KABE 2017: VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE! AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV CHARLOTTE PERRELLI:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KABE 2017: VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE! AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV CHARLOTTE PERRELLI:"

Transkript

1 Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Nr. 1/2017 Nyheder 2017 CHARLOTTE PERRELLI: AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV KABE MA DE IN SWEDEN KABE 2017: VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE!

2 LUFTTELT CARINA Det hidtil mest avancerede lufttelt fra Westfield. Dette telt er det perfekte match til dem der ønsker mere af det hele; utroligt mængde af plads, intelligent design og funktioner der gør dette telt til et perfekt telt. Carina teltet fås i to størrelser, 350 cm. og 420 cm. Det nye og revolutionerende AAS system, gør det muligt, at pumpe stængerne op fra én ventil. AAS er tilvalg, og kan tilkøbes og monteres som ekstra udstyr fra 1.499,- LUFT I TELTET? Skift dit gamle fortelt ud med et smart nyt lufttelt fra Westfield. De er lette at stille op med de smarte luftstænger og er fremstillet i det nye yderst holdbare HydroTech. Du finder den nærmeste forhandler på lufttelt.dk. fra 7.199,- fordele: Uafhængige ventiler for oppumpning. 3 -lags forstærkede luftkanaler Trykpuder med stænger til bagvæg Barduner med refleks Skylight vinduer 2 sidedøre med myggenet 3 frontdøre med myggenet Indbygget ventilation Mulighed for mørklægning Pumpe Trippel lags luftkanal LUFTTELT GEMINI Fortelt på 390 cm i klassisk let-vægts facon. Fremstillet af HydroTech SL og med det seneste Westfield Air Erect System. En bestseller i 2015, som i 2016 opdateres i design og kvalitet. Takket være det nye Air Erect System bliver teltet pumpet op i løbet af kort tid, det sikre en kort opsætning og nedtagning. Gemini giver masser af plads til familien. De fem mulige døre sikrer optimale udluftningsmuligheder. Alle døre i front er med panorama vinduer, og udstyret med afblænding. Materialet er letvægts Hydrotech med UV beskyttelse og opfylder alle behov til et letvægtsfortelt. Vejl pris: 4.799,- Find din nærmeste forhandler på:

3 Indhold AUG/SEPT 2016 FØLG MED OS 05 Rejseguide KABE Husvagnars nye adm. dir., Peter Carenborn, om det sidste nye der sker hos KABE NYHEDER KABE 2017 Velkommen til model-året 2017 hvor du kan opdage endnu flere spændende nyheder! 10 KABE Campingvogn Vores stærkeste modelprogram nogensinde 12 KABE Smart D Royal, Hacienda og Imperial bliver udstyret med Smart D 14 Designændringer 16 Cinderella miljøtoilet KABE lancerer et helt nyt tilvalg 17 KABE Smart D Remote Systemet 18 KABE Autocamper Endnu flere modeller! VI OG VORES KABE 24 Charlotte Perrelli: Autocamperen fra KABE leverer afkobling i et krævende turnéliv 26 Anders Eriksson: Mine KABE-campingvogne har fået lov til at bekende kulør 30 Fuel Young Passion De satser på en professionel karriere REJSER 28 KABE og Alde i fælles USAsatsning BESØG 32 INTERCAMP; KABE har et veletableret og godt ry på det danske marked 34 KABE Transport AB: Per og hans medarbejdere leverer din KABE ANDET 07 Sigtekornet indstillet på øget eksport Der er fuld fart på hos KABE 31 KABE Smart Climate System KABEs uovertrufne helårs-egenskaber er en kombination af varme, ventilation og isolering 38 KABE fylder 60 år Kom, og vær med til at fejre det sammen med os 39 KABE-forhandlere Du kan altid finde en af vores KABE-forhandlere i nærheden af dig KABE NR

4 wecamp Handy opbevaringsskab til forteltet med tre hylder og fast topplade, 499,- wecamp Trækvognen Convoy er ideel til strand- og skovture. Samtidig er den nem at klappe sammen og fylder minimalt, 699,- Lækker grill fra Cadac med utallige anvendelsesmuligheder ALT TIL CAMPING! Gasgrillen Carri Chef 2 er en alsidig grill til camping og fritid. Leveres med to typer grillplader samt grydestander. Andre typer grillplader fås som tilbehør, 2.299,- Ikke kun til camping! - Også super flot på terrassen om sommeren. Opsigtsvækkende design fra Jacob Jensen. Positionsstol med sortlakeret stel 1.399,- Fodstøtte kan tilkøbes til 499,- så man opnår den ideelle hvilestol 4 KABE NR Find din nærmeste forhandler på:

5 Ledere VI FEJRER JUBILÆUMSÅRET 2017 MED ET FANTASTISK MODELPROGRAM Skikongen Petter Northug, Enduro-mesteren Anders Eriksson, sangstjernen Charlotte Perrelli og de unge karting-talenter i Team Fuel Young Passion har en hel del til fælles. De er vindere, som arbejder hårdt for at nå deres mål, og de ved, hvad der kræves for at lykkes. De har også fundet ud af, hvordan KABE kan hjælpe dem med at finde balancen i en tilværelse, der er præget af træning, konkurrencer, rejser og turnéliv. For at kunne præstere på topniveau kræves det blandt andet, at man sover godt og spiser rigtigt. I campingvognen har jeg min egen seng og alt det andet, jeg har brug for. Det er meget vigtigt og kan aldrig sidestilles med at bo på hotel, forklarer den mangedobbelte verdensmester i Enduro, Anders Eriksson. Med en solid kvalitet, innovative løsninger og et smart design har KABE opbygget en unik position som svensk producent af campingvogne og autocampere. I dag har vi vores eget teknikcenter i tilknytning til produktionen i Tenhult, hvor vi løbende udvikler nye idéer, som kan gøre dit KABE-liv endnu nemmere og bekvemmere. Til næste år fylder KABE 60 år. Det fejrer vi med et fantastisk modelprogram med mange spændende nyheder, som du kan læse mere om på de efterfølgende sider. Vi ser frem til jubilæumsåret 2017 og håber, at du vil være med til at fejre det sammen med os! Den ene dag er autocamperen min luksuriøse kunstnergarderobe, hvor jeg forbereder mig til aftenens show. Den næste dag stiller vi havemøblerne og grillen ud og lever et almindeligt campingliv med familien. Vidunderligt!, siger sangerinden og musicalstjernen Charlotte Perrelli. Du skaber selv det KABE-liv, som du vil have, og for de allerfleste af os plejer det at være forbundet med ferie og herlig afslapning. Sådan har det været lige siden Kurt Blomqvist byggede den første campingvogn i Tenhult i Småland for snart 60 år siden og dermed lagde grundstenen til det, der skulle blive til det så succesrige KABE. Peter Carenborn adm. dir. KABE Husvagnar AB Følg Kabe på Facebook og Instagram! Her finder du nyheder, fotos og kommentarer til store og små i KABE s verden. KABE NR

6 Få vognen på plads med Enduro Kan anvendes til både enkeltog dobbeltakslede vogne Med ECO II moveren fra ENDURO får du hurtigt din campingvogn på plads. Den har automatisk tilkobling af rullen. Den koster 9.999,- ekskl montering F Å CAMPINVOGNEN P Å PLADS I EN HÅNDEVENDING! Den mest effektive mover til campingvogne PREMIUM moveren fra ENDURO gør det let at flytte din campingvogn. Den har automatisk tilkobling af rullen og koster ,- ekskl montering AutoSteady sætter alle dine fire støtteben på campingvogn solidt ned på jorden. Med den medfølgende fjernbetjening kan du sætte støttebenene ned et af gangen, eller holde autoknappen nede et øjeblik og alle fire støtteben vil køre ned automatisk, 7.999,- Kan erstatte batteriet i din campingvogn, Mover batteri inklusiv lader. Det vejer 3,5 kg og koster 2.699,- PRO moveren fra ENDURO er en ekstra stærk kvalitets mover til din campingvogn 9.999,- ekskl montering 6 KABE NR Find din nærmeste forhandler på:

7 SIGTEKORNET INDSTILLET PÅ ØGET EKSPORT Nyansættelser og øget produktionstempo på fabrikken. Der er fuld fart på hos KABE, og alt tyder på at forårets positive salgstal vil blive efterfulgt af et mindst lige så succesrigt efterår. Nu præsenterer vi KABE 2017 og fornemmer allerede at der er en rekordstor interesse for vores nye modeller. NYT KABE 2017 Hvis vi ser på årgang 2016 er salget af KABEs autocampere steget med 43 procent. Hvilket er meget flot! Campingvognene har en stigning i salget på 21-procent, og det er også flot, konstaterer salgschef Joakim Karlsson. Den generelle trend viser at der bliver flere og flere autocampere, og at antallet af overnatninger på campingpladserne stiger. Mange vil kunne benytte deres autocamper eller campingvogn hele året rundt, og Joakim tror, at det er en vigtig grund til at, det går så godt for KABE. KABEs overlegne helårs-egenskaber i kombination med den fantastiske komfort gør, at du aldrig behøver at føle dig begrænset i din brug af autocamperen eller campingvognen, uanset vejr og vind. Det giver en fantastisk frihed og skaber naturligvis også tryghed i et skandinavisk klima. Helintegreret Classic I løbet af de seneste år er KABEs udvalg blevet bredere, og der findes i dag fire forskellige modelserier af autocampere og fem forskellige campingvognsserier. Foruden alle de varierende størrelser er der endvidere mange forskellige planløsninger og tilvalgsmuligheder. I 2017 bliver modelprogrammet endnu stærkere. Der lanceres blandt andet en helt ny helintegreret autocamper i Classic-serien. Classic er KABEs populære grundmodel, med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end de øvrige autocampere. Men med ægte KABE-kvalitet hele vejen igennem. Jeg tror at, den nye Classic i740 vil blive meget populær på markedet, siger Joakim. Stærkt varemærke På campingvognssiden får de unge familier endnu en veldisponeret børneværelsesvogn at vælge imellem, når den nye Classic 780 gør sin entré. Til alle med interesse for madlavning venter der en luksuriøs Royal 630 eller premiumvognen Imperial med KABEs nye rummelige køkken i den forreste del, hvor bordpladsen minder om dit køkken derhjemme. I øjeblikket præsenterer vi de nye modeller og alle de øvrige nyheder på messerne i Sverige, Tyskland, Schweiz, Holland, Belgien, Norge, Finland og Danmark. Vi sigter på øget eksport. KABE er allerede et meget stærkt varemærke i Skandinavien og i flere andre europæiske lande, forklarer Joakim. Fuldt udstyrede Imperial Interessen for KABEs helintegrerede autocampere er stor, og Joakim fortæller at modellerne i den nye årgang har en masse interessant at byde på. Her er den nye Classic i740 på 3,5 ton, en ny helintegreret 860-model med tandemchassis, og i910 som er blevet en fuldt udstyret Imperial, med udstyr i den absolutte premiumklasse. Jeg tror, vi kan se frem til et virkelig spændende KABE-år 2017! KABE NR

8 NYT KABE 2017 VELKOMMEN TIL MODEL- ÅRET 2017 HVOR DU KAN OPDAGE ENDNU FLERE SPÆNDENDE NYHEDER! KABEs campingvogne har gennemgået flere designændringer. Eksteriøret har fået et mere kraftfuldt design på ydervæggene, og samtlige modeller er udstyret med KABEs nye distinkte og elegante formsprog med de slanke baglygter. Også interiøret er blevet opdateret. Nu fortsætter vi vores arbejde med at gøre det bekvemme KABE-liv endnu mere stilfuldt og komfortabelt. KABE NYHEDER KABE NR

9 NYT KABE 2017 KABE NR

10 NYTT KABE Classic-serien er udvidet med to nye planløsninger. Den populære 560 XL fra Ædelsten- og Royal-serien samt 780 DGDL med stor børneværelsesafdeling. Helt unik årgang 2017-model; Royal og Imperial 630 FK med et stort og indbydende køkken i vognens forende. 10 KABE NR

11 KABE CAMPINGVOGN 2017: NYT KABE 2017 VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE! KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic som er blevet børnefamiliernes store favorit, den veludstyrede Ædelsten-serie, luksuriøse Royal, rummelige Hacienda med høj komfort og virkelig store arealer samt Imperial en unik serie i den absolutte premiumklasse. Op til sæsonen 2017 præsenterer vi vores stærkeste modelprogram nogensinde med endnu flere modeller! Vi præsenterer en helt ny planløsning til Royal og Imperial. Det er en videreudvikling af vores populære 630 E-TDL, som er blevet udstyret med et stort og indbydende køkken i vognens forreste del. I Royal 630 FK er der et stort komfur med fire blus som standard, og Imperial 630 FK er udstyret med en eksklusiv induktionskogeplade. Vi ved, at der er mange KABE-ejere som interesserer sig for madlavning og holder af at tilbringe tid i campingkøkkenet. Og er man en af dem, bør man helt klart se lidt nærmere på Royal og Imperial 630 FK. I 630 FK er køkkenet placeret i vognens forende, og det betyder, at man er i direkte kontakt med vennerne udenfor. Her er plads til at arbejde og en standard som ligner køkkenet derhjemme i huset eller lejligheden, med en rigtig emhætte, fortæller Mikael Blomqvist, teknisk chef og viceadm. dir. hos KABE. Siddegruppen er maksimeret, så der er plads til mange, og den er placeret midt i vognen. Bag de to enkeltsenge er der et veludstyret badeværelse i hele vognens bredde med en separat brusekabine. Ny børneværelsesvogn KABEs Classic-serie er virkelig blevet en kanon succes, og stadig flere kundekategorier får øjnene op for den. I 2017 supplerer vi Classic-udvalget med to helt nye modeller: Rejseglade og praktiske Classic 560 XL med dobbeltseng og 780 DGDL som er en stor og bekvem børneværelsesvogn. Til trods for at Classic ikke koster mere end mange importerede vogne, er det en campingvognsserie, som er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt til en aktiv udnyttelse hele året rundt. Classic plejer at tiltale de fleste der prioriterer ægte KABE-kvalitet og vil have en fleksibel og sikker vogn til en meget konkurrencedygtig pris. Med den nye 780 DGDL har de unge familier fire forskellige veldisponerede børneværelsesvogne at vælge imellem i KABEs børnevenlige Classic-program. Vores 560-, 600-, 660- og 780-modeller varierer i størrelse og planløsning, men er alle fire udformet specielt til børnefamilier med en bekvem dobbeltseng samt et separat børneværelse med køjeseng i to eller tre etager, forklarer Mikael. I Classic 780 DGDL har børnene desuden deres egen siddegruppe med en fin hjørnesofa til hyggestunder med leg og indendørs aktiviteter. Her er også godt med opbevaringsplads til hele familien og en rummelig U-sofa med et stort bord i vognens forreste del. Den nye Classic 560 XL Også til et par på langfart eller til familien som nogle gange har medfølgende børn eller overnattende gæster, er der en interessant Classic-nyhed i Den komfortable 560-model med enkeltsenge får nu selskab af 560 XL, et alternativ med dobbeltseng bagerst i vognen. Den indvendige karosserilængde er kun 550 centimeter, men Classic 560 XL har en planløsning der udnytter vognens areal på en særdeles effektiv måde. Den U-formede siddegruppe byder på god plads til samvær og afslapning og kan naturligvis også omdannes til seng. Classic 560 XL fås i to vognbredder: 230 centimeter samt King Size-udførelsen som er 250 centimeter bred. De fleste vælger nok King Size som har en bredere seng og mere plads i vognen, mener Mikael og tilføjer at KABE var først med 250 cm brede campingvogne, hvilket nu er blevet den nye standardbredde for samtlige KABEs campingvogne. De fleste af modellerne fås også i bredden 230 cm. Royal 630 E-TDL Classic 780 DGDL Classic 560 XL FK XV2 KABE NR

12 NYTT KABE KABE Smart D En af de store nyheder i 2017 vedrører Royal, Hacienda og Imperial-serierne som nu bliver udstyret med Smart D, KABEs intelligente betjeningspanel som styrer og overvåger alle campingvognens funktioner og desuden kan opkobles til mobilen via en app. KABE har udviklet Smart D sammen med Dometic, og systemet bygger på samme principper som nutidens computerstyrede elsystemer i personbiler. KABE Smart D har hidtil kun været installeret i KABEs autocampere, men nu bliver det standard i vores Royal-, Hacienda- og Imperial-campingvogne. Ved hjælp af betjeningspanelet i Smart D kan du styre campingvognens varme, belysning, aircondition eller Air Vent. Du kan også holde tjek på spændingsniveauet i elsystemet. Systemet har alarmfunktioner, som fortæller dig når det er tid til service, eller hvis der er gået en sikring. Imperial-vognen med et nyt og endnu stærkere Innovation design. 12 KABE NR

13 NYT KABE 2017 Startskærmen på displayet viser alle funktioner til belysning og digital regulering af lysdæmper. Her vises også ude- og indetemperaturen samt klokken. Alle oplysninger og styring af varme vises på en separat side. Via digital justering hæver eller sænke du varmen. Aktuel statusinformation om niveauet for fersk- og spildevand samt batteriets kapacitet vises på en overskuelig måde. I Royal, Hacienda og Imperial er SMART-D elsystem standard. KABE NR

14 NYTT KABE KABEs CAMPINGVOGNE HAR GENNEMGÅET FLERE DESIGNÆNDRINGER Enkelt og problemfrit Det skal være enkelt og problemfrit at være KABE-ejer. Fra og med årgang 2017-modellerne bygges alle KABEs campingvogne på et chassis med selvjusterende bremser. Det indebærer at det ikke er nødvendigt at udføre justeringer ved det årlige serviceeftersyn. Interiøret til campingvognene fremstilles på vores egen snedkerafdeling på farikken i Tenhult. Vi gør os umage for at finde materialer, som er flotte og lette at vedligeholde. I 2017 præsenterer vi blandt andet en ny elegant laminatbordplade i køkkenet i alle vores vogne. Royal og Imperial er blevet udstyret med en eksklusiv højblank hvid folie på lågerne på overskabene i gruppen foran. Designændringer af interiøret En rundtur inde i de nye vogne viser flere designændringer som ud over ændringer i udseende og stil også giver praktiske fordele. Et sådant eksempel er den nye ophængningsliste under overskabene i køkkenet, med to kroge til redskaber eller måske plads til en dekorativ hvidløgsranke. Listen er en del af et fleksibelt system, som kan udvides med flere detaljer. Standard i alle vogne og autocampere bortset fra Classic. Imperial udstyres med et nyt komfur fra Thetford, som er nedfældet i bordpladen, og Royals komfur med fire blus og ovn er i en ny udførelse med en kraftig rist. I samtlige modelserier har sofaerne foran fået bløde afrundede hjørner, som giver en øget fornemmelse af plads og bidrager til en indbydende og hyggelig stemning. Den nye runde form følges op i listerne på overskabene. I alle garderober ved indgangen er der nu en knage som supplement til bøjlestangen. Dørene til toiletområdet i GLE-modellerne har fået nydesignede håndtag med magnetlås, og køkkenet er i et nyt lækkert funktionelt design. Forbedringer som viser KABEs omhu med detaljerne. Håndvasken i campingvognenes toilet er i en ny og moderne facon. Classic-serien udstyres med installerede højttalere i hjørneelementerne i den forreste del. Stribevis af tilvalg Vi har aldrig tidligere kunnet tilbyde vores kunder så mange forskellige valgmuligheder som i årgang 2017-modellerne. Udover årets nye campingvognsmodeller er der også flere smarte tilvalg som gør det nemmere for dig at finde en KABE som passer til netop dig og din familie. Classic, Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial er fem forskellige campingvognsserier med varierende udstyr som standard. De enkelte modelserier kan suppleres med en række smarte tilvalg, men i KABEs mest eksklusive vogne er der forskelligt standardudstyr, som ikke kan fås som tilvalg i de andre modelserier. En nyhed i 2017 er KABEs fordelagtige komfortpakke til campingvognene i Classic- og Ædelsten-serierne. I komfortpakken indgår et ekstra stort køle/ fryseskab, Bluetooth-stereo, udvendig serviceklap samt et stort Heki II skylight tagluge. I Ædelstens-serien indgår også nakkestøtter til siddegruppen. Mikrobølgeovn, airconditionanlæg eller et cykelstativ er eksempler på tilbehør som din forhandler altid kan hjælpe dig med at installere, når du køber en campingvogn fra KABE, og der er meget mere. I serierne Royal, Hacienda og Imperial indgår ATC, et elektronisk stabiliseringssystem, som standard. Køber du en campingvogn i Ædelsten-serien tilbyder vi ATC som et muligt tilvalg, forklarer Mikael Blomqvist, teknisk chef og viceadm. dir. hos KABE. 14 KABE NR

15 NYT KABE 2017 KABE Royal, Hacienda og Imperial får i 2017 ny hvid foliefarve på skabslågerne. Slide-out sofa i den forreste siddegruppe er standard i Imperial og fås som tilvalg i Royal og Hacienda. Royal, Hacienda og Imperial-serierne bliver udstyret med Smart D, KABEs intelligente betjeningspanel. Induktionskogepladen er smukt nedsænket i laminatbordpladen i 2017-modellen. Hjørnet på sofaen foran har fået en afrundet form. Cinderella miljøtoilet fås som tilvalg til campingvognenes TDL-modeller. GLE-modellens toilet har fået en mere massiv dør og et nyt stilrent håndtag med magnetlås. Ny elegant laminatbordplade i køkkenet. Ophængningsliste under overskabene i køkkenet. Håndvasken i campingvognenes toilet er i en ny og moderne facon. KABE NR

16 NYTT KABE CINDERELLA MILJØTOILET Fås som tilvalg til campingvognenes TDL-modeller. Standard i Travel Master Imperial i910. KABE lancerer i årgang 2017-modellerne et helt nyt tilvalg: Cinderella miljøtoilet som er et forbrændingstoilet hvor urin og fækalier forbrændes ved høj temperatur. Alt hvad der bliver tilbage, er lidt aske. Forbrændingen foregår i et lukket brændkammer, og udstødningen ledes ud gennem et aftræksrør. Løsningen er miljøvenlig, lugtfri og hygiejnisk. Toilettet kræver hverken vand eller afløb, alt affald forbrændes ved en høj temperatur, og der bliver kun en lille portion aske tilbage. Toilettet har et lukket luftsystem som minimerer kold træk i toiletrummet. Al luft hentes udefra via et særligt rør luften hentes ikke fra toiletrummet, hvilket ville kunne medføre afkøling af rummet. KABE Cinderella miljøtoilet er udstyret med et informationsdisplay. Displayet giver dig løbende information om brugen af toilettet og vil også give besked når det er på tide at tømme askebeholderen. KABE Cinderella miljøtoilet har også et antibakteriel sæde som standard. Fordele ved et forbrændingstoilet: Intet vand eller afløb Lugtfrit og optager kun lidt plads Fås til gas Nem affaldshåndtering (aske) Ingen kemikalier eller tilsætningsstoffer Kræver ikke et opvarmet rum Kapacitet op til 12 personer/døgn Produktet er CE-mærket og godkendt af SEMKO Fås som tilvalg til campingvognenes TDL-modeller. Standard i Travel Master Imperial i KABE NR

17 NYT KABE 2017 KABE Smart D Remote Systemet kan også fjernstyres med appen KABE Smart D Remote via en skytjeneste hvilket giver en sikker opkobling. Så indgår der en Wi-Fi-router med modem, som gør dig stabilt opkoblet på Overvågning hele turen. Og du kan naturligvis også streame lyd og billeder til computer og fjernsyn. KABE Smart D Remote er standard i Imperial-serien og kan bestilles som tilvalg til alle Royal- og Haciendavogne samt alle autocampere. Temperatur ude Indikering af tilsluttet 230 V-kabel Temperatur inde Spænding bodelsbatteri Funktioner indendørsbelysning til/fra Webasto til/fra Temperatur til/fra Udendørsbelysning til/fra Varme til/fra Aircondition bodel temperatur Aircondition bodel hastighed ventilator Gulvvarme til/fra Effektindstilling elpatron varme Gas til/fra KABE AirVent Alarm i form af push notes: Indikering ved udløst indbrudsalarm Alarm ved lavt spændingsniveau i bodelsbatteri KABE NR

18 NYTT KABE KABE AUTOCAMPER 2017: ENDNU FLERE MODELLER! KABE har en autocamper til alle. Her finder du vores prisbillige Classic, de veludstyrede halvintegrerede og crossover-modeller samt KABEs luksuriøse helintegrerede campere. Op til 2017 udvider vi med endnu flere modeller! Helintegrerede Classic i740 En af de store nyheder er lanceringen af en helt ny helintegreret camper i Classic-serien. Den nye i740 LGB har en lys og åben planløsning med to hævede enkeltsenge over et stort bagagerum og et praktisk L-formet køkken. I bodelens forreste del er der en topersoners sofa udstyret med sikkerhedsseler, som sammen med førerkabinens drejelige stole danner en hyggelig siddegruppe omkring et fritstående søjlebord. Præcis som i alle de øvrige helintegrerede modeller har Classic i740 en nedsænkelig loftseng over siddegruppen (tilvalg), diskret indfældet i loftet. Med KABEs eksklusive trædetaljer og smagfulde tekstiler er det indrettede førermiljø med til at skabe en særlig hyggelig stemning. Classic i740 har en totalvægt på kilo og bliver derfor et velkomment alternativ til vores større og lidt tungere helintegrerede campere, fortæller Peter Carenborn, adm. dir. hos KABE. Til trods for at Classic-serien ikke koster mere end andre autocampere, er den udstyret med alt det der er nødvendigt til en aktiv benyttelse hele året rundt, også i den koldeste årstid. Classic i740 er et virkelig godt alternativ til alle der prioriterer ægte KABE-kvalitet og vil have en moderne og fleksibel autocamper til en meget konkurrencedygtig pris, siger Peter. Flere planløsninger En anden nyhed er at den populære i810-model også kan bestilles som en LXL-variant, en meget rummelig autocamper hvor dobbeltsengen er placeret i bodelens bagerste del. Det indebærer at der nu er hele fem forskellige planløsninger at vælge imellem i længden 810-cm. Desuden er der den mulighed selv at bestemme om din i810 skal være enkelteller tandemakslet. Noget som gør dit KABE-valg endnu mere fleksibelt og individuelt. Designændringer af interiøret Indretningen i autocamperne fremstilles på vores egen snedkeri i Tenhult. Vi gør os umage for at finde materialer som er smukke og lette at vedligeholde. I 2017 præsenterer vi en ny praktisk laminatbordplade i køkkenet i vores Classicbiler. De øvrige modelserier er blevet udstyret med en eksklusiv højblank hvid folie på overskabenes låger samt serviceskab. En rundtur inden i de nye KABE-campere afslører flere designændringer som ud over udseende og stil også giver praktiske fordele. Et sådant eksempel er den nye ophængningsliste under overskabene i køkkenet, med to kroge til redskaber eller måske plads til en dekorativ hvidløgsranke. Listen er en del af et fleksibelt system som kan udvides med flere detaljer. Fra og med årgang 2017-modellerne består dinetten i alle serierne af en praktisk L-formet sofa med et drejeligt selvbærende søjlebord. Med slide-outfunktion på sofaen ved selepladsen kan man nemt regulere hældningen på sidde- og ryghynderne. Og med det udklappelige armlæn sidder man ekstra herligt. Sammen med de drejelige og bekvemme sæder i bilens førerdel skabes der en herlig og indbydende siddegruppe. Sidesofaen på højre side af bilens bodel får et blødt afrundet hjørne som bidrager til en rummelig og hjemlig atmosfære og giver en bedre opredningsmulighed i siddegruppen. Den nye runde form på sofaen følges op i listerne på overskabene. En anden praktisk nyhed er QB-sengens mere lige kontur som giver endnu mere plads at sove på. Omhu med detaljerne Vi har også foretaget forskellige designmæssige moderniseringer af autocamperens badeværelse med ny håndvask og mere runde former på sideskabe og låger. Samt mange andre forbedringer som viser KABEs omhu med detaljerne. 18 KABE NR

19 NYT KABE 2017 Den nye i740 LGB har en lys og åben planløsning med to hævede enkeltsenge over et stort bagagerum og et praktisk L-formet køkken. Classic i740 LGB Indv. længde bodel: 4820 mm Indv. bredde: 2180 mm Indv. højde: 2026 mm Totallængde: 7360 mm Totalbredde: 2320 mm Totalhøjde: 2950 mm Sengemål inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Sengemål bag: 1960x x700 mm Sengemål dinette: 2060x1175/560 mm Sengemål hæveseng (tilvalg): 1880x1380 mm KABE NR

20 NYTT KABE KABE Travel Master i860; Den komplette autocamper KABEs helintegrerede autocamper er i dag en af Sveriges mest solgte. I den nye årgang suppleres serien med yderligere en model. KABE har udviklet den nye i860 som er en fuldt udstyret og stabil autocamper med tandemaksel og en totallængde på 8,6 meter. Den komplette autocamper var bedømmelsen fra KABEs forhandlerkorps da bilen blev premierevist på vores forhandlermøde i begyndelsen af sommeren, fortæller Peter. Nu ser vi frem til at vise i860 til alle autocamperinteresserede slutkunder rundt om i Europa! Den nye i860 fås i to forskellige planløsninger: i860 LGB som har to enkeltsenge, og i860 QB med en rummelig Queen Size-seng længst tilbage i autocamperen. Begge varianter har adskilt bruserum og toilet på hver sin side af midtergangen samt et praktisk udformet vinkelkøkken. Siddegruppen består af en rummelig L- formet sofa og førerkabinens bekvemme lænestole som vendes mod et stabilt og drejeligt søjlebord. Sammen med den ekstra siddeplads til højre inden for døren giver det masser af plads til samvær og afslapning. Ligesom i alle de øvrige helintegrerede modeller har i860 en nedsænkelig loftseng over siddegruppen, diskret indfældet i loftet. Også siddegruppen kan forvandles til en seng. 20 KABE NR

21 NYTT KABE 2017 TMI 860 med bad og toiletrum på hver siden af midtergangen. Travel Master i860 LQB / LGB Indv. længde bodel: 6060 mm Indv. bredde: 2180 mm Indv. højde: 1960 mm Totallængde: 8600 mm Totalbredde: 2320 mm Totalhøjde: 2950 mm Sengemål inkl. dinette: 2-4 Antal passagerer: 3 Sengemål bag LQB: 2010x1380 mm Sengemål bag LGB: 1960x x700 mm Sengemål dinette: 2060x1175/560 mm Sengemål hæveseng: 1880x1380 mm i860 LQB i860 LGB KABE NR

22 NYTT KABE Alle modeller i serien er helintegrerede og har en længde på 9,1 m. VORES FLAGSKIBE, EKSTRA Peter konstaterer at KABE nu har et fantastisk godt program med helintegrerede autocampere i længderne 7,4, 7,6, 8,1 og 8,6 meter. Samtidig gennemføres en opgradering af i910-modellen som fra og med årgang 2017-modellen får betegnelsen Imperial i910 og bliver en del af KABEs virkelig eksklusive premiumudvalg, som allerede findes på campingvognssiden. Imperial i910 er vores absolutte flagskib og en unik autocamper med masser af ekstra udstyr. Den nye Imperial i910 er blandt andet udstyret med KABE Smart D Remote, det nye betjeningspanel, som styrer og overvåger alle funktioner i autocamperen, og som også kan fjernstyres med mobiltelefonen. Et virkelig stærkt lydsystem i premiumklassen indgår som standard, inklusive wi-fi. Autocamperen er desuden selvforsynende med el via et effektivt solcellesystem med inverter og dobbelte batterier, fortæller Peter. Premium på alle punkter Andre eksempler på udstyr der er standard i den nye Imperial i910, er hydrauliske støtteben, aircondition i autocamperens bodel, en ekstra stor vandtank og et Cinderella forbrændingstoilet. Udover de tekniske innovationer er det også en autocamper med en utrolig flot indretning. I køkkenet er der naturligvis en moderne induktionskogeplade, bordpladen er i Kerrock, og væggene er beklædt med laminatmateriale. Efter 22 KABE NR

23 NYT KABE 2017 Alle KABEs autocampere har en L-sofa i siddeafdelingen. Slide-out-sofaen med armlæn gør turen ekstra bekvem. Fjernsynet finder du gemt i det højre sideskab foran i bilen. (Gælder for alle modeller bortset fra Classic). Cinderella forbrændingstoilet er standard i Imperial i910 autocamper. Overskabe med højglanslåger samt serviceskab bliver i 2017 standard i alle autocampere bortset fra Classic-serien. STORE OG LUKSURIØSE en lang rejsedag kan du slappe af i den herlige siddegruppe i blødt skind. Imperial i910 er virkelig premium på alle punkter! Foruden de helt nye helintegrerede modeller, Classic i740 og den fuldt udstyrede i860, er opgraderingen af i910-modellen til Imperial i910 klart en af de allerstørste nyheder. Men der er også en lang række andre spændende nyheder at lægge mærke til i det øvrige modelprogram for Smart lydanlæg Det eksklusive lydanlæg, som er standard i Imperial i910, kan bestilles som tilvalg til de øvrige modelserier bortset fra Classic-serien. Systemet kommunikerer med KABE Smart D-panelet, som styrer og overvåger alle funktionerne i din autocamper, og indeholder foruden et rigtig skarpt lydanlæg også navigator, bakkekamera samt sammenkobling med Wi-Fi og telefon. Samtlige helintegrerede campere har nye dobbelte sideruder i førerdelen som isolerer endnu bedre mod både kulde og lyd. Her supplerer vi også med nye el-persienner fra Remis. Vi udvider de udvendige serviceklapper i vores QB og LXL-modeller med dobbeltsenge og skaber plads i bagagerummet til at fastgøre et pænt stort bord til udendørs brug. QB-modellen med Queen Size-seng får også nye praktiske skuffer til bagage inde i bilen, ved fodenden af sengen. KABE NR

24 Vi og vores KABE CHARLOTTE PERRELLI: Autocamperen fra KABE leverer afkobling i et krævende turnéliv Autocamperen betyder, at den hårdtarbejdende svenske sangerinde og musicalstjerne Charlotte Perrelli kan kombinere et krævende turnéliv med stunder med afslapning sammen med familien. Her i sommer har hun medvirket ved både Viktoriadagen, Allsång på Liseberg og underholdningsprogrammet Sommarkrysset og har sammen med kollegaen Brolle rejst rundt i de svenske folkeparker med Rock n Roll on Tour. Det har været en fantastisk sommer! Takket være autocamperen kunne min kæreste Anders og vores treårige søn Adrian følge med på store dele af turnéen, fortæller Charlotte. KABE i810 Familien Perrelli-Jensens autocamper er en helintegreret KABE i810 LQB med en bekvem queen size seng bagerst i camperen og en nedsænkelige dobbeltseng over siddegruppen. Charlotte fortæller, at det er en planløsning, der fungerer virkelig godt for dem. Her er et pænt stort vinkelkøkken, et superflot badeværelse og masser af opbevaringsplads. Den ene dag er autocamperen min luksuriøse kunstnergarderobe, hvor jeg forbereder mig til aftenens show. Den næste dag stiller vi havemøblerne og grillen ud og lever et almindeligt campingliv med familien. Vidunderligt! Mere tid til familien Autocamperen indebærer, at Charlotte får mere tid sammen med familien og mulighed for at restituere sig i de mest intensive perioder i sit hektiske kunstnerliv. Charlotte startede sin karriere som sangerinde allerede som 13-årig med dansebandet Bengt Ingvars hjemme i Växjö i Småland. I 1999 kunne vi se hende som vinder af Eurovision Song Contest med Take me to your heaven. I dag er Charlotte en af Sveriges kendteste og mest populære sangerinder med et bredt repertoire og store musikalske succeser. Det var helt klart en fantastisk drømmerolle, da jeg spillede Eva Perón i musicalen Evita med over 200 forestillinger og aften efter aften kunne opleve udsolgte forestillinger på Malmö Operan og Göta Lejon i Stockholm! Det var simpelt hen helt eventyrligt, siger Charlotte. Nye indspilninger og projekter Nu venter en efterårssæson med nye spændende projekter for Charlotte Perrelli. Det er rigtigt. Jeg skal i studiet og forsøge at færdiggøre en EP. Desuden arbejder jeg på min vinserie. Vi er begyndt at lancere en mousserende rosé og til efteråret kommer der både en hvid og en rød vin. Endvidere er der en del forespørgsler om større projekter, som jeg ikke rigtig har taget stilling til endnu. Nu må vi se, hvad der sker! 24 KABE NR

25 Altid et skridt foran KABE NR

26 Vi og vores KABE ENDURO-MESTEREN ANDERS ERIKSSON: Mine KABE-campingvogne har virkelig fået lov til at bekende kulør! Anders Eriksson er mangedobbelt verdensmester i Enduro, og vi fik ham at se på svensk TV på en flot tredjeplads i den seneste sæson af den populære udsendelsesserie Mästarnas mästare. Anders har altid været ekstremt omhyggelig med sine forberedelser op til en turnering, og i hele hans succesrige professionelle karriere har campingvognen fra KABE været en vigtig del af hans liv. For at kunne præstere på topniveau kræves det blandt andet, at man sover godt og spiser rigtigt. I campingvognen har jeg min egen seng og alt det andet, jeg har brug for. Det er meget vigtigt og kan aldrig sidestilles med at bo på hotel, forklarer Anders. En barsk og beskidt sportsgren Livet som professionel Enduro-kører indebærer en masse rejseri til turneringer og træningslejre rundt om i Europa. At det skulle være en KABE, der blev hægtet på trækkrogen, har der aldrig været nogen tvivl om for Anders vedkommende. I mine 12 år som professionel har mine KABE-campingvogne virkelig fået lov til at bekende kulør. I januar fyldte jeg kassebilen med motorcykler og udstyr og drog af sted til Spanien med campingvognen på slæb for at træne hele foråret op til VM. Enduro er en barsk og beskidt sportsgren, og jeg har så sandelig levet i min campingvogn og brugt bad og køkken mere end de fleste. Det har altid fungeret supergodt. Træningslejr I 2009 stoppede Anders som professionel kører. Nu beskæftiger han sig med at træne unge lovende konkurrencekørere, som drømmer om en lige så succesrig karriere, som han selv har haft. Desuden holder han mange foredrag og arrangerer populære træningslejre for Enduro-udøvere på motionsplan. Der er lidt over Enduro-kørere med licens i Sverige. Vi møder Anders på Falköping Motorstadion. For en uindviet ser det ud som en kæmpestor grusgrav. Her er en gruppe forventningsfulde unge kørere ved at læsse deres Enduro-cykler af og gøre sig klar til et træningspas med Anders. Det er den første uge i sommerferien, og engagerede forældre har taget fri fra arbejde for at fungere som chauffører og montører. Det her er nu min hverdag, forklarer Anders. Efter to årtier som konkurrenceaktiv føles det fantastisk spændende at kunne dele ud af sine erfaringer til nye generationer af kørere. Holdet, som er i Falköping i dag, er nogle af de dygtige 26 KABE NR

27 Altid et skridt foran kørere fra vores Future-gruppe med unge mellem 14 og 16 år, som kommer fra forskellige dele af Sverige. Et liv på farten Selv var han bare 3 1/2 år gammel, da han begyndte at køre Enduro. Som 16-årig besluttede han sig for at ville være den bedst i verden. Noget der altså lykkedes for ham syv gange! Det omkringrejsende liv fra det ene motoranlæg til det andet fortsætter altså, selvom det nu mest handler om rejser i Skandinavien. Anders er Nordenambassadør for den franske Enduromotorcykelproducent Sherco. For mig er KABE-campingvognen stadig den optimale måde at organisere mit aktive liv på. Desuden har jeg en familie med to børn på tre og otte, så foruden arbejdet er der nu også en del almindeligt campingvognsliv, siger Anders. Sommeren omfattede blandt andet en uges kunstskøjtelejr i Lidköping for datteren. Her var det Anders, der optrådte i rollen som den kørende sportsforælder, og hele familien boede i campingvognen på campingpladsen. Ny campingvogn til efteråret I øjeblikket har Anders og hans familie en Royal-campingvogn, men snart leveres der en ny og fuldt udstyret KABE Imperial 630 E-TDL. Anders har lovet at dele billeder og kommentarer fra livet med den nye campingvogn på KABEs Instagramkonto, kabehusvagnarhusbilar. PS: Vil du vide endnu mere om Anders, kan du besøge hans hjemmeside, aeracing.se. Han er også TV-aktuel som deltager i den nye sæson af den svenske udgave af Fangerne på Fortet og medvirker desuden i et afsnit af I huvudet på Gunde Svan. KABE NR

28 Rejsen KABE og Alde i fælles USA-satsning KABE har været på road trip i USA med ALDE leverandøren for at præsentere den svenske kvalitet med helårs komfort på verdens største marked for cammpingkøretøjer. 28 KABE NR

29 Rejsen I marts lagde et skib fra Göteborg til kaj i Seattle og landsatte en fuldt udstyret KABE Imperial 560 XL. I løbet af foråret og sommeren er campingvognen og Aldes vandbårne varmesystem blevet vist frem for producenter og branchefolk i hele USA. Turneen var arrangeret af Aldes amerikanske datterselskab Alde Corp. Vandbåren gulvvarme i campingkøretøjer er endnu et helt ukendt begreb i USA, og målsætningen er at etablere Aldes system på markedet. Vi er stolte over samarbejdet med KABE, som giver os mulighed for at demonstrere vores produkter på den bedst mulige måde, siger Håkan Streimer, marketing- og salgschef hos Alde International Systems AB i Färlöv. Overlegen helårskomfort For KABEs vedkommende handler det om at introducere et delvist nyt billede af det bekvemme og luksuriøse mobile fritidshus. Præcis som i Europa er der en interesse for helårsbrug, også i sne og kulde. Men der er kun få amerikanske leverandører af vintertilpassede campingvogne og autocampere. Her har vi meget at tilbyde. KABEs unikke isolering og ventilation skaber i kombination med den støjsvage og ensartede varme fra Alde en overlegen helårskomfort, konstaterer KABEs koncernchef, Alf Ekström. Barskt marked Højdepunktet under virksomhedernes fælles turné i USA var den store traditionelle campingvognsuge i Elkhart, Indiana. Her ligger 85 procent af den amerikanske campingvogns- og autocamperproduktion. Det amerikanske marked er barskt. Men vi har gode produkter, og svensk kvalitet og sikkerhed nyder stor anerkendelse, blandt andet inden for køretøjsindustrien. Så vi har store forhåbninger til effekten af sommerens satsning, siger Håkan Streimer og Alf Ekström. KABE NR

30 Alltid steget före FARS PIZZA I CAMPINGVOGNEN EFTER EN HÅRD DAG PÅ BANEN At alt skal være på plads op til en turnering, er præcis lige så vigtigt, hvis du har besluttet dig for at klare en Svensk Klassiker for allerførste gang, som hvis du er mangedobbelt Enduro-verdensmester som Anders Eriksson. Efter alle timerne med hård træning kan det være de små detaljer til slut, som afgør det hele. Om du kunne sove ordentligt inden løbet, eller om der var lange køer ved toiletterne. Det er utrolig vigtigt at kunne fokusere helt på sin løbsindsats. Alt det andet skal bare fungere, siger 14-årige Siri Sylvén og Hugo Holmgren, to unge kartingtalenter, som har prøvet campingvognslivet med KABE i sæsonen. Fuel Young Passion Siri og Hugo deltager i den svenske junioreliteklasse KFJ og har allerede deres eget team, Fuel Young Passion, med sponsorer og egen hjemmeside. De satser på en professionel karriere, og for mange er karting lidt efter lidt blevet en indkøringssport til motorløb. Flere af verdens bedste racerkørere startede med karting, og det er en sport, som er både teknisk og fysisk udfordrende, fortæller Siri. I forbindelse med sæsonens stævner bor Siri og Hugo sammen med deres familier i bekvemme campingvogne fra KABE. Her har de deres egne ting og kan koble af mellem løbene. Det er virkelig super godt! Og det er jo en dejlig luksus at kunne spise fars hjemmelavede specialpizza efter en hård dag på banen, konstaterer Siri. 30 KABE NR

31 Altid et skridt foran -SMARTCLIMATESYSTEM+ Varmen er bare en af flere afgørende ingredienser, hvis man vil bygge campingvogne og autocampere, som virkelig kan klare at blive brugt i al slags vejr både i den koldeste og den varmeste årstid. I bund og grund er det en sofistikeret kombination af opvarmning, ventilation og isolering som skaber det skønne indeklima i din KABE. KABEs uovertrufne helårs-egenskaber er en kombination af varme, ventilation og isolering. Derfor indgår følgende altid som standard i alle campingvogner og autocampere fra KABE: ALDE Compact varmeovn AGS II eller AGS II Pro vandbåren gulvvarme Kompakte konvektorer Optimeret ventilationssystem med VarioVent Indretning tilpasset til fuld luftcirkulation i Wall-konstruktion Eksempler på flere unikke varmefunktioner: KABE har den bedste og mest ensartede varmefordelingen i bodelen og i de øvrige rum. Automatisk effektforøgelse hvor varmeovnen automatisk registrerer, når der er behov for gas for at opnå øget effekt. Elpatron og cirkulationspumpe startes nemt om vinteren ved at tilslutte vinterkoblingen til det udvendige udtag. For at undgå kolde luftstrømme er vi ekstra omhyggelige med isoleringen omkring friskluftindtag og varmekonvektorer. Med dobbelte temperaturfølere, en i soveværelset og en i den forreste gruppe, kan varmen tilpasses til den del af opholdsdelen man opholder sig i. KABE NR

32 Besøg KABE har et veletableret og godt ry på det danske marked Det er ikke ualmindeligt, at man træffer danske KABE-familier på vinterferie i de svenske fjelde eller på en campingplads ved Middelhavet om sommeren. Der er indregistreret cirka KABE-campingvogne i Danmark, og de fleste rejser meget med deres vogne. Danskere med autocampere ser vi ikke lige så tit, og det skyldes skattesystemet i Danmark, som luksusbeskatter autocampere, og som gør en KABE Travel Master cirka 60 procent dyrere end i Sverige. I stedet er det KABEs veludstyrede helårsvogne i de mindre størrelser som værdsættes af de rejseglade danskere. Primært 520-, 560- og 600-modellerne. Intercamp A/S i Lunderskov har været dansk importør af KABE i næsten 20 år. I starten var der bare en enkelt forhandler, men i dag er der et velorganiseret netværk med autoriserede og dygtige forhandlere og værksteder rundt om i landet. KABE har et veletableret og godt ry på det danske marked, og salget stiger, forklarer Intercamps ejer og adm. dir., Steen Reinholdt Rasmussen. KABEs campingvogne er kendt for den høje kvalitet, og Steen fortæller, at de stolte KABE-ejere plejer at lægge et besøg i Tenhult med fabriksrundvisning ind for at opleve den smålandske fremstillingstradition, når de tager til Sverige. Positiv branche Intercamp har været aktiv i branchen siden 1960 erne. Steen driver virksomheden sammen med sin far, Thorkil, og broderen, Mikkel. I koncernen indgår 32 KABE NR

33 Besøg Thorkil Rasmussen og Steen Reinholdt Rasmussen fra Intercamp også en stor grossistvirksomhed for campingtilbehør ved navn Camper Fritid. Jeg er vokset op med campingvognslivet og ser det som et stort privilegium at kunne arbejde i en branche, som tilfører så meget positivt til menneskers fritid. Vores samarbejde med KABE fungerer vældig godt. De er altid med fremme med hensyn til teknisk udvikling og er lydhøre og lytter til deres kunder, siger Steen Reinholdt Rasmussen. Internationalt KABE-træf på Sjælland i 2017 I Danmark er der en aktiv KABE-klub med cirka 300 medlemmer. Klubben inviterer til fælles aktiviteter og rejser, hvor nye og gamle KABEvenner mødes og udveksler erfaringer med hinanden. Næste sommer arrangeres der et stort internationalt KABE-træf på Sjælland. Alle medlemmer i de forskellige KABE-klubber i Norden og det øvrige Europa er meget velkomne i Korsør den juli 2017! Planlægningen er i fuld gang, og hele programmet ligger på vores hjemmeside, fortæller Anne Grethe Hansen, som er presseansvarlig for arrangementet. Vil du vide mere om det internationale KABE-træf eller være medlem af en af KABEs forskellige klubber, kan du se mere på KABE NR

34 Besøg Per Danielsson er ansvarlig for KABE Transport AB, som leverer campingvogne og autocampere fra fabrikken i Tenhult til forhandlerne i Sverige og et stykke ind i Norge. KABE Transport AB: Per og hans medarbejdere leverer din KABE Hurtige, sikre leverancer og virkelig god service til KABEs forhandlere og deres kunder. Sådan beskriver Per Danielsson sin funktion, som ansvarlig for KABE Transport AB. Sammenlagt plejer det at blive til næsen km om året for de seks transporttrailere, som lastes med campingvogne og autocampere fra fabrikken i Tenhult. Vi er i alt syv chauffører. Jeg springer til og kører, når der er behov for det, men fungerer hovedsagelig som kørselsleder, forklarer Per. Vi leverer direkte til alle forhandlere i Sverige og et stykke ind i Norge. Den øvrige eksport kører vi til de svenske havne. Ud over kørsel af campingvogne og autocampere til forventningsfulde KABEejere er der også transporter til messer i Nolia, Elmia, Lillestrøm og Lahtis. Desuden er det Per og hans team, der sørger for, at søstervirksomheden KABE Rental kan garantere hurtige og effektive leveringer af deres udlejningsvogne. Alt kan løses KABE Rental udlejer blandt andet campingvogne til boliger i forbindelse med midlertidige arbejder ved de svenske kernekraftværker. Her kan det handle om 40 eller 70 vogne, som skal transporteres på nogle få dage. Da der er plads til tre mellemstore campingvogne eller autocampere på en trailer, er det ikke svært at regne ud, at dette er en logistisk udfordring af de store. Vi har et godt samarbejde med Nordfrakt i Umeå, som jævnligt hjælper os, i særdeleshed med transporterne nordpå. Men meget klarer vi på egen 34 KABE NR

35 Besøg Der er plads til tre mellemstore campingvogne eller autocampere på en trailer. Her er det Cornelia Tidqvist, en af chaufførerne hos KABE Transport AB, som skal af sted med en ny leverance. hånd, selvom vi ikke er så mange i vores firma. Jeg har fantastiske medarbejdere. Et herligt team, bestående af fem gutter og en pige, med en aldersfordeling fra 21 til 63 år! Pers grundindstilling er, at alt kan løses. Hvis der ikke er en ledig lastbil med fører, kører han selv campingvogne med pickuppen eller sætter sig bag rattet i en autocamper, som en eller anden venter på. Stort engagement Engagementet for KABE er stort og strækker sig også ud over arbejdstiden. Mange har truffet på Per og hans kone, Britt, på Caravan Clubs camping i Tandådalen, når de viser nye KABE-vogne på udstillingstorvet og byder trætte skiløbere på grillpølser eller rygende varm gullaschsuppe. Til hverdag arbejder Britt i KAMA-butikken på KABE-centeret i Öggestorp. Ja, vi er en KABE-familie med hud og hår, siger Per og griner. Nu er vi på vores fjerde autocamper, en TM 780LXL, som vi er mægtig tilfredse med. Og man skal bare lige vide, at jeg kan være temmelig pertentlig med detaljerne, da jeg faktisk har bygget tre autocampere selv. Selvom det er ret længe siden; nu er det kun KABE, som dur! KABE NR

36 36 KABE NR

37 KABE NR

38 Besøg KABE FYLDER 60 ÅR Kom, og vær med til at fejre det sammen med os! I 2017 er det 60 år siden, Kurt Blomqvist byggede den første campingvogn i Tenhult og dermed lagde grundstenen til det, der er vore dages succesrige KABE. Det har været 60 fantastiske år, og vi håber, du vil komme og fejre dette sammen med os! Weekenden den august lejer vi hele Elmia i Jönköping og arrangerer en overdådig jubilæumsfest for alle KABEvennerne. Hvis du var med allerede for ti år siden, da vi fyldte 50, husker du selvfølgelig stemningen og fællesskabet, da hele den store Elmia-mark blev fyldt med rød-hvide campingvogne og autocampere. Nu gør vi det igen! Sæt kryds ved dagene i din kalender allerede nu. Vi vender snarest tilbage med programmet og alle informationerne om, hvordan du booker og køber billetter til de tre tætpakkede og festlige jubilæumsdage. PS: Er du endnu ikke KABE-ejer? Besøg en af vores forhandlere, og find din campingvogn eller autocamper fra KABE, så ses vi på Elmia i Jönköping den august 2017! Billede 1 Peter Carenborn, adm. direktør for Kabe Husvagnar sammen med Tina Frantzen som er formand for KABE Klubb Syd. Billede 2. Stor og små klubmedlemmer hygger sig blandt campingvogne på Kabe Adria Center. Billede 3 Dukat at feste! Billede 4 Efter middagen spillede Wideband og dansegulv blev fyldt med glade klubmedlemmer. KABE KLUBB SYD 10 ÅR I april fejrede KABE Klubb Syd 10 år og samlede sine medlemmer til en festlig jubilæumsweekend i Tenhult. Her var der rundvisning på campingvognsfabrikken, og lørdag aften blev der dækket op til middag med dans mellem campingvogne og autocampere i KABE Centers lokaler i Öggestorp. Vi fik en fantastisk fin modtagelse af KABE og havde en super fin weekend sammen. I alt var vi nogle og halvtreds KABE-ekvipager, der deltog, med 120 vokse og 11 børn, fortæller klubbens formand, Tina Frantzén. 38 KABE NR

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! Lunderskov, den 24. august 2016 KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! VOGNE KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic, som er blevet børnefamiliernes store favorit,

Læs mere

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE Lunderskov, den 17. august 2017 NYHEDER: KABE VOGNE 2018 Til modelåret 2018 præsenterer KABE et helt nyt karosseri til campingvognene i Ædelsten-, Royal-, Imperial- og Hacienda-serierne. Det nye eksteriør

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Campingliv Nr. 2/2017

Campingliv Nr. 2/2017 Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Nr. 2/2017 KABE MA DE IN SWEDEN KABE 2017 EFTER SUCCESEN 630 FK SE NY ROYAL OG IMPERIAL 560 FK KABE SMART D VINDENDE

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

for Autocampers dk 2014

for Autocampers dk 2014 for Autocampers dk 2014 Når du er på farten med din autocamper er det vigtigt at kunne komme fra sted til sted hurtigt og uproblematisk. Samtidig er det rart med lidt ekstra plads ud over autocamperen,

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv. Altid et skridt foran

Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv. Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Altid et skridt foran Nummer 2 / 2016 Storsælgeren! KABE Royal 560 XL SVERIGES MEST SOLGTE CAMPINGVOGN I 2015 Tag med på en rundvisning

Læs mere

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen.

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen. Herning Camping- og ferieudstillingen i Herning var en kæmpesucces med stor tilfredshed, som både udstillere og besøgende så rigeligt gav udtryk for, hvilket absolut ikke kunne siges om den tilsvarende

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Action 361 LH. Ny indretning

Action 361 LH. Ny indretning Action 361 LH Ny indretning Pris kr. 109.980,- Glasfibertag Glasfibersider 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget Radio med CD Søjlebordstativ Dekorative puder

Læs mere

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang

CAMP-LET PASSION. 5 Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, garderobestang Camp-let 2019 CAMP-LET 1 2 3 PASSION CAMP-LET PASSION 4 Med Camp-let Passion får du ubegrænset adgang til at køre ud i det blå og nyde den betagende natur, der omgiver os. Passion giver dig følelsen af

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ

VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ VI ARBEJDER FOR DET GODE TRÆ Plankegulve fra Wiking Gulve er din garanti for kvalitet skabt i hele værdikæden fra den omhyggelige udvælgelse af de enkelte træer til forarbejdning og produktion, hvor vi

Læs mere

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE

NYHED. Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE NYHED Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYT TE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til dine ønsker hele året og

Læs mere

Gør det selv ventilation

Gør det selv ventilation Gør det selv ventilation TRIN FOR TRIN De lyse nætter synger på sidste vers. Selvom dagene stadig kan være dejligt varme, er nætterne ved at blive kolde, og inden efterårets kølige favntag overvælder én

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI

KAN VENTE P Å E N TEKST OG BILLEDER AF MAI VANILLI S T E D E T H V O R D U KAN VENTE TEKST OG BILLEDER P Å E N AF MAI VANILLI D R Ø M Den første, der møder mig på campingpladsen, er en kælen gris med store hjørnetænder. Jeg klør den på ryggen og den grynter

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

fra papirklip til designerstol

fra papirklip til designerstol fra papirklip til designerstol flexible luxury De hollandske designere Tom Schouten og Douwe Jacobs står bag tilblivelsen af en af nutidens hotteste stole - flux chair. Stærkt inspireret af små foldede

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973

Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød. Alt til soveværelset 15% SALE. Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Vintertilbud i Auping Plaza concept store i Hillerød Alt til soveværelset 15% SALE Gælder Auronde, Match, Essential, AVS sengebunde og madrasser Auping Auronde Design: Frans de la Haye, 1973 Auping concept

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

Camping-Specialisten.dk Opdateret: Indholdsfortegnelse

Camping-Specialisten.dk Opdateret: Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3 I FORBINDELSE MED MONTERING AF MOVER... 3 STABILISATOR... 3 EL-STØTTEBEN... 3 GASALARM... 4 DIV. UDTAG... 4 DUO CONTROL / MONO CONTROL INKL. GAS FILTER...

Læs mere

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter.

Gratis levering på hele Fyn i forbindelse med køb og salg af scooter. Velkommen til Svendborg Scooters produktkatalog. Vi håber at du efter grundig gennemlæsning vil finde en elscooter som kan dække dit behov, og give dig mange gode oplevelser i naturen, og dermed mere livskvalitet.

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Camping-Specialisten.dk Opdateret: Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3

Camping-Specialisten.dk Opdateret: Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3 1 Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3 - MOVER ENDURO ECO AUTO PLUS ELEKTRONISK TILKOBLING VOGNE OP TIL 1800 KG. (1500 KG VED 15% STIGNING)... 3 - PRIS INKL. MONTERING, LADER & 75 AMP-BATTERI

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print 2 Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det

Læs mere

Veludstyret fra begyndelsen.

Veludstyret fra begyndelsen. TILBEHØR 2008 Smart, indbygget garderobe med tv-beslag. Drømmeskønne senge med indstillelig hovedende. Et veludstyret og moderne køkken, der spreder madglæde. Veludstyret fra begyndelsen. En Cabby er allerede

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG

CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG CENTRALSTØVSUGER EN REN OG SUND BOLIG R R 3020 4090 Soveværelse 12.40 m² Forkant overlukning U.K. gipsskørt 2350mm 600 3020 3650 Værelse/kontor 11.10 m² Værelse3 10.20 m² Fransk dør 3020 1500 3020 80x80

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Campinggaarden Ormslev Opdateret: 13/

Campinggaarden Ormslev Opdateret: 13/ 1 Opdateret: 13/12-2017 Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3 I FORBINDELSE MED MONTERING AF MOVER... 3 STABILISATOR... 3 EL-STØTTEBEN... 4 GASALARM... 4 DIV. UDTAG... 4 DUO CONTROL / MONO

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stilrent med personligt præg Designed by Luxaflex. Inspired by you. Interaktivt print Rullegardiner Stramme og enkle udtryk til hele huset Luxaflex tilfører en helt ny dimension til det traditionelle

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Campingliv FANTASTISK START FOR KABE KABE FRONTKØKKEN. TRAVEL MASTER IMPERIAL i810 OG i910. Nr. 2/2018

Campingliv FANTASTISK START FOR KABE KABE FRONTKØKKEN. TRAVEL MASTER IMPERIAL i810 OG i910. Nr. 2/2018 Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Altid et skridt foran FANTASTISK START FOR KABE 2018 KABE MA DE IN SWEDEN Nr. 2/2018 TRAVEL MASTER IMPERIAL i810 OG i910 KABE FRONTKØKKEN

Læs mere

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen!

DET NYE TILBUD FRA. Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! DET NYE TILBUD FRA Den ideelle løsning for dit ophold i lav og midt sæsonen! 1 CAMPING TRAVEL CLUB Med et udvalg af over 600 kvalitets destinationer i Europa og Marokko, åbner Camping Travel Club dørene

Læs mere

Beyerland går ind med træsko på

Beyerland går ind med træsko på Beyerland går ind med træsko på Caravan Ringen føjer nu et nyt produkt til sit program. Det drejer sig om den hollandske Beyerland, som er en vogn i den lettere ende af både vægt- og prisskalaen. Fabrikken

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange

Indgange. lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer. Løsninger til komfort og energibesparelse. Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange Løsninger til komfort og energibesparelse Indgange lufttæpper strålevarme kaloriferer konvektorer Gode grunde til at vælge Frico til din indgang Mange

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise

indhold Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise kontormøbler til landets skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste priser Kontormøbler til Danmarks skarpeste prise indhold om office2go 1-3 Skriveborde 4-15 Stole 16-23 mødeborde og stole 26-29

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Flot ydre og indre skønhed

Flot ydre og indre skønhed Flot ydre og indre skønhed Det første man lægger mærke til når man kører op ad alléen til Sydvestjyllands efterskole er den flotte hovedgård der lægger op til skolen. En smuk bygning med rustik murstensbelægning

Læs mere

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN

HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN HIAB T-SERIEN LETVÆGTSSERIEN 1 DEN NEMMERE MÅDE 2 Når du har en opgave, vil du gerne have den udført på din egen måde, og så nemt som muligt. Med en letvægtskran fra HIAB T-serien, monteret på dit køretøj

Læs mere

Campingliv Nr. 1/2018

Campingliv Nr. 1/2018 Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Nr. 1/2018 KABE 2018 DESIGN SIKKERHED KVALITET KABE MA DE IN SWEDEN SE DE NYE ROYAL OG IMPERIAL 600 OG 740 FK

Læs mere

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Få større glæde af din gulvvarme Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Fjernvarme helt sikkert Sådan får du god økonomi i din gulvvarme Mange parcelhuse bliver i dag opført med gulvarme, da det

Læs mere

SUPERFLEX STØVSUGER I VÆGGEN

SUPERFLEX STØVSUGER I VÆGGEN SUPERFLEX STØVSUGER I VÆGGEN VI ER DANMARKS STØRSTE FORHANDLER AF CENTRALSTØVSUGERE OG HAR OVER 20 ÅRS ERFARING MED AT MONTERE CENTRALSTØVSUGERE I VIDT FORSKELLIGE HUSTYPER. Superflex er det bedste støvsugersystem

Læs mere

BILFERIERAPPORT 2015

BILFERIERAPPORT 2015 BILFERIERAPPORT 2015 EN FERIEFORM, SOM LIGGER HJERTET NÆR BILFERIE 2015. 4 KÆRLIGHED PÅ VEJEN. 8 AT REJSE MED FAMILIEN. 10 PÅ VEJEN. 12 FREMTIDEN. 14 Stena Line har lige siden begyndelsen lokket bilrejsende

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere