-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. 1. maj demonstration Foto: Carl Flemming Schultz

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. 1. maj demonstration Foto: Carl Flemming Schultz"

Transkript

1 -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense maj demonstration Foto: Carl Flemming Schultz

2 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Primulavej 37, 3. th. Tlf Kasserer Frank Jensen Haugstedsgade 6, 1, th. Tlf Lea Marie Olesen Niels Bohrs Allé 23, Odense M Tlf loles09@student.sdu.dk Anna Rytter Reventlowsvej 54, st. tv. Tlf annarytter@hotmail.com Erik Clausen Fælledvej 19, 2. tv. Tlf Erikclausen@hotmail.com Lars Madsen Niels Bohrs Allé 23, Odense M Tlf lars.mad@gmail.com Jens Andersen Frederiksgade 5C, 1. th. Tlf varmhvede@yahoo.dk BYRÅDSMEDLEM Per Berga Rasmussen Egilsvej 54, 5210 Odense NV Tlf / Fax: pbra@odense.dk UDVALG / GRUPPER Byrådsbaggrundsgruppen Der holdes møder i byrådsbaggrundsgruppen mandagen før byrådsmødet. Møderne er åbne for alle interesserede. Studenternetværket Kontakt: Bjarne Speth Hansen Tlf b_j_arne@hotmail.com Hjemmesiden Kontakt Lars Madsen Tlf lars.mad@gmail.com Ø-POSTEN Indlæg til Ø-posten sendes til: Carl Flemming Schultz Fredensgade 21 tlf fredensgade21@galnet.dk Redaktionsgruppen: Carl Flemming Schultz Lars Madsen Deadlines i 2010: 17. august 19. oktober 30.november Tryk: Offsetservice, tlf SOCIALISTISK UNGDOMSFRONT Kontaktperson i Odense: Peter Andreas Nielsen Tlf detteerminny @yahoo.dk suf.odense@gmail.com Holder medlemsmøder torsdage i lige uger, & studiegruppemøder i ulige uger, kl i Huset, Absalonsgade 26 FOLKETINGSKANDIDATER Odense Øst Pernille Skipper Sønder Boulevard 64, 1. th 1720 København V Tlf pernilleskipper@gmail.com Odense Vest Anna Rytter Reventlowsvej 54, st. tv. Tlf annarytter@hotmail.com Odense Syd Lene Junker Haugstedsgade 6, 1. th. Tlf LeneJunker@galnet.dk PROVINSSEKRETÆR Brian Skov Nielsen Jægergårdsgade 114 b, Århus C Tlf briansnielsen@gmail.com REGION SYDDANMARK Kontaktperson: Lars Madsen Niels Bohrs Allé 23, Odense M Tlf lars.mad@gmail.com KONTAKT Enhedslisten Odense Absalonsgade 26 Tlf odense@enhedslisten.dk odense.enhedslisten.dk

3 3 Afghanistan hvad nu? Foredrag og debat ved Lance Vagnø Jensen Medlem af Enhedslistens Internationale Udvalg og tidl. sekretær for Enhedslistens folketingsgruppe Torsdag d. 27. maj kl Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, 1., 5240 Odense NØ. - Hvad har 8 års krig gjort ved Afghanistan og afghanerne? - Hvem får magten i Afghanistan hvis NATO trækker sine tropper hjem? - Kan en FN-ledet, fredsbevarende styrke sikre fred og stabilitet? - Hvordan kan man starte genopbygningen af Afghanistan? Øl/vand, kaffe/the, kage og sandwich kan købes på stedet. Gratis adgang ingen tilmelding.

4 4 Mærsk fik 2,6 mia. kr. af staten og lukkede Lindværftet Pernille Skipper Spidskandidat til Folketinget på Fyn Mere end 2000 fyringer bliver ikke den eneste konsekvens, som danskerne kan mærke, når den sidste forlader Lindøværftet. Eksport Kredit Fonden en statslig fond, der indeholder danske skattekroner er også blevet 2,6 mia. kroner mindre. Fonden giver lån til virksomhedsprojekter, der kan fremme dansk eksport. skibene i Sydkorea og det betyder i borgerlig optik, at det fremmer dansk eksport. Men det har ifølge A.P. Møller Mærsk selv ikke ført en eneste dansk arbejdsplads med sig, og ordren på de store mastodonter var allerede afgivet, da lånet kom i stand. Der ville være blevet bygget skibe i Sydkorea uanset om hullet i statskassen ikke var blevet gjort større. A.P. Møller har herigennem fået et 2,6 mia. kr. eksportlån fra den danske stat til at bygge skibe i Sydkorea, mens 300 ansatte på Lindøværftet modtog deres fyreseddel i april. Det er både urimeligt overfor de ansatte, der skal leve af uforholdsmæssigt lave dagpenge og over for alle de andre borgere, der mærker konsekvensen af hullet i statskassen. Det virker jo som om, A.P. Møller har fået statsstøtte til at fyre medarbejdere, mens der ikke er penge til børnehaver uden lukkedage eller sygeplejersker på de offentlige sygehuse. Lånet er blevet givet, fordi der skal bruges danske underleverandører til at bygge Og man kan jo få rigtig mange ting for 2,6 mia. kr. Det kunne fx være besøg af hjemmeplejen eller 75 nye børnehaver, hvis man skal være meget konkret. Mere relevant ville det svare til mere end tre års løn til 2000 fuldtidsansatte metalarbejdere, som fx kunne være ansat på Lindøværftet. Når Lindøværftet lukker, er det fordi der er flere penge at hente for A.P. Møller ved at lade den billige sydkoreanske arbejdskraft svinge svejseredskaberne. Selvom 2,6 mia. kr. rækker langt i danske lønninger, rækker de længere i Sydkorea. Usympatisk formål, ja, men ikke en overraskende prioritering fra A.P. Møllers

5 5 side. Det handler om kolde kontanter. Men logikken bag den kontante opbakning fra den danske stat, er nok mere kringlet. Frank Aaen har stillet spørgsmål til ministeren for at få opklaret baggrunden for eksportlånet, men vi har jo et godt bud på i hvert fald det ærlige svar. Den siddende regering stoler så blindt på det frie marked, at den er villig til at prioritere ressourcerne på erhvervslivet frem for velfærden. De har i snart 10 år udsultet det offentlige velfærdssystem og transporteret penge over i det private erhvervsliv. I bedste fald er det en erhvervs-fetich, i værste fald en helt bevidst forfordeling af profit over mennesker. Det er helt forståeligt, hvis de ansatte på Lindøværftet føler sig godt og grundigt tørret et vist sted, men man kan også godt tillade sig at være vred, når man dagligt spytter i den store fælles kasse i form af skatteindbetalinger.

6 6 Kend din by Tirsdag den 22. juni 2010 kl Dette års Kend din by arrangement går til universitetsområdet. Der arbejdes med meget store planer for udbygningen af universitetsområdet. Ud over udvidelser på selve universitetet skal der i området bygges et nyt universitetshospital og en ny forsker- og videnspark, samtidig med at områdets naturværdier gerne skulle bevaret. Aftenen har følgende program: Kl mødes vi i H.C. Ørstedskollegiet, Niels Bohrs Allé 23, 5230 Odense M (huset for enden af vejen) Vi får en orientering om planerne for universitetsområdet af kontorchef, arkitekt Dorte Harbo, Odense Kommune. Dorte vil på power-points vise planer. Under orienteringen er der mulighed for en forfriskning. Efter præsentationen går, cykler eller kører vi rundt i bil i området for at få et indtryk af områdets muligheder. Tilmelding: For at have et overblik over deltagerantallet bedes du tilmelde dig til Per Berga på tlf eller mail pbra@odense.dk, gerne senest den 18. juni.

7 7 Medlemsmøde og urafstemning Da Årsmødet ikke kunne beslutte, hvilken kandidatliste, der skal være gældende til næste folketingsvalg, skal de to lister nu til afstemning blandt alle medlemmer i afdelingerne. Læs mere om kandidatlisterne nedenfor. Urafstemningen foregår d. 14. juni, hvor Huset vil være åbent fra kl Vi holder derfor også medlemsmøde om aftenen kl samme dag, hvor der vil blive mulighed for at diskutere kandidatlisterne, høre om Årsmødebeslutningerne samt plan for valgkampen. Dagsorden til medlemsmødet er: 1. Opfølgning på Årsmødet 2. Kandidatlisterne 3. Folketingsvalgkamp Opløbet om kandidatlisterne på Årsmødet var tæt. Derfor sendes de to kandidatlisteforslag, der fik flest stemmer til urafstemning i lokalafdelingerne. Kandidatudvalgets listeforslag blev offentliggjort på Årsmødet lørdag aften, og inden søndag morgen havde en stribe alternative lister set dagens lys, så de delegerede havde i alt 5 lister at tage stilling til. Der blev stemt af flere omgange efter udelukkelsesprincippet. Hver gang udgik den liste, der havde fået færrest stemmer i den pågældende runde. Tilbage stod Liste 2 og Liste 3, og vedtægterne kræver, at vinderlisten skal have mindst 2/3 af stemmerne for at kunne vedtages på årsmødet, hvilket ingen af listerne opnåede. Liste 2 ændrer på rækkefølgen af spidskandidater. Christian Juhl overtager Christine Lundgaards sikre valgkreds, så de fire spidskandidater bliver Johanne Schmidt- Nielsen, Frank Aaen, Per Clausen og Christian Juhl. Argumentet er, at det er vigtigt at have en fagforeningsmand blandt spidskandidaterne, som vil kunne overtage Line Barfods arbejdsmarkedspolitiske opgaver, og at folketingsgruppen ellers risikerer at bestå af fire MF ere med akademikerbaggrund. I øvrigt bytter Liste 2 om på Finn Sørensen og Stine Brix, så sidstnævnte bliver kandidat i stedet for suppleant. Liste 3 ligger tæt op af kandidatudvalgets forslag og garanterer ligelig kønsfordeling mellem de fire øverste spidskandidater på listen. Derimod er suppleantlisten ændret, så de mest sikre pladser går til Nicolai Villumsen, Stine Brix og Rosa Lund, mens Bruno Jerup, der tidligere har siddet i Folketinget, flyttes til en anden kreds. Forslagsstillerne argument er, at suppleantposterne bør udnyttes til at prøve nye, potentielle kandidater af.

8 8 Sparegyser Per Berga Rasmussen Der er ingen tvivl om, at de næste måneders arbejde i Odense Byråd kommer til at koncentrere sig meget omkring besparelser. Det skyldes flere forhold. 1. Der er direkte underskud i driften i flere forvaltninger, værst er det i Arbejdsmarkeds - og socialforvaltningen. 2. Økonomiudvalget har pålagt samtlige udvalg at fremkomme med forslag til yderligere besparelser på 5 mio.kr. årligt. 3. Ved vedtagelse af budgettet for 2010 blev der indarbejdet besparelser på 541 mio.kr. over de næste 4 år. Det er besparelser der endnu ikke i alle tilfælde er konkretiseret, men pengene er fjernet fra budgettet. 4. Alle ved at regeringen arbejdet med planer om at pålægge kommunerne besparelser for yderligere 4 mia. kr. Som det fremgår tydeligt, er der behov for et kommunalt oprør med krav om at regeringen sikrer også Odense kommune økonomisk mulighed for at løse kommunens mange påtrængende problemer. Enhedslistens repræsentanter i KLs repræsentantskab har krævet af KL, at de ikke indgår en ny økonomiaftale med regeringen, uden at der sikres kommunerne den nødvendige økonomi. Hvis der ikke kommer økonomi til Odense Kommune, blive resultatet at Odense Byråd må vælge mellem skatteforhøjelser og kraftige serviceforringelser. Der er ingen tvivl om Enhedslistens holdning. Vi foretrækker skatteforhøjelser. Pedellerne spares væk Et af de forslag der arbejdes med på de indre linjer for at opnå besparelsen på 541 mio.kr., er et forslag om at fjerne det tekniske personale for bl.a. skolerne (pedellerne) for at centralisere det i Byog Kulturforvaltningen. Formålet med

9 9 denne centralisering skulle være at spare på antallet af teknisk personale ude i institutionerne. Forslaget har været til høring ude på bl.a. skolerne. Skolerne har tydeligt fortalt politikerne i økonomiudvalget at den går ikke. Det tekniske personale er en naturlig del af en skoles samlede personale, en naturlig del af en skoles samlede pædagogiske miljø. Enhedslisten er det eneste parti i byrådet, der klart har sagt nej til disse planer, da forslaget var til behandling i udvalgene. Alle øvrige partier har sendt forslaget videre til økonomiudvalget. Der skal ikke være tvivl om, at vi i byrådsgruppen vil følge denne sag helt til dørs. Klimaplan På byrådets møde den 14. april var forslaget til Odense Kommunes klimaplan til endelig godkendelse. Planen indeholder mange gode hensigter. Det kender vi også fra andre af kommunens politikker, at der mangler ikke positive vendinger når planerne skrives, men det kniber alvorligt når der skal handling bag de fine ord. På den baggrund stillede vi forslag om, at det i alle relevante sagsfremstillinger klart skulle fremgå hvilket indvirkning det konkrete forslag har på klimaet. Vi må med beklagelse konstatere at alle øvrige partier stemte vort forslag ned. Det parti der var mest positivt var De Konservative. Vi havde forventet opbakning mindst fra SF. Politik er uforudsigelig. Gruppemøder. Alle mødet i byrådsgruppen er åbne for alle medlemmer og andre interesserede. Møderne holdes på følgende mandage kl i HUSET, Absalonsgade /6-23/8-6/9-13/9-4/10-25/10-8/11-22/11 og 13/12 Vel mødt! Kommunalpolitisk netværk. Vi du være tilknyttet det kommunalpolitiske netværk i Odense? Send en mail til: pbra@odense.dk

10 10 Udvidet bestyrelsesmøde Vi holder bestyrelsesmøde søndag d. 30. maj kl Alle er velkomne! Der er følgende to punkter på dagsordenen: 1. Arbejdsklimaet i afdelingen og det fremtidige samarbejde 2. Folketingsvalgkamp Byrådsgruppen, folketingskandidaterne samt de lokale organizers inviteres til at deltage. 1.maj med Enhedslisten Traditionen tro bød 1.majdagen på morgenarrangement i Huset i Absalonsgade, et velbesøgt et af slagsen, der med tale af Anna Rytter, nogle utraditionelle 1.maj-sange samt kaffe og morgenbrød startede dagen fint. 1.maj-optoget fra Flakhaven til Ansgar Anlæg virkede mindre end i de tidligere år, men med en god mængde af Enhedslistens "slikkepinde" og Ø-flag i optoget. Ansgar Anlæg bar præg af det dårlige vejr: færre mennesker og mere fugtigt. I Enhedslistens telt blev der serveret kaffe, foruden politiske synspunkter og flyers. En god kombination som trak en del folk ind i teltet, og 8 af dem blev nye medlemmer af Enhedslisten. Også i år var det populært at ramme statsministeren i panden med en bold og få en flødebolle retur. Pernille Skipper holdt 1. majdagens bedste tale. Dagen sluttede i Huset i Absalonsgade med hjemmelavet tomatsuppe og friskbagt brød. Alt i alt en god 1.majdag med Enhedslisten. Richard, Erik og Frank.

11 11 Enhedslisten og Palæstina Initiativet har været på gaden mod Israels mur. Mandag d. 17. maj kom Palæstina Initiativet til Odense med en tredimensionel model af Vestbredden, der blev opstillet på Banegårdspladsen. Enhedslistens aktivister var sammen med folk fra Palæstina Initiativet og Omar fra Palæstina klar med løbesedler og kaffe. Aktionen varede hele dagen og vi fik snakket med en masse mennesker, der alle sammen var enige med os i, at Israel skal stoppe den mur, som de har bygget på palæstinensisk jord, der gør det endnu mere umuligt for palæstinenserne at få en hverdag og et samfund til at fungere. Sammen med checkpoints, bosættelser, særlige veje for israelere er muren symbolet på den israelske besættelse og undertrykkelse. Forhåbentlig er denne aktion kun den første i rækken af aktiviteter, der sætter fokus på Palæstina og palæstinensernes ret til et frit land. Er du interesseret i at lave aktiviteter omkring Palæstina, kan du kontakte: Anna Rytter, tlf eller Asmaa Abdol-Hamid, tlf Foto: Richard Hansen

12 12 Referat af medlemsmødet 21. april 2010 Urafstemning og valg af delegerede til årsmødet Dagsordenen var: 1. Valg af dirigent og referent og stemmeudvalg 2. Oplæg om årsmødet v/ Ulf V. Olsen 3. Valg af delegerede 4. Beslutningspunkt ift. vedtægterne 5. Eventuelt. Der var åbent i Huset mellem kl hvor alle stemmeberettigede medlemmer havde mulighed for at afgive deres stemmer til vejledende top-ti urafstemning til fordeling af spidskandidater til et kommende folketingsvalg. Pkt. 1: Bestyrelsen havde foreslået Jens Andersen som dirigent og Andreas Lund Andersen som referent. Disse blev valgt. Til stemmeudvalget var foreslået Frank Jensen og Lea Marie Olsen som også blev valgt. Pkt. 2: Ulf V. Olsen åbnede debatten med at fortælle at der ikke er lagt op til voldsomme uenigheder på årsmødet. Det punkt som vil fylde mest og derved hoveddiskussionen - bliver højst sandsynligt punktet om hvorvidt Enhedslisten kan gå med i en finanslov og dermed støtte socialdemokraterne og SF. Også spørgsmålet om hvorvidt Enhedslisten skal støtte en ny regeringsdannelse, har forbindelse til denne finanslov. Det vejledende forhold omkring at Enhedslisten kan støtte enhver forbedring og går imod enhver forringelse, er svær at se på forhånd, det må være i den enkelte situation at Enhedslisten må vurdere om vi skal være med eller ej. Dette udgangspunkt vil højst sandsynlig gøre, at Enhedslisten aldrig stemmer for, og status quo bevares. Det er vigtigt at Enhedslisten også sikrer en ny politik og ikke kun en ny regering. Der skal markante forbedringer til før end Enhedslisten kan stemme for. Det blev også debatteret hvorvidt den sande revolutionære nogen sinde kan stemme for en finanslov eller ej. Skattelettelser / skattepolitik kan blive en problemstilling i en kommende støtte til en ny regering, specielt også hvis De Radikale er med i regering. De borgerlige har udnyttet den økonomiske krise til at få lavere lønninger på overenskomstforhandlingerne og deraf også generelt mindre velfærd ved at udsulte det offentlige. Omkring miljø er der også punkter der omhandler klima. Her var der ikke nogen debat eller indgående snak om emnet. Enhedslisten skal udvikle sig, der bliver satses meget på de fire største byer. Debatten blandt medlemmerne handlede meget om, at man skulle gribe en given situation og ikke kun have fokus på de større byer, da der kan være stemninger

13 13 eller andet der foregår i hele landet. Open window opportunity. Debatten efterfølgende omhandlede i stikord: Melde klart ud omkring en ny regering, der skal føre en anden politik. Enhedslisten skal ikke støtte en regering der ikke fører socialistisk politik. Socialdemokraterne og SF har været med i bank-pakkerne. Afghanistan-krigen fyldte en del i debatten trods det kun var et mindre punkt i hovedbestyrelsens beretning. Vi vil af med F-16 flyene så der kan være velfærd for pengene i stedet. Fredsbevægelsen skal genskabes. Debat om hvorvidt tropperne skal trækkes hjem eller ej. Bestyrelsen har planlagt et medlemsmøde om krig. Budgetforliget i Odense blev sammenlignet med en evt. finanslov hvor Enhedslisten går med, dette kan dog ikke helt sammenlignes, da Enhedslisten kan blive tungen på vægtskålen på Christiansborg, hvilket Enhedslisten ikke var i Odense. Enhedslisten skal ikke sige fra på forhånd, så bliver vi ikke taget seriøst, og det bliver skyttegravspolitik. Venstrefløjen overtager jo også de borgerliges økonomiske politik. Et politisk parti skal udføre politisk indflydelse. Vigtigt at folketingsgruppen får mandat fra HB ved evt. indgåelse i finanslov. Enhedslisten skal markere sig bedre i forhold til SF og Socialdemokraterne. Vi skal bevare vagthunderollen. 100 dages forslaget er godt med knivskarpe mål der ikke kan fraviges. Et andet emne som kom op var at det er foreslået, at der som minimum skal være 10 % af de stemmeberettigede der stemmer på et HB-medlem. Kvindeudvalget er kommet med ændringsforslag, så de mener det skal være hele 15 %. Delte meninger i Odense -afdelingen om hvorvidt dette er godt eller ej. Punkt 3: Der var ingen afstemning om delegerede, da 11 personer meldte sig og to af dem frivilligt var indstillet på at være suppleant: Delegeret er: Anna Rytter Asmaa Abdol-Hamid Per Berga Rasmussen Lene Junker Anita Lund Høgh Ingelise Bech Hansen Lars Madsen Andreas Lund Andersen Kim Schultz Frederiksen Suppleanter er: Bjarne Speth Hansen Jens Andersen Punkt 4: Intet til beslutning Punkt 5: Der var delte meninger om hvorvidt der var en dårlig stemning i afdelingen og hvorvidt dette var løbet af sporet. Flere medlemmer efterspurgte hvordan det kan blive løst uden at komme med ideer til det. Der blev konkret foreslået en konsulent i konflikthåndtering, som landskontoret ville kunne skaffe uden det ville koste Enhedslisten noget. Der var delte meninger om hvorvidt man skulle anvende en sådan. Det blev pålagt bestyrelsen at arbejde videre med at løse dette problem.

14 14 EU-dagen I forbindelse med EU-dagen, d. 10 maj, havde Enhedslisten fået lov at låne Jens Galschiøts skulptur, Survival of the Fattest, og efter et minimum af bøvl med at få den transporteret gennem byen på trailer, blev den stillet op ved vores bord, som blev delt med Folkebevægelsen mod EU og Ungdom EU. Ved ankomsten fik vi at vide at de politikere, der skulle føre en debat om EU ikke ville komme, så med tre kvarters varsel blev Anna Rytter bedt om at træde til på Enhedslistens vegne, hvilket hun accepterede. Der kom ikke mange mennesker forbi, men vi fik dog en gymnasieklasse indenom. Til trods for det lettere ændrede skema og alternativt godt vejr, fik vi en god dag med en spændende debat. Foto: Jakob Krohn

15 15 Kryds i kalenderen 27. maj kl Foredrag og debat om Afganistan Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, maj kl Udvidet bestyrelsesmøde Huset, Absalonsgade juni kl Urafstemning Huset, Absalonsgade juni kl Medlemsmøde Huset, Absalonsgade juni 2010 kl Kend din By Syddansk Universitet & H.C. Ørstedkollegiet 23. august kl Byrådsgruppemøde Huset, Absalonsgade juni kl Byrådsgruppemøde Huset, Absalonsgade 26

16 16 Foto: Richard Hansen

-POSTEN. Roadshow med Søren Søndergaard

-POSTEN. Roadshow med Søren Søndergaard -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 1 1 2009 Roadshow med Søren Søndergaard Tirsdag den 17. februar kl. 19 har vi arrangeret roadshow med Søren Søndergaard, medlem af EU-parlamentet

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. 20 års gadefest - 5. september 2009

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. 20 års gadefest - 5. september 2009 -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 6 2009 20 års gadefest - 5. september 2009 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Ivar Huitfeldtsvej 107 5220 Odense SØ Tlf. 20 68

Læs mere

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Foto: Bjarne Speth Hansen

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Foto: Bjarne Speth Hansen Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 1-2011 Foto: Bjarne Speth Hansen BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Primulavej 37, 3. th. Tlf. 20 68 97 23 andreas-l.a@webspeed.dk Kasserer

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Debatmøde om EU. 2. juni 2009 kl. 19.30 På Musikbiblioteket

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Debatmøde om EU. 2. juni 2009 kl. 19.30 På Musikbiblioteket -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense Debatmøde om EU 4 2009 2. juni 2009 kl. 19.30 På Musikbiblioteket Søren Søndergaard Medlem af Europa-Parlamentet for Folkebevægelsen mod EU Christel

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Luk lejren, 25. oktober 2008

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Luk lejren, 25. oktober 2008 -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 1 7 2008 Luk lejren, 25. oktober 2008 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Ingelise Bech Hansen Fredensgade 21 Tlf. 66 12 63 80 fredensgade21@galnet.dk

Læs mere

Kom til gadefest Lørdag den 5. september Kl. 10.00-15.00 På Ove Sprogøes Plads

Kom til gadefest Lørdag den 5. september Kl. 10.00-15.00 På Ove Sprogøes Plads -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense Kom til gadefest 5 2009 Lørdag den 5. september Kl. 10.00-15.00 På Ove Sprogøes Plads 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Ivar

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Fest, Farver og Grøn energi d. 10. oktober 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Fest, Farver og Grøn energi d. 10. oktober 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 7 2009 Fest, Farver og Grøn energi d. 10. oktober 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Ivar Huitfeldtsvej

Læs mere

Krystalnat, 9. november 2010 Foto: Bjarne Speth Hansen

Krystalnat, 9. november 2010 Foto: Bjarne Speth Hansen Krystalnat, 9. november 2010 Foto: Bjarne Speth Hansen 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Primulavej 37, 3. th. Tlf. 20 68 97 23 andreas-l.a@webspeed.dk Kasserer Frank Jensen Haugstedsgade

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Foto: Bjarne Speth Hansen

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Foto: Bjarne Speth Hansen Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Foto: Bjarne Speth Hansen Nr. 2-2011 BESTYRELSEN Kontaktperson Anna Rytter Reventlowsvej 54, st. tv. 5000 Odense C Tlf. 26 28 11 77 annarytter@hotmail.com Kasserer

Læs mere

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Krystalnat 9. november Foto: Bjarne Speth Hansen

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense. Krystalnat 9. november Foto: Bjarne Speth Hansen Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Krystalnat 9. november Foto: Bjarne Speth Hansen Nr. 6-2011 BESTYRELSEN Kontaktpersoner: Ingelise Bech Hansen Fredensgade 26 5000 Odense C Tlf. 61 79 49 19

Læs mere

-POSTEN. Det er grønt, det er godt, det er gade-ballade! 7. november 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen

-POSTEN. Det er grønt, det er godt, det er gade-ballade! 7. november 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 8 2009 Det er grønt, det er godt, det er gade-ballade! 7. november 2009 Foto: Bjarne Speth Hansen 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014

Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Spørgeskemaundersøgelse om EU-parlamentsvalget 2014 Om undersøgelsen Artiklen er skrevet på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse, som Enhedslisten har fået foretaget af analysebureauet &Tal. Ønsket er

Læs mere

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel.

FORMÅL GENERALFORSAMLING. 4a Bestyrelsen indkalder til ordinær generalforsamling i januar kvartal med mindst 1 måneds varsel. Vedtægter for SOCIALISTISK FOLKEPARTI HOLSTEBRO PARTIFORENING FORMÅL 1 Foreningens navn er Socialistisk Folkeparti Holstebro partiforening. Partiforeningen er hjemmehørende i og dækker geografisk Holstebro

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. World Against War demonstration, 15. marts 2008, Flakhaven

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. World Against War demonstration, 15. marts 2008, Flakhaven -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 1 3 2008 World Against War demonstration, 15. marts 2008, Flakhaven 2 BESTYRELSEN UDVALG / GRUPPER REGION SYDDANMARK Kontaktperson Ingelise Bech

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Enhedslisten er klar til valg!

-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense. Enhedslisten er klar til valg! -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 1 3 2009 Enhedslisten er klar til valg! Enhedslisten vil fortsat stå forrest i kampen, når det gælder genopretning af velfærden og serviceniveauet

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2010

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2010 Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2010 2 BESTYRELSEN Kontaktperson Andreas Lund Andersen Primulavej 37, 3. th. Tlf. 20 68 97 23 andreas-l.a@webspeed.dk Kasserer Frank Jensen Haugstedsgade

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

Ø- posten, september 2015

Ø- posten, september 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten 1 Træffetid og telefontid 1 Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland d. 23. august 2 Aalborg Øst dagen 3 Medlemsmøder i Aalborg 4 Ny mødestruktur i Aalborg 4 Kalender

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 3-2012

Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 3-2012 Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 3-2012 Foto: Carl Flemming Schultz BESTYRELSEN Kontaktpersoner: Ingelise Bech Hansen Fredensgade 26 5000 Odense C Tlf. 61 79 49 19 fredensgade21@galnet.dk

Læs mere

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2012

Ø-POSTEN. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2012 Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 5-2012 BESTYRELSEN Kontaktpersoner: Ingelise Bech Hansen Fredensgade 26 5000 Odense C Tlf. 61 79 49 19 fredensgade21@galnet.dk Jens Andersen Frederiksgade

Læs mere

Ø- posten, november 2014

Ø- posten, november 2014 Ø- posten, november 01 Indholdsfortegnelse: Det sker: - Offentligt møde i Frederikshavn om ytringsfrihed - Trafikpolitisk seminar for Enhedslisten Nordjylland - Intromøde, fællesspisning og valgkamp m.

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Enhedslisten - Odsherred. 10 år i Odsherred

Enhedslisten - Odsherred. 10 år i Odsherred Enhedslisten - Odsherred 10 år i Odsherred 2002-2012 Enhedslisten - 10 år i Odsherred Dette forår har Enhedslistens afdeling i Odsherred eksisteret i 10 år. Oprettelse I januar 2002 godkendte Enhedslistens

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg - Fanø, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg - Fanø. stk. 2 Foreningen har

Læs mere

-POSTEN. Medlemsmøde om klimakampagnen. 18. marts kl. 19.30 i Huset, Absalonsgade 26. Læs mere på side 14. Foto: ISTOCK

-POSTEN. Medlemsmøde om klimakampagnen. 18. marts kl. 19.30 i Huset, Absalonsgade 26. Læs mere på side 14. Foto: ISTOCK -POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten de rød-grønne i Odense 1 2 2009 Medlemsmøde om klimakampagnen 18. marts kl. 19.30 i Huset, Absalonsgade 26 Læs mere på side 14 Foto: ISTOCK 2 BESTYRELSEN Kontaktperson

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Ø-POSTEN. 1. maj i Odense 2014. Foto: Carl Flemming Schultz. Nytårskur Foto: Erik Kempf. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr.

Ø-POSTEN. 1. maj i Odense 2014. Foto: Carl Flemming Schultz. Nytårskur Foto: Erik Kempf. Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. Ø-POSTEN Medlemsblad for Enhedslisten Odense Nr. 1-2015 1. maj i Odense 2014 Nytårskur Foto: Erik Kempf Foto: Carl Flemming Schultz 2 Kontaktperson: Ingelise Bech Hansen Tlf. 61 79 49 19 ingelisebechhansen@gmail.com

Læs mere

Ø- posten, oktober 2014

Ø- posten, oktober 2014 Indholdsfortegnelse Kort Nyt: Det sker: - Byvandring i Aalborg med Knud Knudsen - Trafikpolitisk seminar for Enhedslisten Nordjylland - Medlemsmøde med Gode Penge - Intromøde, fællesspisning og valgkamp

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Fyn Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn dækker de fynske kommuner,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Tilstede var 24. medlemmer 1. Valg af dirigent: Tove Larsen modtog valg. 2. Godkendelse af dagsorden samt valg af referent og stemmetæller: Alice Andersen

Læs mere

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 1 Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Indledning Enhedslisten- Københavns årsplan beskriver både tilbagevendende og nye arrangementer, som Københavnsbestyrelsen

Læs mere

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg.

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. stk. 2 Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Møder i Enhedslisten Nordjylland: - Møde i fagligt netværk 5 - Årsmødedebat i Nordjylland 5 - Sundhedsseminar 5 Torsdagscafe 5

Møder i Enhedslisten Nordjylland: - Møde i fagligt netværk 5 - Årsmødedebat i Nordjylland 5 - Sundhedsseminar 5 Torsdagscafe 5 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 Sydeuropa rykker til venstre hvad gør Danmark? 2 Demonstration imod Skiftergas i Nørresundby/Aalborg 3 Indkaldelse til Generalforsamling I Enhedslisten

Læs mere

Regeringens politik (november 2006)

Regeringens politik (november 2006) Ugens Gallup, nr., Side / Nu kommer der nogle spørgsmål om regeringens politik. Jeg vil bede dig fortælle, om du generelt er enig eller uenig i regeringens politik på enkelte områder. Man kan svare helt

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Fyn Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Fyn Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Fyn dækker de fynske kommuner,

Læs mere

Nordvest. Bestyrelsens beretning for 2011

Nordvest. Bestyrelsens beretning for 2011 Nordvest Bestyrelsens beretning for 2011 Folketingsvalget 2011 2011 har været et fantastisk år for Enhedslisten både på landsplan og lokalt her i Nordvest. Det mest glædelige er, at vi ved folketingsvalget

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO

MEDLEMSBLAD FOR ENHEDSLISTEN NØRREBRO Indhold Næste afdelingsmøde Næste medlemsmøde 2 Sundhedskampagnen 3 Repræsentantskabsmøde i regionen 3 Valgkampen nærmer sig - måske Fodbold starter igen 5 4 Torsdag d. 21. juni Mandag kl. d. 19.30 20.

Læs mere

Ø- posten, januar 2017

Ø- posten, januar 2017 Indholdsfortegnelse: Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland 2 Nytårskur i Enhedslisten 3 Medlemsmøde: Et alternativ til konkurrencestaten 4 Medlemsmøde om Europol 4 Vinterfest lys i mørket 5 Kalender

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Onsdag den 21. maj 2014 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Referat arbejdsudvalgets temadag

Referat arbejdsudvalgets temadag Referat arbejdsudvalgets temadag fredag den 29. til lørdag den 30. januar 2016, Christiansminde, Svendborg Indbudte Mødt Afbud Ej Mødt Regionsformand, Niels Ole Beck Regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem,

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Midt- og Vestjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

Ø-posten, december 2015

Ø-posten, december 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Telefontid 1 Valgfest - Retsforbeholdet 1 Medlemsmøde og Nytårskur i Enhedslisten Aalborg 2 Udvidet bestyrelsesseminar 3 Skolingslørdag, lørdag d. 23. januar 4 Kalender

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Midt- og Vestjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Indkaldelse til årsmøde og den 11. ordinære generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Midt- og Vestjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Midt- og Vestjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Lyngallup om Lars Løkke Rasmussen og efterløn. Dato: 3. januar 2011

Lyngallup om Lars Løkke Rasmussen og efterløn. Dato: 3. januar 2011 Lyngallup om Lars Løkke Rasmussen og efterløn Dato: 3. januar 2011 Agenda 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om Lars Løkke Rasmussen og efterløn Dato: 3. januar 2011 TNS Gallup A/S

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Nordjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Nordjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Nordjylland har

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Syd- og Sønderjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET

MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET MÅLING: S OG V BLIVER STØRRE END DF VED EP-VALGET Kontakt: Kommunikationschef, Malte Kjems +45 23 39 56 57 mkj@thinkeuropa.dk Seniorforsker, Maja Kluger Dionigi +45 3 59 55 87 mkr@thinkeuropa.dk RESUME

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling Syd- og Sønderjylland Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling Syd- og Sønderjylland 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19.

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider Bestyrelsesmøde tirsdag 16. august 2016 Medborgerhuset Egedal kl. 19. 1 af 5 Deltagere: Benn, Lasse, Dorte L., Christian, Jacob, Jan, Annett, Kirsten, Dorte B. og Merete (referent) Afbud fra Lars Helge har sygeorlov og Suzan D. har grundet sygdom trukket sig fra sin suppleantpost.

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Statsminister Helle Thorning-Schmidts tale 1. maj 2015

Statsminister Helle Thorning-Schmidts tale 1. maj 2015 Statsminister Helle Thorning-Schmidts tale 1. maj 2015 (Det talte ord gælder talen er klausuleret indtil den påbegyndes) Kære alle sammen. Danmark er et særligt land. Vi har hinandens ryg. Solidaritet

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl. Odense, den 5. marts 2013 Kære Forældre- og skolekreds ved FCO Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Læs mere

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening

Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening Vedtægter for Odense Konservative Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Odense kommune, i daglig tale Odense Konservative Vælgerforening (OKV). Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Mødet vil finde sted: Torsdag den Kl Amager Kulturpunkt Øresundsvej 6 lokale Kbh. S

Mødet vil finde sted: Torsdag den Kl Amager Kulturpunkt Øresundsvej 6 lokale Kbh. S Medlemsmøde i maj Medlemsmødet i maj omhandler krisen i det kapitalistiske system og hvordan Enhedslisten skal agere i forhold til denne krise. I den anledning har vi inviteret de to teoristærke Enhedsliste-medlemmer

Læs mere

TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og oktober Public 56874

TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og oktober Public 56874 TNS Gallup - Public 4. Undersøgelse for FOA Fag og Arbejde Tema: Sygehuskommision, efterløn og velfærd generelt. 22. 31. oktober 2010 Public 56874 Metode Feltperiode: 22. 31. oktober 2010 Målgruppe: Repræsentativt

Læs mere

2019 LÆS I DENNE UDGAVE:

2019 LÆS I DENNE UDGAVE: V-Mail juli 209 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand Folketingsvalget et godt valg for Venstre og vores kandidat Folketingsvalget den 5. juni blev et

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre!

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! 1. december 2010 Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! Tak fordi I vil være med til at tage ansvar. Fordi I stoler. Også på udlændinge.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

d. Ordfører og dirigent

d. Ordfører og dirigent 1) Velkomst og status ved Jesper Jesper bød velkommen og meddelte, at bestyrelsen var samlet, og derudover var Lene Bengtson, Eskil Garner og Steen Madsen inviteret til at deltage, da det forventes, at

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 23. oktober 2015 kl. 15.00 På Bangs Have Pavillonen, Maribo Indbydelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster På vegne af bestyrelsen

Læs mere

Ø- posten, januar 2015

Ø- posten, januar 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø- posten Træffetid og telefontid VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) Valg m.m. Det sker: Nytårskur i Aalborg Medlemsmøde om socialpolitik i Aalborg Offentligt møde

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia

Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn. Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Generalforsamling Dansk Byggeri Fyn Torsdag den 2. oktober 2014 På Hotel Fredericia Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Fyn og Sydjylland inviteres du

Læs mere

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45 HURTIG AFTALE Dagpengeaftale ligger på den flade hånd Af Michael Bræmer @MichaelBraemer Iver Houmark Andersen @IHoumark Tirsdag den 20. oktober 2015, 05:00 Del: Der er udsigt til hurtigt at kunne lande

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent.

Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. SF Grethe Referat af generalforsamling 03.03.13 Efter velkomst og fællessang blev Jan valgt som ordstyrer og Grethe som referent. Stemmeudvalg blev nedsat Formandens beretning: Inge kommenterer den skriftlige

Læs mere

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge 37 7700 Thisted Tlf.: 97924807 mail jan.bang@os.dk Beretning for Thisted by partiforening 2010 Det sidste år har foreningen haft mange opgaver, her tænker jeg selvfølge

Læs mere

Der er desværre andre og mere alvorlige grunde til, at 1. maj er noget særligt i år.

Der er desværre andre og mere alvorlige grunde til, at 1. maj er noget særligt i år. Frank Jensen, Socialdemokratiet 1. maj 2010: Fælles front for folkeskolen Kære venner, Det er en særlig oplevelse for mig at fejre den traditionsrige 1. maj i år. Som Københavns overborgmester. Sidste

Læs mere

København Storkredsforening Alternativet. Referat virtuelt bestyrelsesmøde. Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted. Dagsorden

København Storkredsforening Alternativet. Referat virtuelt bestyrelsesmøde. Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted. Dagsorden København Storkredsforening Alternativet Referat virtuelt bestyrelsesmøde Dag og tid 24. og 25. november 2016 Sted Virtuelt på facebook og på mail Fra bestyrelsen deltog Jens, Julie, Katinka, Kathrine,

Læs mere

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.

Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland. Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12. Fælles årsmøde og generalforsamling i Dansk Byggeri Hovedstaden Dansk Byggeri Nordsjælland Torsdag den 30. oktober 2014, kl. 12.00 på KolleKolle Invitation til fælles årsmøde og generalforsamling På vegne

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år

2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Bestyrelsens beretning om Danske Kreds virke i det forløbne år Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds Generalforsamling Torsdag den 21. maj 2015 kl. 10.00 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg 4. Bestyrelsens

Læs mere

Enhedslisten de rød-grønne i Århus byråd

Enhedslisten de rød-grønne i Århus byråd Enhedslisten de rød-grønne i Århus byråd Jette Jensen, jj@byr.aarhus.dk, 2613 4253 DET TALTE ORD TÆLLER! Enhedslistens tale ved 1. behandling af budget 2012 Så står vi igen-igen med et budgetforslag fra

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere