Trin-for-trin-instruktioner Skruning i metal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trin-for-trin-instruktioner Skruning i metal"

Transkript

1 Trin-for-trin-instruktioner Skruning i metal Skruer skruer til brug i metal findes med mange forskellige hovedformer, f.eks.: 1. sekskantskrue 2. rundhovedet skrue 3. forsænket skrue 4. cylinderskrue 5. forsænket unbrakoskrue 6. cylindrisk unbrakoskrue 7. forsænket stjerneskrue 8. fingerskrue Møtrikker Møtrikker benyttes til forskellige formål og findes i mange forskellige typer og dimensioner. De mest udbredte typer er: 1. sekskantmøtrik 2. ringmøtrik 3. låsemøtrik 4. hættemøtrik 5. kronemøtrik 6. vingemøtrik

2 Spændskiver En spændskive anbringes under en skrue eller møtrik for at fordele trykket over et større areal, så emnet ikke tager skade, når skrueforbindelsen tilspændes eller løsnes. En spændskive kan også benyttes til at holde skrueforbindelsen fri for fugt. 1. almindelig spændskive 2. splitskive 3. stjerneskive 4. sikringsring (indvendig) 5. sikringsring (udvendig) 6. O-ring

3 Valg af korrekt skruenøgle Dimensionerne af skruer og møtrikker angives nu om dage næsten altid i metersystemet, f.eks. "cylinderskrue M8". Den enkelte dimension møtrik eller skrue har en tilsvarende størrelse hoved og dermed skruenøglestørrelse. Normalt underforstås enheden millimeter (mm). Cylinderskruer og tilhørende skruenøglestørrelser fremgår af nedenstående tabel: Skrue Nøgle M3 5.5 M4 7 M5 8 M6 10 M7 11 M8 13 M10 17 M12 19 M14 22 M16 24 M18 27 M20 30 M22 32 M24 36 M27 41 M30 46 M33 50 M36 55 Gaffelnøgle Nogle fastnøgler har gaffel i begge ender og da som regel to forskellige størrelser, så en håndfuld nøgler kan benyttes til de mest almindelige møtrik- og skrue dimensioner, typisk 6+7 mm, 8+9 mm, mm, mm, mm, mm og mm.

4 Ringnøgle Hovedet på en ringnøgle har 12 indvendige tænder og passer perfekt omkring hovedet på en møtrik eller skrue. Denne type skruenøgle giver mulighed for at benytte et stort moment, forudsat dimensionen vælges helt korrekt (pas på blandede metriske og amerikanske dimensioner!). Mange skruenøglesæt består af såkaldte ringgaffelnøgler, der har en ring i den ene ende og en gaffel i den anden ende begge med samme dimension. Skraldenøgle En skraldenøgle med tilhørende ringbits i forskellige dimensioner er et nyttigt universalværktøj. Skraldenøglens spærreretning indstilles på en pal, så den kan benyttes til både at tilspænde og løsne skrueforbindelser. Topnøgle En topnøgle er ofte udført som et rør, der ender i en hul sekskant svarende til en bestemt dimension møtrik eller skrue. Den kan være udført ud i ét med en tværstang, der benyttes som vægtstang til at tilspænde eller løsne skrueforbindelsen, f.eks. i det hjulskiftesæt, der normalt hører til bilens reserve- eller nødhjul. Denne type skruenøgle er især nyttig til skruer og møtrikker, der er vanskelige at komme til med en gaffel- eller ringnøgle. Til skraldenøgler findes som regel tilhørende topbits. Rørets ende er ofte udført med to huller, som en tværstang skydes igennem, så man har en vis vægtstang at arbejde med. Skiftenøgle (svensknøgle) På denne type gaffelnøgle kan kæbernes afstand justeres på en skrue, så det er muligt at arbejde med mange forskellige dimensioner. Til gengæld er hovedet større end på en gaffel- eller ringnøgle Bemærk: Hvis ikke skiftenøglens kæber strammes helt til omkring møtrikken eller skruehovedet, risikerer man at ødelægge det. Unbrakonøgle En unbrakonøgle er normalt krøppet med én eller to rette vinkler som et lille håndsving. Den sekskantede form går som regel igen hele vejen gennem nøglen. Unbrakonøgler findes også arrangerede i en slags lommekniv, og der findes unbrakobits til de fleste skraldenøgler. Unbrakonøgler benyttes i sagens natur til at tilspænde og løsne unbrakoskruer. Standarddimensionerne 1, 2, 3, 4, 5, 5½, 6, 8 og 10 mm.

5 Sekskanthovedskruer (kort gevind) Sekskantskruer med metriske gevind findes i dimensioner fra M4 til M24 og længder fra 20 til 200 mm. Sekskantskruer benyttes til at holde komponenter sammen. De tilspændes med en gaffel- eller ringnøgle. Som regel er det nødvendigt at benytte to skruenøgler: én til at holde igen på møtrikken, mens den anden benyttes til at tilspænde skruen eller omvendt. Møtrikker passer til skruer med samme dimensionsangivelse. Sekskantskruer (fuldt gevind) Sekskantskruer med metriske gevind findes i dimensioner fra M4 til M16 og længder fra 6 til 200 mm. Der er her tale om samme grundlæggende type sekskantskruer som ovenfor (med kort gevind), men her har de gevind i hele skaftets længde helt op under sekskanthovedet, så skruen ikke har nogen hals. Unbrakoskruer Unbrakoskruer med metriske gevind findes i dimensioner fra M3 til M12 og længder fra 6 til 120 mm. Disse skruer har et hoved med en indvendig sekskantet kærv, og de tilspændes eller løsnes med en unbrakonøgle. Den store fordel ved unbrakoskruen ("indvendig sekskantskrue") er, at den kan skrues solidt på plads med den tilhørende unbrakonøgle. De kan også benyttes på vanskeligt tilgængelige steder. Låseskruer Låseskruer med metriske gevind findes i dimensioner fra M5 til M12 og længder fra 16 til 180 mm. Umiddelbart under det flade, kærvløse hoved sidder en kvadratisk hals. Cylinderskruen hamres normalt i, så den kvadratiske hals går på plads i emnet. Cylinderskruen holdes på den måde fast, så den ikke drejer sig, når møtrikken tilspændes. Det flade, runde hoved giver skruen et indbydende udseende, men samtidig er det en god indbrudssikring på f.eks. låger eller garageporte, idet skruen er umulig at løsne udefra. Metalskruer Metalskruer med cylindrisk hoved og metrisk skruegevind findes i dimensioner fra M2 til M4 i længder fra 4 til 30 mm.

6 Pladeskruer / selvskærende skruer Pladeskruer eller selvskærende skruer med cylindrisk hoved, PH- eller PZ-kærv og selvskærende gevind findes i dimensioner fra 2,2 til 3,5 mm og længder fra 6,5 til 38 mm. Skruens skaft er udstyret med en skarp spids og et groft gevind helt op til skruens hoved. Det betyder, at skruen har nemt ved at bide fast i emnet og selv danner et gevind, når den tilspændes. Der skal altid forbores en kanal med en mindre diameter end skruens skaft. Selvborende skruer En nem måde at sammenføje to blik (metaltyndplade) på er ved hjælp af selvborende skruer. Disse skruer kræver ingen forboring. Selvborende skruer er velegnede til fastgøring af en tynd plade til en tykkere eller beslag på metalpæle. Kombineret med en låseplade danner de en solid sammenføjning mellem komponenterne. Sammenføjningen foregår meget hurtigere end med blindnitter eller skruer og møtrikker, bl.a. fordi det ikke er nødvendigt at forbore. Disse skruer findes i længder fra 6 til 27 mm. Skæring af indvendigt gevind I Hvis du får brug for et indvendigt gevind i et metalemne til at danne en skrueforbindelse, skal du bruge en gevindtap. Før du bruger gevindtappen, skal hullet være forboret med et bor, hvis diameter ligger et sted imellem gevindtappens kernediameter og dens udvendige gevinddiameter. Borekanalens diameter findes med følgende tommelfingerregel: Diameteren af borekanalen skal være 80 % af gevindtappens dimensionsangivelse. Eksempel: For at skære et M6-gevind skal man bruge et bor på 6 0,80 = 4,8 mm, eller afrundet 5 mm (se tabellen).

7 Skæring af indvendigt gevind II Til gevindskæring i en forboret kanal benyttes normalt et sæt bestående af tre gevindtappe. Du udfører gevindet ad tre omgange ved at benytte stadig større gevindtappe og en klup (håndtag til at dreje med). Første skæring: Gevindet forskæres med en kegleformet gevindtap Anden skæring: Gevindet gøres dybere med en mellemstor gevindtap Tredje skæring: gevindet skæres til den endelige dybde Hvis du skærer gevindet med håndkraft, skal du passe på at holde gevindtappen vinkelret på emnet. Det er meget vigtigt at fjerne metalspåner og grater undervejs: For hver to omdrejninger i skæreretningen drejes gevindtappen en halv omdrejning baglæns. Det er med til forebygge, at gevindtappen brækker. En smule skæreolie får det hele til bogstavelige at køre i olie. Gevindet kan også udføres med en elboremaskine, idet der så skal benyttes en speciel gevindtapbit, der skærer gevindet i én arbejdsgang. Denne form for gevindskæring er ikke egnet til større diametre. Skæring af udvendigt gevind I Du kan skære et udvendigt gevind på emner med cirkulært tværsnit som f.eks. en gevindstang, en aksel eller et rør. Det gøres ved hjælp af en gevindbak og et svingjern (håndtag til at dreje med). Gevindbakker skærer gevindet udvendigt på emnet med specialslebne tænder. Gevindet skæres i fuld dybde i én arbejdsgang. En given gevindbak kan kun benyttes til én stangdiameter. Gevindbakker kan også benyttes til at reparere beskadigede gevind. Skæring af udvendigt gevind II Ved gevindskæring drejes gevindbakken i skæreretningen (højre om for sædvanlige gevind). Pas på ikke at bruge for meget kraft. Det er meget vigtigt at fjerne metalspåner og grater undervejs: For hver omdrejning i skæreretningen drejes gevindbakken en kvart omdrejning baglæns. Kontrollér jævnligt, at gevindbakken holdes vinkelret på emnet. Benyt skæreolie til både at lette arbejdet og opnå et velformet gevind. Brug af blindnitter I Blindnitter benyttes til sammenføjning af tynde emner eller blik. En blindnitte er en kort metalstav af aluminium med et hoved i den ene ende. Start med at bore en kanal gennem de to emner, der skal sammenføjes, og før en blindnitte ind i hullet. Blindnittens hoved skal rage helt ud på den modsatte side af emnet. Blindnitten fastgøres derefter med en særlig nittetang. Blindnitter findes i forskellige diametre. Ved valg af blindnitte skal du ikke alene se på diameteren men også længden af nittens skaft.

8 Brug af blindnitter II Sådan udfører du en nittesamling: 1. Når nittetangen aktiveres, trækkes stiften ind i emnet 2. Aluminiumrøret bliver klemt sammen bag på emnet 3. Når nittetangen lukkes sammen, udvides aluminiumrøret 4. Stiften brækker af, når nittetangen lukkes helt sammen Blindnitter sidder godt fast og kan ikke fjernes uden videre. Den store fordel ved blindnitter er, at man kan frembringe solide forbindelser på steder, hvor der ikke er adgang til emnets bagside. Det er ikke muligt med skruer og møtrikker.

Trin-for-trin-instruktioner Skruning i træ og plast

Trin-for-trin-instruktioner Skruning i træ og plast Trin-for-trin-instruktioner Skruning i træ og plast Forskellige skruehoveder Ud over den gammelkendte ligekærvskrue findes der tre forskellige udbredte typer skruehoveder med tilhørende skruetrækkere eller

Læs mere

Bolte, skruer og låseanordninger

Bolte, skruer og låseanordninger Bolte, skruer og låseanordninger Gevindtyper Gevindtyper Whitworth gevind Unified gevind ISO-metrisk gevind ISO-metrisk gevind Metrisk gevind er millimetergevind. Gevindstigningen udtrykkes i dette system

Læs mere

Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel

Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel af Michael Petersen 2005 Se farvebilleder på: G: Urmagerskolen/H1/Valgfag/byg en indgribningscirkel 1 af 22 Indholdsfortegnelse: Emne Side Indholdsfortegnelse:...

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.

Monteringsvejledning. Markise Elektrisk. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland. DK Monteringsvejledning Markise Elektrisk MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

Hulrums/gips befæstigelse

Hulrums/gips befæstigelse 147 Hulrums/gips Hulrumsmetaldübel...side 148 Kipdübel K, KD, KDH, KM...side 150 Pladedübel PD...side 152 Gipsdübel GK...side 153 Gipsdübel, metal, GKM...side 154 148 HULRUMSBEFÆSTIGELSE Hulrumsmetaldübel

Læs mere

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide

NETTOSKRUER.DK. Skrueguide NETTOSKRUER.DK Skrueguide www.nettoskruer.dk info@nettoskruer.dk I denne skrueguide findes forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe,

Læs mere

SKRUEGUIDE SKRUEGUIDE Materialer.dk .beslaco SKRUEGUIDE Nummer i beskrivelsen www 48 37-05 10 48 52-05 50 48 52-75 58 48 46-35 50 48 50-31 10

SKRUEGUIDE SKRUEGUIDE Materialer.dk .beslaco SKRUEGUIDE Nummer i beskrivelsen www 48 37-05 10 48 52-05 50 48 52-75 58 48 46-35 50 48 50-31 10 I denne skrueguide er der 50 forskellige skruetyper med trægevind. De mest almindelige træskruer kaldes også spånpladeskruer. Skruernes skarpe dybe gevind sikrer en høj udtræksværdi i alle materialer.

Læs mere

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr

Forbindelsessæt til hastighedsstyring 2009 GrandStand -plæneklipper Modelnr Form No. 66-8 Rev B Forbindelsessæt til hastighedsstyring 009 GrandStand -plæneklipper Modelnr. 9-8770 Monteringsvejledning Løsdele Brug skemaet herunder til at kontrollere, at alle dele er blevet leveret.

Læs mere

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug.

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. SAMLEVEJLEDNING Tag delene forsigtigt ud af emballagen

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning til ekstrasider

Monterings- og betjeningsvejledning til ekstrasider Monterings- og betjeningsvejledning til ekstrasider Vare-nr.: 13023 til trailer i Basic- og M-serien med de udvendige kassemål 2,07m x 1,14m Vare-nr.: 13024 til trailer i Basic- og M-serien med de udvendige

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Håndværktøjer og værktøjstavle

Trin-for-trin-instruktioner Håndværktøjer og værktøjstavle Trin-for-trin-instruktioner Håndværktøjer og værktøjstavle Eksempel på værktøjstavle Du skal kunne finde dit værktøj, med det samme du har brug for det. Hvis du hænger det på på væggen, er det synligt

Læs mere

Hulrumsmetaldübel HM

Hulrumsmetaldübel HM Hulrumsmetaldübel HM Hulrumsmetaldübel Gardinstænger fischer hulrumsmetaldübel HM er velegnet til samtlige pladematerialer, fx. gips- og spånplader. HM er formonteret med skrue eller krog (metrisk gevind)

Læs mere

AB Svejseteknik ApS Polar Tools prisliste 2014 Tryk på tasten (CTRL+ F ) og skriv varenummeret

AB Svejseteknik ApS Polar Tools prisliste 2014 Tryk på tasten (CTRL+ F ) og skriv varenummeret Varenr Beskrivelse Forpk. Enhed Vægt Gr. Pris DKK. 1000-0007 Værkstedsvogn 7 skuf. EASY 1 1 65000 5.445,00 1000-1007 Værkstedsvogn 7 skuf. X-LARGE 1 1 84500 7.820,00 1000-1008 Værkstedsvogn 8 skuf. X-LARGE

Læs mere

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel

Monteringsvejledning. Markise Manuel. MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel DK Monteringsvejledning Markise Manuel MoreLand A/S Knullen 22 DK 5260 Odense S Denmark 11.1 Tel+ 45 70 22 72 92 www.moreland.dk post@moreland.dk Sikkerhedsforskrifter 1. Det anbefales at markisen monteres

Læs mere

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Version 2.0 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Indhold Formål og anvendelse... 3 Vigtigt/

Læs mere

Sæbekassebil til små racerkørere

Sæbekassebil til små racerkørere Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Sæbekassebil Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1 Indledning Det er godt

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

BC 1110050-100 STÅLBOLT 10X50 100 M10 X 50 1,50 BC 1110120-25 STÅLBOLT 10X120 25 M10 X 120 1,50

BC 1110050-100 STÅLBOLT 10X50 100 M10 X 50 1,50 BC 1110120-25 STÅLBOLT 10X120 25 M10 X 120 1,50 6 kantet stålbolt med skaft DIN 931 Elforz. - kvalitet 8.8 Gevindstigning BC 1104060-100 STÅLBOLT 4X60 100 M4 X 60 0,70 BC 1105070-100 STÅLBOLT 5X70 100 M5 X 70 0,80 BC 1106050-100 STÅLBOLT 6X50 100 M6

Læs mere

Roth QuickBox koblingsdåse

Roth QuickBox koblingsdåse Roth QuickBox koblingsdåse til mur og pladevæg Beskrivelse Roth QuickBox koblingsdåse til mur og pladevæg kan anvendes til både 12, 15 og 18 mm PEX rør i 20, 25 eller 28 mm tomrør. Koblingsdåsen er produceret

Læs mere

Guide til samling, montering og justering af koblings snegl.

Guide til samling, montering og justering af koblings snegl. Da der fra tid til anden har været spørgsmål om dette emne har jeg lavet denne lille guide der dækker samling af koblingssneglen, samt justering afkoblingen. Indledning: Herunder en tegning af de komponenter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering

Indholdsfortegnelse. Fodstøtte. Værktøj. Montering af ryg. Justerbar fodstøtte. Sæde justering. Delt fodstøtte, justerbar. Hofte-vinkel justering Indholdsfortegnelse Udgave 1 2009 06 01 DK1301-1 Værktøj 2:1 Fodstøtte 8:1 Montering af ryg 2:2 Justerbar fodstøtte 8:2 Sæde justering 3:1 Delt fodstøtte, justerbar 8:3 Hofte-vinkel justering 4:1 Lægstøtte

Læs mere

SX dübel. Massive byggematerialer. Tilladelige belastninger i kg (for træskruer) Kraftfuld dübel med 4-vejs ekspansion

SX dübel. Massive byggematerialer. Tilladelige belastninger i kg (for træskruer) Kraftfuld dübel med 4-vejs ekspansion SX dübel Kraftfuld dübel med 4-vejs ekspansion Vægophæng fischer SX-dübel har sat ny standard i sin klasse. Den 4-sidede ekspansion sikrer den største bæreevne i beton og samtlige murværksmaterialer. SX

Læs mere

At montere viserværket.

At montere viserværket. At montere viserværket. Med indgribningscirklen finder du den korrekte centerafstand mellem minuthjul og vækselhjul Borer for og skærer gevind 3,0 mm. Vækselhjulet skal sidde på en kadraturstift... Den

Læs mere

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning

ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Nordisk Port Import ønsker tillykke med din nye port som du selv ønsker at montere. For at få et godt resultat, følg denne Monterings og brugervejledning Læs denne vejledning igennem inden du starter Vigtige

Læs mere

dubo- og exkoschweitzer systemet produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk

dubo- og exkoschweitzer systemet produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk dubo- og exkoschweitzer produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk indhold Side Dubo- og Exkoschweitzer 4 Dubo-ringe 4 Dubo-underlagsskiver 5 Dubo-ringe til skruer med indvendig sekskant

Læs mere

Her kan ses hele vort program for Fastenersdelen

Her kan ses hele vort program for Fastenersdelen Her kan ses hele vort program for Fastenersdelen Klik på billedet af den ønskede type, og hvis det lagerføres er der et link der fører over til det ønskede i shoppen. Hvis det er en skaffevare sendes en

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Monteringssæt til bremse- og signallys Workman GTX-arbejdskøretøj

Monteringssæt til bremse- og signallys Workman GTX-arbejdskøretøj Form No. Monteringssæt til bremse- og signallys Workman GTX-arbejdskøretøj Modelnr. 13-8579 3404-795 Rev B Monteringsvejledning ADVARSEL CALIFORNIEN Advarsel i henhold til erklæring nr. 65 Dette produkt

Læs mere

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene.

Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. Sæbekassebil til små racerkørere Bor, skru, og giv gas. Ingen hestekræfter, men så meget desto mere passion: Sæbekassebilen giver små racerkørere julelys i øjnene. 1. Indledning Det er godt nok "kun" en

Læs mere

At fremstille spærværk:

At fremstille spærværk: At fremstille spærværk: Et spærværk kan udføres i mange smukke udformninger. Fælles regel er dog, at spærhjulet skal overføre sit "tryk" på skær-keglen i en vinkel på 90 grader, og at spidsen på spærkeglen

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv

Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Trin-for-trin-instruktioner Byg hegnet selv Typer af hegn Trådhegn Et trådhegn er ret hurtigt at opføre og nok ét af de billigste at vedligeholde. Gabioner (stenkister) Metalkurve fyldte med sten eller

Læs mere

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Sikre arbejdsgange....side 4 Samling af....... side 5-6 Indstilling af overfræseren....

Læs mere

Håndværktøj. Et kompendium om forskellige håndværktøjer der bruges i værkstedet. Og om materialer til befæstelse og sammenføjning af emner.

Håndværktøj. Et kompendium om forskellige håndværktøjer der bruges i værkstedet. Og om materialer til befæstelse og sammenføjning af emner. Et kompendium om forskellige håndværktøjer der bruges i værkstedet. Og om materialer til befæstelse og sammenføjning af emner. Ideen er på sigt at udbygge kompendiet, så det bliver mere informativ og anvendeligt.

Læs mere

G - 1. Dansk Forening for Rosport Materialekursus1. Skruen:

G - 1. Dansk Forening for Rosport Materialekursus1. Skruen: Skruen: Den -tværs over skruens hoved er den ælste type og er stadig den mest brugte i roskibe. Skruetrækkeren skal passe nøjagtig ned i kærven ellers kan man ødelægge både kærv og skruetrækker, og desuden

Læs mere

Tekniske instruktioner

Tekniske instruktioner T H E R M I Q U E Tekniske instruktioner Kedelmontage for lavtemperaturkedel Milton A/S Kornmarksvej 8 10 2605 Brøndby Tlf.: 46 97 00 00 Fax: 46 97 00 01 K:\framen\instrukt\Die\Gt400\kedel\kedel.fm-f1-151107-ols/lbk

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING...

POWXG8250 DA 1 BESTANDDELE (FIG. A) GENERELLE SIKKERHEDSREGLER MONTERING JUSTERINGER (FIG. 10) KONFORMITETSERKLÆRING... 1 BESTANDDELE (FIG. A)... 2 2 GENERELLE SIKKERHEDSREGLER... 2 3 MONTERING... 2 3.1 Figur 19... 2 3.2 Figur 2... 2 3.3 Figur 3... 2 3.4 Figur 4... 3 3.5 Figur 5... 3 3.6 Figur 6... 3 3.7 Figur 7... 4 3.8

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Introduktion Figur 1, Systemoversigt og individuelle komponenter -2- Introduktion INTRODUKTION Liste over dele Antal/højde Kilde: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Produktbeskrivelse A1 1

Læs mere

Vejledning sæbekassebil

Vejledning sæbekassebil Vejledning sæbekassebil Med denne sæbekassebil kan du kører ræs mod dine klassekammerater. Det er svært at bygge en sæbekassebil, så jo mere omhyggelige I er, jo bedre bliver den. Den der har den bedste

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

Skruning CS3_SCDA_03_0199_s_SCREWDRIVING.indd :44:17 Uhr

Skruning CS3_SCDA_03_0199_s_SCREWDRIVING.indd :44:17 Uhr Skruning CS3_SCDA_03_0199_s_SCREWDRIVING.indd 199 03.11.2008 0:44:17 Uhr 200 Skruning Overblik Indholdsfortegnelse 205 Universalholder 207 207 Bits og klinger til Phillips-krydskærvskruer 209 til Pozidriv-krydskærvskruer

Læs mere

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG

Ref BRUGERVEJLEDNING PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG PLADEHEJS LÆS DENNE MANUAL FØR FØRSTE BRUG Følg sikkerhedsinstruktionerne for at undgå skader eller skader på omgivende elementer. Følg betjeningsvejledningen for at undgå beskadigelse af værktøjet. Håndtag

Læs mere

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag.

Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Opsætningsvejledning. Galvaniseret Carport m/ Polycarbonate tag. Før du går i gang. Har du undersøgt grunden for nedgravet ledning og rør? Har du det fornødne værktøj? Du skal bruge: En impact akkudrill,

Læs mere

Montagevejledning Udsugning Ø800

Montagevejledning Udsugning Ø800 Montageblad side 1/15 DK Montagevejledning Udsugning Ø800 T:\Montageblade\Vent\FrameMaker\DK\_DK_Udsugning_Ø800\_DK_UDSUGNING_Ø800.fm Montageblad side 2/15 Montagevejledning - Udsugning Udsnit af rør Skinner

Læs mere

SW Fokusmotor - tilpasning Rev. 20. juli 2006 Torben Højholt

SW Fokusmotor - tilpasning Rev. 20. juli 2006 Torben Højholt SW Fokusmotor - tilpasning Rev. 20. juli 2006 Torben Højholt Generelt: Sky-Watcher har fremstillet en fokusmotor, som gør det muligt, at fokusere meget præcist uden at teleskopet påvirkes mekanisk og der

Læs mere

Montagevejledning Udsugning Ø600

Montagevejledning Udsugning Ø600 Montageblad side 1/13 DK Montagevejledning Udsugning Ø600 T:\Montageblade\Vent\DK\_DK_Udsugning_Ø600\_DK_UDSUGNING_Ø600.fm Montageblad side 2/13 Montagevejledning - Udsugning Udsnit af rør Skinner på rør

Læs mere

Opsætningsguide og registrering

Opsætningsguide og registrering Opsætningsguide og registrering Sider 1-4: Trin til opsætning af din FreeWheel Side 5: Montering på clamp-plade fodstøtte Side 6: Opsætning af beslag på rygbøjle Side 7: Justering af styring Side 8: Vedligehold

Læs mere

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER

RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER DK MONTERINGSVEJLEDNING RULLEGITTER/RULLEJALOUSIER Sun & Safe Systems INDEXLISTE 4 Montagekontrol 4 Fastlæg montagetype 6 Montering af valserør 6 Montering af gittermåtte 8 Justering af motorens endestop

Læs mere

ICOPAL Glasrækværk. Inviter naturen indenfor

ICOPAL Glasrækværk. Inviter naturen indenfor ICOPAL Glasrækværk Inviter naturen indenfor Den elegante og sikre nyd lyset og udsigten 2 Icopal Glasrækværk løsning Stilfuldt design i høj kvalitet Prisvenlig løsning 2-lags hærdet og lamineret sikkerhedsglas

Læs mere

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning 6842 6843 6844 1 3 2 A B 1 2 6 7 5 4 3 4 8 9 11 14 10 5 6 12 13 5mm 12 6 15 A 17 16 B 18 7 8 2 19 9 10 20 11 12 21 13 14 22 12 15mm 23 15 16 3 24 25 17 4 DANSK 1

Læs mere

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling

Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Micro-Trains #1021/#1022 Lav, kort kobling Lav, kort kobling for lokomotiver og vogne med begrænset plads, 2 par til (1021) Life-Like E8A banerømmer eller Bachmann 4-8-4 banerømmer. #1021 til lokomotiver

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

2.0. Inhold Funktionskontrol

2.0. Inhold Funktionskontrol Inhold Funktionskontrol 2.0 Spiralbor 2.1 Reamerhoveder 2.2 Fraesere 2.3 Gevindskaerere 2.4 Borebøsninger med fortandede ender 2.5 Borebøsninger til plader 2.6 Sigtebøjle 2.7 Sigteinstrument med spids

Læs mere

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL

CMT650. Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL CMT650 Fræseskabelon til bordsamling BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Hvad skal man ellers bruge......side 4 Generelle sikkerheds forskrifter

Læs mere

Indbruds- og børnesikring

Indbruds- og børnesikring Sikringsbeslag Indbruds- og børnesikring Børnesikring GODKENDT SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor

Læs mere

Installationsdokument foreløbigt

Installationsdokument foreløbigt Installationsdokument foreløbigt 96 CIS solcellemoduler á 170 Wp 16.320 Wp - 118 m2 GF projekt på området Vandtårnsvej 60, Søborg Den 16.1.2014 Montagesystem FDGlight+ 20º - til flade tage med maksimum

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Valg af et træ Vælg et træ med den rigtige struktur, og sørg for, at det træ, du vælger, er sundt det er helt afgørende for, at du får et

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE MONTERINGSVEJLEDNING PLYFURN CIRCLE Varenummer: PF-Circle-10 - Hvid PF-Circle-0 - Sort PF-Circle-20 - Rød PF-Circle-18 - Grøn PF-Circle-12 - Blå PF-Circle-03 - Orange Påfyldning af vand Samling af produkter

Læs mere

Den perfekte gevindforstærkning og -fornyelse til serieproduktion og reparation

Den perfekte gevindforstærkning og -fornyelse til serieproduktion og reparation Den perfekte gevindforstærkning og -fornyelse til serieproduktion og reparation 07 9010 Fordele Time-Sert gevindbøsninger er fremstillet i stål. Dette giver med garanti den letteste montering, og gør dem

Læs mere

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk

Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc. epoulsem@youseepost.dk Regal Raptor 125cc-150cc-250cc-300cc epoulsem@youseepost.dk Mig bekendt er alle Regal Raptor baghjul ens, i hvert fald på dem vi kender fra 2005 og indtil 2007, det gælder således DD125-DD150-DD250 luft

Læs mere

At fremstille spærværk: Et spærværk kan udføres i mange smukke udformninger.

At fremstille spærværk: Et spærværk kan udføres i mange smukke udformninger. At fremstille spærværk: Et spærværk kan udføres i mange smukke udformninger. Fælles regel er dog, at spærhjulet skal overføre sit "tryk" på skær-keglen i en vinkel på 90 grader, og at spidsen på spærkeglen

Læs mere

Side 1 EK Industriværktøj ApS Baldersbuen 15E 2640 Hedehusene Tlf: Fax:

Side 1 EK Industriværktøj ApS Baldersbuen 15E 2640 Hedehusene Tlf: Fax: Gevindreperationssæt... Side 2-4 Løse gevindindsatse... Side 4-6 Montageværktøjer...Side 7 Udtræksværktøjer...Side 7 Værkstedssæt...Side 8 Teknisk information...side 9 Side 1 Gevindreperationssæt - M VC04001

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse: Vigtig information: Inden du går igang: Montering af inderetninger: Montering af udvendig gavl: Montering af anslag: Montering af topskinne:

Læs mere

Brugervejledning. Model 130. Passer til trailere af følgende dimensioner: Indvendigt breddemål: 105 cm til 116 cm Maksimal længde: 205 cm

Brugervejledning. Model 130. Passer til trailere af følgende dimensioner: Indvendigt breddemål: 105 cm til 116 cm Maksimal længde: 205 cm Brugervejledning Model 130 Passer til trailere af følgende dimensioner: Indvendigt breddemål: 105 cm til 116 cm Maksimal længde: 205 cm Indholdsfortegnelse Tillykke side 2 Sikkerhed og miljø side 2 Indhold

Læs mere

Indhold Skruer Kroge og møbeltilbehør i storkøb

Indhold Skruer Kroge og møbeltilbehør i storkøb Indhold Skruer Afbryderskruer... 26 Alu-skiver... 30 Bits... 28 Bits med farvekode... 28 Bitsæt inkl. bitholder... 28 Bygge-/VVS-skruer... 26 Dækknapper, plast... 29 Eternitskruer... 30 Fastcap... 29 Gipspladeskruer...

Læs mere

Tekniske instruktioner

Tekniske instruktioner T H E R M I Q U E Tekniske instruktioner Kedelmontage for lavtemperaturkedel og Diematic Milton A/S Kornmarksvej 8 10 2605 Brøndby Tlf.: 46 97 00 00 Fax: 46 97 00 01 Albuen 58 6000 Kolding Tlf.: 75 50

Læs mere

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring

8368ZN-R. Montagevejledning. Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Montagevejledning 8368ZN-R Brusedør hængsel med hæve/sænke funktion Nivello + og med undersænket montering på den ene side for nemmere rengøring Model: Glas-væg 90, i plan Monteres på højre side med åbning

Læs mere

Sortiment Ventilation

Sortiment Ventilation Ventilation Sortiment 2017 Beck A/S Naverland 10 - DK-2600 Glostrup - Denmark Tlf. (+45) 43 71 86 68 - Fax (+45) 43 71 86 69 - E-mail info@beck.as - Web http://www.beck.as/ Ventilationsrørbøjler Montageskinner

Læs mere

Håndværktøj. til professionelle håndværkere

Håndværktøj. til professionelle håndværkere Håndværktøj til professionelle håndværkere 1 Låseringstang 10-25 mm udv. lige Låseringstang 10-25 mm udv. 90 Lige spids for udvendige låseringe PVC håndtag 90 spids for udvendige låseringe PVC håndtag

Læs mere

SANDBLÆSEKABINE SBC420

SANDBLÆSEKABINE SBC420 SANDBLÆSEKABINE SBC420 BETJENINGSVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Udv. dimensioner: L: 132 x B: 88 x H: 170cm Rist dimensioner: L: 122 x B: 60cm Vægt: 1 5 0 k g. L u f t f o r b r u g : 3 5 0-5 2 0 l t r. /

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054238 Yverbrænder Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Yverbrænder - Varenr. 9054238 Beskrivelse: Yverbrænder til at fjerne

Læs mere

i Ytong porebeton Fastgørelse med fischer Dato: Marts 2013 - Blad: 290 - Side: 1/11

i Ytong porebeton Fastgørelse med fischer Dato: Marts 2013 - Blad: 290 - Side: 1/11 Dato: Marts 2013 - Blad: 290 - Side: 1/11 Fastgørelse med fischer i Ytong porebeton Xella Danmark A/S Sønderskovvej 11, Ørum 8721 Daugaard Telefon.: 75 89 50 66 Fax: 75 89 60 30 www.xella.dk Dato: Marts

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA 1 1. Vægprofil 2. Væggummi 3. Hængselsprofil 4. Gummiliste 5. Sidestykke venstre 6. Sidestykke højre 7. Tagrende 8. Hængselsprofil (identisk

Læs mere

Kontrol og måleteknik

Kontrol og måleteknik Kontrol og måleteknik Indledning Industrialiseringen inden for træindustrien har medført et større krav til nøjagtighed, dvs. overholdelse af fastlagte mål ud fra en arbejdstegning. For at overholde disse

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR MITSUBISHI OUTLANDER, CITRÖEN C-CROSSER, PEUGEOT /2007- TYPE 1630 TRÆK NUMMER: AFTAGELIGT SYSTEM

MONTERINGSVEJLEDNING FOR MITSUBISHI OUTLANDER, CITRÖEN C-CROSSER, PEUGEOT /2007- TYPE 1630 TRÆK NUMMER: AFTAGELIGT SYSTEM FOR MITSUBISHI OUTLANDER, CITRÖEN C-CROSSER, PEUGEOT 4007 09/2007- TYPE 1630 TRÆK NUMMER: 31-2781-20 AFTAGELIGT SYSTEM Godkendelsesnummer D-værdi Max belastning (horisontalt) Max belastning (vertikalt)

Læs mere

Indhold. Tekniske data

Indhold. Tekniske data Brugermanual Worker Indhold Indhold Nr. Dele Antal 1 Sikkerhedslås 1 2 Håndtag 1 3 Stang 1 4 Varmekontakt 1 5 Unbrakonøgle (Indbygget i flamingoskæren) 6 Skæreklinge Pr. ordre 7 Adapter skærehoved 2 8

Læs mere

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil:

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil: 1 VIGTIGE OPLYSNINGER... 2 1.1 Værktøj... 2 1.2 Bolte... 2 2 SAMLING AF SILOBUND... 3 2.1 Ramme... 3 2.2 Ben... 4 2.3 Bundplader... 5 2.3.1 Spånpladeoverbygning... 6 2.3.2 Ståloverbygning... 6 2.4 Forstærkninger...

Læs mere

side 1 Der tages forbehold for trykfejl

side 1 Der tages forbehold for trykfejl Gevindreperationssæt..Side 2-4 Løse gevindindsatse Side 4-6 Montageværktøjer...Side 7 Udtræksværktøjer...Side 7 Værkstedssæt..Side 8 Teknisk information.side 9 side 1 Gevindreperationssæt - M Varenr. Tap

Læs mere

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin Monteringsvejledning for forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning skulle samlingen af et af vores komplet leverede carport-byggesæt ikke være

Læs mere

Installation af hukommelses- og udvidelseskort

Installation af hukommelses- og udvidelseskort Denne vejledning hjælper dig med at fjerne hukommelses- eller udvidelseskort. Brug følgende illustration til at finde stikket til det kort, du vil fjerne. Stik til harddisk 1 Stik til udvidelseskort Stik

Læs mere

Selvjusterende kobling (SAC-kobling) Teknik Specialværktøj/Brugsanvisning

Selvjusterende kobling (SAC-kobling) Teknik Specialværktøj/Brugsanvisning Selvjusterende kobling (SAC-kobling) Teknik Specialværktøj/Brugsanvisning I henhold til gældende lov påtager Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG sig intet ansvar ud fra, eller i forbindelse

Læs mere

Diamantborestander BST 182 V/S

Diamantborestander BST 182 V/S DK Brugsvejledning 1-10 Diamantborestander BST 182 V/S 1 Brugsvejledning Vigtige sikkehedsoplysninger Advarsler: Advarsel om almindelig fare Advarsel om højspænding Advarsel om varm overflade Maskinen,

Læs mere

CurveSign. Monteringsprofil. CurveSign skiltesystem er konstrueret på grundlag af et lodret modul på 17 mm.

CurveSign. Monteringsprofil. CurveSign skiltesystem er konstrueret på grundlag af et lodret modul på 17 mm. CurveSign skiltesystem er konstrueret på grundlag af et lodret modul på 17 mm. Den lodrette afstand mellem to skilte af mm. For ethvert af skiltene gælder der at: Højde = modulhøjde - Højde = 2x17 - =

Læs mere

Fremstilling af en hvilegangs-hage og palletter.

Fremstilling af en hvilegangs-hage og palletter. Fremstilling af en hvilegangs-hage og palletter. Tag et stykke skinnemessing, 3,0mm. Lav et kryds der viser centrum, og centrer med en kørner. Mål dit ganghjuls Ø og del med 2, sådan at du kender radius.

Læs mere

Betjeningsvejledning til Carnival Camper

Betjeningsvejledning til Carnival Camper Betjeningsvejledning til Carnival Camper Kære kunde Tillykke med Deres nye Kia Carnival Camper. Kia Motors bestræber sig på at leverer et optimalt produkt. Vi vil med dette tillæg skitsere hvordan indretningen

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug.

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug. Side 1 185276-1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg w w w. p l u s. d k Side10 Senest revideret Jan 2019 Side 14 185274-1 18537-1 18536-1 185278-1 Side 19 Side 24 Legetårn medfølger

Læs mere

Ophæng til ventilationsanlæg og trapezlofter

Ophæng til ventilationsanlæg og trapezlofter 92 ventilationsanlæg og trapezlofter Befæstigelse for ventilationsanlæg Rørbøjle LGS Side 94 Ophængsbeslag LKH / LKHN Side 96 Befæstigelse for trapezlofter Ophængsbeslag for TZ, TZH Side 99 tilbehør 93

Læs mere

CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.:47455

CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.:47455 CNC drejning med C-akse, avanceret (2-sidet) AMU nr.: INDHOLDSFORTEGNELSE Forord 3 Opretning af radiale C-akse værktøjer 4 Drejning med pinolstøtte 5 Drejning mellem pinoler 6 Valg af værktøj ved pinoldrejning

Læs mere

Vildmarksbad konstruktionsvejledning

Vildmarksbad konstruktionsvejledning Vildmarksbad konstruktionsvejledning 1 Indledning: Inden konstruktionen påbegyndes, er det vigtigt at læse hele vejledningen igennem. Det anbefales på det kraftigste, at konstruktionen af vildmarksbadet

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018 w w w. p l u s. d k 185276-1 Side 1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg Senest revideret Jan 2018 185274-1 Side10 Side 14 18537-1 Læs denne vejledning grundigt igennem. 185278-1 Side

Læs mere

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde:

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde: Skydepartier Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden du begynder at montere. Se komponentliste på næste side. OBS! Næsten alle skruer er Torx-skruer. De skal bruge en T20 Torx-bit

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 -

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Mit FinePrint gedruckt - bitte bei www.context-gmbh.de registrieren. Monteringsvejledning for Snebelastning: 1,00 KN / m² Vindbelastningsklassifikation: 2 forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde!

Læs mere