Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2014"

Transkript

1 Referat af Dansk ICYE s generalforsamling april 2014 Uffe byder indledningsvist velkommen og fortæller om U-husets nye lokaler, hvor generalforsamlingen foregår. Åbning af generalforsamlingen Valg af dirigent: Mette Østergaard Valg af referent: Rie Brodersen Generalforsamlingen er indkaldt d. 3. marts, altså en måned før afholdelse, og kan derfor erklæres gyldigt. Dagsordenen vedtages, som den blev udsendt, dog med tilføjelse af punktet Udnævnelse af quiz-vinder. Ingen deltagere havde kommentarer til referatet fra sidste generalforsamling. Anne laver undervejs et visuelt referat af generalforsamlingen. Præsentation af deltagere Formandens og kasserens beretning Line henviser til beretningen i årsberetningen. Line indleder med at fortælle om ICYE s formål, nemlig at skabe kulturforståelse gennem kulturudvekslingen. 20 ICYE exchangees og 18 EVS-volontører har været på udveksling i Danmark, hvilket er en stigning fra sidste år. ICYE har sendt 26 ICYE volontører, 61 STePs, 45 EVS. Det er en lille stigning generelt set. I 2013 introducerede ICYE en ny udvekslingsmulighed, nemlig Ungdomsudvekslingen, hvor to hold har været i Georgien, og vi i sommeren 2014 skal afholde to udvekslinger. Organisationen afholdte 50 lokalforeningsaktiviteter i fem forskellige lokalforeninger. Dette har været et fokusområde i Lokalforeningerne begyndte at arbejde med handlingsplaner, og opgradering af arrangementer for lokalforeningsfrivillige blandt andet under sommerlejren og til kulturkolben. ICYE afholdte fire lejre i 2013 for over 350 deltagere. Køkkenet har bl.a. været i fokus, og Line beretter, at der endelig er fundet en god balance mellem hygge og struktur. Bestyrelsen indførte til generalforsamlingen 2013 resolutioner som ny arbejdsmetode. Bestyrelsen ønskede at arbejde med fem resolutioner, men dette viste sig at være urealistisk bl.a. på grund af fratrædelser i bestyrelsen i løbet af bestyrelsesåret. Line forklarer, at bestyrelsen stadig er i en læringsproces i forhold til resolutionsarbejdet. Resolution 1: Alternative metoder til værtsfamilier. Der foreligger nu en rulleplan, hvor fokus bl.a. er på voksenfællesskaber såsom forældregrupper på friskoler.

2 Resolution 2: tiltag der får volontører, der har rejst med ICYE til at fortsætte som co-workers Resolution 3: Mere strukturerede rammer for køkkenholdets arbejde. Der arbejdes nu med et fast køkkenhold, der sætter rammerne. Andre tiltag: Rie blev ansat som organisationskonsulent, Uffe og Line var til international generalforsamling i Uganda. Generelt er ICYE en organisation i positiv udvikling. Line roser alle, og takker især sekretariatsleder Uffe for den store indsats han har leveret, samt det gode samarbejde. Uffe havde 5 års jubilæum i marts, og bestyrelsen overrakte i den forbindelse en jubilæumsgave. Uffe beretter for kasseren (Mikkel). ICYE har haft overskud, og der er bl.a. blevet investeret i flere sekretariatstimer og værtsfamilietilskud. Regnskab og budget Uffe henviser til årsrapporten, som ligger i værktøjskassen på ICYE s hjemmeside. I 2013 kom ICYE ud med et overskud på , 00 kr. Dette er mere end budgetteret, og i virkeligheden for meget, da målet om 1 million i egenkapital allerede er opnået. Egen kapitalen giver ICYE sikkerhed, hvis der sker ændringer i tilskudsordninger (bl.a. tipsmidlerne). Overskuddet betyder, at flere udvalg og frivilligposter har fået lidt større tilskud i Derudover er der blevet investeret i flere sekretariatstimer, både til drift og udvikling. Bestyrelsen har besluttet, at ansatte på sekretariatet modtager pension, hvilket også har været en udgift. Uffe opfordrer aktive medlemmer til at søge kurser, der er relevante for deres arbejdsområder. Det kommende år vil der blive investeret mere i frivillig og exchangees i ICYE. Mette Østergaard spørger, om der er et loft for egenkapital i foreninger der modtager tilskud. Uffe svarer, at det er der ikke. Egenkapitalen fungerer som Dansk ICYE s buffer, da foreningen ikke har mulighed for at optage lån. ICYE s indtægter er rimelig stabile. EVS-regnskabet er sat anderledes op i år for at inkludere administrationsgebyrer. Derfor ses en ændring i indtægter på EVS-programmet i regnskabet. Medlemstallet er stabilt og ser ud til at være stagneret. Det kan ses på medlemstallene, at man valgte at nedlægge workcamp. De nye ungdomsudvekslinger kan måske trække medlemmer. Målet er ikke at få flere medlemmer i sig selv, da man i organisationen prioriterer kvalitet og ikke kvantitet. Udvekslingsomkostningerne for ICYE-programmet er steget en del, bl.a. på grund af et værtsfamilietilskud på 1000 kr. om måneden. Regnskab og budget Der er som altid budgetteret konservativt; udgifter som måske kommer, er medtaget, mens usikre indtægter ikke medtages. Dette giver et mere sikkert budget. Der er væsentligt flere projekter der kommer til at modtage EVS-volontører, hvilket der ikke er budgetteret med.

3 Torsten spørger ind til stigningen over de seneste år, og Uffe forklarer, at det har været en prioritering at få flere exchangees til landet, hvilket bl.a. afspejles i flere kvota-aftaler. Kvotaaftalerne er med til at sikre, at ikke kun de rigeste unge fra vores samarbejdslande kommer til DK, men at unge fra middelklassen også får muligheden. EVS-programmet bliver efterhånden mere administrativt tung, hvilket har betydet, at andre udvekslingsorganisationer har måtte droppe at udbyde programmet. Man kan forestille sig at Dansk ICYE kommer til at overtage samarbejdsaftaler og projekter. I forhold til foreningsaktiviteter ligger udgifterne på samme niveau. Uffe opfordrer til, at man som lokalforeningsfrivillig/udvalg kontakter bestyrelsen, hvis det er svært at få økonomien til at hænge sammen. Samlet set et overskud på lidt over kr. Der bliver spurgt ind til kontingentindtægter, hvor der er budgetteret en stigning, selvom der tales om medlemsstagnering. Uffe forklarer, at dette bl.a. forventes pga. ungdomsudvekslinger og virkningen af vores nye hjemmeside. Der spørges ind til medlemsflowet; altså hvor mange der melder sig ind og ud. Uffe forklarer, at ca. 150 medlemmer melder sig ud om året. Det uddybes dog, at de kernefrivillige bliver i organisationen længe og at gruppen af kernefrivillige er voksende. Beretningsworkshop Præsentation af resolutioner og forslag, samt afstemning 1. Udarbejdelse af introduktionsmateriale til nye frivillige, hvor udvalgsfunktioner beskrives 2. Udarbejdelse af promoveringsvideoer i princippet på alle områder 3. Volontører kan agere studietursambassadører i deres lande/byer, der viser rundt 4. Logo og PR 5. Værtsfamiliearrangementer 6. Mapping af dansk ICYE s frivillige 7. Undersøge markedet for køb eller leje af lejrsted med plads til 100 personer 8. Udvalg skal have bedre kendskab til budget og muligheder for økonomisk støtte til deres arrangementer 9. Mere fagligt adspredte projekter for exchangees Præsentation af kandidater Line genopstiller til formandsposten. Hun har haft et sjovt, svært og udfordrende år, og synes, at hun er kommet rigtig godt ind i organisationens med alle dens udfordringer og udviklingspotentialer. Vivi stiller op til næstformand. Hun har været med siden 2008, og har siddet i bestyrelsen det seneste år. Vivi brænder for, at organisationen skal udvikle sig. Hun vil organisationen det bedste, taler om ICYEfamilien og glæder sig til at fortsætte.

4 Simon stiller op til kassererposten. Simon er ny i organisationen og arbejder med ungdomsudvekslingerne, og brænder især for dette område. Han læser uddannelsesvidenskab på AU og ved at masse om nonformal læring, kulturmøder og læring generelt. Pil stiller op til menigt medlem. Hun har givet sin lokalformandspost videre, og føler derfor, at der er blevet plads til bestyrelsesarbejdet. Pil interesserer sig for motivation, og glæder sig til at lære en masse gennem bestyrelsesarbejdet. Bitten (in absentia): Mette Østergaard beretter. Tue genopstiller som menigt medlem. Han har været i organisationen siden 2011, og er glad for arbejdet i ICYE. Han ser frem til at gøre en ekstra indsats i det kommende bestyrelses år, da han ikke har haft mulighed for at lægge så mange kræfter i bestyrelsesarbejdet i 2013 som han ønskede. Beretninger Der blev afholdt en beretningsworkshop, hvor diverse udvalg og grupper arbejder på en fremlæggelse af årets største begivenhed, største succes og største udfordring. Rejseholdet: Vil rigtig gerne samarbejde mere KG ift. at få exchangees med i sessions, hvilket er en udfordring. Rejseholdet er blevet en stor gruppe med mange nye, som skal læres op. De officielle krav til forberedelse skal opfyldes, men gerne på en kreativ måde, hvilket kan være udfordrende. Det at være flere ser rejseholdet dog også som en fordel, da opgaver kan fordeles mellem flere personer, som får plads til at fordybe sig. Tilstrømningen af nye frivillige ses som en af årets største succeser. De største begivenheder har været rejseholdets egne arbejdsdage, hvor der er kommet mere struktur på opgaverne og gruppen er blevet rystet sammen. Kulturkolben ses også som en stor begivenhed, som bidrog med konkrete værktøjer til gruppens arbejde. Lokalforeningerne: Der er kommet nye kræfter til mange af lokalforeningerne, hvilket er en succes. Der har været afholdt gode arrangementer, og der er lagt i støbeskeen til endnu flere i det kommende år. Arbejdsdagene, hvor lokalforeningerne har sparret på tværs har været gode og konstruktive. Udfordringen er generelt at samle nye folk, aktivere medlemmer og mobiliserer arbejdskræfterne. Der arbejdes hen mod, at lokalforeningerne samarbejder på tværs og har fællesarrangementer (samme temaer), bl.a. planlægges en kanotur i sensommeren. Køkken, værtsfamilie, løsgængere: Lejrene ses som de største begivenheder, og det opleves, at de kører bedre end nogensinde. En af udfordringerne er at skaffe passende lokaler til lejrene, og det er udfordrende at lejrene afholdes på forskellige skoler, der sommetider kan være svært tilgængelige. En samlende udfordring som i år mundede ud i en stor succesrig begivenhed, var da Michael bagte en kage, der kunne spises. Ungdomsudvekslingerne: Største succes var, at EU-ansøgningen til projektet Health Ambassadors gik igennem. Processen har været rigtig god, selvom det har været udfordrende at lære organisationen at kende. De frivillige oplever det som en stor succes, at de er blevet tildelt meget ansvar fra start. Sekretariatet: Hjemmesiden har været årets største begivenhed. Det var en stor succes at få den op at køre, og generelt er der stor tilfredshed med resultatet. Sommerlejren var en stor begivenhed, der på mange

5 måder var starten på en ny lejr-ære. Med over 100 deltagere blev man nødt til at tænke lejr anderledes, og det har ført til initiativer som køkkenhold, lejrudvalg og andet. Kulturkolben var en stor begivenhed og succes, hvor især dét at udvalgene fandt ud af, hvad andre udvalg virkede meget motiverende. Udviklingen i lokalforeningerne ser sekretariatet som en stor succes! Af udfordringer nævnes EVS/ERASMUS+, som har medfødt en række administrative udfordringer. Der har været en del udfordringer med vores afrikanske samarbejdspartnere, og især forberedelse af de afrikanske volontører har været oppe til debat. Computere og digitale løsninger har taget en del tid. I starten af 2013 var generel rolleafklaring en udfordring, men dette er gennem året vendt til en succes. Oplevelsen er generelt, at vi er blevet bedre til at være på forkant. Der er igangsat en række forebyggende initiativer, eksempelvis personlige samtaler, som gør, at vi ikke i samme grad brandslukker. Bestyrelsen: Det har været udfordrende for bestyrelsen, at arbejdsforholdene har været meget skiftende. Dvs. at arbejdsgangene har måttet ændres af flere omgange, hvilket har taget kræfter, men der er også blevet skabt plads til det undervejs. Kulturkolben nævnes som en god, stor begivenhed. Line nævner også den internationale generalforsamlingen, hvor mange af de initiativer, som et af vores egne medlemmer har været med til at sætte gang i, endelig begynder at bære frugt. Det var en god oplevelse og en stor begivenhed at mødes med partnerne på tværs. Kulturkolben ses som en stor succes; især alt det, kulturkolben har ført med sig, nemlig bedre kommunikation, klare roller og motivation. MENA-projektet som endelig er oppe at køre ses også som en succes. Projektet blev søsat for 6 år siden, så det er stort, at det endelig kører. Det er generelt en succes for bestyrelsen at opleve, at de ting man sætter i gang begynder at forankre sig. Året der kommer (3 vigtigste ting) Rejseholdet: - Indfasning af nye. Det praktiske skal under huden - Flere kurser, så gruppen udvikler sig internt - Videreudvikling af sessions Lokalforeninger - Fokus på bedre samarbejde på tværs af lokalforeningerne - Bedre kommunikation (kommunikationsstrategier) - Mere opmærksomme på DUF-krav Løsgængere - Flere informationer til nye i organisationen, større indsats for at skabe relation til foreningen inden afrejse og undervejs. Ungdomsudvekslinger - Afholdelse af ungdomsudvekslingerne - Vidensbank/følordninger

6 - Indkøring i ICYE hvad er ungdomsudvekslingers plads i organisationen Sekretariatet - Stabil værtsfamilietilgang - Fortsætte god udvikling i udvalg - Overlevering/erfaringsudveksling - Strategi og målsætning Bestyrelsen - Resolutionsarbejde - Ny bestyrelse, nye prioriteter, strategisk tænkning - Kommunikation og arbejdsdeling i organisationen Afstemninger og vedtagelser - Vedtagelse af indkomne forslag (ingen indkomne forslag) - Vedtagelse af arbejdsprogram (afløst af resulotionsforslag)) - Vedtagelse af vedtægtsændringer Vedtægtsændringsforslag 1: Der er fremsat et forslag om at ændre paragraf 2, ICYE s formål, fra Dansk ICYE bygget på tolerance og næstekærlighed Til: Dansk ICYE bygget på tolerance og mellemfolkelig forståelse Der fremsættes følgende ændringsforslag til ændringsforslaget: Dansk ICYE bygget på tolerance og mellemmenneskelig forståelse. Ændringsforslaget til ændringsforslaget vedtages ved almindeligt flertal. Ændringsforslaget vedtages efterfølgende ved almindeligt flertal. Vedtægtsændringsforslag 2: 5 stk. 4. Generalforsamlingens dagsorden skal indeholde følgende punkter: Udvalgsberetninger

7 Udvalgsberetninger ønskes slettet. Der fremsættes følgende ændringsforslag til ændringsforslaget: 5 stk. 4. Generalforsamlingens dagsorden skal indeholde følgende punkter: Udvalgsberetninger Udvalgsberetninger ændres til Oplysning om lokalforeningernes og udvalgenes arbejde. Med konsekvensrettelsen, at Lokalforeningsberetninger i dagsordenen 5 stk. 4, Generalforsamlingens dagsorden skal indeholde følgende punkter: Lokalforeningsberetninger, slettes. Ændringsforslag til ændringsforslaget stemmes igennem, og ændringsforslaget vedtages følgende. Vedtægtsændringsforslag 3 5 stk. 4: Generalforsamlingens dagsorden skal indeholde følgende punkter: Vedtagelse af arbejdsprogram, vedtagelse af arbejdsprogram ønskes slettet. Ændringsforslag til ændringsforslaget: I stedte for slettelse ændres ordlyden til vedtagelse af resolutioner. Ændringsforslag til ændringsforslaget blev stemt igennem, og ændringsforslaget vedtages. Vedtægtsændringsforslag 4 Generalforsamlingens dagsorden skal indeholde følgende punkter: Orientering om budget for indeværende regnskabsår Vedtagelse af budget for kommende regnskabsår Orientering om budget for indeværende regnskabsår og Vedtagelse af budget for kommende regnskabsår ønskes slettet og erstattet med Vedtagelse af budget. Forslaget stemmes enstemmigt igennem

8 - Fastsættelse af kontingent Kontingentet fastsættes til 75 kr. - Vedtagelse af budget for kommende regnskabsår Budgettet vedtages enstemmigt - Valg af formand (2-årig periode) - Valg af næstformand (1-årig periode) - Valg af kasserer (1-årig periode) - Valg af 5 medlemmer til bestyrelsen Generalforsamlingen valgte en samlet bestyrelse enstemmigt. Bestyrelsen består herefter af følgende medlemmer: Line V. Lauritzen Forkvinde Vivi Larsen Næstforkvinde Simon Raaby Poulsen - Kasserer Pil Byriel Bitten Fynsk Tue G. E. Rasmussen - Valg af revisor Revisionsfirmaet Beierholm er valg som revisor for organisationen. Eventuelt

Dansk ICYE s ordinære generalforsamling. Søndag den 12. april 2015 Klokken 10-16 (Morgenmad 9-10)

Dansk ICYE s ordinære generalforsamling. Søndag den 12. april 2015 Klokken 10-16 (Morgenmad 9-10) Dansk ICYE s ordinære generalforsamling Søndag den 12. april 2015 Klokken 10-16 (Morgenmad 9-10) U-huset Klosterport 4A, 3. sal. 8000 Arhus C Klosterport 4A, 3.sal DK 8000 Århus C tlf. +45 8618 0715 icye@icye.dk

Læs mere

Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015

Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015 Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015 12. april 2015 Velkomst Sekretariatsleder Uffe Engsig byder indledningsvist velkommen til generalforsamling. Valg af dirigent: Jonas Sidenius Valg af referent:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013 Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013 Lørdag den 6. april 2013 1. Åbning af generalforsamlingen Valg af dirigent: Line Valg af referent: Mette Valg af redaktionsudvalg: Sedsel og Mette Valg af stemmetællere:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C Side 1 af 10 Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C Dirigent: Torsten Ringgaard og Rikke Bach Referent: Linda Rodkjer Stemmetællere: Josefine Holm og Christian

Læs mere

Talepapir til informationsmøder

Talepapir til informationsmøder Talepapir til informationsmøder Dias 1: Informationsmøde, Dansk ICYE Hvem er vi? - Hvilket land rejste vi til via ICYE? - Hvad laver vi nu i ICYE? Hvem er I? - Navn - Hvilke programmer/lande er I interesserede

Læs mere

Dansk ICYE s ordinære generalforsamling. Lørdag den 5. april 2014

Dansk ICYE s ordinære generalforsamling. Lørdag den 5. april 2014 Dansk ICYE s ordinære generalforsamling Lørdag den 5. april 2014 U-huset Klostergade 34, 3. sal. 8000 Arhus C Klosterport 4A, 3.sal DK 8000 Århus C tlf. +45 8618 0715 icye@icye.dk www.icye.dk CVR 75867328

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

b. Godkende dagsorden, tidsrammer og forretningsorden for rådsmødet, valg af stemmetællere og redaktionsudvalg

b. Godkende dagsorden, tidsrammer og forretningsorden for rådsmødet, valg af stemmetællere og redaktionsudvalg Mellemfolkeligt Samvirke Rådsmøde 2018 den 9. og 10. juni 2018 Bilag 01.b.01.01 Dagsorden for det ordinære rådsmøde i Mellemfolkeligt Samvirke 2018 1. Velkomst og åbning af Rådsmødet a. Valg af dirigenter

Læs mere

Vedtægter for Den Demokratiske Skole

Vedtægter for Den Demokratiske Skole Vedtægter for Den Demokratiske Skole 1. Navn og tilhørsforhold 1.1. Foreningens Navn er: Den Demokratiske Skole 1.2. Foreningens hjemsted er Roskilde kommune 2. Formål 2.1. Foreningens formål er at opretholde

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget.

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget. 1. Velkommen Indledning med prologen til Romerbrevet. Paulus er Jesu Kristi tjener, han kommer for at tjene Kristus. Vi skal ikke tjene for at mennesker skal synes godt om os, men vi skal tjene Gud til

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle.

Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. Vedtægter for foreningen Single Rock Cafe Vejle. 1 - Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Cafe. Foreningen er hjemmehørende i Vejle Kommune. Foreningen er en selvstændig forening under Single

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer

Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer Generalforsamling i Vangedes Venner onsdag 11. april kl. 19.00 i Cafe Cafeen. Bilag til dagsordenens pkt. 6: Bestyrelsen forslag til vedtægtsændringer NUVÆRENDE VEDTÆGTER FOR VANGEDES VENNER 1 Navn og

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter for Komiks.dk

Forslag til ændring af vedtægter for Komiks.dk Forslag til ændring af vedtægter for Komiks.dk 1. Foreningens navn Motivation: For en ordens skyld bringes foreningens navn ajour med sin primære aktivitet. 1. Foreningens navn, ejerforhold, art og status

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig.

Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Oplysningsforbundet May Day. Foreningens hjemsted er Danmark. Foreningen er partipolitisk uafhængig. 2. VÆRDIGRUNDLAG En forståelse af mennesket som en helhed af

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP).

2. Bestyrelsens beretning for Fælleskassens virke i regnskabsåret fremlægges til godkendelse. Fremlagt af formanden Peter Højgaard Petersen (PHP). Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 11.04.2019 Kl. 17.00 Formand for repræsentantskabet Pil Berner Strandgaard (PBS) bød velkommen. Vi startede med en fællessang: Den blå anemone 1. Valg af

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme

Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme Vedtægter for Foreningen Partnerskab for Østersøturisme 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Partnerskab for Østersøturisme. Foreningen har hjemsted i Region Sjælland. 2 Stifter Stiftere er: 3 østersøvendte

Læs mere

Forslag til ændringer (skal udsendes sammen med dagsorden/indkaldelse)

Forslag til ændringer (skal udsendes sammen med dagsorden/indkaldelse) Vedtægter for foreningen Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter Eksisterende vedtægter Forslag til ændringer (skal udsendes sammen med dagsorden/indkaldelse) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Årsmøde i Scleroseforeningen. Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl Referat

Årsmøde i Scleroseforeningen. Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl Referat Årsmøde i Scleroseforeningen Lokalafdelingen Slagelse & Sorø Den 20. marts 2017 kl. 18.30 21.30 Referat Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning for 2016 4. Godkendelse

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager Københavns Kogræsserlaug Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager 1 Program Velkommen 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg

Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Single Rock Café Silkeborg 1. Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Café. Foreningen er hjemmehørende i Silkeborg Kommune. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Nuværende vedtægter Ændringer til vedtægter Kommentarer. I Navn. II Formål

Nuværende vedtægter Ændringer til vedtægter Kommentarer. I Navn. II Formål Nuværende vedtægter Ændringer til vedtægter Kommentarer I Navn 1.1 Landsorganisationens navn er Dansk Oplysnings Forbund - DOF. DOF er stiftet i 1973. DOFs adresse er landsorganisationens sekretariat.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) Vedtægter for foreningen ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) KAPITEL 1: NAVN OG HJEMSTED... 3 KAPITEL 2: FORMÅL... 3 KAPITEL 3: MEDLEMSKAB... 3 KAPITEL 4: GENERALFORSAMLING... 4 KAPITEL 5:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK GENERALFORSAMLING 2016 FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUTER I DANMARK 1 Navn Fraktionens navn er: Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark, en fraktion under Danske Fysioterapeuter.

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger

STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis. Vælgerforeninger STANDARDVEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforeninger Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Ringkøbing-Skjern kommune, i daglig tale Konservative Ringkøbing Fjord. Herefter benævnt

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Referat af ICYE s generalforsamling d. 2. april 2016

Referat af ICYE s generalforsamling d. 2. april 2016 Referat af ICYE s generalforsamling d. 2. april 2016 Til stede: 20 stemmeberettiget Tid og sted: U huset, Klosterport 4A, kl. 10.30 18.00 Referenter: Maria Leander Gøgsig og Mathilde Wichmann 1.Velkomst

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013

Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 Referat af DFUNKs generalforsamling, 17. marts 2013 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Nicholas Referent: Line Stemmetællere: Mie og Julie 2. Landsbestyrelsens årsberetning ved formanden

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere