 Tlf Fax VIDEBÆK Fabriksvej 1 Tlf Fax SPJALD Hovedgaden 90 Tlf Fax ULFBORG Industriarealet 13 Tlf Fax HØRNING Nydamsvej 22 Tlf Fax mm Hagensvej 54 DK 9530 Støvring Tlf Fax Homepage: John Madsen Specialtransport A/S A AE STÅLMONTAGE Tegn.: Logostreamer 170 x 30mm Korrektur 14/05/2004 VE Tværvej Tarm Tlf Mobil Fax RINGKØBING Kunde: Nr Hee Entreprise Kontaktperson: Jens Peder Kristiansen OBS!!! Dette farveprint er IKKE gyldig farveprøve på det færdige resultat, men viser farvefordelingen i opgaven, ligesom evt. billeder er gengivet i en lav opløsning. JYDA SIGN ApS, Industrivej Nord 24 B, 7490 Aulum Tlf Fax

34 Ringkøbing Maskinværksted A/S Frejasvej 4 DK-6950 Ringkøbing Tlf Fax Facade/tømrerarbejde Euro Industries har gennem mere end 10 år specialiseret sig i alumontering og glas facader. Samt almindeligt tømrerarbejde. Referencelisten er lang og omfattende, og dækker bl.a. nogle af Københavns markante byggerier. Gennem knowhow og års erfaring har vi formået at blive en stærk samarbejdspartner i byggerier som kræver specielle montage opsætninger. Tidsfaktoren er som oftest byggeriets hæmsko den bliver markant forbedret gennem fleksibilitet.

35 LØSNINGER TIL DINE BEHOV Blikfang til dine gæster innovative, skræddersyede indgangsløsninger, der gør indtryk En bygning viser sin karakter allerede ved udformningen af indgangsområdet. GEZE har sin egen specialiserede afdeling der udelukkende arbejder med individuelle løsninger til indgangsområder. GEZE s karrusel- og skydedøre er med til, med deres stilrene rammer af helglas og et ekstraordinært design, at give dit indgangsområde en særlig karakter. Vi tilbyder alsidige systemløsninger med karusseldøre, vinkelskydedøre og halvrunde og buede skydedøre. Vi arbejder med kontinuerlig videreudvikling af vores produkter. Sammen med dig udfører vi enestående og unikke indgange. Vi sørger for komfortable og sikre adgange til bygningen og fokuserer først og fremmest på dine ønsker og idéer. Dørteknik Automatiske dørsystemer Glassystemer Ventilation og brandventilation Sikkerhedsteknik Ørstedhus indgangsparti: Glasfacade med aluminium og glasdøre - leveret af HS Hansen, 3 fløjet karruseldør TSA 325 NT A3 med automatiske natdøre samt 2 stk. automatiske døråbnere Slimdrive EMD-F - leveret og monteret af GEZE. GEZE Danmark Høje Taastrup Boulevard Taastrup Tlf BEWEGUNG MIT SYSTEM

36 facadeentreprenøren HSHansen www. jsdanmark.dk Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegatabilske olier Koncept: JS Media Tools www. jsdanmark.dk Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegatabilske olier Koncept: JS Media Tools HSHansen tilbyder: Produktinformation Teknisk support Konstruktion Idé og layout Totalløsninger Kundetilpasset projekt Projektledelse / montage Nordeuropas førende facadeentreprenør HSHansen version er at være firmaet hvor kunderne vælger at handle være firmaet hvor mennesker vælger at gøre karriere vokse langsomt med kollegaer der deler samme værdier HansenGroup Tlf, DK: Tlf, UK: Alle informationer i denne brochure er afgivet med de bedste intentioner og overbevisning. HansenGroup forbeholder sig ret til at forbedre, opdatere og modificere produkter og service uden forudgående varsel. HSHansen Bredgade 4 DK-6940 Lem Tlf: Fax: HSHansen Gunnar Clausens Vej 19 DK-8260 Viby Tlf: Fax: HSHansen Industrikrogen 3 DK-2635 Ishøj Tlf: Fax:

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig

hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig hansen facadeentreprenøren Glasalu Hansen Balcony den hurtige vej til en større bolig Hansen Balcony Hansen Balcony er et dansk udviklet og produceret profilsystem til lukning af altaner. Med Hansen Balcony

Læs mere

hansen facadeentreprenøren Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper

hansen facadeentreprenøren Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper Hansen Millennium et unikt profilsystem Referencer Järnvägsverkstäderna i Johanneslust,

Læs mere

hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper

hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper hansen facadeentreprenøren DFE Hansen Millennium smal profil system med moderne teknologi for alle bygningstyper Innovativ teknologi Hansen Millennium kombinerer klassisk arkitektur med moderne teknologi.

Læs mere

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi

hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi hansen facadeentreprenøren HSHansen Hansen på lavenergi Hansen på lavenergi Den globale opvarmning er et faktum! Temperaturen stiger og CO 2 niveauet bærer sin del af skylden, hvorfor det er ønskeligt

Læs mere

Bud på fremtidens facader Modulopbyggede facader 2009/2010 2

Bud på fremtidens facader Modulopbyggede facader 2009/2010 2 2009/2010 2 Program 13.00 Indlæg under frokosten HansenGroup og HSHansen Hansen UnitAl KPMG facader/ovenlys 13.45 Rundvisning i produktionen 14.30 Den valgte stenbeklædning til KPMG 14.45 Bud på fremtidens

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Individuelt byggeri med personlighed og stil

Individuelt byggeri med personlighed og stil Individuelt byggeri med personlighed og stil MODERNE ENERGI KLASSISK Mere end 25 år med husbyggeri Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen og omsætter

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem

Integrerede plisségardiner. Nimbus. Den optimale plissé løsning til facaden. Det intelligente persiennesystem Integrerede plisségardiner Nimbus Den optimale plissé løsning til facaden Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: Da plisségardinet forbedrer rudens g-værdi (evnen til at holde solens varme ude)

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader rbejdsvenligt Lys fskærmning af solindfald spiller en vigtig rolle i

Læs mere

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade

Miljøoptimeret. Solafskærmning i Facadeglas. MicroShade Miljøoptimeret Solafskærmning i Facadeglas MicroShade Et Vindue mod Fremtiden MicroShade For Energirigtige og æredygtige Glasfacader Frihed til Design MicroShade båndet har standardhøjde på 140 mm med

Læs mere

Sapa Building System. Energi effektivitet, kontrol og tilskud

Sapa Building System. Energi effektivitet, kontrol og tilskud Sapa Building System Energi effektivitet, kontrol og tilskud Projekt: Karlstad Universitet Hus Vänern. By: Karlstad. Fotograf: Åke E:son Lindman Sapa Facadesystem 4150 SX Energieffektivt At spare på energien

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen UnitAl facadeprincipper HS Hansen a/s Bredgade 4, 940 Lem Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hshansen.dk Tekniske informationer UnitAl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt:

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne

Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Everluxx Plus energirigtige vinduer med suveræn isoleringsevne Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Everluxx Plus kan leveres med skrå og buede overkarme. De kan tilpasses næs ten alle be hov og produceres

Læs mere

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom Eksempel 1 ENERGIRENOVERING KONTORBYGNING Betonsandwich med flere tilbygninger, 1919-1959, Ellebjergvej, Kbh UDGIVET DECEMBER 2012 Fra energimærke E til A1 Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø

MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET. innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø MIDLERTIDIG AFLUKNING AF BYGGERIET innovativ systemløsning med fokus på økonomi og miljø HVORFOR VÆLGE ALTIFLEX Altiflex interimsaflukning er et innovativt og fleksibelt system til midlertidig aflukning

Læs mere

MicroShade. Redefining Solar Shading

MicroShade. Redefining Solar Shading MicroShade Redefining Solar Shading Naturlig klimakontrol Intelligent teknologi med afsæt i enkle principper MicroShade er intelligent solafskærmning, der enkelt og effektivt skaber naturlig skygge. Påvirkningen

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer

VINDUER med STIL. Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer VINDUER med STIL Vinduer. Døre. Facader. Skydedøre. Foldedøre. Specialelementer 2 mejan - fremtidens VINDUER Fremtidens bolig skabes i dag. Hver eneste dag arbejder dygtige ingeniører, arkitekter, designere,

Læs mere

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk

Alux A/S. Sun & Safe Systems. Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom

Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til indbydende og energirigtig udlejningsejendom Eksempel 1 ENERGIRENOVERING KONTORBYGNING Betonsandwich med flere tilbygninger, 1919-1959, Ellebjergvej, Kbh UDGIVET DECEMBER 2012 Fra energimærke E til A1 Forvandling på 4 måneder: Fra kedelig kolos til

Læs mere

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET

ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET ENERGIRIGTIGE OG VEDLIGEHOLDELSESLETTE VINDUER OG DØRE I TOPKVALITET Ventisol a/s Nordre Ringvej 9 9760 Vrå Tlf.: 98 98 16 75 Fax: 98 98 24 86 info@ventisol.dk www.ventisol.dk BOLIG INGEN KOMPROMISER Hos

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen Bredgade 4, 940 Lem St. Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hsh.dk Revision, 1.09.15 Tekniske informationer Hansen Unitl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt: Glastykkelse:

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

GLASTAG VALG OG MONTERING AF GLAS I TAGKONSTRUKTIONER. Udarbejdet af Glasindustrien Revideret november 2007

GLASTAG VALG OG MONTERING AF GLAS I TAGKONSTRUKTIONER. Udarbejdet af Glasindustrien Revideret november 2007 GLASTAG VALG OG MONTERING AF GLAS I TAGKONSTRUKTIONER 1. Indledning Denne vejledning giver en oversigt over vigtige emner, som indgår i beskrivelsen af et glastag. Formålet er at: - give vejledning som

Læs mere

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Stærkt og stilrent. I stål og aluminium Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Løsningen er individuel. Men den høje kvalitet er standard for os. Mere end 60 års erfaring Laukien har igennem

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

Christina Burgos Civilingeniør indenfor energi Afdeling for installationer, IT og Indeklima COWI A/S 45 97 13 25 cgob@cowi.dk COWI Byggeri og Drift

Christina Burgos Civilingeniør indenfor energi Afdeling for installationer, IT og Indeklima COWI A/S 45 97 13 25 cgob@cowi.dk COWI Byggeri og Drift Praktiske erfaringer med de nye energiregler Christina Burgos Civilingeniør indenfor energi Afdeling for installationer, IT og Indeklima COWI A/S 45 97 13 25 cgob@cowi.dk 1 Energiforbruget i den eksisterende

Læs mere

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder

Professionelle løsninger til erhverv og offentlige virksomheder Find us on Facebook Badge CMYK /.ai Med vores 30 års erfaring tilbyder vi alle former for solafskærmning. Om dit behov er nyt, reparation eller vaskeservice, stiller vi altid gerne op til en uformel snak

Læs mere

vinduet til din personlighed en revolution

vinduet til din personlighed en revolution vinduet til din personlighed en revolution svarre er vinduet til et hjem, hvor kun det ultimative er godt nok. Det er vinduet, der giver huset lys og liv men også arkitektonisk helhed udefra. Den særlige

Læs mere

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme

MKJ VENTILATION. Brandventilation. mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme MKJ VENTILATION Brandventilation mcr PROLIGHT Brandventilation og ovenlys mcr LAM louvered Brandventilation mcr PROSMOKE Brandgardiner og røgskærme Omfattende løsninger til brandventilations systemer Sikring

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Klimaskærm konstruktioner og komponenter

Klimaskærm konstruktioner og komponenter Klimaskærm konstruktioner og komponenter Indholdsfortegnelse Klimaskærm...2 Bygningsreglementet...2 Varmetab gennem klimaskærmen...2 Transmissionstab...3 Isolering (tag, væg, gulv)...3 Isolering af nybyggeri...3

Læs mere

kvalitet til tiden siden1927

kvalitet til tiden siden1927 rulff Gje kvalitet til tiden siden1927 Gjerulff Velkommen til Gjerulff A/S Gjerulff A/S er et gammelt, velrenommeret og solidt Silkeborgfirma, der har leveret... Kvalitet til tiden lige siden starten i

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Præsentation af Nordic Energy Group - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Kort om Nordic Energy Group Nordic Energy Group er producent af design solfangere og har forhandlingen

Læs mere

Integrerede persienner. Sirius. Den unikke persienne - hæves nedefra og op. Det intelligente persiennesystem

Integrerede persienner. Sirius. Den unikke persienne - hæves nedefra og op. Det intelligente persiennesystem Integrerede persienner Sirius Den unikke persienne - hæves nedefra og op Det intelligente persiennesystem Arbejdsmiljø: I forhold til faste vægge øges det naturlige lysindfald, og arbejdsmiljøet forbedres

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv jan drøhse jan drøhse Om Jan Drøhse Jan Drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning er en kompetent og erfaren håndværksvirksomhed

Læs mere

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems

Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier. ASSA ABLOY Entrance Systems Moderniseringsløsninger til automatiske indgangspartier ASSA ABLOY Entrance Systems 1 Genanvend. Reparer. Udskift. Modernisering er en af de mest effektive metoder til opfyldelse af moderne budgetkrav.

Læs mere

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter

Kassetter. i stål og aluminium. Kassetter Kassetter i stål og aluminium Kassetter 3 Introduktion Stål og aluminium udformet som kassetter indtager i dag en central placering i mange bygningskonstruktioner, og anvendelsen forventes at blive stærkt

Læs mere

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger

PANELBYG.dk. Indholdsfortegnelse. Indvendig isolering. Hulmurs isolering. Kontaktoplysninger 1 2 Indholdsfortegnelse side 3 Indvendig isolering side 4 Hulmurs isolering side 6 Gulv isolering side 8 Tag isolering side 10 Facade isolering side 11 Loft isolering side 12 Løsningsforslag side 13 U-værdi

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke

Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke Den sikre facadedør Ydre skønhed Indre styrke April 2010 www.jetrae.dk DEN SIKRE FACADEDØR Teak 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090 kr. 19.650,00 KVADRAT Malet 950x2050, 950x2120, 890x2090, 990x2090

Læs mere

Sapa Byggesystem. Solar Shading

Sapa Byggesystem. Solar Shading Sapa Byggesystem Solar Shading Sapa Building System AB Vi udvikler, markedsfører og lagerfører aluminiumbaserede profilsystemer til: Sapa Byggesystem: døre, vinduer, facader, glastage, solafskærmning,

Læs mere

Vægelementer. www.elementer.dk

Vægelementer. www.elementer.dk Vægelementer www.elementer.dk Om Give Elementfabrik Profil Give Elementfabrik A/S er en sund og moderne virksomhed med over 40 års erfaring i byggebranchen. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede

Læs mere

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk

Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker. TRÆ-Alu ELEMENTER. FRA Danske Vinduer og Døre. Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker Bestil direkte på www.danske-vinduer.dk TRÆ-Alu ELEMENTER FRA Danske Vinduer og Døre 01 Danske Vinduer og Døre Dansk kvalitet efter dine mål og ønsker ALU-TRÆ ER

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

Stålbygninger. www.llentab.dk

Stålbygninger. www.llentab.dk Stålbygninger www.llentab.dk Velkommen til LLENTAB! LLENTAB har leveret stålbygninger i næsten 35 år. I den tid har vi leveret over 7.000 stålbygninger i Sverige og Europa. Det faktum, at vi selv styrer

Læs mere

Eksempel. ENERGIRENOVERING KONTOREJENDOM Teglbygning fra 1938-1950, Gladsaxe Rådhus. Rådhus i røde teglsten og med fladt tag

Eksempel. ENERGIRENOVERING KONTOREJENDOM Teglbygning fra 1938-1950, Gladsaxe Rådhus. Rådhus i røde teglsten og med fladt tag Eksempel 1 ENERGIRENOVERING KONTOREJENDOM Teglbygning fra 1938-1950, Gladsaxe Rådhus UDGIVET DECEMBER 2012 Rådhus i røde teglsten og med fladt tag Ombygning og energirenovering af Gladsaxe Rådhus Nænsom

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

Nordeuropas førende facade- og dørspecialist. Vision og aktiviteter. din byggepartner din byggepartner HansenGroup

Nordeuropas førende facade- og dørspecialist. Vision og aktiviteter. din byggepartner din byggepartner HansenGroup din byggepartner din byggepartner HansenGroup Vision og aktiviteter Nordeuropas førende facade- og dørspecialist Hansen Group ønsker at være den førende virksomhed indenfor sine hovedprodukter og at være

Læs mere

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet.

Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Making Lifetime Kvalitet er en æressag Ledetråden i vores arbejde er troværdighed. En aftale er en aftale, både når det handler om tid, pris, levering og kvalitet. Stolte håndværkstraditioner Gajhede &

Læs mere

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT

ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT ITS ABOUT CREATING IT WITH RESPECT Idealcombi Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi.

Læs mere

Lysbånd, rytterlys og atria med VELUX ovenlysmoduler

Lysbånd, rytterlys og atria med VELUX ovenlysmoduler Lysbånd, rytterlys og atria med VELUX ovenlysmoduler modulært ovenlys 4.1 Orientering bips B2.285, Basisbeskrivelse glasfacader og tage er sammen med denne detaljeprojektbeskrivelse gældende

Læs mere

Altiflex. Interimslukninger F O R S K A L L I N G & S T I L L A D S E R

Altiflex. Interimslukninger F O R S K A L L I N G & S T I L L A D S E R Interimslukninger 1 August 2012 Justerbare moduler Altiflex System er et modulært og fleksibelt produkt til midlertidig lukning af åbninger i bygninger under opførsel eller renovering. Produktets fleksibilitet

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED DRØM TIL VIRKELIGHED Kontech Altaner - vi er med jer hele vejen En altan er på flere måder en god investering. I får en udendørs oase og et ekstra uderum til jeres bolig, og på sigt kan en altan skabe

Læs mere

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer

VELFAC 200 Helo - udadgående vinduer Udvikling af VELFAC fra 1985 til i dag VELFAC, 2-lags rude (udgået 8) Konstruktion: træ/aluminium Rude: 4-16-4 Uw-værdi: 1,6 (2,9 i 1985) Energiklasse D, Eref: -40 Randzonetemperatur: 7,2º Markedsført

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Energimærke. Adresse: Koppen 1 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Koppen 1 Postnr./by: SIDE 1 AF 47 Adresse: Koppen 1 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2990 Nivå BBR-nr.: 210-012079-001 Energikonsulent: Michael Damsted Andersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage.

KONCEPT MED TTS-ELEMENTER MATCHER ELEMENTER DER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS TTS. KONCEPT: Føtex Parkeringshus, Herning. P-dæk forskudt en halv etage. -HUS KONCEPT MED TTS-ELEMENTER 2 ELEMENTER DER MATCHER BREDDEN PÅ EN PARKERINGSBÅS Nyt koncept med TTS-elementer Nogle af de væsentligste krav til et parkeringshus er en hensigtsmæssig indretning, lavt

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems

Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Komplette indgangsløsninger fra ASSA ABLOY Entrance Systems Én indgang, der dækker alle dine behov Indgange, der fungerer problemfrit, er en forudsætning for at drive virksomhed. Det samme gælder relationer,

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

Briiso facadesystem. Udviklet i samarbejde med Egernsund Tegl

Briiso facadesystem. Udviklet i samarbejde med Egernsund Tegl Visualisering: Kærsgaard & Andersen A/S Briiso facadesystem Bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri. Udviklet i samarbejde med Egernsund Tegl Briiso ApS Stejlhøj

Læs mere

Tingene er ikke, som vi plejer!

Tingene er ikke, som vi plejer! Tingene er ikke, som vi plejer! Dimensionering del af bærende konstruktion Mandag den 11. november 2013, Byggecentrum Middelfart Lars G. H. Jørgensen mobil 4045 3799 LGJ@ogjoergensen.dk Hvorfor dimensionering?

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

Frederiks Smede & VVS A/S

Frederiks Smede & VVS A/S Frederiks Smede & VVS A/S 2 Frederiks Smede & VVS A/S Smede- og VVS-arbejde af høj kvalitet Frederiks Smede & VVS A/S er autoriserede VVS-installatører og udfører desuden alle former for smedearbejde og

Læs mere

Lette transportløsninger

Lette transportløsninger Fuel Tank Solutions Lette transportløsninger Kundeudtalelse Energikompaniet AS Kunde: Energikompaniet A/S Energikompaniet A/S har gennem mange år benyttet HMK BILCON som leverandør af tankpåbygninger og

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK

ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK VINDUER FACADEDØRE INDVENDIGE DØRE FRANSKE DØRE GLASDØRE UDESTUEELEMENTER OVENLYS VINDUER TAGVINDUER TILBEHØR ENERGI-VINDUER TIL HELE DANMARK Du får Danmarks bedste kvalitet til prisen Vi har nu leveret

Læs mere

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel

Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Alux - vinduer i træ/alu når kvalitet og design gør en forskel Vedligeholdelsesfrie vinduer og døre Alux gennemtænkt design til mindste detalje Alux fremstilles på egen fabrik i Danmark af én af landets

Læs mere

Træelementer. Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs

Træelementer. Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs Træelementer Dagsorden Thomas Larsen Produktion af tegninger Produktion af træelementer Kvalitetssikring Spørgsmål stilles gerne undervejs Thomas Larsen Uddannelser 1990-96 Teknonom Ledelsesteknisk linje

Læs mere

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN

KRONE VINDUER A/S VINDUER & DØRE TIL BOLIGEN INDHOLD Velkommen 3 Valg af vinduer 4-5 Produktprogram 6-7 Krone Fyr 8-9 Krone Mahogni 10-11 Krone COto 12-13 Miljøet 14 Krone Døre 15 Designfrihed 16 Historien bag 17 Egen produktion 18 Krone produkter

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg?

driftssikker Er du på udkig efter energieffektiv og regulering af varme- og ventilationsanlæg? Er du på udkig efter energieffektiv og driftssikker regulering af varme- og ventilationsanlæg? Clorius Controls har i mere end 100 år specialiseret sig i varme og ventilation. I dag har vi især fokus på

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER SOLCELLER EN SIKKER INVESTERING

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER SOLCELLER EN SIKKER INVESTERING PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER SOLCELLER EN SIKKER INVESTERING Århus Akademi: Phønix Tag havde den helt rigtige og ideelle løsning på overbygningen af Århus Akademi på et fladt tag.

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere