ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI - 2013"

Transkript

1 ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI Dag 1. 22/5. København Jerevan Afrejse fra København og ankomst i Armeniens hovedstad Jerevan tidligt den følgende morgen. Modtagelse i lufthavnen af den danske rejseleder og hans armenske samarbejdspartner. Transport med turbus ind til centrum og check in på vores hotel (Erebuni eller Hrazdan). Dag 2. 23/5. Jerevan byvandring Tidlig frokost på hotellet, efterfulgt af en byvandring i det gamle Jerevan, hvor rejselederen vil fortælle lidt om byens og landets historie. Velkomstmiddag i en traditionel armensk restaurant (Kavkaz eller Yerevan Pandok. (F og A inkluderet i rejsens pris) Day 3. 24/5. Jerevan Ghegard Garni Jerevan Efter morgenmad på hotellet udflugt med turbussen til først klippeklosteret Geghard fra 1100-tallet og derefter Mithra-templet i Garni fra tallet f. Kr. Frokost i landsbyen Garni i et privat hjem. Botanisering på vejen med bl. a. Juglans regia, Malus orientalis, Prunus divaricata etc. Efter frokost besøg i Jerevans Botaniske Have og møde med botanikere og dendrologer fra Armeniens Nationale Videnskabsakademi s Botaniske Institut. Middag i en restaurant i Jerevan. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 4. 25/5. Jerevan Noravank Tatev Kapan Efter morgenmad og check out fra vore hotel i Jerevan går rejsen mod Armeniens sydøstligste provins Syunik eller Zangezur. På vejen gøres første gang holdt for at bese buskads af Onobrychis cornuta i Ararat-dalens forbjerge, for ikke at tale om bjerget Ararat (5.165 m.), hvor Noah hævdes at være grundstødt med sin ark. Næste stop er klostereret Noravank fra 1200-tallet, der nåes via en smal kløft og ligger i et spektakulært bjerglandskab. Her kan også ses interessante eksempler på den lokale dendroflora såsom mandeltræer (Amygdalus fenzliana), pistacier (Pistacia mutica), Georgisk ahorn (Acer iberica) m. fl.

2 Tilbage på hovedlandevejen forestår en godt halvanden times kørsel videre mod øst (fraregnet et eventuelt kort stop for at strække ben) inden vi drejer af til klosteret Tatev fra 800-tallet, et af Armeniens smukkeste og derfor at finde på UNESCO s verdensarvsliste. På vejen dertil gøre vi holdt flere gange for at bese planter som Colutea cilicica, Cornus mas, Cotoneaster suavis, Rubus armeniaca, Prunus sp, Rosa sp. Euonymus latifolia m. fl. En lidt sen frokost nydes i nærheden af landsbyen Tatev. Ved selve klosteret ser vi desuden det såkaldte klostertræ og botaniserer i den nærliggende skov med bl. a. et kæmpestort pæretræ Pyrus caucasica det største af sin art i Armenien, som blev opdaget af medlemmer fra IDS i Sidst på eftermiddagen fortsætter vi med minibusser til provinsbyen Kapan, hvor vi spiser til middag og overnatter på hotel Darist. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 5. 26/5. Kapan Shikahokh Naturpark lansbyen Nerkin Hand Goris Efter morgenmad på hotellet i Kapan kører vi med bussen ca. 40 km. ud til et af de smukkeste og fra en botanisk synsvinkel mest righoldige områder I Armeniem naturparken Shikahokh med sit enestående økosystem samt landsbyen Nerkin Hand og dens lund af urgamle platantræer (Platanus orientalis). Omkring 40 min. gang fra landsbyen kan vi desuden studere en række af de træer og buske, der er så typiske for det tørre subtropiske klima i området, herunder figner Ficus carica, granatæble Punica granatum samt en særlig eg Quercus araxina, begrænset til Sydkaukasus og en helt lokal pæreart Pyrus zangezura m. fl. Halvanden til to timer er afsat til at vandre omkring og bagefter spiser vi frokost i landsbyen. Om eftermiddagen kører vi videre mod byen Goris med flere mindre ophold undervejs. Herunder for at bese en særegen bevoksning af Paliurus spina-christi samt to åbne tørre skovstrækninger omkring Goris, bestående af bl. a granatæble og pistacietræer. Vi spiser til aften og overnatter i Goris på hotel Mirhav. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 6. 27/5. Goris Selim-passet Sevan-søen Dilijan Efter morgenmaden på hotellet i Goris retter vi påny kursen tilbage mod nordvest og det nordlige Armenien. Lidt udenfor Goris gør vi et kort ophold ved det ejendommelige observatorium/kultsted fra broncealderen, Zorats Karer eller Karahunj, Armeniens svar på Stonehenge, hvor vi desuden kan bese en bestand af Iris lineolata. Længere fremme ad vejen mod byen Vayk tager vi endnu et stop for at kigge nærmere på den spredte busk-vegetation af Amygdalus fenzliana, A. nairica, Rhamnus pallassii, Pyrus salicifolia m. fl. Ved byen Yeghegnadzor drejer vi stik nord op i bjergene omkring Selim-passet. Her

3 gør vi ophold ved resterne af karavane-seraiet Selimiye fra 1300-tallet, der i middelalderen udgjorde en af de vigtigste rastepladser på den nord-sydgående handelsrute gennem Kaukasus. I selve passet vil vi desuden se på planter som Viburnum lantana, Spiraea hypericifolia, Berberis orientalis, Sorbus sp, Rosa sp m. fl. Frokosten nydes i en vejside-restaurant en route. Om eftermiddage fortsætter vi via byen Martuni til den store indlandssø Sevan, hvor vi skal besøge den botaniske have i byen af samme navn. Her kan vi også enten spise middag, alternativt vente til byen Dilijan, hvor vi skal overnatte på hotellet Dilijan Resort. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 7. 28/5. Dilijan det beskyttede naturområde ved Gosh Makaravank og landsbyen Achajur Akaghbyour Dilijan Efter morgenmad på hotellet kører vi først til landsbyen Gosh, hvor vi beser klosteret af samme navn og klostertræet en kæmpestor valnød. Bagefter fortsætter vi ud i det beskyttede naturområde Dilijan, hvis chef-botaniker vil ledsage os og fremvise bl. a. en enestående lund af takstræer Taxus baccata. Frokosten i form af en picnic nydes i en lysning i skoven. Efter frokost fortsætter vi nordpå til klosteret Makaravank, der ligger gemt i skoven nær landsbyen Achajur. Her kan vi også bese en række lokale træarter som Tilia caucasica, Ulmus elliptica, Acer campestre, Carpinus betulus og Fagus orientalis. Vi besøger desuden landsbyen Akaghbyour for at se det ejendommelige naturmindesmærke Vardan Mamikonian s faldne eg (en berømt armensk krigerfyrste fra 400-tallet). Endelig gør vi et kort stop i Dilijan by for at kigge på den såkaldt Berusede Skov af Pinus kochiana - den eneste art af fyr i Armenien - der fremstår som et enestående naturfænomen som resultat af flere jordskred. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag i et privat hjem i Dilijan alternativt på en restaurant. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Day 8. 29/5. Dilijan landsbyen og klosteret Sanahin klosteret Haghpat Sadakhlo - Tbilisi Efter morgenmad på hotellet og checkout kører vi først til landsbyen Sanahin, der huser et af Armeniens smukkeste klosterkomplekser Sanahin Vank fra 900-tallet. Frokosten indtages i byen Alaverdi og vi botaniserer på vejen dertil. Om eftermiddagen aflægger vi besøg i klosteret Haghpat fra år 976, hvorefter vi begiver os mod den armensk-georgiske grænse ved Sadakhlo, som vi regner med at krydse sidst på eftermiddagen. På den georgiske side af grænsen mødes vi af vores georgiske samarbejdspartner og så er der

4 godt en times kørsel til Georgiens hovedstad Tbilisi, hvor vi checker ind på et hotel i centrum og spiser velkomstmiddag. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 9. 30/5. Bytur i det gamle Tbilisi Efter morgenmad på hotellet en spadseretur i det gamle Tbilisi med besøg i bl. a. Metekhi-katedralen, de naturlige svovlbade, der har givet byen dens navn, Narikalafæstningen fra 400-tallet og Tbilisi s Botaniske Have, grundlagt i 1800-tallet. Frokost i en lokal restaurant. Efter frokost møde med professorer fra det Botaniske Institut ved Tbilisi s Universitet. Sidst på eftermiddagen et lille besøg på Mtatsminda-bjerget, hvorfra der er en storslået udsigt over byen, efterfulgt af en aftentur på Rustaveli-gaden Tbilisi s promenadestrøg par exelence. Middag på egen hånd. (M og F indkluderet i rejsens pris) Dag /5. Tbilisi Borjomi-Kharagauli Naturparken Bakuriani Efter morgenmad på hotellet kører vi med bus til provinsen Samtskhe-Javakheti med bjergsports-centeret Bakuriani. På vejen gør vi holdt ved Borjomi-Kharagauli Naturparken i meters højde, der er en af landets største og huser et bredt spektrum af plantevækst karakteristisk for området, herunder et frøprojekt for produktion af Norman-graner, beregnet for eksport. Vi tager en en 5-6 timers ekskursion i parken og spiser også frokost her i form af en picnic. Om aftenen ankommer vi til Bakuriani, hvor vi checker ind og spiser til aften på hotellet. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 11. 1/6. Bakuriani Tskhratskharo-passet Tabatskhuri Bakuriani Efter morgenmaden på hotellet tager vi på en heldagstur til Tabatskhuri-søen via Tskhratskharo-passet (2154 m.). Begge steder vil vi studere den stedlige vegetation og frokosten nydes på vejen i form af en picnic. Aftensmad og overnatning tilbage på hotellet i Bakuriani. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 12. 2/6. Bakuriani Batumi Efter morgenmaden på hotellet kører vi videre med bussen til Batumi, hovedby I provinsen Adjara. Her er hovedattraktionen Batumi s Botaniske Have, der er enestående på grund af de vidt forskellige klima- og landskabstyper repræsenteret indenfor parken. Frokosten nydes på vejen. Om aftenen efter indcheckning på vores hotel går vi en tur i Batumi med aftensmad i en lokal restaurant. (M, F og A indkluderet i rejsens pris)

5 Dag 13. 3/6. Batumi Sataplia Tbilisi Efter morgenmaden på hotellet kører vi tilbage mod øst. Første stop på vejen bliver ved naturparken Sataplia, hvor vi besøger de derliggende berømte huler og en af Georgiens ældste skove. Frokosten nydes i en lokal restaurant og om eftermiddagen fortsætter vi tilbage til Tbilisi. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 14. 4/6. Tbilisi Nationalparken Lagodekhi Telavi Efter en tidlig morgenmad på hotellet kører vi til nationalparken Lagodekhi i det østligste Georgien. Her bruger vi hele resten af dagen på ekskursion i parken, hvor også frokosten nydes i form af en picnic. Om aftenen slutter vi i Telavi, hovedby i provinsen Kakhetien, hvor vi spiser til middag og overnatter i et lokalt guesthouse. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 15. 5/6. Telavi Tsinandali Tbilisi Efter morgenmaden kører vi til landsbyen Napareuli, hvor vi besøger et lokalt vineri og der bliver lejlighed til at afprøve de berømte kakhetiske vine. Siden fortsætter vi til det tidligere herresæde Tsinandali, opført af digteren Alexander Tjavtjavadze i beg. af tallet, der spillede en vigtig rolle som litterær salon for datidens intellektuelle elite og centrum for den tidlige georgiske nationalbevægelse. Her beser vi bl. a. parken, anlagt i engelsk stil og vineriet, et af de ældste i Georgien. Efter frokosten i en lokal restaurant vender vi tilbage til Tbilisi, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Om aftenen er der afskedsmiddag på en traditionel georgisk restaurant. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 16. 6/6. Tbilisi - København Meget tidlig afgang med vores bus fra hotellet til Tbilisi s Internationale Lufthavn, hvor vi skal være 2 timer før afrejsen.

6 Ved deltagere Pris per person i del i dobbeltværelse: Ved 30 deltagere Pris per person i del i dobbeltværelse: Frivillige tillæg Enkeltværelse: Afbestillingsforsikring: :- DKK :- DKK 4 500:- DKK 500:- DKK Prisen inkluderer: Flybilletter fra København t/r ifølge nedenstående. Alle overnatninger i henhold til programmet (prisen er baseret på del i dobbeltværelse). Airport Transfers. Al transport under rejsen. Alle adgangsbilletter til musæer og seværdigheder. Dansk rejseleder, Søren Theisen, på hele rejsen. Særlig botanisk guide i Armenien (engelsktalende). Måltider som beskrevet i dagsprogrammet. Non-alkoholiske drikkevarer (kildevand, mineralvand) samt vin til aftensmaden. Velkomst/Afskedsmiddag på en traditionel restaurant. Vinsmagning i Napareuli. Bemærk: Hotellerne er i nogle tilfælde angivet med navn i dagsprogrammet, vi forbeholder os dog retten til at gøre brug af andre ligeværdige eller bedre hoteller ved eventuel over-bookning. Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet på grund af lokale omstændigheder såsom ændrede åbningstider, vejrproblemer eller andre uventede hændelser som vi ikke har kunnet forudse. Vi stræber efter altid at opfylde programmerne til de rejsendes fulde tilfredshed.

7 Flyinformation: 22MAY 2020 LO 462 G DEP COPENHAGEN (NONSTOP) 2145 OK ARR WARSZAWA Departure terminal 3 Arrival terminal A Meal: Snack or brunch Duration: 1:25 22MAY 2230 LO MAY 0355 OK G DEP WARSZAWA (NONSTOP) ARR YEREVAN Departure terminal A Meal: Meal (not specified) Duration: 3:25 06JUN 0440 LO 724 G DEP TBILISI, LOCHINI (NONSTOP) 0605 OK ARR WARSZAWA Arrival terminal A Meal: Meal (not specified) Duration: 3:25 06JUN 0745 LO 463 G DEP WARSZAWA (NONSTOP) 0915 OK ARR COPENHAGEN Departure terminal A Arrival terminal 3 Meal: Snack or brunch Duration: 1:30

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID

Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID Mød foråret i Det ukendte Spanien TOLEDO-EXTREMADURA-MADRID De fleste kender til Spanien: Sol, strand og vand ud til Middelhavet eller spændende storbyer som Barcelona, Madrid eller Sevilla. Men Spanien

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine

SYDAFRIKA. 1.000 kr. - en smagfuld oplevelsesrejse. med Skovgaard Vine og Africa Tours. 13 dage - kr. 22.700. som fordelskunde hos Skovgaard Vine SYDAFRIKA med Skovgaard Vine og Africa Tours - en smagfuld oplevelsesrejse R A B AT 1.000 kr. som fordelskunde hos Skovgaard Vine 13 dage - kr. 22.700 Afrejse 15. marts 2013 Glæd dig til en fuldstændig

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur

Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Extremadura 8 dage 28. april 5. maj Fugle, Kultur og Natur Guide: Det er med stor glæde, at Scanbird igen i 2016 kan tilbyde en rejse til Spaniens baghave Extremadura, et område som naturelskere i årevis

Læs mere

Australien med Søren Ervig

Australien med Søren Ervig Australien med Søren Ervig En eventyrlig rejse på hesteryg, til fods, til vands og i gummibåd Rejseperiode er 26. marts 12. april 2010 Rejsen er for dig, der ønsker at opleve Australien på en anden måde

Læs mere

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! Landbrugsmedierne & Dumas-Johansen Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park - Seattle gennem Rocky Mountains 12.-23. september 2013 Spring direkte

Læs mere

Indonesiens Tropeøer

Indonesiens Tropeøer med dansk rejseleder Indonesiens Tropeøer Rundrejse til Bali, Lombok & Gili-øerne 15 dage Tag med på en drømmerejse til Indonesiens tropiske paradis på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vores spændende rundrejse

Læs mere

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr.

Stammefolk i Burma. På eventyr i Den Gyldne Trekant. Til bund. 1. november 2011-16. november 2011. Astri Hole Frederiksen. 22.900 kr. Stammefolk i Burma Til bund 1. november 2011-16. november 2011 Astri Hole Frederiksen 22.900 kr. På eventyr i Den Gyldne Trekant I Burmas grænseområde til Kina, Laos og Thailand holder flere farverige

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup

!!! NB: se næsten identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 22.6., den 11.7 og den 1.8. nogle fra Billund og nogle fra Kastrup Sommer i Island bo på en rigtig bondegård, oplev gejsere, gletsjere, vulkaner og ikke mindst Vestmannaøerne 7 dages intensiv Island NB: fra Kastrup lufthavn 16.8. - 22.8.2015 / Rejse nr. A-8 NB: se næsten

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne En grundig og attraktiv 11 dages rundtur 27. juli - 6. august 2013 Rejse nr. A-4 Denne tur har gennem alle årene været eftertragtet og ofte udsolgt. Derfor

Læs mere

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 Absolut unik tur til det bedste i Sydafrika. Turen er tilrettelagt således, at man får en god fornemmelse af, hvad Sydafrika har at byde på. Tempoet

Læs mere

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage

Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage Højsommer i Island Vestfjordene, det øde islandske højland og hovedstaden Reykjavik 11 dage 26.6. 6.7. 2013 Rejse nr. C-26 Turen er tilrettelagt med henblik på deltagelse i festligheder i byen Hólmavík

Læs mere

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION

NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 GEFION DUMAS-JOHANSEN REJSER AGRICULTURAL TOURS OF DENMARK NEW ZEALAND 02. -18. februar 2012 Med GEFION New Zealand ligger dybt under huden på de fleste af os og er hos

Læs mere

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2

Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 Island rundt på 11 dage inkl. Vestmannaøerne 6. juli 16. juli 2015 En grundig og attraktiv 11 dages rundtur Rejse nr. A-2 NB: to identiske ture i 2015, med afrejse hhv. den 29.6. og den 20.7. 2015 Denne

Læs mere

HIMALAYAS HORISONTER

HIMALAYAS HORISONTER en rundrejse i eventyrlige Nepal skræddersyet til Folkeskolens læsere Svimlende bjerglandskaber, religiøs mystik og stemningsfulde templer i Kathmandu. Få en oplevelse for livet på denne rundrejse, der

Læs mere

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord AUSTRALIEN 06.-20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord DUMAS-JOHANSEN AUSTRALIEN 06.- 20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere