Din effektfulde partner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Din effektfulde partner"

Transkript

1 Din effektfulde partner

2 2 INDHOLD Indhold Velkommen til Holtab 3 Viden, service og samarbejde 4 Om os og vores virksomhed 6 Vores forretningsområder 8 Transformerstationer i metalplade 12 Koblingsskab 32 Lavspændingsfordeling 34 Vejbelysningsskab 39 Teknikhus 40 Referencebilleder 42 Om Holtab 44 Kvalitet og miljø 46 Fordelingsskab 33

3 VELKOMMEN TIL HOLTAB 3 Du kan forvente dig en hel del spænding Når du henvender dig til Holtab, kan du forvente dig mere end bare den bestilte station. Vi bygger naturligvis præcis det, du bestiller, men for os er forarbejdet, samarbejdet og efterarbejdet mindst lige så vigtigt. Vi kalder det for Holtab-ånden; en helt unik arbejdsmetode, som har gjort vores lille familieforetagende til branchens førende leverandør. Velkommen hos os!

4 4 VIDEN, SERVICE OG SAMARBEJDE Viden, service og samarbejde Der er ikke noget så spændende som et rigtig indviklet konstruktionsproblem, hvor man virkelig skal bruge hele sin erfaring fra lignende projekter og bygge videre på den med ny viden, som kommer til hele tiden. Der sker en masse i branchen, og det er sjovt at følge med. Gordon Gunnarsson, udviklingschef. Ansat hos Holtab siden Viden: Alt, hvad vi gør, bygger på viden. Vi er specialister, og vi arbejder kun med én ting. Derfor har vi samlet os mere specialiseret viden end andre aktører. Vores samlede viden er unik i branchen. Den hjælper os også til at kunne stille specialistens krav til vores leverandører. Skal vi kunne levere de allerbedste løsninger til dig, skal vi helt enkelt kunne skaffe os de bedste forudsætninger.

5 VIDEN, SERVICE OG SAMARBEJDE 5 Nogle gange er der meget, og det sker, bedste ved mit job er den kreative fase. Den fase, hvor jeg er sam- at man er nødt til at blive på arbejde, men jeg vil jo have, at alt skal være men med mine kunder. Når jeg kan perfekt. Allerhelst vil jeg med ud og hjælpe til med en opgave, vokser jeg. sørge for, at monteringen bliver lige så Så bliver jeg en del af teamet. Det er, god. Det er jo min station, føler jeg. som når Brage spiller fodbold. Det Hans Andersson, højspændingsmontør. Lennart Sandberg, salgsingeniør. Ansat hos Holtab siden Ansat hos Holtab siden Service: Samarbejde: Vores virksomheds succes bygger på service. At brænde for opgaven og gå helhjertet ind for projektet er mere end en æressag. For os er det en måde at arbejde på. Vi kalder det Holtab-ånden, en kultur, hvor vi altid sætter service og kundebetjening i højsædet, og som falder os helt naturlig. Det er det, der har bevirket, at vi er gået fra at være en af de små til at være en af de store i branchen. For os er samarbejde en måde at arbejde på. Det er i samarbejdet med dig, at vi opnår de bedste resultater. Vi er eksperter inden for vores produkter, men det er dig, der er eksperten inden for dine behov og din virksomhed. Det er i dialogen og udbyttet af denne viden, at fundamentet for et godt stykke arbejde etableres. Derfor vil vi altid arbejde tæt sammen med vore kunder i såvel små som store projekter.

6 6 OM OS OG VORES VIRKSOMHED Vores vigtigste medarbejder er dig I alle projekter fører vi opgaven videre, end du havde forventet. Vores samarbejdspartnere og kunder findes inden for forskellige virksomheder med kraftdistribution som fællesnævner. I 40 år har vi hjulpet kunder og entreprenører i Norden og i andre dele af Europa med at konstruere, bygge og udruste transformatorstationer og teknikhuse. På vores produktionsanlæg i Tingsryd i Småland bygger vi også lavspændingstavleanlæg og vejbelysningsskabe. Vi er vokset og har udviklet os sammen med vores kunder, og i dag er vi unikke på markedet, når det handler om produkter, kompetencer, samarbejde og servicegrad. Vores produkter bygger vi ud fra vores viden. Vores leverancer garanterer vi ud fra vores serviceforpligtelser. Og vores relationer bygger vi på samarbejde. Vi er helt uafhængige af leverandører i valget af teknisk udstyr og kan derfor tilbyde dig meget fleksible løsninger.

7 OM OS OG VORES VIRKSOMHED 7

8 8 VORES FORRETNINGSOMRÅDER Til din disposition Energi Vi er totalleverandør til nordiske el-forsyningsselskaber, når det drejer sig om konstruktion og bygning af netstationer og lavspændingskoblingsanlæg. Vi tilbyder dig et komplet sortiment af stationer i metalplade og beton, både standardstationer og unikke løsninger med ubegrænsede muligheder med hensyn til udformning, farve- og materialevalg med mere. Vi samarbejder ofte med arkitekter, konsulenter og bygherrer for at kunne udarbejde så smagfulde og formålstjenlige løsninger som muligt. Vores stationer er et element i bybilledet i de fleste områder, men det er ikke sikkert, at du har lagt mærke til dem. Stationer, som rent æstetisk smelter ind i miljøet, er et vigtigt felt for os. Ligesom naturligvis meget skrappe krav til personsikkerhed, driftsikkerhed og funktion. Blandt vores samarbejdspartnere er selskaber som Vattenfall, E.ON, NRGi (EL:CON), Thy Mors, NOE, Schneider og Eaton.

9 VORES FORRETNINGSOMRÅDER 9 Vind- og solenergi Vindkraft og solenergi er et stort og voksende forretningsområde for os. Vi tilbyder komplet udstyrede stationer og tavleanlæg med kundespecifikke løsninger. Blandt vores samarbejdspartnere er selskaber som Vattenfall, Enercon, Siemens, Schneider og Eaton med flere. Vi har mange års erfaring i at tage hånd om den Vedvarende energi til flere af landets ledende aktører, og vores stationer pryder vindkraftparker og solenergi anlæg over hele Norden.

10 10 VORES FORRETNINGSOMRÅDER Industri og byggeri Blandt vores kunder er der mange installatører og bygge- og industrivirksomheder. Vi er behjælpelige med strømforsyningen til såvel større industrielle anlæg som til store byggeprojekter. Vi skræddersyr transformerstationer til energikrævende processer og bygger og udstyrer de nødvendige anlæg. Vi tilbyder alt fra lavspændingstavleanlæg til komplette transformerstationer. Vi kan også tilbyde mobile stationer, som leveres komplet udstyret med monteret transformator. De er forstærkede og kan flyttes med truck eller kran. Vi leverer og monterer også lavspændingstavleanlæg, som kan tilpasses efter den enkelte arbejdsplads specielle krav. Blandt vores samarbejdspartnere er selskaber som EL:CON med flere.

11 VORES FORRETNINGSOMRÅDER 11 Banetrafik Vi er en voksende samarbejdspartner for flere banetrafikselskaber og tilbyder forskellige specialtilpassede løsninger til tog- og sporvejstrafik. Vi leverer blandt andet transformerstationer og teknikhuse til Trafikverket. Vi er helt fortrolige med de høje krav, som sporbunden trafik skal opfylde med hensyn til driftsikkerhed og personsikkerhed, og ikke mindst de krav til funktionalitet, som er så vigtige i de virksomheder, der skal fungere med sekundpræcision trods komplekse belastninger. Blandt vores samarbejdspartnere er selskaber som Goodtech, Infranord og Balfour Beatty Rail med flere.

12 12 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstationer i metalplade Som kunde hos Holtab er du ikke bundet til et bestemt fabrikat af mellemspændings- eller lavspændingsudstyr. Du vælger selv, hvordan du vil bestykke stationen. I nogle tilfælde egner luftisolerede mellemspændingsapparater sig, mens et RMU-tavleanlæg måske er at foretrække i andre sammenhænge. Det vigtigste er, at du som kunde skal kunne føle dig tryg i dit valg af teknik. Personsikkerhed er en vigtig ledestjerne hos os, og derfor er vores stationer testet efter den nye norm for transformatorstationer, IEC Eksempel på udførte tests er: Lysbuetest, type A og B Temperaturstigning Kapslingsklasse Mekanisk slidstyrke Jordingskonstruktion. Med hensyn til jordingskonstruktion kan vi både tilbyde transformerstationer med skinnejording og med skeletjording, hvor du benytter transformerstationens kapsling som jordforbindelse. For at sikre vores konstruktion af transformerstationer med hensyn til sidstnævnte jordingsalternativ er denne type jording blevet testet efter IEC-standarden. Lysbuetest

13 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 13 Byggebeskrivelse Stål som byggemateriale Vi benytter stål som konstruktionsmateriale til vores transformerstationer, et naturligt valg på grund af materialets gode egenskaber. Stål er stærkt, formbart og omkostningseffektivt og kan benyttes i mange sammenhænge. Det svenske Naturvårdsverket har klassificeret stål som det mest miljøvenlige konstruktionsmateriale. Stål er 100 procent genvindingsbart. Stål fremstilles, helt eller delvist, af genvundet materiale. Stål indgår i et evigt kredsløb. Det kan genvindes uden direkte kvalitetstab. Aluzink Transformerstationernes materiale og overfladebehandling er af afgørende betydning for stationernes levetid. Det pladestål, vi benytter i vores produktion, er aluzink. Kombinationen aluminium og zink giver en særdeles god beskyttelse mod korrosion, hvor zinken med sin katodiske beskyttelse supplerer aluminiummet i tilfælde af eventuelle ridser. Aluzink fungerer godt i udsatte miljøer, hvor andre typer overfladebehandlinger ikke er anvendelige. Aluzink giver for eksempel op til seks gange bedre korrosionsbeskyttelse end varmforzinket plademetal. Aluzink er et godt miljøvalg. Dels på grund af en lang levetid, og dels ud fra et genvindingssynspunkt. Den del af stationen, som befinder sig over jorden, er fremstillet af aluzink AZ150, mens stationens fundament er fremstillet af beton. Ved stålfundament er fundamentet udført i AZ185, som giver en kraftigere beskyttelse. Dette for at kunne tåle den hårdere belastning, som fundamentet udsættes for, når det er gravet ned i jorden.

14 14 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Eksteriør Fundament Fundament er i beton, men hvis stålfundamentet er alle fundamentets metaloverflader males med en maling, der er fremstillet til brug på zinkbelagte overflader, og som har en særdeles god vedhæftningsevne. Den alkaliske maling har korrosionsforebyggende egenskaber, hvilket gør den særdeles velegnet som maling på overflader, der udsættes for fugt, idet elektrokemiske reaktioner forhindres. Ydervægge Efter grundmaling af stationens ydervægge males disse med vandbaseret maling. Malingen egner sig godt til behandlede metaloverflader og er nem at udbedre eventuelle skader med. Farver tilbydes efter NCS-skalaen. Stationen leveres som standard med glatte vægge, men med en struktur fra malingen. Den udvendige udformning af stationen, såsom valg af farve, udvendig beklædning med mere, er stort set ubegrænset. Som tilvalg til udvendig beklædning er der blandt andet tre forskellige paneltyper i plademetal at vælge imellem. Tag Taget grundmales og males derefter med samme type maling, som benyttes til stationens ydervægge. Taget tilbydes i farver efter NCS-skalaen. Alle standardtage har en hældning på mindst fem grader, således at vandet kan løbe af. Vi kan tilbyde mange forskellige udformninger af taget. For eksempel sadeltag med 20 eller 30 graders hældning, valmet tag eller rundt tag. Standardpanel Panelbredde: Mellemrum: mm mm Udvendig lås ved udendørs betjent station Transformatorstationens yderdøre aflåses med hængelås. Et dæksel beskytter hængelåsen mod fugt og is. For at minimere antallet af hængelåse på visse stationstyper åbnes transformatordøren fra lavspændingsrummet. Smalt panel Panelbredde: Mellemrum: 95 mm mm Lægtepanel Panelbredde: Mellemrum: 40 mm mm

15 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 15 Interiør Inderside af tag samt loft på udendørs betjent station Loftet og indersiden af taget på vores stationer er forsynet med en gennemtestet belægningsmasse med god absorptions- og fordampningsevne, hvilket forhindrer kondensdryp. Belægningsmassen har god vedhæftningsevne på de fleste underlag samt god varmeisolerende funktion på tage af metalplade eller aluminium. Belægningsmassen er modstandsdygtig mod brand og flammedannelse i henhold til brandklasse NT Fire 004 Klasse 1. I øvrigt afgiver massen ingen emissioner til omgivelserne og virker vibrations- og akustikdæmpende. Belægningsmassen benyttes primært i vores stationer på grund af den gode evne til at forhindre dråbedannelse af kondensvand på el-udstyret i stationen. Indeklimaet i stationen bliver betragtelig bedre takket være massens funktion. Isvand Isvand Ubehandlet overflade Opsamlet mængde kondensvand efter 6 timer, 33 ml Ubehandlet overflade Behandlet overflade Ingen kondens Kabelkælder Ved hjælp af ventiler, som er monteret i stationens fundament, opstår der træk i kabelkælderen, hvilket forhindrer kondensdannelse på undersiden af gulvpladerne. Loftventilation Rummet mellem stationens tag og loft er ventileret via en sprække ved tagrammen, hvilket holder isoleringen tør og forhindrer kondensdannelse på indersiden af taget. Transformerrum Opsamling af oliespild Ved en eventuel beskadigelse i en olieisoleret transformer er der altid risiko for lækage. Der er derfor en fordybning i betonpladen for oliedryb, men vi levere gerne et opsamlingskar udført i stål under transformeren, som kan rumme hele transformerens oliebeholdning. For at undgå forurening af naturen samles oliespildet i opsamlingskarret. Se iøvrigt Stærkstrømsbekendtgørelsen afsnit 2 pkt. 7.7 Gulv Karret til opsamling af oliespild fungerer også som stationens gulv. Hvis transformatoren ikke er fabriksmonteret, medfølger der løse bjælker til at stille den på. Gulvet er imidlertid ikke bygget til at kunne bære transformatorens vægt, hvorfor gulvet skal hvile direkte på den underliggende jord. Det er således jorden, der bærer transformatoren.

16 16 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Ventilation Ventilationen i transformatorrummet bygger på selvventilationsprincippet. Store ventilationsgitre, som er lavt placeret, suger luft ind udefra. Luften opvarmes af transformatoren for derefter at forlade stationen gennem det øverste ventilationsgitter, alternativt i tagrammen. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med forceret køling. I disse tilfælde kan der monteres en termostatstyret ventilator til forbedring af ventilationen.

17 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 17 Vedligeholdelse Vedligeholdelsesintervallet er afhængigt af, hvilke komponenter der indgår i stationen, samt hvilket interval leverandøren af disse har angivet. Graden af vedligeholdelse påvirkes også af det udendørs miljø, stationen er placeret i. Stationer i belastende miljøer kræver mere opmærksomhed. Levetid En transformators levetid afhænger af de forskellige komponenter, den består af. Vedligeholdelse og service af stationen forlænger levetiden. Det er også af betydning for levetiden, hvilket udendørs miljø stationen er placeret i. Eksempler på belastende miljøer, som forkorter levetiden, er et fugtigt miljø, saltbelastninger for stationer tæt ved havet samt stationer i landbrugsmiljøer eller tæt på fabrikker med snavset luft. Vi forventer i normaltilfældet en levetid på op til 40 år. Opstilling og konstruktion af stationen Det sted, hvor stationen skal placeres, skal have en stabil og afrettet bund på stationens mål plus en meter. Det anbefales, at der udlægges et bundlag af mellemgroft eller groft grus omkring stationen. Se separat opstillingsanvisning. Opstillingen af stationen er af stor betydning for at forebygge fremtidige skader. En højtliggende placering med god dræning af fundamentet er en god forudsætning for, at stationen vil få en lang levetid uden mekaniske eller elektriske problemer. Med monteret transformator fra fabrik Transformatoren er monteret og placeret på stålbjælker, som er integreret i stationens fundament. Kontakt Holtab for yderligere information om de forskellige stationsmodeller. For yderligere opstillingsanvisning, se hjemmesiden:

18 18 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Håndtering af station Tagløft Ved levering fra Holtab kan stationen, hvis intet andet angives, løftes i de fire løfteøjer, der er placeret på stationens tag. I disse løfteøjer fastgøres kranbilens løfteanordning. Benyttes der stropper, skal disse være lige så lange som stationens længde for at få den rette vinkel på stropperne (gælder for stationer op til 8 m). Bemærk, at ikke alle stationsmodeller kan løftes med installeret transformator. Løft fra bunden Stationen skal løftes med løfteåg. Håndtering med truck Ved håndtering med truck skal gaffellængden være lig med stationens bredde. Tunge løft må kun udføres af uddannet personale med det nødvendige kendskab til branchen. Den løftende entreprenør har ansvaret for, at love og sikkerhedsforskrifter følges. Det skal sikres, at hverken det installerede udstyr i stationen eller taget kan blive beskadiget af løfteanordningen. Benyt kun testet og anvist udstyr. I forbindelse med levering kan Holtab stå for at løfte transformatoren ind i stationen. Se også vores vejledninger som medfølge i stationer. For yderligere håndteringsanvisninger, se hjemmesiden:

19 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 19

20 20 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstation 200 kva bestykket med 12 kv luftisoleret Msp. adskillere, TBF 200 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzinkplade, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Metaldele monteret mod beton er altid af 3 mm galvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzinkplade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Ydervægge kan efter ønske være med træ eller metalpaneller. Sikkerhed Stationen er låst med en hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Mulighed 2 3 stk. 1-polet sikringsholder. Mulighed 3 En, to eller tre tilslutningssteder, med kobberskinne eller rørkoblingstykker, med kugleboltsjording af indgående kabler. Msp.rummet kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren. Lsp-rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet, og har plads for op til 10 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (Bundløft m. åg) Msp. Rum Der er flere muligheder for bestykning af msp.udstyr Mulighed 1 Adskillerudstyr af typen OWIII 10/6-1 kan til og frakoble ubelastede transformere op til 200 kva. Med denne løsning får man mulighed for at isolere adskilleren helt fra ved hjælp af afskærmningsplade. SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

21 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 21 Eksempel på bestykning med mellemspændingsadskiller,m. sikringsholder, tre kabeltilslutninger, og anbringelse af afskærmningsplade Drypkar TBF 200 Tegn. nr SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

22 22 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstation 200 kva bestykket med RMU, TBF 200 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzink, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Ren metal monteret mod beton er altid af 3 mm varmgalvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzink plade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Kan efter ønske være med træ eller metalpaneler. Sikkerhed Stationen er låst med hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg af IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Alle koblingsanlæg kan udstyres med en forhøjningplint, så kablet let lægges ind ved montage, og bøjningsradius overholdes. Rummene kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp.-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren. Lsp.-Rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet og har plads for op til 6 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Stationen kan bestykkes Holtab`s med HMS Lsp.-tavleanlæg med max bredde 680 mm. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (bundløft m. åg) Msp.- rum Følgende koblingsanlægs fabrikater med maksimale dimensioner 1450 x 1900 x 900 (B x H x D) kan installeres: Siemens (8DJH ) ABB (Safe Ring, Safe Plus) Schneider (RM6, FBX) Eaton (Xiria) Efacec (Normafix, Fluofix) Ormasabal (CGMCOSMOS) SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

23 TRANSFORMERSTATIONER VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION I METALPLADE 23 Drypkar TBF 200 Tegn. nr SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

24 24 VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstation 400 kva bestykket med RMU, TBF 400 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzink, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Ren metal monteret mod beton er altid af 3 mm varmgalvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzink plade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Kan efter ønske være med træ eller metalpaneler. Sikkerhed Stationen er låst med hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg af IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Alle koblingsanlæg kan udstyres med en forhøjningplint, så kablet let lægges ind ved montage, og bøjningsradius overholdes. Rummene kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp.-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren. Lsp.-Rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet og har plads for op til 14 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Stationen kan bestykkes med Holtab`s HMS Lsp.-tavleanlæg med max bredde 1480 mm. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (bundløft m. åg) Msp.- rum Følgende koblingsanlægs fabrikater med maksimale dimensioner 1450 x 1900 x 900 (B x H x D) kan installeres: Siemens (8DJH) ABB (Safe Ring, Safe Plus) Schneider (RM6, FBX) Eaton (Xiria) Efacec (Normafix, Fluofix) Ormasabal (CGMCOSMOS) SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

25 TRANSFORMERSTATIONER VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION I METALPLADE 25 Drypkar TBF 400 Tegn. nr SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

26 26 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstation 630 kva bestykket med RMU, TBF 630 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzink, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Ren metal monteret mod beton er altid af 3 mm varmgalvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzink plade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Kan efter ønske være med træ eller metalpaneler. Sikkerhed Stationen er låst med hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg af IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Alle koblingsanlæg kan udstyres med en forhøjningplint, så kablet let lægges ind ved montage, og bøjningsradius overholdes.rummene kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation.rummet åbnes fra Lsp.-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren Lsp.-Rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet og har plads for op til 16 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Stationen kan bestykkes med Holtab`s HMS Lsp.-tavleanlæg med max bredde 1680 mm. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (bundløft m. åg) Msp.- rum Følgende koblingsanlægs fabrikater med maksimale dimensioner 1650 x 1900 x 900 (B x H x D) kan installeres: Siemens (8DJH) ABB (Safe Ring, Safe Plus) Schneider (RM6, FBX) Eaton (Xiria) Efacec (Normafix, Fluofix) Ormasabal (CGMCOSMOS) SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

27 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE 27 Drypkar TBF 630 Tegn. nr SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

28 28 TRANSFORMERSTATIONER VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION I METALPLADE Transformerstation 1000 kva bestykket med RMU, TBF 1000 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzink, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Ren metal monteret mod beton er altid af 3 mm varmgalvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzink plade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Kan efter ønske være med træ eller metalpaneler. Sikkerhed Stationen er låst med hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg af IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Alle koblingsanlæg kan udstyres med en forhøjningplint, så kablet let lægges ind ved montage, og bøjningsradius overholdes. Rummene kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp.-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren Lsp.-Rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet og har plads for op til 16 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Stationen kan bestykkes med Holtab`s HMS Lsp.-tavleanlæg med max bredde 1680 mm. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (bundløft m. åg) Msp.- rum Følgende koblingsanlægs fabrikater med maksimale dimensioner 1750 x 1900 x 900 (B x H x D) kan installeres: Siemens (8DJH) ABB (Safe Ring, Safe Plus) Schneider (RM6, FBX) Eaton (Xiria) Efacec (Normafix, Fluofix) Ormasabal (CGMCOSMOS) SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

29 TRANSFORMERSTATIONER VIRKSOMHEDSPRÆSENTATION I METALPLADE 29 Drypkar TBF 1000 Tegn. nr SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

30 30 TRANSFORMERSTATIONER I METALPLADE Transformerstation 2/1000 kva bestykket med RMU, TBF 2/1000 Generel beskrivelse Konstruktion Stationen er fremstillet af aluzink, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen. Metalramme mod betonplade Ren metal monteret mod beton er altid af 3 mm varmgalvaniseret stål. Tag Taget er lavet af 1,5 mm aluzink plade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp. Ydervæg Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Kan efter ønske være med træ eller metalpaneler. Sikkerhed Stationen er låst med hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg af IP20 beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC der er gældende i hele Europa. Alle koblingsanlæg kan udstyres med en forhøjningplint, så kablet let lægges ind ved montage, og bøjningsradius overholdes. Rummene kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren. Transformerrummet Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp.-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren Lsp.-Rum Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet og har plads for op til 2 x 12 moduleres lavspændingskoblingsudstyr. Stationen kan bestykkes med Holtab`s HMS Lsp.-tavleanlæg med max bredde 2 x 1280 mm. Option Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (bundløft m. åg) Msp.- rum Følgende koblingsanlægs fabrikater med maksimale dimensioner 2750 x 1900 x 900 (B x H x D) kan installeres: Siemens (8DJH) ABB (Safe Ring, Safe Plus) Schneider (RM6, FBX) Eaton (Xiria) Efacec (Normafix, Fluofix) Ormasabal (CGMCOSMOS) SE YDERLIGERE STATIONSTYPER PÅ VORES HJEMMESIDE

Outdoor OUTDOOR CABINETS

Outdoor OUTDOOR CABINETS Teknikskabe Vejskabe Denne serie teknikskabe er skabt til alle former for udendørs installationer. Teknikskabet kan eksempelvis anvendes til styringer, byggestrøm, målere og pumpestationer. Skabet er særdeles

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

TRANSFORMERSTATION - GENERELT

TRANSFORMERSTATION - GENERELT TRANSFORMERSTATION - GENERELT BESKRIVELSE Transformerstationen er opbygget på en ramme af profilrør, som efterfølgende er beklædt med profilerede alu zink plader. Rammerne er forstærket med vinkeljern

Læs mere

Modulsystem. Modulsystem

Modulsystem. Modulsystem Modulsystem Modulsystem CUBIC's modulsystem bygger på et koncept af moduler til opbygning af eltaver. Med forholdsvis få standarddele er det muligt at bygge kapslinger i individuelt tilpassede størrelser

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Lavspændingstavler, LVS2

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Lavspændingstavler, LVS2 Power IT Compact Secondary Substations, CSS Lavspændingstavler, LVS2 LVS ABBs nye lavspændingstavle til transformerstationer LVS2 er en lavspændingstavle med rammeværk, så tavlen kan stå frit. Tavlen består

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Lavspændingstavler, LVS3

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Lavspændingstavler, LVS3 Power IT Compact Secondary Substations, CSS Lavspændingstavler, LVS3 LVS ABBs nye lavspændingstavle til transformerstationer LVS3 er en fritstående lavspændingstavle. Tavlen består af en ramme af 2 mm

Læs mere

TRANSFORMERSTATION DATABLAD

TRANSFORMERSTATION DATABLAD TRANSFORMERSTATION - 200 kva BESKRIVELSE Transformerstationen er opbygget på en ramme af profilrør, som efterfølgende er beklædt med profilerede alu zink plader. Rammerne er forstærket med vinkeljern i

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

Gør muligheder til fordele...

Gør muligheder til fordele... MD - Multi Drawer Gør muligheder til fordele... Drag fordel af enkelthed, kontrol og fleksibilitet... -Driftsikkerhed og pålidelighed. Multi Drawer er CUBICs fuldt fleksible system til eltavler Den nye

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Glasfiberskabe med plexiglas Tekniske data Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde

HI280 Småvarereol. Fleksibilitet der passer til jeres behov. Bruynzeel Storage Systems A/S Københavnsvej 81 DK-4000 Roskilde HI280 Småvarereol Fleksibilitet der passer til jeres behov 1 2 Altid en løsning til jeres specifikke behov Alle virksomheder har særlige behov og krav, når der skal indrettes lager til opbevaring og håndtering

Læs mere

Drift og vedligehold for system Cubo P

Drift og vedligehold for system Cubo P Sag: Kunde: Konstruktør Tekniske data for Ensto Cubo P system Tætningsklasse IP65 (EN60529) Mekanisk styrke IK08 (EN50102) +35-25 C 6J (EN60439-4) +35-50 C Mærkestrøm In 10 630A Mærkespænding Ue 690 V

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

Pris- og produktkatalog, december Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line

Pris- og produktkatalog, december Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line - og produktkatalog, december 2016 Kapslinger Teknikskabe en letvægter med mange muligheder Teknikskabe er et robust og fleksibelt kapslingssystem, der er udviklet på basis af mange års erfaring og know-how.

Læs mere

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer

Power IT Compact Secondary Substations, CSS. Transformerstationer Power IT Compact Secondary Substations, CSS Transformerstationer The New Standard for Individual Solutions Den, der følger med strømmen, kommer ikke foran ABB s vision er at skabe værdi for vores kunder

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen.

eller hvis det er børnecykler der parkeres. Der er indbygget tagrende i overdækningen. FalcoGamma FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOGAMMA Designet på FalcoGamma er inspireret af det græske tegn gamma (γ). Stolperne i siderne bærer det flotte buede tag, som dækkes af en 4 mm tyk transparent

Læs mere

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton

Vægelementet. Inspiration og Teknik. kvalitetsporebeton Vægelementet Inspiration og Teknik kvalitetsporebeton Vægelementet Vægelementet solide fordele Vægelementet fra H+H Danmark A/S er den professionelle løsning til bagmure og skillevægge. Et effektivt system,

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

Stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6 Elektriske installationer

Stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6 Elektriske installationer Stærkstrømsbekendtgørelsen, afsnit 6 Elektriske installationer KAPITEL 709 MARINAER Note Dette kapitel er baseret på et CENELEC-forslag, som kun omhandler marinaer i modsætning til IEC standarden, som

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit

SVØMMEHALLER. Ventilationsaggregater af. komposit SVØMMEHALLER Ventilationsaggregater af komposit Vores styrke, din fordel FORDELE > Korrossionsfri Lang levetid, lav vedligeholdelse > Lav vægt Forstærkning af tagkonstruktionen er unødvendig > Hygiejnisk

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Det moderne design er inspireret af sejl. der klæder de fleste af byens rum.

Det moderne design er inspireret af sejl. der klæder de fleste af byens rum. FalcoSail FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOSAIL Den vellykkede FalcoSail er et transperant dække med multi-funktionelle kvaliteter. FalcoSail kan anvendes som en cykeloverdækning, rygerområde eller

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien

svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien svingkraner gmv væg- og søjlesvingkraner til industrien godt arbejdsmiljø >> STærk ryg >> glade MEDarBEjDErE >> færre MaTEriEl SkaDEr >> HurTigErE HÅNDTEriNg... gmv a/s forhandler et komplet program af

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

Pris- og produktkatalog, januar Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line

Pris- og produktkatalog, januar Kapslinger Teknikskabe Flexi-Line Pris- og produktkatalog, januar 2013 Teknikskabe af en overbevisende kvalitet - skabt til alle former for udendørs installationer Teknikskabe er et robust skabssystem, der er udviklet på basis af mange

Læs mere

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov

KVALITET. Hejseporte til industri og landbrug. Garageporte - model Classic og Rustic. Garageporte - mahogni. Specialporte - efter ønske og behov KVALITET fra din håndværker Hejseporte til industri og landbrug Garageporte - model Classic og Rustic Garageporte - mahogni Specialporte - efter ønske og behov v/bjarne Rasmussen Stubberupvej 18 DK-8723

Læs mere

WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE

WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE WH45, WH25, WK45, WK25 & WKS25 Brandspjæld, Røgspjæld & Røgevakueringsspjæld PRISLISTE Brandspjældsautomatik Egenudviklet REGIN styring til alle spjældtyper Alle spjæld fra AIR2TRUST er DS/EN 13501-3 og

Læs mere

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge

SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge SAPA GLASPARTI 3074/3050 Isolerede og uisolerede vægge Sapa Glasparti 3074 3074 Glaspartier består af isolerede, 74-138 mm dybe aluminiumprofiler. Glassene monteres fra indersiden med glaslister. Det ydre

Læs mere

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit

To hurtige måder at lave lysninger på. VELUX lysningspanel VELUX lysningskit To hurtige måder at lave lysninger på lysningspanel lysningskit Danmark A/S velux.dk lysningsløsninger Den perfekte ramme om ovenlysvinduet En komplet installation betyder en flottere, lysere og mere energieffektiv

Læs mere

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber

ARCA vægskabe NYHED. Moderne og robust design i Polycarbonat. Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber ARCA vægskabe NYHED Moderne og robust design i Polycarbonat Slag og vejrbestandig med fantastiske egenskaber Fibox ARCA Fibox ARCA 100 % korrosionsfri vægskabe til hårde og krævende miljøer Enestående

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

Produktkatalog, september Teknikskabe TS-Line Velegnet til alle former for elektriske styringer

Produktkatalog, september Teknikskabe TS-Line Velegnet til alle former for elektriske styringer Produktkatalog, september 2013 Teknikskabe Velegnet til alle former for elektriske styringer Kapslinger med CDC mange 2000 muligheder TS350S, TS500 og TS700 Teknikskabe er et skabssystem, der er udviklet

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Datablad / dokumentation er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. kan også leveres som flatpack. Leveres i 3 dybder, dybde 400, 500 eller

Læs mere

Fremtidens luftfordelingssystem

Fremtidens luftfordelingssystem Fremtidens luftfordelingssystem NilAIR by NILAN NilAIR by NILAN Maksimal luftkvalitet på minimal plads og tid 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Om NilAIR.................................................................................................

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

kv AC Station

kv AC Station 132-400 kv AC Station Frilufts AC-Stationer Højspændingskomponenter Kapacitive Spændingstransformere ETS-50-06-10 Rev. 0 teknisk standard REVISIONSOVERSIGT Dokumentnummer: 24394/10 Version Forfatter Dokument

Læs mere

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible

NCC Roads overfladebehandling. En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti. ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible NCC Roads overfladebehandling En hurtig, holdbar og økonomisk løsning med garanti ob-løsninger er: Hurtige Konkurrencedygtige Fleksible Holdbare Alternative Flotte Velegnede til både små og store opgaver

Læs mere

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus

NYT. Datablad / dokumentation. Minirack Solar Plus Solar Plus Datablad / dokumentation Minirack er et unikt produkt med suveræne funktioner, høj stabilitet og leveres som standard i sort og færdigsamlet. Minirack kan også leveres som flatpack. Leveres

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi

Plane. Udendørsbelysning med LED teknologi Plane Udendørsbelysning med LED teknologi Udvikling i LED teknologien og Thorn har skabt Band, et innovativt, lineært armatur, der kombinerer det bedste inden for belysningsdesign og lyseffekt samt lavt

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

RÅVANDSOVERBYGNING BY ALFRED PRIESS

RÅVANDSOVERBYGNING BY ALFRED PRIESS PUMPEHUS BY ALFRED PRIESS tilbyder markedets mest fleksible og holdbare råvandsoverbygning til optimal sikring af kildepladser. er Danmarks førende producent af transformerstationer, pumpe- og teknikhuse

Læs mere

RPM-K. Gældende fra: 25/5/2013

RPM-K. Gældende fra: 25/5/2013 RPM-K Gældende fra: 25/5/2013 Volumenstrøms regulator RPM-K I. INDHOLD Nærværende tekniske specifikationer dækker flere modeller og størrelser af volumenstrøms regulatorer (herefter: regulatorer) under

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri // Enkle og rene karmbeklædninger Moderniseringsløsninger til ledhejseporte Et væld af muligheder til ethvet byggeri Modernisering med Hörmann Én leverandør til det hele Ved modernisering og renovering

Læs mere

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle FalcoUltimo FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOULTIMO FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle andre affaldskurve når det gælder moderne design og brugervenlighed.

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

Montagevejledning for OP-DECK

Montagevejledning for OP-DECK Montagevejledning for OP-DECK Forberedelse før montering af OP-DECK sandwich paneler Generelt skal de nødvendige sikkerhedsmæssige foranstaltninger tages inden montagestart. (kantbeskyttelse, net osv.)

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Sags Nr.: 212 Side 1 af 5 Tegn. Dato 01.02.2015 Tegn. Nr.: E 550-0 Rev. Dato: GODK.: LAP

Sags Nr.: 212 Side 1 af 5 Tegn. Dato 01.02.2015 Tegn. Nr.: E 550-0 Rev. Dato: GODK.: LAP SPECIFICATION AF LAVSPÆNDINGSTAVLE 1. GENERELLE KRAV 1.1. STANDARDER DS/EN 60 439-1 DS/EN 60 439-2 DS/EN 60 439-3 DS/EN 60 439-4 DS/EN 60 204-1 for hele tavlen DS/EN 60 204-1 for dele af tavlen 1.2. ELLEVERANDØR

Læs mere

PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ

PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ PROTEGAMETODEN TIL STÅL & TRÆ At være maler handler ikke blot om at arbejde med æstetiske værdier, men også med de menneskelige og materielle. Hvis du arbejder med brandbeskyttelsesmaling, har du en afgørende

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer.

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Parkerings bøjle FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM PARKERINGSBØJLE Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Takket være den enestående låsemekaniske er parkeringsbøjlen meget let

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S. Rundt brand- og røgspjæld

Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S. Rundt brand- og røgspjæld Vejledning til installation, drift og vedligeholdelse af brand- og røgspjæld PK-I-R EI30S / EI60S / EI90S / EI120S Rundt brand- og røgspjæld & PK-I-S EI90S / EI120S Firkantet brand- og røgspjæld Ved Milepælen

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet!

Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! Eksklusive Garageporte - når kvalitet sættes i højsædet! VFI Excellent Elegante og stilrene garageporte med dybe frisefyldninger, der kombinerer det smukke, klassiske udtryk med stålets sikkerhed og slidstyrke.

Læs mere

Præfabrikerede installationsskakte

Præfabrikerede installationsskakte Præfabrikerede installationsskakte til udskiftning af faldstammer og stigrør i etageejendomme Hurtig montering Høj kvalitet Servicevenlig udformning Projekttilpasset Produkter Modul K100 En vandskade sikker

Læs mere

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT

Agri-Tank. Den professionelle landmands valg A CONSULT Agri-Tank Den professionelle landmands valg A CONSULT Vi er din ansvarlige samarbejdspartner Når du skal vælge den rigtige gylletank, er der mange faktorer, der skal tages hensyn til. Hvor stort er behovet

Læs mere

C300 sandwichsystem Indhold

C300 sandwichsystem Indhold C300 sandwichsystem Indhold Med denne informationsfolder håber vi, at De har fået appetit på at vide mere om det unikke C300 byggesystem. Vi vil meget gerne komme yderligere oplysninger eller give tilbud.

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

DVG-H/F400 DVG-V/F400

DVG-H/F400 DVG-V/F400 Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-H / DVG-V F400 iht. EN 12101-3 (400 C, 120 min) DVG-H/F400 DVG-V/F400 Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager

Læs mere

God luftkvalitet giver God livskvalitet!

God luftkvalitet giver God livskvalitet! Energi Effektiv Ventilation Nutidens byggerier er godt isoleret og er derfor meget varmeeffektive med en minimal luftlækage. Konsekvensen af dette er, at mekanisk ventilation er særdeles vigtig at få installeret,

Læs mere

BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings

BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings BUCCMA ENERGY SPIRAL System Runde ventilationskanaler og fittings Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i dimensioner og tekniske data på produkterne pga. deres løbende forbedringer. BUCCMA ENERGY

Læs mere

Nordisk innovation Porduktkatalog

Nordisk innovation Porduktkatalog Nordisk innovation Porduktkatalog ROTTESPÆR TX11 STOPPER ROTTErne FØR DE GØR SKADE VA-godkendt på Teknologisk Institut Fra Ø100 til Ø200mm, også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner Udført i

Læs mere