CVR-nr Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CVR-nr. 41257911. Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03"

Transkript

1 CVR-nr Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03

2 Et moderne eventyr Beretningen, om hvordan Bang & Olufsens nyeste højttaler, BeoLab 5, er blevet til, tager sit udspring mange år tilbage og kan minde om et moderne eventyr: Et forskningsprojekt, der i akustiske kredse gør Bang & Olufsen verdenskendt for at forske i menneskets opfattelse af lyd. En ung ingeniør, der ihærdigt forsker i at kontrollere bas-toner, får job hos Bang & Olufsen. Et møde på et hotelværelse i Los Angeles. Når man står med det færdige produkt, glemmer man let alle de blindgyder, de ufrugtbare forsøg og de store frustrationer, der eventyr eller virkelighed også hører med, når man i årevis vedholdende dedikerer ressourcer til forskning inden for et bestemt felt. At være dedikerede, vedholdende og ikke give op ved hverken den første eller den anden blindgyde er egenskaber, vi er stolte over, og som kendetegner hele vores virksomhed.

3 Den ultimative ambition Bang & Olufsens akustikere har og har altid haft som deres ultimative ambition at bygge en højttaler, der ikke lyder som en højttaler, men som den musik den formidler. Alle de højttalere, vore akustikere har udviklet gennem tiden, er blevet bygget med det mål så nøjagtigt som muligt at gengive det, der er indspillet at formidle nøjagtigt den oplevelse, musikere og producere ønskede at give, da de indspillede musikken. Med tiden har vore akustikere samlet flere og flere af de byggesten, der skulle til for at opfylde ambitionen og indbygget dem i Bang & Olufsens højttalere. Tre væsentlige faktorer gjorde, at Bang & Olufsens akustikere erklærede sig klar til at bygge en højttaler, der mere end nogensinde før kunne leve op til deres ultimative ambition.

4

5 Det menneskelige øre Bang & Olufsens ingeniører har altid arbejdet intensivt med forskning indenfor det akustiske område. I starten af 1980 erne indledtes Archimedes-projektet, et samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, den britiske højttaler-virksomhed KEF Electronics og Bang & Olufsen. Projektet fokuserede især på perception, det vil sige, hvordan mennesket opfatter og oplever indtryk fra omgivelserne. Archimedes-projektet gav blandt andet væsentlige svar på, hvordan mennesket opfatter lyd i et rum. Efter afslutningen af projektet har Bang & Olufsen fortsat forskningen inden for området, og i dag er perception et kritisk omdrejningspunkt for den forskning og udvikling, der foregår i Bang & Olufsen både når det gælder lyd og billede, og når det gælder betjeningen af vore produkter. Et af resultaterne fra Archimedes-projektet viste, at lyd-refleksioner fra gulv og loft forstyrrer den menneskelige opfattelse af lyd, mens refleksioner fra vægge opfattes som en naturlig del af at lytte til lyd i et rum. Det resultat skulle senere vise sig at være afgørende for vore akustikeres videre arbejde.

6

7 Kontrollér bassen I mellemtiden forskede en ung dansk ingeniør-studerende ihærdigt i, hvordan man kan kontrollere bas-toner i et rum. Bas-toner har nemlig den uheldige egenskab, at de i meget høj grad påvirkes af det rum, højttaleren står i og af, hvor i rummet højttaleren står. Står højttaleren for eksempel i et hjørne, vil bassen blive forstærket og lyde buldrende på grund af refleksioner fra rummets vægge. Står højttaleren midt i rummet, vil bassen typisk lyde tynd. Det er et problem, der er tydeligt hørbart for alle mennesker; ikke blot for eksperterne, og akustikere verden over har ønsket at løse det, siden højttaleren blev opfundet. Den unge ingeniør-studerende blev efter at have afsluttet sit studium ansat hos Bang & Olufsen, hvor han forskede videre i at kontrollere bas-toner. Resultatet af hans forskning er to Bang & Olufsen-patenterede teknologier: Adaptive Bass Control og Moving Microphone System. Disse teknologier gør, at man blot behøver at trykke på en knap, hvorefter en lille mikrofon skydes frem, samtidig med at højttaleren udsender en række lydsignaler. Ved hjælp af disse lydsignaler og avanceret computerteknologi kan højttaleren på to minutter måle rummets akustiske egenskaber samt sin egen placering i det og tilpasse bas-gengivelsen efter det.

8

9 Et hotelværelse i Los Angeles I 1996 modtog Bang & Olufsens senior teknologichef en invitation og et billede fra to amerikanske musikproducere. Billedet viste en højttaler med en mærkværdig indretning på toppen, og de to amerikanere, der havde hørt om Bang & Olufsens forskning i perception, mente, at deres opfindelse var interessant for Bang & Olufsen. Teknologichefen, der er vant til at få den slags henvendelser, mødte op på amerikanernes hotelværelse i Los Angeles med en god portion skepsis. Men han havde ikke lyttet i mere end fem minutter, før han var klar over, at her var den sidste byggesten, Bang & Olufsen manglede for at bygge en højttaler, der kunne leve op til akustikernes ambition. Den mærkværdige indretning på toppen af amerikanernes højttaler var en akustisk linse, der gør det muligt at kontrollere højttalerens diskant og mellemtoner. I normale højttalere er diskant og mellemtone retningsbestemte til et snævert område, hvilket gør, at man skal sidde lige foran højttalerne for at få den optimale lyd-oplevelse. Acoustic Lens Technology* bevirker, at højttaleren udsender diskant og mellemtone i en horisontal vinkel på 180 grader, så man får den samme lyd-oplevelse, uanset hvor man befinder sig i lokalet. Samtidig minimerer Acoustic Lens Technology refleksionerne fra gulv og loft men ikke fra væggene, nøjagtig som Archimedes-projektet foreskrev. Den akustiske linse virkede, men amerikanerne kunne ikke videnskabeligt gøre rede for præcis hvorfor og hvordan. Derfor indledte Bang & Olufsen efter mødet i 1996 et forskningssamarbejde med Sausalito Audio Works for at få kortlagt og modnet teknologien. Det skulle tage år med målinger og simulationer, inden Bang & Olufsens ingeniører var tilfredse. Acoustic Lens Technology er patenteret af Sausalito Audio Works, de to amerikaneres selskab, og licenseret af Bang & Olufsen med eneret. * Acoustic Lens Technology fremstilles på licens af Sausalito Audio Works

10

11

12 Vaskemaskinen og syntesen Hjemme i Struer byggede Bang & Olufsens akustikere et sæt højttalere, der indeholdt både Acoustic Lens Technology, Adaptive Bass Control og Moving Microphone System samt de teknologier, Bang & Olufsen allerede havde. Akustisk levede højttalerne op til deres ultimative ambition om højttalere, der ikke lyder som højttalere men som musik. Hvad udseendet angik mindede de mest om vaskemaskiner på hjul! Akustikerne gemte højttalerne bag et gardin og lod chefdesigner David Lewis lytte til dem. David Lewis forelskede sig straks i lyden og i den egenskab, han selv formulerer som at højttaleren ikke støjer. Selv om man lytter til høj musik i lang tid, bliver man ikke træt i ørerne. David Lewis påtog sig at transformere vaskemaskinerne til Bang & Olufsen højttalere med nøjagtig den lyd, han havde oplevet bag gardinet. Det skulle tage adskillige forsøg at nå frem til det endelige design. Undervejs i processen udfordrede David Lewis flere gange akustikerne til at gøre lyden endnu bedre. Og det viste sig, at det kunne de godt. BeoLab 5 er i sin endelige form i endnu højere grad end de hvide teknologi-modeller bag gardinet en højttaler, der lever op til vore akustikeres ambition. Dermed er BeoLab 5 et klassisk eksempel på den syntese, vi altid stræber efter i Bang & Olufsen nemlig at design og teknologi går hånd i hånd og forstærker hinanden.

13 Et tætpakket indre Med en solid bundramme af svejset stål og et tætpakket indre er BeoLab 5s vægt 61 kilo. BeoLab 5 er forsynet med fire højttalerenheder: diskant, mellemtone, øvre og nedre bas. Diskant og mellemtone er begge udstyret med Acoustic Lens Technology, mens bassen kontrolleres af Adaptive Bass Control og Moving Microphone System. Alle enhederne, der er fremstillet efter Bang & Olufsens specifikationer, er aktive og forsynet med hver sin ICEpower forstærker. ICEpower, der er en anden af Bang & Olufsens patenterede teknologier, er en digital forstærkerteknologi, som gør det muligt at få meget stor effekt ud af meget små enheder med en minimal varmeudvikling. I alt er der watt ICEpower forstærkerkraft i en enkelt BeoLab 5. Det store overskud af forstærkerkraft gør, at BeoLab 5 problemfrit kan drive den 15 tommer store subwoofer-enhed, der udgør den nedre bas, selv når musikken når de største brag. Uden brug af den kompakte ICEpower teknologi ville højttaleren være så stor som et klædeskab. En digital signalprocessor med mere computerkraft end de fleste almindelige PC'er styrer de mange avancerede beregninger, der konstant foregår i højttalerne. Ud over Adaptive Bass Control sørger den digitale signalprocessor blandt andet for at beregne og kompensere for den effekt, højttalerenhedernes temperatur har på musikgengivelsen samt for, at forstærkerne ikke sprænger sikringerne, når højttalerne tændes.

14 Digital akkuratesse At producere BeoLab 5 er en kompliceret proces, der kræver en ekstrem akkuratesse og grundighed af vore medarbejdere i produktionen. Alle dele bliver omhyggeligt samlet med håndkraft og testes undervejs. Derefter placeres højttaleren i et tryk- og temperaturreguleret kammer, hvor alle dele måles igennem og kalibreres, så hver enkelt højttaler opnår nøjagtig samme egenskaber som Bang & Olufsens reference-højttaler i Struer. Kalibreringen kompenserer for eksempel for, at to ens højttalerenheder alligevel ikke er nøjagtig ens. I den digitale signalprocessor indlæses software, der bevirker, at de enkelte dele bliver kompenseret for den afvigelse, de måtte have. Samtidig gemmes alle data for hver enkelt højttaler. Det betyder, at hvis en del af højttaleren mod forventning senere skal udskiftes, kan vore medarbejdere i produktionen kalibrere denne del og tilpasse softwaren, så delen passer til højttaleren, inden den sendes af sted. Og på serviceværkstedet i for eksempel Japan er det enkelt blot at udskifte delen og indlæse den ny software. Så lyder kundens BeoLab 5 stadig helt nøjagtig som Bang & Olufsens reference-højttaler.

15 Opsigt verden over BeoLab 5 har vakt opsigt og begejstring blandt såvel akustikeksperter som journalister verden over. Flere har efterfølgende slået fast, at Bang & Olufsen ikke står tilbage for nogen, når det gælder akustiske kompetencer hverken i dag eller historisk set. Det danske HI-FI magasin High Fidelity var et af de magasiner, der først udkom med en anmeldelse af BeoLab 5. High Fidelity skrev blandt andet: Bang & Olufsen råder over stor ekspertise på mange væsentlige områder i forbindelse med højttalerudvikling på højeste plan, herunder naturligvis akustik og elektronik. Men også den vigtige relation mellem de tekniske præstationer og den menneskelige perception har man eksperter til at tage vare på. Om BeoLab 5 konkluderede High Fidelity: Vi plejer jo altid at sige, at Bang & Olufsen koster lidt ekstra alene fordi det forventes. I dette tilfælde vil vi dog påstå, at prisen for denne gennemførte og vellydende totalløsning realistisk betragtet er særdeles attraktiv. Vi vil ikke tøve med at anbefale BeoLab 5 til den, der ønsker yderst detaljeret og realistisk gengivelse af enhver form for musik, og som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller finish. BeoLab 5 er en respektindgydende højttaler, der bør vække opsigt verden over.

16

17

18 Årsrapport 2002/03

19

20 Indhold 21 Kære aktionær 22 Meddelelser til Københavns Fondsbørs 23 Selskabets adresse, finanskalender mv. 24 Koncernoversigt 26 Struktur og ledelse 27 Ledelseshverv i andre virksomheder 29 Femårsoversigt, hoved- og nøgletal 31 Aktionærforhold 32 Beretning for Bang & Olufsen a/s - koncernen 35 Brand-understøttet forretning 41 Brand-uafhængig forretning 42 Forventninger til regnskabsåret 2003/04 44 Corporate Gorvernance 45 Miljøredegørelse 46 Videnressourcer 47 Koncernens styring af finansielle risici 49 Regnskabsberetning 52 Ledelsespåtegning 53 Revisionspåtegning 55 Anvendt regnskabspraksis 63 Resultatopgørelse 64 Balance 67 Pengestrømsopgørelse 68 Egenkapitalopgørelse 70 Segmentoplysninger 73 Noter

21

22 Kære aktionær For to år siden skrev vi i vores årsregnskab for 2000/01, at vi efter flere år med markant ekspansion i distributionen ville samle kræfterne om at konsolidere og sikre rentabilitet og vækst i de eksisterende butikker frem for åbning af nye. Samtidig satte vi ekstra styrke ind på at udvikle nye produkter; produkter der skulle lanceres både det følgende år og længere ude i fremtiden. Endvidere satte vi igen produktet og kvalitets-oplevelsen i centrum for kommunikation og branding. I april 2002, i forbindelse med 3. kvartals delårsrapport til Fondsbørsen, beskrev vi vores 3-årige målsætning om at præstere en årlig indtjeningsvækst på procent. I årsregnskabet for 2001/02 fortalte vi, at vi fortsat ville samle kræfterne om at skabe organisk vækst i vores distribution. Samtidig valgte vi, på grund af usikkerhed på flere vigtige markeder, at holde igen og indrette vores omkostningsniveau på en moderat omsætningsvækst. Herudover iværksatte vi en række aktiviteter og projekter med det formål at øge vores bruttoavance og dermed vores indtjening. Regnskabsåret 2002/03 har været præget af modvind i samfundsøkonomien, og vores strategi om konsolidering, tilbageholdenhed samt arbejdet med at øge bruttoavancen har vist sit værd. Markedssituationen kombineret med konsolidering og fokusering af aktiviteterne afstedkom en omsætningstilbagegang på 6 procent; men alligevel er det lykkedes os at øge vores indtjening med hele 27 procent samt at opnå et meget stærkt cash flow. Herfor kan vi takke vore dedikerede medarbejdere, der alle har ydet en stor indsats for koncernen samt vore trofaste aktionærer, som vi i år ønsker at belønne ved at udbetale et ekstraordinært stort udbytte. Og sidst, men ikke mindst, kan vi takke vore forhandlere og loyale kunder verden over. I det kommende regnskabsår vil vi fortsat koncentrere os om at skabe organisk vækst i vores distribution, som er fordelt på tre typer af butikker: B1 butikker, der alene forhandler vores produkter; shop in shop butikker, der også forhandler produkter fra andre producenter, men som har dedikeret et større område af butikken til vores produkter; samt et antal øvrige multibrand butikker. Det er vores strategi at øge antallet af B1 og shop in shop butikker, mens de øvrige butikker gradvist enten opgraderes til en B1 eller en shop in shop butik. Det er endvidere vores strategi at fokusere på at støtte vore butikspartnere gennem et stærkt butikskoncept, et stærkt produktprogram og et solidt marketingog undervisnings-program. I det kommende år vil vi også fortsat holde igen på vore udgifter og forberede os på usikkerhed i samfundsøkonomien, men vi vil øge vores arbejde med at udvikle nye, spændende produkter, og vi vil fortsætte indsatsen inden for butiksstøtte og markedsføring med uformindsket styrke. USA byder fortsat på store udfordringer, men vi fortsætter ufortrødent med genopretningen dér. Med disse tiltag er vi overbeviste om, at vi står godt rustet til at klare de kommende år uden medvind i økonomien og ikke mindst, at vores virksomhed og vore butikspartnere er klar til at sikre vækst i såvel omsætning som indtjening, når markedssituationen bedres. Torben Ballegaard Sørensen Administrerende direktør 21

23 Meddelelser til Københavns Fondsbørs i perioden august august 2003 Den 10. oktober 2002, i delårsrapporten for første kvartal, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at omsætningen i regnskabsårets første kvartal blev på 887 millioner DKK mod 795 millioner DKK for samme kvartal året før. Det ordinære resultat før skat blev på -9 millioner DKK, en forbedring på 10 millioner DKK i forhold til året før. De europæiske markeder udviklede sig i perioden positivt, mens det amerikanske marked fortsat skuffede. Koncernen meddelte, at den på baggrund af det realiserede resultat i første kvartal samt udviklingen i september måned ikke havde fundet anledning til at ændre forventningerne om et resultat på mellem 280 og 295 millioner DKK før skat. Den 10. oktober 2002 meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at generalforsamlingen havde vedtaget at udbetale 3,50 DKK pr. nominel aktie i udbytte til aktionærerne, samt at selskabets ledelse fik fornyet bemyndigelse til opkøb af indtil 10 procent af selskabets aktiekapital i et tidsrum af 18 måneder fra generalforsamlingens dato. Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Worning og Torsten Rasmussen, der var på valg, blev begge genvalgt. I sin mundtlige beretning bekræftede formanden, Jørgen Worning, de forventninger, selskabet tidligere havde udtrykt for indeværende regnskabsår; nemlig at koncernen på baggrund af det realiserede resultat i første kvartal samt udviklingen i september måned ikke havde fundet anledning til at ændre forventningerne om et resultat på mellem 280 og 295 millioner DKK før skat. Den 4. december 2002 meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at den bemyndigelse, den ordinære generalforsamling den18. september 1998 gav bestyrelsen til et program for udstedelse af medarbejderaktier ved at forhøje selskabets B-aktiekapital ad en eller flere gange med op til 2 millioner DKK, igen var blevet udnyttet. Resultatet blev, at mere end 80 procent af medarbejderne ønskede at købe aktier, og i 2002 tegnede Bang & Olufsens medarbejdere aktier for et nominelt beløb på DKK. Den 15. januar 2003, i halvårsrapporten for første halvår, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at omsætningen i det første halvår steg med 61 millioner DKK til millioner DKK, svarende til en vækst på 3 procent i forhold til samme periode året før. Det ordinære resultat før skat blev på 136 millioner DKK mod 99 millioner DKK i første halvår sidste år, svarende til en forbedring på 37 millioner DKK eller 37 procent. Omsætningen i årets andet kvartal gik dog tilbage med 31 millioner DKK i forhold til samme periode året før. En række vigtige europæiske markeder udviklede sig i perioden positivt, mens Tyskland og Holland udviklede sig utilfredsstillende. Det amerikanske marked var i perioden fortsat problematisk. Det meddeltes, at produktlanceringerne følger planen, og at starten på tredje kvartal ikke havde givet koncernen anledning til at ændre på forventningerne til regnskabsåret om en moderat omsætningsvækst og et resultat før skat på mellem 280 og 295 millioner DKK. Den 10. april 2003, i delårsrapporten for årets første tre kvartaler, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at det ordinære resultat før skat i perioden blev på 251 millioner DKK mod 202 millioner DKK i samme periode året før, svarende til en forbedring på 49 millioner DKK eller 24 procent. Omsætningen blev i perioden på millioner DKK, svarende til et fald på 106 millioner DKK eller 3 procent i forhold til samme periode året før. Koncernens cash flow blev i de første tre kvartaler positivt med 272 millioner DKK, hvor det i samme periode året før var positivt med 140 millioner DKK. En række vigtige markeder, Storbritannien, Spanien/Portugal, Italien, Belgien, Asien, Expansion Markets, Østrig, Danmark og Frankrig udviklede sig i perioden tilfredsstillende, mens Tyskland, Holland og USA fortsat skuffede. Bruttoavancen blev i perioden forbedret med 2,3 procentpoint, og koncernen videreførte en stram omkostningsstyring, mens indsatsen inden for produktudvikling var uforandret. I meddelelsen fastholdtes forventningen om et resultat før skat på mellem 280 og 295 millioner DKK for regnskabsåret 2002/03, dog meddelte koncernen, at usikkerheden bag resultatskønnet var væsentligt forøget. Den 5. maj 2003 meddelte bestyrelsesformand for Bang & Olufsen a/s, Jørgen Worning, Københavns Fondsbørs, at bestyrelsesmedlem Jan Gesmar-Larsen af personlige grunde havde valgt at forlade bestyrelsen i Bang & Olufsen a/s. Den 2. juni 2003 meddelte bestyrelsesformand for Bang & Olufsen a/s, Jørgen Worning, Københavns Fondsbørs, at Torsten Rasmussen efter Jan Gesmar- Larsens fratrædelse var blevet valgt som ny næstformand for bestyrelsen. 22

