Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget"

Transkript

1 Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Informationshæfte til forældre, elever og andre interesserede.

2 Kort om Ullerup Bæk Skolen Ullerup Bæk Skolen består af 3 afdelinger: 2 Basisskoler (0.-6.årgang) og 1 overbygningsskole (7-9.årgang): De to basisskoler er: Skolesvinget (ca. 240 elever) og Skjoldborgsvej (ca. 720 elever) På begge basisskoler går eleverne i stamklasser, men arbejder i hold på tværs af klasserne. På Skolesvinget arbejder vi med Aldersintegreret undervisning/holddannelse på tværs af årgangene. Overbygningsskolen er: Nr. Allé (ca 350 elever) På Nr. Allé kan eleverne vælge mellem 4 linjer. Linjerne er: Art og kommunikation, Det globale liv, Idrætslinje og VIP Ullerup Bæk Skolen er en idrætsskole. Det betyder fx, at der er tildelt ekstra idrætstimer, således at alle elever oplever en gang i deres skoleforløb at have ekstra idrætstimer. På Skolesvinget er 5.klasse idrætsklasse.

3 Skolesvinget: Skolesvinget består af 4 afdelinger på matriklen: En folkeskole med ca. 240 elever fra 0.-6.årgang En SFO (Fristedet) med ca. 100 elever fordelt på årgang En klub (Oasen) for elever fra årgang. En børnehave (Skovlodden) med ca. 50 børn I alt er der ca. 33 ansatte på Skolesvinget. De 33 ansatte består af: 17 lærere 12 Pædagoger og medhjælpere 1 Sekretær 1 Pedel 1 Pædagogisk leder for fritidsdelen 1 Skoleleder

4 Skolens ringetider / åbningstider SFO og KLUB til 09.30: Fag/Understøttende undervisning til 09.45: Pause til 11:15: Fag til 12.30: Frokostpause, frikvarter og understøttende undervisning til Fag til Pause til Fag (mellemtrin) Skoledagen slutter for årgang alle ugens dage Skoledagen slutter for 4.5.og 6. årgang torsdag og fredag Skoledagen slutter for 4.5.og 6. årgang mandag, tirsdag og onsdag SFO/KLUBBEN Åben hver dag kl og fredag

5 Vigtige telefonnumre/kontaktoplysninger: Kontoret (Tanja Hermansen): Afdelingsskoleleder (Lars Andersen): / Distriktsfritidsleder (Bente Hedemann): Distriktsskoleleder Ullerup Bæk Skolen (Jan Voss): Tandplejen: Sundhedsplejen: PPR (Skolepsykolog): Pedel (Søren Holm-Nielsen): / Brand og Redning (Bus og taxakørsel): Fristedet SFO: Oasen (Klub): Lærere og pædagoger: - Skriv en mail i intra til vedkommende, og man vil blive kontaktet - I akutte tilfælde ringes til skolens kontor Skolens hjemmeside:

6 Klasser/hold: 0.årgang: ca. 46 elever Lærere/pædagoger: Helle, Betina, Thomas W, Kis, Maj og Helle H. 0.årgang er delt i to hold. De to hold samarbejder på tværs årgang: ca. 64 elever Lærere/pædagoger: Tina, Thomas W, Janni, Anders, Anna, Anni og Christina 1. og 2. årgang er i to basisårgange, og vil i alle lektioner kunne inddeles i 3 el. 4 hold på tværs af årgangene. 3.årgang ca. 34 elever Lærere/pædagoger: Lis, Erna, Anders, Hulda, Thomas C og Ingeborg 3.årgang tildeles ressourcer så der i størstedelen af elevernes undervisningstid, vil være muligt at dele årgangen i to hold. 4.årgang ca. 30 elever Lærere: Steven, Hulda og Maria 4. årgang tildeles (sammen med de øvrige årgange på mellemtrinnet) ressourcer, så det vil være muligt at undervise på flere hold.

7 5.årgang ca. 43 elever Lærere/pædagoger: Sanne, Gitte, Henrik, Estrid og Rene 5.a og 5.b er to separate klasser, der samarbejder på tværs, fx med periodevis niveaudeling. 5.årgang er samtidig idrætsklasse og har derved et udvidet timetal i idræt. 6.årgang ca. 25 elever Lærere: Thomas C og Gitte 6.a er en selvstændig klasse, der periodevis arbejder med holddannelse med 4. og 5. årgang

8 Fælles Emneuger / vigtige datoer for hele skolen. Motionsløb fredag i uge 41 Juleklippedag fredag d. 27/ Sidste skoledag før jul fredag d. 18/ Fastelavnsfest fredag d. 12/ Skolefest torsdag d. 26/ Ullerupiaden (fælles idrætsdag) torsdag d. 23/ Sidste skoledag fredag d. 24/ Overnatning i foråret 2016 for hele 5.årgang.

9 Skole/hjem samarbejde: Skole/hjem samarbejdet vægtes højt på Skolesvinget. De bedste resultater for eleverne opnås kun, hvis forældre og personale er i tæt dialog om barnets udvikling. Skolebestyrelsen i Ullerup Bæk Skolen har i skoleåret udarbejdet principper for skole/hjem samarbejdet. Afdelingsrådet har lavet en vejledning for informationer mellem skole og hjem. Disse vil kunne ses på skolens hjemmeside. Skole/hjem samarbejdet udmøntes bl.a. i: En årlig skole/hjemsamtale i foråret, hvor elevplaner, testresultater m.m. bliver gennemgået. Et årligt cafemøde i efteråret, hvor forældre får mulighed for at tale med klassens lærere. Et årligt forældremøde i hver klasse. Lærerne kan deltage i et årligt klassearrangement pr. klasse. Det vil altid være muligt at få en samtale på skolen efter behov. Alle elever får en kontaktlærer. Dette meldes ud af lærerne i starten af skoleåret. Skal man i kontakt med en lærer eller pædagog, kontaktes læreren/pædagogen via en mail i Intra, hvorefter forældrene vil blive kontaktet. I akutte tilfælde ringes til skolens kontor.

10 Understøttende undervisning: Er skemalagt til at ligge i to bånd fra kl og fra kl Den understøttende undervisning skal indeholde: - Lektiehjælp - Bevægelse og motion (gennemsnit på 45 min pr. dag) - Mulighed for faglig fordybelse Den understøttende undervisning læses af både lærere og pædagoger. Undervisningen organiseres omkring årgang og årgang Særligt for 5. Klasse: En del af den understøttende undervisning bruges på ekstra idrætstimer. Lektier: Eleverne får lektier for, men hovedparten af lektierne skal kunne nås at laves i lektiecafeen.

11 Fritidstilbud på Skolesvinget: SFO / Fristedet: Fristedet skal være et fristed for børnene. Leg og bevægelse vægtes højt i dagligdagen. Vi bruger meget udeområdet og benytter os jævnligt af gymnastiksalen. SFO en er for børn 0.klasse til 2.klasse. Børnene skal afleveres i børnehaven Skovlodden fra kl til Fra kl skal børnene afleveres i SFO en indtil skoledagen starter. Klubben / Oasen: Klubben er en oase for børn i årgang. Klubben er åben hver dag fra til Fra kl fortsætter klubaktiviteterne i SFO ens lokaler. Oasen laver forskellige aktiviteter for børnene efter skoletid. Der arrangeres fx ture til svømmehal mm. Skoleferier: I skoleferierne er der fælles pasning for SFO og Klub.

12 Lidt af hvert: Pauser/frikvarter: I alle pauser er der lærere eller pædagoger, der har tilsyn med eleverne. Eleverne skal være ude i alle pauser, med mindre andet er aftalt med klassens lærere. Det er en god ide med et stykke frugt brød til at spise i formiddagspausen. I pauserne leger børnene i skolegården og i de grønne områder. Børnene må også være på Skovloddens legeplads. Forældreintra: Alle forældre får en kode til skolens intra. Der vil man kunne finde oplysninger, skemaer og beskeder vedrørende klasserne. Man vil have mulighed for at få generel information om skolen, og kunne skrive mails til klassens lærere, skolens ledelse og til de øvrige forældre. Nyhedsbrev/nyheder fra skolen/nyt fra klassen: Ullerup Bæk Skolen sender et nyhedsbrev ud ca. 4 gange årligt. På Skolesvinget sender kontoret løbende nyheder ud i intra. Enten via opslagstavlen eller ved direkte mail til forældre. Klassens lærere sender nyheder ud løbende, hvor der orienteres om klassen generelt. Det kan være i form af ugeplaner, opslag på intra eller andet.

13 Madpakken/kost: Der er afsat tid efter 4. lektion til at spise madpakker. Skolesvinget er en sund skole. Det betyder, at madpakken skal være sund og nærende. Der er mulighed for at deltage i skolens mælkeordning. I frugtboden kan der købes sunde tilskud til madpakken. Det er 6. klasse, der passer skolens frugtbod. Boden åbnes i middagspausen. Det er ikke tilladt at medbringe slik, sodavand, chips mm i skolen. Bibliotek: Alle klasser er en gang om ugen på biblioteket, hvor eleverne har mulighed for at låne bøger med hjem. Fødselsdage: Når man vælger at invitere klassen hjem til fødselsdage, er det skolens politik, at alle elever fra klassen skal deltage. Enten alle piger, alle drenge, eller hele klassen samlet. Skoletaske og penalhus: Det er vigtigt, at der er spidsede blyanter - viskelæder mm i penalhuset hver dag. Hjælp jeres børn med at holde orden i tasken og penalhuset. Det betyder meget for børnenes skoledag, at de er godt forberedte hjemmefra. Skolefotografering: En gang årligt (august/september) er der skolefotografering. Alle elever og klasser fotograferes. Skolesekretæren informerer om dette i starten af skoleåret.

14 Test og evaluering: I løbet af skoleåret vil børnene gennemgå nogle obligatoriske tests. Det er både kommunale læsetest på udvalgte klassetrin eller nationale test. Lærerne vil informere om dette i de enkelte klasser. Derudover laves en gang årligt en test i dansk og matematik på alle klassetrin. Forældre vil blive orienteret om resultater fra alle testene for den enkelte elev. Klassens lærere og skolens ledelse kender til klassernes samlede resultater. HUSK at et testresultat aldrig må stå alene. Et testresultat skal bruges til at gøre status og efterfølgende iværksætte en indsats, der øger elevens læringsudbytte. Sundhedsplejerske tandlæge: Eleverne kommer i løbet af skoleåret til sundplejerske og tandlæge. Det foregår på skolen og i skoletiden. Skolepsykolog: Skolen har tilknyttet et team af 3 skolepsykologer, som dækker hele Ullerup Bæk Skolen. Den ene af disse tre psykologer er fast på skolen hver 2. tirsdag. Støttetimer / Ressourcetimer: Skolen har flere lærere, der har ekstra timer til støttefunktioner. Det drejer sig primært om faglig støtte, AKT, og læsevejledning. Forældre vil altid blive informeret og inddraget, såfremt skolen vurderer, at en elev har brug for ekstra støtte.

15 ipad / PC ere Alle elever i og 6. årgang låner en ipad af skolen. IPad en anvendes i undervisningen og må lånes med hjem. IPad en skal afleveres op til sommerferien. Derudover har skolen: - et klassesæt af ipad, som bruges på skift i klasserne i indskolingen. - et klassesæt af bærbare PC ere, som må anvendes i alle klasser. Fællessamlinger:. Hver fredag mødes hele skolen i gymnastiksalen. Klasserne står på skift for fællessamlingen. Skolebus/transport: Da Skolesvingets skoledistrikt geografisk er meget stort, vil mange børn have mulighed for skolebuskørsel. Kontakt skolens kontor på hvis du har spørgsmål omkring skolebus.

16

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Informationshæfte til forældre, elever og andre interesserede. Kort om Ullerup Bæk Skolen Ullerup Bæk Skolen består af 3 afdelinger: 2 Basisskoler (0.-6.årgang) og

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

ALDERSINTEGRERET INDSKOLING Skovvangskolen

ALDERSINTEGRERET INDSKOLING Skovvangskolen Skovvangskolen 2018 19 1 Indhold Præsentation af den aldersintegrerede indskoling Side 3 En anderledes skolestart Side 4 Indskolingen SFO Struktur Side 5 Skema Side 6 Skole hjem samarbejde Side 7 Dannelse

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Kære forældre Velkommen til Silkeborg Kommune. Jeres barn skal nu til at gå i dansk folkeskole. I dette lille hæfte er beskrevet nogle af de områder, hvor I

Læs mere

AKT-klassen Aalestrup Skole

AKT-klassen Aalestrup Skole AKT-klassen Aalestrup Skole 2015 2016. På Aalestrup Skole har vi en AKT-klasse. For at blive elev i AKTklassen, skal eleven have udfordringer indenfor Adfærd, Kontakt og Trivsel og man visiteres til tilbuddet

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Orienteringsmøde. Skolereformen på. Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal

Orienteringsmøde. Skolereformen på. Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal Orienteringsmøde Skolereformen på Fællesskolen Bevtoft-Over Jerstal Retning og mål Mødetider Kørsel Undervisningen Skoledagen Lektiehjælp Skole-hjemsamarbejde Kommunikation SFO Samarbejde Den åbne skole

Læs mere

Program: Velkomst. Skolereformen generelt. FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre. Principper for skole-hjem samarbejdet.

Program: Velkomst. Skolereformen generelt. FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre. Principper for skole-hjem samarbejdet. Program: Velkomst Skolereformen generelt FællesSkolen (Skolereformen) på Ikast Østre Principper for skole-hjem samarbejdet Spørgsmål Overblik over fagfordelingen FællesSkolen (SKOLEREFORM) for nutidens

Læs mere

Principper på Vorgod-Barde Skole

Principper på Vorgod-Barde Skole VORGOD-BARDE SKOLE Principper på Vorgod-Barde Skole OLE 1. UNDERVISNINGENS ORGANISERING Vorgod-Barde Skole har 7 klassetrin fra 0. til 6. klasse. På årgange med over 28 elever tilstræbes tolærer-ordning

Læs mere

0. klasserne på Hjallerup Skole

0. klasserne på Hjallerup Skole 0. klasserne på Hjallerup Skole 2016-2017 Velkommen til Hjallerup Skole Et nyt kapitel starter nu i jeres barns liv. Er det første gang, I sender et barn i skole, vil I få mange nye ting at forholde jer

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på Forandring: At gå i skole på mellemtrinnet er en forandring i forhold til den dagligdag og de rutiner, du og dit barn har kendt til i indskolingen. En sådan ændring kan gøre dit barn usikkert i en periode.

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe

Lærer Pernille Poulsen har undersøgt markedet for hængelåse til skolens ITopbevaringsskabe Nyhedsbrev til forældre september 2014. IT Nedenstående gælder elever fra 4. klasse-9. klasse. Skolens IT-vejledere Ida Larsen og Frank Andreasen har følgende anbefalinger vedr. køb at egen computer, tablet

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Skolehjemsamarbejdet skoleåret

Skolehjemsamarbejdet skoleåret Skolehjemsamarbejdet skoleåret 2014-2015 Indledning... 2 To former for områder vedr. samtaler/møder... 2 1. Det nære vedrørende jeres eget barns faglige udvikling og trivsel... 2 2. Det fælles vedrørende

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Rullende skolestart og aldersintegrerede grupper

Rullende skolestart og aldersintegrerede grupper Eksempel på et klasseskema (1. halvår): Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 8:00-8:10 Morgenmøde a Morgenmøde a Morgenmøde a Morgenmøde a Morgenmøde a 8:10-8:30 Læsebånd a Læsebånd a Læsebånd a Læsebånd

Læs mere

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup Skole Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Velkommen i Hjallerup Skole

Velkommen i Hjallerup Skole Velkommen i Hjallerup Skole Skoleåret 2013/2014 Velkommen i skole I dag er en ganske særlig dag dagen hvor jeres barn starter i skole. Jeres barn tager i dag hul på et nyt og meget væsentligt kapitel i

Læs mere

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen.

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. Skalmejeskolen Forældrehåndbog En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. September 2018 Skalmejeskolen skal være en af de bedste skoler, der findes. På

Læs mere

Den nye folkeskole. Elsted Skole år 1

Den nye folkeskole. Elsted Skole år 1 Den nye folkeskole Elsted Skole år 1 1. Velkommen Program 2. Skolebestyrelsesvalget 2014 v/ formand for skolebestyrelsen Bo Gustafsson 3. Generelt om den nye skolereform 4. Skoleledelsens vision for Elsted

Læs mere

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i gang med en gennemgribende udvikling og ombygning.

Læs mere

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

Folkeskolerne i Lolland Kommune

Folkeskolerne i Lolland Kommune Lolland Kommune Skolesektoren Jernbanegade 7 4930 Maribo Telefon: 54676767 lolland@lolland.dk www.lolland.dk Folkeskolerne i Lolland Kommune - en pjece specielt henvendt til forældre til børn med et andet

Læs mere

Årsplan for 3.klasse

Årsplan for 3.klasse Årsplan for 3.klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 34 Fr. 24. aug. Skolefotografering kl. 8.15 12.45 35 Ons. 29 Forældremøde i 3. klasse 36 37

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange Indskolingen www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns

Læs mere

Godt at vide, når man skal i 4. klasse

Godt at vide, når man skal i 4. klasse Godt at vide, når man skal i 4. klasse Kære forældre. I denne folder kan I læse om strukturer, retningslinjer, holdninger og ønsker, som er fælles for de tre klasser på 4. årgang. Vi ønsker at komme tæt

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere.

Ullerup Bæk Skolen - Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss. Kære elever, forældre og medarbejdere. 1 Ullerup Bæk Skolen - Årgang 1, Nummer 4 November Leder Ingen af os er så god, som vi er når vi er sammen! v. Jan Th. Voss Kære elever, forældre og medarbejdere. Efteråret har lagt sig ind over Danmark

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Princip for undervisningens organisering:

Princip for undervisningens organisering: Brændkjærskolen. Princip for undervisningens organisering: Formål Undervisningens organisering skal skabe rammer, der giver eleverne de bedste muligheder for at tilegne sig kundskaber og færdigheder, der

Læs mere

#Spørgsmål og svar om den nye skole

#Spørgsmål og svar om den nye skole #Spørgsmål og svar om den nye skole >Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. >Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? (3/7-2014) Alle elever får en

Læs mere

Nyt fra skolen. Juni 2014

Nyt fra skolen. Juni 2014 Nyt fra skolen Juni 2014 På fredag sender vi eleverne på sommerferie! Denne uge er præget af, at noget slutter, og vi er på vej til noget andet. Eleverne rydder op i det gamle klasseværelse og flytter

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014 Informationsmøde om skolereform Tirsdag den 20. maj 2014 Lærernes arbejdstid Faste arbejdstider på skolen. Tilstedeværelse 209 dage om året 40 timer om ugen Arbejdspladser til lærerne Alle lærere får egen

Læs mere

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Holbæk By Skole Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Indhold Om skolen... 2 Bestemmelser og regler for elever... 3 Skolebestyrelsen... 3 Forældreråd... 3 Børneråd... 3 Trivsel/adfærdsregler... 3

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Overlund Skole. Elevhåndbog

Overlund Skole. Elevhåndbog Overlund Skole Elevhåndbog Velkommen til Overlund Skole Overlundskole er distriktsskole for Overlund-området. Skolens leder hedder Peter Rasmussen. På Overlund Skole går der ca. 750 elever. Der er ansat

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag d- 21-10-2014 kl. 16.00 18.00 i Nexø på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, Kennet, Katrine, Iben, Jesper, John, Søren,

Læs mere

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.?

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.? Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen Hvor sejler vi hen.? Program 1. Skolereformen generelt 2. Initiativer på Vittenbergskolen 3. Særligt for indskoling, mellemtrin og udskoling 1. Skolereformen

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne velkomst folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus

Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus Til august tager vi hul på en ny skoledag. Vi har gennem det sidste lille års tid drøftet, hvordan vi vil omsætte de mange elementer i reformen

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på

Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på Biblioteket, Tvær Allé. Reglerne for udstedelse af buskort kan

Læs mere

Velkommen til Kometerne

Velkommen til Kometerne Velkommen til Kometerne Information til komet-forældre Afdelingsleder Inge Jørgensen tlf. 76 29 75 15 Viceskoleleder Marianne Rathschau tlf. 76 29 75 19 Jeres barn er indskrevet på Stensballeskolen og

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus Kompetencemål. 4 SFO 4 Trivselsgrupper 4 Fødselsdage....

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT JUNI 2014, ÅRGANG 2, NR. 8.

ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT JUNI 2014, ÅRGANG 2, NR. 8. ULLERUP BÆK SKOLEN SKOLENYT JUNI 2014, ÅRGANG 2, NR. 8. Så er det tid til sommerferie! Kære elever, forældre og medarbejdere Hold da op, hvor har vi oplevet meget i dette skoleår. Vi begyndte jo helt forfra

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil.

Nørre Nebel Skole. - skolestartsgruppen - Afdelingens profil. Nørre Nebel Skole - skolestartsgruppen - Januar 2012 Afdelingens profil. I afdelingens profil vil vi beskrive, hvad vi helt specifikt gør i Skolestarten, for at hjælpe og støtte udviklingen af elevernes

Læs mere

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole

Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Velkommen til 0. klasse i Helsingør Privatskole Er det første gang i sender et barn i skole, vil i opdage at, skolen har ændret sig meget, siden I selv gik i skole. Et nyt kapitel starter ikke kun i jeres

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

40 41 Emneuge i indskolingen motion og kend hinanden.

40 41 Emneuge i indskolingen motion og kend hinanden. Årsplan for 3. Klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 Fr. 17. aug.?? Skolefotografering kl. 8.15-12.45?? 34 35 Ons. 29 Forældremøde i 3. klasse 36

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Aktivitetsplan for indskolingen Uge Dato Aktivitet DUS Første skoledag 8-12

Aktivitetsplan for indskolingen Uge Dato Aktivitet DUS Første skoledag 8-12 Aktivitetsplan for indskolingen 2018-2019 2018 Uge Dato Aktivitet DUS 33 15.8 Første skoledag 8-12 34 35 29.8 Forældremøde 0. klasse 30.8 36 4.9 Forældremøde 2. klasse 3-7.09 udeliv 6. 9 Madpakkens dag

Læs mere

Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen

Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen Folkeskolereform 2014 Fynslundskolen 1 Tre overordnede nationale mål! Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold

Læs mere

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret

Egelundskolens SFO. Velkomstfolder skoleåret Egelundskolens SFO Velkomstfolder skoleåret 2013-2014 Personalet på Egelundskolens SFO Jonas 1.a Mediha 2.b Carsten afd.led. Jacob afd.led. Tina 0.b Frederikke 2.a Helle 0.a Birgit 3.b Bill 0.a Lise 3.a

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne.

Men det nye skoleår er ikke hvilket som helst skoleår men det første år med en ny skolereform og en ny arbejdstidsaftale for lærerne. Baggesenskolen skoleåret 2014/2015 Kære forældre og elever på Baggesenskolen Sommeren er så småt begyndt at indfinde sig, og afgangselevernes sidste skoledag nærmer sig. Dette betyder at et skoleår går

Læs mere

Information omkring næste skoleår

Information omkring næste skoleår Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til en ny og anderledes skoledag. Ikke

Læs mere

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse.

Ny Folkeskolereform Bogense Skole. Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Ny Folkeskolereform Bogense Skole Glæde, ordentlighed, mod, anerkendelse. Program 16. juni 2014. Velkomst. Bogense skoles visioner, mål og pejlemærker Skolereformen 2014. formål og indhold. Skolereformen

Læs mere

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Velkommen Basisundervisning i Rudersdal Kommune Visitering Hvis dit barn har et andet modersmål end dansk, skal tosprogskonsulenten vurdere, hvilken form for støtte i dansk som andetsprog dit barn har

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole

Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole Velkommen til Skolefritidsordningen på N.J. Fjordsgades Skole KÆRE FORÆLDRE Velkommen til N.J. Fjordsgades Skoles Fritidsordning! Hensigten med denne præsentation er at give en kortfattet orientering om

Læs mere

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018 Orientering om Kildebakkens Fritidshjem 2018 Kildebakkens Fritidshjem Soldalen 4, Indgang C 7480 Vildbjerg Tlf: 96287698 (kontor) Tlf: 96287697 (John) E-mail: kiljf@herning.dk Pædagogisk leder: John Furbo

Læs mere

Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012

Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012 Afbud: 4A, 5A,6A,6B,8A, 8B,9B Dagsorden: Hjemmesidereferat forældrerådsmøde tirsdag den 8. maj 2012 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse af seneste referat 3. Orientering om skolen v/ Henrik

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014 FOLKESKOLEREFORM Orienteringsaften 9. april 2014 3 overordnede mål 1. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Mindske betydningen af social baggrund. 3. Tillid og trivsel skal styrkes

Læs mere

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014

ALSØNDERUPMODELLEN. Den 29. april 2014 ALSØNDERUPMODELLEN Den 29. april 2014 PROGRAM Præsentation af elevernes opfattelse: Hvad er god læring? Input fra forældremødet i efteråret: Hvad er vigtigt at tage med i overvejelserne? Ledelsen præsenterer

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen

Mellemtrinnet. - vi binder skolen sammen Mellemtrinnet - vi binder skolen sammen Profil for mellemtrinnet på Holme Skole KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går på mellemtrinnet

Læs mere

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa Informationer om Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa 86 38 44 22 www.gbfriskole.skoleintra.dk kontoret@gbfriskole.dk Historie Skolen startede i 1991. Vi er en forældrestyret

Læs mere

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg.

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg. Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00 Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60 vestermarkskolen@svendborg.dk www.vester-markskolen.dk Vestermarkskolen Vestermarkskolen

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de

Læs mere

Læringsreformen på Hillerød Vest Skolen

Læringsreformen på Hillerød Vest Skolen Læringsreformen på Hillerød Vest Skolen JUNI 2014 Folketinget har vedtaget en ny reform for folkeskolen. Reformen skal implementeres på landets folkeskoler fra det kommende skoleår. I Hillerød Kommune

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen

FOLKESKOLEREFORMEN. Stensagerskolen FOLKESKOLEREFORMEN Stensagerskolen Tre overordnede mål for folkeskolen 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund

Læs mere

Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet!

Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet! Grønvangskolen den 24.06.14 Kære elever og forældre i fase 2/mellemtrinnet! Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. I år er det ikke blot et nyt skoleår, som afsluttes. Med den nye folkeskolereform

Læs mere