Indholdet i ansøgningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdet i ansøgningen"

Transkript

1 Indholdet i ansøgningen Hvad skal en skriftlig jobansøgning indeholde? Hvilket sprog skal du bruge? Hvordan kan du sætte ansøgningen op? En skriftlig ansøgning bør indeholde: Indledning (Overskrift) Salg (Sælg dig selv) Køb (Køb dit arbejde) Kompetencer (Blærerøven) bilag Indledning (Overskrift) Øverst skriver du dit navn, adresse, telefonnummer og evt. e- mailadresse (evt. sidefoden for at give et professionel udseende). Sæt et billede ind af dig selv i højre side. I venstre side skriver du navn og adresse på virksomheden og evt. kontaktperson. Et par linjer længere nede skriver du en sælgende overskrift. Sælg dig selv Det er her, du sælger dig selv. Ideer til indhold: Hvad kan du særligt tilføre virksomheden - dine styrker Gør rede for dine faglige og personlige kvalifikationer - ikke en opremsning som i dit CV Besvar kravene fra jobannoncen Begynd med det vigtigste for hurtigt at vække interesse. Køb virksomheden Det er her, arbejdspladsen sælger til dig. Begynd med at undersøge lidt om virksomheden. Klik ind på deres hjemmeside og læs specielt afsnittene Om eller Hvem er vi, her finder du typisk oplysninger om hvem virksomheden er, og hvad deres mål og visioner er. Begynd med det vigtigste for hurtigt at vække interesse. Kompetencer (Blærerøven) Her skriver du lidt om dig selv og dine stærke sider, som du kan bruge i forbindelse med din kommende arbejdsplads. Det er her du skal sælge dig selv og prale med dine kompetencer dog uden at virke for selvsikker. Lad være med at bruge for mange Jeg f.eks. jeg kan dit og jeg kan dat eller jeg vil eller jeg skal. For mange Jeg giver et negativt signal til modtageren. Afslutning Til sidst kan du fx skrive, at du ser frem til en samtale. Har du søgt uopfordret, kan du skrive, at du vil kontakte firmaet ugen efter for at aftale en tid til en samtale. Det er ikke flabet eller uhøfligt at tro på sig selv og lægge op til en samtale. Skriv nederst på ansøgningen, hvilke bilag du lægger ved. Det er som regel ikke nødvendigt at sende eksamenspapirer med, kun hvis det udtrykkeligt står i annoncen. Tag i stedet papirerne med til samtalen sammen med udtalelser og anden dokumentation for kurser mv.

2 Personlige egenskaber Når du søger job, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvordan du er som person. Bliv bevidst om dine personlige og faglige kvalifikationer Inden du skriver din ansøgning og dit CV, og før du skal til en jobsamtale, skal du gøre dig klart, hvordan du er som person. Dine personlige egenskaber, kombineret med dine faglige kvalifikationer, er det, der afgør, om du får jobbet. Når du bliver bevidst om, hvad du trives med og er god til, bliver det også nemmere at finde det rigtige job. Der er ikke nogen egenskaber, der er ubetinget positive eller negative, men det er forskellige egenskaber, man har brug for i forskellige job. Hvis du skal have med kundeservice og salg at gøre, er det fx vigtigt, at du er udadvendt og god til at komme i kontakt med andre. Hvis du skal arbejde meget alene, er det derimod mindre godt, hvis du har et stort socialt behov. Her er nogle eksempler på personlige egenskaber og nogle øvelser, der kan hjælpe dig til at blive bevidst om dem. Personlige egenskaber Forsøg at beskrive dine personlige egenskaber. Måske passer nogle af de følgende ord på dig: Målbevidst Overblik Kreativ Igangsætter God til at kommunikere Ansvarsbevidst God til at sige fra Fleksibel God til at bevare roen i pressede situationer Udadvendt Optimistisk God til at tage beslutninger Prøv at snakke med nogen, der kender dig godt. Bed dem fortælle lidt om, hvem du er og lyt til både de positive og de negative udtalelser. Sammenlign din egen opfattelse af dig selv med det, dine bekendte siger. Ofte vil det give dig et mere nuanceret billede af, hvem du er, og hvad du signalerer til dine omgivelser.

3 Det lægger arbejdsgivere vægt på i en ansøgning Karrierepanelet: Der er ikke et entydigt svar på, hvordan en ansøgning skal se ud, og hvad den skal indeholde. Vurderingen af en ansøgning er op til den, der læser den og beslutter, hvordan der skal reageres på den. Det er et menneske og de er forskellige. Derfor kan der være flere svar på nogle af standardspørgsmålene, der ofte stilles, når der søges råd om skrivning af ansøgninger og jobsøgning i det hele taget. Forleden så jeg en interessant undersøgelse, hvor over 400 arbejdsgivere havde svaret på, hvad der betød noget for dem, og hvad de ville fraråde, når de skulle vurdere ansøgninger. Det er en god ide at lytte til hvad de over 400 arbejdsgivere siger. Her er noget af det, de fremhævede: Det vil de gerne have Læs jobannoncen ordentligt. Det er tydeligvis irriterende, når man som læser kan se, at ansøgeren simpelthen ikke har læst annoncen ordentligt og måske fremhæver områder i sin baggrund og erfaring, som ikke er relevante for jobbet. Sæt dig ind i den virksomhed, du søger job i. Det er nærmest en dødssynd ikke at have været på virksomhedens hjemmeside. Søg kun jobs, du er kvalificeret til, og hvor du lever op til kravene. Skriv en ansøgning tilpasset den konkrete annonce og virksomhed lad være at genbruge kritikløst. Vis en ægte interesse for jobbet. Gør ansøgningen kort, nem at overskue, præcis, målrettet og ærlig. Lad være at pynte på kvalifikationerne og skriv med egne ord, hvad virksomheden får ud af at ansætte dig. Vedlæg fyldestgørende CV. Send gerne foto med, siger de. Men lad være at sende billeder af dig selv i bar overkrop eller fra nytårsaften med flasker på bordet. Vedlæg udtalelser og anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere.

4 Det bliver de mindre glade for Det trækker ned, hvis ansøgerne bruger for stor en del af ansøgningen til at beskrive civilstatus, børns navne og alder, fritidsinteresser m.m. At der er for mange fejl og sjusk. Hvis arbejdsgiveren får fornemmelsen af, at du bare har søgt jobbet, fordi du skal. At din ansøgning er standard. At du ikke gør, som der bliver bedt om i annoncen; altså at de formelle retningslinjer ikke bliver fulgt. At du har en adresse som At du kommer til jobsamtalen og er verdensmester ; hellere lidt ydmyghed. Undersøgelsen er på vegne af Fagbladet 3F lavet af Kaas & Muldvad, der har spurgt 428 arbejdsgivere, der for nylig har søgt medarbejdere. Det drejer sig om faglært og ufaglært arbejdskraft, men er der grund til at antage, at det er helt anderledes for andre typer medarbejdere, for akademikere, sælgere, ledere? Med få undtagelser tror jeg sagtens, at resultaterne kan overføres direkte til de kategorier også. Så hvad er det arbejdsgiverne siger? At de vil have en konkret ansøgning, der på ærlig vis fortæller, hvorfor du egentlig vil have det her job hos os, hvad du kender til os, hvad du vil bibringe os og hvilken baggrund du har og som er relevant for det her. At de vil have, at du har gjort dig umage og også følger de formalia, de nævner. Men det er vel heller ikke for meget at forlange

5 IT-ADMINISTRATOR Danmarks Tekniske Universitet Første afsnit er annoncen jeg har læst på nettet. Annonce ID: DTU s centrale IT-afdeling søger en engageret IT-administrator, som skal deltage i serviceringen af vores ansatte og studerende. Du bliver en del af vores PC og Print team, der pt. beskæftiger 11 personer med forskellig baggrund. Dine arbejdsområder bliver alsidige i forhold til klienter, servere, netværk og brugerbetjening. Vores forventninger til dig: Vi leder efter en selvstændig og ansvarsbevidst teamplayer, der er mødestabil, nysgerrig og glad for at omgås mange forskellige mennesker i en uformel tone. Desuden forventer vi at du: har en længerevarende IT-uddannelse: ingeniør, datalog eller lignende. har erfaring med drift og support af Windows-baserede klienter og servere. har erfaring med automatisering af applikationsinstallation med MSI og MST. har erfaring med applikations-virtualisering (App-V eller lignende). har erfaring med scripting til automatisering af opgaver i CMD, VBS eller lignende. har kendskab til - og gerne erfaringer med ITIL processor. behersker dansk og engelsk i skrift og tale. OM DTU DTU er et spændende og udfordrende job i en international atmosfære med fokus på forskning, uddannelse, innovation og myndighedsbetjening til gavn for det omgivende samfund. Vi vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, og kompetenceudvikling er en organisatorisk naturlighed. Du vil blive udfordret af krævende brugere og studerende som har forventninger om en stadig udvikling af instituttets IT område. Vi har stor fleksibilitet i jobbet. På det teknisk-naturvidenskabelige felt er DTU er en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. DTU har gennem de senere år arbejdet målrettet med professionalisering af ledelse. DTU lederrollen baserer sig på fire hjørnesten: Faglig ledelse, ressourceledelse, resultatskabende personaleledelse og strategisk ledelse og som centrale parametre for de fire discipliner står selvledelse og DTU s værdier. Du kan læse mere om DTU s lederrolle på hjemmesiden Andet afsnit er hvor jeg læser om hvem firmaet er, således, at jeg kan købe mig ind. Side 2 er en ansøgning hvor jeg fremhæver hvad det er ansøgningen skal/burde indeholde i forhold til annoncen. Side 3 er den færdige ansøgning som den kan se ud.

6 Danmarks Tekniske Universitet Anker Engelunds Vej Kongens Lyngby ATT.: IT-chef Ellen Fredenslund DETTE ER EN KLADDE Vordingborg d. 30. marts 2011 Vedr. stillingen som systemadministrator/leder af support funktionen hos Danmarks Tekniske Universitet. SÆLG DIG SELV Jeg søger hermed denne stilling, da jeg mener at kunne leve op til jeres forventninger som jeg har været bekendt med fra tidligere lignende stillinger hvor nøgleordene var holdspiller, ansvarlig, stabil og en stor portion nysgerrighed og en selvfølge at man er glad og ikke bange for at tage fat i mange proklamationer med den uformelle tone. Jeg er IT uddannet systemadministrator med speciale i system, netværk og kommunikation. Jeg har stor erfaring med drift, support og vedligeholdelse af Windows baserede servere og klienter herunder automatisering af applikationer med MSI og SYSO har ligeledes erfaring med opgaver i CMD og ITIL processorer. Kan oplyse jeg også har erfaring med undervisning indenfor IT i form af Office og DLGI udvidelser ligesom jeg kan fremvise Microsoft MSCD certifikater samt Cisco sikkerheds certifikat trin b. KØB DET DU SØGER Jeg syntes at det lyder spændende og udfordrende at min kommende arbejdsplads fungerer i international atmosfære som har fokus på forskning, innovation og især myndighedsbetjening. Den naturlige organisatoriske kompetenceudvikling blandt medarbejderne som der lægges fokus på i høj grad er meget vigtig for mig som gerne vil være med på den nyeste udvikling inden for mine kompetencer. Stor fleksibilitet som i tilbyder, er en meget vigtig del for at få en organisation til at fungere optimalt efter min overbevisning. DTU som jeg ser som en af Europas førende forsknings og uddannelsesinstitutioner har den travlhed der skal til for at få min hverdag til at fungere. VIS DINE KOMPETENCER (BLÆRERØVEN) Jeg er en tålmodig person med mange idéer, kan altid se en løsning på en udfordring som opstår og formindsker dermed unødigt tidsspilde. Åben over for andre mennesker, god til at lytte til mennesker og gennemskue mit sande jeg. Bidrager positivt til det kollegiale miljø og samarbejde på en arbejdsplads. Kan arbejde selvstændigt, troværdig og til at stole på med et godt resultat. Mine spidskompetencer: Struktureret Ansvarsbevidst Fleksibel og imødekommende Selvstændig og holdspiller Problemløsende Rolig og beherskende Risikovillig Jeg forventer at høre fra jer snarest og såfremt der ønskes yderligere oplysninger, står jeg gerne til disposition. Bilag: CV Med venlig hilsen David Bjelkegaard David Bjelkegaard Nørregade 7, 4760 Vordingborg Telefon:

7 Danmarks Tekniske Universitet Anker Engelunds Vej Kongens Lyngby ATT.: IT-chef Ellen Fredenslund Vordingborg d. 30. marts 2011 Vedr. stillingen som systemadministrator/leder af support funktionen hos Danmarks Tekniske Universitet. Jeg søger hermed denne stilling, da jeg mener at kunne leve op til jeres forventninger, som jeg har været bekendt med fra tidligere, lignende stillinger, hvor nøgleordene var holdspiller, ansvarlig, stabil og en stor portion nysgerrighed og en selvfølge, at man er glad og ikke bange for at tage fat i mange proklamationer med den uformelle tone. Jeg er IT uddannet systemadministrator med speciale i system, netværk og kommunikation. Jeg har stor erfaring med drift, support og vedligeholdelse af Windows baserede servere, og klienter herunder automatisering af applikationer med MSI og SYSO har ligeledes erfaring med opgaver i CMD og ITIL processorer. Kan oplyse jeg også har erfaring med undervisning indenfor IT i form af Office og DLGI udvidelser, ligesom jeg kan fremvise Microsoft MSCD certifikater, samt Cisco sikkerheds certifikat trin b. Jeg syntes, at det lyder spændende og udfordrende, at min kommende arbejdsplads fungerer i international atmosfære, som har fokus på forskning, innovation og især myndighedsbetjening. Den naturlige organisatoriske kompetenceudvikling blandt medarbejderne, som der lægges fokus på, i høj grad er meget vigtig for mig, som gerne vil være med på den nyeste udvikling inden for mine kompetencer. Stor fleksibilitet som I tilbyder, er en meget vigtig del for at få en organisation til at fungere optimalt, efter min overbevisning. DTU, som jeg ser som en af Europas førende forsknings og uddannelsesinstitutioner, har den travlhed, der skal til for at få min hverdag til at fungere. Jeg er en tålmodig person med mange idéer, kan altid se en løsning på en udfordring, som opstår, og formindsker dermed unødigt tidsspilde. Åben over for andre mennesker, god til at lytte til mennesker og gennemskue mit sande jeg. Bidrager positivt til det kollegiale miljø og samarbejde på en arbejdsplads. Kan arbejde selvstændigt, er troværdig og til at stole på med et godt resultat. Mine spidskompetencer: Struktureret Ansvarsbevidst Fleksibel og imødekommende Selvstændig og holdspiller Problemløsende Rolig og beherskende Risikovillig Jeg forventer at høre fra jer snarest og såfremt der ønskes yderligere oplysninger, står jeg gerne til disposition. Bilag: CV Med venlig hilsen David Bjelkegaard David Bjelkegaard Nørregade 7, 4760 Vordingborg Telefon:

8 Simpelt CV Erhvervserfaring: GLS Lager & chaufførarbejder Bisca A/S Pakkeriarbejder Flaskekompagniet Flaskesortering Kødbyen Lave madpakker til rejsende Uddannelser: EUC Næstved SOSU grundforløb Sundhed og pleje Enghave Plads Skole 9 kl. med eksamen Kurser: Vordingborg handelsskole Hygiejne bevis. Kompetencer: Jeg er en frisk kvinde på 38 år, som er mødestabil, fleksibel, god til at arbejde i team men kan også arbejde selvstændigt. Jeg er serviceminded, og elsker at gøre andre mennesker glade. Fritid: I min fritid er jeg kreativ med mine hænder som, blandt andet bliver brugt på at male og lave smykker. Kirsten kost Arbejdsvænget 2b 1, 4760 Vordingborg Tlf.:

9 Avanceret CV Personlige oplysninger Kontakt Nørregade 4760 Vordingborg Telefon: Alder Født d. 31. oktober 1971 Sprog Transport Engelsk på forhandlingsniveau Kørekort til bil Truckcertifikat Personlig karriere Underviser og vejleder Jobcenter Vordingborg kommune Undervisning og vejledning af ledige i arbejdsmarkedet lovgivning og regler og søgning af arbejde i jobannoncer, i aviser, dagblade og på internettet, undervisning i at lave, ansøgninger og CV og forståelse af disse, samt IT i brugen af Microsoft Office pakken. Reference haves IT ansvarlig Panther Plast A/S Vordingborg Hovedansvarlig for virksomhedens IT afdeling, med en mindre besætning, med ansvaret for systemets Windows server miljø, som var drift, administration, sikkerhed, vedligeholdelse, netværk, telefoni, data, kommunikation såsom EDI og dataoverførsler. Desuden var jeg systemansvarlig for EPR systemet MOVEX v. 9 med samme ansvar som ovennævnte. Udover funktionen som systemadministrator, fungerede jeg også som IT supporter, som var service og support af vores klienter med fejlsøgning, vedligeholdelse, installation mv. af software og hardware. Jeg havde også ansvaret for virksomhedens IT projekter, samt indkøb af indhentning af tilbud og indkøb af IT udstyr mv. med reference til IT Chefen. Reference haves.

10 Afdelingsleder Jupiter Plast A/S Vordingborg Afdelingsleder af lageret, på en besætning på 12 mand, med ansvaret for lagerets daglige drift som bestod af ordrebehandling og forsendelse, samt halvårlige statusoptællinger med reference til direktøren. Ansvarlig for ansættelser og samtaler. Reference haves Holdleder AMP A/S Vordingborg Pakkeoperatør Panther Plast A/S Sælger Danfish Hårbølle, Møn Ledelse og fordeling arbejdsopgaver mellem de ansatte og ansvaret for at bemande de forskellige poster, og at holde humøret blandt de ansatte i top. Ansvarlig for, at emballagen blev pakket forsvarligt, og klargjort til udslusning klar til forsendelse. Opsøgende salg af jagt og fiskeri artikler, som henvendte sig til både private som erhverv Butiksassistent Hårbølle skibsproviantering Møn Uddannelse Jeg stod for butikkens daglige drift, som bestod af indkøb og salg kasseoptælling og andre daglige rutine opgaver Systemadministrator Merkur Centret, Nykøbing F. Fællesfag: IT i praksis IT-udvikling IT-kommunikation IT-support - linjefag: Brugersupport Informationsstyring Systemadministration - linjefag: Serveradministration og drift Sikkerhedsadministration og drift Systeminstallation og drift Netværksadministration og drift Operativsystemer

11 Suppleringsfag: Webadministration og drift klasses afgangseksamen, Faxehus I Fakse Ladeplads Anden uddannelse Førstehjælpskursus MSCD certificeret kommunikation, netværk samt system Sikkerhedskursus (Paragraf 9) Truckcertifikat Anden erfaring Sikkerhedsrepræsentant Panther Plast A/S 1996 Underviser IT undervisning, Ældresagen. Personlig beskrivelse Jeg er imødekommende og livlig. Bidrager gerne og sætter pris på konstruktiv dialog og bruger ofte en humoristisk indfalds vinkel i denne. Har en bred almen viden, og ser det som en naturlig del af min personlige udvikling at være nysgerrig og reflekterende. Mener det er vigtigt at møde mennesker hvor de er, for på den måde at være aktivt deltagende i at skabe et positivt miljø omkring mig.

12 Små sjove udtryk og formuleringer fundet i job-ansøgninger og indsamlet af en jobkonsulent i privat firma: Jeg er 37 år, gift og har 3 børn, da jeg har været ansat i staten. Jeg har travlt i mit nuværende job, så derfor har jeg ikke haft tid til at kopiere anbefalingerne. Da jeg er i uopsagt stilling, beder jeg om at de ikke kontakter mig. Jeg har også andre ansøgninger ude, så hvis De svarer mig hurtigt er, det i orden. Jeg er 27 år og har 4 børn. Er en frisk villig pige som kan bekræftes af mange. I de tidligere ansættelser har jeg blandt andet beskæftiget mig med forskelligt arbejde. Min begrundelse for at søge arbejdet er, at jeg mangler penge og sådan. Jeg er for tiden ansat i et fragtmandsfirma, hvor min opgave er at sende folk afsted. Min ansættelse i planlægningsafdelingen blev afbrudt, uden at jeg var forberedt. Jeg er naturligvis interesseret i arbejdet, men hvordan og hvorledes med lønnen. Det er måske hemmelig løn? Jeg skriver til jer for at sige, at mig skal I ikke regne med. Mit helbred fejler ikke noget, selv om jeg er gift og har tre børn. Diagnose-latin har jeg ikke bevis på, men jeg kan oplyse at jeg tidligere har været ansat på et postkontor. De skriver i annoncen, at De har travlt i firmaet. Kan jeg ikke få jobbet med at skrive afslag til de andre ansøgere? Jer er perfekt i dask korrespondance og skaminrivning. Jeg er villig til at forlade min nuværende stilling, hvis De mener at kunne bruge mig. Mine anbefalinger gik til under krigen, som så meget andet. De bedes svare hurtigt, da jeg ellers vil søge et andet sted. Jeg har ikke sendt nogen anbefaling, da min chef er på forretningsrejse, men jeg kan hurtige lave en, hvis de ønsker et.

13 Kompetencer Faglige Kompetencer Skriftlig formidling Mundtlig formidling Projektledelse/styring Kundebetjening Statistik Undervisning/formidling Produktion Salg Administration Regnskab/budget Indkøb Konstruktion Teknik Praktisk kunnen/håndværk IT/EDB Rådgivning/vejledning Sagsbehandling Personlige Kompetencer Selverkendende Planlæggende Overblik Kreativ Nyskabende Analytisk sans Dynamisk Beslutsom Videns søgende Struktureret Ambitiøs Dominerende Visionær Engagement Gennemslagskraft Igangsætter Målbevidst Energi Risikovillig Humoristisk Resultatorienteret Forhandlingsevne Håndtering af mange opgaver Sociale Kompetencer Samarbejdende Pligtopfyldende Koordinerende Selvstændig Udadvendt Åbenhed Tillidsfuld Netværks skabende Tillidsvækkende Dialog Indfølingsevne/empati Fleksibel Robusthed Selvbevidst Kundeorienteret God telefonstemme Team/Gruppearbejde

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Ansøgning Datatekniker med speciale i infrastruktur

Ansøgning Datatekniker med speciale i infrastruktur Ansøgning Datatekniker med speciale i infrastruktur Aalborg, den 01-07-2013 Kunne i tænke jer en voksen lærling med en masse gå-på-mod, som tænker selvstændigt og samtidig er god til at samarbejde og få

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Hvad kan og vil du? Gratis værktøj til afklaring af medarbejdernes

Hvad kan og vil du? Gratis værktøj til afklaring af medarbejdernes mbitiøs Effektiv Grundig Kvalitetsbevidst Resultatorienteret Syst ynamisk Pålidelig Analytisk Energisk Humørfyldt Kreativ Samarb g Tillidsvækkende Fleksibel Serviceminded Ansvarsbevidst Engag iativrig

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning Februar 2010 Til jobsøgende medlemmer F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Når du søger job Gode råd til jobsøgning Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen Redaktion: FOAs A-kasse Illustration:

Læs mere

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre Guide om ligestilling og ansættelse Praktiske råd om hvad du kan gøre Drejebog til brug for rekruttering og ansættelsesinterview Kære ansætter! Din arbejdsplads står overfor at skulle ansætte en ny medarbejder.

Læs mere

A Publication of Company XYZ

A Publication of Company XYZ A Publication of Company XYZ En guide for studerende om LinkedIn I guiden her får du tips til, hvordan du laver en grundlæggende LinkedIn-profil, og hvordan du kan bruge den til at synliggøre dig selv

Læs mere

Gode råd, når du skal søge praktikplads

Gode råd, når du skal søge praktikplads Gode råd, når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse, og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads,

Læs mere

Kompetenceguiden. Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job

Kompetenceguiden. Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job Kompetenceguiden Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job Kompetenceguiden Dansk Ungdoms Fællesråd, december 2002 Tekst: Arbejdsgruppe: Connie Yilmaz Jantzen Line Thaudahl

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004 Kære læser! Som leder har man de medarbejdere, man fortjener. For nogle vil det virke provokerende for andre vil det være en selvfølge. Den første artikel i dette nyhedsbrev uddyber

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Rapporten i oversigt. Studieundersøgelse 2012

Rapporten i oversigt. Studieundersøgelse 2012 2012 Dimittendernes arbejdsmarked De blev færdige med deres uddannelse i 2011. Vi har spurgt de dimittender, der er kommet i job om deres vej til arbejdsmarkedet. Læs her om deres jobsøgning, forventninger

Læs mere

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013 København 3311 7070 kbh@ Vi har talenterne! Få de rette profiler ombord med Kelly Travel Det er afgørende med et stort netværk for at finde de bedst kvalificerede

Læs mere

Elevpolitik. Indledning. Formål Attraktivt uddannelsessted Tilbud om spændende uddannelse og karriere

Elevpolitik. Indledning. Formål Attraktivt uddannelsessted Tilbud om spændende uddannelse og karriere Elevpolitik Indledning Formål Attraktivt uddannelsessted Tilbud om spændende uddannelse og karriere Uddannelsens indhold og mål Overordnede mål for uddannelsen Introduktion Evalueringssamtaler Skoleophold/Studietur

Læs mere

Syv bud på den bedste ansøgning

Syv bud på den bedste ansøgning XXX Af xxx Syv bud på den bedste ansøgning Hvorfor skal tandplejen vælge dig som ansøger what s in it.. ikke kun for dig, men også for tandklinikken? Sidste spørgsmål er især vigtigt at få besvaret, og

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

Planlægning. Curriculum Vitæ: Indhold

Planlægning. Curriculum Vitæ: Indhold Planlægning Curriculum Vitæ: Et CV er iflg. Wikipedia: Kort levnedsskildring, der oplyser om uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer, og som anvendes i forbindelse med skriftlige ansøgninger. Denne

Læs mere

Nordisk Alfabetiseringskonference 22. 24. september 2010 Workshop 7: Sprogpraktik og arbejdsmarkedsvejledning

Nordisk Alfabetiseringskonference 22. 24. september 2010 Workshop 7: Sprogpraktik og arbejdsmarkedsvejledning Nordisk Alfabetiseringskonference 22. 24. september 2010 Workshop 7: Sprogpraktik og arbejdsmarkedsvejledning Projekt Dansk På Arbejdspladsen / IP-projektet Herlev Kommune (Projektkoordinator = myndighedsperson;

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

Sådan laver du et godt CV

Sådan laver du et godt CV ERHVERVSERFARING Sådan laver du et godt CV CV betyder livsløbebane LOYAL ERFARINGER DRØMME ANSÆTTELSER RESULTATER TEAMWORK HVAD KAN DU? MÅL HVAD VIL DU? PASSIONERET INDSIGT BIDRAG CURRICULUM VITAE SERVICEMINDED

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent Stillingsbeskrivelse Senior Konsulent Virksomhedsbeskrivelse Mark Information har i mere end 30 år, udviklet og forfinet deres software løsning, og resultatet er, at virksomheden i dag er en af branchens

Læs mere

HR og Udvikling i Silkeborg Kommune

HR og Udvikling i Silkeborg Kommune HR og Udvikling i Silkeborg Kommune HR og Udvikling er en del af afdelingen Organisation og Personale, hvor man varetager opgaver, som retter sig mod organisationens ledelse og personale, herunder ledelses-

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk Personlige data CV Navn: Preben Kihlgast Adresse: Gefionsvej 6, Skibbild Telefon: 97 13 70 06-29 85 03 53 E-mail: preben@kihlgast.dk Hjemmeside: www.kihlgast.dk Fødselsdato: 1.oktober 1963 Civilstand:

Læs mere

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe

Læs mere

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning

FORORD. De øvrige folder omhandler emnerne: Fastholdelse af medarbejderne Personalehåndbog Medarbejderudviklingssamtalen Uddannelsesplanlægning FORORD Denne lille guide om rekruttering er en af fem foldere der tilsammen dækker en større del af HR-området. Folderne er tænkt, dels som et værktøj og dels til inspiration til at arbejde struktureret

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå ind på jobnet.dk og log ind ved at klikke på linket 'Opret jobannonce' i feltet Arbejdsgiver. På siden Opret annonce kan

Læs mere

Koncern Personalepolitik

Koncern Personalepolitik Koncern Personalepolitik Personalepolitik med omtanke Et menneske er skabt ej for sig selv alene. Sådan lyder de allerførste ord i den første udgave af den avis, der 2. januar 1767 blev begyndelsen til

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER

REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER REKRUTTERING AF CHEF TIL NYT DRIFTSCENTER Oktober 2014 OM LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Lyngby-Taarbæk Forsynings opgave er at sikre rent drikkevand til alle forbrugere og sørge for at aflede og rense spildevandet,

Læs mere

Undersøg job. Arbejdskort 1. Job på skolen. Opgave. Hjælp. Resultat. Tid

Undersøg job. Arbejdskort 1. Job på skolen. Opgave. Hjælp. Resultat. Tid Arbejdskort 1 Undersøg job Job på skolen Hver dag møder du mennesker på job overalt, hvor du kommer. Hos bageren, i butikker, i sportshallen, i biografen, på gaden. På skolen er der dine lærere, servicemedarbejdere

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

God ledelse i Haderslev Kommune

God ledelse i Haderslev Kommune God ledelse i Haderslev Kommune God ledelse i Haderslev Kommune God ledelse i Haderslev Kommune handler om at sikre en attraktiv arbejdsplads. En arbejdsplads, som nu og i fremtiden, giver den enkelte

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år

Gode råd. til jobsøgning. - til medlemmer over 50 år Gode råd til jobsøgning - til medlemmer over 50 år Hvorfor denne pjece? Denne pjece har til formål at formidle en række gode råd om jobsøgning til medlemmer over 50 år. Disse råd er opstået i forbindelse

Læs mere

lærersıder ı ı 59 Hvad vil du være, om Uddannelse og arbejde

lærersıder ı ı 59 Hvad vil du være, om Uddannelse og arbejde lærersider 59 hvad vil du være, OM UDDANNELSE OG ARBEJDE 60 lærersider Fokus Filmen om Bülent har fokus på, hvad man drømmer om. Om forældres forestillinger og forventninger til deres børn, og om deres

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør

Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør 26.09.2014. Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør Job- og personprofil Læsø Forsyning A/S Læsø Forsyning A/S og de 5 datterselskaber Læsø Elnet A/S, Læsø Vand A/S, Læsø Varme A/S, Læsø Spildevand

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

Trivsel Pursuit. - på jagt efter trivsel. Find ud af, om I har de rette kompetencer i forhold til arbejdsbetinget stress

Trivsel Pursuit. - på jagt efter trivsel. Find ud af, om I har de rette kompetencer i forhold til arbejdsbetinget stress 1 Trivsel Pursuit - på jagt efter trivsel Find ud af, om I har de rette kompetencer i forhold til arbejdsbetinget stress Antal deltagere: 5-20 Tid: Ca. 80-110 minutter eks. forberedelse Målgruppe: MED-udvalg

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005

NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 NYHEDSBREV OM LEDELSE AUGUST 2005 Kære læser! Vi er nu oppe på mere end 1.200 abonnenter på nyhedsbrevet og vi vil gerne have flere. Derfor hvis du synes om nyhedsbrevet så anbefal det til en kollega eller

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå på Jobnet.dk og log ind. I den sorte topmenuen vælger du Annoncer. Du kommer nu til siden Mine annoncer. På siden Mine

Læs mere

Vejledning selvbetjening virksomheder - tilskudsanmodninger for personer i jobrotation.

Vejledning selvbetjening virksomheder - tilskudsanmodninger for personer i jobrotation. SKS Applikation Service ApS Vejledning selvbetjening virksomheder - tilskudsanmodninger for personer i jobrotation. Redigeret 4. februar 2014 SKS Applikation Service ApS Åstrupvej 10 9800 Hjørring T: 22

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

VOKSENLINJEN - din direkte linje til et jobskifte. Handelsskolen

VOKSENLINJEN - din direkte linje til et jobskifte. Handelsskolen VOKSENLINJEN - din direkte linje til et jobskifte Handelsskolen MERKANTIL / HGV Uddannelsen - målrettet praktikplads inden for butik, event, kontor, handel eller finans Voksenlinjen er for dig, som ønsker

Læs mere

Ansøgningsskema PÆDAGOGISK ASSISTENT- UDDANNELSE

Ansøgningsskema PÆDAGOGISK ASSISTENT- UDDANNELSE Ansøgningsskema PÆDAGOGISK ASSISTENT- UDDANNELSE 1. PERSONLIGE OPLYSNINGER Navn Personnummer Adresse Postnummer By Kommune Mobil Telefon E-mail Er du dansk statsborger? Ja Nej Hvis nej, har du arbejds-

Læs mere

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden

www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden www.karrierekampagnen.dk Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden Karrierekampagnen Du har måske hørt det før karrieren starter i studietiden. DMstud. sætter nu fokus på de kompetencer

Læs mere

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR.

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR. Job- og personprofil Fagchef Sekretariat, IT og HR Baggrund Tønder Kommune gennemfører i øjeblikket en organisationsændring i forbindelse med at fagchefen for IT går på pension. Ændringen betyder at Sekretariat,

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold C.V. delen Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold Et CV er iflg. Wikipedia: Kort levnedsskildring, der oplyser om uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer, og som anvendes i forbindelse med skriftlige

Læs mere

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3.

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3. Ansøgning Skarp & kreativ kommunikatør Som nyuddannet kandidat i markedsføring, tidligere selvstændig med egen detailvirksomhed, og adskillige uddannelsesforløb bag sig, da er jeg den rette nye markedsførings-

Læs mere

Den personlige kontakt i den uopfordrede jobansøgning

Den personlige kontakt i den uopfordrede jobansøgning Uopfordrede henvendelser på baggrund af udsøgning fra IT system Denne vejledning i uopfordrede ansøgninger illustrerer jobsøgerens overvejelser, muligheder og handlinger frem mod at skaffe sig en personlig

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning

Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Click here to enter text. Koncernløsning udbud - Udbudsbetingelser «edocaddresscivilcode» Bilag 1. Kravspecifikation Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning Aalborg Kommune rekrutterer til

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Beredskabsstyrelsens Personalepolitik

Beredskabsstyrelsens Personalepolitik Beredskabsstyrelsens Personalepolitik Udgivet af: Beredskabsstyrelsen Datavej 16 3460 Birkerød Telefon 45 90 60 00 Email: brs@brs.dk www.brs.dk 2 Beredskabsstyrelsens Personalepolitik 3 Forord Velkommen

Læs mere

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune

Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Intro til funktionsbeskrivelser for medarbejdere og ledere i Hørsholm kommune Få mere ud af det, du har. Dette er kommunens pejlemærke for vores arbejde og de fælles initiativer, der søsættes i hvert center

Læs mere

Guider til afholdelse af senkarrieresamtaler. Refleksionsguide til ledere

Guider til afholdelse af senkarrieresamtaler. Refleksionsguide til ledere Guider til afholdelse af senkarrieresamtaler Refleksionsguide til ledere En refleksionsguide, som du kan bruge til at reflektere over, hvordan du ønsker at din karriere skal udvikle sig. 2 Refleksionsguide

Læs mere

Medarbejder i Glostrup Kommune

Medarbejder i Glostrup Kommune Medarbejder i Glostrup Kommune FORNØJELSE Engagement Trivsel FORNYELSE Udvikling Indflydelse FAGLIGHED Kvalitet Kompetence FÆLLESSKAB Samarbejde Sammenhold Fælles forventninger til et godt medarbejderskab

Læs mere

Ansøgningsskema. Grundforløb 2 PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE

Ansøgningsskema. Grundforløb 2 PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE Ansøgningsskema Grundforløb 2 PÆDAGOGISK ASSISTENTUDDANNELSE 1. PERSONLIGE OPLYSNINGER Navn Personnummer Adresse Postnummer By Kommune Mobil Telefon E-mail Er du dansk statsborger? Ja Nej Hvis nej, har

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale 4. september 2013. Baggrund Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale Job- og personprofil Slagelse Kommune har besluttet af sammenlægge de to eksisterende afdelinger Løn og

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Stillings- og personprofil. Uddannelsesleder HF og AVU i Køge VUC Roskilde December 2013

Stillings- og personprofil. Uddannelsesleder HF og AVU i Køge VUC Roskilde December 2013 Stillings- og personprofil Uddannelsesleder HF og AVU i Køge VUC Roskilde December 2013 Opdragsgiver VUC Roskilde Adresse Læderstræde 4 4000 Roskilde Telefon: 4630 8600 www.vucroskilde.dk Stilling Refererer

Læs mere

I NDLEDNING... 3 MIN KOMP ETENCEMAPP E EN OVERSI GT... 4 1. KORT OM MI G SELV... 5

I NDLEDNING... 3 MIN KOMP ETENCEMAPP E EN OVERSI GT... 4 1. KORT OM MI G SELV... 5 Vejledning I ndhold I NDLEDNING... 3 MIN KOMP ETENCEMAPP E EN OVERSI GT... 4 1. KORT OM MI G SELV... 5 2. MIN UDDANNELSESBAGGRUND... 6 MIN EFTERUDDANNELSE... 6 3. MIN ERHVERVSERFARING... 7 4. MINE ERFARINGER

Læs mere

Executive Summary Evaluering af Jobnet blandt jobsøgere. Brugerundersøgelse 2009

Executive Summary Evaluering af Jobnet blandt jobsøgere. Brugerundersøgelse 2009 Executive Summary Evaluering af Jobnet blandt jobsøgere Brugerundersøgelse 2009 Executive Summary Brugerundersøgelse 2009 Af Jeppe Krag Indhold 1 Undersøgelsens resultater...1 1.1 Undersøgelsens gennemførelse...1

Læs mere

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er)

Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Job hos Dansk Revision DERFOR (USP'er) Lige om hjørnet Dansk Revision har kontorer i 26 byer landet over. Det betyder, at du har mulighed for at få et spændende job tæt på din bopæl uanset, hvor du bor.

Læs mere

Studerendes studie og jobsøgning

Studerendes studie og jobsøgning 2012 Studerendes studie og jobsøgning De er forkælede, drikker for meget, dyrker for lidt motion, teoretikere der ikke er gearet til erhvervslivet, karriereorienterede, innovative, økonomisk pressede,

Læs mere

Undersøg job ARBEJDSKORT 1. Job i dagligdagen. Opgaven. Sådan kommer du i gang. Resultat. Tid

Undersøg job ARBEJDSKORT 1. Job i dagligdagen. Opgaven. Sådan kommer du i gang. Resultat. Tid ARBEJDSKORT 1 Undersøg job Job i dagligdagen Hver dag møder du, overalt hvor du kommer, mennesker på job. Hos bageren, i indkøbscentret, i sportshallen, i biografen, på gaden. På skolen er der dine lærere,

Læs mere

Personlige oplysninger. Fornavn: alle fornavne Efternavn: alle efternavne Født: dag, måned, år Kvinde: Mand

Personlige oplysninger. Fornavn: alle fornavne Efternavn: alle efternavne Født: dag, måned, år Kvinde: Mand Professionshøjskolen UCC Pædagoguddannelsen Sydhavn Sydhavns Plads 4 2450 København SV www.ucc.dk KompetenceCV Kort beskrevet er kompetencer, det man kan med det man har lært. Kompetencer kan læres og

Læs mere

Ansøgningsskema SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTUDDANNELSEN

Ansøgningsskema SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTUDDANNELSEN Ansøgningsskema SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTUDDANNELSEN Uddannelsesstart Ansøgningsfrist 2. november 2015 6. august 2015 Ansøgninger, der modtages efter ansøgningsfristens udløb, vil som udgangspunkt ikke

Læs mere

EUX OPLEVELSESDAG. Roskilde Tekniske Skole

EUX OPLEVELSESDAG. Roskilde Tekniske Skole EUX OPLEVELSESDAG Roskilde Tekniske Skole Hvad er en EUX Oplevelsesdag? En EUX oplevelsesdag er en besøgsdag, hvor 8. 10. klasser kan besøge det nyopførte oplevelsescenter under EUX afdelingen og i løbet

Læs mere

Opdatering af Windows XP

Opdatering af Windows XP Opdatering af Windows XP For at sikre computeren mest muligt er det en god idé at opdatere sit styresystem jævnligt. Det anbefales, at man mindst en gang om ugen kontrollerer for opdateringer til sit styresystem,

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Spørgeskema til medarbejdere. Progressionsspørgsmål i BeskæftigelsesIndikatorProjektet

Spørgeskema til medarbejdere. Progressionsspørgsmål i BeskæftigelsesIndikatorProjektet Spørgeskema til medarbejdere Progressionsspørgsmål i BeskæftigelsesIndikatorProjektet 1.1 Introtekst til spørgeskema Dette spørgeskema indgår i en landsdækkende undersøgelse, der løber over tre år. Projektet

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Silkeborg Handelsskole Side 1 af 6 Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Præsentation Karin Elmedal Laursen, Medarbejderkonsulent i Jyske Bank Susan Bergqvist, Medarbejderkonsulent

Læs mere

November 2012. SSZ brugervejledning 20121105 01

November 2012. SSZ brugervejledning 20121105 01 It brugervejledning for Erhvervsakademi Sjælland November 2012 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Om it systemerne... 4 1.2. Supportmuligheder... 4 1.3. SSZ helpdesk... 4 2. Kom godt i gang...

Læs mere

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus 1 Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus Langeland Kommune hjemtager 1. januar 2013 alle opgaver på beskæftigelsesområdet, og etablerer nyt jobcenter i kombination med et helt nyt sundhedshus

Læs mere

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden... 4 Evaluering

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Egegård Skole

Ledelsesgrundlag. Egegård Skole Egegård Skole Grundlæggende antagelser om god ledelse Nærhed Nærhed er drivkraften i al udvikling og samspil mellem ledelse, elever, forældre og ansatte på Egegård skole. Se og møde mennesker som kompetente

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Brian Ladefoged Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Tlf.: 5155 3131 brian@ladefoged.net

Brian Ladefoged Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Tlf.: 5155 3131 brian@ladefoged.net PERSONLIGE DATA Navn: Brian Ladefoged Adresse: Albert Dams Vej 4, 8660 Skanderborg Telefon: 5155 3131 E mail: brian@ladefoged.net Fødselsdato: 26. juli 1976 Civilstand: ugift, ingen børn PERSONPROFIL Ung

Læs mere

Ansættelse af national talentchef for Science Talenter (Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø)

Ansættelse af national talentchef for Science Talenter (Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø) Ansættelse af national talentchef for Science Talenter (Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø) Stillings- og personprofil: Stillingen som talentchef på Mærsk McKinney Møller Videncenter (ScienceTalenter)

Læs mere

KRIMINALFORSORGEN. ANSØGNINGSSKEMA til optagelse på den 2 - årige uddannelsen til værkmester i Kriminalforsorgen

KRIMINALFORSORGEN. ANSØGNINGSSKEMA til optagelse på den 2 - årige uddannelsen til værkmester i Kriminalforsorgen KRIMINALFORSORGEN ANSØGNINGSSKEMA til optagelse på den 2 - årige uddannelsen til værkmester i Kriminalforsorgen ALLE SPØRGSMÅL SKAL BESVARES SÅ PRÆCIST SOM MULIGT DE NÆVNTE KOPIER SAMT 3 PASFOTO SKAL VEDLÆGGES

Læs mere

CIRKEL TIL ELEV START

CIRKEL TIL ELEV START Kære elev. Herunder ser du en oversigt over, en oversigt over hele forløbet i SevenJob. Du kan følge med undervejs og samtidig følge med i, hvilke opgaver eller hvilke ting du skal huske. Rigtig god fornøjelse.

Læs mere

Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE

Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE Personalepolitik VÆRDIER I NÆSTVED KOMMUNE Den fælles vision Denne personalepolitik er gældende fra den 1. januar 2008. Og da en personalepolitik aldrig må blive statisk, vil den blive evalueret og revurderet

Læs mere