Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August 2014. Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august"

Transkript

1 Rynkeby Holbæk 8. August 2014 Det var stort at køre under Eifeltårnet, efter 8 dage i sadlen i regn. Eventkalender august Rynkeby Holbæk på tour til Paris Fredag den 4. juli var dagen, hvor mange måneders intensiv træning skulle bevise, om det var muligt at cykle til Paris. En tur på en distance på ca km. Rammerne var klare, og folk mødte talstærkt op for at sige farvel til feltet, som bestod af 33 ryttere + 11 servicefolk, der skulle tage sig af forplejning mv undervejs. Musikken blev sunget af Gigi, og Klinke slog takten an, så alle de fremmødte fik sig et par hyggelige timer på Torvet i Ahlgade. Kaffen stod Sparekassen Sjælland for, og morgenbrødet blev leveret af Bager Sofus. Vejret havde vi ingen beklagelse omkring, idet solen skinnede fra en skyfri himmel. Det kunne kun blive godt. Inden vi satte os på vores cykler og skulle af sted, var hele holdet på scenen, hvor vi fremførte vores sang: Af sted. Det skete umiddelbart efter, at vi alle inkl. serviceholdet havde indskrevet sig i logbogen en fantastisk måde at starte turen på. 23. august kl. 10:00 Hundestedløbet Sted: Færgevejen, 3390 Hundested Vi har stadig et par enkel arrangementer tilbage før vi sætter punk tum for Rynkeby Holbæk 2014 I Hundested forgår der et motionsløb d 23 aug. hvor overskuddet går til Børnecancerfonden Så kunne du tænke dig at støtte op og støt te denne mindre løbeklub som støtter os Så læs mere på linket herunder: https://app.lap.io/event/2014-hundestedloebet 20. september kl. 10:00 Overrækkelse Sted: Torvet Ringe Dato for overrækkelse af en for håbent lig STOR check til Børnecanceronden er nu fastlagt til lørdag den 20. september på Torvet i Ringe. Præsentation af Rynkeby Holbæk på afrejsedagen i Ahlgade. Konferencier, Henrik Mosbæk, bar stemningen frem og ind imellem var der taler ved kultur- & Fritidsudvalgsformand, Forsættes på side 2 Hjælp os med at hjælpe

2 Forsat fra side 1 Fredag den 4. juli Emrah Tuncer og Borgmester Søren Kjærsgaard. Kl præcis blev vi sendt af sted, og første stop var Midtsjællands Golfklub i Kvanløse, hvor der ventede os lidt at drikke og en hyggelig snak om den forestående tur. Alt sammen inden golfklubbens kanon sendte os af sted mod Rødby, hvor vi havde første overnatning på Dan Hotel. Vi var klar på cyklerne, vejret og stemningen var fantastisk alt var godt, og vi glædede os til turen til Paris. Rynkeby på vej mod Rødby på 1. etape. Efter vi havde forladt Holbæk, besøgte vi Midtsjællands Golfklub på vejen, hvor vi fik en sodavand og blev sendt afsted med en kanonsalut. Lørdag den 5. juli kl startede med en lille tur på 500 meter ned til færgelejet, hvor vi sejlede til Puttgarden. Der blev spist lidt morgenmad, og inden vi så os om, var vi på Fehmarn og på vej ad de lange og små veje mod målet, Hotel RAMADA i Bergedorf lige uden for Hamburg. En tur på godt 168 km. Undervejs cyklede vi ind i store og tunge regnbyger, og det var absolut ikke de bedste betingelser at cykle under. Hotel Ramada var således første stop. Det gav lidt problemer med bl.a. muligheden for at fylde vores vanddunke, parkere vores cykler etc. Men fleksible, som ikke mindst serviceholdet var, blev der fundet en løsning, og alle var klar og glade til at fortsætte turen mod Dötlingen om søndagen. Allerede på 2. etape havde regnen sat kraftig ind. Tunge skyer trækker op til en lang og våd tur til Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

3 Mandag den 7. juli var det igen tidligt op, cyklerne skulle klargøres. Mange cykelkæder var rustet over natten og skulle smøres, så de var klar til endnu en etape denne gang på ca. 165 km. Vejret var igen regnfuldt, og selvom det ikke var en af de længste etaper, føltes det hårdt at komme frem til målet, nemlig Hotel Dorf Münsterland i Legden, da vejret var afgørende for både stemning, indsats og motivation. Endnu en gang var der hygge på bagsmækken efter maden, inden vi langsomt begyndte at gå til ro. Rynkeby Holbæks læge, Henrik B. Jakobsen, som undervejs havde rigeligt at se til med syge ryttere og en enkelt med en brækket arm. Mekanikerne og servicefolk på overarbejde ved en af de i alt 62 punkteringer. Søndag den 6. juli var der igen afgang kl et tidspunkt som blev fast afgangstid stort set resten af ugen. Vejret var ikke det bedste og en let regn sendte os af sted fra Hamburg, og sådan var vejret konstant imod os. Men humøret var højt, og vi skulle bare videre til næste stop, som var Dötlingen tæt ved Bremen. En ny tur på ca. 187 km. Her blev kørt på brosten, smattede veje og alt hvad man kan tænke sig af dårlig føre. Men frem kom vi, og ved ankomsten til Hotel Gut Altona i Dötlingen, var regnen netop holdt op. Det blev til et lidt længere ophold omkring bagsmækken på lastbilen, og det var rigtig hyggeligt. Alt sammen inden vi samlet gik til middag og nød det sociale fællesskab indtil sengen kaldte. Almindelig kaos ved det første hotel i Hamburg inden vi kører 3 etape. 4 friske ryttere (Annie, Jette, Tine og Susanne). Regnen kunne ikke ødelægge humøret. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

4 Tirsdag den 8. juli var dagen, hvor vi skulle køre ud af Tyskland og ind i Holland. Regnen fortsatte med at vælte ned, og det var et vådt cykelhold, som nåede frem til hotel NH Maastricht i Holland omkring kl På hotellet var vi 6 hold fra Rynkeby, og alle havde haft store problemer med vejret. Den aften arrangerede vores massør, Martin Lunau, at vores tøj kunne blive vasket om natten, og selvom det ikke var helt tørt, inden vi skulle videre, så var Martins indsats formidabel. Tøjet, som vi havde kørt i var møgbeskidt, og det var en befrielse at stå op og køre i rent tøj. Det vakte begejstring på holdet. På grænsen til Holland sendte vi en hilsen hjem til Pauline, som kæmper med sin kræftsygdom. Onsdag den 9. juli skulle vi køre fra Maastricht til Bouillon i Belgien. En tur som rigtig mange havde set frem til, for undervejs skulle vi passere det berømt HUY, som har givet mange nogle bange anelser og andre nogle forhåbningsfulde udfordringer. Imidlertid blev vejret værre og værre, og Styregruppen traf efter 15 meget regnfulde kilo meter beslutningen om, at der blev bestilt en bus, som kunne køre holdet til Hotel La Poste i Bouillon. De der havde lyst, kunne tage udfordringen med HUY, og herefter hoppe i bussen. Udfordringen var der flere der tog imod, og det var i sig selv beundringsværdigt, men det var også en risiko. Vejret var meget dårligt, og vi skulle passe på ikke at blive syge. Flere hold havde allerede forinden valgt at lade en bus fragte dem fra et sted til et andet, idet ruten stort set var uforsvarlig at køre. Som et kuriosum kan nævnes, at Tour de France-ruten samme dag blev forkortet netop på grund af vejret. Vi kom frem til et hyggeligt hotel De La Poste, og efter vi havde fået varmen kunne vi igen fornemme hyggen og sammenholdet på kryds og tværs. Et håbløst og regnfuldt vejr tvang os til at afkorte en af etaperne, og op i en bus. Lars Petterson, Sparekassen Sjælland accepterede, selvom det var svært. Eventchef, Hans Bruun byder velkommen til byen Bouillon. Havde det dog bare været fint vejr! Vi blev altid mødt af glade servicefolk, når vi kom frem til de indlagte pitt stop. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

5 Torsdag den 10. juli var dagen, hvor Rynkeby Holbæk skulle ud på den længste etape, nemlig på i alt 215 kilometer. Vejret var ikke særlig godt fra morgenstunden, og vi startede med nogle høje stigninger. Der var mange bakker undervejs, men turen til Compi egne, en forstad til Paris, blev måske den bedste på turen. Regnen udeblev om end der kom lidt finregn undervejs. Men en fantastisk dag på cyklen og glæden var stor, da vi nåede frem til Hotel Kyriad i Compiegne. Nu var der kun én dag tilbage, og håbet var, at solen ville bistå os de sidste 88 km til Paris. Undervejs krydsede vi Tour De France ruten, dog uden at se rytterne. Fredag den 11. juli stod vi op til et regnvejr, som næsten var vanligt. Om natten havde det dog tordnet og lynet, og et kraftigt skybrud havde sat mange veje under vand. Imidlertid hjalp ingen kære mor det var op på cyklen og af sted. Alle var glade på trods af vejret, for nu vidste vi, at vi bare havde en lille tur på 88 km. tilbage, inden vi ville blive modtaget i Paris af familie, venner etc. Turen gik godt, selvom vi var nødt til at køre en lille omvej. Trafikken på de store veje var så voldsom, at det havde været uforsvarligt at køre den ellers først planlagte rute. Hurtigt fik vores ruteplanlægger, Jørn lavet en ny rute, og her gik det noget bedre med trafikken. Inden vi kørte de sidste 13 km ind i Paris centrum, blev alle hold samlet, så vi sammen kunne køre ind til en kæmpe modtagelse ved Invalidekirken. Her fik vi virkelig de små hår på armene til at rejse sig. Holdene var præget af super humør, og regnen var holdt op. Ca. 30 minutter inden vi nåede målet, begyndte solen endda at skinne. Det var storslået at køre forbi Triumfbuen og senere under Eiffeltårnet, inden vi nåede frem til portalen, som indikerede, at vi var nået frem til Paris. Her stod folk lag i lag for at modtage os alle ca ryttere fra 6 forskellige lande. Rynkeby Holbæk havde fuldført sin første tur til Paris, og endda under de værst tænkelige vejrforhold i Rynkeby Fondens historie. Koncentrerede og klar til at køre de sidste 13 km. til Paris med træningsfænomenet, Ivan i spidsen og vinderen af HUY, Lasse. Humøret var højt på trods af regnen. Her det sidste stykke ind mod Paris. 3 glade rytter inden de sidste 13 km. til Paris centrum, Jesper, Petter og Flemming Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

6 Rynkeby Holbæk i Paris efter 1281 km. og stort set i regnvejr hele vejen. En stolt Rynkeby Holbæk rytter, Leif, løfter stolt sin cykel, som har kørt ham hele vejen til Paris. Glæde ved ankomsten til Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

7 Holdet samlet i Paris og til en fortjent fadøl. Rynkeby Holbæk foran Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

8 Serviceholdet var en vigtig del af Rynkeby Holbæk Jeanette og Bettina og hele serviceholdet sørgede for super forplejning undervejs. Selvfølgelig stod vores servicehold klar med diverse mad, snack og drikke, da vi nåede frem til målet i Paris. Vi vil gerne slå et slag for dette fantastiske servicehold. De sørgede undervejs for, at vi fik alt det at spise, som vi skulle, og de gjorde en kæmpe indsats for, at vi havde det godt og alene skulle tænke på at cykle fra destination til destination. De var oppe at gøre klar, før vi andre var stået op, og de var de sidste, der gik i seng hver aften efter at have ryddet op og gjort klar til næste dag. Uden dette fantastiske team ville det have været umuligt at nå frem til Paris, for det vejr, som Lækkerier på endnu et pitt stop. vi oplevede på turen i år, har i følge Rynkeby Fonden, været det værste i historien. Tak til alle, som var der for os, tak til sponsorerne, der bidrog med økonomi, naturalier etc., tak til familierne, som dels lod os køre turen i Børnecancerfondens interesse, og tak til de mange venner, der stod og tog imod, da vi endelig nåede frem. Den hårdeste tur nogensinde Director Carl Erik Dalbøge, Rynkeby. Det er en tilfreds Rynkeby-direktør, som i dag kan gøre status over velgørenhedscykelholdet 13. tur til Paris. Dagen derpå, Paris: I går ankom Rynkeby til Paris oven på syv-otte dages strabadser ned igennem Europa. Velgørenhedscykelholdets 13. tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier vil især blive husket for to ting: Regnen og kulden. Sådan lyder det fra Carl Erik Dalbøge, direktør i Rynkeby Fonden. Der er ingen tvivl om, at det har været den hårdeste og mest udfordrende tur nogensinde. Regnen og kulden er kommet bag på os alle, og rigtig mange ryttere også de stærke ryttere har lidt undervejs, siger Carl Erik Dalbøge. Det brutale vejr har desuden medført en del uheld. Vi har haft mange styrt i år flere end vi plejer. Og der er desværre flere ryttere, som sluttede deres tur før tid på skadestuen med armen i gips. Når du er presset, så mister du lettere koncentrationen, og jeg tror, at det er det, der er sket flere gange, siger direktøren. Tilfredshed med afviklingen Til trods for regn og uheld, så er direktøren tilfreds med afviklingen af årets tur. Solen brød igennem kort før vi nåede Invalidekirken, og det var nærmest symbolsk. Det var som om, da rytterne kom i mål og genså deres pårørende, så var alle udfordringerne glemt, siger Carl Erik Dalbøge, som nu vil bruge den kommende tid til at evaluere turen. Vi havde i år især en udfordring i forhold til indkørslen i Paris, som ikke forløb helt efter planen. Vi vil bruge den kommende tid på at undersøge, hvordan vi kan gøre det bedre. Næste år er vi yderligere ryttere, og det bliver bestemt ikke lettere at presse alle hold igennem myldretidstrafikken i Paris, siger han. Hvis du kunne tænke dig at deltage på Rynkebys tur til Paris i 2015, så skal du ansøge inden 20. august. Ansøgningsskemaet finder du her: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

9 Borgmesteren tager ordet Jeg havde en drøm om, at det cykelglade holbækområde skulle have vores helt eget Rynkeby hold, så vi kunne blive en del af et godt formål; Støtten til Børnecancerfonden, samtidig med at interessen for at cykle kunne dyrkes på tværs af alder, køn, erhverv og lokal geografi. Så glæden var derfor stor, da Rynkebys direktør Carl Erik Dalbøge tilbage i foråret 2013 kontaktede mig og lykønskede med etableringen af Rynkeby Holbæk Opbakningen fra interesserede deltagere har været meget stor, men det der virkelig har imponeret mig, har været den massive opbakning, der har været fra sponsorerne. Vi har indsamlet et meget flot beløb, som indgår i det samlede beløb, der overdrages til Børnecancerfonden den 20. september i Ringe. Det kan vi takket være talrige sponsorer være meget stolte af. Dertil kommer den sponsoropbakning, der har været til cykelturen til Paris, hvor en hel lastbil har været pakket med naturalier, som vi skulle bruge undervejs. Opbakningen har ganske enkelt været enestående fortæller Søren Kjærsgaard videre. i den store interesse, der er for at komme med på 2015 Rynkeby Holbæk. Med den start Rynkeby Holbæk har fået, er jeg ikke i tvivl om, at Rynkeby er kommet for at blive i Holbæk ; fortæller Søren Kjærsgaard videre og udtrykker samtidig en stor og ydmyg tak til alle, der hjulpet med først og fremmest at gøre det muligt at sende et Rynkeby Holbæk med til Paris i Og sluttelig bekræfter Søren Kjærsgaard, der igen i 2015 vil være et Rynkeby Holbæk. fortæller en glad og stolt initiativtager, borgmester i Holbæk, Søren Kjærsgaard. Med Rynkeby Holbæk er der blevet fortalt mange gode historier fra vores område. Vi er kommet flot på landkortet, mange kontakter er skabt og frem for alt er mange stærke netværk opbygget. Succesen afspejler sig Borgmester, Søren Kjærsgaard Rynkeby Holbæk samler stadig penge ind Lørdag d. 4. august dannede Broager Sparekasse Skansen rammen omkring en træningskamp, hvor Flensburg Handewitt mødte hjemmeholdet fra Sønderjyske. Ved den lejlighed donerede Sønderjyske kr. til Rynkeby Holbæk og Børnecancerfonden som Commercial Sponsorship & Event Manager i Sparinvest, Claus Bodenhoff modtog af marketingchef i Kreditbanken, (bestyrelsesmedlem i Sønderjyske Håndbold) Roland Kjer. På billedet ses: Simon Kristiansen, Sønderjyske. Lasse Svan Hansen, Anders Eggert og Anders Zachariassen, Flensburg Handewitt, Roland Kjer, Kreditbanken og Sønderjyske Claus Bodenhoff, Rynkeby/ Sparinvest Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

10 Tak til sponsorerne Rynkeby Holbæk har for første gang nogensinde gennemført turen til Paris. Cykelholdet, som blev nyetableret i efteråret 2013 med henblik på gennemførelse af Rynkeby projektet i juli 2014, har slidt og kæmpet sig igennem det første svære og endog meget vanskelige år. Undervejs mistede holdet én af sine holdkaptajner på tragisk vis, men holdet samlede sig og fortsatte bestræbelserne på at gennemføre turen på de vilkår, som bød sig. Flere deltog i samlingen af holdet, og det var et stolt hold som den 4. juli 2014 kunne sætte sig på cyklerne i Ahlgade og køre mod Paris. Omkring holdet var der 11 servicefolk, som på alle leder og kanter tog sig af de 33 cykelmotionister, så ingen ville lide nød undervejs. For at transportere disse servicefolk fra destination til destination, var der 1 lastbil, 1 mekanikerbil og 3 servicevogne. På holdet deltog 2 sygeplejersker og en læge, så vi var på mange måder i de bedste hænder. Men for at turen overhovedet kunne blive en realitet, var det sponsorerne, som stod bag. Vi vil gerne takke alle vores sponsorer, der på mange måder har bakket op omkring holdet og den allerførste tur med Rynkeby Holbæk til Paris. Hvad enten det drejede sig om indsamlingen til Børnecancerfonden, som var hele omdrejningspunktet for turen i det hele taget, eller om det var diverse cateringleverancer til cykelholdet i alle afskygninger, så var alle bidrag supervigtige for kollektivet. Netop de daglige indtagelser af proteiner og kuldrater var en vigtig del af den enkelte rytters behov for at kunne rejse sig og stige på cyklen dag efter dag i 8 dage. Målet er nået, Paris, her foran Invalidekirken Tusind tak for jeres støtte uden Jer sponsorer var Rynkeby Holbæk aldrig blevet en realitet. Uden sponsorer var der intet Rynkeby Holbæk Rynkeby Holbæk har igennem en længere periode været rundt omkring for at søge sponsorer, som ville være med til at støtte op omkring vores indsamling til fordel for Børnecancerfonden. Vi har modtaget mange bidrag og naturalier, og alt sammen er med til at gøre turen til Paris til en realitet. Endvidere har vi specielt solgt tøjsponsorater, og vores cykeltrøjer- og shorts indeholder i dag 23 logoer. Vi er meget taknemmelige for den modtagelse vi har mødt, når vi har været rundt i vore netværker og dér hvor vi ellers har været rundt. Foruden sponsorerne, ville det være formålsløst at begive sig ind i dette projekt, som vi alle synes er så vigtigt, og hvor vi synes det giver mening at støtte op omkring kræftramte børn og deres familier. Tusind tak til vore mange tøjsponsorer, som vi har valgt at vise med logo, og lige så stor en tak til alle andre, der har bidraget på den ene eller den anden måde. Vi håber der kommer mange flere sponsorer til i den nærmeste fremtid. Alle sponsorer kan ses her: NHE biler Toyota Holbæk, Brdr. Clausen Automobiler A/S, Dansk Microfiber, Esenz Aps, Holbæk Rotary Klub, Nettbuss, PIT Hegn Sjælland ApS, Tandlægerne i Tømmergården, Vaillant A/S, Bager Sofus ApS, Bryghuset No 5, Claus Olsen Transport, Duo Frugt, Energysport, Eriksen Vinhandel, HBKØD, Jyderup Dyvelfabrik, Letlej.dk, Mediq Danmark, Mega Bowl, Mineslund gårdbutik, Multi Motion, PMR Distribution ApS, Skin, Sparekassen Sjælland, STARK HOLBÆK, Stryhns, Bredahl, Vestsjællands Køleservice, AB Kabelteknik ApS, BOOST!, Dalhoff Travel A/S, FreeStore Music ApS, Glarmester M. Bruun, Grupperejse Bureauet, Jerslev Stilladsservice, Kontorcirklen ApS, Møbel-Gruppen A/S, Sidinge Gårdbutik, Skel.dk, Skjern Bank, Småfolk, SpeedYourBike.dk, Vipperød Tagdækning ApS, Dorte, Enid og Viggo Carstensens Almen Velgørende Fond, DDS, Esbensnare, Ecolab, Esbjerg Gods, Falck, Gråsten Salater, Kontorcirklen, Nestle/Nutriacia, Vig Lægehus, Sparinvest, Halsnæs Avis, Minthouse Studio ved Løvenborg Slot, Domus-Replica, JT Digital Solutions, Symantec Danmark ApS, frugtboden, Summerbird, Centerbageren i Frederiksværk, Den Lille Grønne, 4ubody Sports Clinic, Advodan I/S, BC Catering Roskilde, Dansk Profilreklame, Frederiksberg Chokolade, Holbæk Cykelcenter, Interbrands Denmark, 4ubody SportsClinic, BC Catering Roskilde, Kullegaard Arkitekter, Kyhl Design, Logovand.dk, NG Transport & Miljø ApS, Punkt 1 Asnæs Centret, Skandi Danmark A/S, Super Best, SuRi, Vibe Autokemi ApS, Boligselskabet Sjælland, Holms Fysioterapi, Slagtergården i Holbæk, Cafe Perlen, Mkc Mix, Slagter Jacob ApS, Grafisk Design, Orkla Foods Danmark, Føtex Holbæk, Vitro Festudlejning, Slagtergården i Holbæk, DamOnline Auktioner, Medic Danmark, Byens Optik, DanBolig, Bay Transport, Jørgensen Total Entreprise Tøjsponsorer: Holbæk & Holbæk Østre Rotary Klub Design: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017

Team Hjørring Infomøde 24 januar 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 24 januar 2017 Velkomst Program Præsentation af nye rytter og servicehold Præsentation af nye sponsorer Hvad laver de på THY Gennemgang af turen og hoteller til Paris Kaffe

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE

FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE FINN EKELUNDS 1200 KM. CYKELTUR TIL PARIS UGE 29-2013 Jeg fik den gule trøje til fødselsdagen. Den havde jeg gemt og så taget med til Paris Tekst Finn Ekelund Jeg blev 60 år den 15. april 2012. Til min

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT

VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT VI CYKLER TIL FORDEL FOR BØRN MED KRÆFT Bliv en del af Team Rynkebys netværk på: www.team-rynkeby.dk/linkedin www.team-rynkeby.dk www.facebook.com/teamrynkeby Team Rynkeby en nordisk velgørenhedssucces

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen.

WWW.HJAELPERYTTERNE.DK. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. Hjælperytterne støtter børn og voksne med gigtsygdomme via donationer til Gigtforeningen. WWW.HJAELPERYTTERNE.DK» Gigt omfatter mere end 200 forskellige sygdomme og ca. 700.000 danske børn, unge og ældre

Læs mere

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014

VI KØRER FOR BØRN OG UNGE I MIDDELFART & FREDERICIA VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 VELKOMMEN TIL INFOMØDE 2014 PRÆSENTATION TEAM BEST OF LILLEBÆLT 2014 19.-28. juli 2014 PROGRAM 3 ÅR MED TEAM VESTJYSKBANK 1 ÅR MED TEAM GIRO HORSENS 1 ÅR MED TEAM BEST OF HORSENS VÆRDIER OG OPLEVELSEN

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Team Hjørring Infomøde 6 juli 2017

Team Hjørring Infomøde 6 juli 2017 Team Hjørring 2017 Infomøde 6 juli 2017 Program 8 DAGE TIL AFGANG Ny personer på team Hjørring Status på lotteri Farvel fra city senen torsdag den 13 Afgang fredag den 14 kl. 07.00 fra MENY Baggage hvad

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk - At cykle til Paris er opnåelig for alle! If you can dream it - you can do it (Walt Disney) Kan du cykle til Paris? Agenda - At cykle til Paris er opnåelig for alle! 1. Velkomst v/ Carsten Papuga 2. Præsentation

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule.

Sæson Februar. Marts. Denne måned havde vi fokus på aktiviteter til vores medlemsaftener. Vi spillede blandt andet cross boule. Sæson 2016 Januar Et nyt år startede med flere nye ting! Blandt andet opstart af faste medlemsaftener med spisning og hygge hver anden tirsdag. Stor succes hele året med stor tilslutning og dejlig stemning.

Læs mere

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO

seng efter dejlig lejrdag. Se masser Husk Tjek VIGGO Fredagsbrev Light uge 19 13. maj 2016 Skrevet torsdag aften mens Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup friskolens børn er ved at komme i 75753888 seng efter dejlig lejrdag. Se masser kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN VESTER AABY 2012 SØNDAG DEN 15.APRIL KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag,441,2 Det måtte ikke være for let. For så lignede det ikke virkeligheden.

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15

EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 EVALUERING AF TEAM HERNING 2014/15 15. august 2015. 1 INDHOLD OM EVALUERINGEN 3 PROCESBESKRIVELSE AF EVALUERINGEN 4 SAMMENFATNING 5 ER PROJEKT TEAM HERNING 2014/2015 LYKKEDES? 5 HVILKE LANGTIDSVIRKNINGER

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Et sjovt cykelløb for alvor! Infomøde Velkommen

Et sjovt cykelløb for alvor! Infomøde Velkommen Et sjovt cykelløb for alvor! Infomøde Velkommen Dagens program Velkomst Cystisk Fibrose Hjælperteam Overnatningssteder Baggage Etaper - GPS Grupper & kaptajner Cykler, udstyr og reservedele Køreregler

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Bliv Sponsor for STØT. BL.a. de usynligt syge børn. Team Rotary Favrskov

Bliv Sponsor for STØT. BL.a. de usynligt syge børn. Team Rotary Favrskov Bliv Sponsor for Team Rotary Favrskov STØT BL.a. de usynligt syge børn 1.400 km fra Favrskov til Paris for at give støtte til velgørenhedsformål Team Rotary Favrskov har hvert år mellem 25 og 40 motionister

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR

LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR LØKKEFONDENS DANMARKS TOUR Er du mellem 16-19 år og har du brug for et afbræk fra hverdagen? 14 uger med cykeltræning, sunde vaner og personlige mål. HERNING Når matematikken er svær, tænker jeg på første

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

De 2-3 årige på grøn stue

De 2-3 årige på grøn stue Dagens Høst I september måned har alle børn i Dybbølsten Børnehave arbejdet med temaet høst. Vi har på de 3 stuer haft forskellige aktiviteter og oplevelser. Nogle af disse oplevelser vil vi dele med jer.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning

Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning Generalforsamling 4. februar, 2016, Bestyrelsens beretning Vi ser tilbage på et fantastisk cykel år, 2015. I januar 2015 rundede vi 100 medlemmer, og det steg i løbet af året til knap 150 medlemmer. Vintersæsonen

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Velkommen til cykling 2016

Velkommen til cykling 2016 Cykling 2016 Velkommen til cykling 2016 Sæsonstart den 27. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om

Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: Penge til mad + oplæring Ansøgt om Sagsnummer: 36 Navn: Varga Camelia og Christina Alder: 19 & 43 Ansøgt om: + oplæring Ansøgt om Bevilget apr. 2014 mv. Bevilget sep. 2014 mv. Bevilget apr. 2015 mv. Bevilget sep. 2015 Bevilget apr. 2016

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013.

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013. Formandens beretning Generalforsamlingen den 29. januar 2013. 1. Takker dirigenten for ordet. I år gennemfører vi generalforsamlingen uden projektor og uden Power Point. Ikke fordi vi synes, at det er

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn.

Optimisten KGGO. Nr. 2 - apr Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. Optimisten Nr. 2 - apr. 2017 www.kggo.nu KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og omegn. 1 Tur med KGGO Sensommervejret er akkurat som ønsket til en god udflugt. Kl. 11 køres samlet fra Ahlmannsparken

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 Tilmelding åbnes 11. november 2013 60 deltagere. Først til mølle princip! Danmarks Cykle Union indbyder hermed alle cykelmotionister under DCU til at deltage

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen Observatørrappport Løbsnavn: BT Halvmarathon Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere