Dagsorden Møde i: J.nr.: Dato/tidspunkt: Sted/lokale: Deltagere: Dagsordenspunkter:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden Møde i: J.nr.: Dato/tidspunkt: Sted/lokale: Deltagere: Dagsordenspunkter:"

Transkript

1 Dagsorden Møde i: Forum for ledelse og uddannelse J.nr.: Dato/tidspunkt: 17. marts 2015, kl Sted/lokale: Kristineberg lokale 5.03a Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz (formand) Centerchef PC Hvidovre og konst. på PC Glostrup Birgitte Welcher (næstformand) Kvalitets- og uddannelsesleder PC Ballerup Helle Sørensen (Ikke til stede) Klinikchef PC Sct. Hans Anne Thalsgård Jørgensen Udviklingschef PC Nordsjælland Marianna Hansen Udviklingschef PC Frederiksberg Birgitte Vejstrup Udviklingschef BUC Elisabeth Bille Brahe (Ikke til stede) Centerchef PC Sct. Hans Bo Andersen Fællestillidsrepræsentant FOA/PC Nordsjælland Britt Christensen (Ikke til stede) Socialpædagog BUC Michel Kikkeborg Ledende centersygeplejerske PC København Charlotte Pelch (Ikke til stede) Psykolog PC København Birgitte Hartvig Schousboe Socialrådgiver PC Stolpegård Trine Svarrer Ledelseskonsulent Thomas Arnbjerg Ledende terapeut PC Hvidovre Helle Nørgaard Rasmussen Overlæge PC Ballerup Trine Hansen Afdelingssygeplejerske PC Amager Boline Baadsgaard Brugerrepræsentant Gudmunda Arnardottir Brugerrepræsentant Trine Aukdal Dagsordenspunkter: 1. Opsamling på Kick-Off 2. Fælles forventningsafstemning, herunder årshjul for 2015 (materiale vedlagt) 3. Præsentation af: Udkast til Plan for strategisk kompetenceudvikling (materiale vedlagt) Status og perspektiver 2014 /2015 (materiale vedlagt) 4. Drøftelse af behovet for kompetenceudvikling i forbindelse med en styrket akut ambulant indsats 5. Drøftelse af uddannelse af det tværfaglige personale i kognitive metoder (materiale vedlagt) 6. Evaluering af mødet 7. Evt.

2 Punkt 2 Fælles forventningsafstemning, herunder årshjul for Det indstilles, at forum for ledelse og uddannelse drøfter oplæg til årshjul for Årshjulet blev godkendt med to tilføjelser: - Mødet d. 5. maj suppleres med et punkt Recovery v/ Gudmunda Arnardottir - Mødet d. 10. november suppleres med et punkt Virksomhedsplanen og driftsmål 2016 Der er udarbejdet et forslag til årshjul for forum for ledelse og uddannelse for Der lægges op til temabaserede drøftelser som ex. kompetenceudvikling og arbejdsmiljø. Temaerne er angivet over den stiplede linje. Under den stiplede linje er angivet kortere orienterings-/drøftelsespunkter, som også skal behandles i forummet. Bilag Udkast til årshjul for 2015.

3 Punkt 3 Præsentation af: - Udkast til Plan for strategisk kompetenceudvikling Status og perspektiver 2014/2015. Det indstilles, at forum for ledelse og uddannelse tager præsentationerne til efterretning. Der bliver ikke taget beslutninger i forbindelse med dette punkt, der er en drøftelse. Plan for strategisk kompetenceudvikling Trine Aukdal mener, at der mangler eksempler på patientens faktiske ønsker og behov i planen. Se evt. LUP undersøgelser. Gudmunda Arnadorttir gør opmærksom på, at begrebet Ventet og velkommen for nogen kan virke provokerende. Anne Hertz foreslår, at sætningen omformuleres. Trine Svarrer påpeger, at den sundhedsfaglige profil skal skærpes i forhold til samarbejdet med den kommunale sektor. Michel Kikkeborg efterlyser mere klarhed over, hvor hver faggruppe skal hen i forhold til kompetenceudvikling. Status og perspektiver Birgitte Welcher spørger om, hvorvidt HR afdelingen arrangerer arbejdspladsundervisning lokalt på centrene. Hertil svarer Ulla Rasmussen, at HR blot kan kontaktes. - ad udkast til Plan for strategisk kompetenceudvikling I planen fastlægger Region Hovedstadens Psykiatri målene og retningen for udviklingen af medarbejdernes og ledernes kompetencer i de kommende år. Udgangspunktet for arbejdet er, at vi skaber værdi for patienterne. Derfor understøtter planen arbejdet med at nå de strategiske indsatsområder, vi har formuleret for Region Hovedstadens Psykiatri. Planen vil blive drøftet yderligere på mødet den 5. maj 2015,hvor temaet netop er kompetenceudvikling. Udkast til planen behandles i øvrigt på et møde i VMU den 12. marts ad status og perspektiver I dette dokument gøres status over aktiviteterne på HR området i 2014 (se bilag 1), ligesom de planlagte aktiviteter i 205 præsenteres. Herudover indeholder dokumentet nærmere oplysninger om udviklingen på voldsområdet (se bilag 2).

4 Bilag - Plan for strategisk kompetenceudvikling Status og perspektiver 2014/2015.

5 Punkt 4 Drøftelse af behovet for kompetenceudvikling i forbindelse med en styrket akut ambulant indsats. Det indstilles, at Forum for ledelse og uddannelse drøfter, hvilke kompetenceudviklingsbehov indsatsen vil afføde. Det sker på baggrund af Birgitte Welchers oplæg om plan for en styrket akut ambulant indsats i Region Hovedstadens Psykiatri. Drøftelserne vil fungere som input til planens kapitel om kompetenceudviklingsbehov. Der tages ikke beslutninger i forbindelse med punktet, som er en drøftelse. Marianna Hansen foreslår, at spottriagering/telefontriagering skal indgå i RHP s uddannelse i triage. Se evt. på hvordan 1813 gebærder sig i forhold til denne metode. Birgitte Vejstrup anbefaler, at medarbejderne undervises i de metoder, de i forvejen har, men undervises i at bruge dem i andre rum, end hvad de er vant til. Birgitte Hartvig Schousboe tilkendegiver, at en internetbaseret behandling vil være ressourcebesparende. Birgitte Welcher indstiller, at udgående teams skal kompetenceudvikles i kommunikation samt akut behandling. Birgitte Vejstrup gør opmærksom på, at socialrådgiverne har gode kompetencer indenfor samarbejde mellem faggrupper og på tværs. En plan for den akutte ambulante indsats i Region Hovedstadens Psykiatri er under udarbejdelse. Omstillingen til mere akut ambulant behandling afføder behov for overblik over hvilke kompetenceudviklingsbehov, som indsatsen vil skabe. Dette drøftes i forum for ledelse og uddannelse. Bilag Power Point oplæg fremlægges på mødet.

6 Punkt 5 Uddannelse af tværfagligt personale i kognitive metoder. Det indstilles, at forum for ledelse og uddannelse beslutter: At de centrale tværfaglige kognitive kurser erstattes af lokale tværfaglige (miljøterapeutiske) kognitive uddannelsesforløb. At Skolen for Evidensbaseret Psykoterapi fremover bistår med lokale kognitive uddannelsesforløb på de afdelinger, der har behov for det. Disse uddannelsesforløb tilrettelægges sammen med de lokale ledelser og har allerede fundet sted på Psykiatrisk Center København, Psykiatrisk Center Amager og Psykiatrisk Center Frederiksberg. At skolen tilbyder lederne en kognitiv coaching uddannelse med henblik på at øge kompetencen terapeutisk og organisatorisk for at understøtte de tværfagliges uddannelse og daglige kliniske opgaver. en blev tiltrådt. Det blev i 2010 besluttet at implementere de kognitive metoder i miljøet overalt i Region Hovedstadens Psykiatri. Skolen for Evidensbaseret Psykoterapi har siden da uddannet læger og psykologer til specialister i kognitiv terapi. Der afsluttes et hold hvert andet år. Da kursisterne kommer fra alle centre er hensigten, at de viderebringer de psykoterapeutiske kompetencer til deres lokale arbejdsplads. I overgangsfasen har det været nødvendigt, at Skolen for Evidensbaseret Psykoterapi også varetog uddannelse af flere tværfaglige hold om året. Det har imidlertid nogle steder været vanskeligt for de nyuddannede at bruge deres nye kompetencer lokalt, hvis deres arbejdsplads ikke anvender metoden i det daglige kliniske arbejde og der ikke lokalt er supervision. Det er desuden umuligt at dække behovene. Og dem vi uddannet har svært ved at bruge det, når de kommer tilbage på afdelingen, hvor det slet ikke er implementeret. Derfor har det været nødvendigt at designe skræddersyede forløb/uddannelser tilpasset den enkelte afdelings behov og de diagnostiske grupper, der arbejdes med. Skolen har specialiseret sig i dette og kan også fremover bistå med at vise vejen. For dem der har brug for det kan tværfaglige lokale kurser implementeres med hjælp fra Skolen for Evidensbaseret Psykoterapi. Men ansvaret ligger fremover lokalt. Det har også vist sig, at lokale uddannelser har størst succes, når ledelserne er veluddannede i de kognitive metoder og kan anvende dem i ledelse og organisation.

7 Der er således brug for særlige ledelseskurser i kognitiv coaching til at imødekomme dette behov. Bilag PowerPoint oplæg, der vil blive præsenteret på mødet. 6. Evaluering af mødet Der var stor tilfredshed med mødet og brugbarheden af input fra brugerrepræsentanterne blev fremhævet.

REFERAT. Dagsordenspunkter: Møde i: Forum for ledelse og uddannelse

REFERAT. Dagsordenspunkter: Møde i: Forum for ledelse og uddannelse REFERAT Møde i: Forum for ledelse og uddannelse J.nr.: 200719092 Dato/tidspunkt: 5. maj 2015, kl. 8.00-10.00 Sted/lokale: Kristineberg, lokale 5.03a Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz (formand) Centerchef

Læs mere

Brugerrepræsentant Gudmunda Arnardottir Brugerrepræsentant Trine Aukdal Udviklingskonsulent HR Afdelingen Freja Andersen (referent)

Brugerrepræsentant Gudmunda Arnardottir Brugerrepræsentant Trine Aukdal Udviklingskonsulent HR Afdelingen Freja Andersen (referent) REFERAT Møde i: Forum for Ledelse og Uddannelse Dato: 5. september 2017 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Lokale 009, Kristineberg 3 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz, formand Centerchef PC Ballerup Rene Priess,

Læs mere

Ulla Rasmussen, HR Chef Helle Sørensen, udviklingskonsulent, HR Afdelingen Line Juul Christensen, specialkonsulent, HR Afdelingen

Ulla Rasmussen, HR Chef Helle Sørensen, udviklingskonsulent, HR Afdelingen Line Juul Christensen, specialkonsulent, HR Afdelingen HR Afdelingen REFERAT Møde i: Forum for ledelse og uddannelse Dato: 31. januar 2017 Kl.: kl. 8.00-10.00 Sted: Kristineberg, lokale 5.01 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz (formand) Centerchef PC Glostrup

Læs mere

Referat. Dagsordenspunkter: HR chef Ulla Rasmussen Klinikchef PC Sct. Hans Anne Thalsgård Jørgensen

Referat. Dagsordenspunkter: HR chef Ulla Rasmussen Klinikchef PC Sct. Hans Anne Thalsgård Jørgensen Referat Møde i: Forum for ledelse og uddannelse J.nr.: 200719092 Dato/tidspunkt: 23. juni 2015, kl. 8.00-10.00 Sted/lokale: Kristineberg, lokale 0.09 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz (formand) Centerchef

Læs mere

Afbud: Brugerrepræsentant Gudmunda Arnardottir Klinikchef PC Amager Rene Sjælland

Afbud: Brugerrepræsentant Gudmunda Arnardottir Klinikchef PC Amager Rene Sjælland Direkte 38640001 Møde i: Forum for Ledelse og Uddannelse Dato: 4. september 2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Lokale 5.01, Kristineberg 3, 5. sal Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz, formand Centerchef PC Ballerup

Læs mere

Direkte REFERAT

Direkte REFERAT REFERAT Direkte 38640001 Møde i: Forum for Ledelse og Uddannelse Dato: 6. marts 2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Lokale 0.09, Kristineberg 3 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz, formand Centerchef PC Sct. Hans

Læs mere

Afbud: Brugerrepræsentant Trine Aukdal Fællestillidsrepræsentant FOA/ PC Nordsjælland Britt Christensen

Afbud: Brugerrepræsentant Trine Aukdal Fællestillidsrepræsentant FOA/ PC Nordsjælland Britt Christensen REFERAT Direkte 38640001 Møde i: Forum for Ledelse og Uddannelse Dato: 14. november 2017 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Lokale 009, Kristineberg 3 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz, formand Centerchef PC Ballerup

Læs mere

Tema: Forbedringsarbejdet i RHP

Tema: Forbedringsarbejdet i RHP Direkte 38640001 Møde i: Forum for Ledelse og Uddannelse Dato: 9. januar 2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Lokale 5.01, Kristineberg 3 Deltagere: Vicedirektør Anne Hertz, formand Centerchef PC Ballerup René

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 24. maj 2016 Kl.: 08:30-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 0.

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 24. maj 2016 Kl.: 08:30-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 0. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 26. maj

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 8. november 2016

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 8. november 2016 Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 8. november

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 02.06.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Centerchef

Læs mere

REFERAT. deltagere. Øvrige. Deltagere: Berit Schwartz (teamleder Kvalitets- og udviklingsafdelingen) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen

REFERAT. deltagere. Øvrige. Deltagere: Berit Schwartz (teamleder Kvalitets- og udviklingsafdelingen) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 21. september

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af referat af mødet den 9. juni (5 min.) 2. Projekt: Børn som pårørende v. Katrine Frydendahl (20 min)

REFERAT. 1. Godkendelse af referat af mødet den 9. juni (5 min.) 2. Projekt: Børn som pårørende v. Katrine Frydendahl (20 min) REFERAT Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 25. august 2015 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 5.01 Deltagere: Anne Heurlin (overlæge BUC), Ane Kristine

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 6. december 2016

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 6. december 2016 Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 6. december

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Udviklingschef PC Ballerup Louise Bangsgaard Leder af CVI Allan Lohmann Patientlogistiskchef Jacob Bille Krogh

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Udviklingschef PC Ballerup Louise Bangsgaard Leder af CVI Allan Lohmann Patientlogistiskchef Jacob Bille Krogh Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 30.10.2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere:

Læs mere

REFERAT. Økonomi- og planlægningschef Sven Knudsen Teamleder, Kvalitets- og Udviklingsafd. (KUA), Marie Louise Shee. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Økonomi- og planlægningschef Sven Knudsen Teamleder, Kvalitets- og Udviklingsafd. (KUA), Marie Louise Shee. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 8.3.16 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør Martin

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af referat af kick-off workshop. 2. Siden sidst. 3. Årshjul 2015 v. Kristen Kistrup (15 min.)

REFERAT. 1. Godkendelse af referat af kick-off workshop. 2. Siden sidst. 3. Årshjul 2015 v. Kristen Kistrup (15 min.) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen REFERAT Kristineberg 3 2100 København Ø. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 21. april 2015 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 5.12.2017 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

Dialogforum. 23. november 2015

Dialogforum. 23. november 2015 Dialogforum 23. november 2015 Projektleder Marie Løkke og underviser med brugererfaring Mads Lange Skolen for Recovery, Region Hovedstadens Psykiatri Psykiatrisk Center Ballerup Hvor kommer Skolen for

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør) René Priess (næstformand & centerchef PC Ballerup)

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør) René Priess (næstformand & centerchef PC Ballerup) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk REFERAT Web www.psykiatri-regionh.dk Den 23. august

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 27.2.2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 11. oktober 2016

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 11. oktober 2016 Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 11. oktober

Læs mere

Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 29. marts 2016 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 0.

Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 29. marts 2016 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 0. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk Dato: 7. april 2016 Møde

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen. Region Hovedstadens Psykiatri - En del af Københavns Universitetshospital

REFERAT. Deltagere: Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen. Region Hovedstadens Psykiatri - En del af Københavns Universitetshospital Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk Dato: 18. november 2015

Læs mere

Til stede under pkt. 3 om projekt Børn som pårørende i psykiatrien Katrine Frydendahl, Sekretariats- og

Til stede under pkt. 3 om projekt Børn som pårørende i psykiatrien Katrine Frydendahl, Sekretariats- og Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 23. august

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag Kl.: Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.

REFERAT. Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag Kl.: Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0. Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 08.09.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 11.08.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 26. april 2016

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Dato: 26. april 2016 Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Dato: 26. april

Læs mere

Møde i: SFR Psykiatri Dato: 6. maj 2013 Kl.: 13.. 15.00 Sted: 5.03b

Møde i: SFR Psykiatri Dato: 6. maj 2013 Kl.: 13.. 15.00 Sted: 5.03b Kvalitets- og Udviklingsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Møde i: SFR Psykiatri Dato: 6. maj 2013 Kl.: 13.. 15.00 Sted: 5.03b Telefon 45 11 20 00 Direkte 45 11 20 95 Fax 45 11 20 07 Mail Jeanet.Kragerup@regionh.dk

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 5.01.

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang. Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, lokale 5.01. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk Dato: 15. december 2015

Læs mere

Øvrige deltagere på mødet: Lone Damsø, Kvalitetskonsulent, Kvalitets- og Udviklingsafdelingen

Øvrige deltagere på mødet: Lone Damsø, Kvalitetskonsulent, Kvalitets- og Udviklingsafdelingen Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk Dato: 2. februar 2016

Læs mere

Katrine Overballe og Benedicte Schou fra Kvalitets- og Udviklingsafdelingen deltager under punkt 5 og 6 om patientfeedback.

Katrine Overballe og Benedicte Schou fra Kvalitets- og Udviklingsafdelingen deltager under punkt 5 og 6 om patientfeedback. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Den 4. april 2017

Læs mere

Beslutning og hvem gør hvad? Emne & Ansvarlig Hvad skal vi opnå med mødeemnet? Tid (min.)

Beslutning og hvem gør hvad? Emne & Ansvarlig Hvad skal vi opnå med mødeemnet? Tid (min.) Dagsorden og beslutningsreferat for Møde i Dialogforum for patienter, pårørende og ledelsen på PC Amager. Dato og tidspunkt: 13. marts 2017 kl. 15.30-17.00. Sted: Psykiatrisk Center Amager, Digevej 110

Læs mere

Bettina Skovmand Børne- og ungdomspsykiatrien, afdeling Glostrup Birthe Andersson Ballerup Kommune (formand børn) (afbud)

Bettina Skovmand Børne- og ungdomspsykiatrien, afdeling Glostrup Birthe Andersson Ballerup Kommune (formand børn) (afbud) Sekretariats og Kommunikationsafdelingen REFERAT Møde i: Samordningsudvalg midt Dato: 28.08.2014 Kl.: 14.00 16.00 Sted: Psykiatrisk Center Ballerup Maglevænget 2 2750 Ballerup Bygning 2 (tæt ved indkørslen

Læs mere

Lone Tonsgaard, pkt. 3 om monitorering af tvang

Lone Tonsgaard, pkt. 3 om monitorering af tvang Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk Dato: 6. november 2015

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 26.9.2017 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 7.11.2017 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.09 (OBS lige overfor

Læs mere

SKOLEN FOR RECOVERY. Årsrapport for Marts 2019

SKOLEN FOR RECOVERY. Årsrapport for Marts 2019 SKOLEN FOR RECOVERY Årsrapport for 2018 Marts 2019 Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery Psykiatrisk Center Ballerup Region Hovedstadens Psykiatri http://www.skolen-for-recovery.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 19. februar 2019 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø,

REFERAT. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 19. februar 2019 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København Ø, Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk REFERAT Web www.psykiatri-regionh.dk Den 19. februar

Læs mere

Brugeren som samarbejdspartner

Brugeren som samarbejdspartner Velkommen til temadagen: Brugeren som samarbejdspartner 20. November 2013 Velkommen Søren Bredkjær Vicedirektør i Psykiatrien, Region Sjælland Dagens program Input Hvad synes I? Velkomst Dialog under fest

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 25.09.2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere:

Læs mere

Region Hovedstadens Psykiatri. Resultataftale 2014. Psykiatrisk Center Nordsjælland. Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri. Resultataftale 2014. Psykiatrisk Center Nordsjælland. Region Hovedstadens Psykiatri Region Hovedstadens Psykiatri Resultataftale 2014 Psykiatrisk Center Nordsjælland Region Hovedstadens Psykiatri Introduktion Denne resultataftale beskriver de driftsmål og indsatsområder, som PC Nordsjælland

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 05.05.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

Evaluering af klinik på modul 1. Efterår (klinikperiode uge 39-40) DIA studerende

Evaluering af klinik på modul 1. Efterår (klinikperiode uge 39-40) DIA studerende Evaluering af klinik på modul 1 Efterår 2015 (klinikperiode uge 39-40) DIA studerende 1 Indholdsfortegnelse Gennemførelsesoversigt... 3 Gennemførelsesoversigt primær... 3 Gennemførelsesoversigt for psykiatri...

Læs mere

Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT

Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for Patientbehandling Dato: 13.november 2018 Kl.: 8.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.09 Deltagere: Vicedirektør Peter Treufeldt Centerchef

Læs mere

Referat fra møde i Specialuddannelsesrådet for Specialuddannelsen for sygeplejersker i psykiatrisk sygepleje den 16. januar 2015

Referat fra møde i Specialuddannelsesrådet for Specialuddannelsen for sygeplejersker i psykiatrisk sygepleje den 16. januar 2015 Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Uddannelsesregion Øst Hold 17 Referat godkendt den 3. februar 2015 Roskilde den 3. februar 2015 IR/RDA Referat fra møde i Specialuddannelsesrådet for Specialuddannelsen

Læs mere

Shared care Psykiatri og kommunale misbrugscentre. Patienter med dobbeltdiagnoser: Psykisk lidelse og rusmiddelmisbrug

Shared care Psykiatri og kommunale misbrugscentre. Patienter med dobbeltdiagnoser: Psykisk lidelse og rusmiddelmisbrug STOFMISBRUG 2020 KABS KONFERENCE 19-20 MARTS 2013. Shared care Psykiatri og kommunale misbrugscentre Patienter med dobbeltdiagnoser: Psykisk lidelse og rusmiddelmisbrug Konst. Klinikchef Mette Brandt-

Læs mere

SKOLEN FOR RECOVERY. Skolen for Recovery. Årsrapport for november 2018

SKOLEN FOR RECOVERY. Skolen for Recovery. Årsrapport for november 2018 SKOLEN FOR RECOVERY Årsrapport for 2017 november 2018 Kompetencecenter for Rehabilitering og Recovery Psykiatrisk Center Ballerup Region Hovedstadens Psykiatri http://www.skolen-for-recovery.dk 1 : Årsrapport

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Kvalitets- og Udviklingschef Mette Bertelsen Brugerrepræsentant: Kim Bach Klinikchef BUC Birgitte Borgbjerg Moltke

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Kvalitets- og Udviklingschef Mette Bertelsen Brugerrepræsentant: Kim Bach Klinikchef BUC Birgitte Borgbjerg Moltke Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 03.11.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 16.8.2016 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør

Læs mere

Roskilde den 30. januar 2014 IMR/RDA

Roskilde den 30. januar 2014 IMR/RDA Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Uddannelsesregion Øst Hold 16 Referat godkendt den 30. januar 2014 Roskilde den 30. januar 2014 IMR/RDA Referat fra møde i Specialuddannelsesrådet for Specialuddannelsen

Læs mere

Psykiatri og handicapudvalgets møde den 7. marts 2011. Emne: Opfølgning på udmøntning af 77 mio.kr.

Psykiatri og handicapudvalgets møde den 7. marts 2011. Emne: Opfølgning på udmøntning af 77 mio.kr. REGION HOVEDSTADEN Psykiatri og handicapudvalgets møde den 7. marts 2011 Sag nr. 4 Emne: Opfølgning på udmøntning af 77 mio.kr. Bilag 1 Til: Psykiatri og handicapudvalget Koncern Plan og Udvikling Enhed

Læs mere

Hospitals- og psykiatriplan 2020

Hospitals- og psykiatriplan 2020 Region Hovedstaden Hospitals- og psykiatriplan 2020 Kort fortalt De væsentligste temaer og ændringer frem mod 2020 Fra høringsudkastet. Læs mere på www.regionh.dk/ hospitalsplan hospitalerne 2020 Gribskov

Læs mere

REFERAT. Gæst vedr. punkt 3: Teamleder Marie Louise Shee, RHP. Gæst vedr. punkt 4: Konsulent Marianne Meinertz, RHP

REFERAT. Gæst vedr. punkt 3: Teamleder Marie Louise Shee, RHP. Gæst vedr. punkt 4: Konsulent Marianne Meinertz, RHP Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Møde i: SFR Psykiatri Dato: 11. sept. 2017 Kl.: 8:30-10.30 Sted: Mødelokale 5.01, Kristineberg 3, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Overlæge Jimmi Nielsen, PC Glostrup (faglig

Læs mere

Psykiatri. Januar 2013. Virksomhedsplan 2013 RECOVERY FORBEDRINGSKULTUR SAMMENHÆNGENDE OG SIKRE PATIENTFORLØB BØRN I PSYKIATRIEN DIALOG OG SAMARBEJDE

Psykiatri. Januar 2013. Virksomhedsplan 2013 RECOVERY FORBEDRINGSKULTUR SAMMENHÆNGENDE OG SIKRE PATIENTFORLØB BØRN I PSYKIATRIEN DIALOG OG SAMARBEJDE Januar 2013 Psykiatri Virksomhedsplan 2013 RECOVERY FORBEDRINGSKULTUR SAMMENHÆNGENDE OG SIKRE PATIENTFORLØB BØRN I PSYKIATRIEN DIALOG OG SAMARBEJDE Grafisk design: RegionH Design Foto: Phillip Drago Jørgensen

Læs mere

Birgitte Welcher centerchef. Psykiatrisk Center Hvidovre (afbud) Bodil Tøndborg leder af børnehandicap, Hvidovre Kommune

Birgitte Welcher centerchef. Psykiatrisk Center Hvidovre (afbud) Bodil Tøndborg leder af børnehandicap, Hvidovre Kommune Sekretariats og Kommunikationsafdelingen REFERAT Møde i: Samordningsudvalg syd Dato: 30.04.2014 Kl.: 14.00 16.00 Sted: Ishøj Kommune Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj 9. sal Deltagere: Anette Baltzersen leder

Læs mere

HOSPITALS- OG PSYKIATRIPLAN 2020

HOSPITALS- OG PSYKIATRIPLAN 2020 Region Hovedstaden HOSPITALS- OG PSYKIATRIPLAN 2020 KORT FORTALT DE VÆSENTLIGSTE TEMAER OG ÆNDRINGER FREM MOD 2020 APRIL 2013 HOSPITALERNE 2020 REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI 2020 PC Sct. Hans PC Nordsjælland

Læs mere

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Referatet godkendt 26. april 2010. Specialuddannelsen Psykiatrisk Center Sct. Hans Tofteparken, Bygning 147,1.sal Referat nr. 51 Side 216-221 NM/BKK/jen Referat

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør) René Priess (næstformand & centerchef PC Ballerup)

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør) René Priess (næstformand & centerchef PC Ballerup) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk REFERAT Web www.psykiatri-regionh.dk Den 21. februar

Læs mere

REFERAT. Kvalitets- og Udviklingsafdelingen

REFERAT. Kvalitets- og Udviklingsafdelingen Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for Patientbehandling Dato: 10.april 2018 Kl.: 8.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 5.03b Deltagere: Vicedirektør Peter Treufeldt (formand)

Læs mere

Sekretariats- og Kommunikations- afdelingen Telefon Direkte Fax Mail Web REFERAT Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang 26.

Sekretariats- og Kommunikations- afdelingen Telefon Direkte Fax Mail Web REFERAT Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang 26. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk REFERAT Web www.psykiatri-regionh.dk Den 2. juli 2018

Læs mere

REFERAT. deltagere. Louise Rasmussen (klinikchef PC Ballerup) Nina Staal (overlæge BUC) Jesper Bak (Forskningsleder PC Sct.

REFERAT. deltagere. Louise Rasmussen (klinikchef PC Ballerup) Nina Staal (overlæge BUC) Jesper Bak (Forskningsleder PC Sct. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. REFERAT Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 26. september 2017 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3,

Læs mere

Dagsordenspunkter: Peter bød velkommen og præsenterede dagsordenen, med emner indenfor behandling, opfølgning på behandling samt servicekultur.

Dagsordenspunkter: Peter bød velkommen og præsenterede dagsordenen, med emner indenfor behandling, opfølgning på behandling samt servicekultur. Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for Patientbehandling Dato: 1.november 2016 Kl.: 8.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.09 Deltagere: Vicedirektør Peter Treufeldt (formand)

Læs mere

Indsatsbeskrivelse for psykiatrisamarbejdet

Indsatsbeskrivelse for psykiatrisamarbejdet Indsatsbeskrivelse for psykiatrisamarbejdet Journal nr: 14000943 27-02-2014 Formål (opgave): Konsulenterne i psykiatrisamarbejdet arbejder for patientforløb af høj kvalitet på tværs af sektorer herunder

Læs mere

REFERAT. Kvalitets- og Udviklingsafdelingen. Kristineberg København Ø. Telefon Fax Mail

REFERAT. Kvalitets- og Udviklingsafdelingen. Kristineberg København Ø. Telefon Fax Mail Kvalitets- og Udviklingsafdelingen REFERAT Møde i: Sundhedsfagligt Råd Psykiatri Dato: 19. januar, 2017 Kl.: 8.00-10.00 Sted: Mødelokale 5.03b, Kristineberg 3, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Vicedirektør Peter

Læs mere

Kompetencecenter for Psykoterapi Specialistuddannelse i KAT 2018/2019

Kompetencecenter for Psykoterapi Specialistuddannelse i KAT 2018/2019 Kompetencecenter for Psykoterapi Specialistuddannelse i KAT 2018/2019 Indhold Uddannelsen giver en grundig indføring i Kognitiv Adfærdsterapi (KAT) med henblik på at opnå specialisering. Der undervises

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange Dato: Tirsdag 1.12.15 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere: Direktør Martin

Læs mere

Ulrikke Bryde Nielsen, konsulent, Center for Sundhed, Region Hovedstaden

Ulrikke Bryde Nielsen, konsulent, Center for Sundhed, Region Hovedstaden Møde i: Arb.gruppen vedr. genoptræning, rehabilitering og hjælpemidler Dato: 13. november 2015 Kl.: Kl. 13.00-15.00. Der serveres frokost, og kaffe/the. Sted: Hjælpemiddelcenteret, Ndr Fasanvej 57, vej

Læs mere

Region Hovedstadens Psykiatri. Resultataftale 2015. Psykiatrisk Center Amager. Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatri. Resultataftale 2015. Psykiatrisk Center Amager. Region Hovedstadens Psykiatri Region Hovedstadens Psykiatri Resultataftale 2015 Psykiatrisk Center Amager Region Hovedstadens Psykiatri Introduktion Denne resultataftale beskriver de driftsmål og strategiske initiativer, som Psykiatrisk

Læs mere

REFERAT. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen. Region Hovedstadens Psykiatri - En del af Københavns Universitetshospital

REFERAT. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen. Region Hovedstadens Psykiatri - En del af Københavns Universitetshospital Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk Web www.psykiatri-regionh.dk REFERAT Den 9. februar

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 26.03.2019 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere:

Læs mere

Økonomi- og Planlægningsafdelingen. Nordre Ringvej Glostrup. Telefon Direkte Web

Økonomi- og Planlægningsafdelingen. Nordre Ringvej Glostrup. Telefon Direkte Web Økonomi- og Planlægningsafdelingen Møde i: Sundhedsfagligt Råd for Lungesygdomme Dato: 3. juni 2014 Kl.: 13.00 14.00 Sted: Auditorium B Lokaleoversigt vedlagt Deltagere: Vicedirektør Susanne Poulsen (formand),

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 21.08. 2018 Kl.: 08.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere:

Læs mere

Ebbe Holm Gladsaxe Kommune, Social- og handicapchef Elsebet Schultz (kommunal formand) Gentofte Kommune, Afdelingschef

Ebbe Holm Gladsaxe Kommune, Social- og handicapchef Elsebet Schultz (kommunal formand) Gentofte Kommune, Afdelingschef Sekretariatet for samordningsudvalget midt Psykiatrien DAGSORDEN OG REFERAT Møde i: Samordningsudvalg midt Psykiatrien Dato: 30.11. 2017 Kl.: 14.00 16.00 Sted: Psykiatrisk Center Ballerup Bygning 24, (nemmest

Læs mere

Patienter og pårørendes oplevelser i Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser

Patienter og pårørendes oplevelser i Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Patienter og pårørendes oplevelser i Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser i Region Hovedstadens

Læs mere

Faglig profil for ansøgere til H-stilling i specialet psykiatri

Faglig profil for ansøgere til H-stilling i specialet psykiatri Faglig profil for ansøgere til H-stilling i specialet psykiatri Danske Regioner har bedt de videnskabelige selskaber om at udarbejde en faglig profil, der fremover skal anvendes som vurderingsgrundlag

Læs mere

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje

Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Referat godkendt den 2. marts 2010 Specialuddannelsen Sct. Hans Tofteparken, Bygning 147,1.sal Referat nr. 51 Side 210-215 NM/BKK/jen Referat fra mødet i Specialuddannelsesrådet

Læs mere

Patientens behov og lægens efteruddannelse

Patientens behov og lægens efteruddannelse Patientens behov og lægens efteruddannelse Medlemsmøde Lægeforeningen Hovedstaden den 26. maj 2014 Region Hovedstadens rolle og ansvar Region Hovedstaden som arbejdsgiver Arbejdsgiverforpligtelse Hvem

Læs mere

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør)

REFERAT. Deltagere: Anne Hertz (formand & vicedirektør) Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Telefon 3864 0000 Direkte 38640078 Fax 3864 0007 Mail psykiatri@regionh.dk REFERAT Web www.psykiatri-regionh.dk Den 31. oktober

Læs mere

Orientering/drøftelse: Der orienteres om relevante emner bordet rundt og der gives status på portefølje

Orientering/drøftelse: Der orienteres om relevante emner bordet rundt og der gives status på portefølje Kvalitets- og Udviklingsafdelingen DAGSORDEN Møde i: Forum for Patientbehandling Dato: 10. maj 2016 Kl.: 8.00-10.00 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.0.9 Deltagere: Centerchef Per Sørensen (næstformand)

Læs mere

Ulrikke Bryde Nielsen, konsulent, Center for Sundhed, Region Hovedstaden

Ulrikke Bryde Nielsen, konsulent, Center for Sundhed, Region Hovedstaden Møde i: Arb.gruppen vedr. genoptræning, rehabilitering og hjælpemidler Dato: 13. november 2015 Kl.: Formøde kl. 9.00 og ordinært møde kl. 10-12.00. Der serveres frokost, og kaffe/the. Sted: Hjælpemiddelcenteret,

Læs mere

Eva Stokbro Jensen Københavns Kommune, Mål og rammekontoret

Eva Stokbro Jensen Københavns Kommune, Mål og rammekontoret Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen REFERAT Møde i: Samordningsudvalget for psykiatri planområde Byen Dato: 01.10.2013 Kl.: 13.30 15.00 Sted: Københavns Rådhus, Hovedkassen (indgang fra Rådhusets

Læs mere

Behandling af dobbeltdiagnose patienter i Region H. Struktur, pakkeforløb, koordinerende indsatsplaner

Behandling af dobbeltdiagnose patienter i Region H. Struktur, pakkeforløb, koordinerende indsatsplaner Behandling af dobbeltdiagnose patienter i Region H. Struktur, pakkeforløb, koordinerende indsatsplaner Klinikchef Anne Thalsgård Jørgensen Afdeling M, PC-SHH D. 13.11.2014 Strukturen for behandlingen af

Læs mere

Fælles temamøde om det tværsektorielle samarbejde i psykiatrien. Frederiksberg Rådhus den 8. april 2019

Fælles temamøde om det tværsektorielle samarbejde i psykiatrien. Frederiksberg Rådhus den 8. april 2019 Fælles temamøde om det tværsektorielle samarbejde i psykiatrien Frederiksberg Rådhus den 8. april 2019 Program Kl. 14.00 14.05 Kl. 14.05 14.10 Kl. 14.10 15.20 Kl. 15.20 15.25 Kl. 15.25 15.30 Velkomst og

Læs mere

Patienter og pårørendes oplevelser af Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser

Patienter og pårørendes oplevelser af Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen Patienter og pårørendes oplevelser af Region Hovedstadens Psykiatri - Sammendrag af de regionale undersøgelser af patient- og pårørendeoplevelser i Region Hovedstadens

Læs mere

Børn som pårørende i psykiatrien Stikprøve Bilag 9 10

Børn som pårørende i psykiatrien Stikprøve Bilag 9 10 Børn som pårørende i psykiatrien Stikprøve Bilag 9 10 Bilag: 9 Kapitel 3.2 Stikprøve Bilag nr. 9 Overblik over populationen og stikprøven Her får I et overblik over hvordan populationen og stikprøven er

Læs mere

Psykiatri. VELKOMMEN til F-ACT team Fleksibel udgående og opsøgende psykiatrisk behandling

Psykiatri. VELKOMMEN til F-ACT team Fleksibel udgående og opsøgende psykiatrisk behandling Psykiatri VELKOMMEN til F-ACT team Fleksibel udgående og opsøgende psykiatrisk behandling 2 Navn: Kontaktlæge: Kontaktperson(er): Telefon: VELKOMMEN F-ACT teams er en måde at organisere det psykiatriske

Læs mere

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet:

REFERAT. Øvrige deltagere på mødet: Økonomi- og Planlægningsafdelingen REFERAT Møde i: Forum for standardiserede og effektive arbejdsgange (FSEA) Dato: Tirsdag 18.06.2019 Kl.: 08.00-09.45 Sted: Kristineberg 3, mødelokale 0.08 Deltagere:

Læs mere

Uddannelsen til specialist i psykoterapi

Uddannelsen til specialist i psykoterapi Uddannelsen til specialist i psykoterapi Målsætning Målsætningen er, at speciallægen opnår psykoterapeutisk kompetence og færdighed til selvstændigt og rutineret at udføre psykoterapi. Specialisten opnår

Læs mere

Gitte Overgaard Allerød Kommune (afbud) Gitte Rasmussen Børne- og ungdomspsykiatrien, RHP (afbud)

Gitte Overgaard Allerød Kommune (afbud) Gitte Rasmussen Børne- og ungdomspsykiatrien, RHP (afbud) Sekretariats og Kommunikationsafdelingen REFERAT Møde i: Samordningsudvalget for psykiatri planområde nord Dato: 19.04.2013 Kl.: 12.00 14.00 Sted: Psykiatrisk Center Nordsjælland Dyrehavevej 48 Indgang

Læs mere

Mødereferat J.nr.: U0200-7-04-119-10 Ref: RESC Dato: 18. marts 2011

Mødereferat J.nr.: U0200-7-04-119-10 Ref: RESC Dato: 18. marts 2011 Mødereferat J.nr.: U0200-7-04-119-10 Ref: RESC Dato: 18. marts 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalg for Fysioterapeutuddannelsen Dato: 07-01-2011 Tid: 10-14 Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødeleder:

Læs mere

Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Dagsorden Mødedato: Torsdag den 2. juni 2016 Starttidspunkt: Fællesmøde kl. 13.00 14.00 Monofagligt møde kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Mødesekretær: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark

Læs mere

Katrine Frydendahl, projektleder børn som pårørende deltager under punkt 3. Lone Tonsgaard, projektleder deltager under punkt 5.

Katrine Frydendahl, projektleder børn som pårørende deltager under punkt 3. Lone Tonsgaard, projektleder deltager under punkt 5. Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen REFERAT Kristineberg 3 2100 København Ø. Møde i: Forum for Recovery, Patientsikkerhed og Tvang Dato: 12. maj 2015 Kl.: 08:00-10:00 Sted: Kristineberg 3, 2100 København

Læs mere

1) Orientering v/ formandskabet

1) Orientering v/ formandskabet Kvalitets- og Udviklingsafdelingen Kristineberg 3 2100 København Ø. Møde i: SFR BUP Dato: 25. februar 2013 Kl.: 9.00 11.00 Sted: Kristineberg 3, 2100 Kbh. Ø Telefon 45 11 20 00 Direkte 45 11 20 95 Fax

Læs mere

Referat godkendt den 10. april 2014

Referat godkendt den 10. april 2014 Specialuddannelsen i Psykiatrisk Sygepleje Uddannelsesregion Øst Hold 16 Referat godkendt den 10. april 2014 Roskilde den 10. april 2014 IR/RDA Referat fra møde i Specialuddannelsesrådet for Specialuddannelsen

Læs mere

Projektbeskrivelse. Projektejer Anne Hertz. Projekts navn Recoveryskole i Region Hovedstadens Psykiatri. Projektleder Louise Holm

Projektbeskrivelse. Projektejer Anne Hertz. Projekts navn Recoveryskole i Region Hovedstadens Psykiatri. Projektleder Louise Holm Projektbeskrivelse Projekts navn Recoveryskole i Region Hovedstadens Psykiatri Projektleder Louise Holm Projektejer Anne Hertz Dato 15. oktober 2014 Indsatsområde i Virksomhedsplan Recovery Recovery-orientering

Læs mere

DAGSORDEN OG REFERAT. Sekretariatet for samordningsudvalget byen Psykiatrien

DAGSORDEN OG REFERAT. Sekretariatet for samordningsudvalget byen Psykiatrien Sekretariatet for samordningsudvalget byen Psykiatrien DAGSORDEN OG REFERAT Møde i: Samordningsudvalg byen Psykiatrien Dato: 06.12. 2017 Kl.: 14.00 16.00 Sted: Region Hovedstadens Psykiatri Kristineberg

Læs mere

REFERAT. Møde i: Samordningsudvalg - byen Dato: 25.04.2014 Kl.: 9.00 11.00 Sted: Region Hovedstadens Psykiatri. Kristineberg 3

REFERAT. Møde i: Samordningsudvalg - byen Dato: 25.04.2014 Kl.: 9.00 11.00 Sted: Region Hovedstadens Psykiatri. Kristineberg 3 Sekretariats og Kommunikationsafdelingen REFERAT Møde i: Samordningsudvalg byen Dato: 25.04.2014 Kl.: 9.00 11.00 Sted: Region Hovedstadens Psykiatri Kristineberg 3 2100 København Ø Mødelokale 5.01 Deltagere:

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden til møde i Arbejdsgruppen vedr. samarbejdet på børneområdet den 1. juni 2017.

DAGSORDEN. Dagsorden til møde i Arbejdsgruppen vedr. samarbejdet på børneområdet den 1. juni 2017. DAGSORDEN Møde i: Arbejdsgruppen vedr. samarbejdet på børneområdet Dato: 1. juni 2017 Kl.: 14.00-16.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Rådhustoppen på 4. sal, Rådhus Alle 7, 2860 Søborg Deltagere: Linda Malmgren,

Læs mere

Evt. tid (min.) Referat og eventuel beslutning. mødeemnet? At dele gensidige oplevelser og erfaringer

Evt. tid (min.) Referat og eventuel beslutning. mødeemnet? At dele gensidige oplevelser og erfaringer Referat for møde: Dialogforum for sindslidende på Amager Dato og tidspunkt: 27. marts 2014 kl. 16.00-17.20. Sted: Psykiatrisk Center Amager, Centerledelsen, 1. sal, Digevej 110, 2300 København S (Vers.

Læs mere