- os ude på landet...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- os ude på landet..."

Transkript

1 Til kontorer Marts os ude på landet... Zdravstvujte - Hello there! Internettet har gjort jordkloden til et overskueligt sted, hvor alle lynhurtigt kan komme i kontakt med alle. Det har Tilsted Communication på det seneste oplevet tre opløftende eksempler på. Baggrunden er, at når bureauet laver PR-arbejde for kunderne og bl.a. forsyner medierne med pressemeddelelser, lægger vi helt automatisk en kopi ud på vor egen hjemmeside på Internettet. Det har givet resultat ude i den store verden for både Europas førende producent af massive parketgulve, Junckers Industrier A/S i Køge, og Jydepejsen A/S, der producerer brændeovne i Nr. Felding uden for Holstebro. Tilsted Communications Inge-Lise Dinesen spærrede en morgen øjnene ekstra op, da hun tømte bureauets postboks for . Hun havde fået brev fra Russian Federation i Moskva, som gerne ville købe parketgulve fra Junckers, og som derfor manglede hjælp til at finde virksomhedens distributører i Rusland. Inge-Lise sendte naturligvis omgående den herlige meddelelse videre til Køge. Nogenlunde samme situation oplevede Bent Tilsted en morgenstund, hvor han havde fået brev fra USA. Budskabet var, at man på bureauets hjemmeside havde læst om Jydepejsen og derfor gerne ville købe nogle ovne. Den henvendelse blev fluks overbragt direktør Sven Brixen i Nr. Felding. De to oplevelser med et "zdravstvujte" til Junckers og et "hello there" til Jydepejsen har bestyrket os i troen på, at PR nytter, og at Internettet er en farbar vej at følge i fremtiden.

2 Fotograf kalender Medarbejderne hos Tele Danmark kommer i år til at lære en ung vestjysk fotograf nærmere at kende. Faktisk får de meget svært ved at overse, hvad han dur til! Den unge mand er fotograf Ole Mortensen fra Tilsted Communication. Han har illustreret Tele Danmarks traditionelle medarbejderkalender, der er personaleguide og 1999-kalender under ét. Den praktiske lommekalender er trykt i eksemplarer på dansk og nogle tusinde på engelsk. Tele Danmark valgte bl.a. at overlade opgaven til Tilsted Communication, fordi bureauet for nogen tid siden tilrettelagde og gennemførte et meget rost kursus i teambuilding for medarbejdere fra Tele Danmark. Ole blev foretrukket til den spændende opgave på grund af hans evner til at kombinere det fotografiske håndværk med efterfølgende bearbejdning af motivet på computer. KN tagdækning har fået lavet flotte omslagsmapper. Hvem skulle tro at tagpap er så flot på tæt hold. AOF fik lavet 4-farvet informationsbrochure. 4-farvet informationsbrochure for AOF. Denne gang i et lidt andet layout. Limtræsfabrikken Lamello fik taget billeder af hele fabrikken. Det blev der bl.a. en 4-farvet firmaprofilbrochure ud af.

3 Mac N a u r Alle kender da vore s - Tilsted Communication, det er Rita! Alle solide danske bønder holder deres maskinpark i orden. Det vil Tilsted Communication naturligvis ikke stå tilbage for, når vi nu en gang har valgt at så vore ideer for senere at høste frugten af dem i landlige omgivelser. Bureauet kunne såmænd godt tage navneforandring til MacNaur, men det tør vi ikke belært af f.eks. en østjysk pølsemands erfaringer med et stort multinationalt burgerfirma. Men ét er sikkert. Macintosh-teknologien er blevet bureauets livsnerve, og der rykker jævnligt nye og større computere ind i både bogholderiet, tegnestuen og i fotoafdelingen. På jævn dansk betyder det, at vi nu er skarpere og hurtigere end nogensinde. CC&CO har fået lavet informationsblad for sidste gang. Nye tiltag er igang i virksomheden. Et godt samarbejde holder pause. Den besked får alle, der ringer til bureauet ude på landet, og snart efter er de stillet om til den person, de skal have fat på. I efterhånden mange år har Rita Pedersen været den vakse og effektive blæksprutte i bureauets telefonsluse. Hun ved stort set altid, hvor medarbejderne befinder sig. Skulle hun en enkelt gang være i tvivl, kan man være sikker på at have hende i røret, når man er færdig med samtalen. - Hvor har du været..? I virkeligheden er det en lidt mærkværdig stilling, Rita har. Alle, der af den ene eller anden grund er i kontakt med bureauet, snakker med hende, før de kommer videre i systemet. Men det er kun de folk, der besøger os, som ved, hvordan Rita ser ud. Det må i sig selv være en god grund til at tage en tur på landet...

4 På vej ind i den fagre nye verden The man from overthere... På et eller andet tidspunkt må vi præsentere Tilsted Communications grå eminence. Manden, som uden de store armbevægelser kan få alt til at fungere, enten det er en træt plæneklipper, umalede vinduer eller indviklede edb-installationer. - May we present the man from overthere... Flemming Doreng! Den stilfærdige unge mand, som i mangfoldige år skiftevis har boet, arbejdet, ferieret og gæstet bureauet ude på landet, slår til daglig sine folder nær Los Angeles i USA. Han er netop nu i gang med en indviklet uddannelse inden for computerbranchen. Mens USA s præsident Bill Clinton i efteråret underholdt hele verdens befolkning med sine atletiske evner som særlig praktikantvejleder i Det Hvide Hus, var Flemming en tur i Danmark for bl.a. at besøge vennerne i Naur og ordne alle deres praktiske genvordigheder. Han har den særlige evne, at han kan få en totalt adskilt computer til at se ganske tilforladelig ud, når han arbejder med at sætte den sammen. Det har vi nydt i fulde drag. Det gør vi i øvrigt, hver gang sønnen fra Amerika er på visit! Elektronisk fotografering er ikke længere kun en luftig idé, der svæver rundt ude i fremtiden. Den digitale måde at kombinere kamera og computer på er så småt ved at tiltvinge sig plads i den danske medieverden, hvor den bruges flere steder. Tilsted Communication ønsker også fotomæssigt at være på forkant med udviklingen, og derfor har bureauet anskaffet sig et digitalt kamera med tilhørende bærbar computer. Den nye teknologi vil på længere sigt gøre film, fremkaldervæske og mørkekammer overflødigt, og dermed har vi taget det første, store skridt ind i fremtiden. Fotograf Ole Mortensen har i den senere tid afprøvet den digitale måde at fotografere på, og den giver løfter om en ny og anderledes epoke inden for fotokunsten. I det digitale kamera er der ingen film, men derimod en harddisk. Når fotoopgaven er i kassen, sættes harddisken i den bærbare computer, så både fotograf og kunde kan se motivet på skærmen med det samme. Motivet kan viderebehandles på skærmen, arkiveres på en cd og bruges direkte i den fortsatte produktion. Digital fotografering vil skabe nye traditioner, men den fotografiske bagmand vil stadig være der. Heldigvis.

5 For langt de fleste er priser og penge et godt måleudstyr. - Hvad koster det? Derfor ønsker mange at få et prisoverslag, før en opgave påbegyndes. For os er det imidlertid umuligt at give en fast pris, før vi kender kravene og forventningerne til produktet. Tilsted Communication vil altid levere et produkt, der står i forhold til pris og kvalitet. Men det er en størrelse, der kan være umulig at opgøre. Derfor har vi altid et godt råd: - Stil krav. Hvad skal budskabet indeholde? Hvem skal modtage det? Derefter kommer vi med en pris i form af et skriftligt tilbud. Vi begynder ikke på opgaven, før vi har fået grønt lys. Du må undvære de mange "gratis" ideer, indtil du beder om dem - og i stedet nøjes med dette lille tip, som mange glemmer. En trykpris er i dag ikke en fast pris. Prisen varierer fra dag til dag. Forskellen er op til 100 % på en enkelt tryksag/publikation/brochure. Er du forvirret? Det kan vi godt forstå. Derfor bruger vi også selv fagfolk, når vi skal have løst opgaver, som vi ikke har forstand på. Vi giver gerne en fast pris, når vi kender dine krav og forventninger. DAF har fået lavet 4-farvede annoncer og postkort Vi løste en imageopgave for et bogtrykkeri. Det blev der tre sjove brochurer ud af. Det er langt fra alle virksomheder, der har gjort sig klart, hvad de egentlig sælger. Derfor kan de heller ikke sige det, så kunderne forstår det. Man sælger f.eks. ikke forsikringer - men tryghed. Man sælger heller ikke biler - men bevægelsesfrihed, sikkerhed og status. Tilsted Communication sælger slet ikke marketing og public relations. Vi sælger personlige tillidsforhold mellem dig og dine kunder. I det arbejde er farvestrålende brochurer, pressemeddelelser og annoncer kun værktøj, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Dansk Industri og Energistyrelsen arrangerede temadag på R. Færch Plast A/S. Vi havde ansvaret for invitation, alt PR-materiale og hovedrapport i samarbejde med Energistyrelsen og Miljøministeriet.

6 Ta en puster før du kører... Inderst inde ved vi godt, hvornår vi har drukket for meget til at køre. I de tilfælde lader vi selvfølgelig bilen stå. Men der er situationer, hvor vi er i tvivl. En ny testmetode giver nu danskerne som de første i Skandinavien mulighed for at måle, om de efter de nye promillegrænser har for meget alkohol i blodet til at køre. Med promilletesteren Tjek Promillen kan man hurtigt se, om alkoholindholdet i blodet ligger over eller under de tilladte 0,5 promille.i forvejen findes der forskellige promilletestere på markedet, men de er ikke som "Tjek Promillen" internationalt TÜV-godkendte. Den nye promilletester er godkendt af bl.a. de franske og østrigske myndigheder og har været en stor succes i arbejdet med at nedbringe antallet af spritbilister. I Frankrig bruges promilletesteren desuden af politiet i det daglige arbejde. Tjek Promillen forhandles af firmaet Prokos og distribueres i Danmark af Fritz Schur Dagligvarer AS. Tilsted Communication har udarbejdet promilletesterens logo og ideen til indpakningen. Bureauet har desuden stået for den pressemæssige introduktion til medierne. Pro tec har fået fremstillet imagebrochure og en brochure til håndværkere. Begge dele i fire farver. Rejsekatalog for Riis rejser lød opgaven på. Rejsebureauets katalog fik nyt udseende og nyt format.

7 Sådan er virkeligheden Nogle budskaber egner sig til at blive præsenteret i tidens smarte annoncer. Andre budskaber trænger bedst igennem, når de vises råt for usødet. Tilsted Communication har i flere år lavet Holstebro Politis nytårsannoncer, hvor ordensmagten maner til forsigtighed i forbindelse med nytårsskyts. I 1998 valgte vi at fortælle den skinbarlige sandhed om, hvor slemt det kan gå, hvis ikke man viser nytårsskytset den fornødne respekt. Vi valgte simpelthen at vise en læderet hånd. Barske sager, men til gengæld virkelighed. Og budskabet virkede - eksplosivt, fristes man til at sige. Det kan blive dine fingre i år... det bliver ikke Peters, de er væk! Politiet ønsker et godt og sikkert nytår! Foto: AV-gruppen, Klinisk Foto OUH DR Radio Midt & Vest, TV Midt-Vest, landsradioavisen, landsdækkende tv-stationer og aviser bragte indslag om annoncen og dets budskab. Der opstod debat om det etiske i at vise billedet af den læderede hånd, og en medieformidler fra Herning mente ikke, Tilsted Communication havde gjort det rigtige. Vi har nu altid ment, at virkeligheden langt overgår fantasien. Så hvis budskabet har reddet bare én fra at få ødelagt en hånd, et øje eller et øre, er både politiets og vort mål nået. SKOV A/S manglede produktkataloger på russisk. En svær korrekturopgave, hvor hjælp fra det store kontinent var nødvendigt. Ta 10. klasse på Bøvling Idrætsefterskole Gymnastik Idræt Krop og kost Spring Friluftsliv Teateruge Gymnastikture Sverigestur Kreative fag -en oplevelse for livet! Tilsted Communication Bøvling Idrætsefterskole fik lavet 4-farvede plakater. Carl C A/S fik fremstillet en lille 4-farvet folder om deres nye hjemmesider.

8 På vej mod år b e s ø g v o r webdesign e w e webdesign b k u n d e r webdesign Fremtiden kommer af sig selv. Fremskridtet skal hjælpes på vej.

9 Det varer ikke længe, før vi tager fat på et nyt årtusinde. Tilsted Communication mener, at det er en passende lejlighed til at præsentere én af fremtidens nye måder at markedsføre sig på for bl.a. virksomheder og myndigheder. Det drejer sig om hjemmesider på Internettet. Nogle kalder dem også homepages, og andre bruger udtryk som WEB-sider. Kært barn har som bekendt mange navne. Kendsgerningen er imidlertid, at Internettet allerede nu har bevist, at det er nøglen til helt nye muligheder. Da Internettet er verdensomspændende, giver det selvsagt uanede muligheder for både information og salg. WEB-master Kim Østergaard fra bureauet ude på landet har allerede designet adskillige WEB-sider og dermed hjulpet firmaerne ind i fremtiden. p å d e r e s h j e m m e s i d e r Kim Østergaard

10 Agro gruppen DANMARK Arbejdsmedicinsk klinik 4-stjernet hotel HOTEL SCHAUMBURG Dansk Kroferie K R O E R O G H O T E L L E R Firmaet der aldrig sover Autokøler Gruppen handel & teknik Miljø varme Jydepejsen A/S LÆSE kursus

11 Et logo Skal følge med tiden forandring fryder et logo er virksomhedens ansigt udadtil Derfor er det vigtigt, at logo et følger med tiden og i al stilfærdighed forandrer sig. Logo et skal dog stadig vække genkendelse og signalere, at her kan man trygt henvende sig. Tilsted Communications to kreative tegnere - Britt Madsen og Solveig Smed - holder af at give logo er et frisk og tidløst præg, uanset om udfordringen er at tegne et nyt logo fra bunden, eller det drejer sig om at give et eksisterende logo en lille opkvikkende ansigtsløftning. telefon Solveig Smed Britt Madsen

12 Til manden der har Han har gjort det igen, den gamle! På sin årlige reportagetur med SE og HØR og en unik samling af smukke, danske solskinspiger har Tilsted Communications fotografiske alderspræsident, Bent Tilsted, overgået sig selv og lavet en kalender til manden, der ellers har alt. Med et solidt, professionelt håndelag og stor indlevelse har Bent valgt at lade antydningens kunst være det vigtigste i billederne. Det er modigt, for netop antydningens kunst er den største og dermed også den sværeste. Der er tale om purunge piger, som fotografisk set er glade amatører. Ikke betalte modeller. Det gør pigerne ungdommelig blufærdige, men med et frisk og livsbekræftende udtryk. Så det passer altså, hvad gamle kolleger siger: - Stik den mand en papkasse, en rulle film Bent Tilsted og en dejlig sild. - Så skal I bare se løjer..! alt SE og HØR kalenderen har været en meget stor succes. Allerede nu er den udsolgt i alle forretningerne. Men vi har et specielt tilbud til dig, hvis du er hurtig nok... Hvis du faxer eller mailer til den gamle fra mandag den 22. marts præcis kl kan du være blandt de 25 heldige, der får én tilsendt. Vi har nemlig nogle stykker gemt på et hemmeligt lager. bent@tilsted.dk Fax TC Info - Marts Udgiver: Tilsted Communication. Indskanning og trykning: Skive Offset. Trykoplag: Distribution: Postvæsenet. Tekst: Flemming Hove m.fl. Foto: Ole Mortensen og Jens Bach m.fl. Ansvarshavende: Bent Tilsted.

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING

Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING Tilsted PR RÅDGIVNING JOURNALISTIK FOTO MULTIMEDIE STATISTIK VURDERING SELEKTERING HÅNDTERING TIMING PR Målgruppe Officielt er PR en forkortelse af det engelske Public Relations, der fokuserer på forholdet

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

It-sikkerhed Kommunikation&IT

It-sikkerhed Kommunikation&IT It-sikkerhed Kommunikation&IT Dette projekt handler om IT-sikkerhed. Gruppen har derfor valgt at have om Facebook, hvor vi vil hjælpe folk med at færdes rigtigt på nettet. Dette vil gøre ved hjælp af at

Læs mere

Et ønske gik i opfyldelse

Et ønske gik i opfyldelse Et ønske gik i opfyldelse Tre måneder er gået, siden Bjørn, Sara og Pernille besluttede at køre deres forældregruppe videre på egen hånd. I dag ser fremtiden lysere ud end meget længe Når man sender et

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Klædt på til Network Marketing

Klædt på til Network Marketing Klædt på til Network Marketing Overvejer du at starte i Network Marketing eller er du netop blevet en del af denne spændende branche? Her finder du et par værktøjer til rygsækken - baseret på mine erfaringer

Læs mere

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG

KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG KATALOGER VÆKKER REJSELYST HOS SPIES GÆSTER MÅLRETTEDE KATALOGER SKABER EKSTRA INTERESSE OG SALG Spies Rejser skræddersyer kataloger med fokus på netop de destinationer, kunderne foretrækker. Salgsmodellering

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog

Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Klubben s Ungdoms- og Kærestehåndbog Ungdom: Når du starter i Klubben Holme Søndergård (Klubben), er du på vej til at blive ung. At være ung betyder at: - Du ikke er barn længere, og at du er på vej til

Læs mere

dukapc spreder glæde i hele familien

dukapc spreder glæde i hele familien Det er en genial computer. Nu behøver vi ikke at hjælpe mine svigerforældre - de ringer bare til dukapc, hvis noget driller. Nu har vi fået oprettet en digital postkasse og kan nemt bruge netbank, når

Læs mere

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide.

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide. Fordomme, nej tak Forældre til unge står af på fordomme og løftede pegefingre, når de søger information om rusmidler og teenageliv på nettet. I stedet ønsker de sig rigtige mennesker og nuanceret viden

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN

Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk. Projektet er støttet af TRYG FONDEN Du finder Olines univers på www.dr.dk/oline Du kan læse mere om Medierådets arbejde på www.medieraadet.dk Projektet er støttet af TRYG FONDEN Layout & illustration: venomyum.com Oline har fået en computer,

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER workshop i effektiv Billedbehandling gør computeren til din bedste ven DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER TTF BILLEDBEHANDLING Varighed: 10 timer (1 dag) Deltagerkrav

Læs mere

Zoombrowser: Få styr på alle dine billeder helt gratis! af PA (10-10-2006 10:30:59)

Zoombrowser: Få styr på alle dine billeder helt gratis! af PA (10-10-2006 10:30:59) Zoombrowser: Få styr på alle dine billeder helt gratis! af PA (10-10-2006 10:30:59) Zoombrowser er et billedbehandlingsprogram, der er meget let at bruge og alligevel indeholder meget avancerede funktioner.

Læs mere

Indholdsfortegnelse... 2. Projektplan... 3. Vores research... 4 HCI... 5. Formidlingsmetode og teori... 6. Valg af Målgruppe... 8. Layout flyer...

Indholdsfortegnelse... 2. Projektplan... 3. Vores research... 4 HCI... 5. Formidlingsmetode og teori... 6. Valg af Målgruppe... 8. Layout flyer... Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Projektplan... 3 Vores research... 4 HCI... 5 Formidlingsmetode og teori... 6 Valg af Målgruppe... 8 Layout flyer... 9 Vores flyer... 10 Kildefortegnelse...

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk

Se flere nyheder på www.hirtshals-fyr.dk NYHEDSBREV NR. 5 2. ÅRGANG SEP. 2013. Støtteforeningen Hirtshals Fyr udsender dette Nyhedsbrev, for at informere Støttemedlemmerne om de tiltag der sker i Støtteforeningsregi omkring Hirtshals Fyr. Sommersæsonen

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes

Onlinerekruttering. Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk. FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes Onlinerekruttering Kom nemt i gang på FrivilligJob.dk FrivilligJob.dk Hvor frivillige og foreninger mødes FrivilligJob.dk dit værktøj til online-rekruttering Hvor går man hen, hvis man vil være frivillig,

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

15. Søndag efter Trinitatis 2013, Hurup og Gettrup Mattæus 6, 24 34

15. Søndag efter Trinitatis 2013, Hurup og Gettrup Mattæus 6, 24 34 15. Søndag efter Trinitatis 2013, Hurup og Gettrup Mattæus 6, 24 34 Herre, lær mig at søge dit rige og din retfærdighed og giv mig så alt andet i tilgift. AMEN Ja, den er god med dig, Jesus! Sådan fristes

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Boudigaard.dk Foto: Flemming Worm og Frederik Clement Layout og tryk: Thorvig Tryk A/S, Skive

Boudigaard.dk Foto: Flemming Worm og Frederik Clement Layout og tryk: Thorvig Tryk A/S, Skive Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår! Foto: Flemming Worm og Frederik Clement Layout og tryk: Thorvig Tryk A/S, Skive Kom indenfor Jeg vil gerne invitere jer indenfor

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER Krøllede idéer Store budskaber...men ingen klar kommunikation Indsigt Instinkt Handling Simpelt koncept og stærk tiltrækning af de helt rigtige kunder VI SÆLGER ET GODT

Læs mere

Sikker på nettet. Tryg selvbetjening. Din kontakt med det offentlige starter på nettet

Sikker på nettet. Tryg selvbetjening. Din kontakt med det offentlige starter på nettet Sikker på nettet Tryg selvbetjening Din kontakt med det offentlige starter på nettet Det offentlige bliver mere digitalt Oplysninger om folkepension og andre offentlige ydelser, ændringer af selvangivelsen,

Læs mere

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ

TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ TRYGHED, SIKKERHED & ARBEJDSMILJØ Life2Save 360 Når vi siger 360 grader betyder det, at vi er med jer hele vejen rundt. Vores 360 cirkel er opbygget af moduler, der kan sammensættes og tilpasses, så det

Læs mere

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner

Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Få det fulde udbytte af dine annoncekroner Annoncepriser som i gamle dage 2008 6 år uden annonce-prisstigninger Udgivelser og annoncedeadlines Februar Udgivelse 11. februar 2008 fredag 25. januar 2008

Læs mere

NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER. Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen

NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER. Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen Nye kolleger er gode kolleger Gode argumenter for integration Etniske minoriteter er en del af det

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henriette og Jesper, som er i konflikt med hinanden.

Læs mere

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Kort og godt om NemID En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Hvad er NemID? NemID er en ny og mere sikker løsning, når du skal logge på offentlige hjemmesider, dit pengeinstitut og private virksomheders

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de

Forandringer i et menneskes liv sker igennem dets relation til andre mennesker. Derfor er det fornuftigt - eller måske bare naturligt - at drage de Frirum for forældre Hvis man rykker i den ene side af en uro, kommer hele uroen i ubalance. Sådan er det også i en familie, når familiens unge får problemer med rusmidler. Skal balancen genoprettes, giver

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Bilag 2. Interviewer: Hvilke etiske overvejelser gør I jer, inden I påbegynder livshistoriearbejdet?

Bilag 2. Interviewer: Hvilke etiske overvejelser gør I jer, inden I påbegynder livshistoriearbejdet? Bilag 2 Interviewer: Hvilke etiske overvejelser gør I jer, inden I påbegynder livshistoriearbejdet? Christina Mortensen: Der er rigtig mange måder at arbejde med livshistorie på, for vi har jo den del

Læs mere

Spilleregler. Selve spillet: En spillers tur starter. aktie som bevis for købet. Efter betaling modtager man firmaets

Spilleregler. Selve spillet: En spillers tur starter. aktie som bevis for købet. Efter betaling modtager man firmaets Spilleregler Du skal bruge: 1 spilleplade. 1 terning. Flyttebrikker. 22 aktier. 20 lottokort. Pengesedler. Inden spillets start: Vælg en spiller til at styre banken. Hver spiller skal have 1 mio. ved spillets

Læs mere

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen.

Vær frisk og veludhvilet. Når du skal læse, er det vigtigt at du er frisk og har sovet nok, og at det ikke er blevet for sent på dagen. LÆSERÅD FOR BØRN Gennemgå de 26 læseråd med dit barn. Efter hvert punkt snakker I om hvordan det kan anvendes i forbindelse med læsning. Lyt til hinanden, og bliv enige før I går videre til næste punkt.

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30

SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 SKOLESTART d. 10. august 2009 kl. 11.30 1. Velkommen. Goddag gooddaaag. Balder og jeg har såmænd glædet os til at se jer igen. Det har jo været en lang ferie kunne I kende hinanden? Skolen? Jeg har været

Læs mere

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING

KOMMUNIKATION HÅNDTERING. Til kontorer FOTO IDENTITET TRYKSAGER WEB PR-PRESSEHÅNDTERING Til kontorer Still going strong Tilsted Com har i mere end 25 år været en betydende spiller i kommunikationsbranchen. Tilliden hos bureauets trofaste kunder gør det muligt for staben af fagligt kompetente

Læs mere

Guide til brug af skiltning og logo for LAG og FLAG projekter og drift

Guide til brug af skiltning og logo for LAG og FLAG projekter og drift Guide til brug af skiltning og logo for LAG og FLAG projekter og drift Juli 2018 Erhvervsstyrelsen Erhvervsstyrelsen LAG-sekretariatet Slotsgade 1 4800 Nykøbing Falster Tlf. 3529 1000 / LAG Sekretariatet

Læs mere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere

Grafisk design og layout for ikke-grafikere Grafisk design og layout for ikke-grafikere 4. og 5. maj 2009 Teknologisk Institut Taastrup 1. og 2. oktober 2009 Teknologisk Institut Taastrup Lær at opstille et appellerende og spændende layout Få indblik

Læs mere

81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti

81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti 81 81 % af af dine kunder vil have en håndværker med Byg Garanti Sådan får får du du fat fat i dem i Byg Garanti er synlig i både tv, radio, i aviser og på internettet Hvert år afvikler Dansk Byggeri en

Læs mere

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation

KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation KOMMUNIKATION Gode råd om basiskommunikation Etape 0 Kommunikationen er en del af jeres ansigt udadtil. Sørg derfor for at den stemmer overens med jeres foreningsstrategi. Mission: Hvorfor findes foreningen?

Læs mere

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Hvad er Besøglægen? Besøglægen er en ny og meget brugervenlig selvbetjenings-løsning til klinikken. Med til Besøglægen hører en gratis hjemmeside, som frit

Læs mere

Kort sagt: succes med netdating.

Kort sagt: succes med netdating. Indledning I denne e- bog får du en guide til, hvordan du knækker netdating koden! Du finder alt hvad du skal bruge, for at komme igang med at møde søde piger på nettet. Få f.eks. besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE More than a job 3 "ENHVER KAN FEJE ET GULV ELLER SKRÆLLE EN KARTOFFEL." Du har måske oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner.

Læs mere

En professionel Networkers historie

En professionel Networkers historie En professionel Networkers historie Hele mit liv har jeg set, hvordan mine forældre har Networket som en naturlig del af deres hverdag - både privat og erhvervsmæssigt. For mig er det derfor kommet meget

Læs mere

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring

Sæsonstart 2007. 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 2 Markedsføring Sæsonstart 2007 Vi står overfor en ny sæson i FDF, og den nye sæson skal sættes i gang med et brag både for nuværende og kommende medlemmer. Sæsonstarten er mere end blot

Læs mere

Tryk på Strandbygaard

Tryk på Strandbygaard Tryk på Strandbygaard Strandbygaard Grafisk Indhold Historie... 4 Ledelse... 5 Prepress... 6 Bogbinderi... 7 Trykkeri... 8 Papir & Kvalitet... 10 Tryk med omtanke... 11 Historie Strandbygaard Grafisk A/S

Læs mere

Rapport for deltagelse i Input i Sydney

Rapport for deltagelse i Input i Sydney Rapport for deltagelse i Input i Sydney København, 31.5.2012 Christian Friis Degn Journalist, DR Nyheder (primært Bag Borgen og 21 Søndag ) Dato for deltagelse: 5. maj til 13. maj, inkl. rejse. Hvad er

Læs mere

SFO-NYT PÅSKEFERIE.ER DER SIDST PÅ MÅNEDEN

SFO-NYT PÅSKEFERIE.ER DER SIDST PÅ MÅNEDEN 27. februar 2013 Kære børn og forældre Tusind tak for bagning af mange lækre og pyntede fastelavnsboller til vores store fælles tøndeslagning. En fin, men kold dag, med sang, slag på tønden, kåring af

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Hvad er fremtiden for internettet?

Hvad er fremtiden for internettet? Hvad er fremtiden for internettet? pcfly.info Den Internettet er blot et par årtier gamle, men i dette korte tidsrum har oplevet væsentlige ændringer. Den voksede ud af et sammensurium af uafhængige netværk

Læs mere

2. Kommunikation og information

2. Kommunikation og information 2. Kommunikation og information Historier om Kommunikation livet om bord og information Kommunikation og information er en vigtig ledelsesopgave. Og på et skib er der nogle særlige udfordringer: skiftende

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Nu skal kunderne have styr på. Fup & Fakta om miljø og brændeovne

Nu skal kunderne have styr på. Fup & Fakta om miljø og brændeovne Nu skal kunderne have styr på Fup & Fakta om miljø og brændeovne Næstbilligste opvarmning lige efter kropsvarme Markedsføringspakke der skaber opmærksomhed Fup & Fakta-kampagnen omfatter en række markedsføringselementer,

Læs mere

Få flere anmeldelser på TripAdvisor

Få flere anmeldelser på TripAdvisor 70 71 KAPITEL 4 Få flere anmeldelser på TripAdvisor 72 Få flere anmeldelser via din hjemmeside Jo flere anmeldelser du får, jo bedre grundlag er der for en god placering på TripAdvisor. Og din hjemmeside

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Fabrikken. En historie fra Tidløse. I Tidløselandet ligger Tidløse by. Den er bygget af bløde materialer fra billedkunst og rummer

Fabrikken. En historie fra Tidløse. I Tidløselandet ligger Tidløse by. Den er bygget af bløde materialer fra billedkunst og rummer Fabrikken En historie fra Tidløse 7 Tidløse-historierne bearbejdes i elevernes logbøger, på intranet og som små forløb med brug af multimedie og video. Ideen har bredt sig, og der er ved at opstå nye byer

Læs mere

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn?

Babys Søvn en guide. Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Babys Søvn en guide Sover min baby nok? Hvad er normalt? Hvordan får jeg min baby til at falde i søvn? Små børn har behov for meget søvn, men det er bestemt ikke alle, der har lige let ved at overgive

Læs mere

Varekatalog. Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv. Pressemeddelelse

Varekatalog. Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv. Pressemeddelelse Varekatalog Præsentationsbrochure Hjemmeside Billedserie Billedarkiv PR Pressemeddelelse WEBshop Brochure A4 falset til 10 x 21 cm... 18.000 kr. Teksten skrives ud fra stikord om virksomheden 1 dags fotooptagelser

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie

Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign. Flyers Print Flyers Nyt logo. Reklame Tryk Reklame Brevlinie GRC graphic house 1 KREATIVE TRYKSAGER TRYK AF KATALOGER PRINT OPGAVER LOGO DESIGN Illustrationer Grafisk design Illustrationer Redesign Flyers Print Flyers Nyt logo Reklame Tryk Reklame Brevlinie Visitkort

Læs mere

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater!

Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter. Ikke kun løsninger - men resultater! Søger du efter nye muligheder? TofKo Business Development A/S Afsætnings- og Virksomhedskonsulenter Ikke kun løsninger - men resultater! ...vi hjælper dig! Gode resultater kommer sjældent af sig selv.

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

GRISEN ARTHUR - T I L M Å L G R U P P E N 9-1 2 Å R

GRISEN ARTHUR - T I L M Å L G R U P P E N 9-1 2 Å R GRISEN ARTHUR - T I L M Å L G R U P P E N 9-1 2 Å R Storyline af Helle Bennedsen INDHOLDSFORTEGNELSE Historien: Grisen Arthur Værksted Modellervoks, Klodser. Natur Bladkranse, Bålmad. Medier Fotografering

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

lev bedre med natarbejde tips til dig med natarbejde

lev bedre med natarbejde tips til dig med natarbejde lev bedre med natarbejde tips til dig med natarbejde 1 Lev bedre med 2 natarbejde Fremstillet af: SID s holddriftudvalg Kampmannsgade 4 1790 København V Produktion: NKN Grafisk a/s Fotos: Harry Nielsen

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Miniguide USB-nøglens Hemmelighed

Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Karina Lander Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Landerby.dk Miniguide USB-nøglens Hemmelighed Skrevet af Karina Lander (2013) 1. udgave Landerby.dk 2013 Indholdsfortegnelse 1. Okay - på menneskesprog betyder

Læs mere

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg

samfundsengageret Jeg stemmer, når der er valg Jeg ved, hvordan demokrati fungerer i praksis Jeg er samfundsengageret og følger med i det politiske liv Jeg diskuterer samfundets indretning med andre Jeg stemmer, når der er valg Jeg udvikler ideer til

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET

E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET E-handel i Norden 2. kvartal 2014 TEMA: VEJEN TIL E-HANDELSKØBET E-handel til en værdi af 33 mia. SEK FORORD Den nordiske e-handel fortsatte stærkt i 2. kvartal 2014. De nordiske forbrugere har i alt købt

Læs mere

Indhold: Indledning 2. Kommunikations koncept 3. Design udvikling 4 Skitser Bobbel. Refleksion 6

Indhold: Indledning 2. Kommunikations koncept 3. Design udvikling 4 Skitser Bobbel. Refleksion 6 Indhold: Indledning 2 Kommunikations koncept 3 Design udvikling 4 Skitser Bobbel Refleksion 6 Indledning: I dette projekt var opgaven at fremstille otte plakater, fire i B1 og fire i A3, for en udstilling

Læs mere

PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3.JULI SETRIN VESTER AABY KIRKE KL Tekster: Es.25,6-9; 1.Joh.3,13-18; Luk.14,16-24 Salmer: 751,684,411,320,400

PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3.JULI SETRIN VESTER AABY KIRKE KL Tekster: Es.25,6-9; 1.Joh.3,13-18; Luk.14,16-24 Salmer: 751,684,411,320,400 PRÆDIKEN SØNDAG DEN 3.JULI 2010 2. SETRIN VESTER AABY KIRKE KL. 10.15 Tekster: Es.25,6-9; 1.Joh.3,13-18; Luk.14,16-24 Salmer: 751,684,411,320,400 Lad dit ord med glæden springe I vor høje gæstehal. Lad

Læs mere

Rejsen til AnyWhere. Tiger Camera 2012

Rejsen til AnyWhere. Tiger Camera 2012 Rejsen til AnyWhere Tiger Camera 2012 PriceWinner Tigers Fotokonkurrence 2012 Et stærkt billede med stor aktualitet, et generationsportræt med humor og bid. Billedet af en bevægelse, men det er ikke ungdommen,

Læs mere

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende

I den bedste mening. Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening Sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende I den bedste mening sådan håndterer du dine omgivelser som jobsøgende De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital

Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital Aktivitets- og handleplan 2015 MedieDigital Præsentation af værkstedet Kunne du tænke dig at lave dig egen hjemmeside, eller går du med en drøm om, at lære at fotografere eller måske lave din egen film,

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

SÅDAN TEGNER DU DIT BUDSKAB - Skil dig ud og få flere kunder WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS

SÅDAN TEGNER DU DIT BUDSKAB - Skil dig ud og få flere kunder WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS WORKBOOK TIL MIT TEGNETRÆNING VIDEO KURSUS VELKOMMEN ER DU KLAR TIL AT LÆRE AT TEGNE DIT BUDSKAB? HUSK mine 5 gode råd START I DET SMÅ SNYD NU LIDT TRO PÅ DINE EVNER SÆT EKSTRA TID AF FIND 3 FAVORITTER

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Oversigt trin 1 alle hovedområder

Oversigt trin 1 alle hovedområder Oversigt trin 1 alle hovedområder It- og mediestøttede læreprocesser...2 Informationsindsamling...3 Produktion og analyse...4...4 Kommunikation...5...5 Computere og netværk...6...6 It- og mediestøttede

Læs mere