ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI - 2013"

Transkript

1 ARMENIEN & GEORGIEN - TRÆER OG BUSKE 22 MAJ 6 JUNI Dag 1. 22/5. København Jerevan Afrejse fra København og ankomst i Armeniens hovedstad Jerevan tidligt den følgende morgen. Modtagelse i lufthavnen af den danske rejseleder og hans armenske samarbejdspartner. Transport med turbus ind til centrum og check in på vores hotel (Erebuni eller Hrazdan). Dag 2. 23/5. Jerevan byvandring Tidlig frokost på hotellet, efterfulgt af en byvandring i det gamle Jerevan, hvor rejselederen vil fortælle lidt om byens og landets historie. Velkomstmiddag i en traditionel armensk restaurant (Kavkaz eller Yerevan Pandok. (F og A inkluderet i rejsens pris) Day 3. 24/5. Jerevan Ghegard Garni Jerevan Efter morgenmad på hotellet udflugt med turbussen til først klippeklosteret Geghard fra 1100-tallet og derefter Mithra-templet i Garni fra tallet f. Kr. Frokost i landsbyen Garni i et privat hjem. Botanisering på vejen med bl. a. Juglans regia, Malus orientalis, Prunus divaricata etc. Efter frokost besøg i Jerevans Botaniske Have og møde med botanikere og dendrologer fra Armeniens Nationale Videnskabsakademi s Botaniske Institut. Middag i en restaurant i Jerevan. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 4. 25/5. Jerevan Noravank Tatev Kapan Efter morgenmad og check out fra vore hotel i Jerevan går rejsen mod Armeniens sydøstligste provins Syunik eller Zangezur. På vejen gøres første gang holdt for at bese buskads af Onobrychis cornuta i Ararat-dalens forbjerge, for ikke at tale om bjerget Ararat (5.165 m.), hvor Noah hævdes at være grundstødt med sin ark. Næste stop er klostereret Noravank fra 1200-tallet, der nåes via en smal kløft og ligger i et spektakulært bjerglandskab. Her kan også ses interessante eksempler på den lokale dendroflora såsom mandeltræer (Amygdalus fenzliana), pistacier (Pistacia mutica), Georgisk ahorn (Acer iberica) m. fl.

2 Tilbage på hovedlandevejen forestår en godt halvanden times kørsel videre mod øst (fraregnet et eventuelt kort stop for at strække ben) inden vi drejer af til klosteret Tatev fra 800-tallet, et af Armeniens smukkeste og derfor at finde på UNESCO s verdensarvsliste. På vejen dertil gøre vi holdt flere gange for at bese planter som Colutea cilicica, Cornus mas, Cotoneaster suavis, Rubus armeniaca, Prunus sp, Rosa sp. Euonymus latifolia m. fl. En lidt sen frokost nydes i nærheden af landsbyen Tatev. Ved selve klosteret ser vi desuden det såkaldte klostertræ og botaniserer i den nærliggende skov med bl. a. et kæmpestort pæretræ Pyrus caucasica det største af sin art i Armenien, som blev opdaget af medlemmer fra IDS i Sidst på eftermiddagen fortsætter vi med minibusser til provinsbyen Kapan, hvor vi spiser til middag og overnatter på hotel Darist. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 5. 26/5. Kapan Shikahokh Naturpark lansbyen Nerkin Hand Goris Efter morgenmad på hotellet i Kapan kører vi med bussen ca. 40 km. ud til et af de smukkeste og fra en botanisk synsvinkel mest righoldige områder I Armeniem naturparken Shikahokh med sit enestående økosystem samt landsbyen Nerkin Hand og dens lund af urgamle platantræer (Platanus orientalis). Omkring 40 min. gang fra landsbyen kan vi desuden studere en række af de træer og buske, der er så typiske for det tørre subtropiske klima i området, herunder figner Ficus carica, granatæble Punica granatum samt en særlig eg Quercus araxina, begrænset til Sydkaukasus og en helt lokal pæreart Pyrus zangezura m. fl. Halvanden til to timer er afsat til at vandre omkring og bagefter spiser vi frokost i landsbyen. Om eftermiddagen kører vi videre mod byen Goris med flere mindre ophold undervejs. Herunder for at bese en særegen bevoksning af Paliurus spina-christi samt to åbne tørre skovstrækninger omkring Goris, bestående af bl. a granatæble og pistacietræer. Vi spiser til aften og overnatter i Goris på hotel Mirhav. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 6. 27/5. Goris Selim-passet Sevan-søen Dilijan Efter morgenmaden på hotellet i Goris retter vi påny kursen tilbage mod nordvest og det nordlige Armenien. Lidt udenfor Goris gør vi et kort ophold ved det ejendommelige observatorium/kultsted fra broncealderen, Zorats Karer eller Karahunj, Armeniens svar på Stonehenge, hvor vi desuden kan bese en bestand af Iris lineolata. Længere fremme ad vejen mod byen Vayk tager vi endnu et stop for at kigge nærmere på den spredte busk-vegetation af Amygdalus fenzliana, A. nairica, Rhamnus pallassii, Pyrus salicifolia m. fl. Ved byen Yeghegnadzor drejer vi stik nord op i bjergene omkring Selim-passet. Her

3 gør vi ophold ved resterne af karavane-seraiet Selimiye fra 1300-tallet, der i middelalderen udgjorde en af de vigtigste rastepladser på den nord-sydgående handelsrute gennem Kaukasus. I selve passet vil vi desuden se på planter som Viburnum lantana, Spiraea hypericifolia, Berberis orientalis, Sorbus sp, Rosa sp m. fl. Frokosten nydes i en vejside-restaurant en route. Om eftermiddage fortsætter vi via byen Martuni til den store indlandssø Sevan, hvor vi skal besøge den botaniske have i byen af samme navn. Her kan vi også enten spise middag, alternativt vente til byen Dilijan, hvor vi skal overnatte på hotellet Dilijan Resort. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Dag 7. 28/5. Dilijan det beskyttede naturområde ved Gosh Makaravank og landsbyen Achajur Akaghbyour Dilijan Efter morgenmad på hotellet kører vi først til landsbyen Gosh, hvor vi beser klosteret af samme navn og klostertræet en kæmpestor valnød. Bagefter fortsætter vi ud i det beskyttede naturområde Dilijan, hvis chef-botaniker vil ledsage os og fremvise bl. a. en enestående lund af takstræer Taxus baccata. Frokosten i form af en picnic nydes i en lysning i skoven. Efter frokost fortsætter vi nordpå til klosteret Makaravank, der ligger gemt i skoven nær landsbyen Achajur. Her kan vi også bese en række lokale træarter som Tilia caucasica, Ulmus elliptica, Acer campestre, Carpinus betulus og Fagus orientalis. Vi besøger desuden landsbyen Akaghbyour for at se det ejendommelige naturmindesmærke Vardan Mamikonian s faldne eg (en berømt armensk krigerfyrste fra 400-tallet). Endelig gør vi et kort stop i Dilijan by for at kigge på den såkaldt Berusede Skov af Pinus kochiana - den eneste art af fyr i Armenien - der fremstår som et enestående naturfænomen som resultat af flere jordskred. Om aftenen spiser vi afskedsmiddag i et privat hjem i Dilijan alternativt på en restaurant. (M, F og A inkluderet i rejsens pris) Day 8. 29/5. Dilijan landsbyen og klosteret Sanahin klosteret Haghpat Sadakhlo - Tbilisi Efter morgenmad på hotellet og checkout kører vi først til landsbyen Sanahin, der huser et af Armeniens smukkeste klosterkomplekser Sanahin Vank fra 900-tallet. Frokosten indtages i byen Alaverdi og vi botaniserer på vejen dertil. Om eftermiddagen aflægger vi besøg i klosteret Haghpat fra år 976, hvorefter vi begiver os mod den armensk-georgiske grænse ved Sadakhlo, som vi regner med at krydse sidst på eftermiddagen. På den georgiske side af grænsen mødes vi af vores georgiske samarbejdspartner og så er der

4 godt en times kørsel til Georgiens hovedstad Tbilisi, hvor vi checker ind på et hotel i centrum og spiser velkomstmiddag. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 9. 30/5. Bytur i det gamle Tbilisi Efter morgenmad på hotellet en spadseretur i det gamle Tbilisi med besøg i bl. a. Metekhi-katedralen, de naturlige svovlbade, der har givet byen dens navn, Narikalafæstningen fra 400-tallet og Tbilisi s Botaniske Have, grundlagt i 1800-tallet. Frokost i en lokal restaurant. Efter frokost møde med professorer fra det Botaniske Institut ved Tbilisi s Universitet. Sidst på eftermiddagen et lille besøg på Mtatsminda-bjerget, hvorfra der er en storslået udsigt over byen, efterfulgt af en aftentur på Rustaveli-gaden Tbilisi s promenadestrøg par exelence. Middag på egen hånd. (M og F indkluderet i rejsens pris) Dag /5. Tbilisi Borjomi-Kharagauli Naturparken Bakuriani Efter morgenmad på hotellet kører vi med bus til provinsen Samtskhe-Javakheti med bjergsports-centeret Bakuriani. På vejen gør vi holdt ved Borjomi-Kharagauli Naturparken i meters højde, der er en af landets største og huser et bredt spektrum af plantevækst karakteristisk for området, herunder et frøprojekt for produktion af Norman-graner, beregnet for eksport. Vi tager en en 5-6 timers ekskursion i parken og spiser også frokost her i form af en picnic. Om aftenen ankommer vi til Bakuriani, hvor vi checker ind og spiser til aften på hotellet. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 11. 1/6. Bakuriani Tskhratskharo-passet Tabatskhuri Bakuriani Efter morgenmaden på hotellet tager vi på en heldagstur til Tabatskhuri-søen via Tskhratskharo-passet (2154 m.). Begge steder vil vi studere den stedlige vegetation og frokosten nydes på vejen i form af en picnic. Aftensmad og overnatning tilbage på hotellet i Bakuriani. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 12. 2/6. Bakuriani Batumi Efter morgenmaden på hotellet kører vi videre med bussen til Batumi, hovedby I provinsen Adjara. Her er hovedattraktionen Batumi s Botaniske Have, der er enestående på grund af de vidt forskellige klima- og landskabstyper repræsenteret indenfor parken. Frokosten nydes på vejen. Om aftenen efter indcheckning på vores hotel går vi en tur i Batumi med aftensmad i en lokal restaurant. (M, F og A indkluderet i rejsens pris)

5 Dag 13. 3/6. Batumi Sataplia Tbilisi Efter morgenmaden på hotellet kører vi tilbage mod øst. Første stop på vejen bliver ved naturparken Sataplia, hvor vi besøger de derliggende berømte huler og en af Georgiens ældste skove. Frokosten nydes i en lokal restaurant og om eftermiddagen fortsætter vi tilbage til Tbilisi. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 14. 4/6. Tbilisi Nationalparken Lagodekhi Telavi Efter en tidlig morgenmad på hotellet kører vi til nationalparken Lagodekhi i det østligste Georgien. Her bruger vi hele resten af dagen på ekskursion i parken, hvor også frokosten nydes i form af en picnic. Om aftenen slutter vi i Telavi, hovedby i provinsen Kakhetien, hvor vi spiser til middag og overnatter i et lokalt guesthouse. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 15. 5/6. Telavi Tsinandali Tbilisi Efter morgenmaden kører vi til landsbyen Napareuli, hvor vi besøger et lokalt vineri og der bliver lejlighed til at afprøve de berømte kakhetiske vine. Siden fortsætter vi til det tidligere herresæde Tsinandali, opført af digteren Alexander Tjavtjavadze i beg. af tallet, der spillede en vigtig rolle som litterær salon for datidens intellektuelle elite og centrum for den tidlige georgiske nationalbevægelse. Her beser vi bl. a. parken, anlagt i engelsk stil og vineriet, et af de ældste i Georgien. Efter frokosten i en lokal restaurant vender vi tilbage til Tbilisi, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Om aftenen er der afskedsmiddag på en traditionel georgisk restaurant. (M, F og A indkluderet i rejsens pris) Dag 16. 6/6. Tbilisi - København Meget tidlig afgang med vores bus fra hotellet til Tbilisi s Internationale Lufthavn, hvor vi skal være 2 timer før afrejsen.

6 Ved deltagere Pris per person i del i dobbeltværelse: Ved 30 deltagere Pris per person i del i dobbeltværelse: Frivillige tillæg Enkeltværelse: Afbestillingsforsikring: :- DKK :- DKK 4 500:- DKK 500:- DKK Prisen inkluderer: Flybilletter fra København t/r ifølge nedenstående. Alle overnatninger i henhold til programmet (prisen er baseret på del i dobbeltværelse). Airport Transfers. Al transport under rejsen. Alle adgangsbilletter til musæer og seværdigheder. Dansk rejseleder, Søren Theisen, på hele rejsen. Særlig botanisk guide i Armenien (engelsktalende). Måltider som beskrevet i dagsprogrammet. Non-alkoholiske drikkevarer (kildevand, mineralvand) samt vin til aftensmaden. Velkomst/Afskedsmiddag på en traditionel restaurant. Vinsmagning i Napareuli. Bemærk: Hotellerne er i nogle tilfælde angivet med navn i dagsprogrammet, vi forbeholder os dog retten til at gøre brug af andre ligeværdige eller bedre hoteller ved eventuel over-bookning. Vi forbeholder os retten til at ændre i programmet på grund af lokale omstændigheder såsom ændrede åbningstider, vejrproblemer eller andre uventede hændelser som vi ikke har kunnet forudse. Vi stræber efter altid at opfylde programmerne til de rejsendes fulde tilfredshed.

7 Flyinformation: 22MAY 2020 LO 462 G DEP COPENHAGEN (NONSTOP) 2145 OK ARR WARSZAWA Departure terminal 3 Arrival terminal A Meal: Snack or brunch Duration: 1:25 22MAY 2230 LO MAY 0355 OK G DEP WARSZAWA (NONSTOP) ARR YEREVAN Departure terminal A Meal: Meal (not specified) Duration: 3:25 06JUN 0440 LO 724 G DEP TBILISI, LOCHINI (NONSTOP) 0605 OK ARR WARSZAWA Arrival terminal A Meal: Meal (not specified) Duration: 3:25 06JUN 0745 LO 463 G DEP WARSZAWA (NONSTOP) 0915 OK ARR COPENHAGEN Departure terminal A Arrival terminal 3 Meal: Snack or brunch Duration: 1:30

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan. 30. sep 13. okt 2015

Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan. 30. sep 13. okt 2015 Kaukasus mellem de store imperier (KAU15122) 14 dages rejse gennem Armenien, Georgien og Azerbaijan 30. sep 13. okt 2015 Denne enestående rejse bringer os gennem hovedstæderne fra Jerevan til Tbilisi og

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016

Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Program Rundrejse i Georgien under Kaukasus s høje bjerge 20.-27. august 2016 Vores rundrejse i Georgien fører os gennem bjergtagende natur og vi skal derudover stifte bekendtskab med tusindårige kirker

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI

Istanbul FDI World Dental Association 2013. Med rundrejse efter FDI Istanbul FDI World Dental Association 2013 Med rundrejse efter FDI FDI-kongressen holdes i Istanbul, den største by i Tyrkiet. Tidligere var byen kendt under navnet Konstantinopel og gennem århundreder

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Peregrin TravelLink, Jørgen Rudsvej 14, 4300 Holbæk Telefon: /

Peregrin TravelLink, Jørgen Rudsvej 14, 4300 Holbæk Telefon: / Turkmenien, Georgien Uzbekistan I skyggen & Kazakhstan af Byzans 12. maj 2017 28. maj 2017; 17 dage Denne rejse bringer os til et spændende land på tærsklen mellem Europa og Asien. Et land med en lang

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Londons Højdepunkter. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Londons Højdepunkter Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.695,- Højdepunkter Centralt hotel lige ved British Museum Rejseleder med hele vejen Tilkøb den store London sightseeing

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Oktoberfest i Bad Bramstedt

Oktoberfest i Bad Bramstedt Oktoberfest i Bad Bramstedt Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.995,- Højdepunkter Oktoberfest i flot pyntet festsal Bayersk buffet og øl, vin og vand ad libitum Hamburg Side 1

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Flot nytårsfest med drikkevarer inkluderet Det flotte **** Estrel Hotel Uddrag af showet Stars in Concert til nytårsfesten

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Harzen - Semino Rossi Open Air

Harzen - Semino Rossi Open Air Harzen - Semino Rossi Open Air Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Vinrejse - Brunello og Chianti

Vinrejse - Brunello og Chianti Vinrejse - Brunello og Chianti Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.595,- Højdepunkter Toscanske vinoplevelser Seks spændende besøg på lokale vingårde De store vine, Vino Nobile

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser

Program for Georgien 1-9/ med Williams Rejser Program for Georgien 1-9/5 2019 med Williams Rejser Dag 1 Rejsedag KBH ISTANBUL - TBILISI Vi flyver om dagen med Turkish Airlines, der har forplejning ombord. I Tbilisi bliver vi afhentet af vores chauffører

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.995,- Højdepunkter Celle har dansk historie Smuk og velbevaret by Komfortabel køreafstand fra Danmark. Side 1 af 5 Celle Celle dukker

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere