Lirekassen Juni Onsdagsaftener. Havnedans

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lirekassen Juni Onsdagsaftener. Havnedans"

Transkript

1 Lirekassen Juni 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne MAJ Onsdag 25. Onsdagsaften JUNI-JULI-AUGUST Hver onsdag Onsdagsaften på Museumsøen, Roskilde Havn Havnebanden Fredag 3.6. Ross Ainslie & Jarlath Henderson Trio Folk Roskilde Søndag Gladsaxe Folkemusik Festival Tirsdag Lindsborg Swedish Folk Dancers Spillemandslauget Fre.-lø.-sø Roskilde Spillemandsstævne Lørdag Åben Dans på Musicon Spillemandslauget Onsdagsaftener Havnedans Alle onsdage i juni, juli og august er der som sædvanlig musik og dans på Museumsøen i Roskilde Havn. Alle er velkomne til at spille, danse eller være tilskuere. Vi starter kl , og der er fri entré. Vi danser på det dansevenlige trægulv på tunet. Havnebanden spiller under ledelse af Knud Kristiansen. Se repertoiret på under Nodesamling / Repertoirelister / Roskilde Spillemandslaug, Havnedansen program 1, 2, 3, og 4. Café Knarr ved tunet er åben og sælger varme og kolde drikke, kager, is m.m. Mange kommer tidligt med madkurv der er borde og bænke til formålet. Der er gratis parkering på havnens P-plads.

2 Efterårets onsdagsværter September: Birthe Hansen, Kurt Nielsen og Kirsten Meinertz - tlf Oktober: Optimisterne v. Ernst Colding - tlf og Jette Roed Rasmussen - tlf November: Anja Sørensen - tlf December: Folkedanserlauget v. Jens Markvard - tlf Mvh. onsdagskoordinatorerne Birthe Hansen & Kurt Nielsen 2 Roskilde Spillemandslaug Fra oldermanden Tak for endnu en vintersæson nu venter en dejlig sommer med havnedans. Onsdag den 1. juni vil Museumsøen igen genlyde af spil og dansende fødder, når Havnebanden under kyndig ledelse af Knud styrer dansen i sommernatten. Onsdagsaftenernes vintersæson er slut Når vi nu slutter denne vinter af med onsdagsdans den 25. maj, så siger vi også farvel og tak til Kristian Søe for mange års ansvar for og koordinering af onsdagsaftenerne. At onsdagsaftenerne er vigtige, er der slet ingen tvivl om, her får spillemændene anledning til at spille op til de altid veloplagte dansere, så musik og dans kan gå op i en dynamisk helhed. Kristian har stået for at finde månedsværter og holde styr på økonomien. De skiftende månedsværter er en god garant for variation i musikken over vinteren. At Kristian har besluttet sig for at lade stafetten gå videre nu, kan ikke kaldes at løbe af pladsen i utide. Så vidt jeg ved, har han passet denne rolle siden onsdagsaftenernes start i 1980 erne. Sejt! Stor tak til Kristian! Endvidere har Kristian også fundet en (to) afløsere til jobbet, idet Kurt og Birthe overtager onsdagskoordinatorjobbet ved starten af den nye sæson til september. Vi byder Kurt og Birthe velkomne på denne vigtige post. Lidt om planerne for efterårets onsdagsaftener Under vores snak på generalforsamlingen om laugsaftenerne blev det foreslået, at laugets spil til dans flytter til en anden dag end 1. onsdag i måneden efter laugsaftenen. Bestyrelsen har besluttet, at vi i efteråret vil flytte laugsspillet til dans (ikke bunkespillet) til 3. onsdag i måneden kl Foreløbig som en prøve frem til jul.

3 Jubilæumsmelodier I forbindelse med spillemandslaugets 40-års jubilæum opfordrede vi laugets komponister til at skrive en jubilæumsmelodi til os. Vi har været så heldige at modtage to dejlige melodier - fra Leif Kastberg og Jørgen Sten. De har komponeret hhv. en engelsker og en rheinlænder. Disse melodier vil være månedens melodier i september vi skal jo spille dem på Gimle lørdag den 10. september, når vi fejrer laugets 40-års jubilæum. Så længe behøver I ikke vente med at lære melodierne! Begge melodier bringes bagest i dette nummer af Lirekasssen. 3 Skovturen Pga. for få tilmeldinger til vores skovtur lørdag den 25. juni til Borup er den desværre aflyst - eller rettere, udskudt til maj næste år. Jer der har betalt, får pengene tilbage. Udespilsarrangementer Søndag den 12. juni: Gladsaxe Folkemusik Festival (tidligere Aldershvilestævnet), Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, 2860 Søborg, se - Lauget spiller udespilsprogrammet, kl. ca Tirsdag den 28. juni ved frokosttid kommer Lindsborg Swedish Folk Dancers fra Kansas, USA, forbi med deres gruppe på 40 unge mennesker. De vil gerne møde os og se og høre lidt om, hvad vi laver i Roskilde. Det bliver et par hyggelige timer med fælles spil og dans. Judith og Maiken er tovholdere. Tilmeldingsliste for såvel dansere som musikere på onsdagsaftenerne. Lørdag den 27. august: Åben Dans på Musicon (tidspunkt kendes endnu ikke). - Spilleliste vil blive lagt på Folkets Hus' hjemmeside. Judith er forspiller. - Der skal også bruges nogle dansere - vi laver en liste, som folk kan skrive sig på på onsdagsaftenerne. Og så ikke at forglemme: Tre fantastiske dag med spillemandsstævnet i weekenden juli. Lauget åbner stævnet fredag aften kl , samt spiller søndag: indmarch, fællesspil, laugsspil og igen til sidst fællesspil i amfiteatret, se nærmere på Vel mødt! Ida, oldermand Roskilde Folkedanserlaug Onsdagsdansen - fortsætter sommeren over fra juni til sidste onsdag i august, kl på tunet på trægulvet ved værkstederne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Med levende spillemandsmusik ved Havnebanden under ledelse af Knud Kristiansen. Vi ses! Gladsaxe Folkemusik Festival Kom til Gladsaxe søndag den 12. juni og dans til Roskilde Spillemandslaug, når de spiller på Gladsaxe Folkemusik Festival i Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, 2860 Søborg, kl. ca Gladsaxe Folkemusik Festival hed tidligere Aldershvilestævnet, læs evt. mere om ændringen og se hele programmet på:

4 Folk Roskilde 4 Ross Ainslie & Jarlath Henderson Trio (SCO, IRL) Fredag den 3. juni kl , Gimle, Helligkorsvej 2. Billetter i forsalg: kr. + gebyr. Billetter ved døren: 125 kr. Ungepris: 50 kr. Ross og Jarlath begyndte at spille sammen tilbage i 2003 ved en Piping Festival og har siden skabt en spillestil, der skubber til alle grænser for, hvad irske og skotske pipes kan opnå sammen. Jarlath var allerede som 19-årig tre gange All-Ireland Champion Uilleann Piper, og i 2003 vandt han som den første irske musiker den prestigefulde titel BBC Young Folk Musician Of The Year. Ud over uilleann pipes spiller han også fløjter og har en meget dejlig sangstemme. Ross spiller både fløjte, highland pipes og border pipes. Han stammer fra Perth og har spillet (spiller) i et utal af orkestre fra folkrock (Treacherous Orchestra) til smukke akkompagnementer til Dougie Maclean s dejlige sange. Både Ross og Jarlath er også fremragende og meget aktive komponister. En stor del af musikken på deres to fælles cd er (Partners in Crime og Airfix) er egne kompositioner. Sammen er de to af de mest fremtrædende og utrolige musikere, som Skotland kan præsentere. De skaber en lyd, der er bristefærdig af energi og spilleglæde. Glæd jer til fløjter, pipes og sikkert også en enkelt sang eller to. Med sig har de guitaristen Ali Hutton (se næste side), som ud over denne funktion også spiller highland pipes i Treacherous Orchestra, som man i øvrigt vil kunne opleve på Tønder Festival 2016! Også Ross & Jarlath vil være at finde på årets Tønder Festival.

5 5 Ud over deres samspil som duo og trio er både Ross og Jarlath uhyre aktive på andre fronter: Jarlath har lige udgivet en vokal-cd, hvor han afslører, at han har en fantastisk sangstemme - og Ross udgav i 2015 en cd med indspilninger af egne sange. Han synger dem ikke selv, men har fået en lang række sangere og musikere til at medvirke på cd'en - ligesom koncerten kunne opleves live på Celtic Connections Her i maj måned har Ross og Ali udgivet et fælles album. Koncerten i Folk Roskilde bliver en stor oplevelse, som man kan glæde sig til! Planlagte koncerter i efteråret 15. september kl : John Doyle 1. oktober kl : Benny Holst Trio 13. oktober kl : Anja Præst Trio med Mikkel Thomas 11. november kl : Jansberg Band 10. december kl : Rasmus Lyberth m. band Roskilde Spillemandsstævne Husk at du finder alt om stævnet på Programmet, praktiske oplysninger og - ikke mindst - info om alle de medvirkende spillefolk. Alt er ved at være på plads nu, det eneste vi mangler oplysning om, er vejret Vil du øve på stævnemelodierne? De skal spilles søndag i Folkeparken, både til/efter indmarchen og som afslutning i amfiteatret. De er: March til Skånska Spelfolket, Lyø Schottish og Helge Sørensens hopsa. Lørdag kl er der en kort gennemgang af stævnemelodierne v/jørgen Sten Andersen (i ROAR's lokale). Vil du med til festmiddagen lørdag aften? Den skal forudbetales - det bliver der mulighed for i løbet af sommerens onsdagsaftener på havnen. Vil du danse tømmermandsdans? Så mød op i amfiteatret søndag kl. 10! De friske folk fra Elvings Spelmannskapel sætter gang i søndagen, inden de skal nå toget hjemad. På glædeligt gensyn! Stævnegruppen Nogle af de medvirkende spillegrupper: Christensen & Kanne Folkband

6 6 Køge Spillemandsforening Lystig Svir Ramsø Spillemandslaug

7 7. Lirekassen indeholder meddelelser fra følgende Lirum Larum foreninger og aktiviteter: Onsdagsaftenerne (koordinatorer Birthe Hansen & Kurt Nielsen, Roskilde Spillemandslaug (oldermand Ida Soer Johannessen, Roskilde Folkedanserlaug (oldermand Jens Markvard Andersen, Folk Roskilde (formand Lene Buch, Musikaftenskolen Lirum Larum (aftenskoleleder Mette Vedfelt, Roskilde Spillemandsstævne (koordinator Hans Ivar Christoffersen, Fællesmødet (koordinator Lisbeth Due Andersen, Indlæg fra medlemmer af disse foreninger skal fremsendes til formanden/oldermanden senest den 5. i måneden inden indlægget ønskes bragt. Lirekassen udsendes til medlemmerne af Roskilde Spillemandslaug, Roskilde Folkedanserlaug og Folk Roskilde. Adresseændring meddeles til lauget. liste@gmail.com (vedr. Roskilde Spillemandslaug), til katelarsen13@hotmail.com (vedr. Roskilde Folkedanserlaug) eller til lebuchha@webspeed.dk (vedr. Folk Roskilde). Lirekassen udsendes for alle måneder på nær juli og august. Den udkommer senest den 20. i måneden før. Udsendelse: Lene Buch Redaktør: Iben G. Nissen Se også Hav en dejlig sommer!

8 8

9 9

10 10

JUNI-JULI-AUGUST Fredag 1.6. Kris Drever & Ian Carr Folk Roskilde Onsdag 6.6. Første onsdagsaften på havnen - med gæsteoptræden

JUNI-JULI-AUGUST Fredag 1.6. Kris Drever & Ian Carr Folk Roskilde Onsdag 6.6. Første onsdagsaften på havnen - med gæsteoptræden Lirekassen Juni 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne MAJ Onsdag 23. Onsdagsaften Onsdag 30. Onsdagsaften

Læs mere

MAJ Onsdag 22. Spöket i Köket (NB onsdagsaften på Gimle) Folk Roskilde Onsdag 29. Onsdagsaften

MAJ Onsdag 22. Spöket i Köket (NB onsdagsaften på Gimle) Folk Roskilde Onsdag 29. Onsdagsaften Lirekassen Juni 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Rødder, Fødder & Stemmer MAJ Onsdag 22. Spöket i Köket (NB onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen September 2016

Lirekassen September 2016 Lirekassen September 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne AUGUST Onsdag

Læs mere

Lirekassen Januar 2017

Lirekassen Januar 2017 Lirekassen Januar 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne DECEMBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Januar 2018

Lirekassen Januar 2018 Lirekassen Januar 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde DECEMBER Onsdag 20. Onsdagsaften JANUAR Onsdag 3. Onsdagsaften Laugsaften

Læs mere

Lirekassen December 2016

Lirekassen December 2016 Lirekassen December 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Fællesmødet NOVEMBER Onsdag 23. Onsdagsaften

Læs mere

MAJ Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften Fredag 29. Dreamers's Circus & Den Danske Strygekvartet Folk Roskilde

MAJ Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften Fredag 29. Dreamers's Circus & Den Danske Strygekvartet Folk Roskilde Lirekassen Juni 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne MAJ Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Oktober 2017

Lirekassen Oktober 2017 Lirekassen Oktober 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne SEPTEMBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Oktober 2018

Lirekassen Oktober 2018 Lirekassen Oktober 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde SEPTEMBER Lørdag 22. Åbningsbal Folkedanserlauget

Læs mere

Lirekassen November 2016

Lirekassen November 2016 Lirekassen November 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum OKTOBER Torsdag 20. Opstartmøde Spillemandsstævnet

Læs mere

Lirekassen Juni Turismens dag. Spillemandsstævnet

Lirekassen Juni Turismens dag. Spillemandsstævnet Lirekassen Juni 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen Februar 2019

Lirekassen Februar 2019 Lirekassen Februar 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Rødder, Fødder & Stemmer JANUAR Onsdag

Læs mere

Lirekassen Marts 2016

Lirekassen Marts 2016 Lirekassen Marts 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum FEBRUAR Onsdag 24. Onsdagsaften Torsdag 25.

Læs mere

e-lirekassen nr juni 2010

e-lirekassen nr juni 2010 e-lirekassen nr. 20 - juni 2010 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug Spillemandsstævnet den 7. - 8. august

Læs mere

Lirekassen September 2017

Lirekassen September 2017 Lirekassen September 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde SEPTEMBER Onsdag 6. Laugsaften Spillemandslauget

Læs mere

Lirekassen Juni Onsdagsaftener. Havnedans

Lirekassen Juni Onsdagsaftener. Havnedans Lirekassen Juni 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne MAJ Onsdag 24. Onsdagsaften Onsdag 31. Onsdagsaften

Læs mere

MAJ Onsdag 21. Onsdagsaften Onsdag 28. Onsdagsaften Lørdag 31. Skovtur Svenstrup Gods Spillemandslauget

MAJ Onsdag 21. Onsdagsaften Onsdag 28. Onsdagsaften Lørdag 31. Skovtur Svenstrup Gods Spillemandslauget Lirekassen Juni 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne MAJ Onsdag 21. Onsdagsaften Onsdag 28. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Januar 2019

Lirekassen Januar 2019 Lirekassen Januar 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Onsdag 9. Onsdagsaften Laugsaften Spillemandslauget

Læs mere

Lirekassen Oktober 2019

Lirekassen Oktober 2019 Lirekassen Oktober 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde SEPTEMBER Lørdag 21. Åbningsbal Folkedanserlauget

Læs mere

Lirekassen December 2010

Lirekassen December 2010 Lirekassen December 2010 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandslaug Cd-indspilningen

Læs mere

Lirekassen September 2018

Lirekassen September 2018 Lirekassen September 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde AUGUST Onsdag 22. Onsdagsaften Havnebanden

Læs mere

Lirekassen December 2018

Lirekassen December 2018 Lirekassen December 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde NOVEMBER Onsdag 21. Onsdagsaften Torsdag

Læs mere

Lirekassen December 2017

Lirekassen December 2017 Lirekassen December 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Fællesmødet NOVEMBER Onsdag 22. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Oktober 2016

Lirekassen Oktober 2016 Lirekassen Oktober 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne SEPTEMBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Oktober 2014

Lirekassen Oktober 2014 Lirekassen Oktober 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum SEPTEMBER Lørdag 20. Åbningsbal Folkedanserlauget

Læs mere

Lirekassen Marts 2018

Lirekassen Marts 2018 Lirekassen Marts 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Fællesmødet FEBRUAR Onsdag 21. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Oktober 2012

Lirekassen Oktober 2012 Lirekassen Oktober 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen April 2019

Lirekassen April 2019 Lirekassen April 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Fællesmødet MARTS Onsdag 20. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Marts 2012

Lirekassen Marts 2012 Lirekassen Marts 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen September 2019

Lirekassen September 2019 Lirekassen September 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde SEPTEMBER Onsdag 4. Laugsaften Spillemandslauget

Læs mere

Lirekassen Oktober 2015

Lirekassen Oktober 2015 Lirekassen Oktober 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne SEPTEMBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Februar 2017

Lirekassen Februar 2017 Lirekassen Februar 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde JANUAR Onsdag 25. Onsdagsaften FEBRUAR Onsdag 1. Onsdagsaften Laugsaften

Læs mere

Lirekassen November 2018

Lirekassen November 2018 Lirekassen November 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Fællesmødet OKTOBER Onsdag 24. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen November 2017

Lirekassen November 2017 Lirekassen November 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne OKTOBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Februar 2018

Lirekassen Februar 2018 Lirekassen Februar 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne JANUAR Onsdag

Læs mere

Lirekassen Marts 2017

Lirekassen Marts 2017 Lirekassen Marts 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne FEBRUAR Onsdag

Læs mere

APRIL Søndag 22. Spil og dans på havnen Spillemandslauget Onsdag 25. Onsdagsaften

APRIL Søndag 22. Spil og dans på havnen Spillemandslauget Onsdag 25. Onsdagsaften Lirekassen Maj 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne APRIL Søndag 22. Spil og dans på havnen Spillemandslauget

Læs mere

APRIL Onsdag 26. Onsdagsaften Lørdag 29. Blæserkursus Aftenskolen

APRIL Onsdag 26. Onsdagsaften Lørdag 29. Blæserkursus Aftenskolen Lirekassen Maj 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne APRIL Onsdag 26.

Læs mere

APRIL Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften M.C. Hansen & Jacob Chano og Ray Cooper

APRIL Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften M.C. Hansen & Jacob Chano og Ray Cooper Lirekassen Maj 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne APRIL Onsdag 20. Onsdagsaften Onsdag 27. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen November 2015

Lirekassen November 2015 Lirekassen November 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne OKTOBER Onsdag

Læs mere

Lirekassen Maj Laugsaften. Turismens Dag. Aldershvilestævnet

Lirekassen Maj Laugsaften. Turismens Dag. Aldershvilestævnet Lirekassen Maj 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug Laugsaften Laugsaftenen

Læs mere

Lirekassen April 2017

Lirekassen April 2017 Lirekassen April 2017 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde Fællesmødet MARTS Onsdag 22. Onsdagsaften

Læs mere

Lirekassen Februar 2012

Lirekassen Februar 2012 Lirekassen Februar 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen November 2012

Lirekassen November 2012 Lirekassen November 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde

Læs mere

Lirekassen Februar 2016

Lirekassen Februar 2016 Lirekassen Februar 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum JANUAR Onsdag 27. Onsdagsaften Søndag 31.

Læs mere

Lirekassen Januar 2016

Lirekassen Januar 2016 Lirekassen Januar 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum JANUAR Onsdag 6. Onsdagsaften Laugsaften

Læs mere

Lirekassen April 2018

Lirekassen April 2018 Lirekassen April 2018 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Fællesmødet MARTS Onsdag 21. Onsdagsaften Fredag 23. Afslutningsfest Aftenskolen

Læs mere

Lirekassen Januar 2011

Lirekassen Januar 2011 Lirekassen Januar 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandslaug Cd-indspilningen

Læs mere

Lirekassen Marts 2019

Lirekassen Marts 2019 Lirekassen Marts 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde FEBRUAR Onsdag 20. Onsdagsaften Lørdag 23. Kieran Goss & Annie Kinsella

Læs mere

Lirekassen November 2010

Lirekassen November 2010 Lirekassen November 2010 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Fællesmødet Roskilde Spillemandslaug Cd-indspilning

Læs mere

APRIL Onsdag 24. Onsdagsaften Lørdag 27. Fromseier * Hockings Folk Roskilde

APRIL Onsdag 24. Onsdagsaften Lørdag 27. Fromseier * Hockings Folk Roskilde Lirekassen Maj 2019 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Musikaftenskolen Lirum Larum Folk Roskilde APRIL Onsdag 24. Onsdagsaften Lørdag 27. Fromseier

Læs mere

Lirekassen December 2012

Lirekassen December 2012 Lirekassen December 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Fællesmødet Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen April 2011

Lirekassen April 2011 Lirekassen April 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandslaug Laugsaften den 6. april kl. 19.00 Vi fortsætter

Læs mere

Lirekassen December 2015

Lirekassen December 2015 Lirekassen December 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Fællesmødet NOVEMBER Lørdag 21. Fællesbal Folkedanserlauget Søndag

Læs mere

Lirekassen Marts 2011

Lirekassen Marts 2011 Lirekassen Marts 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen Februar 2013

Lirekassen Februar 2013 Lirekassen Februar 2013 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Onsdagsaftenerne

Læs mere

Husk! Mød op og spil med. Det er vigtigt, at så mange som muligt deltager, når lauget skal spille.

Husk! Mød op og spil med. Det er vigtigt, at så mange som muligt deltager, når lauget skal spille. Lirekassen Maj 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet Roskilde Spillemandslaug Laugsaften den 4. maj kl. 19.00

Læs mere

Lirekassen Marts 2013

Lirekassen Marts 2013 Lirekassen Marts 2013 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Onsdagsaftenerne Sted: Kulturhuset Kildegården,

Læs mere

Lirekassen Februar 2014

Lirekassen Februar 2014 Lirekassen Februar 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Onsdag 5.

Læs mere

Lirekassen Januar 2014

Lirekassen Januar 2014 Lirekassen Januar 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum JANUAR Onsdag 8. Onsdagsaften Laugsaften

Læs mere

Lirekassen September 2015

Lirekassen September 2015 Lirekassen September 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum SEPTEMBER Onsdag 2. Laugsaften Spillemandslauget

Læs mere

Lirekassen April 2016

Lirekassen April 2016 Lirekassen April 2016 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet MARTS Onsdag 23. Onsdagsaften Onsdag

Læs mere

e-lirekassen nr september 2010

e-lirekassen nr september 2010 e-lirekassen nr. 22 - september 2010 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsdansen Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne

Læs mere

Lirekassen September 2011

Lirekassen September 2011 Lirekassen September 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug NORD11 NM i

Læs mere

Lirekassen November 2013

Lirekassen November 2013 Lirekassen November 2013 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet

Læs mere

Lirekassen September 2014

Lirekassen September 2014 Lirekassen September 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne AUGUST Onsdag

Læs mere

Lirekassen Januar 2012

Lirekassen Januar 2012 Lirekassen Januar 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde Spillemandslaug

Læs mere

Lirekassen November 2014

Lirekassen November 2014 Lirekassen November 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet

Læs mere

APRIL Onsdag 23. Onsdagsaften Torsdag 24. Basiru Suso Group Folk Roskilde Lørdag 26. Les Lanciers Aftenskolen Onsdag 30.

APRIL Onsdag 23. Onsdagsaften Torsdag 24. Basiru Suso Group Folk Roskilde Lørdag 26. Les Lanciers Aftenskolen Onsdag 30. Lirekassen Maj 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne APRIL Onsdag 23. Onsdagsaften Torsdag 24. Basiru

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Lirekassen December 2011

Lirekassen December 2011 Lirekassen December 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde

Læs mere

Lirekassen April 2014

Lirekassen April 2014 Lirekassen April 2014 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet MARTS

Læs mere

APRIL Onsdag 22. Onsdagsaften Onsdag 29. Onsdagsaften Torsdag 30. Hans Theessink & Terry Evans Folk Roskilde

APRIL Onsdag 22. Onsdagsaften Onsdag 29. Onsdagsaften Torsdag 30. Hans Theessink & Terry Evans Folk Roskilde Lirekassen Maj 2015 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftener Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne APRIL Onsdag 22. Onsdagsaften Onsdag 29. Onsdagsaften

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Lirekassen November 2011

Lirekassen November 2011 Lirekassen November 2011 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Roskilde Spillemandsstævne Fællesmødet Roskilde Spillemandslaug Laugsaften

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Lirekassen September 2012

Lirekassen September 2012 Lirekassen September 2012 Denne gang er der indlæg fra: Roskilde Spillemandslaug Onsdagsaftenerne Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne Roskilde

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde

Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Nordjysk Beat Revival Young Flowers Blues Jamboree Alberte + Marie Frank Tørfisk Peter Belli og De Rejsende Jane & Shane + Lasse & Mathilde Torsdag 4. juni Fredag 5. juni Nodjysk Beat Revival: McKinleys

Læs mere

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG Ansøgninger til Kulturpuljen til Kultur- og Idrætsudvalgets møde 8. marts 2017 Sags nr. Ansøger Arrangement/projekt Ansøgt kr. (brutto) Indstillet kr. (brutto) Indstillet kr. (netto) 285602 Jyllinge Festival

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 48: Værkstedsuge for alle. Lørdag

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lirekassen December 2013

Lirekassen December 2013 Lirekassen December 2013 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum NOVEMBER Lørdag 23. Fællesbal Folkedanserlauget

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Lirekassen September 2013

Lirekassen September 2013 Lirekassen September 2013 Denne gang er der indlæg fra: Onsdagsaftenerne Roskilde Spillemandslaug Roskilde Folkedanserlaug Folk Roskilde Musikaftenskolen Lirum Larum Roskilde Spillemandsstævne AUGUST Onsdag

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

Dans og motion

Dans og motion Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Sept. 2014 31. årgang NR. 1 www.struerfolkedanserforening.dk Dans og motion Hvad er den bedste motion man kan få? For nogen er det en løbetur i skoven, andre

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere