HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND"

Transkript

1 BESTYRELSESMØDE den 19. januar januar 2016 Deltagere: Bo Rømer, René Christensen, Anders Højlund, Peter Birkelund, Peter Pico Geerdsen, Thomas Elmar, Thomas Schnoor og Bent Fabricius. 1. Møde med FCK Mødet blev aflyst på grund af sygdom. 2. Emner til beslutning. a. Godkendelse af forslag til mødedatoer. Godkendt b. Godkendelse af dagsorden til generalforsamling. Godkendt c. Jyske Bank storstævne. Stævnet indbefatter at HUI skal stille med ca. 40 personer til opstilling og nedtagning af banerne og hertil kommer salg under stævnet, hvor klubben kan få en indtjening. På en god stævnedag kan der komme op til 4000 spillere, forældre mv. Bestyrelsen besluttede at byde på afholdelse af et af stævnerne i Thomas Elmar bliver ankermand på afviklingen. 3. Emner til drøftelse a. Generalforsamling Indkomne forslag, herunder opløsning af FCØ. Der er ikke andre forslag end forslaget om opløsning af FCØ. Bestyrelsen er enig i opløsning af FCØ samarbejdet. NKF generalforsamling afholdes 4/2, hvorved deres beslutning er kendt ved næste bestyrelsesmøde den 11/2. Udkast til regnskab. Afleveret til revisor 11/1 og hentes igen 9/2. Til udkastet bemærkede kassereren, at umiddelbart var det et stort spring i prognosen fra 30/11 på til et overskud en måned senere på Forklaringen ligge dels i flere indtægter i december end forventet, en vis overbudgettering i prognosen for omkostningerne generelt og udskydning af omkostninger til januar. Udkast til budget Indledende drøftelser gennemført. Tages op på næste bestyrelsesmøde. Kontingent fra 1. juli Indledende drøftelse gennemført. Tages op på næste bestyrelsesmøde, idet flere i bestyrelsen fandt at den vare, der nu leveres til medlemmerne kan godtgøre en mindre kontingentstigning. Søskenderabat blev drøftet og den udfases fremadrettet. Med baggrund i et detaljeret budget for 2016 vil bestyrelsen træffe beslutning om evt. kontingentstigninger på næste bestyrelsesmøde. b. Klubhus.

2 Bestyrelsen drøftede kort et udarbejdet procespapir og besluttede at arbejde videre i overensstemmelse med det fremlagte forslag. I mødet med lokalepolitikerne deltager, Bo Rømer, Thomas Schnoor, Peter Pico Geerdsen og Bent Fabricius c. Container på Stadion. Opstilling af container på den modsatte side af tilskuerrækkerne, kan gøres for Hertil kommer et mindre trætårn til optagelser. Tanken er at HUIs Venner overtager salg på stadion, således Piraterne alene håndterer opstilling af Piratindgang og optagelse af hjemme-og udebanekampe. Herudover drøftede bestyrelsen opsætning af reklamer kontra optagelse, idet alle skilte vender ud mod tilskuerne, hvilket betyder, at de ikke fremadrettet kommer med på optagelserne. Hvorvidt skiltene skal vendes eller forblive vendt ud mod publikum blev ikke endeligt besluttet. Bent Fabricius vender containeren med Svend Erik Søegaard og evt. Søren Nabe på næste Idrætsrådsmøde. d. Klubudvikling. I fortsættelse af bestyrelsens beslutning på december mødet har kassereren drøftet det videre arbejde med foreningskonsulent Charlotte Skovmand, DGI. Hun anbefaler at man forinden igangsættelse af første fase gennemfører en temperaturmåling af klubben gennem foreningstesten, der er et værktøj (digitalt) til dialog og afklaring, der hjælper os med at definere, hvor vi er i dag, og hvor vi gerne vil hen i fremtiden. Testen (pointgivning 1-10) kommer omkring alle felter (8 hovedområder) af foreningen. Testen kan gennemføres individuelt (digitalt) eller i et møde, hvor man samlet diskuterer hvorledes pointgivningen skal falde. I betragtning af at foreningstesten skal føres videre i et udviklingsforløb, vil det være en fordel at foreningstesten gennemføres på et møde af et par timers varighed primo marts. Herved får den kreds, der skal gennemføre udviklingsforløbet en fælles platform at arbejde ud fra. Bestyrelsen besluttede, at gennemføre foreningstesten individuelt og efterfølgende drøfte den samlede besvarelse. I foreningstesten indgår bestyrelsen og herudover inviteres Charlotte Alexandra Petersen, Thomas Elmar og Carsten Dohm E. Flygtninge HUI deltog 25. november i et møde med kommunen, hvor politikere og foreninger drøftede integration af flygtninge. I fortsættelse af mødet er foreningerne nu inviteret til møde den 4. februar, hvor der arbejdes videre med foreningernes muligheder for at bidrage til integration af flygtninge i Hørsholm Kommune. Thomas Schnoor deltager på vegne af HUI fodbold F. Kurser Bestyrelsen drøftede kurser i Udover 2-3 C-licenskurser afholdes tillige et B1-kursus i HUI med 14 deltagere.

3 e. Besparelser i Idrætsparken I fortsættelse af drøftelserne på seneste bestyrelsesmøde er planerne om besparelser på Idrætsparkens grønne arealer nu blevet konkretiseret., Indledningsvis ville man spare på snerydning af kunststofbanerne, men det er da heldigvis taget af bordet. Besparelserne skal findes i nedenstående oversigt: Fodbold skolen. Det er stadig den vindende entreprenør der skal etablere afmærkning af brandveje, placering af brandskilte og brandspande jf. plan fra Hørsholm Kommune. De skal også slå græs om morgenen et afsnit af gangen før spillestart. Endvidere skal de fredag fra kl. 13 oprydde brandskilte og brandspande. Klubberne skal så selv opsætte affaldskurve, 2 grill og paller dertil. Samt hente borde og stole og stille dem op. De skal også samle affald op og smide det i Idrætsparkens container, samt rydde op fredag mht. affaldskurve, grill og møbler. På opvisningsbanen skal klubberne fremover selv sætte mål og flag op til kampe Hyppigheden af opsamling af affald sættes ned og klubberne gøres opmærksom på, at de har et ansvar for at nedsætte affaldsmængderne på arealerne Tømning af affaldsspande nedreguleres Fejning af spillerbokse udføres af klubberne selv. Det bemærkes, at oprindeligt ville besparelserne blive udmøntet i en dialog med brugerne. Det er så ikke sket! Dernæst bemærkes, at opsplitningen af Idrætsparken mellem to centerområder har betydet, at udendørsidrætterne rammes to gange, idet de udsættes for besparelser fra begge centerområder. 4. Emner til orientering a. Barcelona camp. HUI har fået oplyst, at der ikke pt. kan fremskaffes trænere fra Barcelona, hvorfor planerne er sat på hold. b. Møde med DBU ang. T-licens. Mødet med de to repræsentanter fra DBU var konstruktive. På mødet blev drøftet status for HUI High Performance, hvilket forhåbentligt bidrog til at afklare den primære tilbageholdenhed til at meddele HUI en T-licens, at projektet måske var for skrøbeligt og ikke ville holde på den lange bane. Herudover drøftedes to konkrete forhold, der skulle forbedres i næste ansøgning; lysmåling med betydeligt flere målinger samt en forbedret beskrivelse af scouting. c. SBU delegeretmøde 9/1. På vegne af HUI deltog Thomas Elmar i mødet. Det helt essentielle på mødet var afstemning om turneringsstruktur. På mødet tilbage i januar 2015 blev turneringsstrukturen vendt fra en sommer til sommer turnering til en kalenderturnering, idet dog hold i Sjællandsserien og højere samt hold i fællesturneringerne (fx vort U19-1 hold) fortsat spiller sommer til sommer turnering. Koblingen mellem de to turneringsformer ville ikke mindst for klubber, der deltog både i

4 sommer til sommer og kalenderturnering frembyde en række problemstillinger, hvorfor tre større klubber havde fremsat forslag om at vende tilbage til en sommer til sommer turnering for alle hold i SBU turneringer snarest muligt. Forslaget blev vedtaget og træder i kraft for efterårsturnering i d. Møde med NIKE og Sport Direct for fastlæggelse af HUI beklædning (kampdragt og træningstøj). Nike skifter ud i deres sortiment, hvert tredje år, hvorfor der blev afholdt et møde for at fastlægge, hvad HUI vil bruge som de officielle produkter fremadrettet. HUI kampdragt er fortsat den røde trøje, røde strømper medens bukser bliver en mørkere blå end hidtil. Hjemmebanedragten bliver de samme blå bukser, mørkeblå trøje samt røde eller blå strømper. Herudover blev fastlagt en officiel træningspakke til holdende, som enten kan købes af spillerne eller sponseres. Afsluttende drøftedes beklædning til trænere. e. Økonomi Støtte på kr. 800 fra DGI inklusionspulje til delvis dækning af medlems kontingent i Kr bevilget af Paula & Axel Nissens legat til indkøb af materialer samt uddannelse af trænere. Udsendt kontingentopkrævninger for 1. halvår 2016 på Mangler udsendelse for seniorafdelingen og for årgang f. Åben hal/familie i bevægelse. Projektet, som er født som idé i kommunens administration er opgivet, da der ikke er politisk vilje i Børne- og Skoleudvalget til at gå videre med planen. Tanken var at åbne en hal nogle timer en gang om måneden for de børn, der ikke er aktive i foreningslivet. Foreningerne skulle på skift fungere som instruktører. g. Klubliv Klubliv er et projekt om minisponsorater, hvor tanken er, at hver gang et medlem handler i en tilknyttet forretning vil en meget lille andel af købet blive overført til klubbens konto. Klubliv er landsdækkende, men har haft det problem, at det har været svært at sælge tanken til forretningerne, så længe antallet af Dankort tilknyttet ordningen har været begrænset. Omvendt er det svært at sælge tanken til medlemmerne, når kun relativt få forretninger er tilknyttet ordningen. Senest har DGI trukket sig ud af projektet, hvorfor projektet forventeligt standses. I HUI var det tanken at gå ud i en massiv kampagne for at få medlemmerne med familie etc til at tilslutte deres Dankort. Kampagnen opgives nu. 5. Eventuelt Thomas Elmar orienterede kort om opstart af specifiktræning for årg. 2007, 08 og 09. Sidstnævnte to årgange kan hver kun rumme maksimalt 8 spillere, da den enkelte spiller fordrer en større fokus fra trænerne. Mikroskolen afholdes 30/4 1/5.

5 Episode med forælder med to børn, der spadserede direkte gennem et træningsområde uden at tage sig af en venlig henstilling om at gå uden om. Handlingen inkl. efterfølgende sprogbrug og skubben til træner ligger så langt fra klubbens værdier, som overhovedet tænkes kan. Forælderen gav efterfølgende en undskyldning til træner og til de drenge, hvis træning der blev generet. Sagen er således afklaret ude lokalt og hverken træneren eller bestyrelsen finder det nødvendigt at foretage sig yderligt. Af bestyrelsens drøftelse af episoden trådte tydeligt frem, at en sådan handling er uforenelig med klubbens værdier og ved gentagelse vil forældre + børn blive ekskluderet fra klubben. 6. Aktionspunkter fra tidligere bestyrelsesmøder. Sponsorarbejdet. Indkaldelse af interessenter til møde herom. Peter Birkelund. Samarbejde med Brøndby IF og FCK. Samarbejdsaftale? Næste møde Torsdag den 11. februar kl (godkendt) Onsdag den 24. februar kl (generalforsamling) Tirsdag den 8. marts kl (godkendt) Tirsdag den 5. april kl.1900 (godkendt) Tirsdag den 10. maj kl (godkendt) Tirsdag den 21. juni kl (godkendt) Referent Bent Fabricius

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 28. februar kl

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 28. februar kl HUI Fodbold Generalforsamling 2018 Onsdag 28. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden og Bestyrelsen aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren

Læs mere

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 22. februar kl

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 22. februar kl HUI Fodbold Generalforsamling 2017 Onsdag 22. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden og Bestyrelsen aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND BESTYRELSESMØDE den 26. maj 2016 11. juni 2016 Deltagere: Bo Rømer, René Christensen, Anders Højlund, Peter Birkelund, Peter Pico Gerdsen, Thomas Schnoor og Bent Fabricius. I punkt 1 deltog tillige Thomas

Læs mere

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2012. onsdag, den 22. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2012 onsdag, den 22. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden (Bestyrelsen) aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

FODBOLDAFDELINGEN 8. april 2013. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE den 8. april 2013

FODBOLDAFDELINGEN 8. april 2013. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE den 8. april 2013 FODBOLDAFDELINGEN 8. april 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE den 8. april 2013 Deltagere: Bo Rømer Ottenheim, Bent Fabricius, Anders Højlund, Peter Pico Geerdsen og Peter Hjorth Dagsorden: 1. Siden sidst

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND BESTYRELSESMØDE den 21.november 2016 26- november2016 Deltagere: Bo Rømer, Anders Højlund, Peter Birkelund, Thomas Schnoor og Bent Fabricius. 1. Sportslige/administrative emner ved Thomas Elmar Mindre

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND Fodboldafdelingen 14. april 2016 REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN den 24. februar 2016 Uddrag af referat 1. I generalforsamlingen deltog 21 personer. 2. Dagsorden: Formanden aflægger beretning. Kassereren

Læs mere

HUI Generalforsamling 2013. onsdag, den 20. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2013. onsdag, den 20. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2013 onsdag, den 20. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden og Bestyrelsen aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007

Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Formøde, Roskilde Roklub Den 2. maj 2007 Deltagere fra bestyrelsen: Bent Jørgensen, Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Tine Christensen, Peter Steffensen (suppleant), Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Arkivudvalget:

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND Fodboldafdelingen 28. marts 2018 REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN den 28. februar 2018 1. I generalforsamlingen deltog 9 personer. 2. Dagsorden: Formanden aflægger beretning. Kassereren fremlægger afdelingens

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND 10. april 2018 BESTYRELSESMØDE den 10. april 2018 Deltagere: Bo Rømer, Susanne Duckert, Anders Højlund, Thomas Schnoor og Bent Fabricius. Herudover deltog Claus Hansen fra 2009 årgangen som associeret

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND Fodboldafdelingen 2. maj 2015 REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN den 26. februar 2015 Uddrag af referat 1. I generalforsamlingen deltog 21 personer. 2. Dagsorden: Formanden aflægger beretning. Kassereren

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

HUI Generalforsamling 2015. Torsdag, 26. februar kl. 19.30

HUI Generalforsamling 2015. Torsdag, 26. februar kl. 19.30 HUI Generalforsamling 2015 Torsdag, 26. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden og Bestyrelsen aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren fremlægger

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND

HØRSHOLM-USSERØD IDRÆTSKLUB UNDER DANMARKS IDRÆTSFORBUND Fodboldafdelingen 30. marts 2017 REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN den 22. februar 2017 1. I generalforsamlingen deltog 14 personer. 2. Dagsorden: Formanden aflægger beretning. Kassereren fremlægger afdelingens

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Vedtægter for BSG. 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for BSG. 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for BSG 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Brøndby Strands Gymnastikforening, normalt forkortet til BSG. Foreningen er stiftet den 9. januar 1962. Foreningens hjemsted er Brøndby

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING

VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING VEDTÆGTER FOR GRENAA IDRÆTSFORENING S FODBOLDAFDELING STIFTET 1905 Opdateret september 2015 1 Stk. 1. Foreningens navn er: Grenaa Idrætsforening, Fodboldafdeling (GIF) og foreningens hjemsted er Grenaa.

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

VIKING FODBOLD VEDTÆGTER

VIKING FODBOLD VEDTÆGTER VIKING FODBOLD VEDTÆGTER 24-02-2010 VEDTÆGTER Viking Fodbold Indholdsfortegnelse 1 Klubbens navn og hjemsted... 3 2 Klubbens formål... 3 3 Klubbens ledelse og kompetence... 3 4 Medlemmer, rettigheder,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 6. maj 2015 kl. 18.45 i Cafe Tilstedeværende: Kirsten,,, Stig, Peshko, Henrik,. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 19. april 2012 kl i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret Karl Erik fra Grøn gruppe under Svenstrup Samråd til bl.a. at fortælle

Læs mere

Klubbens vedtægter. Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre.

Klubbens vedtægter. Fodboldafdelingen optager aktive og passive medlemmer i alle aldre. Klubbens vedtægter Klubbens vedtægter 1 Afdelingen Fodboldafdelingen er stiftet den 26. maj 1914 og er en afdeling under Karlslunde Idræts Forening og er underlagt dennes vedtægter og bestemmelser. Fodboldafdelingen

Læs mere

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 24. februar kl

HUI Fodbold Generalforsamling Onsdag 24. februar kl HUI Fodbold Generalforsamling 2016 Onsdag 24. februar kl. 19.30 Dagsorden 1. Formanden og Bestyrelsen aflægger beretning. 2. a. Kassereren fremlægger afdelingens regnskab til godkendelse. b. Kassereren

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB

Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Referat Bestyrelsesmøde HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: H. Andersen Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: Mandag den 6. juni 2016 kl 18:45 Tilstedeværende:, Lau, Stig, Henrik, Walid, Peskho og Frank

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012

Vedtægter for Tåstrup Gymnastik forening. Pr. Februar 2012 for Tåstrup Gymnastik forening Pr. Februar 2012 Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er, og dens hjemsted er Høje Taastrup Kommune. 2 Formål. Foreningens formål er, at udbrede kendskabet og

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 03. juni 2004 kl. 17.00 i mødelokalet i administrationen, Gladsaxevej 200. Efter mødet serveres en let anretning i Restaurant Bolden.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt)

Referat af bestyrelsesmøde (Eksternt) Referat af bestyrelsesmøde (ksternt) Dato: 01-09-2014 Deltagere: Poul rik Lykke Henrik Pilgaard Torben Alex Nielsen Trine Jensen Jens Munk Nielsen Lindy Thorup Peter Kjær Kopi: Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk.

Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. Vedtægter for Outpost esport 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Outpost esport Sydvest, og har hjemsted på Mellemgade 15, 6780 Skærbæk. 2. Formålsparagraf Stk. 1: Outpost esport Sydvest er en forening

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC

Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC Vedtægter for Copenhagen Tomahawks AFC 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn Copenhagen Tomahawks AFC. Stk. 2. Foreningen er stiftet den 30. oktober 2002. Stk. 3. Foreningens hjemsted er Københavns

Læs mere

SSP Samrådets vedtægter

SSP Samrådets vedtægter Gældende vedtægter SSP Samrådets vedtægter Forslag til ændringer 1. NAVN. Foreningens navn er SSP-Samrådet. Foreningens navn er SSP-Samrådet. 2. FORMÅL. At være kontaktorgan mellem medlemmerne. At holde

Læs mere

Mødereferat. Referat: IDRÆTSRÅDET. Rungsted Roklubs klubhus. Dato: Den 7. oktober 2015 kl. 19.30. Deltagere:

Mødereferat. Referat: IDRÆTSRÅDET. Rungsted Roklubs klubhus. Dato: Den 7. oktober 2015 kl. 19.30. Deltagere: Mødereferat Sted: Rungsted Roklubs klubhus Dato: Den 7. oktober 2015 kl. 19.30 Deltagere: Jørgen Stig Nielsen, Niels Ryhding Pedersen, Michael Esmann, Bent Fabricius, Per Sander, Jan Hove, Mette Eickhoff,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014

DANSKE FODBOLDDOMMERE MØDEREFERAT. danskefodbolddommere.dk. København, 03. februar 2014 MØDEREFERAT København, 03. februar 2014 Den 3.februar 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU. Mødet blev afholdt på Hellerup Skole. Følgende deltog i mødet: Per Buttenschøn (formand) Tore

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere