20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN"

Transkript

1 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her

2 ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops. De sikrer brugeren en behagelig computeroplevelse, booster produktiviteten, øger sikkerheden og giver besparelser på support og service. Herunder kan du se 20 gode grunde til, at alle bør vælge en PC næste gang. Rescue and Recovery Embedded Security Subsystem UltraNav og TrackPoint Blå knap Spildsikkert tastatur Indbygget fingeraftrykslæser Længere levetid for batteriet Meget lille PC PC-design uden værktøj System Migration Assistant Active Protection System Access Connections Dobbeltlåse ThinkLight tastaturbelysning Presentation Director Skærmramme Dobbeltantenne Fælles options Hængsler i rustfrit stål ImageUltra Builder Juridisk

3 ThinkPad anbefaler Microsoft Windows XP Professional. Rescue and Recovery Når du har mest brug for hjælp Denne funktion til databackup og -gendannelse med én tast består af et sæt værktøjer til automatisk gendannelse, som du kan bruge til hurtig fejlfinding og genoprettelse efter systemcrash eller virusangreb, også selvom det primære operativsystem ikke kan genstartes. Findes på alle ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops*.

4 Embedded Security Subsystem Så sikker som en bankboks En unik kombination af software og hardware med brugergodkendelse, databeskyttelse samt en mere sikker lednings- eller trådløs kommunikation. tilbyder markedets sikreste pc'er**. Findes på udvalgte ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops.

5 ThinkPad anbefaler Microsoft Windows XP Professional. Active Protection System Som en airbag til dine data Active Protection System registrerer pludselige bevægelsesændringer ligesom føleren på en airbag og blokerer midlertidigt harddiskens læse-/skrivehoved for at beskytte værdifulde data mod almindelige notebook-uheld. Findes på ThinkPad R51, ThinkPad notebooks T- og X-serie.

6 Access Connections Opretter automatisk forbindelse næsten alle steder Nyd friheden til at arbejde næsten hvor som helst med Access Connections - et enkelt interface, der uden problemer skifter mellem ledningsforbundne og trådløse netværk hjemme, på kontoret eller på rejse. Findes på alle trådløse ThinkPad notebooks og kan hentes på internettet til andre ThinkPad notebooks.

7 ThinkPad anbefaler Microsoft Windows XP Professional. indbygget fingeraftrykslæser Adgangskoden, du aldrig glemmer Denne fingeraftrykslæser er ergonomisk indbygget i håndledsstøtten og fungerer som en biometrisk sikkerhed på udvalgte modeller. Den erstatter brug af adgangskoder, så computeren bliver endnu mere brugervenlig. Indbygget fingeraftrykslæser findes på udvalgte ThinkPad T42-modeller. Ekstra tastatur med fingeraftrykslæser findes til alle ThinkCentre desktops.

8 Længere levetid for batteriet Topperformance i længere tid Med avanceret batteriteknologi og Intel Centrino -mobilteknologi har udvalgte ThinkPad notebooks en rekordlang batterilevetid på op til 10 timer*** - uden at gå på kompromis med ydeevnen. Findes på udvalgte ThinkPad notebooks. UltraNav og TrackPoint Brugervenlighed lige ved hånden ThinkPad UltraNav -systemet kombinerer den seneste multipegeanordning, der indeholder alle funktioner, med en tilpasset touchpad, så du kan rulle, klikke og zoome på en nem og enkel måde, uanset arbejdsmiljøet. Findes på udvalgte ThinkPad notebooks.

9 Blå knap Hjælp fra lige ved hånden Et tryk på den blå tast på udvalgte ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops starter: Et væld af oplysninger og værktøjer, som du kan bruge til at konfigurere, forstå og forbedre din computer. Findes på alle tastaturer til ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops.

10 Spildsikkert tastatur Så en spildt kop kaffe ikke bliver en katastrofe Men ThinkPad keyboards er vandafvisende, hvilket reducerer risikoen for skader på selve maskinen Findes på alle ThinkPad notebooks.

11 Meget lille pc Med samme kraft. Og samme ydeevne. Fylder bare mindre. Den fylder op til 75% mindre end et traditionelt PC-kabinet, så du får mere plads på skrivebordet. Anvender branchens standardkomponenter og chipsæt, så du får den seneste teknologi og ultimative fleksibilitet.

12 Pc-design uden værktøj Nemmere adgang, når systemet skal serviceres værktøjsløse kabinetkonstruktion betyder, at det er nemt at åbne og servicere de fleste ThinkCentre desktops. Systemet giver mulighed for hurtig adgang og vedligeholdelse af kritiske undersystemer som harddisk og I/O-kort. Findes på de fleste ThinkCentre desktops.

13 Dobbeltlåse Beskytter ThinkPad notebookens skærm I modsætning til andre notebooks på markedet er der en lås i begge hjørner på alle ThinkPad skærme, så låget holdes fast lukket. Det betyder, at der er mindre risiko for, at fremmedlegemer glider ind og ridser skærmen. Findes på alle ThinkPad notebooks.

14 ThinkLight tastaturbelysning Diskret oplysning af tastaturet på ThinkPad notebooks Det indbyggede lys er placeret på skærmens øverste kant og belyser tastaturet på din ThinkPad notebook. Det er ideelt, hvis du er nødt til at arbejde i mørke omgivelser for ikke at forstyrre personerne omkring dig. Findes på alle ThinkPad notebooks.

15 Presentation Director Koncentrer dig om præsentationens indhold og ikke om teknologien Med Presentation Director kan du give præsentationer i fuld tillid. De rigtige indstillinger til en ekstern projektor eller en ekstern skærm anvendes automatisk, så du kan koncentrere dig om præsentationens indhold uden at tænke på teknologien. Findes på alle ThinkPad notebooks.

16 Skærmramme Ekstra beskyttelse af ThinkPad notebookens skærm Skærmrammens design omkranser skærmen, så der ikke kan komme genstande ind og forskyde trykket fra midten af kabinettet til siderne. Det får ThinkPad notebooken til at holde endnu længere. Findes på alle ThinkPad notebooks.

17 Dobbeltantenne Optimal forbindelse på rejsen Indbygget dobbeltantenne placeret rundt om LCD-skærmens kant på alle ThinkPad notebooks med trådløs tilslutning. Signalet er altid tydeligt - og I bliver endnu mere produktive og får styr på tingene. Findes på udvalgte ThinkPad notebooks.

18 Fælles options Din nye ThinkPad kan arve tilbehøret fra din gamle computer Alle ThinkPad-serierne deler mange fælles komponenter og options. Funktionen er praktisk og gør din virksomhed endnu mere produktiv - og eliminerer spild på grund af inkompatibelt tilbehør. Alle ThinkPad-netadaptere passer f.eks. til alle ThinkPad notebooks.

19 hængsler i rustfrit stål Holdbarhed og styrke i hele ThinkPad notebookens levetid ThinkPad notebooks har hængsler i rustfrit stål. De holder længere end hængsler i plast og holder skærmen solidt fast til selve notebooken i hele computerens levetid. Findes på alle ThinkPad notebooks.

20 ImageUltra Builder Enklere billedoprettelse og systemimplementering Avanceret brugerdefineret software, der kombinerer flere sprog, applikationer og operativsystemer til forskellige -hardwareplatformer i et enkelt image af harddisken. Der er ikke længere brug for support, og udgifterne til systemimplementering bortfalder. Et IT-miljø på virksomhedsniveau bliver nemmere og enklere at styre. Ekstra til alle ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops. System Migration Assistant En effektiv løsning til overflytning System Migration Assistant gør det enkelt at overflytte data og indstillinger til en ny computer eller et nyt operativsystem. Den effektive løsning forøger din produktivitet, fordi den hjælper dig med alle opgaver, lige fra masseoverflytning via et firmanetværk til individuelle overflytninger med en ekstern harddisk. Kan hentes til alle ThinkPad notebooks og ThinkCentre desktops.

21 ThinkPad anbefaler Microsoft Windows XP Professional. Lenovo Alle rettigheder forbeholdes. ThinkCentre, ThinkPad, Rescue and Recovery er registrerede varemærker, som tilhører Lenovo. Intel, Intel logoet, Intel Centrino logoet, Celeron og Pentium er registrerede varemærker, som tilhører Intel Corporation eller dets datterselskaber i USA eller andre lande. Microsoft og Windows er registrerede varemærker, som tilhører Microsoft Corporation. * Rescue and Recovery er præinstalleret på alle nye ThinkPad bærbare og kan frit downloades af eksisterende ThinkPad brugere. ** Embedded Security Subsystem giver ekstra beskyttelse af passwords og dokumenter. Denne sikkerhed er den bedste tilgængelige standardløsning. *** Kun på udvalgte modeller i ThinkPad X-serien. Kræver et 8 cellers batteri samt et extended life batteri. Bemærk venligst at de viste modeller ikke nødvendigvis svarer til produktspecifikationerne i annoncen. For flere billeder af pc modeller besøg venligst thinkpad.com/pc/dk/express. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.

DEN ULTIMATivE MULTI-MODES BÆRBARE COMPUTERE ALT-I-EN-COMPUTERE STATIONÆRE COMPUTERE TABLETS SERVERE. Lenovo anbefaler Windows 8 Pro.

DEN ULTIMATivE MULTI-MODES BÆRBARE COMPUTERE ALT-I-EN-COMPUTERE STATIONÆRE COMPUTERE TABLETS SERVERE. Lenovo anbefaler Windows 8 Pro. Lenovo anbefaler Windows 8 Pro. DEN ULTIMATivE ultrabook DU KAN FINDE FLERE OPLYSNINGER OM DENNE TEKNOLOGISKE PERLE FRA LENOVO PÅ SIDE 3. www.lenovo.com/dk 36 96 94 77 Baseret på Intel Core i7 processor.

Læs mere

SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT. www.lenovo.com/vsb/dk

SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT. www.lenovo.com/vsb/dk SOLUTIONS FOR SMALL BUSINESS 7 GODE GRUNDE TIL AT LENOVO PASSER PERFEKT til din forretning. www.lenovo.com/vsb/dk 1 En lukrativ investering. Indbyggede besparelser i hele din pc's levetid. Lenovo Solution

Læs mere

practical www.lenovo.com/partners/dk

practical www.lenovo.com/partners/dk practical guide 2012 lenovo partner network for Resellers Let at gøre forretning med Markedsføringsmateriale Hurtig rabatudbetaling Prisbelønnede produkter Sender kundeemner til kanalen FOR THOSE WHO DO

Læs mere

LENOVO PRODUKT KATALOG

LENOVO PRODUKT KATALOG LENOVO PRODUKT KATALOG THINKCENTRE E93z AIO "EVOLUTIONARY BUSINESS ALL-IN-ONE." CRN Baseret på Intel Core i5 vpro-processoren. THINKPAD E540 ALSIDIG MED STIL. Pc en er yderst attraktivt prissat og hjælper

Læs mere

ESA. Effektiv SystemAdgang

ESA. Effektiv SystemAdgang ESA Effektiv SystemAdgang Lettere adgang til it-systemerne I den kliniske hverdag er der brug for it-systemer, der er både effektive og fleksible, for at understøtte dig bedst muligt i dit daglige arbejde.

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Compaq notebook-løsninger. Mobil på din måde

Compaq notebook-løsninger. Mobil på din måde Compaq notebook-løsninger Mobil på din måde Compaq notebook-løsninger Essential "v"-serien Mest for pengene, ny teknologi til en fordelagtig pris Compaq Evo notebook N1015v/N1020v/N1050v Compaq Evo notebook

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

For bedre at kunne forstå virksomhedernes fordele ved mobile arbejdspladser, behandles tre vigtige områder i denne hvidbog:

For bedre at kunne forstå virksomhedernes fordele ved mobile arbejdspladser, behandles tre vigtige områder i denne hvidbog: HVIDBOG Den største værdi for virksomheden med kvalitet fra Toshiba Den bedste forretnings-værdi med kvalitet fra Toshiba For virksomheder, der arbejder på at opnå nye konkurrencemæssige fordele eller

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

TravelMate 3000 Series. Brugervejledning

TravelMate 3000 Series. Brugervejledning TravelMate 3000 Series Brugervejledning Copyright 2005. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes TravelMate 3000 Series Brugervejledning Oprindeligt udgivet: Januar 2005 Der kan foretages ændringer

Læs mere

HP EliteBook-bærbar computer. Brugervejledning

HP EliteBook-bærbar computer. Brugervejledning HP EliteBook-bærbar computer Brugervejledning Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth er et varemærke tilhørende dets indehaver og anvendes af Hewlett-Packard Company under licens.

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

Nyhed. Bærbar Lenovo ThinkPad T410-computer Masser af nye, innovative ThinkPad-faciliteter. 33 98 62 96 www.lenovo.com/dk/da/ebook. Nyhed.

Nyhed. Bærbar Lenovo ThinkPad T410-computer Masser af nye, innovative ThinkPad-faciliteter. 33 98 62 96 www.lenovo.com/dk/da/ebook. Nyhed. Forretning Nedetid Bærbar Lenovo ThinkPad T410-computer Masser af nye, innovative ThinkPad-faciliteter Startvægt kun 2,23 kg Ny Intel Core i7 vpro -processor med Intel Turbo Boost Technology Prisvindende

Læs mere

Tillykke, du og MacBook Pro er som skabt til hinanden

Tillykke, du og MacBook Pro er som skabt til hinanden Tillykke, du og MacBook Pro er som skabt til hinanden Velkommen til MacBook Pro. www.apple.com/dk/macbookpro Indbygget FaceTime HD-kamera Foretag videoopkald til den nyeste ipad, iphone, ipod touch elller

Læs mere

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7

Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 Indhold BRUGEROPLEVELSER, DER GIVER SAMMENHÆNG 7 WINDOWS 7: SAMMEN ER VI ENDNU BEDRE FOR DIG 8 Gør de daglige opgaver nemmere 9 Gør tingene på din måde 9 Gør nye ting mulige 9 WINDOWS LIVE + WINDOWS 7

Læs mere

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen

19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE. Hold: 07SV7101DF Martin Gertsen Kristjan Nielsen 19/2-2007 ODENSE TEKNISKE SKOLE ODENSE TEKNISKE SKOLE Martin Gertsen Kristjan Nielsen Indholdsfortegnelse INDLEDNING / PROBLEMFORMULERING... 2 BESKRIVELSE AF SUPPORT DANMARK... 3 IT I VIRKSOMHEDEN... 4

Læs mere

HELT SIKKER BÆRBAR. Derhjemme På rejsen Når du er fremme I det fri

HELT SIKKER BÆRBAR. Derhjemme På rejsen Når du er fremme I det fri HELT SIKKER BÆRBAR Pas godt på d Den bærbare er smart og kan bruges overalt i huset, men henkastet på et tilfældigt bord er den også et oplagt mål for en langfingret tyv, der ikke lige har tid til at skrue

Læs mere

DA9837 Første udgave December 2014 Notebook PC

DA9837 Første udgave December 2014 Notebook PC DA9837 Første udgave December 2014 Notebook PC E-Manual Ophavsret Information Ingen del af denne manual, inklusive produkterne og softwaren beskrevet heri, må - undtagen som reservedokumentation for køberen

Læs mere

TravelMate 4200 Seriens. Brugervejledning

TravelMate 4200 Seriens. Brugervejledning TravelMate 4200 Seriens Brugervejledning Copyright 2005. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. TravelMate 4200 Seriens Brugervejledning Oprindeligt udgivet: December 2005 Der kan foretages ændringer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Computeren

Indholdsfortegnelse. Computeren MTL Indholdsfortegnelse Computeren... 3 Computertyper... 3 Den stationære pc... 3 Den tynde klient... 4 Den bærbare... 4 Palmtop eller PDA... 5 Ydre enheder... 6 Pegeredskabet... 6 Tastatur... 7 Skærm...

Læs mere

Mamut Active Services. Introduktion Mamut Online Backup

Mamut Active Services. Introduktion Mamut Online Backup Mamut Active Services Introduktion Mamut Online Backup 1 Indhold Mamut Online Backup... 3 Ny version... 5 Introduktion... 6 Mamut Online Backup: Sikkerhedskopiering af data... 6 Send: Sikker elektronisk

Læs mere

Lenovo C3/C4/C5 Series

Lenovo C3/C4/C5 Series Machine type: 10147/F0AB [C360] 10148/F0AC [C365] 10149/F0AD [C460] 10150/F0AE [C560] Lenovo C3/C4/C5 Series Brugervejledning Version 1.0 2013.10 Vigtige sikkerhedsoplysninger Før du bruger denne vejledning,

Læs mere

ThinkPad R60 Guide til service og fejlfinding

ThinkPad R60 Guide til service og fejlfinding ThinkPad R60 Guide til service og fejlfinding Indhold: v Introduktion til andre nyttige informationskilder v Vigtige tip til håndtering af computeren v Fejlfinding og problemløsning v Retableringsmuligheder

Læs mere

Brugervejledning. Personlig computer VPCYA-serien

Brugervejledning. Personlig computer VPCYA-serien Brugervejledning Personlig computer VPCYA-serien n 2 Indhold Inden computeren tages i brug... 4 Få mere at vide om din VAIO-computer... 5 Ergonomisk vejledning... 8 Introduktion... 10 Placering af betjeningstaster

Læs mere

Acer Aspire 1360 / 1520 Series. Brugervejledning

Acer Aspire 1360 / 1520 Series. Brugervejledning Acer Aspire 1360 / 1520 Series Brugervejledning Copyright 2004 Alle Rettigheder Forbeholdes. Brugervejledning til Acer Aspire 1360 / 1520 Series Notebookcomputer Oprindelig Udgave: August 2004 Der kan

Læs mere

Introduktion Mamut Online Backup

Introduktion Mamut Online Backup Mamut Active Services Introduktion Mamut Online Backup Version 4 MOB.BKL.INTRO.DK.040.01 Mamut Online Backtup Mamut Online Backup Indhold Mamut Online Backup... 3 Nyheder i version 4... 4 Introduktion...

Læs mere

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere.

Startvejledning. Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Startvejledning Microsoft PowerPoint 2013 ser anderledes ud end tidligere versioner, så vi lavet denne guide for at gøre din læreproces nemmere. Find det du skal bruge Klik på en fane på båndet for at

Læs mere

TravelMate 2410 Series. Brugervejledning

TravelMate 2410 Series. Brugervejledning TravelMate 2410 Series Brugervejledning Copyright 2005. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. TravelMate 2410 Series Brugervejledning Oprindeligt udgivet: Juli 2005 Der kan foretages ændringer

Læs mere