I denne uge: Montering af krop og ærmer. Hvis du gik glip af "Informationer og materialer ", kan du finde det: HER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I denne uge: Montering af krop og ærmer. Hvis du gik glip af "Informationer og materialer ", kan du finde det: HER"

Transkript

1 I denne uge: Montering af krop og ærmer Hvis du gik glip af "Informationer og materialer ", kan du finde det: HER Hvis du gik glip af Del 1: Tjek af hæklefasthed & Firkanter/del 1 kan du finde det: HER Hvis du gik glip af Del 2: Firkanter/del 2 & udspænding kan du finde det: HER Jeg er meget taknemmelig og sender igen en kæmpe tak til de fantastiske oversættere og CAL - Crochet A Long gruppen for deres grundige arbejde og fantastiske støtte. Nedenfor er der links til hver enkelt oversættelse. Klik på det valgte sprog, for at komme til blogindlægget fra denne uge! **PLACE HOLDER FOR TRANSLATION LINKS, DO NOT TRANSLATE**

2 Lad os begynde: I denne uge er der 2 trin: Trin 1: Montering af krop Trin 2: Montering af ærmer TRIN 1: MONTERING AF KROPPEN Først vil jeg lære dig sy metoden, jeg har brugt. Derefter vil vi samle firkanterne ved brug af denne metode. Af samme årsag insisterede jeg på lange ender på firkanterne og grundig hæftning, fordi jeg ville være sikker på at firkanterne ikke trevler op. Jeg vil være sikker på at du får en pæn og flot jakke når du er færdig! Du skal bruge: Alle dine firkanter Stoppenål eller garnnål Ekstra garn i samme farve som den sidste runde i dine firkanter Opskriften er MATEMATISK DESIGNET, så hver gang du syer en firkant sammen med den næste, vil det passe PRÆCIST med maskeantallet der skal samles: lm til lm og stgm til stgm. Jeg har virkelig prøvet at gøre det så nemt som muligt for jer dejlige mennesker, og jeg håber i er enige! Først: Tag 2 SMÅ (A) firkanter. Vær sikker på at de begge har RETsiden op. Popcornene i blomsterne skal puffe mod dig, og retsiden af maskerne skal vende op af. Placér dem side ved side. Tag ca 60 cm garn i samme farve som den sidste runde i dine firkanter, og tråd din nål. Vi vil bruge en metode som jeg kalder dobbeltsidet stigemaske til at sy vores firkanter sammen. LAD IKKE DENNE DEL AF OPSKRIFTEN FORVIRRE DIG! Helt kort, så vil vi kun sy under de øverste/forreste maskeled, i zigzag fra højre til venstre, venstre til højre, først nedefra og op. Derefter vil vi vende dem og gøre det samme tilbage i de tilbageværende (bagerste) maskeled. Jeg vil nedenfor detaljeret beskrive det, men jeg tænkte en kort beskrivelse ville hjælpe.

3 *** PAS PÅ DU IKKE SYER DET FOR FAST ELLER STRAMT, SÅ DU MISTER DET NATURLIGE STRÆK I DINE FIRKANTER. DET ER VIGTIGT FOR SLIDSTYRKEN PÅ JAKKEN, DA DEN VIL BLIVE STRUKKET NÅR DEN BLIVER BRUGT, SÅ DEN PASSER TIL KROPPEN*** Begynd med firkanten på højre side (du vil højst sandsynligt arbejde modsat hvis du er venstrehåndet), stik nålen ind fra HØJRE mod VENSTRE, KUN UNDER det ØVERSTE/FORRESTE MASKELED (den løkke som er på toppen og tættest på dig) i 1-lm hjørnebuen. Derefter, under det øverste/forreste maskeled, i det tilsvarende 1-lm hjørne i den modsatte firkant, også fra HØJRE MOD VENSTRE, som vist her. Træk garnet igennem indtil du har omkring 15 cm hængende tilbage. Du behøver ikke at trække det tæt sammen endnu. Gå til det ØVERSTE/FORRESTE MASKELED af stgm på den samme venstre firkant, lige ovenover 1-lm hjørnet, og sæt nålen i fra venstre mod højre. Gå derefter til den tilsvarende stgm på den højre firkant og sæt nålen i under den øverste/forreste maskeled, også fra venstre mod højre.

4 Fortsæt til den næste stgm over den stgm du lige har brugt i den højre firkant, og sæt nålen igennem den øverste/forreste maskeled, træk garnet gennem stgm og den tilsvarende stgm på den venstre firkant. Fortsæt med at sy frem og tilbage, venstre mod højre, højre mod venstre, venstre mod højre osv. Stop når du har syet 1-lm hjørnebuen på begge firkanter sammen i toppen. Pas på du ikke trækker for hårdt og rykker arbejdet. Der dannes en som som er flad og sikker og der er ingen højdeforskel mellem firkanterne.

5 Når jeg ikke lige har taget et foto 5 cm væk, så ser det ovenikøbet ret sømløst ud! ;) Men, lad os dobbelt sikre den! Vend de samlede firkanter rundt så VRANGSIDEN er op mod dig. Bemærk at du har alle de ubrugte maskeled tilbage hele vejen ned? (Husk, vi har kun brugt de øverste/forreste løkker indtil nu?) Lad os dobbelt sikre, og bruge sammen metode som på forsiden. Vi arbejder os NEDAF sømmen og samler det resterende maskeled op, højre til venstre under de øverste/forreste maskeled (modsat for venstrehåndede!) og bagefter venstre mod højre. PRÆCIS på samme måde som på forsiden, men nu arbejder vi oppefra og nedaf, hvor vi før arbejdede nedefra og op. Sæt de tilsvarende masker sammen langs firkanterne. 1-lm hjørne til det andet 1-lm hjørne osv. Billedet nedenfor er taget efter jeg har arbejdet mig ned langs firkanterne. Brug et øjeblik på at hæft enderne som vi gjorde i firkanterne. Vi vil nu samle alle vores firkanter med denne metode på nedenstående måde for at lave kropsdelen på jakken. Den begynder rigtigt at vise sin form nu!

6 For at gøre det simpelt: Denne opskrift er egentlig bare et puslespil som er strategisk samlet for at lave et stykke tøj. De små firkanter er halvt så store som mellem firkanterne og ¼ del af den store. Det gælder for alle størrelser. For at opsummere: Skemaet nedenfor viser antallet af 3-stgm grupper der er på HVER side af hver firkant i hver enkelt firkant størrelse og jakke størrelse: Du tæller 1 3-stgm gruppe i hjørnet, alle 3- stgm grupperne ned langs siden og 1 3-stgm gruppe i det næste hjørne, for at finde det totale antal 3-stgm grupper som du har. Sammenlign det med skemaet for at være sikker på at dine firkanter passer. Jakke størrelse Firkant type XXS/XS S/M L/XL 2XL/3XL 4XL/5XL (A) Lille (B) Mellem (C) Stor Med henvisning til skemaet ovenfor, antallet af 3-stgm grupper på hver side og samlingen af stgm til stgm og 1-lm hjørnebue til 1-lm hjørnebue: Læg alle firkanter side ved side og begynd med trin 1. Trin 1: Saml alle 8 SMÅ firkanter på én side, så de danner en lang række. Du vil måske bemærke at jeg har brugt multifarvet garn, og fik forskellige farver i midten i mine firkanter. Jeg brugte et øjeblik på at flytte rundt på firkanterne, indtil jeg kunne lide rækkefølgen, før jeg begyndte at sy dem sammen.

7 Trin 2: Sæt en MELLEM firkant sammen med en anden MELLEM firkant, så de bliver til en rektangel, bestående af to firkanter. Gør det samme med de 2 resterende MELLEM firkanter. Her brugte jeg også lidt tid på at flytte rundt på firkanterne, så farverne i det multifarvede garn passede sammen.

8 Trin 3: Med vrangsiden imod hinanden, placér de 2 mellem rektangler ovenpå den store firkant og sy dem sammen foroven, dette danner skuldrene. Billedet nedenunder viser det.

9 Trin 4: Saml den nederste halvdel af de 2 mellem firkanter til den store firkant i begge sider. Start på i toppen af den nederste mellem firkant til venstre og saml 8 (10, 12, 14, 16) 3-stgm grupper med den store firkant, dette danner ærmegabet/armhulen. Gør det samme med firkanten til højre, og det danner den anden armhule. ** Når det øverste sting i hjørnet af den nederste mellem firkant laves på midten af den store firkant, sy da luftmaskebuen og den første stgm gruppe godt fast. Dette giver dig armhulen af din jakke. Hvis du ikke gør dette, vil der blive et hul, når du fortsætter med ærmerne. Trin 5: NOTE OMKRING STØRRELSE OG FACON: Vi har forsøgt at få jakken til at passe til så mange kropstyper som muligt, ved at lave et gennemsnit af forskellige størrelser. Jeg er sikker på at du ved, vi alle er forskellige! For de store størrelser vokser bredden, lidt mere end højden gør. Derfor, lægger vi vores tillid til det naturlige stræk i garnet, så det giver sig og tilpasser sig kroppen og stadig bibeholder det matematiske puslespil aspekt i jakken. SÅ:

10 Du har måske brug for at klemme din stribe med 8 små firkanter eller strække din samling af den mellem/store firkant for at det passer til syningen. Ved brug af jakken, vil den store firkant blive strukket på tværs af ryggen. Her er desuden: TIPS & TRICKS BLOG INDLÆG Dette indlæg vil være tilgængeligt og opdateret igennem hele CALen, så vi kan tilpasse til krop og pasform mens vi arbejder. Marker siden og tjek den ofte! Tilføj striben med 8 små firkanter til den tilbageværende kant i bunden af frontstykkerne på de 2 mellem firkanter og på tværs af bunden på den store firkant. Brug et øjeblik på at hæfte alle enderne på dette tidspunkt. Du vil blive glad for at du gjorde det når du er færdig! TRIN 2: ÆRMER

11 Den er god nok, vi er halvvejs færdige allerede! Lad os nu lave de små søde ærmer. Kan du huske da vi startede, at garn mægnden var til den generøse side? Der er en anden årsag til det. Du kan tilføje ekstra omgange til dine små ærmer hvis du foretrækker det. Der er ingen indtag eller tilpasning af ærmerne. De er lavet med omgange fra åbningen, hvor firkanterne er syet sammen. Så hvis du har lyst til at tilføje et par omgange, så husk at ærmerne vil få et kimono/sommerfugle-udseende, jo længere du laver dem, modsat tilpassede ærmer. Bare en advarsel, så du ved hvad du kan forvente af designet :) BLIV IKKE FORVIRRET VED ARMHULEN ELLER SKULDERSØMS OMRÅDET: Kig på dette billede af armhulen:

12 Når du laver omgang 1 af ærmet, og du når til armhule området skal du lave: 1. 3 stgm i den 2. stgm i 3-stgm gruppen i hjørnet i den øverste mellem firkant (den blå streg) 2. 1 lm, lav 3 stgm i den 2. stgm i den 1. ledige 3-stgm gruppe, på bagsiden af den store firkant (den orange streg) 3. Ingen masker fra ærmerne bliver arbejdet i 3-stgm grupperne på den nedre mellem firkant (den lilla streg) Når du laver omgang 1 af ærmerne, skal du lave 3 stgm i den 2. stgm i 3- stgm gruppen i den store firkant ved skuldersømmen, 1 lm, og lav derefter 3

13 stgm i den 2. stgm i hjørnet af toppen på den øverste mellem firkant. Arbejd ikke i sømmen. Ærmerne: VEND IKKE ARBEJDET VED HVER OMGANG Omg. 1: Med retsiden ud af med ærmeåbningen væk fra dig, lav en km med BF i den 2. stgm i 3-stgm gruppen tæt på midten af den øverste mellem firkant (som vist på billedet nedenfor), 3 lm (tæller som stgm), 2 stgm i samme m, 1 lm, *3 stgm i den 2. stgm i alle 3-stgm grupper, 1 lm. Gentag fra * hele vejen rundt, km i toppen af 3 lm. Når omgang 1 er færdig, tæl 3-stgm grupperne hele vejen rundt. Her er hvad du burde have: Antal 3-stgm grupper: XXS/XS: 16, S/M: 20, L/XL: 24, 2XL/3XL: 28, 4XL/5XL: 32 Hvis du ikke har det samme, så dobbelt tjek i armhule omgange og ved skuldersømmen. Det er højst sandsynligt der fejlen er.

14 Omg. 2: Lav en km i den 2. stgm i den 1. 3-stgm gruppe, 3 lm (tæller som stgm), 2 stgm i samme m, 1 lm, *3 stgm i den 2. stgm i alle 3-stgm grupper, 1 lm. Gentag fra * hele vejen rundt, km i toppen af 3 lm. Klip garnet og fortsæt til KANT OMGANGEN for størrelserne XXS/XS, S/M, L/XL, fortsæt til de resterende størrelser. Omg. 3-4: Gentag omg. 2, klip garnet for alle de resterende størrelser og gå til KANT OMGANGEN. ÆRME ÆNDRING: Skulle du have lyst til at lave ærmerne længere, klip ikke garnet som anvist til din størrelse. Gentag omgang 2, så mange gange du har lyst til. Prøv den på undervejs så du ved hvornår du skal stoppe. Notér antallet af omgange du har lavet, så du kan lave det samme antal gentagelser for det andet ærme. Husk at ærmerne vil blive kimono/sommerfugl-agtige. Når du er tilfreds med længden, hvis du har valgt at ændre den, klip garnet og gå til kant omgangen. KANT OMGANG: Med retsiden mod dig selv, tilføj MF med en km i 2. stgm i en vilkårlig 3-stgm gruppe i ærmet, 1 lm (tæller IKKE som en maske), 4 hstgm i samme m, km i næste 1-lm bue, *4 hstgm i den 2. stgm i den næste 3-stgm gruppe, km i næste 1-lm bue. Gentag fra * hele vejen rundt, og saml i den 1. hstgm, klip garnet. Gentag det hele med det andet ærme. Nedenfor vises et færdigt ærme til størrelsen XXS/XS uden ekstra omgange:

15 Endelig, hæft de resterende ender. TA-DA! Week 3 is DONE! *indsæt heppe og klappe lyd* Vi er så tæt på at være færdige nu, det ligner faktisk et stykke tøj! Mød mig næste onsdag d. 11 maj 2016 til den SIDSTE del af denne CAL! Jeg glæder mig virkelig til at se billeder af jeres fine og smarte Garden Party Jacket! Meget kærlighed & garn, Stephanie Følg på Facebook her!

16 Følg på Instagram her! Følg på Ravelry her! Følg på Pinterest her! Følg på YouTube her! Følg på Twitter her! Følg på Etsy her! Meget Kærlighed & Tak Gives til Test Teamet: Nichole Kapel, Jamie Cowley, Janean Craig, Tammii Crosland, Maggie Diaz, Katherine Popowski, Amber Sarita, & Heather Sutton Al information og alle billeder i dette opslag har copyright og ejes af Crochetverse Der må ikke kopieres eller videregives noget herfra, hverken elektronisk, mundtligt eller skriftligt, hverken delvist eller som helhed. I stedet kan du bruge det DIREKTE LINK til dette opslag. Jeg ville påskønne det hvis du deler. Du må selvfølgelig sælge hvad du laver ud fra dette mønster, men det må ikke masseproduceres. Jeg vil sætte pris på at du krediterer Crochetverse som designer, hvis du sælger dit arbejde. Mange tak fordi du respekterer det hårde arbejde, der lægges bag opskrifter, så vi alle kan fortsætte med at være kreative :)

Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke!

Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke! Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke! I denne uge: Skød, kanter og montering Hvis du gik glip af "Information

Læs mere

Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL

Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL Hvis du gik glip af "Information og materialer" blogindlægget kan du finde det her: HER Hvis du gik glip af Del 1: Tjek af hæklefasthed

Læs mere

Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne.

Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne. GARDEN PARTY JACKET "HINTS TIL TILPASNING, TIPS, & TRICKS!" OVERSIGT LÆS MIG GRUNDIGT, LAV ET BOGMÆRKE OG BESØG MIG OFTE! Skriv til os på FACEBOOK SIDEN HER! om de vidunderlige ting du opdager, mens du

Læs mere

Mit navn er Stephanie, og det her er undertegnede:

Mit navn er Stephanie, og det her er undertegnede: Hej, nu det er endelig tid! Den varmeste velkomst til del 1 i Garden Party Jacket Crochet-Along I denne uge: Tjek af hæklefasthed og firkanter / del 1 Hvis du er gået glip af "Information og materialer"

Læs mere

Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause. og tage hånd om dette.

Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause. og tage hånd om dette. Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause og tage hånd om dette. Dit første nøgle blev blot hæklet fra ende til anden, det andet nøgle er vi nødt til

Læs mere

L U X MOV TRØSTE MONSTER

L U X MOV TRØSTE MONSTER L U X MOV TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 2. Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 4 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske Omg

Læs mere

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016.

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 3 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske Omg

Læs mere

Banksia Border (kant)

Banksia Border (kant) Banksia Border (kant) Materialer Brug samme hæklenål og garn, som du har brugt til det projekt, du ønsker at tilføje kanten til. Forkortelser Lm - Luftmaske BR Bagom relief (indsæt nålen fra bagsiden til

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 4 Omgang 27 til 35

In the Yarn Garden CAL - Del 4 Omgang 27 til 35 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

Uge 7: Samling af motiver og kant del 1

Uge 7: Samling af motiver og kant del 1 Uge 7: Samling af motiver og kant del 1 Forklaring af masker Hvis du har brug for hjælp med maskerne eller teknikkerne, kan du finde en billedvejledning her: http://www.lookatwhatimade.net/crafts/yarn/crochet/ubuntu/ubuntucal-2018-information/

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 5 Omgang 36 til 43

In the Yarn Garden CAL - Del 5 Omgang 36 til 43 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 6 Bagside og samling

In the Yarn Garden CAL - Del 6 Bagside og samling Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Opskriften på bagsiden er mere eller mindre en oldemorsfirkant, dog med nogle få detaljer tilføjet. Denne del 6 har ikke detaljerede

Læs mere

Rosetta. Forkortelser. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at

Rosetta. Forkortelser. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at Rosetta Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at www.crystalsandcrochet.com Afghan Square på 30,5 cm (12 ) med worsted/aran weight og en 5.5mm nål. Ca. 25,5 cm (10 )

Læs mere

JULIANE. Størrelse: afhængig af dit valg af garn, nål og din personlige hæklefasthed.

JULIANE. Størrelse: afhængig af dit valg af garn, nål og din personlige hæklefasthed. Juliane-firkanten er en firkant hæklet over 15 omgange. Den er første firkant i en serie dedikeret til nogle af de smukke, fantastiske og stærke færøske kvinder, som jeg har været velsignet med i mit liv.

Læs mere

LUX MIM TRØSTE MONSTER

LUX MIM TRØSTE MONSTER LUX MIM TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 1 Omgang 1 til 10

In the Yarn Garden CAL - Del 1 Omgang 1 til 10 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

LUX BLOB TRØSTE MONSTER

LUX BLOB TRØSTE MONSTER LUX BLOB TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 2 Omgang 11 til 19

In the Yarn Garden CAL - Del 2 Omgang 11 til 19 VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere eller sælge dem hverken hele opskrifter eller dele af dem. Du er velkommen

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 3 Omgang 20 til 26

In the Yarn Garden CAL - Del 3 Omgang 20 til 26 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

ASTRID. Astrid-firkanten er designet til MoYa garn og er testhæklet i nedenstående garnkvaliteter af Lis Engelund og jeg selv, Marita Kristensen.

ASTRID. Astrid-firkanten er designet til MoYa garn og er testhæklet i nedenstående garnkvaliteter af Lis Engelund og jeg selv, Marita Kristensen. Astrid-firkanten er en bedstemorsfirkant hæklet over 15 omgange. Og er den fjerde firkant i en serie tilegnet nogle af de smukke, fantastiske og stærke færøske kvinder, som jeg har været velsignet med

Læs mere

Materialer. Original Design af Lucilla Alfano Copyright 2017 Alle rettigheder er reserveret Side 1

Materialer. Original Design af Lucilla Alfano Copyright 2017 Alle rettigheder er reserveret Side 1 Jeans Flower Stole Del 1: Trekanter og stolaens hoveddel Copyright: Lucilla Alfano, 2017. Alle rettigheder er. Af: Lucilla på https://www.facebook.com/luluamigurumi/ Materialer Garn: o Sport Weight, DK,

Læs mere

Hver omgang fortsætter med samme farve garn som sidste omgang. Hvis du skifter farve, er der valgfri instruktioner i [ ].

Hver omgang fortsætter med samme farve garn som sidste omgang. Hvis du skifter farve, er der valgfri instruktioner i [ ]. Spiked Punch Type: Afghan firkant Størrelse: 30,5 cm (12") Garn: Worsted Weight Nålestørrelse: 5,5mm Hæklefasthed: De første 4 omgange, er cirka 9,5 cm (3.75") Endeligt maskeantal: 39 fm pr. side, plus

Læs mere

Garnforbrug: afhængig af dit valg af garn, nål og din personlige hæklefasthed, men tests med de forskellige garntyper viste mellem 16 og 30 g.

Garnforbrug: afhængig af dit valg af garn, nål og din personlige hæklefasthed, men tests med de forskellige garntyper viste mellem 16 og 30 g. Marin-firkanten er en bedstemorsfirkant hæklet over 15 omgange. Og er den anden firkant i en serie tilegnet nogle af de smukke, fantastiske og stærke færøske kvinder, som jeg har været velsignet med i

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 1. Winnie s Flower Der hækles 4 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm

Læs mere

Forkortelser brugt i denne opskrift:

Forkortelser brugt i denne opskrift: 1 Frigg-opskriften er testet bl.a. af: Lis Engelund, Majbrit Rasmussen Jensen, Tanya Fomsgaard Adsbøl og Jane Johansen. Forkortelser brugt i denne opskrift: M maske(r) Lm luftmaske Km kædemaske Fm fastmaske

Læs mere

LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER

LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må gerne sælge det færdige produkt

Læs mere

Sparkedragt 0-6 mdr 6mdr 9 mdr

Sparkedragt 0-6 mdr 6mdr 9 mdr Sparkedragt 0-6 mdr 6mdr 9 mdr 1/7 Materialer 80 cm, 3 mm rundpinde garn: 50 g/165 m (her er brugt Mayflower Merino Royal i khaki-grøn) en 25 cm lynlås garnnål til sammensyning evt. en knap Forkortelser

Læs mere

Desire. Forkortelser. Specielle masker. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at

Desire. Forkortelser. Specielle masker. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at Desire Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at www.crystalsandcrochet.com 30,5cm (12 ) Afghan Firkant Med worsted/aran weight og en 5.5mm nål. ca. 25,5cm (10 ) med

Læs mere

Ribbon Shopper med læderbund - Lille

Ribbon Shopper med læderbund - Lille Ribbon Shopper med læderbund - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5 (hækler du normalt stramt kan du med fordel bruge nål nr. 6) Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund str. 31 x 10 cm Taskerem eller taskehank

Læs mere

Charlotte. Opskrift af Dedri Uyes. Oversat af Marita, Maja og Rikke

Charlotte. Opskrift af Dedri Uyes. Oversat af Marita, Maja og Rikke Charlotte Opskrift af Dedri Uyes Oversat af Marita, Maja og Rikke Denne firkant blev specielt designet til 67 Blankets for Mandela Day. Jeg vil gerne takke min ven John Kelly for at tillade mig at bruge

Læs mere

Penalhus med stramaj. 1) Tæl nu hvor mange sting der kan være på dit stof. På højden og. bredden. Skriv det ned du får brug for det senere.

Penalhus med stramaj. 1) Tæl nu hvor mange sting der kan være på dit stof. På højden og. bredden. Skriv det ned du får brug for det senere. Materialer Til broderiet: 1 stykke stramajstof 4.0 ca. 8 x 10 cm. Garn i forskellige farver efter eget valg. Prøv at finde nogle farver du syntes passer rigtig godt til dit mønster. Ternet papir, tusch

Læs mere

Ribbon Shopper med læderbund - Lille

Ribbon Shopper med læderbund - Lille Ribbon Shopper med læderbund - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5 (hækler du normalt stramt kan du med fordel bruge nål nr. 6) Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund str. 31 x 10 cm Taskerem eller taskehank

Læs mere

Seaglass Beach Firkant

Seaglass Beach Firkant Seaglass Beach Firkant Materialer: Ialt 160 yards (146 m) worsted weight garn pr. firkant Ensfarvet eksempel: Red Heart Super Saver Café Latte Multifarvet eksempel: Varieret A: (Hovedfarve): Sand (Red

Læs mere

Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys)

Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys) Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys) Af Silvana Tabacchi Materialer: Herrschners Worsted 8 Garn i farverne Aran (Farve A) Lavender (Farve B) China Blue (Farve C) Herrschners Worsted 8 Baby Garn i

Læs mere

L U X Z O O M TRØSTE MONSTER

L U X Z O O M TRØSTE MONSTER L U X Z O O M TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN

UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN Fordi mønsteret er et gentaget mønster, har vi besluttet at lave hovedparten af sjalet med det samme, MEN giver dig 2 UGER til at lave det! Hvad vil det betyde for dig? Du

Læs mere

Butterfly Swoncho. No Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Hvor meget garn skal du bruge?

Butterfly Swoncho. No Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Hvor meget garn skal du bruge? Butterfly Swoncho No. 1006-192-2543 Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Niveau: Begynder Hæklenål: 4.5 mm Materialer: Synål & maskemarkører Garn: Hobbii Tivoli, i lilla (nr. 37) Køb dit garn her: http://shop.hobbii.dk/butterfly-swoncho

Læs mere

Sommer Shopper Cotton 1

Sommer Shopper Cotton 1 Sommer Shopper Cotton 1 Materialer: Hæklenål nr. 5,5 Mayflower Cotton 1 Det hækles med dobbelt tråd. Maskemarkør Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/sommer-shoppercotton-1 Mål: Målt fladt Ca.

Læs mere

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen Afro Anne Dukken af Cecilia Bollin Hagemann af Cecilia Bollin Hagemann, livetiboblen.dk Opskriften er lavet efter inspiration af et billede jeg engang har set af en hæklet dukke jeg forelskede mig i. Jeg

Læs mere

3dbstgm tredobbeltstangmaske

3dbstgm tredobbeltstangmaske Sacred Space Part 3 Copyright: Helen Shrimpton, 2019. All rights reserved. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com Forkortelser m Masker fm Fastmasker Bml Bagerste maskeled R Runde hstgm Halvstangmaske

Læs mere

Frøken Vibe. En del af blomsterløg serien

Frøken Vibe. En del af blomsterløg serien Frøken Vibe En del af blomsterløg serien OBS! Denne opskrift er kun til privat brug! Hele eller dele af opskriften må ikke videresælges eller deles. Det færdige produkt må gerne sælges, såfremt der henvises

Læs mere

Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift

Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift Jeg har designet denne 30 cm (12 inch) firkant specielt til 1 års fødselsdagen for Cal Crothet A Long Facebook gruppe. Det er næsten ikke til at

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved JIGGLYPUFF 1 Materialer 100% bomuldsgarn 8/4 - Lyserød 65 g - Sort - Mørkeblå - Lyseblå - Lidt lys turkis - Hvid Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring km: kædemaske

Læs mere

Sælen Luffe. Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder

Sælen Luffe. Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder Sælen Luffe Babysælen Luffe Forkortelser: mr=magisk ring m=maske lm=luftmaske fm=fastmaske 2 fm s=indtagning;

Læs mere

Sommer Shopper Cotton 1

Sommer Shopper Cotton 1 Sommer Shopper Cotton 1 Materialer: Hæklenål nr. 5,5 Mayflower Cotton 1 Det hækles med dobbelt tråd. Maskemarkør Mål: Målt fladt Ca. 37 cm bred, Ca. 36 cm dyb, og 67 cm i længden med hank. Forbrug: Ca.

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Dotty Stitch. Inkl.: Step by Step, fotos (25). Vejledning til foer og lynlåslomme.

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Dotty Stitch. Inkl.: Step by Step, fotos (25). Vejledning til foer og lynlåslomme. Opskrift Dotty Stitch Inkl.: Step by Step, fotos (25). Vejledning til foer og lynlåslomme. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40%

Læs mere

Bordskåner med bobler

Bordskåner med bobler Bordskåner med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Drops Eskimo Evt. 18 cm lædersnor Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/bordskåner-bobler Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning.

Læs mere

Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-)

Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-) Ni Frankensteins kat fra bogen af Curtis Jobling :-) I sommers fyldte en helt særlig lille pige 5 år, og jeg ville gerne give hende en hjemmelavet gave. Jeg spurgte hendes mor, om der var nogen særlige

Læs mere

Sacred Space Part 7. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at Forkortelser:

Sacred Space Part 7. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at   Forkortelser: Sacred Space Part 7 Copyright: Helen Shrimpton, 2019. All rights reserved. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com Forkortelser: M Masker Fm Fastmaske Bml Bagerste maskeled R Runde Hstgm Halvstangmaske

Læs mere

Ngaru Moana *-» «- `* * ` -» «-*

Ngaru Moana *-» «- `* * ` -» «-* Ngaru Moana (Udtales Naaroo (som i kanga-roo) og betyder Havbølge på Maori. Tilegnet min smukke bedstemor som inspirerede mig til at samle hæklenålen op og springe ud i det

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved Helga Heks 1 Materialer Drops Safran 100% bomuld - Sort 35-40 g - Beige 20-25 g - Grøn 35-40 g Sikkerhedsøjne, sorte, 5-6 mm Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring

Læs mere

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg. Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg. Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled Copyright: Helen Shrimpton, 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 10 Forkortelser M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled O/Omg. Omgang Stgm Stangmaske

Læs mere

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG 91964 EKO BOMULL Version 1 91964 PANDA, BAMSER OG PUDER GARNKVALITET Eko bomull (100 % Bomuld. Nøgle ca. 50 gram = 120 m) HÆKLEFASTHED Ca. 23 fm x 24 rk på hæklenål 3 mm = 10 x 10 cm STRIKKEFASTHED Ca.

Læs mere

Sacred Space Part 2. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at US terms used throughout

Sacred Space Part 2. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at   US terms used throughout Sacred Space Part 2 Copyright: Helen Shrimpton, 2019. All rights reserved. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com US terms used throughout Forkortelser M Maske Fm Fastmaske Bml Bagerste maskeled R Runde

Læs mere

Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille

Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5. Hækler du stramt kan du med fordel gå en nål størrelse op Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund 16 x10 cm Maskemarkører 10 cm

Læs mere

LUX FELIX DEN TYKKE KAT

LUX FELIX DEN TYKKE KAT LUX FELIX DEN TYKKE KAT Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

Hunden Walter Hækleopskrift

Hunden Walter Hækleopskrift Hunden Walter Hækleopskrift Af @thildescrochetandknitting Find mig på Instagram 1 Hunden Walter Hækleopskrift Garn: 100% Bomuld fra garngruppe A i de ønskede farver Hæklenål: Str. 2,5mm-3mm Mål: L20cm,

Læs mere

Johanna Juletrøje. Materialer: Forkortelser: lm: luftmaske km: kædemade fm: fastmaske hstm: halvstangmaske stm: stangmaske bml: bagerste maskeled

Johanna Juletrøje. Materialer: Forkortelser: lm: luftmaske km: kædemade fm: fastmaske hstm: halvstangmaske stm: stangmaske bml: bagerste maskeled Johanna Juletrøje No. 1003-184-9447 Materialer: Hæklenål nr. 5 13 (14) 15 nøgler Soft Alpaca, Deep Red 10 1 nøgle Super Kid Silk, Gran 24 1 rest Mayflower Kid Silk, Gul 04 1 rest Mayflower Kid Silk, Brun

Læs mere

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled Copyright: Helen Shrimpton, 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen hos www.crystalsandcrochet.com Del 5 Forkortelser M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled O/Omg Omgang Stgm Stangmaske

Læs mere

Hæklet Abe. En hyldest til Kay Bojesens træabe. Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk

Hæklet Abe. En hyldest til Kay Bojesens træabe. Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk Hæklet Abe En hyldest til Kay Bojesens træabe Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk Det Formelle Opskriften er kun til privat brug. Den må altså ikke deles eller sælges videre og man

Læs mere

Opskrift Star Stitch. Go handmade quality design in a unique style. Stor. Incl.: Step by Step, foto (73). Vejledning til foer og lynlåslomme.

Opskrift Star Stitch. Go handmade quality design in a unique style. Stor. Incl.: Step by Step, foto (73). Vejledning til foer og lynlåslomme. Opskrift Star Stitch Stor Opskriften beskriver hvordan 1. Man kan kombinere to hæklemønstre og lave bunden i Halvstangsmaske mønster, inden Star stitch mønstret; 2. Der hækles Star stitch, fra begyndelsen;

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 6 Ende-panelerne Lav 4 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt

Læs mere

Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på Sponsoreret af Stylecraft Garn

Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på   Sponsoreret af Stylecraft Garn Cosmic Cal Del 9 Copyright: Helen Shrimpton, 2018. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Sponsoreret af Stylecraft Garn Forkortelser M, m Maske/r Fm Fastmaske Bml Bagerste

Læs mere

Bordskåner med blomst i bobler

Bordskåner med blomst i bobler Bordskåner med blomst i bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Drops Eskimo Evt. 18 cm lædersnor Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning. Forbrug: Ca. 60g. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske

Læs mere

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Aishakenza fortæller: Mange tak for jeres interesse i min lille Bamse Rangle. Her er endelig opskriften. Som sædvanlig må du ikke sælge dette mønster. Du må

Læs mere

Arizona Winter Evening Firkant

Arizona Winter Evening Firkant 1 Arizona Winter Evening Firkant af Kristin Pretzer Hartt Vejret er smukt her i Arizona, specielt i vintermånederne. Mens jeg betragtede farverne og formerne på aftenhimlen, lod jeg dem guide mine hænder

Læs mere

KRANZTIERE Kranztiere

KRANZTIERE Kranztiere KRANZTIERE Kranztiere Du er velkommen til at sælge de færdige figurer, det er ikke et krav, men vil blive glad for en henvisning til designeren. Du må ikke kopiere, ændre, dele, offentliggør eller sælge

Læs mere

Downy Cardigan. No

Downy Cardigan. No Downy Cardigan No. 1006-191-8857 Størrelser: 2-8 år Niveau: Let øvet Hæklenål: 4 mm Materialer: Hæklenål & maskemarkører. Garn: Hobbii Kid Silk, farve Rich Plum. Hvor meget garn skal du bruge? 2 år = 65

Læs mere

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram!

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram! Hæklet Sutteklud Dette skulle gerne være en opskrift for dig der har mod på at hækle, men måske ikke helt har haft modet endnu. Opskriften vil blive skrevet som en almindelig hækleopskrift, og nedenfor

Læs mere

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Design: Hanna Maciejewska Mentha er en dejlig løstsiddende pullover med et lækkert hulmønster på ryggen. Pulloveren er strikket oppefra og ned og er så godt som

Læs mere

garn JULEPYNT flere varianter

garn JULEPYNT flere varianter garn JULEPYNT flere varianter JUL - Julekugler Nr. 08/011/0000 BEAUGENCY CRAIE (RÅHVID) 1 PHIL DOUCE ECRU (RÅHVID) 1 Beaugency (55% polyamid, 25% akryl, 20% uld) 50gr. = 82meter 1 ngl. CRAIE/råhvid. Phil

Læs mere

Hints: Er skrevet i kursiv og med lilla farve, de er der for at hjælpe samt guide dig, og forhåbentlig gøre det lidt nemmere, særligt for begyndere.

Hints: Er skrevet i kursiv og med lilla farve, de er der for at hjælpe samt guide dig, og forhåbentlig gøre det lidt nemmere, særligt for begyndere. Cosmic Cal Del 3 Copyright: Helen Shrimpton, 2018. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Sponsoreret af Stylecraft Garn Forkortelser M, m Maske/r Fm Fastmaske Bml Bagerste

Læs mere

Opskrift Star Stitch Lille

Opskrift Star Stitch Lille Opskrift Star Stitch Lille Hæklet i Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets 60% Bomuld/40 bomulds miks. % Akryl. 50 g/10 0m Inkl.: Step by Step, billeder (73). Vejledning til foer & lynlåslomme. Model:

Læs mere

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled Copyright: Helen Shrimpton, 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen hos www.crystalsandcrochet.com Del 7 Forkortelser M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled O/Omg Omgang Stgm Stangmaske

Læs mere

Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst

Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst DET SKAL DU VIDE INDEN DU BEGYNDER MATERIALER: Yarn and Colors, fv. 095 Limestone Yarn and Colors, fv. 014 Sunflower

Læs mere

Hæklet Julesok. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Km: Kædemaske Sm: Sammen Stgm: Stangmaske Bml: Bagerste maskelænke

Hæklet Julesok. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Km: Kædemaske Sm: Sammen Stgm: Stangmaske Bml: Bagerste maskelænke Hæklet Julesok Materialer: Hæklenål nr. 4,5 Rainbow Cotton 8/4 Mayflower Paris Mål: Ca. 43 cm lang og 16 cm bred Køb garnet her: http://shop.hobbii.dk/haeklet-julesok Forbrug: Forkortelser: Mr: Magisk

Læs mere

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled

M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled. O/Omg Omgang Stgm Stangmaske Bml Bagerste maskeled Copyright: Helen Shrimpton, 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen hos www.crystalsandcrochet.com Del 6 Forkortelser M Maske(r) Hstgm Halv stangmaske Fml Forreste maskeled O/Omg Omgang Stgm Stangmaske

Læs mere

Firkantede. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m.

Firkantede. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m. Firkantede Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m. Diameter målt på bunden. Str.: D 15 cm x H 9 cm/cosy garn 150

Læs mere

Sacred Space Part 1. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at

Sacred Space Part 1. Copyright: Helen Shrimpton, All rights reserved. By: Helen at Sacred Space Part 1 Copyright: Helen Shrimpton, 2019. All rights reserved. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com For alle detaljer om garnforbrug og farver pr omgang se https://crystalsandcrochet.com/crochet/introducing-sacr

Læs mere

Runde. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m.

Runde. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m. Runde Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m. Diameter målt på bunden. Str.: D 20 cm x H 8 cm/cosy garn 150 g.

Læs mere

Corner to corner C2C tæppe

Corner to corner C2C tæppe Corner to corner C2C tæppe Materialer: Hæklenål nr. 5 & 6 Hobbii Tivoli Garn Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/c2c-taeppe Mål: Ca. 170x130cm Forbrug: - Farve 1 Natur ca. 375g - Farve 2 Mørkegrå

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Rib Stitch. Inkl.: Vejledning til foer og lynlåslomme.

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Rib Stitch. Inkl.: Vejledning til foer og lynlåslomme. Opskrift Rib Stitch Inkl.: Vejledning til foer og lynlåslomme. Hæklet i Go handmades Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets bomulds mix, som holder facon. 60% Bomuld/40% Akryl, 50 g/100 m. Model:

Læs mere

Filtet bordskåner med bobler

Filtet bordskåner med bobler Filtet bordskåner med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/filtetbordskaaner-bobler Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning.

Læs mere

Opskrift Star Stitch Lille

Opskrift Star Stitch Lille Opskrift Star Stitch Lille Hæklet i Cosy et vidunderligt blødt og høj kvalitets 60% Bomuld/40 bomulds miks. % Akryl. 50 g/10 0m Incl.: Step by Step, pictures (73). Tutorial for lining & zipper pocket.

Læs mere

Grydelapper med bobler

Grydelapper med bobler Grydelapper med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Evt. 18 cm lædersnor til ophæng Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/filtet-grydelappermed-bobler Mål: Ca. 21-22 cm Læs afsnittet

Læs mere

Hækle-Bedste. Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren.

Hækle-Bedste. Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren. Hækle-Bedste Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren. Opskrift og billeder må ikke kopieres, ændres, deles, offentliggøres eller sælges som sin egen, der skal altid

Læs mere

Timeless Poncho - Twirls

Timeless Poncho - Twirls Timeless Poncho - Twirls Materialer: Hæklenål nr. 4 Cotton Kings Twirls Mål/størrelse: S/M: L: Ca. 55 cm fra hals til spids. B: Ca. 34 cm fra hals og hen over skulderen. L/XL: L: Ca. 63 cm fra hals til

Læs mere

DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER

DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER I samarbejde med DIAMANT BOBLEMASKE SWEATER Str: S (M) L Brystmål: 88 (98) 108 cm NO. 1006-191-4394 Forbrug: Farve A: 4 (5) 5 nøgler af Hobbii Tivoli, Grå (farve 16) Farve B: 1 (2) 2 nøgler af Hobbii Tivoli,

Læs mere

Påskeæg med blomster. Design af Ida-Marie Hækler

Påskeæg med blomster. Design af Ida-Marie Hækler Påskeæg med blomster Design af Ida-Marie Hækler Materialer Hæklenål 3.0 Stoppenål Fyldevat Lidt sølv- eller guldtråd til ophænget Garn fra Krea Deluxe: Nr. 1 (råhvid), nr. 11 (lyserød) og nr. 33 (mint)

Læs mere

C2C Hygge Pude - Cotton

C2C Hygge Pude - Cotton C2C Hygge Pude - Cotton Materialer: - Rainbow Cotton 8/4 Dobbelt tråd - Hæklenål 3,5 - Monteringspude 30x50 Hæklefasthed: Ca. 8 firkanter x 8 firkanter = 10 x 10 cm Forkortelser: M: Maske Fm: Fastmaske

Læs mere

2016 Unkeldesign All rights reserved

2016 Unkeldesign All rights reserved Pikachu 1 Materialer 100% bomuldsgarn 8/4 - Gul 100 g - Brun 8 g - Lidt sort - Lidt rød - Lidt hvid Polyesterfyld (pudefyld) Hæklenål: str. 2,5 mm Forkortelser mr: magisk ring km: kædemaske fm: fastmaske

Læs mere

Jule-bordskåner med blomst i bobler

Jule-bordskåner med blomst i bobler Jule-bordskåner med blomst i bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter Valkning. Forbrug: Ca. 60g. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Wheel Stitch. Inkl. Step by step foto (66). Vejledning for foer og lynlåslomme.

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Wheel Stitch. Inkl. Step by step foto (66). Vejledning for foer og lynlåslomme. Opskrift Wheel Stitch Opskriften beskriver hvordan: 1. Tasken hækles, med hæklet bund 2. Tasken hækles, hvis man bruger Go handmades faste PU læder bunde. Som er i to størrelser, 31 1 cm og 36 13 cm Hæklet

Læs mere

Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld. Nadia

Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld. Nadia Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld Nadia Denne bamse er lavet ud fra en tegning fra Marie Christensens datter Caroline, tilladelse er givet til at lave en

Læs mere

Manny & Millie Mus. Hækleopskrift Frk.Sorensen All rights reserved

Manny & Millie Mus. Hækleopskrift Frk.Sorensen All rights reserved Manny & Millie Mus Hækleopskrift Hækleforkortelser: mr = Magisk ring fm = Fastmaske km = Kædemaske (2 1) = Indtagning (2i1) = Udtagning: Materialer: Hæklenål 2.5 Fyld Nål Sort broderingsgarn ** = Gentag

Læs mere