Middelfart Kommune Plejecentre Køkkener og cafeer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Middelfart Kommune Plejecentre Køkkener og cafeer"

Transkript

1 Middelfart Kommune Plejecentre Køkkener og cafeer 1 Vi skaber livskvalitet sammen når vi målet

2 2 3 Indholdsfortegnelse Livskvalitet for den enkelte LILLE TRIK Husråd til udvortes brug. Hvis du en dag er trist i sind, så krus blot med et smil din kind. På to minutter slår det ind. 3 Velkommen 4 Ældrecentret Fænøsund, Vestre Hougvej 5 Ældrecentret Fænøsund, Fænøsundvænget 6 Ældrecentret Skovgade 7 Ældrecentret Rudbækshøj 8 Kongshøjcentret 9 Egebo Plejecenter 10 Gelsted Plejecenter 11 Køkken og café SANDT OG INTERESSANT Huskevers. Til fakta og detaljer er man vant, til udsyn og nyancer er man mindre vant, Thi: det er let at sige noget sandt, men det er svært at sige noget int ressant. Ældrecentret Rudbækshøj Ældrecentret Skovgade Ældrecentret Fænøsund Kongshøjcentret Gelsted Plejecenter Egebo Plejecenter Vi skaber livskvalitet sammen når vi målet. Sådan lyder ældreafdelingens vision. Visionen er lavet i fællesskab men tager udgangspunkt i den enkelte. For livskvalitet er individuel. For én kan det være frisk kaffe om morgenen, for en anden kan det være at komme i kirke hver søndag. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vi kan skabe den kvalitet. De pårørende er en vigtig del af denne kvalitet. Det er netop hustruen, manden, datteren eller sønnen, der kender vores kommende beboere bedst. Derfor lægger vi stor vægt på samarbejde og dialog med dem, der er tættest på. Sammen finder vi ud af, hvad der er muligt, inden for de rammer vi har. Det handler om at? Brug for omkostningsfrit præsentationsmateriale Se hvad vi kan gøre for dig på nord-ad.dk Vi skaber værdi gennem relationer skabe en velfungerende hverdag med plads til oplevelser, hvad enten vi tager ud i det fri med bussen eller nyder en formiddag i vores kolonihavehus. Netop oplevelser og aktiviteter er en stor del af hverdagen. Frivillige kræfter er en stor del af oplevelsen. Middelfart Kommune har en frivilligkoordinator, der koordinerer mere end 300 frivillige i og omkring ældrecentrene. De frivillige arrangerer og deltager i fester, gudstjenester, banko, motion, udflugter, lægebesøg, kaffehygge og meget mere. Læs mere om ældrecentrene i Middelfart Kommune, så du og din familie kan træffe det helt rigtige valg. Kom gerne ud og besøg os og dan jeres eget indtryk.

3 4 5 Ældrecentret Fænøsund Vestre Hougvej Fænøsundvænget Antal boliger: 30 År: 2006 Antal boliger: 45 År: 1986, cafeteria: 1998, renovering: Ældrecentret Fænøsund på Vestre Hougvej ligger lige ned til det smukke Fænøsund og lystbådehavnen. Hver af de fire fløje har en fantastisk solstue med en rampe til haven, hvorfra den skønne udsigt kan tages i betragtning i ro og mag. Vi synes, at det må være Danmarks smukkest beliggende ældrecenter! Det er de hjemlige rammer, der er i fokus på Vestre Hougvej. Her er der altid frisk kaffe på kanden samt masser af aktiviteter. Her er fyldt med liv af de mange pensionister, som besøger centret og cafeteriet, og fra børnehaven, som besøger ældrecentret med deres madpakker mindst en gang om ugen. En fast kreativ medarbejder står for at planlægge aktiviteter, både i huset, men også ude, når vi tager på tur i vores bus, eller bruger vores kolonihave Teglgårdshaven i Hyllehøj. Området omkring ældrecentret indbyder også ofte på en tur ved vandet og en tur i skoven. I 2013 åbnede Vestre Hougvej et demensafsnit. Der er et stort og moderne cafeteria, hvor der afholdes forskellige arrangementer, og som frit kan besøges af kommunens pensionister. Hverdagen handler om på værdig vis at skabe livskvalitet for den enkelte beboer med tillid og respekt mellem beboere, pårørende og medarbejdere. Målet er hele tiden at skabe et hjem med trygge og hyggelige rammer, der tilgodeser den enkelte beboers evner, ressourcer og ønsker om indhold i hverdagen. DET SIDSTE SKRIDT Badepsykologisk finesse. Motto: Det er det sidste skridt som koster. Hvis badevipper endte et par tommer før det gør det, så sprang man af sig selv et par minutter før man tør det. Fænøsundvænget har 30 plejeboliger fordelt på tre længehuse, opdelt i Øst-, Vest. og Midtfløjen. I Øst- og Vestfløjen bor de ældre beboere, og i Midtfløjen bor de yngre beboere. Alle har glæde af udsigten til vandet i Fænøsund og naturen omkring. Der er et dejligt haveanlæg med lysthus. Til vores yngste gæster har vi en fin legeplads, som også besøges af dagplejemødrene. Målet er at skabe trygge rammer for beboerne, så vi kan tilgodese deres ønsker og behov for en indholdsrig hverdag. Fænøsund har mange faste aktiviteter såsom musik og sang samt busture ud i det blå. Vi tager også på shoppetur, ferie, koncerter osv. med flere af de yngre beboere. Hver fløj har et fælleskøkken/alrum samt en solstue, og der er altid mulighed for at se tv, video eller høre radio. T.T.T. Erindringsvers. Jeg har skrevet et sted, hvor jeg dagligt må se, det manende tankesprog: T.T.T. Når man føler hvor lidt man når med sin flid, er det nyttigt at mindes, at Ting Tar Tid.

4 6 7 Ældrecentret Skovgade Ældrecentret Rudbækshøj Antal boliger: 39 plejeboliger, 14 demensboliger + 6 aflastningsstuer, demensboligerne er 1-værelseslejligheder År: 1919 (Middelfart Alderdomshjem), løbende ombygninger og udvidelser frem til 2000 Ældrecentret Skovgade ligger i den gamle bydel tæt ved havnen, Grimmerhus og Kongebroskoven. Ønsker du at tilbringe din tredje alder midt i Middelfart by, er Ældrecentret Skovgade noget for dig. Ældrecentret Skovgade er hjem for både ældre og demente borgere. Her yder personalet en værdig sundheds- og sygepleje af høj faglig kvalitet. Personalet arrangerer fra tid til anden aktiviteter i de fælles spisestuer i husene, hvor også de fælles måltider er et af dagens højde- punkter, såfremt man ønsker at spise sammen med de øvrige beboere. Der er også af og til mulighed for deltagelse i aktiviteter i samarbejde med dagcentret, der ligger i centerbygningen. Centerrådet er ligeledes ofte vært ved foredrag, koncerter eller en høstfest. Der er også en café, hvor pensionister udefra og gæster kan forudbestille et måltid mad. Vi er her for at hjælpe dig med det, du ikke kan klare selv. Det er den tankegang, der ligger bag hver en handling på Ældrecentret Skovgade. Det vil sige, at du som beboer altid kan regne med hjælp og støtte fra personalet, når du har behov for det. Vi respekterer dine ønsker og din måde at gøre tingene på. DEN BEDSTE ALDER Husråd Tar du livet som det falder, går du gennem tidens haller altid i din bedste alder. Antal boliger: 19 plejeboliger, 20 demensboliger og 1 aflastningsstue Størrelse: 1-værelseslejligheder på 55 m² År: 2004 Ældrecentret Rudbækshøj ligger i naturskønne omgivelser i Strib nær skov og strand og med en fantastisk udsigt til den nye Lillebæltsbro. Ældrecentret Rudbækshøj råder over fire boenheder med hver 10 lejligheder, der er placeret på begge sider af centerbygningen. Centerbygningen er centrum for liv og aktiviteter med administration, modtagekøkken og café, hvor beboere, pensionister udefra, pårørende og personale har deres gang. Boenhederne er knyttet sammen af væksthuse, hvor der er plads til hygge og sociale aktiviteter. På Ældrecentret Rudbækshøj lægger vi stor vægt på altid at yde en værdig pleje ud fra en individuel og målrettet sundheds- og sygepleje af høj faglig kvalitet. Vi bygger på konceptet Herre i eget liv eller sagt på en anden måde, som beboer vil du opleve at være beslutningstager i dit eget liv og blive støttet i at kunne så meget som muligt ved egen hjælp. I demensenhederne vil personalet igennem en målrettet indsat sikre den demente beboer tryghed og omsorg og dermed bevare livskvalitet og værdighed for den enkelte. OM AT TRÆDE PÅ EN SNEGL Psykologisk situation. Kender de fornemmelsen at træde på en snegl? Man kan ikke gøre for det, det er ikke nogens fejl. Men for endelig at fastslå, at man ikke selv har fejlen, så er man nu alligevel en smule stødt på sneglen.

5 8 9 Kongshøjcentret Egebo Plejecenter Antal boliger: 28 År: 1937, til- og ombygninger i 1985 og 1992, Æblehaven 9: 2006 Velkommen til Kongshøjcentret i Nørre Åby. Her ligger Æblehaven 9 med sine 28 lejligheder samt Æblehaven 11, der er en rehabiliteringsenhed med 10 stuer til døgntræning og aflastning, midt i dejlige grønne omgivelser, centralt i Nørre Åby. Lejlighederne på Æblehaven 9 har hver deres egen terrasse samt 2 fælles terrasser, hvor beboerne kan tilbringe mange dejlige stunder i sommerperioden. Kongshøjcentret har sammen med Ældrecentret Fænøsund en kolonihave i Hyllehøj, hvor beboerne gerne må invitere venner og familie ud. På Æblehaven 9 er der hver formiddag mulighed for aktiviteter i opholdsstuen. Det kan være højtlæsning, film, gymnastik og spil. Desuden tilbydes gåture eller køreture med bussen ud i det blå. Fredag formiddag indbyder dagcentret til et par timer med sang og musik. Dagcentret ligger midt i Kongshøjcentret. Dagcentret besøges alle hverdage af en lille gruppe demente borgere, der ikke bor på centret. Her midt i Kongshøjcentret ligger desuden ad- ET LIV I LIVETS LÆ Et liv i livets læ. En frugt på livets træ. Et jeg, om kun et lille, forankret til sin kilde. Velkommen være du, som hviler i dit nu, som kan den kunst at være og næres af det nære. ministration, vores kiosk, der har åbent alle hverdage mellem 9.30 og 11.30, modtagerkøkken samt vores café, hvor alle pensionister er velkommen til at komme og spise. For os er det altid beboernes trivsel, der kommer i første række, så de oplever størst mulig livskvalitet og indhold i hverdagen. Derfor lægger vi vægt på en individuel pleje, hvor beboernes evner og ressourcer anvendes mest muligt. Vi indbyder til konstruktiv dialog mellem personale, beboere og pårørende samt respekt og tillid til hinanden. Antal boliger: aflastningspladser Størrelse: 1-værelseslejligheder, 48 m² År: 2004 Velkommen til Egebo Plejecenter midt i Ejby. Fra næsten alle steder på Egebo fanger øjet områdets smukke landskab. Egebo ligger ned til en lille hundeskov med en mindre sø og gode stisystemer. Egebo Plejecenter har både faste plejeboliger, boliger til demente, aflastningsboliger samt et miniafsnit for tre yngre senhjerneskadede borgere. Plejecentret har en administration, vaskeri, aktivitetsafdeling og en café. I aktivitetsafdelingen er der altid plads til smittende grin, sociale aktiviteter og en god handel i Egebos kiosk Høkeren. Det er hjemmeboende frivillige ældre, der hjælper til her. Aktiviteterne spænder vidt lige fra gymnastik og banko til sang og høstfest. Borgere udefra, beboere og pårørende kan også nyde en stillesiddende hyggestund i Egebos café. På Egebo har vi en anerkendende tilgang, hvor vi støtter og hjælper borgeren med det, de ikke længere selv kan klare. Vi respekterer samtidig, at du selv ordner det, du ønsker på din måde. En tæt dialog samt sunde relationer er vigtigt for vores samarbejde med borgeren og de pårørende. Vi har omkring 50 faste kompetente medarbejdere og afløsere, som skaber rammen for en værdig alderdom på den enkeltes præmisser. OM TYKT OG TYNDT Piger uden midie er ikke vidre smidige. Og piger uden fedt på har skarpe kanter midt på. Salg og service af alle mærker Salg og opsætning af parabol- og antenneanlæg Salg og opsætning af overvågning Gratis låne-tv i reparationsperioden Alt i salg og reparation af PC samt tilbehør Digital fremkaldelse minutprint Skal du bygge om eller bygge nyt, så tag os med på råd Nr. Aaby Radio & TV Østergade Nørre Aaby Mail: nr.aaby@a2a.dk Tlf

6 10 11 Gelsted Plejecenter Køkkener og caféer på ældrecentrene Plejeboligerne Lykkebo: Antal boliger: 18 boliger År: 1999 dag eller anden komsammen med familie og venner. Gelsted Plejecenter har desuden en administrationsafdeling, sygeplejeklinik, modtagekøkken og cafeteria. Køkkenområdet i Middelfart Kommune består af et produktionskøkken og fem modtagekøkkener, som producerer mad til de ældre på ældrecentrene. Demensenhederne Hyggebo og Solsikken: Antal boliger: 24 boliger + 2 aflastningspladser Størrelse: 1-værelseslejligheder År: 1967, renoveret i 2003 Gelsted Plejecenter ligger i landlige omgivelser, så du tydeligt kan følge årets gang. Her er det klart for de fleste, at vi har en god stemning, sammenhold og kendt for at have værdier, der ikke kun bliver talt om men også kan ses og mærkes i de daglige handlinger og måden, vi er sammen på. Hyggebo og Solsikken er til demente borgere. Boligerne på Lykkebo er en blanding af plejeboliger og tryghedsboliger til øvrige ældre borgere, der har behov for hjælp og støtte af meget varierende omfang. Alle tre enheder har fællesstuer, hvor det er indbydende og rart at være for beboere, besøgende og ansatte. I Oasen kan beboere desuden holde fødsels- Livsglæde, nærvær, spontane aktiviteter og et godt grin i fællesskab er blandt vores fokusområder. Derfor er dørene altid åbne for både børn og dyr. Vi elsker glade aktiviteter og står ikke i vejen for en lille sang, et slag petanque eller et spil banko. Vi arbejder efter filosofien Eden Alternative, hvor fællesskaber opmuntrer til et positivt og omsorgsfuldt samvær. ØKONOMIENS FØRSTE BUD. Husråd. Hvis dine penge skal bære frugt, - skynd dig og brug dem, før de er brugt. Vi arbejder ud fra følgende målsætninger: At give et kosttilbud, der altid er ernæringsmæssigt og kulinarisk tilfredsstillende At der bruges råvarer af den bedste kvalitet At kosten tilpasses den enkelte brugers behov At der tilbydes kostvejledning At alle lovmæssige forskrifter om hygiejne og egenkontrol overholdes Køkkenerne har et fint samarbejde med centerrådene på de enkelte centre omkring afholdelse af arrangementer, hvor køkkenerne leverer maden til glæde for beboerne. På alle ældrecentre findes caféer, som er åbne for pensionister alle ugens dage. Her kan du i godt selskab og hyggelige omgivelser nyde dagens måltid. Vores erfarne medarbejdere tilbereder mad af høj kvalitet og med sæsonens råvarer. Kommer man på besøg på et af ældrecentrene er der mulighed for at købe/bestille: Dagens menu Smørrebrød Kaffe og kage Du kan se menuplanen i caféerne på ældrecentrene eller på ældreområdets hjemmeside: aeldre.middelfart.dk. Hør nærmere vedrørende åbningstider ved henvendelse til køkkenet det pågældende sted. Vi glæder os til at se dig i centrets café.

7 4837

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning - marts 2012 Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET

Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Livskvalitet ER ALTID I CENTRUM FOR DEN ÆLDRE, DE PÅRØRENDE OG PERSONALET Velkommen Filskov Friplejehjem er blevet til på initiativ af lokalbefolkningen i Filskov. Efter kommunens beslutning om at lukke

Læs mere

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk Fuglsangsø Centret Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter www.herning.dk Velkommen til plejeboligerne Fuglsangsø Centret er et center beliggende med en pragtfuld udsigt over Fuglsangsø.

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 22 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

Indholdsfortegnelse side 1. Præsentation side 2. Forord side 3

Indholdsfortegnelse side 1. Præsentation side 2. Forord side 3 Side 0 Indholdsfortegnelse side 1 Præsentation side 2 Forord side 3 Indsatsområde 1: Næringsberegning af opskrifter i produktionskøkkenerne, tilpasset normerne for ældrekost/sygehuskost side 4 Indsatsområde

Læs mere

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN

MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN MAD OG MÅLTIDS- POLITIK I PLEJEN 1 2 3 KÆRE BORGER i Fredericia Kommune Politikkens mål er at bevare, fremme og støtte arbejdet med Længst Mulig I Eget Liv. Fokus skal derfor være på muligheder frem for

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Livskvalitet Selvbestemmelse Høj kvalitet og sammenhæng i plejen Mad og ernæring Det gode samarbejde med pårørende En værdig død

Livskvalitet Selvbestemmelse Høj kvalitet og sammenhæng i plejen Mad og ernæring Det gode samarbejde med pårørende En værdig død Værdighed Livskvalitet Selvbestemmelse Høj kvalitet og sammenhæng i plejen Mad og ernæring Det gode samarbejde med pårørende En værdig død Det handler om respekt At være afhængig af hjælp, fordi man er

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Plejeboligerne Kalundborg Kommune

Plejeboligerne Kalundborg Kommune Plejeboligerne Kalundborg Kommune plejecentrene i kalundborg kommune Her er vi... Sejerø Ældrehjem Raklev Plejecenter Loch Ness Plejecenter Plejecentret Jernholtparken Plejecentret Nyvangsparken Bregninge

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf.

Plejecenterboliger i Gribskov Kommune. Februar 2010. Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Februar 2010 Boligvisitationen Gribskov Rådhus Rådhusvej 3,3200 Helsinge Telefontid: 9 11 Tlf. 7249 6023 Plejecenterboliger i Gribskov Kommune Kontaktoplysninger Boligvisitationen

Læs mere

Mad med mening mad og måltidspolitik for:

Mad med mening mad og måltidspolitik for: Mad med mening mad og måltidspolitik for: (borgere visiteret til madordninger i Hillerød kommune) Forord: Hillerød kommune ønsker med en mad- og måltidspolitik for de ældre at opsætte mål for kvaliteten

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Værdighedspolitik Sammen om det gode liv

Værdighedspolitik Sammen om det gode liv Værdighedspolitik 2019-2022 Sammen om det gode liv Indholdsfortegnelse Forord... 3 Baggrund... 5 Borgeren er mester i eget liv... 6 Vision og mission... 7 Livskvalitet... 8 Selvbestemmelse... 10 Kvalitet,

Læs mere

APPETIT PÅ LIVET. Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016

APPETIT PÅ LIVET. Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016 APPETIT PÅ LIVET Mad- og måltidspolitik for ældre i Københavns Kommune 2012-2016 Sundheds- og Omsorgsforvaltningen skal tilbyde velsmagende og nærende mad, og måltiderne skal være med til at skabe fællesskaber

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 27. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble Plejecenter

Læs mere

Demenstilbud. i Lemvig Kommune. Klinkby Bo- og Dagcenter Klinkbyvænget Lemvig

Demenstilbud. i Lemvig Kommune. Klinkby Bo- og Dagcenter Klinkbyvænget Lemvig Demenstilbud i Lemvig Kommune Klinkby Bo- og Dagcenter Klinkbyvænget 1 7620 Lemvig 1 Indholdsfortegnelse Symptomer Få en snak med demenskoordinatoren Hjælpemidler til borgere med demens Pårørendegruppe

Læs mere

Kolding Kommunes plejecentre

Kolding Kommunes plejecentre 3727 Kolding Kommunes plejecentre Stentoft er et døgntilbud til mennesker med psykiatriske og sociale problemstillinger. Institutionen ejes og drives af Vikarbureauet PUS A/S, som igennem mange år har

Læs mere

Velkommen til ældrecentret Fænøsund

Velkommen til ældrecentret Fænøsund Velkommen til ældrecentret Fænøsund Område Syd Information om Vestre Hougvej Velkommen til Ældrecentret Fænøsund Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen som beboer/pårørende på ældrecentret

Læs mere

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret

Velkommen. som beboer på Bålhøj Centret Velkommen som beboer på Bålhøj Centret 2 Velkommen til Bålhøj Ældrecenter Kære nye beboer... Bålhøj Centret set fra Tykskovvej med springvandet i forgrunden Hjertelig velkommen til Bålhøj Ældrecenter og

Læs mere

Værdighedspolitik i Middelfart Kommune

Værdighedspolitik i Middelfart Kommune Social- og Sundhedsforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Middelfart Midtpunkt,Jernbanegade 75-77 5500 Middelfart www.middelfart.dk Dato: 14. april 2016 Sagsnr.: 2015-013258-1 Telefon +45 8888 5500

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

V E L K O M M E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N

V E L K O M M E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N Æ L D R E C E N T R E T Æ B L E H A V E N V E L K O M M E N Ældrecentret Æblehaven Guldborgvej 6 Brøndby Strand Telefon: 43 28 27 09 Fax: 43 28 38 67 E-mail: ablehaven@brondby.dk

Læs mere

Politik for værdig ældrepleje. Sundhed og Velfærd Maj 2016

Politik for værdig ældrepleje. Sundhed og Velfærd Maj 2016 , Politik for værdig ældrepleje Sundhed og Velfærd Maj 2016 1 Politik for værdig ældrepleje Forord Formålet med Brønderslev Kommunes værdighedspolitik er at sikre, at alle ældre borgere får en værdig ældrepleje.

Læs mere

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet Et måltid er jo ikke bare det at spise! For de fleste af os er det at spise både noget vi gør, fordi vi skal indtage noget brændstof til kroppen, og fordi måltidet er

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retsikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2017 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 31.10.2017 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

INFORMATION OM DAGCENTRET

INFORMATION OM DAGCENTRET INFORMATION OM DAGCENTRET SUNDHED OG OMSORG 2 Dagcentret er et tilbud etableret efter Lov om Social Service 79. Dagcentret består af op til 40 visiterede borgere samt en aktivitetsmedarbejder og en ergoterapeut.

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012

APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012 APPETIT PÅ LIVET UDKAST MARTS 2012 MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK FOR ÆLDRE I KØBENHAVNS KOMMUNE 2012-2016 1 INDHOLD Forord...3 APPETIT PÅ LIVET...4 Madkvalitet...5 Det gode måltid...6 Det rette tilbud til den

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Caféer på plejecentrene Velkommen!

Caféer på plejecentrene Velkommen! Caféer på plejecentrene Velkommen! Hyggelige caféer på plejecentrene i Vordingborg Kommune Med etablering af caféer på otte af kommunens plejecentre og på Brænderigården har Socialudvalget ønsket at skabe

Læs mere

Plejeboliger i Rudersdal Kommune

Plejeboliger i Rudersdal Kommune Plejeboliger i Rudersdal Kommune Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Kriterier og praktiske oplysninger...3 Plejeboliger...5 Bistrupvang...5 Plejecentret Byageren...6 Plejecentret Frydenholm...7

Læs mere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere Vi har brug for dig Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Der er brug for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Lynghaven. Nyt Dagcenter tilbud for demente borgere. i Lemvig Kommune

Lynghaven. Nyt Dagcenter tilbud for demente borgere. i Lemvig Kommune Lynghaven Nyt Dagcenter tilbud for demente borgere i Lemvig Kommune Jeg er pr. 1. juli ansat som gruppeleder i et nyt dagcenter for demente borgere i Lemvig Kommune. Derfor har jeg brug for, at I er opmærksomme

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Østerbo udført den 6. november 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2018 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 24.08.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Ej anmeldt tilsyn

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015 undersøgelse i Aarhus kommune -2015 Den følgende rapport viser en oversigt over tilknyttede kommentarer fra pårørendeundersøgelsen 2015. 1. Kommentarer til tilfredshed med plejeboligen alt i alt? Stor

Læs mere

Tangshave Bo- og Aktivitetscenter - Bolig 7

Tangshave Bo- og Aktivitetscenter - Bolig 7 PLEJECENTRE/JOB OG VELFÆRD Tangshave Bo- og Aktivitetscenter - Bolig 7 Specialplejeboliger til ældre udviklingshæmmede borgere Servicedeklaration Indledning Tangshave Bo- og Aktivitetscenter Bolig 7 er

Læs mere

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund

GENTOFTE PLEJEBOLIGER. Pårørende til beboere på Ordruplund GENTOFTE PLEJEBOLIGER Pårørende til beboere på Ordruplund 1 Velkommen til pårørende på Ordruplund Denne folder er til dig, der er pårørende til en beboer på Ordruplund. Heri kan du finde praktiske oplysninger

Læs mere

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet 19. august 2013 Et måltid er jo ikke bare det at spise! For de fleste af os, er det at spise både noget vi gør, fordi vi skal indtage noget brændstof til kroppen, og

Læs mere

Virksom Træning. - Videre med et meningsfuldt hverdagsliv. Byhuset. Aktivitets og træningstilbud for demensramte. Byhuset Bjergegade 15 5000 Odense c

Virksom Træning. - Videre med et meningsfuldt hverdagsliv. Byhuset. Aktivitets og træningstilbud for demensramte. Byhuset Bjergegade 15 5000 Odense c Virksom Træning - Videre med et meningsfuldt hverdagsliv Byhuset Aktivitets og træningstilbud for demensramte Byhuset Bjergegade 15 5000 Odense c Byhuset er til for dig Byhuset er stedet for dig, der er

Læs mere

At der er nødvendigt opsyn med ældre i eget hjem (ekstra hjælp til svagtseende og syge i eget hjem).

At der er nødvendigt opsyn med ældre i eget hjem (ekstra hjælp til svagtseende og syge i eget hjem). Bilag 2 Opsamling fra fire Borger Arrangementer Opsamling fra Borgerworkshops om Værdighedspolitikken Nedenfor er vist de samlede input fra de fire workshop den 15., 17 og 21 marts 2016 til de fem emner,

Læs mere

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre

Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Frivilligguide - Vennekredse og frivillige ved dag- og plejecentre Amaliehavens Venner Augustenborg Kontaktperson: Ulla L. Petersen E-mail: bryllupskagen@bbsyd.dk Postnummer: 6440 By: Augustenborg Tlf.

Læs mere

Ingeborggårdens Aktivitetscenter

Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Troels-Lunds Vej 27-29 2000 Frederiksberg Tlf: 38 71 37 00 Åbningstid mellem 9.00 15.00 Email: adm@ingeborggaarden.dk Direkte telefon til

Læs mere

Værdighedspolitik. Indholdsfortegnelse

Værdighedspolitik. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord... 2 Derfor en værdighedspolitik... 2 Hvorfor værdighed... 2 Værdighed i Gribskov Kommune er:... 2 Visioner og hvordan de opnås... 4 Livskvalitet... 4 Selvbestemmelse... 4 Kvalitet,

Læs mere

Aktivitets og træningstilbud for borgere med demens

Aktivitets og træningstilbud for borgere med demens BYHUSET Aktivitets og træningstilbud for borgere med demens Byhuset er til for dig Byhuset er stedet for dig, der er diagnosticeret med en demenssygdom. Hos os er det dig, der er i centrum. Vi lytter,

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Evaluering af tiltag omhandlende værdighedsmillionerne i 2016

Evaluering af tiltag omhandlende værdighedsmillionerne i 2016 Evaluering af tiltag omhandlende værdighedsmillionerne i 2016 Nedenfor er en evaluering over, hvordan tiltagene i forbindelse med værdighedsmillionerne for 2016 er gået og hvad status er på tiltagene og

Læs mere

Velkommen til Æblehaven 9, Kongshøjcentret

Velkommen til Æblehaven 9, Kongshøjcentret Velkommen til Æblehaven 9, Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen som beboer / pårørende på Kongshøjcentret, Æblehaven 9. På Kongshøjcentret lægger vi vægt på, at beboerens

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

Kommissorium for Udvikling af fremtidens madoplevelse på plejecentrene i Fredericia Kommune

Kommissorium for Udvikling af fremtidens madoplevelse på plejecentrene i Fredericia Kommune Udvikling af fremtidens madoplevelse på plejecentrene i Fredericia Kommune Kommissorium for Udvikling af fremtidens madoplevelse på plejecentrene i Fredericia Kommune 1. Motivation/baggrund for projektet

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

APPETIT PÅ LIVET UDKAST APRIL 2012

APPETIT PÅ LIVET UDKAST APRIL 2012 APPETIT PÅ LIVET UDKAST APRIL 2012 MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK FOR ÆLDRE I KØBENHAVNS KOMMUNE 2012-2016 1 INDHOLD Forord...3 APPETIT PÅ LIVET...4 Madkvalitet...5 Det gode måltid...7 Det rette tilbud til den

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Det gode liv for ældre. Sønderborg Kommunes værdighedspolitik for ældreområdet

Det gode liv for ældre. Sønderborg Kommunes værdighedspolitik for ældreområdet Det gode liv for ældre Sønderborg Kommunes værdighedspolitik for ældreområdet 2 Forord At formulere en ny politik er en vigtig opgave, som hver gang kræver stor omhu og omtanke. Det er også tilfældet med

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 9. december 2014 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Tullebølle

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2014

GUDERUP PLEJECENTER Revideret april 2014 GUDERUP PLEJECENTER Forord. Med denne pjece vil vi gerne byde velkommen til Guderup Plejecenter. Vi vil meget gerne leve op til de forventninger, der måtte være til os og ønsker at løse problemer ved hjælp

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Livet skal leves hele livet

Livet skal leves hele livet Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet Kontakt til Oasen Har du spørgsmål eller vil du i kontakt med Oasen er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 46 31 54 80 Aktivitetsmedarbejder

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllegården.

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet

MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet MAD- OG MÅLTIDSPOLITIK Ældreområdet 27. juni 2013 Kære borger i Bornholms Regionskommune Formålet med at udarbejde en mad- og måltidspolitik for ældreområdet er, at skabe et fælles formuleret grundlag

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 12. oktober 2015 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Dybbøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Politik for værdig ældrepleje

Politik for værdig ældrepleje , Politik for værdig ældrepleje Sundhed og Velfærd September 2018 Godkendt af Ældreomsorgsudvalget 7. november 2018 1 Politik for værdig ældrepleje Forord Brønderslev Kommunes Politik for Værdig Ældrepleje

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere