Inspirationsuge! Shamanisme v/ Ib Glerup Møller

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspirationsuge! Shamanisme v/ Ib Glerup Møller"

Transkript

1

2 Inspirationsuge! Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget helt særligt. Fristedets beliggenhed er en værdi i sig selv, vi bor tæt på naturen med en pragtfuld udsigt til vandet, så der er rig lejlighed til at komme i kontakt med naturen. Har du mod på at ligge i telt, er det også en mulighed. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Shamanisme v/ Ib Glerup Møller Ib byder ind med en spændende shamanistisk workshop med følgende oplæg: Jeg kommer og åbner døren op til åndeverdenen. Med baggrund i Sibirisk shamanisme, vil vi ved hjælp af Trommer, rasler og evt. moderne musik mv. kontakte ånde verdenen og ved hjælp af trommerejser og guidede drømmerejser, få indsigt i den del af tilværelsen. Vi er i naturskønne omgivelser, så hvis vejret tillader det vil vi benytte os af det også, med en gennemgang af Umais verden og en øvelse i naturen. En af de 4 stor ånder i den Sibirisk Shamanisme som netop har sommeren som sit domæne. Erliks, Ulgin og Tengri som er de andre 3, vil vi ligeledes gennemgå principperne for og lave øvelser med. Hvis I har nogle Shamanistiske redskaber, så tag endelig dem med, så vi kan lave en fælles aften, med sang, dans og lyd som vi nu bliver inspireret til eller haver ønske om.

3 De Fem Tibetanere v/ Reidun Fynø Reidun vil introducere os for De Fem Tibetanere. Hun vil både komme ind på den teoretiske og energimæssige baggrund bl.a. om, hvordan disse øvelser harmoniserer kroppens energicentre, chakraene og styrker kroppen, sindet og sjælen. Derefter vil hun gennemgå og udføre de enkelte øvelser med os, så vi kan mærke dem på vores egen krop. For de morgenfriske vil der hver morgen, inden morgenmaden, være mulighed for at lave De Fem Tibetanere. Husk yogamåtte/liggeunderlag og et tæppe! Lydmeditation v/ Jytte Madsen Jytte tilbyder at slutte mandag og lørdag af med en meditativ klangkoncert, hvor hun inviterer os til at vende blikket indad og til at skabe kontakten mellem den indre og ydre verden. Ved hjælp af lyd og vibrationer skabes et rum, hvor bevidstheden tages ind i en meditativ tilstand i form af opmærksomhed, ro og afspænding, samt accept af nuet. Klangene fra skålene skaber et neutralt fokuspunkt til at stilne de mange tanker, man som menneske ofte har. Derigennem kan man opnå en dybere indre ro, give slip på stress og få kontakt til dybere lag i sig selv. En musikalsk rejse måske en drømmerejse, som kan være med til at kaste lys over dit sind og din forståelse af dig selv som et kreativt og skabende menneske.

4 Eksistensens natur v/jørn Koch Jeg er et menneske med et noget usædvanligt livsforløb, som har ladet mig kigge dybt ind i både videnskabens verden og spiritualitetens verden, indtil jeg var i stand til at smelte de to sammen - som de egentlig bør være. Ud fra mit nye ståsted vil jeg fortælle om vores liv i denne virtual reality, vi kalder fysisk virkelighed, og som vi oplever gennem vores hjerne og de sanseorganer, vores krop er udstyret med - en fortælling om liv og død, karma og reinkarnation og om selve meningen med livet (og døden). For at det ikke skal blive en ren hjerneøvelse, smider jeg også lige et par meditationer ind, men der er i skrivende stund ikke et fastsat, forudbestemt program: Jeg lever i en åben kommunikation med en større virkelighed, så indholdet dukker op, når jeg begynder at forberede mig, eller når jeg står midt i det hele. Lyd performens v/jens Bo Jakobsen Jens vil gerne invitere ind til en workshop hvor vi kommer til at lege med og opleve hvad det er der samler os. Får os til at føle os som èn organisme samtidig med at vi er vores eget individuelle selv. Workshoppen vil bestå af en samling hvor jeg guider dig ind i dit eget center af meditativ væren. Efterfulgt af en lyd, tromme, healings performance. Hvor du får mulighed for at give slip på de spændinger der måtte dukke op i din krop, eller bare nyde det at være i dit eget center mens du tager imod.

5 Fra denne fornemmelse af enhed inviteres du til at bidrage med dit unikke bidrag, i form af stemme, lyde, bevægelser, din energi til en samlet symfoni af menneskelig samvær. På en dyb, let, alvorlig og samtidig sjov og legende måde. Tag dine instrumenter med hvis du har nogen. Trommer, rasler, fløjter you name it. Hvad du føler for kan passe ind i helheden. Hver stemme, hvert unikke selv sit unikke værdifulde bidrag. Der er brug for os alle, vi bidrager alle med hver vores værdifulde særpræg til helheden. Lidt om mig: Jeg arbejder først og fremmest med energi. Forstået på den måde at alt i universet er energi og denne energi er i sin dybeste essens KÆRLIGHED. Når kærligheden strømmer frit er vi dem vi ER. Uden behov for at ændre på noget. Det er umuligt at gå igennem livet uden at blive såret eller bange. Hver gang det sker lukker vi lidt i, strammer os lidt op. Hvis disse lukninger bliver kroniske begrænses den frie strøm af energi/kærlighed. Og vi kommer til at føle at vi mangler noget. Jeg har en lang erfaring indenfor alle mulige områder af praktiske udfoldelses områder. Er uddannet lydhealer, krops og psykoterapeut, pranahealer. Interesseret mig for og udforsket i mit levede liv et hav af forskellige spirituelle retninger. Været selvstændig økologisk landmand i tyve år med egen gård. Haft selvstændig byggefirma i min. ti år. Selvlært i de fleste fag inden for byggeri/anlæg. Fraskilt og far til fem børn fra 29 til 5 år. Farfar til lille sønnesøn.

6 Bob Proctor v/ Kasper Bering Kasper Bering har det sidste års tid studeret i Canada ved Bob Proctor, der er ankerkendt, som en af verdens førende eksperter inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale. Han er stærkt engageret i personlig udvikling og specialiseret i at hjælpe personer med at udnytte deres potentiale. Han tilbyder oplæg/seminar, hvor han vil dele viden og præsentere deltagerne for teknikker og metoder, som kan være med til at ændre personens resultater. I oplægget/seminaret vil deltagerne få svar på bl.a. følgende spørgsmål: Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor du får de resultater som du får, og du ikke får de resultater som du ønsker? Hvordan du gør dig selv fri fra falske overbevisninger, der holder dig tilbage for at handle på dine mål og drømme Hvordan du får afstemt din bevidsthed og underbevidsthed med dit mål, så det vil realiseres med forbløffende hastighed At hvert resultat du oplever i dit liv, gode & dårlige, er en direkte refleksion af dine tanker - dem du er bevidst om, og, endnu vigtigere, dem du ikke er bevidst om. Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor vi oplever de samme resultater igen og igen? Dette er rigtig gode spørgsmål!... Overordnet set har uddannelsessystemet lært os meget værdifuld information, men desværre har vi aldrig lært, hvor-

7 dan vi ændrer vores paradigme. Paradigmet er den grundlæggende årsag til vores vores handlinger og adfærd, og paradigmet styrer derfor næsten alle vores resultater. Derfor gør vi ofte ikke, hvad vi allerede ved, hvordan vi skal gøre. Og derfor oplever mange personer med høj intellektuel viden middelmådige resultater, hvilket medfører frustration og forvirring. Han hjælper derfor personer med at ændre deres paradigme, så de kan forbedre deres resultater. Faktummet er, at hvis vi skal skabe permanente forandringer og resultater i vores liv, er vi nød til at antænde forandringen på det niveau, hvor vores resultater blev skabt i første omgang. Vi bliver nødt til at ændre vores sind. Lyd performens v/jette Sørensen Eftermiddag: Jette præsenterer sig selv via sang og bevægelse. Herefter laver vi Mantak Chia s vitaliserende organøvelser med 6 healende lyde,...f.eks. lyden ssss. Meridianernes biorytmiske cyklus vil blive gennemgået. Hvornår de forskellige meridianer er mest vågne. Sidste del arbejder vi med stemmen. Der tages udgangspunkt i nuet - gruppens behov. Der vil være tryg guidning. Aften: Soulful Concert. Solokoncert med intuitiv natursang og kulturel sang. Healing. Sandsynligvis med guitar, shamantromme og fælles sang. Men når det er intuitivt og spontant kan man aldrig helt vide :) Jette Sørensen født Krop og stemme. Musikterapi BA.

8 På udviklingsrejse med Herkules v/bodil Schmidt Herkules mysteriet. - Vi tager på en visdomsrejse med Herkules. Herkules, den græske sagnhelt, afspejles på stjernehimlen, i landskabet og i os. Alice Baleys bog: Herkules 12 arbejder ; rummer megen visdom og fortæller om de 12 hjerte-kvaliteter, vi alle skal udvikle. Vi tager på en indre og ydre rejse med Herkules. - På en rejse fra Kolding til Kassel ser vi hvordan Herkules på himlen og jorden forenes på tankevækkende måde i landskabet. Vi møder Herkules skulpturer i Danmark og i flere EU-lande. Europas konger og kejsere rejste disse skulpturer, der fortæller om vores udviklingsvej. Herkules ses på: Det kongelige danske Våbenskjold. - Her ser vi også Det gyldne Skind. Vi hører hvilken indsigt, det signalerer. - Og vi hører om: Argonauterne og det gyldne skind. Flower of Life v. Liiza Jonna Højgaard Nogle få dybtgående øvelser fra et kursus udviklet af Drunvalo Melchizedek, der bl.a. har skrevet bøgerne Flower of Life Vi vil arbejde med en sufi-hilsen, hjerte åndedræt og udvikling af intuitionen m.m.

9 Energi og Shamanisme v/anne Marie Thomsen Teknikker, ritualer og meditationer fra min udviklingsvej. Øvelser der tilstræber at gi dig større frihed, øge din energi og dit selvværd og styrke din handlekraft. Vi vil sanse egen og andens energi, lære at trække tabt energi hjem, justere energi i forhold til familien og lade vore energicentre op. Anna Marie Thomsen er sygeplejerske, massør, healer, NLP-terapeut og har interesseret sig for Shamanisme siden Sjælsarbejde med Kims guider v/kim Dyrlund Ønsker du at blive set og forstået og ført stille og roligt frem, som din sjæl ønsker du skal leve, virkeligt leve? Så har du nu muligheden for at komme med på en kanaliseret tur i naturen. Glæd dig til fornøjelige timer med Kim og hans spirituelle guider, hvor du vil blive ført til din egen indre visdommens kilde af handlekraft og væren. Moder Natur og hendes skønne energier vil favne os blidt og muntert, med guidede små øvelser og de tegn i naturen du finder på din vej. Vi glæder os til at være sammen med jer igen. Kærlige hilsener, Kim + hans kærlige guider

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag!

Inspirationsuge. Kom og bliv inspireret af de mange spændende indslag! Inspirationsuge Det er med glæde at Inspirationsforeningen igen i år kan invitere dig på en inspirationsworkshop. Tusind tak til alle jer, der har lyst til at hjælpe os med at gøre denne uge til noget

Læs mere

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018

Mandag den 6. august Tirsdag den 7. august Onsdag den 8. august Torsdag den 9. august 2018 Mandag den 6. august 2018 10.00 Indkvartering 10.30 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild 11.00 Menneskets bevidsthedsudvikling v/ Eskild Tjalve Dagsbevidsthed, Sjælens bevidsthed, Underbevidsthed og

Læs mere

Mandag den 5. august Tirsdag den 6. august

Mandag den 5. august Tirsdag den 6. august Mandag den 5. august 2019 09.00 Indkvartering 10.00 Velkomst og præsentation v/ Helen Ræbild 10.30 Forståelse af og træning af de indre sanser v/ Eskild Tjalve 14.00 Symboler og tolkning af dem v/ Eskild

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

ugepraksis et billede på dit liv

ugepraksis et billede på dit liv Daisy Løvendahl Personlig rådgiver ugepraksis et billede på dit liv www.daisylovendahl.dk #1. En guide til refleksion og handling Om ugepraksissen Denne ugepraksis er resultatet af megen refleksion og

Læs mere

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad

9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad 9 tips til din intuition Den ved præcis, hvor du skal hen for at blive glad Tak, fordi du giver dig tid til at læse de 9 bedste tips til at bruge din intuition. Det er måske den mest berigende investering

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig

LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig LUK OP FOR KÆRLIGHED - Med 5 spirituelle vaner der styrker og løfter dig Når du ønsker forandring i dit liv, må du nødvendigvis gøre noget andet end du plejer. Måske du ønsker mere ro, måske du ønsker

Læs mere

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl

Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Skovmeditation - en oplevelse for både krop og sjæl Af Grethe Lindholm Pedersen, psykoterapeut og indehaver af Helseværkstedet Helseværkstedet i Jelling har gennem de seneste 4 år ca. en gang om måneden

Læs mere

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv

Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv Spring ud i livet 8 veje mod et bevidst og værdifuldt liv 1. Kend de faktorer, der fastholder dig i smerte og lidelse. 2. Forstå, hvordan automatpiloten styrer dit liv. 3. Bliv bevidst, så du kan gøre

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder

Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Uddannelsesforløb i sibirisk shamanisme - visdom og metoder Den sibiriske shaman Ahamkara tilbyder på tredje år et uddannelsesforløb i Danmark. Uddannelsen består af i alt 7 moduler på to dage i en weekend,

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inden i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen

Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Århus Åben Lydhealingsgruppe Lydhealing med stemmen Vi mødes i fælles ånd, med ønsket om at hele os selv og andre. Indhold: Intro Fælles ramme og motivation Ansvar og organisering Konkret, hvad foregår

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi Kurset er for dig, der gerne vil finde tilbage til et liv med mere livsglæde og mindre stress, eventuelt ovenpå en stresssygemelding, og for dig, der vil udvikle

Læs mere

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang

Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Nyhedsbrev fra Ann Fuglsang Januar, februar, marts, april 2014 Industrivej 14, 5762 Vester Skerninge, Sydfyn NYT! Supervision for healere den 26. februar og 30. april, kl. 19-21 På en supervisionsaften

Læs mere

Specialbørnehaven PLATANHAVEN Specialpædagogisk tilbud for BØRN og deres FORÆLDRE

Specialbørnehaven PLATANHAVEN Specialpædagogisk tilbud for BØRN og deres FORÆLDRE Specialbørnehaven PLATANHAVEN Specialpædagogisk tilbud for BØRN og deres FORÆLDRE På Platanhaven bygger vi med klodser, hopper, leger med dukker, kigger i bøger, spiller på computer, taler sammen og løber

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

AstrologiHusets Mini-messe

AstrologiHusets Mini-messe AstrologiHusets Mini-messe Åndelig føde for krop og sjæl Lørdag-søndag 2. og 3. august 2014 kl. 10-18 Program Foredragsliste Lørdag Søndag Tid Navn Tema Tid Navn Tema 10.45-11.45 Heidi Wulff Healing 10.45-11.45

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

Bedre Balance testen:

Bedre Balance testen: Bedre Balance testen: Sæt kryds på skalaen, hvor du umiddelbart tænker at det hører hjemme. prøv ikke at tænke så meget over hvad der står bare vælg det, der falder dig ind. Intet er rigtigt eller forkert

Læs mere

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Kreativiteten findes i nuet

Kreativiteten findes i nuet Kreativiteten findes i nuet Af Marianne Nygaard, Cand.mag. i kommunikation og psykologi Kreativitet kan læres, og kreativitet gror og blomstrer i de rette omgivelser og under den rette ledelse. Hvad er

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen

Styrk dit nærvær. E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen. Jeanette Selvig Sørensen Styrk dit nærvær E-bog med viden, øvelser samt tips til at styrke nærværet i hverdagen Jeanette Selvig Sørensen Du modtager denne e-bog fordi du har skrevet dig op til mit nyhedsbrev - så tak for din interesse!

Læs mere

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26

Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 A N D H E D E N O MH O L I T I KH E A L I N G R A MU J E N E N Indhold Om forfatteren 3 Krop 12 Kroppens struktur 13 Energiflow i kroppen 17 Os selv og naturen 21 Tantra 26 jæl 28 Reinkarnation 29 Tidligere

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser

Positive Bekræftelser stress/depression. Positive Bekræftelser Kathe Daewaell Grønning Positive Bekræftelser stress/depression Positive Bekræftelser stress/depression Chi Publishing 1 Positive Bekræftelser stress/depression Kathe Daewaell Grønning Tekst og foto: Kathe

Læs mere

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn Et nyt perspektiv Når du er kommet godt i gang med meditation, er du trådt ind på en sti, som kan føre dig til ny udvikling igennem hele livet. Der er mange måder at meditere på. Alle har som mål at skabe

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015

NY UDDANNELSE. Af SonjA Bruun Juli 2015 NY UDDANNELSE Af SonjA Bruun Juli 2015 Kursusdage for dig, der gerne vil være i dit hjerte, være ét med dit hjerte og leve herfra som din egen spirituelle energicoach. Kursusdage for dig der ØNSKER og

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2013

Nyhedsbrev marts 2013 Nyhedsbrev marts 2013 De syv stråler er et grundlæggende element i den nye tidsalders psykologi, og interessen for at studere og forstå de syv stråler er voksende. Stadig flere erkender, at åndsvidenskaben

Læs mere

Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012. bilag

Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012. bilag Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012 bilag c bilag C Pædagogisk lærerplan for Klitmøller Fribørnehave 2011/2012 Vision for børneområdet i Klitmøller Børnelivet i Klitmøller tager

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Energibevidst Lederskab

Energibevidst Lederskab Energibevidst Lederskab - dit kørekort til fremtiden Livsmentoren DET STARTER MED DIG LÆR DET, LEV DET OG GIV DET VIDERE Energibevidst Lederskab - når livet virkelig giver mening Lær det, lev det og giv

Læs mere

familieliv Coach dig selv til et

familieliv Coach dig selv til et Coach dig selv til et fantastisk familieliv At have børn fylder dit liv med mening og kærlighed men det kan være sin sag at bevare overskuddet og lykkefølelsen midt i en hektisk hverdag med job, alt for

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det. coaching.dk

Gratis e pixibog. Få mere glæde og. 5 steps til et positivt. Programmér din hjerne til at fokusere på det.  coaching.dk Gratis e pixibog Få mere glæde og overskud i hverdagen 5 steps til et positivt mindset Programmér din hjerne til at fokusere på det positive Find glæden i hverdagen Hvad er det første, du tænker, når du

Læs mere

Find 38 indsatsområder

Find 38 indsatsområder Mini-ebogen: Find 38 indsatsområder Personlig udvikling Arbejde & uddannelse Forhold til andre Bolig & miljø Sundhed & velvære Fritid & hobbyer Kærlighed & sex Penge & økonomi Side 1/5 Hvorfor ønsker folk

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft

LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft - en udviklingsrejse for kvinder Unikt gruppeforløb september-oktober 2019 - en udviklingsrejse for kvinder LIVskraft, MODERkraft & Skabelseskraft er et unikt gruppeforløb

Læs mere

Læreplaner Børnehuset Regnbuen

Læreplaner Børnehuset Regnbuen Læring i Børnehuset Regnbuen. Læreplaner Børnehuset Regnbuen Læring er: Læring er når børn tilegner sig ny viden, nye kompetencer og erfaringer. Læring er når barnet øver sig i noget det har brug for,

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Balance og ubalance Der forekommer ofte både psykiske og kropslige smerter og ubalancer, når vi er under spirituel og åndelig udvikling. De fysiske

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Mindfulness i byens parker Sådan gør du!

Mindfulness i byens parker Sådan gør du! Mindfulness i byens parker Sådan gør du! Mind4Nature v/ Doreen Holmquist - www.mind4nature.dk Kvinder har brug for sanselig Yin-tid Med Yin-tid mener jeg kvindelig egentid. Yin står for det feminine i

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv

Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv Mentorforløb til et kærligt og meningsfuldt liv There is no passion to be found playing small - in settling for a life that is less than the one you are capable of living. - Nelson Mandela Introduktion

Læs mere

Kunstterapeutisk udviklingsforløb

Kunstterapeutisk udviklingsforløb Institut for kunstterapi Engelsholmvej 10, 7182 Bredsten tlf:26 14 95 44 E-mail: kunstterapi@kunstterapi.dk Kunstterapeutisk udviklingsforløb Sammenlagt 7 kurser á 4 dage Dette kursusforløb henvender sig

Læs mere

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden Introduktion Dét du søger at opnå, ved at læse denne bog, er en tilstand af indre ro og stilhed. Din rejse er en rejse i selvopdagelse og selvforståelse. Imidlertid må du erkende, at dette ikke er noget,

Læs mere

Sandhed - del 2 To typer af sandhed

Sandhed - del 2 To typer af sandhed Sandhed - del 2 To typer af sandhed Her er nogle interessante citater fra Et Kursus i Mirakler : Frelse er genkendelsen af, at sandheden er sand, og at intet andet er sandt. Det har du måske hørt før,

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Mindfulness en kort introduktion At skabe små åndehuller i hverdagen

Mindfulness en kort introduktion At skabe små åndehuller i hverdagen Mindfulness en kort introduktion At skabe små åndehuller i hverdagen Oplæg ved Susanne Konnerup Oversygeplejerske AUH Master i organisationsetik, Sundhedsfaglig supervisor Mindfulnessinstruktør Program

Læs mere

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~

Den Feminine Kraft. Lucindra ~ 1 ~ Den Feminine Kraft Lucindra ~ 1 ~ Forsidebillede: Foto taget af Lucindra De Tre Gratier - LandArt Tidligere udgivelser: De Tre Grale Tvillingesjæl Indvielsens Port - Vejen til den 3. indvielse Lysets Kvinder

Læs mere

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan forord 13 Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. 14 Fra energikrise til energiekstase

Læs mere

Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej Brørup Tlf.: Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard

Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej Brørup Tlf.: Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard Marianne s dagpleje Mariannes dagpleje 2015 Kontakt oplysninger: Marianne Svendsen Paxvej 49 6650 Brørup Tlf.: 21 68 99 09 Marianne Svendsen Redigeret af Maria Moesgaard KÆRE FORÆLDRE. Velkommen indenfor

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

Pædagogisk læreplan Børnehuset Den Grønne Kile 2015 2016.

Pædagogisk læreplan Børnehuset Den Grønne Kile 2015 2016. Personlige kompetencer / alsidig personligheds udvikling børnenes udvikling og At give plads til at børnene udvikler sig som selvstændige, stærke og alsidige personer, der selv kan tage initiativ. At skabe

Læs mere