NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW TOMORROW Forandringen i dag, skaber dagen i morgen."

Transkript

1 Coachuddannelsen BCSF* som 6 ugers selvvalgt kursus Nu har du mulighed for at tage en Coachuddannelse der ikke bare er en coachuddannelse som alle de andre! Det er Danmarks første og eneste coachuddannelse, der er designet og udviklet til dig, som arbejder med mennesker, og løbende har kommunikation med elever, børn, ældre, handicappede, forældre eller andre fagpersoner. Er du ledig og har en socialfaglig uddannelse? så kan du tage Coachuddannelsen BCSF som 6 ugers selvvalgt uddannelse. Coachuddannelsen BCSF i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow er udviklet på baggrund af vores fokusgruppes arbejde og vores mangeårige erfaringer fra dansk erhvervsliv. Fokusgruppen sammensatte vi med socialfagligt personale på forskellige niveauer, for at total optimere Coachuddannelsen BCSF i forhold til aktuelle situationer og udfordringer socialfagligt personale møder i deres hverdag. På uddannelsen vil du få adgang til unikke coachende værktøjer, der er tilpasset, så de kan bruges direkte til håndtering af de udfordringer, der er i dagens dag- og døgninstitutioner og skoler. Vi arbejder med klassiske og gennemprøvede coaching værktøjer, positiv psykologi og resultatet af vores fokusgruppes arbejde.

2 Det får du på Coachuddannelse BCSF* Små hold med max 12 deltagere 15 undervisningsdage kl timers undervisning eller coaching. 97 timers træning, selvstudie og gruppearbejde Undervisningsmanual på 103 sider Bogen, Minddrugs Vær cool med din performance af Stina Stærfeldt Mundtlig og skriftlig certificering med censor. Retten til at kalde dig New Tomorrow BCSF Coach. På alle undervisningsdage serveres der sandwich samt vand, te og kaffe. For at have så højt et fagligt niveau hos vores studerende som muligt, vil der mellem undervisningsdagene være hjemmearbejde i form af læsestof og opgaveløsninger. *BCPL=Basic-Coachuddannelse-Social-Faglig Uddannelsen i New Tomorrow har givet mig en masse gode værktøjer til coachende samtaler, håndtering af konflikter og svære samtaler, det være sig både professionelt og personligt. Det har gjort mig bevidst om, at jeg alt for sjældent har været i integreret med mig selv, dvs at mine følelser, tanker og handlinger har været i overensstemmelse. Jeg glemte at mærke efter og handle derpå. Den selvindsigt jeg nu har, har gjort mig til et mere frit menneske, der selv kan vælge, hvad jeg ønsker og har brug for. På uddannelsen i New Tomorrow får du viden og gode redskaber fra en super engageret, inspirerende og dybdegående underviser, der for dig til at være medspiller frem for tilskuer i dit liv. Aino Gustavson, Pædagog, Afdelingsleder, Kbh.

3 Du vil med Coachuddannelsen BCSF blive i stand til: At udføre professionel coaching på et højt niveau. At være i besiddelse af værktøjer, der virker forebyggende på stress. At være i stand til at håndtere stress for dig selv og andre. At bruge vores 7 trins coaching model. At udføre kommunikation på et højt niveau, der kan skabe udvikling for andre. At transformere din daglige kommunikation med elever, børn i institutioner, ældre, handicappede, kollegaer eller andre samarbejdspartnere, så den giver dig energi. At vende konflikter til udviklende samtaler. At forstå, hvorfor din kommunikation er en af dine allerstørste forhindringer i, at nå dine mål fagligt eller for dig selv personligt. At indse, hvad det er, der irriterer dig ved andre, og ikke mindst blive i stand til at håndtere det, og vende det til en styrke i jeres relation. At give og modtage kritik på en styrkende og udviklende måde for begge partnere. At skabe bevidsthed om dine personlige grænser også som fagperson. At håndtere svære samtaler med syge, handicappede, ældre, elever, børn eller deres forældre i en form, hvor du får formidlet budskabet sådan, at du får styrket både den, eller dem, som samtalen drejer sig om, og ikke mindst bevarer roen og overblikket hos dig selv. Modsat mine andre uddannelser (lærer og markedsføringsøkonom) har New Tomorrows coachuddannelse givet mig helt konkrete værktøjer til, hvordan jeg kommunikerer effektivt med mine medmennesker - professionelt som privat. Uddannelsen har været en fantastisk rejse med mig selv, jeg har fået styrket mit selvværd, kommet mere i balance med hvem jeg er, og fundet frem til hvordan jeg passer på mig selv og mine værdier. Professionelt kan jeg mærke at mine elever "rykker" mere fordi jeg kommunikerer langt mere effektivt med dem jeg ville for alt i verden ikke have undværet disse redskaber - de gør ganske enkelt livet nemmere! Anne Jessen, Lærer, Niels Brock

4 Uddannelseshold forår 2013 Aktuelt hold med ledige pladser: Uge og 14. maj kl Uge 2 21., 22. og 23. maj kl Uge 3 27., 28. og 29. maj kl Uge 4 3. og 4. juni kl Uge 5 10., 11. og 12. juni kl Uge og 19. juni kl Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte os på: mail: eller telefon:

5 Om os i New Tomorrow Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow er grundlagt og ejet af Stina Stærfeldt. Coachuddannelsen BCSF er udviklet og afholdes af Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow. Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow udfører opgaver for private, virksomheder, institutioner og offentlige virksomheder på et højt fagligt niveau i en veltilrettelagt og struktureret form. Vi samarbejder med eksterne coaches og samarbejdspartnere med vidt forskellige kompetencer, som vi drager nytte af alt efter, hvilken opgave vi skal løse. Alle der arbejder i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow modtager løbende mentorcoaching og deltager i kurser og efteruddannelser. Udvikling af Coachuddannelsen BCSF Coachuddannelsen BCSF i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow har været under udvikling i mere end 1 år. I udviklingsprocessen valgte vi at nedsætte en fokusgruppe, for at total optimere uddannelsen i forhold til helt aktuelle situationer og udfordringer i arbejdet i det socialfaglige område. Sideløbende har vi besøgt socialfaglige arbejdspladser og interviewet personalet. Fokusgruppe bestod af: Aino Gustafsson Anne Jessen Suzanne Olsson Lene Lilje Petersen Afdelingsleder, Børnevænget, København Lærer, Niels Brock, København Lærer, Rudolf Steinerskolen, Kvistgård Viceforstander, Center for udsatte og kriminalitetstruede unge. Uddannelsen hos Rådgivnings- & Coachinghuset NEW TOMORROW efterlever: ICF s (International Coach Federation) etiske regler, standarder og deres 11 kernekompetencer. Minimumskriterierne for coachuddannelser hos coach.dk

6 Praktisk info Undervisere: Målgruppe: Undervisningen: Kriterier for optagelse: Kriterier for deltagelse: Location: Certificering: Stina Stærfeldt og ansatte i Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow vil være uddannelsens hovedundervisere, som altid formidles der i et effektivt og konkret tempo. Alle undervisere er uddannede coaches og har en socialfaglig baggrund. Personer med en socialfaglig uddannelse på alle niveauer. Det kan til eksempel være pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, sygeplejersker, socialrådgivere, sosu er og pædagogiske assistenter. På uddannelsen vil du få grundig træning i de coachende teorier og værktøj, så du efter uddannelsen vil være i stand til at bruge dem i praksis, og skabe udvikling for både dig selv og andre. Vil foregå som en veksling mellem teorier, demo, øvelser og personlige refleksioner og gruppearbejde. Alt på et højt niveau, der forudsætter forudgående kendskab til arbejdet med mennesker. Du kan være seminarieuddannet eller have anden socialfagliguddannelse. Se under målgruppe. Det forventes, at du er indstillet på at arbejde med din egen personlige udvikling under uddannelsen. Vores undervisningslokale beliggende: Edvard Griegs Gade 4, st København Ø For at du kan få din certificering, skal du: - Deltage aktivet i undervisningen og de tilhørende øvelser m.m. - Have maximum have 10% fravær. - Have læst hele undervisningsmanualen og udfyldt alle spørgsmål. - Have læst Minddrugs. - Afleveret skema, der dokumenterer, at du har afholdt minimum 10 coachsessions. - Afleveret skema, der dokumenterer, at du har modtaget minimum 10 coachsessions. - Bestå den skriftlige og mundtlige certificering.

7 Tilmelding: Betaling: Få din coachuddannelse skattefrit: Via vores hjemmeside: eller Mail: eller telefon: Du vil få deltagerskema tilsendt ved henvendelse til os på mail; eller telefon: Kr incl. moms og incl. Undervisningsmanual og bogen Minddrugs Vær cool med din performance af Stina Stærfeldt. Der vil blive serveret sandwich til frokost og være vand, te og kaffe på alle undervisningsdage. Hvis du ikke er ledig og ønsker at tage Coachuddannelsen BCSF, så kan få din coachuddannelse skattefrit med bruttolønsordningen. Det vil sige: Din arbejdsplads lægger ud for betalingen af uddannelsen og trækker momsen fra. Uddannelsens pris uden moms bliver trukket over din bruttoløn (før skat) i eksempelvis et år. Du sparer derved momsen og skatten. For yderligere information kan du kontakte SKAT på telefon eller Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow på telefon Afbestilling: Afbestilling af uddannelsesplads skal ske skriftligt til Rådgivnings- & Coachinghuset New Tomorrow, Edvard Griegs Gade 4, 2100 København Ø. Ved afbestilling vil der til hver en tid opkræves gebyr på kr svarende til depositum. Sker afbestillingen mindre end 6 uger før uddannelsesstart opkræves gebyr på 50% af uddannelsesafgiften. Ved afbestilling mindre end 4 uger før uddannelsesstart vil der ikke ske nogen refusion i uddannelsesafgiften.

8 Indhold & emner uge for uge I beskrivelsen uge for uge kan du få en smagsprøve på, hvad du vil få af teoretisk viden om, og hvilke emner du bl.a. vil blive trænet i på Coachuddannelsen BCSF i New Tomorrow. På uddannelsen vil du få grundig træning i de coachende teorier og værktøjer, så du efter certificering vil være i stand til, at implementere teorier og værktøjer på din egen arbejdsplads og i din egen væren. Der er kun en måde at blive en professionel og erfarende coach på, og det er at træne. Derfor vil der mellem undervisningsdagene være hjemmearbejde i form af opgaver og coachsession, hvor du kan træne, det som du har lært på undervisningsdagene, samt tilhørende teori i form af opgaver og læsestof.

9 Uge 1 Din start som professionel coach og effektiv kommunikation Den første uge vil du få en grundig indføring i, hvad coaching er. Vi vil belyse din rolle som professionel coach, og hvordan coachende adfærd gør en forskel i hverdagen. Vores evne til at kommunikere, er ofte det, der afgør, hvor langt vi når i livet med vores mål. Ofte er det vores egen kommunikation, der forhindre os i at være den, vi helst vil være. Hvad er coaching?: Du vil få grundlæggende viden om coachende værktøjer, og hvad coachende adfærd er. Det vil danne fundamentet for dig og dit arbejde med coaching. Samtidig vil vi belyse hvordan coaching adskiller sig fra psykoterapi, psykiatri, rådgivning, m.m. Styrkende og begrænsende kommunikation: Du vil få indblik i, hvor stor en betydning selv små kommunikationsforskelle gør for modtager. Du vil blive trænet i at kunne skelne mellem styrkende og begrænset kommunikation, og ikke mindst vil du blive trænet i at anvende styrkende kommunikation, som med garanti vil ændre dit liv og dit forhold til dine relationer. Stil spørgsmål: Coaching handler allermest om at stille spørgsmål. Du vil blive trænet i at stille spørgsmål, der vil udfordrer og gøre en forskel for din coachee og dine relationer. Det vi ikke siger: Når du arbejder med kommunikation, handler det ikke kun om, hvad du siger, for din stemme og krop taler også. Netop de to faktorer kan være grunden til, at det vi siger, ikke når modtager i den form, som vi ønsker. Du vil blive trænet i at bruge din stemme kræftfuldt og overbevisende uden, at den bliver slidt. Du vil også få indsigt i, hvad dit kropssprog kommunikerer til omverden. Derfor vil vi arbejde med vores kropssprog, ikke mindst i vores rolle som coach, og i vores samspil med en coachee. ICF s etiske regler: I New Tomorrow arbejder vi efter ICF s etiske regler og deres 11 kernekompetencer. ICF er verdens største coach organisation, som New Tomorrow er medlem af.

10 Uge 2 Professionel Coaching I 2. uge vil vi arbejde med New Tomorrows 7 trins coaching model. Trinene i sammenhæng er et super effektivt værktøj til at støtte andre i deres mål og udvikling. Du vil blive undervist i teorierne bag og blive grundigt trænet i brugen af vores coachingmodel. Udvikling af dine evner til at coache: Du vil blive introdoseret til de klassiske coachingtrin i New Tomorrows coachingmodel, og viden om deres effekt i sammenhæng. Mål: At sætte sig personlige som erhvervsmæssige mål opleves sjældent som det sværeste, men at gøre dem specifikke, nå dem og finde den mest hensigtsmæssige og udbytterige vej dertil er ofte en udfordring. Du vil blive trænet i at sætte mål, private som erhvervsmæssige i en form, der vil motivere dig hele vejen til målet. Forhindringer: Hvad er det, der forhindrer os i, at nå det vi ønsker af livet? Når vi sætter os et mål, vil vi uden undtagelse opleve forhindringer, ting der sker, som gør, at vi ikke når vores planlagte mål. Du vil blive trænet i at få øje på forhindringer og gøre noget ved dem. Med træning i effektive værktøjer til håndtering af forhindringer, der vil sikre dig, at du når dine mål i livet. Du vil blive i stand til, på en styrket og professionel måde, at støtte andre i at nå deres mål. Nye muligheder: Synliggørelsen af nye muligheder, gør dig i stand til at vælge præcis det, der er rigtigt for dig. Du vil lære at lave realistiske og optimistiske aftaler med dig selv om, hvad der skal til for at nå dit mål, og vigtigst af alt at få sat handling på. Ansvar for det der er: Ansvarlighed er ikke noget, vi kan påtvinge andre, men noget vi kan vælge. Det kan lyde besværligt, men ansvar er den største gave og vejen til personlig frihed. Når du vælger ansvar, kan du, hvad du vil. Afslutning: En god afslutning på en session, er det du sender din coachee ud af døren med. Derfor er det vigtigt at træne afslutningen. Mange overser desværre denne vigtige del af en session, men det gør vi ikke.

11 Uge 3 Stress og mindfulness De første uger handlede om, at få en god start, sætte mål, få øje på forhindringer, finde nye vaner, og få skabt en styrket kommunikation, men intet af det gør nogen forskel, hvis vi er stressede og ikke tilstede i processen. Du vil blive trænet i at støtte dig selv og andre i at håndtere og forebygge stress. Vi vil i denne uge arbejde med mindfulness, der er et af de mest effektive værktøjer til håndtering af stress. Meditation: Det er videnskabeligt dokumenteret, at meditation har en positiv effekt på stress. Derfor vil vi arbejde med meditationsøvelser, hvor alle kan være med. Stresshåndtering: Vi vil i denne uge have fokus på stresshåndtering, både din egen, men ikke mindst medarbejderes eller kollegaernes stress. Du vil få adgang til værktøjer med stor virkning, der nemt kan implementeres i hverdagen. Alle værktøjer vi arbejder med i forbindelse med stress, er gennem undersøgelser bevidst at have en positiv effekt på stress. Du vil gennem den coachende bevidsthed og adfærd, som vi vil arbejde med på uddannelsen ikke blot få øje på dine uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, dem har du sikkert set, men du vil blive trænet i værktøjer, der vil gøre dig i stand til at bryde disse mønstre og skabe varig forandring for dig. Arbejdsglæde: Din Arbejdsglæde er afgørende for, hvordan du har det som menneske og dermed, hvad du er i stand til at være både for dig selv og for andre. Du vil få værdifulde og enkle værktøjer, der vil støtte dig i at skabe arbejdsglæde. Værktøjer som du kan gå direkte hjem og implementere i din hverdag. Ressourcefuld tilstand/tilstands skift: Find den bedste udgave af dig selv. Du vil blive trænet i at bruge et tilstandsværktøj, som du kan bruge igen og igen, når du er udfordret eller skal til en performance. Et værktøj, der i høj grad bruges af skuespillere, musikere, foredragsholdere der har brug for hver gang at være den bedste udgave af sig selv. Værktøjet er mindst ligeså værdifuldt for os, der har en helt almindelig hverdag, med tilhørende udfordringer. Værdiafklaring: Hvilke værdier skal være opfyldt, for at du kan være den bedste udgave af dig selv? Det vil du gennem øvelser og teorier få skabt et overblik over og ikke mindst, hvad dine værdier betyder for dig. Der kan dukke værdier op, som du slet ikke anede du havde, og de vil støtte dig i at tage beslutninger i livet fremover.

12 Uge 4 Kom ud af begrænsende roller, få øje på mulighederne og træd i handling: I 4. uge vil vi arbejde med de begrænsende roller, som vi alle sammen kan lande i, når vi er pressede. Med coachende spørgsmål og værktøjer vil du blive i stand til at støtte andre i at komme ud af deres begrænsede roller og finde nye muligheder, skabe nye vaner og nye måder at tænke på for derigennem at skabe varige forandringer. Nye muligheder: Synliggørelsen af nye muligheder, gør dig i stand til at vælge præcis det, der er rigtigt for dig. Du vil lære at lave realistiske og optimistiske aftaler med dig selv om, hvad der skal til for at nå dit mål, og vigtigst af alt, at få sat handling på. Kom ud af dine begrænsende roller: Når vi er i pressede situationer befinder vi os ofte i en rolle, som hverken er styrkende for os selv eller vores omgivelser. Du vil blive trænet i bevidstheden om, hvornår du eller dine relationer går i en begrænsende rolle, og hvordan du kan støtte dig selv eller andre i at komme ud af de begrænsende roller. Selvværd og selvtillid: Hvordan kan vi styrke vores egen selvtillid og selvværd specielt, når vi befinder os i presset og udfordrende situationer, og hvordan kan vi igennem vores egen adfærd støtte andre i at styrke deres. Mentor: I denne uge vil vi arbejde videre med dig som professionel coach, og der vil du få mulighed for at dele dine udfordringer og erfaringer i forbindelse med at coache eller blive coachet. Du vil få personlig vejledning og rådgivning til at videreudvikle dine coachende færdigheder.

13 Uge 5 Samtaleformer, så du undgår misforståelser og konflikter Nu vil vi arbejde med det mest naturlige for os mennesker, men også det der kan være det mest udfordrende nemlig; samtale mennesker imellem. Du vil bl.a. få adgang til vores model der kan støtte dig i at opbygge den svære samtale, som ofte udskydes igen og igen, for bare tanken om den er ubehagelig. Den svære samtale: Du vil få vores model til at håndtere den samtale, du altid frygter. Det kan være samtalen med forældre til et fagligt eller socialt udfordret barn. Eller samtalen med din kollega, som du igen oplever er trådt ind over dine personlige grænser. Alt det vi tror er sandheden: Hver gang vi har en oplevelse, er der nogle ganske få fakta og resten er vores fortolkninger. Fortolkningerne gør vi til vores sandhed. Ofte er vores fortolkninger negative, og de kan være grundbund for negative vibrationer mellem os og vores relationer. Du vil blive trænet i at skelne fakta fra fortolkninger, og i at se noget andet er muligt. Konfliktmægling: Du vil lære, hvordan du kan håndtere en konflikt mellem to parter, og støtte parterne i et resultat, som de begge vil være tilfredse med. En gave i værktøjskassen, når du arbejder med mennesker. Kunsten at give og modtage kritik: Ofte føler vi os ramt personligt, når vi bliver kritiseret. Du vil blive trænet i at se mulighederne i kritik, og i at give andre kritik i en form, så modtageren bevarer sin motivation.

14 Uge 6 Certificering og værdifulde tips der vil holde dig i topform I den sidste uge vil vi udover den mundtlige og skriftlige certificering give dig værktøjer med, så alt det du har lært på uddannelsen fortsat vil være en integreret del af dig. Det gør vi bla. igennem, at du under støtte og vejledning får udarbejdet din personlige vision. Hvordan holder jeg mig selv i topform: Nu har du gennem 6 uger arbejdet med dig selv, trænet dig i brugen af uvurderlige værktøjer, så hvordan kan du så sikre, at du ikke falder tilbage til din gamle vaner. Vi giver dig en masse tips og råd med, der kan holde dig i topform efter at uddannelsen. Skriftlig certificering: Nu er du nået dertil, hvor selve certificering sker. Du vil gennemgå en skriftlig prøve, der indeholder spørgsmål fra det, du har lært på uddannelsen. Mundtlig certificering: Med den mundtlige prøve, viser du dine nye færdigheder og viden i praksis. Der vil være censor tilstede, som vil bistå ved bedømmelsen. Efter den mundtlige certificering vil du få svaret på den skriftlige certificering. Personlig vision: Vi vil slutte uddannelsen med, at du får udarbejdet din personlige vision. Vi ved af erfaring at med den i hånden, vil du gå styrket og motiveret ud i verden med al din nye viden og skabe forandringer, som du aldrig havde troet muligt. Der kan forekomme mindre ændringer i de enkelte uge.

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE ILDSJÆLECOACH COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK COACHUDDANNELSE FOR FAGFOLK På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

Mindjuice s Coachuddannelse

Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse Mindjuice s Coachuddannelse er opstået ud af mange års erfaring med coaching kombineret med et voksende commitment om at skabe ekstraordinære coaches. Med ekstraordinær mener

Læs mere

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk

Ildsjælecoach. Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge. Generator kurser og konferencer. www.kurserogkonferencer.dk Ildsjælecoach Coachuddannelse for fagfolk, der arbejder med unge Generator kurser og konferencer www.kurserogkonferencer.dk Coachuddannelse for fagfolk På uddannelsen Ildsjælecoach vil du lære dybdegående

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer. Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk

Tænd din ildsjæl. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk Tænd din ildsjæl På kurset

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU:

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: unik uddannelse for unge for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: s At brænde igennem s at træffe bevidste valg

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål!

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! KURSUSNR: 09022301 Coaching Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! Kurset Coaching giver dig en arbejdsmetode, der retter sit fokus mod at opdage og udnytte de menneskelige potentialer og ressourcer bedst

Læs mere

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S

Formidling og kommunikation for ledere - MBK A/S Kan andre forstå, hvad du mener? Kan du få dem med på dine ideer? Kan du overbevise dem? Har du gennemslagskraft? Som leder, chef, souschef eller projektleder skal du kunne tage initiativ, fortolke, sætte

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014

Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Practitioner Coach uddannelse København, vinter/forår 2014 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

Motivation Factor Education SPECIAL

Motivation Factor Education SPECIAL JobEdu udbyder i samarbejde med Nordic Coaching Motivation Factor Education SPECIAL den 26. 27 og 28. november 2013 Bliv uddannet i Motivation Factor Education SPECIAL og få viden og metoder, der hjælper

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Kommunikation at gøre fælles

Kommunikation at gøre fælles Kommunikation at gøre fælles Ordet kommunikation kommer af latin, communicare, og betyder "at gøre fælles". Kommunikation er altså en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab ingen sociale

Læs mere

Coachuddannelsen, modulopbygning

Coachuddannelsen, modulopbygning Coachuddannelsen, modulopbygning Modul 1: Dig i rollen som coach Tænk som en coach! På modul 1 kommer du godt i gang med at coache ved at bruge vores gennemprøvede og effektive coachingmodel De seks Trin.

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer

NLP OG COACH UDDANNELSEN. Få effektive kommunikations-værktøjer NLP OG COACH UDDANNELSEN Få effektive kommunikations-værktøjer BLIV BEDRE TIL AT LYTTE OG FORSTÅ - OG HJÆLPE ANDRE MED UDVIKLING Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen

Læs mere

Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse

Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse Mindjuice Socialfaglige Familie- og Ungecoach Uddannelse Specialdesignet Mindjuice Uddannelse inden for det socialfaglige og familiemæssige område. Uddannelsen er for dig, der ønsker at arbejde med par,

Læs mere

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014

Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Motivation Factor Job & Education den 23. 24. 25. september 2014 Bliv uddannet i Motivation Factor Job & Education og få viden og metoder, der hjælper mennesker til at komme i mål med et job eller en uddannelse

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç

_ áxäéààx ^Ü çxü Éz _t Ät `twáxç Du er i centrum Competenze Care tager altid udgangspunkt i dig og din virksomheds særlige behov og kultur. Vi hjælper dig som leder, dine medarbejdere og hele virksomheden til at yde optimalt både med

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

Motivation Factor JobEdu

Motivation Factor JobEdu Kursus i Jobcoaching med Motivation Factor metoden Motivation Factor JobEdu Med Motivation Factor JobEdu arbejder vi fra nutiden mod fremtiden. Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Vi fastsætter mål

Læs mere

UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR 2015. Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge. - forløb om teenagecoaching for fagfolk

UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR 2015. Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge. - forløb om teenagecoaching for fagfolk UDVIKLING MED UNGE I CENTRUM EFTERÅR Lær at bruge den coachende tilgang i dit arbejde med unge COACHINGUDDANNELSE 3 MODULER - forløb om teenagecoaching for fagfolk COACHINGUDDANNELSE FORLØB OM TEENAGECOACHING

Læs mere

Fra tilskuer til aktør

Fra tilskuer til aktør Book det interne kursus Fra tilskuer til aktør Kommunikation og Empowerment To dages kursus, der sætter fokus på jeres vigtigste redskab! De giver omstændighederne og omverden skylden for det meste. Måske

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016

Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Practitioner Coach uddannelse København, sensommer/efterår 2016 Bang Akademi, København og High Hopes, Aalborg tilbyder en unik coach-uddannelse, der giver dig stærke kommunikationsredskaber. Denne uddannelse

Læs mere

udvikling af menneskelige ressourcer

udvikling af menneskelige ressourcer Coaching - og hvordan man anvender coaching i hverdagens ledelse. Konsulent, cand. mag. Dorte Cohr Lützen, Lützen Management. Coaching er et modeord inden for ledelse for tiden, mange ledere har lært at

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge

Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Uddannelsen Ressourcedetektiv Ressourcedetektiven som vejleder med fokus på børn og unge Under den overskrift har P-Huset nu fornøjelsen af at

Læs mere

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Fra kollega til chef

Fra kollega til chef Fra kollega til chef Kom godt fra start og få succes i din lederrolle 2 x 2 dages certificeret lederuddannelse Fra kollega til succesfuld leder få værktøjer til den svære overgang Kommuniker effektivt

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

COACHINGUDDANNELSE 3 MODULER - forløb om teenagecoaching for fagfolk

COACHINGUDDANNELSE 3 MODULER - forløb om teenagecoaching for fagfolk Foto: shutterstock.com Udvikling med Unge i centrum LÆR AT BRUGE DEN COACHENDE TILGANG I DIT ARBEJDE MED UNGE COACHINGUDDANNELSE 3 MODULER - forløb om teenagecoaching for fagfolk Aalborg Ungdomsskole Godthåbsgade

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg er meget

Læs mere

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren

Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Gratis coaching kursus for frivillige ildsjæle og personale i undervisningssektoren Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: 1. juli 2013 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com.

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Circle of Leadership. Leader Development Program

Circle of Leadership. Leader Development Program Circle of Leadership Leader Development Program Circle of Leadership er et udviklingsprogram til motiverede ledere som ønsker at komme tættere på sig selv og sine medarbejdere og derved blive inspireret

Læs mere

Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle

Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle Coaching kursus med Michael Frost specielt for frivillige ildsjæle Kurset er datofastsat således: Endelig tilmelding: Senest 30. juni 2014 til Martin Brolin på email: martin.b.brolin@hotmail.com. Modul

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Mindjuice Lederuddannelse

Mindjuice Lederuddannelse Mindjuice Lederuddannelse Ledelse baseret på Purpose before profit betaler sig. Forstil dig en hverdag, hvor dine medarbejdere går på arbejde, fordi det er dybt meningsfuldt. Fordi du som leder formår

Læs mere

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE ÅBEN COACHINGUDDANNELSE Udbydes i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland ved Roskilde Handelsskole, under lov om åben uddannelse. Det er derfor muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) Performance

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Lederens værktøjskasse - MBK A/S

Lederens værktøjskasse - MBK A/S Vil du have praktiske ledelsesværktøjer til den daglige kommunikation? Vil du have redskaber til at takle de udfordringer, du møder som leder? Vil du have mere styr på din egen ledelse og få mere gennemslagskraft?

Læs mere

At lede andre uden at være chef

At lede andre uden at være chef Confex-Kursus: Den 9. - 10. november 2009 i København Den 1. - 2. december 2009 i København Den 16. - 17. november i Århus To-dags kursus for dig der leder uden at have formelt ledelsesansvar Et af forårets

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau [ fra stress til trivsel ] lær at håndtere stress og skab trivsel på organisationsledelsesafdelingsog individniveau stress- og trivselsvejlederuddannelsen center for stress og trivsel aps STRESS- OG TRIVSELSVEJLEDERUDDANNELSEN

Læs mere

Tag med på grunduddannelsen, bliv stress og trivselsvejleder - Få et bedre psykisk arbejdsmiljø med en stress- og trivselsvejleder.

Tag med på grunduddannelsen, bliv stress og trivselsvejleder - Få et bedre psykisk arbejdsmiljø med en stress- og trivselsvejleder. Bliv stress- og trivselsvejleder - Lær at navigere i det psykiske arbejdsmiljø Uddannelsen har tidligere været afholdt som en lukket uddannelse direkte til den enkelte virksomhed/organisation. Efter flere

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S

Projektleder med gennemslagskraft - MBK A/S Vil du være mere overbevisende og bedre til at trænge igennem? Vil du styrke din troværdighed? Vil du være bedre til at motivere og få folk med på dine ideer og ønsker? Vil du have træning i at sætte rammer

Læs mere

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for.

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for. Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Vi ønsker at udbrede viden og kompetencer om hestes evne til udvikling af mennesker. HEALfacilitator er en vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig

Læs mere

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt

Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt København 12. og 13. marts 2014 Aarhus 8. og 9. april 2014 Håndtering af vanskelige personer Sådan bruges forskellighed konstruktivt Lær at forstå, hvorfor andre reagerer og agerer anderledes end du gør

Læs mere

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation Praksisværktøjer der forandrer de sårbare liv Vi ser ikke verden som dén er vi ser verden som vi er Jens Arentzen Internt mentorkursus for Jer, der

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Efteruddannelse & komperenceudvikling

Efteruddannelse & komperenceudvikling efterår 2012HK Kurser Efteruddannelse & komperenceudvikling Det arbejder HK Midt også for... Et HK-medlemskab er adgangsbillet til en lang række tilbud, som kan styrke din personlige udvikling og dine

Læs mere

IDA Personlig gennemslagskraft

IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft IDA Personlig gennemslagskraft - i samarbejde med Mannaz A/S Formål Formålet med dette forløb er at udvikle og styrke din evne til at trænge igennem med overbevisning samt

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 48, Aarhus, marts 2018 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

VOJL VEEBOOFMTF GPS VOHF 1 108&3

VOJL VEEBOOFMTF GPS VOHF 1 108&3 VOJL VEEBOOFMTF GPS VOHF GPS EJH EFS OTLFS BU VEWJTF MFEFSTLBC IBWF NPEFU UJM BU ES NNF TUPSU PH MFWF FU FLTUSBPSEJO SU MJW 1 108&3 8&&,&/%&3 M SFS %6 s "U CS OEF JHFOOFN s BU US GGF CFWJETUF WBMH s BU

Læs mere

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER PROJEKTLEDERSKAB DEN BEVIDSTE PROJEKTLEDER Projektledelse handler i høj grad om at få resultater i samarbejde med mennesker. Bevidst projektlederskab er en forudsætning for at skabe effektive teams og

Læs mere

Godt samarbejde - MBK A/S

Godt samarbejde - MBK A/S Samarbejde, trivsel og konflikthåndtering i teams. Vil I have fokus på jeres samarbejde, trivsel og indbyrdes kommunikation? Vil I have redskaber til at skabe et godt samarbejde? Vil I reflektere over

Læs mere

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1

Nanoq Akademi 6. feb. 2015. Lederudvikling. Træn dine ledermuskler. Nanoq Akademi, side 1 Lederudvikling Træn dine ledermuskler Nanoq Akademi, side 1 Er du ny leder? Eller vil du genopfriske dine lederevner? - Træn derfor dine Ledermuskler Et skræddersyet lederudviklingsforløb i Grønland på

Læs mere

Vanebryderuddannelsen 2011 5,43. Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning. København den 10. november 2010.

Vanebryderuddannelsen 2011 5,43. Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning. København den 10. november 2010. Vanebryderuddannelsen 2011 København den 10. november 2010 Det er nødvendigt at bryde vaner for at få succes Ulrik Wilbek Styrk virksomhedens udvikling igennem nytænkning Målet med udviklingsforløbet er,

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

Mindfulness i pædagogikken

Mindfulness i pædagogikken Mindfulness i pædagogikken Et praksisrettet og forskningsunderbygget kursus for undervisere og vejledere, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden 25.11-26.11.2013 Generator kurser og konferencer

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S Vil du være mere sikker, når du skal ud af din vante rolle som faglig ekspert? Vil du have en god relation til jeres kunder, og være ambassadør for jeres virksomhed? Vil du skabe god kundekontakt, og sørge

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK

LEDELSESBASERET COACHING & SAMTALETEKNIK ARKMANN RAINING EDELSESBASERET OACHING & AMTALETEKNIK DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du har lært at anvende de vigtigste og mest resultatskabende værktøjer indenfor ledelsesbaseret

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere