Sponsorklubben Grenaa Golf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sponsorklubben Grenaa Golf."

Transkript

1 Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde!

2 Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland er ved at udvikle sig til et af kraftcentrene i Danmark, når det handler om golf. I fremtiden vil der derfor komme flere og flere golfturister til vores område. Disse turister vil lægge penge i golfklubben, men blandt andet også i de lokale forretninger, restaurationer og virksomheder der er i området. Den udvikling skal vi naturligvis sammen med det lokale handels- og erhvervsliv drage al den nytte af vi kan. Blandt andet ved reklamering igennem denne sponsor aftale. Et af vore initiativer er etablering af et forum, som har til formål løbende at forbedre forholdene for vore sponsorer, og dermed gøre det mere attraktivt og interessant, at vise flaget på Golfbanen og på golfklubbens hjemmeside. Dette forum er organiseret som en klub, med navnet Sponsorklubben Grenaa Golf. I sponsorklubben kan vore sponsorer deltage på et af flere forskellige niveauer, pris- og ydelsesmæssigt. Det er ikke nødvendigvis det samme niveau år for år. Der er rig mulighed for at vælge til og fra, så man præcis får den eksponering, der passer til ønsker og budget. Som en af de største sportsklubber i området, er vi helt sikre på, at vi kan være med til at øge opmærksomheden på vores lokalområde og dets muligheder, både når der skal handles, når der skal holdes ferie, og når der skal spilles golf. Lad os derfor sammen gå ud og sætte fokus på den østlige del af Jylland, så også vi får del i den øgede golfturisme, der i øjeblikket ruller ind over vores del af landet. Det vil derfor glæde os, om vi kunne indgå et for alle parter godt og givtigt sponsorsamarbejde i den kommende sæson. Sponsorudvalget,.

3 Et sponsorat skal indeholde værdi for alle parter! Det ligger sponsorklubben meget på sinde at skabe sponsorater der indeholder værdi for såvel sponsor som. Jo større værdi vi kan lægge i et sponsorat, jo mere interessant er det for en sponsor at være med. Udgangspunktet for samarbejdet er, at både sponsor og golfklub skal have reelle forretningsmæssige resultater ud af sponsoratet. I vore sponsorater opererer vi med fem værdier: Reklameværdien, som er det man først og fremmest forbinder med et sponsorat. I Grenaa Golfklub vil f. eks et reklameskilt blive eksponeret for mellem og personer pr. år. Golfklubbens hjemmeside har årligt omkring hits, hvoraf ca. 85% er danske, og er således et udmærket sted at blive eksponeret. Yderligere kan det oplyses at der årligt ca. er direkte hits til sponsorernes egne hjemmesider via golfklubbens hjemmeside og sponsorernes logoer bliver sammenlagt vist ca gange om året. Medarbejderværdien kan anvendes i virksomhedens medarbejderpleje. Medarbejderne kan opnå ganske gode rabatter på visse ydelser i. Kundeplejeværdien. I nogle sponsorkategorier får sponsor et antal green-fee billetter, som kan anvendes til pleje af kunder eller potentielle kunder. Ønsker sponsor at profilere sin virksomhed i samarbejde med ved en såkaldt Company Day, kan der ydes 20% rabat på green-fee i forbindelse med arrangementet. En særdeles populær og sjov aktivitet, hvor man møder kunder og medarbejdere på en lidt anderledes måde. Alt det golfmæssige klares naturligvis af golfklubben. Kendskab til golf er således ingen betingelse. Læs mere på bagsiden! Den individuelle værdi består i at sponsor, med ledsager, inviteres til den årlige sponsordag i Golfklubben, hvor der arrangeres en aktivitet, som alle kan deltage i. Det har ikke nødvendigvis noget med golf at gøre, men der vil være indlagt en kreativ form for konkurrence i aktiviteten. Efter denne aktivitet serveres der mad og drikke i vores dejlige café, naturligvis med Golfklubben som vært. For ligger der en stor udviklingsværdi i et sponsorat. Klubben får økonomisk mulighed for at gøre en ekstra indsats for junior- og elitespillere, så de kan gøre sig gældende på den nationale scene og hvem ved, måske også på den internationale. Golfklubben får også økonomisk mulighed for at udvikle og udbygge bane- og spillerforhold, i takt med den øgede tilstrømning af golfturister til lokalområdet.

4 Vedtægter for Sponsorklubben Grenaa Golf. 1 Klubbens navn er Sponsorklubben Grenaa Golf, og adressen er. Klubben er en klub i klubben. Klubbens formål er: 2 - at arbejde aktivt for at klubbens sponsorer opnår størst mulig reklamemæssig effekt. - at sætte fokus på lokalområdets kvaliteter, som erhvervs-, handels- og turistområde. Eksponeringen sker via reklamer og events på golfbanen og på Internettet. - at støtte i ungdomsarbejdet, og i arbejdet med golf som breddeidræt. - at støtte i udviklingen, af baneforhold og forhold for gæstespillere, i takt med den øgede interesse, der er for Djursland som golfområde. Medlemmerne af klubben er virksomheder og personer, som ønsker at støtte ovenstående formål. Medlemsskabet af klubben kan være en af kategorierne på modstående side. Klubbens bestyrelse består af det til enhver tid siddende sponsorudvalg i, samt enhver sponsor, der måtte ønske at deltage i arbejdet. Sponsorudvalgets formand er tillige formand for Sponsorklubben Grenaa Golf Indmeldelse og udmeldelse af klubben kan ske ved henvendelse til bestyrelsen for sponsorklubben, eller til sekretariatet i. Udmeldelse kan ske pr. 31. marts, med mindst 30 dages varsel. Udmeldelse skal ske skriftligt. Evt. pr. fax eller pr. .

5 SPONSORATER Medlemskategori: Pris: Ydelse Golf-sponsor Invitation til sponsordag - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 3 green-fee billetter til par 3 banen. Sølv-Sponsor Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 6 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 3 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (Ved brug påkræves bane/spilletilladelse) Guld-Sponsor Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 12 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 6 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (ved brug påkræves bane/spilletilladelse) - Tilbud om navn på turnering sponsor leverer præmier (til en pris på min. kr. 4000). - speciel pris på Company Days Platin-sponsor Sponsoratet består af et guldsponsorat (Værdi kr.), samt tillægsydelser, som kan sammensættes så det er tilpasset virksomhedens behov. - Gratis på sponsortavle. - Alle reklamer på et helt hul (Værdi kr.) - Invitation til sponsordag - Bannerreklame på hjemmeside - Link fra sponsorsiden til sponsors egen hjemmeside - 12 green-fee billetter til par 3 banen % rabat på Par 3 banen. (Normal pris 100 kr.) Billetter købes i klubben - 6 green-fee billetter til stor bane (á 300 kr. stk.) (ved brug påkræves bane/spilletilladelse) - Tilbud om navn på turnering sponsor leverer præmier (til en pris på min. kr ). - speciel pris på Company Days efter aftale. Alle priser er gældende for sæson 2012, og er ekskl. moms.

6 Tillægsydelser (kun i kombination med et af omstående medlemsskaber) Art Pris: Ydelse Skilt på sponsortavle 600, x 24 cm. Skilt med navn og logo på sponsortavle Kun for sølv- og guldsponsorer Platinsponsor gratis. Hul-Sponsor 18-huls banen Sponsor har ret til to reklamer på teesteds sten og flaget, plus at det markeres på scorekortet. Sponsor Par-3 banen Sponsor har ret til reklameskilt, flag på alle 12 huller, samt teested-skilte. Scorekort Talon Annonce i størrelsen ca. 4,2 x 2,5 cm på den del som spilleren gemmer med egne oplysninger Scorekort Forside annonce i størrelsen ca. 8,5 x 10,3 cm. Par-3 banen Bag-skilte Bagsiden af bagskilte (solgt for 2012) Green-fee billetter Bagsiden af ca stk. green-fee mærker som bæres af alle green-fee spillere Baneguide Annonce på omslag. For- eller bagside. (for år 2013) Putting-green Reklame på flag/hulmarkører på puttinggreen 9 stk. i alt Skilt på drivingrange i huset Skilt på parkeringsplads Skopudser ved indgangen. 4 flag på driving range Skilt indvendig på overbygget del af driving range ca. 70 x 30 cm. Eller to spejle 125 x 250 cm (400,-) - Skilt foran parkeringsbås. 18 x 69 cm. 1. år. Trykning af logo og firmanavn kr. 400,-. (10 Nye skilte til salg år 2012) Skilt på skopudser ved indgangen til klubhuset Tryk på 4 markeringsflag på driving range. Annonce i håndbog, ½ side En halv side i håndbogen (fra 2013) Annonce i håndbog, 1/1 side Tavler til klubmesterskaber En hel side i håndbogen (fra 2013) tavler i klubhuset med klubmestre osv.

7 Reklamer på 3 golf Første år: 3. års aftale: Størrelse: biler: Med skilt Med skilte Bagenden: (3 stk.) 1.500, , ,- 24 x 72 cm. Sider: (6 stk.) 1.200, , ,- 20 x 40 cm. Front: (3 stk.) 1.800, , ,- 25 x 75 cm. Alle reklamer en bil , ,- med 4 skilte. (Tuborgbilen fredes indtil videre) Reklame på tee-sted Skilte på et hul, to tee-steder på ikke solgte huller Reklame på bænk Skilt på bænk. Boldvaskere Pr. Stk Skilt på boldvasker på ikke solgte huller. Gavesponsor Pink Cup Begynderudvalget Pr. Stk. - Gaver bruges til præmier til Pink Cup turnering, hvor alt overskudet går til brystkræftforskningen. Gaver efter eget ønske Annoncering til åbent hus dage - Sponsering af begynderturnering - evt. præmier for beløbet. Junior Ranglisteturnering Beløbet går hovedsageligt til præmier til spillerne opdelt i 4 rækker. (Juniorer deltager fra hele landet) (Elite-turnering) - Egne reklamebannere og flag på banen på spilledagen. - SOLGT FOR 2012 til Pit Stop Grenaa Bowlingcenter Alle priser er gældende for sæson 2012, og er ekskl. moms Der kan indgås fastpris aftaler på 3-årige perioder på tillægsydelserne.

8 Profilering af virksomheden på golfbanen Som sponsor i har du mulighed for at profilere din virksomhed ved en såkaldt Company Day med kunder og medarbejdere. En dag, som med garanti vil blive husket i lang tid fremover. Der er mulighed for, at både erfarne golfspillere og deltagere, der aldrig har slået et golfslag, kan deltage i arrangementet. Vores professionelle træner giver gerne instruktion og undervisning inden starten, til de deltagere, der måtte ønske det. Som arrangør behøver du ikke at være golfekspert. Det golfmæssige klarer vi naturligvis i golfklubben. Du skal kun koncentrere dig om dine kunder og medarbejdere, så klarer vi resten. Caféen sørger for mad og drikke efter nærmere aftale. Golfklubben råder desuden over faciliteter til møder, seminarer og mindre udstillinger, så det faglige eventuelt kan kombineres med det fornøjelige. Ring til os i Sponsorudvalget på tlf , og lad os hjælpe med at profilere din virksomhed på golfbanen. - Mød dine kunder og medarbejdere på en spændende og anderledes måde ver. 2012

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Erhvervs- og Sponsorsamarbejde. - med kontante fordele SØLV SPONSORAT

Erhvervs- og Sponsorsamarbejde. - med kontante fordele SØLV SPONSORAT Erhvervs- og Sponsorsamarbejde - med kontante fordele SØLV BronzeGULD GrundEksklusiv SPONSORAT HVORFOR BLIVE SPONSOR FOR AQUA? SPONSORAT MED VIRKSOMHEDSVÆRDI AQUA Akvarium & Dyrepark, der er en selvejende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til!

Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

VELKOMMEN SPONSORARBEJDE

VELKOMMEN SPONSORARBEJDE VELKOMMEN SPONSORARBEJDE AGENDA INDHOLD Sponsorater con amore, loyalitet eller taktisk salg ROI, KPI og aktivering af sponsorater Organisering af klubbens sponsorarbejde Et godt sponsormatch Hvordan gribes

Læs mere

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015

Medlemskab. Spillecertifikat kr. 1 plus gebyr i 2015 Royal Golf Club Fundamentet for Royal Golf Club er Royal Championship Course, der af tidligere Senior Chef designer hos Jack Nicklaus; Ron Kirby er designet til at være en førsteklasses international mesterskabsbane.

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Kom i kontakt med 1588 nye kundeemner - og opnå en række andre fordele som Sponsor i Køge Golf Klub

Kom i kontakt med 1588 nye kundeemner - og opnå en række andre fordele som Sponsor i Køge Golf Klub Kom i kontakt med 1588 nye kundeemner - og opnå en række andre fordele som Sponsor i Køge Golf Klub Som sponsor i Køge Golf Klub er dit navn forbundet med en flot og anerkendt parkbane. Som sponsor i Køge

Læs mere

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23

Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Bestyrelsens beretning. Generalforsamling tirsdag den 26. november 2013.11.23 Velkommen til generalforsamlingen. Det er dejligt at se, der kommer så mange til generalforsamlingen. Normalt var det jo ikke

Læs mere

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 SB&I-Linjen FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 TIL DIG SOM FORÆLDER I SB&I 14 RETNINGSLINIER FOR U5 U11 (4

Læs mere

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden

Frederikssund Golfklub. Årgang 2010 Nummer 1. Klubbladet. Februar. Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Årgang 2010 Nummer 1 Februar Frederikssund Golfklub Klubbladet Klubben får overrakt en hjerterstarter af Tryg Fonden Nummer 1 Årgang 2010 side 2 Indholdsfortegnelse Formanden har ordet... side... 3 Info

Læs mere

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013

RØDOVRE MIGHTY BULLS. Senest opdateret: 08-06-2013 1 Senest opdateret: 08-06-2013 Introduktion til Rødovre Mighty Bulls Rødovre Mighty Bulls er én af landets mest kendte ishockeyklubber. Vi er en klub med stolte traditioner samt et unikt fællesskab og

Læs mere

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004

Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 Roskilde Golf Klub Nr. 81 Marts 2004 ROSKILDE GOLF KLUB Margrethehåbsvej 116 4000 Roskilde Formand: Lis Reisby.............46 35 03 44 Bestyrelsesmedlemmer: Klaus Truesen..........46 37 25 75 Henning Olsen.........46

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Odense Golfklub. Bestyrelsens skriftlige beretning

Odense Golfklub. Bestyrelsens skriftlige beretning Odense Golfklub 2014 Bestyrelsens skriftlige beretning Bestyrelsens skriftlige beretning 2014 Fokus på bestyrelsesarbejdet har været koncentreret omkring økonomi med udgangspunkt i at skabe balance mellem

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2014 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje

Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje Generalforsamling i Gilleleje Golfklub Søndag den 27. Marts 2011 kl. 14.00 i Gilleleje Hallen, Bøgebakken 19, 3250 Gilleleje 1 Indholdsfortegnelse: Indkaldelse til den årlige generalforsamling... 4 Dagsorden:...

Læs mere

Støt det lokale forenings liv -

Støt det lokale forenings liv - Støt det lokale forenings liv - bliv sponsor for Kolding Guardians AFC www.koldingguardians.dk Sponsor pakker Pakke 1 Pris: 2.000 kr. pr. år samt link og 5 linjers fritekst på hjemmesiden Pakke 2 Pris:

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

- Når det betaler sig for alle parter

- Når det betaler sig for alle parter Sponsoraftale - Når det betaler sig for alle parter Horsens Tennis Klub Kraghsvej 3 8700 Horsens www.horsenstennisklub.dk sponsor@horsenstennisklub.dk Horsens Tennis Klub - Tennis for HELE familien Hvem

Læs mere

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Velkommen som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo kan du og din virksomhed blive en naturlig del af en fælles vision, som har fokus på en bæredygtig fremtid, bevarelse af

Læs mere