Stribonitten. Forældremøde med valg til bestyrelsen d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stribonitten. Forældremøde med valg til bestyrelsen d. 26.3.2014"

Transkript

1 Stribonitten Forældremøde med valg til bestyrelsen d

2 Dagsorden. 1. Velkommen V/Helle Madordning V/Birthe Spørgsmål og svar (kaffe pause.) Eftermiddags madordning evaluering. 3. Formandens beretning, herunder budget. v/flemming Andersen Året der kommer v. Helle Hinnerup Valg til bestyrelsen og aktivitets udvalget Herunder også valg af suppleant og revisor. 6. Indkommende forslag, skal være formanden i hænde 8 dage før Eventuelt Tak for i aften.

3 Referart af madordning debat 2. Efter Birthe havde fremlagt tanker om mad og frokost ordning var det muligt for forældrene at give deres holdninger til kende både i forhold til frokostordningen og vores egen frugt og eftermiddagsmads ordning. Der var blandede holdningerne til den lovbestemte frokostordning, nogle syntes at det er dyrt, andre syntes at det er dejligt at børnene får så varieret mad og at de ikke selv skal smøre madpakke. De forældre fra vuggestuen der var fremmødt vil gerne have frokost ordning i børnehaven, deres børn starter meget snart i børnehaven. I forhold til vores egen frugt og eftermiddagsmads ordning så var alle glade for den og havde gode oplevelser med maden, nogle oplever i at børnene i kraft af vores eftermiddagsmadsordning ikke er så kræsne mere, de tør smage på forskellige madvarer. Der blev spurgt ind til om børnene kunne deltage i madlavningen og det er der ikke tid til, børnene kan være med hvis det er muligt, de står i dag og kigger med mens Birthe tilbereder maden og hygger sig meget med det. Vores egen frugt og eftermiddagsmadordning havde en prøve tid på et år og derfor skal bestyrelsen nu tage stilling til om der er stemning for at den fortsætter. Den lovbestemte frokostordning vare i 2 år, hvis den bliver en realitet og træder i kraft januar 2015 og vil så være til debat igen i Der er mange praktiske ting der skal falde på plads. Der ydes fra kommunens side søskende rabat på den billigste plads. Dvs. har man et barn i vuggestuen og et i børnehaven med frokostordning så er der 50% søskende rabat. Hvis madordningen træder i kraft vil prisen januar 2014 være 503,00 kr. vores egen frugt- og eftermiddagsmadordning, skal betales ved siden af og er stadig 150,00 kr. med rabat på 50kr. til søskende i børnehaven. Reelt set har I 3 muligheder: 1. Frokostmåltid. 503,00 i 2014 priser. 2. Frokost måltid og frugt-og eftermiddagsmad.653,00 i 2014 priser. 3. Frugt- og eftermiddagsmad 150,00 i 2014 priser. Meningstilkendegivelsessedlen som I har fået sendt på mail før mødet d skal returneres inden for fristen som er d hvis I fravælger frokost ordningen. Der er lavet en lille seddel angående vores egen ordning som I gerne må returnere senest 30, Den vil hænge på jeres pladser torsdag d Personalet har den opfattelse at det ikke vil kræve det store af os 15 minutter ekstra til oprydning efter maden mere end vi bruger idag, vi kan se fordele og ulemper ved ordningen. Bliver den en realitet vil vi gøre vores bedste til at det bliver en god oplevelse at spise sammen i Stribonitten. Alle skal så have hygiejne certifikatet.

4 Lidt fakta om madordning Ifølge loven skal alle børn tilbydes et sundt frokost måltid alle hverdage. Men det er muligt at fravælge tilbuddet. Det er forældrebestyrelsen der kan beslutte at fravælge tilbuddet. Den enkelte forældre kan ikke vælge til eller fra, det et fælles tiltag. Ordningen fravælges hvert 2 år, med ophør 6 mdr. efter. Pris pt 503,00 kr. pr måned pr. barn, der gives søskende rabat.

5 Madordning Velkommen til madordning. Kost råd. Kostplan. Stribonitten kostpolitik.

6 Velkommen til Madordning Vores barn spiser ikke aftensmad mere Vores barn er begyndt at smage mere forskelligt

7 Kost råd

8 Kostplanen Madplan uge: 36 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Morgenmad: Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Børnehaven Børnehaven Børnehaven Børnehaven Børnehaven Formiddagsmad: Frugtfad m/ grovbolle Frugtfad m/ grovbolle Frugtfad m/ grovbolle Frugtfad m/ grovbolle Frugtfad m/ grovbolle Frokost: Fiskefad på gr.sagsbund - Små rugbrødssnitter m/ lever- Kyllinggryde m/ K.mos - Mannagrød m/ frugtmos Æggeroulade m/ gulerødder bulgur - grovboller posteg - Fars - banan broccoli grovflutes agurk - asie Eftermiddagsmad: Grovbrød m/ makralsalat Gr.sagssnack m/ grovboller Hj.lavet yoghurt - grovbolle Bagt K.mos m/ skinke - grønt Kyllingsalat m/ grovboller Madplan uge: 37 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Morgenmad: Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med Morgenmad sammen med børnehaven børnehaven børnehaven børnehaven børnehaven Formiddagsmad: Frugtfad m/ grovbrød Frugtfad m/ grovbrød Frugtfad m/ grovbrød Frugtfad m/ grovbrød Frugtfad m/ grovbrød Frokost: Boller i karry m/ vilde ris Små rugbrødssnitter m/ lever- Indianergryde m/ fuldkorns- Hirsegrød m/ kogte pærer- Lever/oksekødsfad m/ revne bønner posteg - pølse - Kippers pasta stykker gr.sager - kartf. - tomatsovs agurk - peber - røræg Eftermiddagsmad Gr.sagssnack m/ små Tykmælk m/ rest. Havragryn Grovbrød m/ pølse - agurk Pitabrød m/ tun- salat - grønt Boller m/ ost - peber grovbrød

9 Kost politikken Kostpolitik i Børnehuset Stribonittens Vuggestue. Dagens måltider skal: Dække minimum 45 % - 70% af barnets daglige energibehov. Være båret af lysten til at spise alsidig sund mad der smager godt. Være en oplevelse hvor alle sanser og motoriske færdigheder stimuleres, bruges og udvikles. Give positivt og tæt samvær omkring maden mellem børn og voksne. Give børnene en oplevelse af at være en del af et fællesskab og udvikle selvværdsfølelsen gennem deltagelse i aktiviteter omkring madtilberedning, servering og spisning. Kostpolitikken tager udgangspunkt i fødevarer styrelsens anbefalinger for vuggestue børn, i pjecen anbefalinger for et frokostmåltids ernæringsmæssige kvalitet til børn i daginstitutioner. Vi har samtidig fået råd og vejledning af økonoma Bente Skov Petersen. Vi forsøger fortrinsvis at sørge for at alle basis råvarer, så som korn, mel, mejerivarer, vil være økologiske og da Børnehuset har sukkerfattig fødselsdag kostpolitik for børnehavebørn, vil det også gøres sig gældende for vuggestuebørnene. Forplejningen i løbet af en dag består af 1 frokostmåltid, samt 2 mellemmåltider og morgenmad til dem der står tidligt op Vi forventer at servere 3-4 varme frokost måltider og 1-2 smørebrødsdage med eventuelt lidt lunt on the side om ugen. Frokosten tilberedes og serveres mellem og af uddannet køkkenleder og af pædagogiske årsager spiser personalet en symbolsk portion mad sammen med børnene. Når det er muligt deltager børnene aktivt i madlavning, borddækning afhentning af maden. De personaler der i køkkenleders fraværd skal tilberede mad til vuggestuebørnene har selvfølgelig hygiejne certifikat. Special kost og kost hensyn. Børnehuset kan desværre ikke tage hensyn til specielle ønsker i forhold til kosten, har barnet en allergi eller andet der kræver speciel kost, bedes man selv medbringe mad til måltiderne, der ydes refusion i forhold til madordningen, som vil svarer til kommunens aktuelle pris på madordning til børnehave børn. Dette kræver dog at børnehuset modtager en lægeerklæring der bekræfter barnets allergi eller andet. Børnehuset vil i en kortere periode i tæt dialog med forældrene, gerne hjælpe med at af prøve om der kan være forskellige madvarer barnet ikke kan tåle, ved at udlade det af kosten, men efter 1 måned skal børnehuset modtage en lægeerklæring der bekræfter barnets allergi elles vil barnet få den mad der er på vuggestuens kostplan. Udarbejdet af Birthe Rasmussen Køkkenleder og Helle Hinnerup Leder Godkendt af bestyrelsen d revideret d

10 Formandens beretning. De sidste sten er rullet på plads i de seneste års store forandringer for Stribonitten Münstervej blev solgt til 1,5 mio kr. Optaget lån i Münstervej 1,5 mio kr. indfriet Finansieringen for ombygningen er på plads lagt ind i driftbudgettet Realkreditlån Merkur lån

11 Formandens beretning Årsregnskab for 2013 Underskud på kr. som forventet Særlige forhold i 2013 Forrentning af 1,5 mio lån = kr. Tinglysning tilstandsrapporter mv. = kr. Håndværkerudgifter og inventar = kr.

12 Regnskab for foreningen Børnenes Vel i Strib for perioden RESULTATOPGØRELSE 2013 kr. Indtægter: Kontingent 4 stk. a 100 kr. 400,00 Indtægter Sommerfest 164,42 Indtægter Halloweenfest 2.850,00 Renteindtægter 10,23 Indtægter i alt 3.424,65 Omkostninger: Bankgebyrer 260,00 Udgifter Sommerfest 876,90 Udgifter Halloweenfest 1.644,02 Omkostninger i alt 2.780,92 Årets resultat 643,73 BALANCE pr Aktiver: Popcornmaskine 2.300,00 Tilgodehavende udlæg, byggeri Stribonitten ,53 Kassebeholdning 2.155,50 Middelfart Sparekasse konto ,40 Aktiver i alt ,43 Passiver: Egenkapital ,70 Årets resultat 643,73 Egenkapital ,43 Passiver i alt ,43

13 Reklame. Året der kommer. Nye ideer. Gade marked. Udarbejdelse af kvalitetsrapport. Workshop med kommunen. Børnemiljø vurdering Sprogvurdering Temperatur måling. Læringsmiljøvurdering Læreplanen Udvikling af hus ude og inde. Søge fonde. Udfordringer med Kommunen. Brug af gymnastik hal og svømmehal.

14 Valg til bestyrelsen På valg Astrid, Alejo, Tine og Flemming. 4 medlemmer skal vælges samt suppleant og revisor; Følgende medlemmer blev valgt: 1.Tine (Emmas Mor vuggestue) 2.Alejo (Martins far børnehave) 3.Anders (Ellens far børnehave) 4.Nicolaj (Ida Margrethes far børnehave) Formanden skal udpeges i aften: Tine Aalykke. Suppleant: Lonnie(Karen Maries mor børnehave) Revisor: Christina (Marius mor vuggestuen) Der afholdes årligt 4-6 møder. Bestyrelsen er virksomheds ansvarlig men hæfter ikke økonomisk, medmindre man er meget uansvarlig grænsende til svindel og uetisk disponering vi er også forsikret.

15 Privatiseringsprocessen mod Valg til Aktivitets udvalget. 3 kerne medlemmer og 5-6 praktiske hjælpere. Følgende kerne medlemmer blev valgt: 1 Anne ( Jacobs mor børnehaven) 2 Lonni (Karens mor børnehaven) - Jan tager en tørn mere (Silles far børnehaven) Praktiske hjælpere: der blev ikke valgt nogen, aktivitetsudvalget anbefalede at man sætter en seddel op og søger hjælperen til de forskellige arrangementer. Aktivitets udvalget holder 2 fester, sommerfest og halloween.

16 OBS Nye åbnings tider Vi udvider åbningstiden med 1 time om ugen. Mandag-torsdag Fredag

Kostpolitik for Helsted Børnehus

Kostpolitik for Helsted Børnehus Kostpolitik for Helsted Børnehus Hvorfor en kostpolitik? Der er fart på i børnenes dagligdag der skal, lege og lærer en masse nyt. Børnene skal vokse og udvikle sig og det er derfor vigtigt at de får,

Læs mere

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen

Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18. Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Velkommen til Børnehuset Sommerfuglen Indhold: Velkommen 4 Om os 5 Privat 8 Opstart 10 Hverdagen 13 Goddag og farvel 18 2 Garderoben 20 Mad og drikke 23 Fest 26 Ferie og fri 28 Sygdom 29 Forældresamarbejde

Læs mere

Frokostordninger i daginstitutionerne - hvad ønsker forældrene. En landsdækkende undersøgelse i kommuner og institutioner 2011

Frokostordninger i daginstitutionerne - hvad ønsker forældrene. En landsdækkende undersøgelse i kommuner og institutioner 2011 Frokostordninger i daginstitutionerne - hvad ønsker forældrene En landsdækkende undersøgelse i kommuner og institutioner 2011 Frokostordninger i daginstitutionerne hvad ønsker forældrene Undersøgelsen

Læs mere

Til nye børn og deres forældre

Til nye børn og deres forældre Velkommen til Børnegården Ryesgade 80 Information fra Køkkenet Til nye børn og deres forældre Køkkenleder Mit navn er Bettina og er uddannet køkkenassistent fra Suhr s husholdningsskole i 1984 og har deltaget

Læs mere

KOSTPOLITIK FOR MADEN DER SERVERES PÅ BØDKERGÅRDEN. Indholdsfortegnelse:

KOSTPOLITIK FOR MADEN DER SERVERES PÅ BØDKERGÅRDEN. Indholdsfortegnelse: KOSTPOLITIK FOR MADEN DER SERVERES PÅ BØDKERGÅRDEN Indholdsfortegnelse: 1. Formålet med en kostpolitik på Bødkergården 2. Fødevarestyrelsens anbefalinger for kost til børn. 3. Børnenes energi- og væskebehov

Læs mere

Velkommen til Institutionen Midtby. Børnehuset Langelinie WEBUDGAVE BØRN OG UNGE

Velkommen til Institutionen Midtby. Børnehuset Langelinie WEBUDGAVE BØRN OG UNGE Velkommen til Institutionen Midtby Børnehuset Langelinie BØRN OG UNGE Velkommen til Institutionen Midtby Institutionen Midtby består af 6 huse, 4 børnehaver og 3 vuggestuer. Tilsammen en institution med

Læs mere

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk

Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk Velkommen Egebjergvang 72 og 74 Tlf. 44 77 18 90 Email: inst-egebjerg3@balk.dk OM BØRNEHUSET Ved Skoven Børnehuset ligger i et spændende, nybygget boligområde med mange forskellige bebyggelser og rekreative

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset.

Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Med denne pjece vil vi gerne byde nye børn og forældre velkommen i børnehuset. Det er en stor begivenhed for dit barn og sikkert også for jer, da I skal aflevere det dyrebareste I har, at starte i vuggestue/børnehave,

Læs mere

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus

Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Kostpolitik ved evt. madordning i Hornsyld Idrætsbørnehus Forord I Hornsyld Idrætsbørnehus sætter vi fokus på sund kost. Derfor har vi fundet det relevant at udvikle en kostpolitik, idet vi anser barnets

Læs mere

Mad- og Måltidspolitik

Mad- og Måltidspolitik Mad- og Måltidspolitik 2014 Idræts og naturbørnehuset Tingvej 3 6535 Branderup J 13-01-2014 2 Mad- og Måltidspolitik 1. Derfor er det vigtigt at vi har en mad- og måltidspolitik. Hvad og hvorfor: - Idræts-

Læs mere

Vuggestuen Sydvesten. - En del af dagtilbud Sofiendal. Pædagogisk profil og læreplaner.

Vuggestuen Sydvesten. - En del af dagtilbud Sofiendal. Pædagogisk profil og læreplaner. Vuggestuen Sydvesten - En del af dagtilbud Sofiendal isk profil og læreplaner. 2012 PÆDAGOGISK PROFIL VUGGESTUEN SYDVESTEN 2012 Organisering og normering Vuggestuen Sydvesten er en del af dagtilbud Sofiendal,

Læs mere

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution.

Tøjhushavens Børnehus åbnede 1. august 1997 som en puljeordning under Randers kommune. 1. juli 2011 blev Tøjhushavens Børnehus privatinstitution. Indhold Velkommen... 2 Tøjhushavens Børnehus... 2 Ansatte i Tøjhushavens Børnehus... 2 Åbningstider... 2 Økonomi... 2 Barnets start... 3 Aflevering og afhentning... 3 Forældresamtaler... 3 Samarbejde:...

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

Velkommen til Eventyrhulens side

Velkommen til Eventyrhulens side Velkommen til Eventyrhulens side Her på siden håber vi at du kan finde oplysninger og svar på en stor del af det der rører sig når dit barn enten snart skal starte, eller allerede går i børnehaven. Skulle

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE BORGERPANELET BORGERPANELETS HOLDNINGER TIL VISION 2020 ANDEN UNDERSØGELSE

BALLERUP KOMMUNE BORGERPANELET BORGERPANELETS HOLDNINGER TIL VISION 2020 ANDEN UNDERSØGELSE Side 1 Ballerup Kommune November 2007 Borgerpanelet om: Vision 2020 BALLERUP KOMMUNE BORGERPANELET BORGERPANELETS HOLDNINGER TIL VISION 2020 ANDEN UNDERSØGELSE Udarbejdet af Promonitor Den 14. november

Læs mere

FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6

FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6 Frokostmåltid i daginstitutioner 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 3 ERNÆRINGSMÆSSIGE RAMMER FOR ET SUNDT FROKOSTMÅLTID 4 FORVENTET PRISNIVEAU 5 RETNINGSLINIER FOR FRAVALG AF FROKOSTMÅLTID 6 RETNINGSLINIER

Læs mere

Distriktet ved Tuse Næs

Distriktet ved Tuse Næs Distriktet ved Tuse Næs Årsplan 2014 I Distriktet ved Tuse Næs, udarbejder hver afdeling en gang om året en årsplan som følger skoleåret. Den er tænkt som et arbejdsredskab for os selv og en oversigt for

Læs mere

Skovlund Børnehus. Virksomhedsplan 2010/11. Børnehusets mål er at skabe et sammenhængende miljø, hvor store og små lærer at respektere hinanden.

Skovlund Børnehus. Virksomhedsplan 2010/11. Børnehusets mål er at skabe et sammenhængende miljø, hvor store og små lærer at respektere hinanden. Skovlund Børnehus Virksomhedsplan 2010/11 Børnehusets mål er at skabe et sammenhængende miljø, hvor store og små lærer at respektere hinanden. Nørremarken 9 6823 Ansager Tlf. 75292447 www.skovlundbornehus.dk

Læs mere

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15

Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Forældreinformation for: Josva - vuggestue og børnehave på Hasselvej Og Børnehuset Kaleb 3-6 år på Lerpyttervej Redigeret: april 15 Josva og Børnehuset Kaleb Hasselvej 8 Lerpyttervej 25 7700 Thisted 7700

Læs mere

Mad og måltider i Valhalla Udarbejdet af kostgruppen 2007 Redigeret 2011. Vuggestuen

Mad og måltider i Valhalla Udarbejdet af kostgruppen 2007 Redigeret 2011. Vuggestuen - Mad og måltider i Valhalla Udarbejdet af kostgruppen 2007 Redigeret 2011 Vuggestuen Indledning Denne pjece er en informationsfolder til dig som forældre. Den fortæller om målene for mad og måltider i

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET De syv Have Gerlevvej 3 2700 Brønshøj Tlf. 38 28 10 01 E-mail: 37344@buf.kk.dk 1 Inholdsfortegnelse Inholdsfortegnelse... 2 Kære forældre... 3 Børnehusets ansatte... 4 Børnehusets

Læs mere

Nyhedsbrev for februar

Nyhedsbrev for februar Nyhedsbrev for februar Kære forældre Jeg vil først og fremmest indlede med, at fortælle hvor glad jeg er for, at være blevet pædagogisk leder i Spirrevippen. Jeg glæder mig over, at se og mærke engagerede

Læs mere

Va l l ø B ø r n e h u s

Va l l ø B ø r n e h u s Va l l ø B ø r n e h u s Velkommen Med denne folder vil vi byde nye børn og forældre velkommen til Vallø Børnehus. Når jeres barn starter i institution, er der meget at forholde sig til, og der er mange

Læs mere

Velkommen til Nr. Søby Børnehave

Velkommen til Nr. Søby Børnehave Velkommen til Nr. Søby Børnehave Hej. Børn og voksne siger velkommen til dig og din familie Vores adresse: Nr. Søby børnehave Stoholmvej 26 7840 Højslev Telefonnumre: Hoved nr. 9915 7450 Kontor 9915 7451

Læs mere

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk

BØRNEHUSET BAVNEHØJ. Tranehavevej 15 2450 Københaven SV. Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ Tranehavevej 15 2450 Københaven SV Telefon: 33 66 38 01 www.bornehusetbavnehoj.dk BØRNEHUSET BAVNEHØJ 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Normering...side 3 Lukkedage...side 4 Praktiske oplysninger

Læs mere

Velkommen i Snaremosen

Velkommen i Snaremosen Velkommen i Snaremosen I 2015 har vi følgende fokus punkter: Relationer barn-barn og voksen-barn. Aktiviteter it/ipad og udeliv. Børnehaven Snaremosen Snaremosevej 220, 7000 Fredericia. Tlf.: 72 10 54

Læs mere

Velkommen. i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud

Velkommen. i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud Velkommen i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud Kære forældre, Velkommen i Dagplejen ved Skødstrup Dagtilbud. For at sikre at du/i og dit/jeres barn får så god en start som mulig, er der udarbejdet denne

Læs mere

Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og

Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og Indledning... 4 Det frie institutions valg... 4 Serviceloven... 5 8 Formålsbestemmelsen... 5 BUPL`s Pædagogiske profil... 5 Institutioner for børn og unge... 6 Den pædagogiske opgave og pædagogernes ansvar...

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen

Velkommen til Børnehuset Mælkevejen Velkommen til Børnehuset I Børnehuset er der ansat 14 pædagoger og 7 medhjælpere. Vi har i perioder nogle personer i løntilskud. Leder er: Maiken Toftholm Afdelingsleder er: Pia Kammersgaard Vi er en ny

Læs mere

Mad- & Måltidspolitik

Mad- & Måltidspolitik Mad- & Måltidspolitik For 0-18 års området i Hørsholm Kommune Forord Hørsholm Kommune ønsker at give børn og unge de bedst mulige vilkår for en aktiv, spændende og lærerig hverdag. Skal børnene få nok

Læs mere