Hvem er Dyrup? Dyrup producerer og markedsfører løsninger til dekoration, beskyttelse og vedligeholdelse af alle indendørs og udendørs overflader.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvem er Dyrup? Dyrup producerer og markedsfører løsninger til dekoration, beskyttelse og vedligeholdelse af alle indendørs og udendørs overflader."

Transkript

1 DYRUP Professional

2 Hvem er Dyrup? Dyrup producerer og markedsfører løsninger til dekoration, beskyttelse og vedligeholdelse af alle indendørs og udendørs overflader. Dyrups aktiviteter er i dag koncentreret i Europa. Vor markedsføring foregår gennem egne datterselskaber. Dyrup definerer sit marked som: at tilføre værdi til hjem og bygninger gennem farve, dekoration og vedligeholdelse af overflader. De koncepter og løsninger Dyrup udbyder, understøttes af et bredt sortiment af træbeskyttelsesprodukter på alle markeder samt et sortiment af malingsprodukter på udvalgte markeder.

3 Byggeplads Dyrup Professional er en god sparringspartner, hvis du skal bruge maling til en byggeplads. Vi leverer direkte til byggepladsen efter aftale, kontakt blot din salgskonsulent for et godt tilbud. Vi kan også tilbyde store produktioner (min liter) så du kan få det samme batch-nummer til hele projektet. Dermed er du sikker på at bruge samme produktion til hele projektet, og du minimerer farve- og glansforskelle ved reparationer. Derudover har vi også mulighed for at levere i forskellige store emballager, f.eks. 200 og 1000 liter.

4 Byggepladsen 6027 DYRUP Let Maskin Spartel Medium er let sandspartelmasse til påføring med sprøjte. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til spartling af puds, beton, gipsplader, væv m.m. i tørre rum. Let Maskin Spartel medium fylder godt og synker minimalt. Kan påføres i op til 3 mm lagtykkelse DYRUP Let Sprøjtespartel Medium er let sprøjtespartel til påføring med sprøjte. Produktet anvendes til spartling af beton, puds mv. samt spartling i tørre rum. Let at spartle og slibe og kan filses. Kan påføres i op til 4 mm lagtykkelse. Fås også i sæk 6049 DYRUP Let Sprøjtespartel Grov er let sprøjtespartel til påføring med sprøjte. Produktet anvendes til spartling af beton, puds mv. samt spartling til papirsremser i tørre rum. Kan påføres i op til 10 mm. lagtykkelse. Særdeles god vedhæftningsevne. Lang åbentid. Let at spartle og slibe. Kan filses. Fås også i sæk Wagner HC 960 E SSP Sprøjteanlæg til påføring af sprøjtespartelmasse. Velegnet til store projekter. Den nye spartelcontainer med kapacitet op til 100 liter, gør det muligt at spartle store flader uden at efterfylde. Vippebeslaget gør det desuden muligt at vippe pumpen, hvilket er praktisk ved direkte ansugning fra spand og container, men også under transport DYRUP Glasvæv Grundet er stabil men samtidig fleksibel under opsætning. For yderligere at lette opsætningen er der markering på bagsiden. Selv efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbersystem er væven korrekturstabil. Vævtrådene er optimalt fikseret for at give behageligere arbejdsproces med et minimum af hudirritation. Den tidskrævende grunding af glasvæven spares, da den allerede er forgrundet med en god kvalitet plastvægmaling. Den grundede overflade giver en optimal og let malingsfordeling. Er idéel til store projekter, der kræver effektiv og rationel arbejdsgang. Væven giver en flot og robust overfladefinish med mindre malingsforbrug DYRUP Glasfilt Grundet er stabil under opsætning. For yderligere at lette opsætningen er der markering på bagsiden. Selv efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbersystem er væven korrekturstabil. Filten er optimalt fikseret for at give behageligere arbejdsproces med et minimum af hudirritation. Den tidskrævende grunding af filten spares, da den allerede er forgrundet med en god kvalitet plastvægmaling. Den grundede overflade giver en optimal og let malingsfordeling. Er idéel til store projekter, der kræver effektiv og rationel arbejdsgang. Glasfilten giver en flot overfladefinish med mindre malingsforbrug samtidig med at den minimerer risikoen for blakkede overflader DYRUP Glasfilt Plus er stabil i alle retninger. Let at skære i, uanset om det er vådt eller tørt. Glasfilt Plus er hudvenligt og let at arbejde med.

5 BYGGEPLADSen MALINGER DYRUP Vævklæber er en brugsklar klæber. Produktet er let at påføre, fordele og stænker minimalt. Vævklæberen anvendes til opsætning af glasvæv og filt i tørre rum DYRUP Super Filtfylder er en grunder primært til filt. Den er udviklet specielt med henblik på både perfekt fyldning og rigtig gode påføringsegenskaber. Super Filtfylderen kan desuden tones i grundfarver, hvilket giver mulighed for at opnå det optimale slutresultat DYRUP Refleksfri Mat Loftmaling 01 er perfekt til lofter med store lysindfald. Produktet er særdeles velegnet til overflader, som skal være glatte med minimal struktur. Refleksfri Mat Loftmaling 01 har en god fylde og dækkeevne, og stænker minimalt. Giver et flot, helmat og eksklusivt udseende. Fås i hvid og lys råhvid. Glans ca DYRUP Plast Vægmaling 05 er mat plastvægmaling af bedste kvalitet. Produktet er vaskbart og har gode reparationsegenskaber. Giver en flot og flad overfladestruktur. Kan tones i næsten alle nuancer. Glans ca. 5. DYRUP Robust Væg Acryl 05, 07, 10 og 25 Dyrups serie af 100% rene acryl vægmalinger til indendørs brug er af særlig høj kvalitet. De dækker alle godt, er specielt nemme at arbejde med og stænker minimalt. De har gode reparationsegenskaber og oppolerbarheden er minimal. Acryl vægmalingerne står med en flot flad struktur og de er robuste, vaskbare og vandresistente. Fås alle i flot hvid, lys råhvid og råhvid samt base 10, 20 og DYRUP Robust Væg Acryl 05 er velegnet til stuer, værelser etc. Glans ca DYRUP Robust Væg Acryl 07 er velegnet til børneværelser, korridorer etc. Glans ca DYRUP Robust Væg Acryl 10 er velegnet til kontorer, hospitaler etc. Glans ca Dyrup Robust Væg Acryl 25 er velegnet til trappeopgange etc. hvor en højere glans ønskes. Produktet er specielt udviklet til anvendelse indendørs i våde rum (ikke selve vådzonen). Produktet indeholder - ligesom de øvrige vægmalinger - ikke fungicid. Robust Væg Acryl 25 giver en flot, robust og slidstærk overflade. Glans ca. 25.

6 Spartel- og fugemasser 6027 DYRUP Let Maskin Spartel medium er en grå let spartelmasse til påføring med rulle eller sprøjte. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til spartling af puds, beton, gipsplader, væv m.m. i tørre rum. Let Maskin Spartel medium fylder godt ved påføring og synker minimalt. Påføres i op til 3 mm lagtykkelse DYRUP Let Spartelmasse fin er en hvid, ekstra fin let spartelmasse. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til håndspartling af puds, beton, gipsplader, væv m.m. i tørre rum. Let Spartelmasse fin fylder godt og synker minimalt. Påføres i op til 3 mm lagtykkelse. Kan filses og giver perfekt finish til maling DYRUP Let Spartelmasse medium er en lys grå, allround let spartelmasse. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til spartling af puds, beton, gipsplader, væv m.m. i tørre rum. Er velegnet til diverse reparationsarbejder. Let Spartelmasse medium fylder godt og synker minimalt. Påføres i op til 4 mm lagtykkelse. Kan filses

7 6033 DYRUP Let Spartelmasse grov er en grå let spartelmasse. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til spartling af puds, beton, gipsplader, væv m.m. i tørre rum. Anvendes, hvor ekstra stor lagtykkelse er påkrævet. Let Spartelmasse grov fylder godt og synker minimalt. Påføres i op til 30 mm lagtykkelse DYRUP Malerfinish er en 1 komponent acrylfugemasse. Produktet anvendes til indendørs fugning og tætning ved paneler, karme, pladesamlinger, lette skillevægge mm. af såvel mindre revner og sprækker som til fuger fra 0-25 mm bredde. Anvendes på overflader som træ, beton, mursten mm. Kan slibes og giver perfekt bund for efterfølgende finish med maling DYRUP Let Spartelmasse facade er en grå let spartelmasse. Produktet har ekstra lav vægtfylde og anvendes til håndspartling af huller og revner samt mindre bredspartlinger på puds og beton m.m. Velegnet på udendørs facader. Let Spartelmasse facade fylder godt og synker minimalt. Påføres i op til 30 mm lagtykkelse DYRUP Gipspladespartelmasse er en traditionel hvid spartelmasse. Produktet anvendes til håndspartling af gipsplader, beton og tapetsamlinger m.m i tørre rum. Er specielt udviklet til spartling af gipspladesamlinger. Kan spartles op til 2 mm lagtykkelse DYRUP Let Sprøjtespartel Medium er let sprøjtespartel til påføring med sprøjte. Produktet anvendes til spartling af beton, puds mv. samt spartling i tørre rum. Let at spartle og slibe og kan filses. Kan påføres i op til 4 mm lagtykkelse. Fås også i sæk DYRUP Let Sprøjtespartel Grov er let sprøjtespartel til påføring med sprøjte. Produktet anvendes til spartling af beton, puds mv. samt spartling til papirsremser i tørre rum. Kan påføres i op til 10 mm. lagtykkelse. Særdeles god vedhæftningsevne. Lang åbentid. Let at spartle og slibe. Kan filses. Fås også i sæk DYRUP Let Vådrumsspartelmasse er en let spartelmasse. Produktet anvendes til håndspartling af gipsplader, beton, cement, puds m.v. i vådrum indendørs. Kan spartles op til 4 mm lagtykkelse uden revnedannelse. Synker minimalt og har særdeles god vedhæftningsevne. Indeholder langtidsvirkende mug- og skimmelhæmmende stoffer DYRUP Snedkeri Spartelmasse er en acrylspartelmasse. Produktet anvendes indendørs til plet- eller fuldspartling af vægge og træværk i tørre rum. Snedkeri Spartelmasse er let at arbejde med og synker minimalt. Kan overmales med alkyd- og acrylmaling

8 KlæberE DYRUP Vådrumsklæber er en brugsklar klæber til opsætning af glasvæv og -filt i vådrum (ikke selve vådzonen) DYRUP Rulleklæber er et plastbaseret, brugsklar klæber. Produktet anvendes til opsætning af glasvæv og -filt i tørre rum. Fordeles meget let og kan anvendes i påføringsmaskine DYRUP Armeringsklæber er en brugsklar klæber til udendørs armering mod revnedannelser samt til indendørs opsætning af glasvæv og -filt i vådrum DYRUP Vævklæber er en brugsklar klæber. Produktet er let at påføre, fordele og stænker minimalt. Vævklæberen anvendes til opsætning af glasvæv og -filt i tørre rum

9 glasvæv og glasfilt DYRUP Glasvæv afgiver meget få glasfibre. Glasvæven er stabil og let at skære i samtidig med at den er fleksibel både ved ind- og udvendige hjørner DYRUP Glasvæv Grundet afgiver et minimum af glasfibre og har markering på bagsiden for at lette opsætningen. Glasvæv Grundet har god vådstabilitet og er let at fylde DYRUP Glasvæv Grundet er stabil, men samtidig fleksibel under opsætning. Væven har stor robusthed specielt i hjørner, og vævtrådene er optimalt fikseret for at give behageligere arbejdsproces. Den tidskrævende grunding af glasvæven spares, da den allerede er forgrundet med god kvalitet plastvægmaling. Er idéel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. Væven giver en flot overflade med mindre malingsforbrug. Desuden er væven korrekturstabile, også efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbersystem DYRUP Glasfilt Plus er stabil i alle retninger. Let at skære i, uanset om det er vådt eller tørt. Glasfilt Plus er hudvenligt og let at arbejde med DYRUP Glasfilt Grundet er hudvenlig og let at arbejde med. Formætningen forenkler sammenskubninger eller tilpasninger i samlinger. Den tidskrævende grunding af glasfilten spares, da den allerede er forgrundet med god kvalitet plastvægmaling. Er idéel til store objekter, der kræver effektivitet og perfektionisme. På grund af den ensartede grunding opnår man en idéel afdækning af overfladen og en optimal farvefordeling. Filten giver en flot overflade med mindre malingsforbrug, og uden blakkede vægge DYRUP Glasvæv rund/flad stikker og drysser minimalt. Glasvæven er stabil i alle retninger og let at skære i, uanset om den er våd eller tør. Selv efter længere tids kontakt med et vandbaseret klæbersystem er væven korrekturstabil. Den en særlig let at tilskære ved f.eks. stikkontakter og rør. Glasvæven er let at opsætte både på lofter og vægge og har en flot ensartet struktur DYRUP Glasvæv Grundet 2 i 1 har samme kvaliteter og egenskaber som DYRUP Glasvæv Grundet. Derudover er klæberen integreret i glasvæven. Denne klæber skal aktiveres med vand som kan påføres med rulle eller let i klæbermaskine. Den tidskrævende klæberpåføring spares og der er ingen risiko for klæberstruktur

10 Grund- og mellemmaling 3803 DYRUP Vandig Alkydgrunder er et vandbaseret, olieholdigt grundingsmiddel. Produktet anvendes indendørs til grunding af spån- og fiberplader samt gipskarton, let smittende og spartlede overflader. Anvendes udendørs på sugende og let smittende facader inden DYRUP Murmaling DYRUP Plast Grunder 200 er en acrylbaseret, hvidpigmenteret grunder. Produktet anvendes indendørs til grunding af puds, beton, letbeton, støvfri sandspartlede flader og gipskartonplader samt afsløring af porehuller og stenrender i beton, for at lette det efterfølgende spartelarbejde DYRUP Silikat Grunder er en forankringsgrunder baseret på vandglas. Anvendes udelukkende til mineralske underlag, før behandling med Facade Silikat og til fortynding af Facade Silikat

11 6005 DYRUP Microdispers er en mikrodispergeret forankringsgrunder. Microdispers anvendes indendørs og udendørs på beton, puds, letbeton, spartlede flader og gipskartonplader DYRUP Super Filtfylder er en grunder primært til filt. Den er udviklet specielt med henblik på både perfekt fyldning og rigtig gode påføringsegenskaber. Super Filtfylderen kan desuden tones i grundfarver, hvilket giver mulighed for at opnå det optimale slutresultat DYRUP Filt- og Vævfylder er en fyldig plastmaling. Filt- og Vævfylder er specielt udviklet til jævn opfyldning af filt og væv og giver således mulighed for et optimalt resultat efter slutbehandling med Dyrup vægmalinger DYRUP Plast Kridering anvendes indendørs på vægge og lofter, hvor småskavanker ønskes camoufleret. Plast Kridering har fyldig konsistens og kan ligeledes anvendes med henblik på at opnå en smule struktur samt til forbehandling af glasfilt og -væv DYRUP Acryl Plast Mellemmaling er en fyldig mellemmaling til grunding af træværk samt til mellemstrygning af træ og metal. Produktet flyder godt og er let at slibe i. Strygning med Acryl Plast Mellemmaling giver god mulighed for optimalt udseende af den færdige behandling DYRUP Hæftegrunder er en vandbaseret hæftegrunder. Produktet giver god vedhæftning på fliser, klinker, aluminium, hård PVC m.m. og har en god dækkeevne DYRUP Spærrende Vandig Hæftegrund er en acrylplastmaling med gode spærre- og hæfteegenskaber. Produktet anvendes indendørs og udendørs og er velegnet til isolering af tobakstjære, vandskjolder samt til træværk hvor der er risiko for gennemslag fra vandopløselige træindholdstoffer m.m. Samtidig gør produktets gode hæfteegenskaber det velegnet på zink, galvaniseret jern, fliser, klinker m.m DYRUP Kvik Stop er en spærrende, acrylbaseret grunder. Kvik Stop er hvidpigmenteret, transparent og anvendes indendørs mod gennemslag fra nikotin, vand og brandskader, på kobberrør samt til isolering af vandopløselige træindholdsstoffer i f.eks. egetræ og eksotiske træsorter. Desuden udendørs på tjærebehandlet og trykimprægneret træ. Kvik Stop er ekstra hurtigtørrende og spærrer på kun to timer

12 Loft- og vægmaling 6110 DYRUP Refleksfri Mat Loftmaling 01 er perfekt til lofter med store lysindfald. Produktet er særdeles velegnet til overflader, som skal være glatte med minimal struktur. Refleksfri Mat Loftmaling 01 har en god fylde og dækkeevne, og stænker minimalt. Giver et flot, helmat og eksklusivt udseende. Fås i hvid og lys råhvid. Glans ca DYRUP Plast Loftmaling 03 anvendes indendørs på lofter og desuden på overvægge i sekundære rum. Er velegnet til sprøjtning. Glans ca DYRUP Spærrende Vandig Loftmaling 04 er en dækkende, vandig, alkydbaseret og spærrende maling. Produktet anvendes indendørs på lofter og vægge hvor der er risiko for gennemslag fra tobakstjære og vandskjolder. Spærrende Vandig Loftmaling 04 giver et fyldigt og mat udseende. Fås i hvid. Glans ca DYRUP Bygningsmaling 05 er en vægmaling med særlig god dækkeevne. Velegnet til sprøjtning. Glans ca

13 6161 DYRUP Plast Vægmaling 05 er en mat plastvægmaling af bedste kvalitet. Plast Vægmaling 05 er vaskbar og har gode reparationsegenskaber. Giver en flot og flad overfladestruktur. Glans ca DYRUP Plast Vægmaling 05 extra er en mat plastvægmaling af særlig høj kvalitet. Plast Vægmaling 05 extra er let at arbejde med, dækker fantastisk godt og er vaskbar. Glans ca DYRUP Plast Vægmaling 07 er en plastvægmaling af høj kvalitet. Produktet giver en flot og flad overfladestruktur. Glans ca DYRUP Plast Vægmaling 10 er en plastvægmaling af høj kvalitet. Produktet giver en robust overflade med en flot flad struktur. Glans ca DYRUP Plast Vægmaling 20 er en halvmat plastvægmaling af høj kvalitet. Produktet giver en robust overflade med en flot flad struktur. Glans ca. 20. DYRUP Robust Væg Acryl 05, 07, 10 og 25 Dyrups serie af 100% rene acryl vægmalinger til indendørs brug er af særlig høj kvalitet. De dækker alle godt, er specielt nemme at arbejde med og stænker minimalt. De har gode reparationsegenskaber og oppolerbarheden er minimal. Acryl vægmalingerne står med en flot flad struktur og de er robuste, vaskbare og vandresistente. Fås alle i flot hvid, lys råhvid og råhvid samt base 10, 20 og DYRUP Robust Væg Acryl 05 er velegnet til stuer, værelser etc. Glans ca DYRUP Robust Væg Acryl 07 er velegnet til børneværelser, korridorer etc. Glans ca DYRUP Robust Væg Acryl 10 er velegnet til kontorer, hospitaler etc. Glans ca DYRUP Robust Væg Acryl 25 er velegnet til trappeopgange etc. hvor en højere glans ønskes. Produktet indeholder - ligesom de øvrige vægmalinger - ikke fungicid. Robust Væg Acryl 25 giver en flot, robust og slidstærk overflade. Glans ca

14 Træ- og metalmaling 6233 DYRUP Plast Emalje 33 er en halvmat, vandbaseret emalje. Produktet anvendes indendørs på træ og vægge samt indendørs og udendørs på grundet jern og metal. Plast Emalje 33 har god kantdækning og flyder godt sammen. Kemikalieresistensen er høj, og der opnås en hård og slidstærk overflade. Glans ca DYRUP Acryl 40 er en halvblank maling, der anvendes inde på træværk, grundet jern og metal. Acryl 40 er fyldig med en god strygbarhed. Den er blokfri og nem at slibe i. Produktet har desuden en god dækkeevne samt en hård og robust overflade. Glans ca DYRUP Træ & Metal Acryl 50 er halvblank og er baseret på 100 % ren acryl. Produktet kan fortyndes med vand og anvendes både inde og ude på træværk, grundet jern og metal. Acryl 50 flyder ekstra godt sammen og er helt klæbe- og blokfri efter tørring. Den er ideel til vinduer. Glans ca og 4193 DYRUP Træ & Metal Alkyd 50 og 90 er hhv. en halvblank og helblank alkydmaling. Produkterne anvendes inde og ude på træværk, grundet jern og metal m.v. Alkyd 50 og 90 er vejrbestandige, robuste og giver en hård og slidstærk overflade. De gulner minimalt og flyder godt sammen. Glans ca. 50 og

15 Facademaling 6200 DYRUP Acryl Plast Maling 10 er en mat 100% ren acrylplastmaling. Produktet anvendes på udendørs træværk, facader, cementtagsten samt zink, galvaniseret jern og hård PVC. Acryl Plast Maling 10 er diffusionsåben, kuldioxidbremsende, lysægte og vejrbestandig. Glans ca DYRUP Acryl Plast Maling 25 er en halvmat 100% acrylplastmaling. Produktet anvendes på udendørs træværk, facader, cementtagsten samt zink, galvaniseret jern og hård PVC. Acryl Plast Maling 25 er diffusionsåben, lysægte og vejrbestandig. Glans ca DYRUP Murmaling 01 er en helmat olieemulsionsmaling. Produktet anvendes på alle typer facader. Er specielt velegnet på tidligere kalkede overflader. Huset skal være min. 2 år gammelt, eller hvis det er et ældre, nypudset hus, skal pudset være min. 1 år gammelt. Murmaling 01 er lysægte, vejrbestandig og ekstra diffusionsåben. Glans ca Dyrup Facade Silikatmaling er et mineralsk produkt til underlag som vandskuring, puds, beton, eternitplader m.m. Malingen er meget diffusionsåben, hvilket medfører et sundt murværk, som kan ånde. Facade Silikatmaling kan med fordel bruges indvendig, da den ikke er tilsat organiske opløsningsmidler. Glans ca

16 Træbeskyttelse 2929 GORI Professional Vandig Træimprægnering er en vandbaseret trægrunder til udendørs anvendelse på alt nyt og gammelt, ubehandlet eller barslidt træværk, der skal beskyttes mod råd og svamp, f.eks. vinduer, døre, beklædninger, tagudhæng, vindskeder, hegn, carporte m.m. Produktet trænger ind i træet og dybdebeskytter mod råd og svamp. GORI Professional Vandig Træimprægnering modvirker revnedannelse og giver en perfekt bund for overfladebehandling med GORI Professional overfladeprodukter.* 2933 GORI Professional Transparent er en oliebaseret, transparent træbeskyttelse. Produktet drypper minimalt og genbehandlingen er både nem og hurtig. GORI Professional Transparent hæmmer skimmel i overfladen, og beskytter træet i op til 5 år** ved korrekt systembehandling GORI Professional Dækkende er en oliebaseret, dækkende træbeskyttelse. Produktet drypper minimalt og genbehandlingen er nem. GORI Professional Dækkende er vandafvisende, trænger ind i træet og holder UV-stråler væk fra træet. Produktet hæmmer skimmel i overfladen og beskytter træet effektivt i op til 6 år** ved korrekt systembehandling GORI Professional Olie Træimprægnering er til udendørs anvendelse på alt nyt og gammelt, ubehandlet eller barslidt træværk, der skal beskyttes mod råd og svamp, f.eks. vinduer, døre, beklædninger, tagudhæng, vindskeder, hegn, carporte m.m. Produktet trænger ind i træet og dybdebeskytter mod råd og svamp. GORI Professional Olie Træimprægnering modvirker revnedannelse og giver en perfekt bund for overfladebehandling med GORI Professional overfladeprodukter.* 2932 GORI Professional Combi Trægrunder er en hvid vandbaseret olieemulsionsgrunder til udendørs anvendelse. Hæfter på nyt ubehandlet tryk/vacuumimprægneret træ. Sikrer ensartet udseende og maksimal vedhæftning af efterfølgende behandling. Fylder godt og binder vandopløselige farvestoffer GORI Professional Superdækkende er en vandbaseret, dækkende træbeskyttelse. Produktet har en cremet konsistens og drypper minimalt. GORI Professional Superdækkende er vandafvisende, trænger godt ind i og holder UV-stråler væk fra træet. Produktet og beskytter træet i op til 10 år** ved korrekt systembehandling. ** angiven holdbarhed forudsætter korrekt konstruktion, korrekt systembehandling, jævnlig inspektion, en sund og bæredygtig bund samt overholdelse af angiven påføringsmængde, som angivet på emballagen. Der kan forventes kosmetiske ændringer i form af falming samt skimmelangreb forårsaget af vejrliget og tætliggende beplantning. * Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs etiket og brugsanvisning før produktet tages i brug

17 Distriktskonsulenter Malercentre: København Mobil nr Storkøbenhavn og Nordsjælland: Mobil nr Midt- og Sydsjælland: Mobil nr: Fyn og Vestsjælland Mobil nr Aalborg: K. Christensensvej 9, 9200 Aalborg SV Tlf Fax Esbjerg: Smedevej 6, 6710 Esbjerg Tlf Fax Frederikshavn: Maigaardsvej 2A, 9900 Fr.havn Tlf Fax Middelfart (Pigmenta) Jernbanegade 4, 5500 Middelfart Tlf Fax Odense: Stenhuggervej 30, 5230 Odense M Tlf dp.odense@dyrup.dk Fax Randers: Messingvej 20 B og C, 8900 Randers Tlf dp.randers@dyrup.dk Fax Midt- og Sydjylland: Mobil nr Århus og omegn: Mobil nr Midt- og Nordvestjylland: Mobil nr Nordjylland: Mobil nr Herlev: Transformervej 21, 2730 Herlev Tlf dp.herlev@dyrup.dk Fax Hillerød: Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf dp.hilleroed@dyrup.dk Fax Holstebro: Struervej 122, 7500 Holstebro Tlf dp.holstebro@dyrup.dk Fax Ribe (Pigmenta): Moltkes Allé 4, 6760 Ribe Tlf dp.ribe@dyrup.dk Fax Roskilde: Industrivej 3, 4000 Roskilde Tlf dp.roskilde@dyrup.dk Fax Tønder (Pigmenta): Fabriksvej 1, 6270 Tønder Tlf dp.toender@dyrup.dk Fax Kolding: Dieselvej 3, 6000 Kolding Tlf dp.kolding@dyrup.dk Fax Vanløse (Pigmenta): Jernbane Allé 52, 2720 Vanløse Tlf dp.vanloese@dyrup.dk Fax København SV: Scandiagade 15, 2450 Kbh. SV Tlf dp.sydhavnen@dyrup.dk Fax Vejle: Flegmade 19, 7100 Vejle Tlf dp.vejle@dyrup.dk Fax Dyrup A/S Gladsaxevej 300 DK-2860 Søborg Denmark Tel.: Fax: Teknisk service: Tel.: Køge: Vestergade 12, 4600 Køge Tlf dp.koege@dyrup.dk Fax Åbyhøj: Lokesvej 9-11, 8230 Åbyhøj Tlf dp.aarhus@dyrup.dk Fax Varenr / 1002

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2

266,00 332,25 290,00 362,50 440,00 550,00 456,00 570,00 TEKST PRODUKT. 402 B&J Loftmaling 2 PRODUKT TEKST 402 B&J Loftmaling 2 Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. Produktet er også velegnet til airless. B&J 402 opfylder kravene til EU Miljømærket Blomsten.

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER

MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER MALING INTERIØR RAW INTERIØR KVALITETSMALING KOMBINERER GOD DÆKKEEVNE MED EN PROFESSIONEL FINISH HOLDER HVAD DU LOVER RAW COMBI PRIMER Glans: Mat Rækkeevne: 6-8 m² pr. liter Størrelser: 10 l Kan tones:

Læs mere

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering

Væg- og Loftmaling 09. Alt til nybyg og renovering Væg- og Loftmaling 09 Alt til nybyg og renovering AcryMatic Coating ApS AcryMatic Coating ApS repræsenterer et stort udvalg af Jotun s produktsortiment. Produkter der ikke er i kataloget kan bestilles.

Læs mere

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur

Væg, loft & struktur. Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Væg, loft & struktur Loftmaling, vægmaling, vådrumsmaling og strukturmaling samt vandskuringsmaling. Loftmaling glans 2 & 5. Vægmaling glans 5, 7, 10, 20, 25 & 90. 2017 VÆG, LOFT &

Læs mere

n y m a l e t b o l i g f r a i n d e r s t t i l y d e r s t

n y m a l e t b o l i g f r a i n d e r s t t i l y d e r s t n y m a l e t b o l i g f r a i n d e r s t t i l y d e r s t Kom indenfor Godt i gang Loft Vægge Sandmaling Køkken og bad Væv og filt Træ og metal Metal Træværk Gulve 04 05 06 08 14 16 18 22 22 24 26

Læs mere

Væg & loftmaling. Væg & loftmaling

Væg & loftmaling. Væg & loftmaling Væg & loftmaling Væg & loftmaling i god mesterkvalitet. Loftmaling glans 2-5 Vægmaling glans 5, 7, 10, 20, 25 og 90. Vandskuringsmaling og strukturmaling. PROMAL LOFTMALING 2 REFLEKSFRI, 10 LTR Hvid loftmaling,

Læs mere

12681 50,40 12082 26,00 12081 7,80. Limspray, velegnet til lette limninger f.eks. oplimning af plakater og billeder på karton o.lign.

12681 50,40 12082 26,00 12081 7,80. Limspray, velegnet til lette limninger f.eks. oplimning af plakater og billeder på karton o.lign. Lim & spartel Lim & spartel FIX-O-CHIM, 280 ML. Fix-O-Chim er en 2-komponent epoxylim/fuge i praktisk patron som passer i en normal fugepistol. Anvendes som kemisk anker ved montageopgaver, eller som lim

Læs mere

Varenummer Vælg Farve Pris pr Hvid 120, Lys råhvid, NCS 0500N 120, Råhvid, RAL ,00

Varenummer Vælg Farve Pris pr Hvid 120, Lys råhvid, NCS 0500N 120, Råhvid, RAL ,00 Maling til køkken Maling til køkkenet skal, som udgangspunkt, være både vaskbar og smudsafvisende. Derfor er det en fordel, at malingen til køkkenet, mindst er glans 10 og gerne højere. Så er den let at

Læs mere

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Lofter: Backers Hvid Ekstra 5 Vægge: Scotte 20 Råhvid Træværk: Elegant Glans 40, RAL 9010 BECKERPLAST 5 EXTRA Beckerplast

Læs mere

Forskellen ses på resultatet. Spartelmasse tilpasset dine behov

Forskellen ses på resultatet. Spartelmasse tilpasset dine behov Forskellen ses på resultatet Spartelmasse tilpasset dine behov Enkle råd til et bedre resultat Vælg spartelmasse udfra metode og underlag. Tjek overfladerne inden du begynder arbejdet. Overfladerne skal

Læs mere

GRUNDERE. Loft & væg. 716 Acrylgrunder Microdispers. 710 Alkydgrunder Vandig. 706 Vægdispers, Hvidpigmenteret

GRUNDERE. Loft & væg. 716 Acrylgrunder Microdispers. 710 Alkydgrunder Vandig. 706 Vægdispers, Hvidpigmenteret B&J produkter GRUNDERE Loft & væg 716 Acrylgrunder Microdispers In- og exteriør God stabiliserende effekt på svage underlag Let tixotropisk Gode arbejdsegenskaber Hurtig arbejdsgang God indtrængning Alkaliresistent

Læs mere

Grunder, spartel og lim.

Grunder, spartel og lim. Grunder, spartel og lim. Grunder, spartel og lim. Grunder, Polyfilla, vævlim og tapetlim. Uundværligt tilbehør, når du maler og sætter i stand. Find gode råd til at male vægge og lofter her Bestil inden

Læs mere

Vægbeklædning. Vægbeklædning. Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt. Papirfugestrimmel/sparteltape.

Vægbeklædning. Vægbeklædning. Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt. Papirfugestrimmel/sparteltape. Vægbeklædning Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt PAPIRREMSE / SPARTELTAPE 50MM X 75MTR Papirfugestrimmel/sparteltape. Papirremsen skal bruges ved spartling

Læs mere

Vægbeklædning. Vægbeklædning. Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt ARMERINGSTAPE 48 MM X 90 M

Vægbeklædning. Vægbeklædning. Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt ARMERINGSTAPE 48 MM X 90 M Vægbeklædning Glasfilt, armeringsfilt, glasvæv, miljøvæv og vævlim. Mængderabat fra 10 ruller væv/filt ARMERINGSTAPE 48 MM X 90 M Selvklæbende glasfibervæv til reparation. Velegnet til plade- og element

Læs mere

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER

TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER TRÆBESKYTTELSE FORSKØNNER OG BEVARER HOLDER HVAD DU LOVER PRODUKT INFORMATION RAW TRÆBESKYTTELSE BESKYTTER OG FORLÆNGER LEVETIDEN PÅ DIT TRÆVÆRK. I KOMBINATION MED OPTIMALE GRUNDINGSMIDLER OPNÅR DU EN

Læs mere

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25

Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling glans 5, 10 & 25 Ren akrylmaling og intet andet. Har du brug for en stærk, smudsafvisende og vaskbar akrylmaling til dine vægge, finder du den lige her. Ren akrylmaling i glans 5, 10 eller

Læs mere

Grunder, spartel og lim.

Grunder, spartel og lim. Grunder, spartel og lim. Grunder, spartel og lim. Grunder, Polyfilla, vævlim og tapetlim. Uundværligt tilbehør, når du maler og sætter i stand. Find gode råd til at male vægge og lofter her Bestil inden

Læs mere

Malinger som er velegnet på træ udendørs

Malinger som er velegnet på træ udendørs Malinger som er velegnet på træ udendørs Acryl NB: Betegnelsen "Acryl..." (fx Acrylmaling) benyttes ofte i handelsnavne, men desværre i vidt forskellig betydning. "Acrylplast...", er den vedtagne MBK-betegnelse

Læs mere

Bygningsmaling. Bygningsmaling

Bygningsmaling. Bygningsmaling Bygningsmaling Bygningsmaling Maling og træbeskyttelse. Bygningsmaling direkte fra fabrik. Hurtig og stabil levering. Fornuftige priser. Samarbejdspartner for malermestre. RAL VIFTE K7 - LILLE VIFTE MED

Læs mere

Malerfagligt Behandlings-Katalog

Malerfagligt Behandlings-Katalog Malerfagligt Behandlings-Katalog Vægge > Nybehandling > Gipsplade, forsænket kant til spartling Nybehandling V 2820 Byggemateriale: Gipsplade, forsænket kant til spartling Funktionsklasse: Æstetiske og

Læs mere

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig.

Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Amarol Triol Alkydoliemaling. Vinduesmaling på basis af alkyd. Til vinduespartier og udvendigt træværk. Stor udendørs holdbarhed, robust og slidstærk, lidet smudsmodtagelig samt let rengørlig. Hvid, samt

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Maling til stuer - glans 5

Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Maling til stuer - glans 5 Mat vægmaling til stuer og værelser er det populære valg. Helmat vægmaling glans 5, fås i mange smukke nuancer, men glans 10 giver en lige så smuk

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2016 Facader i farver. Skalcem 100 Rødokker. SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 06/2016 Facader i farver Skalcem 100 Rødokker SKALCEM 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 farver Skalcem 100 Mellemgul Skalcem 100 fremstår med en tidløs, naturlig og fløjlsmat overflade,

Læs mere

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling

SKALCEM /2017. Skalcem 100 Rødokker. Skalcem 100. Stærk, cementbaseret murmaling SKALCEM 100 10/2017 Skalcem 100 Rødokker Skalcem 100 Stærk, cementbaseret murmaling Skalcem 100 Skalcem 100 er en slidstærk, cementbaseret murmaling til mineralske underlag. Velegnet udendørs og indendørs.

Læs mere

Maling til stue, kontor m.m.

Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue, kontor m.m. Maling til stue skal være rimeligt slidstærk og vaskbar, fordi her er trafik og risiko for fedtede fingre og spild. Men malingen til stuen må heller ikke være for blank. Det

Læs mere

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA.

Sigma Renova Isotop. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrer som ingen anden SÅDAN. SIGMA. Spærrende vandig maling til væg og loft med yderst gode spærrende/isolerende egenskaber. Afhængigt af gennemslagets karaktér påføres et eller to lag. Glansen er mat

Læs mere

Priser og information

Priser og information Priser og information Spar op til 54 % ved køb af velkendte kvalitetsprodukter, som anerkendte malermestrene selv benytter. Vi står altid til din rådighed for yderligere oplysninger, alternative muligheder

Læs mere

Sigma Coatings. Træbeskyttelse. Nyt sortiment

Sigma Coatings. Træbeskyttelse. Nyt sortiment Sigma Coatings Træbeskyttelse Nyt sortiment Et nyt system til professionel træbeskyttelse. Gennem flere år har vi målrettet vores træbeskyttelse til professionelle. Nu går vi skridtet videre i den retning

Læs mere

Grunder, spartel, lim og

Grunder, spartel, lim og Grunder, spartel, lim og Grunder, spartel, lim og vægbeklædning Grunder, Polyfilla, vævlim og tapetlim. Uundværligt tilbehør, når du maler og sætter i stand. Find gode råd til at male vægge og lofter her

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem Sto Scandinavia I Facade Facadesystem StoNordic Pudssystem StoNordic Pudssystem I Fordele Systemet til alle underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Pudssystem er et komplet system med gennemtestede

Læs mere

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud

Udemaling tilbud. Udemaling tilbud Udemaling tilbud Vore allerbedste tilbud på udendørs produkter. Vandig eller oliebaseret træbeskyttelse, tagmaling m.m. Også facademaling til stærke priser Her gør du en god handel.. PENSELSÆT LUXUS 3

Læs mere

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER

SÅDAN MALER DU VÆGGE OG LOFTER Når du skal male vægge og lofteer starter du altid med lofteet. Inden har du dog afdækket gulv og lister (og evt. møbler i rummet). Afdækning før malerarbejdet - skridt for skridt Næsten alle indendørs

Læs mere

Malerfagets Behandlingsanvisning Renovering. SB flyttelejlighed. Transparant behandling. Ensartet og Lukket flade. Ensartet og Lukket flade

Malerfagets Behandlingsanvisning Renovering. SB flyttelejlighed. Transparant behandling. Ensartet og Lukket flade. Ensartet og Lukket flade Renovering Blad nr. R7012C1G GULVE Transparant behandling Ensartet og Lukket flade Ensartet og Lukket flade Kommentar IKKE Hverken fastsiddende eller bæredygtig Foruden huller, revner og skrammer forekommer

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Maling til køkken, bad og erhverv glans

Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans Maling til køkken, bad og erhverv glans 25 Maling til køkken og maling til bad. I denne kategori finder du maling til køkkenet og maling til badeværelset. Vidste

Læs mere

Produkt/Type LADY Loft 02 V (vandfortyndbar, pva-copolymer dispersionsmaling).

Produkt/Type LADY Loft 02 V (vandfortyndbar, pva-copolymer dispersionsmaling). LADY Loft 02 V (vandfortyndbar, pva-copolymer dispersionsmaling).. Anvendes indendørs som mellem- og topstrøg på lofter. Giver et perfekt slutresultat uden skjolder. Hvid Base Mat 02. 8-10 m²/l - Min.

Læs mere

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA.

Sigmalife. Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Sigmalife Træbeskyttelse til professionelt arbejde SÅDAN. SIGMA. Skal træet bevare sit smukke udseende, skal det både plejes og beskyttes Lige meget hvor mange materialer, der er til rådighed i byggeindustrien,

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk

SCHÖNOX MAX FORMAT. System MAX FORMAT. www.schonox.dk SCHÖNOX MAX FORMAT Foto: RAK Ceramics GmbH SCHÖNOX MAX FORMAT System MAX FORMAT Et program med optimalt tilpassede produkter til montering af meget store fliser samt meget tynde fliser Sikkert og effektivt

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

Tagmaling & Facademaling

Tagmaling & Facademaling Tagmaling & Facademaling Tagmaling virkelig god kvalitet. Emulsionen af ren akrylbinder og alkydbinder, giver en holdbar tagmaling, som hæfter optimalt på normale tagflader. Glans 10 eller 20 - og glansen

Læs mere

Maling til entré og gang - glans 10-25

Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Maling til entré og gang - glans 10-25 Skal du bruge maling til gang, entré eller bryggers, findes den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Træ og Metal 24 Danmarks stærkeste emaljesortiment 26 S2U Nova 28 Torno 30 Acrylfinish 31 S2U 32 Sigmalith 33 Renova Træprimer 33 Multiprimer

Træ og Metal 24 Danmarks stærkeste emaljesortiment 26 S2U Nova 28 Torno 30 Acrylfinish 31 S2U 32 Sigmalith 33 Renova Træprimer 33 Multiprimer Produktkatalog 2014 Indhold 4 Sidste nyt fra Sigma Coatings 6 Farveteori 8 Teknisk rådgivning Væg og Loft 10 Danmarks bredeste vægog loftsortiment 12 Renova Isotop 14 Sigmatex 16 Decor Plus 18 Sigmacryl

Læs mere

Træbeskyttelse med lang holdbarhed

Træbeskyttelse med lang holdbarhed Træbeskyttelse med lang holdbarhed ÅR Unik varmereflekterende træbeskyttelse med køleeffekt, der reflekterer solens varme og skadelige infrarøde (IR) stråler Se alt om COOLINGPAINT på coolingpaint.dk SOLENS

Læs mere

Indemaling. Indemaling. Traditionel vægmaling, loftmaling og grundmaling til indvendige lofter og vægge.

Indemaling. Indemaling. Traditionel vægmaling, loftmaling og grundmaling til indvendige lofter og vægge. Indemaling Indemaling Traditionel vægmaling, loftmaling og grundmaling til indvendige lofter og vægge. Flere kvaliteter og glansgrader. Hvid/base A, lys råhvid, råhvid og base C. PROMAL LOFTMALING 2 REFLEKSFRI,

Læs mere

Loftmaling. Loftmaling

Loftmaling. Loftmaling Loftmaling Loftmaling Her finder du god, refleksfri loftmaling. Uanset om du skal male trælofter, gipslofter eller akustikplader, har vi loftmalingen der passer til. Her er refleksfri maling og mat eller

Læs mere

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som:

Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Cempexo Murmaling, Hvid Cempexo Murmaling, Hvid Weber Cempexo Murmaling er en murmaling som anvendes primært til maling mineralske underlag som: Beton Gasbeton Fibercement Mursten Puds/vandskuring Sandsten

Læs mere

,95. Varenummer Vælg størrelse/mængde Pris pr ,5 ltr 119, ltr 275,00. Udgår ved udsolgt ,00

,95. Varenummer Vælg størrelse/mængde Pris pr ,5 ltr 119, ltr 275,00. Udgår ved udsolgt ,00 Tag og facademaling Tag og facademaling Her er facademaling til udvendige mure og vægge samt sokler. God stærk og holdbar facademaling og murmaling, i bedste kvalitet, til maling.nu priser. Tagmaling forlænger

Læs mere

Fuge og filler. Fuge og filler

Fuge og filler. Fuge og filler Fuge og filler Malerfinish, acrylfuge og filler samt Polyfilla. Så kan du få klargjort ordentligt og få tilføjet den sidste finish, for den professionelle afslutning. Søm og skruehuller i vægge og lofter

Læs mere

Fagentreprise Dato: 11-04-2013. Maler Side 1 af 7

Fagentreprise Dato: 11-04-2013. Maler Side 1 af 7 Maler Side 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE ARBEJDSBESKRIVELSE Indholdsfortegnelse 1 Bygningsdele 2 Andre ydelser 2 Referencer 2 Arbejdets kvalitet 3 BYGNINGSDELSBESKRIVELSE, produkter og udførelse (00) Afrensning

Læs mere

Grundere. 376 Hæfteprimer. 367 Industriprimer. 368 Aqua Multiprimer

Grundere. 376 Hæfteprimer. 367 Industriprimer. 368 Aqua Multiprimer Caparol produkter Grundere 376 Hæfteprimer Vandfortyndbar akrylat-grunder Kan pensles og sprøjtes Flyder fantastisk Overmales efter et døgn Kan overmales med vand- og terpentinbaseret maling God vedhæftning

Læs mere

SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug

SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug SKALFLEX SILIKONEPUDS 10/15 SILIKONEPUDS Indfarvet strukturpuds til indendørs og udendørs brug Skalflex Silikonepuds Egenskaber Skalflex Silikonepuds er en vandafvisende slutpuds baseret på silikoneharpiks,

Læs mere

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER

LIM FUGESKUM EFFEKTIV MONTAGE KVALITETS PRODUKTER & FUGEMASSE SOM SIKRER HOLDER DET DU LOVER LIM FUGESKUM & FUGEMASSE KVALITETS PRODUKTER SOM SIKRER EFFEKTIV MONTAGE HOLDER DET DU LOVER LIM TRÆLIM 750 ML RAW Trælim er en enkomponent trælim til brug indendørs til limning af de fleste typer træ.

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse. Fast lav

Læs mere

Indemaling. Indemaling

Indemaling. Indemaling Indemaling Indemaling Vægmaling, loftmaling og væggrunder til lofter og vægge. Kvaliteten er fuldt på højde med de, af malere, mest anvendte mærker. Spar tid - - bestil online. -Hurtig, billig og pålidelig

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser.

Rørepind af bøgetræ. Uden tryk. 300x20x3 mm. Kasse med 500 stk. Sælges kun i hele kasser. Træbeskyttelse Træbeskyttelse God træbeskyttelse. Vandig og alkyd træbeskyttelse, dækkende og transparent/laserende, samt træolie. Mere end 50 år på det danske marked og stor erfaring med træbeskyttelse

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

Produktinformation. udendørs 2016

Produktinformation. udendørs 2016 Produktinformation udendørs 2016 Dyrup A/S Gladsaxevej 300, DK-2860 Søborg, Danmark Tel.: +45 39 57 93 00 Teknisk service: Tel.: +45 39 57 94 00 www.dyrup.dk/pro 24 1 Varenr. 8960-57/0116 DYP i vores udendørsprodukter

Læs mere

Den. dreng i klassen. Det er ikke altid en fordel at være tynd! ...en del af Plusserien. Tyk. Tynd

Den. dreng i klassen. Det er ikke altid en fordel at være tynd! ...en del af Plusserien. Tyk. Tynd Den Tyk Tynd dreng i klassen Det er ikke altid en fordel at være tynd!...en del af Plusserien PLUS DÆK 20 TRÆBESKYTTELSE Nyt produkt i Plusserien Plus Dæk 20 Træbeskyttelse er udviklet specielt til Plus

Læs mere

Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi.

Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU Stenhård og ridsefast - med LTA+ teknologi. Contour Aqua-PU til indendørs træværk er en forbedring, du kan mærke. Vores unikke

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Produktinformation indendørs Foto af malermester Jesper Jansen og maler Stine Seiler Liljedahl

Produktinformation indendørs Foto af malermester Jesper Jansen og maler Stine Seiler Liljedahl Produktinformation indendørs 2016 Foto af malermester Jesper Jansen og maler Stine Seiler Liljedahl 1 GODE GRUNDE TIL AT KOMME TÆTTERE PÅ DYRUP Vi bidrager til udvikling af din forretning Dyrup Pro Uddannelse

Læs mere

3.7.7. Projektering / Komplettering til konstruktioner / Spartling. Spartling. Gyproc Spartelsystem. Papirstrimmel

3.7.7. Projektering / Komplettering til konstruktioner / Spartling. Spartling. Gyproc Spartelsystem. Papirstrimmel Gyproc Spartelsystem Når man bygger gipsvægge og -lofter vil der altid forekomme samlinger. Dels mellem de enkelte gipsplader og dels mellem de enkelte bygningsdele. Papirstrimmel af gipsplader har 2 formål:

Læs mere

Randers Malerskole. Grundforløbet Værktøjskasse 1, 2 og 3. Opgave for en person omkring et dekorationsprojekt på vægstykke.

Randers Malerskole. Grundforløbet Værktøjskasse 1, 2 og 3. Opgave for en person omkring et dekorationsprojekt på vægstykke. Tema: Opgave for en person omkring et dekorationsprojekt på vægstykke. Mål: Målet med projektet er at du på en væg får prøvet at udføre en række forskellige malebehandlinger fra bundbehandlinger til slutbehandlinger,

Læs mere

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER

Vådrumssystem. LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Vådrumssystem LIP Special Cement BYGNINGSARTIKLER Love og regler Bygningsreglementet: Bygningsreglementet skelner mellem den vandbelastede del og andre dele af vådrummet. På baggrund af BR-95 er indført

Læs mere

Væv, filt, klæber og struktur

Væv, filt, klæber og struktur Væv, filt, klæber og struktur Væv, filt, klæber og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Maling til entré, gang og bryggers

Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Maling til entré, gang og bryggers Skal du bruge maling til gangen, entréen eller bryggerset, finder du den her. Maling til gangarealer skal helst være solid, slidstærk

Læs mere

Sigma Coatings. Træbeskyttelse

Sigma Coatings. Træbeskyttelse Sigma Coatings Danmarks professionelle træbeskyttelse. Dækkende træbeskyttelse 06 Transparent træbeskyttelse 08 Grundingsolie 09 Diverse 10 2 www.sigmacoatings.dk Et af Europas førende professionelle malingsmærker.

Læs mere

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE

RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE RUSTIK INDFARVET SPARTELMASSE Skab din personlige atmosfære RUSTIK indfarvet spartelmasse fra Dana Lim giver dig de optimale muligheder for at sætte dit helt eget præg på

Læs mere

KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM

KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM KEIM. SILIKATFARVER TIL RUM k e i m. s i l i k a t f a r v e r t i l r u m 3 KEIM I BOLIG OG KONTOR SUNDT, HOLDBART OG ÆSTETISK Farver betyder atmosfære, de fremhæver og giver livskvalitet. De kan imidlertid

Læs mere

Maleteknik og materialeforståelse /Spånplade- lak arbejde

Maleteknik og materialeforståelse /Spånplade- lak arbejde I denne opgave skal du arbejde med følgende emner: Opbygge en ubehandlet spånplade fra bund til finish, se opgave beskrivelsen s. 2 & 3 Klargøre en fyldningsplade Klargøre tidligere behandlet træværket

Læs mere

Tapet, væv, filt og struktur

Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Tapet, væv, filt og struktur Her finder du væv, filt og miljøvæv, i flere kvaliteter og strukturer. Malerfilt og glasvæv er meget poulært, både fordi det er solid og klassisk

Læs mere

Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum.

Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum. Malede overflader Beskrivelse Boligen har malede vægge, lofter, paneler, karme og skyggelister, samt gulv i depotrum. Vægge Beckers, lys råhvid glans 7 0500-N, Scotte 7, væg acryl Vægge teknikrum Beckers,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer... 3 Isonit Construction... 3 Isonit... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber...

Indholdsfortegnelse. Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer... 3 Isonit Construction... 3 Isonit... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber... Produktguide Indholdsfortegnelse Tagmaling Beton og fibercement Eternit Primer.... 3 Isonit Construction... 3 Isonit.... 4 Isonit Refleksfri... 4 Rubber... 4 Tagmaling - Metal RustConverter... 5 Metal

Læs mere

Møbel- & Loftbehandling

Møbel- & Loftbehandling træplejesystem Møbel- & Loftbehandling indendørs Væg- & Loftbehandling Bevar træets lyse, lette udtryk Væg- og loftpaneler af lyst træ gulner naturligt, som tiden går. Hvis du vil bevare et naturligt lyst

Læs mere

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300

Teknisk faktablad. StoColor Opticryl Satinmatt Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Mat indvendig akrylatmaling, glans 7, vaskbarhed klasse 1 og dækkeevne 2 ifølge EN 13300 Egenskaber Anvendelse Egenskaber Optik mat, glans 7, ifølge EN 13300 Tekniske data Underlag Krav indvendigt til

Læs mere

SKALCEM S2000/CF2000

SKALCEM S2000/CF2000 SKALCEM S2000/CF2000 06/2017 S2000-Creme SKALCEM S2000/CF2000 Indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug Skalcem S2000/CF2000 Skalcem S2000/CF2000 anvendes til vandskuring og finpuds af alle

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere!

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. holder længere! T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R holder længere! 2 T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at når træet er

Læs mere

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care

Kærlig træpleje i over 100 år. Wood Care Kærlig træpleje i over 100 år Træbeskyttelse gennem GENERATIONER Collstrop navnet kan føres helt tilbage til 1757, hvor den unge Andreas Lauesen, der senere ændrer sit efternavn til Collstrop, tager fra

Læs mere

Plusserien blomstrer. Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket....og vi har flere nyheder og gode tilbud

Plusserien blomstrer. Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket....og vi har flere nyheder og gode tilbud Plusserien blomstrer Vores Plus Vægmaling 5 og 10 Extra har fået miljømærket...og vi har flere nyheder og gode tilbud Hvad betyder det, at et produkt er mærket med EU Blomsten? EU Blomsten Den europæiske

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

fermacell Overfladebehandling Juni 2015

fermacell Overfladebehandling Juni 2015 fermacell Juni 2015 106 Information VIA universitet, Randers, Danmark Bygherre Arkitekt Entreprenør Underentreprenører Ingeniør VIA University College Friis & Moltke 5E Byg A/S, WO Raasted COWI 107 5.

Læs mere

Fugemasse og montagelim

Fugemasse og montagelim Fugemasse og montagelim Akrylfugen skal være nem at anvende, og let at glatte. Den skal også kunne overmales, uden at krakelere eller trække sig. Polymérfuger er særligt elastiske og med god vedhæftning.

Læs mere

Fugemasse og montagelim

Fugemasse og montagelim Fugemasse og montagelim Akrylfugen skal være nem at anvende, og let at glatte. Den skal også kunne overmales, uden at krakelere eller trække sig. Polymérfuger er særligt elastiske og med god vedhæftning.

Læs mere

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk indendørs Kom rigtig godt i gang Med denne guide giver vi vores viden og erfaring videre til dig, så du står tilbage med det bedste resultat.

Læs mere

SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16. SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug

SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16. SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug SKALCEM S2000/CF2000 10/14 CF2000-16 SKALCEM S2000/CF2000 indfarvet vandskuring til indendørs og udendørs brug Skalcem S2000/CF2000 Skalcem S2000/CF2000 anvendes til vandskuring og finpuds af alle mineralske

Læs mere

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT.

SCHÖNOX MAX FORMAT. Et komplet system til. montering af meget store fliser. System MAX FORMAT. SCHÖNOX MAX FORMAT Et komplet system til montering af meget store fliser Foto: Imola Ceramica - www.colourceramica.dk System MAX FORMAT www.schonox.dk Keramiske fliser i nye dimensioner Foto: MOSA Storformatfliser

Læs mere

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver

Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby. Standard malerbehandlinger og farver Danmarks Tekniske Universitet Campus Service - Lyngby Standard malerbehandlinger og farver Gældende fra: 15. april 2016 Indhold Indhold... 2 Forord... 4 Definitioner... 4 Dokumentation... 4 Malerbehandling

Læs mere

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse

Træbeskyttelse. Træbeskyttelse Træbeskyttelse Træbeskyttelse Hold dit træværk smukt og velplejet. Træbeskyttelse hjælper med at holde dit træværk frit for råd og svamp. Særligt det danske vejr, stiller store krav til træ og træbeskyttelse.

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

KVALITETSSIKRING. Marshalls Allé Navn. Marshalls Allé Adresse Aalborg Øst Postnr. og By. Skaarup Malerfirma A/S Navn. Følfodvej 28 Adresse

KVALITETSSIKRING. Marshalls Allé Navn. Marshalls Allé Adresse Aalborg Øst Postnr. og By. Skaarup Malerfirma A/S Navn. Følfodvej 28 Adresse KVALITETSSIKRING Kvalitetssikring for byggeriet: Marshalls Allé Navn Marshalls Allé Adresse 9220 Aalborg Øst Postnr. og By Materialet er udført af malerfirmaet: Skaarup Malerfirma A/S Navn Følfodvej 28

Læs mere

www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning

www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning www.bauhaus.dk Træbeskyttelse Stort udvalg og kompetent rådgivning Priserne gælder fra fredag d. 4. april til og med fredag d. 29. august 2014 Pinotex træbeskyttelse 10 l Classic transparent Traditionel

Læs mere

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT

BS 2000 / BS 3000 MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT MØNSTER/FARVE-FLAGER EPOXYFLEX TRANSPARENT Dekorativ og slidstærk gulvbelægning / epoxymaling Underlag: beton, puds, murværk, keramik Garager 1. Grunder: BS 2000 2. Toplag BS 3000 Hobbyrum 3. Mønster flager

Læs mere