sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1"

Transkript

1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

2 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger via mobiltelefonen fra kunder, der bruger MobilePay. Hvad består MobilePay Business af? Din virksomheds aftale om MobilePay Business består af to dele en smartphone-app, hvor din virksomhed kan modtage betalinger fra kunder, der bruger MobilePay, og et modul til administration af MobilePay Business. Virksomheden får adgang til modulet via Business Online, som er vores netbankløsning til erhvervskunder. MobilePay Business-app en Med MobilePay Business app en kan din virksomhed modtage betalinger fra MobilePay-brugere, og i app en kan du nemt få overblik over de betalinger, virksomheden har modtaget. I app en kan du også uploade virksomhedens logo, så det bliver synligt for MobilePay-brugerne anmode MobilePay-brugere om betalinger afstemme betalinger og eksportere data om betalinger til et regneark.

3 MobilePay Business-modulet MobilePay Business-løsningen administreres via MobilePay Business-modulet i Business Online, hvor du kan se en oversigt over virksomhedens mobile enheder med MobilePay Business ændre navn på og kontonummer for de mobile enheder med MobilePay Business overføre penge fra den konto, virksomheden har tilknyttet MobilePay Business, til en af virksomhedens andre konti. Hvis din virksomhed i forvejen bruger Business Online og har adgang til Cash Management-modulet, skal du dog bruge Cash Management-modulet til at overføre penge og ikke MobilePay Business-modulet. Danske bank 3

4 4 Danske bank Sådan kommer du i gang med MobilePay Business Så snart din virksomhed har indgået en aftale om MobilePay Business med Danske Bank, og du har modtaget et bruger-id, en midlertidig pinkode og en nøgleviser, kan du aktivere MobilePay Business ved at følge vejledningen herunder. Bemærk, at hvis din virksomhed allerede bruger Business Online, skal du springe direkte til trin Gå til vores hjemmeside Klik på Log-on øverst til højre og vælg Business Online i menuen. Indtast dit bruger-id og din midlertidige pin kode, og vælg derefter en ny pinkode. Indtast en nøgle fra nøgleviseren. Du er nu logget på Business Online. Klik på Andre services i menuen i Business Online. Klik derefter på Opret mobil enhed under MobilePay Business for at oprette en eller flere mobile enheder med navn, mobilnummer og kontonummer.

5 Danske bank 5 5 Download MobilePay Business-app en i App Store eller Google Play til den mobile enhed. App en findes til styresystemerne ios og Android. Du kan også scanne QR-koden med din smartphone. 6 Sæt app en op som beskrevet under Sådan sætter du MobilePay Business-app en op nedenfor. Efterfølgende vil du modtage mærkater, som du kan sætte op i virksomheden for at gøre kunderne opmærksomme på, at de kan betale med MobilePay. Mærkaterne er gratis og bliver leveret på den adresse, der er angivet i virksomhedens Business Online-aftale.

6 6 Danske bank sådan sætter Du mobilepay business-app en op Når du har aktiveret MobilePay Business som beskrevet ovenfor, er du klar til at sætte app en op. Det gør du ved at trykke på Aktiver i selve app en og følge vejledningen på skærmen: Indtast det mobilnummer, der skal bruges til at modtage betalinger fra MobilePaybrugere. Bekræft virksomhedens navn.

7 Danske bank Du modtager aktiveringskode på sms. Indtast aktiveringskode. Vælg en kode på fire cifre, der skal bruges til at logge på app en fremover. Nu er din virksomhed klar til at modtage betalinger fra MobilePay-brugere.

8 8 Danske bank upload Din virksomheds logo Du kan med fordel uploade din virksomheds logo i Mobile Pay Business. På den måde kan dine kunder se logoet i MobilePay, når de skal betale med app en og befinder sig i nærheden. For at uploade virksomhedens logo skal du gøre følgende: 1 2 Tryk på feltet ved siden af virksomhedens navn i Indstillinger i menuen i MobilePay Business Upload et billede af logoet. Du kan blot tage et billede af logoet og uploade det. Du får dog det bedste resultat, hvis du bruger et kvadratisk logo, der er gemt som et billede på din telefon. Du kan f.eks. sende det til din telefon fra din computer.

9 Danske bank 9 registrer Din virksomheds PlaCering I app en kan du også registrere din virksomheds placering. På den måde vil kunder, der befinder sig i nærheden, automatisk få vist din virksomheds navn og telefonnummer i MobilePay, når de skal betale. Kunderne kan derfor nemt finde din virksomheds oplysninger og undgår at skulle taste det 8-cifrede mobilnummer. For at registrere din virksomheds placering i MobilePay Business-app en skal du gøre følgende: Gå til menuen og vælg Indstillinger. Vælg Placering. Klik på kortet og vælg virksomhedens placering. Sæt flueben ved Vis min virksomheds placering.

10 10 Danske bank menuen i mobilepay business-app en I menuen i MobilePay Business-app en finder du følgende funktioner: Aktivitetsliste, som viser de modtagne betalinger og dagens omsætning Funktion til at anmode kunder om betaling Indstillinger Hjælp til brug af MobilePay Business Log af-funktion. Du finder en beskrivelse af de forskellige punkter i menuen herunder.

11 Danske bank 11 aktiviteter I aktivitetslisten kan du se de betalinger, din virksomhed har modtaget i MobilePay Business. Aktivitetslisten opsummerer automatisk beløbene hvert døgn, så du nemt kan se, hvor meget du har modtaget hver dag. Du har også mulighed for at afstemme betalinger. Ved at trykke på pilen i højre hjørne får du adgang til funktionen Eksport af data. Her kan du eksportere data for modtagne betalinger til et regneark i CSV-formatet, så du kan integrere dem i virksomhedens økonomisystem. Du kan selv vælge den periode, du ønsker at eksportere data for.

12 12 Danske bank Anmod Med funktionen Anmod kan du anmode kunder om en betaling. Funktionen fungerer på samme måde som i MobilePay-app en til private. Du kan anmode op til 15 kunder ad gangen om det samme beløb. Indstillinger Her kan du ændre indstillingerne for MobilePay Business-app en. Hvis du vil ændre navn og kontonummer for en mobil enhed skal du dog logge på MobilePay Business-modulet i Business Online fra en computer. Hjælp I Hjælp finder du svar på spørgsmål om MobilePay Business og kontaktoplysninger, hvis du har brug for hjælp til MobilePay Business. Log af MobilePay Business-app en logger dig automatisk af efter et stykke tid. Hvis du selv ønsker at logge af tidligere, skal du bruge funktionen Log af.

13 Danske bank 13 beskrivelse af en betaling fra mobilepay til mobilepay business Dine kunder kan betale til din virksomhed via MobilePay i tre enkle trin: 1 2 Kunden skal indtaste din virksomheds telefonnummer (det telefonnummer, som virksomheden har tilknyttet MobilePay Business). Kunden skal skrive det beløb, der skal betales. Det er en god ide at bede kunden om at tjekke, at han/hun har indtastet telefonnummeret korrekt, inden han vælger Send penge. Kunden modtager en kvittering på, at beløbet er sendt. Kvitteringen ser anderledes ud end den, kunden modtager, når han sender penge til en anden privatperson. Af kvitteringen fremgår din virksomheds navn og eventuelt logo samt tidspunktet for betalingen. 3 Kunden skal vælge Send penge.

14 14 Danske bank Spørgsmål og svar om MobilePay og MobilePay Business Herunder finder du en liste med typiske spørgsmål om MobilePay og MobilePay Business. Ofte stillede spørgsmål om MobilePay Kan alle privatpersoner betale med MobilePay? MobilePay kan bruges af alle, uanset hvilken bank de har. Det kræver kun en smartphone (iphone, Android eller Windows Phone) med MobilePay. For at downloade app en skal kunden være mindst 15 år og have et dansk CPR-nr. samt en dansk konto med et dansk betalingskort (Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron eller Dankort). Hvor meget kan kunden overføre med MobilePay? Kunden kan overføre op til kr ,00 på én gang og op til kr ,00 pr. dag. Kunden kan maksimalt overføre kr ,00 på et år. Jeg har oplyst forkert mobilnummer til kunden hvad gør jeg? Inden kunden sender pengene, kan kunden se navnet på modtageren. Du skal derfor altid bede kunden tjekke, at din virksomheds navn fremgår af skærmen, inden kunden vælger Send penge. Hvis kunden alligevel overfører pengene til en forkert modtager, skal kunden ringe til Danske Bank, Support Direkte på

15 Danske bank 15 ofte stillede spørgsmål om mobilepay business Jeg har brug for hjælp til MobilePay Business hvad gør jeg? Du kan ringe til os på vi svarer døgnet rundt. Du kan også skrive til os på Hvordan kan jeg se, om kunden har betalt? Når kunden har betalt, kan du se det i MobilePay Business med det samme. Beløbet og kundens navn vil fremgå. I Aktiviteter kan du altid se de betalinger, du har modtaget. Husk at trække ned i siden for at opdatere listen med de seneste betalinger. Hvordan giver jeg kunden en kvittering? Kunden får en kvittering for selve overførslen i MobilePay. Du skal stadig give kunden en købskvittering, som du plejer. Min firecifrede MobilePay-kode er blevet spærret hvad gør jeg? Ring til os på vi kan hjælpe dig med at hæve spærringen. Jeg vil gerne have, at betalingerne går ind på en anden konto. Hvordan skifter jeg kontonummer? Du kan ændre det kontonummer, der er tilknyttet MobilePay Business i MobilePay Business-modulet i Business Online.

16 Danske Bank Holmens Kanal 2 12 DK 1092 København K Telefon Danske Bank A/S CVR-nr København

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Handicapkørsel Som svært bevægelseshæmmet kan du få adgang til kollektiv trafi k, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank

Kom godt i gang med Netbank Velkommen til din nye netbank. Kom godt i gang med Netbank Vi har her samlet lidt nyttig information til dig, som du kan have glæde af indtil du har lært din Netbank bedre at kende. Ud over denne Kom godt

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort

Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Manual til Roskilde Kommune Betalingskort Indhold Hvordan logger jeg ind første gang?... 2 Hvordan indbetaler jeg penge på mit barn betalingskort?... 3 Hvordan ser jeg hvad mit barn har forbrugt på betalingskortet?...

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger

få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger få mere UD af Banken VirksomheDens Daglige forretninger 2 Danske Bank DANSKE BANK 3 Virksomhedens daglige forretninger Som erhvervskunde i Danske Bank har I mange muligheder for at klare jeres virksomheds

Læs mere

Vejledning til ereolens app til Android enheder

Vejledning til ereolens app til Android enheder Vejledning til ereolens app til Android enheder 26-01-2015 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App til smartphones og tablets?... 3 2. Opdatering af styresystem på din Android enhed... 4 3. Hvordan

Læs mere

Kom godt i gang med Netbank NemID

Kom godt i gang med Netbank NemID Kom godt i gang med Netbank NemID Med dit NemId er du klar til at komme på Netbank. NemID består af et bruger-id, en adgangskode og et nøglekort. Første gang du logger på Netbank med NemID, skal du bruge

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

Kom godt i gang med Danløn

Kom godt i gang med Danløn Kom godt i gang med Danløn Indledning Danløn er et lønsystem, der anvendes via internettet. Da der ikke skal installeres software på den enkelte PC, kan du logge på Danløn fra en hvilken som helst PC med

Læs mere

Virksomhedsaftale med MenuCard

Virksomhedsaftale med MenuCard Giv dine medarbejdere flere fordele! Med et MenuCard kan dine medarbejdere spare 25% på restaurantbesøg på over 140 spisesteder i Danmark. Det kan bruges privat og til forretningsmøder i byen, når der

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] [jobsøgende] sådan gør du... [opret jobagent] Opret jobagent Hvad er en jobagent En jobagent gemmer information om den type job, du søger efter, når du er inde i menuen under 'Find job'. En jobagent gør

Læs mere

sådan gør du... [meld dig ledig]

sådan gør du... [meld dig ledig] [jobsøgende] sådan gør du... [meld dig ledig] som dimittend Meld dig ledig på Jobnet Dimittend Denne vejledning skal du kun anvende, hvis du kan sige ja til følgende: Du er nyuddannet, optaget eller på

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et bachelortilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til ansøgningssystemet!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til ansøgningssystemet! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa en kandidatuddannelse med kandidattilvalg Du kan kun søge om optagelse på kandidatuddannelse med kandidattilvalg, hvis du har afsluttet eller er i gang med

Læs mere

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk

Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk Midlertidig vejledning til tolkebooking.dk På www.tolkebooking.dk kan du booke tolk på nettet. Er du allerede kunde hos CFD Vi lukker langsomt op, så I starten er det kun kunder der har modtaget et brugernavn

Læs mere

Kom nemt i gang med. TRE fra ScanDis A/S

Kom nemt i gang med. TRE fra ScanDis A/S Kom nemt i gang med TRE fra ScanDis A/S TAL SEORD TEX Denne korte manual gør det muligt, hurtigt og nemt, at komme i gang med at bruge programmerne ViTal, ViseOrd og ViTex fra ScanDis A/S Kom nemt i gang

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 4 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012

Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K. Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Rejsekort A/S Borgergade 14, 3. sal DK-1300 København K Rejsekort rejseregler Gældende fra den 1. juli 2012 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er rejsereglerne?...2 2. Hvad er rejsekort?...2 3. Hvad skal du vide

Læs mere

Intro til Fronter for studerende

Intro til Fronter for studerende Intro til Fronter for studerende I denne manual vil vi gennemgå: - Login i Fronter - Fronters brugerflade - Dagens (Fronters forside) - Navigation i rum og læsning/upload af dokumenter - Hvordan man opdaterer

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN FIRKLØVEREN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Firkløveren,

Læs mere