1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Svend Thøger Christensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Svend Thøger Christensen"

Transkript

1 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 7. udgave 1. December Svend Thøger Christensen 2. sal: 3. Gurli Petersen 5. Ibh Flemming Pedersen 1. Holger Mortensen 6. Ellen Tagea Knudsen 6. Kaj Hansen 17. Birgit Sleth Jørgensen 3. sal: 20. Alice Botfeldt 22. Signe Rasmussen 6. Rita Jensen 28. Martin Rytte Jensen 4. sal: 31. Birgit Pedersen 10. Ruth Erna Henriksen 23. Erna Hansen 26. Stefanie Borch 5. sal: 19. Kirstine Johanne Nielsen Avisen for Othellos beboere brugere Læs i avisen om: Hvad sker der Goddag farvel Fødselsdage Den forgangne måned

2 Daglige aktiviteter i dagcenteret: Hver dag er der tilbud om: Gå busture ud af huset Cykelture på duocykel Mindfulness Fitnessrum Mandag Tirsdag Gymnastik Sang Onsdag Torsdag kl Oplæsning Massagestol Gymnastik Skubbehold Gymnastik Scrapbooking Månedens aktiviteter. Mandag d. 2. Leif Jacobsen fortæller om nisserne i Madsby Tirsdag d. 3. salg af undertøj Desuden er du velkommen til at komme med ønsker, så prøver vi at imødekomme dem. Fredag Onsdag d. 4. kl Banko i Caféen Onsdag d. 4. Gudstjeneste aflyst Torsdag d. 5. kl dans i Caféen Torsdag d. 12. kl Fuglsangkoret + gløgg æbleskiver Mandag d. 16 dagcenteret på juletur til I. P. Schmidt Torsdag d. 19. kl Banko i Caféen Onsdag d. 18. Kaffe med præsten Mandag d. 23. julegudstjeneste Fredag d. 27. Juletræsfest i Caféen Tirsdag d. 2. januar kl Nytårskur i Caféen Div. Spil Bagning Fredagsfilm Se i øvrigt opslagstavlerne ved Caféens indgang. Beboere på Othello Vi har i den sidste måned sagt farvel til: 1.Sal Lizzie Birgit Clemmesen 2.sal 3. sal Aase Kathrine Holst Jensen 4.sal 5.sal Kaj Basse Pedersen I samme måned har vi sagt goddag velkommen til: 1.sal Elly Margrethe Pedersen 2.sal Frits Wissing Tvilum 3.sal Martin Lykkestrøm Svend Kristen Jensen Bjerring 4.sal Stefanie Borch 5.sal Kaj Basse Pedersen Asta Amdisen Pedersen Har du en god historie? eller måske et billede, der kan bruge her i Rundt om Othello. Så send det til mig, jeg modtager med kyshånd. Du finder mig i Dagcenteret i stueetagen. Du kan så sende det til mig pr. mail. Med venlig hilsen Den gamle redacteur Gitte Jønsson, dagcenteret. Nyt Kiosken på Othello har sponseret en kørestol til udlån. Man henvender sig til personalet på 4. etage, der kan man låne aflevere kørestolen. Der er kun et krav, der skal lige kvitteres for lån aflevering. Hilsen kioskdamerne.

3 Vores hus har et tilbud, som er til både beboere, personale gæster: Massagestolen Den er lige i øjeblikket placeret til tandlægerummet, men bliver snart flyttet ud i postrummet, hvor mange flere kan få glæde af den. Så er den nemlig ikke længere låst inde. Rundt om i denne avis gemmer en lille julemus sig. Den kan have forskellig størrelse hver eneste tæller med. Kiosken har udlovet en chokoladegevinst. Så kom i gang med at tælle aflever slippen med antal dit navn i dagcenteret. Den er, som sagt, et tilbud til alle, der har deres gang i huset. Den giver god massage for blot 5.-, 10,- eller 20 kr. Personalet kan oven i købet benytte den i arbejdstiden. Så kom ned i stueetagen gør brug af dette tilbud. Julekonkurrence. Jeg har fundet julemus. Navn: Lejlighed/dagcenter

4 Sofacyklerne! Husk, at hvis du vil ud have lidt motion, er der så mulighed for det. Vi har nemlig 2 sofacykler stående til fri afbenyttelse. Nøglen hentes i emhætteskabet i træningskøkkenet i dagcenteret. Tirsdagssang. Hver fugl synger med sit næb, det gør vi så her. Kom ned i Caféen tirsdag kl. 10 vær med. Vi synger både salmer, revyviser, nye gamle sange. Inger spiller klaver vi sætter ord på. Så har vores personalehund, Trunte været på besøg igen. Vi nyder rigtig alle sammen, når hun besøger os. Det spreder en dejlig glæde. På gensyn, Trunte. Skrevet på vegne af beboerne på 2. sal Åbningstider: hverdag kl Varer: Hudplejeprodukter Slik andre søde sager Øl vin i begrænset omfang Færdiglavede håndarbejder af forskellig slags

5 Kommune- regionsrådsvalg Så står julen for døren, vi har været i Kolding Storcenter 2 gange for at se på juleudstilling. Første dag, vi var der ude, skulle flere af damerne handle, så vi var i mange forskellige butikker. Der var ikke pyntet meget op i butikkerne, men i centergaderne på torvet var der både smukt sjovt pyntet, der var arbejdende nisselandskaber smukke lys opsætninger, så vi havde nle rigtig hyggelige dage, der så indebar spisning i Bilkas cafe. Hjemturen gik af den gamle landevej fra Kolding, det er lidt mere hyggeligt end at køre på motorvejen. Så er valget overstået forhåbentlig vel overstået. Beboerne på Othello gjorde i hver fald deres til, at stemmeprocenten blev højnet. Lige fra morgenstunden strømmede mennesker til stemmestedet. For at sikre en retfærdig afstemning i den rigtige rækkefølge blev, der lavet træk et nummer af Jonna Bente. Der blev krydset til både kommunevalg regionsrådsvalg til klokken var over 12 derefter gik de tilforordnede op til de borgere, som ikke selv kunne komme ned i Caféen. Og da alle, der havde lyst, havde stemt var der en stemmeprocent på godt 50. Det var ifølge førnævnte tilforordnede en meget høj stemmeprocent for et plejecenter. Godt gået Othello.

6 Fredag d. 27. december er julemanden færdig med sit store juleræs har lige tid til at komme forbi Othello. Søndag den 24. november holdt vi julestue på 4. etage. Vi startede med at lave juledekorationer, derefter var der gløgg kakao kaffe æbleskiver. Det var et par timers god hygge med beboere, deres børn børnebørn oldebørn. 4 etages nye leder Annie delt så. Venlig hilsen Etagerådet. Derfor har vi arrangeret juletræsfest i Caféen kl for beboere, ansatte brugere med børn børne/oldebørn. Så grib chancen: Kom oplev en ægte julemand. Deltagelse er gratis, men det kræver billet. Ingen kommer ind uden. Denne billet kan hentes i Kiosken efter først til mølle -princippet. Udleveringen starter d. 9. december det er vigtigt at meddele om, det er til børn eller voksne af hensyn til godteposer anden forplejning.

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30.

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. 1. sal: 4. årgang 8. udgave 1. Januar 2014 3. Preben Rosenkjær 6. Otto Jepsen 30. Matilde Jensen 2. sal: 6. Vita Hansen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 4. sal: 9. Selma A. Nørhede Hansen Dagcenteret: 3.

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 10. udgave 1. marts 2014 22. Lykke L. M. Sørensen 2. sal: 2. Ellen M. L. Knudsen 2.Holger H. Nielsen 2. Henning Møller Hansen 4. Anne Lise Pedersen 14. Elly Margrethe Pedersen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 10. udgave 1. marts 2015 2. sal: 2. Elin Nielsen 2. Ellen Margrethe L. Knudsen 2. Henning Møller Hansen 2. Holger H. Nielsen 14. Elly Margrethe Pedersen 2. Olga Pedersen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Inger Andersen

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Inger Andersen 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 9. udgave 1. februar 2015 2. Inger Andersen 2. sal: 4. Thora Larsen 8. Hatice Karagoz 20. Esther Marie Kirstine Juul 8. Signe Langkilde 22. Ellen M. Støcker Hansen 10. Inger

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Gurli Jensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 2. Gurli Jensen 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 7. udgave 1. december 2014 2. Gurli Jensen 2. sal: 4. Gerda Mathilde Ting 4. Oda Rasmussen 1. Holger Mortensen 5. Ibh Flemming Pedersen 6. Kaj Hansen 10. Anton Børge Feddersen

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

4. Jens Peter Godsk 5. Rigmor Lund 24. Verner Chr. Peter Lund 30. Kjeld Pedersen Avisen for Othellos beboere og brugere

4. Jens Peter Godsk 5. Rigmor Lund 24. Verner Chr. Peter Lund 30. Kjeld Pedersen Avisen for Othellos beboere og brugere 12 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 6. udgave 1. november 2015 7. Joan Vejle 17. Anna Catharina Pedersen 2. sal: 2. Preben Henriksen 7. Preben Have Bech 11. Freddy Kristensen 6. Ib Ahle Kristensen 16. Inger

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 11. udgave 1. april 2014 2. sal: 3. Ellis Ø. Jakobsen 16. Grethe C. B. Blom 4. Erling Hansen 17. Alis Kristiansen 7. Johannes Nielsen Fisker 17. Paramanathan Velupillai 8.

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 4. udgave 1. september 2014 3. Kaj Otto Holm 3. Inge Elisabeth Ramberg 17. Gudrun Elise Nielsen 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Alice Ingrid Hansen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 20 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 7. udgave 1. december 2016 16. Harry Magne S. Nielsen 21. Frode Hansen Misser 2. sal: 2. Gurli Jensen 2. Inga Olivia Nielsen 4. Gerda Mathilde Ting 8. Anders D. Thorning

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 2. udgave 1. juli 2014 5. Peter John Gregersen 29. Erna Jørgine Jensen 2. sal: 1.Else Revsbeck Nielsen 4. Jørgen Børge Nielsen 6.Ellen Margrethe Herlufsen 6. Rigmor Grethe

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 6. udgave 1. november 2014 7. Joan Vejle 17. Anna Catharina Pedersen 2. sal: 2. Preben Henriksen 11. Freddy Kristensen 12. Lydia Andersen 16. Inger Naver 16. Ole Poulsen

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 4. udgave 1. september 2015 3. Inge Elisabeth Ramberg 3. Kaj Otto Holm 9. Erik Valter Bjerring 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 6. Svend Erik Pedersen 1. Lilli Erika Olsen

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 5. udgave 1. oktober 2015 2. sal: 7. Inge Bodil Madsen 13. Arne Henneberg Jørgensen 4. Freddy Olsen 10. Egon Christensen 30. Inger Bengta M. Sørensen 12. Viggo Jensen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 12. udgave 1. maj 2015 12. Luise Christine Paulsen 23. Rita Blomstergren 28. Kirsten Hansen 28. Ellen Margrethe Frantsen 2. sal: 2. Karl Sørensen 6. Maren Damgaard Hansen

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 7. Svend Erik Kristensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 7. Svend Erik Kristensen 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 11. udgave 1. april 2015 7. Svend Erik Kristensen 2. sal: 1. Poul Henry Andersen 3. Ellis Ø. Jakobsen 16. Grethe Blom 3. sal: 17. Alis Kristiansen 17. Aya Paramanthan Velupillai

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 20 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 5. udgave 1. oktober 2016 2. Rosa Marie K. Simonsen 2. sal: 7. Inge Bodil Madsen 11. Nora J. Korsgaard 12. Viggo Jensen 4. Freddy Olsen 13. Britta Elna Kaufmann 30. Inger

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 5. Peter John Gregersen 29. Erna Jørgine Jensen

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 5. Peter John Gregersen 29. Erna Jørgine Jensen 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 2. udgave 1. juli 2015 5. Peter John Gregersen 29. Erna Jørgine Jensen 2. sal: 3. Bent Oluf Hansen 4. Jørgen Børge Nielsen 6. Rigmor Grethe Thygesen 13. Rigmor Madsen 8.

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 20 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 11. udgave 1. april 2016 6. Niels Peder Philbert 7. Svend Erik Kristensen 30. Edith Rasmussen 30. Evald Pedersen 2. sal: 1. Poul Henry Andersen 9. Peter R. Christensen

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter November 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter November 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboere: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Formand: Lars Steen Dan Næstformand: Margurite Elkjær. Medlem:Jytte Hansen Suppleant: Inge

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00

Årgang 19 / Nummer 12 December Kærmyssen. Pris kr. 5,00 Årgang 19 / Nummer 12 December 2015 Kærmyssen Pris kr. 5,00 1 Område Kærdalen Kærdalen 1 6600 Vejen Tlf. 79 96 58 00 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Ingelise Nielsen (Kasserer) 22889699 Birthe

Læs mere

OKTOBER 2015. JUL og NYTÅR i Sandvig. Vinteraktiviteter i Rådstuen. Nyt fra Foreningen Sandvig. Badebroen. Kulturstien

OKTOBER 2015. JUL og NYTÅR i Sandvig. Vinteraktiviteter i Rådstuen. Nyt fra Foreningen Sandvig. Badebroen. Kulturstien FORENINGEN SANDVIG PÅ KRYDS OG TVÆRS OKTOBER 2015 Nyt fra Foreningen Sandvig X JUL og NYTÅR i Sandvig Vinteraktiviteter i Rådstuen o Badebroen Kulturstien NYT OM KULTURSTIEN FRA SANDVIG TIL HAMMERHAVN

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

Juni 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH 36

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN DECEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND Glædelig Jul TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis LOKALCENTER TRANBJERG Koloritten Februar Marts Gratis 2016 Til læserne Hermed det første nummer af Koloritten udarbejdet af det nye brugerråd, så der vil komme mere information i de næste numre. Redaktionen

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Kære alle. På vegne af hele personalet på Dybenskærhave vil jeg ønske alle. en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2015.

Kære alle. På vegne af hele personalet på Dybenskærhave vil jeg ønske alle. en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2015. December 2014 Kære alle Så er vi allerede ved at skulle tage afsked med endnu et år. Er det kun mig, der ikke rigtigt kan følge med? Inden vi når så langt, lægger vi op til fest og hygge i hele december

Læs mere

Aktiviteter efteråret 2016

Aktiviteter efteråret 2016 Aktiviteter efteråret 2016 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Aktiviteten Tlf 9931 6850 Cafeen 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2016 81. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Hvor er det skønt, når man kører på arbejde om morgenen, at man kan se, det så småt bliver lyst i øst. Når jeg når frem til Rolstruplund

Læs mere

Et lille kig på min terrasse fra maj måned

Et lille kig på min terrasse fra maj måned P L E J E C E N T E R S K O V V Æ N G E T Skovmærket J U N I 2 0 1 6 S K O V M Æ R K E T Anitta skriver... Så kom foråret og sommeren endelig til Danmark. Maj måned startede jo med sommervarme og så kom

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015

Leve Livet. Nr. 24 Januar 2015 Leve Livet Nr. 24 Januar 2015 Indhold Godt Nytår 3 Månedens fødselsdage 4 Siden sidst 4 Mindeord 5 Livet leves 6 Sangbogen 25 Beboeroversigt 26 Rart at vide 27 Månedskalender 28 Redaktion Ann-Lene Aagaard,

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Aktiviteter december 2015

Aktiviteter december 2015 Aktiviteter december 2015 Aktivitetscenter Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag kl 8.30-16.00 Faste aktiviteter: Mandage: Madgruppe kl 09.30 Siddedans kl

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2016

ARENDSE NYT  Januar 2016 ARENDSE NYT Januar 2016 Indholdsfortegnelse Januar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage i januar Konkurrence Vinder af konkurrencen Billeder fra vores julefrokost Julelystur

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i januar:

Oversigt over aktiviteter i januar: Januar nr. 1 Oversigt over aktiviteter i januar: Tirsdag d. 5 kl. 10.15 Torsdag d. 7 kl. 10.00 Tirsdag d. 12 kl. 10.15 Torsdag d.14 kl. 10.00 Tirsdag d.19 kl. 10.15 Torsdag d.21 kl. 10.00 Tirsdag d.26

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

1 1 DATO: STED: AKTIVITET: TIDSPUNKT: FORMÅL: HVEM SKAL INDRAGES: TOVHOLDER: Faste Ugentlige aktiviteter Fjordglimt Mandag: Fælles kaffe med besøg af spillemænd (harmonika) 1. mandag hv. 2. mdr. 1. gang

Læs mere

Program 1/1-30/6 2016

Program 1/1-30/6 2016 Program 1/1-30/6 2016 Hatting Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN 1 Hatting Centret Hvad er det? Hatting Centret indeholder i dag flere forskellige funktioner. Det er følgende: -12 ældreboliger - Køkken/Cafe

Læs mere

Bøgen. Nr. 17 oktober Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 17 oktober Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 17 oktober 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5-12 Nyt fra aktivitetskoordinator

Læs mere

Nr. 114 DECEMBER JANUAR - FEBRUAR 2015/2016

Nr. 114 DECEMBER JANUAR - FEBRUAR 2015/2016 Nr. 114 DECEMBER JANUAR - FEBRUAR 2015/2016 1 Ældrecenter Fyrglimt Fyrglimt 2, 7730 Hanstholm Telefon 99 17 29 85 Hjemmeplejen, Område Nord Sygeplejerskens telefonnummer: 99 17 43 00 Alle hverdage fra

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu

Anitta har ordet... ber at vi via denne forening kan få endnu Plejecenter Skovvænget Maj 2015 Anitta har ordet... I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. Venner af Skovvænget Bruger/ pårørende råd Høreomsorg Aktivitetens kalender Billeder fra forsk. arrangementer

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere