- os ude på landet...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- os ude på landet..."

Transkript

1 Til kontorer Marts os ude på landet... Zdravstvujte - Hello there! Internettet har gjort jordkloden til et overskueligt sted, hvor alle lynhurtigt kan komme i kontakt med alle. Det har Tilsted Communication på det seneste oplevet tre opløftende eksempler på. Baggrunden er, at når bureauet laver PR-arbejde for kunderne og bl.a. forsyner medierne med pressemeddelelser, lægger vi helt automatisk en kopi ud på vor egen hjemmeside på Internettet. Det har givet resultat ude i den store verden for både Europas førende producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S i Køge, og Jydepejsen A/S, der producerer brændeovne i Nr. Felding uden for Holstebro. Tilsted Communications Inge-Lise Dinesen spærrede en morgen øjnene ekstra op, da hun tømte bureauets postboks for . Hun havde fået brev fra Russian Federation i Moskva, som gerne ville købe parketgulve fra Junckers, og som derfor manglede hjælp til at finde virksomhedens distributører i Rusland. Inge-Lise sendte naturligvis omgående den herlige meddelelse videre til Køge. Nogenlunde samme situation oplevede Bent Tilsted en morgenstund, hvor han havde fået brev fra USA. Budskabet var, at man på bureauets hjemmeside havde læst om Jydepejsen og derfor gerne ville købe nogle ovne. Den henvendelse blev fluks overbragt direktør Sven Brixen i Nr. Felding. De to oplevelser med et "zdravstvujte" til Junckers og et "hello there" til Jydepejsen har bestyrket os i troen på, at PR nytter, og at Internettet er en farbar vej at følge i fremtiden.

2 Fotograf kalender Medarbejderne hos Tele Danmark kommer i år til at lære en ung vestjysk fotograf nærmere at kende. Faktisk får de meget svært ved at overse, hvad han dur til! Den unge mand er fotograf Ole Mortensen fra Tilsted Communication. Han har illustreret Tele Danmarks traditionelle medarbejderkalender, der er personaleguide og 1999-kalender under ét. Den praktiske lommekalender er trykt i eksemplarer på dansk og nogle tusinde på engelsk. Tele Danmark valgte bl.a. at overlade opgaven til Tilsted Communication, fordi bureauet for nogen tid siden tilrettelagde og gennemførte et meget rost kursus i teambuilding for medarbejdere fra Tele Danmark. Ole blev foretrukket til den spændende opgave på grund af hans evner til at kombinere det fotografiske håndværk med efterfølgende bearbejdning af motivet på computer. KN tagdækning har fået lavet flotte omslagsmapper. Hvem skulle tro at tagpap er så flot på tæt hold. AOF fik lavet 4-farvet informationsbrochure. 4-farvet informationsbrochure for AOF. Denne gang i et lidt andet layout. Limtræsfabrikken Lamello fik taget billeder af hele fabrikken. Det blev der bl.a. en 4-farvet firmaprofilbrochure ud af.

3 Mac N a u r Alle kender da vore s - Tilsted Communication, det er Rita! Alle solide danske bønder holder deres maskinpark i orden. Det vil Tilsted Communication naturligvis ikke stå tilbage for, når vi nu en gang har valgt at så vore ideer for senere at høste frugten af dem i landlige omgivelser. Bureauet kunne såmænd godt tage navneforandring til MacNaur, men det tør vi ikke belært af f.eks. en østjysk pølsemands erfaringer med et stort multinationalt burgerfirma. Men ét er sikkert. Macintosh-teknologien er blevet bureauets livsnerve, og der rykker jævnligt nye og større computere ind i både bogholderiet, tegnestuen og i fotoafdelingen. På jævn dansk betyder det, at vi nu er skarpere og hurtigere end nogensinde. CC&CO har fået lavet informationsblad for sidste gang. Nye tiltag er igang i virksomheden. Et godt samarbejde holder pause. Den besked får alle, der ringer til bureauet ude på landet, og snart efter er de stillet om til den person, de skal have fat på. I efterhånden mange år har Rita Pedersen været den vakse og effektive blæksprutte i bureauets telefonsluse. Hun ved stort set altid, hvor medarbejderne befinder sig. Skulle hun en enkelt gang være i tvivl, kan man være sikker på at have hende i røret, når man er færdig med samtalen. - Hvor har du været..? I virkeligheden er det en lidt mærkværdig stilling, Rita har. Alle, der af den ene eller anden grund er i kontakt med bureauet, snakker med hende, før de kommer videre i systemet. Men det er kun de folk, der besøger os, som ved, hvordan Rita ser ud. Det må i sig selv være en god grund til at tage en tur på landet...

4 På vej ind i den fagre nye verden The man from overthere... På et eller andet tidspunkt må vi præsentere Tilsted Communications grå eminence. Manden, som uden de store armbevægelser kan få alt til at fungere, enten det er en træt plæneklipper, umalede vinduer eller indviklede edb-installationer. - May we present the man from overthere... Flemming Doreng! Den stilfærdige unge mand, som i mangfoldige år skiftevis har boet, arbejdet, ferieret og gæstet bureauet ude på landet, slår til daglig sine folder nær Los Angeles i USA. Han er netop nu i gang med en indviklet uddannelse inden for computerbranchen. Mens USA s præsident Bill Clinton i efteråret underholdt hele verdens befolkning med sine atletiske evner som særlig praktikantvejleder i Det Hvide Hus, var Flemming en tur i Danmark for bl.a. at besøge vennerne i Naur og ordne alle deres praktiske genvordigheder. Han har den særlige evne, at han kan få en totalt adskilt computer til at se ganske tilforladelig ud, når han arbejder med at sætte den sammen. Det har vi nydt i fulde drag. Det gør vi i øvrigt, hver gang sønnen fra Amerika er på visit! Elektronisk fotografering er ikke længere kun en luftig idé, der svæver rundt ude i fremtiden. Den digitale måde at kombinere kamera og computer på er så småt ved at tiltvinge sig plads i den danske medieverden, hvor den bruges flere steder. Tilsted Communication ønsker også fotomæssigt at være på forkant med udviklingen, og derfor har bureauet anskaffet sig et digitalt kamera med tilhørende bærbar computer. Den nye teknologi vil på længere sigt gøre film, fremkaldervæske og mørkekammer overflødigt, og dermed har vi taget det første, store skridt ind i fremtiden. Fotograf Ole Mortensen har i den senere tid afprøvet den digitale måde at fotografere på, og den giver løfter om en ny og anderledes epoke inden for fotokunsten. I det digitale kamera er der ingen film, men derimod en harddisk. Når fotoopgaven er i kassen, sættes harddisken i den bærbare computer, så både fotograf og kunde kan se motivet på skærmen med det samme. Motivet kan viderebehandles på skærmen, arkiveres på en cd og bruges direkte i den fortsatte produktion. Digital fotografering vil skabe nye traditioner, men den fotografiske bagmand vil stadig være der. Heldigvis.

5 For langt de fleste er priser og penge et godt måleudstyr. - Hvad koster det? Derfor ønsker mange at få et prisoverslag, før en opgave påbegyndes. For os er det imidlertid umuligt at give en fast pris, før vi kender kravene og forventningerne til produktet. Tilsted Communication vil altid levere et produkt, der står i forhold til pris og kvalitet. Men det er en størrelse, der kan være umulig at opgøre. Derfor har vi altid et godt råd: - Stil krav. Hvad skal budskabet indeholde? Hvem skal modtage det? Derefter kommer vi med en pris i form af et skriftligt tilbud. Vi begynder ikke på opgaven, før vi har fået grønt lys. Du må undvære de mange "gratis" ideer, indtil du beder om dem - og i stedet nøjes med dette lille tip, som mange glemmer. En trykpris er i dag ikke en fast pris. Prisen varierer fra dag til dag. Forskellen er op til 100 % på en enkelt tryksag/publikation/brochure. Er du forvirret? Det kan vi godt forstå. Derfor bruger vi også selv fagfolk, når vi skal have løst opgaver, som vi ikke har forstand på. Vi giver gerne en fast pris, når vi kender dine krav og forventninger. DAF har fået lavet 4-farvede annoncer og postkort Vi løste en imageopgave for et bogtrykkeri. Det blev der tre sjove brochurer ud af. Det er langt fra alle virksomheder, der har gjort sig klart, hvad de egentlig sælger. Derfor kan de heller ikke sige det, så kunderne forstår det. Man sælger f.eks. ikke forsikringer - men tryghed. Man sælger heller ikke biler - men bevægelsesfrihed, sikkerhed og status. Tilsted Communication sælger slet ikke marketing og public relations. Vi sælger personlige tillidsforhold mellem dig og dine kunder. I det arbejde er farvestrålende brochurer, pressemeddelelser og annoncer kun værktøj, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Dansk Industri og Energistyrelsen arrangerede temadag på R. Færch Plast A/S. Vi havde ansvaret for invitation, alt PR-materiale og hovedrapport i samarbejde med Energistyrelsen og Miljøministeriet.

6 Ta en puster før du kører... Inderst inde ved vi godt, hvornår vi har drukket for meget til at køre. I de tilfælde lader vi selvfølgelig bilen stå. Men der er situationer, hvor vi er i tvivl. En ny testmetode giver nu danskerne som de første i Skandinavien mulighed for at måle, om de efter de nye promillegrænser har for meget alkohol i blodet til at køre. Med promilletesteren Tjek Promillen kan man hurtigt se, om alkoholindholdet i blodet ligger over eller under de tilladte 0,5 promille.i forvejen findes der forskellige promilletestere på markedet, men de er ikke som "Tjek Promillen" internationalt TÜV-godkendte. Den nye promilletester er godkendt af bl.a. de franske og østrigske myndigheder og har været en stor succes i arbejdet med at nedbringe antallet af spritbilister. I Frankrig bruges promilletesteren desuden af politiet i det daglige arbejde. Tjek Promillen forhandles af firmaet Prokos og distribueres i Danmark af Fritz Schur Dagligvarer AS. Tilsted Communication har udarbejdet promilletesterens logo og ideen til indpakningen. Bureauet har desuden stået for den pressemæssige introduktion til medierne. Pro tec har fået fremstillet imagebrochure og en brochure til håndværkere. Begge dele i fire farver. Rejsekatalog for Riis rejser lød opgaven på. Rejsebureauets katalog fik nyt udseende og nyt format.

7 Sådan er virkeligheden Nogle budskaber egner sig til at blive præsenteret i tidens smarte annoncer. Andre budskaber trænger bedst igennem, når de vises råt for usødet. Tilsted Communication har i flere år lavet Holstebro Politis nytårsannoncer, hvor ordensmagten maner til forsigtighed i forbindelse med nytårsskyts. I 1998 valgte vi at fortælle den skinbarlige sandhed om, hvor slemt det kan gå, hvis ikke man viser nytårsskytset den fornødne respekt. Vi valgte simpelthen at vise en læderet hånd. Barske sager, men til gengæld virkelighed. Og budskabet virkede - eksplosivt, fristes man til at sige. Det kan blive dine fingre i år... det bliver ikke Peters, de er væk! Politiet ønsker et godt og sikkert nytår! Foto: AV-gruppen, Klinisk Foto OUH DR Radio Midt & Vest, TV Midt-Vest, landsradioavisen, landsdækkende tv-stationer og aviser bragte indslag om annoncen og dets budskab. Der opstod debat om det etiske i at vise billedet af den læderede hånd, og en medieformidler fra Herning mente ikke, Tilsted Communication havde gjort det rigtige. Vi har nu altid ment, at virkeligheden langt overgår fantasien. Så hvis budskabet har reddet bare én fra at få ødelagt en hånd, et øje eller et øre, er både politiets og vort mål nået. SKOV A/S manglede produktkataloger på russisk. En svær korrekturopgave, hvor hjælp fra det store kontinent var nødvendigt. Ta 10. klasse på Bøvling Idrætsefterskole Gymnastik Idræt Krop og kost Spring Friluftsliv Teateruge Gymnastikture Sverigestur Kreative fag -en oplevelse for livet! Tilsted Communication Bøvling Idrætsefterskole fik lavet 4-farvede plakater. Carl C A/S fik fremstillet en lille 4-farvet folder om deres nye hjemmesider.

8 På vej mod år b e s ø g v o r webdesign e w e webdesign b k u n d e r webdesign Fremtiden kommer af sig selv. Fremskridtet skal hjælpes på vej.

9 Det varer ikke længe, før vi tager fat på et nyt årtusinde. Tilsted Communication mener, at det er en passende lejlighed til at præsentere én af fremtidens nye måder at markedsføre sig på for bl.a. virksomheder og myndigheder. Det drejer sig om hjemmesider på Internettet. Nogle kalder dem også homepages, og andre bruger udtryk som WEB-sider. Kært barn har som bekendt mange navne. Kendsgerningen er imidlertid, at Internettet allerede nu har bevist, at det er nøglen til helt nye muligheder. Da Internettet er verdensomspændende, giver det selvsagt uanede muligheder for både information og salg. WEB-master Kim Østergaard fra bureauet ude på landet har allerede designet adskillige WEB-sider og dermed hjulpet firmaerne ind i fremtiden. p å d e r e s h j e m m e s i d e r Kim Østergaard

10 Agro gruppen DANMARK Arbejdsmedicinsk klinik 4-stjernet hotel HOTEL SCHAUMBURG Dansk Kroferie K R O E R O G H O T E L L E R Firmaet der aldrig sover Autokøler Gruppen handel & teknik Miljø varme Jydepejsen A/S LÆSE kursus

11 Et logo Skal følge med tiden forandring fryder et logo er virksomhedens ansigt udadtil Derfor er det vigtigt, at logo et følger med tiden og i al stilfærdighed forandrer sig. Logo et skal dog stadig vække genkendelse og signalere, at her kan man trygt henvende sig. Tilsted Communications to kreative tegnere - Britt Madsen og Solveig Smed - holder af at give logo er et frisk og tidløst præg, uanset om udfordringen er at tegne et nyt logo fra bunden, eller det drejer sig om at give et eksisterende logo en lille opkvikkende ansigtsløftning. telefon Solveig Smed Britt Madsen

12 Til manden der har Han har gjort det igen, den gamle! På sin årlige reportagetur med SE og HØR og en unik samling af smukke, danske solskinspiger har Tilsted Communications fotografiske alderspræsident, Bent Tilsted, overgået sig selv og lavet en kalender til manden, der ellers har alt. Med et solidt, professionelt håndelag og stor indlevelse har Bent valgt at lade antydningens kunst være det vigtigste i billederne. Det er modigt, for netop antydningens kunst er den største og dermed også den sværeste. Der er tale om purunge piger, som fotografisk set er glade amatører. Ikke betalte modeller. Det gør pigerne ungdommelig blufærdige, men med et frisk og livsbekræftende udtryk. Så det passer altså, hvad gamle kolleger siger: - Stik den mand en papkasse, en rulle film Bent Tilsted og en dejlig sild. - Så skal I bare se løjer..! alt SE og HØR kalenderen har været en meget stor succes. Allerede nu er den udsolgt i alle forretningerne. Men vi har et specielt tilbud til dig, hvis du er hurtig nok... Hvis du faxer eller mailer til den gamle fra mandag den 22. marts præcis kl kan du være blandt de 25 heldige, der får én tilsendt. Vi har nemlig nogle stykker gemt på et hemmeligt lager. Fax TC Info - Marts Udgiver: Tilsted Communication. Indskanning og trykning: Skive Offset. Trykoplag: Distribution: Postvæsenet. Tekst: Flemming Hove m.fl. Foto: Ole Mortensen og Jens Bach m.fl. Ansvarshavende: Bent Tilsted.

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET 19. årgang - 2006 Til kontorer Elever fra Hunderup Skolen i Odense deltog med plakater ved overrækkelsen af Kommunikationsprisen 2005 i Industriens Hus i København. www.unge-forskere.dk Med

Læs mere

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker DANSK UNGDOMS FÆLLESRÅD Om forfatterne Lisbeth Pilegaard (f. 1968) er sektionsleder i international afdeling på norsk Flyktninghjelps hovedkontor

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Fælles lønforsikring Så kan du klare dig, hvis du mister dit job DAGLIGVARE BUTIKKEN SOV TRYGT med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Socialpædagogerne får fælles lønforsikring

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

STAR. Orla Dahl Jepsen

STAR. Orla Dahl Jepsen STAR Internt Actona-magasin om lederudvikling i milliardklas sen For 8-10 år siden sagde jeg klart: Uddannelse er opreklameret. De ord er jeg ikke bange for at tage i mig igen. På den måde vil jeg også

Læs mere

guide Se flere guider på bt.dk/plus sider Netdating - kærlighed ved første klik

guide Se flere guider på bt.dk/plus sider Netdating - kærlighed ved første klik 34 sider guide Se flere guider på bt.dk/plus Netdating - kærlighed ved første klik Find en kæreste på nettet skriv en profil, der fænger Netdating kærlighed ved første klik 1. udgave, 1. oplag 2004 Copyright

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder KonfliktHåndtering Rollespil Grundmodul Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille

Læs mere

udsyn præsenterer Tlf.: 28 18 21 23 Mail: rj@robertjakobsen.dk Velkommen! Det lille EKSTRA

udsyn præsenterer Tlf.: 28 18 21 23 Mail: rj@robertjakobsen.dk Velkommen! Det lille EKSTRA præsenterer V I R K S O M H E D S U D V I K L I N G Det lille EKSTRA Kunden har altid ret - til noget Her på den smukke bagside skal kort præsenteres, hvilke roller jeg påtager mig i private og offentlige

Læs mere

Opfinderbogen. - giv dine ideer liv! Mikael le Dous

Opfinderbogen. - giv dine ideer liv! Mikael le Dous Opfinderbogen - giv dine ideer liv! Mikael le Dous Denne bog er tilegnet det kreative menneske, som hele tiden får nye ideer. Ideer, som muligvis kan blive til salgbare produkter eller tjenesteydelser.

Læs mere

OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET. www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk

OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET. www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk NR. 6 MARTS 2004 www.naestved.bynet.dk www.holmegaard.bynet.dk OPSLAG PÅ BYNET - BRINGER DIG GODT RUNDT PÅ NETTET MERE END PAPIR Sjællandske Medier står bag Næstved og Holmegaard ByNet samt udgivelsen

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde

Egen virksomhed Belal og Andreas V. 1.1 Roskilde Teknisk Gymnasium. Egen Virksomhed. Teknologi - Knallert skjolde Egen Virksomhed - Knallert skjolde Belal Zalali & Andreas Vidø 1.1 HTX Roskilde 1 Indholdsfortegnelse: Indledning 3 Resume..3 1. Analyse..4 1.1 Problemanalyse 4 1.2 Problemformulering.5 1.3 Produktbeskrivelse.5

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG ee12: Bilag Indholdsfortegnelse BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG BILAG 6: INTERVIEWGUIDE

Læs mere

FORORD 2 GENSTANDEN DER KOMPENSER MEST - FOR FLEST 3 HOLBERGHUS OM TOTALKOMMUNIKATION 5 AUNING BO- OG AKTIVITETSCENTER SELVVÆRD & LIGEVÆRDIGHED 8

FORORD 2 GENSTANDEN DER KOMPENSER MEST - FOR FLEST 3 HOLBERGHUS OM TOTALKOMMUNIKATION 5 AUNING BO- OG AKTIVITETSCENTER SELVVÆRD & LIGEVÆRDIGHED 8 FORORD 2 GENSTANDEN DER KOMPENSER MEST - FOR FLEST 3 HOLBERGHUS OM TOTALKOMMUNIKATION 5 AUNING BO- OG AKTIVITETSCENTER SELVVÆRD & LIGEVÆRDIGHED 8 GRENÅ TOGMANDEN 11 DAN LIVSHISTORIEPROJEKT 12 SØLUND -

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE September 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.900 Kære læser! Vi foretager hele tiden valg. Nogle gange står valget, om vi fortsat har lyst til at være ansat i virksomheden, vi

Læs mere

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT

KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT E-guide fra Symatic Webbureau KOM I MÅL MED DIT WEBPROJEKT SÅDAN UNDGÅR DU, AT DIT WEBPROJEKT KØRER AF SPORET INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION 2. IDENTIFICER DINE KRAV OG ØNSKER 3. DEFINER DIN ØKONOMISKE

Læs mere

Rig som selvstændig - smagsprøve

Rig som selvstændig - smagsprøve Rig som selvstændig - smagsprøve Forord Denne bog er skrevet til dig, som ønsker at starte egen virksomhed eller allerede er godt på vej frem og som ønsker at gøre det meget bedre. Den er skrevet i stikordsform,

Læs mere

FORSIKRING. Udvikling. Udviklingen inden for digitalisering får store konsekvenser...

FORSIKRING. Udvikling. Udviklingen inden for digitalisering får store konsekvenser... Nr. 6 / 2014 DFL - foreningen for ansatte i forsikring FORSIKRING Hvor gik Gerda hen? Status på de digitale forsikringsselskaber [side 6] De er dygtige, men hvad kan den digitale generation egentlig? [side

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

ADHD MAGASINET. TEMA: Juletiden. NYT I ADHD MAGASINET: ADHD-foreningens tips og ideer til forældre (KIK-kassen) Side 4

ADHD MAGASINET. TEMA: Juletiden. NYT I ADHD MAGASINET: ADHD-foreningens tips og ideer til forældre (KIK-kassen) Side 4 TEMA: Juletiden NYT I ADHD MAGASINET: ADHD-foreningens tips og ideer til forældre (KIK-kassen) Side 4 ADHD MAGASINET NUMMER 6 DECEMBER 2014 Er du i sidste øjeblik med julegaverne? Side 29 Fra hektisk til

Læs mere

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK

RÅD 7 GRATIS DKK LAZYJOE.DK DKK DKK BUREAU. 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online DKK DKK DKK 7 GRATIS RÅD $ $ 7 råd til hvordan du selv kan være med til at skabe mere salg elle få flere leads online MERE SALG ELLER FLERE KONTAKTER HELT GRATIS. Som ejer eller leder af en virksomhed med en kommerciel

Læs mere

gratis e-bog Klitsgaard

gratis e-bog Klitsgaard side 2 Et elektronisk nyhedsbrev er den mest fantastiske måde, du kan markedsføre dig direkte til dit publikum på overhovedet. Med mindre, du har et markedsføringsbudget på en 70-80 millioner kroner og

Læs mere

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan DEN DYNAMISKE FORRETNINGSPLAN 4. REVIDEREDE UDGAVE 2009 Mogens Thomsen Forfatter: Mogens Thomsen, post@mogensthomsen.dk

Læs mere