Center for Personlig Udvikling Viborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Center for Personlig Udvikling Viborg"

Transkript

1 Center for Personlig Udvikling Viborg Efterårsprogram 2016

2 Lever du det liv din sjæl ønsker sig? Lær at lytte til hvad din sjæl fortæller dig Ved Ianneia Meldgaard Foredrag mandag den 29. august 2016, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen, Savner du mere glæde, tilfredshed, begejstring og mening i dit liv? Så kan det meget vel være fordi, du trænger til at komme i dybere kontakt med din Sjæl, din Essens, din Kraft og med det liv, som din sjæl ønsker sig. Dit Livsformål. Vi er mange, der i disse år mærker længslen efter en dybere mening og en større tilfredshed i livet. Den nye energi og den nye tid, der lige nu etablerer sig på Jorden, inviterer os til at leve livet ud fra det, som vores sjæl er kommet for. Ianneia fortæller på baggrund af sin egen proces om, hvordan du kommer i kontakt med din sjæl og dit livsformål. Du får hjælp til at blive en bevidst skaber, så det er dig, der bestemmer kvaliteten af den kreation, som er dit liv. Du får redskaber til at sætte dit Store Selv på førersædet og hæve dine vibrationer, så Loven om Tiltrækning kan komme til at levere Universets gavmilde gaver, som er din fødselsret bare fordi du er DIG. Læs mere om Ianneias arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

3 Ho oponopono workshop Ved Anne-Marie Risbjerg Clairvoyant Reikimester og Ho oponopono teacher Foredrag torsdag den 8. september 2016, kl til Hvad er Ho oponopono? Ho oponopono er et 2000 år gammelt redskab, der er videregivet i det hawaianske folk gennem generationer, udelukkende fordi det virker. Det er et værktøj til konfliktløsning. Ho oponopono er den spirituelle - mentale måde de gamle Hawaiianere anvendte til at benytte Kærlighedens - og Tankens kraft. Denne metode tilbyder en nøgle til at opløse negative bindinger med tilgivelse, kærlighed og Guds kraft God Power. Genopretter harmoni i dit liv Et værktøj til konflikt løsning Et værktøj til spirituel, følelsesmæssig og fysisk rensning Fjerner alle former for blokeringer spirituelle, følelsesmæssige og fysiske Et værktøj til at rense dine relationer Frisætter negative vibrationer Et værktøj til at frisætte jordbundne sjæle Ho oponopono arbejder i fortiden, i nutiden og i fremtiden Ho oponopono betyder balance balance, op-ned, frem-tilbage For det enkelte menneske betyder det, at sætte sig selv i balance med sig selv og sine medmennesker. Når du laver Ho oponopono med andre mennesker, skaber du harmoni og fred omkring dig. Se mere om Anne-Marie og ho oponopono: Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

4 At løfte bevidstheden og tiltrække hjælp, inspiration og vejledning Ved Eskild Tjalve Foredrag mandag den 26. september 2016, kl til Hvordan tiltrækker vi hjælp, inspiration og vejledning på en hurtig måde i hverdagen? Udgangspunktet er at vide, hvordan vi selv kan løfte bevidstheden midt i en situation, hvor vi har brug for hjælp eller inspiration. Den løftede bevidsthed åbner for, at vores højere bevidsthed eller vores vejleder kan komme igennem med en kort men vigtig impuls, som kan sætte flow i en ellers mere eller mindre fastlåst situation i vores indre eller i vores omgivelser. Det handler om at kalde på intuitionen og vide, at den kommer til hjælp! Ved at praktisere disse ting kan vi udvikle vores intuition, det vil åbne vores øjne mere for noget højere, det vil styrke og udvide sjælelivet og skabe mere overskud i hverdagen. Har vi erfaret sådanne ting flere gange, vil en tro på den spirituelle virkelighed, dens lovmæssigheder og hjælpende væsner, forvandles til en konkret og ufravigelig vished om vores enhed med den ikke-fysiske verden. Gennem en række cases fra mit eget liv anskueliggøres forskellige redskaber, som med en ganske lille indsats i en given situation kan manifestere ønskede ting og situationer i vores liv. Læs mere om Tjalves arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

5 Vores feminine styrke Ved Li.la Larsen Foredrag torsdag den 13. oktober 2016, kl til i Center for Personlig Udvikling, Borgerhuset, Stationen, Foredraget handler om at udvikle sine feminine sider. Omdrejningspunkterne bliver: At finde styrken til at være feminin i et maskulint styret samfund. HVAD betyder det at være feminin? Er det kun udseende, og noget med at ha sex appeal? Hører udvikling af den følelsesmæssige, den åndelige samt den mentale intuition ind under det at være feminin? Og hvordan udvikler man disse? De opererer og fungerer på forskellige måder. Kan vi som kvinder stå i vores eget lys og stadig være omsorgsgivere, moderlige og ha god kontakt til vores børn, eller er det en helt ny vej, der skal skabes? Hvad betyder det, at vi er på vej ind i en ny tidsalder og tidsånd? Denne planet, vores børn, og livet har brug for, som aldrig før, at det feminine kommer frem og bringer det, vi som kvinder kan, ind i omsorgen til moder jord, til livet, ja til alt levende. Bevidstheden har brug for det, som ligger i den feminines sides kvaliteter, at de indsigter og evner nu træder i karakter. At være feminin, er ikke at være oversvømmet af følelser, der forblænder evnen til at have et overblik. Det at udvikle det feminine er SÅ MEGET ANDET! Kom og hør hvordan vi kan arbejde med vores feminine styrke - ikke blot som kvinder, men som menneskehed. Li.la er behandler, afspændingspædagog og psykomotoriker, lyd- og farvedialogist, og kropsmediator. Læs mere om Li.las arbejde på Pris 115 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

6 Klarsyn - i Åndernes selskab Ved Christian Viborg, clairvoyant medium Foredrag mandag den 24. oktober 2016, kl til Christian vil denne aften holde klarsyn-demonstration og føre dig tæt på den åndelige verden, hvor du kan få en besked fra en af dine kære afdøde, familie og venner på den anden side. Efterfølgende er der clairvoyante beskeder til deltagerne. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor. Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. Læs mere om Christians arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke-medlemmer. Billetkøb:

7 Oplev magi, engle og hvor fantastisk din verden også kan blive! Ved Helle Skov, keramiker og dybdeterapeut Foredrag mandag den 7. november 2016, kl til Hvordan kan jeg møde og opleve engle, energier, min sjæl. Hvordan bliver mit liv magisk? Det vil jeg komme ind på med forskellige brugbare eksempler og øvelser. Vi vil starte med en rigtig god, let meditation, som ikke kræver, at du har kendskab til at meditere. Alt hvad jeg formidler er et tilbud, du kan vælge at benytte som inspiration i din dagligdag, eller du kan tage hele aftenen som en oplevelse! Jeg arbejder med at guide mennesker til at finde nøglerne til denne inkarnations blueprint af vores højere selv. Det er et spændende redskab, som vil give så meget mere magi i hverdagen, når først vi oplever, hvor levende og eventyrlig vores hverdag egentlig er. Vi går nok den mest spændende periode i møde som mennesker. Fra nu af bliver det lettere at tage kvantespring og ejerskab over vort liv og dagligdag, og vi vil opleve, at et samarbejde med hjælperne omkring os bliver tydeligere! Alt dette vil jeg også gerne komme ind på. Magiske tider er i vente... Jeg har et magisk liv! Det kan du også have! Læs mere om Helles arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

8 SIQ - Den Spirituelle Intelligens Vision/passion, livsglæde og livsmod, som giver et liv med mening, mål og muligheder. Ved Merete Gundersen, forfatter, underviser og psyko-terapeut Foredrag mandag den 21. november 2016, kl til Hvordan kan den spirituelle intelligens lede dig mod din Vision og passion. Hvorfor er det så vigtigt, at vi finder den? Og hvordan får vi mod til at udleve det, vi drømmer om? Du hører om Hjertets Energi- Hjertets Intelligens, som er den energi, der leder dig frem til din aktive spirituelle intelligens. Merete Gundersen vil berette om hendes egen spirituelle vej, en rejse som mange vil kunne spejle sig i. Foredraget krydres med små meditative visualiseringsøvelser, som er for alle, også selv om du ikke har mediteret før. Jeg ser frem til at møde dig, således at vi sammen skaber en dynamisk livsglad og indsigtsfuld aften i hinandens selskab. Læs mere om Meretes arbejde på Pris 90 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Billetkøb:

9 Om Center for Personlig Udvikling (CPU) CPU er en forening med fokus på spirituelle emner. Vi afholder foredrag 2 gange om måneden med lang sommer- og julepause. Vores motto er Sammen højner vi energien. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til: cpuviborg@gmail.com. Køb billet til foredragene via Biletto: Hvis der ikke er udsolgt, kan der også købes billet i døren. Du behøver ikke udskrive billetten, vi har en gæsteliste med navne på de, der har betalt. Vores hjemmeside kan du finde på Facebook: Hvert arrangement har en begivenhedsside, som du kan dele. Tilmeldinger på Facebook er fint, så dine Facebookvenner kan se det, men det gælder ikke som en reel tilmelding. Andre spirituelle arrangementer i Viborg og omegn med mulighed for samvær og samkørsel: facebook.com/#!/groups/ / Skriv et opslag, hvis du leder efter nogen at følges/køre med. Indmeldelse i foreningen kan ske på foredragsaftener ved kontant betaling eller under hvert arrangement på Biletto. Medlemskort udleveres. Årligt kontingent for medlemskab er på 100 kr. som opkræves i januar. Efter 1/7 er kontingentet på 50 kr. Hjælp os gerne med at blive mere kendt i Viborg og omegn. Du kan jo tage en veninde eller ven med til foredrag. Du er også meget velkommen til at hænge opslag op på din arbejdsplads, i dit lokale supermarked eller bibliotek! Opslagene findes på hjemmesiden under foredrag:

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. juni 2014 Klarsynsaften ved clairvoyant John Calmar Torsdag den 14. august 2014, kl. 19.00 til 21.00 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen,

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/02 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Forårsprogram 2017 CPU Viborgs Nytårsgave til medlemmer Center for Personlig Udvikling, Viborg, fejrer det nye år ved at invitere alle medlemmer til koncert og hygge.

Læs mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere Selvhypnose for os der vil lidt mere ved Jan Backe Mandag den 6. januar 2014, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 7, 2. sal, Viborg Vil du have mere ud af livet? I virkeligheden

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Forårsprogram 2019 Nytårskur med nytårsritual CPU inviterer til nytårskur den 9. januar 2019. Borgerhuset Stationen, Ll Sct Hans gade 7-9, Salen 1. sal, Viborg. Fra

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Marianne Tiffanie Kirkskov Kim Pedersen Christian Viborg Mandag, 29. august Søren Hauge: Tør du åbne hjertet? Mandag,

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2017 Eskild Tjalve Thomas Breinholt Søren Hauge Kim Pedersen 28. august Eskild Tjalve Den guddommelige plan med dit liv 25. september Thomas Breinholt Hvad

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Ved Rikke Hertz Det er min vision at bringe det spirituelle ind i erhvervslivet,

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH

QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH QIBEL - EN SKOLE I HERMETISK KABBALAH Som forenende enhed, helt ned til det sidste led, er alt sammenlænket med alt det andet. Således er den guddommelige essens forneden såvel som foroven, i himlen som

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018 Mandag den 6. august 2018 10.00 Indkvartering 10.30 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild 11.00 Menneskets bevidsthedsudvikling v/ Eskild Tjalve Dagsbevidsthed, Sjælens bevidsthed, Underbevidsthed og

Læs mere

SIQ - Spirituel Intelligens

SIQ - Spirituel Intelligens Institut for Holisme og Forskning SIQ - Spirituel Intelligens SIQ - Spirituel Intelligens Livskilden 2004 Livskilden Gl. Strandvej 199 A 3060 Espergærde 4913 4869 e-mail: livskilden@post.tele.dk www.livskilden.org

Læs mere

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer

1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer 1 årig anerkendt uddannelse til Clairvoyant Healer Holstebro 2014 Sjælsro Skolerne V. Helle Nemborg Velkommen til Sjælsro Velkommen til Clairvoyant Healer uddannelsen. Det glæder mig, at du fandt vejen

Læs mere

Program for CPU Viborg september 2013

Program for CPU Viborg september 2013 Program for CPU Viborg september 2013 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e- mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2015 Søren Hauge Martin Guldberg Marianne Tiffanie Kirkskov Robby Curdorf Thomas Breinholt Christian Viborg Vild Spiritualitet Liv og død i Johann Sebastian

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

Identifikation af SIQ (Spirituel Intelligens) hos børn og voksne

Identifikation af SIQ (Spirituel Intelligens) hos børn og voksne Institut for Holisme og Forskning Identifikation af SIQ (Spirituel Intelligens) hos børn og voksne Udfyld det efterfølgende spørgeskema og og identificér din din SIQ. Lær ved ved samme lejlighed mere om

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Mirakel Kernebegrebers ABC

Mirakel Kernebegrebers ABC Mirakel Kernebegrebers ABC - en gave til dig fra Mirakelskolen A Ansvar: I Mirakelskolen arbejder vi med det perspektiv, at vi selv er ansvarlige for hvad end vi oplever i vores liv. Mange ting tiltrækker

Læs mere

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose

De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose De 24 (2x12) Hellige Nætter af Malue Wittusrose Ifølge gamle kilder er der 24 hellige nætter omkring Julen hvor energien er særlig stærk, og hvor vi med fordel kan meditere, bede og sætte nye intentioner

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D

F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D F E M I N I N P O W E R M O D U L 1 V E D K I R S T E N S T E N D E V A D MÅNEDENS MANTRA: IT DOES NOT MATTER HOW SLOW YOU GO SO LONG AS YOU DON'T STOP Hvad er Feminin Power? Hvad er feminin power for

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse verskud Udvikling Engagerede medarbejdere Bedre bundlinie Overskud Glæde Daglig ledelse med fokus på forandring Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse Stress Medarbejderproblemer

Læs mere

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen

SOUL HOME POWER. Ranvita la Cour. Merete Nørgaard. Gitte Jørgensen HOME SOUL POWER Merete Nørgaard Ranvita la Cour Gitte Jørgensen Soul retreat på Bali 12. - 19. februar 2017 med Merete Nørgaard, Ranvita la Cour & Gitte Jørgensen vil du med til bali? Har du lyst til at

Læs mere

Sådan takles frygt og bekymringer

Sådan takles frygt og bekymringer Sådan takles frygt og bekymringer Frygt og bekymringer for reelle farer er med til at sikre vores overlevelse. Men ofte kommer det, vi frygter slet ikke til at ske, og så har bekymringerne været helt unødig

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

P r o g r a m. August 2008 - januar 2009. Teosofisk Fellowship København

P r o g r a m. August 2008 - januar 2009. Teosofisk Fellowship København P r o g r a m August 2008 - januar 2009 Teosofisk Fellowship København Teosofisk Fellowship København Sankt Peders Stræde 27B, 3. sal, 1453 København K www.teosofiskfellowship.dk En kort introduktion til

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet.

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Hvert kursus koster kun kr. 2000,- uanset om det er på to, fire eller seks dage. Der er 21 kurser

Læs mere

Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008. Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m

Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008. Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m Sommer Retreat i Svendborg 2. 6. juli 2008 Bestil brochure eller læs nærmere på hjemmesiden. P r o g r a m Februar - juli 2008 Teosofisk Fellowship København Teosofisk Fellowship København Sankt Peders

Læs mere

Guddommelig Moderenergi

Guddommelig Moderenergi Guddommelig Moderenergi Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra i Chalice Well, Avalon. Alle fotos i bogen taget af Lucindra i Fatima og Avalon. Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

Søndagsmeditation. Pengemeditation. Meditationsomrids. Tiltrækning af penge til hierarkiske formål.

Søndagsmeditation. Pengemeditation. Meditationsomrids. Tiltrækning af penge til hierarkiske formål. 1 Søndagsmeditation Pengemeditation Tiltrækning af penge til hierarkiske formål Meditationsomrids www.visdomsnettet.dk 2 Søndagsmeditation Pengemeditation Tiltrækning af penge til hierarkiske formål Penge

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 4: Kærlighedens væsen

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 4: Kærlighedens væsen R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 4: Kærlighedens væsen At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

Spirituelle Vandreture:

Spirituelle Vandreture: Nyhedsbrev November 2014 www.lonebisgaard.dk Kære Mennesker. Vinteren og de mørke dage har indtaget vores lille land og for nogle kan det manglende lys være udfordrende. Husk på at bjørne går i hi og det

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Hvad er styrker? Styrkekort. Styrkekortenes udformning. Arbejdet med styrkekortene

Hvad er styrker? Styrkekort. Styrkekortenes udformning. Arbejdet med styrkekortene www.gnist.com Hvad er styrker? Uanset hvor vi står i livet, har vi brug for styrke. Styrke til at træffe gode valg, styrke til at stå fast eller styrke til at nå et mål. Styrkekortene er et redskab til

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER

UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Naturhelbrederen Dit alternativ... UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER UDDANNELSE TIL CLAIRVOYANT RÅDGIVER Clairvoyance er at kunne se et andet menneskes energifelt. Har du evnerne og lysten til at hjælpe

Læs mere

Når Ego og Sjæl danser tæt

Når Ego og Sjæl danser tæt PERNILLE BRETTON-MEYER PSYKOSPIRITUEL TRÆNING VELKOMMEN Når Ego og Sjæl danser tæt Overskrifter Hvem er vi - hvad er sjælen Hvad er Egoet Hvorfor danser de ikke tæt Dynamikken inden i Hvad skal der til

Læs mere

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith.

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith. 1 Mysteriet elektricitet Brian Arrowsmith www.visdomsnettet.dk 2 Mysteriet elektricitet Af Brian Arrowsmith Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Manas er elektricitet. Manas er elektricitet. Oplyst

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Meditation. for verdensfred. Meditationsomrids. www.visdomsnettet.dk

Meditation. for verdensfred. Meditationsomrids. www.visdomsnettet.dk 1 Meditation for verdensfred Meditationsomrids www.visdomsnettet.dk 2 Meditation for verdensfred Omrids til gruppemeditation De mange millioner mennesker med god vilje overalt i verden er indadtil forbundne

Læs mere

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess

Enneagrammet De 9 Hellige Ideer DE NI HELLIGE IDEER. Anne & Philip 1 / 12 Neess DE NI HELLIGE IDEER Anne & Philip 1 / 12 Neess Indhold Indledning...2 Type 8...3 HELLIG SANDHED...3 Type 5...4 HELLIG ALVIDEN HELLIG TRANSPARENS...4 Type 2...5 HELLIG VILJE HELLIG FRIHED...5 Type 1...6

Læs mere

Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær,

Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær, Lær at spille livets spil Workshop lørdag d. 09.06. kl. 10.00-17.00 mindfulness og de spirituelle love - om energier og at leve livet i nærvær, glæde, harmoni og flow På denne Workshop har vi det ene ben

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne En fri Himmel At frisætte livet i hverdagen EN LEVENDE NÆRVÆRS TRÆNING 6 MÅNEDERS MASTERTRÆNING der giver mulighed for sand fordybelse og meditativ vedholdenhed i trygge rammer og med tid til udforskning,

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog

Kend dig selv. Abraham Maslow (1908-1970), amerikansk psykolog Frygten for ens egen storhed eller at undgå sin skæbne eller at løbe bort fra ens bedste talent én ting er sikker, vi besidder alle muligheden for at blive mere, end vi faktisk er. Vi har alle uudnyttet

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 1: Kontakt & Berøring

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 1: Kontakt & Berøring R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 1: Kontakt & Berøring At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere