Kultur4U EGEDAL KOMMUNE. Information fra. forbindelser, oplysningsark om

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kultur4U EGEDAL KOMMUNE. Information fra. forbindelser, oplysningsark om"

Transkript

1 Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift indeholde Center ord. for Plan kunder, Kultur visitkort, som og er modta- Erhverv (CPK) forbindelser, oplysningsark om get ved messer, eller lister over Formålet med et nyhedsbrev er Kære at forsyne alle medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en god må- CPK /Kultur og fritid håber, at I et vil firma. sende input, om at være månedens forening og andre de at tiltag markedsføre til Vibeke.falstaff@egekom.dk produkter eller serviceydelser på. Det kan skabe troværdighed samt opbygge organisationens identitet blandt grupper, medlemmer, medarbejdere eller forhandlere. Det er vigtigt, at du først afgør, hvem nyhedsbrevets læsere er. Det kan være alle, som kan have gavn af oplysningerne i nyhedsbrevet, for eksempel medarbejdere eller personer, som er interesserede i at købe et produkt eller benytte en serviceydelse. Du kan oprette en adresseliste ud fra svarkort fra forretnings- Underoverskrift Information fra Derefter skal du vurdere, hvor meget tid og hvor mange penge du vil bruge på nyhedsbrevet. Disse faktorer har betydning for, hvor ofte nyhedsbrevet skal udgives, og hvor langt det skal være. Det anbefales, at du udgiver nyhedsbrevet mindst én gang i kvartalet, så det bliver betragtet som en fast informationskilde. indeholde ord. En overskrift er en vigtig del af et nyhedsbrev, og du bør derfor overveje den nøje. Den skal repræsentere indholdet af tekstenheden med få ord overskrifter: Vinindustriens pris, Medlemskampagne overgår International og fange læserens innovationsfestival opmærk- og konkurrence somhed. Skriv overskriften, før du skriver artiklen. På den måde kan overskriften hjælpe dig med at være fokuseret, når du skriver. AFSNIT I 2015 Her er nogle eksempler på forventninger, Åbning af nye kontorer og Nyt produkt sparer tid! I dette nummer: Det afholdes i hele kommunen med hovedsæde Punkter i Stenløse af Kulturhus særlig interesse: d november. Læs mere Artikel Aktiv og sjov lør- 2 Artikel dag i åben hal 2 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her.

2 Side 22 Egedal aktuelt indeholde ord. bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine en kalender med kommende arrangementer bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig du kan udgive på internettet. Innovationsfestivalen Afsnit I løfter sløret for finalisterne i den internationale hovedkonkurrence, der bliver afgjort under festivalen i Stenløse Kulturhus den november Du kan også søge efter Nøglen til et godt nyhedsbrev og international gøre det festival artikler eller finde Afsnit I - en lokal Afsnit I er en rlig anvendeligt international for læserne, innovationsfestival og -konkurrence, der udfoldes i samarbejde med selvom en værtskommune. hovedformålet Egedal lang række Kommune emner, men er i 2015 vært for Afsnit I, der afholdes i hele med kommunen distributionen med af det hovedsæde forsøg at være i Stenløse kortfattet. Kulturhus d november. Foruden selvfølgelig hovedkonkurrencen er at sælge vil der være en lang række aktiviteter i hele nyhedsbrevet kan Egedal før og under festivalen. også Læs mere på Nytænkende seksualundervisning i Indonesien, muslingeøer og hackerkunst indeholde ord. bueres internt, kan det være en god idé at kommentere sket siden sidst. og 55 nye forskellige procedurer byer til den internatio- Afsnit I modtog 133 projekter fra 27 lande om stort set alt. der Du i r har temaet Rethink Living (gentænk din nale innovationskonkurrence, eller forbedringer i organisationen. hverdag). 26 nytænkende kan indsætte projekter noget, som er nu udvalgt af en kritisk jury, og er klar til at flytte ind på festivalen sætter fokus i Stenløse på moderne Kulturhus hvordan den det går med november 2015, hvor de udvikler og formidler teknologi deres eller projekt nye opfindelser inden til jury og publikum. Vinderen udnævnes d. 14. november og modtager for dit område. Nogle nyhedsbreve inde- kr. til realisering af projektet. holder en spalte, som Blandt finalisterne Du er kan muslingeøer, evt. skrive om hackerkunst, opdateres i The hvert X nummer, tabuiserede for eksempel sexualundervisning en i det over- Project fra Indonesien, der har til form l at styrke udviklingen og nytænke inden for den handel og økonomi eller vejende muslimske Indonesien og app en boganmeldelse, NitBit fra Danmark, en meddelelse der skal gøre os bevidste om vores forbrug og samtidig gøre bæredygtighed og velgørenhed til en leg. Et enkelt Egedal-projekt er også med i konkurrencen. Det drejer sig om Annette Hvis nyhedsbrevet distri- fortæller, hvad der er Liv Knudsen fra Smørum, der deltager med The Sharing Box, der skal skabe forbindelser mellem mennesker fra alle samfundets lag. Læs mere om finalisterne: Billedtekst, som beskriver billede Tænk over artiklen, og I Microsoft Publisher kan du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler tæt på billedet.

3 S Side 3 Egedal aktuelt fortsat Egedaludfordringen I forbindelse med Afsnit I 2015 i Egedal har du mulighed for at vinde kr. til et projekt, der styrker fællesskab og sund livsstil. Egedaludfordringen søger nye ideer til, hvordan livet for den enkelte borger i Egedal kan blive sundere og fyldt med livsglæde, og hvordan fællesskaberne i kommunen kan styrkes. Ansøgningsfristen er d. 5. november. Gode vaner og fællesskabets ressourcer For folk der ønsker at justere deres livsstil, er tilbagefald til gamle vaner den største udfordring. Egedaludfordringen vil se bud på, hvordan vi fastholder hinanden i gode vaner og hvordan kollektivets ressourcer som familien, arbejdspladsen, foreninger, uddannelsesinstitutionen el.lign. kan støtte den enkelte i sine valg. Egedaludfordringen har interesse i nye fællesskaber, som knytter kommunens borgere sammen på nye måder. Der er både tale om fællesskaber for den almene borger og for de marginaliserede. Formålet er at skabe nye samarbejder mellem kommune, virksomheder og borgere om centrale udfordringer i Egedal Kommune. Vind kr. til gennemførelse af projektet Vinderen modtager kr. til gennemførelse af projektet, og tilknyttes efterfølgende en baggrundsgruppe med repræsentanter fra Egedal kommune og Rotary Morning. Upload dit/jeres projektforslag HER senest d. 5. november og læs meget mere om konkurrencen på hjemmesiden Hvis du har spørgsmål kontakt: Jacob Fog Topp Udviklingskonsulent/ Specialkonsulent, Borgerkontakt Center for Borgerservice Jacob.Fog.Topp@egekom.dk Egedaludfordringen er formuleret i et samarbejde mellem Egedal Kommune og Rotary Morning. Egedaludfordringen arrangeres i samarbejde med innovationsfestivalen Afsnit I.

4 Side 44 Nyt fra Kultur og Erhvervsudvalget Kultur og Erhvervsudvalget Denne tekstenhed havde et kan godt og En konstruktivt god måde at indsætte møde med bruges paraplyorganisationerne. indeholde ord. nyttige oplysninger i ny- på dit websted. hedsbrevet på er at udarbejde om tilskud og skrive til lokaler dine blev nyhedsbrevet ikke imødekom- til en fær- Ansøgning fra Egedal Skateboard Forening bruge et nyhedsbrev i met. en kalender med du kan udgive på interdig salgsøjemed er, at du Der blev orienteret om EGEDAL FOR ALLE kommende messen lørdag arrangementer den 5. nettet. september i Smørum. med f. eks. ca pressemed besøgende på de mange stande både med er- Det var en stor succes hvervsliv og foreninger. delelser, markedsundersøgelser og rapporter. Du kan også søge efter artikler eller finde lang række emner, men forsøg at være kortfattet. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det anvendeligt for læserne, selvom hovedformålet med distributionen af det selvfølgelig er at sælge nyhedsbrevet kan også indeholde ord. kan indsætte noget, som Stenløse Kulturhus, hvordan går det Puljeguiden bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. hvordan det går med du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler sket siden sidst. Kultur og Erhvervsudvalget inviterer til foreningsmøde inden for dit område. en spalte, som Torsdag Du kan evt. den skrive 1. om oktober 2015, kl opdateres i hvert nummer, for eksempel en udviklingen inden for handel og økonomi eller rådhus, Dronning Dagmarsvej 200, Ølstykke Mødet foregår på Egedal Kom og hør om: Hvis nyhedsbrevet distri- fortæller, hvad der er Kommunens budget for 2016 Den nye Kultur og Fritidspolitik og film Afsnit I Kommunikation Åbne Haller Tænk over artiklen, og Billedtekst, Hvis man som har beskriver lyst til spørg at se dig det selv, nye om rådhus, billedet vil der være rundvisning kl , man skal billede bare møde op i forhallen. Tilmelding til Mødet, Undgå send en billeder, mail som til Kulturogfritid@egekom.dk ikke tæt på bille- Glæder os til at se Jer at gøre. Kultur og Fritidsafdelingen I Microsoft Publisher kan det.

5 Side 5 5 Spændende nyt tilbud til foreningerne En god måde at indsætte bruges på dit websted. Materielgården indeholde på Dam ord. Holme nyttige oplysninger 2 C i Stenløse i nyhedsbrevet på er at ud- Med Microsoft har Publisher en god nyhed til bruge alle et nyhedsbrev foreninger: arbejde og skrive dine nyhedsbrevet til en færdig i en kalender med du kan udgive på inter- salgsøjemed er, at du Så er vores trailer, med kommende arrangementer fra andet afspærringsmateriel, marketingmateriale, f. eks. pressemed- klar til udlån nettet. delelser, markedsundersøgelser foreninger og rapporter. kan låne uden Du kan beregning, også søge efter til offentlige arrangemen- Det er en trailer som ter. Det vil sige arrangementer, Nøglen til et godt som nyhedsbrev er at gøre det alle borgere har glæde af. anvendeligt for læserne, Trailer har følgende afspærringsmateriel: selvom hovedformålet 2 stk. venstresving med distributionen forbudt af det selvfølgelig er at sælge 2 stk. højresving forbudt 10 stk. påbudt kørselsretning artikler eller finde lang række emner, men forsøg at være kortfattet. nyhedsbrevet kan også 2 stk. ensrettet Overskrift højre/ på indersiden 2 stk. ensrettet venstre 8 stk. omkørsel Denne gul/sort tekstenhed kan indeholde ord. 10 stk. soldater + fod 10 stk. lægter rød/hvid 5 stk. giv agt kan indsætte noget, som 5 stk. undertavle cykelløb inden forbudt dit områ- 4 stk. motorkøretøjer de. 4 stk. indkørsel forbudt 14 standsning forbudt bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. hvordan det går med en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en fortæller, hvad der er sket siden sidst. I finder låneskemaet Du her kan evt. skrive om udviklingen inden for I det hvide felt med handel sort pil og skal økonomi I finde eller udlån af diverse materialer fra materielgården. Hvis nyhedsbrevet distri- Billedtekst, som beskriver billede Tænk over artiklen, og I Microsoft Publisher kan du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler tæt på billedet.

6 Side 6 6 Spændende arrangementer på bibliotekerne indeholde ord. bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det anvendeligt for læserne, selvom hovedformålet med distributionen af det selvfølgelig er at sælge En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine en kalender med kommende arrangementer Du kan også søge efter artikler eller finde lang række emner, men forsøg at være kortfattet. nyhedsbrevet kan også bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig du kan udgive på internettet. indeholde ord. kan indsætte noget, som inden for dit område. Du kan evt. skrive om udviklingen inden for handel og økonomi eller IT tilbud på biblioteket bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. hvordan det går med en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en fortæller, hvad der er sket siden sidst. Denne sæson byder Hvis nyhedsbrevet på nye kurser, distri-ny underviser og et ekstra undervisningssted, nemlig Stenløse Bibliotek. Vores kurser er bygget op på en lidt anden måde en tidligere. Flere af vores kurser er nu "Book selvkurser". Det vil sige, at du henvender dig på biblioteket og aftaler med underviseren, hvornår du gerne vil have et kursus, og hvad Denne der skal tekstenhed lægges kan vægt du på. vælge mellem tusindvis af multimedieklipbille- Du kan også vælge den model, der hedder der og "Book importere en dem biblioteksmedarbejder". Her kan du få 1 times hjælp indenfor nyhedsbrevet. et på forhånd Der er aftalt emne. til vælge at booke et helt som kursus du kan bruge med til en at varighed på mi- Ydermere kan du nimum 2 timer. Tænk Det kræver over artiklen, dog, og at du tegne kan figurer samle og mindst symboler 3 kursister. IT-Undervisningskatalog Efter r 2015 kan hentes p Kursuskataloget bibliotekerne. tæt på bille- I Microsoft Publisher kan det. Billedtekst, som beskriver billede

7 Side 7 7 Nyt fra Egedal Musikskole indeholde ord. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet bruges på dit websted. I i Egedal på er at ud- har vi kan dette du let gode konvertere tilbud til I forbindelse med Innovationsfestivalen Afsnit unge musikalske iværksættere. arbejde og skrive dine bruge et nyhedsbrev Projektet i er et samarbejde imellem nyhedsbrevet Musik & til Ungdom, ETHNO DENMARK salgsøjemed og Egedal er, at du Musikskole. en færdig en kalender med du kan udgive på internettet. kommende arrangementer f. eks. pressemeddelelser, markedsunder- søgelser og rapporter. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det anvendeligt for læserne, selvom hovedformålet med distributionen af det selvfølgelig er at sælge Du kan også søge efter artikler eller finde lang række emner, men forsøg at være kortfattet. nyhedsbrevet kan også indeholde ord. kan indsætte noget, som inden for dit område. Du kan evt. skrive om udviklingen inden for handel og økonomi eller Hvis nyhedsbrevet distri- bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. hvordan det går med en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en fortæller, hvad der er sket siden sidst. Billedtekst, som beskriver billede Tænk over artiklen, og I Microsoft Publisher kan du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler tæt på billedet.

8 Side 8 8 Nyt fra Arkiver og Museum indeholde ord. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i ny- Egedal Arkiver og Museum En af fordelene holder ved at flyttedag hedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine nyhedsbrevet til en færdig har webpublikation, der været som lokal- bruge et nyhedsbrev i Siden Ølstykkes nuværende salgsøjemed bibliotek er, at du blev indviet egne artikler i 1971 eller og indsætte en kalender med du kan udgive på inter- indtil nu historisk arkiv i bygningen. kan genbruge Men indholdet nu er det slut. kommende arrangementer eller et til særtilbud flotte nye på lokaler og om en måneds nettet. f. eks. pressemed- Den flyttede Egedal Arkiver og Museum tid glæder vi os til at indvie delelser, Historiens markedsundersøgelser og rapporter. Du kan også søge efter Hus i Stenløse Kulturhus. Vi kan fortsat kontaktes på vores gamle telefonnumre /69 og mail-adresser. Og fra 1. oktober 2015 Nøglen vil indbyggere til et godt nyhedsbrev er at gøre det i Ølstykke artikler også eller finde kunne få arkivbetjening på Skenkelsø Mølle Museum hver anvendeligt torsdag. for læserne, selvom hovedformålet lang række emner, men med distributionen af det Månedens artikel forsøg at være kortfattet. selvfølgelig er at sælge I anledning af flytningen et produkt Er m nedens eller en ser- artikel Mange i Egedal af oplysningerne Leksikon i Stenløse R dhus viceydelse. nyhedsbrevet kan også egedalleksikon.dk/index.php/stenl%c3%b8se_r%c3%a5dhus Arrangementer på Skenkelsø Mølle bruges på dit websted. indeholde ord. kan indsætte noget, som inden for dit område. Du kan evt. skrive om udviklingen inden for handel og økonomi eller Hvis nyhedsbrevet distri- bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. hvordan det går med en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en fortæller, hvad der er sket siden sidst. Billedtekst, som beskriver billede Tænk over artiklen, og I Microsoft Publisher kan du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler tæt på billedet.

9 Side 9 9 Nyt fra Idrætsområdet indeholde ord. bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine en kalender med kommende arrangementer bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig du kan udgive på internettet. Du kan også søge efter Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det artikler eller finde anvendeligt for læserne, selvom hovedformålet Åben hal i sæson 2015/2016 på Egedals lang Idrætsanlæg række emner, men for alle borgere der ønsker at bevæge sig forsøg at være kortfattet. med distributionen af det selvfølgelig i vore haller at sælge uanset alder, men med hensyntagen til hinanden. nyhedsbrevet kan også Vi holder en hal åben hver 3 lørdag i perioden: september 2015 maj 2016 Eneste betingelse for og komme ind i hallerne er, at deltagerne benytter indendørs sko, og ellers tager hensyn til de andre der er i hallen. Det citat er fra teksten en her unik for at fange chance Denne for tekstenhed hele familien kan til, bueres at bevæge internt, sig kan det sammen, sket og siden være sidst. fælles om fysisk aktivitet. ALLE indeholde ER VELKOMMEN ord. være en god idé at kommentere nye procedurer Egedal kommune stiller Et nyhedsbrev materiel kan til rådighed handle eller på forbedringer følgende i datoer organisationen. og steder: Lørdag, den 19. september kan indsætte 2015 noget, kl. som i Ganløse Hallen Lørdag, den 17. oktober 2015 kl hvordan det går med i Smørum Hallen inden 2015 for dit kl. områ i Stenløse Hallen Lørdag, den 21. november de en spalte, som i Veksø Multihal Lørdag, den 19. december 2015 kl Du kan evt. skrive om opdateres i hvert nummer, for eksempel i en Ølstykke Badmintonhal Lørdag, den 16. januar udviklingen 2016 inden for kl handel og økonomi eller Lørdag, den 20. februar lave statistikker 2016 til kunderne. kl i Ganløse Hallen Lørdag, den 19. marts 2016 kl eller en artikel, som i Smørum kort Hallen Hvis nyhedsbrevet distri- fortæller, hvad der er Lørdag, den 16. april 2016 kl i Veksø Multihal Lørdag, den 21. maj 2016 kl i Stenløse hallen Du kan spille og lege med de redskaber som normalt findes i vore idrætshaller, men vi stiller også en hoppeborg op, samtidig med at vi har fundet andre sjove aktivitetsmateriel frem som f.eks. Denne Hula-Hop tekstenhed ringe, kan Balancekugler, du vælge mellem Rullemadras, tusindvis af Kæmpe-Mikado, multimedieklipbille- Ringkast, Sjippetorve, Rulleskål, Balanceskive, Kæmpefaldskærm, indeholde Skum-Bowling, ord. der og importere dem til Skumtennis, og Ogospil. rig mulighed for, at hele familien kan have en sjov aktiv lørdag i Der skulle altså være hinandens selskab. Tænk over artiklen, og tegne figurer og symboler Billedtekst, Der er som ingen beskriver tilmelding, du skal blot komme som du er, medbringende indendørs fodtøj. billede tæt på bille- I Microsoft Publisher kan det.

10 Side Nyt fra Idrætsområdet fortsat indeholde ord. bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine en kalender med kommende arrangementer Åbningstider i Ølstykke Svømmehal: Mandag: kl.6:00-8:00 Du kan også søge efter artikler eller finde Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre for det 16+ Torsdag: kl. 20:00-22:00 anvendeligt for læserne, Fredag: kl. selvom 6:00-8:00 hovedformålet samt kl. Du 14:00-19:00 kan skrive om en lang række emner, men med distributionen af det forsøg at være kortfattet. Lørdag: kl. selvfølgelig 7:00-12:00 er at sælge nyhedsbrevet kan også bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig du kan udgive på internettet. Tirsdag: kl. 6:00-8:00, kl. 15:00-20:00 og kl for 16+ Onsdag: kl. 6:00-12:00 Søndag: kl. 10:00-17:00 Obs! Børnebassinet er lukket og taget ude af drift. I 25m bassinet er der altid min. 3 baner reserveret til bueres internt, kan det sket siden sidst. motionssvømmere. Vinkelområdet og de resterende indeholde ord. være en god idé at kommentere vippe. nye procedurer baner er til leg og hop fra eller forbedringer i organisationen. Aktiviteter: kan indsætte noget, som hvordan det går med inden for dit områ- svømning. (hold de. til højre) en spalte, som Hurtigbanen Du kan stilles evt. skrive til om rådighed opdateres i hvert under nummer, for eksempel en morgensvømning mandag handel tirsdag og økonomi eller onsdag og fredag fra kl udviklingen inden for og torsdag fra kl. 7.45, samt i voksentiden tirsdag Hvis nyhedsbrevet distri- fortæller, hvad der er Hurtigbane: 1 bane reserveret til uafbrudt, retnings- Billedtekst, som beskriver billede Tænk over artiklen, og I Microsoft Publisher kan du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler tæt på billedet.

11 Side 11 FEBRUAR 2014 KULTUR Nyt fra Idrætsområdet fortsat Aqua fitness: Tirsdage: kl (ingen tilmelding) Sauna Gus: (Det er muligt at reservere plads i saunaen tlf ) Tillægsbillet 10 kr. Tirsdage: kl og Onsdage: kl Tillægsbillet 10 kr. Infrarød Sauna & Dampbad Åbent i alle åbningstider ( undtagen under morgenbadning om mandagen tirsdagen og fredagen) Tillægsbillet 10 kr.

12 Side 12 Kommende møder og arrangementer i 2015 Kultur & Erhvervsudvalgs møder. Møderne holdes kl oktober 4. november 30. november Kultur-og Erhvervsudvalget, se evt. mere om udvalget nedenfor: Møder med hele foreningslivet: 1. oktober kl. 19 ca for alle foreninger 4. november kl. 18 ca. kl Uddeling af mesterskabspriser Uddeling af Leder- Ungdomsleder og Kulturpris

13 Side 13 Side 13 Kultur & Fritids afdelingen Kultur og Fritidschef Peter Rugholm Specialkonsulent Jeannett Tankred Fritidskonsulent Susanne Mosbæk Informations- og Udviklingsmedarbejder Kulturmedarbejder/ Fuldmægtig: Udbetaling af tilskud og redaktør Kultur4U Asistent Lokalebooking/ Ejendom/Gis Teknisk Serviceleder- Nøglekort ansvarlig Henriette Nordvig Larsen Vibeke Falstaff Julie Svarø Ole Andersen Idrætsinspektør Jan Ludvigsen Halinspektør/Souschef Sonya Pratt Idrætskoordinator Anette Kjær Leder af Arkiv og museum Rolf Kjær-Hansen Musikskoleleder Bjarne Kulmbak Musikskolesouschef Mikkel Benn Kulturmedarbejder og Musikskole Jeanne Hartvig Musikskolesekretær Lone Bisted

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016 Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016 Hovedoverskrift SendDenne meget gerne input om at være månedens forening tekstenhed

Læs mere

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - september kunder, visitkort, som er modta-

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - september kunder, visitkort, som er modta- Kultur4U maj 2014 Dato Hovedoverskrift Send Denne meget tekstenhed gerne input kan indeholde 175-225 ord. kunder, visitkort, som er modta- om at være forbindelser, månedens oplysningsark forening om og

Læs mere

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - december 2015

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - december 2015 Kultur4U maj 2014 Dato Kære Denne alle tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. kunder, visitkort, som er modtaforbindelser, oplysningsark om Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig get ved messer, jul. eller

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over-

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over- oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med veje købe en adresseliste af bestemte

Læs mere

Kultur4U. Information for Kulturen. Derefter skal du vurdere, hvor meget tid og hvor mange penge

Kultur4U. Information for Kulturen. Derefter skal du vurdere, hvor meget tid og hvor mange penge Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en

Læs mere

Januar 2014. Januar måned 2013

Januar 2014. Januar måned 2013 KULTUR4U Januar 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være

Læs mere

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og erhverv (CPK) Kultur4U - januar 2015

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og erhverv (CPK) Kultur4U - januar 2015 Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en god måde at markedsføre

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet.

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet. NYHEDSBREV NYHEDSBREV oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Ligeså Du håber kan vi, oprette I vil oplyse en adresseliste os om arrangementer, vi kan sætte på vores kalender her i nyhedsbrevene.

Læs mere

Kultur4U. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer.

Kultur4U. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift indeholde 175-225 ord. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over- Formålet

Læs mere

FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013

FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013 NYHEDSBREV FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013 AF SÆRLIG INTERESSE I DETTE NUMMER: NAVNEKONKURRENCEN om andet navn til Nyhedsbrevet foregår på TAG DEL http://tagdel.dk/challenges/hvilket-navn-skal-nyhedsbrevet-fra-kultur-and-fritid-til-foreningslivethedde.her

Læs mere

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma.

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma. Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013

EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013 EGEDAL KOMMUNE Information fra Kultur og Fritid September 2013 Efter en god sommerferie er alle institutioner under Kultur & Fritid godt i gang med deres aktiviteter. Og vi glæder os meget til løbende

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.:

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien

Aktiviteter i Efterårsferien Aktiviteter i Efterårsferien 2015 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din efterårsferie. Du

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune.

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. LEDERAKADEMIET 2013-2014 Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. Lederakademiets deltagere vil efter akademiets afslutning modtage et

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEKERNE

HILLERØD BIBLIOTEKERNE 0 2 / 9 1 D U B L I T E L SKO HILLERØD BIBLIOTEKERNE 1 VELKOMMEN PÅ BIBLIOTEKET 2 HILLERØD BIBLIOTEKERNES SKOLETILBUD 2019-2020 Hillerød Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere vores nye skolekatalog

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup RealMæglerne Personligt ejerskab del af en kæde Indehaver, statsaut. ejendomsmægler MDE Inge Halldén Hovedgade 121 2630 RealMæglerne er personligt ejet af Inge Halldén og uafhængig af kapitalinteresser.

Læs mere

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015 Program Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn Nyborg Kommune 2015 TOSSEDE TIRSDAGE SILLE OG PALLES BØRNEJAZZ Sille og Palle er to af landets mest rutinerede musikere indenfor koncerter

Læs mere

Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007

Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007 Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007 Stenløse Lokalhistoriske Arkiv blev 1. januar 2007 overført til Egedal Arkiver og Museum efter at være drevet af Stenløse Historiske Forening i 39 år.

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Beskrivelse af Egedal Musikskoles strategiseminar d. 23. februar 2016

Beskrivelse af Egedal Musikskoles strategiseminar d. 23. februar 2016 Beskrivelse af Egedal Musikskoles strategiseminar d. 23. februar 2016 Kære deltagere! Denne vision er udarbejdet i fællesskab med jer, og jeg håber, at I vil tage den til jer og leve den, der hvor I er.

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Center for Plan, Kultur og Erhverv Kultur og fritid

Center for Plan, Kultur og Erhverv Kultur og fritid Kultur og fritid 1. Kultur og Fritids primære opgaver Kultur og fritids primære aktiviteter Kultur- og fritidsaktiviteter, som omfatter samarbejde med det lokale foreningsliv, administration af tilskud

Læs mere

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper

Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet. Supplerende fordelingsprincipper Bilag 1. Anvisning af lokaler og udendørsanlæg på Idrætsområdet Supplerende fordelingsprincipper I tillæg til fordelingsprincipperne i 3 er der fastsat supplerende fordelingsprincipper for lokaler og udendørsanlæg

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ E F T E R Å R S F E R I E H U S U M & T I N G B J E R G I E N E R G I C E N T E R VO L D PA R K E N H A L L E N, T I N G B J E R G I D R Æ T S A N L Æ G, T I N G B J E R G S VØ M M E H A L, T I N G B J

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Højskolens kontor har tlf.: 32 34 43 30 / 32 34 43 32 kontorets åbningstider i sommermånederne: Tirsdage - torsdage kl. 9.00-12.30, 13.00-15.00 Aktiviteter på Daghøjskolen skal

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården

Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Min.12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn til

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

-Nyhedsbrev november 2018

-Nyhedsbrev november 2018 -Nyhedsbrev november 2018 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er det muligt at købe Vinding Ungdoms- og Idrætsforenings nye klubdragt til en særdeles favorabel pris.

Læs mere

Skriv navn og adresse for den tilskudsansvarlige i projektet Sekretariatsleder, Morten Skjoldsøge

Skriv navn og  adresse for den tilskudsansvarlige i projektet Sekretariatsleder, Morten Skjoldsøge Ansøgning Projektets/aktivitetens titel Skriv titel på projektet. Aktive ældre i Egedal Kommune Kommune I hvilken kommune har projektet postadresse? Egedal Ansøger type Vælg fra listen Kommune Navn og

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Velkommen til. Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 20 80 00

Velkommen til. Silkeborg kommune. Silkeborg Kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Tlf: 89 20 80 00 Velkommen til Silkeborg kommune Rådhuset Søvej 1-3 8600 Silkeborg Et skridt ind i fremtiden Velkommen til Et par nyttige kontaktoplysninger er en dynamisk kommune med ca. 85.000 indbyggere. Kommunen råder

Læs mere

Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017

Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017 Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017...Sammen skaber vi læring og læselyst solbib.dk Kære lærer, Vi vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på biblioteket og har her samlet vores Åben Skole

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- 2019 KULTURUGE MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24.MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppe, står beskrevet

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Rollespil 2 film i Reprisen Syng i kor Foto: Jess Kimmerslev Foto: Christina Molbech Foto: Nordisk Film Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Tre fantastiske dage i efterårsferien

Læs mere

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen

Notat om godkendelse af sæsonfordelingen Notat om godkendelse af sæsonfordelingen 2015-2016 Herunder oplistes de særlige sager, som Kulturområdet blev opmærksomme på i forbindelse med behandlingen af ansøgningerne til lån af lokaler i sæson 2015-2016,

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013

NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 NYHEDSBREV FRA KULTURELT SAMRÅD FURESØ AUGUST / SEPTEMBER 2013 7 sider DAGENS PROGRAM 11.00 KULTURDAGEN ÅBNES V. borgmester Ole Bondo Christensen 11.15 FANDANGO 2 numre fra sidst opførte forestilling vises

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

REGLEMENT. for Egedal Bibliotekerne

REGLEMENT. for Egedal Bibliotekerne REGLEMENT for Egedal Bibliotekerne Hvem er Egedal Bibliotekerne? Egedal Bibliotekerne består af fire filialer. Smørum Bibliotek, Ølstykke Bibliotek, Ganløse Bibliotek og Biblioteket i Stenløse Kulturhus.

Læs mere

INDSPIL NR. 46. Februar 2015

INDSPIL NR. 46. Februar 2015 INITIATIVPRIS Frem til 15. februar 2015 modtages indstillinger til INITIATIVPRISEN, som Kalundborg Y s Men s Club uddeler hvert år. Prisen går til en person, en organisation eller en forening, som med

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 11. august 2014 til 31. december 2014 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin,

Læs mere

Opgaver til modul 6 PowerPoint 97

Opgaver til modul 6 PowerPoint 97 Opgaver til modul 6 PowerPoint 97 Det følgende indeholder en stribe opgaver, som du kan løse ved hjælp af Microsoft Powerpoint 97. Alle opgaverne svarer i indhold og sværhedsgrad til de opgaver, som du

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

Aktiviteter i Vinterferien

Aktiviteter i Vinterferien Aktiviteter i Vinterferien 2016 1 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, som du kan deltage i. Du kan deltage overalt i

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere