NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen."

Transkript

1 Coachuddannelsen BCSF* som 6 ugers selvvalgt kursus Nu har du mulighed for at tage en Coachuddannelse der ikke bare er en coachuddannelse som alle de andre! Det er Danmarks første og eneste coachuddannelse, der er designet og udviklet til dig, som arbejder med mennesker, og løbende har kommunikation med elever, børn, ældre, handicappede, forældre eller andre fagpersoner. Er du ledig og har en socialfaglig uddannelse? så kan du tage Coachuddannelsen BCSF som 6 ugers selvvalgt uddannelse. Coachuddannelsen BCSF i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow er udviklet på baggrund af vores fokusgruppes arbejde og vores mangeårige erfaringer fra dansk erhvervsliv. Fokusgruppen sammensatte vi med socialfagligt personale på forskellige niveauer, for at total optimere Coachuddannelsen BCSF i forhold til aktuelle situationer og udfordringer socialfagligt personale møder i deres hverdag. På uddannelsen vil du få adgang til unikke coachende værktøjer, der er tilpasset, så de kan bruges direkte til håndtering af de udfordringer, der er i dagens dag- og døgninstitutioner og skoler. Vi arbejder med klassiske og gennemprøvede coaching værktøjer, positiv psykologi og resultatet af vores fokusgruppes arbejde.

2 Det får du på Coachuddannelse BCSF* Små hold med max 12 deltagere 15 undervisningsdage kl timers undervisning eller coaching. 97 timers træning, selvstudie og gruppearbejde Undervisningsmanual på 103 sider Bogen, Minddrugs Vær cool med din performance af Stina Stærfeldt Mundtlig og skriftlig certificering med censor. Retten til at kalde dig New Tomorrow BCSF Coach. På alle undervisningsdage serveres der sandwich samt vand, te og kaffe. For at have så højt et fagligt niveau hos vores studerende som muligt, vil der mellem undervisningsdagene være hjemmearbejde i form af læsestof og opgaveløsninger. *BCPL=Basic-Coachuddannelse-Social-Faglig Uddannelsen i New Tomorrow har givet mig en masse gode værktøjer til coachende samtaler, håndtering af konflikter og svære samtaler, det være sig både professionelt og personligt. Det har gjort mig bevidst om, at jeg alt for sjældent har været i integreret med mig selv, dvs at mine følelser, tanker og handlinger har været i overensstemmelse. Jeg glemte at mærke efter og handle derpå. Den selvindsigt jeg nu har, har gjort mig til et mere frit menneske, der selv kan vælge, hvad jeg ønsker og har brug for. På uddannelsen i New Tomorrow får du viden og gode redskaber fra en super engageret, inspirerende og dybdegående underviser, der for dig til at være medspiller frem for tilskuer i dit liv. Aino Gustavson, Pædagog, Afdelingsleder, Kbh.

3 Du vil med Coachuddannelsen BCSF blive i stand til: At udføre professionel coaching på et højt niveau. At være i besiddelse af værktøjer, der virker forebyggende på stress. At være i stand til at håndtere stress for dig selv og andre. At bruge vores 7 trins coaching model. At udføre kommunikation på et højt niveau, der kan skabe udvikling for andre. At transformere din daglige kommunikation med elever, børn i institutioner, ældre, handicappede, kollegaer eller andre samarbejdspartnere, så den giver dig energi. At vende konflikter til udviklende samtaler. At forstå, hvorfor din kommunikation er en af dine allerstørste forhindringer i, at nå dine mål fagligt eller for dig selv personligt. At indse, hvad det er, der irriterer dig ved andre, og ikke mindst blive i stand til at håndtere det, og vende det til en styrke i jeres relation. At give og modtage kritik på en styrkende og udviklende måde for begge partnere. At skabe bevidsthed om dine personlige grænser også som fagperson. At håndtere svære samtaler med syge, handicappede, ældre, elever, børn eller deres forældre i en form, hvor du får formidlet budskabet sådan, at du får styrket både den, eller dem, som samtalen drejer sig om, og ikke mindst bevarer roen og overblikket hos dig selv. Modsat mine andre uddannelser (lærer og markedsføringsøkonom) har New Tomorrows coachuddannelse givet mig helt konkrete værktøjer til, hvordan jeg kommunikerer effektivt med mine medmennesker - professionelt som privat. Uddannelsen har været en fantastisk rejse med mig selv, jeg har fået styrket mit selvværd, kommet mere i balance med hvem jeg er, og fundet frem til hvordan jeg passer på mig selv og mine værdier. Professionelt kan jeg mærke at mine elever "rykker" mere fordi jeg kommunikerer langt mere effektivt med dem jeg ville for alt i verden ikke have undværet disse redskaber - de gør ganske enkelt livet nemmere! Anne Jessen, Lærer, Niels Brock

4 Uddannelseshold forår 2013 Aktuelt hold med ledige pladser: Uge og 14. maj kl Uge 2 21., 22. og 23. maj kl Uge 3 27., 28. og 29. maj kl Uge 4 3. og 4. juni kl Uge 5 10., 11. og 12. juni kl Uge og 19. juni kl Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte os på: mail: eller telefon:

5 Om os i New Tomorrow Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow er grundlagt og ejet af Stina Stærfeldt. Coachuddannelsen BCSF er udviklet og afholdes af Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow. Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow udfører opgaver for private, virksomheder, institutioner og offentlige virksomheder på et højt fagligt niveau i en veltilrettelagt og struktureret form. Vi samarbejder med eksterne coaches og samarbejdspartnere med vidt forskellige kompetencer, som vi drager nytte af alt efter, hvilken opgave vi skal løse. Alle der arbejder i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow modtager løbende mentorcoaching og deltager i kurser og efteruddannelser. Udvikling af Coachuddannelsen BCSF Coachuddannelsen BCSF i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow har været under udvikling i mere end 1 år. I udviklingsprocessen valgte vi at nedsætte en fokusgruppe, for at total optimere uddannelsen i forhold til helt aktuelle situationer og udfordringer i arbejdet i det socialfaglige område. Sideløbende har vi besøgt socialfaglige arbejdspladser og interviewet personalet. Fokusgruppe bestod af: Aino Gustafsson Anne Jessen Suzanne Olsson Lene Lilje Petersen Afdelingsleder, Børnevænget, København Lærer, Niels Brock, København Lærer, Rudolf Steinerskolen, Kvistgård Viceforstander, Center for udsatte og kriminalitetstruede unge. Uddannelsen hos Rådgivnings- & Coachinghuset NEW TOMORROW efterlever: ICF s (International Coach Federation) etiske regler, standarder og deres 11 kernekompetencer. Minimumskriterierne for coachuddannelser hos coach.dk

6 Praktisk info Undervisere: Målgruppe: Undervisningen: Kriterier for optagelse: Kriterier for deltagelse: Location: Certificering: Stina Stærfeldt og ansatte i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow vil være uddannelsens hovedundervisere, som altid formidles der i et effektivt og konkret tempo. Alle undervisere er uddannede coaches og har en socialfaglig baggrund. Personer med en socialfaglig uddannelse på alle niveauer. Det kan til eksempel være pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, sygeplejersker, socialrådgivere, sosu er og pædagogiske assistenter. På uddannelsen vil du få grundig træning i de coachende teorier og værktøj, så du efter uddannelsen vil være i stand til at bruge dem i praksis, og skabe udvikling for både dig selv og andre. Vil foregå som en veksling mellem teorier, demo, øvelser og personlige refleksioner og gruppearbejde. Alt på et højt niveau, der forudsætter forudgående kendskab til arbejdet med mennesker. Du kan være seminarieuddannet eller have anden socialfagliguddannelse. Se under målgruppe. Det forventes, at du er indstillet på at arbejde med din egen personlige udvikling under uddannelsen. Vores undervisningslokale beliggende: Edvard Griegs Gade 4, st København Ø For at du kan få din certificering, skal du: - Deltage aktivet i undervisningen og de tilhørende øvelser m.m. - Have maximum have 10% fravær. - Have læst hele undervisningsmanualen og udfyldt alle spørgsmål. - Have læst Minddrugs. - Afleveret skema, der dokumenterer, at du har afholdt minimum 10 coachsessions. - Afleveret skema, der dokumenterer, at du har modtaget minimum 10 coachsessions. - Bestå den skriftlige og mundtlige certificering.

7 Tilmelding: Betaling: Få din coachuddannelse skattefrit: Via vores hjemmeside: eller Mail: eller telefon: Du vil få deltagerskema tilsendt ved henvendelse til os på mail; eller telefon: Kr incl. moms og incl. Undervisningsmanual og bogen Minddrugs Vær cool med din performance af Stina Stærfeldt. Der vil blive serveret sandwich til frokost og være vand, te og kaffe på alle undervisningsdage. Hvis du ikke er ledig og ønsker at tage Coachuddannelsen BCSF, så kan få din coachuddannelse skattefrit med bruttolønsordningen. Det vil sige: Din arbejdsplads lægger ud for betalingen af uddannelsen og trækker momsen fra. Uddannelsens pris uden moms bliver trukket over din bruttoløn (før skat) i eksempelvis et år. Du sparer derved momsen og skatten. For yderligere information kan du kontakte SKAT på telefon eller Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow på telefon Afbestilling: Afbestilling af uddannelsesplads skal ske skriftligt til Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow, Edvard Griegs Gade 4, 2100 København Ø. Ved afbestilling vil der til hver en tid opkræves gebyr på kr svarende til depositum. Sker afbestillingen mindre end 6 uger før uddannelsesstart opkræves gebyr på 50% af uddannelsesafgiften. Ved afbestilling mindre end 4 uger før uddannelsesstart vil der ikke ske nogen refusion i uddannelsesafgiften.

8 Indhold & emner uge for uge I beskrivelsen uge for uge kan du få en smagsprøve på, hvad du vil få af teoretisk viden om, og hvilke emner du bl.a. vil blive trænet i på Coachuddannelsen BCSF i New Tomorrow. På uddannelsen vil du få grundig træning i de coachende teorier og værktøjer, så du efter certificering vil være i stand til, at implementere teorier og værktøjer på din egen arbejdsplads og i din egen væren. Der er kun en måde at blive en professionel og erfarende coach på, og det er at træne. Derfor vil der mellem undervisningsdagene være hjemmearbejde i form af opgaver og coachsession, hvor du kan træne, det som du har lært på undervisningsdagene, samt tilhørende teori i form af opgaver og læsestof.

9 Uge 1 Din start som professionel coach og effektiv kommunikation Den første uge vil du få en grundig indføring i, hvad coaching er. Vi vil belyse din rolle som professionel coach, og hvordan coachende adfærd gør en forskel i hverdagen. Vores evne til at kommunikere, er ofte det, der afgør, hvor langt vi når i livet med vores mål. Ofte er det vores egen kommunikation, der forhindre os i at være den, vi helst vil være. Hvad er coaching?: Du vil få grundlæggende viden om coachende værktøjer, og hvad coachende adfærd er. Det vil danne fundamentet for dig og dit arbejde med coaching. Samtidig vil vi belyse hvordan coaching adskiller sig fra psykoterapi, psykiatri, rådgivning, m.m. Styrkende og begrænsende kommunikation: Du vil få indblik i, hvor stor en betydning selv små kommunikationsforskelle gør for modtager. Du vil blive trænet i at kunne skelne mellem styrkende og begrænset kommunikation, og ikke mindst vil du blive trænet i at anvende styrkende kommunikation, som med garanti vil ændre dit liv og dit forhold til dine relationer. Stil spørgsmål: Coaching handler allermest om at stille spørgsmål. Du vil blive trænet i at stille spørgsmål, der vil udfordrer og gøre en forskel for din coachee og dine relationer. Det vi ikke siger: Når du arbejder med kommunikation, handler det ikke kun om, hvad du siger, for din stemme og krop taler også. Netop de to faktorer kan være grunden til, at det vi siger, ikke når modtager i den form, som vi ønsker. Du vil blive trænet i at bruge din stemme kræftfuldt og overbevisende uden, at den bliver slidt. Du vil også få indsigt i, hvad dit kropssprog kommunikerer til omverden. Derfor vil vi arbejde med vores kropssprog, ikke mindst i vores rolle som coach, og i vores samspil med en coachee. ICF s etiske regler: I New Tomorrow arbejder vi efter ICF s etiske regler og deres 11 kernekompetencer. ICF er verdens største coach organisation, som New Tomorrow er medlem af.

10 Uge 2 Professionel Coaching I 2. uge vil vi arbejde med New Tomorrows 7 trins coaching model. Trinene i sammenhæng er et super effektivt værktøj til at støtte andre i deres mål og udvikling. Du vil blive undervist i teorierne bag og blive grundigt trænet i brugen af vores coachingmodel. Udvikling af dine evner til at coache: Du vil blive introdoseret til de klassiske coachingtrin i New Tomorrows coachingmodel, og viden om deres effekt i sammenhæng. Mål: At sætte sig personlige som erhvervsmæssige mål opleves sjældent som det sværeste, men at gøre dem specifikke, nå dem og finde den mest hensigtsmæssige og udbytterige vej dertil er ofte en udfordring. Du vil blive trænet i at sætte mål, private som erhvervsmæssige i en form, der vil motivere dig hele vejen til målet. Forhindringer: Hvad er det, der forhindrer os i, at nå det vi ønsker af livet? Når vi sætter os et mål, vil vi uden undtagelse opleve forhindringer, ting der sker, som gør, at vi ikke når vores planlagte mål. Du vil blive trænet i at få øje på forhindringer og gøre noget ved dem. Med træning i effektive værktøjer til håndtering af forhindringer, der vil sikre dig, at du når dine mål i livet. Du vil blive i stand til, på en styrket og professionel måde, at støtte andre i at nå deres mål. Nye muligheder: Synliggørelsen af nye muligheder, gør dig i stand til at vælge præcis det, der er rigtigt for dig. Du vil lære at lave realistiske og optimistiske aftaler med dig selv om, hvad der skal til for at nå dit mål, og vigtigst af alt at få sat handling på. Ansvar for det der er: Ansvarlighed er ikke noget, vi kan påtvinge andre, men noget vi kan vælge. Det kan lyde besværligt, men ansvar er den største gave og vejen til personlig frihed. Når du vælger ansvar, kan du, hvad du vil. Afslutning: En god afslutning på en session, er det du sender din coachee ud af døren med. Derfor er det vigtigt at træne afslutningen. Mange overser desværre denne vigtige del af en session, men det gør vi ikke.

11 Uge 3 Stress og mindfulness De første uger handlede om, at få en god start, sætte mål, få øje på forhindringer, finde nye vaner, og få skabt en styrket kommunikation, men intet af det gør nogen forskel, hvis vi er stressede og ikke tilstede i processen. Du vil blive trænet i at støtte dig selv og andre i at håndtere og forebygge stress. Vi vil i denne uge arbejde med mindfulness, der er et af de mest effektive værktøjer til håndtering af stress. Meditation: Det er videnskabeligt dokumenteret, at meditation har en positiv effekt på stress. Derfor vil vi arbejde med meditationsøvelser, hvor alle kan være med. Stresshåndtering: Vi vil i denne uge have fokus på stresshåndtering, både din egen, men ikke mindst medarbejderes eller kollegaernes stress. Du vil få adgang til værktøjer med stor virkning, der nemt kan implementeres i hverdagen. Alle værktøjer vi arbejder med i forbindelse med stress, er gennem undersøgelser bevidst at have en positiv effekt på stress. Du vil gennem den coachende bevidsthed og adfærd, som vi vil arbejde med på uddannelsen ikke blot få øje på dine uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, dem har du sikkert set, men du vil blive trænet i værktøjer, der vil gøre dig i stand til at bryde disse mønstre og skabe varig forandring for dig. Arbejdsglæde: Din Arbejdsglæde er afgørende for, hvordan du har det som menneske og dermed, hvad du er i stand til at være både for dig selv og for andre. Du vil få værdifulde og enkle værktøjer, der vil støtte dig i at skabe arbejdsglæde. Værktøjer som du kan gå direkte hjem og implementere i din hverdag. Ressourcefuld tilstand/tilstands skift: Find den bedste udgave af dig selv. Du vil blive trænet i at bruge et tilstandsværktøj, som du kan bruge igen og igen, når du er udfordret eller skal til en performance. Et værktøj, der i høj grad bruges af skuespillere, musikere, foredragsholdere der har brug for hver gang at være den bedste udgave af sig selv. Værktøjet er mindst ligeså værdifuldt for os, der har en helt almindelig hverdag, med tilhørende udfordringer. Værdiafklaring: Hvilke værdier skal være opfyldt, for at du kan være den bedste udgave af dig selv? Det vil du gennem øvelser og teorier få skabt et overblik over og ikke mindst, hvad dine værdier betyder for dig. Der kan dukke værdier op, som du slet ikke anede du havde, og de vil støtte dig i at tage beslutninger i livet fremover.

12 Uge 4 Kom ud af begrænsende roller, få øje på mulighederne og træd i handling: I 4. uge vil vi arbejde med de begrænsende roller, som vi alle sammen kan lande i, når vi er pressede. Med coachende spørgsmål og værktøjer vil du blive i stand til at støtte andre i at komme ud af deres begrænsede roller og finde nye muligheder, skabe nye vaner og nye måder at tænke på for derigennem at skabe varige forandringer. Nye muligheder: Synliggørelsen af nye muligheder, gør dig i stand til at vælge præcis det, der er rigtigt for dig. Du vil lære at lave realistiske og optimistiske aftaler med dig selv om, hvad der skal til for at nå dit mål, og vigtigst af alt, at få sat handling på. Kom ud af dine begrænsende roller: Når vi er i pressede situationer befinder vi os ofte i en rolle, som hverken er styrkende for os selv eller vores omgivelser. Du vil blive trænet i bevidstheden om, hvornår du eller dine relationer går i en begrænsende rolle, og hvordan du kan støtte dig selv eller andre i at komme ud af de begrænsende roller. Selvværd og selvtillid: Hvordan kan vi styrke vores egen selvtillid og selvværd specielt, når vi befinder os i presset og udfordrende situationer, og hvordan kan vi igennem vores egen adfærd støtte andre i at styrke deres. Mentor: I denne uge vil vi arbejde videre med dig som professionel coach, og der vil du få mulighed for at dele dine udfordringer og erfaringer i forbindelse med at coache eller blive coachet. Du vil få personlig vejledning og rådgivning til at videreudvikle dine coachende færdigheder.

13 Uge 5 Samtaleformer, så du undgår misforståelser og konflikter Nu vil vi arbejde med det mest naturlige for os mennesker, men også det der kan være det mest udfordrende nemlig; samtale mennesker imellem. Du vil bl.a. få adgang til vores model der kan støtte dig i at opbygge den svære samtale, som ofte udskydes igen og igen, for bare tanken om den er ubehagelig. Den svære samtale: Du vil få vores model til at håndtere den samtale, du altid frygter. Det kan være samtalen med forældre til et fagligt eller socialt udfordret barn. Eller samtalen med din kollega, som du igen oplever er trådt ind over dine personlige grænser. Alt det vi tror er sandheden: Hver gang vi har en oplevelse, er der nogle ganske få fakta og resten er vores fortolkninger. Fortolkningerne gør vi til vores sandhed. Ofte er vores fortolkninger negative, og de kan være grundbund for negative vibrationer mellem os og vores relationer. Du vil blive trænet i at skelne fakta fra fortolkninger, og i at se noget andet er muligt. Konfliktmægling: Du vil lære, hvordan du kan håndtere en konflikt mellem to parter, og støtte parterne i et resultat, som de begge vil være tilfredse med. En gave i værktøjskassen, når du arbejder med mennesker. Kunsten at give og modtage kritik: Ofte føler vi os ramt personligt, når vi bliver kritiseret. Du vil blive trænet i at se mulighederne i kritik, og i at give andre kritik i en form, så modtageren bevarer sin motivation.

14 Uge 6 Certificering og værdifulde tips der vil holde dig i topform I den sidste uge vil vi udover den mundtlige og skriftlige certificering give dig værktøjer med, så alt det du har lært på uddannelsen fortsat vil være en integreret del af dig. Det gør vi bla. igennem, at du under støtte og vejledning får udarbejdet din personlige vision. Hvordan holder jeg mig selv i topform: Nu har du gennem 6 uger arbejdet med dig selv, trænet dig i brugen af uvurderlige værktøjer, så hvordan kan du så sikre, at du ikke falder tilbage til din gamle vaner. Vi giver dig en masse tips og råd med, der kan holde dig i topform efter at uddannelsen. Skriftlig certificering: Nu er du nået dertil, hvor selve certificering sker. Du vil gennemgå en skriftlig prøve, der indeholder spørgsmål fra det, du har lært på uddannelsen. Mundtlig certificering: Med den mundtlige prøve, viser du dine nye færdigheder og viden i praksis. Der vil være censor tilstede, som vil bistå ved bedømmelsen. Efter den mundtlige certificering vil du få svaret på den skriftlige certificering. Personlig vision: Vi vil slutte uddannelsen med, at du får udarbejdet din personlige vision. Vi ved af erfaring at med den i hånden, vil du gå styrket og motiveret ud i verden med al din nye viden og skabe forandringer, som du aldrig havde troet muligt. Der kan forekomme mindre ændringer i de enkelte uge.

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Mindjuice s Coachuddannelse

Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse er opstået ud af mange års erfaring med coaching kombineret med et voksende commitment om at skabe ekstraordinære coaches. Med ekstraordinær mener

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk Ildsjælecoach Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge Generator kurser og konferencer www.kurserogkonferencer.dk Coachuddannelse for fagfolk På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse

Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse Specialdesignet Mindjuice Uddannelse inden for det socialfaglige og familiemæssige område. Uddannelsen er for dig, der ønsker at arbejde med par,

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg er meget

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S Kan andre forstå, hvad du mener? Kan du få dem med på dine ideer? Kan du overbevise dem? Har du gennemslagskraft? Som leder, chef, souschef eller projektleder skal du kunne tage initiativ, fortolke, sætte

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Åbne kurser på Severin Kursuscenter

Åbne kurser på Severin Kursuscenter Åbne kurser på Severin Kursuscenter Severin Kursuscenter A/S - Skovsvinget 25-5500 Middelfart - Tlf.. 63 41 91 00 - severin@fdb.dk - www.severinkursuscenter.dk Åbne kurser - for dig som vil prøve noget

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

Mindjuice Lederuddannelse

Mindjuice Lederuddannelse Mindjuice Lederuddannelse Ledelse baseret på Purpose before profit betaler sig. Forstil dig en hverdag, hvor dine medarbejdere går på arbejde, fordi det er dybt meningsfuldt. Fordi du som leder formår

Læs mere

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste

COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION. Bliv uddannet i det bedste - af de bedste COACHING DYNAMICS COACH UDDANNELSEN FRA DECISION Bliv uddannet i det bedste - af de bedste EARLY BIRD TILMELDING! Tilmeld dig SENEST d. 31. august og spar kr. 2.500 COACHING DYNAMICS UDDANNELSEN FRA DECISION

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Kommunikation & Partnerskab Fordi din relation kan være dit dyreste bekendtskab

Kommunikation & Partnerskab Fordi din relation kan være dit dyreste bekendtskab Kommunikation & Partnerskab Fordi din relation kan være dit dyreste bekendtskab 17.- 18. juni 2015 København Hovedleverandør til Hvad siger deltagerne? Deteretkursus,dervirkeligharrykketmig.Jegerblevetbevidst

Læs mere

Vanebryderuddannelsen 2011 5,43. Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning. København den 10. november 2010.

Vanebryderuddannelsen 2011 5,43. Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning. København den 10. november 2010. Vanebryderuddannelsen 2011 København den 10. november 2010 Det er nødvendigt at bryde vaner for at få succes Ulrik Wilbek Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning Målet med udviklingsforløbet er,

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

ADHD Professionel. ADHD Professionel. En praktisk uddannelse for dig der. arbejder professionelt med mennesker. med diagnosen ADHD.

ADHD Professionel. ADHD Professionel. En praktisk uddannelse for dig der. arbejder professionelt med mennesker. med diagnosen ADHD. ADHD Professionel ADHD Professionel En praktisk uddannelse for dig der arbejder professionelt med mennesker med diagnosen ADHD. ADHD Professionel uddannelsen En uddannelse for dig der arbejder med børn,

Læs mere

UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR 2015. Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge. - forløb om teenagecoaching for fagfolk

UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR 2015. Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge. - forløb om teenagecoaching for fagfolk UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge COACHINGUDDANNELSE 3 MODULER - forløb om teenagecoaching for fagfolk COACHINGUDDANNELSE FORLØB OM TEENAGECOACHING

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil du lære

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Efteruddannelse & komperenceudvikling

Efteruddannelse & komperenceudvikling efterår 2012HK Kurser Efteruddannelse & komperenceudvikling Det arbejder HK Midt også for... Et HK-medlemskab er adgangsbillet til en lang række tilbud, som kan styrke din personlige udvikling og dine

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: 1. juli 2013 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com.

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Studiebeskrivelse Kognitiv Coachinguddannelse

Studiebeskrivelse Kognitiv Coachinguddannelse Studiebeskrivelse Kognitiv Coachinguddannelse Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter 2014 Side 1 af 7 WATTAR GRUPPEN... 1 KOGNITIVT PSYKOLOGCENTER... 1 1. NAVN... 3 2. INTRODUKTION... 3 2.1 UDDANNELSENS

Læs mere

KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen

KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen KURSUSK ATALOG 2008 Kvindedaghøjskolen Center for Livskompetencer unik læring én indgang flere muligheder Personlig udvikling Personlige valg Din ret til at vælge selv Fredselsker Frontkæmper Perfektionist

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau [ fra stress til trivsel ] lær at håndtere stress og skab trivsel på organisationsledelsesafdelingsog individniveau stress- og trivselsvejlederuddannelsen center for stress og trivsel aps STRESS- OG TRIVSELSVEJLEDERUDDANNELSEN

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE ÅBEN COACHINGUDDANNELSE Udbydes i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland ved Roskilde Handelsskole, under lov om åben uddannelse. Det er derfor muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) Performance

Læs mere

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps Begrænset deltagerantal Selvledelse - personlig motivation og handlekraft Lær at sætte mål - og nå dem! Oplev personlig vækst Skab større handlefrihed for dig selv Styrk din kommunikation og blev bedre

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

VIDEN K ARRIERE UDVIKLING. Coaching er at låse op for et menneskes potentiale til at maksimere

VIDEN K ARRIERE UDVIKLING. Coaching er at låse op for et menneskes potentiale til at maksimere K ARRIERE UDVIKLING VIDEN Coaching er at låse op for et menneskes potentiale til at maksimere sine egne præstationer. Det er at hjælpe mennesker til at lære, frem for at undervise dem (John Whitmore en

Læs mere

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING

DEN SUNDHEDSFAGLIGE COACHUDDANNELSE UDDANNELSESORDNING UDDANNELSESORDNING Baggrund Udviklingen i sundhedsvæsenet og øgede krav fra patienter til informationer omkring deres sygdomsforløb stiller et større og større krav til sundhedspersonalets kommunikative

Læs mere

Boost din kommunikation

Boost din kommunikation v Boost din kommunikation Tag magten over din virksomheds kommunikation med et kursus hos JJ Kommunikation. Undervisningen er målrettet alle typer virksomheder, der vil være mere aktive i den eksterne

Læs mere

udvikling af menneskelige ressourcer

udvikling af menneskelige ressourcer Coaching - og hvordan man anvender coaching i hverdagens ledelse. Konsulent, cand. mag. Dorte Cohr Lützen, Lützen Management. Coaching er et modeord inden for ledelse for tiden, mange ledere har lært at

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

Fra tilskuer til aktør

Fra tilskuer til aktør Book det interne kursus Fra tilskuer til aktør Kommunikation og Empowerment To dages kursus, der sætter fokus på jeres vigtigste redskab! De giver omstændighederne og omverden skylden for det meste. Måske

Læs mere

Tid og sted 1. del: 4.-5. oktober, 2. del 7.-8. november og 3. del: 6.-7. december 2006 på Haraldskær Kursuscenter, Skibetvejen 140, 7100 Vejle

Tid og sted 1. del: 4.-5. oktober, 2. del 7.-8. november og 3. del: 6.-7. december 2006 på Haraldskær Kursuscenter, Skibetvejen 140, 7100 Vejle PROGRAM 4350 AO-07: Coachuddannelse Tid og sted 1. del: 4.-5. oktober, 2. del 7.-8. november og 3. del: 6.-7. december 2006 på Haraldskær Kursuscenter, Skibetvejen 140, 7100 Vejle Formål Hvad kan du, når

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Fremtidens Mentor. -den relationskompetente procesarbejder - Kursusplan

Fremtidens Mentor. -den relationskompetente procesarbejder - Kursusplan Fremtidens Mentor -den relationskompetente procesarbejder - Kursusplan Kursusplan - Fremtidens Mentor Kursistmålgruppe Fokus for kurset: Mål: Arbejdsløse lærere, pædagoger, socialrådgivere og jobkonsulenter,

Læs mere

NLP Coach Practitioner Certificeringsuddannelse

NLP Coach Practitioner Certificeringsuddannelse NLP Coach Practitioner Certificeringsuddannelse Hvad får du ud af uddannelsen? Certificeret NLP-coach Efter afsluttet uddannelse er du certificeret NLP-coach efter International NLP Trainers Associations

Læs mere

Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt

Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt Du arbejder med din personlige udvikling gennem indsigt og kontakt Psykoterapeut Organisationskonsulent Personlig udvikling Intensive kurser Krisehjælp Parkurser Terapi GIS International Gestalt-psykoterapi

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

LEDELSE I PRAKSIS 6 UGERS SELVVALGT UDDANNELSE

LEDELSE I PRAKSIS 6 UGERS SELVVALGT UDDANNELSE LEDELSE I PRAKSIS 6 UGERS SELVVALGT UDDANNELSE Ledelse i Praksis 1. 2. 3. Lederuddannelse og træning af din personlige lederprofil Leder du efter et professionelt kursus, hvor du lærer ledelse i praksis,

Læs mere

Lederens værktøjskasse - MBK A/S

Lederens værktøjskasse - MBK A/S Vil du have praktiske ledelsesværktøjer til den daglige kommunikation? Vil du have redskaber til at takle de udfordringer, du møder som leder? Vil du have mere styr på din egen ledelse og få mere gennemslagskraft?

Læs mere

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation Praksisværktøjer der forandrer de sårbare liv Vi ser ikke verden som dén er vi ser verden som vi er Jens Arentzen Internt mentorkursus for Jer, der

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014

SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 SEMINAR FOR ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANTER 28. og 29. oktober 2014 6. august 2014 Program: 28. oktober: Verdens Bedste Arbejdsplads Indhold: Vil I gerne have mere arbejdsglæde? Slås I med forandringer og utryghed?

Læs mere

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse

Morgendagens mellemledere 2010. - den fleksible mellemlederuddannelse 1 Morgendagens mellemledere 2010 - den fleksible mellemlederuddannelse 2 Mellemlederen i krydsfeltet I det moderne vidensamfund, der er præget af konstant forandring, skal mellemlederen løbende kunne tilpasse

Læs mere

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S Vil du være mere overbevisende og bedre til at trænge igennem? Vil du styrke din troværdighed? Vil du være bedre til at motivere og få folk med på dine ideer og ønsker? Vil du have træning i at sætte rammer

Læs mere

Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse!

Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse! Bryd vanen, bøj fisken og få en uddannelse! 2 dages top-motiverende seminar samt personligt coachingforløb, der giver dig energi, glæde, effektive værktøjer og nye indsigter, der vil bane vejen til din

Læs mere

RESSOURCE KONSULENTER

RESSOURCE KONSULENTER RESSOURCE KONSULENTER Projekt sundhed på arbejdsmarked Formål med projektet Projektets overordnede formål er at borgere som er sygdomsramte pga stress, angst, depression vender tilbage på arbejdsmarkedet

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1 Lederudvikling Træn dine ledermuskler Nanoq Akademi, side 1 Er du ny leder? Eller vil du genopfriske dine lederevner? - Træn derfor dine Ledermuskler Et skræddersyet lederudviklingsforløb i Grønland på

Læs mere

Vejledning i valg af coachuddannelse

Vejledning i valg af coachuddannelse Vejledning i valg af coachuddannelse Coaching er et gråt marked Vi taler med mange forskellige mennesker, der ønsker en uddannelse som coach. De to hyppigste spørgsmål vi får fra potentielle kunder er:

Læs mere

Assertiv kommunikation

Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Assertiv kommunikation Mere energi og større gennemslagskraft Få dine budskaber ud - med respekt for dig selv og andre Går dit budskab nogle gange ikke igennem? Og bliver din gode

Læs mere

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7

Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Kursus & uddannelse Se oversigt side 7 Indhold: - Enneagram Kommunikation -og udviklingsværktøj - Stress Symptomer og forebyggelse - Virksomhedskurser Se kursus -og uddannelses oversigt på side 7 Enneagram:

Læs mere

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10

INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 1 INTENSIVT KURSUS I PROCESLEDELSE 2013, HOLD 10 Fire dage fra 5. september til 2. oktober 2013 Kursusleder: Per Krull Undervisning og træning i: Procesdesign og ledelse Systemisk teori, -tænkning og -ledelse

Læs mere

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE

F L O W. Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE 2 0 1 6 F L O W Specialist Uddannelsen FREE LOVING OPEN WISE Ingen og intet behøver at stagnere i modstand og frustration FREE LOVING OPEN WISE Vil

Læs mere

PERSONLIG TIME MANAGEMENT

PERSONLIG TIME MANAGEMENT ARKMANN RAINING ERSONLIG IME MANAGEMENT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du vil få bedre overblik, kontrol og fokus.» Du vil opnå flere af dine mål og altid nå dine vigtigste opgaver.»

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

PSYKOTERAPEUTISK EFTERUDDANNELSE FOR SEXOLOGER OG PARTERAPEUTER (TES) STUDIEBESKRIVELSE

PSYKOTERAPEUTISK EFTERUDDANNELSE FOR SEXOLOGER OG PARTERAPEUTER (TES) STUDIEBESKRIVELSE PSYKOTERAPEUTISK EFTERUDDANNELSE FOR SEXOLOGER OG PARTERAPEUTER (TES) STUDIEBESKRIVELSE Der tages forbehold for ændringer og tilpasninger. SIPS.DK Syddansk Institut for Psykoterapi og Sexologi Indhold

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG

SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG SKAB (ENDNU BEDRE) RESULTATER I EN TRAVL HVERDAG Overblik - tydelighed - begejstring TÆND DIT LEDERLYS kobler ledelsesredskaber og løsninger på dine konkrete udfordringer som leder gennem læring, rådgivning

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

Hvad er stress? Er lidt stress godt? Kan man dø af det? Smitter det? Hvem har ansvaret for stress på arbejdspladsen?

Hvad er stress? Er lidt stress godt? Kan man dø af det? Smitter det? Hvem har ansvaret for stress på arbejdspladsen? Krise er en voldsom hændelse, der ændrer den berørtes opfattelse af sin omverden. Det være sig sorg, følelsen af tab ved f.eks. skilsmisse, sygdom eller en trafikulykke. Hvad er stress? Er lidt stress

Læs mere

Moms og afgifter for det private erhvervsliv

Moms og afgifter for det private erhvervsliv Deltag på et intensivt seminar om Moms og afgifter for det private erhvervsliv Det får du ud af at deltage: n Indblik i de seneste nyheder og ændringer n Overblik over moms- og afgiftsforhold i Danmark

Læs mere

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Få en uforglemmelig og forrygende dag eller aften med både

Læs mere

RESILIO TRAINER RESILIO RESILIO TRAINER. Undervisningen foregår i Resilio s lokaler i Aarhus C.

RESILIO TRAINER RESILIO RESILIO TRAINER. Undervisningen foregår i Resilio s lokaler i Aarhus C. SIDE 1 AF 5 8000 AARHUS C. RESILIO TRAINER - 100 timers instruktør-uddannelse for professionelle, der arbejder med sundhed, trivsel og psykisk arbejdsmiljø MÅLGRUPPE HR-konsulenter, HR-partnere, arbejdsmiljøkonsulenter,

Læs mere