Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stifter af SoulWorks Bettina Clement"

Transkript

1 RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME

2 Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader udfordrer hun igen landets ledere til at tage et skridt videre. Gennem årene har Bettina stået bag certificerede lederuddannelser, som over ledere har gennemgået, foruden adskillige interne virksomhedsforløb til mange hundrede ledere. Hun er kendt for sin evne til at inspirere ledere til at lede ud fra deres purpose og dermed skabe ekstraordinære resultater.

3 Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement. De inspirerer, så det giver mening at investere sit bedste. Det er den ledelsesmæssige eksistensberettigelse i dag! Fremtidens resultatskabende ledere er ambitiøse, modige og purpose-drevne. De navigerer ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og med fokus på helheden. Det er den slags ledere, der skaber ekstraordinære resultater på bundlinien og for verden.

4 Medlem af fakultetet Genpo Roshi (Big Mind) Zenmester Hawaii Genpo har studeret og praktiseret buddhisme siden Han er grundlægger og tidligere abbed af Kanzeon Zen Center og har udviklet Big Mind processen, som kombinerer buddhistiske indsigter med vestlige psykoanalytiske idéer. Han har organiseret Big Mind retreats og arrangementer nationalt og internationalt. Han er forfatter til en række bøger om buddhisme.

5 ER DU KLAR?

6 Medlem af fakultetet Elise Brøchner Executive & Leadership Coach og underviser hos SoulWorks Elise har mange års erfaring som både mellemog topleder bl.a. som koncerndirektør i Coop, bestyrelsesmedlem i Rieber & Søn, Norge, Koncern HR direktør i Orkla Media/Berlingske Media. Tidligere i sin karriere har hun arbejdet som managementkonsulent hos McKinsey & Co. Hun er uddannet Cand.merc, psykoterapeaut og organisationskonsulent og executive coach. Hun har klarsyn, et stærkt nærvær, en tydelig kommunikation og en veludviklet empati.

7 Er du KLAR til at blive dybt inspireret af et drømmeteam af udvalgte kapaciteter inden for fremtidens ledelse? Er du KLAR over, hvem du er som leder og hvordan dit centralledersystem fungerer? Og hvilket autentiske ståsted du leder ud fra og i hvilken retning? Leadership kommer af det indoeuropæiske leith, der betyder at gå forud, at krydse en tærskel, eller at dø. Det er noget storslået i sandt lederskab. Der er brug for ledere, der tør gå forud og lade deres ego er dø. Hvilke tærskler er du KLAR til at krydse, for at kunne træde autentisk frem som leder og skabe resultater i særklasse?

8 Medlem af fakultetet Henrik Holt Larsen Professor, dr.merc., cand.polit. og psych. Henrik er én af Danmarks førende eksperter indenfor HRM, personaleledelse, ledelse og management. Han forsker på CBS, og har udgivet over 30 bøger samt mere end 175 danske og udenlandske artikler om HRM.

9 Sjæl og god bundlinie Soul er en metafor for vores højeste bevidsthed, der gør os i stand til at handle og være i verden ud fra vores dybeste formål, autentiske ståsted og agere for helhedens bedste - et must for at skabe mening og excellente resultater i den verden vi lever i nu. Tidens udfordringer har øget presset på lederne og udstillet, at vi ikke bare har en finanskrise, men en ledelseskrise! Etablerede strukturer og det normale smuldrer. Det er tid til at nytænke og transcendere den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

10 Medlem af fakultetet Emilia van Hauen Cand.scient. soc fra KU, HD(A) og IAA. Hun arbejder som trendrådgiver, foredragsholder og er en af landets mest citerede sociologer. Hun har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet. Hun er forfatter til adskillige bøger, hvoraf den seneste er bestselleren Farvel Egofest.

11 Inspiration fra en Certificered Soul Leader Kenneth Egelund Schmidt, CIO Pensam Min resultatskabelse er markant forbedret! Soul Leader -uddannelsen kan klart anbefales, hvis du er klar til at finde svarene på nogle eksistentialistiske spørgsmål. Udbyttet vil være en drastisk og positiv forandring i din væren og i dit virke som menneske og leder

12 Medlem af fakultetet Bo Heimann Underviser, facilitator og coach hos SoulWorks. Bo har en M.A. Ledelses- & Organisationspsykologi, en Bachelor i Journalistik og supplerende uddannelser i psykoterapi og systemisk proceskonsultation. Han fik sine første buddhistiske belæringer i 1998, og er i dag meget vidende om buddhistisk filosofi og meditation/ Mindfulness. Bo er forfatter til en række bøger om bevidsthedsudvikling, bla. Nærværets Kraft og Teori U - kritik og perspektiver, der begge er udkommet på Gyldendal Business

13 Inspiration fra en Certificered Soul Leader Anja Leschly, HR & Communication Manager, Zacco A/S Jeg kan varmt anbefale at bruge Soul Leadership som leder og HR professionel, hvis man har en ambition om at skabe markant bedre resultater i vor tids nye paradigme. Jeg har udviklet en knivskarp bevidsthed gennem mit samarbejde med SoulWorks!

14 Medlem af fakultetet Annette Adelhardt Executive Coach hos SoulWorks. Annette har mange års erfaring som både organisations- og chefudviklingskonsulent i offentlige og private organisationer. Hun er uddannet Master i kommunikation og supervision. Annette er desuden International Certificeret Co. Active Coach, Certificeret Organisations-, Relations- og Systemisk Coach, ICF Certificeret Professionel Coach og har siden 2001 arbejdet som Executive Coach i ind og udland. Annette underviser i Diplom i Ledelse på diverse Professionshøjskoler.

15 En Soul Leader Soul Leader -programmet har været starten til en af de mest betydningsfulde rejser i mit liv! I topledelsen har vi fået et helt fornyet og fælles fundament gennem Soul Leader -programmet Thomas Ohm CEO, KONE A/S Soul Leaders er ambitiøse purpose-driven ledere, der leder ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og fokus på helheden og derigennem skaber ekstra-ordinære resultater på bundlinien og for helheden. En Soul Leader er karakteriseret ved at: have en høj grad af selvindsigt og bevidsthed være en autentisk leder, der som rollemodel inspirerer og skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement have et ægte udtryk og sætte ægte aftryk tydeligt kommunikere formål og retning udvise servant lederskab inspirere mennesker omkring sig til at yde deres bedste på en meningsfuld måde forstå hvad, der er rigtigt, giver mening og tjener helheden navigere ud fra sit indre kompas og purpose - dybeste formål - i en kompleks verden og samtidig skabe ekstraordinære og vedvarende resultater

16 Medlem af fakultetet Jens Moberg Partner og ejer - Leadership Institute Denmark. Han har som tidligere VP i Microsoft og som CEO hos Better Place Denmark igennem en årrække sat sit tydelige præg på dansk erhvervsliv. Han er kendt for sine fremsynede tanker om og personlige tilgang til ledelsesgerningen. Titlen på hans seneste bog er Rettidig omsorg. Han sidder i dag i bestyrelsen for bla. Grundfos Management A/S og Post Nord AB.

17 Soul Leadership Et indre-drevet og helhedsorienteret lederskab På dette program skabes rum for ledere til at møde sig selv, hinanden og ikke mindst en række inspirerende undervisere. For ledelse handler i sidste ende om, hvordan vi relaterer til os selv og til andre. Det handler om mod, autenticitet og at insistere på det, der giver dyb mening. Kun med det som fundamenet kan vi stå fast i en meget omskiftelig dagligdag. ROI hvad får du ud af at deltage? Alt hvad vi arbejder med igennem programmet relateres og kobles til dit daglige arbejde samt til din organisations strategier og visioner. Du vil blive konstruktivt udfordret til at reflektere over dit liv som leder og menneske. Din udvikling af dit personlige lederskab bliver dokumenteret og målt, så det bliver muligt at følge de markant øgede effekter af dit lederskab. Programmet vil inspirere til handling, levere ny viden, visdom og konkrete praksismetoder til at leve det ledelsesliv og liv som helhed du drømmer om - når du drømmer stort! Du får klarhed over dit purpose dit dybeste formål og en inspirerende vision for dig selv og dit virke som leder Du forstærker din evne til at lede autentisk og inspirerende og derigennem skabe passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement Du bliver i stand til at navigere ud fra dit indre kompas og skabe en solid platform til bl.a. at træffe de rigtige og afgørende forretnings- og ledelsesmæssige beslutninger Du får styrket dit personlige lederskab, så du bliver i stand til at skabe resultater i særklasse til gavn for virksomheden og for verden. Du får nye praksisveje til at gøre en synlig større forskel og være en leder i front

18 Medlem af fakultetet Anne Skaare Nielsen Fremtidsforsker, forfatter og partner, Future Navigator. Anne er uddannet biolog og cand.scient. pol. Hun arbejder på at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør, samt sidder i en lang række bestyrelser og Advisory Boards. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

19 Great minds have purposes - others have wishes Irving Washington SoulWorks skaber rammerne for udvikling af fremtidens ledere Soul Leaders inspirerende rollemodeller, der leder fra deres autentiske ståsted, deres purpose og helheden og derigennem skaber ekstraordinære resultater.

20 Medlem af fakultetet Kim Gørtz Chefkonsulent & ekstern lektor på CBS. Kim uddannet på Københavns universitet med filosofi som hovedfag og har undervist og vejledt på CBS, RUC og SDU og lavet et erhvervs-ph.d.-projekt om coaching, ledelse og engagement. Kim er forfatter til flere bøger og artikler om coaching, værdier og filosofi i erhvervslivet.

21 Programmets indhold Vi arbejder med en eklektisk forståelsesramme, hvor vi ikke tager udgangspunkt i én teori eller arbejdsmetode, men inddrager nye og mangfoldige perspektiver teoretisk og i praksis. Programmet trækker på viden fra den nyeste forskning om ledelse (fra bla. Harvard og IN- SEAD Business Schools og Oxford University); erhvervspsykologisk- og ledelsesmæssig teori og praksis, Otto Scharmers U-teori, Mindfulness, kognitiv-, socialkonstruktivistisk- og narrativ psykologi; emotionel- og spirituel intelligens, buddhistisk filosofi i en ledelsesmæssig kontekst; retorik og kommunikationspsykologi, Native Wisdom, Kvantefysik koblet til ledelse, samt nyeste viden og visdom fra internationale ledelseseksperter. Formen er oplevelsesbaseret og kombinerer dialoger, refleksiv praksis, øvelser og traditionel undervisning. Vi glæder os til at støtte og udfordre dig konstruktivt og helhjertet til at transformere dit lederskab!

22 Medlem af fakultetet Liselotte Mosbæk Erhvervspsykolog Liselotte er en anerkendt cand.psych. og har en lang række efteruddannelser og certificeringer. Hun har mere end 25 års erfaringer i at udvikle teams og organisationer. Liselotte vil gennem hendes virke i fakultetet give hendes flere årig intensive arbejde bl.a. med Otto Scharmers banebrydende Teori U videre på en konkret og anvendelig måde, så deltagerne i praksis forstærker deres evne til at lede innovations- og transformationsprocesser.

23 Soul Leader Program struktur Soul Leader Workshop & Certificering 1:1 Coaching #6 Assignment SoulQuist Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop #5 Assignment #4 Assignment #3 Assignment Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop #2 Assignment #1 Assignment Soul Leader Workshop Optagelse & Introduktion

24 Medlem af fakultetet Christian Have kreativ direktør i Have Kommunikation Christian arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Derudover er Christian Have en benyttet foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.

25 Forløb og certificering Fire moduler Programmet består af fire moduler, henholdsvis hele dage, i løbet af cirka 12 uger. Det består af forskellige læringsstrukturer for at sikre optimal læring og inspiration. Vi går i dybden med at raffinere og ekspandere begrebet soul autenticitet og dit personlige og ledelsesmæssige aftryk. Vi sikrer løbende en optimal sammensætning af undervisere fra fakultetet. Kontakt os for at høre sammesætning på det kommende hold. One2One Soul Leadership Coaching For at sikre at de dybe indsigter, du erhverver gennem programmet bliver anvendt i din hverdag, modtager du 3 individuelle One2one Soul Leadership coachingsessioner. Her handler det om dig, dit indre og ydre lederskab. Vi skaber et fortroligt frirum for refleksion, nye horisonter og resultatmæssige gennembrud. Implementeringsprojektet og SoulQuest Gennem hele programmet arbejder du med et selvvalgt personligt implementeringsprojekt omkring dit lederskab koblet til den organisatoriske kontekst. Endvidere arbejder du gennem hele programmet med hvad dit personlige SoulQuest og hvordan det manifesterer sig. Forankring din Soul Leader praksis Før og efter hvert modul modtager du assignments med dybe og virkningsfulde træningsopgaver og øvelser, der skaber solid og autentisk refleksion og praksis i din hverdag som leder og i dit liv - fra dag ét. Certificering Programmet har en afsluttende skriftlig og mundtlig eksamen, der skal bestås for at blive certificeret Soul Leader. Vi har tidligere ført langt over ledere gennem længere certificerede lederuddannelser. Hvem deltager? Deltagerne på Soul Leader Programmet er typisk top-, mellem- og funktionsledere der lever et travlt ledelsesliv og der har en stærk ambition om at lede autentisk ud fra et højere formål og herigennem skabe excellente resultater til gavn for både medarbejdere, bundlinie og verden.

26 De tilgange og metoder som Bettina Clement har udviklet til øget bevidsthed er ekstremt kraftfulde. Jeg kan ikke forestille mig at udføre mit lederskab uden. Jeg har re-designet min tilgang til ledelse efter mit møde med hende. Tasneem Brøgger, Chefredaktør, Nordics, Bloomberg News Bettina Clement

27 Om SoulWorks Vores passion er at være katalysator for ledere og organisationer til at skabe ekstraordinære resultater i det nye paradigme. Vi ser disse års udfordringer som en invitation til at gentænke og ekspandere grundsynet for ledelse og lederskabets opgaver. Vi har øje for vigtigheden af at sikre markedsværdien for virksomheden, og vi ved, at ledere i det nye paradigme ikke kan lede ved at diktere fra fronten, eller skubbe på bagfra, men kun ved at lede fra centeret. Det er den slags ledere, der skaber bæredygtige resultater på bundlinien og for verden. Vi har knap 20 års erfaring med at designe og implementere interne lederudviklingsforløb og har ført mere end 1000 ledere gennem lederuddannelser. Organisationsinterne programmer: Soul Leader Programmet tilbydes også som internt lederudviklingsprogram, der kobles tæt til organisationens strategier og mål. Soul Leader Master Program Certificerede Soul Leaders har adgang til master programmet.

28 Tilmelding og info: SoulWorks Strædet 5, 1201 København K Telefon Mobil

1-dags master classes

1-dags master classes Ledernes 1-dags master classes Strategiudvikling Strategiimplementering Change Management Udvikling af effektive organisationer Innovation Bæredygtighed Social Business Performance Management Personlig

Læs mere

1-dags Master Classes

1-dags Master Classes Ledernes 1-dags Master Classes Strategiudvikling Udvikling af effektive organisationer Change Management Strategiimplementering Innovation Bæredygtig forretningsudvikling strategisk brug af sociale medier

Læs mere

Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse.

Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse. Acceleration af det ledelsesmæssige bidrag til virksomhedens resultatskabelse. Forskning i Coaching Baseret Ledelse 6 De optimale rammer for accelerationen af dit lederskab - The Coaching Company i Hørsholm

Læs mere

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER --->

LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> LeDELSE PÅ DISTANCEN STYRK SAMMENHÆNGSKRAFT OG SYNERGI I PRIVATE OG OFFENTLIGE ORGANISATIONER ---> KOMPLEKSITET LEADERSHIP KompleKsitet i organisationer teamfacilitator management ORDEN LOKAL GLOBAL teamleader

Læs mere

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation LEDERUDVIKLING 2012-13 kursuskatalog inspirationsmøder lederkurser Butiksledelse Personlig lederudvikling

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad

En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad BUSINESS GODDESS LEADERSHIP En uddannelse for kvindelige ledere/lederaspiranter i fremtidens lederskab fra Pure Evolution ved Kirsten Stendevad Formålet med Business Goddess Uddannelsen At uddanne kvindelige

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt.

Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt. 2 Den verden vi lever i ændrer sig hurtigt, og forandringer er en del af vores liv både privat og arbejdsmæssigt. INTRODUKTION Forandringer er et livsvilkår for os alle, men hvordan forholder og reagerer

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da

MANNAZ UPDATE. Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da MANNAZ UPDATE Produktivitet og motivation. Det starter med dit lederskab. LEDERUDVIKLING www.mannaz.com/da Motivation og produktivitet. Kender du rækkefølgen? Vidensmedarbejderen anno 2014 sætter sine

Læs mere

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner

Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Master of Business Coaching - EMCC master practitioner Nytænk dig selv! Nytænk fremtiden! Bliv stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede uddannelse i coaching.

Læs mere

Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse

Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse Executive Coach uddannelsen en coaching baseret lederuddannelse 13 Coaching var ikke nyt for mig, da jeg startede på Executive Coach uddannelsen, men The Coaching Company s stærke fokus på koblingen mellem

Læs mere

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer

UDVIKLING. Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer UDVIKLING af OVErskud Styrk ledelse, teams og organisation i private og offentlige organisationer ådan skaber vi succes for vores kunder og os selv rategisk intention Afdækning af behov Partnerskab Feedback

Læs mere

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com

MANNAZ UPDATE. Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com MANNAZ UPDATE Virkeligheden er ny. Er din ledelse fulgt med? LEDERUDVIKLING www.mannaz.com Lederudvikling hos Mannaz Vejen til succes går gennem ny viden og nye kompetencer. Hos Mannaz udbyder vi lederforløb,

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994

STIFINDER PROGRAMMET. Transformativ lederudvikling siden 1994 STIFINDER PROGRAMMET Transformativ lederudvikling siden 1994 Indhold 4 Forord Der ligger altid noget, der venter på at blive fundet 6 Transformativ lederudvikling siden 1994 Hvad adskiller fra anden lederudvikling

Læs mere

Master of Business Coaching, MBC

Master of Business Coaching, MBC KONTAKT OS For tilmelding eller yderligere information kontakt os via: E: info@copenhagencoaching.dk T: 8882 5700 Bliv en stærk coach og skab udvikling gennem praktisk filosofi med Danmarks højest certificerede

Læs mere

Ledelse i øjenhøjde. Hvorfor virker Obamas autentiske ledelsesstil? Mellem indsigt. Tør du gå uden om

Ledelse i øjenhøjde. Hvorfor virker Obamas autentiske ledelsesstil? Mellem indsigt. Tør du gå uden om Magasinet der får dig og dine medarbejdere fra strategi til handling ledelse Tør du gå uden om de lette valg? At vælge den nemmeste vej betyder ikke, at det er den rigtige. Ofte tværtimod. Fra specialist

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Februar 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Allerførst vil jeg gerne slå et slag for min nye undersøgelse om ledergruppen anno 2013. Jeg håber, at du også vil bruge

Læs mere

MBA in Business Creativity. MBA in Business Strategy

MBA in Business Creativity. MBA in Business Strategy MBA in Business Psychology MBA in Business Creativity MBA in Business Strategy MBA uddannelser designet til fremtidens topledere i det turbulente forretningsmiljø Har du en MBA fra Business Institute

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development. Team Consult Development og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab

NYHEDSBREV. Team Consult Development. Team Consult Development og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab og The Leadership Company har indgået et associeret partnerskab The Leadership Company er ét af de førende konsulentfirmaer inden for forretningsudvikling og ledelses coaching. TLC har stor succes nationalt

Læs mere

Lad os starte med fordommene;

Lad os starte med fordommene; 3 0 s t r a t e g i o g l e d e l s e Hvis du ikke kan lede dig selv hvordan skal du så kunne lede andre? Tidens udfordringer har øget presset på lederne markant. En af metoderne til at opnå større indsigt

Læs mere

DSR-aftale - Esbjerg

DSR-aftale - Esbjerg DSR-aftale - Esbjerg Historie og åbningsforelæsning... 2 SOCIAL MOBILITET...2 Kommunikation og organisation... 2 COACHING (1)... 2 COACHING (2)... 3 COACHING (3)... 4 DET DANSKE SPROG ER MODERSMÅLET I

Læs mere

EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER

EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER EMBA IN BUSINESS PSYCHOLOGY EMBA IN BUSINESS CREATIVITY EMBA IN BUSINESS STRATEGY EMBA UDDANNELSER designet til fremtidens topledere i det turbulente forretningsmiljø 3 Har du en MBA fra Business Institute

Læs mere

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas.

Læs om... Et fælles løft Journalistiske arbejdspladskurser med afsæt i den enkelte medievirksomhed er en kursusform, der vinder indpas. #3 2014 Læs om... 4 6 12 14 16 18 19 20 22 2 Redaktion: Marlene Jørgensen (ansv.), Klaus Hollmann, Christina Jo Larsen, Lars Bo D. Hansen, Stine Charlotte Hansen og Ralf Andersson Design: Sanne Timmermann

Læs mere

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014

PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 PROJEKTLEDER- SUMMIT 2014 6. - 7. februar PROGRAM VELKOMMEN TIL PROJEKTLEDERSUMMIT 2014 Atter i år åbner vi dørene til Rambølls hovedkvarter i Ørestaden og byder dig velkommen til et spændende Projektledersummit

Læs mere

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International

projektledelse Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Projektlederens nutid og fremtid Internationalisering, forandringsledelse og kommunikation Succesrige projekter Professionalisering af projektledelse i SOS International Synspunkt Hvordan bliver vi en

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse

Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse 27. OKTOBER 2014 19. MARTS 2015 ARKMANN RAINING USINESS EDER DDANNELSEN Lær at anvende nogle af de mest effektive værktøjer inden for business coaching og ledelse Denne Business Leder uddannelse henvender

Læs mere

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING

COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING COACH-UDDANNELSE MED CERTIFICERING Styrkebaseret Coaching din vej til resultater Udvikling af dine styrker og talenter Skab resultater gennem dine medarbejdere Certificeret coach Kend dine styrker og unikke

Læs mere