REFERAT. Dato 3. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Dato 3. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion"

Transkript

1 Vedrørende Fordelingsmøde Dato 3. september 2014 REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Afbud Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen - Idrætsrådet Rosenhøj BK A-team Birgit Monarchs Lejerbo BK Friheden CSKA Cricket FC Hvidovre HIF Frank Pedersen Hvidovre Stadion Flemming Pedersen Avedøre Stadion Jette Hansen Hvidovre Stadion Lizette B. Sloth Hvidovre Stadion Hvidovre Boldklub Rebæk IF Centralforvaltningen Lizette Bergmann Hvidovre/Avedøre Stadion Sagsnr.: 14/25320 Dok.nr.: / Side 1 af 9 Kopi til Lars Hørdum KFA 1. Velkomst og præsentation Jette byder velkommen. 2. Deltagerrunde Jette, Hvidovre Stadion Kurt og Robert fra Vej- og Park kan desværre ikke deltage, men jeg har lovet at de spørgsmål foreningerne måtte have, sendes videre til Vej- og Park efter mødet, og håber at kunne have svarene med i referatet. Kurt fra Vej- og Park har forespurgt på muligheden for at topdresse Præstemosen, lille og stor bane på Sønderkær. Det kan ikke blive alle banerne, da vi ikke kan tilbyde erstatningsbaner til alle. Rosenhøj BK, hvilken prioriteringsrækkefølge er der? Jette, det skal foregå primo oktober. Rosenhøj BK, Vi mener at det er den lille bane på Sønderkær som trænger til at blive topdresset. Kan vi så starte indendørs træningen noget før?

2 Foreningerne skal huske at tjekke de oplysninger der står i foreningsportalen, omkring kontaktpersoner deres mailadresser, telefonnummer m.m. Side 2 af 9 Hvis I skifter bestyrelsesmedlemmer, skal I være opmærksomme på, at al post bliver sendt digitalt til e-boks, så det er vigtigt at man sikre sig, at der altid er en, der har adgang til foreningens e-boks. Der er opsat parkeringsforbudsskilte op, langs indkørslen til omklædningsbygningen til Avedøre Stadion, husk at respektere dette. Der ligger utrolig mange cigaret skodder på kunstgræsset, selv om det tydeligt fremgår at rygning er forbudt. Respekter rygeforbuddet på banen Det er vigtigt at man overholder de tider, man har booket kunstgræsbanerne i, for ellers skrider tidsplanen for hele dagen. Husk at se på infotavlen på Avedøre Stadion hvilke omklædningsrum I skal benytte, så vi undgår konflikter, og skulle der ske hærværk m.m. er det nemmere for os at finde synderne. Husk at det er træner eller holdleder, der er de sidste der forlader omklædningsrummet. Det har for vores rengøringsassistenter været et mareridt sidste vinter at komme til omklædningsrum, hvor brugerne har tisset på gulvet, i poser og i skraldespande, samt smidt om sig med alt fra æbleskrog, dåser m.m. Vi var derfor nødsaget til at give et hold karantæne sidste vinter. Så forlad omklædningsrummet, som I selv gerne vil modtage det. Husk at benytte Foreningsportalen, når I skal se om der er ledige tider på kunstgræsbanerne, i stedet for at skrive/ringe til Hvidovre Stadion Vi har fået endnu en hjertestarter, som skal være tilgængelig ved bane 1 på Avedøre Stadion. Placeringen af den kan enten være i speakerboks, på ydervæg hos FC Hvidovre, eller på terrassen hos Avedøre IF. Der er indkøbt et skab til udendørs brug, og der skal sluttes strøm til pga. varmelegeme. Efter opsættelse af hjertestarteren, skal beredskabsplanen opdateres. Der kom forslag om at sætte den på en af lysmasterne ved kunstgræsbanerne, så er den placeret centralt.

3 Hvis der er stemning for det, indkalder jeg til et møde for fodboldklubberne igen næste år, ultimo marts? Det blev på mødet konkluderet, at der var stemning for et møde. Side 3 af 9 Avedøre Monarchs: Banerne som vi benytter, er fantastiske i år. Vores container er flyttet, og det er ok. Vi har udfordringer med Gymnasiet i øjeblikket, men vi er i dialog. De har ikke været så gode til at låse af, og vi fandt en sprøjte på banen, der er derfor taget kontakt til Gymnasiet som så, har taget kontakt til SSP osv. Vi har prøvet at få skabt en dialog med de unge mennesker som opholder sig på banen, når vi ikke er der, men der er endnu ikke kommet noget positivt ud af det. Når det har regnet meget, så har vi svært ved, at komme ned til vores omklædningsrum pga. der ligger for meget vand. Jette, prøv at tage kontakt til Anders, som er teknisk serviceleder på Gymnasiet. Jeg har en nøglebrik til at komme ind med. Og en dag var alarmen stået af, så derfor kunne jeg ikke komme ind. Vi er ellers tilfredse. Rosenhøj BK Sidste år talte Vej- og Park og Hvidovre Stadion om, at Vej- og Park skulle forbi Hvidovre Stadion og opdateres lidt vedr. græspleje. Jette, det har de ikke været endnu. Sønderkærs store bane er blevet rigtig flot. Vi har rykket for klipning af træerne ved Sønderkær, da de hænger ind over banen. Den lille bane er blevet åbnet, efter de lavede dræn i vinters, og efter at de har vandet meget i sommers er det blevet godt. Banerne samt omklædningsrummene på Avedøre Stadion er rigtig gode. Buskene rundt om banerne ude på Avedøre Stadion, er vi forsat meget generet af, da de ødelægger mange af vores bolde. Peters, Vi får kigget på det.

4 Det ville være en god løsning med en kunstgræsbane mere oppe ved Sønderkær. Så Sønderkærhallen kun skal bruges til gymnastik, med springgrav. Dette vil være til gavn for flere idrætsudøver. Jeg håber, at vi bliver inddraget i forhold til evt. at etablere en springgrav i Sønderkærhallen. Side 4 af 9 FC Hvidovre Vi er tilfredse med banerne på Avedøre Stadion. Buskene på Avedøre Stadion er også et problem. Vores veteraner klæder om i omklædning 2 på Avedøre Stadion, og inde i omklædningsrummet har De et skab, som ofte er brudt op. Så jeg står inde for, at træner eller holdleder er sidste mand, som forlader omklædningsrummet. Avedøre IF Stor tak til Jette, for det gode samarbejde, i forhold til at vi er rykket op i 2. division, og de opgaver der har været i den forbindelse. Det er glædeligt, at Stadion har fået en Groundsmann, Kevin Johansen, som er ansat på Hvidovre Stadion. Det kan virkelig ses på bane 1 og 2 på Avedøre Stadion, at der er en der har forstand på hvad han laver. Vi er utilfredse med mangel på omklædningsfaciliteter på Avedøre Stadion. Jette, Vi har oplyst brugerne som benytter kunstgræsbanerne om sommeren, at de skal klæde om hjemmefra. Lejerbo BK Ros for banen ved Gungehusskolen (tartaground), den står rigtig flot. Den lille bane ved Gungehusskolen er åben, og Kurt fra Vej- og Park er opmærksom på, de små huller der er i banen. Vi er lidt utilfredse med planlægningen af kridtning og klipning af græs. Når vi når til mandag, er stregerne fuldstændig væk. Frank, Jeg har snakket med Kurt fra Vej- og Park om, at de skal slå den torsdag formiddag, så kan vi kridte den sidst på torsdagen eller i løbet af fredagen. Der er forsat huller i hegnet rundt om banen ved Gungehusskolen. Er det Jer eller Vej- og Park som skal have besked? Jette, det er Vej og Park.

5 Side 5 af 9 Porten står ofte åben ind til den store bane ved Gungehusskolen, det må være skolen som ikke låser porten efter sig. Jeg troede kun at de benyttede den lille bane ved Gungehusskolen? Jette, Jeg synes at det er okay, at de benytter banen hvis det er til fodbold, de skal bare låse porten efter sig. Vi må tage kontakt til skolen, og informere dem om, at porten skal låses. BK Friheden Ros til Vej- og Park, vedr. banerne ved Strandmarkens Fritidscenter de er gode i år. Hullerne i det gamle hegn ved banen på Strandmarkens Fritidscenter bliver større og større. Fint at det er lavet ud mod Strandmarksvej, men mod stien er der flere huller. A-team Her er den samme problematik vedr. buskene. Det blev foreslået om man måske kunne lave nogle stier, så man har mulighed for at hente boldene. På Avedøre Skole, er det et problem når man skyder på mål, at bolden ryger i åen som ligger bagved målet. Måske var det muligt at få et hegn eller noget lignende sat op, så man kan undgå at boldene ryger i åen? Vi er ærgerlige over, at vi ikke har et fast sted, hvor vi kan spille. Så det håber vi på, at vi i fremtiden kan få. Egevolden IC Vi spiller på Avedøre Skole, og der har vi det samme problem med åen. Omklædningsfaciliteterne er gode og banen er også god. Kan der komme en sodavandsmaskine op på ude på Avedøre Stadion? Jette, det tror jeg ikke. Vi har prøvet det før og det fungerede ikke, der var konstant hærværk på automaten. CSKA Vi har kun eksisteret som officiel klub i nogle måneder. Vi er tilfredse med banen på Langhøj, men der er ikke nogle 5- mandsmål. Årsagen til at vi vil spille med 5-mands mål, er fordi vi er så få spillere. Jette, det undrer mig, at I indkalder til fodbold på banen på Sønderkær og reklamerer for gratis fodbold på Facebook.

6 Det er fordi vi er så få spillere, og vi ønsker at benytte 5-mandsmål og ikke 7-mandsmål. Og da 7-mandsmål er de mindste mål som står på Langhøj, tillod vi os at benytte banen ved Sønderkær, når den har stået ledig. Jette, I skulle ha sagt, at I skulle bruge 5- mandsmål, ellers kan vi ikke gøre noget ved det. Side 6 af 9 Cricket Vi er tilfredse. Pitchen bliver desværre brugt til at sidde på, samt bliver der slukket smøger på den og den går i stykker af det. Monarchs, Jeg har observeret at, der sidder unge mennesker og ryger på Pitchen. Vi er utilfredse med klipningen på Enghøjskolens bane, i forhold til vores kampe, men der har vi været i dialog med Kurt fra Vej- og Park. Vi ønsker at det bliver gjort om fredagen. Buskadset ved banen på Enghøj er et problem. Indgangene er spærret af ved banen på Enghøj, da portene er låst. Jette, Jeg tager kontakt til Vej- og Park, måske der er nogle fra fodboldklubberne, som har mulighed for, at vise og forklare Vejog Park hvad der er problemet. Monarchs, portene er blevet lukket pga. etablering af motionsbanen. HIF Vi er utilfredse med omklædningsfaciliteterne på Avedøre Stadion. Med alle de brugere der benytter banerne, er der mangel på omklædningsfaciliteter. Jeg synes, at man skulle lave et projekt med de manglende omklædningsfaciliteter ude på Avedøre Stadion. Vi kan ikke klæde om derude og det er et problem. Jette, Jeg sender hvert år, et budget ønske op, om at få lavet noget ved de manglende omklædningsfaciliteter ude på Avedøre Stadion. Flemming Pedersen, Avedøre Stadion Intet Frank Pedersen, Hvidovre Stadion Intet

7 Ena, Idrætsrådet I forhold til Avedøre stadion, der hører vi ofte om de manglende omklædningsfaciliteter, så Idrætsrådet er opmærksom på dette. I 2015 var det på anlægsbudgettet, men nu er det udskudt til Side 7 af 9 Bedre parkeringsforhold på Avedøre Stadion, er på anlægsbudgettet Vi deltog i et møde d. 2. september 2014 med KFU og Borgmesteren, vedr. budget Der er afsat penge på budgettet til bedre parkeringsforhold samt flere omklædningsfaciliteter på Avedøre Stadion i overslagsårene. Rosenhøj, der mangler lys ude på parkeringspladsen på forsiden ved Avedøre Stadion. Kan man få det på anlægsbudgettet? Jette, Jeg undersøger det, også i forhold til om der er regler med højden på lyset osv. HIF, Jeg ved at Idrætsrådet har fokus på de manglende omklædningsfaciliteter ude på Avedøre Stadion, men det er altså et akut problem. Så derfor tænkte jeg på, en midlertidig løsning til os brugere såsom evt. at leje en pavillon, da vi ikke kan vente på anlægsbudgettet. FC Hvidovre, det er en god ide med en midlertidig løsning i forhold til omklædningsfaciliteterne. Så måske at det var en ide, at nedsætte en gruppe i forhold til de manglende omklædningsfaciliteter? Idrætsrådet skal nok tage fat i dette. I må ikke have for høje forventninger, da der er andre idrætsfaciliteter, som også hunger efter noget nyt, og husk at der blev lavet kunstgræsbaner for ca. for 5 millioner kroner. Men Idrætsrådet tager det op på næste møde. Lejerbo, Jeg synes, at vi skal arbejde videre med pavillonen, da de ikke er så dyre. Det kostede kr. for 2 stk. om måneden da vi havde dem på tartaground, ved Gungehus i 6 mdr. Og jo længere tid du lejer dem, desto billigere er de at leje. Idrætsrådet undersøger forslaget med pavilloner. Nogle der ved hvor man kan skaffe pavilloner? Lejerbo, Bilsby eller Ajos. Idrætsrådet sender det op som budgetønske, som en midlertidig løsning, for at prøve det af.

8 3. Fordeling af græsbaner Græsbanerne Fordelingen gik op. Side 8 af 9 4. Orientering fra Styregruppen. Ena præsenterede Styregruppen, som består af repræsentanter fra Avedøre IF, Rosenhøj Boldklub, Boldklubben Friheden, HIF, og FC Hvidovre, Ena Fra Idrætsrådet, og tovholder Jette fra Hvidovre Stadion. Vi har lavet retningslinjer for fordeling af kunstgræsbanerne. Vi har haft møder i Styregruppen, og også med fodboldklubberne, og det er et stort puslespil som skal gå op i en højere enhed og ikke alle kan blive tilfredse. Fordelingen tager udgangspunkt i de hold klubberne har tilmeldt turneringen pr. 1. august U 10, er de yngste der må træne på banerne i hverdagene. I tiderne fra skal der minimum være 25 spillere på banerne ellers kan tiden tages fra klubben. Senior-divisionshold er undtaget fra reglen. Tiden fra kl skal benyttes af minimum 15 spillere, hvis man har hele banen. Er banen ikke fyldt op, skal klubben ad hoc være villige til at give plads til spillere fra andre baner. Hvis klubben ikke kan benytte den tildelte tid, skal tiden afbookes senest 10 dage før, via foreningsportalen. Ellers bliver der fremsendt gebyr for manglende afbud. Styregruppen har i år valgt, at give de klubber som ikke har faste tider, 6 tider i weekenderne, hvor De har mulighed for at afvikle kampe. Det er også muligt at bytte internt klubberne imellem, det skal bare ombookes via Foreningsportalen.

9 5. Fordeling af grusbane og kunstgræsbanerne Kunstgræsbanerne: Jette, hvis der allerede er nogen der på nuværende tidspunkt kan sige, at de f.eks. først går i gang med vintertræning efter jul, må De godt sige det nu, så vi undgår først at booke, derefter at afbooke. Side 9 af 9 De ledige tider der måtte blive, kan søges af alle via Foreningsportalen. Egevolden ønsker tider kl tirsdage på bane 3 til deres tre hold. Jette, pigesamarbejdet, får de brug for de tider, som vi har tildelt Dem i skemaet? Rosenhøj oplyser, at pigeholdet godt kan dele tiden om fredagen kl på kunstgræsbane 3. Lejerbo, i efteråret har vi en del 8-mands kampe som skal afvikles tidligt, dette er tildelt fra forbundets side. Men mange af vores spillere har slet ikke fået fri fra arbejde, på det tidspunkt hvor kampene er fastsat til. Derfor har vi været nødt til, at rykke kampene til afvikling senere på dagen, og dette er et problem, pga. mangel på lys. Jette, find ud af hvilke kampe det drejer sig om og vend tilbage til mig. Avedøre IF, hvorfor har HIF for anden år i træk fået hele kunstgræsbane 2, som er den bedste bane? Styregruppen, Vi har valgt at pga. deres mange divisions/elite hold, og pga. lyset, at give dem kunstgræsbane 2. HIF stiller ofte med spiller på en bane til et træningspas. En anden grund, er også at hvis vi samlede HIF på en bane, så kan De nemmere fordele tiderne internt, og ikke skal tage hensyn til de faste tider, og derved opnår en bedre udnyttelse. Jette, hvis der er nogle af de weekend tider som I har fået tildelt, og som I ikke kan benytte, giv hurtigst muligt en tilbagemelding. Alle kan efter, at vi har sendt bookingbeskederne ud, gå ind på Foreningsportalen og søge på de ledige tider. Materialet vedr. fordelingen godkendes i Folkeoplysningsudvalget d. 23. oktober. Så derfor får I foreløbig bookingbeskeder, da det først er endeligt efter godkendelse i Folkeoplysningsudvalget. Herefter gik fordelingen af kunstgræsbanerne op. Grusbanen: HIF vender tilbage med, om de ønsker tiden mandag kl , tirsdag kl samt søndag kl CSKA ønsker at benytte grusbanen søndag kl

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion

Vedrørende: Fordelingsmøde. Referat. Dato: 4. september mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Referat Dato: 4. september 2017 Sted: Deltagere: Afbud: Ikke fremmødt: Kopi til: mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF. NFA. Monarchs FC Hvidovre Hvidovre Idrætsforening, fodbold

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 4. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 4. september 2018 Referat Sted: Deltagere: Afbud: Kopi til: Mødelokalet, Hvidovre Stadion AIF NFA Monarchs Rosenhøj Boldklub FC Hvidovre BK Friheden SBV09 Vikingarna IF

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016 Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 6. september 2016 Sted: Deltagere: Afbud: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Michael Mørch Lejerbo BK Simon Denkel SBV 09 Holger Krontoft SBV 09 Yousaf Mukhtar Cricket Shahid

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 24. september 2013 Sted: Deltagere: Mødelokalet Hvidovre Stadion BK Friheden HIF FC Hvidovre Egevolden IC AIF. NFA Monarchs Vej- og Park SBV 09 Lejerbo BK Cricket Rosenhøj

Læs mere

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 2. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion. Deltagere:

Referat. Vedrørende: Fordelingsmøde. Dato: 2. september Mødelokalet, Hvidovre Stadion. Deltagere: Vedrørende: Fordelingsmøde Dato: 2. september 2015 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Bente Risom Rosenhøj BK Ena Christiansen Idrætsrådet Lars Knudsen HIF Michael Mørch Lejerbo BK

Læs mere

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet.

Jette, vi holder fortsat fire møder om årligt og jeg melder alle fire datoer ud for møderne på en gang. Datoerne bliver sendt ud, med referatet. Vedrørende Brugermøde Dato 28. november 2013 REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Kopi til Næste møde Strandmarkens Fritidscenter Kim, SF Peter, AOF Louise, Hvidovre Ungdoms Teater Noel Jensen, Friheden

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion. Dato: 3. februar 2016. Mødelokalet, Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde, Hvidovre Stadion Dato: 3. februar 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Kim Madsen Hvidovre Fodbold A/S Søren Friis Trebbien

Læs mere

1. Orientering om det foreløbige resultat af eftersyn af taget

1. Orientering om det foreløbige resultat af eftersyn af taget Vedrørende Dato 24. februar 2015 Brugermøde Strandmarkens Fritidscenter REFERAT Hvidovre Kommune Sted Deltagere Strandmarks Fritidscenter, mødelokalet fløj B Peter Dencker Dansk Folkeparti Palle Hvidovre

Læs mere

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion. Dato: 25. maj Mødelokalet Hvidovre Stadion

Referat. Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion. Dato: 25. maj Mødelokalet Hvidovre Stadion Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion Dato: 25. maj 2016 Referat Sted: Deltagere: Mødelokalet Hvidovre Stadion Ena Christiansen Idrætsrådet Lars Knudsen Hvidovre Idrætsforening, fodbold Søren Trebbien

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19

Besked indhold. Afsender Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Emne:Re: SV: SV: Re: SV: Fællesmøde med Materielgården mandag den 1. april kl. 19.00 i kantinen på Store Heddinge Rådhus Afsender brangstrup@info.dk Modtager Birgitte J.T.K. Nielsen Dato Tir 15:19 Besked

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen

Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april Mandag den 25. april 2016 kl Mødet afholdes i HEI Hallen Til Fodbold bestyrelsen i HEI 25. april 2016 Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde: Mandag den 25. april 2016 kl. 19.30 Mødet afholdes i HEI Hallen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Medlemmernes kvarter 3.

Læs mere

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Hvorfor kunstgræsbane? Placering og info om Støvring IF Fodbold Brugerråd Økonomi Rebild Kommune Tidsplan Hvorfor kunstgræsbane? Fodbold skal

Læs mere

Fremover vil der være 2 ugers indsigelses frist i forhold til referatet. Hvis vi ikke hører noget, så betragter vi det som godkendt.

Fremover vil der være 2 ugers indsigelses frist i forhold til referatet. Hvis vi ikke hører noget, så betragter vi det som godkendt. Vedrørende Brugerrådsmøde Strandmarkens Fritidscenter REFERAT Hvidovre Kommune Dato 27. marts 2014 Sted Deltagere Strandmarkens Fritidscenter, Kantinen Louise Ravn Hvidovre Ungdoms Teater Cathrine Asmussen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2019-2020 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for Frederiksberg Idrætspark for sæsonen 2019/2020. Farvesignaturforklaring: Senest redigeret 2. april 2019 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato og tidspunkt: 14. September kl. 18.00 Tilstedeværende: Lau, Stig, Peskho,, og Fraværende: Frank Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: 1. Godkendelse

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunstog naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt...3 Anlæg, baner og tider...3 Sæsontildeling

Læs mere

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Danmarks anlæg. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar: Formanden, Lars Kjeldsen, glæder sig over, at VB Parken nu er en realitet med et stort klubhus og 10 store fodboldbaner foruden baner til fem- og syvmandsfodbold. Meldingen fra Vejle Boldklub er klar:

Læs mere

1. Status på diverse anlægsopgaver a. Renovering af atletikanlæg, samt fodboldbane

1. Status på diverse anlægsopgaver a. Renovering af atletikanlæg, samt fodboldbane Vedrørende: Brugerrådsmøde Hvidovre Stadion Referat Dato: 26. oktober 2016 Sted: Deltagere: Mødelokalet, Hvidovre Stadion Lars Knudsen Hvidovre Idrætsforening, fodboldafd. Søren Trebbien Hvidovre Tennis

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Udendørs faciliteter - FIU

Udendørs faciliteter - FIU Udendørs faciliteter - FIU 2018-2019 Dette er FIU's Idrætsudvalgs fordeling for udendørs faciliteter for sæsonen 2018/2019. Farvesignaturforklaring: Vedtaget den 20. november 2017 Idrætsgrene Parasport

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: H. Andersen Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: Mandag den 6. juni 2016 kl 18:45 Tilstedeværende:, Lau, Stig, Henrik, Walid, Peskho og Frank

Læs mere

Vejgaard Boldspilklub

Vejgaard Boldspilklub Dokument Foreløbig dagsorden Mødegruppe Fodboldvalg Dato Onsdag d 09.09-2015 kl. 19:30-21:00 1. Brug af græsbaner i november 2. Restancer v. MBO 3. Kontingentsatser for Damesenior v. PSK 4. Intro til forældrefolder

Læs mere

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT Vintertræning Efterårssæsonen er ved at være færdig for mange af ungdomsholdene. For de årgange der forsætte udetræningen efter efterårsferien, skal man være opmærksom på de udmeldinger der vil kommen

Læs mere

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold

Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Etablering af kunststofbane I HIF Fodbold Hornslet IF Fodbold ønsker hermed at ansøge om støtte til etablering af kunststofbane Ansøgningen indeholder: Hvorfor støtte til kunststofbane i HIF... Side 2

Læs mere

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum.

Afhængig af belægningen på banen, så kan der opstå behov for, at der kan låses og til omklædningsrum. Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 10. juni 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE

REFERATARK HVIDOVRE KOMMUNE Vedrørende: Dato: 12. marts 2013 Sted: Deltagere: Brugermøde Strandmarkens Fritidscenter Strandmarkens fritidscenter Hanne Brinkmann Jacobsen - PPR Louise Ravn - Hvidovre Ungdoms Teater Preben Møller -

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 1.9.2016 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner på

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole Vers. 2 INDHOLD 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole VELKOMMEN TIL AB CUP 2017 OG TAK FORDI DU DELTAGER I VORES STÆVNE.

Læs mere

REGLER OMKRING KUNSTGRÆSBANER REGLERNE ER GODKENDT POLITISK I DECEMBER 2015 SENEST REVIDERET I AUGUST 2017

REGLER OMKRING KUNSTGRÆSBANER REGLERNE ER GODKENDT POLITISK I DECEMBER 2015 SENEST REVIDERET I AUGUST 2017 REGLER OMKRING KUNSTGRÆSBANER REGLERNE ER GODKENDT POLITISK I DECEMBER 2015 SENEST REVIDERET I AUGUST 2017 1 ANSØGNING OG ANSØGNINGSFRISTER Ansøgning om lån af kunstgræsbanerne: Der ansøges via Guldborgsund

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.12.2018 Generelt De kommunale lokaler og baner i stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige lokaler / baner

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM UNISPORT CUP Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM Velkommen til Rosenhøjs Unisport Cup stævne weekenden den 22+23. august 2015. Der er mange frivillige kræfter i gang på sådan

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Det gode samarbejde om haller og sale. - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler

Det gode samarbejde om haller og sale. - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler Det gode samarbejde om haller og sale - Praktiske guidelines til dig, der bruger vores lokaler Indhold: God dialog giver gode oplevelser...3 Hvis du har brug for hjælp...5 Hvordan kan DU hjælpe?...6 Hvad

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune. Gældende fra 1. april 2019 version Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Gældende fra 1. april 2019 version 08.05.2019 Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal

Læs mere

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 27 oktober 2019 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og ved Hvidovre

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Brugergruppen ved Frederiksberg IP / Damsøbadet Sted: Damsøbadet Tid: Tirsdag den 20. oktober 2015. Frederiksberg Idræts-Union Tilstede: Rene Vincentsen, formand, RV Mansoor Siddiqi, FHI,

Læs mere

Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune. Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry. Argumentation fra Ry Fodbold

Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune. Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry. Argumentation fra Ry Fodbold Til rette vedkommende, Skanderborg Kommune Argumentation for placering af kunstgræsbane i Ry Ry Fodbold er en af de største udbydere af fritidsaktiviteter i Ry. Ry Fodbold er en klub i vækst. Klubbens

Læs mere

Introduktion til Boldklubben Friheden

Introduktion til Boldklubben Friheden Indledning At starte til fodbold skal være en sjov og inspirerende fornøjelse for både børn og deres forældre. I denne introduktion, vil du få lidt information om hvordan vi i Friheden forsøger at leve

Læs mere

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 15-16 december 2018 Sponsorer Hvidovre IF drengeafdeling Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der

Læs mere

Referat af brugermøde i Gladsaxe Bowlinghal Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion

Referat af brugermøde i Gladsaxe Bowlinghal Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Referat af brugermøde i Gladsaxe Bowlinghal Mandag den 21.03.2011 Kl. 17.00 Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Deltagere: Gladsaxe Sportscenter Brugerbestyrelsen Offentlig brugerrepræsentant FIG Gladsaxe

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg forskydes til et andet år. dvalg: Kultur og Sundhedsudvalget Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE

PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE PRINCIPPER FOR UDLÅN AF KOMMUNALE LOKALER OG FACILITETER TIL IDRÆT OG BEVÆGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune udlåner idræts- og bevægelseslokaler/-faciliteter til folkeoplysende foreninger efter nedenstående

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune

Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Regler for tildeling af udendørs kunst- og naturgræsbaner i Rudersdal Kommune Generelt Nærværende regler er en del af Regler for udlån og benyttelse af Rudersdal Kommunes lokaler og anlæg. Regelsættet

Læs mere

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 19.00 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Anette (1.),

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 03.02.2011 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Jacob Andersen Rene Andersen Daniel Jürgensen Johnni Pedersen Afbud: Lasse Løber Martin Andersen Dagsorden:

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 13.08.2010 Tilstedeværende: Deltagere: Anders Thomsen Kasper Brill Lars Britz Lasse Løber Ronnie Lind Afbud: Daniel Jürgensen Nanna Hansen Martin Andersen Rene Andersen Dagsorden: Tilstedeværende:...

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Afdelingsmøde for afd. 46 - Hvilhøjvej. Torsdag, den 25. februar 2016 kl. 16.30. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), driftschef Lisbeth Pind (LP), og Karina Karlsen. Direktør

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Hvidovre IF Pigecup 2018

Hvidovre IF Pigecup 2018 17. marts 2018 U7-U10 stævne Hvidovre IF Pigecup 2018 Kampprogram (version 1.0) Hvidovre IF Pigecup 2018 Frydenhøjhallen Egevolden 106, 2650 Hvidovre 1 Hvidovre IF Pigecup 2018 i samarbejde med Kontakt

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid

Åbent Referat. til. Udvalget for Kultur og Fritid Åbent Referat til Mødedato: Onsdag den 17. april 2013 Mødetidspunkt: 14:00-15:00 Mødested: Mødelokale 1, Bytoften Deltagere: Lisbet Rosendahl, Ingvard Ladefoged, Peter Nielsen, Bøje Meiner Jensen, Hans

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 03. juni 2004 kl. 17.00 i mødelokalet i administrationen, Gladsaxevej 200. Efter mødet serveres en let anretning i Restaurant Bolden.

Læs mere

Beretning for FSKBH Billard afd.

Beretning for FSKBH Billard afd. Ishøj April 2019 Beretning for 2018-2019 FSKBH Billard afd. Da sæson 2018-2019 blev sat i gang, fik vi, med nye varmetermostater, sat afslutning på en lettere renovering af billardbordene. Opfattes nogen

Læs mere

Jo, de var der for fodbolden og intet andet!! og så alligevel

Jo, de var der for fodbolden og intet andet!! og så alligevel For mange specielt unge mennesker er USA drømmenes land. Mange af de kulturpåvirkninger vi udsættes for kommer jo derovre fra. Så da muligheden dukkede op for en flok piger i Langeskov IF, nemlig at kunne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 14. maj 2014. Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 14. maj 2014 Kl. 15:30 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Kunstgræsbane i Hvalsø - Frigivelse af midler...2 3. KF - Eventuelt...5

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november

6. juli garden har spurgt om lån af klubhuset, det er ok hvis det ikke bliver den 10. eller 17. november Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 30. august 2012 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe

Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Anvisning af baner og lokaler i Gladsaxe Retningslinjer pr. 15.6.2017 Generelt De kommunale lokaler og baner i Gladsaxe Kommune stilles gratis til rådighed for de hjemmehørende foreninger. Det vil sige

Læs mere