Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August 2014. Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august"

Transkript

1 Rynkeby Holbæk 8. August 2014 Det var stort at køre under Eifeltårnet, efter 8 dage i sadlen i regn. Eventkalender august Rynkeby Holbæk på tour til Paris Fredag den 4. juli var dagen, hvor mange måneders intensiv træning skulle bevise, om det var muligt at cykle til Paris. En tur på en distance på ca km. Rammerne var klare, og folk mødte talstærkt op for at sige farvel til feltet, som bestod af 33 ryttere + 11 servicefolk, der skulle tage sig af forplejning mv undervejs. Musikken blev sunget af Gigi, og Klinke slog takten an, så alle de fremmødte fik sig et par hyggelige timer på Torvet i Ahlgade. Kaffen stod Sparekassen Sjælland for, og morgenbrødet blev leveret af Bager Sofus. Vejret havde vi ingen beklagelse omkring, idet solen skinnede fra en skyfri himmel. Det kunne kun blive godt. Inden vi satte os på vores cykler og skulle af sted, var hele holdet på scenen, hvor vi fremførte vores sang: Af sted. Det skete umiddelbart efter, at vi alle inkl. serviceholdet havde indskrevet sig i logbogen en fantastisk måde at starte turen på. 23. august kl. 10:00 Hundestedløbet Sted: Færgevejen, 3390 Hundested Vi har stadig et par enkel arrangementer tilbage før vi sætter punk tum for Rynkeby Holbæk 2014 I Hundested forgår der et motionsløb d 23 aug. hvor overskuddet går til Børnecancerfonden Så kunne du tænke dig at støtte op og støt te denne mindre løbeklub som støtter os Så læs mere på linket herunder: https://app.lap.io/event/2014-hundestedloebet 20. september kl. 10:00 Overrækkelse Sted: Torvet Ringe Dato for overrækkelse af en for håbent lig STOR check til Børnecanceronden er nu fastlagt til lørdag den 20. september på Torvet i Ringe. Præsentation af Rynkeby Holbæk på afrejsedagen i Ahlgade. Konferencier, Henrik Mosbæk, bar stemningen frem og ind imellem var der taler ved kultur- & Fritidsudvalgsformand, Forsættes på side 2 Hjælp os med at hjælpe

2 Forsat fra side 1 Fredag den 4. juli Emrah Tuncer og Borgmester Søren Kjærsgaard. Kl præcis blev vi sendt af sted, og første stop var Midtsjællands Golfklub i Kvanløse, hvor der ventede os lidt at drikke og en hyggelig snak om den forestående tur. Alt sammen inden golfklubbens kanon sendte os af sted mod Rødby, hvor vi havde første overnatning på Dan Hotel. Vi var klar på cyklerne, vejret og stemningen var fantastisk alt var godt, og vi glædede os til turen til Paris. Rynkeby på vej mod Rødby på 1. etape. Efter vi havde forladt Holbæk, besøgte vi Midtsjællands Golfklub på vejen, hvor vi fik en sodavand og blev sendt afsted med en kanonsalut. Lørdag den 5. juli kl startede med en lille tur på 500 meter ned til færgelejet, hvor vi sejlede til Puttgarden. Der blev spist lidt morgenmad, og inden vi så os om, var vi på Fehmarn og på vej ad de lange og små veje mod målet, Hotel RAMADA i Bergedorf lige uden for Hamburg. En tur på godt 168 km. Undervejs cyklede vi ind i store og tunge regnbyger, og det var absolut ikke de bedste betingelser at cykle under. Hotel Ramada var således første stop. Det gav lidt problemer med bl.a. muligheden for at fylde vores vanddunke, parkere vores cykler etc. Men fleksible, som ikke mindst serviceholdet var, blev der fundet en løsning, og alle var klar og glade til at fortsætte turen mod Dötlingen om søndagen. Allerede på 2. etape havde regnen sat kraftig ind. Tunge skyer trækker op til en lang og våd tur til Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

3 Mandag den 7. juli var det igen tidligt op, cyklerne skulle klargøres. Mange cykelkæder var rustet over natten og skulle smøres, så de var klar til endnu en etape denne gang på ca. 165 km. Vejret var igen regnfuldt, og selvom det ikke var en af de længste etaper, føltes det hårdt at komme frem til målet, nemlig Hotel Dorf Münsterland i Legden, da vejret var afgørende for både stemning, indsats og motivation. Endnu en gang var der hygge på bagsmækken efter maden, inden vi langsomt begyndte at gå til ro. Rynkeby Holbæks læge, Henrik B. Jakobsen, som undervejs havde rigeligt at se til med syge ryttere og en enkelt med en brækket arm. Mekanikerne og servicefolk på overarbejde ved en af de i alt 62 punkteringer. Søndag den 6. juli var der igen afgang kl et tidspunkt som blev fast afgangstid stort set resten af ugen. Vejret var ikke det bedste og en let regn sendte os af sted fra Hamburg, og sådan var vejret konstant imod os. Men humøret var højt, og vi skulle bare videre til næste stop, som var Dötlingen tæt ved Bremen. En ny tur på ca. 187 km. Her blev kørt på brosten, smattede veje og alt hvad man kan tænke sig af dårlig føre. Men frem kom vi, og ved ankomsten til Hotel Gut Altona i Dötlingen, var regnen netop holdt op. Det blev til et lidt længere ophold omkring bagsmækken på lastbilen, og det var rigtig hyggeligt. Alt sammen inden vi samlet gik til middag og nød det sociale fællesskab indtil sengen kaldte. Almindelig kaos ved det første hotel i Hamburg inden vi kører 3 etape. 4 friske ryttere (Annie, Jette, Tine og Susanne). Regnen kunne ikke ødelægge humøret. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

4 Tirsdag den 8. juli var dagen, hvor vi skulle køre ud af Tyskland og ind i Holland. Regnen fortsatte med at vælte ned, og det var et vådt cykelhold, som nåede frem til hotel NH Maastricht i Holland omkring kl På hotellet var vi 6 hold fra Rynkeby, og alle havde haft store problemer med vejret. Den aften arrangerede vores massør, Martin Lunau, at vores tøj kunne blive vasket om natten, og selvom det ikke var helt tørt, inden vi skulle videre, så var Martins indsats formidabel. Tøjet, som vi havde kørt i var møgbeskidt, og det var en befrielse at stå op og køre i rent tøj. Det vakte begejstring på holdet. På grænsen til Holland sendte vi en hilsen hjem til Pauline, som kæmper med sin kræftsygdom. Onsdag den 9. juli skulle vi køre fra Maastricht til Bouillon i Belgien. En tur som rigtig mange havde set frem til, for undervejs skulle vi passere det berømt HUY, som har givet mange nogle bange anelser og andre nogle forhåbningsfulde udfordringer. Imidlertid blev vejret værre og værre, og Styregruppen traf efter 15 meget regnfulde kilo meter beslutningen om, at der blev bestilt en bus, som kunne køre holdet til Hotel La Poste i Bouillon. De der havde lyst, kunne tage udfordringen med HUY, og herefter hoppe i bussen. Udfordringen var der flere der tog imod, og det var i sig selv beundringsværdigt, men det var også en risiko. Vejret var meget dårligt, og vi skulle passe på ikke at blive syge. Flere hold havde allerede forinden valgt at lade en bus fragte dem fra et sted til et andet, idet ruten stort set var uforsvarlig at køre. Som et kuriosum kan nævnes, at Tour de France-ruten samme dag blev forkortet netop på grund af vejret. Vi kom frem til et hyggeligt hotel De La Poste, og efter vi havde fået varmen kunne vi igen fornemme hyggen og sammenholdet på kryds og tværs. Et håbløst og regnfuldt vejr tvang os til at afkorte en af etaperne, og op i en bus. Lars Petterson, Sparekassen Sjælland accepterede, selvom det var svært. Eventchef, Hans Bruun byder velkommen til byen Bouillon. Havde det dog bare været fint vejr! Vi blev altid mødt af glade servicefolk, når vi kom frem til de indlagte pitt stop. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

5 Torsdag den 10. juli var dagen, hvor Rynkeby Holbæk skulle ud på den længste etape, nemlig på i alt 215 kilometer. Vejret var ikke særlig godt fra morgenstunden, og vi startede med nogle høje stigninger. Der var mange bakker undervejs, men turen til Compi egne, en forstad til Paris, blev måske den bedste på turen. Regnen udeblev om end der kom lidt finregn undervejs. Men en fantastisk dag på cyklen og glæden var stor, da vi nåede frem til Hotel Kyriad i Compiegne. Nu var der kun én dag tilbage, og håbet var, at solen ville bistå os de sidste 88 km til Paris. Undervejs krydsede vi Tour De France ruten, dog uden at se rytterne. Fredag den 11. juli stod vi op til et regnvejr, som næsten var vanligt. Om natten havde det dog tordnet og lynet, og et kraftigt skybrud havde sat mange veje under vand. Imidlertid hjalp ingen kære mor det var op på cyklen og af sted. Alle var glade på trods af vejret, for nu vidste vi, at vi bare havde en lille tur på 88 km. tilbage, inden vi ville blive modtaget i Paris af familie, venner etc. Turen gik godt, selvom vi var nødt til at køre en lille omvej. Trafikken på de store veje var så voldsom, at det havde været uforsvarligt at køre den ellers først planlagte rute. Hurtigt fik vores ruteplanlægger, Jørn lavet en ny rute, og her gik det noget bedre med trafikken. Inden vi kørte de sidste 13 km ind i Paris centrum, blev alle hold samlet, så vi sammen kunne køre ind til en kæmpe modtagelse ved Invalidekirken. Her fik vi virkelig de små hår på armene til at rejse sig. Holdene var præget af super humør, og regnen var holdt op. Ca. 30 minutter inden vi nåede målet, begyndte solen endda at skinne. Det var storslået at køre forbi Triumfbuen og senere under Eiffeltårnet, inden vi nåede frem til portalen, som indikerede, at vi var nået frem til Paris. Her stod folk lag i lag for at modtage os alle ca ryttere fra 6 forskellige lande. Rynkeby Holbæk havde fuldført sin første tur til Paris, og endda under de værst tænkelige vejrforhold i Rynkeby Fondens historie. Koncentrerede og klar til at køre de sidste 13 km. til Paris med træningsfænomenet, Ivan i spidsen og vinderen af HUY, Lasse. Humøret var højt på trods af regnen. Her det sidste stykke ind mod Paris. 3 glade rytter inden de sidste 13 km. til Paris centrum, Jesper, Petter og Flemming Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

6 Rynkeby Holbæk i Paris efter 1281 km. og stort set i regnvejr hele vejen. En stolt Rynkeby Holbæk rytter, Leif, løfter stolt sin cykel, som har kørt ham hele vejen til Paris. Glæde ved ankomsten til Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

7 Holdet samlet i Paris og til en fortjent fadøl. Rynkeby Holbæk foran Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

8 Serviceholdet var en vigtig del af Rynkeby Holbæk Jeanette og Bettina og hele serviceholdet sørgede for super forplejning undervejs. Selvfølgelig stod vores servicehold klar med diverse mad, snack og drikke, da vi nåede frem til målet i Paris. Vi vil gerne slå et slag for dette fantastiske servicehold. De sørgede undervejs for, at vi fik alt det at spise, som vi skulle, og de gjorde en kæmpe indsats for, at vi havde det godt og alene skulle tænke på at cykle fra destination til destination. De var oppe at gøre klar, før vi andre var stået op, og de var de sidste, der gik i seng hver aften efter at have ryddet op og gjort klar til næste dag. Uden dette fantastiske team ville det have været umuligt at nå frem til Paris, for det vejr, som Lækkerier på endnu et pitt stop. vi oplevede på turen i år, har i følge Rynkeby Fonden, været det værste i historien. Tak til alle, som var der for os, tak til sponsorerne, der bidrog med økonomi, naturalier etc., tak til familierne, som dels lod os køre turen i Børnecancerfondens interesse, og tak til de mange venner, der stod og tog imod, da vi endelig nåede frem. Den hårdeste tur nogensinde Director Carl Erik Dalbøge, Rynkeby. Det er en tilfreds Rynkeby-direktør, som i dag kan gøre status over velgørenhedscykelholdet 13. tur til Paris. Dagen derpå, Paris: I går ankom Rynkeby til Paris oven på syv-otte dages strabadser ned igennem Europa. Velgørenhedscykelholdets 13. tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier vil især blive husket for to ting: Regnen og kulden. Sådan lyder det fra Carl Erik Dalbøge, direktør i Rynkeby Fonden. Der er ingen tvivl om, at det har været den hårdeste og mest udfordrende tur nogensinde. Regnen og kulden er kommet bag på os alle, og rigtig mange ryttere også de stærke ryttere har lidt undervejs, siger Carl Erik Dalbøge. Det brutale vejr har desuden medført en del uheld. Vi har haft mange styrt i år flere end vi plejer. Og der er desværre flere ryttere, som sluttede deres tur før tid på skadestuen med armen i gips. Når du er presset, så mister du lettere koncentrationen, og jeg tror, at det er det, der er sket flere gange, siger direktøren. Tilfredshed med afviklingen Til trods for regn og uheld, så er direktøren tilfreds med afviklingen af årets tur. Solen brød igennem kort før vi nåede Invalidekirken, og det var nærmest symbolsk. Det var som om, da rytterne kom i mål og genså deres pårørende, så var alle udfordringerne glemt, siger Carl Erik Dalbøge, som nu vil bruge den kommende tid til at evaluere turen. Vi havde i år især en udfordring i forhold til indkørslen i Paris, som ikke forløb helt efter planen. Vi vil bruge den kommende tid på at undersøge, hvordan vi kan gøre det bedre. Næste år er vi yderligere ryttere, og det bliver bestemt ikke lettere at presse alle hold igennem myldretidstrafikken i Paris, siger han. Hvis du kunne tænke dig at deltage på Rynkebys tur til Paris i 2015, så skal du ansøge inden 20. august. Ansøgningsskemaet finder du her: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

9 Borgmesteren tager ordet Jeg havde en drøm om, at det cykelglade holbækområde skulle have vores helt eget Rynkeby hold, så vi kunne blive en del af et godt formål; Støtten til Børnecancerfonden, samtidig med at interessen for at cykle kunne dyrkes på tværs af alder, køn, erhverv og lokal geografi. Så glæden var derfor stor, da Rynkebys direktør Carl Erik Dalbøge tilbage i foråret 2013 kontaktede mig og lykønskede med etableringen af Rynkeby Holbæk Opbakningen fra interesserede deltagere har været meget stor, men det der virkelig har imponeret mig, har været den massive opbakning, der har været fra sponsorerne. Vi har indsamlet et meget flot beløb, som indgår i det samlede beløb, der overdrages til Børnecancerfonden den 20. september i Ringe. Det kan vi takket være talrige sponsorer være meget stolte af. Dertil kommer den sponsoropbakning, der har været til cykelturen til Paris, hvor en hel lastbil har været pakket med naturalier, som vi skulle bruge undervejs. Opbakningen har ganske enkelt været enestående fortæller Søren Kjærsgaard videre. i den store interesse, der er for at komme med på 2015 Rynkeby Holbæk. Med den start Rynkeby Holbæk har fået, er jeg ikke i tvivl om, at Rynkeby er kommet for at blive i Holbæk ; fortæller Søren Kjærsgaard videre og udtrykker samtidig en stor og ydmyg tak til alle, der hjulpet med først og fremmest at gøre det muligt at sende et Rynkeby Holbæk med til Paris i Og sluttelig bekræfter Søren Kjærsgaard, der igen i 2015 vil være et Rynkeby Holbæk. fortæller en glad og stolt initiativtager, borgmester i Holbæk, Søren Kjærsgaard. Med Rynkeby Holbæk er der blevet fortalt mange gode historier fra vores område. Vi er kommet flot på landkortet, mange kontakter er skabt og frem for alt er mange stærke netværk opbygget. Succesen afspejler sig Borgmester, Søren Kjærsgaard Rynkeby Holbæk samler stadig penge ind Lørdag d. 4. august dannede Broager Sparekasse Skansen rammen omkring en træningskamp, hvor Flensburg Handewitt mødte hjemmeholdet fra Sønderjyske. Ved den lejlighed donerede Sønderjyske kr. til Rynkeby Holbæk og Børnecancerfonden som Commercial Sponsorship & Event Manager i Sparinvest, Claus Bodenhoff modtog af marketingchef i Kreditbanken, (bestyrelsesmedlem i Sønderjyske Håndbold) Roland Kjer. På billedet ses: Simon Kristiansen, Sønderjyske. Lasse Svan Hansen, Anders Eggert og Anders Zachariassen, Flensburg Handewitt, Roland Kjer, Kreditbanken og Sønderjyske Claus Bodenhoff, Rynkeby/ Sparinvest Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

10 Tak til sponsorerne Rynkeby Holbæk har for første gang nogensinde gennemført turen til Paris. Cykelholdet, som blev nyetableret i efteråret 2013 med henblik på gennemførelse af Rynkeby projektet i juli 2014, har slidt og kæmpet sig igennem det første svære og endog meget vanskelige år. Undervejs mistede holdet én af sine holdkaptajner på tragisk vis, men holdet samlede sig og fortsatte bestræbelserne på at gennemføre turen på de vilkår, som bød sig. Flere deltog i samlingen af holdet, og det var et stolt hold som den 4. juli 2014 kunne sætte sig på cyklerne i Ahlgade og køre mod Paris. Omkring holdet var der 11 servicefolk, som på alle leder og kanter tog sig af de 33 cykelmotionister, så ingen ville lide nød undervejs. For at transportere disse servicefolk fra destination til destination, var der 1 lastbil, 1 mekanikerbil og 3 servicevogne. På holdet deltog 2 sygeplejersker og en læge, så vi var på mange måder i de bedste hænder. Men for at turen overhovedet kunne blive en realitet, var det sponsorerne, som stod bag. Vi vil gerne takke alle vores sponsorer, der på mange måder har bakket op omkring holdet og den allerførste tur med Rynkeby Holbæk til Paris. Hvad enten det drejede sig om indsamlingen til Børnecancerfonden, som var hele omdrejningspunktet for turen i det hele taget, eller om det var diverse cateringleverancer til cykelholdet i alle afskygninger, så var alle bidrag supervigtige for kollektivet. Netop de daglige indtagelser af proteiner og kuldrater var en vigtig del af den enkelte rytters behov for at kunne rejse sig og stige på cyklen dag efter dag i 8 dage. Målet er nået, Paris, her foran Invalidekirken Tusind tak for jeres støtte uden Jer sponsorer var Rynkeby Holbæk aldrig blevet en realitet. Uden sponsorer var der intet Rynkeby Holbæk Rynkeby Holbæk har igennem en længere periode været rundt omkring for at søge sponsorer, som ville være med til at støtte op omkring vores indsamling til fordel for Børnecancerfonden. Vi har modtaget mange bidrag og naturalier, og alt sammen er med til at gøre turen til Paris til en realitet. Endvidere har vi specielt solgt tøjsponsorater, og vores cykeltrøjer- og shorts indeholder i dag 23 logoer. Vi er meget taknemmelige for den modtagelse vi har mødt, når vi har været rundt i vore netværker og dér hvor vi ellers har været rundt. Foruden sponsorerne, ville det være formålsløst at begive sig ind i dette projekt, som vi alle synes er så vigtigt, og hvor vi synes det giver mening at støtte op omkring kræftramte børn og deres familier. Tusind tak til vore mange tøjsponsorer, som vi har valgt at vise med logo, og lige så stor en tak til alle andre, der har bidraget på den ene eller den anden måde. Vi håber der kommer mange flere sponsorer til i den nærmeste fremtid. Alle sponsorer kan ses her: NHE biler Toyota Holbæk, Brdr. Clausen Automobiler A/S, Dansk Microfiber, Esenz Aps, Holbæk Rotary Klub, Nettbuss, PIT Hegn Sjælland ApS, Tandlægerne i Tømmergården, Vaillant A/S, Bager Sofus ApS, Bryghuset No 5, Claus Olsen Transport, Duo Frugt, Energysport, Eriksen Vinhandel, HBKØD, Jyderup Dyvelfabrik, Letlej.dk, Mediq Danmark, Mega Bowl, Mineslund gårdbutik, Multi Motion, PMR Distribution ApS, Skin, Sparekassen Sjælland, STARK HOLBÆK, Stryhns, Bredahl, Vestsjællands Køleservice, AB Kabelteknik ApS, BOOST!, Dalhoff Travel A/S, FreeStore Music ApS, Glarmester M. Bruun, Grupperejse Bureauet, Jerslev Stilladsservice, Kontorcirklen ApS, Møbel-Gruppen A/S, Sidinge Gårdbutik, Skel.dk, Skjern Bank, Småfolk, SpeedYourBike.dk, Vipperød Tagdækning ApS, Dorte, Enid og Viggo Carstensens Almen Velgørende Fond, DDS, Esbensnare, Ecolab, Esbjerg Gods, Falck, Gråsten Salater, Kontorcirklen, Nestle/Nutriacia, Vig Lægehus, Sparinvest, Halsnæs Avis, Minthouse Studio ved Løvenborg Slot, Domus-Replica, JT Digital Solutions, Symantec Danmark ApS, frugtboden, Summerbird, Centerbageren i Frederiksværk, Den Lille Grønne, 4ubody Sports Clinic, Advodan I/S, BC Catering Roskilde, Dansk Profilreklame, Frederiksberg Chokolade, Holbæk Cykelcenter, Interbrands Denmark, 4ubody SportsClinic, BC Catering Roskilde, Kullegaard Arkitekter, Kyhl Design, Logovand.dk, NG Transport & Miljø ApS, Punkt 1 Asnæs Centret, Skandi Danmark A/S, Super Best, SuRi, Vibe Autokemi ApS, Boligselskabet Sjælland, Holms Fysioterapi, Slagtergården i Holbæk, Cafe Perlen, Mkc Mix, Slagter Jacob ApS, Grafisk Design, Orkla Foods Danmark, Føtex Holbæk, Vitro Festudlejning, Slagtergården i Holbæk, DamOnline Auktioner, Medic Danmark, Byens Optik, DanBolig, Bay Transport, Jørgensen Total Entreprise Tøjsponsorer: Holbæk & Holbæk Østre Rotary Klub Design: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk - At cykle til Paris er opnåelig for alle! If you can dream it - you can do it (Walt Disney) Kan du cykle til Paris? Agenda - At cykle til Paris er opnåelig for alle! 1. Velkomst v/ Carsten Papuga 2. Præsentation

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 PRÆSENTATION TEAM BEST OF LILLEBÆLT 2014 19.-28. juli 2014 PROGRAM 3 ÅR MED TEAM VESTJYSKBANK 1 ÅR MED TEAM GIRO HORSENS 1 ÅR MED TEAM BEST OF HORSENS VÆRDIER OG OPLEVELSEN

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Vi cykler til fordel for børn med kræft

Vi cykler til fordel for børn med kræft Vi cykler til fordel for børn med kræft Bliv en del af Team Rynkebys sponsornetværk www.team-rynkeby.dk www.team-rynkeby.com/likedin www.facebook.com/teamrynkeby Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedsprojekt,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold.

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Kære Formand for garnisonens Idrætsforening. Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Navn: Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team)

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve.

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve. DRSR 2012 Den Rigtige Sjælland Rundt 475 Km over 2 dage startede fredag morgen den 14 Juni kl 7 med start fra Kirke Helsinge sportsplads. Vi kørte mod uret altså nedenom mod Slagelse Korsør Næstved og

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ETAPE SPONSORPAKKER HJÆLPERYTTERNE

ETAPE SPONSORPAKKER HJÆLPERYTTERNE ETAPE SPONSORPAKKER HJÆLPERYTTERNE 2015 START/MÅLPORTAL Præciseret virksomhedeslogo og at topbanner er pr. by. Flot start/mål portal på 6 x 4 meter, som sættes op ca. 1-2 timer før afgang/ankomst. Få dit

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015

Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Sprogtur til Canada i sommerferien 2015 Da sprogskolen blev slået op på forældreintra, tilbød mine forældre mig at komme med og høre om Destination Canada, der er en sprogskole på Carleton University i

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

DM for Redningshund Aalborg 2011

DM for Redningshund Aalborg 2011 DM for Redningshund Aalborg 2011 Tekst af Helga Thorstein og billeder Af Helle Jensen Beredskabscenter Aalborgs Hundetjeneste afviklede i weekenden d. 3.-4. September et forrygende DM for 33 af landets

Læs mere

Projekt 13 tunge drenge

Projekt 13 tunge drenge Udarbejdet marts 2010 I er allerede vindere I er attraktive.. I tør tage en chance I er dem de andre gerne vil være!» I bliver en stor succes (I nye badebukser) En stor tak til samtlige deltagere og interessenter

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! Pantone LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver Jer en enestående

Læs mere

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet

afslører alt derfor træner jeg ungdomsholdet lland: FrivilligCenter Lo r dig! Der er brug fo Bliv Frivillig Make A Wish ønskefonden får drømmene til at gå i opfyldelse! Thomas fra VELO Poul fortæller: Jeg gør det for min egen skyld Sådan hjælper

Læs mere

Gruppeinterview med unge fra 8. klasse fra Maglehøjskolen 24. februar 2015

Gruppeinterview med unge fra 8. klasse fra Maglehøjskolen 24. februar 2015 1 Gruppeinterview med unge fra 8. klasse fra Maglehøjskolen 24. februar 2015 Deltagere 6 unge fra 8. klasse, 4 piger, 2 drenge. Tilstede Interviewe og referent ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Onsdag den 2. november 2011 Onsdag den 2. november 2011 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen:

Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Ferie lukket: Hele SFO en holder ferie lukket i uge 29. Ny brændeovn i Brændeovnshytten i Regnbuen: Skorstensfejeren kasserede vores gamle brændeovn i hytten på marken. Men så kom Felix s bedstefar og

Læs mere

Skolebussernes holdeplads

Skolebussernes holdeplads www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 7. november 2012 Nyhedsbrev nr. 44 Fra skolebestyrelsen: Skolebestyrelsesmøde I sidste nyhedsbrev bragte vi en oversigt over skolebestyrelsesmedlemmerne. Der

Læs mere

Start på sommerruten. Sponsoraftalen:

Start på sommerruten. Sponsoraftalen: LØBESEDLEN BMI Motion Maj 2012 D. 31.3. flyttede vi løbetræningen til vores sommerrute, som er med start fra parkeringen v. Fløjlstrup strand. Start på sommerruten Selv om vejret ikke signalerede ret meget

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

10 års jubilæums løb Efterårsklassikeren hvor alle kan være med - Starten går ved Købmanden i Gyrstinge

10 års jubilæums løb Efterårsklassikeren hvor alle kan være med - Starten går ved Købmanden i Gyrstinge Landsbyhuset afholder sponsorcykelløb TOUR de GYRSTINGE Lørdag den 5. september 2015 10 års jubilæums løb Efterårsklassikeren hvor alle kan være med - Starten går ved Købmanden i Gyrstinge Tour de Gyrstinge

Læs mere

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert

Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Informationsfolder til Frivillige foreninger på Grøn Koncert Kære frivillige lokalforeningsfolk! eller som vi ynder at kalde jer LokalCrew (udtales Kræw ). I Muskelsvindfonden er vi meget glade for, at

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003

Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003 Studieophold på St.Christopher`s Hospice i London i perioden 3. 8. august 2003 Oplevet og skrevet af: Tove Thorlacius, hold Feb. OOAB 2 Indledning. Jeg er studerende på 7. semester, og har pga. uddannelse

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Tema i storebørnsgruppen: Lave billeder

Tema i storebørnsgruppen: Lave billeder Uge: 2 Lave billeder Sted: Børnehavens fysioterapi-rum at male med fine bevægelser på småt papir at give sig tid til aktiviteter at udvikle de kreative evner En god oplevelse, hvor børnene var koncentreret

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014

GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 GUIDE TIL NYKREDIT COPENHAGEN MARATHON 2014 Find rute og al praktisk information på www.copenhagenmarathon.dk Dagene før Lav meget gerne en game plan, så du har helt styr på, hvad du skal gøre hvornår,

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider CYKELLØB - er noget man kører Træningsprogram Guide: Det skal du spise Cykelløb - er noget man kører INDHOLD: Cykelløb

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

ForældreINFO OKTOBER 2014

ForældreINFO OKTOBER 2014 ForældreINFO OKTOBER 2014 Motionsdag fredag den 10. oktober Traditionen tro afholder også Thomasskolens motionsdag fredagen før efterårsferien. Alle elever møder omklædte kl. 08:20 og har fri efter frokost

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Cykelregnskab for Region Hovedstaden

Cykelregnskab for Region Hovedstaden Denne artikel er publiceret i det elektroniske tidsskrift Artikler fra Trafikdage på Aalborg Universitet (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University) ISSN 1603-9696 www.trafikdage.dk/artikelarkiv

Læs mere

Skal vi køre en bjergetape?

Skal vi køre en bjergetape? Skal vi køre en bjergetape? Få en spændende oplevelse med dine kolleger, venner eller træningskammerater En sund oplevelse ud over det sædvanlige Hvorfor ikke kombinere den næste afdelingsdag, polterabend

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere