TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TEKNIK OG MILJØ, KOMMUNALE EJENDOMME. Arnborg skole"

Transkript

1 Arnborg skole Lokale nr.13 Er eksisterende klasseværelse og skal indrettes til lærerarbejdspladser. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale nr.19 Er eksisterende lærerværelse og skal indrettes til klasseværelse. For at lokalet kan benyttes til klasseværelse skal der monteres en anden belysning end det eksisterende. Der mangler også en tavle og lignende undervisningsmateriale og gulvtæppet skal skiftes til linoleum. Skulle lokalet indrettes til arbejdspladser kan det rumme op til 11 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale nr.15 Er eksisterende klasseværelse og skal indrettes til lærerværelse. Foruden istandsættelse etableres der et the køkken til personalet. Skulle lokalet indrettes til arbejdspladser kan det rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale nr.20 Er eksisterende musiklokale og skal indrettes til musik og klasseværelse. Det bliver en udfordring at skulle lokalet skal bruges som klasseværelse og musiklokale. Skulle lokalet indrettes til arbejdspladser kan det rumme op til 11 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Samlet skønnet byggeomkostning ca ,- + moms og inventar.

2 Aulum Byskole Skolen har i dag 3 lokaler der benyttes til lærerarbejdspladser. De lever alle op til arbejdstilsynets krav. Ud over disse lokaler ønskes et lokale opdelt til stillearbejdspladser og møderum til elevsamtaler. Lokalet er beliggende på 1. sal. I forbindelse med opdelingen til stillearbejdspladser og møderum skal lokalerne renoveres. Der vurderes at det ikke vil være nødvendigt at etablere mekanisk ventilation, da personbelastningen vil være lav og der er flere ovenlysvinduer der kan bruges til udluftning. Lokalerne vil efter modernisering og ny indretningen være eget til formålet. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

3 Brændgårdskolen Skolen vil flytte rundt på lokaler så de kan frigøre 4 lokaler til lærerforberedelse. De 4 lokaler de har udvalgt er alle med ventilationsanlæg, udsyn til det fri og ny belysning der lever op til alle krav. Skolen har sat et beløb af til maling, hvor pedelen selv maler. Det er ikke Herning kommunes holdning at ikke bruge faglært arbejde. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms. Lokale 2-15 Lokalet ønskes opdelt, så der kan etableres en stillezone man kan benytte til forberedelse der kræver dette. Og et rum med almindelige arbejdsplads til lærerforberedelse. Der skal monteres en skillevæg med en lyddør mellem rummene. Deles rummet op kan det indrettes til 6 arbejdspladser i hvert af de 2 rum regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale 2-16 Pædagogiskværksted flyttes og laves til lærerforberedelseslokale. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale 2-17 Det eksisterende bogdepot flyttes og laves til lærerforberedelseslokale. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale 3-15 Det eksisterende klasselokale flyttes og laves til lærerforberedelseslokale. Rummet meget velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Der skal dog udtages en dobbeltdør mod det tilstødende klasselokale, og lukkes med en væg. Døren mod elevgangen skal udskiftes med en lyddør for at sikre arbejdsro. Samlet. Skønnet byggeomkostning i alt ca ,- + moms og inventar.

4 Engbjergskolen Skolen har udpeget 7 lokaler til lærerforberedelse, hvor flere af rummene allerede bruges til dette. Lokalerne er alle med ventilationsanlæg og udsyn til det fri. Lokalerne er alle egnet, men skolen har et ønske om de bliver malet. Nogle af lokalerne er med vægge i rå mursten, så det vil give noget mere lys ind i lokalerne, hvis det blev malet hvidt. Skønnet bygge omkostninger ca ,- + moms. Rum nr. 4 eksisterende lærerforberedelse lokale Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 3 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Rum nr. 5 eksisterende lærerforberedelse lokale Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 3 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Rum nr. 7 eksisterende lærerforberedelse lokale Grundbelysningen er ok, men der skal etableres mere lys ved arbejdsbordet, eks. fra en arkitektlampe. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Rum nr. 8 eksisterende depotrum for musik. Døren til musik skal udskiftes til en lyddør, for at bringe lydniveauet fra musik ned. De har problemer med at varme rummet op. Dette er løst andet sted i bygningen med udskiftning af glasset i vinduet. Rummet er velegnet og kan rumme op til 3 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 11 eksisterende lærerforberedelse lokale Lokalet ligger op af musiklokalet. Væggen i musik skal akustikdæmpes for at nedsætte lysniveauet i forberedelseslokalet. De har problemer med at varme rummet op. Dette er løst andet sted i bygningen med udskiftning af glasset i vinduet. Rummet kan rumme op til 7 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 2 eksisterende lærerforberedelse lokale De har problemer med at varme rummet op. Dette er løst andet sted i bygningen med udskiftning af glasset i vinduet. Rummet er velegnet og kan rumme op til 7 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 28 eksisterende sundhedsplejeskeslokale Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 5 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostning for alle lærerarbejdspladser ca ,- + moms og inventar.

5 Gullestrup skole Skolen har udpeget et klasselokale til lærers forberedelse. Det er et godt lokale der allerede lever op til alle krav til arbejdspladser.

6 Hammerum skole Rum nr. 1 er udgået Rum nr. 2 er beliggende på stueetagen og er eksisterende lærerforberedelse lokale. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 5 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Indretningen skal ændres og der skal males. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 3 er beliggende på stueetagen og er eksisterende lærerforberedelse lokale. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 8 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Indretningen skal ændres og der skal males. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 4,1 er beliggende på 1.sal og er eksisterende klasseværelse. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 16 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Rum nr. 4,2 er beliggende på 1.sal og er eksisterende depot til 4,1 klasseværelset. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 2 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Rum nr. 4,3 er beliggende på 1.sal og er eksisterende depot til 4,1 klasseværelset. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 2 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger for 4,1+4,2 +4,3 ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 5 er beliggende på stueetagen og er eksisterende lærerforberedelse lokale. Der er ikke ventilationsanlæg i rummet. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 8 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Rum nr. 6 er beliggende på stueetagen og er eksisterende omklædningsrum. Skolen vil tage en del at et omklædningsrum og lave det til forberedelseslokale for lærerne. Der er ikke ventilationsanlæg i rummet. Rummet kan laves velegnet og kan rumme op til 8 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Skønnet byggeomkostning for alle lærerarbejdspladser ca ,- + moms og inventar.

7 Herningsholmskolen Skolen har udpeget nogle lokaler til lærerforberedelseslokaler. Da der ikke var plads nok i de første udvalgte lokaler, har skolen bragt 3 lokaler mere i spil. Del af lærerværelse. Lærerværelser deles op, hvor der tidligere har været en rumopdeling. Det kræver en ny væg, opdeling af lys, varme og ventilation system. Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Mødelokale Rummet er velegnet og kan rumme op til 4 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Broen M1 Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 7 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Broen M2 Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 8 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Broen M3 Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 8 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale nr. 0 Køkken nedtages for at skabe plads til lærerarbejdspladser. Rummet er velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. EDB lokalet Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Da der ikke var plads nok i de første udvalgte lokaler, har skolen bragt 3 lokaler mere i spil. Det er dog ikke nødvendigt med dem alle. Lokale nr. 13, Centerklasse Køkken nedtages for at skabe plads til lærerarbejdspladser. Rummet er velegnet og kan rumme op til 11 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

8 Normal kl stor 6. klasse Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 16 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Hjørne lokale, Gl håndarbejde Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 14 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen.

9 Højgårdskolen Skolen har i samarbejde med deres MED udvalg fundet et forslag til placering af lærerarbejdspladser. 5 eksisterende rum ændres så de kan benyttes til lærerarbejdspladser og 2 rum etableres i det eksisterende bibliotek. Flere vægge ændres til glaspartier, så der etableres udsyn til det fri fra alle rum. Ventilation og belysning ændres til den nye indretning/anvendelse. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

10 Ilskov skole Der er ikke ventilationsanlæg i nogle af lokalerne på skolen. Rum nr. 1 udgår Rum nr. 2 er eksisterende lærerforberedelse lokale. Lokalet ønskes indrettes til mødelokale. Rummet er meget velegnet (og kan rumme op til 7 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen.) Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms, ventilation og inventar. Rum nr. 3 er eksisterende specialundervisningslokale. Lokalet ønskes indrettes til mødelokale og sundhedsplejerskeslokale. Lofthøjden i lokalet mangler 7 cm for at leve op til kravet på 2,5 meter. Det kan blive et problem med arbejdstilsynet. Rummet kan formentlig bruges til mødelokale da det ikke er en fastarbejdsplads. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms, ventilation og inventar. Rum nr. 4 er eksisterende sundhedsplejerskeslokale. Lokalet ønskes indrettes til mødelokale og flytte sundhedsplejersken til rum nr. 3 Rummet er meget velegnet (og kan rumme op til 4 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen.) Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms, ventilation og inventar. Skønnet byggeomkostning for alle lærerarbejdspladser og møderum ca ,- + moms, ventilation og inventar.

11 Kibæk skole Skolen vil etablere 3 lokaler til lærerforberedelse. 1. Pædagogiskværksted Skolen vil flytte det pædagogiske værksted og indrette det til arbejdspladser til lærere. Lokalet ligger midt i bygningen og har ikke vinduer til det fri. Der kan dog etableres udsyn til det fri gennem biblioteket, og dermed leve op til arbejdstilsynets krav. For at kunne holde et godt indeklima vil det være nødvendigt at få etableret et mekanisk ventilationsanlæg i rummet. For at rummet kan benyttes til fast arbejdsplads, frem for den kortvarige ophold der er i dag, skal flugtvejene forbedres. Det gøres ved at isætte en branddør mellem lokalet og trapperummet. Rummet kan bruges og rumme op til 10 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar. 2. Klasseværelse Skolen vil indrette et klasseværelse til arbejdspladser til lærere. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 14 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar. 3. Del af lærerværelset Skolen vil tage en del af lærerværelset og lave det om til et lokale til arbejdspladser til lærere. Der skal opsættes en væg til opdelingen og lysstyringen skal laves om fra et rum til 2. Desuden skal der etableres en ny dør til lærerværelset fra gangen, for at flugtvejene er i orden. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 7 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar. Skønnet byggeomkostning for alle lærerarbejdspladser ca ,- + moms og inventar.

12 Kildebakkeskolen Skolen har fundet 2 lokaler til lærerarbejdspladser. Nuværende pædagogiskværksted. Pædagogiskværksted flyttes og laves til lærerforberedelseslokale. Lokalet er samtidigt gennemgangslokale til kontoret. Der er ikke mekaniskventilationslæg i lokalet, men er dog noget udsugning, som formentlig ikke er nok når lokalet får ny anvendelse. Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Nuværende mødelokale. Det store mødelokale inddrages til forberedelsespladser. Der er ikke mekaniskventilationslæg i lokalet, men er dog noget udsugning, som formentlig ikke er nok når lokalet får ny anvendelse. Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

13 Lundgårdskolen Skolen kan anvise lokaler til lærerarbejdspladser i nødvendig omfang inden for de bestående rammer. Lokaler anvendes i dag til undervisning mm. Lokaler kan umiddelbart indrettes til de nødvendige lærerarbejdspladser. De anviste lokaler giver ikke plads til de store armbevægelser. Der vil være begrænset plads pr medarbejder. Bygningsmæssige omkostninger vil være maleristandsættelse, ændring af el og edb installationer. Skønnet bygge omkostninger ca ,- + moms

14 Sdr. Felding skole Skolen har fundet nogle andre lokaler end dem der er med i ansøgningen, da et tiltænkt lokale blev kasseret under besøget. På den store skole indrettes 2 klasselokaler til lærerarbejdspladser og 2 rum til mødelokaler. På småbørnsskolen indrettes 1 klasselokale til lærerarbejdspladser. Lokale nr. 1 er eksisterende lærerforberedelseslokale og bliver stillerum/mødelokale i fremtiden. Der skal flyttes en printer og males. Lokale nr. 2 er brugt af en specialklasse og laves til stillerum/mødelokale i fremtiden. Tavler og lignende nedtages og lokalet skal males Lokale nr. 3 er eksisterende klasselokale og skal laves til lærerarbejdspladser. Tavler og lignende nedtages og lokalet skal males Der er ikke et rigtigt ventilationsanlæg. Der er lidt udsugning fra lokalet, men det er ikke tilstrækkeligt. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 19 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale nr. 4 er eksisterende klasselokale og skal laves til lærerarbejdspladser. Tavler og lignende nedtages og lokalet skal males og der skal laves noget mere strøm. Der er ikke et rigtigt ventilationsanlæg. Der er lidt udsugning fra lokalet, men det er ikke tilstrækkeligt. Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 13 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Lokale nr. 5 er eksisterende klasselokale og skal laves til lærerarbejdspladser. (Småbørnsskolen) Tavler og lignende nedtages og lokalet skal males Rummet er meget velegnet og kan rumme op til 11 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet samlede byggeomkostninger for alle lærerarbejdspladser ca ,- + moms og inventar.

15 Sinding Ørre Midtpunkt Skolen har udset et lokale til lærerarbejdspladser. Der er ikke ventilation i lokalet, men der nogle rør i nabolokalet skolen forestiller sig at kunne koble lokalet på. Ventilationsanlægget er ikke koblet på ret mange at klasserummene, men mere på institutionens lokaler. Det kan lade sig gøre at koble sig på rørene, men det kræver en del arbejde og ændring i eksisterende installationer. Rummet er velegnet og kan rumme op til 12 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

16 Skarrild skole Skolen ønsker at indrette 8 arbejdspladser til lærerne i den eksisterende folkestue. Rummet meget velegnet til dette og kan rumme op til 10 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Det eneste der mangler er ventilation og friskluftventiler/aftræk. Det vil kunne løses med et lille rumventilationsanlæg. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar. Den eksisterende folkestue flyttes til et lokale SFO en råder over i dag. Lokalet er også forbindelsesleddet mellem skolen og kultur og fritidscenteret, hvor børnene har idræt. For at kunne bruge lokalet skal der opsættes en væg så det bliver delt og i folkestue og en forlængelse af den eksisterende gang. For at få et lokale som det tidligere ønsker de at få vandskurret og malet murstensvæggene og skiftet det slidte linoleumsgulv. De ønsker også at få fjernet udslagsvasken og erstattet den med et tekøkken. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar. Skønnet byggeomkostning for alle lærerarbejdspladser ca ,- + moms og inventar.

17 Sunds skole Skolen har udpeget nogle lokaler til lærerforberedelseslokaler. Lokale A Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale B Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 6 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale C Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 5 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Lokale 11 Eksisterende inventar nedtages og vægge repareres og males. Rummet er velegnet og kan rumme op til 28 arbejdspladser regnet ud fra rumvolumen. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar. Samlet skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms og inventar.

18 Timring skole Skolen har udset et undervisningslokale til lærerarbejdspladser. Der er ikke mekanisk ventilation i lokalet, hvilket vil blive nødvendigt Desuden skal der udføres små ting som nedtagning af tavle mm, ændring af belysning i forhold til arbejdspladserne, samt en maler istandsættelse af lokalet. Lokalet er velegnet til formålet. Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar.

19 Vestervangskolen På 2 sal er der 2 rum der allerede er indrettet til lærerarbejdspladser. For at de kan benyttes skal et musiklokale flyttes for at give ro til at lærerne kan forberede sig på samme etage. Dette lokale vil også kunne bruges til lærerarbejdsplads da det ligner de 2 andre lokaler. Der skal dog laves en ekstra lyddør mod det næste musiklokale, med mindre larmende musik. I de 3 lokaler er der ovenlysvinduer i de skrå vægge, men mangler dog udsyn til det fri og ventilation. I mellem disse lokaler ligger et rum der vil kunne bruges som mødelokale. Udsyn til det fri vil kunne løses ved at lave et vinduesparti ud gennem tagfladen i hvert rum. Det vurderes at det bliver nødvendigt med et ventilations anlæg i lokalerne for at kunne holde et godt indeklima til arbejdet. Skønnet byggeomkostninger pr. rum ca ,- + moms, ventilation og inventar. Derudover er der et håndarbejdelokale, der bliver ledigt når undervisningen bliver flyttet til sløjd og kommer til at være håndværk og design i stedet. Der er udsyn til det fri og et tilstødende lokale der kan bruges som møderum. Lokalet er indrettet til håndarbejde og vil skulle ændres for at passe til lærerarbejdspladser. Desuden skal der laves noget mere belysning og etableres ventilation. Skønnet byggeomkostninger ca ,- + moms, belysning, ventilation og inventar. For at frigøre håndarbejdelokalet til lærerarbejdspladser skal værkstedslokalet renoveres til udstyret fra håndarbejde kan flyttes hertil. Skønnet byggeomkostninger for indretning af nyt musiklokale ca ,- + moms, ventilation, belysning og inventar. Ved at indrette 2 af rummene med udelukkende ovenlysvinduer og håndarbejde til lærerarbejdspladser vil de skønnede byggeomkostninger ca. være ,- + moms, belysning, ventilation og inventar. Musiklokalet på 2.sal skal flyttes til stueetagen, hvor der et lokale er indrettet til lydstudie der ikke bruges mere. Det kræver at det rum i lokalet der er bygget til speakeren tages ned igen, og der efterrepareres efter dette. Derefter kan det indrettes til musiklokale. Det nye musiklokale vil ligge nabo til håndværk og design lokalerne. Skønnet byggeomkostninger for indretning af nyt musiklokale ca ,- + moms og inventar. Ved at indrette lærerarbejdspladserne og flytte musiklokalet vil de skønnede byggeomkostninger ca. være ,- + moms, belysning, ventilation og inventar. Generelt: Der har været talt om kælderen vil kunne bruges til arbejdspladser eller undervisning. Efter at have talt med byggesags kontoret, ligger det klart at det ikke er tilfældet da der mangler udsyn til det fri.

20 Ørnhøj skole Der er ikke mekanisk ventilationsanlæg på Ørnhøj skole. Skolen påtænker at bruge 2 undervisningslokaler (ca. 48 m2pr. Lokale). Det ene anvendes i dag til pædagogiskværksted. I begge lokaler indrettes der 5 stk. arbejdspladser. Der skal ske mindre bygningsjustering, fjernelse af podie og etablering af elinstallationer til arbejdspladserne. Der står en kopimaskine i dag i pædagogiskværksted, som ønskes flyttet ud. Der etableres et nyt rum til kopimaskinen i tilknytning til eksisterende depotrum ved bibliotek. Skolen har anslået en bygningsjusteringspris til kr Her er ikke indregnet el til lærerarbejdspladserne, som jeg vil skønne til kr Det skønnes at det ikke vil være nødvendig at etablere ventilationsanlæg i lokalerne, så længe at personbelastningen ikke er større. Lokalerne er velegnet til formålet Skønnet byggeomkostninger ,- + moms og inventar.

I 1980 blev opført tilbygning i to etager ved den vestlige gymnastiksal indeholdende to børnehaveklasselokaler.

I 1980 blev opført tilbygning i to etager ved den vestlige gymnastiksal indeholdende to børnehaveklasselokaler. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 NYVANGSSKOLEN 17. NYVANGSSKOLEN Rindsvej 2, 8900 Randers Nyvangsskolen er beliggende i den nordlige del af Randers midtby. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

14. KRISTRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolegade 4, 8900 Randers

14. KRISTRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolegade 4, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 14. KRISTRUP SKOLE KRISTRUP SKOLE Skolegade 4, 8900 Randers Kristrup Skole er beliggende i den sydlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

BILAG 4: GODKENDT STYRINGSMODEL FOR SKOLERNE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR FEBRUAR 2019

BILAG 4: GODKENDT STYRINGSMODEL FOR SKOLERNE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR FEBRUAR 2019 BILAG 4: GODKENDT STYRINGSMODEL FOR SKOLERNE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2020 20. FEBRUAR 2019 Sammenligning af 2019-fordelinger excl. specialområdet Nuværende tildelingsmodel kontra ny tildelingsmodel Ny tildelingsmodel

Læs mere

Elevtalsprognose 2012/2013-2022/2023

Elevtalsprognose 2012/2013-2022/2023 sprognose 2012/2013-2022/2023 Indhold Indhold...1 Forord...3 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose...4 1.1. Skolestruktur...5 1.2. Overbygningselever... 2. Resultater af prognosen... 2.1.

Læs mere

4. BLICHERSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes Fysiske rammer Haldvej 6, 8981 Spentrup

4. BLICHERSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes Fysiske rammer Haldvej 6, 8981 Spentrup Randers Kommune Folkeskolernes Fysiske rammer 2012 BLICHERSKOLEN 4. BLICHERSKOLEN Haldvej 6, 8981 Spentrup Blicherskolen er beliggende i Spentrup nord for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13 497 elever

Læs mere

Elevtals- og klassetalsprognose

Elevtals- og klassetalsprognose s- og klassetalsprognose 2013/2014-2023/2024 Center for Børn og Læring, januar 2014 Indhold Indhold... 1 Forord... 3 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 4 1.1. Skolestruktur... 5 1.2.

Læs mere

3. BJERREGRAV SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Over Fussingvej 7, 8900 Randers

3. BJERREGRAV SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Over Fussingvej 7, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 BJERREGRAV SKOLE 3. BJERREGRAV SKOLE Over Fussingvej 7, 8900 Randers Bjerregrav Skole er beliggende i Øster Bjerregrav ca. 8 km vest for Randers by. Skolen

Læs mere

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 ETAPE 2 PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 INDHOLD INDLEDNING Indledning Placering i byen Campus Kujalleq: Eksisterende fysisk kapacitet Udvidelse

Læs mere

Elevtals- og klassetalsprognose 2016/ /2030

Elevtals- og klassetalsprognose 2016/ /2030 s- og klassetalsprognose 2016/201-202/2030 Center for Børn og Læring, Juli 2016 Sagsnr. 1.02.00-G01-1-12 0 0 Indhold Forord... 1 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 2 1.1. Skolestruktur...

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Børne- og Familieudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2015 TIL Udvalg: Børne- og Familieudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag f5cf950c-db48-437a-b846-67ce355c8fc2.xlsx Ialt side 1 Udvalg: Serviceområde: Sammendrag Tekst Sammendrag Korr.budget Regnskab Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. 2015 2015 2015 til 2016 - = merudg -

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 BESKRIVELSE TYLSTRUP SKOLE FAKTA Adresse Tylstrup skole Pogevej 3-5 9382 Tylstrup Telefon 99 82 40 50 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Herningegnens Lærerforening

Herningegnens Lærerforening Herningegnens Lærerforening E-MAIL 121@dlf.org WWW.DLF121.DK DLF KREDS 121 PONTOPPIDANSVEJ 4 7400 HERNING TLF. 97 12 31 33 FAX 97 21 27 19 Analysenotat juni 2017 Undersøgelse vedr. inklusion i almenklasserne

Læs mere

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER 2008 TOTALRÅDGIVER: RAMBØLL DANMARK A/S BAG HAVERNE 32 4600 KØGE ARKITEKT: ARKITEKTERNE KØGE A/S VESTERGADE 20 4600 KØGE Indholdsfortegnelse

Læs mere

Scenarie III: Forberedelse i klasselokaler

Scenarie III: Forberedelse i klasselokaler Scenarie III: Forberedelse i klasselokaler Forudsætninger a Fleksible forberedelsespladser indrettes i alle klasselokaler efter antal af spor og klassetrin på skoler. a En fleksibel forberedelsesplads

Læs mere

Elev- og klassetalsprognose

Elev- og klassetalsprognose Elev- og klassetalsprognose 1/1-31/3 Herning Kommune Center for Børn og Læring August 1 Indhold Forord... 1 1. Forudsætninger for elev- og klassetalsprognose... 1.1. Skolestruktur... 1.. Overbygningselever...

Læs mere

Skolen har en gymnastiksal samt en gymnastik/forsamlingssal, der er placeret i en fritliggende bygning mod vest, ved skolens udearealer.

Skolen har en gymnastiksal samt en gymnastik/forsamlingssal, der er placeret i en fritliggende bygning mod vest, ved skolens udearealer. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 VORUP SKOLE 24. VORUP SKOLE Vorup Boulevard 33, 8900 Randers Vorup Skole er beliggende i den sydvestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 12. HORNBÆK SKOLE HORNBÆK SKOLE H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Hornbæk Skole er beliggende i den vestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

STM MODEL 2B - STM MODEL 2B - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 2½ SPOR

STM MODEL 2B - STM MODEL 2B - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 2½ SPOR MODEL 2B - MODEL 2B - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 2½ SPOR 2B - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 2B St. Magleby Skole indskoling 0.-9. klasse 0.-9.

Læs mere

13. KORSHØJSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Skolevænget 1, Harridslev 8900 Randers

13. KORSHØJSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Skolevænget 1, Harridslev 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 13. KORSHØJSKOLEN KORSHØJSKOLEN Skolevænget 1, Harridslev 8900 Randers Korshøjskolen er beliggende i Harridslev ca. 5 km nordøst for Randers by. Skolen

Læs mere

11. HOBROVEJENS SKOLE

11. HOBROVEJENS SKOLE Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 11. HOBROVEJENS SKOLE HOBROVEJENS SKOLE Gethersvej 36, 8900 Randers Hobrovejens Skole er beliggende i Randers Midtby. Skolen har i skoleåret 2012/13 431

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole April 2008 SKUB: Peter Boris Damsgaard Projektleder byggeri, SKUB Telefon 3998 0924 pbd@gentofte.dk GENTOFTE KOMMUNE Lene Jensby

Læs mere

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING

NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF NR. BROBY SKOLE TIL JOB & AKTIV DATO 15.12.2011 NR. BROBY SKOLE I OMBYGNING ARKITEKTFIRMAET TKT A/S ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk

Læs mere

11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD

11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 11.4 DAGINSTITUTIONEN PETERSBJERGGÅRD Petersbjerggård 30, 6000 Kolding Petersbjerggård er beliggende i den nordlige del af Kolding.

Læs mere

Sammenfattende vurdering

Sammenfattende vurdering Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021 Bind III 37. PETERSBJERGGÅRD Petersbjerggård 30, 6000 Kolding Peterbjerggård er beliggende i den nordlige del af Kolding. Institutionen

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING

Middelfart kommune Skolerenoveringsplan 2014 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 4 FJELDSTED HARNDRUP BØRNEUNIVERS RENOVERING OG GENOPRETNING 1 Bygningsplan 2 Skolen består af 5 bygninger, hvoraf 2 er pavillonbygninger. Bygningerne er opført over en periode fra 1961 til 1997. Bygning

Læs mere

Udviklingen af de fysiske rammer på CG 2007-14 Troels Vang Andersen November 2013 BYGNINGERNE PÅ CG

Udviklingen af de fysiske rammer på CG 2007-14 Troels Vang Andersen November 2013 BYGNINGERNE PÅ CG Udviklingen af de fysiske rammer på CG 2007-14 Troels Vang Andersen November 2013 BYGNINGERNE PÅ CG VIGTIGE NYERE MILEPÆLE BYGNINGSMÆSSIGT 2007 bliver CG en statslig selvejende institution Taxameterstyring

Læs mere

STM MODEL 1B - STM MODEL 1B - ST. MAGLEBY SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4 SPOR

STM MODEL 1B - STM MODEL 1B - ST. MAGLEBY SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4 SPOR MODEL 1B - MODEL 1B - ST. MAGLEBY SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4 SPOR 1B - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 1B St. Magleby Skole indskoling 0.-5. klasse

Læs mere

14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE

14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Bind III 14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Stenderupvej 215, 6092 Sdr. Stenderup Sdr. Stenderup Centralskoles nuværende bygninger kan dateres tilbage til 1926, hvor 1. del af den nuværende hovedbygning blev

Læs mere

Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/ elever fordelt på 15 normalklasser og

Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/ elever fordelt på 15 normalklasser og Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 GRØNHØJSKOLEN 7. GRØNHØJSKOLEN Nørreled 3, Øster Tørslev, 8983 Gjerlev J Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i

Læs mere

18. NØRREVANGSSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Glentevej 15, 8900 Randers

18. NØRREVANGSSKOLEN. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Glentevej 15, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 18. NØRREVANGSSKOLEN NØRREVANGSSKOLEN Glentevej 15, 8900 Randers Nørrevangsskolen er beliggende i den nordlige del af Randers midtby. Skolen har i skoleåret

Læs mere

6. GJERLEV-ENSLEV SKOLE

6. GJERLEV-ENSLEV SKOLE Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 GJERLEV-ENSLEV SKOLE 6. GJERLEV-ENSLEV SKOLE Tønagervej 11, 8983 Gjerlev J Gjerlev-Enslev Skole er beliggende i udkanten af Gjerlev nord for Randers.

Læs mere

13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE

13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 13.1 DAGINSTITUTIONEN FIRKLØVERET - ENGLØKKE Engløkke 5-7, 6091 Sdr. Bjert Institutionen er opdelt i to afdelinger beliggende på

Læs mere

Mod vest afgrænses skolen af idrætshal, svømmehal og gymnastiksal. To af skolens specialklasser er placeret i to ældre fritliggende pavilloner.

Mod vest afgrænses skolen af idrætshal, svømmehal og gymnastiksal. To af skolens specialklasser er placeret i to ældre fritliggende pavilloner. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 TIRSDALENS SKOLE 22. TIRSDALENS SKOLE R. Hougårds Vej 50, 8900 Randers Tirsdalens Skole er beliggende i den sydlige del af Randers. Skolen har i skoleåret

Læs mere

Sønderhaldskolen, i dag kaldet BC-skolen, består af tre parallelle klassefløje i en etage, der bindes sammen af lave tværbygninger indeholdende

Sønderhaldskolen, i dag kaldet BC-skolen, består af tre parallelle klassefløje i en etage, der bindes sammen af lave tværbygninger indeholdende Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 ASSENTOFT SKOLE 2. ASSENTOFTSKOLEN Skolevej 14, Assentoft, 8900 Randers Assentoftskolen er beliggende i udkanten af Assentoft øst for Randers by. Skolen

Læs mere

Skolens ældste del er opført Skolen er siden blevet udvidet og ombygget af flere omgange. Skolen har således i dag til huse i tre særskilte

Skolens ældste del er opført Skolen er siden blevet udvidet og ombygget af flere omgange. Skolen har således i dag til huse i tre særskilte Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 ASFERG SKOLE 1. ASFERG SKOLE Østergade 2, 8990 Fårup Asferg Skole er beliggende i landsbyen Asferg nordvest for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

UVM/UBST Informationsmateriale vedr. ombygningen af gladsaxe gymnasium: Oversigtsplan Etageplaner Tidsplan

UVM/UBST Informationsmateriale vedr. ombygningen af gladsaxe gymnasium: Oversigtsplan Etageplaner Tidsplan Maj 2010 GLADSAXE GYMNASIUM UVM/UBST Informationsmateriale vedr. ombygningen af gladsaxe gymnasium: Oversigtsplan Etageplaner Tidsplan TOTALRÅDGIVER JJW ARKITEKTER + ØLLGAARD Modernisering Blok 6, 1. sal

Læs mere

NORD MODEL 2C - NORD MODEL 2C - DRAGØR NORD SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4½ SPOR

NORD MODEL 2C - NORD MODEL 2C - DRAGØR NORD SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4½ SPOR MODEL 2C - MODEL 2C - DRAGØR SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4½ SPOR 2C - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 2C Dragør Nord Indskoling 0.-5. klasse 0.-5. klasse

Læs mere

Børne- og Skoleforvaltningen. Opfølgning Masterplan for skolevæsenet

Børne- og Skoleforvaltningen. Opfølgning Masterplan for skolevæsenet Børne- og Skoleforvaltningen Opfølgning Masterplan for skolevæsenet 14 Blære skole 1. Diverse almindelig vedligeholdelse 1.000.000 kr. 2. Ventilation med varmegenvinding i de 120.000 kr. lokaler, som ikke

Læs mere

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08.

GISLEV SKOLE OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL OMBYGNING DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE DATO 10.08. GISLEV SKOLE GISLEV SKOLE DISPOSITIONSFORSLAG TIL FREMTIDIG ANVENDELSE AF GISLEV SKOLE I ARKITEKTFIRMAET ENGLANDSGADE 25, 1 POSTBOKS 40 DK-5100 ODENSE C www.tkt.dk OMBYGNING DATO 10.08.2011 TKT A / S 1

Læs mere

INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE

INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE INDRETNING AF SOGNEGÅRD I DEN GAMLE BORGERSKOLE KIRKEPLADSEN 1 RINGKØBING VMB V I L H E L M S E N, M A R X E N & B E C H J E N S E N A / S Arkitektfirma MAA/Danske ARK Skovvejen 46 i 8000 Aarhus C vmb@vmb-arkitekter.dk

Læs mere

Profil for Nr. Felding Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011

Profil for Nr. Felding Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Profil for Nr. Felding Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Indhold 1. Fysiske rammer...2 2. Kompetencer...6 3. Specielle tilbud på skolen...8 4. Elever og økonomi...9

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR SKÆRBÆK DISTRIKTSSKOLE 16. SEPTEMBER 2014

HELHEDSPLAN FOR SKÆRBÆK DISTRIKTSSKOLE 16. SEPTEMBER 2014 HELHEDSPLAN FOR SKÆRBÆK DISTRIKTSSKOLE 16. SEPTEMBER 2014 SKÆRBÆK DISTRIKTSSKOLE / PLACERING I BYEN OG ANKOMST / BYGNINGSMÆSSIGE RAMMER - SAMMENSTILLING AF TYPOLOGIER - BYGNINGSFYSISK TILSTAND / UDERUM

Læs mere

5. FÅRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolebakken 5, 8990 Fårup

5. FÅRUP SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Skolebakken 5, 8990 Fårup Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 FÅRUP SKOLE 5. FÅRUP SKOLE Skolebakken 5, 8990 Fårup Fårup Skole er beliggende i Fårup nordvest for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13 270 elever

Læs mere

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot.

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot. Campusbyggeriet Nedenstående liste er en oversigt over de beslutninger, som er taget af projektgruppen efter modtagelse af dispositionsforslag (beslutninger pr. 10. april). Derefter følger en oversigt

Læs mere

Tilstandsvurdering. Aars Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Aars Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Aars Skole VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 29. AUGUST 2017 Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal aktuelt og i forhold til befolkningsprognosen 3 3 Læring

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER LANGHOLT SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER LANGHOLT SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER LANGHOLT SKOLE // 2015 BESKRIVELSE LANGHOLT SKOLE FAKTA Adresse Langholt skole Øster Hassingvej 1 9310 Vodskov Telefon 98256579 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014

Nordbakkeskolen lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT April 2014 lærerforberedelse INDRETNINGSKONCEPT INDHOLD LÆRERNE ARBEJDSPLADSER SFO 03 04 07 11 GARDEROBE Knage på væg til overtøj. GANG Gang indrettes med reoler eller skabe. GARDEROBE GANG KOPI RUM 1 RUM 2 RUM 3

Læs mere

15. LANGÅ SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Gydevej 3, 8870 Langå

15. LANGÅ SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. Gydevej 3, 8870 Langå Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 15. LANGÅ SKOLE LANGÅ SKOLE Gydevej 3, 8870 Langå Langå Skole er beliggende i Langå sydvest for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13627 elever fordelt

Læs mere

OVERFØRSEL FRA 2013 TIL 2014. Udvalg: Børne- og Familieudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag. Sammendrag

OVERFØRSEL FRA 2013 TIL 2014. Udvalg: Børne- og Familieudvalget ANLÆG Serviceområde: Sammendrag. Sammendrag dvalg: Serviceområde: Sammendrag Funktion Tekst Korr.budget Regnskab Afvigelse Søges ovf. Beløb i 1.000 kr. 2013 2013 2013 til 2014 - = merudg - = merudg + = mindreudg + = mindreudg Sammendrag SO 10 SO

Læs mere

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy

Korsholm Skole. Projektkatalog. Answers for energy Korsholm Skole Projektkatalog Answers for energy Indholdsfortegnelse 1 Forord... 3 1.1 Forudsætninger... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1.1 Klimaskærm... 5 2.1.2 Brugsvandsinstallationer... 5 2.1.3 Varmeinstallationer...

Læs mere

4. blicherskolen. Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007. Haldvej 6, 8981 Spentrup

4. blicherskolen. Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007. Haldvej 6, 8981 Spentrup Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007 BLICHERSKOLEN 4. blicherskolen Haldvej 6, 8981 Spentrup Blicherskolen er beliggende i Spentrup nord for Randers. Skolen har i skoleåret 2007/08

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER KÆRBYSKOLEN // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER KÆRBYSKOLEN // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER KÆRBYSKOLEN // 2015 BESKRIVELSE KÆRBYSKOLEN FAKTA Adresse Kærbyskolen Oluf Borchs Vej 2 9000 Aalborg Telefon +45 99 82 13 00 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

STM MODEL 2A/2C - STM MODEL 2A/2C - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 3 SPOR

STM MODEL 2A/2C - STM MODEL 2A/2C - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 3 SPOR MODEL 2A/2C - MODEL 2A/2C - ST. MAGLEBY SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 3 SPOR 2A/2C - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 2A/2C St. Magleby Skole indskoling 0.-9.

Læs mere

HADSUNDVEJENS SKOLE. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers

HADSUNDVEJENS SKOLE. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers Randers Kommune Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur Afsnit II HADSUNDVEJENS SKOLE Gl. Hadsundvej 3, 89 Randers På baggrund af arbejdet med en ny skolestruktur i Randers Kommune, har Arkitektfirmaet

Læs mere

Ungdomskulturhus Glamsbjerg

Ungdomskulturhus Glamsbjerg Ungdomskulturhus Glamsbjerg ga Mulighed 1. Glamsbjerg Hallen MulighedMulighed 2. Glamsbjerg Hallen Hallen 1. Glamsbjerg Tidl. Fyrværko På baggrund af muligt ungdomskulturhus, er der udarbejdet en byggeteknisk

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

21. VESTER NEBEL SKOLE

21. VESTER NEBEL SKOLE Bind III 21. VESTER NEBEL SKOLE Koldingvej 2, 6040 Egtved Vester Nebel Skole udgøres af en række sammenbyggede ældre skolebygninger samt en nyere indskolingsafdeling. Endvidere har skolen en række nyindrettede

Læs mere

Projektforslag 251 Sdr. Parkskolen

Projektforslag 251 Sdr. Parkskolen Projektforslag Situationsplan 1:1.000 s. 01 Lokalisering eks. forhold, planer 1:600 s. 02 Lokalisering fremtidige forhold, planer 1:600 s. 03, planer 1:200 s. 04 Snit, fremtidige forhold 1:100 s. 12 Indhold

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER VESTER HASSING SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER VESTER HASSING SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER VESTER HASSING SKOLE // 2015 BESKRIVELSE VESTER HASSING SKOLE FAKTA Adresse Telefon 99824700 E-mail Web Skoleleder Antal elever 466 Antal klasser

Læs mere

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 23. PARKSKOLEN Fynsvej 51, 6000 Kolding Parkskolen er opført i 1966 og har fået en omfattende renovering af hovedbygningens klimaskærm

Læs mere

Hesselager slidt og utidssvarende.

Hesselager slidt og utidssvarende. Billedkunst Stokkebækskolen/ Gudme og Hesselager Ørkildskolen afd. Byen Billedkunstlokaler er placeret i kælderen, det er et problem i forhold til lyskilder. Skårup Skole Fungerer nogenlunde. Er placeret

Læs mere

Frederikssund Kommune Skoleafdelingen/Udvikling Captia 017087-2014 rev. december 2014 AUGUST. Drøftelse i MED-udvalg vedr. forberedelsespladser

Frederikssund Kommune Skoleafdelingen/Udvikling Captia 017087-2014 rev. december 2014 AUGUST. Drøftelse i MED-udvalg vedr. forberedelsespladser Bilag 1. Drøftelser i MED efterår og vinter 2014 oversigt over indsendte bemærkninger: AUGUST Tilbagemeldingsfrist d. 13. august Tilbagemeldingsfrist d. 17. september Tilbagemeldingsfrist d. 20. oktober

Læs mere

DRS MODEL 1B - SYD MODEL 1B - DRAGØR SYD SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE KLASSE I 4 SPOR. Skolesammenlægning i Dragør Kommune /

DRS MODEL 1B - SYD MODEL 1B - DRAGØR SYD SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE KLASSE I 4 SPOR. Skolesammenlægning i Dragør Kommune / MODEL 1B - SYD MODEL 1B - DRAGØR SYD SKOLE - INDSKOLINGSSKOLE - 0.- 5. KLASSE I 4 SPOR Skolesammenlægning i Dragør Kommune / 30.01.2012 1B - FREMTIDIGE FORHOLD - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb

Læs mere

BLICHERSKOLEN. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. Haldvej 6, 8981 Spentrup

BLICHERSKOLEN. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. Haldvej 6, 8981 Spentrup Randers Kommune Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur Afsnit II BLICHERSKOLEN Haldvej 6, 8981 Spentrup På baggrund af arbejdet med en ny skolestruktur i Randers Kommune, har Arkitektfirmaet Gorm Nielsen

Læs mere

NORD MODEL 2A - NORD MODEL 2A - DRAGØR NORD SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 2½ SPOR KLASSE I 2 SPOR

NORD MODEL 2A - NORD MODEL 2A - DRAGØR NORD SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 2½ SPOR KLASSE I 2 SPOR MODEL 2A - MODEL 2A - DRAGØR SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 2½ SPOR + 10. KLASSE I 2 SPOR 2A - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 2A Dragør Nord Helhedsskole 0.-10.

Læs mere

Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008

Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008 Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008 PADERUP AFD. JEBJERG AFD. MØRKE AFD. 28 d. FIRKLØVERskolen, Jebjerg afd. Jebjerg afd. Jebjergvej 43, 8870 Langå LÅSBY AFD. Firkløverskolens

Læs mere

16. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE

16. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Bind III 16. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Stenderupvej 215, 6092 Sdr. Stenderup Sdr. Stenderup Centralskoles nuværende bygninger kan dateres tilbage til 1926, hvor 1. del af den nuværende hovedbygning blev

Læs mere

Kontor 279 m². OLAV de LINDE. Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer. - til leje... Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C

Kontor 279 m². OLAV de LINDE. Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer. - til leje... Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C - til leje... Kontor 279 m² Wichmandsgade 5, parterre 5000 Odense C Totalrenoveret ejendom med flotte detaljer Centralt placeret ejendom tæt på Odense midtby, Havn og banegård Stilrent kontorlejemål med

Læs mere

Høringsmateriale vedrørende ny ressourcetildelingsmodel til folkeskolerne i Herning Kommune

Høringsmateriale vedrørende ny ressourcetildelingsmodel til folkeskolerne i Herning Kommune Indhold 1. Baggrund. s. 2 2. Præsentation af de tre modeller...s. 4 3. Økonomiske konsekvenser..s. 6 4. Beskrivelse af modellerne...s. 7 4.1 Model 3.s. 8 4.2 Model 7... s. 10 4.3 Model 11.....s. 12 5.

Læs mere

Modernisering, Skægkærskolen

Modernisering, Skægkærskolen Indskoling/SFO (a-klasser) Modernisering, Skægkærskolen Lys (dagslys) Ren luft, genindvindingsanlæg Store faglokaler, hvor der er plads til værkstedsaktiviteter, der ikke skal pakkes ned Store lokaler

Læs mere

HORNBÆK SKOLE. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers

HORNBÆK SKOLE. Skoleudviklingsplan og ny skolestruktur. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Afsnit II HORNBÆK SKOLE H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers På baggrund af arbejdet med en ny skolestruktur i Randers Kommune, har Arkitektfirmaet Gorm Nielsen m.a.a udarbejdet nærværende forslag til tilpasning

Læs mere

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Kommunale ejendomme

Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Kommunale ejendomme Bilagsrapporter Grønt Regnskab 2012 - Kommunale ejendomme Indledning...3 Samlet opgørelse...5 Daginstitutioner:...5 El...6 Vand...8 Varme...10 Administrationsbygninger:...12 El...12 Vand...12 Varme...13

Læs mere

nord for disse fløje fløj ligger tre klassefløje, alle med klasselokalerne orienteret omkring et større fællesrum.

nord for disse fløje fløj ligger tre klassefløje, alle med klasselokalerne orienteret omkring et større fællesrum. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 MUNKHOLMSKOLEN 16. MUNKHOLMSKOLEN Bymarksvej 16, Stevnstrup, 8870 Langå Munkholmskolen er beliggende i Stevnstrup sydvest for Randers by. Skolen har i

Læs mere

NORD MODEL 2B - NORD MODEL 2B - DRAGØR NORD SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 3 SPOR KLASSE I 2 SPOR

NORD MODEL 2B - NORD MODEL 2B - DRAGØR NORD SKOLE - HELHEDSSKOLE KLASSE I 3 SPOR KLASSE I 2 SPOR MODEL 2B - MODEL 2B - DRAGØR SKOLE - HELHEDSSKOLE - 0.- 9. KLASSE I 3 SPOR + 10. KLASSE I 2 SPOR 2B - FREMTIDIGE FOR - BESKRIVELSE AF INDGREB Beskrivelse af indgreb Model 2B Dragør Nord Helhedsskole 0.-10.

Læs mere

50. HEJLS BØRNEHAVE. Det Lange Hus. Det Skæve Hus. Det Lige Hus. Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021. Hejls Landevej 20, 6094 Hejls

50. HEJLS BØRNEHAVE. Det Lange Hus. Det Skæve Hus. Det Lige Hus. Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021. Hejls Landevej 20, 6094 Hejls Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021 Bind III 50. HEJLS BØRNEHAVE Hejls Landevej 20, 6094 Hejls Institutionen er beliggende i Hejls og er normeret til 80 børnehavebørn med aftalt

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Teknisk Forvaltning Bygningsafdelingen Sagsbehandler: Annette Sia Christiansen Sagsid.: 11/19345 Doc.id.: 93786-11 Holmegårdens Bibliotek, ændret anvendelse 28.03.2011/anc Lokalerne

Læs mere

22. AALYKKESKOLEN. Senest er der gennemført udbygning med ny indskolingsafdeling i 2004.

22. AALYKKESKOLEN. Senest er der gennemført udbygning med ny indskolingsafdeling i 2004. Bind III 22. AALYKKESKOLEN Ålykkegade 2, 6000 Kolding Aalykkeskolen bygget i 1904 som byens drengeskole er den ældst fungerende folkeskole i Kolding. I 1952 indrettede man faglokalerne tegning, biologi,

Læs mere

7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE

7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE Eltangvej 71, 6000 Kolding Skolen er bygget i 1964 og der er gennemført udbygning og opdatering af

Læs mere

Notat januar 2016 Vedr. Arbejdsmiljø. Skoler Screening af lærernes arbejdspladser til forberedelse

Notat januar 2016 Vedr. Arbejdsmiljø. Skoler Screening af lærernes arbejdspladser til forberedelse Notat januar 2016 Vedr. Arbejdsmiljø. Skoler Screening af lærernes arbejdspladser til forberedelse Baggrund for notat: Udvalget for Børn og Unge har bedt om en screening af lærernes arbejdspladser til

Læs mere

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram

Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole. TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dragør Kommune Om- og udbygning af St. Magleby Skole TOTALENTREPRISE Rumskemaer Bilag 4 til Byggeprogram Dato: 15.03.2013 Side: 2 af 27 Rumnr.: 0.01 Rumtype: Natur/teknik Note: Bemærkninger: Inventar Indv.

Læs mere

15.3 DAGINSTITUTIONEN AGTRUPVEJ / BRUNEBJERG Afdeling Agtrupvej

15.3 DAGINSTITUTIONEN AGTRUPVEJ / BRUNEBJERG Afdeling Agtrupvej Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2014-2021 Bind III 15.3 DAGINSTITUTIONEN AGTRUPVEJ / BRUNEBJERG Afdeling Agtrupvej Agtrupvej 47, 6000 Kolding Vuggestuen er beliggende i Kolding by,

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER NØRHOLM SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER NØRHOLM SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER NØRHOLM SKOLE // 2015 BESKRIVELSE NØRHOLM SKOLE Tilgængelighed børnehaven. Lidt trange forhold omkring enkeltaktiviteter. Forefindes ikke men

Læs mere

Bilag 2 Materiale til sagen Godkendelse af ny styringsmodel til skoleområdet punkt nr. 10 ved BFU møde den 6. februar

Bilag 2 Materiale til sagen Godkendelse af ny styringsmodel til skoleområdet punkt nr. 10 ved BFU møde den 6. februar Bilag 2 Materiale til sagen Godkendelse af ny styringsmodel til skoleområdet punkt nr. 10 ved BFU møde den 6. februar 2018 Bilag 2.1 Forklaring til bilag 2.2 Scenarie 1 og bilag 2.3 Scenarie 2 BØRN OG

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SEBBER SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SEBBER SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SEBBER SKOLE // 2015 BESKRIVELSE SEBBER LANDSBYORDNING FAKTA Adresse Telefon 98355462 E-mail Web Skoleleder Antal elever 65 Antal klasser 6 Antal

Læs mere

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 HANS LUND, Arkitekt maa, Tingvej 12, 6630 Rødding, 74841564, 20221073, arkilund@gmail.com 01 Vest for Landsbyen Tiset (6510 Gram) ligger der et anlæg eller stadion

Læs mere

13. SDR. BJERT CENTRALSKOLE

13. SDR. BJERT CENTRALSKOLE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 13. SDR. BJERT CENTRALSKOLE Engløkke 5 B, 6091 Bjert Sdr. Bjert Centralskole er opført i 1959 og er efterfølgende udbygget flere

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER ELLIDSHØJ SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER ELLIDSHØJ SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER ELLIDSHØJ SKOLE // 2015 BESKRIVELSE ELLIDSHØJ SKOLE FAKTA Adresse Ellidshøj skole Ny skolevej 2 9230 Svenstrup Telefon 99824430 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser

Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser Børne- og Ungdomsforvaltningen Rødkilde Skole Att: Anders Busk Godthåbsvej 274 2720 Vanløse Dato: 29.01.2014 edoc nr. 2014-0023421-1 Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

N1.2 MØLDRUP BØRNEHAVE

N1.2 MØLDRUP BØRNEHAVE Rugvænget 1, 9632 Møldrup Børnehaven er beliggende i udkanten af Møldrup by nord for Viborg. Møldrup børnehave er ledelsesmæssigt lagt sammen med Solstrålen (Hvam) fra januar 2008. Institutionen hedder

Læs mere

Ilulissat Kommuneat ATUARFIK MATHIAS STORCH REGISTRERING VEDRØRENDE ASBESTHOLDIGE BYGGEMATERIALER

Ilulissat Kommuneat ATUARFIK MATHIAS STORCH REGISTRERING VEDRØRENDE ASBESTHOLDIGE BYGGEMATERIALER Ilulissat Kommuneat ATUARFIK MATHIAS STORCH REGISTRERING VEDRØRENDE ASBESTHOLDIGE BYGGEMATERIALER 19.02.2007 Projekterende: Masanti A/S - Postboks 344-3952 Ilulissat tlf. 94 38 53 - fax: 94 34 97 Masanti

Læs mere

Kontor + kælder 367 m²

Kontor + kælder 367 m² - til leje... Kontor + kælder 367 m² Pakhusgården, Rugårdsvej 101 5000 Odense C Attraktiv domicilejendom med stor synlighed Meget attraktiv beliggenhed mod Rugårdsvej - et lejemål med sjæl og atmosfære

Læs mere

NÆSTVED KOMMUNE. Hyllinge Skole. Arkitektfirmaet Gorm Nielsen arkitekt m.a.a Ydunsvej Åbyhøj

NÆSTVED KOMMUNE. Hyllinge Skole. Arkitektfirmaet Gorm Nielsen arkitekt m.a.a Ydunsvej Åbyhøj NÆSTVED KOMMUNE S K O L E U D B Y G N I N G S P L A N 2 0 1 1 Hyllinge Skole Arkitektfirmaet Gorm Nielsen arkitekt m.a.a Ydunsvej 14 8230 Åbyhøj SKOLEUDBYGNINGSPLAN NÆSTVED KOMMUNE 2011 Hyllinge Skole

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Marts 2009 Gentofte Kommune: Peter Boris Damsgaard Telefon 3998 8172 pbd@gentofte.dk Lene Jensby Lange Telefon 3998 8168 lejl@gentofte.dk

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen

I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Rådgiverudbud I forbindelse med byggearbejder på Nymarkskolen Byggeprogram Udgave: 2012-05-10 Det er besluttet, at der skal indrettes lokaler for Loma (Lokal mad) og Science (Fysik/ kemi og biologilokaler)

Læs mere

Model 1 Alle på uglegårdsskolen

Model 1 Alle på uglegårdsskolen Model 1 Alle på uglegårdsskolen Budget perioden 2012 2015 Udove Forslag skoleudbygningsplan 2012 2013 2014 2015 2016 Uglegårdsskolen Hjemkundskab Uglegårdskolen: Udbygning af Hjemkundskab i sprogklassens

Læs mere

LÆRINGS- & KULTURCENTER // SCENARIE 01

LÆRINGS- & KULTURCENTER // SCENARIE 01 LÆRINGS- & KULTURCENTER // SCENARIE 01 STUEPLAN, 1:400 EKS. PEDELHUS Cykelskur Cykelskur MULTIBANE Klatrestativ Balancebane EKS. PARKERINGSAREAL MULTIFUNKTIONEL BOLDBANE Siddekant Klatrestativ Trampoliner

Læs mere