Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/"

Transkript

1 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 17/ CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os gerne med at blive mere kendt i Viborg og omegn. Du kan jo tage en veninde eller ven med til foredrag. Du er også meget velkommen til at printe opslag ud fra vores hjemmeside og hænge op på din arbejdsplads, i dit lokale supermarked eller bibliotek! For tilmelding til arrangementer: telefon nr bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn og telefonnummer. For indmeldelse i foreningen send dit navn, telefonnummer og adresse eller adresse til kasserer Torben Mønster på sms: eller mail: tm@lite.dk, og indbetal 100 kr på reg nr 5350 konto nummer Årligt kontingent er på 100 kr som indkræves i januar. Efter 1/7 er kontigenten på 50 kr. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til cpuviborg@gmail.com. Vores hjemmeside kan du finde på facebook: Viborg/

2 Blindtegninger ved Lars Lindhart Hansen Foredrag tirsdag den 25. februar 2014, kl til Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 1, stuen, Viborg Mangler du overblik eller overskud i dit liv? Står du med en udfordring, som du ikke ved, hvordan du skal løse? Er du nysgerrig omkring håndlæsning og har lyst til at høre mere? så skal du komme til blindtegningsaften! Aftenen vil byde på: - Introduktion til blindtegning og håndlæsning. - Kort oplæg omkring tydning af blindtegninger. - Tydning af så mange af deltagernes blindtegninger, som vi kan nå. Der vil være mulighed for at tegne en blindtegning, der beskriver dit liv lige nu, eller som giver svar på et specifikt spørgsmål om din nuværende situation. Det er sjovt, utrolig spændende og lige til! så tag en flok venner og veninder med og få en hyggelig og lærerig aften. Se mere om Lars og hans arbejde: Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

3 Lysets lov foredrag ved Lars Muhl Forfatter til bl.a. Gralstrilogien. Torsdag d. 13. marts 2014 kl Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Hvis I følger mit eksempel, vil I kunne gøre endnu større undere end jeg, sagde Yeshua. I en tid hvor flere og flere åndeligt tørstende kulturkristne søger til fremmede religioner, for at lære yoga, tantra, mindfulness, overses helt den etiske og esoteriske visdom i Det Ny Testamente. Nu er chancen der, baseret på mere end 25 års spirituelt arbejde med det aramæiske sprog, som Yeshua Nasaræeren og Mariam Magdal talte, vil Lars Muhl dele den esoteriske visdom, der ligger gemt i Det Ny Testamente. Hvad står begreber som helligånd og himmerige egentlig for? På aramæisk findes ordet synd slet ikke, så hvad betyder dette aramæiske ord, som vi har fået oversat så fejlagtigt. Mød op og få svar på nogle af livets spørgsmål og udredning af en række misforståelser i dette spændende foredrag. Vil man nå at læse bogen Lysets Lov som Lars udgav i 2013, så find mere information på Pris 150 kr. for alle. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

4 Åben cirkel ved Christian Viborg Clairvoyant medium Foredrag tirsdag den 18. marts 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Kom og få en spændende aften i åndernes selskab! Vil du gerne arbejde med det spirituelle eller er du blot nysgerrig. Måske har du oplevelser af åndelige karakter, som du gerne vil lære af. Kom denne aften og afprøv, om du er clairvoyant eller om du har evner inden for mediumship. Det vil foregå i et trygt miljø med praktiske øvelser for alle og du behøver ingen forudsætninger eller specielle evner for at deltage. Vi vil bl.a. arbejde med: Dine følelser og reaktioner i meditationer Dine psykiske og mediale evner Klarsyn, klarhørelse & klarfølelse Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium og har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Lysets Hus, som har været en del af hans udvikling. Han arbejder med rådgivning, foredrag og cirkel arbejde, mediumship udvikling - og afholder klarsyn over hele Danmark, Norge og England. Læs mere om Christian og hans arbejde: Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

5 Lægens guide til NATURLIG sundhed ved læge Søren Flytlie Foredrag tirsdag den 8. april 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Hvorfor er mælk, kaffe, havregryn og rugbrød sundt for nogle og usundt for andre og hvad er godt for dig? Hvornår er et bloktryk højt og hvordan kan det sænkes uden medicin? Mange har bivirkninger af kolesterolmedicin, lær at reducere dem? Og skal vi overhovedet spise kolesterolmedicin? Hvad er årsag til åreforkalkning, og hvordan kan vi let forebygge og behandle sygdommen? Skal vi alle spise vitaminer, eller har nogle større behov end andre? Hvad er det glemte mineral, når det gælder knogleskørhed? Hvorfor kan en moders kost være skyld i spædbarnets kolik? Hvorfor kunne folkesundheden revolutioneres, hvis tandlæger og læger ville samarbejde? Kom og få svaret, når læge Søren Flytie afslører hemmeligheden bag naturlig sundhed. Søren Flytlie arbejder for sundhedsfremme og årsagsbehandling med vitaminer, mineraler, sporstoffer, sunde fedtsyrer, kost og meget andet. Udnyt chancen for at møde en læge, som fravælger medicin og tilvælger sundhed i behandling af sygdomme en mangelvare i Danmark. Pris 125 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

6 En aften i åndernes selskab ved Christian Viborg Clairvoyant medium Foredrag tirsdag den 15. april 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Kom og få en spændende aften i åndernes selskab! Clairvoyant medium, Christian Viborg, gæster igen Viborg for at afholde klarsyns demonstration. Denne aften fører han os tæt på den åndelige verden, hvor du kan få besked fra en af dine kære afdøde - familie og venner. Efterfølgende vil publikum få mulighed for at trække engle kort og Christian vil give clairvoyante besked til de fremmødte. Christian forstår at formidle med stor præcision, samt med kærlighed, alvor og jysk humor! Han laver klarsyn over hele Danmark, Norge og England, og er blevet undervist af nogle af verdens bedste medier, hvilket hans arbejde bærer tydeligt præg af. Læs mere om Christian og hans arbejde: Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

7 Åben cirkel ved Christian Viborg Clairvoyant medium Foredrag tirsdag den 6. maj 2014, kl til i Center for Personlig Udvikling, Medborgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Kom og få en spændende aften i åndernes selskab! Vil du gerne arbejde med det spirituelle eller er du blot nysgerrig. Måske har du oplevelser af åndelige karakter, som du gerne vil lære af. Kom denne aften og afprøv, om du er clairvoyant eller om du har evner inden for mediumship. Det vil foregå i et trygt miljø med praktiske øvelser for alle og du behøver ingen forudsætninger eller specielle evner for at deltage. Vi vil bl.a. arbejde med: Dine følelser og reaktioner i meditationer Dine psykiske og mediale evner Klarsyn, klarhørelse & klarfølelse Christian Viborg arbejder som clairvoyant og medium og har gennem en årrække haft et tæt samarbejde med Lysets Hus, som har været en del af hans udvikling. Han arbejder med rådgivning, foredrag og cirkel arbejde, mediumship udvikling - og afholder klarsyn over hele Danmark, Norge og England. Læs mere om Christian og hans arbejde: Pris 100 kr. for medlemmer, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

8 Kvinders seksuelle spiritualitet - hvad er det og hvad kan vi med den? ved Li.La Larsen, Psykomotoriker & Helhedsterapeut Torsdag den 22. maj 2014, kl til Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Hvorfor har vi sådan et had/ kærligheds forhold til denne kraft og evne - hvorfor tør vi ikke at vække og være med den - og hvorfor tror vi, det er forbudt - at arbejde med denne energi. Kvinders spirituelle seksualitet er så meget mere end sex: Det er en gammel lære og træning, som præstinderne brugte til både belivning i omgivelserne og i parforholdet. De brugte den til en langt finere og subtil sansning, til at løfte mandens spirituelle indre - at vække livskræfterne i naturen og samarbejde med jorden. Så hvordan kan vi bruge den i dag og hvordan kan vi arbejde på at vække denne kraft rigtigt? Læs mere om Li.las arbejde på hendes tre hjemmesider: Pris 100 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

9 Astrologi og klarsyn Dato: tirsdag d. 3/ Tidspunkt: Sted: Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Foredragsholder: B. Kim Pedersen Pris: 100,- for medlemmer og 125,- for ikke-medlemmer. Opslag kommer snart Læs mere på Kims hjemmeside:

10 Kærlighed og selvbeskyttelse ved Ilse Sand, psykoterapeut MPF, cand. theol. og forfatter Tirsdag den 17. juni 2014, kl til Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Hvorfor lever vi ikke alle i levende kærlighedsforbindelser med andre mennesker? Hvordan kan det være, at mange af os i stedet enten lever som singler eller lever i parforhold, hvor der ikke er megen nærhed eller ægte omsorg for hinanden. Det kan der være forskellige svar på. Et af dem kan være, at vi benytter selvbeskyttelsesstrategier, som spiller os et puds, så vi kommer til at spænde ben for os selv i kærlighed. Hvis man har svært ved at mærke egne følelser eller har svært ved at komme helt nær i forhold til partner, forældre, børn eller venner, kan det være fordi, man har selvbeskyttelsesstrategier i gang, som man ikke selv er klar over. En selvbeskyttelsesstrategi kan f.eks. være, at man undlader at trække vejret tilstrækkeligt dybt til rigtigt at kunne mærke sig selv. Et andet eksempel kan være, at man bruger sin fantasi til at omforme den ydre virkelighed, så man ser sig selv, andre mennesker eller ens muligheder i livet som værende bedre eller dårligere, end de realistisk set er. Hvordan opstår selvbeskyttelsesstrategier? Og hvordan de kan afvikles, hvis de ikke længere er hensigtsmæssige? Læs mere på Pris 125 kr. for medlemmer af foreningen, 150 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

11 I drømmeland ved Anna Lund, healer, dybdeterapeut og forfatter Tirsdag den 2. september 2014 kl Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg Nattens drømme er en kilde til selvforståelse og selverkendelse. Hvad kan vi få ud af at arbejde med dem? De viser, hvor vi er på vej hen og hjælper os med at få øje på ressourcer, vi har glemt eller ikke været bevidste om. Drømmene afspejler vor livssituation en krise kan fx fremstå som oversvømmelse eller jordskred. Jeg gør rede for mange drømmesymboler og belyser dem med eksempler, som mange sikkert vil nikke genkendende til. Det er min oplevelse, at drømmene afbalancerer psyken, også selv om de ikke bliver tolket. Jeg giver vejledning i at huske drømmene og tyde enkle symboler. Desuden tolker jeg et eventyr. Selv har jeg skrevet mine drømme ned i 27 år og arbejdet med dem. Det har givet en masse selvindsigt, som jeg har stor glæde af. Kan jeg ikke straks tyde en drøm, griber jeg til tegnearbejde for at få svar på mine spørgsmål. Denne teknik gør jeg også brug af i mine drømmegrupper, på kurser og undertiden i individuel terapi. Metoden er nærmere beskrevet i min bog Drømmerejser, som kan købes ved foredraget. Se mere på Pris 100 kr. for medlemmer af foreningen, 125 kr. for ikke medlemmer. Tilmelding på bedst pr. sms, eller cpuviborg@gmail.com.

12 Den ny tids meditation ved Li.la Larsen Vejlevej 33, Birgittelyst, Viborg Samkørsel kan arrangeres Den første og sidste mandag i måneden. Meditationen starter præcis kl og slutter kl Kom i god tid. Dørene åbnes kl Li.la tager udgangspunkt i At skabe indre vækst og at skabe enhed på alle niveauer. Jo mere man giver til sig selv, jo mere kan man give til andre og til Jorden og menneskeheden. Li.la har ledet meditationer og lystjeneste i mange år. Hun er uddannet psykomotorisk- og helhedsterapeut. Se Pris 50 kr. for medlemmer af foreningen, 75 kr. for ikke medlemmer. Tilmeld er nødvendig, hvis der ønskes samkørsel, på tlf.: bedst pr. sms, eller e- mail: cpuviborg@gmail.com.

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/ Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 28/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 01/03 2014 CPU er en forening med fokus på det spirituelle og opnåelse af en dybere forståelse for sammenhængen mellem krop, sind og sjæl. Hjælp os

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 12/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014

Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 Program for Center for Personlig Udvikling Viborg pr. 4/1 2014 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e-mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr.

Læs mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere

Selvhypnose for os der vil lidt mere Selvhypnose for os der vil lidt mere ved Jan Backe Mandag den 6. januar 2014, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, lokale 7, 2. sal, Viborg Vil du have mere ud af livet? I virkeligheden

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. juni 2014 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. juni 2014 Klarsynsaften ved clairvoyant John Calmar Torsdag den 14. august 2014, kl. 19.00 til 21.00 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Efterårsprogram 2016 Lever du det liv din sjæl ønsker sig? Lær at lytte til hvad din sjæl fortæller dig Ved Ianneia Meldgaard Foredrag mandag den 29. august 2016,

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Program for CPU Viborg september 2013

Program for CPU Viborg september 2013 Program for CPU Viborg september 2013 For tilmelding til arrangementer: telefon nr. 2366 7494 - bedst pr. sms, eller e- mail cpuviborg@gmail.com, skriv arrangement og medlems nr. eller arrangement, navn

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Efterårsprogram 2019 Landskabstempler og jordens udvikling - -når himmel og jord mødes Ved Bodil Schmidt Foredrag tirsdag den 27. august 2019, kl. 19.00 til 21.30

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet.

Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Læs også videre, hvis du har lyst til at tage enkelte kurser du behøver ikke at binde dig til hele forløbet. Hvert kursus koster kun kr. 2000,- uanset om det er på to, fire eller seks dage. Der er 21 kurser

Læs mere

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus Tid: Mandag den 9. marts kl. 14.00 21.00 Tirsdag den 10. marts kl. 10.00 17.00 Pris: Kr. 2.500,- Kursuslokale 1 (Stuen), Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg Forudsætninger:

Læs mere

Center for Personlig Udvikling, Viborg

Center for Personlig Udvikling, Viborg Center for Personlig Udvikling, Viborg Forårsprogram 2019 Nytårskur med nytårsritual CPU inviterer til nytårskur den 9. januar 2019. Borgerhuset Stationen, Ll Sct Hans gade 7-9, Salen 1. sal, Viborg. Fra

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Forårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Martin Guldberg Robby Curdorf Florencio Søren Flytlie Mandag, 25. januar Søren Hauge: Løser du kærlighedens knuder? Mandag,

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2015 Søren Hauge Martin Guldberg Marianne Tiffanie Kirkskov Robby Curdorf Thomas Breinholt Christian Viborg Vild Spiritualitet Liv og død i Johann Sebastian

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2016 Søren Hauge Thomas Breinholt Marianne Tiffanie Kirkskov Kim Pedersen Christian Viborg Mandag, 29. august Søren Hauge: Tør du åbne hjertet? Mandag,

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe

Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Kristian Buhr Velkommen til Bedre Psykiatri Aarhus tilbud på Netværksgrupper, mindfulness og mande-cafe Med denne pjece vil vi oplyse om, hvilke tilbud vi har til pårørende til personer med en psykisk

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Recoveryskolen Aarhus

Recoveryskolen Aarhus Recoveryskolen Aarhus Et undervisningstilbud for alle Kursuskatalog Foråret 2017 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Rammen for kurserne er recovery. Recovery handler om at komme sig, om at skabe en meningsfuld

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d.

Velkommen )l onlineforedraget. Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Velkommen )l onlineforedraget Kuren mod Stress 4 vig1ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al1d. Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi< med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler

Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Kabbalah, livets træ og tarottens symboler Lørdag den 23.11 & søndag den 24.11 kl. 11 18 (evt.19) v. Cybele Onana Bonakouvi Kabbalah hvad er det? og er det noget jeg kan bruge? Hvis det er endnu et system

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Velkommen til. Aktiv Senioruge Den september På forskellige lokationer i Hørsholm

Velkommen til. Aktiv Senioruge Den september På forskellige lokationer i Hørsholm Velkommen til Den 19. - 22. september 2016 På forskellige lokationer i Hørsholm 2 Den 19.-22. september 2016 Indledning Seniorrådet i Hørsholm har i samarbejde med Hørsholm Kommune arrangeret nogle spændende

Læs mere

Udrustning & træning. Tilbud til dig fra Kirkeibyen

Udrustning & træning. Tilbud til dig fra Kirkeibyen Udrustning & træning Tilbud til dig fra Kirkeibyen forår 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. PREP Par kursus Me & God 1 Me & God 2 Introkursus Overskift: Den evangelistiske tjenestegave IABC - Åbne arrangementer på

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året,

Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, Nyhedsbrev fra Annelise Holm marts 2019 Foråret er kommet, lyset er tilbage og de længere dage. Jeg fryder mig altid på denne tid af året, mærker lyset indeni, får ny energi og fornyet tro på, at alt virkelig

Læs mere

Krop Kreativitet Spiritualitet

Krop Kreativitet Spiritualitet Lone Gadegaard er født 1957, uddannet cand.comm. fra RUC med speciale inden for kvindeforskningen. Har undervist i mange år og arbejdet skabende med billeder, digte og dokumentarfilm. Har arbejdet med

Læs mere

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret.

Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Kursus 1 - Stille Qigong instruktørkursus del 2 Dette er sidste (halve) dag af Stille Qi Gong uddannelsen, ikke hel dag som tidligere annonceret. Tid: Tirsdag d. 15. september, kl. 13-17.00 Sted: Kursuslokale

Læs mere

Rådgivning. Aktivitetsplan forår 2016. Region syd. Hjerteforeningens rådgivning kommer tættere på dig

Rådgivning. Aktivitetsplan forår 2016. Region syd. Hjerteforeningens rådgivning kommer tættere på dig Rådgivning Region syd Aktivitetsplan forår 2016 Hjerteforeningens rådgivning kommer tættere på dig 1 INDHOLD 3-4 Få rådgivning 5-9 Aktiviteter i Rådgivning Odense 10-11 Aktiviteter i Rådgivning Varde 12-13

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

At bygge bro til et andet menneske Vejret

At bygge bro til et andet menneske Vejret At bygge bro til et andet menneske Vejret I min familie har vi altid talt meget om vejret. Vejret er ofte indgangsreplikken, når vi mødes, ringer eller skriver sammen. Eller også dukker det helt sikkert

Læs mere

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE

Ny Nordisk Kvindecirkel VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Microsoft Yi Baiti Ny Nordisk Kvindecirkel 2018 2019 VED METTE HYLDGAARD SKOVMOSE Der sker noget ganske særligt, når kvinder mødes i en cirkel. Cirklen kan rumme stor glæde, og den kan transformere stor

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse for

Læs mere

Iflow - skolen for alternative studier

Iflow - skolen for alternative studier Optagelseskrav: Alderskrav minimum 18 år. Evt. par kan ikke gå på samme hold. At du er åben og villig til at se på verden med nye øjne. Iflow - skolen for alternative studier Jeg har igennem 13 år arbejdet

Læs mere

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens?

Demens. Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens? Demens Har du hukommelsesbesvær eller demens? Er du pårørende til en person med demens? Eller vil du bare vide mere om demens? Tilbud fra Silkeborg Kommune Hvad er demens? Demens er en samlet betegnelse

Læs mere

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen

Guide. skilsmisse. Plej parforholdet på ferien. og undgå. sider. Sådan bygger I parforholdet op igen Sådan bygger I parforholdet op igen Foto: Scanpix/Iris Guide Juni 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Plej parforholdet på ferien 12 sider og undgå skilsmisse Plej parforholdet på ferien

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen

UDRUSTNING & TRÆNING. Tilbud til dig fra Kirkeibyen UDRUSTNING & TRÆNING Tilbud til dig fra Kirkeibyen EFTERÅR-VINTER 2018 1. 2. 3. 4. 5. 6. PREP Par kursus Me & God 1 Me & God 2 Introkursus Overskift: Den evangelistiske tjenestegave IABC - Åbne arrangementer

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

HIV, liv & behandling. Krop og psyke

HIV, liv & behandling. Krop og psyke HIV, liv & behandling Krop og psyke Denne folder er beregnet til hiv-smittede, som ønsker information om de fysiske og psykiske sider ved at leve med hiv. Folderen indgår i serien Hiv, liv og behandling,

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg

Center for Personlig Udvikling Viborg Center for Personlig Udvikling Viborg Forårsprogram 2017 CPU Viborgs Nytårsgave til medlemmer Center for Personlig Udvikling, Viborg, fejrer det nye år ved at invitere alle medlemmer til koncert og hygge.

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 777@carl-mar.dk

Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 777@carl-mar.dk SEXOLOG og PARterapeut Skolen Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 777@carl-mar.dk Sexolog uddannelse Max. 14 elever. 8 weekender og et ugekursus inkl. kost, logi og materialer.

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag.

Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Sådan lever du et ægte spirituelt liv i en travl hverdag. Mini ebog af Lina Starcke Larsen Copyright 2015 Kære Læser, Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen af min mini e-bog. Juni 2015 Med venlig

Læs mere

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder.

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder. Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for, at du og andre får det godt. NYE ORD Hvordan har

Læs mere

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det?

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det? ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden

Læs mere

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching

Gratis håndbog. 10 spændende muligheder. Glad i låget 24/7. Af RaffCoaching Gratis håndbog 10 spændende muligheder Glad i låget 24/7 Af RaffCoaching 2 Velkommen Denne håndbog er til dig, som gerne vil lære at være glad og positiv 24/7. Jeg vil komme med rigtig mange ideer. Din

Læs mere

Rådgivning Region sjælland og hovedstaden

Rådgivning Region sjælland og hovedstaden Rådgivning Region sjælland og hovedstaden Aktivitetsplan efterår 2015 Hjerteforeningens rådgivning kommer tættere på dig 1 INDHOLD 3-4 Få rådgivning 5-8 Aktiviteter i Rådgivning København 8-9 Aktiviteter

Læs mere

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal.

Tirsdag den 18. februar 2014 kl. 19.00 Foredragsaften i Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør, lille sal på 1. sal. E-mail Nyhedsbrev nr. 31 Kære medlemmer af Scleroseafdelingens Lokalafdeling. Hermed fremsender vi invitation til arrangementer i januar, februar og marts 2014 Vi starter det nye år med en Caféaften med

Læs mere

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap

PROGRAM 2014/2015. Din. Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap PROGRAM 2014/2015 Din Fritidsundervisning for mennesker med fysisk og psykisk handicap VELKOMMEN Vi byder dig endnu engang velkommen, til en ny sæson med forskellige tilbud, som kan være med til at give

Læs mere

Citater fra borgere:

Citater fra borgere: Citater fra borgere: Jeg har fået hjælp til at blive en bedre mor, at finde mig selv og vide, hvem, jeg er Kunne min søn tale, ville han nok sige, at han er glad for, at mor er i Familiehuset Det er et

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen. Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I

Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen. Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I Overblik Generelt om Hanne og Balancebasen Mindfulness Stresshåndtering og livsglæde Natur og Sundhed

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Kom nærmere. om kærlighed og selvbeskyttelse

Kom nærmere. om kærlighed og selvbeskyttelse Kom nærmere om kærlighed og selvbeskyttelse Indhold Forord 7 Indledning 9 1. Selvbeskyttelsesstrategier 13 En nødmanøvre 15 Selvbeskyttelse som en midlertidig løsning 17 Hvordan man kan beskytte sig både

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde

Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde Efter morens selvmord: Blev buddhist ved et tilfælde Efter morens selvmord havde Bodil Wellendorf svært ved at se meningen med livet. Men så fandt hun ro som nonnen Ani Tenzin Af Marie Varming, februar

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n. Aktivitetsplan forår 2014

Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n. Aktivitetsplan forår 2014 Rådg ivningsce n t e r Kø be nh av n Aktivitetsplan forår 2014 1 indhold 3-6 Foredrag/temamøder 7 Kurser 8 Uderådgivning 9-10 Faste tilbud 11 Lad dig inspirere Bliv gratis medlem af Hjerteforeningen Meld

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

Rådgivningscenter Esbjerg. Aktivitetsplan efterår 2014

Rådgivningscenter Esbjerg. Aktivitetsplan efterår 2014 Rådgivningscenter Esbjerg Aktivitetsplan efterår 2014 1 INDHOLD 3-7 Foredrag 8 Kurser 9-11 Faste tilbud Hjertepatient eller pårørende? så bliv gratis medlem af Hjerteforeningen Meld dig ind via: www.hjerteforeningen.dk

Læs mere

Mindfulness i pædagogikken

Mindfulness i pædagogikken Mindfulness i pædagogikken Et praksisrettet og forskningsunderbygget kursus for undervisere og vejledere, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden 25.11-26.11.2013 Generator kurser og konferencer

Læs mere

MARTS 2014 NYHEDSBREV

MARTS 2014 NYHEDSBREV MARTS 2014 NYHEDSBREV Siden sidst: Her havde jeg håbet at kunne skrive en hel masse om vores arbejdsweekend. Desværre blev den aflyst på grund af sygdom blandt andet. Vi håber at vi snarest kan få arrangeret

Læs mere

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d

Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Velkommen )l workshoppen Sådan slipper du stress. 4 vig&ge trin, der lærer dig at slippe stress. For al&d Cand. negot. og Coach Mor )l Sebas)an og Oliver Gi= med Morten Specialist i stresshåndtering siden

Læs mere

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre!

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! 1. december 2010 Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! Tak fordi I vil være med til at tage ansvar. Fordi I stoler. Også på udlændinge.

Læs mere

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb

MENS LEGEN ER. Tværfagligt ressource- og antistressforløb MENS LEGEN ER GOD Tværfagligt ressource- og antistressforløb God eller dårlig stress? I dag ønsker mange mennesker sig et liv uden stress. Stress er negativt den sætter os under pres og gør os syge. Sådan

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere