ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN."

Transkript

1 ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: / MAIL: Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik med Tommy 8. jan Bordtennisturnering Ki, Ja, Ca, Jo 13. jan Tattoo-aften 15. jan Dans med butterfly med konkurrencer Ki, Ja, Ca, 20. jan 22. jan Spillemandsaften Ki, Ja, Ca, Jo 27. jan Æggerundbold 29. jan Sansehulen Ki, Ja, Ca, INDHOLD Siden sidst Sansehulen 3. feb Valentinskort + Klubrådsmøde + Bestyrelsesmøde Valentinskort 5. feb Filmaften Ki, Ja, Ca, Jo, Filmaften Lør 7. feb Tr, Ja 10. feb Lav din frokost: Mama Trines pizzaria To, Ki, Ja, Tr, 12. feb To, Ki, Ja, Ca, Lav din frokost: Mama Trines pizzaria Søn 15. feb Fastelavnsbrunch Ki, Tr 17. feb Musikquiz med Leif Bestyrelsesmedlem 19. feb Ki, Ja, Ca, Jo Fastelavnsbrunch 24. feb Modeshow med Butterfly Modeshow med Butterfly 26. feb Ki, Ja, Ca,

2 Siden sidst Først skal vi som altid lige starte med et glædeligt baghjul og godt nytår. Præcis som vi plejer, har vi i julen lavet en masse hyggelige juleting, blandt andet med julegaveværksted, juledekorationer og Lucia-optog med korkoncert, hvor jeres venner og familier kiggede forbi bliver ikke meget anderledes hvad angår spændende aktiviteter. Vi har sørget for at spække kalenderen med sjove ting og sager. Vi har også valgt, at vi igen vil afprøve at have madbix 1 gang om måneden ligesom vi havde førhen. Derudover har vi arrangeret en koncert med Stig og vennerne og den 1. januar holder vi også åbent, selvom det egentlig er en helligdag. Alt dette kan du læse meget mere om her i nyhedsbrevet. sdag den 1. januar bliver en lidt speciel klubaften. Normalt ville klubben holde lukket denne dag fordi det er en helligdag, men vi har valgt at åbne klubben alligevel for de af jer, som gerne vil komme til en kop kaffe og en hyggelig nytårssnak. Klubben holder denne aften kun åbent fra 19:00 20:30. Vi sørger for en god kop kaffe samt en lille snack. Vi håber I kigger forbi til en stille og rolig stund oven på nytårsaften. I januar og februar afholder vi 2 madbix. Den ene bliver afholdt tirsdag den 20. januar og den anden torsdag den 19. februar. For begge madbix gælder at det koster kr. 30,- og vi bestræber os på at spise klokken 19:00. Hjælpere møder ind klokken 17:00 præcis som de plejer. Hvis du gerne vil være med til at spise tirsdag den 20. januar skal du tilmelde dig og betale senest torsdag den 15. januar. Hvis du vil være med til at spise torsdag den 19. februar skal du tilmelde dig og betale senest tirsdag den 17. februar. HUSK! Hvis du ikke har betalt, bliver der ikke lavet mad til dig, så husk lige at kigge ind forbi kontoret med kr. 30,- så du kan få noget lækker mad.

3 Sansehulen Den 29. januar skal vi prøve noget nyt. Vi afholder nemlig sansehulen. I sansehulen kan du komme og få en dejlig afslappende sanseoplevelse med rolig musik, dufte og lækker massage. Det er en god idé med afslappende tøj, så du kan slappe rigtig af, mens alle dine sanser bliver forkælet. Kommer du og er med til at afprøve vores sansehule? Valentinskort sdag den 3. februar skal vi skrive valentinskort. Man bestemmer helt selv hvem kortet skal være til. Måske du vil sende et til din bedste ven? Til din mor? Eller måske din hund? Der er ingen grænser for hvem der fortjener at få et kort. Du skal huske en adresse til den du gerne vil sende kort til. Klubben sørger for at afsende 1 kort. Du må selvfølgelig gerne lave flere kort, men så skal du selv sørge for at sende dem. Der kan max være 12 tilmeldte til dette arrangement og det er efter først til mølle -princip, så skynd dig at tilmelde dig. Filmaften sdag den 5. februar er der dømt hygge når vi afholder filmaften. Denne gang skal vi se Far til fire: Onkel Sofus vender tilbage. Filmen starter klokken 19:00 og derfor er det vigtigt at I kommer lidt før, så I kan nå at sætte jer til rette. Det betyder også, at vi ikke er med til samling denne aften. Vi holder en pause så I kan handle i baren, så I kan købe lidt snold som I kan hygge med under filmen.

4 Lørdag den 7. februar skal vi en tur i Ringsted Kongrescenter. Der er max 10 som kan komme med på turen og det er efter først til mølle -princip. Det koster kr. 225,- og betaling skal ske sammen med tilmelding. Vi mødes ved Ringsted Kongrescenter klokken 19:30 hvor vi samlet går ind til et brag af en fest. Når koncerten slutter ca. klokken 22:00 skal man selv sørge for hjemtransport. Man skal selv have penge med til drikkevarer. Husk at have lidt ekstra med, da drikkevarer i kongrescenteret er dyrere end klubbens priser. Vi glæder os rigtig meget! Lav din frokost: Mama Trines Pizzaria Mama Trines pizzaria åbner op en enkelt aften tirsdag den 10. februar. Her skal vi nemlig lave pizzaer, som I så får med hjem og kan spise til frokost dagen efter. Klubben sørger selvfølgelig for alt hvad der skal bruges, pizzabund, sauce og fyld. Du skal bare selv sørge for at få den med hjem, også skal du selvfølgelig selv tygge den dagen efter til frokost. Der kan max være 8 med til aktiviteten og det er efter først til mølle -princip, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du også vil være med til at lave en frokost-pizza.

5 sdag den 12. februar klokken 19:00 afholder vi vores årlige generalforsamling. Denne aften skal vi stemme om, hvem der skal sidde i klubben bestyrelse. Denne aften sker der ikke andet i klubben, men vi håber at se rigtig mange af jer, så I kan være med til at forme klubbens fremtid. Selv hvis man ikke vil stille op til bestyrelsen er det vigtigt at man kommer og er med til at stemme på, hvem man gerne vil have med i bestyrelsen. Klub Svanen er medlemmernes klub og derfor er det også vigtigt at I kommer og er med til at vælge, hvem der er med i bestyrelsen. HUSK! Det er også til årets generalforsamling vi kårer klubbens æresmedlem. Hvem mon der vinder I år? Bestyrelsesmedlem For at Klub Svanen kan fungere, skal Klub Svanen have en bestyrelse. I den forbindelse vil vi gerne opfordre alle, som gerne vil være med til at forme Klub Svanens fremtid, til at stille op som kandidat til bestyrelsen. Det kan være et medlem, som gerne vil være med, eller måske en far eller mor, en medarbejder på et bosted, en ledsager eller måske en rigtig god ven af familien, som har et hjerte der brænder for at Klub Svanen skal være et godt sted at være. Det kræver ikke utrolig mange kræfter at være en del af Klub Svanens bestyrelse. Der bliver holdt møde ca. 5 gange årligt, hvor vi drøfter forskellige ting som er aktuelle eller fremtidige for Klub Svanen. Derudover kan man blive spurgt om hjælp til forskellige arrangementer, men alt arbejde i bestyrelsen er frivilligt, og det er derfor aldrig en tvang. Vi håber, at der sidder nogle forældre eller andre derude, som vil være med til at sikre, at bestyrelsen er bredt repræsenteret, og at vi kan få nogle nye kræfter i spil, som vil være med til at holde liv i flammen i klubben. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om arbejdet som bestyrelsesmedlem, kan du kontakte Tommy på tlf eller på mail: og så glæder vi os til at se dig til vores generalforsamling torsdag den 12. februar.

6 Fastelavnsbrunch Søndag den 15. februar afholder vi traditionen tro fastelavnsbrunch. Det kommer til at være fra 10:00 13:00 og kommer til at foregå i klubben som vi plejer. Vi serverer lidt lækker brunch og bagefter slår vi katten af tønden. Præcis som vi plejer skal der krones en kattekonge og kattedronning og der er selvfølgelig præmie til den bedst udklædte. Det koster kr. 50,- at være med og der er max 16 som kan være med. Der er sidste tilmeldings- og betalingsfrist torsdag den 5. februar. Man får svar om man skal være med tirsdag den 10. februar. Hvis man ikke er i klubben denne aften, kan man kigge på klubbens hjemmeside. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at man ikke er med i lodtrækningen, hvis man ikke har betalt, så husk at smut forbi kontoret med betalingen så du kan være med i lodtrækningen. Modeshow med Butterfly sdag den 24. februar afholder vi modeshow. Team Butterfly sørger for god musik og lækkert lys, så alt du skal sørge for er noget flot tøj. Måske har du endda fået noget nyt i julegave som du gerne vil vise os? Vi mødes klokken 18:00 hvor personaler i klubben sørger for at sætte hår på dem der måtte ønske det. Derefter øver vi modeshowet også er det tid til at gå modeshow for resten af klubbens medlemmer. Der vil ikke være mulighed for at vise flere sæt, så sørg nu for, at det er det allerflotteste du har på!

7 AKTIVITETSPLAN: JANUAR FEBRUAR 2015 Navn: Kryds og aflever! Dag Dato Aktivitet Pris/Tid Kryds sdag 1. jan Klubben har kun åbent fra 19:00 20:30 19:00 20:30 sdag 6. jan Aftengymnastik med Tommy sdag 8. jan Bordtennisturnering sdag 13. jan Tattoo-aften sdag 15. jan Dan med Butterfly med konkurrencer sdag 20. jan Kr. 30,- Kl. 17:00 for hjælpere sdag 22. jan Spillemandsaften sdag 27. jan Æggerundbold sdag 29. jan Sansehulen sdag 3. feb Valentinskort Husk at medbringe adresse Klubrådsmøde Kun for klubrådet sdag 5. feb Filmaften Kl. 19:00 Lørdag 7. feb Mødested: Ringsted Kongrescenter Kr. 225,- Kl. 19:30 ca. 22:00 sdag 10. feb Lav din frokost: Mama Trines pizzaria sdag 12. feb Klubben åbner først klokken 19:00 Søndag 15. feb Fastelavnsbrunch Kl. 19:00 Kr. 50,- Kl. 10:00 13:00 sdag 17. feb Musikquiz med Leif sdag 19. feb Kr. 30,- Kl. 17:00 for hjælpere sdag 24. feb Modeshow med Butterfly Kl. 18:00 sdag 26. feb

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Nyhedsbrev Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8 Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Side 2 Leder. Kære alle. Godt Nytår...tjaaa vi skriver nu, 2010. Et årstal som for mig

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013

Keld har ordet. Godt nytår og velkommen i 2013 Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 6: Kalenderen side 7: 2. klasse og dåserydderne side 8: Nyt fra Klubben og frugtordningen side 9: Danmarks Indsamlingen side 10: Juleklippedagen

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-9 Fritidsklub 9 Dagklub 10-15 Juniorklub 16 Aftenklub 17-18 Ungdomsklub 19 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Frederik A. Hansen Klubleder Computer, ski Dennis Waldemar

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Hjerneskadeforeningen Å R H U S A M T S K R E D S Nyhedsbrev Å R G A N G 5 ~ N R. 1 ~ M A R T S 2 0 0 6 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth, kan træffes personlig: Mandag kl. 8.00 14.00

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-8 Fritidsklub 9 Dagklub 10-13 Juniorklub Aftenklub 14-15 Ungdomsklub 14-15

soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-8 Fritidsklub 9 Dagklub 10-13 Juniorklub Aftenklub 14-15 Ungdomsklub 14-15 soborg@gladsaxe.dk Fælles 2-8 Fritidsklub 9 Dagklub 10-13 Juniorklub Aftenklub 14-15 Ungdomsklub 14-15 1 www.klubben-soborg.dk Medarbejdere i klubben Dennis Waldemar Afdelingsleder, dag Kaniner, klatring,

Læs mere

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Maj og Juni 2010. Klub 144 er blevet indehaver af en 18 personers bus! Bussen skal ses som en uundværlig del af arbejdet med børn og unge gående i klubben. Bussens formål er at skabe oplevelser

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Møder kan være en kilde til meget stor arbejdsglæde, men er det desværre ikke altid. Statistikker viser at:

Møder kan være en kilde til meget stor arbejdsglæde, men er det desværre ikke altid. Statistikker viser at: Hånden på hjertet hvor gode er de møder I holder? Går deltagerne fra møderne og er helt høje fordi der var en super stemning, de fik lov til at bidrage med en masse gode ideer og der blev produceret noget

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

LÆSEVÆRKSTEDET. Special-pædagogisk forlag. Tre venner OPGAVER TIL. Tal i grupper om jeres egne erfaringer med arbejde. Brug ordene på tavlen.

LÆSEVÆRKSTEDET. Special-pædagogisk forlag. Tre venner OPGAVER TIL. Tal i grupper om jeres egne erfaringer med arbejde. Brug ordene på tavlen. OPGAVER TIL Tre venner NAVN: OPGAVER SOM KAN LAVES I KLASSEN Før I læser romanen Lav en brainstorm med alle de ord, I kender, om arbejde. Tal i grupper om jeres egne erfaringer med arbejde. Brug ordene

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Budstiken november 2008.

Budstiken november 2008. Budstiken november 2008. Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm... Ledere og assistenter: Gruppeleder HER KAN DIT NAVN STÅ, Skriv eller ring til en af os på siden her, og

Læs mere