Indholdet i ansøgningen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdet i ansøgningen"

Transkript

1 Indholdet i ansøgningen Hvad skal en skriftlig jobansøgning indeholde? Hvilket sprog skal du bruge? Hvordan kan du sætte ansøgningen op? En skriftlig ansøgning bør indeholde: Indledning (Overskrift) Salg (Sælg dig selv) Køb (Køb dit arbejde) Kompetencer (Blærerøven) bilag Indledning (Overskrift) Øverst skriver du dit navn, adresse, telefonnummer og evt. e- mailadresse (evt. sidefoden for at give et professionel udseende). Sæt et billede ind af dig selv i højre side. I venstre side skriver du navn og adresse på virksomheden og evt. kontaktperson. Et par linjer længere nede skriver du en sælgende overskrift. Sælg dig selv Det er her, du sælger dig selv. Ideer til indhold: Hvad kan du særligt tilføre virksomheden - dine styrker Gør rede for dine faglige og personlige kvalifikationer - ikke en opremsning som i dit CV Besvar kravene fra jobannoncen Begynd med det vigtigste for hurtigt at vække interesse. Køb virksomheden Det er her, arbejdspladsen sælger til dig. Begynd med at undersøge lidt om virksomheden. Klik ind på deres hjemmeside og læs specielt afsnittene Om eller Hvem er vi, her finder du typisk oplysninger om hvem virksomheden er, og hvad deres mål og visioner er. Begynd med det vigtigste for hurtigt at vække interesse. Kompetencer (Blærerøven) Her skriver du lidt om dig selv og dine stærke sider, som du kan bruge i forbindelse med din kommende arbejdsplads. Det er her du skal sælge dig selv og prale med dine kompetencer dog uden at virke for selvsikker. Lad være med at bruge for mange Jeg f.eks. jeg kan dit og jeg kan dat eller jeg vil eller jeg skal. For mange Jeg giver et negativt signal til modtageren. Afslutning Til sidst kan du fx skrive, at du ser frem til en samtale. Har du søgt uopfordret, kan du skrive, at du vil kontakte firmaet ugen efter for at aftale en tid til en samtale. Det er ikke flabet eller uhøfligt at tro på sig selv og lægge op til en samtale. Skriv nederst på ansøgningen, hvilke bilag du lægger ved. Det er som regel ikke nødvendigt at sende eksamenspapirer med, kun hvis det udtrykkeligt står i annoncen. Tag i stedet papirerne med til samtalen sammen med udtalelser og anden dokumentation for kurser mv.

2 Personlige egenskaber Når du søger job, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvordan du er som person. Bliv bevidst om dine personlige og faglige kvalifikationer Inden du skriver din ansøgning og dit CV, og før du skal til en jobsamtale, skal du gøre dig klart, hvordan du er som person. Dine personlige egenskaber, kombineret med dine faglige kvalifikationer, er det, der afgør, om du får jobbet. Når du bliver bevidst om, hvad du trives med og er god til, bliver det også nemmere at finde det rigtige job. Der er ikke nogen egenskaber, der er ubetinget positive eller negative, men det er forskellige egenskaber, man har brug for i forskellige job. Hvis du skal have med kundeservice og salg at gøre, er det fx vigtigt, at du er udadvendt og god til at komme i kontakt med andre. Hvis du skal arbejde meget alene, er det derimod mindre godt, hvis du har et stort socialt behov. Her er nogle eksempler på personlige egenskaber og nogle øvelser, der kan hjælpe dig til at blive bevidst om dem. Personlige egenskaber Forsøg at beskrive dine personlige egenskaber. Måske passer nogle af de følgende ord på dig: Målbevidst Overblik Kreativ Igangsætter God til at kommunikere Ansvarsbevidst God til at sige fra Fleksibel God til at bevare roen i pressede situationer Udadvendt Optimistisk God til at tage beslutninger Prøv at snakke med nogen, der kender dig godt. Bed dem fortælle lidt om, hvem du er og lyt til både de positive og de negative udtalelser. Sammenlign din egen opfattelse af dig selv med det, dine bekendte siger. Ofte vil det give dig et mere nuanceret billede af, hvem du er, og hvad du signalerer til dine omgivelser.

3 Det lægger arbejdsgivere vægt på i en ansøgning Karrierepanelet: Der er ikke et entydigt svar på, hvordan en ansøgning skal se ud, og hvad den skal indeholde. Vurderingen af en ansøgning er op til den, der læser den og beslutter, hvordan der skal reageres på den. Det er et menneske og de er forskellige. Derfor kan der være flere svar på nogle af standardspørgsmålene, der ofte stilles, når der søges råd om skrivning af ansøgninger og jobsøgning i det hele taget. Forleden så jeg en interessant undersøgelse, hvor over 400 arbejdsgivere havde svaret på, hvad der betød noget for dem, og hvad de ville fraråde, når de skulle vurdere ansøgninger. Det er en god ide at lytte til hvad de over 400 arbejdsgivere siger. Her er noget af det, de fremhævede: Det vil de gerne have Læs jobannoncen ordentligt. Det er tydeligvis irriterende, når man som læser kan se, at ansøgeren simpelthen ikke har læst annoncen ordentligt og måske fremhæver områder i sin baggrund og erfaring, som ikke er relevante for jobbet. Sæt dig ind i den virksomhed, du søger job i. Det er nærmest en dødssynd ikke at have været på virksomhedens hjemmeside. Søg kun jobs, du er kvalificeret til, og hvor du lever op til kravene. Skriv en ansøgning tilpasset den konkrete annonce og virksomhed lad være at genbruge kritikløst. Vis en ægte interesse for jobbet. Gør ansøgningen kort, nem at overskue, præcis, målrettet og ærlig. Lad være at pynte på kvalifikationerne og skriv med egne ord, hvad virksomheden får ud af at ansætte dig. Vedlæg fyldestgørende CV. Send gerne foto med, siger de. Men lad være at sende billeder af dig selv i bar overkrop eller fra nytårsaften med flasker på bordet. Vedlæg udtalelser og anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere.

4 Det bliver de mindre glade for Det trækker ned, hvis ansøgerne bruger for stor en del af ansøgningen til at beskrive civilstatus, børns navne og alder, fritidsinteresser m.m. At der er for mange fejl og sjusk. Hvis arbejdsgiveren får fornemmelsen af, at du bare har søgt jobbet, fordi du skal. At din ansøgning er standard. At du ikke gør, som der bliver bedt om i annoncen; altså at de formelle retningslinjer ikke bliver fulgt. At du har en adresse som At du kommer til jobsamtalen og er verdensmester ; hellere lidt ydmyghed. Undersøgelsen er på vegne af Fagbladet 3F lavet af Kaas & Muldvad, der har spurgt 428 arbejdsgivere, der for nylig har søgt medarbejdere. Det drejer sig om faglært og ufaglært arbejdskraft, men er der grund til at antage, at det er helt anderledes for andre typer medarbejdere, for akademikere, sælgere, ledere? Med få undtagelser tror jeg sagtens, at resultaterne kan overføres direkte til de kategorier også. Så hvad er det arbejdsgiverne siger? At de vil have en konkret ansøgning, der på ærlig vis fortæller, hvorfor du egentlig vil have det her job hos os, hvad du kender til os, hvad du vil bibringe os og hvilken baggrund du har og som er relevant for det her. At de vil have, at du har gjort dig umage og også følger de formalia, de nævner. Men det er vel heller ikke for meget at forlange

5 IT-ADMINISTRATOR Danmarks Tekniske Universitet Første afsnit er annoncen jeg har læst på nettet. Annonce ID: DTU s centrale IT-afdeling søger en engageret IT-administrator, som skal deltage i serviceringen af vores ansatte og studerende. Du bliver en del af vores PC og Print team, der pt. beskæftiger 11 personer med forskellig baggrund. Dine arbejdsområder bliver alsidige i forhold til klienter, servere, netværk og brugerbetjening. Vores forventninger til dig: Vi leder efter en selvstændig og ansvarsbevidst teamplayer, der er mødestabil, nysgerrig og glad for at omgås mange forskellige mennesker i en uformel tone. Desuden forventer vi at du: har en længerevarende IT-uddannelse: ingeniør, datalog eller lignende. har erfaring med drift og support af Windows-baserede klienter og servere. har erfaring med automatisering af applikationsinstallation med MSI og MST. har erfaring med applikations-virtualisering (App-V eller lignende). har erfaring med scripting til automatisering af opgaver i CMD, VBS eller lignende. har kendskab til - og gerne erfaringer med ITIL processor. behersker dansk og engelsk i skrift og tale. OM DTU DTU er et spændende og udfordrende job i en international atmosfære med fokus på forskning, uddannelse, innovation og myndighedsbetjening til gavn for det omgivende samfund. Vi vægter en høj grad af faglighed blandt vores medarbejdere, og kompetenceudvikling er en organisatorisk naturlighed. Du vil blive udfordret af krævende brugere og studerende som har forventninger om en stadig udvikling af instituttets IT område. Vi har stor fleksibilitet i jobbet. På det teknisk-naturvidenskabelige felt er DTU er en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. DTU har gennem de senere år arbejdet målrettet med professionalisering af ledelse. DTU lederrollen baserer sig på fire hjørnesten: Faglig ledelse, ressourceledelse, resultatskabende personaleledelse og strategisk ledelse og som centrale parametre for de fire discipliner står selvledelse og DTU s værdier. Du kan læse mere om DTU s lederrolle på hjemmesiden Andet afsnit er hvor jeg læser om hvem firmaet er, således, at jeg kan købe mig ind. Side 2 er en ansøgning hvor jeg fremhæver hvad det er ansøgningen skal/burde indeholde i forhold til annoncen. Side 3 er den færdige ansøgning som den kan se ud.

6 Danmarks Tekniske Universitet Anker Engelunds Vej Kongens Lyngby ATT.: IT-chef Ellen Fredenslund DETTE ER EN KLADDE Vordingborg d. 30. marts 2011 Vedr. stillingen som systemadministrator/leder af support funktionen hos Danmarks Tekniske Universitet. SÆLG DIG SELV Jeg søger hermed denne stilling, da jeg mener at kunne leve op til jeres forventninger som jeg har været bekendt med fra tidligere lignende stillinger hvor nøgleordene var holdspiller, ansvarlig, stabil og en stor portion nysgerrighed og en selvfølge at man er glad og ikke bange for at tage fat i mange proklamationer med den uformelle tone. Jeg er IT uddannet systemadministrator med speciale i system, netværk og kommunikation. Jeg har stor erfaring med drift, support og vedligeholdelse af Windows baserede servere og klienter herunder automatisering af applikationer med MSI og SYSO har ligeledes erfaring med opgaver i CMD og ITIL processorer. Kan oplyse jeg også har erfaring med undervisning indenfor IT i form af Office og DLGI udvidelser ligesom jeg kan fremvise Microsoft MSCD certifikater samt Cisco sikkerheds certifikat trin b. KØB DET DU SØGER Jeg syntes at det lyder spændende og udfordrende at min kommende arbejdsplads fungerer i international atmosfære som har fokus på forskning, innovation og især myndighedsbetjening. Den naturlige organisatoriske kompetenceudvikling blandt medarbejderne som der lægges fokus på i høj grad er meget vigtig for mig som gerne vil være med på den nyeste udvikling inden for mine kompetencer. Stor fleksibilitet som i tilbyder, er en meget vigtig del for at få en organisation til at fungere optimalt efter min overbevisning. DTU som jeg ser som en af Europas førende forsknings og uddannelsesinstitutioner har den travlhed der skal til for at få min hverdag til at fungere. VIS DINE KOMPETENCER (BLÆRERØVEN) Jeg er en tålmodig person med mange idéer, kan altid se en løsning på en udfordring som opstår og formindsker dermed unødigt tidsspilde. Åben over for andre mennesker, god til at lytte til mennesker og gennemskue mit sande jeg. Bidrager positivt til det kollegiale miljø og samarbejde på en arbejdsplads. Kan arbejde selvstændigt, troværdig og til at stole på med et godt resultat. Mine spidskompetencer: Struktureret Ansvarsbevidst Fleksibel og imødekommende Selvstændig og holdspiller Problemløsende Rolig og beherskende Risikovillig Jeg forventer at høre fra jer snarest og såfremt der ønskes yderligere oplysninger, står jeg gerne til disposition. Bilag: CV Med venlig hilsen David Bjelkegaard David Bjelkegaard Nørregade 7, 4760 Vordingborg Telefon:

7 Danmarks Tekniske Universitet Anker Engelunds Vej Kongens Lyngby ATT.: IT-chef Ellen Fredenslund Vordingborg d. 30. marts 2011 Vedr. stillingen som systemadministrator/leder af support funktionen hos Danmarks Tekniske Universitet. Jeg søger hermed denne stilling, da jeg mener at kunne leve op til jeres forventninger, som jeg har været bekendt med fra tidligere, lignende stillinger, hvor nøgleordene var holdspiller, ansvarlig, stabil og en stor portion nysgerrighed og en selvfølge, at man er glad og ikke bange for at tage fat i mange proklamationer med den uformelle tone. Jeg er IT uddannet systemadministrator med speciale i system, netværk og kommunikation. Jeg har stor erfaring med drift, support og vedligeholdelse af Windows baserede servere, og klienter herunder automatisering af applikationer med MSI og SYSO har ligeledes erfaring med opgaver i CMD og ITIL processorer. Kan oplyse jeg også har erfaring med undervisning indenfor IT i form af Office og DLGI udvidelser, ligesom jeg kan fremvise Microsoft MSCD certifikater, samt Cisco sikkerheds certifikat trin b. Jeg syntes, at det lyder spændende og udfordrende, at min kommende arbejdsplads fungerer i international atmosfære, som har fokus på forskning, innovation og især myndighedsbetjening. Den naturlige organisatoriske kompetenceudvikling blandt medarbejderne, som der lægges fokus på, i høj grad er meget vigtig for mig, som gerne vil være med på den nyeste udvikling inden for mine kompetencer. Stor fleksibilitet som I tilbyder, er en meget vigtig del for at få en organisation til at fungere optimalt, efter min overbevisning. DTU, som jeg ser som en af Europas førende forsknings og uddannelsesinstitutioner, har den travlhed, der skal til for at få min hverdag til at fungere. Jeg er en tålmodig person med mange idéer, kan altid se en løsning på en udfordring, som opstår, og formindsker dermed unødigt tidsspilde. Åben over for andre mennesker, god til at lytte til mennesker og gennemskue mit sande jeg. Bidrager positivt til det kollegiale miljø og samarbejde på en arbejdsplads. Kan arbejde selvstændigt, er troværdig og til at stole på med et godt resultat. Mine spidskompetencer: Struktureret Ansvarsbevidst Fleksibel og imødekommende Selvstændig og holdspiller Problemløsende Rolig og beherskende Risikovillig Jeg forventer at høre fra jer snarest og såfremt der ønskes yderligere oplysninger, står jeg gerne til disposition. Bilag: CV Med venlig hilsen David Bjelkegaard David Bjelkegaard Nørregade 7, 4760 Vordingborg Telefon:

8 Simpelt CV Erhvervserfaring: GLS Lager & chaufførarbejder Bisca A/S Pakkeriarbejder Flaskekompagniet Flaskesortering Kødbyen Lave madpakker til rejsende Uddannelser: EUC Næstved SOSU grundforløb Sundhed og pleje Enghave Plads Skole 9 kl. med eksamen Kurser: Vordingborg handelsskole Hygiejne bevis. Kompetencer: Jeg er en frisk kvinde på 38 år, som er mødestabil, fleksibel, god til at arbejde i team men kan også arbejde selvstændigt. Jeg er serviceminded, og elsker at gøre andre mennesker glade. Fritid: I min fritid er jeg kreativ med mine hænder som, blandt andet bliver brugt på at male og lave smykker. Kirsten kost Arbejdsvænget 2b 1, 4760 Vordingborg Tlf.:

9 Avanceret CV Personlige oplysninger Kontakt Nørregade 4760 Vordingborg Telefon: Alder Født d. 31. oktober 1971 Sprog Transport Engelsk på forhandlingsniveau Kørekort til bil Truckcertifikat Personlig karriere Underviser og vejleder Jobcenter Vordingborg kommune Undervisning og vejledning af ledige i arbejdsmarkedet lovgivning og regler og søgning af arbejde i jobannoncer, i aviser, dagblade og på internettet, undervisning i at lave, ansøgninger og CV og forståelse af disse, samt IT i brugen af Microsoft Office pakken. Reference haves IT ansvarlig Panther Plast A/S Vordingborg Hovedansvarlig for virksomhedens IT afdeling, med en mindre besætning, med ansvaret for systemets Windows server miljø, som var drift, administration, sikkerhed, vedligeholdelse, netværk, telefoni, data, kommunikation såsom EDI og dataoverførsler. Desuden var jeg systemansvarlig for EPR systemet MOVEX v. 9 med samme ansvar som ovennævnte. Udover funktionen som systemadministrator, fungerede jeg også som IT supporter, som var service og support af vores klienter med fejlsøgning, vedligeholdelse, installation mv. af software og hardware. Jeg havde også ansvaret for virksomhedens IT projekter, samt indkøb af indhentning af tilbud og indkøb af IT udstyr mv. med reference til IT Chefen. Reference haves.

10 Afdelingsleder Jupiter Plast A/S Vordingborg Afdelingsleder af lageret, på en besætning på 12 mand, med ansvaret for lagerets daglige drift som bestod af ordrebehandling og forsendelse, samt halvårlige statusoptællinger med reference til direktøren. Ansvarlig for ansættelser og samtaler. Reference haves Holdleder AMP A/S Vordingborg Pakkeoperatør Panther Plast A/S Sælger Danfish Hårbølle, Møn Ledelse og fordeling arbejdsopgaver mellem de ansatte og ansvaret for at bemande de forskellige poster, og at holde humøret blandt de ansatte i top. Ansvarlig for, at emballagen blev pakket forsvarligt, og klargjort til udslusning klar til forsendelse. Opsøgende salg af jagt og fiskeri artikler, som henvendte sig til både private som erhverv Butiksassistent Hårbølle skibsproviantering Møn Uddannelse Jeg stod for butikkens daglige drift, som bestod af indkøb og salg kasseoptælling og andre daglige rutine opgaver Systemadministrator Merkur Centret, Nykøbing F. Fællesfag: IT i praksis IT-udvikling IT-kommunikation IT-support - linjefag: Brugersupport Informationsstyring Systemadministration - linjefag: Serveradministration og drift Sikkerhedsadministration og drift Systeminstallation og drift Netværksadministration og drift Operativsystemer

11 Suppleringsfag: Webadministration og drift klasses afgangseksamen, Faxehus I Fakse Ladeplads Anden uddannelse Førstehjælpskursus MSCD certificeret kommunikation, netværk samt system Sikkerhedskursus (Paragraf 9) Truckcertifikat Anden erfaring Sikkerhedsrepræsentant Panther Plast A/S 1996 Underviser IT undervisning, Ældresagen. Personlig beskrivelse Jeg er imødekommende og livlig. Bidrager gerne og sætter pris på konstruktiv dialog og bruger ofte en humoristisk indfalds vinkel i denne. Har en bred almen viden, og ser det som en naturlig del af min personlige udvikling at være nysgerrig og reflekterende. Mener det er vigtigt at møde mennesker hvor de er, for på den måde at være aktivt deltagende i at skabe et positivt miljø omkring mig.

12 Små sjove udtryk og formuleringer fundet i job-ansøgninger og indsamlet af en jobkonsulent i privat firma: Jeg er 37 år, gift og har 3 børn, da jeg har været ansat i staten. Jeg har travlt i mit nuværende job, så derfor har jeg ikke haft tid til at kopiere anbefalingerne. Da jeg er i uopsagt stilling, beder jeg om at de ikke kontakter mig. Jeg har også andre ansøgninger ude, så hvis De svarer mig hurtigt er, det i orden. Jeg er 27 år og har 4 børn. Er en frisk villig pige som kan bekræftes af mange. I de tidligere ansættelser har jeg blandt andet beskæftiget mig med forskelligt arbejde. Min begrundelse for at søge arbejdet er, at jeg mangler penge og sådan. Jeg er for tiden ansat i et fragtmandsfirma, hvor min opgave er at sende folk afsted. Min ansættelse i planlægningsafdelingen blev afbrudt, uden at jeg var forberedt. Jeg er naturligvis interesseret i arbejdet, men hvordan og hvorledes med lønnen. Det er måske hemmelig løn? Jeg skriver til jer for at sige, at mig skal I ikke regne med. Mit helbred fejler ikke noget, selv om jeg er gift og har tre børn. Diagnose-latin har jeg ikke bevis på, men jeg kan oplyse at jeg tidligere har været ansat på et postkontor. De skriver i annoncen, at De har travlt i firmaet. Kan jeg ikke få jobbet med at skrive afslag til de andre ansøgere? Jer er perfekt i dask korrespondance og skaminrivning. Jeg er villig til at forlade min nuværende stilling, hvis De mener at kunne bruge mig. Mine anbefalinger gik til under krigen, som så meget andet. De bedes svare hurtigt, da jeg ellers vil søge et andet sted. Jeg har ikke sendt nogen anbefaling, da min chef er på forretningsrejse, men jeg kan hurtige lave en, hvis de ønsker et.

13 Kompetencer Faglige Kompetencer Skriftlig formidling Mundtlig formidling Projektledelse/styring Kundebetjening Statistik Undervisning/formidling Produktion Salg Administration Regnskab/budget Indkøb Konstruktion Teknik Praktisk kunnen/håndværk IT/EDB Rådgivning/vejledning Sagsbehandling Personlige Kompetencer Selverkendende Planlæggende Overblik Kreativ Nyskabende Analytisk sans Dynamisk Beslutsom Videns søgende Struktureret Ambitiøs Dominerende Visionær Engagement Gennemslagskraft Igangsætter Målbevidst Energi Risikovillig Humoristisk Resultatorienteret Forhandlingsevne Håndtering af mange opgaver Sociale Kompetencer Samarbejdende Pligtopfyldende Koordinerende Selvstændig Udadvendt Åbenhed Tillidsfuld Netværks skabende Tillidsvækkende Dialog Indfølingsevne/empati Fleksibel Robusthed Selvbevidst Kundeorienteret God telefonstemme Team/Gruppearbejde

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

Dagens program. Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen

Dagens program. Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen Dagens program Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen VERDENSMESTER Vi har alle, noget som vi er verdensmestre til! Det

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv.

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB I denne folder får du konkrete tips til at skrive jobansøgning og cv. Du får også viden om, hvad du skal gøre, før du sætter

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Gode råd - når du skal søge praktikplads

Gode råd - når du skal søge praktikplads Gode råd - når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Gode råd, når du skal søge praktikplads

Gode råd, når du skal søge praktikplads Gode råd, når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse, og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads,

Læs mere

Undervisningsforløb søg lærepladsen

Undervisningsforløb søg lærepladsen Undervisningsforløb søg lærepladsen Sammenhæng: Forløbet er en beskrivelse af, hvad man kan undervise i, i forbindelse med erhvervsbesøg hos virksomheden Stiholt. Undervisningen retter sig især imod Ansøgningen

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning

Ansøgning. Uopfordret ansøgning. Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning 1. Tjek dit Jobmål mht. Jobtype Arbejdsopgaver Geografi 2. Find interessante virksomheder via: Krak Navne, Numre og Erhverv (NNE) Købmandstandens

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13

HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 HK erne på DTU i forhold til Strategi 2008-13 Forord: I 2008 er DTU s strategi blevet revideret og gælder nu for årene 2008-2013. HK-klubberne for kontor/laborant på DTU ønsker også denne gang at forholde

Læs mere

Indhold: Politisk Vision. Virksomhedens Mission. Virksomhedens Vision. Virksomhedens Værdier. Brand & Rednings Mission. Brand & Rednings Vision

Indhold: Politisk Vision. Virksomhedens Mission. Virksomhedens Vision. Virksomhedens Værdier. Brand & Rednings Mission. Brand & Rednings Vision MISSION VISION - VÆRDIER BRAND & REDNING Indhold: Politisk Vision Virksomhedens Mission Virksomhedens Vision Virksomhedens Værdier Brand & Rednings Mission Brand & Rednings Vision Brand & Rednings overordnede

Læs mere

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer,

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer, HVAD ER ET CV? Formålet med et CV er at få en fod indenfor døren og komme til jobsamtale. Et CV har derved været succesfuldt hvis du ikke er blevet sorteret fra i mængden af ansøgere. Et CV er et 1 2 siders

Læs mere

DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at:

DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at: Personalepolitik 1. FORMÅL DTU s personalepolitik understøtter uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innovation ved at: - tiltrække og udvikle dygtige medarbejdere - sætte rammen for DTU som en

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Projekt Personale & Løn 05.09.05 UDKAST TIL: Proces for og skabelon til afdækning af medarbejdernes kompetencer og ønsker i forhold til deres fremtidige jobindhold INDLEDNING Den nye Brønderslev-Dronninglund

Læs mere

Fra succeshistorier til personlige kompetencer - webinar

Fra succeshistorier til personlige kompetencer - webinar Fra succeshistorier til personlige kompetencer - webinar Velkommen webinaret starter snart På dette webinar vil underviseren (dagens host ) assisteres af en chatmaster. Du er velkommen til at stille spørgsmål

Læs mere

JolaG. Multimediedesigner Jola Gorzkiewicz Poppelvej Hadsten

JolaG. Multimediedesigner Jola Gorzkiewicz Poppelvej Hadsten JolaG Multimediedesigner www.jolag.dk jola@jolag.dk +45 2185 5991 Jola Gorzkiewicz Poppelvej 4 8370 Hadsten PRIVAT 52 år. Jeg er født i Polen, og kom til Danmark i 1972. Jeg skriver og taler dansk som

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job Fra UNI til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

TALENT BESKRIVELSER SÆT DIT TALENT I SPIL V. IRIS ENGELUND SÆT DIT TALENT I SPIL SÅ FALDER BRIKKERNE NEMMERE PÅ PLADS IRIS ENGELUND

TALENT BESKRIVELSER SÆT DIT TALENT I SPIL V. IRIS ENGELUND SÆT DIT TALENT I SPIL SÅ FALDER BRIKKERNE NEMMERE PÅ PLADS IRIS ENGELUND TALENT BESKRIVELSER SÆT DIT TALENT I SPIL V. IRIS ENGELUND T A L E N T B E S K R I V E L S E HVORDAN OPFØRER TALENTET SIG? 1. Strategisk Du har strategisk overblik, kan forudse forhindringer og finder

Læs mere

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 23 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver hvert år Hvem

Læs mere

Er du klar til samtalerne?

Er du klar til samtalerne? Er du klar til samtalerne? Inspiration til mérværdi i rekrutteringer 100 Konkrete spørgsmål til din næste samtale Virksomhed Talent Vækst Inden samtalen... Vær forberedt og beslutsom! Inden du går i gang

Læs mere

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0%

Respondenter Procent Under 1 år 0 0,0% 1-3 år 1 6,7% 4-8 år 3 20,0% 9-13 år 3 20,0% 14-19 år 1 6,7% 20 år eller mere 7 46,7% I alt 15 100,0% Hvilken etnisk baggrund har du: Mellemøstlig 4 26,7% Asiatisk 3 20,0% Afrikansk 0 0,0% Nordeuropæisk 0 0,0% Vesteuropæisk 2 13,3% Østeuropæisk 4 26,7% Sydeuropæisk 1 6,7% Anden 1 6,7% I alt 15 100,0% Hvor

Læs mere

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre

Guide om ligestilling og ansættelse. Praktiske råd om hvad du kan gøre Guide om ligestilling og ansættelse Praktiske råd om hvad du kan gøre Drejebog til brug for rekruttering og ansættelsesinterview Kære ansætter! Din arbejdsplads står overfor at skulle ansætte en ny medarbejder.

Læs mere

Hvad kan og vil du? Gratis værktøj til afklaring af medarbejdernes

Hvad kan og vil du? Gratis værktøj til afklaring af medarbejdernes mbitiøs Effektiv Grundig Kvalitetsbevidst Resultatorienteret Syst ynamisk Pålidelig Analytisk Energisk Humørfyldt Kreativ Samarb g Tillidsvækkende Fleksibel Serviceminded Ansvarsbevidst Engag iativrig

Læs mere

SØG UOPFORDRET. Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP

SØG UOPFORDRET. Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP SØG UOPFORDRET Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP Tag på workshop og få tips til at søge job uopfordret. danskmetal.dk/booking INDHOLD 4 SØG UOPFORDRET 5 DET SKAL DU UNDERSØGE

Læs mere

Kompetenceafklaring. Hvordan og hvorfor

Kompetenceafklaring. Hvordan og hvorfor Kompetenceafklaring Hvordan og hvorfor Alice i eventyrland "Søde, lille filurkat," begyndte hun, meget forsigtigt hun vidste jo nemlig slet ikke, om den kunne lide at blive tiltalt på den måde! Men katten

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING Rapport for: Jane Doe ID: HA154779 Dato: 01 August 2012 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n t

Læs mere

Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor)

Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor) Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor) Deadline for indsendelse af skemaet er den 10. april 2007 og skemaet skal sendes til fællestillidsrepræsentant

Læs mere

NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER. Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen

NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER. Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen NYE KOLLEGER ER GODE KOLLEGER Gode argumenter for integration af etniske minoriteter via arbejdspladsen Nye kolleger er gode kolleger Gode argumenter for integration Etniske minoriteter er en del af det

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

Sådan laver du et godt CV

Sådan laver du et godt CV ERHVERVSERFARING Sådan laver du et godt CV CV betyder livsløbebane LOYAL ERFARINGER DRØMME ANSÆTTELSER RESULTATER TEAMWORK HVAD KAN DU? MÅL HVAD VIL DU? PASSIONERET INDSIGT BIDRAG CURRICULUM VITAE SERVICEMINDED

Læs mere

Ny på job - Hvordan tager man godt imod nyuddannede psykologer

Ny på job - Hvordan tager man godt imod nyuddannede psykologer Dansk Psykolog Forening 2012 Ny på job - Hvordan tager man godt imod nyuddannede psykologer Mange nyuddannede står usikre over for at skulle begynde i deres første job som psykolog og har behov for svar

Læs mere

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop

Ansøgningen: Skriv løs. Workshop Ansøgningen: Skriv løs Workshop Agenda Annoncer Ansøgningen Eksempler på blikfang Skriv løs Annonce analyse Læs annoncen grundigt Læs mellem linjerne Understreg vigtige ord som f.eks. kompetencer og værdier

Læs mere

Studerendes studie og jobsøgning

Studerendes studie og jobsøgning 2012 Studerendes studie og jobsøgning De er forkælede, drikker for meget, dyrker for lidt motion, teoretikere der ikke er gearet til erhvervslivet, karriereorienterede, innovative, økonomisk pressede,

Læs mere

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN Læs mere på www.detdumærker.dk TÆLL3R OGSÅ! LEDER/ARBEJDSGIVER SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER Årets store udsalg skal forberedes, men da medarbejderne

Læs mere

Til jobsøgende medlemmer af FOA Fag og Arbejde. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning

Til jobsøgende medlemmer af FOA Fag og Arbejde. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning Til jobsøgende medlemmer af FOA Fag og Arbejde Når du søger job Gode råd til jobsøgning Oktober 2009 1 Indholdsfortegnelse Hvad er det rigtige job for dig?...3 Hvor finder du det rigtige job?...4 FOA Job...4

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Når du søger job. Gode råd til jobsøgning Februar 2010 Til jobsøgende medlemmer F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Når du søger job Gode råd til jobsøgning Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen Redaktion: FOAs A-kasse Illustration:

Læs mere

Samtale og aftaleskema for MUS på DTU

Samtale og aftaleskema for MUS på DTU Samtale og aftaleskema for MUS på DTU År: Fælles MUS-koncept for alle på DTU Gældende fra 2008 Lederinformation Medarbejderinformation Navn: Navn: Stilling: Stilling: Institut/Afdeling: Institut/Afdeling:

Læs mere

Ansøgning Motiverende Omslags Brev

Ansøgning Motiverende Omslags Brev - Åbning Kære Hr., Formel, mandelig modtager, navn ukendt Kære Fru., Formel, kvindelig modtager, navn ukendt Formel, modtager navn og køn ukendt Kære Hr., Kære Fru., Formel, når man henvender sig til adskillige

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

Uddannelsen. Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer.

Uddannelsen. Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer. Uddannelsen Mediegrafiker arbejder med den kreative og tekniske side af medieproduktionen, og næsten alt arbejde foregår på computer. Som mediegrafiker deltager man i udformningen af layout, men det meste

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission

Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission FRIVILLIGHEDS POLITIK Frivillighedspolitik i KFUMs Soldatermission Dette er KFUMs Soldatermissions overordnede frivillighedspolitik. Lokalt kan der udarbejdes mere præcise retningslinjer. 1. Formålet med

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Kar råd riere giv nin g Mål og krav Det at skrive et cv og en ansøgning kan for nogle være en stor udfordring dels får du mange forskellige råd

Læs mere

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale Kunsten at gå til en god jobsamtale Tillykke Du er nu udvalgt til at komme til samtale hos en virksomhed omkring et job. Du skal derfor i gang med at forberede dig på at præsentere dig selv, så du bliver

Læs mere

DM fagforening for højtuddannede. DM Leder

DM fagforening for højtuddannede. DM Leder DM fagforening for højtuddannede DM Leder DM Leder Det er vigtigt, at DM har fokus på ledere, fordi mange medlemmer af DM før eller senere bliver ledere. Det er en meget naturlig karrierevej for mange

Læs mere

Undersøg job. Arbejdskort 1. Job på skolen. Opgave. Hjælp. Resultat. Tid

Undersøg job. Arbejdskort 1. Job på skolen. Opgave. Hjælp. Resultat. Tid Arbejdskort 1 Undersøg job Job på skolen Hver dag møder du mennesker på job overalt, hvor du kommer. Hos bageren, i butikker, i sportshallen, i biografen, på gaden. På skolen er der dine lærere, servicemedarbejdere

Læs mere

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419

S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING. Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 S E L E C T D E V E L O P L E A D H O G A N D E V E L O P C A R E E R FORSLAG TIL KARRIERE UDVIKLING Rapport for: Sam Poole ID: HC560419 Dato: 23 Februar 2017 2 0 0 9 v e d H o g a n A s s e s s m e n

Læs mere

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Virksomhedsnavn Adresse Postnummer Att.: Hr. XX HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Frederiksberg d. 15. oktober 2009 Jeg har med stor interesse læst jeres stillingsannonce vedrørende jobbet som.. på Jobindex

Læs mere

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen. Rasmus Møgelvang, afd. læge, Rigshospitalet Helle Søholm, HU- læge, Roskilde

SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen. Rasmus Møgelvang, afd. læge, Rigshospitalet Helle Søholm, HU- læge, Roskilde SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen Rasmus Møgelvang, afd. læge, Rigshospitalet Helle Søholm, HU- læge, Roskilde Program Velkomst og præsentationsrunde Statistik vedr. ansøgere til hoveduddannelse

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Karriereudviklingsværktøj Karriereanker

Karriereudviklingsværktøj Karriereanker Karriereudviklingsværktøj Karriereanker Karriereudvikling Du skal forsøge at besvare spørgsmålene så ærligt og hurtigt som muligt. Det tager ca. 15 minutter at udfylde skemaet. Hvor rigtige er følgende

Læs mere

Juli 2006 - nr. 3. Baggrund:

Juli 2006 - nr. 3. Baggrund: Juli 2006 - nr. 3 Baggrund: Resume: Konklusion: Uddannelse og ansættelse 2006 Der vil i stigende grad blive efterspørgsel på it-uddannede de kommende år. Derfor er det højaktuelt, hvorledes it-cheferne

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af

Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af Jobmål Tilfældigheder bestemmer ofte mange af livets forhold, men ved at træffe bevidste beslutninger ud fra konkrete mål kan vi selv tage en del af styringen. Sådan er det også med jobsøgning. AS3 3 Jobmål

Læs mere

Klintebjerg City, februar 2015

Klintebjerg City, februar 2015 Klintebjerg City, februar 2015 Løn: udbetales dagligt af din arbejdsgiver. Valuta: Pengene i Klintebjerg City følger kursen på Danske Kroner. Pengene er kun gyldige i uge 6, og kan kun anvendes i særlige

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015 PLANLÆGNING AF JOBSØGNINGSPROCES Emnepunkter: Indledende jobsøgningsfase Ansøgning, CV Jobsamtale Efter samtalen INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Der findes ingen klare anbefalinger for hvordan man sikrer sig det

Læs mere

TALENT BESKRIVELSER. SÆT DIT TALENT I SPIL v. Iris Engelund

TALENT BESKRIVELSER. SÆT DIT TALENT I SPIL v. Iris Engelund TALENT BESKRIVELSER v. Iris Engelund WWW.FREDDYMEYER.DK +45 61 43 63 43 iris@freddymeyer.dk INDHOLD OVERSIGT OVER TALENTERNE Alle 34 talentbeskrivelser TALENTINDIKATOR Med indikatoren kan du registrere

Læs mere

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI

Politikker. Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI Politikker Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING PERSONALEPOLITIK FOR REGION HOVEDSTADENS PSYKIATRI KÆRE KOLLEGA Du sidder nu med personalepolitikken for Region Hovedstadens Psykiatri. Den bygger

Læs mere

Spørgeskema til sagsbehandlere

Spørgeskema til sagsbehandlere Spørgeskema til sagsbehandlere I dette spørgeskema vil du blive bedt om at vurdere en række forhold vedrørende udvalgte borgeres arbejdsmarkedsparathed. Borgeren får et lignende spørgeskema. Tilsammen

Læs mere

Vejledning til jobloggen

Vejledning til jobloggen Vejledning til jobloggen Vejledning til lovpligtig registrering i jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside Indhold Sådan finder du jobloggen på FOAs A-kasses hjemmeside... 2 Sådan opretter du en log... 3

Læs mere

God start til udenlandske medarbejdere og deres familier

God start til udenlandske medarbejdere og deres familier Lærdansk Erhverv God start til udenlandske medarbejdere og deres familier Danskundervisning, modtageprogrammer, undervisning i dansk kultur og samfundsforståelse 2 Gode tilbud til erhvervslivet Har jeres

Læs mere

SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen. Linnea H. Larsen, HU læge, Gentofte hospital Helle Petri, HU læge, Herlev hospital

SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen. Linnea H. Larsen, HU læge, Gentofte hospital Helle Petri, HU læge, Herlev hospital SYMPOSIUM Hoveduddannelse i kardiologi - Ansøgningen Linnea H. Larsen, HU læge, Gentofte hospital Helle Petri, HU læge, Herlev hospital Program Velkomst og præsentationsrunde Statistik vedr. ansøgere til

Læs mere

Koncern Personalepolitik

Koncern Personalepolitik Koncern Personalepolitik Personalepolitik med omtanke Et menneske er skabt ej for sig selv alene. Sådan lyder de allerførste ord i den første udgave af den avis, der 2. januar 1767 blev begyndelsen til

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2004 Kære læser! Som leder har man de medarbejdere, man fortjener. For nogle vil det virke provokerende for andre vil det være en selvfølge. Den første artikel i dette nyhedsbrev uddyber

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft. en undersøgelse af akademikeres præferencer Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune.

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. I Jammerbugt kommune mener vi, at den faglige og direkte ledelse gør en forskel. Vi søger derfor en engageret og ambitiøs faglig

Læs mere

Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere

Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere Delpolitik om Rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere 1. Overordnet målsætning Med en bevidst rekrutteringsstrategi ønsker vi at fastholde og tiltrække medarbejdere, der kan medvirke til, at Gentofte

Læs mere

Kompetenceguiden. Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job

Kompetenceguiden. Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job Kompetenceguiden Sådan bruger du din foreningserfaring, når du søger uddannelse og job Kompetenceguiden Dansk Ungdoms Fællesråd, december 2002 Tekst: Arbejdsgruppe: Connie Yilmaz Jantzen Line Thaudahl

Læs mere

VÆRKTØJER TIL JOBOPSLAG

VÆRKTØJER TIL JOBOPSLAG Rekruttering VÆRKTØJER TIL JOBOPSLAG JOBOPSLAG FRIVILLIGE Med et jobopslag gør I det tydeligt, at I søger bestyrelsesmedlemmer/frivillige. HVORFOR Formålet med denne øvelse er at udarbejde en slags jobopslag

Læs mere

August 2015. Velkommen

August 2015. Velkommen August 2015 Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 25 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver

Læs mere

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Silkeborg Handelsskole Side 1 af 6 Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Præsentation Karin Elmedal Laursen, Medarbejderkonsulent i Jyske Bank Susan Bergqvist, Medarbejderkonsulent

Læs mere

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce]

[arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] [arbejdsgiver] sådan gør du... [opret en annonce] Opret en annonce på jobnet.dk Gå ind på jobnet.dk og log ind ved at klikke på linket 'Opret jobannonce' i feltet Arbejdsgiver. På siden Opret annonce kan

Læs mere

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013 København 3311 7070 kbh@ Vi har talenterne! Få de rette profiler ombord med Kelly Travel Det er afgørende med et stort netværk for at finde de bedst kvalificerede

Læs mere

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK

NR. 24, JULI 2006 SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK ASE ANALYSE NR. 24, JULI 2006 www.ase.dk SAMARBEJDSEVNER OG SPÆNDENDE OPGAVER JA TAK Denne analyse fokuserer på, hvordan lønmodtagere finder et nyt job, samt hvordan virksomheder finder nye medarbejdere,

Læs mere

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft

Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft Sådan tiltrækker den offentlige sektor akademisk arbejdskraft en undersøgelse af akademikeres præferencer Undersøgelsens hovedkonklusioner Moments undersøgelse viser, at den offentlige sektor generelt

Læs mere

Sådan arbejder du med jobsøgningslog

Sådan arbejder du med jobsøgningslog Sådan arbejder du med jobsøgningslog Når du skal oprette en log, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på MIN JOBSØGNING i den sorte menu øverst på siden. Du kan se Jobnets værktøjer,

Læs mere

DM Fagforening for højtuddannede. Styrk dit studieliv

DM Fagforening for højtuddannede. Styrk dit studieliv DM Fagforening for højtuddannede Styrk dit studieliv DM Fagforening for højtuddannede er mødestedet for 36.000 kandidater og studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsfag og sundhedsvidenskab.

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Øvelsesmateriale til brug ved kompetenceafklaring

Øvelsesmateriale til brug ved kompetenceafklaring Selvevaluering og kompetenceafklaring - Øvelsesmateriale til brug ved kompetenceafklaring Lisbeth Højdal Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse. DEL Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse.

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

Rapporten i oversigt. Studieundersøgelse 2012

Rapporten i oversigt. Studieundersøgelse 2012 2012 Dimittendernes arbejdsmarked De blev færdige med deres uddannelse i 2011. Vi har spurgt de dimittender, der er kommet i job om deres vej til arbejdsmarkedet. Læs her om deres jobsøgning, forventninger

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Vejledning til at oprette CV på Jobnet

Vejledning til at oprette CV på Jobnet Vejledning til at oprette CV på Jobnet Du skal udfylde dit CV så godt som muligt, fordi: jobcentret og FOAs A-kasse så bedre kan hjælpe dig med at finde en arbejdsgiver, der søger en medarbejder med dine

Læs mere