Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne."

Transkript

1 GARDEN PARTY JACKET "HINTS TIL TILPASNING, TIPS, & TRICKS!" OVERSIGT LÆS MIG GRUNDIGT, LAV ET BOGMÆRKE OG BESØG MIG OFTE! Skriv til os på FACEBOOK SIDEN HER! om de vidunderlige ting du opdager, mens du arbejder. Der findes så mange smukke og forskellige kroppe i verden og én enkelt beklædningsgenstand kan umuligt passe til alle. DERFOR har vi, mens vi testede designet, noteret os en masse ting, som kan hjælpe dig til at få lavet den helt rigtige jakke, baseret på din krop, dine krav og dine ønsker! Der er tips til hver del af jakken, både til brug under arbejdet og bagefter! ÆNDRINGER OG ØNSKER TIL JAKKEN I VENSTRE SIDE/LØSNINGER I HØJRE SIDE. ØNSKET ÆNDRING & HVOR I MØNSTRET DER SKAL ÆNDRES MULIGE LØSNINGER Vil du bruge tykkere eller tyndere garn end foreslået? Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne. Tykkere garn/mindre hæklenål, tyndere garn/større hæklenål. (Før du starter)

2 Skal din jakke være løs og flagrende? (Before starting) Lav jakken 1-2 størrelser større for at den sidder løst. Husk, at den så vil have en lavere talje. Du kan også helt undlade skødet, så den bliver mere som en cardigan. Har du svært ved at ramme den rigtige størrelse på firkanterne? (Del 1 & 2) Du skal ikke være bange for, at bruge flere forskellige nålestørrelser i den SAMME firkant! Skift efter behov og husk at notere dig, hvor du skiftede, så du kan gentage det i de næste firkanter i samme størrelse. Har du prøvet ovenstående, men firkanten bliver stadig for stor? Selvom udseendet vil ændres en lille smule i de sidste omgange, er det vigtigste, at have korrekt størrelse og maskeantal. I de sidste omgange (omkring 4 omgange, specielt i de store størrelser), udskift stgm med hstgm, måske endda fm. Nedenstående firkant er lavet med hstgm i de sidste 4 omgange. (Del 1 & 2)

3 Vil du have en længere jakke med lav talje og er du færdig med de små firkanter? Skift IKKE jakke-størrelse på nogen af firkanterne, brug i stedet nålestørrelsen til at få større MEDIUM og STORE firkanter. Det er disse, der giver jakken længde og vidde. Lav dem ikke meget større, bare nogle få centimeter, vil gøre taljen lavere og længere. (Før du begynder Del 2)

4 Ønsker du længere ærmer? (Før du begynder på Del 2, ærmer) Tilføj omgange i ærmet, ved at fortsætte omgangene i mønstret. Husk, at der ikke er indtag i ærmerne, så de vil helt naturligt blive kimono/sommerfugle-agtige, jo længere de laves. Prøv den på og når du er tilfreds, klip garnet og fortsæt med kanterne. Har du et stort brystparti og vil have jakken lukket lidt mere foran? (Før du begynder på Del 2, MEDIUM firkanter) Skift IKKE jakke-størrelse på nogen af firkanterne, brug istedet en større hæklenål for at opnå en større vidde, men KUN PÅ TO AF MEDIUM FIRKANTERNE, da det er disse, der dækker brystpartiet. (Tilføj max 2,5 cm) (sy disse fast i TOPPEN af panelerne, så de sidder over brystpartiet).

5 1. Vi regner med, at det naturlige stræk i jakken vil skabe vidde, mens det stadig beholder den rigtige højde, derfor skal den STORE firkant måske udspændes BREDERE (altså udspænd igen og sæt nålene i, så firkanten bliver trukket bred og ikke høj, mere rektangulær. Det kan gøres både før og efter sammensyning.) Ved samlingen af medium/stor firkanterne når de ikke helt over ryggen? (Specielt ved store størrelser og BREDDE SKULDRE) 2. Hvis du har meget brede skuldre, kan du tilføje bredde, ved at undlade sammensyningen i siderne, så de er åbne. Herefter laver du maskerne fra mønsteret (3 stgm, 1 lm) for at tilføje mere vidde, mens du prøver den på henad vejen. Nedenstående billede viser åbningen uden sammensyninger. (Del 3, efter sammensyning )

6 Har du syet de MELLEM & STOR firkanter sammen og prøver den på, men den sidder for HØJT (fordi vi regner med at garnets elasticitet vil danne vidde)? I de store størrelser hjælper den naturlige elasticitet i designet til at give vidde, samtidig med at den ikke bliver for lang. Hvis du prøver den på, med de STORE og MEDIUM firkanter syet sammen, og synes den sidder for højt: FØR du syr rækken af 8 firkanter på og laver maskerne fra mønsteret (3 stgm, 1 lm), skal du tilføje flere rækker til den nederste kant af sammensyningen. Herefter kan du sy rækken af 8 firkanter på. (Del 3, efter sammensyning, MEN FØR rækken af 8 firkanter bliver tilføjet, ellers fjern den igen) Sammensyning har reduceret elasticiteten i jakken for meget? (Del 3, efter sammensyning ) Klip sytråden over og fjern den, UDEN at klippe i firkanterne. Sy sammen igen, men denne gang med løsere sting. Undervejs kan du strække firkanterne for at teste elasticiteten.

7 Har du store overarme? (Før du begynder på Del 3, sammensyning ) Når du syr MEDIUM og STOR firkanterne sammen, sy mindre sammen i siden, så arm-åbningerne bliver større. Herefter justerer du ærme-omgangene til den nye åbning (flere 3-stgm i omgangene). Vil du have længere og mere flagrende skød så den dækker mere? Tilføj omgange til skødet ved at fortsætte omgangene som beskrevet i denne del af mønstret, mens du prøver den på undervejs. Når du er tilfreds, klip garnet og fortsæt med kanterne. (Før du begynder på Del 3, skødet) Er den færdige jakke lidt for lille, efter din smag? Dette tøj er meget åbent og strækbart og kan ændres MEGET i størrelsen ved blokning/udspænding. Brug metoden som er beskrevet i mønsteret, men stræk MEGET UD (bredere/højere/eller begge dele), sæt nåle i og lad det tørre. (Efter færdiggørelse)

8 Bagpå jakken, ved nakken (på midten af den STORE firkant hvor MEDIUM-panelerne mødes), kan du sy 2-5 rækker af MEDIUM firkanterne sammen for at hæve jakken lidt i livet. Det vil betyde at jakken sidder lidt højere i nakken, men det ser rigtig godt ud. Den færdige jakke hænger lidt for lavt? (Efter færdiggørelse) Den færdige jakke er for løs i taljen? (Efter færdiggørelse, før båndet sys i) I stedet for at sy båndet i ved åbningen, kan du VÆVE båndet ind og ud af hullerne i rækken af små firkanter og bruge båndet til at stramme i taljen.

9 Føles den færdige jakke for udspændt/stra m over brystet? Større brystparti og bredere skuldre kan give dette resultat 1. Brug samme metode, som til udvidelsen af ærmerne; tilføj flere rækker FØR omgangen med kanter, men KUN I ÅBNINGEN på brystkassen (tilføj ikke rækker på den nederste kant mod skødet) 2. Alternativt kan du tilføje flere kant-omgange. (Før Del 4, Kanter) Ville du ønske du havde gjort noget anderledes eller at du havde lavet en anden størrelse? Lær så længe du lever, giv jakken til én du holder af og lav én til. (Efter færdiggørelse) Husk, hækling er sjovt og alt hvad du kreerer er et udtryk af din kreativitet! Som Bob Ross siger, ingen fejl, kun heldige uheld! Meget Kærlighed og Garn, Stephanie Følg på Facebook Her! Følg på Instagram Her! Følg på Ravelry Her!

10 Følg på Pinterest Her! Følg på YouTube Her! Følg på Twitter Her! Følg på Etsy Her! Meget Kærlighed & Tak Gives til Test Teamet: Nichole Kapel, Jamie Cowley, Janean Craig, Tammii Crosland, Maggie Diaz, Katherine Popowski, Amber Sarita, & Heather Sutton Al information og alle billeder i dette opslag har copyright og ejes af Crochetverse Der må ikke kopieres eller videregives noget herfra, hverken elektronisk, mundtligt eller skriftligt, hverken delvist eller som helhed. I stedet kan du bruge det DIREKTE LINK til dette opslag. Jeg vil påskønne det hvis du deler. Du må selvfølgelig sælge hvad du laver ud fra dette mønster, men det må ikke masseproduceres. Jeg ville sætte pris på hvis du krediterer Crochetverse som designer, hvis du sælger dit arbejde. Mange tak fordi du respekterer det hårde arbejde, der lægges bag opskrifter, så vi alle kan fortsætte med at være kreative :)

Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke!

Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke! Hej igen, og velkommen til den sidste uge af vores Garden Party Jacket! Lige om lidt er det slut, og du vil stråle i din nye flotte jakke! I denne uge: Skød, kanter og montering Hvis du gik glip af "Information

Læs mere

Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL

Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL Så dejligt at se dig igen! Velkommen til del 2 i the Garden Party Jacket CAL Hvis du gik glip af "Information og materialer" blogindlægget kan du finde det her: HER Hvis du gik glip af Del 1: Tjek af hæklefasthed

Læs mere

Mit navn er Stephanie, og det her er undertegnede:

Mit navn er Stephanie, og det her er undertegnede: Hej, nu det er endelig tid! Den varmeste velkomst til del 1 i Garden Party Jacket Crochet-Along I denne uge: Tjek af hæklefasthed og firkanter / del 1 Hvis du er gået glip af "Information og materialer"

Læs mere

I denne uge: Montering af krop og ærmer. Hvis du gik glip af "Informationer og materialer ", kan du finde det: HER

I denne uge: Montering af krop og ærmer. Hvis du gik glip af Informationer og materialer , kan du finde det: HER I denne uge: Montering af krop og ærmer Hvis du gik glip af "Informationer og materialer ", kan du finde det: HER Hvis du gik glip af Del 1: Tjek af hæklefasthed & Firkanter/del 1 kan du finde det: HER

Læs mere

Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause. og tage hånd om dette.

Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause. og tage hånd om dette. Eftersom det har været helt op til dig at vælge farve, så lad os lige tage et øjebliks pause og tage hånd om dette. Dit første nøgle blev blot hæklet fra ende til anden, det andet nøgle er vi nødt til

Læs mere

Butterfly Swoncho. No Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Hvor meget garn skal du bruge?

Butterfly Swoncho. No Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Hvor meget garn skal du bruge? Butterfly Swoncho No. 1006-192-2543 Størrelser: S (M, L, XL, XXL) Niveau: Begynder Hæklenål: 4.5 mm Materialer: Synål & maskemarkører Garn: Hobbii Tivoli, i lilla (nr. 37) Køb dit garn her: http://shop.hobbii.dk/butterfly-swoncho

Læs mere

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen

Afro Anne Dukken. af Cecilia Bollin Hagemann. livetiboblen livetiboblen Afro Anne Dukken af Cecilia Bollin Hagemann af Cecilia Bollin Hagemann, livetiboblen.dk Opskriften er lavet efter inspiration af et billede jeg engang har set af en hæklet dukke jeg forelskede mig i. Jeg

Læs mere

UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN

UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN UGE 1 & 2: SJAL START & MIDTEN Fordi mønsteret er et gentaget mønster, har vi besluttet at lave hovedparten af sjalet med det samme, MEN giver dig 2 UGER til at lave det! Hvad vil det betyde for dig? Du

Læs mere

Manny & Millie Mus. Hækleopskrift Frk.Sorensen All rights reserved

Manny & Millie Mus. Hækleopskrift Frk.Sorensen All rights reserved Manny & Millie Mus Hækleopskrift Hækleforkortelser: mr = Magisk ring fm = Fastmaske km = Kædemaske (2 1) = Indtagning (2i1) = Udtagning: Materialer: Hæklenål 2.5 Fyld Nål Sort broderingsgarn ** = Gentag

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 6 Bagside og samling

In the Yarn Garden CAL - Del 6 Bagside og samling Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Opskriften på bagsiden er mere eller mindre en oldemorsfirkant, dog med nogle få detaljer tilføjet. Denne del 6 har ikke detaljerede

Læs mere

Baby Bunny - Nelly. Design By Tante Tråd Copyright 2019 Alle rettigheder forbeholdes

Baby Bunny - Nelly. Design By Tante Tråd Copyright 2019 Alle rettigheder forbeholdes Baby Bunny - Nelly Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-1 sæt Sikkerhedsøjne 9 mm - Fyld Mål: Ca. 19 cm høj Forbrug: Ca. Fv. A: 55g Fv. B: 15g En lille smule lyserød til snude Forkortelser: M: Maske

Læs mere

Granny Chunky Cardigan Merino XL

Granny Chunky Cardigan Merino XL Granny Chunky Cardigan Merino XL Materialer: - Hobbii Baby Merino XL - Hæklenål 6 og 7 Størrelse: One Size Mål: Firkanten måler ca. 101 x 101 cm før montering Forbrug ca.: 700g (14 nøgler) Forkortelser:

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 4 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske Omg

Læs mere

Baby Bunnies Mini. No

Baby Bunnies Mini. No Baby Bunnies Mini No. 1001-192-9600 Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-2 sæt Sikkerhedsøjne 6 mm - Fyld Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/baby-bunniesmini Mål: Ca. 11 cm høj Forbrug:

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 1 Omgang 1 til 10

In the Yarn Garden CAL - Del 1 Omgang 1 til 10 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

L U X MOV TRØSTE MONSTER

L U X MOV TRØSTE MONSTER L U X MOV TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

Sommer Shopper Cotton 1

Sommer Shopper Cotton 1 Sommer Shopper Cotton 1 Materialer: Hæklenål nr. 5,5 Mayflower Cotton 1 Det hækles med dobbelt tråd. Maskemarkør Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/sommer-shoppercotton-1 Mål: Målt fladt Ca.

Læs mere

LUX BLOB TRØSTE MONSTER

LUX BLOB TRØSTE MONSTER LUX BLOB TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

alle omgange starter med 4 lm, som udgør første stgm og første lm (skyggen dog kun 3lm)

alle omgange starter med 4 lm, som udgør første stgm og første lm (skyggen dog kun 3lm) Hæklet Sommer hat str. ca. 40 (46) 52 (58) cm hoved mål Materiale: Hæklenål nr. 3 og 1 (1) 2 (2) nøgle bomuld 4/8 til bundfarven, og en rest garn til blomsten. Forkortelser: m = maske km = kædemaske lm

Læs mere

Banksia Border (kant)

Banksia Border (kant) Banksia Border (kant) Materialer Brug samme hæklenål og garn, som du har brugt til det projekt, du ønsker at tilføje kanten til. Forkortelser Lm - Luftmaske BR Bagom relief (indsæt nålen fra bagsiden til

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 4 Omgang 27 til 35

In the Yarn Garden CAL - Del 4 Omgang 27 til 35 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

Ribbon Kurve med rund læderbund Knit Stitch

Ribbon Kurve med rund læderbund Knit Stitch Ribbon Kurve med rund læderbund Knit Stitch Materialer: Hæklenål nr.5 Hobbii Ribbon Go Handmade runde bunde str. 17, 20 og 25 cm i diameter 3 stk. Handmade mærker Evt. tekstil lim Størrelse: Lille (Mellem)

Læs mere

Rosetta. Forkortelser. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at

Rosetta. Forkortelser. Copyright: Helen Shrimpton, Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at Rosetta Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdt. Af : Helen at www.crystalsandcrochet.com Afghan Square på 30,5 cm (12 ) med worsted/aran weight og en 5.5mm nål. Ca. 25,5 cm (10 )

Læs mere

Baby Bunnies Mini. Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-2 sæt Sikkerhedsøjne 6 mm - Fyld

Baby Bunnies Mini. Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-2 sæt Sikkerhedsøjne 6 mm - Fyld Baby Bunnies Mini Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-2 sæt Sikkerhedsøjne 6 mm - Fyld Mål: Ca. 11 cm høj Forbrug: Ca. Fv. A: 50g Fv. B: 8g Fv. C: 6g En lille smule lyserød til snude Forkortelser:

Læs mere

Trøje i Krydsstangmasker:

Trøje i Krydsstangmasker: Trøje i Krydsstangmasker: (opskriften er på langærmet trøje) Hækle opskrift Hæklenål nr. 3 tilsvarende garn Størrelse ca. 3-4år (5-6år) 7-8år Jeg har brugt ca. 6-7 (8-9) 10-11 nøgle á 50g, 100% bomuld

Læs mere

Corner to corner C2C tæppe

Corner to corner C2C tæppe Corner to corner C2C tæppe Materialer: Hæklenål nr. 5 & 6 Hobbii Tivoli Garn Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/c2c-taeppe Mål: Ca. 170x130cm Forbrug: - Farve 1 Natur ca. 375g - Farve 2 Mørkegrå

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 2. Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske

Læs mere

Hæklet pung Tone i Tone

Hæklet pung Tone i Tone Hæklet pung Tone i Tone Materialer: Hæklenål nr. 4 Rainbow Cotton 8/4. Der hækles med dobbelt tråd. Lynlås 20 cm. Evt. 20 cm lædersnor Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/haeklet-pungtoneitone

Læs mere

Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld. Nadia

Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld. Nadia Materialer: Nål str. 2,5 Bomuld 8/4 Basis farve: 80 g Rester af sort og hvid Fyld Nadia Denne bamse er lavet ud fra en tegning fra Marie Christensens datter Caroline, tilladelse er givet til at lave en

Læs mere

Sommer Shopper Cotton 1

Sommer Shopper Cotton 1 Sommer Shopper Cotton 1 Materialer: Hæklenål nr. 5,5 Mayflower Cotton 1 Det hækles med dobbelt tråd. Maskemarkør Mål: Målt fladt Ca. 37 cm bred, Ca. 36 cm dyb, og 67 cm i længden med hank. Forbrug: Ca.

Læs mere

LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER

LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER LUX FLYF DET FLYVENDE TRØSTE-MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må gerne sælge det færdige produkt

Læs mere

Babytrøje i Krydsstangmasker

Babytrøje i Krydsstangmasker Babytrøje i Krydsstangmasker Hækle opskriften er med lange ærmer: Hæklenål nr. 3 tilsvarende garn Størrelse ca. (0-3mdr) 6-9mdr (12-15mdr) 18-24mdr Jeg har brugt ca. (3-4) 4-5 (5-6) 6-7 nøgle 100% bomuld

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 3 Omgang 20 til 26

In the Yarn Garden CAL - Del 3 Omgang 20 til 26 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

Bordskåner med bobler

Bordskåner med bobler Bordskåner med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Drops Eskimo Evt. 18 cm lædersnor Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/bordskåner-bobler Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning.

Læs mere

Sweet Dreams Babytæppe

Sweet Dreams Babytæppe Sweet Dreams Babytæppe Materialer: Hæklenål nr. 4 og 3. Mayflower Easy care Køb garn her: http://shop.hobbii.dk/baby-taeppe Mål: Ca. 60x80. Ønskes det større, ligges blot luftmasker til deleligt med 4.

Læs mere

Pandebånd med twist. Materialer: Hæklenål nr. 4 Hobbii Baby Merino XL Forbrug: 50 (50) 50(50) g. Hobbii Baby Merino XL

Pandebånd med twist. Materialer: Hæklenål nr. 4 Hobbii Baby Merino XL Forbrug: 50 (50) 50(50) g. Hobbii Baby Merino XL Pandebånd med twist Materialer: Hæklenål nr. 4 Hobbii Baby Merino XL Forbrug: 50 (50) 50(50) g. Hobbii Baby Merino XL Hæklefasthed: 24 m x 12 ½ rk. = 10 x 10 cm i mønster Mål/Størrelse: Omkreds Ca.: 42(44)

Læs mere

Mega Ugle Måtte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker Mr: Magisk ring

Mega Ugle Måtte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker Mr: Magisk ring Mega Ugle Måtte Materialer: Hæklenål nr. 12 & 15 Hobbii Luxus Macaroni. Evt. Tekstil lim. Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/haeklet-megaugle-gulvmaatte Mål: Ca. 140 x 118 cm Forbrug: - Mave

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 2 Omgang 11 til 19

In the Yarn Garden CAL - Del 2 Omgang 11 til 19 VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere eller sælge dem hverken hele opskrifter eller dele af dem. Du er velkommen

Læs mere

Ardiente Sjal. No Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames.

Ardiente Sjal. No Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames. Ardiente Sjal No. 1006-192-7305 Niveau: Begynder Hæklenål: 4 mm Materialer: Synål og saks Garn: 2 nøgler Happy Feet Print, i farven Sea of Flames. Køb dit garn her: http://shop.hobbii.dk/ardiente-sjal

Læs mere

HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK

HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK HÆKLET MUMITROLD WWW.MASJASBLOG.DK MATERIALER OG UDTRYK Materialer Hæklenål: 4,5 mm Synål Saks Vat til fyld Forkortelser omg.: omgang lm: luftmaske fm: fastmaske 2i1 fm: 2 fastmasker i næste maske Garn:

Læs mere

LUX FELIX DEN TYKKE KAT

LUX FELIX DEN TYKKE KAT LUX FELIX DEN TYKKE KAT Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

LUX MIM TRØSTE MONSTER

LUX MIM TRØSTE MONSTER LUX MIM TRØSTE MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må sælge det færdige produkt med henvisning

Læs mere

Stoffer Af sukigirl fra www.sukigirl74.blogspot.dk

Stoffer Af sukigirl fra www.sukigirl74.blogspot.dk Stoffer Af sukigirl fra www.sukigirl74.blogspot.dk Information fra designeren Grunden til at opskriften på Stoffer er gratis, er fordi at skaberen af Steen & Stoffer, Bill Watterson, ikke ønskede at hans

Læs mere

Sanse Sommerfugl. Forkortelser: M: Maske Fm: Fastmaske Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske Sm: Sammen Stgm: Stangmaske

Sanse Sommerfugl. Forkortelser: M: Maske Fm: Fastmaske Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske Sm: Sammen Stgm: Stangmaske Sanse Sommerfugl Materialer: - Rainbow 8/4, Print eller Stonewash - Hæklenål 2,5 - Rasle kugle 24mm - Bidering Dyrefod - Sikkerhedsøjne 7 mm - Fyld Mål: Ca. 16 cm lang uden følehorn Forbrug ca.: Sommerfugl

Læs mere

Hæklet Abe. En hyldest til Kay Bojesens træabe. Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk

Hæklet Abe. En hyldest til Kay Bojesens træabe. Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk Hæklet Abe En hyldest til Kay Bojesens træabe Hækleopskrift af Lærke Drescher www.kreaposen.blogspot.dk Det Formelle Opskriften er kun til privat brug. Den må altså ikke deles eller sælges videre og man

Læs mere

Corner to corner C2C tæppe

Corner to corner C2C tæppe Corner to corner C2C tæppe Materialer: Hæklenål nr. 5 & 6 Hobbii Tivoli Garn Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/c2c-taeppe Mål: Ca. 170x130cm Forbrug: - Farve 1 Natur ca. 375g - Farve 2 Mørkegrå

Læs mere

Filtet bordskåner med bobler

Filtet bordskåner med bobler Filtet bordskåner med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/filtetbordskaaner-bobler Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning.

Læs mere

Grydelapper med bobler

Grydelapper med bobler Grydelapper med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Evt. 18 cm lædersnor til ophæng Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/filtet-grydelappermed-bobler Mål: Ca. 21-22 cm Læs afsnittet

Læs mere

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Aishakenza fortæller: Mange tak for jeres interesse i min lille Bamse Rangle. Her er endelig opskriften. Som sædvanlig må du ikke sælge dette mønster. Du må

Læs mere

Whispers from the Past

Whispers from the Past Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 1. Winnie s Flower Der hækles 4 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm

Læs mere

Hver omgang fortsætter med samme farve garn som sidste omgang. Hvis du skifter farve, er der valgfri instruktioner i [ ].

Hver omgang fortsætter med samme farve garn som sidste omgang. Hvis du skifter farve, er der valgfri instruktioner i [ ]. Spiked Punch Type: Afghan firkant Størrelse: 30,5 cm (12") Garn: Worsted Weight Nålestørrelse: 5,5mm Hæklefasthed: De første 4 omgange, er cirka 9,5 cm (3.75") Endeligt maskeantal: 39 fm pr. side, plus

Læs mere

Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk

Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk No. 1001-183-1856 Materialer: Hæklenål nr.5 Hobbii Ribbon Go Handmade runde bunde str. 17, 20 og 25 cm i diameter 3 stk. Handmade mærker Størrelse: Lille (Mellem)

Læs mere

Ribbon Shopper med læderbund - Lille

Ribbon Shopper med læderbund - Lille Ribbon Shopper med læderbund - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5 (hækler du normalt stramt kan du med fordel bruge nål nr. 6) Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund str. 31 x 10 cm Taskerem eller taskehank

Læs mere

Ribbon taske med hank

Ribbon taske med hank Materialer: Ribbon taske med hank Hæklenål 5. (Hækler du normalt stramt kan du med fordel gå op til nål nr. 6) Mayflower Ribbon Læderhank med eller uden krog. (Se evt. side 13 for vejledning) Mål: Ca.

Læs mere

Hækle-Bedste. Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren.

Hækle-Bedste. Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren. Hækle-Bedste Det er tilladt at sælge det færdige produkt, hvis der henvises til designeren. Opskrift og billeder må ikke kopieres, ændres, deles, offentliggøres eller sælges som sin egen, der skal altid

Læs mere

Hæklet nissepar. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemaske

Hæklet nissepar. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemaske Hæklet nissepar Materialer: Hæklenål nr. 2.5 Rainbow Cotton 8/4 Twist garn fra Go Handmade 2 sæt sikkerhedsøjne 7mm 8 træperler 15mm Bamsefyld Plastgranulat 2 træknapper 12mm Sytråd eller broderigarn Mål:

Læs mere

Uge 7: Samling af motiver og kant del 1

Uge 7: Samling af motiver og kant del 1 Uge 7: Samling af motiver og kant del 1 Forklaring af masker Hvis du har brug for hjælp med maskerne eller teknikkerne, kan du finde en billedvejledning her: http://www.lookatwhatimade.net/crafts/yarn/crochet/ubuntu/ubuntucal-2018-information/

Læs mere

Downy Cardigan. No

Downy Cardigan. No Downy Cardigan No. 1006-191-8857 Størrelser: 2-8 år Niveau: Let øvet Hæklenål: 4 mm Materialer: Hæklenål & maskemarkører. Garn: Hobbii Kid Silk, farve Rich Plum. Hvor meget garn skal du bruge? 2 år = 65

Læs mere

Ribbon taske med hank

Ribbon taske med hank Materialer: Ribbon taske med hank Hæklenål 5 (hækler du normalt stramt kan du med fordel gå op til nål nr. 6) Mayflower Ribbon Læderhank med eller uden krog Mål: Ca. 40 cm. bred og 29 cm. høj (målt med

Læs mere

Ribbon Ugle Måtte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker Mr: Magisk ring

Ribbon Ugle Måtte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker Mr: Magisk ring Ribbon Ugle Måtte Materialer: Hæklenål nr. 6 & 7 (Hækler du stramt kan du med fordel gå en str. op i nål.) Mayflower Ribbon. Stoppenål Evt. Tekstil lim. Mål: Ca. 77 x 65 cm. Forbrug: - Grå: Ca. 210g. -

Læs mere

Sælen Luffe. Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder

Sælen Luffe. Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder Design: Kreative Løyerligheder #hækletsælfamilie #hækletdyrefamilie #kreativeloyerligheder Sælen Luffe Babysælen Luffe Forkortelser: mr=magisk ring m=maske lm=luftmaske fm=fastmaske 2 fm s=indtagning;

Læs mere

Karklud - Blok mønster

Karklud - Blok mønster Karklud - Blok mønster Materialer: - Bomuldsgarn 8/4 Ensfarvet og print - Hæklenål 3 Mål: Ca. 28x28cm Forkortelser: M: Maske Lm: Luftmaske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Forbrug ca.: Fv. A: 25g Fv. B:

Læs mere

Hæklet blæksprutte med aktiviteter

Hæklet blæksprutte med aktiviteter Hæklet blæksprutte med aktiviteter ... Hæklet blæksprutte med aktiviteter Sværhedsgrad Garn: COOP Bomuldsgarn 8/4, 100% bomuld, 50 g = 169 m. Blækspruttens færdige mål: Højde: Ca. 50 cm. Bredde: Ca. 90

Læs mere

LUX BUH DET GRØNNE TRØSTE-MONSTER

LUX BUH DET GRØNNE TRØSTE-MONSTER LUX BUH DET GRØNNE TRØSTE-MONSTER Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må gerne sælge det færdige produkt

Læs mere

In the Yarn Garden CAL - Del 5 Omgang 36 til 43

In the Yarn Garden CAL - Del 5 Omgang 36 til 43 Charlotta Wadman, In the Yarn Garden, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. VIGTIGT: Vær opmærksom på, at alle mine opskrifter er copyright-beskyttet. Du må således ikke kopiere, reproducere, distribuere

Læs mere

Filtet bordskåner med bobler

Filtet bordskåner med bobler Filtet bordskåner med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning. Forbrug: Ca. 65g. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm:

Læs mere

Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk

Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk Ribbon Kurve med rund læderbund Klassisk Materialer: Hæklenål nr.5 Hobbii Ribbon Go Handmade runde bunde str. 17, 20 og 25 cm i diameter 3 stk. Handmade mærker Størrelse: Lille (Mellem) Stor Mål: Lille:

Læs mere

LUX COASTER & PLACEMAT

LUX COASTER & PLACEMAT LUX COASTER & PLACEMAT LÆKRE COSTERS OG PLACEMATS Design og idé af Sofie Nygaard - LUX KREATIV Denne opskrift må ikke kopieres, sælges ellers distribueres hverken delvist eller helt. Du må gerne sælge

Læs mere

Grydelapper med bobler

Grydelapper med bobler Grydelapper med bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Evt. 18 cm lædersnor til ophæng Mål: Ca. 21-22 cm Læs afsnittet før og efter filtning. Forbrug: Ca. 80g pr. stk. Forkortelser: Mr: Magisk

Læs mere

7 farver bomuldsgarn 8/4. To nøgler af hver farve, der hækles med dobbelt garn.

7 farver bomuldsgarn 8/4. To nøgler af hver farve, der hækles med dobbelt garn. Elgen Helge Materialer: 7 farver bomuldsgarn 8/4. To nøgler af hver farve, der hækles med dobbelt garn. Til denne version er brugt: - Sand, hvid, mørklilla, syren, mørk aquagrøn, mint og brun til gevir

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND Version 1 92168. BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND GARNKVALITET Eko Bomull (100% Økologisk egyptisk bomuld. Nøgle ca 50 g = 120 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016.

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rettigheder forbeholdes. Af: Helen på www.crystalsandcrochet.com Del 3 Forkortelser M Maske(r) Fm Fastmaske 4-dbstgm 4-dobbelt stangmaske Omg

Læs mere

Bordskåner med blomst i bobler

Bordskåner med blomst i bobler Bordskåner med blomst i bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Drops Eskimo Evt. 18 cm lædersnor Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter filtning. Forbrug: Ca. 60g. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske

Læs mere

Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst

Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst Skadestuebamsen event 2017 Sygeplejersken Signe Tegning af Mikkel Fjeldsted God hæklelyst DET SKAL DU VIDE INDEN DU BEGYNDER MATERIALER: Yarn and Colors, fv. 095 Limestone Yarn and Colors, fv. 014 Sunflower

Læs mere

Filtet Tehætte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker

Filtet Tehætte. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: kædemasker Filtet Tehætte Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Læderrem 18mm 10 cm. 1 Nitte Evt. hultang Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/filtet-tehaetteopskrift Forkortelser: Lm: Luftmaske

Læs mere

Lil Classic Teddy Little Yarn Friends littleyarnfriends.tumblr.com

Lil Classic Teddy Little Yarn Friends littleyarnfriends.tumblr.com Lil Classic Teddy Little Yarn Friends littleyarnfriends.tumblr.com Rachel H. fortæller: Har du tit problemer med at sy Amigurumi hoveder på kroppene? Leder du efter en let og nuttet opskrift, der kan laves

Læs mere

Hyggeklud - Kanin. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Km: Kædemaske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske

Hyggeklud - Kanin. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Km: Kædemaske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Hyggeklud - Kanin Materialer: Hæklenål nr. 3, 4 & 5 Go Handmade Teddy garn Go Handmade Soft garn Go Handmade Broderigarn 1 sæt sikkerhedsøjne 5mm. Lidt fyld Køb garnet her http://shop.hobbii.dk/hyggeklud-kanin

Læs mere

Ribbon Shopper med læderbund - Lille

Ribbon Shopper med læderbund - Lille Ribbon Shopper med læderbund - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5 (hækler du normalt stramt kan du med fordel bruge nål nr. 6) Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund str. 31 x 10 cm Taskerem eller taskehank

Læs mere

3dbstgm tredobbeltstangmaske

3dbstgm tredobbeltstangmaske Sacred Space Part 3 Copyright: Helen Shrimpton, 2019. All rights reserved. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com Forkortelser m Masker fm Fastmasker Bml Bagerste maskeled R Runde hstgm Halvstangmaske

Læs mere

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE Version 1 92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram!

Du har med andre ord lavet en amigurumi en kærlig bamse med et sjovt udtryk og et trygt kram! Hæklet Sutteklud Dette skulle gerne være en opskrift for dig der har mod på at hækle, men måske ikke helt har haft modet endnu. Opskriften vil blive skrevet som en almindelig hækleopskrift, og nedenfor

Læs mere

Opskrift på Lapsus-cardigan

Opskrift på Lapsus-cardigan Opskrift på Lapsus-cardigan Denne cardigan er en stor, løs cardigan, strikket i vævestrik i flere stykker. Vævestrik strikkes med én farve af gangen, men fordi nogle masker strikkes, og nogle tages løst

Læs mere

Baby Bunnies Girls - Barnevognskæde

Baby Bunnies Girls - Barnevognskæde Baby Bunnies Girls - Barnevognskæde Materialer: - Rainbow 8/4 - Hæklenål 2,5-3 sæt Sikkerhedsøjne 6 mm - 2 stk. Seleclips til snor - Polyester snor - 4 silikone perler 18mm - 8 silikone perler 15 mm -

Læs mere

Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys)

Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys) Butterfly Kisses Firkant (Sommerfuglekys) Af Silvana Tabacchi Materialer: Herrschners Worsted 8 Garn i farverne Aran (Farve A) Lavender (Farve B) China Blue (Farve C) Herrschners Worsted 8 Baby Garn i

Læs mere

Frøken Vibe. En del af blomsterløg serien

Frøken Vibe. En del af blomsterløg serien Frøken Vibe En del af blomsterløg serien OBS! Denne opskrift er kun til privat brug! Hele eller dele af opskriften må ikke videresælges eller deles. Det færdige produkt må gerne sælges, såfremt der henvises

Læs mere

Jule-bordskåner med blomst i bobler

Jule-bordskåner med blomst i bobler Jule-bordskåner med blomst i bobler Materialer: Hæklenål nr. 8 Hobbii Snowstorm Mål: Ca. 18-20 cm Læs afsnittet før og efter Valkning. Forbrug: Ca. 60g. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske

Læs mere

Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift

Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift Stephan 30 cm (12 inch) afgan firkant - gratis opskrift Jeg har designet denne 30 cm (12 inch) firkant specielt til 1 års fødselsdagen for Cal Crothet A Long Facebook gruppe. Det er næsten ikke til at

Læs mere

Hæklede nissebørn. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: Kædemaske. Mål: Ca. 15 cm fra bund til toppen af huen.

Hæklede nissebørn. Forkortelser: Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Stgm: Stangmaske Km: Kædemaske. Mål: Ca. 15 cm fra bund til toppen af huen. Hæklede nissebørn Materialer: Hæklenål nr. 2,5 Rainbow Cotton 8/4 Twist garn fra Go Handmade 2 sæt sikkerhedsøjne 6 mm 9 træperler 12 mm Bamsefyld Plastgranulat Sytråd eller broderigarn Mål: Ca. 15 cm

Læs mere

Stor Ribbon skjuler. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Dfm: Dyb fastmaske Bml: Bagerste maskelænke Km: kædemasker

Stor Ribbon skjuler. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Dfm: Dyb fastmaske Bml: Bagerste maskelænke Km: kædemasker Stor Ribbon skjuler Materialer: Hæklenål nr. 5 Hobbii Ribbon Læderrem 25mm Ca. 11cm 1 Nitte Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/haeklet-ribbonskjuler-stor Mål: Bund ca. 14 cm i diameter, Højde

Læs mere

Juleenglen Else MATERIALER: FORKORTELSER: Proces. 1. Øjne (lav 2) Mayflower Hit-Ta-too: Gul (29), Hvid (14), Lys fersken (11)

Juleenglen Else MATERIALER: FORKORTELSER: Proces. 1. Øjne (lav 2) Mayflower Hit-Ta-too: Gul (29), Hvid (14), Lys fersken (11) Juleenglen MATERIALER: Mayflower Hit-Ta-too: Gul (29), Hvid (14), Lys fersken (11) Sikkerhedsøjne: 2 stk (8mm) Hæklenål: str. 2,5. Synål Saks Vat/fyld FORKORTELSER: mr = magisk ring omg = omgang rk = række

Læs mere

Telemark Jacket by DROPS Design

Telemark Jacket by DROPS Design Telemark Jacket by DROPS Design DROPS 179-10 Strikket jakke med rundt bærestykke og norsk mønster i!ere farver, strikket ovenfra og ned. Størrelse S - XXXL. Arbejdet er strikket i DROPS Merino Extra Fine.

Læs mere

70 % Kid Mohair, 30 % Silke.

70 % Kid Mohair, 30 % Silke. 925: Mayflower Poncho og Tørklæde i Kid Silk. Størrelse: S/M (L/XL) Længde midt for cm: 58 (65) Kvalitet: Garnforbrug ngl.: Strikkepinde, hæklenål: Tilbehør: Strikkefasthed: Mayflower Kid Silk. 70 % Kid

Læs mere

Hæklede store drillenisser

Hæklede store drillenisser Hæklede store drillenisser Materialer: Hæklenål nr. 2.5 Rainbow Cotton 8/4 Twist garn fra Go Handmade 2 sæt sikkerhedsøjne 7mm 8 træperler 15mm Bamsefyld Plastgranulat 2 træknapper 12mm Sytråd eller broderigarn

Læs mere

Hæklet Rudolf. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Km: Kædemaske Hstm: Halvstangmaske Stgm: Stangmaske

Hæklet Rudolf. Forkortelser: Mr: Magisk ring Lm: Luftmaske M: Maske Fm: Fastmaske Km: Kædemaske Hstm: Halvstangmaske Stgm: Stangmaske Materialer: Hæklenål nr. 2,5 Rainbow Cotton 8/4 1 sæt sikkerhedsøjne 8 mm 4 træperler 12 mm Bamsefyld Plastgranulat Mål: Ca. 10 cm uden ben. Køb garnet her: http://shop.hobbii.dk/haeklet-rudolf Forbrug:

Læs mere

Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille

Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille Opbevaringskurv med læderbund Rektangulær - Lille Materialer: Hæklenål nr. 5. Hækler du stramt kan du med fordel gå en nål størrelse op Hobbii Ribbon Go Handmade læderbund 16 x10 cm Maskemarkører 10 cm

Læs mere

Rainbow babysvøb. Materialer: Rainbow cotton 8/4 Hæklenål 3,5 Køb garn og tilbehør her:

Rainbow babysvøb. Materialer: Rainbow cotton 8/4 Hæklenål 3,5 Køb garn og tilbehør her: Rainbow babysvøb Materialer: Rainbow cotton 8/4 Hæklenål 3,5 Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/rainbowbabysvoeb-regnbue Forbrug: Farve 1- Rød 058 1 nøgle Farve 2- Orange 057 1 nøgle Farve

Læs mere

Rainbow Organic Babytæppe

Rainbow Organic Babytæppe Materialer: Rainbow Organic Babytæppe Hæklenål nr. 3 Rainbow Organic Cotton 8/4 i 6 farver + Kant farve. Køb garn og tilbehør her http://shop.hobbii.dk/haeklet-rainboworganic-babytaeppe Mål: Ca. 80 x 70

Læs mere