Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat"

Transkript

1 Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl Sluttidspunkt for møde: Kl Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 07-marts-2002 Udvalgsværelse II Ingen. Arne Ebsen, Christian Ulrich, Finn Olsen, Mogens Johansen, Torkil Christensen åben

2 Indholdsfortegnelse Til efterretning - for åbne døre Til efterretning - Indenrigs- og sundhedsministeriet Til efterretning - foreløbigt Regnskab Til efterretning - Færgeforbindelse Langeland - Kiel Til efterretning - RMU - Det regionale Mål 2-Udvalg Til efterretning - Naturgas Fyn Til efterretning - Sydfyns Erhvervsråd Til efterretning - Fyns ErhvervsCenter-TIC Til behandling - for åbne døre Møde Kurser - Den Kommunale Højskole KL s sociale temamøde Den Kommunale Højskole Opførelse af 16 boliger i seniorbofælleskabet Tusindfryd Lånedispensation Budget Budget 2003 fastlæggelse af budgetprocedure Revision Anlægsbevilling - renovering af pumpestationer Tillægsbevilling - Modtageklasse Stenstrup skole Dialogmøder April mødet Økonomiudvalgets møder Anmodning om tilsyn fra Egebjerg Kommune med Egebjerg ErhvervsCenter Landsplanredegørelse Foroffentlighed Til behandling - for lukkede døre Lukket sag: Salg af jord Lukket sag: Personalesag Lukket sag: Personalesag Information til pressen Bilagsliste åben

3 36 Til efterretning - for åbne døre 41. Til efterretning - Indenrigs- og sundhedsministeriet J.nr.: Ø20 Sagsid.: Initialer: svl Åben sag Indenrigs- og sundhedsministeriet meddeler i skrivelse af 07. januar, at kommunerne gives mulighed for automatisk låneadgang til finansiering af nettolikviditetstabet ved indefrysning af ejendomsskatter, som indefryses fra og med Udviklingen på området i Egebjerg kommune har været Lån Indfriede lån/afdag på lån Til efterretning. 42. Til efterretning - foreløbigt Regnskab 2001 J.nr.: S08 Sagsid.: Initialer: svl Åben sag Økonomiafdelingen vil på mødet give en orientering om det foreløbige resultat for regnskabsåret Foreløbig resultatopgørelse bliver udleveret på mødet. Til efterretning.

4 Til efterretning - Færgeforbindelse Langeland - Kiel J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: Åben sag Orientering ved Borgmesteren. Til efterretning. 44. Til efterretning - RMU - Det regionale Mål 2-Udvalg J.nr.: P20 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fra Amtsgårdens Mål 2-Sekretariat foreligger referat af møde i RMU den 13. februar (Bilag ligger i sagen.) Til efterretning.

5 Til efterretning - Naturgas Fyn J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Naturgas Fyn fremsender referat af konstituerende møde i Naturgas Fyn den (Bilag ligger i sagen.) Til efterretning. 46. Til efterretning - Sydfyns Erhvervsråd J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Sydfyns Erhvervsråd fremsender referat af møde den på Svendborg Rådhus. (Bilag ligger i sagen.) Til efterretning.

6 Til efterretning - Fyns ErhvervsCenter-TIC J.nr.: G00 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Fyns ErhvervsCenter-TIC fremsender referat af bestyrelsesmøde den 28. januar (Bilag ligger i sagen) Til efterretning.

7 40 Til behandling - for åbne døre 48. Møde J.nr.: P17 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Kommuneforeningen i Fyns Amt varsler møde med Miljøminister Hans Chr Schmidt den 25. marts 2002 kl på Odense Congress Center. Ministeren vil præsentere nyt debatoplæg til Landsplanredegørelse Desuden vil ministeren omtale andre aktuelle emner, herunder de ændringer af planloven som regeringen har foreslået. Endelig dagsorden udsendes primo marts. Hvem deltager i mødet? Viceborgmesteren og Arne Ebsen deltager. Endvidere teknisk chef Erik Stoumann.

8 Kurser - Den Kommunale Højskole J.nr.:.I00 Sagsid.: 6729 Initialer: bip Åben sag Den Kommunale Højskole i Danmark fremsender følgende kursustilbud: 1. Vækst, udvikling og byfornyelse Konferencens hovedtemaer omhandler byudvikling, byomdannelse og byfornyelse. Afholdes: Søndag, den tirsdag, den Pris pr. deltager: 4.290,- kr, 2. Politisk ledelse Deltagerkreds: Økonomiudvalg og kommunaldirektør fra samme kommune eller amt Seminaret omhandler bl.a. ledelsesmæssige sider af arbejdet i kommunalbestyrelsen og økonomiudvalg. Udvalgets rolle. Politisk kommunikation internt og eksternt. Afholdes: Tirsdag, den torsdag, den Søndag, den tirsdag, den Pris pr. deltager: 5.490,- kr. 3. Budget og regnskab for folkevalgte Kurset giver et grundlæggende kendskab til principperne i de kommunale budgetter og regnskaber, bedre forståelse for at læse budgetter m.m., nyttig viden når de økonomiske mål for f.eks. kommunens instituioner skal fastlægges. Afholdes: Søndag, den tirsdag, den Søndag, den tirsdag, den Pris pr. deltager: 2.890,- kr../. Kursustilbud vedlagt. Notat: Oversigt over kommunalbestyrelsens kursusmidler for året 2002 vil foreligge ved Økonomiudvalgets møde. Ingen deltagelse.

9 KL s sociale temamøde 2002 J.nr.: A00 Sagsid.: Initialer: flk Åben sag Kommunernes Landsforening afholder socialt temamøde torsdag den 30. maj og fredag den 31. maj Mødet afholdes i Aalborg Kongres og Kultur Center og årets tema er: Politisk lederskab på ældreområdet. Socialudvalget besluttede på sit møde den 28. januar 2002, at søge økonomiudvalget om godkendelse til at deltage i årets sociale temamøde. Notat: Følgende ca. udgifter pr. person skal dækkes ved deltagelse i mødet: Mødegebyr: kr. Bespisning: 595 kr. Hotel pr. nat 900 kr. I alt kr. Hertil skal lægges transportomkostninger. Afslag under henvisning til kommunens økonomiske situation samt med henvisning til henstillingerne fra Regeringen om den kommunale økonomi.

10 Den Kommunale Højskole J.nr.: A00 Sagsid.: Initialer: flk Åben sag Den Kommunale Højskole i Danmark fremsender følgende kursustilbud: Udvalgsformanden: Udvalgsformandens rolle i forbindelse med forberedelse og ledelse af den demokratiske proces forud for og under udvalgets arbejde. D.v.s. formanden som den ansvarlige for at sager oplyses, beslutninger træffes og bringes til udførelse. Kurset afholdes: den eller den eller den Pris pr. deltager: 6435 kr. Socialudvalgsformand Karen Strandhave søger om godkendelse til, at deltage i ovennævnte kursus. Afslag under henvisning til kommunens økonomiske situation samt med henvisning til henstillingerne fra Regeringen om den kommunale økonomi.

11 Opførelse af 16 boliger i seniorbofælleskabet Tusindfryd J.nr.: Ø52 Sagsid.: Initialer: ers Åben sag Boligselskabet BSB har på vegne af BSB Egebjerg, afdeling 12 sendt skema A med anmodning om at Egebjerg Kommune godkender støtte efter almenboligloven. Der planlægges for 16 boliger fordelt på 8 stk. 2-rumsboiger på 67 m 2 og 8 stk. 3-rumsboliger på 80 m 2 samt et fælleshus på 130,5 m 2. Byggeriet er planlagt og disponeret af de kommende beboere der gennem en møderække i en studiekreds er kommet frem til netop denne boligform i et seniorbofællesskab. Det kan bemærkes af den enkelte bolig synes lille, men gruppe har satset på et stort fælleshus. Der er afgivet 10 m 2 fra hver lejlighed til fælleshuset. De samlede udgifter er beregnet til 16,965 mill. kr. der finansieres ved optagelse af realkreditlån på 91 %, kommunalt tilskud på 7 % og beboerindskud på 2 %. Teknik- og Miljøafdelingen har gennemgået skemaet med fordeling af de beregnede udgifter. Det ser generelt fornuftigt ud og den samlede byggeudgift er holdt under det vejledende rammebeløb fremskrevet fra Med de anførte udgifter vil huslejen blive på 715 kr. pr. m 2 pr. år svarende til henholdsvis kr. pr. mdr. Bygherren foreslår at byggearbejdet udbydes i begrænset udbud i hovedentreprise. Denne udbudsform har hidtil kun været anvendt ved mindre entrepriser. Ellers har arbejdet været udbudt i fagentrepriser i åbent udbud. Den valgte udbudsform er lidt billigere i omkostninger, og det er vanskeligt at garantere at det åbne udbud vil give en lavere pris der kan modsvare denne merudgift. Vore lokale håndværkere vil få svært ved at gøre sig gældende med hovedudbud og vil være begrænset til underhåndstilbud til nogle af de større udenbys firmaer. Egebjerg Kommune skal derfor tage stilling til om der skal kræves en anden udbudsform../. Skema A ligger i sagen og afdelingens notat til gennemgang af sagen er vedlagt Indstilling: Det indstilles til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen at skema A godkendes med en samlet anskaffelsessum på 16,965 mill. kr. Oversendes til Kommunalbestyrelsen med indstilling. Endvidere indstilles, at byggearbejdet udbydes i begrænset udbud i hovedentreprise.

12 Lånedispensation 2002 J.nr.: Ø20 Sagsid.: Initialer: svl Åben sag I anlægsbudgettet for 2002 er der afsat 6,5 mio. til folkeskolebyggeri samt 3,0 mio. kr. som anlægstilskud til Kulturcenteret i Stenstrup i alt kr. 9,5 mio. til finansiering blev der søgt og budgetteret med låneoptagelse fra den særlige folkeskolepulje på 3,25 mio. samt restbeløbet kr. 6,25 mio. fra den ordinære lånepulje. Der blev fra Indenrigsministeriet meddelt lånedispensation fra den særlige folkeskolepulje på 3,25 mio. under forudsætning af at Egebjerg kommune selv kunne finansiere de resterende 50%, herudover blev der givet dispensation fra den ordinære lånepulje på 2,0 mio. kr. I brev af 27. september 2001 ansøgte Egebjerg kommune Indenrigsministeriet om dispensation til optagelse af lånet via folkeskolepuljen på 3,25 mio. på trods af at vi ikke selv kunne finansiere de resterende 50% men kun 2,0 mio. kr. En sådan dispensation ville betyde at vi kunne lånefinansiere 5,25 mio. kr. Indenrigs- og Sundhedsministeriet har i skrivelse af 30. januar 2002 meddelt, at Egebjerg Kommune kan optage lån via folkeskolepuljen med 50% af 5,25 mio. kr. svarende til 2,6 mio. kr., samtidig gives dispensation til optagelse af yderligere lån fra den ordinære lånepulje på 0,650 mio. kr. Dette betyder, at Egebjerg Kommune nu har dispensation til låneoptagelse af 5,25 mio. kr. i 2002 til folkeskolebyggeri. I budgetforliget for 2002 er det aftalt, at såfremt Egebjerg kommune ikke opnår den ansøgte lånedispensation revurderes det samlede anlægsprogram. Det indstilles at Økonomiudvalget anmoder Børne- og Kulturudvalget om at revurdere forslag. Oversendes til 2. behandling.

13 Budget 2002 J.nr.:. Sagsid.: Initialer: Åben sag Som en konsekvens af regnskab 2001 drøftes mulige initiativer i indeværende budgetår../. Vedlagt: - Regeringens skrivelse af ang. regeringens økonomiske politik, forslag til finanslov samt den kommunale økonomi. Oversendes til behandling på ekstraordinært møde den kl Budget 2003 fastlæggelse af budgetprocedure J.nr.: S01 Sagsid.: Initialer: svl Åben sag Økonomiudvalgets evaluerede i møde den 10. januar 2002 den anvendte budgetproceduren for budgtlægningen Med baggrund i denne evaluering fremsender Økonomiafdelingen foreslag til budgetprocedure og tidsplan for budgetlægningen 2003 og overslagsårene /. Vedlagt: Forslag til budgetprocedure og tidsplan (47978) Godkendt.

14 Revision J.nr.: K01 Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Kommunernes Revision fremsender revisionsberetning nr. 1 vedrørende revisionsbesøg i (Delberetning for regnskabsåret 201). Revisionens bemærkninger: Revisionen har ikke givet anledning til bemærkninger../. Vedlagt: - Revisionsberetning nr. 1. Økonomichef Svend Erik Linnebjerg deltager ved sagens behandling. Oversendes. 57. Anlægsbevilling - renovering af pumpestationer J.nr.: G01 Sagsid.: Initialer: joh Åben sag Teknik og Miljøafdelingen ansøger om anlægsbevilling på kr til renovering af pumpestationer. Bevillingen finansieres af beløb afsat i budget 2002 sted. nr Renovering af eksisterende pumpestationer kr med tillæg af sted. nr Rådighedsbeløb byggestyring kr Anlægsbevillingen til renovering af pumpestationer skal ses i sammenhæng med et ønske om en forbedring af de arbejdsmiljømæssige forhold omkring de store pumpestationer, idet pumperne efter en ombygning vil blive tøropstillet, sålede at der vil blive en let adgang til at servicer stationen.

15 48 Indstilling Teknik og Miljøafdelingen indstiller at den ansøgte anlægsbevilling pr kr frigives til renovering pumpestationer. Teknik- og Miljøudvalgets beslutning den Indstilles til godkendelse../. Skemaer vedlagt. Indstilles. 58. Tillægsbevilling - Modtageklasse Stenstrup skole J.nr.: Sagsid.: Initialer: elh Åben sag Egebjerg Kommune modtog i slutningen af afghanske og 3 sudanske elever hvoraf de 9 er undervisningspligtige. Eleverne er fra 7 17 år. De sudanske elever har modtaget lidt undervisning i flygtningelejr, men ellers har eleverne aldrig modtaget undervisning. Familierne er bosiddende i Stenstrup skoles distrikt, og modtageklassen oprettes derfor på Stenstrup skole. Vi må desuden forvente, i nærmeste fremtid, at modtage 3 irakiske elever år, der også vil blive bosat i Stenstrup skoles distrikt. For at opfylde undervisningsforpligtigelsen er modtageklassen startet pr. 1. december Den første måned med 1 lærer men pr. 1/ med 2 lærer som er ansat i tidsbegrænsede stillinger frem til 1/ På grund af det ringe kendskab til eleverne, er modtageklassen i første omgang planlagt frem til 1/ Der skal i maj måned ske en evaluering af forløbet og fremtidige behov. Ifølge lovgrundlag: Vejledning om organisering af folkeskolens undervisning af tosprogede elever og Bekendtgørelse nr. 63 af 28 januar 1998 om folkeskolens undervisning i dansk som andetsprog er der udarbejdet en handlingsplan for modtageklassen på Stenstrup skole.

16 49 En modtageklasse må højst spænde over 3 klassetrin og elevtallet i klassen må ikke overstige 12 ved skoleårets start. Undervisningen i modtageklassen ophører, når eleverne kan deltage i hele den almindelige undervisning, dog senest efter 2 års forløb. Dette gælder dog ikke for elever, der optages i folkeskolen efter afslutningen af de yngste klassetrin, og som ikke tidligere har modtaget undervisning i at læse. Der er i handleplanen 2 modtageklasser med udgangspunkt i aldersfordelingen. Den samlede økonomi for budgetåret 2002 er kr. som er beskrevet i vedlagte opstilling. Økonomiafdelingen har beskrevet Udligning og tilskud på flygtningeområdet på notatark af Flygtningekonsulent Mogens Buch Olsen og skoleinspektør Hans Bach er indbudt til mødet kl /. Vedlagt:: - Handleplan for oprettelse af modtageklasse (44431) - Notat vedr. tilskud og udligning, flygtninge (45866) Børne- og Kulturudvalgets beslutning den Indstilles til Økonomiudvalget, at modtageklassen gennemføres som beskrevet. der ansøges om en tillægsbevilling iflg. vedlagte oplæg../. Vedlagt: - Skemaer Indstilles. Arne Ebsen tager forbehold.

17 Dialogmøder April mødet J.nr.:. Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Dialogmødet med emnet hjemmeplejen - berammet til 03. april 2002 foreslås afslået, fordi Hjemmeplejen ikke er parat. Det indstilles, at Økonomiudvalget drøfter om dialogmødet skal ændres til temamøde, hvor enten det rummelige arbejdsmarked eller budget 2002 sættes på dagsordenen. Godkendt budgettemamøde. 60. Økonomiudvalgets møder 2002 J.nr.:. Sagsid.: Initialer: bip Åben sag I henhold til Økonomiudvalgets mødeplan er der torsdag den 08. august 2002 fastsat møde i udvalget. Da Kommunalbestyrelsen afholder temamøde omkring budget 2003 i dagene 08. og 09. august udgår Økonomiudvalgets møde. Økonomiudvalget skal herefter fastsætte ny dato for møde i august.. Det indstilles, at Økonomiudvalgets møde afholdes torsdag, den 15. august. Godkendt.

18 Anmodning om tilsyn fra Egebjerg Kommune med Egebjerg ErhvervsCenter J.nr.: Sagsid.: Initialer: MIV Åben sag Egebjerg ErhvervsCenter har fremsendt anmodning om tilsyn fra Egebjerg Kommune med Egebjerg ErhvervsCenter. I forbindelse med registrering af centret i Erhvervs- og selskabsstyrelsen er det meddelt fra styrelsen at Egebjerg ErhvervsCenter enten skal stille med grundkapital på kr eller få kommunen til at påtage sig tilsynspligten med godkendelse af samtlige vedtægtsændringer og årsregnskaber. Hvis kommunen påtager sig tilsynspligten vil Egebjerg ErhvervsCenter ikke blive pålagt at stille med en grundkapital på kr I forhold til det nuværende budget for Egebjerg ErhvervsCenter er det ikke muligt for at stille med den forlangte grundkapital og centerleder Torben Mariager har derfor pr. brev anmodet om at Egebjerg Kommune påtager sig tilsynspligten. Direktionen har undersøgt sagen og diskuteret med både egen revision og centerleder. På den baggrund kan det oplyses at: Kommunen ikke ved at påtage sig tilsynspligten kan blive pålagt at tilføre yderligere midler til Egebjerg ErhvervsCenter der stilles således ikke krav om underskudsgaranti eller lignende. Opgaven med gennemgang af årsregnskaber og ændringer af vedtægter vurderes ikke at være omfangsrig. Kommunens kontrakt med Kommunernes Revision skal justeres og vil formodentlig betyde en merudgift på kr pr. år. På denne baggrund indstilles det at: Egebjerg Kommune påtager sig denne tilsynspligt Direktionen bemyndiges til at beregne den anslåede udgift for kommunen d.v.s. merudgifter til egen revisionskontrakt og arbejdsudgifter for Økonomiafdelingen. Egebjerg ErhvervsCenter skal betale kommunen for de forventede merudgifter for kummunen. Direktionen meddeler herefter Egebjerg ErhvervsCenter den årlige udgift til Egebjerg Kommune for tilsynet. Bilag: Konsekvenser ved ikke-registrering i Erhvervs- og selskabsstyrelsen ctr kommunalt tilsyn (46827) Anmodning om tilsyn af Egebjerg ErhvervsCenter i relation til registrering i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (43460)

19 52 Godkendt. 62. Landsplanredegørelse Foroffentlighed J.nr.:. Sagsid.: Initialer: ols Åben sag Landsplanafdelingen har udsendt Miljøministerens oplæg til landsplanredegørelse 2002 med titlen Et Danmark i balance, med følgende tidsplan: Foroffentlighed januar- april 2002 Forslag til landsplanredegørelse offentliggøres august 2002 Offentlig debatperiode 8 uger i august-oktober 2002 Endelig landsplanredegørelse afgives af Miljøministeren til Folketinget december I debatoplægget rejses en bred debat, som kan være med til at give et fremtidsbillede af Danmark i balance, hvor mangfoldigheden udfordrer balancen i respekt for retten til at være forskellig. Kommuner og amter har fået hovedrollen, og der fokuseres på landdistrikternes udvikling og på by-og boligforhold. Hvordan kan vi sikre plads til Egebjerg kommunes behov og muligheder i det samlede Danmarksbillede? Udvalget bør læse debatoplægget med henblik på om der skal fremsendes bemærkninger og hvilke. Det er administrationens vurdering, at udvalget med fordel kan tage udgangspunkt i nogle af de spørgsmål, der rejses: 1. I debatoplægget lægges op til større spredning af byvæksten, således at der kan skabes mulighed for ekspansion af erhverv og boliger i landområderne. Vores kommuneplan understøtter disse muligheder. Flytning af landzonekompetancen giver os ligeledes det bedst mulige administrationsgrundlag, men også en pligt til at synliggøre disse muligheder og foretage nogle valg for og imod. 2. Der lægges også op til en styrkelse af byerne og af landsdelscentrene bl. a. med en styrkelse af detailhandelsstrukturen. Dette skønnes at være i konflikt med vores interesser, idet grundlaget for dagligvareforsyningen i landområderne herved undermineres. 3. Selv om landzonekompetancen er lagt ud, er der forholdet til rekreation og landskabsbeskyttelsen, som stadig er placeret hos amtet. Det kan måske medvirke til begrænse mulighederne for udvikling i negativ retning.

20 53 Kommunernes Landsforening har parallelt med debatoplægget fremsendt en række forslag til ændringer på planlovsområdet, -men fordi landet er opdelt i bykommuner og landkommuner med uens resourcegrundlag, vil der helt naturligt være indbygget konflikter, men generelt betragtet rummer forslagene mulighed for forenkling og en større grad af selvbestemmelse i egen kommune. 1. Den statslige regionplanudmelding foreslås indeholdt i Landsplanredegørelsen, og bør følges op med fagligt vejledningsmateriale for kommunernes planlægning. Dertil bør udarbejdes en vejledning/oversigt over ny lovgivning af betydning for udarbejdelse af nye regionplaner. 2. Detailhandelslovgivningen foreslås ændret, så det bliver kommunerne, som selv planlægger i egen kommune. Dernæst skal bestemmelserne om butiksstørrelser, hvor butikkerne må ligge m. m. kunne fastsættes inden for egen kommunal planlægning. Det bør ligeledes overlades til kommunerne selv at finde de metoder, der kan tilvejebringe det nødvendig planlægningsgrundlag, f.eks. omfang af registreringer, oplysninger og analyser med mere. 3. VVM-lovgivningen foreslås afbureaukratiseres så det område, der starter en VVM sag også færdigbehandler sagen. -Undtagelsen som forslaget fastholder er de tilfælde, hvor der udløses regionplantillæg med placering af sagen hos amtet. Det betyder, at VVM implementeres i både planlov og miljøbeskyttelseslov. 4. Foreslår at planloven drøftes og ændres så miljøbeskyttelsen i form af miljøkrav bliver en del af bestemmelserne i lokalplaner. 5. Foreslår at tekniske anlæg og installationer, veje, stier m.m. ikke skal have tilladelse efter naturbeskyttelsesloven, men skal kunne myndighedsbehandles af kommunen. Det indstilles: At økonomiudvalget fremsender følgende til debatoplægget: Ad 1) Kommunen er positiv. Ad 2) Kommunen er betænkelig. Ad 3) Kommunen er positiv, men betænkelig ved at bureaukratiet ikke er helt væk. Ad 1) Ad 2) Ad 3) Ad 4) Ad 5) At økonomiudvalget fremsender følgende til KL s forslag på planlovsområdet: Kommunen er positiv. Kommunen er positiv. Kommunen er positiv. kommunen er positiv. Kommunen er positiv../. Debatoplæg Et Danmark i balance (vedlagt). Oplæg fra Kommunernes Landsforening (ligger i sagen). Oversendes.

21 Lukket sag: Salg af jord Til behandling - for lukkede døre 64. Lukket sag: Personalesag 65. Lukket sag: Personalesag 66. Information til pressen. J.nr.:. Sagsid.: Initialer: bip Åben sag Punkterne

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 20-marts-2002

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 30-maj-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Ingen. Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 17-april-2002

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 17.11.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.55 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 16-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 14-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 10-01-2003

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 14. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 16.15 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Asger Bjerre

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 18. januar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: Onsdag den 25. april 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Torsdag den 04-april-2002 Udvalgsværelse II Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 24-april-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 27-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.35 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 23-01-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Referat

Egebjerg Kommune. Referat Kommunalbestyrelsen Mødedato: Mødetidspunkt: 19:00-22:00 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Indkaldelsesdato: Onsdag den 22-06-2005 Deltagere: Bemærkninger: Mie Bendrup, Orla Hansen, Arne Ebsen,

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 22-oktober-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 15-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumannns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 13. juni 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 05-juni-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 8.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 31-05-2002 Afbud fra: Steen

Læs mere

Socialudvalget 2002-05 Referat

Socialudvalget 2002-05 Referat Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 25-november-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15,00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 22,05 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 20-11-2002 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 22-april-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.30 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 18-04-2002 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.15 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 18-april-2001

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 10-oktober-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 06-september-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 12.00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 03-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Christian Ulrich

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat

Økonomiudvalget. Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.00 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Mandag den 30-september-2002 Udvalgsværelse II Fraværende: Mogens

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: onsdag den 24. januar 2001 Starttidspunkt for møde: 13 Sluttidspunkt for møde: 16,20 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 02-juni-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 09,30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16,00 Mødested: Stenstrup Plejehjem Udsendelsesdato: 28-05-2003 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Onsdag den 06-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 12.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff,

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Den 28-januar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.45 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 27-maj-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 10.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.30 Mødested: STENSTRUP PLEJEHJEM Udsendelsesdato: 23-05-2002

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 09. januar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.30 Sluttidspunkt for møde: 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: 07.02.2003 Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den 12-februar-2003

Læs mere

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/ " 586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/ " 5<61%#%%86<6!/ 1#/%= "< !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:%

4!/ 1# 56#2%% 2%//2 $7 56#2%%// #%2%/  586#2%%9 #:1%6 2%2%+#/!// #%2%/  5<61%#%%86<6!/ 1#/%= < !!/#: 1# 556#! 2%.#/%#! #:% ! " #!#!## $% &#% '()*%%')%+)$#),(%-#%.( */0%!% $%10% 2+ 33333333333333333333 '( 33333333333333333333 %+ 33333333333333333333,(%-#%.( #%-%!%2 33333333333333333333 *%%' 33333333333333333333 $# 56#2%% 2%//2

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 11-maj-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale Kultur Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Tirsdag den 22-oktober-2002 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18. Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.10 Mødested: Udsendelsesdato: 17.09.2004 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Socialudvalg Dagsorden

Socialudvalg Dagsorden Socialudvalg Dagsorden Dato: Mandag den 13-januar-2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18,00 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: 13-01-2003 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Økonomiudvalget Referat

Økonomiudvalget Referat Økonomiudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere: Torsdag den 05-september-2002 Udvalgsværelse

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 18. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag

76 Frit valg på ældreområdet J.nr.: 16.08.00.P00 Sagsid.: 69187 Initialer: MaH Åben sag Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: onsdag, den 24. november 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.25 Mødested: Udsendelsesdato: 19.11.04 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Referat Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.25 Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Ingen. Mødedeltagere: Den 21-januar-2004

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget Referat

Børne- og Kulturudvalget Referat Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 21-maj-2002 Starttidspunkt for møde: 16.00 Sluttidspunkt for møde: 21.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne Staff, Vibeke Rindom

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.45 Tirsdag den 13-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: 09-11-01 Afbud

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalg Referat Dato: Torsdag, den 09. januar 2003 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 20-marts-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes,

1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger og fælleshuset godkendes, Pkt.nr. 12 Seniorbofællesskabet Olleøre/Solkilden skema A. 323564 Indstilling: Borgmesterkontoret indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen: 1. at skema A for de ældreegnede almene familieboliger

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Torsdag den 05-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 11.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Dagsorden Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Rita Pedersen Fraværende: Mødedeltagere: Onsdag den

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalg. Referat. Mødedato: Tirsdag den 24-05-2005. Mødetidspunkt: 16:00-19:00. Mødested: Mødelokale 2 Børne- og Kulturudvalg Mødedato: Mødetidspunkt: 16:00-19:00 Mødested: Mødelokale 2 Indkaldelsesdato: Fredag den 27-05-2005 Deltagere: Steen Gundertofte, Hanne Staff, Orla Hansen, Vibeke Rindom Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Onsdag den 22-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Mie Bendrup,

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 21-juni-1 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune. Børne- og Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Børne- og Kulturudvalget 2003 Dagsorden Dato: Tirsdag den 11-februar-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato:?????? Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 09.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 14.50 Onsdag den 28-november-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 10-februar-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

! " #!# !## $% ,%21% #%.%!%$

!  #!# !## $% ,%21% #%.%!%$ ! " #!#!## $% &#% '()*%%')%+),#) -(%.#%/( *01%!%,%21% $+ 33333333333333333333 '( 33333333333333333333 %+ 33333333333333333333 -(%.#%/( #%.%!%$ 33333333333333333333 *%%' 33333333333333333333,# 56#$%% $%00$,7

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 22-maj-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Dagsorden Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Dagsorden Dato: Onsdag den 23. maj 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne Ebsen

Læs mere

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden

Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 19-juni-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.30 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Hanne

Læs mere

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat

Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Onsdag, den 04. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.15 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.30 Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 28-november-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

! "# !%% )( ./,(&%,0 (), .,(&3(,3%,4/(5%(6/,. (,%$,%+ ( 3(27(

! # !%% )( ./,(&%,0 (), .,(&3(,3%,4/(5%(6/,. (,%$,%+ ( 3(27( ! "# %!%!%% )( *%( +(,(%-,(&,-),./,(&%,0 (), 1&!$,2($,((/2,+((.,(&3(,3%,4/(5%(6/,. (,%$,%+ ( +$7(!( 3(27( )& (%-8((/28%$ +( (&./ 0 () 2($ +((. 3%.( %+ ( %(5(!() (%- -) (&% 1&!$ ((/2 (&3( 4/(5%(6/ %$ :#;0!%)(

Læs mere

24. Til efterretning - Kommunalreform

24. Til efterretning - Kommunalreform " ## ## $% &#$ *12$$ '()*$$')$+),-#).($/#$0(,$32$ 4+ 55555555555555555555 '( 55555555555555555555 $+ 55555555555555555555.($/#$0( #$/$$4 55555555555555555555 *$$' 55555555555555555555,-# 7#4$$11#$4$1 "7#4$$8#93$74$4$+#111#$4$1

Læs mere

!"! # # ## $% #$/$ $4

!! # # ## $% #$/$ $4 !"! # # ## $% &#$ '()*$$')$+),-#).($/#$0( *12$ $,$32$ 4+ 55555555555555555555 '( 55555555555555555555 $+ 55555555555555555555.($/#$0( #$/$ $4 55555555555555555555 *$$' 55555555555555555555,-# 78#4$$ 4$114,9!"

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalg. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalg Referat Dato: Mandag den 12-maj-2003 Starttidspunkt for møde: Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato:?????? Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 11-marts-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.45 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 07-03-2002 Afbud

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 25. august 2015 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 15.12.2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 04-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Kommunalbestyrelseslokalet Udsendelsesdato: Afbud

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Fællesforvaltningen Social- og Sundhedsudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 12-01-2010 Dato: 18-12-2009 Sag nr.: ØU 10 Sagsbehandler: Esben Maasbøl Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Onsdag den 26-september-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget 2002-05. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 13-maj-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.15 Mødested: lokale 2 Udsendelsesdato: 09-05-2002 Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Teknik- og Miljøudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Teknik- og Miljøudvalget Dagsorden Dato: Onsdag den 08-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Erik Stoumanns kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Fredag, den 17. juni 2005 Starttidspunkt for møde: Kl. 9.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 11.35 Mødested: Kommunalbest. lokale Udsendelsesdato: 13.juni 2005

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine

Kommunalbestyrelsen. Referat. Kommunalbestyrelsens mødelokaler. Ændret til V. Skerninge skoles kantine Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag den 09-oktober-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00. Ændret til kl. 19.15. Sluttidspunkt for møde: Kl. 22.45. Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Niels Bo Lauridsen,

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 5. JANUAR 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, RÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. januar 2006 Side: 8 Fraværende: Tessa Gjødesen,

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 19-april-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Kulturudvalget Dagsorden Dato: tirsdag den 06. februar 2001 Starttidspunkt for møde: 13.00 Sluttidspunkt for møde: 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.50 Onsdag den 12-september-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.30 Onsdag den 12-december-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen

Dagsordenpunkt. Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling. Beslutning. Tiltrådt. Gennemgang af sagen Dagsordenpunkt Boliv - Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, anlægsbevilling Beslutning Tiltrådt. Gennemgang af sagen På Sundheds- og Handicapudvalgets møde 03.05.2017, punkt 41, blev projektforslag

Læs mere

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Økonomiudvalget's møde Tirsdag den 07-08-2018 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Bo Hansen, Lars Erik Hornemann, Hanne Klit, Flemming Madsen, John Arly Henriksen, Henrik Nielsen, Birger Jensen,

Læs mere

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6

Økonomiudvalget. Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl i F 6 Økonomiudvalget Referat fra møde Torsdag den 4. september 2014 kl. 16.00 i F 6 Mødet slut kl. 18.30 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Hans Andersen (V) Kasper Andersen (O) Kim Rockhill (A) Ole Søbæk

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Referat Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Referat Dato: Den 17-marts-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Vicekommunaldirektørens kontor Udsendelsesdato: Afbud fra:

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. april 2010 Tid 15:00 Sted Partirum 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V) Birgit S. Hansen

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Socialudvalget Dagsorden Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Onsdag den 10-oktober-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune

Udkast til kasse- og regnskabsregulativ I Ny Svendborg Kommune 1 Driftsbevillinger Driftsbevillinger meddeles af Kommunalbestyrelsen ved vedtagelse af årsbudgettet. Driftsbevillinger er et-årige og bortfalder ved regnskabsårets udgang. Driftsbevillingerne fremgår

Læs mere

ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 1. december 2009. Gl. Byrådssal, Torvet, Skive. Mødetidspunkt: 16:00. Mødet hævet:

ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG. Mødedato: 1. december 2009. Gl. Byrådssal, Torvet, Skive. Mødetidspunkt: 16:00. Mødet hævet: ÅBEN DAGSORDEN ØKONOMIUDVALG Mødedato: 1. december 2009 Mødested: Gl. Byrådssal, Torvet, Skive Mødetidspunkt: 16:00 Mødet hævet: Deltagere: Flemming Eskildsen, Peder Chr. Kirkegaard, Per Jeppesen, Frede

Læs mere