24 Generalforsamling afholdes fredag den 10. oktober 2003 kl på Struer Gymnasium Miljøredegørelse/produktlivscyklus-beskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Bang & Olufsen Miljø og BST, telefon Adresse mv. Bang & Olufsen a/s, Peter Bangs Vej 15, DK-7600 Struer Telefon , telefax , website: Finanskalender 2003 Fredag den 15. august, Årsrapport (2002/03) Fredag den 10. oktober, Generalforsamling Fredag den 10. oktober, Delårsrapport (1. kvartal 2003/04) 2004 Onsdag den 14. januar, Halvårsrapport (2003/04) Tirsdag den 20. april, Delårsrapport (3. kvartal 2003/04) Mandag den 16. august, Årsrapport (2003/04) Fredag den 8. oktober, Generalforsamling 23

25 Koncernoversigt Brand-understøttet forretning Brand-uafhængig forretning Bang & Olufsen AudioVisual a/s* 100% ejet Udvikling og salg af Bang & Olufsens audio/video produkter med fokus på den globale distributionsudvikling. Bang & Olufsen Operations a/s 100% ejet Varetager indkøb, produktion og logistik for Bang & Olufsen koncernen. Bang & Olufsen a/s Brand building, koncernstabsfunktioner. Bang & Olufsen Telecom a/s 100% ejet Udvikler og markedsfører nye telefonikoncepter, der dynamisk vil indgå i hjemmets elektroniske kommunikation. Bang & Olufsen New Business a/s 100% ejet Udvikler nye forretningsområder med udgangspunkt i Bang & Olufsens kompetencer og markedsposition. Bang & Olufsen ICEpower a/s 90% ejet Udvikler, producerer og markedsfører produkter baseret på højeffektive forstærkerteknologier. Bang & Olufsen Medicom a/s 100% ejet Udnytter Bang & Olufsens kompetencer på medicoområdet i samarbejde med såvel eksisterende som nye partnere. * Alle selskaber i Bang & Olufsen AudioVisual a/s er 100% ejet. Selskaber uden aktivitet er ikke medtaget. 24

26 Skandinavien Direktør: Lars Kirstein Andersen Danmark Bang & Olufsen Danmark a/s Kalvebod Brygge 43, 1560 København V. Direktør: Lars Kirstein Andersen Norge Bang & Olufsen AS Drammensveien 123, Postboks 645 Skøyen, 0214 Oslo Direktør: Hans Olav Hole Sverige Bang & Olufsen Svenska AB Drottninggatan 57, Stockholm Direktør: Tommie Lindberg Central Europa Direktør: Peter Dalm Tyskland Bang & Olufsen Deutschland G.m.b.H. Rudolf-Diesel-Strasse 8, Gilching, München Direktør: Peter Dalm Schweiz Bang & Olufsen AG Grindelstrasse 15, 8303 Bassersdorf Direktør: Heinz Müller Øvrige Europa Storbritannien Bang & Olufsen United Kingdom Ltd. UNIT 630, Wharfdale Road, Winnersh Triangle, Berkshire RG41 5TP Direktør: Derek Mottershead Frankrig Bang & Olufsen France S.A. 141 rue Jules Guesde, Levallois-Perret Direktør: Alberto de Lucio Spanien Bang & Olufsen Espana S.A. Avenida Europa 2, Parque Empresarial La Moraleja, Alcobendas, Madrid Direktør: Alberto de Lucio Italien Bang & Olufsen Italia S.p.A. Via Meravigli 2, Milano Direktør: Francesco Canale Belgien S.A. Bang & Olufsen Belgium N.V. Heide 9, 1780 Wemmel Direktør: Peter Sommer Nordamerika USA Bang & Olufsen America Inc. 780 West Dundee Road, Arlington Heights, IL Direktør: Michael Aagaard Andersen Asien Direktør: Lars Myrup Japan Bang & Olufsen Japan K. K. Shiba Boat Building 9th floor, , Shiba, Minato-Ku, Tokyo Direktør: Lars Myrup Singapore Bang & Olufsen Asia Pte Ltd. 23, Ubi Road 4, 5th floor, Olympia Industrial Building, Singapore Direktør: Lars Myrup Østrig Bang & Olufsen Ges.m.b.H. Hauptplatz 7, 3430 Tulln Direktør: Peter Dalm 25

27 Struktur og ledelse Selskab Bestyrelse Direktion Bang & Olufsen a/s Direktør Jørgen Worning (formand) Torben Ballegaard Sørensen (adm.) Struer. Direktør Torsten Erik Rasmussen (næstformand) Peter Thostrup CVR-nr Adm. direktør Lars Brorsen Koordinator John Svejgaard Christoffersen* Produktionsmedarbejder Joe Dortmarie Davies* Direktør Peter Leschly Hofjægermester Peter Skak Olufsen Smed Garry Merrild Vestergaard* Bang & Olufsen AudioVisual a/s Direktør Jørgen Worning (formand) Torben Ballegaard Sørensen (adm.) Struer. (100% ejet) Direktør Torsten Erik Rasmussen Peter Thostrup CVR-nr Direktør Peter Leschly Peter Eckhardt Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen Koncerndirektør Peter Thostrup Bang & Olufsen Telecom a/s Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (formand) Peter Thostrup (adm.) Struer. (100% ejet) Koncerndirektør Peter Thostrup CVR-nr Direktør John Christian Bennett-Therkildsen Bang & Olufsen New Business a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) Jens Peter Zinck (adm.) Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen CVR-nr Fabrikschef Flemming Møller Pedersen Bang & Olufsen Operations a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) John Christian Bennett-Therkildsen Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (adm.) CVR-nr Adm. direktør John Christian Bennett-Therkildsen Bang & Olufsen Medicom a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) Henrik Kagenow (adm.) Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen CVR-nr Adm. direktør Henrik Kagenow Bang & Olufsen ICEpower a/s Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (formand) Poul Søjberg (adm.) Lyngby-Tårbæk. (90% ejet) Direktør Henrik Kagenow CVR-nr Direktør Karsten Nielsen Direktør Jens Peter Zinck * Medarbejdervalgte Hovedbankforbindelse, alle selskaber Danske Bank A/S Revision, alle selskaber PricewaterhouseCoopers DELOITTE & TOUCHE, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab 26

28 Ledelseshverv i andre danske og udenlandske virksomheder, bortset fra 100% ejede datterselskaber Direktør Jørgen Worning FLS Industries A/S (BF) Chr. Hansen Holding A/S (NF) Dansk Toksikologi Center (BF) Direktør Torsten E. Rasmussen Coloplast A/S JAI A/S (NF) Vola Holding A/S Best Buy Group A/S (BF) Uni-Chains A/S (BF) Bekaert Handling Group A/S (BF) Vestas Wind Systems A/S A/S Det Østasiatiske Kompagni (NF) TK Development A/S (NF) Amadeus Invest A/S (BF) Louis Poulsen Holding A/S Bison A/S ECCO SKO A/S Scandinavian International Management Institute Fonden, København Schur International A/S Adm. direktør Lars Brorsen Vorsitzender der Geschäftsführung von Jorst-World GmbH Direktør Peter Leschly Cimbria A/S (NF) Energiens Hus ApS Jernstøberiet Dania A/S Sahva A/S (BF) Tinglev Elementfabrik A/S (BF) Trip Trap Danmark A/S (BF) Trelleborg Hadsten A/S (BF) KPC BYG A/S (BF) SDC DanDisc a/s (NF) Agramkow A/S (BF) ALO Danmark A/S (BF) Dansk Formpladeindustri A/S Omada A/S (BF) JKE Design A/S Licentia Group A/S (BF) LitaDan A/S (BF) Hofjægermester Peter Skak Olufsen A/S Fiil-Sø (BF) Fiilsø Svineavl A/S (BF) Hunsballe Frø A/S (BF) A/S Jydsk Landvinding Hedeselskabet A/S (BF) JP/Politikens Hus A/S Zelder BV Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen Radiometer A/S (NF) SimCorp A/S Koncerndirektør Peter Thostrup Nordic Bioscience A/S (BF) CCBR A/S BF = Bestyrelsesformand NF = Næstformand 27

29 Resultat af primær drift mio. DKK /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Periodens pengestrøm mio. DKK /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Forrentning af egenkapital % /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Nøgletallene defineres således: Overskudsgrad: Resultat af primær drift x100 Nettoomsætning Forrentning af egenkapital: Ordinært resultat efter skat x100 Gennemsnitlig egenkapital Selvfinansieringsgrad: Egenkapital ultimo x100 Passiver ultimo Indre værdi pr. nom. 10 DKK aktie, DKK: Egenkapital ultimo Antal aktier ultimo Afkastningsgrad: Resultat af primær drift x100 Gennemsnitlige operative aktiver Likviditetsgrad: Omsætningsaktiver Kortfristet gæld Resultat pr. nom. 10 DKK aktie, DKK: Ordinært resultat efter skat Gennemsnitligt antal cirk. aktier Price/earnings: Børskurs Resultat pr. nom. 10 DKK aktie 28

30 Femårsoversigt, hoved- og nøgletal Koncern (mio. DKK) 1998/ / / / /03 Resultat Nettoomsætning Heraf på udenlandske markeder i % Resultat af primær drift Resultat af finansielle poster 8 (23) (50) (35) (9) Resultat af ordinær drift før skat Ekstraordinære poster (63) Koncernens resultat Årets resultat, Bang & Olufsen a/s andel Balance Balancesum ultimo Aktiekapital Egenkapital ultimo Minoritetsinteresser Periodens pengestrømme (356) 19 (157) Heraf pengestrømme fra: Driftsaktivitet Investeringsaktivitet (301) (350) (327) (224) (243) - heraf investering i materielle anlægsaktiver (233) (308) (269) (150) (132) - heraf investering i immaterielle anlægsaktiver (64) (85) (91) (85) (146) Finansieringsaktivitet (423) 40 (52) (25) (102) Beskæftigelse Antal medarbejdere ved årets udgang Nøgletal Overskudsgrad, % Afkastningsgrad, % Forrentning af egenkapital, % Likviditetsgrad 1,7 1,9 1,9 2,1 2,6 Selvfinansieringsgrad, % Resultat pr. nom. 10 DKK aktie, DKK Indre værdi pr. nom. 10 DKK aktie, DKK Børskurs pr. 31. maj Price/earnings Børskurs/indre værdi 5,1 2,8 2,6 2,1 1,4 Udloddet/foreslået udbytte pr. nom. 10 DKK aktie, DKK 5,00 6,00 3,50 3,50 7,00 Parentes angiver negativt fortegn. Ved beregningen af nøgletal er regnereglerne i Den Danske Finansanalytikerforenings vejledning anvendt. Ved beregning af ordinært resultat efter skat er der korrigeret for minoritetsandele heraf. I forhold til vejledningens anbefalinger anvendes afvigende regnskabspraksis for nøgletal til og med året 2001/02 for så vidt angår koncerngoodwill, der er afskrevet direkte over egenkapitalen i anskaffelsesåret. Koncerngoodwill købt efter den 1. juni 2002 er aktiveret og afskrevet, jfr. anvendt regnskabspraksis. 29

31 Udvikling i B-aktiekurs i forhold til KFX-indekset pr. 31. maj kurs Bang & Olufsen, aktiekurs KFX - indeks 98/99 99/00 00/01 01/02 02/03 Værdien af aktier opgjort til børskurs i forhold til egenkapitalen pr. 31. maj mio. DKK Værdien af aktier opgjort til børskurs Egenkapital 98/99 99/00 00/01 01/02 02/03 A-aktier, der ikke er noteret på Københavns Fondsbørs, er medtaget til samme kurs som B-aktier. 30

Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03 CVR-nr. 41257911

Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03 CVR-nr. 41257911 Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03 CVR-nr. 41257911 Et moderne eventyr Beretningen, om hvordan Bang & Olufsens nyeste højttaler, BeoLab 5, er blevet til, tager sit udspring mange år tilbage

Læs mere

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 Meddelelse nr Struer, den 10. oktober 2003

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 Meddelelse nr Struer, den 10. oktober 2003 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. oktober 2003 Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2003 for Bang & Olufsen a/s Som udtrykt i forventningerne til første kvartal

Læs mere

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2001/2002

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2001/2002 Halvårsrapport for perioden 1. juni 2001 30. november 2001 Meddelelse nr. 01.04 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 16. januar 2002 Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2001/2002

Læs mere

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2002/03

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2002/03 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 15. januar 2003 Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2002/03 Halvårsregnskabet er udarbejdet efter den nye årsregnskabslov, hvorfor periodens

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2002/03 for Bang & Olufsen a/s

Regnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2002/03 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 15. august 2003 Regnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2002/03 for Bang & Olufsen a/s Årsrapporten er udarbejdet efter den nye årsregnskabslov,

Læs mere

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2004 Meddelelse nr Struer, den 8. oktober 2004

Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2004 Meddelelse nr Struer, den 8. oktober 2004 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 8. oktober 2004 Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2004 for Bang & Olufsen a/s Koncernens omsætning blev i regnskabsårets første

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni februar 2003

Delårsrapport for perioden 1. juni februar 2003 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. april 2003 Delårsrapport for perioden 1. juni 2002 28. februar 2003 Delårsrapporten er udarbejdet efter den nye årsregnskabslov, hvorfor

Læs mere

Delårsmeddelelse for 3. kvartal 2001/2002

Delårsmeddelelse for 3. kvartal 2001/2002 Delårsmeddelelse for perioden 1. Juni 2001-28. Februar 2002 Meddelelse nr. 01.06 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 17. April 2002 Delårsmeddelelse for 3. kvartal 2001/2002

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1967 København K Struer, den 31. oktober 2000 Delårsrapport for perioden 1. juni 2000-31. august 2000 for Bang & Olufsen a/s Forbedring i forhold til første kvartal

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni 2004-28. februar 2005 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni 2004-28. februar 2005 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 13. april 2005 Delårsrapport for perioden 1. juni 2004-28. februar 2005 for Bang & Olufsen a/s Omsætningsfremgang i tredje kvartal, hvor

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2004 for Bang & Olufsen a/s

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2004 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 12. januar 2005 Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2004 for Bang & Olufsen a/s Koncernens omsætning blev i regnskabsårets

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2002 for. Bang & Olufsen a/s. Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2002 for. Bang & Olufsen a/s. Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. oktober 2002 Delårsrapport for perioden 1. juni 2002-31. august 2002 for Bang & Olufsen a/s Kvartalsregnskabet er udarbejdet efter

Læs mere

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 21. maj 2003 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 for Rockwool International A/S Hovedpunkter Omsætningen steg med 1 % i forhold til 1. kvartal 2002. Med uændrede valutakurser ville den være steget

Læs mere

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2000/2001

Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2000/2001 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1967 København K Struer, den 24. januar 2001 Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2000/2001 Omsætningen voksede til 1.866 mio. DKK eller 4 procent i forhold til første halvår

Læs mere

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 Meddelelse nr. 06.07. Struer, den 10. januar 2007

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 Meddelelse nr. 06.07. Struer, den 10. januar 2007 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. januar 2007 Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 for Bang & Olufsen a/s Koncernens omsætning blev i regnskabsårets

Læs mere

Bang & Olufsen a/s. Velkommen til generalforsamling 2006

Bang & Olufsen a/s. Velkommen til generalforsamling 2006 Bang & Olufsen a/s Velkommen til generalforsamling 2006 Dagsorden Generalforsamling, Bang & Olufsen a/s 2006 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3.

Læs mere

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999 Til Københavns Fondsbørs A/S Meddelelse nr. 99-08 I alt 7 sider Kontaktperson: Adm. direktør Niels Jacobsen HALVÅRSRAPPORT 1999 Bestyrelsen for William Demant Holding A/S har i dag på et bestyrelsesmøde

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni - 31. august 2008 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni - 31. august 2008 for Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni - 31. august 2008 for Bang & Olufsen a/s Koncernens samlede omsætning blev i første kvartal af regnskabsåret 2008/09 på 757 millioner DKK mod 926 millioner DKK sidste

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2007 Meddelelse nr Struer, den 8. oktober 2007

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2007 Meddelelse nr Struer, den 8. oktober 2007 Struer, den 8. oktober 2007 Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2007 for Bang & Olufsen a/s Koncernens samlede omsætning blev 926 millioner DKK mod 876 millioner DKK sidste år, svarende til en

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2007 Meddelelse nr Halvårsrapport for perioden 1. juni 30.

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2007 Meddelelse nr Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. Struer, 9. januar 2008 Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2007 for Bang & Olufsen a/s Koncernens samlede omsætning voksede i halvåret med 97 millioner DKK til 2.166 millioner DKK, en stigning

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider

Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Fax: 33 12 86 13 Meddelelse nr. 1-1999 22. februar 1999 5 sider Halvårsmeddelelse for perioden 01.07.-31.12.98 Bestyrelsen for JAMO A/S har i dag behandlet

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2001 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2001 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 22. oktober 2001 Delårsrapport for perioden 1. juni - 31. august 2001 for Bang & Olufsen a/s Omsætningen i regnskabsårets første kvartal

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011 København, den 25. november 2011 Meddelelse nr. 12/2011 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2008

Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat

Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Årsrapport 2005/06 fortsat fremgang i omsætning og resultat Ambu s bestyrelse har i dag godkendt årsrapport 2005/06 for regnskabsåret 1. oktober 2005-30. september 2006. Hovedpunkter 2005/06 blev endnu

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2005

Delårsrapport for 1. halvår 2005 Delårsrapport for 1. halvår 2005 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/5 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) 2. kvartal

Læs mere

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 22. maj 2008 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2008 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har i dag behandlet og godkendt kvartalsrapporten for 1. kvartal 2008.

Læs mere

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009.

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Tel: +45 9620 3300 Fax: +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com Fondsbørsmeddelelse nr. 3 2009 CVR no. 5706 8515 Halvårsrapport for

Læs mere

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Årsrapport 2013/14 for Aller Holding A/S Aller Holding A/S har udsendt sin årsrapport for regnskabsåret

Læs mere

Bang & Olufsen a/s. Årsrapport 2004/05

Bang & Olufsen a/s. Årsrapport 2004/05 Bang & Olufsen a/s Årsrapport 004/05 Resultatopgørelse Nettoomsætning Bruttoresultat Udviklingsomkostninger Distribution og marketingomk. Administrationsomkostninger mv. Resultat af primær drift Resultat

Læs mere

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2005 for Bang & Olufsen a/s

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2005 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K København, den 11. januar 2006 Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2005 for Bang & Olufsen a/s Koncernens omsætning blev i regnskabsårets

Læs mere

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.)

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Halvårsrapport januar-juni Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Resultat af primær drift er øget fra 48 mdkk til 57 mdkk (+20 pct.) Overskudsgrad er øget fra 3,8 pct.

Læs mere

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 3. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 3. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 26. november 2004 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2004 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende kvartalsrapport for

Læs mere

Struer, den 18. april 2001

Struer, den 18. april 2001 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1967 København K Struer, den 18. april 2001 Delårsrapport for perioden 1. juni 2000-28. februar 2001 for Bang & Olufsen a/s Omsætningen i regnskabsårets tre første

Læs mere

Overgang til de internationale regnskabsstandarder (IFRS) For 2004/05 har den ændrede regnskabspraksis følgende effekt:

Overgang til de internationale regnskabsstandarder (IFRS) For 2004/05 har den ændrede regnskabspraksis følgende effekt: Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 3. oktober 2005 Overgang til de internationale regnskabsstandarder (IFRS) Fra og med 1. juni 2005 aflægges koncern- og moderselskabsregnskabet

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser.

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser. 6 Ledelsens beretning Regnskabsberetning Nettoomsætning (Mia. kr.) 46 43 4 37 34 31 +1% +1% -2% +9% Organisk Opkøb Valuta Forbedret omkostningsstruktur (%) 6 5 4 3 2 1 Dækningsgrad 1 Driftsomkostninger

Læs mere

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr Kvartalsrapport, 1. kvartal 2004 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 28. maj 2004 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2004 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har dags dato behandlet og godkendt nærværende kvartalsrapport for 1.

Læs mere

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002 FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Adm. direktør Bernhard Griese KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj 2001 31. januar

Læs mere

Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 22. august 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 11/2007. Delårsrapport for 1.

Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 22. august 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 11/2007. Delårsrapport for 1. Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 22. august 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 11/2007 Delårsrapport for 1. halvår 2007 Resume: SKAKO Industries koncernen har i 1. halvår omsat

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5

Brd. Klee A/S telefon kontaktperson: Direktør Lars Ejnar Jensen. Side 1 af 5 Side 1 af 5 Nasdaq Omx A/S Nikolaj Plads 2 1007 København K. Albertslund, den 11 maj 2010 Delårsrapport for perioden 01. oktober 2009 til 31. marts 2010 Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktion har dags

Læs mere

Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni).

Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni). Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni). Markedsvilkår fortsat presset første halvår af 2015 MultiQ s erhvervelse af majoritet i Mermaid A/S Pr. 12. maj 2015 overtog MultiQ

Læs mere

Meddelelse nr. 9/2012 Side 1 af 6

Meddelelse nr. 9/2012 Side 1 af 6 Meddelelse nr. 9/2012 Side 1 af 6 København, den 23. marts 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Rella Holding A/S årsregnskab 2011 Bestyrelsen for Rella Holding A/S har i dag

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2009

Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009 København, den 27. august 2009 Meddelelse nr. 8/2009 Danionics A/S Lersø Parkallé 42, 2. DK 2100 København Ø, Denmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Regnskabsberetning. af de russiske bryggerier har isoleret set reduceret omkostningerne.

Regnskabsberetning. af de russiske bryggerier har isoleret set reduceret omkostningerne. Carlsberg Årsrapport 2006 / Regnskabsberetning 49 Regnskabsberetning Årsrapporten for Carlsberg-gruppen for 2006 afl ægges i overensstemmelse med International Financial Reporting Standards som godkendt

Læs mere

RTX Generalforsamling 26. januar 2017

RTX Generalforsamling 26. januar 2017 RTX Generalforsamling 26. januar 2017 1 VALG AF DIRIGENT Bestyrelsen har udpeget advokat Malene Krogsgaard, advokatfirmaet Vingaardshus til dirigent 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling 25. januar 2010 RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Pressemeddelelse nr. 24/2008 29. september 2008 adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Selskabets godkendte rådgiver:

Læs mere

Bang & Olufsen a/s Regnskabsmeddelelse for året 2003/04 Meddelelse nr. 04.03. Struer, den 16. august 2004

Bang & Olufsen a/s Regnskabsmeddelelse for året 2003/04 Meddelelse nr. 04.03. Struer, den 16. august 2004 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 16. august 2004 Regnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2003/04 for Bang & Olufsen a/s Resultatet af den ordinære drift før skat blev på

Læs mere

RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby tel:

RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby  tel: RTX GENERALFORSAMLING 26. JANUAR 2015 Strømmen 6 DK-9400 Noerresundby www.rtx.dk info@rtx.dk tel: +45 9632 2300 1 Bestyrelsen har udpeget AdvokatMaleneKrogsgaard, Advokatfirmaet Vingaardshus, til dirigent

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2000 Glyngøre, den 23. februar sider

Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2000 Glyngøre, den 23. februar sider Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Pr. fax. 33 12 86 13 Fondsbørsmeddelelse nr. 1/2000 Glyngøre, den 23. februar 2000 6 sider Halvårsmeddelelse for perioden 01.07.99-31.12.99. Bestyrelsen

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2006

Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1067 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2006 27. april 2006 CVR nr. 15701315 Delårsrapport for 2006 Resumé: SP Groups realiserede i et resultat før skat og

Læs mere

Dansk Industri Invest AS

Dansk Industri Invest AS Delårsrapport for 1. halvår 2016 Frasalg af HVAC- og Telecom EMEA-aktiviteterne. Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 3 fra 24. marts 2014 indgik Dansk Industri Invest A/S (tidligere Dantherm A/S) aftale

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004)

Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) 22. februar 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 7-2004/05 Rapport for 1. kvartal 2004/05 (1. oktober - 31. december 2004) I 1. kvartal 2004/05 har der været fokus på markedsføring og produktionsoptimering af

Læs mere

Bang & Olufsen a/s Årsregnskabsmeddelelse for året 2006/07 Meddelelse nr. 07.03. Struer, den 13. august 2007

Bang & Olufsen a/s Årsregnskabsmeddelelse for året 2006/07 Meddelelse nr. 07.03. Struer, den 13. august 2007 Struer, den 13. august 2007 Årsregnskabsmeddelelse for regnskabsåret 2006/07 for Bang & Olufsen a/s Koncernens resultat før skat blev på 524 millioner DKK mod 431 millioner DKK sidste år. Det er en fremgang

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10

LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10 Investeringsselskabet LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10 A S Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 Postboks 1040 side 1 af 10 1007

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 1. kvartal 2011/12 (1. maj juli 2011) CVR-nr

egetæpper a/s Delårsrapport 1. kvartal 2011/12 (1. maj juli 2011) CVR-nr Delårsrapport 1. kvartal 2011/12 (1. maj - 31. juli 2011) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Regnskabspraksis 5 Resultatopgørelsen for

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2014

First North Meddelelse nr august 2014 First North Meddelelse nr. 76 21. august 2014 Halvårsmeddelelse for 2014 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2014 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s Koncernens samlede omsætning blev i første kvartal af regnskabsåret 2011/12 på 599 millioner DKK mod 562 millioner DKK i samme

Læs mere

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Ordinær generalforsamling 21. januar 2008 RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006)

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 31. august 2006 Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) InterMail har i 3. kvartal fortsat haft fokus på salg af totalløsninger

Læs mere

SEB Administration A/S

SEB Administration A/S SEB Administration A/S Halvårsrapport pr. 30. juni 2016 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse Peder Natéus, formand Mark Payne, næstformand Steen Poulsen Alice Lykke (medarbejdervalgt) Doris Nielsen

Læs mere

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Meddelelse nr. 08/2015 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 30. april 2015 Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2008/09 Tivoli, den 15. august 2008 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

REGNSKABSMEDDELELSE. Halvårsrapport

REGNSKABSMEDDELELSE. Halvårsrapport 2016 2014 REGNSKABSMEDDELELSE Halvårsrapport H1 LEDELSENS KOMMENTAR Energi Danmark koncernen realiserede i 1. halvår 2016 et resultat før skat på 55,356 mio. kr. og en samlet koncernomsætning på 8.314

Læs mere

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006)

Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Fondsbørsmeddelelse nr. 6 2006/07 23. januar 2007 Rapport for 1. kvartal 2006/07 (1. oktober - 31.december 2006) InterMail tog i 1. kvartal 2006/07

Læs mere

SEB Administration A/S

SEB Administration A/S SEB Administration A/S Halvårsrapport pr. 30. juni 2015 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse Peder Natéus, formand Steen Winther Poulsen Alice Lykke (medarbejdervalgt) Doris Nielsen Markussen (medarbejdervalgt)

Læs mere

Solar A/S Q Kvartalsinformation

Solar A/S Q Kvartalsinformation Solar Kvartalsinformation Q4 2014 1 Solar A/S Q4 2014 Kvartalsinformation Der er ikke foretaget revision eller review af kvartalsinformationen CVR nr. 15908416 1 Solar Kvartalsinformation Q4 2014 2 Kvartalstal

Læs mere

Coloplasts generalforsamling

Coloplasts generalforsamling Velkommen til Coloplasts generalforsamling 14. december 2005 kl. 16.00 2 Formand for bestyrelsen Palle Marcus 3 Bestyrelse Advokat Per Magid Direktør Kurt Anker Nielsen Adm. direktør Torsten Erik Rasmussen

Læs mere

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads

Læs mere

Nordicom A/S. Q1 rapport 2005

Nordicom A/S. Q1 rapport 2005 Nordicom A/S Nordicom opnåede i 2005 et resultat før skat på 27,4 mio. kr. ( 2004 15,3 mio. kr.), som er en fremgang på 12,1 mio. kr. i forhold til 2004. Omsætningen i årets i første kvartal udgør 150,6

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

Generalforsamling 28. august 2006

Generalforsamling 28. august 2006 Generalforsamling 28. august 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 3. Fremlæggelse af årsrapporten 4. Godkendelse af årsrapporten,

Læs mere

Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001

Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001 Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001 Mod til at overskride grænser for at skabe oplevelser, der overrasker og holder. Bang & Olufsen AudioVisual a/s Bang & Olufsen AudioVisual

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2013

Delårsrapport for 1. kvartal 2013 København, den 23. april 2013 Meddelelse nr. 8/2013 Delårsrapport for 1. kvartal 2013 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail:

Læs mere

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005.

Bestyrelsen for Århus Elite A/S, har på et bestyrelsesmøde behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. juli - 31. december 2005. Stadion Allé 70 8000 Århus C Tlf. nr. 89386000 Fax nr. 8733 1019 Københavns Fondsbørs Århus, den 28. februar 2006 Meddelelse nr. 02/2006 Århus Elite A/S, halvårsrapport 2005/06 Bestyrelsen for Århus Elite

Læs mere

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015

Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Meddelelse nr. 23/2015 København, d. 30. juli 2015 Meddelelse nr. 23/2015: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR esoft systems ÅRSREGNSKAB 2013 for perioden CVR-nr

esoft systems FIRST NORTH NR esoft systems ÅRSREGNSKAB 2013 for perioden CVR-nr 19.03.2014 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2013 for perioden 01.01.2013-31.12.2013 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Koncernens hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Forventninger til fremtiden

Læs mere

mermaid technology a/s Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2009 (1. januar 30. juni).

mermaid technology a/s Halvårsmeddelelse for 1. halvår 2009 (1. januar 30. juni). Meddelelse # 65 27. august mermaid technology a/s Halvårsmeddelelse for (1. januar 30. juni). : Stor ordreindgang, men omsætningsnedgang i samt nedgang i resultatet før afskrivninger (EBITDA). Tabel 1.

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE 2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Stigende omsætning Positivt resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i perioden

Læs mere

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004 Nordicom A/S Omsætningen i 1. kvartal blev øget til 112,2 mio. kr. (1. kvt. 2003: 54,8 mio. kr.). Det er en fremgang på 57,4 mio. kr. eller 104,7%. Nordicom A/S har i 1. kvartal 2004 opnået et resultat

Læs mere

23. august 1999. Fondsbørsmeddelelse 16/99

23. august 1999. Fondsbørsmeddelelse 16/99 Københavns Fondsbørs Fondsbørsen i Luxembourg Fondsbørsen i Frankfurt Fondsbørsen i London Fondsbørsen i Düsseldorf Fondsbørsen i Amsterdam Fondsbørsen i Zürich Pressen 23. august 1999 Fondsbørsmeddelelse

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for 9 måneder 2009 Faaborg, den 29. oktober 2009 Selskabsmeddelelse nr. 15/2009 Bestyrelsen og direktionen har behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere