Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen."

Transkript

1 1 Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges til godkendelse 5. Budget for år 2015 forelægges til godkendelse 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt af suppleanter På valg: formand, Jørgen Morsing, modtager genvalg Ole Nielsen, modtager genvalg Mogens Werdelin, modtager genvalg Valg af ny suppleant 7. Valg af en revisor og en revisorsuppleant På valg: revisor Gerhard Hornuff, modtager genvalg revisorsuppleant John Læssøe Pedersen, modtager genvalg 8. Forslag fra bestyrelsen om overtagelse af Store Salby/Højelse Vandværk. Nærmere redegørelse for forslaget gives på generalforsamlingen. 9. Eventuelt Punkt 1. Valg af stemmetællere. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen og foreslog John Læssøe Pedersen som stemmetæller. John Læssøe Pedersen blev valgt. Punkt 2. Valg af dirigent Formanden foreslog herefter Gerhard Hornuff som dirigent. Gerhard Hornuff blev valgt. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

2 2 Punkt 3. Bestyrelsens beretning. Formanden, Jørgen Morsing, fremlagde bestyrelsens beretning og sagde: 2013 har driftsmæssigt set været et godt år for Ejby Vandværk og vi har, kunne glæde os over, at den daglige drift har fungeret tilfredsstillende. Den udpumpede vandmængde var ca m3, fordelt på de to vandværker med m3 på Ejby Vandværk og m3 på Højstrupgård Vandværk. Vi har afholdt mange møder med St. Salby Højelse Vandværk for en sammenlægning. Bestyrelsen var meget konkret i deres ønske og valgte i foråret 2013 at høre de 64 medlemmer på generalforsamlingen om deres syn på at nedlægge deres selvstændighed og fremover lade Ejby Vandværk forsyne området. Der var et klart flertal og vi har siden holdt møder med bestyrelsen for at finde den rigtige løsning, som kunne godtages i forhold til vandsektorloven samt skattelovgivningen. De nærmere tekniske og økonomiske forhold er skrevet ned i en overtagelsesaftale, som er godkendt af begge bestyrelser. Ejby Vandværk havde ved sidste års generalforsamling ligeledes orienteret om planerne om sammenlægningen, fik mandat til at fortsætte forhandlingerne. Orientering følger senere. Vi fik i foråret 2013 igen henvendelser fra St. Ladager Vandværk, men St. Ladager Vandværk har i efteråret meldt fra og bliver nu forsynet fra Viby Dals Vandværk. Vi har også i år brugt tid og penge på at få vort ledningsnet og ventiler ind målt digitalt, således at vort kortmateriale fremover fremstår digitalt. Dette er en stor hjælp til fremover at dokumenterer ledningsplaceringer især ved graveforespørgsler. Nu vi er ved vandledningerne, vil der blive en større ledningsomlægning i forbindelse med det fremtidige jernbanetrace, som blandt andet kommer til at påvirke vor hovedforsyningsledning til Vemmedrup. Vi får ved denne lejlighed 3 nye andelshavere, idet de 3 ejendomme, som ligger på Bjæverskovvej ved rastepladsen til motorvejen og som i dag forsynes af Bjæverskov Vandværk, fremover skal forsynes af Ejby Vandværk. Bjæverskov Vandværk slipper herefter for at lave en underføring af banetraceet. Bestyrelsen valgte i 2013 at begynde udskiftningen af samtlige vandmålere i forsyningsområdet til en elektronisk måler af typen Kamstrup som kan fjernaflæses. Inden for de næste tre år vil samtlige målere være udskiftet og vi vil således fremover blive fri for at udsende måleraflæsningskort. Aflæsningen foretages ved at kører forbi på vejen ud for vandmålerinstallationen. Køge Kommune er ved lov blevet pålagt at etablere et Vandråd, som skal hører i alle spørgsmål vedrørende vandforsyning og grundvandsressourcer. Køge Vandråd, som har 15 medlemsværker, er et samarbejde mellem almene vandværker i Køge Kommune. Vandrådet har en bestyrelse på 5 medlemmer og Ejby Vandværk er valgt ind i be-

3 3 styrelsen. Ejby Vandværk sidder også med i Køge Grundvandsråd samt i følgegruppen. Vandkvaliteten er fortsat god, og den lever op til de krav, som lovgivningen stiller. Vandkvaliteten skal ses ud fra Køge Kommunes krav om, at alle boringer skal analyseres efter den udvidede boringskontrol. Københavns Vandforsyning, nu HOFOR, tog i 2004 initiativ til at etablere et vandsamarbejde for vandværker i det tidligere Skovbo Kommune. Samarbejdet går ud på at beskytte vore indvindingsboringer mod forurening ved for eksempel at lukke ubenyttede brønde og boringer, eller ved at indsamle forskellige former for ukrudtsbekæmpelsesmidler i indvindingsområdet. Hvert vandværk, som er med i samarbejdet, har i 2013 indskud 10 øre pr. m3 oppumpet vand og HOFOR bidrager med ca. 80 % af det samlede indskud. Vandsamarbejdet har i 2013 lukket 25 brønde og boringer i forsyningsområderne. Siden opstarten af vandsamarbejdet er der til dato lukket 247 brønde og boringer. I 2007 fik vi en vandsektorlov, der har som formål at sikre, at vandforsyningen drives på en måde, der er forsvarlig over for såvel miljøet som forbrugerne. Loven omfatter alle kommunale vandværker samt alle private vandværker, som udpumper mindst m3 om året. Ejby Vandværk er derfor omfattet af den nye lov, som trådte i kraft den 1. januar Selvom vores brancheforening, Foreningen af Private Vandværker, har arbejdet intenst, er det endnu ikke lykkedes at få Vandsektorloven ændret, således at de private vandværker slipper for at være omfattet af denne lov. Det betyder, at arbejdet med indberetningerne til Forsyningssekretariatet fortsat er en bekostelig opgave, og vi må erkende, at vi ikke får en eneste dråbe godt og rent drikkevand for disse penge. Loven betyder også, at vi bliver tvunget til at planlægge vores investeringer mere efter en økonomisk udvikling end efter et aktuelt behov. Vi må nemlig ikke overføre likvide midler fra et år til et andet for at bruge pengene, når behovet for en investering er til stede. De midler der ikke er anvendt inden for et kalenderår, skal tilbagebetales til forbrugerne, og vi skal så finansiere kommende investeringer og renoveringer med banklån i stedet. Det er en fremgangsmåde, som kun kan give dyrere vand til forbrugerne. Året 2013 var også året, hvor vores forretningsfører Erik Andresen gennem mange år, valgte at gå på pension. Vi har pr. den 1. maj 2013 ansat Jan Drøscher som ny forretningsfører. Med denne slutbemærkning overgav formanden beretningen til generalforsamlingens behandling. Beretningen blev herefter enstemmigt godkendt.

4 4 Punkt 4. De reviderede regnskaber forelægges til godkendelse. Kassereren forelagde regnskabet for 2013 og understregede, at regnskabspraksis var blevet ændret i forhold til tidligere år, for at give et mere retvisende billede i forhold til vandsektorloven. Kassereren gennemgik herefter de forskellige regnskabsposter. Resultatopgørelsen viste et overskud på kr. Regnskabet havde en blank påtegning fra den statsautoriserede revision, og de generalforsamlingsvalgte revisorer havde ikke haft bemærkninger i forbindelse med deres arbejde. Der var ingen bemærkninger eller spørgsmål, og regnskabet blev enstemmigt godkendt Punkt 5. Budget for år 2015 forelægges til godkendelse Kassereren gennemgik rammebudgettet for Indtægterne bygger på et forslag om uændrede takster. Det vil sige en fast årlig afgift på kr. 400,- og en kubikmeterpris på kr. 3,60. Disse afgifter er ekskl. moms. Rammebudgettet er som hidtil udarbejdet efter hvile i sig selv -princippet. Der var ingen spørgsmål eller bemærkninger, og rammebudgettet med de foreslåede forbrugsafgifter blev enstemmigt godkendt. Kassereren fik efterfølgende ordet og oplyste, at Skat har fremsendt forslag til ændring af skatteansættelsen for Forslaget betyder, at Ejby Vandværk i stedet for et skattemæssigt underskud har et skattemæssigt overskud i størrelsesorden 0,7 mio. kr. i perioden I samråd med brancheorganisationen og Ejby Vandværks revisor har vi indgivet klage over skatteansættelsen. Punkt 6. Valg af medlemmer til bestyrelsen samt suppleanter Jørgen Morsing blev genvalgt som formand for to år. Ole Nielsen og Mogens Werdelin blev genvalgt til bestyrelsen for to år. Per Otzen blev valgt som suppleant for to år.

5 5 Punkt 7. Valg af en revisor og en revisorsuppleant Gerhard Hornuff blev valgt som revisor for to år. John Læssøe Pedersen, blev genvalgt som revisorsuppleant for et år. Punkt 8. Forslag fra bestyrelsen om overtagelse af Store Salby/Højelse Vandværk. Nærmere redegørelse for forslaget gives på generalforsamlingen. Formanden oplyst, at ifølge bemyndigelsen fra sidste års generalforsamling har Ejby Vandværk indgået en aftale med Store Salby/Højelse Vandværk. Hovedpunkterne i aftalen: at vi overtager forsyningspligten til området at Vandværket overtager ledningsnettet i området, som er næsten nyt at vi lejer os ind på vandværket for at huse trykforøgerstationen, så vandet til forbrugerne i Højelse by får et acceptabelt vandtryk. Lejen betales til Vandværket Lyngen som overtager vandværksgrunden, vandværket og indvindingsrettighederne. at vi etablerer en ny forsyningsledning mellem de to forsyningsområder Vi overtager et lån på anslået 0,9 mio. kr., som St. Salby/Højelse Vandværk har optaget til finansiering af de nye ledninger. Lånet nedbringes delvis ved, at de 64 forbrugere under St. Salby/Højelse Vandværk hver indbetaler kr. over de kommende 10 år. Vi slutter med at have investeret omkring kr. i det nye område, når forsyningsledningen medregnes, og denne investering får en tilbagebetalingsperiode på ca år, når vi regner på de meromkostninger vi skal afholde set i forhold til de indbetalinger der sker fra de 64 nye andelshavere. Bestyrelsen anmoder derfor om generalforsamlingens endelig godkendelse af aftalen om overtagelse af St. Salby/Højelse Vandværk på de skitserede vilkår og naturligvis i overensstemmelse med de såvel juridiske som økonomiske råd vi har modtaget fra vores advokat og revisor. På et spørgsmål om hvorfor bestyrelsen arbejdede for denne sammenlægning sagde formanden, at vandværkerne skal hjælpe hinanden, dels for at give den enkelte forbruger så god en forsyningssikkerhed som muligt, dels for at løfte den fælles samfundsopgave de private vandværker har med levering af drikkevand. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

6 6 Punkt 9. Eventuelt Bestyrelsesmedlem Ole Nielsen oplyste, at det konstruktive samarbejde mellem rådgivningsfirmaet NIRAS og Ejby Vandværk i forbindelse med Banedanmarks jernbanetrace har betydet at vi har undgået en regning på ca. 1 mio. kr. i forbindelse med omlægning af hovedledning til Vemmedrup. Denne udgift afholdes af Banedanmark. En andelshaver ønskede svar på, om Ejby Vandværk ville foretage investeringer for at fjerne noget af kalket i vandet. Formanden oplyste, at det endnu ikke var påvist at det ville hjælpe. Ejby Vandværk vil følge udviklingen. Herefter sluttede dirigenten og formanden generalforsamlingen Dirigent Referent Gerhard Hornuff Jan Drøscher

Referat af ordinær generalforsamling, den 28. april 2015 på Ejby Skole.

Referat af ordinær generalforsamling, den 28. april 2015 på Ejby Skole. 1 Referat af ordinær generalforsamling, den 28. april 2015 på Ejby Skole. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD

VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD VEDTÆGTER FOR KØGE VANDRÅD 1 navn og hjemsted Vandrådets navn er Køge Vandråd, efterfølgende benævnt som Vandrådet. Hjemsted er Køge Kommune. 2 formål Vandrådets formål er at virke som kontaktorgan for

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk

Generalforsamling I/S Lynge Vandværk MØDEREFERAT TITEL Generalforsamling I/S Lynge Vandværk DATO 19. maj 2015 STED Lynge Kro DELTAGERE Fra Bestyrelsen var følgende tilstede: Formand Svend Pedersen Kasserer Walther Thomsen Næstformand John

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2010

Referat fra Generalforsamlingen 2010 Referat fra Generalforsamlingen 2010 Søndag den 1. august 2010, kl. 10.00 på Eventyrkroen (Plovkroen), Melbyvej 106, Melby. 25 andelshavere var repræsenteret samt 2 ved fuldmagter. Fraværende fra bestyrelsen

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 17. Marts 2011 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer.

Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk. Generalforsamlingen blev afholdt kl i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. 167 Referat af generalforsamling i Ferritslev Vandværk 20. marts 2018 Generalforsamlingen blev afholdt kl. 19.00 i Ferritslev Fritidshus. Der deltog i alt 19 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 17. april 2018, kl. 19.30 i selskabslokaler på Kanalkroen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Munk som blev valgt. OM konstaterede

Læs mere

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd.

Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Referat af Værebro Vandværks General forsamling 27. April 2017 på Hotel Søfryd. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse. 4. Behandling

Læs mere

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018

Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Beslutningsreferat fra generalforsamling i Stødov Bakker Grundejerforening 26.april 2018 Der var mødt 52 deltagere heraf var 31 stemmeberettiget. John Hansen blev valgt som dirigent. Beretning: Beretning

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00

tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 tirsdag 29. april 2014, kl. 19.00 i Langes Magasin, Østergade 3B, Frederikssund. Dagsorden iht. vedtægternes 7: 1. Valg af dirigent Der var ingen der stillede op, så formanden blev valgt som dirigent.

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 20.06.2012 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 30. maj 2012 Deltagere: Erik Jensen Jørgen

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1

Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. 1 Referat fra ordinær generalforsamling i Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. afholdt på Hotel Stevns den 20. marts 2018. Til stede ved generalforsamlingen var 30 personer,

Læs mere

Referat generalforsamling 21. juni 2017

Referat generalforsamling 21. juni 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Henrik Fenger som dirigent. Der var ingen modkandidater Henrik Fenger blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet har været i ugeavisen den

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Vandforsyningsplan

Vandforsyningsplan Vandforsyningsplan 2010-2021 Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplantillæg nr. 1 ændrer grænserne for forsyningsområderne mellem Bjæverskov Vandværk og Ejby Vandværk. Køge Kommune har i august 2010 vedtaget en

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling 109 I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 19. mar. 2009 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 56 stemmesedler heraf 15 ved fuldmagt Der var i alt 63 fremmødte

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014.

VEDTÆGTER. BORUP VANDVÆRK A.m.b.a FOR. 24. april 2014. VEDTÆGTER FOR BORUP VANDVÆRK A.m.b.a 24. april 2014. Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Formål... 3 3. Medlemmer/Andelshavere... 3 4. Medlemmers rettigheder... 3 5. Medlemmernes forpligtelser

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

Referat af. Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af. Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 18. Marts 2010 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Ordinær generalforsamling i Sognegården Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 19,00 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Regnskab 2010 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler.

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler. Brande Fjernvarme amba Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 27. september 2011. Sted: Hotel Dalgas i Brande. Deltagere: 49 andelshavere samt 2 ved fuldmagt. Ved indgangen blev sikret at de

Læs mere

Greve landsby vandværk primo 2018

Greve landsby vandværk primo 2018 Greve landsby vandværk primo 2018 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 12. marts 2018 kl. 18.00 Forsamlingshuset

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Solrød Vandværk a.m.b.a.

Solrød Vandværk a.m.b.a. Solrød Vandværk a.m.b.a. Årsrapport for året 2009 Påtegninger Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2009 for Solrød Vandværk a.m.b.a. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 25. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Lendemark Vandværk A.m.b.a.

Lendemark Vandværk A.m.b.a. Lendemark Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Onsdag d. 21. februar 2019 kl. 19:00 Referat 1. Valg af dirigent og referent Line Markert blev enstemmigt valgt som dirigent. Mathias Christensen blev

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 16. marts 2016 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 På KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

Følle Strands Vandværk I/S

Følle Strands Vandværk I/S Referat fra 11. ordinære generalforsamling torsdag d. 17. april 2008 kl. 19.00 på Møllerens hus. Formanden bød velkommen til de 52 fremmødte, hvoraf der var 43 stemmeberettigede medlemmer + bestyrelsen.

Læs mere

Deltagere: 39 stemmeberettigede medlemmer fremmødt samt 11 fuldmagter

Deltagere: 39 stemmeberettigede medlemmer fremmødt samt 11 fuldmagter Andelsselskabet Karlslunde Strands Vandværk Ordinær generalforsamling, onsdag den 27. april 2016, kl. 19.00 Afholdt: Café Fortet, Mosede Strandvej 91, 2690 Karlslunde Deltagere: 39 stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Vedtægter for Lohals Vandværk

Vedtægter for Lohals Vandværk Vedtægter for Lohals Vandværk Navn 1 Selskabet, der er stiftet den 21. december 1932, er et andelsselskab, hvis navn er Lohals Vandværk. Selskabet har hjemsted i Lohals i Langeland Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på Le Papillon Liselejevej 64 Søndag den 4. august 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby

Søndag den 05. maj 2019 kl i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby STRØBY LADEPLADS VANDVÆRK A.m.b.a. Ordinær generalforsamling Søndag den 05. maj 2019 kl. 10.00 i Strøby forsamlingshus, Strøby Bygade 37, 4671 Strøby Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Advokat Claus Rehl, Greve, blev enstemmigt valgt som dirigent.

Advokat Claus Rehl, Greve, blev enstemmigt valgt som dirigent. Andelsselskabet Karlslunde Strands Vandværk Ordinær generalforsamling, den 24. april 2013 kl 19.30 Afholdt Til stede Pkt 1 Lille sal, Kongens Enge 42, 2690 Karlslunde 25 stemmeberettigede andelshavere

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling.

Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. Juni 2017 Til samtlige andelshavere Referat af generalforsamling afholdt lørdag den 17. juni 2017 klokken 10.00 på Lille Johanneberg Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg 1. Valg af dirigent Marianne Andersen

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.30 i Sønderup forsamlingshus, med spisning kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse.

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Andelsselskabet Stenløse Vandværk Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Deltagere: Vagn Handlos (VH), Bent Berg (BB), Klaus

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a.

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2018 Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægterne udgør grundlaget for det juridiske selskab andelsselskabet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. august 1928, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er HORNSLET VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015

Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Bragesvej 18, 4100 Ringsted info@ringstedforsyning.dk 27.05.2015 www.ringstedvandsamarbejde.dk Referat fra repræsentantskabsmøde i Ringsted Vandsamarbejde den 27. maj 2015 Deltagere: Bent Risom Jørgen

Læs mere