VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VALGAVIS. Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2016 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg"

Transkript

1 VALGAVIS

2 VALGAVIS

3 Lene Høiriis Nielsen og Mette Brendstrup genopstiller som henholdsvis formand og næstformand Så er der gået to år, og der skal vælges folk til kredsstyrelsen igen. I Formandskabet har vi begge valgt at genopstille for at fortsætte arbejdet i og med vore to kommuner. I de to år, vi har arbejdet sammen, er det blevet tydeligt, at det med to kommuner i kredsen er vigtigt, at vi som formand og næstformand har et meget tæt samarbejde om tingene. Vi arbejder godt sammen og kan give hinanden sparring og energi, når det er nødvendigt. Det er væsentligt, at man får vendt de politiske holdninger, dels i styrelsen, men i høj grad også i formandskabet, således at vi, når vi sidder som forhandlere, ved, at vi er enige i strategien og politikken. Det er vi som formandskab. Vi gik begge til valg med et ønske om en bedre dialog på alle niveauer. Det har vi fået. Det kan sagtens blive bedre. Der er stadig forskel på rummet for dialogen i de to kommuner. Dialogen har flyttet sig, og derved forandres tingene også, men der skal ikke være tvivl om, at vi synes, det godt kunne gå hurtigere i forhold til at få tingene ændret. For at forbedre kommunikationen har vi også forsøgt at binde os lidt mere sammen som kreds ved at udsende mail til jer direkte som medlemmer, således at vi ikke behøver sende alt til alle, men bedre kan målrette vores udsendelser til den enkelte.

4 Lene Høiriis Nielsen Når jeg nu skal udarbejde et valgoplæg, så er det, jeg skal overveje, hvad det er, jeg vil arbejde for. Det er ikke svært! Jeg vil arbejde for det samme, som jeg skrev for to år siden, altså fortsætte med det, jeg er i gang med. Jeg vil nemlig fortsat arbejde for at ændre arbejdsvilkårene. Jeg vil arbejde for, at der skal registreres mindre. Der skal større fokus på unødvendig registrering. Kommunerne får ikke flere penge de næste år. Det er derfor nødvendigt, at lærerne skal bruge tiden på at koncentrere sig om kerneopgaven, som jo er at kunne komme med en god undervisning til eleverne. Til denne skal der bruges forberedelse. Så det kan ikke nytte, at man forskellige steder fra bliver ved med at finde på opgaver, som ikke giver mening i tilstrækkelig grad i forhold til kerneopgaven. Jeg vil fortsat arbejde for at italesætte, at inklusion ikke må gå ud over lærernes arbejdsmiljø. Det er indimellem voldsomt, det, der foregår, og det skal stadig ikke være med helbredet som indsats, at lærere går på arbejde. Vold er ikke i orden. Heller ikke, når det er en 7-årig, der udfører den. Vi har svært ved at få lærere, og de nyuddannede lærer har ikke nemt ved at løse opgaven. Jeg vil arbejde for, at der laves ordninger på skolerne, der hjælper vores nye kollegaer bedre ind i opgaven. Ja, og så vil jeg fortsat arbejde med alle hverdagstingene, fx, at I får den rigtige løn.

5 Mette Brendstrup Jeg stiller op som næstformand og kongresdelegeret. Lærer siden 2004 elsker at undervise. Tillidsrepræsentant gennem 9 år STR på Kulsbjerg skole FTR og næstformand i de sidste 2 år Næstformand i Område-MED DLF repræsentant i Hoved-MED Så er der allerede gået to år, og jeg er ikke nået i mål med alle de ting, jeg gerne ville, og det er faktisk min største motivation til at genopstille. Jeg vil rigtig gerne fortsætte det arbejde, jeg har lavet de sidste to år. For to år siden skrev jeg, at jeg kunne gøre en forskel, og det mener jeg fortsat, at jeg kan. Målene er de samme: at forbedre arbejdsvilkårene for jer ude på skolerne, sikre jer en ramme, hvor I fortsat kan være glade for og stolte af at være lærere. Og måske vigtigst en ramme om arbejdet, der ikke gør, I mister motivationen og gejsten eller bliver syge i forsøget på at få tingene til at lykkes. Vi har i begge kommuner svært ved at rekruttere nye lærere, vi kan jo starte med at gøre det attraktivt for dem, der er i kommunerne, at blive her. Jeg vil fortsat arbejde for, at I får den anerkendelse, I fortjener, gennem et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. De krav, der stilles, skal også kunne honoreres. Det nytter ikke, at man bliver ved med at finde nye opgaver og gode tiltag, hvis man samtidig ikke fjerner nogen andre tiden til forberedelse og til opgaverne skal sikres og være synlig. Det er intelligent at lede med gennemsigtighed og klarhed og det skaber tryghed og tillid. Der er fortsat brug for at fortsætte den gode dialog på de kommunale gange om hvad det vil sige at være lærer, hvad det betyder at have 27 elever, der alle har krav på at blive mødt inkluderende, differentieret og anerkendende med fagligt løft som sigte. At varetage læreprocesser for så mange forskellige børn samtidig er en af de sværeste opgaver, der findes, og hver dag står I midt i kompleksiteten og de mange krav til folkeskolen. Der er stadig brug for tydelige stemmer indefra!

6 VALGAVIS Ivar Karrebæk Askøe Pas på pengene! skrev Dan Turèll engang. Det har jeg gjort som kasserer her i Lærerkredsen i de sidste 18 måneder - og det vil jeg gerne fortsætte med Jeg hedder Ivar Karrebæk Askøe, er 50 år og arbejder på Vordingborgskolen en af de Frie Fagskoler. Min interesse for det faglige arbejde startede for mere end 10 år siden på Fanefjordskolen på Møn, hvor jeg var både tillids- og arbejdsmiljørepræsentant. Jeg har også tidligere siddet i kredsstyrelsen i perioden Jeg vil gerne medvirke til at forbedre forholdene for alle lærere og børnehaveklasseledere i vores to kommuner. Vi står med en række udfordringer, som er til at tage og føle på. Manglende tid til forberedelse af en god undervisning, mangel på kvalificerede ansøgere til ledige stillinger både i Faxe og i Vordingborg, uorganiserede kolleger, pressede budgetter. Ja, der er nok at tage fat på. Og så vil jeg godt slå et ekstra slag for de mindre medlemsgrupper, som jeg selv er en del af. Jeg kan hverken love guld eller grønne skove, men jeg kan love, at jeg vil gøre en ihærdig indsats for, at vi alle sammen kan få forbedrede forhold i verdens bedste og vigtigste job.

7 Stine Baad Clausen 42 år Ansat som lærer på Vestskolen, afd. Vibeeng siden 2005 TR siden Afd.-TR på afd. Terslev og afd. Vibeeng Skole-TR på Vestskolen siden 2013 Kredsstyrelsesmedlem siden 2014 Kredsens kursusansvarlige siden 2014 Jeg vælger at genopstille til Kredsstyrelsen, da jeg gerne vil være med til at fortsætte arbejdet for bedre og mere gennemsigtige forhold for lærere og børnehaveklasseledere i vores kommuner. For to år siden besluttede vi som Kredsstyrelse at gå nye veje og arbejde målrettet med kommunikation og dialog i kommunerne. Det er et arbejde, der kræver vedholdenhed - og jeg vil gerne blive ved! Jeg vil blive ved med at arbejde for at skabe de bedste vilkår! Vi kommer længst, hvis vi samarbejder og er proaktive. I fællesskab kan vi nå rigtig langt og vi kan få indflydelse! Samtidig håber jeg, at jeg får mulighed for at fortsætte mit arbejde med fokus på kursus- og kompetenceudvikling, bl.a. for alle vores tillidsrepræsentanter. Jeg mener, vi - som Kredsstyrelse - har en stor opgave i forhold til at klæde vores tillidsrepræsentanter ordentligt på, så alle jer medlemmer altid får kompetent hjælp, når I har brug for det i hverdagen. Sammenholdet i foreningen er vigtigt, hvis vi skal stå stærkt og komme igennem med vores synspunkter! Det er vigtigt, at alle medlemmer af Kreds 60 får mulighed for at mødes i mere uformelle rammer et par gange om året. Derfor vil jeg også gerne fortsætte arbejdet med at finde gode oplægsholdere til vores fyraftensarrangementer, så vi sammen kan blive inspireret og få ny energi!

8 Anette Lis Jensen Jeg stiller op som kongresdelegeret. Jeg er.. Lærer siden 1984 Arbejdsmiljørepræsentant på Marienberg Skole siden 2010 Medlem af kredsstyrelsen siden 2006 Arbejdsmiljøansvarlig siden 2010 Valgt til OMU i Vordingborg som arbejdsmiljørepræsentant Valgt til HMU i Vordingborg som arbejdsmiljørepræsentant Den vigtigste grund til, at jeg genopstiller til kredsstyrelsen, er, at jeg fortsat gerne vil være med til at give arbejdsmiljøet stemme og vægt i såvel det daglige kredsarbejde som i arbejdet med vores forvaltninger og kommuner. Som arbejdsmiljørepræsentant og arbejdsmiljøansvarlig i kredsstyrelsen er det mit klare indtryk, at arbejdsmiljøet er det enkeltelement, der betyder mest for lærerne i deres daglige arbejde. Det psykiske arbejdsmiljø er særligt i fokus. I begge vore kommuner er der alt for mange kolleger, der rammes af arbejdsbetinget stress. Det er slemt for arbejdspladsen, men for den enkelte kan det være fatalt. Nogle kolleger kommer aldrig i arbejde igen. Mange kolleger har søgt andre græsgange. Flere af de kolleger, der har forladt folkeskolen, fortæller, at udsigten til et bedre psykisk arbejdsmiljø med mere balance mellem opgaver og resurser og mulighed for at bevare eller generhverve arbejdsglæde og faglig stolthed, har været den væsentligste årsag til, at de har søgt arbejde uden for folkeskolen/faxe og Vordingborg kommuner. Jeg vil arbejde for, at arbejdsvilkårene for folkeskolelærere i Faxe og Vordingborg forbedres således, at vi dagligt oplever arbejdsglæde og faglig stolthed, og jeg vil arbejde for, at vore kommuner bliver attraktive arbejdspladser, der kan tiltrække nye kolleger og fastholde os gamle.

9 VALGAVIS Kenneth Falck Hansen I kredsstyrelsen vil jeg arbejde dedikeret og engageret for: Tydelige og realistiske rammer og opgavebeskrivelser, så arbejdet kan udføres professionelt og tilfredsstillende Mere fokus på skolernes og lærernes arbejdsmiljø Mere fleksibilitet Anerkendelse i jobbet Gøre os interessante. Søge det tætte samarbejde på alle niveauer. Synliggøre vigtigheden og nødvendigheden af en flad struktur. Gøre politikerne, skoleforvaltningen og ledelse bekendt med konsekvenserne af de strukturelle ændringer, Medvirke til en stærk forening. Sammenhold. Medlemmer skal mærke, at vi gør en forskel. Jeg har de sidste fem år været TR på Østskolen i Faxe, og er medarbejderrepræsentant i MED-udvalg, pædagogisk udvalg og skolebestyrelsen. Selvom jeg har været lærer i 20 år, har de sidste to år været dem med flest udfordringer. Lærerne har været og er presset på arbejdsopgaven. Opgøret med vores arbejdstid og den anderledes måde at strukturere arbejdet har betydet, at vi har skullet se os selv i en ny rolle som undervisere. Skolereformen har betydet mere undervisning og lange skoledage. Lov 409 har betydet mindre forberedelse, fuld tilstedeværelse og mindre fleksibilitet. Det skaber IKKE arbejdsglæde og i øvrigt heller ikke bedre undervisning. Vi oplever konstante forandringer og udfordringer i forhold til fortolkninger og udmøntninger af skolereformen, nye ejendomsstrategier, skolestruktur ændringer, nye og individuelle læringsmål, inklusionsopgaven, trivselsundersøgelser og rating af skolerne. Mange oplever, at nye tiltag ikke når at blive implementeret, inden de skal revideres og indtænkes på ny. Vi mangler perioder med ro til at løse opgaverne. Vi skal kunne være både kritiske, men samtidig også pragmatiske. Vi skal til stadighed påpege den enorme arbejdsbyrde og de vanskelige vilkår, men samtidig være løsningsorienterede indenfor de gældende forhold. Vi skal ihærdigt forsøge at påvirke rammerne, men samtidig forklare, forstå og forholde os til de nuværende rammer.

10 Lars JØNNER Alving Jeg er 52 år Dimitterede fra Vordingborg Statsseminarium (Linjefag; dansk & idræt) : Eskilstrup skole (Sikkerhedsrepræsentant i samme periode) : Iselingeskolen : Orlov. Ansat på DR1 B&U afd. Fjernsyn for dig. (Skrev manus/musik og var vært på Hvaffor en hånd ) : Iselingeskolen : Kastrup skole : Gåsetårnskolen Marienberg Afd. Afd.-TR (Gåsetårnskolen - Marienberg Afd.) fra 2015 Jeg har i alle 23 år primært undervist i dansk, idræt og musik. Jeg har skrevet Gåsetårnskole-Sangen og vil gerne komme med et bud på en ny foreningssang. Mine nøgleord er: Tillid og tryghed. I mit daglige virke som lærer arbejder jeg med tillid samt tryghed i relationen til børnene. Jeg tror på, at fundamentet for læring finder sted, når vores børn er trygge samt har tillid i lærer/barn-relationen. Jeg oplever, at der er flere områder, som kan skabe rammerne for at godt fundament for såvel vores børn samt os lærere. Såfremt du vælger mig, kan du have tillid til, at jeg vil arbejde på at forbedre vores arbejdsvilkår med blandt andet fokus på følgende områder. Forberedelsestiden: Jeg mener, forberedelsestiden skal skemalægges, idet tydeliggørelse giver tryghed i vores arbejde. Endvidere mener jeg ikke, at møder, kurser og vikardækning skal ligge i vores forberedelsestid Tidsangivelse på alle opgaver på opgaveoversigten: Jeg ser, at der skal tidsangivelse på alle opgaver. Såfremt flere opgaver skulle tilkomme i løbet af skoleåret, skal andre fjernes eller gives som overtid. Det psykiske arbejdsmiljø: Tegn på stress skal opdages tidligt, og der skal ligge en handleplan for forløbet. Hvis noget af ovenstående lykkes, kan det være, at det igen bliver attraktivt at være eller blive lærer ikke mindst i Vordingborg og Faxe.

11 Fra kredsens vedtægter, 10: Kredsstyrelsen - Valgprocedure Kredsen ledes af en styrelse på 6 medlemmer, der vælges i lige år. Stk. 2. Generalforsamlingen vælger formand, som tillige er delegeret. Stk. 3. Herefter vælges de øvrige delegerede. Stk. 4. Generalforsamlingen vælger næstformand blandt de øvrige delegerede. Stk. 5. Der vælges et antal suppleanter for den/de kongresdelegerede, der ikke er formand. Disse er samtidig valgt til kredsstyrelsen. Antallet afpasses, således at der efter dette valg i alt er valgt 6 kredsstyrelsesmedlemmer. Stk. 6. Der vælges 2 suppleanter til kredsstyrelsen, en fra hver kommune. Ved et styrelsesmedlems udtræden af kredsstyrelsen, tiltræder så vidt muligt suppleanten fra samme kommune, som det afgående styrelsesmedlem er ansat i. Stk. 7. Hvis der blandt de 6 valgte kredsstyrelsesmedlemmer ikke er mindst én repræsentant fra hver af de to kommuner i kredsen, foretages valg af en repræsentant fra den kommune, der ikke i forvejen er repræsenteret i kredsstyrelsen. Valget foretages af og blandt de almindelige medlemmer i den pågældende kommune, og valgperioden er den samme som for den øvrige kredsstyrelse. Den valgte repræsentant tiltræder kredsstyrelsen med stemmeret. Stk. 8. Valg foregår efter de af hovedstyrelsen udsendte retningslinjer. Stk. 9. Forslag til kandidater kan fremsættes såvel forud for generalforsamlingen som på denne. De forud for generalforsamlingen indkomne kandidatforslag udsendes sammen med den endelige dagsorden.

12 Der anvendes følgende afstemningsmetode: Der vælges formand Som kandidater kan opstilles alle almindelige medlemmer af kredsen. Der vælges 2 andre delegerede Er der kun opstillet 2 kandidater, er disse valgt uden afstemning. Er der opstillet flere kandidater end 2, afholdes skriftlig afstemning. Hvert medlem kan på stemmesedlen påføre op til 2 navne. Navnene anføres i den rækkefølge, hvori hver stemmeberettigede ønsker dem valgt. En kandidats navn må ikke anføres flere gange på en stemmeseddel. Ved valgets opgørelse gives den kandidat, som på en stemmeseddel er anført øverst (som nummer et) 2 stemmer, og herefter (som nummer to) 1 stemme. De to kandidater med højeste stemmetal er herefter valgt. Der vælges næstformand blandt de to kongresdelegerede Stemmesedlen påføres 1 navn. I tilfælde af stemmelighed foretages lodtrækning. Der vælges 3 suppleanter for de kongresdelegerede Hvert medlem kan på stemmesedlen påføre op til 3 navne. Navnene anføres i den rækkefølge, hvori hver enkelt stemmeberettiget ønsker dem valgt. En kandidats navn må ikke anføres flere gange på en stemmeseddel. Ved valgets opgørelse gives den kandidat, som på en stemmeseddel er anført øverst (som nummer ét) 3 stemmer, herefter (som nummer 2) 2 stemmer og (som nummer tre) 1 stemme. Kandidaterne er herefter valgt som 1., 2. og 3. suppleant for de kongresdelegerede efter de angivne stemmetal. I tilfælde af stemmelighed afgøres valget ved lodtrækning. De valgte suppleanter er medlemmer af kredsstyrelsen. Der vælges 2 suppleanter til kredsstyrelsen, en fra hver kommune - efter samme afstemningsform som beskrevet under valg af delegerede. Der vælges 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter efter samme afstemningsform som beskrevet under valg af delegerede.

Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018

Valgoplæg fra kandidaterne til Kredsstyrelsesvalget 2018 i Kreds 60 Lærerkredsen Faxe Vordingborg VALGAVIS 2018 VALGAVIS 2018 Mette Brendstrup Laursen Jeg stiller op som formand og kongresdelegeret. - Lærer siden 2004 - Tillidsrepræsentant gennem 11 år - STR på Kulsbjerg Skole - FTR i Vordingborg og næstformand

Læs mere

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg

VALG-AVIS. Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60. Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg VALG-AVIS Hermed valgoplæg fra kandidaterne til kredsstyrelsesvalget 2014 i Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg Lene Høiriis Nielsen Jeg stiller op som kredsformand Da vores formand har valgt

Læs mere

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag

5. Beslutning om frikøb, ydelser og vederlag til kredsstyrelsen Kredsstyrelsen fremsætter forslag om ændring af vederlag GENERALFORSAMLING Fredag den 11. marts 2016 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018

GENERALFORSAMLING DAGSORDEN. Praktiske oplysninger: 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden. 2. Beretning. 3. Regnskab Støttetildeling 2018 GENERALFORSAMLING Torsdag den 8. marts 2018 kl. 17.00 på Absalon, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab Støttetildeling

Læs mere

Midtvendsyssels Lærerkreds

Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds VALG TIL KREDSSTYRELSEN Generalforsamling den 15.marts 2016 på Hotel Søparken, Aabybro På kredsens generalforsamling tirsdag den 15. marts 2016 skal der ifølge kredsens vedtægter

Læs mere

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018

ValgNyt. Valg. d. 12. marts kl Marievangsskolen. Fra Slagelse Lærerkreds - kreds 54. Kandidaterne. Marts 2018 ValgNyt Valg d. 12. marts kl. 17 - Marievangsskolen Kandidaterne Side 1 af 7 Per Toft Haugaard Jeg stiller op som formand Jeg vil arbejde for, at den kommende overenskomst bliver udmøntet på en måde, så

Læs mere

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter

Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29. Vedtægter Allerød - Hørsholm Lærerforening Kreds 29 Vedtægter 1. Navn Kredsens navn er Allerød - Hørsholm Lærerforening. Den udgør kreds 29 af Danmarks Lærerforening. Kredsens dækker Hørsholm Kommune og Allerød

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2. Formål Kredsens formål er at varetage

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2014 til 31.3.2016. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand

Kandidater Kirsten Tranekær. Stiller op som Kredsformand Kandidater 2018 Kirsten Tranekær Stiller op som Kredsformand Gennem de sidste to år har jeg haft det ansvarsfulde, men udfordrende og spændende job som kredsformand. Jeg har gennem utallige møder med medlemmer,

Læs mere

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ALLERØD - HØRSHOLM LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Disse vedtægter for kreds 29, Allerød - Hørsholm Lærerforening er vedtaget på kredsens ordinære generalforsamling den 9. marts 2016. Vedlagt som bilag vedtægter

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland

VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland VEDTÆGTER FOR ØHAVETS LÆRERKREDS Ærø Svendborg - Langeland 2014 1 1 Lærerkredsen udgør kreds 86 af Danmarks Lærerforening og omfatter Ærø, Langeland og Svendborg kommuner. Kredsen har hjemsted i Svendborg.

Læs mere

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening

Djurs Lærerforening. Vedtægter Djurs Lærerforening Djurs Lærerforening Vedtægter Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2012 Navn 1. Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NÆSTVED LÆRERKREDS 1 NAVN. Stk. 1 Kredsen har navnet Næstved Lærerkreds og udgør kreds nr. 61 af Danmarks Lærerforening, omfattende Næstved Kommune. 2 FORMÅL Stk. 1 Kredsens formål er inden

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR KREDS 37. Danmarks Lærerforening 1.1 Vedtægter for Kreds 37 VEDTÆGTER FOR KREDS 37 Danmarks Lærerforening 19. januar 2015 Side 1 af 5 1.1 Kredsens navn er Fjordkredsen. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks

Læs mere

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune.

Greve Lærerforening. Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER. 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. Greve Lærerforening Danmarks Lærerforening Kreds 43 VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er DLF Kreds 43 Greve Lærerforening. Den har hjemsted i Greve Kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2018 til 31.3.2020. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening

Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram Allerød Hørsholm Lærerforening Principprogram vedtaget på generalforsamling d. 10. marts 2015. Tilrettet på KS-arbejdsdag d. 10. august 2016. Afsked og forflyttelse Allerød - Hørsholm Lærerforening

Læs mere

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg

Kreds 60. Vedtægter for. Lærerkredsen. for Faxe og. Vordingborg Vedtægter for Kreds 60 Lærerkredsen for Faxe og Vordingborg 1 1, s. 3: Kredsens navn og hjemsted 2, s. 3: Formål 3, s. 3: Medlemmer 4, s. 3: Kontingent og regnskab 5, s. 4: Støttetildeling 6, s. 4: Særlig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening

VEDTÆGTER FOR. Frederikssund Lærerkreds. Danmarks Lærerforening VEDTÆGTER FOR Frederikssund Lærerkreds Danmarks Lærerforening Kreds 37 Side 1 af 5 Kredsens navn er Frederikssund Lærerkreds. Hjemstedskommunen er Frederikssund. Den udgør kreds 37 af Danmarks Lærerforening.

Læs mere

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand

Valgindlæg. Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Valgindlæg Formandsvalg 2012 Vera Sandby Hansen genopstiller som kredsformand Arbejdstid, overenskomst, lokalløn, arbejdsmiljø, skoleudvikling, det kommunale budget beskæftigelsessituationen, foreningspolitikken

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds 42

Vedtægter for Lærerkreds 42 Vedtægter for Lærerkreds 42 Navn 1 Stk. 1. Kredsens navn er Lejre Lærerforening og udgør Kreds 42 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Lejre kommune. Stk. 2. Kredsens hjemstedskommune er Lejre Kommune

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter.

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter. GENERALFORSAMLING Fredag den 20. marts 2015 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab (se særskilt

Læs mere

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013.

Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. Vedtægter Nedenstående vedtægter er vedtaget på kredsens generalforsamling den 20. marts 2013. 1. Kredsens navn er Sønderborg Lærerkreds. Den udgør kreds 91 af Danmarks Lærerforening og omfatter Sønderborg

Læs mere

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater.

Rikke Harboe Jensen. Vi har en stærk fagforening, sammen skal vi udvikle den, så vi i fremtiden opnår de bedst mulige resultater. Navn: Skole: Stiller op som: Rikke Harboe Jensen Rønbækskolen Kredsformand Som lovet på sidste valggeneralforsamling, har vi i kredsstyrelsen diskuteret og arbejdet frem imod et generationsskifte. Sidste

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND APRIL 2017 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING VEDTÆGTER FOR AALBORG LÆRERFORENING 1 Kredsens navn er Aalborg Lærerforening. Den udgør kreds 153 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Aalborg kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019

Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Vedtægter for Djurs Lærerforening KOLIND MARTS 2019 Navn 1 Kredsens navn er: Djurs Lærerforening. Den udgør Kreds 134 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Læs mere

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014

Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 Præsentation af kandidaterne til generalforsamlingen 2014 Særnummer af Medlemsinformation nr. 139 uge 9 2014 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET VALG AF NÆSTFORMAND OG KONGRESDELEGERET Peter Hansen Absalon

Læs mere

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune.

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. 2 Kredsens formål er inden for kredsens område at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre

Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre Vedtægter 17. marts 2016 Rødovre Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 17 Rødovre Lærerforening Tæbyvej 5 C 2610 Rødovre 36 70 55 17 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Kredsens navn er Rødovre Lærerforening,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS

VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS VEDTÆGTER FOR NORDFYNS LÆRERKREDS 1. Kredsens navn er NORDFYNS LÆRERKREDS, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

Horsens Lærerforening

Horsens Lærerforening Horsens Lærerforening Kreds 110 Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 20. juni 2016 Kl. 19 på Lundagerskolen Skolevej 5b, Lund Ekstraordinær generalforsamling i Horsens Lærerforening, Kreds 110 Mandag

Læs mere

Vedtægter. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj a/uk. Godkendt på generalforsamlingen den 14.

Vedtægter. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj a/uk. Godkendt på generalforsamlingen den 14. Odense Lærerforening Klaregade 19, 2. sal 5000 Odense C 22. maj 2014 090a/uk Vedtægter Godkendt på generalforsamlingen den 14. marts 2014 TELEFON 6612 6890 www.odenselaererforening.dk E-mail: 082@dlf.org

Læs mere

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter

Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Gribskov Halsnæs Lærerkreds Vedtægter Indledning Disse vedtægter for kreds 34, Gribskov og Halsnæs Lærerkreds, er udarbejdet i et samarbejde mellem kredsstyrelsen for Gribskov Lærerkreds og Halsnæs Lærerkreds

Læs mere

Vedtægter for Vejen Lærerkreds

Vedtægter for Vejen Lærerkreds Vedtægter for Vejen Lærerkreds samt Vedtægter for Særlig Fond Vedtægter for Vejen Lærerkreds 1. Vejen Lærerkreds, der udgør kreds 104 af Danmarks Lærerforening og omfatter Vejen Kommune, er hjemmehørende

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds

Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds Vedtægter for Nordfyns Lærerkreds 1. Kredsens navn er Nordfyns Lærerkreds, Danmarks Lærerforenings kreds 83. Dens hjemsted er Nordfyns Kommune. Det er dens formål inden for sit område, som omfatter Nordfyns

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl

GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg. Spisning kl GENERALFORSAMLING i Viborg Lærerkreds Onsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Spisning kl. 17.15 Valg til kredsstyrelsen KANDIDATER VIBORG LÆRERKREDS - GENERALFORSAMLING

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør kreds 52 af Danmarks Lærerforening. Kredsen omfatter Holbæk kommune. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015

Holbæk Lærerkreds. Vedtægter for Holbæk Lærerkreds. Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 Holbæk Lærerkreds Vedtægter for Holbæk Lærerkreds Forslag til vedtægtsændring 01.04.2015 GUL skrift = nuværende ordlyd BLÅ skrift = forslag til ny ordlyd 1 Kredsens navn er Holbæk Lærerkreds, som udgør

Læs mere

Vedtægter for Lærerkreds Nord

Vedtægter for Lærerkreds Nord Vedtægter for Lærerkreds Nord Kredsens navn og hjemsted 1 Kredsens navn er Lærerkreds Nord. Kredsen dækker Hjørring, Frederikshavn og Læsø kommuner. Den udgør kreds 159 af Danmarks Lærerforening. Kredsens

Læs mere

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik

Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik Øhavets Lærerkreds arbejdsmiljøpolitik 16. marts 2015 Formål: I Øhavets Lærerkreds arbejder vi for et sundt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på at udvikle og fastholde et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø

Læs mere

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt.

1. Godkendelse af referater fra den 17. juni og 12. august 2015 Referater fra den 17.juni og 12. august 2015 Referaterne blev godkendt. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 20. august 2015 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18.

Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. Vedtægter for Dansk Lærerforening i Sydslesvig e.v Inkl. ændringer og tilføjelser (markeret kursiv) Til generalforsamlingen den 18. marts 2019 Gældende vedtægt 1.0 Foreningens navn og sæde. 1.1 Foreningens

Læs mere

Valg til kredsstyrelsen

Valg til kredsstyrelsen Valg til kredsstyrelsen På de følgende sider præsenterer de medlemmer sig, der stiller op til kredsstyrelsen for perioden 1.4.2016 til 31.3.2018. Forslag til valgprocedure/rækkefølge Generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING

VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING ESBJERG LÆRERFORENING DLF - KREDS 100 VEDTÆGTER FOR ESBJERG LÆRERFORENING 1. Esbjerg Lærerforening udgør kreds 100 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Esbjerg kommune. Formål 2. Kredsens formål

Læs mere

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84.

MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. MEDLEMSNYT Generalforsamling 2016 Medlemsblad for Vestfyns Lærerkreds, kreds 84. GENERALFORSAMLING torsdag den 17. marts 2016, klokken 16.00 på Glamsbjergskolen, Kaj Nielsensvej 10, 5620 Glamsbjerg Foreløbig

Læs mere

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening

Vedtægter for Hvidovre Lærerforening 1 Hvidovre Lærerforening, med hjemsted i Hvidovre Kommune, udgør kreds 14 af Danmarks Lærerforening, har til formål, - at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige samt pædagogiske interesser og at

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

Vedtægter for Kolding Lærerkreds

Vedtægter for Kolding Lærerkreds Vedtægter for Kolding Lærerkreds Vedtaget på kredsens ekstraordinære generalforsamling 15. marts 2013 2 1. Kredsens navn er KOLDING LÆRERKREDS. Den udgør kreds 111 i Danmarks Lærerforening og omfatter

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune.

Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 1 Odsherreds Lærerkreds består af medlemmerne i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Kredsens hjemsted betragtes som Odsherred Kommune. Paragraf 3 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske,

Læs mere

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen

Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen KREDS 60 NYT Er reformen et hit? Af formand Lene Høiriis Nielsen Folkeskolereformen er en udskældt størrelse. Mange har en mening om den lige fra brugerne til eksperterne. Forældrene er utilfredse med

Læs mere

Kreds 122. Vedtægter

Kreds 122. Vedtægter Ringkøbing - Skjern Telefon 97 32 46 40 Nørregade 22 A E-mail: 122@dlf.org 6950 Ringkøbing www.dlf122.dk Kreds 122 Vedtægter Revideret 17. marts 2016 Vedtægter for Kreds 122 Fjordkredsen 1 Stk. 1. Kredsens

Læs mere

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen

generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen generalforsamling 2018 valg til kredsstyrelsen I samme periode har vi arbejdet med at styrke medlemsengagementet på arbejdspladserne. Vi arbejder med den involverende fagforening. Det arbejde skal vi fortsætte.

Læs mere

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER

Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER FONDSVEDTÆGTER Ishøj Lærerkreds KREDSVEDTÆGTER og FONDSVEDTÆGTER 1 Ændret i april 2018 2 1 Kredsens navn er Ishøj Lærerkreds, og den udgør kreds 18 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Ishøj Kommune. 2 Kredsens

Læs mere

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF.

1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. VEDTÆGTER Vallensbæk Lærerkreds/ Kreds 9: 1 Kredsens navn er Vallensbæk Lærerkreds, og den udgør kreds 9 under DLF. 2 Kredsens formål er at varetage medlemmernes pædagogiske, økonomiske og tjenstlige interesser

Læs mere

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg

GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg GENERALFORSAMLING Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 BDO-Loungen, Tingvej 7, 8800 Viborg Kl. 16.00 Dørene åbnes Kl. 17.00 Mød Viborg Kommunes nye skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang Kl. 17.30 Spisning

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening 1 Ballerup Lærerforening, som udgør Kreds 21 af Danmarks Lærerforening, med hjemsted

Læs mere

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION

GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 28. FEBRUAR 2018 GENERALFORSAMLING VALGPRÆSENTATION 18 PRÆSENTATION AF KANDIDATERNE TIL GENERALFORSAMLINGEN 2018 VALG AF FORMAND OG KONGRESDELEGERET Tina Svarre Hasselager Himmelev Skole Hvor der er vilje,

Læs mere

Jeg genopstiller som kredsformand

Jeg genopstiller som kredsformand Heidi Yoma Rasmussen 47 år og uddannet fra Frederiksberg Seminarium i 2002. Lærer på Torstorp Skole 2002 11 og på Selsmoseskolen fra 2011 16. TR 2006-08 FU og arbejdsmiljøansvarlig siden 2008 Kasserer

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond

Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Ballerup Lærerforening Danmarks Lærerforening - kreds 21 Vedtægter for Ballerup Lærerforening, Solidaritetsfonden og Kreds 21's Særlige Fond Vedtægter for Ballerup Lærerforening og Solidaritetsfonden 1

Læs mere

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening.

1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. Herlev Lærerforenings vedtægter, Vedtaget på generalforsamlingen 14. marts 2018 1. Kredsens navn er Herlev Lærerforening og hjemstedet er Herlev Kommune. Den udgør kreds 23 af Danmarks Lærerforening. 2,

Læs mere

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org

SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org SLAGELSE LÆRERKREDS. KREDS 54 Matildevej 9, 4200 SLAGELSE. TLF 58 52 82 88 FAX 58 52 01 10. e-mail 054@dlf.org Vedtægter for Slagelse Lærerkreds DLF Kreds 54 1 Kredsens navn er Slagelse Lærerkreds. Den

Læs mere

Vedtægter for kreds 150. Foreslåede ændringer. (Gule markeringer ændres til)

Vedtægter for kreds 150. Foreslåede ændringer. (Gule markeringer ændres til) Vedtægter for kreds 150 1 Kredsens navn og hjemsted Kredsens navn er Midtvendsyssels Lærerkreds. Kredsen dækker Brønderslev Kommune og Jammerbugt Kommune og er hjemmehørende på adressen Grønnegade 52,

Læs mere

TR rolle og forventninger

TR rolle og forventninger TR rolle og forventninger Din rolle som TR Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson på din arbejdsplads. Du varetager medlemmernes interesser og er Danmarks Lærerforenings lokale repræsentant på skolen

Læs mere

Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen.

Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen. Regler om valg til skolebestyrelse - indsættes som bilag til vedtægt for styrelse af Vordingborg Kommunes skolevæsen. I henhold til folkeskolelovens (lov nr. 1640 af 26. december 2013, Indførelse af en

Læs mere

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand

KREDSSTYRELSESVALG. På generalforsamlingen skal vælges: a) Formand KREDSSTYRELSESVALG Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg DLF Kreds 80 Strandvejen 12,1. - 5800 Nyborg Tlf. 65 31 79 09 - e-mail 080@dlf.org www.dlfkreds80.dk På generalforsamlingen skal vælges:

Læs mere

Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds

Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds Vedtægter for Thy-Mors Lærerkreds 1 Kredsens navn er Thy-Mors Lærerkreds. Den udgør kreds 145 af Danmarks Lærerforening. Kredsens område dækker Thisted og Morsø Kommune. Hjemstedskommune er Thisted Kommune.

Læs mere

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling

Nyhedsbrev nr Særnummer om Generalforsamling Nyhedsbrev nr. 2 2016 Særnummer om Generalforsamling Holbæk Lærerkreds afholder generalforsamling med valg til ny kredsstyrelse torsdag den 31. marts 2016 kl. 17 på Isefjordskolen, Holbæk Du kan stille

Læs mere

1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND).

1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND). Vedtægt for DM KULTUR & SAMFUND Navn og formål 1 Navnet er Den landsdækkende Klub for humanistiske og samfundsvidenskabelige Forskningsinstitutioner (KULTUR & SAMFUND). 2 KULTUR & SAMFUNDs overordnede

Læs mere

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer

Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Bilag til pkt. 5a på Skole og Forældre Københavns Generalforsamling 2018: Forslag til vedtægtsændringer Forslaget er stillet af bestyrelsen. Begrundelse: Landsforeningen Skole og Forældre har ændret deres

Læs mere

Hvad går Arbejdstidsaftale 08 ud på?

Hvad går Arbejdstidsaftale 08 ud på? Hvad går Arbejdstidsaftale 08 ud på? Lokalt har din kreds og kommune forhandlet overgang til Arbejdstidsaftale 08. I mange kommuner har parterne aftalt lokale tilpasninger i form af tilføjelser og suppleringer,

Læs mere

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening

Til Kredsstyrelsen. Referat: Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 27. maj 2016 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN

VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN VEDTÆGTER FOR DISTRIKTSFORENINGEN AF MENIGHEDSRÅD I KØBENHAVN NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Distriktsforeningen af menighedsråd i København 2 Distriktsforeningens hjemsted er provstierne:

Læs mere

Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening

Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening Vedtægter for Lolland-Falsters Lærerforening 1 Navn Kredsens navn er Lolland-Falsters Lærerforening, kreds 68 af Danmarks Lærerforening. Foreningen omfatter Guldborgsund kommune og Lolland kommune. Foreningens

Læs mere

INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN

INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN INFORMATION FRA KREDSSTYRELSEN VEDTÆGTER 2013 1. 1.1 Kredsens navn er Glostrup Lærerforening. Den udgør kreds 10 af Danmarks Lærerforening. 1.2 Kredsens adresse er Glostrup Lærerforening, Lærernes Hus

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat.

FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. FAGPOLITIK A. Temaer, der er væsentlige for vores område, skal være synlige i den politiske debat. Det betyder, at tillidsrepræsentanten er kandidat til næstformandsposten i MED-udvalget. er kandidat som

Læs mere

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne.

SKK s formål er at arbejde for medlemmernes lokale faglige, økonomiske og tjenstlige interesser og styrke sammenholdet mellem medlemmerne. VEDTÆGTER Den 26.03.14 1 Navn Navnet er SKK Skolelederforeningen, Københavns Kommune. Stk.2 Medlemmer er ledere ansat i Københavns Kommune, omfattet af Overenskomst for ledere m.fl. inden for undervisningsområdet,

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143

VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143 VEDTÆGTER SKIVEEGNENS LÆRERFORENING KREDS 143 1. Kredsens navn er Skiveegnens Lærerforening. Den udgør kreds 143 af DLF og omfatter Skive Kommune. Kredsens hjemsted er Skive Kommune. 2. Kredsens formål

Læs mere

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK

ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S ARBEJDSMILJØPOLITIK FSL'S Som lærere og børnehaveklasseledere (fremover samlet lærerne) bruger vi en væsentlig del af vores tid og vores liv på arbejdet. Arbejdet bør derfor være sundt, udviklende og motiverende. Det giver

Læs mere

En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen

En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen KREDS 60 NYT En stærk krydret ret! Af Lene H. Nielsen Så blev det virkelighed. Her, to måneder inde i skoleåret, må jeg konstatere, at folkeskolereformen, krydret med Lov 409, er en stærk ret med en til

Læs mere

Arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Albertslund kommune 2019/ /2021.

Arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Albertslund kommune 2019/ /2021. Arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere i Albertslund kommune 2019/2020 2020/2021. I Albertslund Kommune har vi en ambitiøs strategi for et fælles skolevæsen Skole for alle med et fælles

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER

KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER KREDSBLADET #19 KREDSBLAD FOR MEDLEMMER AF NÆSTVED LÆRERKREDS I NÆSTVED 7. ÅRGANG 2014 TEMA: ARBEJDSMILJØ/ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADSER ny kredsstyrelse KOLOFON KREDSBLADET Næstved Lærerkreds Slagelsevej 14

Læs mere

Sundhed & Trivsel PERSONALEPOLITIK FOR HOLSTEBRO KOMMUNE

Sundhed & Trivsel PERSONALEPOLITIK FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Sundhed & Trivsel PERSONALEPOLITIK FOR HOLSTEBRO KOMMUNE Politikken omfatter Arbejdsmiljø. Sygefravær. Stress Alkohol og rusmidler. Vold, mobning og chikane Opgaveløsning og ressourcer. Personalegoder

Læs mere

Dragør Kommune Skole Side nr. 1

Dragør Kommune Skole Side nr. 1 Dragør Kommune Skole Side nr. 1 I forbindelse med at Bekendtgørelse om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolen og om vederlag til forældre- og elevrepræsentanter i skolebestyrelser

Læs mere

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016

Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 Årsregnskab for 2014 Budget 2015/2016 CVR. Nr.: 50 56 70 28 1 Forslag til forretningsorden for generalforsamlingen 1. Mødet åbnes af formanden, der leder valget af dirigent. Kredsstyrelsen sørger for optagelse

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER

ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER ROSKILDE LÆRERFORENING MØLLEHUSVEJ 8 4000 ROSKILDE ROSKILDE LÆRERFORENINGS VEDTÆGTER Møllehusvej 8 4000 Roskilde 041@dlf.org www.roskildelaererforening.dk -Tlf. 4635 0418 - 2 - ROSKILDE LÆRERFORENINGS

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen

Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen Vedtægt for styrelsen af Vordingborg Kommunes skolevæsen Gældende fra 1.1.2007 1 Stk. 1. På alle skoler bortset fra 10. klasse-centret består skolebestyrelsen af 7 forældrerepræsentanter, 2 elevrepræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÅRHUS LÆRERFORENING DLF KREDS 133

VEDTÆGTER FOR ÅRHUS LÆRERFORENING DLF KREDS 133 VEDTÆGTER FOR ÅRHUS LÆRERFORENING DLF KREDS 133 Marts 2015 Kredsens navn 1. Kredsens navn er Århus Lærerforening. Den udgør kreds 133 af Danmarks Lærerforening og har hjemsted i Århus kommune. Kredsens

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Formandskabet... 6 Kapitel

Læs mere

Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015

Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015 Opgaveløsning i Gladsaxe Kommunes folkeskoler fra august 2015 1 Kolofon Foto Stengård Skole, april 2014 Kirsten Haase Layout GPV Produktion Gladsaxe TSL 2 Indledning Gladsaxe Kommune, Skolelederforeningen

Læs mere