Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer,"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer, Først og fremmest velkommen til og mange tak for, at I er kommet til den årlige generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub. Vi er efterhånden ved at være et større foretagende, der har en årlig omsætning på 10 mio. kr. Det er derfor afgørende for mig som formand, at I som medlemmer engagerer jer i de beslutninger, som bestyrelsen træffer på jeres vegne. Generalforsamlingen er én af indgangene hertil blev det år, hvor økonomien i B&W og dermed DBKK vendte. Fra et underskud på 1½ mio. kr. i 2014 har vi i 2015 realiseret et overskud på lige over 1 mio. kr. Det er et rigtigt flot resultat. Og det har KUN kunnet lade sig gøre, fordi vi har kunnet drive klatrehallen til overkommelige omkostninger, fundet balancen mellem frivilligt og betalt arbejde, og samtidigt leveret et rigtig godt produkt. Medlemsudvikling Medlemstallet er steget støt gennem 1. halvår 2015, mens kurven er i 2. halvår fladet lidt ud. Vi har i dag ca medlemmer mod ca ved udgangen af Ca har et aktivt 10-turskort, også en stigning fra ca. 700 stk sidste år. Gennemsnitligt ca. 30 dagsbilletter om dagen set over hele året. Udviklingen afspejler en tendens til flere månedsmedlemmer, særligt studiemedlemsskaber, og et mindre fald i antal årsmedlemmer. Jeg vil her give et overordnet beretning over udvalgenes arbejde og den daglige drift. Dette suppleres efterfølgende af beretninger fra de enkelte frivillige udvalg. Træning og instruktion Træner- og instruktørudvalget har med Esbjørn ved roret fortsat det gode arbejde med holdkoordination, der blev sat i gang i efteråret Vigtigst af alt har vi fået systematiseret betaling gennem vores tilmeldingssystem Bookeo, så det nu ikke længere er en opgave, som påhviler instruktørerne. Prisen på vores holdaktiviteter er som udgangspunkt sat således, at de hviler i sig selv. I 2015 har ca. 450 nye klatrere har taget sikringskursus i B&W ca. 550 har deltaget i vores holdaktiviteter (begynder, letøvede, øvet og børnehold) Kursusaktiviteterne har samlet set haft omsætning på ca kr. Der er bl.a. blevet oprettet en del flere børne- og juniorhold, og endda helt nyt hold for børn i alderen 3-6 år. Familieklatreholdet kører ufortrødent videre, omend vi har været nødt til at indføre tilmelding til førstegangsdeltagere. Til at imødekomme den øgede efterspørgsel har vi fået uddannet en række instruktører og trænere. Kurserne er betalt af Dansk Klatreforbund sfa. vores deltagelse i forbundets udviklingsprojekt Klatring 2.0.

2 Sidst, men ikke mindst har Jill Sindholdt sammen med Camilla Hylleberg stået for at lave en rigtig fin, pædagogisk og overskuelig håndbog til sikringskursister. Rute- og boulderbyg Vi har i 2015 fået opbygget en mere fast struktur på rute-og boulderbyg med kombination af frivilligt og betalt byg. Cathrine Howitz har efter sin indtrædelse i bestyrelsen i foråret stået i spidsen for dette arbejde. Det er ambitionen at få udskiftet alle ruter i hallen i løbet af et år. I det forgangne år har rutebyg bl.a. været bygget op omkring de 2 B&W cups på ruter, hvor hele worldcupvæggen er blevet udskiftet. Dette er suppleret med en række rutebygweekender, hvoraf flere har været arrangeret som rutebygkurser. På boulderfronten har vi i løbet af året haft Esben (eller NoGravity) til at stå for en række Midnight Boulders og enkelte ugentlige betalt byg, som vi dog i foråret så os nødsaget til at skære væk. Derudover er der selvfølgeligt blevet bygget ifm. de 2 B&W cups på boulder. Der har også været god opbakning omkring konceptet Hyg&Byg hveranden fredag. Både Midnight Boulder og Hyg&Hyg kører videre i I efteråret indgik bestyrelsen en samarbejdsaftale med Bloctool om ugentligt boulderbyg efter princippet no cure no pay. Denne aftale er i 2016 blevet modificeret og forlænget til boulderbyg hveranden uge. Vi har fået rigtigt mange positive tilbagemeldinger fra medlemmerne for dette initiativ, og er glade for det videre samarbejde. Jeg vil også gerne reklamere lidt for vores nye ruteapp, som Anders Frejo - udover at have bygget et utal af ruter - har udviklet. Den giver et rigtig godt overblik over de ca. 150 ruter i hallen - og endda mulighed for et pointtællingssystem for de konkurrencemindede. Endeligt er der netop blevet oprettet en frivillig gruppe omkring systemvæggen, som har stået for at udskifte 2 sektioner over et par weekender. Det viser hvor meget man kan flytte med en smule frivilligt initiativ, som skaber en bølge af frivilligt engagement entusiasme! Drytooling og Sundholm Selvom det måske en en hemmelighed for mange, har vores en isklatreklub fortsat klubaften med drytooling hver onsdag i vinterhalvåret på Sundholm. Lasse Schaff har overtaget formandsskabet efter Stefan Jacobsen. Sundholm benyttes derudover - dog kun i begrænset omfang - til skoleklatring i dagtimerne. Medlemsaktiviteter I 2015 har der været afholdt en række konkurrencer, fester, foredrag og andre aktiviteter. Mads Jørgensen med sin store erfaring som konkurrencearrangør startet B&W Cup en op med 4 totalkonkurrencer fordelt over året - 2 rute og 2 boulder. Konkurrencerne har været en stor succes med ca deltagere pr. gang. Vi kører konceptet videre i år - den første er allerede afholdt i forrige weekend. Der har været afholdt en uofficiel sommerfest i juni, fødselsdagsfest i september og selvfølgeligt julefrokost i december. Festerne har været rigtig gode, men festudvalget mangler medlemmer - og vi vil især gerne have nogle flere at vores nye, yngre medlemmer med på vognen.

3 Klatrefilmforevisning REEL ROCK i oktober blev igen et stort tilløbsstykke med over 200 deltagere. Også dette gentages til efteråret, og lignende arrangementer sættes gerne op. Der har været afholdt enkelte foredrag af/for medlemmer, men med begrænset fremmøde. Bestyrelsen vil gerne bakke op om den slags arrangementer, også gerne med større foredragsholdere udefra, men vi mangler arrangører. Klubture Der er afholdt en del klubture i 2015, herunder: Det traditionsrige træf i Buis (Frankrig) og sommertræf i Alagna (Italien) En række ture til Sverige, hvor særligt Karis tur til Seglora formåede at få mange nye klatrere med. DBKK var også stærkt repræsenteret på forbundets klatretræf på Bornholm i august. Det har desværre haltet lidt med kommunikationen af vores klubture. Vi håber at dette bliver bedre i 2016 med ansættelse af Astrid Degerbøl som kommunikationsansvarlig, som er i fuld gang med at lave opslag mv. for de kommende klubture. Kommunikation På kommunikationsfronten er Nyhedsbrevet udsendt ca. en gang om måneden. Det er dog en udfordring, at nye medlemmer aktivt skal tilmelde sig nyhedsbrevet. Magasinet KLATRING er udkommet i en ny udgave, som virkeligt er et flot produkt og har fået mange roser. Næste udgave udkommer efter planen til efteråret, mens bladets redaktion på sigt regner med 2 årlige udgivelser. Mange tak til Camilla Hylleberg og Søren Vedder for det store arbejde. Der er netop blevet trykt en flyer til deltagerne på vores Prøv klatring events, som fortæller kort om klubben og mulighederne for at melde sig ind. Der er lavet et udkast til en folder til nye medlemmer. Input hertil modtages gerne - særligt fra nye medlemmer. Vi er ved at få lavet ny hjemmeside til blocs-walls.dk, som skal gå i luften pr. 1. april. Planen er gradvist at integrere informationerne og på sigt evt. nedlægge dbkk.dk, som ikke er blevet ordentligt vedligeholdt. Niels Nydam koordinerer arbejdet og har indtil videre lagt rigtig mange timer i det. Input fra andre modtages meget gerne. Der er dog fortsat meget at gøre på kommunikationsfronten. Bestyrelsen har derfor ansat Astrid som kommunikationsansvarlig i starten af 2016 til at hjælpe med de mange opgaver og sikre en mere gennemtænkt strategi. Astrid har dog fuldtidsarbejde ved siden af og er derfor kun deltidsansat et par timer om ugen. Daglig drift For den daglige drift er der sket en række justeringer i løbet af året: Camilla Reinbothe er ansat i september 2015 som ny cafeansvarlig. Camilla Har været medlem af klubben i over 20 år og har rigtig god føling med klubbens værdier. Bemandingen i cafeen er fra starten af 2016 også blevet suppleret op med en ekstra ansat i dagtimerne, så Camilla får frigivet noget tid til også at udvikle cafeen.

4 Jeg vil samtidigt gerne benytte lejligheden til at rette en stor TAK til Ida Clausen, som i næsten 2 år har stået for at vores cafe. Det har særligt i nogle perioder ikke været en sjov opgave med løbende nedskæringer i den daglige drift. Men ikke mindst ved Idas hjælp er vi kommet igennem det, og har nu udsigt til bedre tider. Morten Overgaard varetager fortsat de administrative opgaver og er nu efterhånden den eneste, der har været med lige fra åbningen af B&W. Morten har også overtaget ansvaret for sikkerhed i hallen, herunder løbende tjek og udskiftning af slynger/ankre. Jacob Seir koordinerer eventsalget, som i løbet af 2015 er kommet over på vores bookingsystem bookeo. Salg af events udgør omkring 20 pct. af vores omsætning og giver et nødvendigt bidrag til de faste omkostninger. Samtidigt er giver det en god introduktion til klatresporten og er en kilde til nye medlemmer i B&W. Martin Harss har som formand for bestyrelsens forretningsudvalg haft ansvaret for den daglige ledelse af klatrehallen. Med Martins udtrædelse af bestyrelsen overgår denne funktion til mig (formand Margrethe Thuesen) Vi bør også nævne, at det optiske tårn er ved at blive renoveret med støtte fra klubhuspuljen, og forventes færdig i foråret. Øvrige hændelser i 2015 Af øvrige større hændelser i 2015 kan nævnes, at: Vi i efteråret modtog en fornem bronzemedalje i idrætsarkitektur for vores klatrehal! Ola, Hanne og Charles tog turen til Köln for at modtage prisen. Der er indlagt vand på grunden ved kullenhytten betalt af de svenske myndigheder/kommunen som følge af etablering af et shelter til Skåneleden. Og i foråret 2016 bliver også indlagt strøm på grunden. Som en milepæl i dansk sportsklatrings historie bør også nævnes, at Natacha Jagd, der har trådt sine barneklatresko på i DBKK, har lukket 8b i Tyrkiet. Det er det hårdeste en dansk kvinde nogensinde har klatret på klippe. Frem mod 2016 Generelt har der været gang i en masse gode aktiviteter i 2015, selvom vi økonomisk har været spændt hårdt for. Budgettet for 2016 giver plads til en endnu større prioritering af medlemsaktiviteter, rutebyg og klubture for medlemmerne. Men vi har brug for, at I som medlemmer selv engagerer jer og tager ejerskab for de aktiviteter, som i gerne vil deltage i. Kun herigennem sikrer vi en fortsat tæt kobling mellem bestyrelsen, medlemmerne og de aktiviteter, som foregår i klubben. Jeg ser frem til at arbejde sammen med den nye bestyrelse, som vælges senere i aften, at fortsætte udviklingen af Dansk Bjerg- og Klatreklub. Vi skal sige farvel til en række kompetente og erfarne kræfter - ikke mindst klubbens tidligere formand Henrik Jessen Hansen, som har været med i bestyrelsen gennem de sidste 20 år - herunder 12 år som formand. Men også til Martin og Esbjørn, som trådte til for 2 år siden, da klubben var i svære økonomiske problemer. Deres indsats har været helt afgørende for at få skuden tilbage på ret køl. Men nye kræfter giver også ny energi. Og energi er der brug for, for at drive DBKK og klatresporten videre til næste niveau.

5 På vejne af bestyrelsen, Margrethe Langhoff Thuesen, Formand for Dansk Bjerg- og Klatreklub

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen

i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen NY i KLUBBEN? Informationsfolder til nye medlemmer Foto: Esben Zøllner Olesen Velkommen til Dansk Bjerg- og Klatreklub Københavns Klatrecenter Blocs & Walls! Står du med et måneds- eller årskort i hånden

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Generalforsamling den 28. marts klokken 18:30 Mød op og få indflydelse på hvordan vi får en endnu federe klub! Hør bestyrelsens planer for klubben, stil

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub

Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub Dato: 16. marts 2016 kl. 19 Sted: Multifunktionsrummet i Blocs&Walls. Margrethe Langhoff Thuesen (formand) bød velkommen og udtrykte glæde over,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018

Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018 Beretning Dansk Bjerg- og klatreklubs generalforsamling 24. april 2018 Medlemstilgangen fortsætter. Vi er nu næsten 1700 medlemmer af klubben. Faktisk går det så godt, at vi er ved at ha nået smertegrænsen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 15. AUGUST 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Mads, Dennis, Annette, Christian,, Henrik Afbud: Rasmus, William, Jens Peter Agenda: Udsendt af formanden

Læs mere

Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21

Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21 Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af tre orienteringspunkter; om det optiske tårn, status for træningsområde,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W.

ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W. ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Ann Rohde Andersen som dirigent. Der opstilles ingen modkandidater, så hun vælges. Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 23 fremmødte Derudover 9 fuldmagter 32 stemmer i alt 1. valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Imke Christine Thilkjær der er ingen modkandidater. Dirigenten takker

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Januar 2019 Kære medlem Dansk Bjerg- og Klatreklub sluttede 2018 med et festfyrværkeri af velbesøgte klubarrangementer. Det lover godt for 2019, hvor vi igen lægger

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 14. DECEMBER 2016 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Christian, Mads, Henrik, Afbud: Heidi Dagsorden (udsendt af formanden inden mødet): 1. Godkendelse

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål:

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål: UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017 Formål: Klatresporten udvikler sig hurtigt I følge IFSC (International Federation of Sport Climbing) kommer der 3.000 nye klatrere til hver dag. Ses på sammenlignelige lande

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 5. MARTS 2015 0.0 Deltagere og dagsorden Tilstede: Mads,,, Dennis, Annemarie Afbud: Sofie, Heidi, Henrik Agenda (udsendt af formanden inden mødet): 1. Godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/10 2015 Tilstede: Friis, Fønns, Lykke, Rasmus, Carsten, Annika, Mattias Referent: Petur 1. Valg af referent til næste møde [5 min] a. Thomas 2. Opfølgning fra sidste møde [30 min]

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Pløks, Skovlunde Klatreklub. Referat af generalforsamling

Pløks, Skovlunde Klatreklub. Referat af generalforsamling Pløks, Skovlunde Klatreklub Referat af generalforsamling Onsdag d. 25. februar 2015 Der er afholdt generalforsamling i Pløks, Skovlunde Klatreklub, den 25. februar 2015 kl 18:00 i klubbens lokaler. Dagsorden

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015

Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Bestyrelsesmøde d. 27/07 2015 Tilstede: Annika, Mathias, Lykke, Thomas, Anders, Fønns, Rasmus, Hanne, Carsten og Petur 1. Valg af referent [2 min] Referent: Hanne 2. Opfølgning fra sidste møde [15 min]

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

DAGSORDEN Repræsentantskabsmøde 2015

DAGSORDEN Repræsentantskabsmøde 2015 DAGSORDEN Repræsentantskabsmøde 2015 1. Velkomst Nicolai Ørum-Petersen fra bestyrelsen byder velkommen. 2. Valg af dirigent og referent JanJan Hovgaard foreslås af bestyrelsen som dirigent ingen modkandidater

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet

Formands Nyt. Nr. 1-2014. Livet skal leves hele livet Formands Nyt Nr. 1-2014 Livet skal leves hele livet Formands Nyt nr.1, februar 2014 Kære formænd. Foråret er på vej, de lyse timer bliver flere og flere og det første år med fuldtidsbetjening af sekretariatet

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger

Instruktørmøde 25/6. v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Instruktørmøde 25/6 v. Mark Matienzo & Camilla Henanger Formål Formål At ensrette konceptet for vores sikringskurser I Blocs & Walls, med henblik på at udvikle en best practice for vores produkt: Formål

Læs mere

Gladsaxe Svøm Nu med en ungdomsafdeling

Gladsaxe Svøm Nu med en ungdomsafdeling Gladsaxe Svøm Nu med en ungdomsafdeling Om klubben 2000+ medlemmer Visionen er en klub for livet Målsætning på bredde og eliteniveau Målsætning for babyen og pensionisten Fra tre til fire afdelinger i

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2012

Repræsentantskabsmøde 2012 Repræsentantskabsmøde 2012 11. november 2012 9:00 15:00 REFERAT 1 Valg af dirigent: Brian Christensen og referent: Allan Beck 2 Beretning Bestyrelse og udvalg aflægger beretning (Se skriftlige beretninger.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrevet modtages nu af 1338 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Administrationen er lukket i efterårsferien

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Tidspunkt: Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19:00. Sted: Generalforsamlingen afholdes i beboerlokalet Hans Eges Gade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose

Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose Generalforsamling i Munke Mose Motion Onsdag den 5. marts 2014 kl 19:30 i klubhuset Munke Mose 1. Valg af dirigent Alex foreslog Margit som dirigent. Hun modtog valget og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014

Forretningsorden for HIK81. Senest opdateret : 01.01.2014 Forretningsorden for HIK81 Senest opdateret : 01.01.2014 1 Indholdsfortegnelse Om Hik81... 3 Vision... 3 Værdier... 3 Målsætninger... 4 Generalforsamlingen... 4 Bestyrelsen... 4 Kompetencegrupper i bestyrelsen...

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 9 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Fra Overskolen Ansættelse Michael Skolen har ansat Helene Docter Søndergaard, cand. mag. i engelsk og dansk, i en fast

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk

Er der nogle der er interesseret, kontakt venligst bestyrelsen på bestyrelse@aalborgklatreklub.dk Aalborg Klatreklub Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 07-11-2013 kl.19 Antal til stede: 38 1) Valg af dirigent: Flemming N. valgt Valg af referent: Hanne R. R. valgt Den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning

Klatretøser. Ledervejledning. Formål. Indledning Årstid: Forår, Sommer Forløbets varighed: 4 trin (beregn evt. flere trin eller trin af længere tids varighed) + en weekend eller mere Ledervejledning Formål Dette mærke har primært til formål at udfordre

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Herlev, 26. august 2015 Juniorcamp Nyt om turneringer Nye

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Årsberetning for 2018

Årsberetning for 2018 Årsberetning for 2018 Hvem er vi? Samarbejdssekretariatet er et rådgivningsorgan for de statslige samarbejdsudvalg. Gennem målrettede tilbud hjælper vi arbejdspladserne i staten med at forbedre dialogen

Læs mere