CVR-nr Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CVR-nr. 41257911. Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03"

Transkript

1 CVR-nr Bang & Olufsen a/s koncernen Årsrapport 2002/03

2 Et moderne eventyr Beretningen, om hvordan Bang & Olufsens nyeste højttaler, BeoLab 5, er blevet til, tager sit udspring mange år tilbage og kan minde om et moderne eventyr: Et forskningsprojekt, der i akustiske kredse gør Bang & Olufsen verdenskendt for at forske i menneskets opfattelse af lyd. En ung ingeniør, der ihærdigt forsker i at kontrollere bas-toner, får job hos Bang & Olufsen. Et møde på et hotelværelse i Los Angeles. Når man står med det færdige produkt, glemmer man let alle de blindgyder, de ufrugtbare forsøg og de store frustrationer, der eventyr eller virkelighed også hører med, når man i årevis vedholdende dedikerer ressourcer til forskning inden for et bestemt felt. At være dedikerede, vedholdende og ikke give op ved hverken den første eller den anden blindgyde er egenskaber, vi er stolte over, og som kendetegner hele vores virksomhed.

3 Den ultimative ambition Bang & Olufsens akustikere har og har altid haft som deres ultimative ambition at bygge en højttaler, der ikke lyder som en højttaler, men som den musik den formidler. Alle de højttalere, vore akustikere har udviklet gennem tiden, er blevet bygget med det mål så nøjagtigt som muligt at gengive det, der er indspillet at formidle nøjagtigt den oplevelse, musikere og producere ønskede at give, da de indspillede musikken. Med tiden har vore akustikere samlet flere og flere af de byggesten, der skulle til for at opfylde ambitionen og indbygget dem i Bang & Olufsens højttalere. Tre væsentlige faktorer gjorde, at Bang & Olufsens akustikere erklærede sig klar til at bygge en højttaler, der mere end nogensinde før kunne leve op til deres ultimative ambition.

4

5 Det menneskelige øre Bang & Olufsens ingeniører har altid arbejdet intensivt med forskning indenfor det akustiske område. I starten af 1980 erne indledtes Archimedes-projektet, et samarbejde mellem Danmarks Tekniske Universitet, den britiske højttaler-virksomhed KEF Electronics og Bang & Olufsen. Projektet fokuserede især på perception, det vil sige, hvordan mennesket opfatter og oplever indtryk fra omgivelserne. Archimedes-projektet gav blandt andet væsentlige svar på, hvordan mennesket opfatter lyd i et rum. Efter afslutningen af projektet har Bang & Olufsen fortsat forskningen inden for området, og i dag er perception et kritisk omdrejningspunkt for den forskning og udvikling, der foregår i Bang & Olufsen både når det gælder lyd og billede, og når det gælder betjeningen af vore produkter. Et af resultaterne fra Archimedes-projektet viste, at lyd-refleksioner fra gulv og loft forstyrrer den menneskelige opfattelse af lyd, mens refleksioner fra vægge opfattes som en naturlig del af at lytte til lyd i et rum. Det resultat skulle senere vise sig at være afgørende for vore akustikeres videre arbejde.

6

7 Kontrollér bassen I mellemtiden forskede en ung dansk ingeniør-studerende ihærdigt i, hvordan man kan kontrollere bas-toner i et rum. Bas-toner har nemlig den uheldige egenskab, at de i meget høj grad påvirkes af det rum, højttaleren står i og af, hvor i rummet højttaleren står. Står højttaleren for eksempel i et hjørne, vil bassen blive forstærket og lyde buldrende på grund af refleksioner fra rummets vægge. Står højttaleren midt i rummet, vil bassen typisk lyde tynd. Det er et problem, der er tydeligt hørbart for alle mennesker; ikke blot for eksperterne, og akustikere verden over har ønsket at løse det, siden højttaleren blev opfundet. Den unge ingeniør-studerende blev efter at have afsluttet sit studium ansat hos Bang & Olufsen, hvor han forskede videre i at kontrollere bas-toner. Resultatet af hans forskning er to Bang & Olufsen-patenterede teknologier: Adaptive Bass Control og Moving Microphone System. Disse teknologier gør, at man blot behøver at trykke på en knap, hvorefter en lille mikrofon skydes frem, samtidig med at højttaleren udsender en række lydsignaler. Ved hjælp af disse lydsignaler og avanceret computerteknologi kan højttaleren på to minutter måle rummets akustiske egenskaber samt sin egen placering i det og tilpasse bas-gengivelsen efter det.

8

9 Et hotelværelse i Los Angeles I 1996 modtog Bang & Olufsens senior teknologichef en invitation og et billede fra to amerikanske musikproducere. Billedet viste en højttaler med en mærkværdig indretning på toppen, og de to amerikanere, der havde hørt om Bang & Olufsens forskning i perception, mente, at deres opfindelse var interessant for Bang & Olufsen. Teknologichefen, der er vant til at få den slags henvendelser, mødte op på amerikanernes hotelværelse i Los Angeles med en god portion skepsis. Men han havde ikke lyttet i mere end fem minutter, før han var klar over, at her var den sidste byggesten, Bang & Olufsen manglede for at bygge en højttaler, der kunne leve op til akustikernes ambition. Den mærkværdige indretning på toppen af amerikanernes højttaler var en akustisk linse, der gør det muligt at kontrollere højttalerens diskant og mellemtoner. I normale højttalere er diskant og mellemtone retningsbestemte til et snævert område, hvilket gør, at man skal sidde lige foran højttalerne for at få den optimale lyd-oplevelse. Acoustic Lens Technology* bevirker, at højttaleren udsender diskant og mellemtone i en horisontal vinkel på 180 grader, så man får den samme lyd-oplevelse, uanset hvor man befinder sig i lokalet. Samtidig minimerer Acoustic Lens Technology refleksionerne fra gulv og loft men ikke fra væggene, nøjagtig som Archimedes-projektet foreskrev. Den akustiske linse virkede, men amerikanerne kunne ikke videnskabeligt gøre rede for præcis hvorfor og hvordan. Derfor indledte Bang & Olufsen efter mødet i 1996 et forskningssamarbejde med Sausalito Audio Works for at få kortlagt og modnet teknologien. Det skulle tage år med målinger og simulationer, inden Bang & Olufsens ingeniører var tilfredse. Acoustic Lens Technology er patenteret af Sausalito Audio Works, de to amerikaneres selskab, og licenseret af Bang & Olufsen med eneret. * Acoustic Lens Technology fremstilles på licens af Sausalito Audio Works

10

11

12 Vaskemaskinen og syntesen Hjemme i Struer byggede Bang & Olufsens akustikere et sæt højttalere, der indeholdt både Acoustic Lens Technology, Adaptive Bass Control og Moving Microphone System samt de teknologier, Bang & Olufsen allerede havde. Akustisk levede højttalerne op til deres ultimative ambition om højttalere, der ikke lyder som højttalere men som musik. Hvad udseendet angik mindede de mest om vaskemaskiner på hjul! Akustikerne gemte højttalerne bag et gardin og lod chefdesigner David Lewis lytte til dem. David Lewis forelskede sig straks i lyden og i den egenskab, han selv formulerer som at højttaleren ikke støjer. Selv om man lytter til høj musik i lang tid, bliver man ikke træt i ørerne. David Lewis påtog sig at transformere vaskemaskinerne til Bang & Olufsen højttalere med nøjagtig den lyd, han havde oplevet bag gardinet. Det skulle tage adskillige forsøg at nå frem til det endelige design. Undervejs i processen udfordrede David Lewis flere gange akustikerne til at gøre lyden endnu bedre. Og det viste sig, at det kunne de godt. BeoLab 5 er i sin endelige form i endnu højere grad end de hvide teknologi-modeller bag gardinet en højttaler, der lever op til vore akustikeres ambition. Dermed er BeoLab 5 et klassisk eksempel på den syntese, vi altid stræber efter i Bang & Olufsen nemlig at design og teknologi går hånd i hånd og forstærker hinanden.

13 Et tætpakket indre Med en solid bundramme af svejset stål og et tætpakket indre er BeoLab 5s vægt 61 kilo. BeoLab 5 er forsynet med fire højttalerenheder: diskant, mellemtone, øvre og nedre bas. Diskant og mellemtone er begge udstyret med Acoustic Lens Technology, mens bassen kontrolleres af Adaptive Bass Control og Moving Microphone System. Alle enhederne, der er fremstillet efter Bang & Olufsens specifikationer, er aktive og forsynet med hver sin ICEpower forstærker. ICEpower, der er en anden af Bang & Olufsens patenterede teknologier, er en digital forstærkerteknologi, som gør det muligt at få meget stor effekt ud af meget små enheder med en minimal varmeudvikling. I alt er der watt ICEpower forstærkerkraft i en enkelt BeoLab 5. Det store overskud af forstærkerkraft gør, at BeoLab 5 problemfrit kan drive den 15 tommer store subwoofer-enhed, der udgør den nedre bas, selv når musikken når de største brag. Uden brug af den kompakte ICEpower teknologi ville højttaleren være så stor som et klædeskab. En digital signalprocessor med mere computerkraft end de fleste almindelige PC'er styrer de mange avancerede beregninger, der konstant foregår i højttalerne. Ud over Adaptive Bass Control sørger den digitale signalprocessor blandt andet for at beregne og kompensere for den effekt, højttalerenhedernes temperatur har på musikgengivelsen samt for, at forstærkerne ikke sprænger sikringerne, når højttalerne tændes.

14 Digital akkuratesse At producere BeoLab 5 er en kompliceret proces, der kræver en ekstrem akkuratesse og grundighed af vore medarbejdere i produktionen. Alle dele bliver omhyggeligt samlet med håndkraft og testes undervejs. Derefter placeres højttaleren i et tryk- og temperaturreguleret kammer, hvor alle dele måles igennem og kalibreres, så hver enkelt højttaler opnår nøjagtig samme egenskaber som Bang & Olufsens reference-højttaler i Struer. Kalibreringen kompenserer for eksempel for, at to ens højttalerenheder alligevel ikke er nøjagtig ens. I den digitale signalprocessor indlæses software, der bevirker, at de enkelte dele bliver kompenseret for den afvigelse, de måtte have. Samtidig gemmes alle data for hver enkelt højttaler. Det betyder, at hvis en del af højttaleren mod forventning senere skal udskiftes, kan vore medarbejdere i produktionen kalibrere denne del og tilpasse softwaren, så delen passer til højttaleren, inden den sendes af sted. Og på serviceværkstedet i for eksempel Japan er det enkelt blot at udskifte delen og indlæse den ny software. Så lyder kundens BeoLab 5 stadig helt nøjagtig som Bang & Olufsens reference-højttaler.

15 Opsigt verden over BeoLab 5 har vakt opsigt og begejstring blandt såvel akustikeksperter som journalister verden over. Flere har efterfølgende slået fast, at Bang & Olufsen ikke står tilbage for nogen, når det gælder akustiske kompetencer hverken i dag eller historisk set. Det danske HI-FI magasin High Fidelity var et af de magasiner, der først udkom med en anmeldelse af BeoLab 5. High Fidelity skrev blandt andet: Bang & Olufsen råder over stor ekspertise på mange væsentlige områder i forbindelse med højttalerudvikling på højeste plan, herunder naturligvis akustik og elektronik. Men også den vigtige relation mellem de tekniske præstationer og den menneskelige perception har man eksperter til at tage vare på. Om BeoLab 5 konkluderede High Fidelity: Vi plejer jo altid at sige, at Bang & Olufsen koster lidt ekstra alene fordi det forventes. I dette tilfælde vil vi dog påstå, at prisen for denne gennemførte og vellydende totalløsning realistisk betragtet er særdeles attraktiv. Vi vil ikke tøve med at anbefale BeoLab 5 til den, der ønsker yderst detaljeret og realistisk gengivelse af enhver form for musik, og som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller finish. BeoLab 5 er en respektindgydende højttaler, der bør vække opsigt verden over.

16

17

18 Årsrapport 2002/03

19

20 Indhold 21 Kære aktionær 22 Meddelelser til Københavns Fondsbørs 23 Selskabets adresse, finanskalender mv. 24 Koncernoversigt 26 Struktur og ledelse 27 Ledelseshverv i andre virksomheder 29 Femårsoversigt, hoved- og nøgletal 31 Aktionærforhold 32 Beretning for Bang & Olufsen a/s - koncernen 35 Brand-understøttet forretning 41 Brand-uafhængig forretning 42 Forventninger til regnskabsåret 2003/04 44 Corporate Gorvernance 45 Miljøredegørelse 46 Videnressourcer 47 Koncernens styring af finansielle risici 49 Regnskabsberetning 52 Ledelsespåtegning 53 Revisionspåtegning 55 Anvendt regnskabspraksis 63 Resultatopgørelse 64 Balance 67 Pengestrømsopgørelse 68 Egenkapitalopgørelse 70 Segmentoplysninger 73 Noter

21

22 Kære aktionær For to år siden skrev vi i vores årsregnskab for 2000/01, at vi efter flere år med markant ekspansion i distributionen ville samle kræfterne om at konsolidere og sikre rentabilitet og vækst i de eksisterende butikker frem for åbning af nye. Samtidig satte vi ekstra styrke ind på at udvikle nye produkter; produkter der skulle lanceres både det følgende år og længere ude i fremtiden. Endvidere satte vi igen produktet og kvalitets-oplevelsen i centrum for kommunikation og branding. I april 2002, i forbindelse med 3. kvartals delårsrapport til Fondsbørsen, beskrev vi vores 3-årige målsætning om at præstere en årlig indtjeningsvækst på procent. I årsregnskabet for 2001/02 fortalte vi, at vi fortsat ville samle kræfterne om at skabe organisk vækst i vores distribution. Samtidig valgte vi, på grund af usikkerhed på flere vigtige markeder, at holde igen og indrette vores omkostningsniveau på en moderat omsætningsvækst. Herudover iværksatte vi en række aktiviteter og projekter med det formål at øge vores bruttoavance og dermed vores indtjening. Regnskabsåret 2002/03 har været præget af modvind i samfundsøkonomien, og vores strategi om konsolidering, tilbageholdenhed samt arbejdet med at øge bruttoavancen har vist sit værd. Markedssituationen kombineret med konsolidering og fokusering af aktiviteterne afstedkom en omsætningstilbagegang på 6 procent; men alligevel er det lykkedes os at øge vores indtjening med hele 27 procent samt at opnå et meget stærkt cash flow. Herfor kan vi takke vore dedikerede medarbejdere, der alle har ydet en stor indsats for koncernen samt vore trofaste aktionærer, som vi i år ønsker at belønne ved at udbetale et ekstraordinært stort udbytte. Og sidst, men ikke mindst, kan vi takke vore forhandlere og loyale kunder verden over. I det kommende regnskabsår vil vi fortsat koncentrere os om at skabe organisk vækst i vores distribution, som er fordelt på tre typer af butikker: B1 butikker, der alene forhandler vores produkter; shop in shop butikker, der også forhandler produkter fra andre producenter, men som har dedikeret et større område af butikken til vores produkter; samt et antal øvrige multibrand butikker. Det er vores strategi at øge antallet af B1 og shop in shop butikker, mens de øvrige butikker gradvist enten opgraderes til en B1 eller en shop in shop butik. Det er endvidere vores strategi at fokusere på at støtte vore butikspartnere gennem et stærkt butikskoncept, et stærkt produktprogram og et solidt marketingog undervisnings-program. I det kommende år vil vi også fortsat holde igen på vore udgifter og forberede os på usikkerhed i samfundsøkonomien, men vi vil øge vores arbejde med at udvikle nye, spændende produkter, og vi vil fortsætte indsatsen inden for butiksstøtte og markedsføring med uformindsket styrke. USA byder fortsat på store udfordringer, men vi fortsætter ufortrødent med genopretningen dér. Med disse tiltag er vi overbeviste om, at vi står godt rustet til at klare de kommende år uden medvind i økonomien og ikke mindst, at vores virksomhed og vore butikspartnere er klar til at sikre vækst i såvel omsætning som indtjening, når markedssituationen bedres. Torben Ballegaard Sørensen Administrerende direktør 21

23 Meddelelser til Københavns Fondsbørs i perioden august august 2003 Den 10. oktober 2002, i delårsrapporten for første kvartal, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at omsætningen i regnskabsårets første kvartal blev på 887 millioner DKK mod 795 millioner DKK for samme kvartal året før. Det ordinære resultat før skat blev på -9 millioner DKK, en forbedring på 10 millioner DKK i forhold til året før. De europæiske markeder udviklede sig i perioden positivt, mens det amerikanske marked fortsat skuffede. Koncernen meddelte, at den på baggrund af det realiserede resultat i første kvartal samt udviklingen i september måned ikke havde fundet anledning til at ændre forventningerne om et resultat på mellem 280 og 295 millioner DKK før skat. Den 10. oktober 2002 meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at generalforsamlingen havde vedtaget at udbetale 3,50 DKK pr. nominel aktie i udbytte til aktionærerne, samt at selskabets ledelse fik fornyet bemyndigelse til opkøb af indtil 10 procent af selskabets aktiekapital i et tidsrum af 18 måneder fra generalforsamlingens dato. Bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Worning og Torsten Rasmussen, der var på valg, blev begge genvalgt. I sin mundtlige beretning bekræftede formanden, Jørgen Worning, de forventninger, selskabet tidligere havde udtrykt for indeværende regnskabsår; nemlig at koncernen på baggrund af det realiserede resultat i første kvartal samt udviklingen i september måned ikke havde fundet anledning til at ændre forventningerne om et resultat på mellem 280 og 295 millioner DKK før skat. Den 4. december 2002 meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at den bemyndigelse, den ordinære generalforsamling den18. september 1998 gav bestyrelsen til et program for udstedelse af medarbejderaktier ved at forhøje selskabets B-aktiekapital ad en eller flere gange med op til 2 millioner DKK, igen var blevet udnyttet. Resultatet blev, at mere end 80 procent af medarbejderne ønskede at købe aktier, og i 2002 tegnede Bang & Olufsens medarbejdere aktier for et nominelt beløb på DKK. Den 15. januar 2003, i halvårsrapporten for første halvår, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at omsætningen i det første halvår steg med 61 millioner DKK til millioner DKK, svarende til en vækst på 3 procent i forhold til samme periode året før. Det ordinære resultat før skat blev på 136 millioner DKK mod 99 millioner DKK i første halvår sidste år, svarende til en forbedring på 37 millioner DKK eller 37 procent. Omsætningen i årets andet kvartal gik dog tilbage med 31 millioner DKK i forhold til samme periode året før. En række vigtige europæiske markeder udviklede sig i perioden positivt, mens Tyskland og Holland udviklede sig utilfredsstillende. Det amerikanske marked var i perioden fortsat problematisk. Det meddeltes, at produktlanceringerne følger planen, og at starten på tredje kvartal ikke havde givet koncernen anledning til at ændre på forventningerne til regnskabsåret om en moderat omsætningsvækst og et resultat før skat på mellem 280 og 295 millioner DKK. Den 10. april 2003, i delårsrapporten for årets første tre kvartaler, meddelte Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs, at det ordinære resultat før skat i perioden blev på 251 millioner DKK mod 202 millioner DKK i samme periode året før, svarende til en forbedring på 49 millioner DKK eller 24 procent. Omsætningen blev i perioden på millioner DKK, svarende til et fald på 106 millioner DKK eller 3 procent i forhold til samme periode året før. Koncernens cash flow blev i de første tre kvartaler positivt med 272 millioner DKK, hvor det i samme periode året før var positivt med 140 millioner DKK. En række vigtige markeder, Storbritannien, Spanien/Portugal, Italien, Belgien, Asien, Expansion Markets, Østrig, Danmark og Frankrig udviklede sig i perioden tilfredsstillende, mens Tyskland, Holland og USA fortsat skuffede. Bruttoavancen blev i perioden forbedret med 2,3 procentpoint, og koncernen videreførte en stram omkostningsstyring, mens indsatsen inden for produktudvikling var uforandret. I meddelelsen fastholdtes forventningen om et resultat før skat på mellem 280 og 295 millioner DKK for regnskabsåret 2002/03, dog meddelte koncernen, at usikkerheden bag resultatskønnet var væsentligt forøget. Den 5. maj 2003 meddelte bestyrelsesformand for Bang & Olufsen a/s, Jørgen Worning, Københavns Fondsbørs, at bestyrelsesmedlem Jan Gesmar-Larsen af personlige grunde havde valgt at forlade bestyrelsen i Bang & Olufsen a/s. Den 2. juni 2003 meddelte bestyrelsesformand for Bang & Olufsen a/s, Jørgen Worning, Københavns Fondsbørs, at Torsten Rasmussen efter Jan Gesmar- Larsens fratrædelse var blevet valgt som ny næstformand for bestyrelsen. 22

24 Generalforsamling afholdes fredag den 10. oktober 2003 kl på Struer Gymnasium Miljøredegørelse/produktlivscyklus-beskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Bang & Olufsen Miljø og BST, telefon Adresse mv. Bang & Olufsen a/s, Peter Bangs Vej 15, DK-7600 Struer Telefon , telefax , website: Finanskalender 2003 Fredag den 15. august, Årsrapport (2002/03) Fredag den 10. oktober, Generalforsamling Fredag den 10. oktober, Delårsrapport (1. kvartal 2003/04) 2004 Onsdag den 14. januar, Halvårsrapport (2003/04) Tirsdag den 20. april, Delårsrapport (3. kvartal 2003/04) Mandag den 16. august, Årsrapport (2003/04) Fredag den 8. oktober, Generalforsamling 23

25 Koncernoversigt Brand-understøttet forretning Brand-uafhængig forretning Bang & Olufsen AudioVisual a/s* 100% ejet Udvikling og salg af Bang & Olufsens audio/video produkter med fokus på den globale distributionsudvikling. Bang & Olufsen Operations a/s 100% ejet Varetager indkøb, produktion og logistik for Bang & Olufsen koncernen. Bang & Olufsen a/s Brand building, koncernstabsfunktioner. Bang & Olufsen Telecom a/s 100% ejet Udvikler og markedsfører nye telefonikoncepter, der dynamisk vil indgå i hjemmets elektroniske kommunikation. Bang & Olufsen New Business a/s 100% ejet Udvikler nye forretningsområder med udgangspunkt i Bang & Olufsens kompetencer og markedsposition. Bang & Olufsen ICEpower a/s 90% ejet Udvikler, producerer og markedsfører produkter baseret på højeffektive forstærkerteknologier. Bang & Olufsen Medicom a/s 100% ejet Udnytter Bang & Olufsens kompetencer på medicoområdet i samarbejde med såvel eksisterende som nye partnere. * Alle selskaber i Bang & Olufsen AudioVisual a/s er 100% ejet. Selskaber uden aktivitet er ikke medtaget. 24

26 Skandinavien Direktør: Lars Kirstein Andersen Danmark Bang & Olufsen Danmark a/s Kalvebod Brygge 43, 1560 København V. Direktør: Lars Kirstein Andersen Norge Bang & Olufsen AS Drammensveien 123, Postboks 645 Skøyen, 0214 Oslo Direktør: Hans Olav Hole Sverige Bang & Olufsen Svenska AB Drottninggatan 57, Stockholm Direktør: Tommie Lindberg Central Europa Direktør: Peter Dalm Tyskland Bang & Olufsen Deutschland G.m.b.H. Rudolf-Diesel-Strasse 8, Gilching, München Direktør: Peter Dalm Schweiz Bang & Olufsen AG Grindelstrasse 15, 8303 Bassersdorf Direktør: Heinz Müller Øvrige Europa Storbritannien Bang & Olufsen United Kingdom Ltd. UNIT 630, Wharfdale Road, Winnersh Triangle, Berkshire RG41 5TP Direktør: Derek Mottershead Frankrig Bang & Olufsen France S.A. 141 rue Jules Guesde, Levallois-Perret Direktør: Alberto de Lucio Spanien Bang & Olufsen Espana S.A. Avenida Europa 2, Parque Empresarial La Moraleja, Alcobendas, Madrid Direktør: Alberto de Lucio Italien Bang & Olufsen Italia S.p.A. Via Meravigli 2, Milano Direktør: Francesco Canale Belgien S.A. Bang & Olufsen Belgium N.V. Heide 9, 1780 Wemmel Direktør: Peter Sommer Nordamerika USA Bang & Olufsen America Inc. 780 West Dundee Road, Arlington Heights, IL Direktør: Michael Aagaard Andersen Asien Direktør: Lars Myrup Japan Bang & Olufsen Japan K. K. Shiba Boat Building 9th floor, , Shiba, Minato-Ku, Tokyo Direktør: Lars Myrup Singapore Bang & Olufsen Asia Pte Ltd. 23, Ubi Road 4, 5th floor, Olympia Industrial Building, Singapore Direktør: Lars Myrup Østrig Bang & Olufsen Ges.m.b.H. Hauptplatz 7, 3430 Tulln Direktør: Peter Dalm 25

27 Struktur og ledelse Selskab Bestyrelse Direktion Bang & Olufsen a/s Direktør Jørgen Worning (formand) Torben Ballegaard Sørensen (adm.) Struer. Direktør Torsten Erik Rasmussen (næstformand) Peter Thostrup CVR-nr Adm. direktør Lars Brorsen Koordinator John Svejgaard Christoffersen* Produktionsmedarbejder Joe Dortmarie Davies* Direktør Peter Leschly Hofjægermester Peter Skak Olufsen Smed Garry Merrild Vestergaard* Bang & Olufsen AudioVisual a/s Direktør Jørgen Worning (formand) Torben Ballegaard Sørensen (adm.) Struer. (100% ejet) Direktør Torsten Erik Rasmussen Peter Thostrup CVR-nr Direktør Peter Leschly Peter Eckhardt Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen Koncerndirektør Peter Thostrup Bang & Olufsen Telecom a/s Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (formand) Peter Thostrup (adm.) Struer. (100% ejet) Koncerndirektør Peter Thostrup CVR-nr Direktør John Christian Bennett-Therkildsen Bang & Olufsen New Business a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) Jens Peter Zinck (adm.) Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen CVR-nr Fabrikschef Flemming Møller Pedersen Bang & Olufsen Operations a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) John Christian Bennett-Therkildsen Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (adm.) CVR-nr Adm. direktør John Christian Bennett-Therkildsen Bang & Olufsen Medicom a/s Koncerndirektør Peter Thostrup (formand) Henrik Kagenow (adm.) Struer. (100% ejet) Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen CVR-nr Adm. direktør Henrik Kagenow Bang & Olufsen ICEpower a/s Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen (formand) Poul Søjberg (adm.) Lyngby-Tårbæk. (90% ejet) Direktør Henrik Kagenow CVR-nr Direktør Karsten Nielsen Direktør Jens Peter Zinck * Medarbejdervalgte Hovedbankforbindelse, alle selskaber Danske Bank A/S Revision, alle selskaber PricewaterhouseCoopers DELOITTE & TOUCHE, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab 26

28 Ledelseshverv i andre danske og udenlandske virksomheder, bortset fra 100% ejede datterselskaber Direktør Jørgen Worning FLS Industries A/S (BF) Chr. Hansen Holding A/S (NF) Dansk Toksikologi Center (BF) Direktør Torsten E. Rasmussen Coloplast A/S JAI A/S (NF) Vola Holding A/S Best Buy Group A/S (BF) Uni-Chains A/S (BF) Bekaert Handling Group A/S (BF) Vestas Wind Systems A/S A/S Det Østasiatiske Kompagni (NF) TK Development A/S (NF) Amadeus Invest A/S (BF) Louis Poulsen Holding A/S Bison A/S ECCO SKO A/S Scandinavian International Management Institute Fonden, København Schur International A/S Adm. direktør Lars Brorsen Vorsitzender der Geschäftsführung von Jorst-World GmbH Direktør Peter Leschly Cimbria A/S (NF) Energiens Hus ApS Jernstøberiet Dania A/S Sahva A/S (BF) Tinglev Elementfabrik A/S (BF) Trip Trap Danmark A/S (BF) Trelleborg Hadsten A/S (BF) KPC BYG A/S (BF) SDC DanDisc a/s (NF) Agramkow A/S (BF) ALO Danmark A/S (BF) Dansk Formpladeindustri A/S Omada A/S (BF) JKE Design A/S Licentia Group A/S (BF) LitaDan A/S (BF) Hofjægermester Peter Skak Olufsen A/S Fiil-Sø (BF) Fiilsø Svineavl A/S (BF) Hunsballe Frø A/S (BF) A/S Jydsk Landvinding Hedeselskabet A/S (BF) JP/Politikens Hus A/S Zelder BV Adm. direktør Torben Ballegaard Sørensen Radiometer A/S (NF) SimCorp A/S Koncerndirektør Peter Thostrup Nordic Bioscience A/S (BF) CCBR A/S BF = Bestyrelsesformand NF = Næstformand 27

29 Resultat af primær drift mio. DKK /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Periodens pengestrøm mio. DKK /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Forrentning af egenkapital % /99 99/00 00/01 01/02 02/03 Nøgletallene defineres således: Overskudsgrad: Resultat af primær drift x100 Nettoomsætning Forrentning af egenkapital: Ordinært resultat efter skat x100 Gennemsnitlig egenkapital Selvfinansieringsgrad: Egenkapital ultimo x100 Passiver ultimo Indre værdi pr. nom. 10 DKK aktie, DKK: Egenkapital ultimo Antal aktier ultimo Afkastningsgrad: Resultat af primær drift x100 Gennemsnitlige operative aktiver Likviditetsgrad: Omsætningsaktiver Kortfristet gæld Resultat pr. nom. 10 DKK aktie, DKK: Ordinært resultat efter skat Gennemsnitligt antal cirk. aktier Price/earnings: Børskurs Resultat pr. nom. 10 DKK aktie 28

30 Femårsoversigt, hoved- og nøgletal Koncern (mio. DKK) 1998/ / / / /03 Resultat Nettoomsætning Heraf på udenlandske markeder i % Resultat af primær drift Resultat af finansielle poster 8 (23) (50) (35) (9) Resultat af ordinær drift før skat Ekstraordinære poster (63) Koncernens resultat Årets resultat, Bang & Olufsen a/s andel Balance Balancesum ultimo Aktiekapital Egenkapital ultimo Minoritetsinteresser Periodens pengestrømme (356) 19 (157) Heraf pengestrømme fra: Driftsaktivitet Investeringsaktivitet (301) (350) (327) (224) (243) - heraf investering i materielle anlægsaktiver (233) (308) (269) (150) (132) - heraf investering i immaterielle anlægsaktiver (64) (85) (91) (85) (146) Finansieringsaktivitet (423) 40 (52) (25) (102) Beskæftigelse Antal medarbejdere ved årets udgang Nøgletal Overskudsgrad, % Afkastningsgrad, % Forrentning af egenkapital, % Likviditetsgrad 1,7 1,9 1,9 2,1 2,6 Selvfinansieringsgrad, % Resultat pr. nom. 10 DKK aktie, DKK Indre værdi pr. nom. 10 DKK aktie, DKK Børskurs pr. 31. maj Price/earnings Børskurs/indre værdi 5,1 2,8 2,6 2,1 1,4 Udloddet/foreslået udbytte pr. nom. 10 DKK aktie, DKK 5,00 6,00 3,50 3,50 7,00 Parentes angiver negativt fortegn. Ved beregningen af nøgletal er regnereglerne i Den Danske Finansanalytikerforenings vejledning anvendt. Ved beregning af ordinært resultat efter skat er der korrigeret for minoritetsandele heraf. I forhold til vejledningens anbefalinger anvendes afvigende regnskabspraksis for nøgletal til og med året 2001/02 for så vidt angår koncerngoodwill, der er afskrevet direkte over egenkapitalen i anskaffelsesåret. Koncerngoodwill købt efter den 1. juni 2002 er aktiveret og afskrevet, jfr. anvendt regnskabspraksis. 29

31 Udvikling i B-aktiekurs i forhold til KFX-indekset pr. 31. maj kurs Bang & Olufsen, aktiekurs KFX - indeks 98/99 99/00 00/01 01/02 02/03 Værdien af aktier opgjort til børskurs i forhold til egenkapitalen pr. 31. maj mio. DKK Værdien af aktier opgjort til børskurs Egenkapital 98/99 99/00 00/01 01/02 02/03 A-aktier, der ikke er noteret på Københavns Fondsbørs, er medtaget til samme kurs som B-aktier. 30

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 Meddelelse nr. 06.07. Struer, den 10. januar 2007

Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 Meddelelse nr. 06.07. Struer, den 10. januar 2007 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Struer, den 10. januar 2007 Halvårsrapport for perioden 1. juni 30. november 2006 for Bang & Olufsen a/s Koncernens omsætning blev i regnskabsårets

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 21. maj 2003 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 for Rockwool International A/S Hovedpunkter Omsætningen steg med 1 % i forhold til 1. kvartal 2002. Med uændrede valutakurser ville den være steget

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Årsrapport 2013/14 for Aller Holding A/S Aller Holding A/S har udsendt sin årsrapport for regnskabsåret

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s Delårsrapport for perioden 1. juni 31. august 2011 for Bang & Olufsen a/s Koncernens samlede omsætning blev i første kvartal af regnskabsåret 2011/12 på 599 millioner DKK mod 562 millioner DKK i samme

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2008

Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001

Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001 Bang & Olufsen a/s koncernen Beretning og regnskab 2000 / 2001 Mod til at overskride grænser for at skabe oplevelser, der overrasker og holder. Bang & Olufsen AudioVisual a/s Bang & Olufsen AudioVisual

Læs mere

Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni).

Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni). Meddelelse#188-Halvårsmeddelelse 1. halvår 2015 (1. januar 30. juni). Markedsvilkår fortsat presset første halvår af 2015 MultiQ s erhvervelse af majoritet i Mermaid A/S Pr. 12. maj 2015 overtog MultiQ

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.)

COWI-koncernen. Halvårsrapport januar-juni 2005. Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Halvårsrapport januar-juni Highlights: Nettoomsætning er øget fra 1.243 mdkk til 1.293 mdkk (+4 pct.) Resultat af primær drift er øget fra 48 mdkk til 57 mdkk (+20 pct.) Overskudsgrad er øget fra 3,8 pct.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for 9 måneder 2009 Faaborg, den 29. oktober 2009 Selskabsmeddelelse nr. 15/2009 Bestyrelsen og direktionen har behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K

adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Pressemeddelelse nr. 24/2008 29. september 2008 adserving International A/S Resultatresume 1. juli 2007 / 30. juni 2008 Selskabets Revisor: Nørre Farimagsgade 11 1364 København K Selskabets godkendte rådgiver:

Læs mere

Omsætningen er i 1. halvår 2007/08 steget med 19,7% i forhold til samme periode sidste år væksten i same-store-sales har udgjort 8%.

Omsætningen er i 1. halvår 2007/08 steget med 19,7% i forhold til samme periode sidste år væksten i same-store-sales har udgjort 8%. Københavns Fondsbørs A/S Herning, den 28. november 2007 hb/ls Regnskabsmeddelelse for 1. halvår 2007/08 for BoConcept Holding A/S Bestyrelsen for BoConcept Holding A/S har den 28. november 2007 godkendt

Læs mere

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser.

Regnskabsberetning. Bruttomarginen var 49,9%, hvilket var 1,1%-point lavere end i 2006. Udviklingen skyldes de stigende råvarepriser. 6 Ledelsens beretning Regnskabsberetning Nettoomsætning (Mia. kr.) 46 43 4 37 34 31 +1% +1% -2% +9% Organisk Opkøb Valuta Forbedret omkostningsstruktur (%) 6 5 4 3 2 1 Dækningsgrad 1 Driftsomkostninger

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 3. kvartal 2012/13 (1. maj 2012-31. januar 2013) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 3. kvartal 2012/13 (1. maj 2012-31. januar 2013) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 3. kvartal 2012/13 (1. maj 2012-31. januar 2013) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010

First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010 First North Meddelelse nr. 52 27. august, 2010 Halvårsmeddelelse for 2010 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2010 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

SEB Administration A/S

SEB Administration A/S SEB Administration A/S Halvårsrapport pr. 30. juni 2015 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse Peder Natéus, formand Steen Winther Poulsen Alice Lykke (medarbejdervalgt) Doris Nielsen Markussen (medarbejdervalgt)

Læs mere

Omsætningen er steget med 13.201 t. kr. eller 15,9 % (den underliggende organiske vækst er positiv med 3,8 %).

Omsætningen er steget med 13.201 t. kr. eller 15,9 % (den underliggende organiske vækst er positiv med 3,8 %). Meddelelse 5/2015 Bestyrelsen for Danske Hoteller A/S har dags dato behandlet halvårsrapporten for 2015. Danske Hoteller havde i 2015 igen en solid resultatfremgang i første halvår. Der er pæn fremgang

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk

21. januar 2008. RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Ordinær generalforsamling 21. januar 2008 RTX Telecom A/S * Strømmen 6 * 9400 Nørresundby * Denmark * www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Faaborg, den 21. april 2009 Selskabsmeddelelse nr. 05/2009 Delårsrapport for 1. kvartal 2009 Bestyrelsen og direktionen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Til Københavns Fondsbørs Faxe, den 22. august 2002 BG 17/2002 KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Som meddelt i delårsrapporten for 1. kvartal 2002 udarbejdes Bryggerigruppens regnskaber fra 1.

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008. mermaid technology a/s. Årsregnskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008. mermaid technology a/s. Årsregnskabsmeddelelse Selskabsmeddelelse nr. 24 11 marts 2008 mermaid technology a/s Årsregnskabsmeddelelse 2007 I løbet af 2007 blev mermaid technology a/s aktier optaget til handel på First North og Selskabet opkøbte ultimo

Læs mere

Delårsrapport. Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2011 for perioden 1. januar - 30. september 2009 GERMAN HIGH STREET II A/S

Delårsrapport. Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni 2011 for perioden 1. januar - 30. september 2009 GERMAN HIGH STREET II A/S Investea German German High High Street Street Properties II A/S A/S Delårsrapport Halvårsrapport for perioden 1. januar - 30. juni for perioden 1. januar - 30. september 2009 GERMAN HIGH STREET II A/S

Læs mere

Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 70 20 50 18 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51

Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 70 20 50 18 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51 Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 70 20 50 18 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51 Selskabsmeddelelse First North meddelelse nr. 9/2013 7. maj 2013 Delårsmeddelelse, 1. kvartal

Læs mere

German High Street Properties A/S

German High Street Properties A/S German High Street Properties A/S DELÅRSRAPPORT FOR PERIODEN 1. JANUAR - 31. MARTS 2012 Selskabsoplysninger Selskabet German High Street Properties A/S Sundkrogsgade 21 2100 København Ø CVR-nr: 30 69 16

Læs mere

Hovedtal (reviderede)

Hovedtal (reviderede) Deadline Games A/S - Fondskode DK0060021962 København den 23. marts 2009 First North Meddelelse nr. 2-2009 Årsregnskabsmeddelelse for 2008 Resumé Deadline Games A/S har i 2008 realiseret et resultat før

Læs mere

Coloplasts generalforsamling

Coloplasts generalforsamling Velkommen til Coloplasts generalforsamling 14. december 2005 kl. 16.00 2 Formand for bestyrelsen Palle Marcus 3 Bestyrelse Advokat Per Magid Direktør Kurt Anker Nielsen Adm. direktør Torsten Erik Rasmussen

Læs mere

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L.

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER vedr. UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. S pligtmæssige købstilbud til ejerne i AQUALIFE A/S CVR-nr.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015. Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 28. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 05/2015 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. kvartal 2015 Lavere ordrebeholdning ved indgangen til året har påvirket

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2014 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K c/o Equinor A/S Frederiksgade 21, 1. sal DK- 1265 København K Telefon: +45 77 88 60 44 Fax: +45 77 88 60 45 www.dkti.dk info@dkti.dk

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 74 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE CVR-nr. 25 36 21 95 05.08.2014 esoft systems HALVÅRSMEDDELELSE 2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Stigende omsætning Positivt resultat Investeringer Omsætning Esoft systems a/s, der omfatter alle aktiviteter i gruppen, har i perioden

Læs mere

Roblon har god fremgang i omsætning og resultat i 1. kvartal 2014/15.

Roblon har god fremgang i omsætning og resultat i 1. kvartal 2014/15. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Fondsbørsmeddelelse nr. 4 2015 Tel. +45 9620 3300 Fax +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com CVR no. 5706 8515 Delårsrapport for 2014/15

Læs mere

I lighed med tidligere år afholdte Tivoli bestyrelsesmøde på Tivolis fødselsdag den 15. august 2015. Tivoli kunne i år fejre sin 172 års fødselsdag.

I lighed med tidligere år afholdte Tivoli bestyrelsesmøde på Tivolis fødselsdag den 15. august 2015. Tivoli kunne i år fejre sin 172 års fødselsdag. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8-2015 Tivoli, den 15. august 2015 Delårsrapport for

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling 27. januar 2004 RTX Telecom A/S. Stroemmen 6. DK-9400 Noerresundby. Denmark www.rtx.dk Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår

Læs mere

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december

Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december NASDAQ OMX Copenhagen A/S nr. 5 / 2015 Aarhus, 27. februar 2015 CVR. nr. 29 24 64 91 www.re-cap.dk Admiral Capital A/S Hovedpunkter i delårsrapport for perioden 1. juli til 31. december 2014 Bestyrelsen

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S

ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S ÅRSREGNSKAB 2009 FOR MODERSELSKABET NNE Pharmaplan A/S Årsregnskabet for moderselskabet NNE Pharmaplan A/S er en integreret del af årsrapporten 2009 for NNE Pharmaplan NNE Pharmaplan A/S Resultatopgørelse

Læs mere

Ejendomsselskabet Borups Allé P/S

Ejendomsselskabet Borups Allé P/S Årsrapport 2014 Ejendomsselskabet Borups Allé P/S Ejendomsselskabet Borups Allé P/S Årsrapport for perioden 31. juli 2014 31. december 2014 CVR 36 05 53 83 (1. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S

Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S Den 14. november 2000 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Telefax nr. 33 12 86 13 Regnskabsmeddelelse for perioden 1. januar 30. september 2000 for EjendomsSelskabet Norden A/S Periodens

Læs mere

German High Street Properties A/S Sundkrogsgade 21 2100 København Ø

German High Street Properties A/S Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Selskabsoplysninger Selskabet German High Street Properties A/S Sundkrogsgade 21 2100 København Ø CVR-nr: 30 69 16 44 Regnskabsår: 1. januar 31. december Hjemstedskommune: Gentofte Direktion Bestyrelse

Læs mere

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336

CARLSBERG FINANS A/S. Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 CARLSBERG FINANS A/S Ny Carlsberg Vej 100 1799 København V Danmark CVR-NR 12867336 Delårsrapport 30. juni 2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Selskabsoplysninger... 3 Ledelsespåtegning...

Læs mere

Halvårsmeddelelse 1999 EjendomsSelskabet Norden A/S Highlights

Halvårsmeddelelse 1999 EjendomsSelskabet Norden A/S Highlights Den 9. august 1999 JSP/ah Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Fax nr. 33 12 86 13 Halvårsmeddelelse 1999 EjendomsSelskabet Norden A/S Highlights EjendomsSelskabet Norden har haft en positiv

Læs mere

Novozymes Generalforsamling 2006

Novozymes Generalforsamling 2006 Novozymes Generalforsamling 2006 Henrik Gürtler Administrerende direktør, r, Novo A/S Kurt Anker Nielsen Tidl. administrerende direktør, r, Novo A/S Paul Petter Aas Senior Vice President, Yara International

Læs mere

Reference - direkte tlf.nr. 20. august 2001 CA/yc - 74 36 20 00

Reference - direkte tlf.nr. 20. august 2001 CA/yc - 74 36 20 00 Københavns Fondsbørs Øvrige interessenter Fondsbørsmeddelelse nr. 09/01 Direktionen Peberlyk 4 Postboks 1038 6200 Aabenraa Telefon 74 36 36 36 Telefax 74 36 35 36 mogens.asmund@sydbank.dk www.sydbank.dk

Læs mere

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015

Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Scandinavian Brake Systems A/S Generalforsamling 24. april 2015 Dagsorden Overskrift 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af årsrapport

Læs mere

For 2014/15 forventes et samlet overskud i niveauet 2 mio. kr. efter skat. Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte for året 2013/14.

For 2014/15 forventes et samlet overskud i niveauet 2 mio. kr. efter skat. Bestyrelsen foreslår, at der ikke udbetales udbytte for året 2013/14. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantaxradio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 23. september 2014 Årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

FONDSBØRS- OG PRESSEMEDDELELSE

FONDSBØRS- OG PRESSEMEDDELELSE FONDSBØRS- OG PRESSEMEDDELELSE Halvårsrapport, (1. oktober 2014 31. marts 2015) Første halvår af regnskabsåret Resumé: Gabriel realiserer stigning i omsætning og primær drift i første halvår. Gabriel opjusterer

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i DFDS A/S den 8. april 2003

Velkommen til generalforsamling i DFDS A/S den 8. april 2003 Velkommen til generalforsamling i DFDS A/S den 8. april 2003 2 Dagsorden 1. Beretningen fra bestyrelsen om Selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af årsregnskab med revisionspåtegning

Læs mere

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening First North meddelelse nr. 54 / 28. februar 2007 København den 28.februar 2007 Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007 Tilfredsstillende vækst og indtjening Notabene.net

Læs mere

Årsrapport 2006/07. Bang & Olufsen a/s koncernen. CVR-nr. 41257911

Årsrapport 2006/07. Bang & Olufsen a/s koncernen. CVR-nr. 41257911 Årsrapport 2006/07 Bang & Olufsen a/s koncernen CVR-nr. 41257911 Årsrapport 2006/07 Bang & Olufsen a/s koncernen CVR-nr. 41257911 2 Indhold 5 Kære Bang & Olufsen aktionær 7 Selskabsoplysninger med videre

Læs mere

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VIII (Sverige II) A/S

Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops EjendomsObligationer VIII (Sverige II) A/S 8 1 Halvårsrapport for 1. halvår 2006/07, Keops Indberettet til Københavns Fondsbørs via Company News Service den 16. maj 2007. Bestyrelsen i Keops har i dag afholdt bestyrelsesmøde, hvor koncernens halvårsrapport

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s, Peter Bangs Vej 15, P.O. box 40, DK-7600 Struer Main phone No. [45] 9684 1122, CVR-NR 4125 7911, www.bang-olufsen.com Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Generalforsamling

Læs mere

Royal Greenland A/S. Halvårsrapport. 1. oktober 2013 31. marts 2014

Royal Greenland A/S. Halvårsrapport. 1. oktober 2013 31. marts 2014 Royal Greenland A/S Halvårsrapport 1. oktober 2013 31. marts 2014 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Side Royal Greenland øger kerneforretningen 3 Selskabets forventede udvikling 5 Hoved- og nøgletal for

Læs mere

1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast

1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast Bestyrelsens beretning 2012-13 Bilag 1 Michael Pram Rasmussen: 1. Endnu et godt år for aktionærerne i Coloplast Jeg glæder mig hvert år til denne dag, hvor bestyrelsen aflægger beretning for året, der

Læs mere

Årsrapport 2006/07. Bang & Olufsen a/s koncernen. CVR-nr. 41257911

Årsrapport 2006/07. Bang & Olufsen a/s koncernen. CVR-nr. 41257911 Årsrapport 2006/07 Bang & Olufsen a/s koncernen CVR-nr. 41257911 Årsrapport 2006/07 Bang & Olufsen a/s koncernen Ønskes direkte adgang til de enkelte sider i denne pdf-fil er der mulighed for at klikke

Læs mere

GRIFFIN BONDS II NRW A/S

GRIFFIN BONDS II NRW A/S GRIFFIN BONDS II NRW A/S HALVÅRSRAPPORT 2006/2007 BONDS II NRW A/S Indholdsfortegnelse Halvårsrapport 31. december 2006 2 Resultatopgørelse for perioden 1. juli 2006-31. december 2006 3 Balance 31. december

Læs mere

Investeringsforeningen Fionia Invest Aktier. Halvårsrapport 2008

Investeringsforeningen Fionia Invest Aktier. Halvårsrapport 2008 Investeringsforeningen Fionia Invest Aktier Halvårsrapport 2008 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 3 Anvendt regnskabspraksis... 5 Resultatopgørelse... 6 Balance... 6 Hoved- og nøgletal... 6 2 Investeringsforeningen

Læs mere

Corporate Governance, fortsat Bestyrelsen fastlægger selskabets vederlagspolitikker Der er ingen aktiebaserede incitamentsprogrammer. Koncernens nøgleledelse er omfattet af resultatorienteret bonusprogram.

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling 30. april 2015 side 1 Velkommen Jens Due Olsen, Formand for bestyrelsen side 2 5. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

Læs mere

A/S. Til NASDAQ. Resume Bestyrelsen A/S. Delårsrapport. kr.) Vibration og. For. 11 38 60 Fax: +45 63 SKAKO. Tel.: +45 63.

A/S. Til NASDAQ. Resume Bestyrelsen A/S. Delårsrapport. kr.) Vibration og. For. 11 38 60 Fax: +45 63 SKAKO. Tel.: +45 63. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S GlobeNewswire Faaborg, den 27. oktober 2011 Selskabsmeddelelsee nr. 14/2011 Delårsrapport for SKAKO A/S for 1. januar 30. september 2011: Rekordresultatt i Vibrationn og fortsat

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Bestyrelsen for IC Companys A/S har på sit møde i dag godkendt halvårsregnskabet for perioden 1. juli - 31. december 2002.

Bestyrelsen for IC Companys A/S har på sit møde i dag godkendt halvårsregnskabet for perioden 1. juli - 31. december 2002. Side 1/9 27. februar 2003 Til Københavns Fondsbørs Meddelelse nr. 03 / 2003 IC Companys A/S Halvårsmeddelelse 2002/03 Bestyrelsen for IC Companys A/S har på sit møde i dag godkendt halvårsregnskabet for

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2011 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Valg af dirigent. Bestyrelsen har udpeget advokat Peter Lau Lauritzen

Valg af dirigent. Bestyrelsen har udpeget advokat Peter Lau Lauritzen Valg af dirigent Bestyrelsen har udpeget advokat Peter Lau Lauritzen Beretning og fremlæggelse af årsrapporten 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed. 2. Fremlæggelse af Årsrapporten til godkendelse

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003/04. Thrane & Thrane A/S

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003/04. Thrane & Thrane A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 2003/04 21/08/03 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003/04 Bestyrelsen for Thrane & Thrane har godkendt selskabets kvartalsrapport for 1. kvartal 2003/04, som hermed fremsendes.

Læs mere

For Radio/TV aktiviteten har der for året været positiv udvikling i indtjeningen. Fremgangen er primært genereret ved salg af High-end højttalere.

For Radio/TV aktiviteten har der for året været positiv udvikling i indtjeningen. Fremgangen er primært genereret ved salg af High-end højttalere. Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. september 2015 Årsregnskabsmeddelelse 2014/15 for

Læs mere

Byggeøkonomuddannelsen

Byggeøkonomuddannelsen Byggeøkonomuddannelsen Overordnet virksomhedsøkonomi Ken L. Bechmann 9. september 2013 1 Dagens emner/disposition Kort introduktion til mig og mine emner Årsregnskabet Regnskabsanalyse nøgletal Værdifastsættelse

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 1 2004/05 03/05/04

Fondsbørsmeddelelse nr. 1 2004/05 03/05/04 03/05/04 THRANE OG THRANE A/S KØBER AKTIEMAJORITETEN I EUROCOM INDUSTRIES A/S Resumé ( Thrane & Thrane ) har indgået en aftale med EMG EuroMarine Electronics GmbH ( EuroMarine ) om køb af 88,6% af aktiekapitalen

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2008 for Lån & Spar Bank A/S

Kvartalsrapport 1. kvartal 2008 for Lån & Spar Bank A/S OMX Den Nordiske Børs København Kvartalsrapport 1. kvartal 2008 for Lån & Spar Bank A/S 9. maj 2008 KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2008 1/ 12 Indholdsfortegnelse Hoved- og nøgletal... 3 Ledelsesberetning...

Læs mere

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Peter Lau Lauritzen

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Peter Lau Lauritzen Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår advokat Peter Lau Lauritzen Beretning og fremlæggelse af årsrapporten 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed. 2. Fremlæggelse af Årsrapporten til godkendelse

Læs mere

CVR-nr. 19 05 27 02. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014. Dirigent

CVR-nr. 19 05 27 02. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014. Dirigent Byens Netværk CVR-nr. 19 05 27 02 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 31/03 2014 Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning Den uafhængige

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2012 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret) 27.08.14 aen/rano Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Halvårsrapport pr. 30. juni 2014 Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Læs mere

Ledelsesberetning for 1. halvår 2008

Ledelsesberetning for 1. halvår 2008 Ledelsesberetning for 1. halvår 2008 Bestyrelsen for Investeringsforeningen Nielsen Global Value har på et bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt regnskabet for 1. halvår 2008, hvilket herved fremlægges.

Læs mere

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13.

Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod et overskud på 10,9 mio.kr. i 2012/13. Fondsbørsmeddelelse nr. 8 30. september 2014 Årsresultat for 2013/14 i KIF Håndbold Elite A/S Udvikling i aktiviteter og økonomiske forhold Årets resultat før skat udgør et underskud på -6.1mio.kr. mod

Læs mere

Leverandørselskabet DANISH CROWN AmbA

Leverandørselskabet DANISH CROWN AmbA Leverandørselskabet DANISH CROWN AmbA CVR-nr. 21 64 39 39 HALVÅRSRAPPORT 2014/15 LEDELSESBERETNING Markedsudvikling Danish Crown koncernen er en global aktør indenfor kødprodukter såvel ferske produkter

Læs mere

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014

Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014 Hoved- og nøgletal 2. kvartal 2. kvartal 1. halvår 1. halvår tkr. 2015 2014 2015 2014 2014 Hovedtal Nettoomsætning i alt 37.669 28.996 61.867 56.743 125.740 Af- og nedskrivninger 1.684 976 3.232 105.607

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk CVR-NR 62 67 02 15 År 2013, den 18. april kl. 15.00

Læs mere

Uddrag på dansk. Årsrapport. 20. februar 2015

Uddrag på dansk. Årsrapport. 20. februar 2015 Uddrag på dansk Årsrapport 2014 20. februar 2015 Årsrapporten er udarbejdet og offentliggjort på engelsk. I tvivlstilfælde er ordlyden i den engelske version gældende. Uddraget på dansk omfatter en oversættelse

Læs mere

FastPassCorp A/S årsregnskab 2009

FastPassCorp A/S årsregnskab 2009 First North meddelelse nr. 1/2010 Lyngby, den 23. marts 2010 FastPassCorp A/S årsregnskab 2009 FastPassCorp A/S bestyrelse har på et bestyrelsesmøde dags dato godkendt årsregnskabet for 2009 samt gennemgået

Læs mere

Alt bliver lettere. Athena IT-Group A/S. Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013. CVR-nr. 19 56 02 01

Alt bliver lettere. Athena IT-Group A/S. Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013. CVR-nr. 19 56 02 01 Alt bliver lettere Athena IT-Group A/S CVR-nr. 19 56 02 01 Delårsrapport for perioden 1. juli 2012-31. marts 2013 First North Meddelelse nr. 110, 2013 Vojens den 24. april 2013 Delårsrapport for 3. kvartal

Læs mere

German High street properties a/s DelÅrsrapport for perioden 1. Januar - 31. Marts 2015

German High street properties a/s DelÅrsrapport for perioden 1. Januar - 31. Marts 2015 German High Street Properties A/S DelÅrsrapport for Perioden 1. Januar - 31. Marts Selskabsoplysninger Selskabet German High Street Properties A/S Mosehøjvej 17 2920 Charlottenlund CVR-nr: 30 69 16 44

Læs mere

Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S

Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S CVR-nr.: 31 61 38 76 Skandia Asset Management Fondsmæglerselskab A/S Halvårsrapport 2013 HALVÅRSRAPPORT 2013 SELSKABSOPLYSNINGER... 3 LEDELSESBERETNING... 4 PÅTEGNINGER... 5 RESULTAT- OG TOTALINDKOMSTOPGØRELSE

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Årsrapport for 2014 Bestyrelse og direktion har

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Totalkredit A/S Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2003

Totalkredit A/S Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2003 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K 12. august 2003 Totalkredit A/S Regnskabsmeddelelse 1. halvår 2003 Bestyrelsen for Totalkredit A/S har på et møde i dag godkendt regnskabet for 1.

Læs mere

Markedsudviklingen i 2004 for investeringsforeninger og specialforeninger 1

Markedsudviklingen i 2004 for investeringsforeninger og specialforeninger 1 Markedsudviklingen i 2004 for investeringsforeninger og specialforeninger 1 Konklusioner: Foreningernes samlede formue er vokset med knap 208 mia. kr. i 2004, og udgjorde ultimo året i alt knap 571 mia.

Læs mere

Dansk Aktiemesse 2011 København 20. september. Koncerndirektør Lars Bonde. Præsentation kan downloades på www.tryg.com

Dansk Aktiemesse 2011 København 20. september. Koncerndirektør Lars Bonde. Præsentation kan downloades på www.tryg.com Dansk Aktiemesse 2011 København 20. september Koncerndirektør Lars Bonde Præsentation kan downloades på www.tryg.com Forbehold Visse udsagn i denne præsentation er baseret på ledelsens opfattelse, antagelser

Læs mere

German High street properties a/s DelÅrsrapport for perioden 1. Januar - 30. Juni 2015

German High street properties a/s DelÅrsrapport for perioden 1. Januar - 30. Juni 2015 German High Street Properties A/S DelÅrsrapport for Perioden 1. Januar - 30. juni Selskabsoplysninger Selskabet German High Street Properties A/S Mosehøjvej 17 2920 Charlottenlund CVR-nr: 30 69 16 44 Regnskabsår:

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2011/12

Delårsrapport 1. halvår 2011/12 20. februar 2012 Meddelelse nr. 124 Delårsrapport 1. halvår 2011/12 Bestyrelsen for Rovsing A/S har godkendt Selskabets delårsrapport for 1. halvår (1. juli 2011 31. december 2011) for regnskabsåret 2011/12.

Læs mere

Omsætningen for 1. kvartal blev DKK 416,2 mio. (2007: DKK 416,1 mio.) Resultat før skat for 1. kvartal blev DKK 33,9 mio. (2007: DKK 31,4 mio.

Omsætningen for 1. kvartal blev DKK 416,2 mio. (2007: DKK 416,1 mio.) Resultat før skat for 1. kvartal blev DKK 33,9 mio. (2007: DKK 31,4 mio. Selskabsmeddelelse nr. 172, H+H International A/S Dampfærgevej 27-29, 4. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com Dato: 27. maj Delårsrapport

Læs mere

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006

- Omsætningen i 1. halvår 2007 er realiseret med kr. 52,6 mio., hvilket er en stigning på kr. 9 mio. i forhold til samme periode af 2006 Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2007/16 Aalborg den 14. august 2007 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første halvår 2007: - Aalborg Boldspilklub A/S (AaB) har i 2. kvartal 2007

Læs mere

Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 39 45 22 43 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51

Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 39 45 22 43 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51 Aqualife A/S Gersonsvej 7 2900 Hellerup T: +45 39 45 22 43 info@aqualife.nu www.aqualife.nu CVR 26 05 86 51 Selskabsmeddelelse First North meddelelse nr. 15/2013 14. november 2013 Delårsmeddelelse, 3.

Læs mere

BoConcept Holding A/S 1. kvartal 2009/10

BoConcept Holding A/S 1. kvartal 2009/10 BoConcept Holding A/S 1. kvartal 29/1 S E B Enskilda 1. september 29 Agenda Seneste markedsudvikling Regnskabsmæssig udvikling i 1. kvartal 29/1 Strategisk fokus for 29/1 Forventninger til 29/1 Viggo Mølholm,

Læs mere

KlimaInvest A/S bestyrelse har dags dato behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 01. april

KlimaInvest A/S bestyrelse har dags dato behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 01. april Nasdaq OMX Den Nordiske Børs Nikolaj Plads 6 Postboks 100 KlimaInvest A/S OMX : KLIMA Cvr. nr. : 30731735 Tuborg Boulevard 12 DK 2900 Hellerup W www.klimainvest.dk E info@klimainvest.dk T +5 70 23 62 7

Læs mere

esoft systems FIRST NORTH NR. 79 26.03.2015 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2014 for perioden 01.01.2014-31.12.2014 CVR-nr. 25 36 21 95

esoft systems FIRST NORTH NR. 79 26.03.2015 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2014 for perioden 01.01.2014-31.12.2014 CVR-nr. 25 36 21 95 26.03.2015 esoft systems ÅRSREGNSKAB 2014 for perioden 01.01.2014-31.12.2014 CVR-nr. 25 36 21 95 2 Koncernens hovedaktiviteter Udviklingen i aktiviteter og økonomiske forhold Forventninger til fremtiden

Læs mere