Alsace program 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alsace program 2012."

Transkript

1 Alsace program Dette er ikke det endelige program, da buschaufførerne kan have rettelser og vejret kan også bevirke, at vi bytter om på nogle af dagene. Det kan også være, der pludseligt dukker noget nyt op. I store træk, ligner det dog, det endelige program. Håber at få lagt nogle vinsmagninger ind sidst på dagen i selve Eguesheim. Vi skulle gerne under vores ophold i Alsace, kører en del på Vinruten, da det er noget af det skønneste. Man bliver helt betaget af den skønne udsigt, og de romantiske byer, med alle de flotte huse og mange blomster. Vinruten begynder i Marlenheim og ender i Thann. Info om vinruten (hold evt. tasten ctrl nede, imens du klikker med musen) 16. september: Afgang fra Brugsen i Fensmark klokken Mødetid 30 min. før. Vi kører stille og roligt mod Frankrig i en af Ørslevs turistfarts busser. I bussen serverer vi sandwich, kaffe, kage, frugt, øl, vand og slik, som er inkl. i prisen. Det vil være fornuftigt at medbringe et lille tæppe og en hovedpude til busturen. 17. september: Vi forventer at køre ind i Alsace området ca. klokken I skal glæde jer til dette skønne område. Der findes perlerækker af små, idylliske vinlandsbyer. Her er masser af blomster, gamle hyggelige huse, venlige mennesker og vinmarker overalt. I de små landsbyer holder vinbønderne vinudsalg, hvor man kan få dejlige smagsprøver. Læg mærke til skiltene, hvor der står DÉGUSTATION, det betyder nemlig smagning. Tiden vil flyve af sted, og det er bare skønt at blive bragt rundt i bus i et dejligt bakket landskab. Nu håber vi bare vejret er med os, da det vil betyde meget for helhedsindtrykket, at solen er lidt venlig ved vinklubmedlemmerne. Områder har jo ry for, at det ikke regner så meget, på grund af Vogeser bjergene, som skærmer af. Da vi først kan få nøglerne til hotelværelserne lidt senere, kører vi til den spændende by som er en ottekantet fæstningsby, omkranset af 5 meter høje volde. Byen er opdelt i 48 blokke med torvet i midten. Gå evt. en tur på voldene. Det er et ret imponerende bygningsværk. På torvet er der flere hyggelige fortovscafeer, hvor man kan nyde en let frokost, forhåbentlig i solen. Herefter sætter vi kursen mod hvor vi skal bo.

2 Eguisheim, der ligger midt på Vinruten, er kendt som en af de smukkeste byer i Frankrig, og den er indbegrebet af det charmerende Alsace med toppede brosten, bindingsværk, masser af blomster og ingen biler i byen. En ægte middelalderby og vi skal bo for enden af gågaden, på Hotel Hostellerie Du Papa, 10 Grand Rue, Eguisheim. Hele vejen omkring byen går Rue Du Rempart (cirkelgaden), der er en del af den oprindelige bymur Det bliver ikke meget hyggeligere. Forhåbentlig bliver der tid til at udforske byen, for der er atmosfærer, så det kan blive til noget. Gå f.eks. ind i nogle af de mange vinbutikker, der er smagsprøver på en masse Alsace-vin. Der er også mange vinkældre man kan besøge f.eks og Det lokale Cave Cooperative, CV Eguisheim, er det største og mest besøgte kooperativ i Alsace. De er også en restaurant, som serverer lokale retter. 18. september: Alle der vil med på tur, skal være klar ved bussen klokken Vinsmagning Arthur Metz, 102 Rue du Generalde Gaulle, Marlenheim. Her er vi inviteret på vinsmagning og let frokost. De har nogle af Alsaces bedste vine og så laver de også frokost til os. Jeg glæder mig. Vi tager sikkert motorvejen derop, men hjem står den på vinruten. Det er så hyggeligt at køre i dette skønne område. Jeg besøgte vinfirmaet for et år siden..sikken en super service vi fik. Næste punkt på programmet.vi gør holdt få kilometer vest for Sélestat ( Kintzheim) her ligger der et berømt storkereservat Storken som er Alsaces national fugl har været tæt på udryddelse i Alsace. Nu er der oprettet reservater med opdræt, med det formål at genoprette bestanden og herefter genudsætte storkene. Projektet er udelukkende finansieret gennem private bidrag. Storken får som ungfugl klippet nogle af fjerene af på den ene vinge, for at forhindre at storken skal flyve mod Afrika. Efter tre år er fjerene vikset ud igen og nu har storken glemt sit instinkt om at flyve væk og bliver derfor i området. Vi kan se storke i mange af de små byer på vinruten. Det skyldes udelukkende dette genopretnings projekt. I rejsebeskrivelser fra Alsace bliver storke genopretningsprojektet ofte nævnt, som et hyggeligt sted at besøge. Vi kan komme helt tæt på dette flotte, og ofte tamme dyr. Herefter køre vi hjem til vores hyggelige by, og slapper af, imens vi samler appetit til aftnes 3 retters menu. 19. september: Haut-Koenigsbourg, Ridderborgen på toppen af Alsace!!

3 Man kan enten følge en guide rundt, eller man kan gå rundt på egen hånd. Fra 755 meters højde ser Alsace og Rhindalen små ud. Men fra toppen af kæmpeborgen Haut-Koenigsbourg, har beboerne igennem hundrede af år, kunnet holde øje med alle bevægelser nede i dalen og dermed spotte fjenden i tide. Håber det ikke er diset, da det kan fjerne en fantastisk udsigt over Alsace. En spændende borg med tykke mure, skydeskår, tårne, sale, jagtmalerier, er med til at gøre illusionen, om en rigtig borg fuldendt. Bare turen derop er en oplevelse. En af de store turistattrak - tioner i Alsace. Borgen er en kæmpe oplevelse. Et fantastisk bygningsværk, som efter at være stærkt forfalden blev genopbygget af Wilhelm 2. og ført tilbage til sin oprindelige form. Borgen blev bl.a. under trediveårskrigen indtaget af svenskerne og brændt af. (Det var da en mærkelig opførelse)..www.hjaut-koenigsbourg.net. På hjemturen skal vi besøge: Riguewihr, for mange regnet for at være den mest klassiske Alsace by. Den er lille, smuk og velbevaret. Det minder nærmest om en by fra middelalderen, hvor mange af husene er fra tallet. Rundt om hvert gadehjørne, venter nye betagende oplevelser. er meget overrendt af turister, vi håber, det er aftaget i september. Det er den mest besøgte turistby i Alsace. Man skal slentre stille og roligt gennem byen, og indsnuse alle de fantastiske indtryk. Hele byen er erklæret for historisk mindesmærke. Tror vi skal glæde os til denne oplevelse. Husk kamera. I hovedgaden ligger et af de største vinhuse i Alsace nemlig Dopff et Irion. Lad os gå ind og få en smagsprøve. de forhandler vin i store mængder. Lige midt i byen over for turistkontoret ligger et andet af de kendte vinhuse Hugel. I næsten 400 år har familien produceret vin i området. Gå efter deres sent høstede vine, de er fantastiske, hvis du kan lide de søde f.eks. Håber, vi kan nå hjem og få en morfar før aftenens middag. 20.september: Vi skal køre lidt i bus, til gengæld skal I nok få rørt jer bagefter! Strasbourg, med Cathédralen Nôtre-Dame. Det er ufatteligt, at det kunne lade sig gøre at bygge en så stor og raffineret bygning for 1000 år siden. Den er beliggende midt i Strasbourgs gamle bydel, med de snævre gader og små pladser, 329 trin fører til toppen. Herfra har du udsigt over Rhinen og langt ind i Tyskland. Mellem de to grene af floden Îllfloden, ligger Grand Île som er et sted hvor der er en masse at opleve. Ikke bare den gotiske katedral, men også og en masse monumenter, sammen med mange smukke gamle huse. Vil du kikke på noget mere moderne bygningsværk, så huser Strasbourg både

4 og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Store mastodonter, som du kan komme ind og se. De ligger et par kilometer uden for centrum. Du kan komme derud både med offentlige transportmidler, ellers sejler nogle af turbådene også derud. Strasbourg er modsætningernes by. Det er da altid spændende, at opleve lidt af hvert. Vi kan nemt bruge en hel dag i denne dejlige by. Har du ikke lyst til at gå så meget, kan det være en god ide, med en sejltur på kanalerne, som giver et godt overblik over Strasbourg. Mødested Turens længde 1 time. Der er mange gågader og et veludviklet net af sporvognsruter, som du også kan benytte dig af. Eller hvad med en tur i mini tog, rundt i den gamle bydel. Der køres hver hele time fra Strasbourg er nem at finde rundt i. De enkelte kvarterer er meget afgrænsede. Byen er ikke større, end den godt kan opleves til fods. Centrum er en stor ø, Grand Île som nævnt tidligere, mellem de to grene af floden. Glem heller ikke Petite France i dette område. Ja, der er nok at se på. Benyt følgende link, + Her kan du få besvaret mange af dine spørgsmål. 21. september: Vin og natur oplevelser. Vinsmagning. Guebwiller en af de sydligste byer på vinruten. Her finder vi et af de største og bedste Alsace vinhuse. Schlumberger. De har alle 4 Grand Cru er og en meget betydningsfuld producent. De ejer 140 hektar vinmarker, som næsten alle sammen ligger på stejle terrasserede marker ovenover Guebwiller, der er åbent og Vinhuset ligger i Lauchdalen, hvor der er usædvanlig mange blomster. ( De har endnu ikke bekræftet mine henvendelser om smagning). En dejlig måde at opleve Vogeserne på. Ruten er på 80 kilometer og kaldes også fra bjergkam til bjergkam det skulle være noget af en oplevelse. Her oppe i bjergene, frister de dybe søer, store skove, frodige dale og runde bjergtoppe. Det er et storslået landskab, som rejsedeltagerne forhåbentlig vil elske. Det højeste sted er Grand Ballon i 1424 højde. Den flotteste del af Vogeserne er den sydlige del, Forventer vi starter turen i Uffholtz, der ligger nord for byen Cernay, her venter der vinklubmedlemmerne nye eventyr Route de Crêtes, er oprindelig en militærvej, som blev bygget omkring 1. Verdenskrig langs vestsiden af Vogesernes bjergkamme, for at den franske hær hurtigt kunne komme frem til forskellige stillinger i det strategisk vigtige bjergområde. I dag er vejen en turistmæssig attraktion og vel nok den flotteste bjergtur i Vogeserne.

5 Chaufførerne kommer på hårdt arbejde denne dag. Vi forsøger at skaffe lidt frokost, som vi kan tage med i bussen, sammen med noget kølig Alsacevin?? Vi forventer at holde nogle ekstra pauser, ved nogle af de mange udsigtspunkter. Efter middagen skal vi ud og røre os en lille smule: Aften tur: Efter aftensmaden tilbyder vi en aftentur til Turckheim, det kunne være hyggeligt. Mon ikke de har en fortovsrestaurant, hvor de serverer kølige fadøl, imens vi venter på vægteren!! Lige vest for Colmar ligger en meget spændende by Turckheim. Den ligger nede i dalen. For at komme ind til byen snævre gader, skal man passerer de gamle mure / porte fra 1300-tallet. I sommer halvåret går der en vægter rundt i de små gader, med sin lygte og horn og synger sange, som i gamle dage. En gammel Alsace tradition, som starter hver aften klokken Man er velkommen til at følge ham rundt, og på den måde få en byrundvisning. Forventer det er de yngre fra rejseselskabet (dem under firs) som vil med i byen!! 22. september: Har vi ikke fået oplevelser nok, skulle det være noget af en oplevelse at bevæge sig rundt blandt 300 fritlevende marokkanske gibraltaraber. abebjerget, som ligger på vejen mod Koenigsbourg. Det er et 20 hektar stort åben park, med en masse nåletræer. Dyrene lever helt frit. Du har derfor mulighed for at komme tæt på og fodre aberne, hvis du har mod på dette. Det skulle være en speciel oplevelse, at besøge denne abe park. Hovedstaden i Alsace!! Colmar regnes for vinhovedstaden i Alsace. Selv om det er en lidt større by, er den bestemt ikke kedelig, og den er rimelig nem at finde rundt i. Du vil på et tidspunkt støde på de romantiske kanaler i kvarteret La Petite Venice (det lille Venedig). Her bør alle vinrejse-deltagerne bruge lidt tid, da her er ret hyggeligt. En lille flod skærer gennem tunge, gamle bindingsværkshuse med balkoner og sirlige udskæringer, ofte smukt restaurerede og med spisesteder eller cafeer i underetagen. Som så mange andre byer i Alsace mener borgerne i Colmar, at de bor i en af de hyggeligste byer i Frankrig. Byen opleves bedst ved at slentre rundt og opleve stemningen og alle de gamle huse. Der er også mulighed at benytte sig af turbådene, det er der mange som gør. Gå om bord i Der findes et verdensberømt museum i byen, som holder til i et tidligere kloster. Le Musée des Underlinden, med en meget berømt Altertavle fra Issenheim. Du finder også værker af bl.a. Picasso. Ønsker du at shoppe, er det en god ide, at opsøge Rue des Marchands, en af Colmars bedste shopping-gader.

6 kan give mange flere oplysninger. I udkanten af byen ligger der 2 meget store supermarkeder, hvis man savner Bilka. Selv om de ikke kan sammenligning. Det er Ronde Point og Cora. Den sidste aften i Alsace. Skal den have lidt ekstra gas? skal vi slutte ordentlig af? Eller er vi trætte. Det skal blive spændende at opleve. 23. september: Hjemrejse, afgang klokken Farvel Alsace. Tak for mange gode oplevelser. Et par hjemmesider om Alsacewww.alsapresse.com + Det franske turistkontor i København tlf Kvaliteten af det netop læste vinturprogram, kan man altid diskutere. Der er blevet brugt ufattelig mange timer på projektet, hvor der er blevet valgt fra og lagt til. Resultatet er blevet det, du lige har gennemgået. Da vi er en stor gruppe (55), er det nødvendigt, at vi i flere situationer deler os op i mindre grupper, det vil sige, går lidt på egen hånd. Alle vil jo ikke se det samme. Det er derfor fornuftigt, selv at søge diverse oplysninger om de steder, vi skal besøge. Jeg har forsøgt at lette opgaven, ved at finde hjemmesider. Så du bare skal trykke på henvisningen (Det kan være nødvendigt at holde tasten ctrl nede, imens du klikker med musen). Jeg har skrevet det før, bare hvis du skulle have glemt det!! Håber du bliver nogenlunde tilfreds med rejsen. God tur. Diverse: Det efterfølgende materiale, som jeg har skrevet, Er der ikke blevet plads til. Grunden til, jeg tager det med alligevel er, at der måske er nogle, som kan bruge det på et senere tidspunkt. Vandretur: For de medlemmer af vinklubben som elsker at vandre, er der en 4 timers guidet vintur, i området hvor vi bor. Tag med en tur ud i vinmarkerne. Turen starter fra byens campingplads. Få mere info på som ligger i den modsatte ende af gågaden, fra hvor vi bor.

7 Blot 3 km. syd for Eguisheim, højt beliggende, ligger der et lille dansk ejet hotel, som er et besøg hver. God mad og fantastisk udsigt. Der findes utroligt mange krigsminder og ruiner i Alsace, ligesom museer. Alt sammen meget spændende, men det meste har jeg valgt fra, af forskellige årsager. Forhåbentlig kan I selv finde frem til de mest spændende. Obernai, en af de store attraktioner på vinruten. Regnet for en af de smukkeste vinbyer i Alsace. Det anbefales at sætte bilen/bussen uden for den historiske bymidte, og gå gennem labyrinten af små gader og gyder, der løber mellem markedspladsen og Place de I Etoile. Obernai blev forskånet for ødelæggelser under alle de mange krige og brande, som har fundet sted i området, lige siden middelalderen. Hvert eneste hus på markedspladsen har sit specielle særpræg. En spændende by. De sultne skulle prøve Restaurant La Halle aux Blés på markedspladsen. Huset er fra 1554 og de serverer fremragende traditionelle alsaciske retter. Her er der ikke noget masseproduceret mad, men derimod mad tilberedt fra bunden. Besøg også det spændende kloster Mont Sainte Odile med sin fantastiske udsigt og flotte natur. Et specielt sted, hvor folk valfarter til, for at finde ro og fred. Blandt nonner og mange andre gode mennesker. Klosteret bliver besøgt af 1,3 millioner pilgrimme hvert år. Mon ikke vinklubbens medlemmer, kunne have godt af et ophold på klosteret et par timer? Der findes et spændende vinmuseum i Kientzheim, som ligger lige uden for byen Kaysersberg, ligger der et fint lille vinmuseum, som holder åben formiddag og eftermiddag. Musée du Vignoble et des Vins d Alsace. Chateau de Kientzheim. Det er beliggende ca. 20 km. fra Eguisheim, mod nord. Ribeauvillé, er formentlig den mest populære af samtlige vinbyer på vinruten. Den har en fantastisk beliggenhed for foden af Vogeserne i et stort vinområde, med tre slotte på skråningerne over byen. Alle tre med Grans Cru marker. Der skulle gerne være tid til en spadseretur op til et af slottene, da der er en fantastisk udsigt herfra. Der er det hele, hygge, stemningsfylde huse, snævre gader, gamle tårne, storkereder og masse af liv. Mange muligheder for smagsprøver af områdets dejlige vin. Saint-Ulrich er den flotteste af slotsruinerne og den med den flotteste udsigt over Alsace-dalen. com Se efter de orange skilte. De viser vej til vinproducenternes kældre. Hunawihr, øst for byen ligger et center for storkeopdræt. 200 storke er samlet her, sammen med en del oddere. Centre de Réintroduction des Cigognes.

8 Selve byen er ikke så overrandt af turister!!. Oven over Kintzheim i slotsruinerne på der 330 meter høje bjerg ligger Volerier des Aigles ørnereservat. Her er der ud over en masse ørne, også gribbe, falke, og andre rovfugle. Der afholdes opvisning med de fritflyvende fugle, på en plads foran slottet. En stor oplevelse at se disse fantastiske dyr, komme flyvende lige over ens hoved. Oplevelsen varer ca. 45 minutter og koster ikke en bondegård Smagsprøver: Cave Wolfberger åbnede i slutningen af 2004 en butik i en m2 stor bygning, 6 kilometer uden for Colmar. I det store selvbetjeningslokale er der i midten en stor bar, hvor der rig lejlighed til at smage og få gode råd. Adresse: Cave Wolfberger, Chemin de la Fecht, 68000, Colmar Åbningstider: Dagligt: og OBS: På et tidspunkt før eller under opholdet i Alsace, bør du forsøge at lære områdets 7 druetyper at kende, da du forhåbentlig flere gange om dagen skal tage stilling til, hvilken type vin du har lyst til. Pinot Noir, rødvinsdruen glem den. Så er der 6 hvide druetyper, hvoraf de 4 er ædle druetyper de skulle være lidt bedre end de andre. Tørhedsgraden på vinene er normalt: Riesling, er tør. Muscat, er tør. Pinot Gris, er med lidt sødme. Gewueztramineren, har en del sødme. Det er disse 4 ædle druetyper man må fremstille Grand Cru vinene af. Der er 51 marker, som har denne kvalitetsbetegnelse. De to sidste vine er Pinot Blanc og Sylvaner. Der findes også en speciel sød vin nemlig Vendange Tardive vinen. Det er sent høste druer, så de er søde vine, med en høj smags intensitet. Vinen er af meget høj kvalitet. Køb dem i et af de anerkendte vinhuse, så vil du få stor nydelse, desværre også til en relativ høj pris. Det er en sådan vin, en mand skal købe til sin kone, hvis hun en dag skulle går rundt og ser lidt trist ud!...så bliver hun forelsket igen. Prøv også områdets Crémant d Alsace. En Champagne liggende vin, af høj kvalitet. For det meste fremstillet på Chardonnay druen. Området er også berømt for deres Eaux-De-Vie-er (øø-de-vi), frugt brændevin, som findes i mange afskygninger. Prøv f.eks. en Kirsch. Med venlig hilsen

9 Peder Rasmussen SBVinklub

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Velkommen til vinklubbens tur til.

Velkommen til vinklubbens tur til. Velkommen til vinklubbens tur til. MOSEL 1. september 2013 Søndag morgen. Klokken 6.30 afgang mod Mosel. 6.00 morgenmad!...vi står klar med morgenmad og bus, klar til pakning. Afrejse fra SuperBrugsens

Læs mere

Alsace 2 ferielejligheder i Valff

Alsace 2 ferielejligheder i Valff Beskrivelse af lejlighederne Der udlejes 2 rummelige 4-personers lejligheder på hver ca. 65 m2. Lejlighederne udgør 1. sal i en hyggelig ældre herskabelig villa midt i landsbyen Valff. Begge lejligheder

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård

Anne og Pascal Guignet ved deres Vingård Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med appellation, som et af de bedste vindistrikter i Beaujolais.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager

Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Anne og Pascal Guignet s private bolig samt lager Inde i et af de Franske vin hjerter ejer og driver Anne & Pascal Guignet en vingård på 9 hektar. Nærmere bestemt er vi i Juliénas en lille kommune med

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Skræddersyet MC tur til Frankrig

Skræddersyet MC tur til Frankrig I løbet af vinteren 2012/13 var vi to par, som besluttede, at vi ville en tur til Normandiet og se nogle af mindesmærkerne fra 2. verdenskrigs D-dag i 1944. Vi var ret hurtige enige om,, at vi ikke ville

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Rejsebrev fra Frankrig - 2015.

Rejsebrev fra Frankrig - 2015. Rejsebrev fra Frankrig - 2015. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Alsace. Så gik vi over til sommertid i nat! Og ikke nok med dét! For et stykke tid siden - da vi bestilte vores ophold - var vi inde for at se

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

SCHWARZWALD august-september 2016 7 dages busrejse til bl.a. Triberg, Freiburg og Blomsterøen Mainau.

SCHWARZWALD august-september 2016 7 dages busrejse til bl.a. Triberg, Freiburg og Blomsterøen Mainau. SCHWARZWALD august-september 2016 7 dages busrejse til bl.a. Triberg, Freiburg og Blomsterøen Mainau. 7 DAGES busrejse til Schwarzwald med ophold på Hotel Grünwinkel i Oberharmersbach. PRIS kr. 3995,-

Læs mere

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008

Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Skiathos 19. Maj 2. Juni 2008 Megali Ammos Stranden Vores tur til Skiathos startede den 19. Maj fra Billund, og vi boede på Hotel Mario ved Megali Ammos stranden lidt uden for Skiathos by. Vi rejste med

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

VINkort. (Til velkomst og dessert)

VINkort. (Til velkomst og dessert) Champagne og Mousserende vine (Til velkomst og dessert) Crémant d Alsace Brut Cave Vinicole de Hunawihrs Cremant er ren, frisk og elegant. Bouquet en er fint duftende og blomsteragtig, og smagen er tør,

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Traneturen 5. 7. april (3 dage)

Traneturen 5. 7. april (3 dage) Traneturen 5. 7. april (3 dage) Turleder: John Speich Det er med stor glæde, at Politiken Plus og Scanbird igen i år kan tilbyde en tur til Tranedansen ved Hornborgasjön ved Falköping, hvor op til 15.000

Læs mere

CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE. Skal du med på bjergetapen?

CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE. Skal du med på bjergetapen? CYKEL-, MAD- OG VINTOUR TIL PIEMONTE Skal du med på bjergetapen? Kom til Piemonte i september med food n motion og oplev naturen, maden, vinen, lokalbefolkningen og de bølgende bakker på MTB-cykel. Vi

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE Bordeaux-Cahors AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE BIAVL, VIN, MAD OG MEGET MERE I SYDVESTFRANKRIG Sydvestfrankrig er Bordeaux, St. Emilion, Bergerac, Cahors og Rocamadour. Det er området med de store

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig "Få en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Frankrig og franskmændene på en ny måde og få oven i dette en masse pétanquekampe i hyggeligt samvær med andre danske og

Læs mere

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski.

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vores vinterferie februar 2011 Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vi snakkede lidt om at tage personbilen og booke os ind på et hotel. Denne ide blev hurtig skrottet.

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR

FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR FRA D. 30 SEPTEMBER TIL D. 11 OKTOBER EN HVER GOD FERIE STARTER MED EN PRØVETUR Prøveturen går blot til Husum, med en overnatning og hjem over Møgeltønder, Højer sluse og Rømø for derefter at køre retur

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Research exchange Lissabon juli 2014

Research exchange Lissabon juli 2014 Research exchange Lissabon juli 2014 Placering: Maria Mota Lab, Malaria Unit, Instituto de Medicina Molecular, Universidade de Lisboa, Lissabon, Portugal Ansøgningsprocessen: Jeg var så heldig at få min

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly Norwegian København Paris Orly Paris Orly København 19:05 21:05 DY3638 21:35 23:35 DY3639 Hotel - Saint James & Albany ****+ 202 Rue de Rivoli Paris,

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

AGERBÆK HOTEL. Velkomst

AGERBÆK HOTEL. Velkomst - vinkort AGERBÆK HOTEL Velkomst Abrikos, alkoholfri 15,00 FRANKRIG Concert de Paris, Peche Concert de Paris er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken 20,00 SPANIEN Miquel de March, Cava

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram

DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram DOF Traveltur til Polen 21. til 28. maj 2016 Dagsprogram Lørdag den 21. maj Afrejse om formiddagen fra Københavns Lufthavn, Kastrup til Warszawa. I lejede minibusser kører vi de 3 timer til Biebrza sumpene

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,-

Aperitif 1/1 fl. Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Duc de Foix Cava Brut 295,- Spanien Glas 55,- Aperitif Pommery Champagne Brut Royal 595,- Frankrig Glas 105,- Det kendte champagnehus i Reims har her benyttet følgende druer 33% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier samt 33% Chardonnay. Naturlig elegance

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Endelig tur beskrivelse

Endelig tur beskrivelse Endelig tur beskrivelse DMU turen 2013 Görlitz (EDBX) via Barth (EDBH) Den 6. 9. juni 2013 Görlitz Kære Turdeltager, Tiden nærmer sig, hvor vi alle drager afsted på årets DMU tur. Vi har derfor fornøjelsen

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Goddag sang (Dalia Faitelson)

Goddag sang (Dalia Faitelson) Goddag sang Goddag goddag til alle sammen Idag idag vi mødes her Og ved I hvad, det ku være så dejligt Hvis I ta r med på eventyr Det handler om en lille tapper mus Der forlod sit hus Og solen den stakkel

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne

Hej alle sammen. Her tager søløverne lige en slapper på klipperne Hej alle sammen Min rejsekammerat og jeg ankom til Perus hovedstad, Lima, den 18. oktober klokken meget sent om aftenen. Planen var, at vi bare skulle have vires bagage, finde vores taxachauffør og så

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

chile, Argentina & Rio

chile, Argentina & Rio 22 dages luksusrejse chile, Argentina & Rio vin, bjerge, gletsjere, storby & vandfald santiago, mendoza, buenos aires, Uruguay, Patagonien, iguazú, rio de janeiro Indhold 01 Afgang fra Billund Kl. 14:45

Læs mere