MATERIALEBESKRIVELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MATERIALEBESKRIVELSE"

Transkript

1 MATERIALEBESKRIVELSE

2 MATERIALEBESKRIVELSE I det nedenstående materiale redegøres for ejendommens konstruktion samt de materialer som anvendes i og udenfor lejlighederne. Materialebeskrivelsen er vejledende og med forbehold for fejl og ændringer. KØKKEN Køkkenelementer er fra INVITA model Athena med sortbejdset egefinérfronter og hvidt melamin korpus. Frie skabssider og paslister leveres i sortbejdset egefinér. Bordplade er 12 mm kompaktlaminat i hvid med sort kerne. Skuffer er med fuldudtræk og soft-close. Til afdækning af fronterne på henholdsvis opvaskemaskine og køle- & fryseskab leveres der frontlåger som øvrige låger, således at disse integreres med de øvrige køkkenelementer. Låger og skuffer leveres med bøjlegreb. Køkken stålvask er underlimet kvalitet og type som stålvask Nexus 60 eller lignende. Der levers affaldsstativ og plastbund i vaskeskab samt 1 stk. bestikbakke pr. bolig. LED spots under overskabe (1 stk. pr. skab). Armatur ved vask er Alterna model Unimix. Mellem bordplade og overskabe males væggen hvid med glas 25. BADEVÆRELSE Badeværelsesfronter er fra INVITA model Athena med sortbejdset egefinérfronter med hvidt melamin korpus. Bordplade er helstøbt med integreret vask i hvid marmor, 17 mm. Toiletter er væghængt Duravit model Starck 3 med installationssystem som Geberit GIS eller Duofix med trykknap til stort og lille skyl. Toiletskål leveres i hvid udførsel med glaseret skyllerand med tilhørende soft-closesæde og låg i hvid. Armaturer er ved: vask type Alterna Unimix Krom. brusetermostat type Alterna Iris Krom. brusesæt i bruseniche type Alterna Primeo Krom. Ved brusenicher udføres 8 mm klar hærdet glasvæg som afdækning. Gulve i toilet/bad udføres med grå epoxybelægning med kvalitet svarende til Type g4 fra Vesla gulv-teknik. Vægge i toilet/bad udføres med grå epoxymaling med kvalitet svarende til Type V2 fra Vesla gulv-teknik. Badværelsets øvrige overflader males hvide. Badeværelset monteres med 3 stk. kroge samt toiletrulleholder. Alt leveres i børstet stål med enkelt design i samme serie som Cool Line, Damixa eller lignende kvalitet. ALTANER Altaner mod gården udføres med terrassebrædder i hårdt træ. Altanbund udføres af sammensvejsede stålprofil af varierende dimensioner og udformninger. 2 mm galv. stålplade og 30 mm gitterriste monteres på undersiden. Værn udføres i sammensvejsede rammer i stålprofiler samt med lamineret og hærdet glasværn, iht. gældende lovgivning.

3 HÅRDE HVIDEVARER Ovn Kogeplade Opvaskemaskine Køle-/fryseskab Vaske & Tørretumbler Emhætte Siemens indbygningsovn i stål, model HB20AB512S. Witt induktionskogeplade, model WIP6PR. Witt fuldintegreret opvaskemaskine, model WH1200J, energiklasse A. Witt fuldintegreret køle/fryseskab, model FK259BI, energiklasse A. Electrolux kombineret vaske/tørremaskine, model EWW1476HDW, energiklasse A Emhætte som Venti Vallox 90K MC EL OG LAMPER I badeværelsesloft installeres LED-armatur over spejl, bruser og toilet. Der placeres belysning ved indgange til bygningen. 1 stk. på hver side af en dør samt i porten og gården. I fælles gangarealer (trapperum og ganglinjer på etagerne ved lejlighedsindgangene) monteres LED-belysning i loftet. I kælderen hvor der etableres depotrum anvendes eksisterende lysstofarmaturer. Der etableres belysning i trappeopgange og på repos, foran hovedindgangen, i foyer i stueetagen, kælder, depotrum og fællesrum samt i gårdhaven. DØRTELEFON Der etableres dørtelefonanlæg til hver bolig til åbning af dør til trappeopgang. Anlægget leveres med videokamera ved hovedindgang og i lejlighederne. ELEVATOR Eksisterende elevator bevares. Der leveres/monteres tilpasninger til styresystemet. Således modtager hver lejlighed én nøglebrik til anvendelse af elevatoren, da erhvervslejer ligeledes skal benytte elevatoren fra stueplan til kælder. Alternativt opsættes kode for styresystemet. ANTENNE OG INTERNET Der monteres antenneudtag inkl. antennekabler i lejlighederne; 1 stk. pr. værelse og 2 stk. pr. stue, (dog kun 1. stk. pr. stue ved 1-rumsboliger). Antenneanlæg er forberedt til tilslutning til kabel-tv ex. abonnement. Internetstik inkl. stikkontakt placeres i teknikskab. GULVE Gulve på toiletter/bad udføres med epoxybelægning. Øvrige gulve i boligerne er som Moland Rustik, Nordic Loc, ASK Wide Plank (Mål: 14x200x2200 mm). Fodpaneler udføres i 15 x 43 mm massivt fyrretræ som malerbehandles. I fælles gangarealer udlægges linoleumsbelægning.

4 VINDUER OG TERRASSEDØRE Alle facade- og vinduespartier leveres med nye, sprossede vinduer i træ, som er færdigmalet fra fabrik og med samme udtryk som eksisterende. Eksisterende ovenlysvinduer på 4. etage erstattes af nye vinduer. Ovenlysvinduer leveres i træ/polyurentan og aluminium i kvalitet svarende til Velux. Størrelsen på ovenlys vil være 780x1800 mm. Alle ovenlysvinduer leveres manuelt betjent og med tophængt funktion, som kan vippes til pudsning indefra. DØRE Indgangsdøre til lejligheder udføres som klimadøre fra Swedoor-Jeldwen. De indvendige døre udføres med 40 mm massive døre i trækarm, i kvalitet som Swedoor-Jeldwen, med malet overflade fra fabrik. Dørkarme udføres uden indfatningslister. Døre udføres generelt uden bundstykke. Ved overgang til anden belægning udføres skinne i rustfri stål. Dørene leveres med greb i matbørstet, rustfri stål. Der etableres Ruko-nøglesystem til entredøre, trappeopgange, postkasser og depotrum (hængelås) samt forrum i kælder. Hver bolig får udleveret 3 stk. nøgler. VÆGGE OG MALING Eksisterende ydervægge er opført i teglsten med puds på indvendig side. Enkle lejligheder kan være varierende. Ydervægge fuldspartles ikke, men væggene malerbehandles. Der udføres indervægge af gips som skillevægge. Der kan forekomme bærende søjler/bjælker som indbygges i lette vægkonstruktioner. Omkring badeværelser erstattes gips af vådrumsgips. Over overskabe i køkken etableres inddækninger til afdækning af installationer, der males som øvrige vægge. Farve og overflade males hvide. Overflader malerbehandles. Der udføres ikke filt på vægge. Vægoverflader fuldspartles 2 gange og males hvide i glans 10. Gipsvægge i bad og over køkkenbord behandles med vandfast spartelmasse og vævfylder i kvalitet som Flügger eller tilsvarende kvalitet. Vægge males med glans 25. Alt indvendigt træværk som dørkarme, fodlister, dækplader m.v. malerbehandles med glans 25. LOFTER Der etableres nye lofter overalt i boligen. Lofter udføres som gips. I badeværelser udføres de som nedhængte faste gipspladelofter som malerbehandles. I gangarealer etableres nye gipslofter overalt. Lofter ved trapperum bevares. FACADER Der udføres nødvendige reparationer af ydervægge/facader efter de bygningsmæssige ændringer. Reparationer udføres således, at det ligner det oprindelige udtryk. TRAPPER Eksisterende trappe bevares og belægning afrenses. Balustre, vanger m.v. slibes, grundes og malerbehandles. Der etableres ny trappe i nyt trapperum fra 1. sal til 4. sal. Trappen skal fungere som flugtsvejstrappe. Trappen udføres med pulverlakeret ståltrappe med betontrin.

5 KÆLDER I kælder opsættes et pulterrum a 2 m3. Mål ca. 1,0 m x 1,2 m. Type svarende til Troax. LÅSESYSTEM Alle udvendige døre og indvendige adgangsdøre samt døre til depot i kælder leveres med Ruko-system. Der leveres 3 stk. nøgler pr. lejlighed. Låsen kodes således, at den passer til postkasser og pulterrum. OPVARMNING, VAND OG EL Der etableres forbrugsmåler i hver lejlighed for forbrugsafregning samt målere til ejerforeningen for forbrugsafregning af fællesinstallationer, som placeres i kælder. Opvarmningen i boligerne sker ved nye radiatorer som placeres i hvert rum. I badeværelserne placeres højtsiddende konvektorer. Udover boliger, opvarmes trapperum og gangarealer via radiatorer. VENTILATION Der leveres og monteres emhætte i køkkener som Venti Vallox 90K MC med indtag og afkast ført over tag. Kanalføringen i boligen sker inddækket langs bjælker eller over nedhængt lofter på badeværelset. KLOAK Der etableres ny forsyning til el, vand og varme. TERRASSE- OG TAGTERRASSE På tagterrassen og eksisterende terrasse udføres belægning i 25 x 120 mm høvlede hårdttræsterrassebrædder. Der opbygges på terrassen på 1. sal plante- og bænkemiljøer. På tagterrassen plantes enkle planter i krukker, og på terrassen beplantes der grønt i plantekasser i træ. TAG Den eksisterende tagkonstruktion bevares. Skifertaget afrenses og afsluttes med sprøjtebehandling. PORT Ved indgangen efter elevator etableres en ekstra port som i udtryk ligner eksisterende. Den nye port får samme funktion som eksisterende. Eksisterende port istandsættes og portgennemgang repareres og malerbehandles. CYKELPARKERING Der etableres cykelparkeringspladser på terræn i aflukket gård. Parkeringen er i 2 plan.

6 AFFALD Der etableres affaldscontainere i aflåst rum i gården. DIVERSE Til boligerne leveres endvidere navneskilte ved hver lejlighed samt navneskilte til postkasser, der opsættes ved væg ved port. Der monteres endvidere 1 stk. ringklokke til hver bolig.

7 NYBOLIG BRUUNS BRO LEJLIGHEDER, M.P. BRUUNS GADE 3, 8000 AARHUS C. TLF JOHAN NAIRN, KIA BLOCH, BYGHERRE MARSELIS TVÆRVEJ AARHUS C TLF BRICKS.DK

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark

materialebeskrivelse. og valgmuligheder Sydtårnet amager strandpark Materialebeskrivelse og valgmuligheder På de følgende sider kan du som køber af en lejlighed i Sydtårnet, læse mere om bygningens konstruktioner, de materialer der som standard indgår i boligerne og ikke

Læs mere

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder.

Alle glaspartier udføres med 2 eller 3 lags lavenergi termoruder. Nedenfor er specificeret de materialer, der som standard indarbejdes i lejlighederne i Trekroner Punkthuse. Der vil være mulighed for at indrette lejlighederne individuelt indenfor et tilvalgsprogram.

Læs mere

VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen

VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen VÆRUMHUS 12 nyindrettede ejerlejligheder i midtbyen Nyt spændende ejerlejlighedsprojekt i flot arkitekttegnet ejendom i midtbyen. Nemt til alle byens faciliteter, banegården, rekreative områder ved bl.a.

Læs mere

Vestergårdsparken. - 16 nyopførte boliger i Risskov. Version C

Vestergårdsparken. - 16 nyopførte boliger i Risskov. Version C - 16 nyopførte boliger i Risskov Version C Beliggenhed tæt på alt! ligger i det eftertragtede Vejlby-Risskov. Jysk pædagog seminarium kirke Riskov gymnasium skole Bebyggelsen, der er tegnet af Arkitektfirmaet

Læs mere

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK

Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Støbehallen P1 Præsentation: 36 topmoderne boliger www.valbymaskinfabrik.dk VALBY MASKIN FABRIK Maj 2015 Rådhuspladsen Tivoli Zoologisk Have Søndermarken Carlsberg Enghave st. Valby St. UDLEJNING: home

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

HOLDEPUNKTET - FARUM 29. AUgUsT 2014

HOLDEPUNKTET - FARUM 29. AUgUsT 2014 HOLDEPUNKTET - FARUM 29. august 2014 Bebyggelsesplan Solgt Parkering reserveret ledig 10/136 cykelparkering 7/110 11/136 12/124 høns 8/136 fælleshus 4/110 9/136 fælles/- legeområde 5/110 16/124 tørrestativ

Læs mere

RØNNEVANGEN. VoldumByg. 15 NYE RÆKKEHUSE I SABRO - i landlige omgivelser tæt på byen.. www.voldumbyg.dk. Udgave 2

RØNNEVANGEN. VoldumByg. 15 NYE RÆKKEHUSE I SABRO - i landlige omgivelser tæt på byen.. www.voldumbyg.dk. Udgave 2 RØNNEVANGEN 15 NYE RÆKKEHUSE I SABRO - i landlige omgivelser tæt på byen.. www.voldumbyg.dk Udgave 2 OVERSIGTSKORT Arkitektegnede boliger tæt på alt Sabro en naturskøn forstad i rivende udvikling Her opføres

Læs mere

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg

LUNDEPARKEN. 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE. Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054 tast 8 Projektsalg www.minuskel.dk 30 nye ejerlejligheder i SKOVLUNDE LUNDEPARKEN Projektudvikler: Salg og information: Lokale salgsafdelinger: Nyhavn 16 1051 København K Nybolig Hanne Nørrisgaard Projektsalg Tlf. 7020 0054

Læs mere

HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE

HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE HOLDEPUNKTET - FARUM - PLANLØSNINGER OG MATERIALEBESKRIVELSE interiør planløsning Plan forslag 1:100 MODEL 91 MODEL 91 9,7 m Overdækket indgang Entré/ teknik 6 m 2 Soveværelse 11 m 2 3 m 2 Bad 7,9 m VM

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE VILL. Highline

MATERIALEBESKRIVELSE VILL. Highline MATERIALEBESKRIVELSE VILL Highline V GÆLDENDE FRA 1. JUNI 2013 WWW.VILLA.DK SOKKEL OG TERRÆNDÆK Som opstart fjernes der 30 cm muld på grunden. Eventuel overskudsmuld fra udgravning af sokkel grovplaneres

Læs mere

36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013

36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013 36 BOLIGER, KOMMUNEPLANTILLÆG 4A4-2, INNARTALIK REV. DATO 11.01.2013 BYGHERRE: RÅDGIVERE: SALG AF BOLIGER: PERMAGREEN GRØNLAND A/S, NUUK NUKAPPIAKULUK 4, 3905 NUUSUAQ, POSTBOKS 220, 3900 NUUK TLF: 324844

Læs mere

MATERIALELISTE OMRÅDE STANDARD TILVALG MOD TILLÆG

MATERIALELISTE OMRÅDE STANDARD TILVALG MOD TILLÆG M A T E R I A L E L I S T E INDVENDIGE MATERIALER GENERELT Gulve Junckers Eg Whitesand lamelplank 14 mm. Hele Junckers program i 14 mm lamelparket eller lamelplank Vægge Beklædt med hvidmalet glat fi lt.

Læs mere

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2

13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN. Rønnevangen UDGAVE 2 13 NYE RÆKKEHUSE I SABRO SUPER LAVENERGI SOLCELLER VARMEGENINDVINDING BO I FAMILIEBOLIG PÅ LANDET - I BYEN UDGAVE 2 OVERSIGTSKORT Bo i grøn familiebolig på landet - i byen SABRO EVT. NY MOTORVEJSFØRING

Læs mere

Mejeriparken I, Snejbjerg

Mejeriparken I, Snejbjerg Dato: 10.07.2013 Mejeriparken I, Snejbjerg 14 Ejerboliger á 100,1-110,3 m 2 inkl. redskabsskur & carport Salg og information: Nybolig Herning Dalgas Plads 6 7400 Herning Tlf: 70 2 40 0 Nordre Ringvej 7-9,

Læs mere

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene

NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE. husene NYT OG LÆKKERT I BYENS FORHAVE K U B E husene GODT DESIGN I FUNKTIONEL ARKITEKTUR KUBEhusene er tegnet af Adept arkitekter, som med base i København også løser opgaver internationalt. Der er lagt stor

Læs mere

52 nye arkitekttegnede luksusboliger udlejes på attraktive vilkår! Aalborgs nye og mest eksklusive boliger på Sofiehøj i Hasseris HASSERIS.

52 nye arkitekttegnede luksusboliger udlejes på attraktive vilkår! Aalborgs nye og mest eksklusive boliger på Sofiehøj i Hasseris HASSERIS. 52 nye arkitekttegnede luksusboliger udlejes på attraktive vilkår! Aalborgs nye og mest eksklusive boliger på Sofiehøj i Hasseris Sofiehøj Sofiehøj 52 arkitekttegnede luksuslejligheder udlejes i et gedigent

Læs mere

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1 SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 1 Projekttemamøde vedrørende nye køkkener og badeværelser samt vand, varme, afl øb og el i boligen Lyngby Almennyttige Boligselskab. Januar 2013 TEMAAVIS for bæredygtig

Læs mere

trinhuset Lys lys by udsigt hav

trinhuset Lys lys by udsigt hav trinhuset Lys Panoramavinduer, store altaner og højt til loftet er den kombination, som giver Strandlodden mere lys at prale af, end den gennemsnitlige bolig. lys by udsigt hav 02 et hus med udsigter Et

Læs mere

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk

Lindehøjen A B C D E F G. lindehojen.dk Lindehøjen Nye Gårdhavehuse i Nærum - kr. 3.695.000 A B Lindehøjen Sjælsø C D E F G lindehojen.dk 2,5 km fra øresund Her får du mere fritid I Nærum kan vi nu tilbyde nye og stilrene gårdhavehuse til en

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg

Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik. 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i Søborg Fremtiden flytter ind i den gamle tobaksfabrik 32 attraktive ejerlejligheder og rækkehuse i øborg Tobakshaven er en lille eksklusiv gruppe af boliger, der ligger i det smukke, grønne hjørne af Tobaksbyen.

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Orholt Parken, Tranbjerg

Orholt Parken, Tranbjerg Dato: 28.02.15 Orholt Parken, Tranbjerg 32 Fritliggende Ejerboliger á 135 m 2 inkl. 5 m 2 redskabskur Salg og information: Home Tranbjerg 8310 Tranbjerg J Kirketorvet 6-8 Center Syd Tlf. 86 29 07 11 Bygherre:

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE

MATERIALEBESKRIVELSE MATERIALEBESKRIVELSE 5 Ejerboliger - pcl. 125, 129, 131, 133 og 137 Dybdalgårdvej, Ringe GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan De læse om boligernes konstruktioner, de materialer, der som standard

Læs mere

Margretheholm - 1432 København K

Margretheholm - 1432 København K Margretheholm - 1432 København K Energirigtige byhuse til attraktive priser margretheholm.dk Management 2 MARGRETHEHOLM.DK Naturskøn beliggenhed...og alligevel tæt på byen og alle dens oplevelser S I rolige

Læs mere

Tilbudsberegning. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive. Herning, den 27. februar 2013.

Tilbudsberegning. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive. Herning, den 27. februar 2013. Maria Michelsen og Bo Kristensen Kompagnigade 27. ST TH 7800 Skive Herning, den 27. februar 2013 Tilbudsberegning Længe 151/58/9,5 Bygherre Byggeadresse Byggerådgiver Maria Michelsen og Bo Kristensen Ydunsvej,

Læs mere

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70.

Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Trylleskov Strand, 16 ejerlejligheder, Fåreager 40-70. Bebyggelsesplanen: Bebyggelsen er opdelt i zoner, med hver sin trafikale og sociale funktion: - Byen det offentlige rum, som der er adgang ad en sti

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere