REFERAT. Seniorrådet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Seniorrådet"

Transkript

1 REFERAT Seniorrådet Mødedato: Torsdag den Mødested: Mødelokale nr. 6 (kælder) Administrationsbygningen, Rådhucentret 7, Vojens (gl.rådhus) Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

2 Seniorrådet, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat Fremtidigt kostråd i Haderslev Kommune Danske Ældreråd, temadag Landdistriktspolitik Mødekalender 2009 for Seniorrådets møder Møde med borgmesteren Seniorrådets kontor og det frivillige arbejde Regnskab og budget Orientering fra udvalg Sager vedr. Stat, Region og Kommune Andet Orientering fra formanden Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde Godkendelse af beslutningspunkter midler (aktivitetsmidler i h.t. Serviceloven) Næste møde Evt

3 Seniorrådet, Side 1 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjet punkt "Bevillingsnævn, udpegning af medlem. Senere blev et pkt. 14 tilføjet. - papir og blækpatroner hjemmekontor. 2. Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra mødet den 13. januar Godkendt. 3. Fremtidigt kostråd i Haderslev Kommune DILIAX / 08/31831 I forbindelse med harmonisering af madordningen i Haderslev Kommune, findes det vigtigt fremover at inddrage brugerne i bedømmelsen af kvaliteten af maden. Det findes derfor hensigtsmæssigt, at der etableres et forum, hvor dialogen omkring madservice kan finde sted. Det er tidligere besluttet, at der skal etableres et kostråd i Visitation og Tilsyns regi, bestående af visitation(myndighed), brugere og leverandør.

4 Seniorrådet, Side 2 Det vedlagte notat redegør nærmere for Visitation og Tilsyns anbefalinger i forhold til et fremtidigt kostråd i Haderslev Kommune. Procedure Til høring i Seniorrådet og Handicaprådet. Tovholder/informationsansvarlig Afdelingschef i Visitation og Tilsyn Mette Christensen. Bilag Notat om anbefaling vedr. Kostråd i Haderslev Kommune (677173) Indstilling Det indstilles til, at Voksenudvalget godkender oprettelsen af et kostråd efter Visitation og Tilsyns anbefalinger i det vedlagte notat. Beslutning i Handicaprådet den Handicaprådet anbefaler oprettelse af et kostråd og udpeger Solveig Thy Gajda og Henny Jacobsen. Materialet drøftet. Rådet fandt, at halvårlige møder var for lidt. Mindst et møde i kvartalet. Brugere, der får kost leveret hjemme er ikke repræsenteret. De udgør en større gruppe. Følgende fra Seniorrådet udpeget til kostrådet: Lorens Frederiksen og Ingelise Vilsen. Beslutning i Voksenudvalget den Afbud/fraværende: Markvard Hovmøller Indstillingen følges.

5 Seniorrådet, Side 3 4. Danske Ældreråd, temadag Danske Ældreråds temadag i Vissenbjerg, torsdag den 2. april 2009, "Det bedste ældrerådsvalg". Pris kr. 650,00. Tilmelding senest tirsdag, den 24. februar Program vedlagt. 3 medlemmer af Seniorrådet deltager: Ingeborg Martinsson, Waltraut Jacobsen, Svend Aage Nygaard. Formanden tilmelder. 5. Landdistriktspolitik Landdistiktspolitikken for Haderslev Kommune er vedtaget i Byrådet den 30. oktober Trykt udgave er bestilt. Udlevering og evt. drøftelse på mødet. Materialet blev udleveret, der var ikke tid til gennemlæsning og drøftelse på dette møde. Er der områder, så tages det op på et senere møde. 6. Mødekalender 2009 for Seniorrådets møder

6 Seniorrådet, Side 4 Genoptagelse af drøftelse af mødekalender, for at finde rådets mødedatoer. Problemet er, at kommunens udvalg og Byrådet har møderne spredt over det meste af måneden. Tag den tidligere mødekalender for kommunen med, samt egen kalender. Formanden oplyste, at Marianne Nielsen ville sende en ny opdateret kalender over møderne, men den var ikke modtaget. Ffølgende møder blev besluttet. 23. februar 2009, kl marts 2009, kl april 2009, kl juni 2009, kl Der kan vise sig behov for møder i maj. Fastlægges senere. Møderne efter sommerferien fastlægges senere. 7. Møde med borgmesteren Drøftelse og evt. opfølgning efter afholdt møde med Borgmester og formanden for Voksenudvalget den 21. januar Der havde været tilfredshed med den politiske drøftelse med Borgmesteren. Og det skulle formanden meddele Borgmesteren. Der var ikke tilfredshed med forvaltningens indblanding og slet ikke med udkastet til referat, der var tilsendt og som blev udleveret på mødet. Efter nogle få udmeldinger blev det besluttet at tage det af dagsorden og der var ønsker om, at nærlæse det til næste møde. Men referatet viste igen direktørens holdning til Seniorrådets funktionsmuligheder i forhold til politikerne i kommunen.

7 Seniorrådet, Side 5 Formanden kunne meddele direktøren, at referatet ikke er godkendt. 8. Seniorrådets kontor og det frivillige arbejde Der vil blive givet en orientering fra FU om sagen og der vil være materiale til fordeling på mødet. Materialet fra HAB blev kopieret og fordelt. Lokalet er Seniorrådets lokale Såfremt evt. frivillige vil bruge kontoret, vil det ske på de vilkår, der er fastlagt af Seniorrådet. Der vil blive en skarp afgrænsning af Seniorrådets materiale og evt. det frivillige vil bruge på kontoret for egen regning. Der skal udarbejdes et sæt ordensbestemmelser. 9. Regnskab og budget Seniorrådets regnskab og budget. Tag materialet fra sidste møde med. Genoptagelse af sagen fra sidste møde: Materialet er ikke i orden. Der mangler politisk drøftelse om budget og vilkår for virket i fremtiden. Der skal opstilles et budget og regnskab Der skal opstilles et budget og regnskab 2008.

8 Seniorrådet, Side 6 Dette for at se, hvad det reelle forbrug er på de forskellige konti. Derefter kan der holdes et møde med forvaltningen. Der tilskrives Voksenudvalget og forvaltningen om sagen. 10. Orientering fra udvalg a) Madudvalg b) Trafikudvalg c) Arbejdsgruppen kontakt Husum d) Klagerådet e) Byggeudvalget Kong Frederik den IX Plejecenter. a) Ingen aktivietet - ingen møder. b) Aksel Hansen orienterede om Trafiksikkerhedsgruppens muligheder Trafikforholdene på Ribe Landevej, specielt omkring Frederik den IX Plejecenter blev drøftet. Tages op for en indstilling til kommunen. c) Ingeborg og Vagn orienterede kort om foreløbigt program for genbesøget fra Husum. Datoen er fastlagt til 18. marts. De 3 i gruppen arbejder videre til næste møde. d) Kort status givet. Der er klagesager, der behandles. e) Der blev givet en status i byggesagen. 11. Sager vedr. Stat, Region og Kommune Orientering om sager vedrørende Stat, Region og Kommune.

9 Seniorrådet, Side 7 - Kort orientering om arbejdet i Regionsældrerådet. Formanden gav en kort orientering om møde i Regionsældrerådets forretningsudvalg den 26. januar Alle formænd og næstformænd for de 22 Ældre-/Seniorråd i Region Syddanmark bliver indkaldt til fællesmøde den 30. marts i Middelfart. 12. Andet Skrivelse fra Direktør Leif Petersen, udsat fra sidste møde. Sager taget op fra sidste møde: 1) Sagen vedrørende de ikke afholdte anmeldte og de uanmeldte tilsyn i Seniorrådet kan ikke accepetere, at være vidende til, at loven på området overtrædes, og især her, hvor det gælder den svageste del af borgerne. Forslaget var, at var skrivelsen stilet til Voksenudvalget, og dermed påpeget overfor politikerne, så skulle sagen sendes til Tilsynet. (Det er undersøgt, at sagen var sendt til Voksenudvalget). Formanden foreslog, at der på grund af det konstruktive møde med Borgmesteren som en mulighed sendte den til Borgmesteren, og først derefter sendte den til Tilsynet). Beslutning: Formanden sender den til Borgmesteren og udfaldet af svaret afgør sagens videre gang. 2) Sagen vedrørende arbejdstilsynets besøg og direktørens mening om, hvad Seniorrådet kan få udleveret af materialer i henhold til loven, var ikke acceptabel. Formanden blev pålagt at skrive til politikerne igen i sagen og udbede sig rapporterne til behandling og evt. indstilling til politikerne.

10 Seniorrådet, Side Orientering fra formanden Orienteringen er først færdig til udlevering på mødet. - Modtaget mail fra Aksel Hansen, der forespørger til arkivmaterialet, der beskriver valgproceduren fra 2005 samt de ting der vedrører valg til rådet. Formanden var sikker på, at de var i arkivet fra sidste valg. Invitation til fyraftensmøde. Videnscenter på Ældreområdet, 3. februar i København. Seniorrådet har modtaget brev om, at der er sendt materiale ud til centrene for ansøgning om tilskud for Der er modtaget materiale vedr. tildeling af timer til svømmehal og haltimer, men det formodes, at det også er sendt til brugerne. 14. Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde, den 6. maj 2009 i Nyborg. Datoen er nu fastlagt og Seniorrådet har 6 stemmeberettigede medlemmer til repræsentantskabsmødet. Tages op på næste møde. Materialer udsendes når kopimaskine m.v. er på plads i vort nye lokale.

11 Seniorrådet, Side Godkendelse af beslutningspunkter Der blev rejst spørgsmål ved, om ikke punktet var overflødigt, når beslutninerne var godkendt under beslutningen af punktet. Formanden oplyste, at det var med fra starten af rådets virke, men at rådet besluttede hvad de ville. Beslutning: Punktet udgår af dagsordenen for fremtiden. Der blev spurgt til, om rådet skulle udpege deres egen sekretær. Det fandt formanden godt, men emnet havde været oppe før og ingen meldte sig og formanden fik pålagt opgaven. Beslutning: Formanden påtager sig ogaven fortsat frem til 31. december midler (aktivitetsmidler i h.t. Serviceloven) DIMENI / 08/40878 Voksenudvalget godkendte den 13. februar 2007 retningslinier for tildeling af tilskud i henhold til Servicelovens 79. Der er indtil 26. november 2008 udbetalt kr. i tilskud. Forslag til tildelingskriterier for 2009 forelægges hermed til drøftelse i Voksenudvalget. Hidtil har Seniorrådets sekretariatsfunktion administreret tildelingen af tilskud til aktiviteter i henhold til 79. Som følge af budgetreduktion i 2009 er rådets sekretariatsfunktion nedlagt og ordningen administreres fremover af Voksenservice, Trekanten. Det betyder, at tilskudsmodtagere selv skal forestå alt omkring brugen af tildelte midler herunder betaling af regninger og håndtering af transport af brugere. Økonomiske forhold Der er budgetlagt med kr. til uddeling i Juridiske aspekter I følge Servicelovens 79 kan Kommunalbestyrelsen iværksætte eller

12 Seniorrådet, Side 10 give tilskud til generelle tilbud med aktiverende og forebyggende sigte. Kommunalbestyrelsen skal fastsætte retningslinjer for, hvilke persongrupper der kan benytte tilbuddene. Stk. 2. Afgørelser efter stk. 1 kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. Stk. 3. Socialministeren fastsætter i en bekendtgørelse regler om betaling for tilbud efter stk. 1. Procedure Forelægges Voksenudvalget 2. december 2008 til drøftelse. Sendes til høring i Seniorrådet. Endelig beslutning i Voksenudvalget i januar måned Bilag 79 bevillinger 2008 (647954) 2009 forslag til kriterier for tildeling af 79 tilskud efter Serviceloven (646504) Suppl. sagsfremstilliing til Seniorrådets høringssvar (678579) Indstilling Voksenservice indstiller, at forslaget drøftes med henblik på eventuelle justeringer forud for høring i Seniorrådet. Beslutning i Voksenudvalget den Forslag til justerede retningslinier for tildeling af tilskud i henhold til 79 i Serviceloven anbefales. Forslaget sendes til høring i Seniorrådet. Beslutning i Seniorrådet den Rådet drøftede materialerne og fandt, - at ansøgningerne til kommende år for aktiviteter skulle indsendes inden 1. oktober - at kommunens afgørelse skulle være afklaret inden udgangen af november måned, således at ansøgerne fik besked på økonomien for det følgende år. De fleste aktivitetscentre starter den 1. januar og har planlagt de faste aktiviteter for hele året. 1. Kun en ansøgning som princip pr. år og kun såfremt der opstår behov for nye aktiviteter, skal der søges gennem året.

13 Seniorrådet, Side Aktivitetscentrene laver programmer og aftaler med underholder for et år ad gangen og midler, der skal søges i august måned er alt for sent. 3. Seniorrådet savner en bevillingsgodkendelsesprocedure for udbetaling af midlerne (Se forslag sidst). 4. Efter de nugældende vedtægter behandler centrene først deres regnskab i første kvartal af de nye år (følger regnskabsåret). Skønnet formue på ansøgningstidspunktet kan oplyses og regnskab indsendes efter godkendelse på den årlige årsmøde/generalforsamling. 5. Forslag: 2 politikere, 1 repræsentant for Handicaprådet, 1 repræsentant for Seniorrådet og en repræsentant for et Aktivitetscenter. Beslutning i Voksenudvalget den Afbud/fraværende: Thies Mathiesen Godkendt forslag til tildelingskriterierne. Samtidig godkendt, at der nedsættes et bevillingsråd bestående af: 2 medlemmer af Voksenudvalget. Peter Hansen og Lone Ravn udpeges af Voksenudvalget. 1 medlem af Seniorrådet 1 medlem af Handicaprådet 3 medlemmer fra brugerorganisationerne (aktivitetscentre, brugerråd og øvrige "foreninger"). Beslutning i Handicaprådet den Handicaprådet udpeger Flemming K. Jensen til 79 Bevillingsrådet. Seniorrådet udpeger Vagn Mattson 17. Næste møde

14 Seniorrådet, Side 12 Næste møde er fastsat til torsdag, den 26. februar 2009, kl Stedet skal besluttes. OBS! DATOEN ER ÆNDRET TIL DEN 23. FEBRUAR 2009, jfr. beslutning i tidligere referat. Sted skal besluttes. Der blev foreslået Kildebakken Plejecenter, såfremt det var færdigt og der var mulighed? Undersøges, men stedet bliver i Haderslev området. 18. Evt. Der var ikke mere. Mødet slut kl NB! Der er modtaget skrivelse fra Statsforvaltningen, at der går mindst 3 måneder endnu, før de kan påbegynde behandlingen af den indsendte sag. Den tidligere beslutning iværksættes. De sager, der var i ventesposition, indsendes herefter løbende til Statsforvaltningen og til Landsorganisationen med henblik på, at de forelægges ministeren.

15 Seniorrådet, Side 13 Underskriftsside Ove Christiansen Svend Boysen Aksel Hansen Waltraut Jacobsen Alice Lundtofte Erik Nielsen Ingelise Vilsen Ingeborg Martinsson Lorens Frederiksen Jørgen Hasberg Helge Jakobsen Vagn Børsen Mattson Svend Aage Nygaard

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: Mødelokale 1 Kildebakkens Plejecenter, Varbergvej 13, 6100 Haderslev. Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:15 Afbud: Aksel Hansen,

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Onsdag den 29-07-2009 Mødested: Mødelokale nr. 6 (kælder) Administrationsbygningen, Rådhuscentret 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Fraværende:

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den REFERAT Seniorrådet Mødedato: Torsdag den 26-03-2009 Mødested: Lokale v/kontoret Engparken, Kirkealle 22, 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Seniorrådet,

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Mandag den 17-05-2010 Mødested: Mødelok. 6 Rådhuscentret 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:20 Afbud: Lillian Riber-Hansen, Aksel Hansen Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-12-2008 Mødested: Meddeles senere Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 02-12-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT

Voksenudvalget REFERAT REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 03-02-2009 Mødested: Dalhofsminde og Forsorgshjemmet Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 03-02-2009

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Mandag den 23-02-2009 Mødested: Mødelokale 218 Rådhuset, Gåskærgade, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Alice Lundtofte Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 28-01-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 24-02-2010

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 24-02-2010 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 24-02-2010 Mødested: 101 (v/kantinen) Rådhuset, Gåskærgade, Haderslev. Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Handicaprådet,

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den REFERAT Seniorrådet Mødedato: Torsdag den 18-02-2010 Mødested: Plejecenter Engparken Kirke Allé 22, 6510 Gram Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:30 Afbud: Lorens Frederiksen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Tirsdag den 21-04-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Mandag den 08-03-2010 Mødested: Plejecenter Kildebakken Varbergvej 13, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Afbud: Bodil Marie Nielsen Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet. Mødedato: Tirsdag den 28-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Seniorrådet. Mødedato: Tirsdag den 28-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Seniorrådet Mødedato: Tirsdag den 28-04-2009 Mødested: Tørning Mølle Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Seniorrådet, 28-04-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Seniorrådet DAGSORDEN. Mødedato: Mandag den

Seniorrådet DAGSORDEN. Mødedato: Mandag den DAGSORDEN Seniorrådet Mødedato: Mandag den 26-10-2009 Mødested: Sommersted Plejehjem Kirkevej 6, 6560 Sommersted Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Lorens Frederiksen Fraværende:

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Mandag den

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Mandag den REFERAT Seniorrådet Mødedato: Mandag den 22-06-2009 Mødested: 219 (1.sal) Rådhuset, Gåskærgade 26-28, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 09:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Seniorrådet,

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 14-04-2010

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 14-04-2010 REFERAT Seniorrådet Mødedato: Onsdag den 14-04-2010 Mødested: Humletoften Hjortebrovej 44, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:30 Afbud: Lorens Frederiksen, Ove Christiansen Fraværende:

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl.

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Gunnar Nielsen Fraværende:

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 8. december 2010 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:00

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 8. december 2010 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:00 REFERAT Seniorrådet Mødedato: Onsdag den 8. december 2010 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 137.

Læs mere

Seniorrådet 2010 REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Seniorrådet 2010 REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Seniorrådet 2010 Mødedato: Onsdag den 27-01-2010 Mødested: Bregnbjerglunden Julius Nielsens Vej 33, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Afbud: Lorens Frederiksen, Henning

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 29-10-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 29-10-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 29-10-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Mandag den 24-08-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 19-05-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Leif Pedersen, Morten Jørgensen, Karsten Boe og Allan Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Seniorrådet

REFERAT. Seniorrådet REFERAT Seniorrådet Mødedato: Onsdag den 27-10-2010 Mødested: 101 v/kantinen, Rådhuset, Gåskærgade, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:30 Afbud: Elisabeth Thorsen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 08-08-2007 Mødested: Mødelokale Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Solveig Thy Gajda, Flemming K. Jensen og Carsten

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT

Voksenudvalget REFERAT REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 09-09-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 09-09-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Anne Grethe Smith Fraværende: Bemærkninger: Under pkt. 24 deltog Kommunelæge

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14, 3. december Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14, 3. december 2012. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 03.12.2012 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Hedensted Rådhus mødelokale nr. 3 Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Torsdag den Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:45 Sluttidspunkt: Kl. 18:00

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Torsdag den Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:45 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Torsdag den 07-06-2007 Mødested: Mødelokalet Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:45 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Irene Høgh Fraværende: Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Handicaprådet REFERAT

Handicaprådet REFERAT REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 25-08-2010 Mødested: 219 1. sal, Rådhuset, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Handicaprådet, 25-08-2010

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Torsdag den 11. juni 2009, kl. 9.30-12.00 Mødelokale 83, Aabybro Rådhus Medlemmer: Jørgen Hellum, Jørn Kjær, Henning Jensen, Aase Billeskov Nielsen, Bent Jensen,

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 29. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale A, Administrationsbygningen Nørager, Jernbanegade 9, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Niels Ove Mikkelsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift

Læs mere

Seniorrådet 2010 REFERAT. Mødedato: Mandag den 04-01-2010

Seniorrådet 2010 REFERAT. Mødedato: Mandag den 04-01-2010 REFERAT Seniorrådet 2010 Mødedato: Mandag den 04-01-2010 Mødested: Mødelok. 101, st. Rådhuset, Gåskærgade, Haderslev. Starttidspunkt: Kl. 09:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Bodil Marie Nielsen Fraværende:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Onsdag den 11-03-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Anna Grethe Smith deltog fra kl. 16.50 (pkt. 41) Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT

Handicaprådet REFERAT REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 17-06-2009 Mødested: Mødelokale 1 Kildebakkens Plejecenter, Varbergvej 13, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Irene Høgh,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 26. april 2011. Storegade 80, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl.

Seniorrådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 26. april 2011. Storegade 80, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Seniorrådet Mødedato: Tirsdag den 26. april 2011 Mødested: Frivillighedscentret Storegade 80, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 12:00 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 2, rådhuset Torvet 3, 8500 Grenaa Dato: Mandag den 9. december 2013 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen Birgit Jensen Erik Laursen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Fra Handicaprådet Dato: 23.01.2014 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jan Jakobsen, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen

Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Indholdsfortegnelse 049. Orientering fra Ældrerådets formand 78 050. Orientering fra Knud

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 04-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Vesthimmerlands Kommune, Landsbyudvalget 28. november 2007 Indholdsfortegnelse 1. Meddelelser den 28/11-2007...

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 02-06-2009

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 02-06-2009 REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:10 Afbud: Thies Mathiasen Fraværende:

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådet kl. 09:30 Mødelokale 77 i Aabybro Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på åbent møde: 191. Bemærkninger til dagsorden 1 192. Godkendelse af referat fra forrige møde 2 193. Budget 2013

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Tirsdag den 19-05-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 17-03-2009

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 17-03-2009 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Tirsdag den 17-03-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 29-09-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksen- og Sundhedsservice, Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 13-02-2007 Mødested: Mødelokalet Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 19:45 Bemærkninger: Voksenudvalget, 13-02-2007

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde REFERAT Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Mødedato: Torsdag den 20-12-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 20-12-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd.

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 8. august 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 2. sal, lokale 302 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Arne Bjørn Nielsen, Arvin

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 7. april 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 2, St. Heddinge, Rådhuspladsen 4, 4660 St. Heddinge Mødelokale 2 16. februar 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen,

Læs mere

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller

Referat. fra mødet den kl på Klitrosen i Klitmøller Referat fra mødet den kl. 9.00 på Klitrosen i Klitmøller Medlemmer: Bente Canariis-Christensen, Grethe Kindberg Jørgensen, Gudi Skaaning Skovmose, Hans Dall, Henny Kock, Jytte Westergaard, Ketty Sørensen,

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 136, rådhuset i Grenaa Dato: Torsdag den 15. december 2016 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Fraværende: Jens Erik Madsen (formand) Birgit Jensen

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen

Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Ældrerådet Referat Møde 26. februar 2018 kl. 13:00 i Mødelokale 6 - bag kantinen Pkt. Tekst Side 10 Godkendelse af referat fra møde den 30. januar 2018 1 11 Retningslinjer for udbetaling af diæter m.v.

Læs mere

Regionsældreråd Hovedstaden

Regionsældreråd Hovedstaden Regionsældreråd Hovedstaden Ændringsforslag til : VEDTÆGTER FOR REGIONSÆLDRERÅDET I HOVEDSTADSREGIONEN. Gældende vedtægter 1. Grundlag Regionsældrerådet er et ældrepolitisk samarbejdsforum for regionens

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Seniorrådet DAGSORDEN. Mødedato: Mandag den 28. februar 2011

Seniorrådet DAGSORDEN. Mødedato: Mandag den 28. februar 2011 DAGSORDEN Seniorrådet Mødedato: Mandag den 28. februar 2011 Mødested: Sommersted Plejehjem Kirkevej 6, 6560 Sommersted Starttidspunkt: Kl. 9:30 Afbud: Jørgen Hasberg, Lorens Frederiksen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-09-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:40 Afbud: Fraværende: Alle var mødt. Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 04-09-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer. 1 of 13 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-06-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Peter Chr. Jacobsen Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen Referat Ældrerådet Møde nr.: 7/2013 Dannet den: Tirsdag den 27-08-2013 Mødedato: Torsdag den 22-08-2013 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 Afbud: Lone Ravn Fraværende: Holger Lauritzen ankom kl. 16.52 efter behandlingen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 18. marts 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 018. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 18. marts 2010 33 019.

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO:

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3. SAGSTYPE: Referat. MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 19.01.2018 MØDESTED: Rådhuset, Bjarkesvej 2, 3450 Allerød mødelokale H. MØDETID: Kl. 11.00-14.00 TILSTEDE: Kjel Bording Johansen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-11-2010 Mødested: Mødelokale Østergade 48, mødelokale 3-2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Birgit Sørensen

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat. Mødedato: 4. juni 2008 Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: Mødested: Mødenr.: 5 Fraværende: Ibsgården, Festsalen

Viborg Ældreråd. Referat. Mødedato: 4. juni 2008 Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: Mødested: Mødenr.: 5 Fraværende: Ibsgården, Festsalen Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 9.00 Til kl.: 12.00 Mødested: Mødenr.: 5 Fraværende: Ibsgården, Festsalen Birthe Poulsen, Elisabeth Sørensen, Erik Lykkegaard, Birthe Munk Pedersen, Alfred Agergaard og

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere