Alsace program 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alsace program 2012."

Transkript

1 Alsace program Dette er ikke det endelige program, da buschaufførerne kan have rettelser og vejret kan også bevirke, at vi bytter om på nogle af dagene. Det kan også være, der pludseligt dukker noget nyt op. I store træk, ligner det dog, det endelige program. Håber at få lagt nogle vinsmagninger ind sidst på dagen i selve Eguesheim. Vi skulle gerne under vores ophold i Alsace, kører en del på Vinruten, da det er noget af det skønneste. Man bliver helt betaget af den skønne udsigt, og de romantiske byer, med alle de flotte huse og mange blomster. Vinruten begynder i Marlenheim og ender i Thann. Info om vinruten (hold evt. tasten ctrl nede, imens du klikker med musen) 16. september: Afgang fra Brugsen i Fensmark klokken Mødetid 30 min. før. Vi kører stille og roligt mod Frankrig i en af Ørslevs turistfarts busser. I bussen serverer vi sandwich, kaffe, kage, frugt, øl, vand og slik, som er inkl. i prisen. Det vil være fornuftigt at medbringe et lille tæppe og en hovedpude til busturen. 17. september: Vi forventer at køre ind i Alsace området ca. klokken I skal glæde jer til dette skønne område. Der findes perlerækker af små, idylliske vinlandsbyer. Her er masser af blomster, gamle hyggelige huse, venlige mennesker og vinmarker overalt. I de små landsbyer holder vinbønderne vinudsalg, hvor man kan få dejlige smagsprøver. Læg mærke til skiltene, hvor der står DÉGUSTATION, det betyder nemlig smagning. Tiden vil flyve af sted, og det er bare skønt at blive bragt rundt i bus i et dejligt bakket landskab. Nu håber vi bare vejret er med os, da det vil betyde meget for helhedsindtrykket, at solen er lidt venlig ved vinklubmedlemmerne. Områder har jo ry for, at det ikke regner så meget, på grund af Vogeser bjergene, som skærmer af. Da vi først kan få nøglerne til hotelværelserne lidt senere, kører vi til den spændende by som er en ottekantet fæstningsby, omkranset af 5 meter høje volde. Byen er opdelt i 48 blokke med torvet i midten. Gå evt. en tur på voldene. Det er et ret imponerende bygningsværk. På torvet er der flere hyggelige fortovscafeer, hvor man kan nyde en let frokost, forhåbentlig i solen. Herefter sætter vi kursen mod hvor vi skal bo.

2 Eguisheim, der ligger midt på Vinruten, er kendt som en af de smukkeste byer i Frankrig, og den er indbegrebet af det charmerende Alsace med toppede brosten, bindingsværk, masser af blomster og ingen biler i byen. En ægte middelalderby og vi skal bo for enden af gågaden, på Hotel Hostellerie Du Papa, 10 Grand Rue, Eguisheim. Hele vejen omkring byen går Rue Du Rempart (cirkelgaden), der er en del af den oprindelige bymur Det bliver ikke meget hyggeligere. Forhåbentlig bliver der tid til at udforske byen, for der er atmosfærer, så det kan blive til noget. Gå f.eks. ind i nogle af de mange vinbutikker, der er smagsprøver på en masse Alsace-vin. Der er også mange vinkældre man kan besøge f.eks og Det lokale Cave Cooperative, CV Eguisheim, er det største og mest besøgte kooperativ i Alsace. De er også en restaurant, som serverer lokale retter. 18. september: Alle der vil med på tur, skal være klar ved bussen klokken Vinsmagning Arthur Metz, 102 Rue du Generalde Gaulle, Marlenheim. Her er vi inviteret på vinsmagning og let frokost. De har nogle af Alsaces bedste vine og så laver de også frokost til os. Jeg glæder mig. Vi tager sikkert motorvejen derop, men hjem står den på vinruten. Det er så hyggeligt at køre i dette skønne område. Jeg besøgte vinfirmaet for et år siden..sikken en super service vi fik. Næste punkt på programmet.vi gør holdt få kilometer vest for Sélestat ( Kintzheim) her ligger der et berømt storkereservat Storken som er Alsaces national fugl har været tæt på udryddelse i Alsace. Nu er der oprettet reservater med opdræt, med det formål at genoprette bestanden og herefter genudsætte storkene. Projektet er udelukkende finansieret gennem private bidrag. Storken får som ungfugl klippet nogle af fjerene af på den ene vinge, for at forhindre at storken skal flyve mod Afrika. Efter tre år er fjerene vikset ud igen og nu har storken glemt sit instinkt om at flyve væk og bliver derfor i området. Vi kan se storke i mange af de små byer på vinruten. Det skyldes udelukkende dette genopretnings projekt. I rejsebeskrivelser fra Alsace bliver storke genopretningsprojektet ofte nævnt, som et hyggeligt sted at besøge. Vi kan komme helt tæt på dette flotte, og ofte tamme dyr. Herefter køre vi hjem til vores hyggelige by, og slapper af, imens vi samler appetit til aftnes 3 retters menu. 19. september: Haut-Koenigsbourg, Ridderborgen på toppen af Alsace!!

3 Man kan enten følge en guide rundt, eller man kan gå rundt på egen hånd. Fra 755 meters højde ser Alsace og Rhindalen små ud. Men fra toppen af kæmpeborgen Haut-Koenigsbourg, har beboerne igennem hundrede af år, kunnet holde øje med alle bevægelser nede i dalen og dermed spotte fjenden i tide. Håber det ikke er diset, da det kan fjerne en fantastisk udsigt over Alsace. En spændende borg med tykke mure, skydeskår, tårne, sale, jagtmalerier, er med til at gøre illusionen, om en rigtig borg fuldendt. Bare turen derop er en oplevelse. En af de store turistattrak - tioner i Alsace. Borgen er en kæmpe oplevelse. Et fantastisk bygningsværk, som efter at være stærkt forfalden blev genopbygget af Wilhelm 2. og ført tilbage til sin oprindelige form. Borgen blev bl.a. under trediveårskrigen indtaget af svenskerne og brændt af. (Det var da en mærkelig opførelse)..www.hjaut-koenigsbourg.net. På hjemturen skal vi besøge: Riguewihr, for mange regnet for at være den mest klassiske Alsace by. Den er lille, smuk og velbevaret. Det minder nærmest om en by fra middelalderen, hvor mange af husene er fra tallet. Rundt om hvert gadehjørne, venter nye betagende oplevelser. er meget overrendt af turister, vi håber, det er aftaget i september. Det er den mest besøgte turistby i Alsace. Man skal slentre stille og roligt gennem byen, og indsnuse alle de fantastiske indtryk. Hele byen er erklæret for historisk mindesmærke. Tror vi skal glæde os til denne oplevelse. Husk kamera. I hovedgaden ligger et af de største vinhuse i Alsace nemlig Dopff et Irion. Lad os gå ind og få en smagsprøve. de forhandler vin i store mængder. Lige midt i byen over for turistkontoret ligger et andet af de kendte vinhuse Hugel. I næsten 400 år har familien produceret vin i området. Gå efter deres sent høstede vine, de er fantastiske, hvis du kan lide de søde f.eks. Håber, vi kan nå hjem og få en morfar før aftenens middag. 20.september: Vi skal køre lidt i bus, til gengæld skal I nok få rørt jer bagefter! Strasbourg, med Cathédralen Nôtre-Dame. Det er ufatteligt, at det kunne lade sig gøre at bygge en så stor og raffineret bygning for 1000 år siden. Den er beliggende midt i Strasbourgs gamle bydel, med de snævre gader og små pladser, 329 trin fører til toppen. Herfra har du udsigt over Rhinen og langt ind i Tyskland. Mellem de to grene af floden Îllfloden, ligger Grand Île som er et sted hvor der er en masse at opleve. Ikke bare den gotiske katedral, men også og en masse monumenter, sammen med mange smukke gamle huse. Vil du kikke på noget mere moderne bygningsværk, så huser Strasbourg både

4 og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Store mastodonter, som du kan komme ind og se. De ligger et par kilometer uden for centrum. Du kan komme derud både med offentlige transportmidler, ellers sejler nogle af turbådene også derud. Strasbourg er modsætningernes by. Det er da altid spændende, at opleve lidt af hvert. Vi kan nemt bruge en hel dag i denne dejlige by. Har du ikke lyst til at gå så meget, kan det være en god ide, med en sejltur på kanalerne, som giver et godt overblik over Strasbourg. Mødested Turens længde 1 time. Der er mange gågader og et veludviklet net af sporvognsruter, som du også kan benytte dig af. Eller hvad med en tur i mini tog, rundt i den gamle bydel. Der køres hver hele time fra Strasbourg er nem at finde rundt i. De enkelte kvarterer er meget afgrænsede. Byen er ikke større, end den godt kan opleves til fods. Centrum er en stor ø, Grand Île som nævnt tidligere, mellem de to grene af floden. Glem heller ikke Petite France i dette område. Ja, der er nok at se på. Benyt følgende link, + Her kan du få besvaret mange af dine spørgsmål. 21. september: Vin og natur oplevelser. Vinsmagning. Guebwiller en af de sydligste byer på vinruten. Her finder vi et af de største og bedste Alsace vinhuse. Schlumberger. De har alle 4 Grand Cru er og en meget betydningsfuld producent. De ejer 140 hektar vinmarker, som næsten alle sammen ligger på stejle terrasserede marker ovenover Guebwiller, der er åbent og Vinhuset ligger i Lauchdalen, hvor der er usædvanlig mange blomster. ( De har endnu ikke bekræftet mine henvendelser om smagning). En dejlig måde at opleve Vogeserne på. Ruten er på 80 kilometer og kaldes også fra bjergkam til bjergkam det skulle være noget af en oplevelse. Her oppe i bjergene, frister de dybe søer, store skove, frodige dale og runde bjergtoppe. Det er et storslået landskab, som rejsedeltagerne forhåbentlig vil elske. Det højeste sted er Grand Ballon i 1424 højde. Den flotteste del af Vogeserne er den sydlige del, Forventer vi starter turen i Uffholtz, der ligger nord for byen Cernay, her venter der vinklubmedlemmerne nye eventyr Route de Crêtes, er oprindelig en militærvej, som blev bygget omkring 1. Verdenskrig langs vestsiden af Vogesernes bjergkamme, for at den franske hær hurtigt kunne komme frem til forskellige stillinger i det strategisk vigtige bjergområde. I dag er vejen en turistmæssig attraktion og vel nok den flotteste bjergtur i Vogeserne.

5 Chaufførerne kommer på hårdt arbejde denne dag. Vi forsøger at skaffe lidt frokost, som vi kan tage med i bussen, sammen med noget kølig Alsacevin?? Vi forventer at holde nogle ekstra pauser, ved nogle af de mange udsigtspunkter. Efter middagen skal vi ud og røre os en lille smule: Aften tur: Efter aftensmaden tilbyder vi en aftentur til Turckheim, det kunne være hyggeligt. Mon ikke de har en fortovsrestaurant, hvor de serverer kølige fadøl, imens vi venter på vægteren!! Lige vest for Colmar ligger en meget spændende by Turckheim. Den ligger nede i dalen. For at komme ind til byen snævre gader, skal man passerer de gamle mure / porte fra 1300-tallet. I sommer halvåret går der en vægter rundt i de små gader, med sin lygte og horn og synger sange, som i gamle dage. En gammel Alsace tradition, som starter hver aften klokken Man er velkommen til at følge ham rundt, og på den måde få en byrundvisning. Forventer det er de yngre fra rejseselskabet (dem under firs) som vil med i byen!! 22. september: Har vi ikke fået oplevelser nok, skulle det være noget af en oplevelse at bevæge sig rundt blandt 300 fritlevende marokkanske gibraltaraber. abebjerget, som ligger på vejen mod Koenigsbourg. Det er et 20 hektar stort åben park, med en masse nåletræer. Dyrene lever helt frit. Du har derfor mulighed for at komme tæt på og fodre aberne, hvis du har mod på dette. Det skulle være en speciel oplevelse, at besøge denne abe park. Hovedstaden i Alsace!! Colmar regnes for vinhovedstaden i Alsace. Selv om det er en lidt større by, er den bestemt ikke kedelig, og den er rimelig nem at finde rundt i. Du vil på et tidspunkt støde på de romantiske kanaler i kvarteret La Petite Venice (det lille Venedig). Her bør alle vinrejse-deltagerne bruge lidt tid, da her er ret hyggeligt. En lille flod skærer gennem tunge, gamle bindingsværkshuse med balkoner og sirlige udskæringer, ofte smukt restaurerede og med spisesteder eller cafeer i underetagen. Som så mange andre byer i Alsace mener borgerne i Colmar, at de bor i en af de hyggeligste byer i Frankrig. Byen opleves bedst ved at slentre rundt og opleve stemningen og alle de gamle huse. Der er også mulighed at benytte sig af turbådene, det er der mange som gør. Gå om bord i Der findes et verdensberømt museum i byen, som holder til i et tidligere kloster. Le Musée des Underlinden, med en meget berømt Altertavle fra Issenheim. Du finder også værker af bl.a. Picasso. Ønsker du at shoppe, er det en god ide, at opsøge Rue des Marchands, en af Colmars bedste shopping-gader.

6 kan give mange flere oplysninger. I udkanten af byen ligger der 2 meget store supermarkeder, hvis man savner Bilka. Selv om de ikke kan sammenligning. Det er Ronde Point og Cora. Den sidste aften i Alsace. Skal den have lidt ekstra gas? skal vi slutte ordentlig af? Eller er vi trætte. Det skal blive spændende at opleve. 23. september: Hjemrejse, afgang klokken Farvel Alsace. Tak for mange gode oplevelser. Et par hjemmesider om Alsacewww.alsapresse.com + Det franske turistkontor i København tlf Kvaliteten af det netop læste vinturprogram, kan man altid diskutere. Der er blevet brugt ufattelig mange timer på projektet, hvor der er blevet valgt fra og lagt til. Resultatet er blevet det, du lige har gennemgået. Da vi er en stor gruppe (55), er det nødvendigt, at vi i flere situationer deler os op i mindre grupper, det vil sige, går lidt på egen hånd. Alle vil jo ikke se det samme. Det er derfor fornuftigt, selv at søge diverse oplysninger om de steder, vi skal besøge. Jeg har forsøgt at lette opgaven, ved at finde hjemmesider. Så du bare skal trykke på henvisningen (Det kan være nødvendigt at holde tasten ctrl nede, imens du klikker med musen). Jeg har skrevet det før, bare hvis du skulle have glemt det!! Håber du bliver nogenlunde tilfreds med rejsen. God tur. Diverse: Det efterfølgende materiale, som jeg har skrevet, Er der ikke blevet plads til. Grunden til, jeg tager det med alligevel er, at der måske er nogle, som kan bruge det på et senere tidspunkt. Vandretur: For de medlemmer af vinklubben som elsker at vandre, er der en 4 timers guidet vintur, i området hvor vi bor. Tag med en tur ud i vinmarkerne. Turen starter fra byens campingplads. Få mere info på som ligger i den modsatte ende af gågaden, fra hvor vi bor.

7 Blot 3 km. syd for Eguisheim, højt beliggende, ligger der et lille dansk ejet hotel, som er et besøg hver. God mad og fantastisk udsigt. Der findes utroligt mange krigsminder og ruiner i Alsace, ligesom museer. Alt sammen meget spændende, men det meste har jeg valgt fra, af forskellige årsager. Forhåbentlig kan I selv finde frem til de mest spændende. Obernai, en af de store attraktioner på vinruten. Regnet for en af de smukkeste vinbyer i Alsace. Det anbefales at sætte bilen/bussen uden for den historiske bymidte, og gå gennem labyrinten af små gader og gyder, der løber mellem markedspladsen og Place de I Etoile. Obernai blev forskånet for ødelæggelser under alle de mange krige og brande, som har fundet sted i området, lige siden middelalderen. Hvert eneste hus på markedspladsen har sit specielle særpræg. En spændende by. De sultne skulle prøve Restaurant La Halle aux Blés på markedspladsen. Huset er fra 1554 og de serverer fremragende traditionelle alsaciske retter. Her er der ikke noget masseproduceret mad, men derimod mad tilberedt fra bunden. Besøg også det spændende kloster Mont Sainte Odile med sin fantastiske udsigt og flotte natur. Et specielt sted, hvor folk valfarter til, for at finde ro og fred. Blandt nonner og mange andre gode mennesker. Klosteret bliver besøgt af 1,3 millioner pilgrimme hvert år. Mon ikke vinklubbens medlemmer, kunne have godt af et ophold på klosteret et par timer? Der findes et spændende vinmuseum i Kientzheim, som ligger lige uden for byen Kaysersberg, ligger der et fint lille vinmuseum, som holder åben formiddag og eftermiddag. Musée du Vignoble et des Vins d Alsace. Chateau de Kientzheim. Det er beliggende ca. 20 km. fra Eguisheim, mod nord. Ribeauvillé, er formentlig den mest populære af samtlige vinbyer på vinruten. Den har en fantastisk beliggenhed for foden af Vogeserne i et stort vinområde, med tre slotte på skråningerne over byen. Alle tre med Grans Cru marker. Der skulle gerne være tid til en spadseretur op til et af slottene, da der er en fantastisk udsigt herfra. Der er det hele, hygge, stemningsfylde huse, snævre gader, gamle tårne, storkereder og masse af liv. Mange muligheder for smagsprøver af områdets dejlige vin. Saint-Ulrich er den flotteste af slotsruinerne og den med den flotteste udsigt over Alsace-dalen. com Se efter de orange skilte. De viser vej til vinproducenternes kældre. Hunawihr, øst for byen ligger et center for storkeopdræt. 200 storke er samlet her, sammen med en del oddere. Centre de Réintroduction des Cigognes.

8 Selve byen er ikke så overrandt af turister!!. Oven over Kintzheim i slotsruinerne på der 330 meter høje bjerg ligger Volerier des Aigles ørnereservat. Her er der ud over en masse ørne, også gribbe, falke, og andre rovfugle. Der afholdes opvisning med de fritflyvende fugle, på en plads foran slottet. En stor oplevelse at se disse fantastiske dyr, komme flyvende lige over ens hoved. Oplevelsen varer ca. 45 minutter og koster ikke en bondegård Smagsprøver: Cave Wolfberger åbnede i slutningen af 2004 en butik i en m2 stor bygning, 6 kilometer uden for Colmar. I det store selvbetjeningslokale er der i midten en stor bar, hvor der rig lejlighed til at smage og få gode råd. Adresse: Cave Wolfberger, Chemin de la Fecht, 68000, Colmar Åbningstider: Dagligt: og OBS: På et tidspunkt før eller under opholdet i Alsace, bør du forsøge at lære områdets 7 druetyper at kende, da du forhåbentlig flere gange om dagen skal tage stilling til, hvilken type vin du har lyst til. Pinot Noir, rødvinsdruen glem den. Så er der 6 hvide druetyper, hvoraf de 4 er ædle druetyper de skulle være lidt bedre end de andre. Tørhedsgraden på vinene er normalt: Riesling, er tør. Muscat, er tør. Pinot Gris, er med lidt sødme. Gewueztramineren, har en del sødme. Det er disse 4 ædle druetyper man må fremstille Grand Cru vinene af. Der er 51 marker, som har denne kvalitetsbetegnelse. De to sidste vine er Pinot Blanc og Sylvaner. Der findes også en speciel sød vin nemlig Vendange Tardive vinen. Det er sent høste druer, så de er søde vine, med en høj smags intensitet. Vinen er af meget høj kvalitet. Køb dem i et af de anerkendte vinhuse, så vil du få stor nydelse, desværre også til en relativ høj pris. Det er en sådan vin, en mand skal købe til sin kone, hvis hun en dag skulle går rundt og ser lidt trist ud!...så bliver hun forelsket igen. Prøv også områdets Crémant d Alsace. En Champagne liggende vin, af høj kvalitet. For det meste fremstillet på Chardonnay druen. Området er også berømt for deres Eaux-De-Vie-er (øø-de-vi), frugt brændevin, som findes i mange afskygninger. Prøv f.eks. en Kirsch. Med venlig hilsen

9 Peder Rasmussen SBVinklub

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Eguisheim, Alsace, Frankrig

Eguisheim, Alsace, Frankrig Sommerferie 2015: Frankrig, Belgien, Tyskland - 2. del Eguisheim, Alsace, Frankrig (fortsat fra 1. del) Typisk landskab i Alsace: Vinmarker så langt øjet rækker. Billedet her er taget ved Hunawihr mellem

Læs mere

Velkommen til vinklubbens tur til.

Velkommen til vinklubbens tur til. Velkommen til vinklubbens tur til. MOSEL 1. september 2013 Søndag morgen. Klokken 6.30 afgang mod Mosel. 6.00 morgenmad!...vi står klar med morgenmad og bus, klar til pakning. Afrejse fra SuperBrugsens

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Alsace 2 ferielejligheder i Valff

Alsace 2 ferielejligheder i Valff Beskrivelse af lejlighederne Der udlejes 2 rummelige 4-personers lejligheder på hver ca. 65 m2. Lejlighederne udgør 1. sal i en hyggelig ældre herskabelig villa midt i landsbyen Valff. Begge lejligheder

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Udsigt fra Mont S t -Odile med Obernai i baggrunden - 2 -

INDHOLDSFORTEGNELSE. Udsigt fra Mont S t -Odile med Obernai i baggrunden - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Sommerturen 2012 4 Området 4 Deltagere 5 Program 6 Indkvartering 7 Priser 8 Tilmelding 9 Transport 9 Kort over området 10 Seværdigheder 12 Tour de France 14 Lidt om vine

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v.

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v. SIF Cykling Kombineret cykel- og ferietur til Alsace 30. juni 7. juli 2012. Indledning I 2005 og 2006 arrangerede SIF Cykeludvalg en kombineret cykel- og ferietur til Obernai, Alsace (Frankrig). Formålet

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris

Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris April 2012 Side 1 Denne gang kan du læse om følgende: Tidligt forår og så frost driller Til røget ål drikker man Pinot Gris Årets første tapning Cremánt 2009 er ved at være klar Kulinariske perler Tidligt

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med appellation, som et af de bedste vindistrikter i Beaujolais.

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Rhinen i flammer og Colmar

Rhinen i flammer og Colmar Rhinen i flammer og Colmar Rüdesheim ved Rhinen har i mange år været et af danskernes foretrukne rejsemål, og vi har på denne dejlige forårsrejse kombineret Rhinen med et andet meget populært rejsemål,

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Hele dagen i Rüdesheim Morgenmad fra 08.00 afgang med bus fra hotellet kl. 09.15

Hele dagen i Rüdesheim Morgenmad fra 08.00 afgang med bus fra hotellet kl. 09.15 Da vi hele tiden skal forsøge at forny denne tur, har vi i 2016 valgt at lave to dage i Rüdesheim. Således at vi kan se, smage og opleve området lidt nærmere, end vi har gjort tidligere år. Herefter går

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN ÆLDRE SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN Arrangør: Spar Tours Aps /Teknisk arrangør Lauritzen Rejser, reg. nr. 2553 Dag 1: V i kører fra Fredensborg kl. 6:00, og efter diverse opsamlinger 1 kører vi mod

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

Skræddersyet MC tur til Frankrig

Skræddersyet MC tur til Frankrig I løbet af vinteren 2012/13 var vi to par, som besluttede, at vi ville en tur til Normandiet og se nogle af mindesmærkerne fra 2. verdenskrigs D-dag i 1944. Vi var ret hurtige enige om,, at vi ikke ville

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig Hotel Campanile Reims Est - Taissy Oplev champagneregionen i Nordfrankrig og smag jer igennem provinsens lækre kulinariske specialiteter, mens det selvfølgelig er et must at smage på den verdensberømte

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med

Læs mere

Vintur 2010. Tyskland og Alsace

Vintur 2010. Tyskland og Alsace Vintur 2010 Tyskland og Alsace Vores sommerferie udenlands denne sommer stod på vintur til de vigtigste tyske distrikter og til Alsace. Forud for turen havde vi planlagt hvilke vinhuse vi i hvert fald

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Velkommen til vinklubbens tur til.

Velkommen til vinklubbens tur til. Velkommen til vinklubbens tur til. MOSEL 1. september 2013 Søndag morgen klokken 6.00 morgenmad i Brugsen. vi står klar med bus, til pakning afgang mod Mosel...6.30. Afrejse fra SuperBrugsens parkeringsplads

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia.

International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. 1 International Police Association IPA - Fredericia - Danmark. Nr. Voldgade 22, 7000 Fredericia. Fredericia 1. maj 2014. Rejsebeskrivelse Wernigerode IPA tur 24.-27. april 2014. Vi var 40 deltagere, der

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet Seehotel Brandenburg Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Wyndham Garden Bad Malente Dieksee Nyd en afslappende ferie på wellnesshotel med god beliggenhed ned til Dieksee

Wyndham Garden Bad Malente Dieksee Nyd en afslappende ferie på wellnesshotel med god beliggenhed ned til Dieksee Wyndham Garden Bad Malente Wyndham Garden Bad Malente Hotellet kan ikke ligge meget bedre ned til! Introduktion Helt ud til vandet ved ligger det 4-stjernede Wyndham Garden. Med en beliggenhed midt i naturparken

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Hotel Quedlinburger Hof

Hotel Quedlinburger Hof Hotel Quedlinburger Hof Hyggelige Hotel Quedlinburger Hof er klar til at imod jer. Introduktion Hotel Quedlinburger Hof har en skøn beliggenhed i middelalderbyen Quedlinburg, som er på UNESCOs verdensarvsliste,

Læs mere

Velkommen til Hotel Nova!

Velkommen til Hotel Nova! Hotel Nova Det danskejede hotel ligger ideelt, både sommer og vinter. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009

Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 Juletur til Goslar. 1 4. december 2009 1 Så er vi klar til afgang fra Hundested. Klokken er 8.00. Turen går mod Rødbyhavn med opsamling i Frederiksværk og Roskilde. Vejret er fint (som sædvanligt), og

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder Hotel Nova Velkommen til Hotel Nova! Introduktion Garni Hotel Nova er et hyggeligt, danskejet hotel i fantastiske omgivelser. Hotel tilbyder På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen

Læs mere

Vejens digte. Inger Jakobsen

Vejens digte. Inger Jakobsen Vejens digte Inger Jakobsen Caminoen i Spanien, maj 2011 EN LILLE VEJ En lille vej Hvid og lysende Med grønt græs i midten Og 1000 blomster oh -bare jeg skulle ned af den. Jeg kan næsten ikke dy mig VEJEN

Læs mere