Udkast til aftale i forbindelse med i ndkøb af lagerautomater

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udkast til aftale i forbindelse med i ndkøb af lagerautomater"

Transkript

1 Udkast til aftale i forbindelse med i ndkøb af lagerautomater B i l a g U d k a s t t i l a f t a l e a f Sterilcentral Sygehus Lillebælt, Vejle sygehus

2 Indholdsfortegnelse 1 Bilag Parterne Købers eventuelle forbehold Aftalegrundlag Aftalens omfang Frister og tidsplan(er) Levering og montagestart Ibrugtagning og drift Justering af tidsplan Ekstraordinær opsigelsesadgang for køber: Pris Fakturering Betalingsbetingelser og ratebetalingsplan Betalingsplan Sikkerhedsstillelse ved forudbetaling Garantistillelse i afhjælpningsperioden Levering Leveringsbetingelser Leveringsadresse/installationssted Opstilling og installation Emballage og affaldshåndtering Aflevering Indkaldelse til afleveringsforretning Gennemførelse af afleveringsforretning Uenighed omkring aflevering Forsinket aflevering Opgørelse af dagbod ved forsinket aflevering... 9

3 14.6 Mangler konstateret ved aflevering Sælgers afhjælpningspligt Prøveperiode års afprøvning og -gennemgang af udstyret Sælgers aflysning af planlagt vedligehold og service Service og optioner Indgåelse af serviceaftale Servicerapport Optioner Reservedele Produktansvar og erstatningsansvar Ophævelse ved sælgers misligholdelse Maksimering af ansvar Købers misligholdelse Sælgers overdragelse af forpligtelser og tilgodehavender Forsikringsforhold Sprog Lovvalg og tvistigheder Underskrifter... 15

4 Side: 3 1 Bilag Bilag A. Bilag B. Udbudsmaterialet dateret inkl. evt. rettelsesblade. Sælgers tilbud dateret (indsæt dato).

5 Side: 4 2 Parterne Køber Region Syddanmark Sygehus Lillebælt Vejle Sygehus Kabbeltoft Vejle Kontaktperson: Teknisk chef, Erik Hansen Sælger (Indsæt firmanavn) Kontaktperson: (Indsæt navn) 3 Købers eventuelle forbehold (evt. forbehold indsættes) 4 Aftalegrundlag Aftalen består af nærværende dokument samt bilag i henhold til bilagsoversigten. Ved evt. uoverensstemmelse mellem nærværende aftale og tilhørende bilag, har aftalen forrang. Ved evt. uoverensstemmelse mellem bilagene, gælder de i den rækkefølge, som de står anført i bilagsoversigten. 5 Aftalens omfang Denne aftale omfatter bl.a. levering, installation, og idriftsættelse af lagerautomater inkl. alle fremføringer fra lagerautomater til tilslutningspunkt for de afsatte tekniske installationer på installationsstedet. Uddannelse af ordregivers brugere i korrekt betjening og sikker anvendelse af lagerautomaterne samt uddannelse af ordregivers teknikere i vedligeholdelse af udstyret. Hvis ordregiver ønsker det, kan aftalen ligeledes omfatte planlagt vedligehold og service af lagerautomaterne inkl. alle fremføringer fra lagerautomaterne til tilslutningspunkt for de afsatte tekniske installationer på installationsstedet. Planlagt vedligehold og service skal gennemføres i en 10 årig periode. 6 Frister og tidsplan(er) Udbudstidsplan af er gældende for aftalen.

6 Side: Levering og montagestart Levering og montagestart forventes at være , jf. udbudstidsplan af Ibrugtagning og drift Køber forudsætter at ibrugtagning og fuld drift kan ske senest den jf. udbudstidsplan af Dvs. på dette tidspunkt skal afleveringsforretningen skal være gennemført og godkendt, jf. punkt Justering af tidsplan Køber forbeholder sig ret til at foretage justeringer af tidsplan. Justeringer af frister, der ikke medfører skærpede tidsmæssige krav overfor Sælger, vil ikke give ret til tidsfristforlængelse og/eller kompensation. Køber kan udskyde leveringsdagen i op til 9 måneder uden at Sælger kan kræve kompensation, jf. pkt Ekstraordinær opsigelsesadgang for køber: Køber er berettiget til at opsige aftalen på et hvilket som helst tidspunkt, såfremt en offentlig myndighed, klagenævn eller domstol pålægger køber at opsige eller ophæve aftalen, træffer beslutning om at annullere købers beslutning om kontrakttildeling eller erklærer aftalen for uden virkning. I så fald skal køber godtgøre sælger de direkte og dokumenterbare udgifter, som sælger har afholdt eller skal afholde i forbindelse med udførelsen af aftalen, og som sælger ikke med rimelige bestræbelser har kunnet eller kan undgå. Køber er i sådanne tilfælde ikke berettiget til tilbagebetaling af allerede erlagte betalinger i henhold til aftalen. Sælger er ikke berettiget til godtgørelse for tabt fortjeneste eller en forholdsmæssig andel af Sælgers faste omkostninger som følge af en opsigelse i henhold til denne bestemmelse. Denne bestemmelse berettiger ikke Sælger til at kræve, at Køber ophæver aftalen. Såfremt aftalen opsiges af ovennævnte grunde, kan Køber ikke ifalde erstatningsansvar over for Sælger i videre omfang end beskrevet i denne bestemmelse. 7 Pris Den samlede pris for leverancen kr. (indsæt kontraktsum) ekskl. moms. Den aftalte pris er fast. 8 Fakturering Fakturaudkast fremsendes til byggeledelsen forud for fakturering. Efter byggeleders accept af fakturaudkast, fremsendes elektronisk faktura til EAN-nr.: (Oplyses senere) med angivelse af projektnummer og entreprisenummer som den pågældende faktura vedrører.

7 Side: 6 9 Betalingsbetingelser og ratebetalingsplan Betalingsbetingelserne er 30 dage netto efter modtagelse af fyldestgørende faktura. 9.1 Betalingsplan Faktura på 1. rate svarende til 30 % af aftalesummen kan fremsendes ved underskrift af aftalen. Betaling er betinget af at Køber, senest samtidig med faktura modtager sikkerhedsstillelse jf. punkt 10. Faktura på 2. rate svarende til 40 % af aftalesummen kan fremsendes efter godkendt afleveringsforretning af fase 1, jf. punkt 14. Faktura på 3. rate svarende til 30 % af aftalesummen kan fremsendes efter, udløbet af prøveperioden jf. punkt Sikkerhedsstillelse ved forudbetaling Sælger skal senest samtidig med underskrift af aftalen stille sikkerhed for 30 % af kontraktsummen ekskl. moms. Sikkerhedsstillelsen skal ske ved udstedelse af anfordringsgaranti fra én/ét af Køber på forhånd godkendt bank eller kautionsforsikringsselskab. Sikkerhedsstillelsen skal mærkes med: aftale vedrørende Sterilcentral, Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus, Indkøb af lagerautomater. Sikkerhedsstillelsen må ikke være tidsbegrænset, men skal være gældende, indtil garantistiller af Køber modtager skriftlig meddelelse om at sikkerhedsstillelsen kan frigives. Køber nedskriver sikkerhedsstillelsen umiddelbart efter godkendt afleveringsforretning, på Sælgers skriftlige opfordring til 15 % af kontraktsummen ekskl. moms. 11 Garantistillelse i afhjælpningsperioden I afhjælpningsperioden vil den nedskrevne sikkerhedsstillelse fungere til sikkerhed for Sælgers forpligtelser i afhjælpningsperioden.

8 Side: 7 Garantistillelsen frigives endeligt ved afhjælpningsperiodens udløb på Sælgers skriftlige opfordring, under forudsætning af, at der ikke henstår uafhjulpne mangler. I så tilfælde frigives garantistillelsen når de nævnte mangler er afhjulpet. 12 Levering 12.1 Leveringsbetingelser DDP, Delivered Duty Paid i henhold til INCOTERMS 2000, på Købers adresse på det angivne installationssted. Risiko for udstyr anses dog først for at være overdraget til Køber, når der er afholdt godkendt afleveringsforretning jf. punkt 14. Ansvar og risiko i forbindelse med tyveri, brand- og vandskade samt anden hændelig undergang bæres af Sælger fra leveringstidspunktet til godkendt afleveringsforretning Leveringsadresse/installationssted Region Syddanmark Sygehus Lillebælt, Vejle Syghus Bygning A7 Kabbeltoft Vejle 13 Opstilling og installation Opstilling og installation af lagerautomaterne skal forestås af Sælger og skal foretages af fagligt uddannet personale, udføres fagligt korrekt i henhold til aftalen og i prima håndværksmæssig kvalitet Emballage og affaldshåndtering Sælger er ansvarlig for, at emballage og evt. affald bortskaffes straks efter levering og montage af lagerautomater.

9 Side: 8 14 Aflevering Aflevering af leverancen sker, når lagerautomaterne er monteret, installeret og testet og Købers teknisk/klinisk ansvarlige kontaktperson på leveringsadressen sammen med Sælger har kvitteret herfor på en afleveringsprotokol efter iagttagelse af nedenstående afleveringsprocedure Indkaldelse til afleveringsforretning Når lagerautomaterne er monteret, installeret og testet, skal Sælger overdrage den fulde dokumentation af leverancen til Køber og efterfølgende færdigmelde leverancen. Herefter skal Køber inden for de 10 efterfølgende arbejdsdage indkalde til afleveringsforretning, hvortil Sælger er forpligtet til at møde. Møder Sælger ikke til afleveringsforretningen, må han tage Købers konklusioner og vurderinger for gyldige Gennemførelse af afleveringsforretning Ved afleveringsforretningen udfærdiges en afleveringsprotokol med eventuel mangelliste. Dokumentet underskrives af Køber og Sælger, der hver opbevarer et eksemplar heraf. Leverancen anses for at være afleveret, og risikoen overgået til Køber, når afleveringsforretningen har fundet sted, med mindre der ved denne er påvist væsentlige mangler ved leverancen. Såfremt leverancen er behæftet med væsentlige mangler, eller summen af uvæsentlige mangler samlet set af Køber vurderes væsentlige, er Køber berettiget til at afvise aflevering, indtil afhjælpning af disse forhold er sket Uenighed omkring aflevering Hvis Køber og Sælger ikke kan opnå enighed om Købers ret til at afvise aflevering, er parterne enige om at lade en upartisk opmand udmeldt af Voldgiftsinstituttet i København endeligt afgøre spørgsmålet. Udgifterne forbundet hermed afholdes af den part, afgørelsen går imod. Tvister om forståelsen og fortolkningen af aftalen samt andre juridiske spørgsmål i øvrigt kan ikke afgøres af den af udpegede, sagkyndige person Forsinket aflevering Såfremt sælger må forudse en forsinkelse i leveringen, som vil påvirke ibrugtagningstidspunktet, skal Sælger straks give skriftlig meddelelse til Køber med angivelse af såvel årsag til forsinkelsens opståen som forventet varighed/omfang af forsinkelsen.

10 Side: 9 Ved forsinket aflevering, der bevirker at ibrugtagningsfristen ikke kan overholdes, jf. punkt 6.2, ifalder Sælger dagbod. Det gælder dog ikke, hvis forsinkelsen skyldes force majeure Opgørelse af dagbod ved forsinket aflevering Såfremt Sælger jf. punkt 14.4, kan gøres ansvarlig for forsinket aflevering, vil bodens størrelse udgøre 1 promille af kontraktsummen pr. dag, som afleveringen er forsinket med. Der tages udgangspunkt i udbudstidsplan. Såfremt køber ændrer på denne, vil det være nyeste version der er gældende Mangler konstateret ved aflevering De eventuelle mangler, der er konstateret ved afleveringen skal sælger afhjælpe umiddelbart efter afleveringsforretningen og inden den ved afleveringsforretningen fastsatte tidsfrists udløb. 15 Sælgers afhjælpningspligt. Afhjælpningsperioden er fastsat til 24 måneder regnet fra godkendt afleveringsforretning. Såfremt Sælger ikke kan afhjælpe fejl ved de leverede lagerautomater, således at disse opfylder det for lagerautomaterne anførte specifikationer, er Køber berettiget til at få de fejlbehæftede produkter ombyttet med tilsvarende fabriksnye. Alt udstyr, reservedele og delkomponenter udskiftet i afhjælpningsperioden er omfattet af 24 måneders garanti fra udskiftningstidspunktet. Undlader Sælger, på trods af skriftlig anmodning herom, at opfylde sine afhjælpningsforpligtelser i henhold til nærværende bestemmelser, er Køberen berettiget til efter forudgående eller samtidig meddelelse til Sælger at lade den nødvendige udbedring udføre for Sælgers regning Prøveperiode De første 3 måneder efter godkendt afleveringsforretning betragtes som prøveperiode, hvor Køber har mulighed for at sikre sig, at driftskrav overholdes, jf. udbudsmaterialet. Overholdes driftskrav ikke i denne periode forlænges afhjælpningsperioden med 3 måneder og en ny prøveperiode vil begynde års afprøvning og -gennemgang af udstyret Sælger er forpligtet til skriftligt at indkalde Køber til en 2 års afprøvning og mangelgennemgang af lagerautomaterne ved afhjælpningsperiodens udløb. Afprøvning og mangelgennemgang skal varsles i rimelig tid og afholdes senest 1 måned før afhjælpningsperiodens udløb.

11 Side: 10 Omfang af afprøvning og mangelgennemgang skal afspejle samtlige tests og kontroller i forbindelse med afleverings- og overtagelsesproceduren. Såfremt der konstateres fejl og mangler ved afprøvningen og gennemgangen, er Sælger forpligtet til straks og vederlagsfrit at foretage afhjælpning. Når manglerne skriftligt er dokumenteret afhjulpet overfor Køber, indkalder Sælger til en fornyet afprøvning og mangelgennemgang. Afhjælpningsperioden ophører først, når afprøvning og mangelgennemgang er gennemført uden mangler, og begge parter har skrevet under herpå. Undlader Sælger at indkalde til en 2 års afprøvning og gennemgang af udstyret indkalder Køber til denne afprøvning og gennemgang, hvor Sælger er forpligtiget til at deltage Sælgers aflysning af planlagt vedligehold og service Sælger skal i god tid og senest 1 uge inden planlagt vedligehold og planlagt service give Køber skriftlig besked om evt. aflysning. Undlader sælger, at give rettidig besked herom, skal Køber kompenseres for driftstab for den nedetid, der var planlagt i forbindelse med vedligehold og service, hvis det ikke har været muligt at opretholde fuld drift. 16 Service og optioner 16.1 Indgåelse af serviceaftale Køber er ikke forpligtet til at tiltræde den tilbudte serviceaftale (option 5) efter endt afhjælpningsperiode, men kan frit vælge selv at foretage service. Den af Sælger tilbudte serviceaftale kan tiltrædes når som helst, Køber måtte ønske det dog senest 6 måneder efter afhjælpningsperiodens udløb. De tilbudte servicevilkår gælder i op til 10 år og de aftalte priser kan indeksreguleres 1 gang årligt med den årlige udvikling i Danmarks Statistiks nettoprisindeks, første gang ved afhjælpningsperiodens udløb og med basis i udviklingen i indekset for februar 2012 og indtil afhjælpningsperiodens udløb.

12 Side: Servicerapport Ved al service, reparation og vedligehold, tilkald udfylder Sælger en servicerapport, der tydeligt beskriver meldte fejl, reparationer, udskiftninger, reservedelsforbrug og kontrolmålinger. Herudover skal servicerapporter indeholde dato og klokkeslæt for fejlmelding til Sælger, dato og tidspunkt for påbegyndt fejlretning remote og/eller on-site, fejlbeskrivelse, fejlens årsag, beskrivelse af fejlens afhjælpning samt dato og klokkeslæt for klarmelding til Køber. Sælger skal sikre sig Købers kvittering for modtagelse af servicerapporten. Ovenstående bestemmelser finder også anvendelse i afhjælpningsperioden Optioner De af Sælger tilbudte ekstra optioner kan tilkøbes i forbindelse med kontraktindgåelsen. Den af Sælger tilbudte ekstra option 6 kan tilkøbes når som helst, køber måtte ønske det, i forbindelse med kontraktindgåelsen eller senere, og tilkøb kan ske ad flere gange og af en eller flere af de af optionen omfattede produkter pr. gang dog senest 10 år efter kontraktindgåelsen. De aftalte priser på option 6 kan indeksreguleres 1 gang årligt med den årlige udvikling i Danmarks Statistiks nettoprisindeks, på samme måde som regulering af prisen på service, jf. punkt 16.1, første gang med virkning fra 1. juli Reservedele Sælger garanterer at kunne levere reservedele (mekaniske sliddele og elektriske komponenter) eller erstatningsdele i en 10 års periode regnet fra endt afhjælpningsperiode. Sælger garanterer at kunne levere reservedele indenfor 2 arbejdsdage på Købers adresse, med mindre andet aftales ved den konkrete bestilling. 18 Produktansvar og erstatningsansvar Sælger er i overensstemmelse med dansk produktansvarslov og dansk rets almindelige regler ansvarlig overfor Køber for den skade, som leverancen eller Sælger påfører Købers ejendom og/eller personale. Ansvar for skade på Købers faste ejendom og løsøre er dog begrænset til DKK 10 mio. pr. skade. Begrænsningen gælder ikke for personskader.

13 Side: 12 Sælger er pligtig at holde Køber skadesløs for ethvert krav, herunder sagsomkostninger, som måtte blive rejst imod Køber af tredjemand, og som er forårsaget af fejl eller mangler ved leverancen, en produktskade eller sælgers skadevoldende adfærd. Rejses krav imod Køber begrundet i forhold omkring leverancen, er Sælger pligtig samtidig at lade sig sagsøge ved den domstol, som behandler erstatningskrav rejst mod Køber. 19 Ophævelse ved sælgers misligholdelse I tilfælde af Sælgers væsentlige misligholdelse af den indgåede aftale forbeholder Køber sig efter forudgående skriftlig advarsel ret til med øjeblikkelig virkning at ophæve denne. Følgende forhold anses for væsentlig misligholdelse, der berettiger Køber til straks at ophæve aftalen: Sælger og dennes produkter lever trods gentagen skriftlig reklamation fra Køberen ikke op til de angivne kvalitetskrav i aftalen eller gældende offentlig regulering, Det leverede er i øvrigt behæftet med så omfattende og alvorlige mangler, at Køberen ikke med rimelighed kan udnytte dette, og Sælger enten erkender, at yderligere afhjælpning er udsigtsløs, eller forgæves har søgt at afhjælpe manglerne i mere end 30 arbejdsdage efter modtagelse af første reklamation over den pågældende mangel. En forudsætning for ophævelse er her, at Sælger har modtaget første reklamation inden for afhjælpningsperioden, Sælger misligholder trods gentagen skriftlig reklamation fra Køberen sine forpligtelser til afhjælpning, Hvis afleveringsforretningen ikke er godkendt af Køber senest 6 måneder efter leveringsfristen, jf. bestemmelserne herom i punkt 6.2. Sælger undlader trods gentagen skriftlig reklamation fra Køberen at stille det til aftalens opfyldelse tilstrækkelige, kvalificerede og relevante personale til rådighed. Sælgers konkurs, betalingsstandsning, åbning af akkordforhandlinger eller væsentligt forringede økonomiske forhold i øvrigt, jf. dog konkurslovens kapitel 7, Sælgers ophør med den virksomhed, som aftalen vedrører, eller indtræden af andre omstændigheder, der bringer aftalens rette opfyldelse i alvorlig fare. Hvis aftalen ophæves, skal Sælger straks tilbagebetale den fulde købesum uden fradrag for værdinedgang, brug eller andet, samt med tillæg af påløbne dagbodsbeløb. Køberen skal tilbagelevere det modtagne udstyr i den udstrækning og i den stand, hvori det findes hos Køberen. Sælger betaler demontering og transport. Ved Sælgers misligholdelse af serviceforpligtelser uden for afhjælpningsperioden gælder Købers hæveret alene serviceaftale og der vil alene være tale om tilbagebetaling af service for tegningsperioden, samt evt. erstatning for driftstab.

14 Side: 13 Køber er herudover berettiget til at kræve erstatning for det samlede driftstab fra ønsket ibrugtagningsdato til nye erstatnings lagerautomater er indkøbt, installeret og ibrugtaget. Fra den således beregnede erstatning trækkes dog nytteværdi af den produktion, som Køber måtte have haft af udstyret. 20 Maksimering af ansvar Sælgers samlede betaling af bod og erstatning for driftstab i henhold til denne aftale kan ikke overstige den samlede kontraktsum. Hertil kommer dog tilbagebetaling af købesummen i tilfælde af ophævelse. Øvrig erstatning i henhold til denne aftale er begrænset til forsikringssummen, jf. punkt Købers misligholdelse Betaler Køber ikke købesummen eller dele heraf rettidigt, påløber der fra forfaldsdagen at regne rente i henhold til rentelovens bestemmelser. Såfremt Køber ikke kan modtage leverancen på det aftalte tidspunkt, påhviler det Køber at meddele Sælger dette omgående. Ny leveringsdato skal straks herefter aftales skriftligt. Meddeler Køber, at denne ikke kan modtage leverancen som planlagt senere end 14 kalenderdage før den fastsatte dato, er Sælger berettiget til at få godtgjort sine direkte dokumenterbare omkostninger, begrænset til: ekstra omkostninger til oplagring af lagerautomater, ekstra transportomkostninger for lagerautomater og personale, ekstra omkostninger til indkvartering og diæter. Såfremt Købers forhold medfører udskydelse af leveringsdagen med mere end 12 måneder, er Sælger berettiget til at hæve aftalen. Såfremt Sælger hæver aftalen, skal Køber erstatte Sælger dennes direkte tab. Indirekte tab, herunder driftstab eller tabt avance, erstattes ikke. Erstatningen kan ikke overstige den samlede kontraktsum. Sælger skal tilbagebetale den del af købesummen, der er betalt med fradrag af eventuel erstatning. Køberen skal tilbagelevere eventuelt modtagne dele af lagerautomaterne. 22 Sælgers overdragelse af forpligtelser og tilgodehavender Sælger er eneansvarlig overfor Køber og hæfter for alle underleverandører samt alle underleverancer.

15 Side: 14 Sælger kan kun med Købers skriftlige samtykke helt eller delvis sætte en anden i sit sted. Sælger er berettiget til at anvende underleverandører, distributører eller -entreprenører, men ansvaret for korrekt opfyldelse af leverancen påhviler Sælger fuldt ud. Sælger kan kun med Købers skriftlige samtykke helt eller delvis diskontere eller overdrage sit tilgodehavende til tredjemand. Endvidere bærer Sælger det fulde ansvar for kontraktgenstanden indtil godkendt afleveringsforretning af den fulde leverance. 23 Forsikringsforhold Sælger er i hele leverancens forventede levetid forpligtet til at opretholde en sædvanlig erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring. Erhvervsansvars- og produktansvarsforsikringens dækningsomfang skal være på minimum kr. 10 mio. pr. skade pr. år. Sælger skal på Købers anmodning godtgøre forsikringens eksistens og omfang. 24 Sprog Nærværende aftale og al kommunikation om aftaleforholdet, herunder afklaring af evt. efterfølgende juridiske forhold skal foregå på dansk, med mindre Køber eksplicit afgiver skriftligt samtykke om andet. 25 Lovvalg og tvistigheder For denne aftale gælder dansk ret. Uoverensstemmelser i forbindelse med den indgåede aftale søges afgjort ved forhandling. Kan uoverensstemmelserne ikke afgøres ved forhandling, afgøres disse ved domstolene. Værneting vil være Retten i Kolding.

16 Side: Underskrifter Denne aftale er udfærdiget i to enslydende eksemplarer, hvoraf Sælger og Køber er i besiddelse af et eksemplar hver. Vejle, den Som Sælger: Vejle, den Som Køber:

Levering og installation af vaskeriudstyr

Levering og installation af vaskeriudstyr Leveringsaftale Vedrørende Levering og installation af vaskeriudstyr Boligforeningen AAB Afdeling 51 VS 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København Ø Danmark Tlf: 35 44 70 00

Læs mere

Levering, installation og servicering af vaskeriudstyr

Levering, installation og servicering af vaskeriudstyr Leveringsaftale Vedrørende Levering, installation og servicering af vaskeriudstyr Boligforeningen AAB Afdeling 37 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København Ø Danmark Tlf: 35

Læs mere

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016 KØBENHAVNS UNIVERSITETS BOLIGFOND AF 2008 Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016 Kontrakt - udkast Under enkelte punkter er anført: Udfyldes

Læs mere

Region Midtjyllands standardbetingelser

Region Midtjyllands standardbetingelser Region Midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser 3. udgave Standardbetingelser april 2013

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr.

KONTRAKT LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR. Mellem. Region Sjælland. Alleen Sorø. Tlf.: CVR nr. KONTRAKT OM LEVERING OG MONTERING AF TEKNISK UDSTYR Mellem Region Sjælland Alleen 15 4180 Sorø Tlf.: 70 15 50 00 CVR nr. 29190658 (I det følgende kaldet kunden ) Og [ ] (I det følgende kaldet leverandøren

Læs mere

1.7 Ved arbejdsdag forstås mandag til fredag bortset fra helligdage, juleaftensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag.

1.7 Ved arbejdsdag forstås mandag til fredag bortset fra helligdage, juleaftensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag. 1. GENERELT 1.1 Disse standardbetingelser er udarbejdet med henblik på anvendelse ved mindre indkøb foretaget af Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Kontraktbilag 7. Montering af sugekanistre (Delaftale 4A)

Kontraktbilag 7. Montering af sugekanistre (Delaftale 4A) Kontraktbilag 7 (Delaftale 4A) Indholdsfortegnelse 1. Levering af sugekanistre ved kontraktstart...2 1.1 Vilkår for levering...2 1.2 Vilkår for montering af sugekanistre...2 1.3 Vilkår for levering af

Læs mere

STANDARDBETINGELSER. - for køb og levering af forbrugsvarer. - for køb og levering af teknisk udstyr. - for køb og udførelse af tjenesteydelser

STANDARDBETINGELSER. - for køb og levering af forbrugsvarer. - for køb og levering af teknisk udstyr. - for køb og udførelse af tjenesteydelser Side 1 af 5 STANDARDBETINGELSER - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Maj 2009-1. udgave 1. GENERELT Præambel Disse standardbetingelser

Læs mere

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE

LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE KONTRAKTUDKAST LEVERING AF DIGITAL TRYK- MASKINE MED SERVICE JULI 2012 LEVERING AF DIGITAL TRYKMASKINE MED BACK UP MASKINE OG SERVICEAFTALE KONTRAKT 1 Parterne Vejdirektoratet: Vejdirektoratet Ressource

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Kontrakt om levering, opsætning og installation af. Lifte. til. Region Nordjylland. Aftale nr. T100049amb12

Kontrakt om levering, opsætning og installation af. Lifte. til. Region Nordjylland. Aftale nr. T100049amb12 Kontrakt om levering, opsætning og installation af Lifte til Aftale nr. T100049amb12 Aftale nr. T100049amb12 Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse 1. BILAG... 4 2. KØBER... 5 3. SÆLGER... 5 4. KØBERS FORBEHOLD...

Læs mere

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast Offentligt udbud Levering af vejbelysningsarmaturer Kontraktudkast Juni 2015 Viborg Kommune Levering af vejbelysnings armaturer INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 KONTRAKTUDKAST... 2 1. Parterne...2

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Bilag 5.a.: Aftale om levering Delaftale 1: Stole

Bilag 5.a.: Aftale om levering Delaftale 1: Stole Bilag 5.a.: Aftale om levering Delaftale 1: Stole 1. PARTER Folketinget Byggesekretariatet Christiansborg 1240 København K (herefter Ordregiver ) og Navn Adresse (herefter Leverandøren ) Aftalen vedrører

Læs mere

Vareindkøbsaftale vedrørende

Vareindkøbsaftale vedrørende vedrørende Udskiftning af plastkædeskrabere i 3 rektangulære forklaringstanke på Helsingør Renseanlæg Sagsnr. 18/00239 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør 25 Haderslevvej 3000 Helsingør Repræsenteret

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber

Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Vareindkøbsaftale Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer for Forsyning Helsingør A/S med tilknyttede selskaber Marts 2019 Sagsnr. Dok.nr. 1. Parterne Mellem Forsyning Helsingør

Læs mere

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR H T B E N D I X A / S 1. ANVENDELSE 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle aftaler, som indgås mellem HT Bendix A/S og

Læs mere

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5

Udkast til kontrakt. Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark. Dokument 5 Udkast til kontrakt Annoncering af rekrutteringsydelser ved etablering af Udbetaling Danmark Dokument 5 1 [dette Aftaleudkast skal ikke udfyldes/underskrives af tilbudsgiverne. Aftaleudkastet udfyldes/underskrives

Læs mere

Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0

Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0 Udkast til LEVERANCEAFTALE, REV.0 Mellem A/S Storebælt Storebæltsvej 70, 4220 Korsør v./kontaktperson René Bøge Jensen, mobil: +45 61 15 48 41, mail: rbj@sbf.dk CVR nr.: 15 80 78 30 (herefter kaldet ordregiver)

Læs mere

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast

Udbud af. brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold. Kontraktudkast Udbud af brandsikringsanlæg m.v. Service eftersyn og vedligehold Kontraktudkast Center for Ejendomme og Intern Service Høje Taastrup Kommune Bygden 2 2630 Taastrup Dato. 16-03-2010 Dok nr. 257 0049 Journal

Læs mere

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr.

KONTRAKT. Service Level Agreement. Udkast til. vedr. for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST. Maj J.nr. J.nr. 17/00220 Udkast til KONTRAKT vedr. Service Level Agreement for Det Kgl. Biblioteks Cumulus-system 1. Parterne Mellem Det Kgl. Bibliotek Søren Kierkegaards Plads 1 1016 København K Side 2/8 herefter

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 Sagsnr. 18/00 Dok.nr. 18/00/1 Side 1 af 8 Parterne Mellem Forsyning Helsingør Affald A/S Haderslevvej

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Standardbetingelser. - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser

Standardbetingelser. - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Februar 2010 1. udgave 1. GENERELT Præambel Disse standardbetingelser

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

Bilag 4 Kontraktudkast levering af biler

Bilag 4 Kontraktudkast levering af biler Bilag 4 Kontraktudkast levering af biler Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Aftalegrundlag... 3 3. Aftaleperiode... 4 4. Kontrakts omfang... 4 5. Samarbejde... 5 6. Garanti... 5 7. Priser

Læs mere

firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen

firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen Rammeaftale vedrørende levering af terrængående, firhjulstrukne motorcykler (ATV) til Naturstyrelsen 2015/S 147-270107 Indholdsfortegnelse 1. Parterne 2 2. Definitioner 2 3. Rammeaftalens formål og omfang

Læs mere

Aftale nr om levering af 2 stk. Hot Cells til levering, installation samt idriftsættelse på Klinisk Fysiologisk Afdeling Z Herlev Hospital.

Aftale nr om levering af 2 stk. Hot Cells til levering, installation samt idriftsættelse på Klinisk Fysiologisk Afdeling Z Herlev Hospital. Xxxxx Xxxxx Xxxxx Xxxxx Telefon Direkte Fax Mail Web Center for Økonomi - Indkøb Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød 38 66 50 00 38 66 58 46 38 66 50 98 anastasia.lazareva@regionh.dk www.regionh.dk

Læs mere

AFTALE November 2015. Kulstofapparatur. mellem. Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark. (i det følgende benævnt "Kunden )

AFTALE November 2015. Kulstofapparatur. mellem. Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark. (i det følgende benævnt Kunden ) AFTALE November 2015 Kulstofapparatur mellem Aarhus Universitet Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark (i det følgende benævnt "Kunden ) og (i det følgende benævnt "Leverandøren )

Læs mere

Krav til licensaftale

Krav til licensaftale Krav til licensaftale Nedenstående krav, skal indarbejdes i den licensaftale der skal finde anvendelse mellem parterne. Ifald der er modstrid mellem kundens krav og øvrige bestemmelser i leveranceaftalen,

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata

Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Kontrakt Udarbejdelse af en arkiveringsversion af regionernes valgdata Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø 1. Aftalen Nærværende aftale er indgået på baggrund af annoncering i henhold til afsnit

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING. Gardit A/S

2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING. Gardit A/S 2. juli 2019 GENERELLE BETINGELSER FOR OVERFLADEBEHANDLING Gardit A/S 1 GENERELT 1.1 Nærværende betingelser og Gardit A/S (herefter benævnt Sælger) tilbud er gældende for alle aftaler om overfladebehandling,

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge

Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Kontrakt om udarbejdelse af Konkretiseringsprojekt for Buddinge Nærværende kontrakt er indgået mellem: Gladsaxe Kommune Rådhus Allé 7 2860 Søborg (herefter Ordregiver) og < Indsæt leverandørens navn>

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system

Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system KONTRAKTUDKAST DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK NSA 2 BO KRANTZ SIMONSEN J.nr. 16/00868 Udkast KONTRAKT vedr. Opgradering af Det Kongelige Biblioteks Cumulus-system

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Aftale om levering og udekiftning af gaemotoranlæg på Heleingør Reneeanlæg

Aftale om levering og udekiftning af gaemotoranlæg på Heleingør Reneeanlæg Aftale om levering og udekiftning af gaemotoranlæg på Heleingør Reneeanlæg April 2019 Sagenr.2019/FHS-000910 Dok.nr. Side 1 af 7 Parterne Mellem Forsyning Helsingør Spildevand A/S Energivej 25 3000 Helsingør

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER KØB AF RECYCLER SLAMSUGER MELLEM OG AFLØB BALLERUP A/S [INDSÆT NAVN] /EBJ Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND... 4 2. DEFINITIONER... 4 3. KONTRAKTGRUNDLAG...

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER. f o r. Wolturnus A/S 123-116064 MWI/JKJ 21.12.2007 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER f o r Wolturnus A/S Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Leveringsbetingelser...

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Anvendelse... 2 2 Tilbud... 2 3 Ordrer.... 2 4 Levering og leveringstid... 2 5 Særligt vedrørende rådgiveransvar... 2 6 Ansvarsbegrænsning... 2 7 Mangler...

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Bilag 1 - Kontrakt. Livøvej 10 A, 8800 Viborg H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg. Tolstrup & Hvilsted ApS www.tolstruphvilsted.dk.

Bilag 1 - Kontrakt. Livøvej 10 A, 8800 Viborg H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg. Tolstrup & Hvilsted ApS www.tolstruphvilsted.dk. Bilag 1 - Kontrakt Side 1 af 7 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem ORDREGIVER University College Nordjylland Selma Lagerløfs Vej 2 9220 Aalborg Øst og KONTRAKTHAVER [Virksomhed] [Adresse]

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S 1. Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for samtlige tilbud, salg og leveringer foretaget af ALPHA-elektronik A/S (AE) til

Læs mere

Nedenstående betingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke fraviges ved skriftlig aftale mellem køber og leverandør.

Nedenstående betingelser finder anvendelse i det omfang, de ikke fraviges ved skriftlig aftale mellem køber og leverandør. Regionale Indkøberes Standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser 1. GENERELT 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7

Læs mere

UDKAST TIL KONTRAKT December 2016

UDKAST TIL KONTRAKT December 2016 UDKAST TIL KONTRAKT December 2016 Vedrørende indkøb af mikroovn til oplukning/destruktion af forskellige prøvetyper til mineralanalyser mellem Aarhus Universitet Institut for Hysdyrvidenskab Blichers Allé

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Rammeaftale køb af biler til fiskerikontrollen. mellem. NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Rammeaftale køb af biler til fiskerikontrollen. mellem. NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Rammeaftale køb af biler til fiskerikontrollen. mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) Og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato]

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

AFTALE OM SIKRE SKOLEVEJE - TRAFIKKAMPAGNE

AFTALE OM SIKRE SKOLEVEJE - TRAFIKKAMPAGNE AFTALE OM SIKRE SKOLEVEJE - TRAFIKKAMPAGNE xx.xx.12 Sagsnr.: 2011-157517 Dok. nr.: xx SE nr.: 1041 5810 EAN nr.: 5798009 493149 Sikre skoleveje - trafik kampagne - Kontraktudkast Side 1 af 5 Parterne Mellem

Læs mere

STANDARDBETINGELSER - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser

STANDARDBETINGELSER - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser STANDARDBETINGELSER - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser STANDARDBETINGELSER hold 1. GENERELT... 3 2. LEVERANCEN... 4

Læs mere

Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Kontraktudkast November 2016

Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Kontraktudkast November 2016 Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Kontraktudkast November 2016 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Nærværende udkast til kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale.

Nærværende udkast til kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Bilag 3 Udkast til kontrakt Nærværende udkast til kontrakt er en integreret del af det samlede udbudsmateriale. Kontraktudkastet skal ikke udfyldes af tilbudsgiver. Kontraktudkastet udfyldes af Aarhus

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Udkast K O N T R A K T. mellem. Domstolsstyrelsen St. Kongensgade København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen)

Udkast K O N T R A K T. mellem. Domstolsstyrelsen St. Kongensgade København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen) Domstolsstyrelsen Bilag 1 Udkast K O N T R A K T mellem Domstolsstyrelsen St. Kongensgade 1-3 1264 København K (i det følgende benævnt Domstolsstyrelsen) og [leverandørens navn, adresse og CVR-nr.] (i

Læs mere

Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning

Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 29 83 16 10 EAN nr. 5798 0000 23 000 (i det efterfølgende kaldet "Køber") og XXX XXX

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

Datavej 16. DK-3460 Birkerød XXXXX XXXXXXXXXXX

Datavej 16. DK-3460 Birkerød XXXXX XXXXXXXXXXX Aftale nr. BRSCLB-XXXXXX s. 1/11 Kontraktudkast - Aftale nr. BRSCLB-XXXXX Mellem BEREDSKABSSTYRELSEN Datavej 16 DK-3460 Birkerød som opdragsgiver og i det følgende kaldet Køber og XXXXXXXXXXX XXXXX XXXXXXXXXXX

Læs mere

Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 vedrørende udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg

Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 vedrørende udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg Udkast til Kontrakt Side 1 af 11 Mellem som Kunden og [navn] som Leverandør er dags dato indgået følgende KONTRAKT om udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg Udkast til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år.

3 Aftalen Denne aftale er en aftale mellem ordregiver på den ene side og tilbudsgiver på den anden. Aftalen løber i 4 år. INDSAMLING AF STORSKARLD I ETAGEEJENDOMME BILAG 5 UDKAST TIL AFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Affaldshåndtering A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 31592593 i det følgende kaldet ordregiver,

Læs mere

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Glashærderiet A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. 1. Anvendelse Glashærderiet a/s salgs- og leveringsbetingelser er bindende indgået mellem parterne og tilsidesætter dermed alle aftaler og

Læs mere

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud

Udbud. Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi. Generelle betingelser og beskrivelser for udbud Udbud Køb af miljømåleudstyr til Ovnlinie 1 Slagelse Affaldsenergi Generelle betingelser og beskrivelser for udbud April 2019 1. Kontraktudkast - Leverancen Side 2 af 8 Miljømåleudstyr til Slagelse Affaldsenergi

Læs mere

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K www.biofos.dk CVR nr. 25 60 19 20 AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE MELLEM OG BIOFOS A/S [LEVERANDØREN] AFTALE OM LEVERING,

Læs mere

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN

STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN STANDARDFORBEHOLD HP ANLÆG OG SØN For alle aftaler, hvor HP Anlæg og Søn (HAS) udfører bygge- og anlægsarbejder og/eller leverer ydelser til bygge- og anlægsarbejder, gælder Almindelige betingelser for

Læs mere

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Juni 2014

AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Juni 2014 AFTALE (Afsnit markeret med gult udfyldes af Ordregiver ved kontraktindgåelse) Juni 2014 Omhandlende udvikling og implementering af softwareløsning med tilhørende algoritme til individuel ædetids-monitorering

Læs mere