Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Med hjertet i Midt- & Vestjylland"

Transkript

1 Med hjertet i Midt- & Vestjylland

2 Få en forsikring der matcher din nye Toyota Når du køber din Toyota hos STS Biler, får du også mulighed for at tegne en Toyota Bilforsikring Til en meget fornuftig pris! Superskarpe priser også til unge under 25 år Din bil repareres altid med nye, originale reservedele på et autoriseret Toyota værksted Du får stillet en lånebil til rådighed ved skader Skræddersy din forsikring med valgfrie deldækninger Høre mere om Toyota Bilforsikring hos STS Biler eller ring på Toyota Bilforsikring tilbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af policetekster og forsikringsbetingelser. Du kan se de fulde forsikringsbetingelser på

3 Hjertelig velkommen hos STS Vi har ét fokusområde; Kundetilfredshed. Både når det gælder ønskebilen, og når den efterfølgende skal serviceres. Derfor er vi stolte over, at STS Biler/Toyota over de sidste 25 år har udviklet sig til at være midt- og vestjydernes foretrukne forhandler, når der måles på kvalitet af Toyotas biler og vores værkstedsservice. Senest med titlen som Årets forhandler For fjerde år i træk. Desuden har vi gjort det til en mærkesag at involvere os i områdets og vores kunders interesser indenfor sport og kultur. Og måske netop derfor er STS Biler/Toyota i dag Midt- og Vestjyllands største forhandler af ét enkelt mærke. Hjertelig velkommen til masser af nye biloplevelser og god service i vores bilhuse i Holstebro, Herning, Ikast og Lemvig. stsbiler.dk Flemming Madsen, Hanne Juul Jensen, Ejgild Christensen og Rasmus Thorsen Indehaverne af STS Biler A/S 0203 Indhold 05 STS - Holstebro 06 Yaris 09 Team Tvis Holstebro 10 Auris 12 Service uden bøvl 13 Årets forhandler STS - Herning 16 Varebiler 18 Professionel klargøring 19 Herning Blue Fox 20 Toyotas hybrid verden 22 Markedets bedste finansiering 23 Service når du har tid 25 STS - Ikast 27 FCM Håndbold 28 Aygo 31 Når skaden er sket STS - Lemvig 34 Verso 37 Lemvig Barsket + LTH 38 Avensis 40 RAV 4 42 En aktiv del af nærmiljøet 43 STS på vej mod fremtiden

4 Toyota Motorolie Det bedste valg til din Toyota Forskellige motorolier kan skade hinanden og forårsage øget forbrug og motorhavari! STS Biler anbefaler derfor Toyota Motorolie HVER GANG! Toyota Motorolie er den eneste motorolie, som er udviklet specielt med din Toyota i tankerne. I modsætning til andre olier er alle Toyota Motorolie-produkterne omhyggelig testet i Toyotas egne biler for at sikre bedst mulig kvalitet i forhold til Toyotas motorteknologi. Toyota Motorolie er kort sagt det bedste valg til din Toyota. Smøring Toyota Motorolie skaber en tynd, men stærk, oliefilm, så motorens bevægelige metaldele glider let henover hinanden. Uden denne hinde kan motoren køre varm og i værste fald brænde sammen. Økonomi Når motorens bevægelige metaldele glider let henover hinanden, går der mindre energi til spilde, så din Toyota kører længere på literen. Lang levetid Forbrændingen i motoren danner syrer, som kan forårsage rust og korrosion. Toyota Motorolie indeholder specielle rensemidler, som neutraliserer syrerne. Alsidighed Som Toyota-ejer skal du ikke bekymre dig om Toyota Motorolies evne til at fungere optimalt under vidt forskellige vejrforhold og køresituationer. Boye Grafik Driftsikkerhed Rensemidler i Toyota Motorolie hjælper med at forebygge aflejringer. Dette holder motoren, og specielt stemplerne, rene og forhindrer stempelringene i at sætte sig fast.

5 STS Holstebro Fra venstre: Stephan-Henri Haurum, Flemming Madsen, Henrik Hansen, Mogens Bjørn(siddende), Lone Fugl, Rasmus Thorsen, Eyddis E. Westerblaae, Thomas Olesen, Mona Bønding Kvistgaard, Hanne Juul Jensen(siddende) og Søren Skov Pedersen STS Biler A/S Holstebro Bastrupgårdvej Holstebro Telefon holstebro@toyota.dk Web stsbiler.dk Åbningstider Salgsafdeling Mandag - fredag Torsdag Søndag Serviceafdeling Mandag - onsdag Fredag Aftenservice (tidsbestilling) Torsdag aften Mogens Bjørn Servicechef mb@sts-biler.dk Råd & demo Flemming Madsen Koncernsalgschef fm@sts-biler.dk Rasmus Thorsen Salgschef rt@sts-biler.dk Søren Skov Pedersen Bilrådgiver ssp@sts-biler.dk Thomas Olesen Salgstrainee thol@sts-biler.dk

6 YARIS Et festfyrværkeri på den helt store scene Scan QR-koden og se de aktuelle YARIS-priser toyota.dk Toyota YARIS HYBRID foran Musikteatret i Holstebro Yaris 1.0 VVT-i Denne Toyota Yaris, har en 1.0 VVT-i motor med en max ydelse på 69 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 23,3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 15,3 sek. Yaris 1.33 dual VVT-i Denne Toyota Yaris har en 1.3 dual VVT-i motor med en max ydelse på 99 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 20,4 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 11,7 sek. Yaris Hybrid Toyota Yaris Hybrid, har en 1.5 VVT-i hybrid motor, med en max ydelse på 100 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 30.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 11,8 sek.

7 stsbiler.dk 0607 Intelligent, stilren og kompakt Toyota Yaris er et festfyrværkeri af avanceret design, sikkerhed og teknologi. Intelligent nytænkning giver samtidig masser af rummelighed i kabinen. Det gør Yaris ideel til både den stilsikre single, den unge familie samt den kvalitetsbevidste pensionist. Den elegante kabine byder på lækre soft touch materialer med mulighed for detaljer i læder og krom. Et helhedsindtryk som både giver køreglæde og understreger den kompakte bils storhed. Positiv køreoplevelse på plakaten Yaris byder på høj kørekomfort og en fleksibel indretning, der let kan tilpasses hverdagens mange situationer. Den kompakte bil er veloplagt og særdeles letkørt. Både på snævre landeveje og især i byen. Toyota OptimalDrive er standard i alle Yaris modellerne. Systemet minimerer brændstofforbrug og CO2 udslip og maksimerer motorkraft og køreglæde. Yaris findes i 6 grundmodeller med benzin/ diesel motorer, og giver dermed et stort og spændende spænd af muligheder. Nu også som hybrid Yaris findes endvidere i 3 hybrid modeller, som byder på Danmarks laveste CO2 udslip på kun 79 g/km. Men ikke nok med det, så er køreoplevelsen også helt unik. Hybridsystemet veksler automatisk og ubemærket mellem el- og benzinmotoren. Og vælger du udelukkende at køre på el, glider du flydende og lydløst gennem byen. Elmotoren oplades desuden når der bremses, så du slipper for at tænke på opladning. Kig ind og find frem til DIN Yaris!

8

9 stsbiler.dk 0809 Team Tvis Holstebro STS Biler har gennem flere år været tæt på Team Tvis Holstebro. Både som medlem af Erhvervsklubben og som sponsor på topplan. Dermed får vi ikke bare opfyldt en passion for det lokale sportsflagskib. Her kan vi aktivt deltage i og underbygge vores kunders interesser. I TTHs erhvervsklub har vi et netværk, som er et positivt fundament for dialog med vores erhvervskunder, og Gråkjær Arena er en god platform for at eksponere vores biler for et stort publikum af privatkunder. Dermed møder STS-medarbejderne kunderne på deres interessefelt, og sammen kan vi glæde os hver gang der er point og pokaler til TTH!

10 toyota.dk Toyota AURIS HYBRID Hatchback foran TV MidtVest i Holstebro Auris 1.3 Denne Toyota Auris har en 1.3 motor med en max ydelse på 99 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 18.2 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 12.6 sek. Auris 1.2 Turbo Denne Toyota Auris har en 1.2 Turbo motor med en max ydelse på 116 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 23.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10 sek. Auris Hybrid Toyota Auris Hybrid har en 1.8 hybrid motor har en max ydelse på 136 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 28.6 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.9 sek.

11 AURIS Står knivskarp i billedet Scan QR-koden og se de aktuelle AURIS-priser stsbiler.dk 1011 En visuel sanseoplevelse Auris er udtryk for Toyotas nye formsprog med slanke og skarpe linjer, smagfuld elegance og med et stort overskud. Den nye Auris er forbedret på alle leder og kanter. Lavere højde giver et mere sporty look med større aerodynamik og forbedret brændstoføkonomi. Til gengæld er Auris vokset i længden. Det giver mere plads til passagerne, bl.a. med rigtig god plads på bagsædet. Den praktiske indretning er unik med god plads og fleksibilitet i det store dobbeltbundede bagagerum med splitsæde. Design i højsæde Kabinen er et overskud af eksklusive materialer og lækker finish, der giver en både futuristisk og imødekommende atmosfære. Et indtryk som kan understreges med læderret, kromindfatninger, detaljer i carbon-look og Toyota Skyview, et panoramaglastag, der giver en uendelig visuel rummelighed. Dynamisk køreoplevelse Den nye Auris er optimeret på alle punkter: Sikkerhedskarrosseri, undervogn, styring og vægtfordeling. Resultatet er en køreglad og dynamisk bil med høj komfort. Auris fås i 6 grundmodeller med benzin/diesel motorer samt i 3 hybridmodeller. Auris fås også som stationcar i Auris Tourning Sports og Auris Hybrid Tourning Sports, til børnefamilierne og dig som har brug for lidt mere plads. Alle modellerne er med innovative tekniske og miljømæssige detaljer og funktioner, der kører direkte ind i fremtiden. Kig ind og oplev de nye Toyota-linjer og et overflod af spændende design og teknik!

12 toyota.dk Brug hovedet køb med hjertet Bruger du hovedet, er det let at vælge en Toyota. Uanset hvilken model du vælger, køber du én af markedets absolut mest driftssikre biler. Men der er også plads til at bruge hjertet. Det hjerte du finder i en STS-serviceaftale sikrer dig SERVICE UDEN BØVL. Med et fast månedligt beløb opnår du en hel særlig kundestatus hos STS Biler. Med masser af goder og service, som forkæler din bil, og fastholder køreglæden i hele dens levetid. STS-serviceaftalen indeholder: Alle serviceeftersyn inkl. reservedele Garantiudvidelse Originale reservedele Toyota-uddannet personale Miljøgodkendt værksted Toyota-vejservice Erstatningsbil ved serviceeftesyn og skader Pæreskift Skift af viskergummi Top up på sprinklervæske Top up på motorolie Hjulhotel Vinter/sommerhjulskift Ultimativ økonomisk tryghed Med SERVICE UDEN BØVL får du økonomisk overblik og en ekstra sikkerhed mod uforudsete udgifter. Og fordi du passer godt på din Toyota, kan du samtidig se frem til en højere brugtbilspris den dag, der kommer en ny spændende model. Når du tegner en STS-serviceaftale, betaler du et fast, overkommeligt beløb via PBS. SERVICE UDEN BØVL Fra 249,- pr. mdr. Beløbet dækker ikke skader og misligehold.

13 stsbiler.dk Personalet hos STS Biler i Holstebro fejrer titlen som årets Ichiban-forhandler Ichiban er et japansk ord lånt fra Okyakusama Ichiban, og betyder kunderne først Årets Toyota forhandler 2013, 2014, 2015 og 2016 STS Biler A/S i Holstebro har modtaget den fineste europæiske hæder fra Toyota i form af kåringen som årets Ichiban-forhandler for fjerde år i træk. Noget helt unikt, som der aldrig er set tidligere. Ichiban-prisen uddeles én gang om året til den Toyota-forhandler i Danmark, der har ydet det ypperligste inden for kundeservice og salg. Højt niveau der forpligter Toyota har ifølge FDMs AutoIndex i over ti år, været det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse kunder hos forhandleren og på værkstedet af alle bilmærker. Og på toppen er det altså STS Biler i Holstebro, der har gjort det allerbedst. Vi er pavestolte, men også ydmyge over for titlen som årets forhandler. Det er et stort cadeau til alle medarbejdere hos STS Biler, som er stålsatte på at fortsætte arbejdet, så vi også fremover har landets gladeste kunder, siger direktør Ejgild Christensen. Målrettet arbejde med kundetilfredshed Alle medarbejdere hos STS Biler er løbende på kursus for at finde nøglen til det gode salg og ikke mindst nøglen til god kundeservice. Desuden arbejder medarbejderne efter et værdisæt, hvor et grundlæggende budskab er, at det at arbejde hos en bilforhandler ikke kun handler om teknik og biler, men lige så meget handler om mennesker og glade kunder. Ud over anerkendelsen som årets Ichibanforhandler i Holstebro, har STS Biler i 2016 ryddet bordet med en fornem andenplads i Herning, Ikast nummer 3 og Lemvig i top 5.

14 Alt i: Lakering af personbiler, lastbiler, busser m.m. Bilpolering C E R T I F I C E R E T KS 2000 / ISO 9001 K V A L I T E T Industrilakering samt specialopgaver Skilte og bilreklamer Selvklæbende bogstaver Montering af solfilm Sandblæsning og metallisering v/ O. & J. Rasmussen Transportvej Lemvig Tlf.: / post@lemvigautolak.dk

15 STS Herning Fra venstre: Henrik H. Andersen, Palle Lauridsen, Stefan Flydtkjær, sts-biler.dk Henning Kviesgaard, Benny Poulsen og Carsten Ulrich STS Biler A/S Herning Allingevej Herning Telefon herning@toyota.dk Web stsbiler.dk Åbningstider Salgsafdeling Mandag - fredag Torsdag Søndag Serviceafdeling Mandag - torsdag Fredag Aftenservice (tidsbestilling) Torsdag aften Råd & demo Stefan Flydtkjær Bilrådgiver stfl@sts-biler.dk Palle Lauridsen Bilrådgiver pal@sts-biler.dk Benny Poulsen Servicechef bep@sts-biler.dk

16 TÆNK UD AF BOXEN med Danmarks stærkeste håndværkerprogram toyota.dk Toyota New PROAGE foran Jyske Bank BOXEN ved Messecenter Herning ProAce Toyotas lækre og utrolig rummelige varebil, som du kan få lige som det passer dig. Om den skal være lang eller kort, høj eller lav, det er lige meget. Den kommer med et højt niveau af udstyr fra standard og er meget brændstoføkonomisk. Rav4 RAV4 med sin helt egen stilsikre 4x4 profil. Den har god plads og rummelighed samtidig med suveræne køreegenskaber på alle underlag. Den fås med flere forskellige kraftige motorer og et højt udstyrsniveau. C Hilux Hilux har været en del af Toyotas håndværkerprogram siden 1968 og den kan stadig holde til selv de sværeste udfordringer. Med de mange karrosserivarianter samt både 2 og 4 hjulstræk, er den klar til at trodse alle terræner. E

17 Scan QR-koden og se de aktuelle priser stsbiler.dk 1617 Landcruiser Landcruiser er en legende igennem mere end 60 år. Den nyeste model er en utrolig komfortabel bil, som med den store 2.8 diesel motor, er designet til at udfordre selv de mest ekstreme køreunderlag. Sportsvan Kombinerer praktisk rummelighed med en velafstemt undervogn. Sportsvans komfort og motorprogram er af høj kvalitet, ligesom sikkerheden. Yaris Van Den mindste, men meget rummelige varebil i sortimentet. Den har en økonomi i særklasse uden at der er sparet på kørekomforten. Dette er bestemt en van hvor der er stor value for money.

18 toyota.dk Lad STS Biler ta professionel hånd om din bil Indvendig pleje Bilen er for mange en brugsgenstand, og det betyder, at f.eks. børn, husdyr og tobaksrøg sætter sine spor i bilens kabine. En bil, som er ren og velplejet indvendigt, giver en bedre køreoplevelse, og desuden er bilen lettere at holde ren efter en professionel behandling. Derudover er det naturligvis langt nemmere at få en god pris for bilen, når den skal sælges, hvis den er velholdt. Udvendig pleje Det danske klima kan være en stor udfordring for bilens lak-, krom-, plast- og gummidele. Når bilen er professionelt behandlet udvendigt, er den mere modstandsdygtig og lettere at vedligeholde efterfølgende. STS Bilers klargøringscenter tilbyder udvendig pleje hele vejen rundt. Fra manuel bilvask til en total klargøring af hele bilen med professionelle materialer, værktøj og ekspertise. Vælg mellem hele pakken eller: Fælgebehandling Polering, oprens og ridsebehandling Lakrens Lakforsegling Motorvask og -rens Plast- og gummidele behandling Nanobehandling til glas Nanobehandling til fælge Nanobehandling til lak Kontakt vores serviceafdeling på telefon , hør på muligheder, priser eller for at bestille tid til at forkæle din bil.

19 stsbiler.dk 1819 Herning Blue Fox I Herning er der fuld fart hen over isen. Ishockey er indbegrebet af fart og tempo. Og det passer helt formidabelt på STS Biler/ Toyota i Herning. Vi startede med Toyota i Herning i efteråret 2002, og i 2013 åbnede vi vores helt eget, topmoderne bilhus på kvm, med blandt andet overdækket drive in for værkstedskunder. Da vi så samtidig gerne vil være en del af det univers, som Herning Blue Fox repræsenterer med et hav af Danmarksmesterskaber og pokaltitler, passer det perfekt sammen med STS Biler og Toyotas værdier. Med både sponsorat og medlemskab af Blue Fox s erhvervsklub, får vi et værdifuldt interessefællesskab med Hernings mange ishockey fans, som både tæller et stort erhvervsnetværk og masser af nuværende og fremtidige private Toyota-kunder.

20 Hybridkunst i verdensklasse toyota.dk Toyota PRIUS4 foran HEART Herning Museum of Contemporary Art i Birk Centerpark ved Herning Yaris 1.5 VVT-i Hybrid Toyota Yaris Hybrid, har en 1.5 VVT-i hybrid motor med en max ydelse på 100 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 30.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 11,8 sek. Auris 1,8 Hybrid Toyota Auris Hybrid har en 1.8 hybrid motor med en max ydelse på 136 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 28.6 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.9 sek. RAV4 2,5 Hybrid Denne Toyota RAV4 Hybrid har en 2.5 hybrid motor med en max ydelse på 197 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 20.4 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 8.3 sek. A +

21 Scan QR-koden og se de aktuelle hybrid-priser stsbiler.dk 2021 Prius 4 1,8 Hybrid Denne Toyota Prius har en 1.8 hybrid motor med en max ydelse på 122 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 33.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.6 sek. + Skal det være hydrid, skal det være Toyota Toyotas første serieproduceret hybridbil, Prius Hybrid, så dagens lys allerede i Siden er den miljørigtige teknologi, blevet udviklet et utal af gange og er fortsat absolut førende på området. Toyotas Hybrid Synergy Drive-teknologi kombinerer kraftfuld køreglæde med et imponerende lavt brændstofforbrug og CO2- udslip især ved bykørsel, tæt køretrafik og lav hastighed. En unik køreoplevelse. Hybridsystemet veksler automatisk og ubemærket mellem el- og benzinmotoren. Og vælger du udelukkende at køre på el, glider du flydende og lydsvagt gennem byen. Elmotoren oplades desuden når der bremses, så du slipper for at tænke på opladning. Alle Toyotas hybridmodeller har et højt udstyrsniveau og er alle født med automatgear. Det giver en meget afslappende og behagelig køreoplevelse. State-of-the-art på hybrid himlen er Prius, men i dag kan alle Yaris, Auris og RAV4 fås i hybrid-versioner. Kig ind og prøv din fremtidige bil!

22 Tænk større Med eller uden udbetaling? Toyota har det billån, der lige præcis passer din Toyota og din økonomi. Du skal bare vælge model. Vi giver stadig bankerne baghjul. Se dine muligheder, beregn din finansiering Og oplev glæden ved Danmarks billigste og bedste billån... Tjek toyota.dk nu

23 AFTENSERVICE Vi er klar, når du har fri sts-biler.dk 2223 Hos STS Biler kan du få serviceret din bil, når du har tid. Kan det ikke passe ind i dagtimerne, har du mulighed for aftenservice. Hver torsdag har vi åbent til kl på værkstederne i Holstebro og Herning og i Ikast efter aftale. Aflever f.eks bilen på vej hjem fra arbejde, og hent den samme aften eller næste morgen, alt efter hvad der passer dig bedst. Vores aftenservice er uden ekstra omkostninger og til samme pris som i dagtimerne. Ønsker du din bil serviceret eller repareret om aftenen, skal du bare bestille tid på tlf.:

24 Korrekt sporing giver bedre brændstoføkonomi og øget sikkerhed I forbindelse med opførelsen af det nye domicil har STS Biler investeret i et avanceret sporeapparat fra Hunter, der giver værkstedets kunder mulighed for at få glæde af noget af markedets mest avancerede teknik til sporing. Resultatet af en korrekt sporet bil er øget sikkerhed, komfort, bedre brændstoføkonomi og mindre dækslid fordele, som adm. direktør Ejgild Christensen ser frem til at kunne tilbyde sine kunder. Som kunde er det nemt at se resultatet af sporingen. Hunter anlægget laver nemlig en let aflæselig udskrift, hvor man sammen med mekanikeren kan gennemgå, om det er nødvendigt at få bilen sporet korrekt. Lynhurtig diagnose Derfor skal du få din bil sporet Sporing handler kort fortalt om, hvorvidt bilens hjul og styretøj er korrekt indstillet. Hvis bilen trækker skævt, vil det skabe unødigt slid på bilens dæk, og man vil opleve en væsentlig nedsættelse i kørekomforten, fordi bilen ryster eller kører ujævnt. Det betyder samtidig, at sikkerheden ikke er optimal, og at bilen vil bruge mere brændstof end normalt. Det har med andre ord store konsekvenser, hvis bilen ikke er sporet korrekt. Heldigvis er det blevet nemt at tjekke, om din bil kunne trænge til en sporing, og for fremtiden kan STS Biler foretage alle mål på alle undervogne, uanset bilmærke. 6 ud af 10 biler er ude af sporing Undersøgelser viser, at 6 ud af 10 biler, der kører rundt herhjemme, er ude af sporing. Hele 60 % af de danske biler kunne dermed med en forholdsvis enkel procedure opleve øget sikkerhed, komfort, bedre brændstoføkonomi og mindre dækslid. Med det avancerede udstyr fra Hunter kan STS Biler fremover tilbyde sin kunder en service, der betyder, at kunderne vil opleve en bil, der kører sådan som det oprindeligt var tiltænkt af bilens designerne. Når værkstedet har foretaget udmålingen af bilens hjul, er det oven i købet nemt efterfølgende at gennemgå resultatet med mekanikeren, så I sammen kan finde ud af, om din bil med fordel kan spores. Hos Würth Danmark A/S, der leverer det avancerede Hunterudstyr, er man stolte over at være med til at bringe STS Biler med helt i front på det tekniske område, og chef for salg og etablering af værkstedsudstyr, John Struve glæder sig over, at endnu flere bilister nu får muligheden for at få sin bil korrekt sporet. For blot få år siden var det en tidskrævende proces at lave sporingstjek, og derfor var det ikke noget, værkstederne bare gjorde som en service. Det var en service, man som kunde skulle efterspørge, men det er trods alt de færreste almindelige bilister, der ved, hvad sporing er. I kraft af det nye, hurtige udstyr er det blevet noget, værkstederne nemmere kan tjekke, når bilen alligevel er inde, og kendskabet bliver derfor mere udbredt. Og med fordele som øget sikkerhed, komfort, bedre brændstoføkonomi og mindre dækslid er der al mulig grund til at få sin bil korrekt sporet, for der er ingen tvivl om, at alle vil kunne mærke forskel, siger John Struve.

25 STS Ikast Fra venstre: Per Nielsen. Niels Kr. Højriis, Morten W. Friis, stsbiler.dk Benny Johansen, Bo Østergaard og Lars Meyer STS Biler A/S Ikast Siriusvej Ikast Telefon ikast@toyota.dk Web stsbiler.dk Åbningstider Salgsafdeling Mandag - fredag Søndag Serviceafdeling Mandag - torsdag Fredag Råd & demo Benny Johansen Bilrådgiver bej@sts-biler.dk Morten W. Friis Bilrådgiver mwf@sts-biler.dk Bo Østergaard Servicechef bso@sts-biler.dk

26 AUTOHALLENS AUTOLAK En stærk vestjysk partner - Pålidelig leverandør for STS Biler Din ekspert og samarbejdspartner indenfor autolakering. Vi leverer løsninger, der sikrer dig perfekte resultater. Autohallens Autolak Niels Ebbesens Vej Holstebro autohallensautolak@mail.dk Scandinavia Paint Solution

27 stsbiler.dk 2627 FC Midtjylland Håndbold Hvem vil ikke gerne spille sammen med en Danmarksmester og en EuropaCup-vinder? Som sponser og medlem af erhvervsklubben i FC Midtjylland Håndbold, er vi helt tæt på de store sportslige oplevelser, som de søde hunulve disker op med. Men ikke nok med det. Vi er en del af en vinderkultur, som vi kan bruge internt blandt vores personale, ligesom hjemmebanen er en fantastisk platform til at vise vores bilnyheder for et interesseret publikum. Både overfor privatbilisterne og områdets erhvervsdrivende. I Ikast-Brande Arena har vi opbygget et uvurderligt netværk med gensidige interesser: Vi bidrager til områdets stolthed, og det håndboldglade publikum bidrager til vores forretning.

28 AYGO På banen med en Danmarksmester toyota.dk Toyota AYGO foran Ikast Brande Arena i Ikast Aygo 1.0 Denne Toyota AYGO har en 1.0 motor med en max ydelse på 69 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 26.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 14.3 sek. Aygo X-play Med denne AYGO har du mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din bil. Du vælger din AYGOs karosserifarve, find din kontrastfarve, vælg din stylingpakke og afslut din personlige AYGO med de alufælge, som passer dig. Aygo X-sky Denne AYGO-variant er til dig som ikke vil gå ned på udstyr. Den kommer blandt andet med aircondition, bakkamera, LED-kørelys, 7 touch-skærm og elektrisk foldetag.

29 Scan QR-koden og se de aktuelle AYGO-priser stsbiler.dk 2829 Sjov og fantasifuld Når det kommer til små kompakte biler, er AYGO banens bedste. Den lille rappe og køreglade bil byder på lækkert design og et karakterfast kvalitetsudtryk. AYGO er på hjemmebane i byen, med skarpe reaktioner i kørestilen og en meget lille vende radius, som gør det nemt at komme på plads på selv de mindste p-pladser. Udover at AYGO er rummelig og praktisk, er den også lig med lav ejerafgift, lavt brændstofforbrug og ekstra lave serviceomkostninger. Lille bil med stor personlighed Med AYGOs friske, livlige design kan du nu virkelig skille dig ud på vejen. Det frække X i front danner rammen om et opsigtsvækkende design med dramatiske og samtidig legende linjer. Sammen giver det dig muligheden for let at sætte dit helt eget personlige præg. Indvendigt gør det futuristiske cylinderformet instrumentbræt og de mange tilkøbsmuligheder såsom X-touch med bakkamera og et stort udvalg af kontrastfyldte farver AYGOs interiør er som intet andet, du nogensinde har set på gaderne før. Det er sjovt, brugbart og stilfuldt, 24/7. Designmulighederne er uendelige og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din AYGO skal se ud. Indvendigt er det dig der bliver den lille Den lille kompakte bil er overraskende rummelig. Med nyudviklet teknik og masser af intelligent interiør, er der fornuftigt plads til fire personer og masser af fralægningsmuligheder. Bagagerummet er blevet større, og det er nu muligt at have en barnevogn med i bilen. Kig ind, få en prøvetur og tjek alle de seje features og muligheder, som denne lille perle tilbyder

30 Toyota banker STADIG bankerne Både med og uden udbetaling! Se dine muligheder på toyota.dk, beregn din finansiering Og oplev glæden ved Danmarks billigste og bedste billån. Tjek toyota.dk nu

31 stsbiler.dk 3031 Hvem ringer du til, når din bil har fået en skade? De fleste vil nok svare forsikringsselskabet, men her begår du en stor fejl, ifølge Ejgild Christensen, adm. direktør for STS Biler. Ring til dit sædvanlige værksted, IKKE forsikringsselskabet, understreger han. Den melding skyldes, at du som bilejer kan risikere at komme i klemme og miste dine garantier på bilen, hvis du følger forsikringsselskabernes instrukser. Har du eksempelvis en halvandet år gammel Toyota, der er forsikret hos f.eks. Tryg, kan du risikere, at Tryg oplyser dig, at de har fordelsværksted hos Ford i dit område, og derfor kører bilen til reparation hos Ford. Dermed tror du, at bilen er i trygge hænder. Men nej, hos STS Biler/Toyota ved mekanikerne ikke, hvordan man svejser rigtigt på andre mærker. Og det samme gør sig vel gældende hos andre mærke-værksteder, når det gælder en Toyota. Dermed bliver fabrikkernes foreskrifter ikke overholdt, og garanten smutter, lige som sikkerheden i bilens konstruktioner sættes på spil efter reparationen. Erstatningsbil uden beregning hos os Hos stort set alle selskaber har kunderne frit værkstedsvalg, men Ejgild Christensen vurderer, at de fleste kunder ikke er bevidste om dette, og i stedet lader sig»lokke«af forsikringsselskabernes fordele, som opnåes ved at benytte de anviste værksteder. Hos STS Biler opnår du imidlertid de samme fordele, som f.eks. gratis lånebil. Så er uheldet ude, anbefaler vi dig at kontakte STS Biler direkte; På den måde er du sikret, at det er kompetente mekanikere, som arbejder på bilen, og at det er originale dele, som monteres på den. Lige som du selvfølgelig opretholder fabriksgarantien.

32 Har du fået skrammer og trænger til lak, så kom forbi og snak med Bach. Professionel autolakering af biler af alle slags. Vores værksted er nyrenoveret, og din bil kommer i gode hænder hos os. Vi hjælper dig med din forsikringsskade, og leverer altid et topprofessionelt stykke arbejde. Du får en fast pris, og vi er hurtige med arbejdet. Vi er ks 2000 certificeret. Jan Bach Annette Bach JAN BACH AUTOLAK Neptunvej 12B Ikast Enggårdsvej Herning / bach-10@hotmail.com 35 MERCASOL m e RUSTBESKYTTELSE v/jim Christensen Smedevej 8 Rom 7620 Lemvig g iv HER HER HER HER HER MERCASOL HOS OS ER KVALITETSARBEJDE EN SELVFØLGE! MERCASOL LEMVIG FORDI KVALITET BETALER SIG Kontakt: Tlf.: mercasol-rustbeskyttelse.dk

33 STS Lemvig Fra venstre: stsbiler.dk Lars Stausholm, Mette Overgaard og Thorleif Carlslund Madsen STS Biler A/S Lemvig Industrivej Lemvig Telefon Web stsbiler.dk Åbningstider Salgsafdeling Mandag - fredag Søndag Serviceafdeling Mandag - torsdag Fredag Råd & demo Lars Stausholm Bilrådgiver las@sts-biler.dk Mette Overgaard Servicechef meo@sts-biler.dk Thorleif Carlslund Madsen Servicerådgiver tcm@sts-biler.dk

34 VERSO sender et klart signal til kvalitesbevidste familier toyota.dk Toyota VERSO ved Bovbjerg Fyr Klar til nye eventyr med hele familien MVP står for Multi Purpose Van og Verso er uden tvivl en MVP. Med sine hele 7 sæder er den en helt perfekt og stilfuld familiebil. Verso 1.8 Benzin Denne Toyota Verso har en 1.8 valvematic benzin motor med en max ydelse på 147 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 14.9 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.4 sek. Verso 1.6 D-4D Denne Toyota Verso har en 1.6 D-4D diesel motor med en max ydelse på 112 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 22.2 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 12.7 sek. Verso skiller sig ud med sine harmoniske proportioner og bløde kurver i vekselvirkning med skarpt skårne linjer. Verso har sin helt egen, markante fremtoning med raffinerede detaljer og sportslige finish, som understreger det faktum, at en praktisk bil sagtens også kan være en flot bil.

35 Scan QR-koden og se de aktuelle VERSO-priser stsbiler.dk 3435 Toyota Safety Sense som standard 1. Lane Departure Alert Advarer med lyd- og lyssignal, hvis bilen begynder at forlade sin bane, og blinklyset ikke er aktiveret. 2. Collision System Føreren advares med både lys- og lydsignal ved potentiel kollision. Ved overhængende risiko aktiveres bremserne for at undgå kollision. 3. Automatic High Beam Skifter automatisk mellem kort og langt lys, så andre bilister ikke blændes, og mørkekørsel bliver mere sikker. Superfleksibel Verso er udstyret med Toyotas unikke Easy Flat-sædesystem. Det giver et væld af kombinationsmuligheder; 7 personer, 4 personer og bagage eller 2 personer og MASSER af bagage! Verso kan klare enhver situation med et hav af indretningsmuligheder til hverdag, ferie og fritidsinteresser. Verso byder på en sjælden kombination af høj komfort og dynamiske køreegenskaber med præcis styring og veloplagte reaktioner. Kabinen er desuden væsentlig støjisoleret, så familien kan nyde turen i fred og ro. Grøn kørekomfort Optimeret aerodynamik suppleres af et opgraderet motorprogram. Både benzin- og dieselmotorer viser, at høj ydelse ikke udelukker lavt brændstofforbrug + C02-udslip. Verso modellerne kan konfigureres helt efter dit ønske. Touch-betjeningssystem, Skyview, DVD-skærme, navigation og håndfri telefoni, der byder på alt det nyeste teknik, kan indfri alle familiemedlemmernes vildeste ønsker. Kom ind, prøv bilen og sæt din nysgerrighed og din indre pilfinger på prøve

36 INGEN KOMPROMISSER! Flere præstationer i hvert dæk MICHELIN RCS Clermont-Ferrand - MRM Worldwide - September NUMMER 1 inden for sikkerhed, brændstoføkonomi og kvalitet blandt europæiske forbrugere (1) 20% LÆNGERE LEVETID sammenlignet med de største kvalitetsmærker på det europæiske marked (2) Anerkendt for sine BANEBRYDENDE TEKNOLOGIER (3)(4) (1) Undersøgelse foretaget i 2013 af Millward Brown blandt mere end forbrugere på de fem største europæiske markeder. (2) I gennemsnit, sammenlignet med de største konkurrenter på det europæiske marked inden for de mest solgte dækdimensioner. Test udført af TÜV SÜD , DEKRA & AutoBild (3) Det mest anerkendte varemærke hvad angår avanceret dækteknologi ifølge europæiske forbrugere. Undersøgelse foretaget i 2013 af Millward Brown blandt mere end forbrugere på de fem største europæiske markeder. (4) Michelin Porsches globale samarbejdspartner og medudvikler.

37 stsbiler.dk 3637 Lemvig Basket og Lemvig Thyborøn Håndbold Som sponsor og medlem af erhvervsklubben i Lemvig Thyborøn Håndbold og Lemvig Basket har vi to mål: For det første vil vi meget gerne være en del af den store interesse, der er for håndbold og basket på Lemvig-egnen. Være med til at nære de store drømme, som områdets mange drenge og piger har om at blive spillere på topniveau. Så det handler ikke bare om 1. holdet, men lige så meget om det hjerte som så mange mennesker ligger i det frivillige arbejde omkring klubberne og deres ungdomsarbejde. For det andet bruger vi arrangementerne omkring klubbernes kampe, som et uformelt mødested med vores mange kunder i området. På den måde får vi vores tilstedeværelse til at handle om andet end bare biler En fælles passion og interesse for vores egn!

38 AVENSIS når det skal være ekstra lækkert toyota.dk Avensis 1.6 Benzin Denne Toyota Avensis har en 1.6 Valvematic motor med en max ydelse på 132 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 16.4 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.4 sek. Avensis 1.8 Benzin Denne Toyota Avensis har en 1.8 Valvematic motor med en max ydelse på 147 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 16.7 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 9.4 sek. Avensis 2.0 Diesel Denne Toyota Avensis har en 2.0 diesel motor med en max ydelse på 143 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 22.2 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 9.5 sek.

39 Scan QR-koden og se de aktuelle AVENSIS-priser stsbiler.dk 3839 På afstand fornemmer du de elegante linjer, de aerodynamiske former og den raffineret fremtoning. Når du går tæt på, bliver indtrykket af eksklusiv kvalitet og lækker finish, bekræftet. Og når du sidder bag rattet i en Avensis, kan du ikke få nok af den køreglæde og eksklusivitet, som bilen giver dig i rigelige mængder. Avanceret og brugervenlig teknologi Avensis byder på masser af brugervenlig teknologi, som gør køreturen underholdende, sikker og yderst behagelig. Touch & Go Plus gemmer på masser af raffinerede og intuitive features i relation til navigation, telefoni og entertainment. En løsning der væbner dig med tekniske spidsfindigheder til fingerspidserne. Sikkerheden i Avensis byder på en bred vifte af innovative teknologier inden for både passiv og aktiv sikkerhed. Resultatet er optimal beskyttelse, hvis uheldet skulle være ude. Sedan eller Stationcar? Uanset hvilken type du foretrækker, kan du være ganske sikker på at du med Avensis får en komfortable og funktionel bil med en rummelig kabine, som er præget af god lofthøjde og benplads. Kabinen byder også på praktiske opbevaringsmuligheder plus et stort, regulært og let tilgængeligt bagagerum. Det eksklusive interiør kendetegnes af udsøgte materialer og en lækker finish. Dens design og den suveræne komfort kombineret med et sikkert vejgreb og overbevisende kørepræstationer byder på ultimativ køreglæde i luksusklassen. Kom ind og forkæl dig selv med en prøvetur i en af vores lækre Avensis-modeller

40 RAV banebrydende innovation Scan QR-koden og se de aktuelle RAV4-priser toyota.dk RAV4 2.0 VVT-i Benzin Denne Toyota RAV4 har en 2.0 VVT-i benzin motor med en max ydelse på 151 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 15.4 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 10.7 sek. RAV4 2.0 D-4D Diesel Denne Toyota RAV4 har en 2.0 D-4D diesel motor med en max ydelse på 143 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 21.3 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 9.6 sek. RAV4 Hybrid Denne Toyota RAV4 Hybrid har en 2.5 hybrid motor med en max ydelse på 197 hk. Dens brændstofforbrug ligger på op til 20.4 km/l ved blandet kørsel og går fra km/t på 8.3 sek.

41 stsbiler.dk 4041 Denne Toyota klassiker har altid kørt sine egne veje som bestemt ikke behøver at være asfalterede. Den unikke offroader byder på utrolig høj kørekomfort og et stilsikkert design. RAV4 er designet til store oplevelser. Eventyret venter forude og bag dig har du et af klassens største bagagerum med god plads til familie og fritidsudstyr, alt efter temperament, situation og livsstadie. Den høje kørekomfort kombineret med det lave støjniveau, giver en utrolig høj køreglæde. RAV4s interiør er lavet af eksklusive materialer, som kun forstærker oplevelsen af en eksklusiv SUV. Nu også som Hybrid RAV4 Hybrid opnår med den banebrydende hybridteknologi den perfekte balance mellem kraft og økonomi. Den er blandt klassens bedste på CO₂-udslip og brændstofforbrug samtidig med hybrid-teknikkens unikke kombination af næsten lydløs kørsel og rå køreglæde. RAV4 Hybrid byder på en vifte af teknologiske innovationer. Det gælder fx køredynamikken i hybridsystemet, trygheden i Toyota Safety Sense og det sikre overblik via Panoramic View Monitor. RAV4 Hybrid har en overbevisende trækkapacitet på op til kg, hvilket gør at den nemt klarer tunge transportopgaver. Høj kvalitet RAV4 er indbegrebet af kvalitet og eksklusivitet. Med den lave læssehøjde og elektriske bagklap med positionshukommelse, er det nemt at få dine ting ind og ud af bagagerummet. Den store og fleksible kabine har ikke kun god plads til fem voksne, men også klassens bedste rummelighed for bagsædepassagerer. Det innovative sædesystem giver mange indretningsmuligheder, som suppleres af praktiske opbevaringsrum til personlige småting. Kig ind og oplev denne helt unikke SUV allerede i dag

42 toyota.dk Vi tager del i det aktive nærmiljøet STS biler støtter op omkring mange af de kulturelle og sportslige events, som tilbydes fra Thyborøn i nordvest til Ejstrupholm i sydøst. Vi ser hele vores opland som STSland. Vi nyder derfor meget at være med som sponsor i Musikteatret Holstebro, hos Bovbjerg Fyr, FC Midtjylland og en lang række andre steder, som bl.a. også tæller Hospitalsklovnene og Kræftens Bekæmpelse. Vores seneste involvering har været Code of Care og Care for Young med særlig fokus på job og uddannelse til unge. Vi nyder at være én af de virksomheder, som unge mennesker ønsker at uddanne sig hos, og vi har som regel 8 til 10 elever i vores 4 huse. Det er ikke kun i fodbold og håndbold, det handler om at finde fremtidens talenter. Det gælder også i bilbranchen. Hos STS Biler er det noget vi prioriterer meget højt!, fremhæver Ejgild Christensen

43 stsbiler.dk 4243 På vej mod fremtiden STS biler A/S har været på vejen siden Og den seneste ændring i ejerkredsen er sket i Efter generationsskiftet i 2011, hvor Kai Mikkelsen efter mange år som lagerchef og indehaver gik på pension, har Ejgild Christensen kørt butikken videre alene. Helt frem til oktober 2015, hvor 3 nye partnere trådte frem på scenen, således at STS Biler igen er på flere hænder. Hanne Juul Jensen, økonomichef, Rasmus Thorsen, salgschef i Holstebro og Flemming Madsen, koncern salgschef har overtaget 30 % af aktierne i STS Biler A/S, hvorefter Ejgild Christensen ejer de resterende 70 %. Det glæder jeg mig meget over. De tre nye indehavere har alle været hos STS Biler i mere end 10 år. Dermed er STS- og Toyotadna et også helt inde under huden, pointerer Ejgild Christensen. Det er et kæmpe ansvar at have omkring 80 medarbejdere på 4 adresser, lige som det er svært at stå med det fulde ejerskab, hvis man rammes af sygdom eller større problemer. Derfor er det superdejligt, at de tre har sagt ja til at føre STS-koncernen videre mod nye mål! Og med deres cpr-numre, som er 20 point bedre end mit eget, må det siges at se lyst ud for fremtiden hos STS biler!, fastslår Ejgild Christensen med et glimt i øjet.

44 I dag I morgen - med hjertet x Lemvig x Holstebro Herning x x Ikast I Midt- & Vestjylland Bastrupgårdvej Holstebro Telefon Allingevej Herning Telefon Siriusvej Ikast Telefon Industrivej Lemvig Telefon

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

Danmarks bedste billån

Danmarks bedste billån Danmarks bedste billån Kilde: Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge. variabel rente Repræsentativt eksempel baseret på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota til en kontantpris på 250.000 kr. (Den

Læs mere

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016

0,95 % VIND EN AURIS HYBRID I ET ÅR HYBRID-DAGE VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 2016 HYBRID-RENTE 1 9. - 10. JANUAR 2016 VELKOMMEN TIL HYBRID-ÅRET 10 ting du bør vide om hybrid 2.500 nye, glade hybrid-ejere i 2015 Tre nye hybrid-modeller i Nedsatte priser på hybrid-biler HYBRID-DAGE 9. - 10. JANUAR PRØVEKØR OG VIND EN AURIS

Læs mere

Autohaus Sand Jensen Flensborg

Autohaus Sand Jensen Flensborg Autohaus Sand Jensen Flensborg Kvalitet og service til priser, det betaler sig at køre efter! Dæk og udstyr Professionel service Klargøring Dækhotel og dækcenter Alufælge og styling Flensborgs største

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster Dacia fylder 5 år Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl. 11-16 Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI Dacia fylder 5 år Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL STÆRKE FINANSIERINGSTILBUD: 3,95% HELT UDEN

Læs mere

Bilafgifterne er sat ned!

Bilafgifterne er sat ned! Danmarks bedste billån Kilde: Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge. Bilafgifterne er sat ned! variabel rente Repræsentativt eksempel baseret på en gennemsnitsberegning på en fabriksny Toyota til en kontantpris

Læs mere

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr.

DEN NYE GRANDLAND X. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd. GrANdLANd X. Fra kun kr./md.* KuN Kr. PrIVAtLEASING NY OPEL GrANdLANd X LIfE IS GrANd DEN NYE GRANDLAND X NY GrANdLANd X KuN 14.995 Kr. I udbetaling Fra kun 3.795 kr./md.* grandland X er opels spritnye crossover i den populære suvklasse. en

Læs mere

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl

Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Premium Toyota inkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch pakke Safety inkl. reg. afgift pr. halvår Sense 5-dørs, benzin 1.0 VVT-i

Læs mere

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED

04 STYLING 05 TRANSPORT 06 KOMFORT 07 BESKYTTELSE 10 SIKKERHED TILBEHØR originalt tilbehør passer bedst! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR

Nytårskur januar kl LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR JANUAR 2019 Nytårskur 5.-6. januar kl. 10-17 LUKSUS ER STANDARD I ALLURE-VERSIONER MED EKSTRAORDINÆRT UDSTYR SÆRLIGT TE PRISER BEGRÆNSET ANTAL INKL. PEUGEOT 208 MEST SOLGTE BIL I DANMARK* Velkommen til

Læs mere

Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Toyota Toyota Toyota inkl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Safety Sense x-touch x-shift x-auto

Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Toyota Toyota Toyota inkl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Safety Sense x-touch x-shift x-auto AYGO Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Toyota Toyota Toyota inkl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Safety Sense x-touch x-shift x-auto og reg. afgift pr. halvår 3-dørs hatchback (hvis ikke standard)

Læs mere

5-dørs Standard- Option mod merpris Benzin

5-dørs Standard- Option mod merpris Benzin Yaris Van Toyota Toyota Premiuminkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km Touch Safety pakke og inkl. reg. afgift Sense Standard- Option mod merpris udstyr.0 VVT-i T 85.566 68.273 23,3 / 99 30.0 VVT-i T2 07.423

Læs mere

fiat finansiering uden udbetaling

fiat finansiering uden udbetaling fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE FIAT 500 MODEL

Læs mere

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER.

KROGSGAARD. fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. KROGSGAARD fiat finansiering uden udbetaling STÆRKE TILBUD PÅ MANGE FIAT-MODELLER. OPLEV DEM TIL ÅBENT HUS 2. OG 3. SEPTEMBER. 60-års jubilæum for det ikoniske design VI FEJRER 60-ÅRET FOR DEN BERØMTE

Læs mere

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret

Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Når uheldet er ude, så er du bedre sikret Hvad enten du får et lille stenslag, eller du får en større skade på din bil, kan vi hjælpe dig med at komme videre Fordele ved Fordelsværksted Du får en lang

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

TOYOTA C-HR OGSÅ SOM HYBRID 10 TING DU BØR VIDE OM HYBRID 10 MILLIONER SOLGTE HYBRIDBILER

TOYOTA C-HR OGSÅ SOM HYBRID 10 TING DU BØR VIDE OM HYBRID 10 MILLIONER SOLGTE HYBRIDBILER TOYOTA C-HR OGSÅ SOM HYBRID 10 TING DU BØR VIDE OM HYBRID 10 MILLIONER SOLGTE HYBRIDBILER EN GLOBAL SUCCES 10 MILLIONER SOLGTE HYBRIDBILER Og et gennembrud for hybridbiler i Danmark Hvert år er der flere

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

5-dørs Standard- Option mod merpris benzin. Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl

5-dørs Standard- Option mod merpris benzin. Fire Red Solid Metallak Glacier Pearl Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Toyota Premiuminkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch Safety pakke pr. halvår Sense Standard- Option mod merpris benzin udstyr

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største mindste trans God forretning er afhængig af god transport. Men det er ikke nok, at skaffe en bil. En virksomhed har også brug for en samarbejdspartner,

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Toyota Auris Hybrid Hatchback, H2 Comfort, 1.8 136hk Fra kun 2.895 kr./md.*

Toyota Auris Hybrid Hatchback, H2 Comfort, 1.8 136hk Fra kun 2.895 kr./md.* Toyota Auris Hybrid Hatchback, H2 Comfort, 1.8 136hk Fra kun 2.895 kr./md.* A++ Grøn afgift, halvårligt kun 310,- 27,8 km/l Auris Hatch kr 2.895 kr 44.740 kr 2.895 kr 79.480 kr 3.295 kr 49.540 kr 3.195

Læs mere

5-dørs Standard- Option mod merpris Benzin

5-dørs Standard- Option mod merpris Benzin Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Energi- Grøn Toyota Toyota Premiuminkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km mærke ejerafgift Touch Safety pakke pr. halvår Sense 5-dørs Standard- Option mod merpris Benzin

Læs mere

TOYOTA TOUCH 2 WITH GO

TOYOTA TOUCH 2 WITH GO Yaris Van Toyota Standardudstyr inkl. moms inkl. reg. afgift CO 2 g/km mærke ejerafgift Safety Sense Toyota Touch og ekskl. moms pr. halvår Option mod merpris 1.0 VVT-i T1 89.990 72.120 23,3 / 99 310 1.0

Læs mere

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv

Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Få en lånebil, mens din egen bil bliver repareret Få glasskader på din bil repareret hjemme hos dig selv Fordelsværksteder Nu er fordele nok ikke det første, du tænker på, når du får

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største til de mindste transportopgaver God forretning er afhængig af god transport. Men det Med produktprogrammer fra Toyota, er ikke nok, at skaffe

Læs mere

TILBUD FRA DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED Åbningstider: Man-tors kl. 7-18, fre kl Se adresser på bagsiden AUTOHUSETFYN.DK 100% FYNSKE PRISER!

TILBUD FRA DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED Åbningstider: Man-tors kl. 7-18, fre kl Se adresser på bagsiden AUTOHUSETFYN.DK 100% FYNSKE PRISER! autohusetmarslev... en del af Tlf. 70 70 70 39 TILBUD FRA DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED Åbningstider: Man-tors kl. 7-18, fre kl. 7-17. Se adresser på bagsiden AUTOHUSETFYN.DK 100% FYNSKE PRISER! Vi vil ikke

Læs mere

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. *

for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst kr. eller kr. fra kun kr./md. * PRIVATLEASING NY OPEL INSIGNIA - it s time for new leaders Vælg den udbetaling, der passer dig bedst. 9.995 kr. eller 19.995 kr. ny Insignia fra kun 3.295 kr./md. * Den nye Opel Insignia. Vælg din model:

Læs mere

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE

HYBRIDEN, DU KAN MÆRKE Disse specifikationsoplysninger gælder ikke et særligt produkt, som leveres eller tilbydes til salg. Producenterne forbeholder sig ret til at ændre deres specifikationer, herunder farver, med eller uden

Læs mere

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert.

Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Hyundai Serviceaftale. Enkelt og sikkert. Større tryghed i dit bilbudget. Vil du gerne kende udgifterne til din bils service og samtidig have, at den bliver passet efter alle forskrifter, så er en Hyundai

Læs mere

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til.

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. FORD BlueService Hos Ford ophører serviceydelserne ikke, når du går ud af forretningen. For når du køber en bil hos os, medfølger

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Velkommen på dit nye Bilværksted

Velkommen på dit nye Bilværksted Velkommen på dit nye Bilværksted Nikolaj Nielsen Tlf. 97 12 40 95 Bo Gregersen Tlf. 96 26 58 05 Velkommen på dit nye bilværksted Du kan glæde dig... Uanset om du i dag er værkstedkunde hos bil-centrum,

Læs mere

Würth additiver. Mere værdi hele vejen

Würth additiver. Mere værdi hele vejen Würth additiver Mere værdi hele vejen Mange leverandører sælger gode additiver Würth udvikler din forretning Tænk over det. Hvad er det, dine leverandører, din egen virksomhed og dine kunder alle ønsker?

Læs mere

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS

INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS INVITATION TIL NYTÅRS ÅBENT HUS NYT ÅR, NY BIL? VIND SKITUR FOR HELE FAMILIEN TIL KLÄPPEN I SVERIGE NYTÅRS ÅBENT HUS 7. & 8. JANUAR KIG FORBI OG OPLEV ÅRETS NYHEDER, FÅ GODE TILBUD OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Læs mere

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS

OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS OPGRADÉR TIL BUSINESS CLASS Opels firmabilsprogram BEST opgraderer dig til Business Class. Udstyrsniveauet er i topklasse, og beskatningen er i bund. Insignia den mest erhvervsleasede bil i sin klasse

Læs mere

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK

ÅRS VEJHJÆLP ÅRS GARANTI ÅRLIGE SUNDHEDSTJEK 5 Års Triple Garanti er et resultat af vores fremragende produktkvalitet kombineret med enestående service. Konceptet indeholder en 5-årig garanti og en lang række supplerende tillægsydelser, som alle

Læs mere

OKT NYE AFGIF E PRISER STORE BESPARELSER OG EKSTRAUDSTYR FOR OP TIL KR. UDEN MERPRIS DANMARKSPREMIERE NY PEUGEOT RIFTER

OKT NYE AFGIF E PRISER STORE BESPARELSER OG EKSTRAUDSTYR FOR OP TIL KR. UDEN MERPRIS DANMARKSPREMIERE NY PEUGEOT RIFTER OKT. 2018 T ER ÅBENT HU S 6.-7. OKT. STORE BESPARELSER OG EKSTRAUDSTYR FOR OP TIL 60.000 UDEN MERPRIS DANMARKSPREMIERE PEUGEOT RIF DANMARKSPREMIERE OG EN SPÆNDENDE DANMARKSPREMIERE PEUGEOT RIF ÅBENT HUS

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen!

Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen! Max Bank & Århus Vi ved, mange tænker Hvad pokker vil en bank som Max Bank i Århus. Vi har masser af banker i forvejen! Svaret er enkelt Vi kommer ikke til byen med en bank mere... Vi kommer med en ny

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

den nye volvo V60 tilbehør

den nye volvo V60 tilbehør den nye volvo V60 tilbehør VOLVO V60 TILBEHØR T6 AWD Inscription 727 Pebble Grey metallic 20" 10-egede Turbinehjul i Black Diamond Cut Eksteriør stylingkit VOLVO V60 3 DIN DYNAMISKE VOLVO STATIONCAR, PRÆCIS

Læs mere

DANMARKS STÆRKESTE KLUB

DANMARKS STÆRKESTE KLUB SÆSON 2019/20 DANMARKS STÆRKESTE KLUB KULTUREN TIL FORSKEL Hovedsponsorer 2 TTH HOLSTBRO DERFOR skal du være en del af Danmarks Stærkeste Klub. Her opnår du profilering, værdi og fællesskab. 80.000 TILSKUERE

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD

BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD 1 BENTLEY-EFTERPLEJE EN UNIK STANDARD Indhold Indledning 4-5 Certificerede Bentley-teknikere 6-7 Den nyeste Bentley-teknologi 8-9 Høj kvalitetsbevidsthed 10-11 Garanteret originale dele 12-13 Omfattende

Læs mere

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN VI ER PÅ VEJ FREM Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt OM BILBRANCHEN Bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på.

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselskab inden for Daimler

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Sæt dig trygt bag rattet med en bilforsikring. Få en bilforsikring, der passer til dig og din bil.

Sæt dig trygt bag rattet med en bilforsikring. Få en bilforsikring, der passer til dig og din bil. Sæt dig trygt bag rattet med en bilforsikring Få en bilforsikring, der passer til dig og din bil. Skræddersy din bilforsikring præcis til dine behov Hos Privatsikring kan du skræddersy din bilforsikring,

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Serviceabonnement: Sæt din bils service i automatgear. For everything your car needs.

Serviceabonnement: Sæt din bils service i automatgear. For everything your car needs. Sæt din bils service i automatgear For everything your car needs. Det handler ikke en dyt om biler. Det handler om ro i maven. Der kan være mange pludselige udgifter, når man har bil. Men service behøver

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

ÅBNINGSTILBUD FRA 3. APRIL Nedenstående tilbud gælder i Odense-afdelingen resten af 2018!

ÅBNINGSTILBUD FRA 3. APRIL Nedenstående tilbud gælder i Odense-afdelingen resten af 2018! autohusetmarslev... en del af Tlf. 70 70 70 39 TILBUD FRA DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED Åbningstider: Man-tors kl. 7-18, fre kl. 7-17. Se adresser på bagsiden AUTOHUSETFYN.DK 100% FYNSKE PRISER! ÅBNINGSTILBUD

Læs mere

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER hos os er du det vigtigste 2 // brianmadsen.info MÅ VI VÆRE DIN PARTNER? Brian Madsen A/S er et ud af seks Peugeot Professional Erhvervscentre i Danmark. Det betyder,

Læs mere

ÅBENT HUS OKT. KL NYE AFGIFTER SPAR OP TIL KR. DANMARKSPREMIERE PÅ NY PEUGEOT 308 NY 7-SÆDERS PEUGEOT 5008 SUV DANMARKSPREMIERE

ÅBENT HUS OKT. KL NYE AFGIFTER SPAR OP TIL KR. DANMARKSPREMIERE PÅ NY PEUGEOT 308 NY 7-SÆDERS PEUGEOT 5008 SUV DANMARKSPREMIERE OKTOBER 2017 DANMARKSPREMIERE NYE AFGIFTER SPAR OP TIL 60.000 DANMARKSPREMIERE PÅ NY PEUGEOT 308 NY 7-SÆDERS PEUGEOT 5008 SUV ÅBENT HUS 28.-29. OKT. KL. 11-16 DANMARKSPREMIERE I WEEKENDEN 28. 29. OKTOBER

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Invacare ORION METRO. side 6-9

Invacare ORION METRO. side 6-9 Invacare ORION METRO Orion METRO side Det ideelle valg ved et2-5 Orion PROkørselsbehov side 6-9 kombineret Invacare ORION METRO Det ideelle valg ved et kombineret kørselsbehov Orion METRO Invacare Orion

Læs mere

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk

BACH. delux. Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort. Kabinescooter.dk BACH delux Vi giver dig frihed til at køre uden kørekort Kabinescooter.dk Velkommen til Kabinescooter.dk Hos Kabinescooter.dk har vi stor viden indenfor el-køretøjer på det danske marked Det afspejles

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2

Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 Kør miljørigtigt og spar både penge og CO 2 De fleste af os synes, at vi kører ret fornuftigt. Vi ved godt, at man ikke skal køre 60 kilometer i timen i andet gear eller sidde og gasse op for rødt lys.

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl

NYTÅRSsHOW rekord00år. fejrer. Den & januar kl Hverdage kl Lørdag og søndag kl SERVICE SERVICE NYTÅRSsHOW 2017 Den 7. - 8. & 14. - 15. januar kl. 11-16 1 Gør som dine venner og bekendte, slå til hos RAF Motors. Horsens største og bedst sælgende bilforretning siden 2006! Årets bedste

Læs mere

Akustisk forrude (støjbegrænsende), bagspoiler, bakspejl aut. nedblændeligt, Pre-Collision System:

Akustisk forrude (støjbegrænsende), bagspoiler, bakspejl aut. nedblændeligt, Pre-Collision System: Yaris Van Udsalgspris Udsalgspris Km/l Grøn Energi- Toyota Toyota Premium- Smartinkl. moms ekskl. moms CO 2 g/km ejerafgift mærke Touch Safety pakke pakke inkl. reg. afgift pr. halvår Sense 5-dørs, benzin

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

RAF TODAY. dinpåskeferien... MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL MINDST kr. RENTE FRA 1,99% VED FINANSIERING

RAF TODAY. dinpåskeferien... MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL MINDST kr. RENTE FRA 1,99% VED FINANSIERING RAF TODAY MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL. 11-16 Få inden dinpåskeferien... nye bil 70 brugte biler på lager MINDST FOR DIN GAMLE BIL RENTE FRA 1,99% VED FINANSIERING Vi sørger

Læs mere

KLAR TIL DIN STORE ENTRE

KLAR TIL DIN STORE ENTRE Tilbehør STYLING I KLAR TIL DIN STORE ENTRE Gør et unikt indtryk! Det omfattende og elegante tilbehør til i40 lader intet tilbage at ønske, når det kommer til at personliggøre din bil og sikre, at den

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

Prå li å hør her! RAF TODAY. maj JYDE DAYS d. 5. og 6. maj. Vi serverer røde pølser og kolde bajere!

Prå li å hør her! RAF TODAY. maj JYDE DAYS d. 5. og 6. maj. Vi serverer røde pølser og kolde bajere! RAF TODAY maj 2018 Prå li å hør her! JYDE DAYS d. 5. og 6. maj Vi serverer røde pølser og kolde bajere! Service Åbningstider: Mandag - fredag kl. 9.00-17.30 // Lørdag - søndag kl. 11.00-16.00 Nu bliver

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr.

festival kr. til Minibilernes luksus darling Bilens pris inkl. lev.omk. kun kr. Udbet. 20% kun kr. MAJ 2019 RAF TODAY LØRDAG 4. MAJ OG SØNDAG 5. MAJ KL. 11.00-16.00 * 3 ÅRS GRATIS SERVICE Vi sørger for pølsevogn og kolde forfriskninger Aut. forhandler *Ved køb af ny Qashqai eller X-Trail får du 3 års

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

RAF TODAY. inden påskeferien... MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL MINDST kr.

RAF TODAY. inden påskeferien... MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL MINDST kr. RAF TODAY MARTS/APRIL 2019 ÅBENT HUS LØRDAG 30. 0G SØNDAG 31. MARTS KL. 11-16 Få din nye bil skrotpræmie MINDST FOR DIN GAMLE BIL inden påskeferien... 70 brugte biler på lager RENTE FRA 1,99% VED FINANSIERING

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER Ballerup, den 25. august 2015 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

Valencia den maj

Valencia den maj Valencia den 19. - 21. maj Velkommen til Passione Ferrari Superbiler, race og passionen for køreglæde. Det er hjertet i Passione Ferrari. Her kan du opleve den mest spændende side af motorsporten, nemlig

Læs mere

EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her!

EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her! EM i KViNDEhåNDbolD 2010 InvItér dine kolleger og forretningsforbindelser med til em-festen den begynder her! EhF Euro 2010 EM i kvindehåndbold årets højdepunkt på alle niveauer Når Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

Test: Biler der kører længst på literen

Test: Biler der kører længst på literen Test: Biler der kører længst på literen De nye regler om energimærkning har gjort det lettere for normalforbrugeren at se, hvilke biler, der tilbyder den bedste brændstoføkonomi. Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg LA GAZZETTA KÆMPE : KØB INDEN 1. APRIL 2.295 FIAT 500 DREAM FRA KUN 144.990 KR. UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER Panoramaglastag med solskærm Luksuriøse lædersæder Valgfri pastel- eller

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted

Om Bilernes Hus. BMW Service Autoriseret værksted VELKOMMEN Om Bilernes Hus Hos Bilernes Hus træder du ind i Danmarks største bilhus for nuværende og kommende bilejere. Her finder du altid et stort sortiment af fabriksnye, aktuelle modeller fra de mest

Læs mere