Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind"

Transkript

1 Sara Combilizer Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen with people in mind

2 Vigtigheden af mobilisering Ved modvirkning af de negative indvirkninger forårsaget af immobilitet og forbedring af kroppens funktioner ved påbegyndelsen af et struktureret rehabiliteringsprogram er der mulighed for at: TIENT Forøge restitutionstempoet Forkorte hospitalsophold Skabe et godt udgangspunkt for resten af rehabiliteringsplanen ilstrækkelig plads, egnede jælpemidler og korrekte Forbedre de langsigtede resultater efter udskrivning Stadigt mere omfattende forskningsmateriale med baggrund bejdsteknikker i de positive virkninger af mobilisering understreger, at der er EJEPERSONALE tiltagende tilslutning til vores måde at tænke på. Fordele ved mobilitet ArjoHuntleigh har mere end 60 års erfaring og er specialiseret i at udvikle sikre og effektive plejemiljøer. Mobilisering af plejemodtagere og patienter har altid været en afgørende faktor for at nå vores målsætning. MUSKELSTYRKE REDUCERET MED 20 % EFTER ÉN UGE I SENGEN Mcwilliams D.J., Lea T. J. (2013) Does the introduction of the Sara Combilizer reduce the time taken to first mobilisation in intensive care? (Kan introduktion af Sara Combilizer forkorte tiden frem til første mobilisering på intensivafdelinger?) European Society of Intensive Care Medicine Congress, Paris, Frankrig. ArjoHuntleigh-løsninger er udarbejdet med henblik på at fremme mobiliteten vores systemer til patienthåndtering er optimeret med henblik på aktivering af en patients specifikke grad af funktionel mobilitet. Vores mobilitetsfilosofi De 8 positive skitserer, hvordan etablering af de rette betingelser for understøttelse af mobiliteten er fordelagtigt for både plejemodtageres, patienters og plejepersonales sundhed og velbefindende og derudover gavnligt for plejefaciliteters finansielle situation.

3 Tidlig mobilisering forbedrer restitutionsprocessen Forbedring af mobiliteten er gavnligt i alle plejemiljøer fra langtidspleje af ældre til akut pleje på eksempelvis intensivafdelinger. Tidlig patientmobilisering kan allerede påbegyndes på intensivafdelingen (ICU) ved hjælp af stående eller siddende stilling og anerkendes i stadigt stigende omfang som værende forbundet med en lang række fordele 3-5. Målsætningen er at: Forbedre vejrtrækningsfunktionen Styrke den kardiovaskulære funktion Begrænse muskelatrofi Forøge bevidsthedsniveauer Forbedre funktionel uafhængighed Forbedre det fysiologiske velbefindende Reducere risikoen for tryksår Forbedre proprioceptive eller kinæstetiske input Brugen af Sara Combilizer muliggør tidligere mobilisering af patienter på intensivafdelinger, hvilket fører til højere grad af mobilitet på intensivafdelingen og dermed mindre belastning af intensivafdelingen og kortere hospitalsophold. McWilliams Lea MIN EFFEKTIVITET MIN RESTITUTION MIT BUDGET Mobilisering kan påbegyndes tidligere og er mindre anstrengende for mig. Det betyder, at jeg kan arbejde sikrere og koncentrere mig om kvaliteten af plejen med patienten i en tidlig fase. Jeg vil gerne på benene igen hurtigst muligt efter behandling på intensivafdelingen. Det er vigtigt for mig, at der bliver gjort alt for at forhindre komplikationer og fremme min restitution. Mere mobile patienter er ensbetydende med kortere hospitalsophold for patienterne og mindre risiko for arbejdsskader på plejepersonalet, hvilket alt sammen reducerer institutionens omkostningsniveau.

4 Må vi præsentere: Sara Combilizer Et positionerings- og mobilitetshjælpemiddel til intensivbehandling Sara Combilizer er et multifunktionelt hjælpemiddel til patientpositionering og -mobilisering til brug i miljøer, hvor der udføres intensivbehandling, herunder f.eks. på intensivafdelinger (ICU). Sara Combilizer giver mulighed for tidlig mobilisering af kritisk syge patienter som en del af en struktureret rehabiliteringsplan for behandling af hele personen. Patienten kan uden besvær flyttes til stående, liggende (på ryggen) eller siddende stilling, idet dette alsidige hjælpemiddel kombinerer funktioner, der kendes fra et vippeleje, en båre og en kørestol. Sara Combilizer har givet helt nye muligheder for mobilisering af patienter. Det er eksempelvis muligt at rejse patienter op, selv om de ventileres og er på kontinuerlig venovenøs hæmofiltrering, og dette kan udføres på en sikker og komfortabel måde. Dueck et al Min effektivitet Tidligere mobilisering Alle fordelene ved mobilisering til rådighed tidligere i forløbet. Selv kraftigt bedøvede patienter har gavn af mobilisering hurtigt efter indlæggelse på intensivafdelingen. Patientsikkerhed En manuel funktion til hurtig sænkning gør det muligt for plejepersonalet at få patienten tilbage i liggende stilling, hvis der opstår komplikationer. Effektiv og brugervenlig Undersøgelser af Sara Combilizer har vist en meget positiv modtagelse blandt plejepersonale, læger og pårørende. Integration af udstyret i den daglige arbejdsgang er helt ubesværet takket være dets unikke egenskaber: størrelse, mobilitet, driftssikkerhed og funktionsalsidighed.

5 Bevidstløse eller bedøvede patienter under mekanisk ventilation kan uden fare rejses op i stående stilling, hvorved både respiratorisk og kardiovaskulær funktion forbedres. Stående stilling I siddende stilling kan patienter løftes til et niveau, der sikrer god øjenkontakt og forbedret personlig interaktion en vigtig faktor for patientens velbefindende. Bedre komfort Sidevippefunktion Sidevippefunktionen kan benyttes i alle stillinger til at vende støtteoverfladen op til 20 grader mod venstre eller højre. Denne bevægelse muliggør forskydning af patientens vægt med henblik på forebyggelse af tryksår og kan derudover anvendes til rehabiliteringsøvelser. Sara Combilizer kan om nødvendigt hurtigt justeres, så patienten bringes fra rygleje til Trendelenburgstilling. Trendelenburg-stilling Min restitution Forbedret vejrtrækningsfunktion Den oprejste stilling forbedrer vejrtrækningsfunktionen og blodcirkulationen. Tryg og sikker Et robust stropsystem sørger for, at patienten oplever stabilitet og komfort i alle stillinger. Der er tre muligheder for at styre Sara Combilizer: håndbetjening, betjeningspanel på håndtaget og en nødstyreboks på stellet. De meget omfattende justeringsmuligheder gør det muligt at opnå en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Forbedret rehabilitering Dette alsidige hjælpemiddel muliggør patientstillinger i overensstemmelse med individuelle rehabiliteringsprogrammer.

6 Evidens understreger fordele ved tidlig mobilisering Et observationsstudie i forbindelse med introduktionen af Sara Combilizer på en større intensivafdeling i Storbritannien viste en tilsyneladende sammenhæng med en væsentlig reduktion i tiden til mobilisering (7,6 ift. 10,6 dage, p<0,05). Dette kunne iagttages i sammenhæng med forbedret mobilitet ved udskrivning fra intensivafdelingen og generelt kortere hospitalsophold. McWilliams Lea Der er stadigt større evidens for, at tidlig mobilisering er en virksom tilgang. Tidlig mobilisering kan bringes i forbindelse med kortere ophold på intensivafdelinger og generelt kortere hospitalsforløb samt forbedrede funktionelle resultater. Sara Combilizer muliggør tidligere mobilisering af ventilerede patienter, der tidligere blev betragtet som værende for risikable at mobilisere eller uegnede til mobilisering, samt patienter med; begrænset opmærksomhed eller bevidsthedsniveau, ringe stabilitet i kroppen eller hæmofiltreringsledninger i lysken. En videnskabelig artikel om tidlig mobilisering på intensivafdelingen konkluderede følgende: En ny tilgang til håndtering af mekanisk ventilerede patienter omfatter reduktion af dyb bedøvelse og forøgelse af rehabiliteringsterapien og mobiliseringen kort efter indlæggelsen på intensivafdelingen. Forskning viser foreløbig evidens for sikkerhed, gennemførlighed og potentielle fordele ved tidlig mobilisering inden for intensiv medicin. 5

7 Et alsidigt redskab til tidlig mobilisering De forskelligartede vippefunktioner hjælper med til at forebygge tryksår og letter udførelse af rehabiliteringsøvelser. En stående eller siddende stilling kan medføre fordele, der er af afgørende betydning i en optimeret rehabiliteringsproces for en patient med et kritisk sygdomsforløb. Mit budget Sara Combilizer muliggør mobilisering af bevidstløse, bedøvede eller mekanisk ventilerede patienter i forskellige stående eller siddende stillinger i flere timer om dagen. Sara Combilizers innovative design skaber en tryg og sikker platform, hvorpå patienter kan forblive stående i det tidsrum, som måtte være nødvendigt for at sikre optimalt udbytte af tidlig mobilisering. Intensivbehandling og i særdeleshed intensivbehandling med mekanisk ventilation medfører store omkostninger. Tidlig mobilisering kan medvirke til at forkorte opholdet på intensivafdelingen og varigheden af den mekaniske ventilation, hvorved omkostningerne kan reduceres, og intensivafdelingens finanser kan forbedres. Sara Combilizer leverer denne fordel i kombination med et komplet udvalg af muligheder for positionering af patienten, hvorved systemet bliver til en omfattende løsning til tidlig mobilisering og tilknyttede rehabiliteringsøvelser.

8 Produktspecifikationer Mobilitetsgalleriet Velegnet til Carl, Doris og Emma. A B C D E Produktinformation Længde, siddende stilling mm (44,1 ) Længde, bårestilling (med stor fodstøtte) mm (77,2 ) 01.KK.28.1.DK.1.AHG October 2014 Bredde 630 mm (24,8 ) Vægt 105 kg (231 lbs) C Carl, der sidder i en kørestol og til dels har evne til at holde sig selv oppe. D Doris, som ikke er i stand til at holde sig selv oppe. E Emma, som er næsten fuldstændigt sengeliggende og helt afhængig af hjælp. Kontakt ArjoHuntleigh for at få yderligere oplysninger om Mobility Gallery. Pladskrav Sædebredde mm (20,1-23,6 ) Sædedybde 460 mm (18,1 ) Mindste løftehøjde 600 mm (23,6 ) Største løftehøjde mm (40,6 ) Tilbagetipning af sæde Længdetipning af båre Sidehældning af sæde/båre, venstre og højre mm (31 ) Pladsbehov ved opbevaring 900 x 630 mm (35,4 x 24,8 ) Maks. sikker arbejdsbelastning 200 kg (440 lbs) Fire fikseringsbælter: Hoved, krop, hofter, knæ. Eldrevne aktuatorer 24 V 400 mm (16 ) mm (118 ) 800 mm (31 ) 900 mm (36 ) 800 mm (31 ) mm (138 ) mm (67 ) Den blå farve viser det arbejdsområde, der er nødvendigt, for at personalet kan benytte det mekaniske hjælpemiddel ergonomisk korrekt fra én side. Den lyseblå farve viser det større arbejdsområde, der er nødvendigt for udførelse af aktiviteter fra begge sider, og som giver god adgang for både patienten, det mekaniske hjælpemiddel og plejepersonalet. To batterier (12 V hver) og et indbygget ladeapparat Nødstop Rullehjul med lav friktion (4, alle med bremser) 1. Mcwilliams D.J., Lea T. J. (2013) Does the introduction of the Sara Combilizer reduce the time taken to first mobilisation in intensive care? (Kan introduktion af Sara Combilizer forkorte tiden frem til første mobilisering på intensivafdelinger?) European Society of Intensive Care Medicine Congress, Paris, Frankrig. 2. Dueck, M., Wind A., Trieschmann U., Schink U. (2010). Respiratory effects and safety of an internittent standing position during mechanical ventilation. (Indvirkninger på åndedrættet og sikkerhed ved skiftevist stående stilling under mekanisk ventilation.) European Society of Intensive Care Medicine Congress, Barcelona, Spanien. 3. Morris, P. E. (2007). Moving our critically ill patients: mobility barriers and benefits. (Flytning af vores kritisk syge patienter: mobilitetsbarrierer og fordele.) Crit Care Clin 23(1): Needham, D. M., R. Korupolu, et al. (2010). Early physical medicine and rehabilitation for patients with acute respiratory failure: a quality improvement project. (Tidlig fysisk medicin og rehabilitering for patienter med akut respirationssvigt: et kvalitetsforbedringsprojekt.) Arch Phys Med Rehabil 91(4): Needham, D. M. (2008). Mobilizing patients in the intensive care unit: improving neuromuscular weakness and physical function. (Mobilisering af patienter på intensivafdelingen: forbedring af neuromuskulær svaghed og fysisk funktion.) JAMA 300(14): Kun originaldele fra ArjoHuntleigh, der er udviklet specifikt til formålet, bør anvendes på udstyr og produkter leveret af ArjoHuntleigh. Det er vores politik løbende at fremme udviklingen, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage designmæssige og tekniske ændringer uden varsel. og er varemærker tilhørende ArjoHuntleigh-koncernens selskaber. ArjoHuntleigh, 2014 ArjoHuntleigh AB, Hans Michelsensgatan 10, SE Malmö, SVERIGE Telefon: +46 (0) GETINGE GROUP er en førende global leverandør af produkter og systemer, som bidrager til kvalitetsforbedring og omkostningseffektivitet inden for sundhedssektoren og biovidenskab. Vi arbejder under de tre varemærker ArjoHuntleigh, GETINGE og MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserer på løsninger inden for patientmobilitet og sårbehandling. GETINGE leverer løsninger inden for infektionskontrol i sundhedssektoren og kontamineringsforebyggelse inden for biovidenskab. MAQUET er specialiseret i løsninger, behandlinger og produkter til kirurgiske indgreb og intensivbehandling. ArjoHuntleigh A/S Vassingerødvej Lynge, DENMARK Telefon:

MULTIFUNKTIONELT POSITIONERINGSHJÆLPEMIDDEL TIL TIDLIG MOBILISERING OG REHABILITERING PÅ INTENSIVAFDELINGER. Sara Combilizer

MULTIFUNKTIONELT POSITIONERINGSHJÆLPEMIDDEL TIL TIDLIG MOBILISERING OG REHABILITERING PÅ INTENSIVAFDELINGER. Sara Combilizer MULTIFUNKTIONELT POSITIONERINGSHJÆLPEMIDDEL TIL TIDLIG MOBILISERING OG REHABILITERING PÅ INTENSIVAFDELINGER Sara Combilizer Forbedring af vitale funktioner PLEJE- MODTAGER Reducerede negative konsekvenser

Læs mere

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Det avancerede ståog løftehjælpemiddel with people in mind sikkerhed, mobilisering, træning... all-round fordele fra COMFORT CIRCLE SARA Plus-liften udgør sammen med SARA 3000- liften en avanceret

Læs mere

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Kun Seba gør dig i stand til sikkert og ubesværet at flytte en plejemodtager fra rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen

Læs mere

CARMINA. with people in mind

CARMINA. with people in mind CARMINA Bariatrisk bruse-/toiletstol with people in mind 2 Carmina En sikker brusebadsløsning til bariatrisk pleje Carmina-stolen er en ny løsning, der er konstrueret til at forbedre assisterede hygiejneopgaver

Læs mere

bruseleje with people in mind

bruseleje with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Nu da jeg behøver hjælp til brusebad, kan jeg til tider vente hele ugen på bare at føle mig ren igen. Jeg er begyndt udvikle tryksår,

Læs mere

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Da jeg fik en hjerneblødning for tre år siden, mistede jeg al mobilitet i løbet af få måneder og nu behøver hjælp til alle aspekter

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

CONTOURA 1080. with people in mind

CONTOURA 1080. with people in mind CONTOURA 1080 Elektrisk bariatrisk hospitalsseng with people in mind SIKKER, EFFEKTIV PLEJE TIL BARIATRISKE PLEJEMODTAGERE Contoura 1080-sengen er specielt designet til at opfylde behov for plejemodtagere,

Læs mere

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr MAXI TWIN COMPACT OPTIMAL TIL TRANGE ARBEJDSSTEDER with people in mind Store fordele på trange steder Maxi Twin Compact åbner op for nye muligheder, for at forbedre forflytningssituationer for plejemodtagere

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

Maxi sky skinneløsninger

Maxi sky skinneløsninger Maxi sky skinneløsninger with people in mind 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EN KOMPLET LOFTLIFTLØSNING Maxi Sky 600 er et loftliftsystem, der gør det muligt for plejemodtagere at blive

Læs mere

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT with people in mind Gør badeoplevelsen mere behagelig og øger følelsen af velbehag Badning føles rart både fysisk og mentalt. Det fremmer helt naturlige helbredsfordele

Læs mere

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ with people in mind REELLE BEHOV OG HVERDAGENS REALITET Hver eneste dag sætter bade og hygiejnerutiner plejemodtagernes og plejepersonalet

Læs mere

ALPHA RESPONSE. with people in mind

ALPHA RESPONSE. with people in mind ALPHA RESPONSE tryksårsforebyggende terapisystem with people in mind INTRODUKTION I mere end 20 år har Alpha-serien af alternerende terapimadrasser bevist at de kan levere et højt komfortniveau, optimal

Læs mere

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind BRUSEBADS- LØSNINGER til alle behov with people in mind Brusebadsløsninger 3 EN BEHAGELIG OPLEVELSE FOR BÅDE plejepersonale OG plejemodtager Hver eneste dag bliver brusebadning mere almindelig ved længervarende

Læs mere

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Hospitalsseng til intensivpleje with people in mind DEDIKERET TIL PATIENTPLEJE EN PÅLIDELIG SENG Behovene hos plejemodtagere med behov for intensiv pleje, er udfordrende og komplekse. Derfor

Læs mere

Citadel Plejemodtagerplejesystem Integreret system til stærkt plejekrævende plejemodtagere

Citadel Plejemodtagerplejesystem Integreret system til stærkt plejekrævende plejemodtagere Citadel Plejemodtagerplejesystem Integreret system til stærkt plejekrævende plejemodtagere Skabt til forandring Citadel TM -plejemodtagerplejesystemet 1 er baseret på en universalplatform og designet til

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel!

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Vi vil gerne starte med endnu en gang at takke vores kunder for den store interesse, der har været for deltagelsen i brugerundersøgelsen.

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider. EasyStand. Kom op at stå og få udsyn over mulighederne

Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider. EasyStand. Kom op at stå og få udsyn over mulighederne Zing Bantam Bantam Medium Evolv Glider EasyStand Kom op at stå og få udsyn over mulighederne Vi er skabt til at stå Hos Anatomic SITT ved vi, hvor vigtigt det er at komme op at stå. Vigtigt for så mange

Læs mere

Løsninger til. with people in mind

Løsninger til. with people in mind Løsninger til ældrepleje with people in mind Indhold 3 Introduktion af ArjoHuntleigh 4 Et sikkert og behageligt miljø for plejemodtageren 5 Mobilitetsgalleriet 6 Udfordringer omkring hygiejnen 7 Vores

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

Teknikker til patienthåndtering for at forebygge muskel- og skeletbesvær i sundhedssektoren

Teknikker til patienthåndtering for at forebygge muskel- og skeletbesvær i sundhedssektoren 28 Indledning Teknikker til patienthåndtering i sundhedssektoren Arbejdsrelateret muskel- og skeletbesvær (MSD) er et alvorligt problem blandt hospitalspersonale og plejepersonale i særdeleshed. Navnlig

Læs mere

Det er indholdet det kommer an på!

Det er indholdet det kommer an på! Positioneringspuder Positionering 24/7 I dag ved vi, hvor vigtigt det er at positionere 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, for at opretholde intakte kropsfunktioner. Samtidig undgås sekundære komplikationer

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER Always with you HIGH-SPEED STERILIZATION OVERLEGEN KAPACITET OG EFFEKTIVITET Getinge K-serie autoklaver er usædvanligt hurtige bordmodeller med høj kapacitet. I realiteten

Læs mere

GL5 GLS5. Mobile løftere

GL5 GLS5. Mobile løftere GL5 GLS5 Mobile løftere GL5 mobil personløfter Guldmanns GL5 mobile personløftere er et gulvbaseret alternativ til de loftsmonterede løft- og forflytningssystemer. Vi har lyttet til brugernes og personalets

Læs mere

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne

Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet. - omkring bad og hygiejne Brugerundersøgelse af arbejdsmiljøet - omkring bad og hygiejne Erfaringer fra udlandet har vist, at det er muligt at forbedre arbejdsmiljøet omkring bad og hygiejneprocessen for plejemodtageren, væsentligt.

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Rea Focus kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber ADD-ON DRIVE C O M P A T I B L E Rea kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør Sejl og løftetilbehør Komfortable, støttende og sikre 22 Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker.

Læs mere

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Hygiejnelift with people in mind Miranti 3 Miranti styrke erstatter muskelstyrke Et karbad fremmer en følelse af velvære. Fordelene for krop og sjæl har været værdsat siden tidernes morgen, og

Læs mere

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind Bariatriske behov Løsninger til overvægtige plejemodtagere with people in mind 1 Indholdsfortegnelse 3... Optimale løsninger for pleje af bariatriske patienter. Nu! 4...Det unikke ArjoHuntleigh tilbud

Læs mere

Ståsystem EASYSTAND STÅSYSTEMER

Ståsystem EASYSTAND STÅSYSTEMER Ståsystem EASYSTAND STÅSYSTEMER EASYSTAND STÅSYSTEMER Kom op at stå og få udsyn over mulighederne Vi er skabt til at stå Hos Anatomic SITT ved vi, hvor vigtigt det er at komme op at stå. Vigtigt for så

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind LOGIC PROGRAM Helmadrasser og topmadrasser with people in mind Helmadrasser og topmadrasser Auto logic 200 helmadrasser og Auto logic 110 topmadrasser udgør en del af det nye logic-program fra ArjoHuntleigh.

Læs mere

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER Always with you 2 Loadingudstyr FLEKSIBILITET, DER IKKE KOMPROMITTERER RESULTATERNE Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige

Læs mere

Fremtidens Intelligente Hospitalsseng er dansk

Fremtidens Intelligente Hospitalsseng er dansk Opus 5 Fremtidens Intelligente Hospitalsseng er dansk KR har sammen med Region Midtjylland, Regionshospitalet i Randers og en række andre partnere udviklet fremtidens intelligente hospitalsseng en seng,

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk 5 hygiejnefordele

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Brugerkomfort og arbejdsmiljø Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med

Læs mere

MAXI MOVE. with people in mind

MAXI MOVE. with people in mind MAXI MOVE En mobil passiv lift til krævende plejemiljøer with people in mind 2 Maxi Move En velafprøvet løsning til alle plejemiljøer Maxi Move-liften, der er den mest komplette mobillift på markedet,

Læs mere

Soft Tilt. Casestudier

Soft Tilt. Casestudier Soft Tilt Casestudier Introduktion Invacare Soft Tilt er et unikt og innovativt nyt koncept designet til automatisk at repositionere den sengeliggende borger og til at yde assistance til plejepersonalet

Læs mere

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale Birdie EVO Komfort for både bruger og personale En stærk og sikker personløfter, der klarer hverdagens forflytninger med optimal hensyntagen til bruger og personale Sikre og gode forflytninger yder med

Læs mere

RIFLE KRITISKE PERSPEKTIVER. Marcela Carlsson Overlæge, ITA, OUH

RIFLE KRITISKE PERSPEKTIVER. Marcela Carlsson Overlæge, ITA, OUH RIFLE KRITISKE PERSPEKTIVER Marcela Carlsson Overlæge, ITA, OUH RIFLE KRITISKE PERSPEKTIVER Marcela Carlsson Overlæge, ITA, OUH Definitioner keeedeligt Hvorfor skal vi tale om definitionerne af akut nyresvigt?

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

SIDDER DU GODT? En brugerhåndbog for kørestolsbrugere - Ordforklaring Af Helle Dreier

SIDDER DU GODT? En brugerhåndbog for kørestolsbrugere - Ordforklaring Af Helle Dreier - Ordforklaring 030 ORDFORKLARING Armlæn Beklædning Bækkenets neutralstilling På kørestolen kan bruges til at aflaste op til 10 % af kroppens vægt. Skal understøtte armene, når disse ikke bruges, og må

Læs mere

Senior / Voksen Positioneringspuder. Positioneringspuder. Positionering 24/7

Senior / Voksen Positioneringspuder. Positioneringspuder. Positionering 24/7 Senior / Voksen Positioneringspuder Positioneringspuder Positionering 24/7 Positionering 24/7 I dag ved vi, hvor vigtigt det er at positionere 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, for at opretholde intakte

Læs mere

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet

Heron. Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron Nye standarder for brugere med særlige behov for positionering i baderummet Heron - ny bade/toiletstol Heron er en af de mest funktionelle bade/toiletstole på markedet. Bag det rene og enkle design

Læs mere

!!!!!!!!!!Udfordringer på en operationsafdeling. Tryksår, nerveskader, lejringer og løft

!!!!!!!!!!Udfordringer på en operationsafdeling. Tryksår, nerveskader, lejringer og løft Udfordringer på en operationsafdeling Tryksår, nerveskader, lejringer og løft Når en patient skal opereres, så er der mange fokus områder for personalet. Der er en masse teknisk udstyr der skal anvendes,

Læs mere

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG

VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 OVERSKUD TIL OMSORG R VÆRDIG FORFLYTNING AF SENGELIGGENDE Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 OVERSKUD TIL OMSORG R HVAD ER VENDLET? VENDLET er det originale,

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Forebyggelse af tryksår hos patienter med svær hjerneskade; et observationsstudie

Forebyggelse af tryksår hos patienter med svær hjerneskade; et observationsstudie Forebyggelse af tryksår hos patienter med svær hjerneskade; et observationsstudie Udarbejdet af Marianne Brostrup Sachs Vejleder : Ingrid Poulsen, sygeplejerske, dr.med.sci Forskningsenheden 4. Neurokonference

Læs mere

Udbyttet af turen har overordnet været, at vi har fået viden om: Hjælpemidler Systematisering af dokumentation Bariatrisk sygepleje

Udbyttet af turen har overordnet været, at vi har fået viden om: Hjælpemidler Systematisering af dokumentation Bariatrisk sygepleje !"#$!%!&'#()*#"$!&+,!*!-$.%($.!""# 2 Baggrund I forbindelse med dataindsamlingen til Projekt Bariatri det gode patientforløb og den attraktive arbejdsplads - er der afsat midler til at indhente viden fra

Læs mere

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber

Focus. Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Focus Kombinerer en god siddestilling med gode køreegenskaber Rea Focus Rea Focus er en allround kørestol, der kører let og er udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Kørestolens faste sædeplade

Læs mere

TDX SP2 Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx Invacare TDX SP2 En revolutionerende og unik el-kørestol. TDX SP2 er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestole med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og nyt sædesystem. Ultra Low Maxx

Læs mere

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION SPORING AF CYKLUSPARAMETRE De stadigt stigende krav til at dokumentere genbehandling af endoskoper

Læs mere

EnkEl og EffEktiv lejring af sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG

EnkEl og EffEktiv lejring af sengeliggende OVERSKUD TIL OMSORG OVERSKUD TIL OMSORG Enkel og effektiv lejring af sengeliggende Stabilitet Tryghed afslapning nedsat tonus nedsat arousel Hvorfor er lejring vigtig? Lejring har afgørende betydning for borgerens komfort

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS

ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS ByrumLabflex Group PENTA SENGEBORD HEALTHCARE SOLUTIONS FOR HOSPITALS Penta sengebord 2 ByrumLabflex Group Byrum har skabt en ultimativ og unik løsning for enkelhed og funktionalitet Penta sengebordet.

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende

Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende Turtle 05.2013 DK Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større velbefindende Turtle side 4 side 5 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt

Læs mere

PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR

PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR with people in mind DET VELAFPRØVEDE SVAR TIL ASSISTERET BADNING Parker giver sikre, behagelige og gavnlige badeoplevelser let tilgængelige for plejemodtageren og

Læs mere

Arjos bariatriske løsninger

Arjos bariatriske løsninger PRAKTISKE LØSNINGER TIL HÅNDTERING AF DEN GLOBALE FEDMEEPIDEMIS UDFORDRINGER Arjos bariatriske løsninger Arjos bariatriske portefølje Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er der nu flere end 1,9

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Hvem har brug for en formstøbt enhed? Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte

Læs mere

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s M2 Flexi-Tip Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg M2 Flexi-Tip M2 Flexi-Tip er en helt særlig bade/toiletstol, da den som den eneste på markedet kan justeres

Læs mere

Protema elektriske løftevogne Produktoversigt

Protema elektriske løftevogne Produktoversigt Protema elektriske løftevogne Produktoversigt TAWI ergonomisk løfteudstyr Svensk kvalitet. Globale løsninger. Ergonomi handler om at tilpasse arbejdet og arbejdsmiljøet til medarbejdernes behov. Det handler

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Aquatec Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter.

Læs mere

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER

MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER MERE VELFÆRDSTEKNOLOGI I AARHUSIANSKE PLEJEBOLIGER Center for Frihedsteknologi, Sundhed og Omsorg Mere velfærdsteknologi til flere aarhusianere For at flere aarhusianere skal have gavn af velfærdsteknologi

Læs mere

MAXI SKY AVANCEREDE LØSNINGER TIL PATIENTHÅNDTERING

MAXI SKY AVANCEREDE LØSNINGER TIL PATIENTHÅNDTERING MAXI SKY AVANCEREDE LØSNINGER TIL PATIENTHÅNDTERING... with people in mind TAG HÅND OM UDFORDRINGEN Inden for sundhedssektoren over hele verden er man klar over, hvor vigtigt det er at kunne forflytte

Læs mere

NYHEDER fra Anatomic SITT

NYHEDER fra Anatomic SITT NYHEDER fra Anatomic SITT Health & Rehab messen Den 10.-12. maj 2016 EasyStand er tilbage hos Anatomic SITT Ståhjælpemidlerne fra EasyStand er kommet hjem til Anatomic SITT igen. Det skyldes, at vores

Læs mere

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC

Bemærk: Evt. tilbehør såsom benstøtter, armlæn, mv. skrives på rekvisitionen som sendes til HMC Udskrivningsbetingede hjælpemidler Dette er en liste over de mest almindelige udskrivningsbetingede hjælpemidler. Hvis der er behov for andre udskrivningsbetingede hjælpemidler kontakt venligst Charlotte

Læs mere

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling

En aktiv siddestilling for alle uden undtagelse. Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling RH Mereo RH Mereo RH lancerer en arbejdsstol, der samtidig er et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation.

Læs mere

Handy Glidlet, model 100, 110, 120

Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Handy Glidlet, model 100, 110, 120 Brugsanvisning Dansk 7DK160188-02 Handy Glidlet Lang Handy Glidlet Kort Handy Glidlet Bred Produktoversigt Produkt Model Varenr. Størrelse Mål (a x b) Handy Glidlet Kort,

Læs mere

accelererede patientforløb hvad er det? og hvorfor skal vi gøre det?

accelererede patientforløb hvad er det? og hvorfor skal vi gøre det? accelererede patientforløb hvad er det? og hvorfor skal vi gøre det? accelererede forløb - konceptet alle operationer ambulante? hvorfor er patienten på hospitalet i dag? hvad er det vi ikke kan kontrollere?

Læs mere

Azalea familie. Èn stor familie

Azalea familie. Èn stor familie Èn stor familie Azalea familie Rea Azalea familien Invacare komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram, der er

Læs mere

VELA ergonomiske stole

VELA ergonomiske stole www.vela.dk VELA ergonomiske stole Til aktivitet, arbejde og træning Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Basisstole Alle

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE

ComfortControl 01 VIPPELÅS 02 VIPPEMODSTAND 05 SIDDEHØJDE 03 SÆDEDYBDE 06 RYGLÆNSVINKEL 04 RYGLÆNSHØJDE 07 ARMLÆNSHØJDE 08 ARMLÆNSBREDDE Trin 1: Lås stolen op. 01 VIPPELÅS Trin 2: Justér stolen efter din krop. 02 VIPPEMODSTAND 03 SÆDEDYBDE 04 RYGLÆNSHØJDE Trin 3: Justér stolen til din arbejdsmåde. 05 SIDDEHØJDE 06 RYGLÆNSVINKEL 07 ARMLÆNSHØJDE

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse.

Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Den intelligente gasflaske med digital flow og tid. Linde: Living healthcare

Læs mere

ErgoTrainer. genoptræningsforløb med vægtaflastning. -opnå mærkbare resultater

ErgoTrainer. genoptræningsforløb med vægtaflastning. -opnå mærkbare resultater ErgoTrainer genoptræningsforløb med vægtaflastning -opnå mærkbare resultater Se video her Ved hjælp af vægtaflastning giver Ergo Trainer en unik mulighed for et individuelt tilpasset genoptræningsforløb,

Læs mere

Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935

Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935 www.vela-medical.dk Dental Ergonomiske dentalstole der optimerer din hverdag Dansk design og produktion siden 1935 Fokus på god ergonomi og tilpasning til din klinik Tandlæger, tandplejere og klinikassistenter

Læs mere

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind PRODUKTSORTIMENT with people in mind ArjoHuntleigh er dedikeret til at forbedre kvaliteten og -effektiviteten i plejen. Det er vores vision at at være verdensførende indenfor integrerede løsninger til

Læs mere

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare

Azalea Family. Èn stor familie. Invacare Family Èn stor familie Invacare Rea komfortkørestole giver brugeren den perfekte komfort og mulighed for individuel justering af sæde og ryglæn. Et stort tilbehørsprogram der er kompatibelt på tværs af

Læs mere

VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER!

VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER! VÆR DIG SELV VÆR EN CHAMPION UDNYT ALLE MULIGHEDER! VIDSTE DU? KÜSCHALL CHAMPION ER ET GODT EKSEMPEL PÅ VIDEREUDVIKLING AF EN KÜSCHALL KØRESTOL OG DE UDFORDRINGER RAINER KÜSCHALL MØDER I SIT LIV SOM HANDICAPPET

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure

Arbejde i højder. Anvendelsesbrochure Arbejde i højder Anvendelsesbrochure Løfter standarder til det næste niveau Arbejde i højder To løsninger i en Sikkerhedsstandarden for arbejde med mobile løfteplatforme, også kaldet mandskabskurve, bliver

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere