Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Rynkeby Holbæk. på tour til Paris. Team Rynkeby Holbæk. Fredag den 4. juli. 8. August 2014. Hjælp os med at hjælpe. Eventkalender august"

Transkript

1 Rynkeby Holbæk 8. August 2014 Det var stort at køre under Eifeltårnet, efter 8 dage i sadlen i regn. Eventkalender august Rynkeby Holbæk på tour til Paris Fredag den 4. juli var dagen, hvor mange måneders intensiv træning skulle bevise, om det var muligt at cykle til Paris. En tur på en distance på ca km. Rammerne var klare, og folk mødte talstærkt op for at sige farvel til feltet, som bestod af 33 ryttere + 11 servicefolk, der skulle tage sig af forplejning mv undervejs. Musikken blev sunget af Gigi, og Klinke slog takten an, så alle de fremmødte fik sig et par hyggelige timer på Torvet i Ahlgade. Kaffen stod Sparekassen Sjælland for, og morgenbrødet blev leveret af Bager Sofus. Vejret havde vi ingen beklagelse omkring, idet solen skinnede fra en skyfri himmel. Det kunne kun blive godt. Inden vi satte os på vores cykler og skulle af sted, var hele holdet på scenen, hvor vi fremførte vores sang: Af sted. Det skete umiddelbart efter, at vi alle inkl. serviceholdet havde indskrevet sig i logbogen en fantastisk måde at starte turen på. 23. august kl. 10:00 Hundestedløbet Sted: Færgevejen, 3390 Hundested Vi har stadig et par enkel arrangementer tilbage før vi sætter punk tum for Rynkeby Holbæk 2014 I Hundested forgår der et motionsløb d 23 aug. hvor overskuddet går til Børnecancerfonden Så kunne du tænke dig at støtte op og støt te denne mindre løbeklub som støtter os Så læs mere på linket herunder: https://app.lap.io/event/2014-hundestedloebet 20. september kl. 10:00 Overrækkelse Sted: Torvet Ringe Dato for overrækkelse af en for håbent lig STOR check til Børnecanceronden er nu fastlagt til lørdag den 20. september på Torvet i Ringe. Præsentation af Rynkeby Holbæk på afrejsedagen i Ahlgade. Konferencier, Henrik Mosbæk, bar stemningen frem og ind imellem var der taler ved kultur- & Fritidsudvalgsformand, Forsættes på side 2 Hjælp os med at hjælpe

2 Forsat fra side 1 Fredag den 4. juli Emrah Tuncer og Borgmester Søren Kjærsgaard. Kl præcis blev vi sendt af sted, og første stop var Midtsjællands Golfklub i Kvanløse, hvor der ventede os lidt at drikke og en hyggelig snak om den forestående tur. Alt sammen inden golfklubbens kanon sendte os af sted mod Rødby, hvor vi havde første overnatning på Dan Hotel. Vi var klar på cyklerne, vejret og stemningen var fantastisk alt var godt, og vi glædede os til turen til Paris. Rynkeby på vej mod Rødby på 1. etape. Efter vi havde forladt Holbæk, besøgte vi Midtsjællands Golfklub på vejen, hvor vi fik en sodavand og blev sendt afsted med en kanonsalut. Lørdag den 5. juli kl startede med en lille tur på 500 meter ned til færgelejet, hvor vi sejlede til Puttgarden. Der blev spist lidt morgenmad, og inden vi så os om, var vi på Fehmarn og på vej ad de lange og små veje mod målet, Hotel RAMADA i Bergedorf lige uden for Hamburg. En tur på godt 168 km. Undervejs cyklede vi ind i store og tunge regnbyger, og det var absolut ikke de bedste betingelser at cykle under. Hotel Ramada var således første stop. Det gav lidt problemer med bl.a. muligheden for at fylde vores vanddunke, parkere vores cykler etc. Men fleksible, som ikke mindst serviceholdet var, blev der fundet en løsning, og alle var klar og glade til at fortsætte turen mod Dötlingen om søndagen. Allerede på 2. etape havde regnen sat kraftig ind. Tunge skyer trækker op til en lang og våd tur til Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

3 Mandag den 7. juli var det igen tidligt op, cyklerne skulle klargøres. Mange cykelkæder var rustet over natten og skulle smøres, så de var klar til endnu en etape denne gang på ca. 165 km. Vejret var igen regnfuldt, og selvom det ikke var en af de længste etaper, føltes det hårdt at komme frem til målet, nemlig Hotel Dorf Münsterland i Legden, da vejret var afgørende for både stemning, indsats og motivation. Endnu en gang var der hygge på bagsmækken efter maden, inden vi langsomt begyndte at gå til ro. Rynkeby Holbæks læge, Henrik B. Jakobsen, som undervejs havde rigeligt at se til med syge ryttere og en enkelt med en brækket arm. Mekanikerne og servicefolk på overarbejde ved en af de i alt 62 punkteringer. Søndag den 6. juli var der igen afgang kl et tidspunkt som blev fast afgangstid stort set resten af ugen. Vejret var ikke det bedste og en let regn sendte os af sted fra Hamburg, og sådan var vejret konstant imod os. Men humøret var højt, og vi skulle bare videre til næste stop, som var Dötlingen tæt ved Bremen. En ny tur på ca. 187 km. Her blev kørt på brosten, smattede veje og alt hvad man kan tænke sig af dårlig føre. Men frem kom vi, og ved ankomsten til Hotel Gut Altona i Dötlingen, var regnen netop holdt op. Det blev til et lidt længere ophold omkring bagsmækken på lastbilen, og det var rigtig hyggeligt. Alt sammen inden vi samlet gik til middag og nød det sociale fællesskab indtil sengen kaldte. Almindelig kaos ved det første hotel i Hamburg inden vi kører 3 etape. 4 friske ryttere (Annie, Jette, Tine og Susanne). Regnen kunne ikke ødelægge humøret. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

4 Tirsdag den 8. juli var dagen, hvor vi skulle køre ud af Tyskland og ind i Holland. Regnen fortsatte med at vælte ned, og det var et vådt cykelhold, som nåede frem til hotel NH Maastricht i Holland omkring kl På hotellet var vi 6 hold fra Rynkeby, og alle havde haft store problemer med vejret. Den aften arrangerede vores massør, Martin Lunau, at vores tøj kunne blive vasket om natten, og selvom det ikke var helt tørt, inden vi skulle videre, så var Martins indsats formidabel. Tøjet, som vi havde kørt i var møgbeskidt, og det var en befrielse at stå op og køre i rent tøj. Det vakte begejstring på holdet. På grænsen til Holland sendte vi en hilsen hjem til Pauline, som kæmper med sin kræftsygdom. Onsdag den 9. juli skulle vi køre fra Maastricht til Bouillon i Belgien. En tur som rigtig mange havde set frem til, for undervejs skulle vi passere det berømt HUY, som har givet mange nogle bange anelser og andre nogle forhåbningsfulde udfordringer. Imidlertid blev vejret værre og værre, og Styregruppen traf efter 15 meget regnfulde kilo meter beslutningen om, at der blev bestilt en bus, som kunne køre holdet til Hotel La Poste i Bouillon. De der havde lyst, kunne tage udfordringen med HUY, og herefter hoppe i bussen. Udfordringen var der flere der tog imod, og det var i sig selv beundringsværdigt, men det var også en risiko. Vejret var meget dårligt, og vi skulle passe på ikke at blive syge. Flere hold havde allerede forinden valgt at lade en bus fragte dem fra et sted til et andet, idet ruten stort set var uforsvarlig at køre. Som et kuriosum kan nævnes, at Tour de France-ruten samme dag blev forkortet netop på grund af vejret. Vi kom frem til et hyggeligt hotel De La Poste, og efter vi havde fået varmen kunne vi igen fornemme hyggen og sammenholdet på kryds og tværs. Et håbløst og regnfuldt vejr tvang os til at afkorte en af etaperne, og op i en bus. Lars Petterson, Sparekassen Sjælland accepterede, selvom det var svært. Eventchef, Hans Bruun byder velkommen til byen Bouillon. Havde det dog bare været fint vejr! Vi blev altid mødt af glade servicefolk, når vi kom frem til de indlagte pitt stop. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

5 Torsdag den 10. juli var dagen, hvor Rynkeby Holbæk skulle ud på den længste etape, nemlig på i alt 215 kilometer. Vejret var ikke særlig godt fra morgenstunden, og vi startede med nogle høje stigninger. Der var mange bakker undervejs, men turen til Compi egne, en forstad til Paris, blev måske den bedste på turen. Regnen udeblev om end der kom lidt finregn undervejs. Men en fantastisk dag på cyklen og glæden var stor, da vi nåede frem til Hotel Kyriad i Compiegne. Nu var der kun én dag tilbage, og håbet var, at solen ville bistå os de sidste 88 km til Paris. Undervejs krydsede vi Tour De France ruten, dog uden at se rytterne. Fredag den 11. juli stod vi op til et regnvejr, som næsten var vanligt. Om natten havde det dog tordnet og lynet, og et kraftigt skybrud havde sat mange veje under vand. Imidlertid hjalp ingen kære mor det var op på cyklen og af sted. Alle var glade på trods af vejret, for nu vidste vi, at vi bare havde en lille tur på 88 km. tilbage, inden vi ville blive modtaget i Paris af familie, venner etc. Turen gik godt, selvom vi var nødt til at køre en lille omvej. Trafikken på de store veje var så voldsom, at det havde været uforsvarligt at køre den ellers først planlagte rute. Hurtigt fik vores ruteplanlægger, Jørn lavet en ny rute, og her gik det noget bedre med trafikken. Inden vi kørte de sidste 13 km ind i Paris centrum, blev alle hold samlet, så vi sammen kunne køre ind til en kæmpe modtagelse ved Invalidekirken. Her fik vi virkelig de små hår på armene til at rejse sig. Holdene var præget af super humør, og regnen var holdt op. Ca. 30 minutter inden vi nåede målet, begyndte solen endda at skinne. Det var storslået at køre forbi Triumfbuen og senere under Eiffeltårnet, inden vi nåede frem til portalen, som indikerede, at vi var nået frem til Paris. Her stod folk lag i lag for at modtage os alle ca ryttere fra 6 forskellige lande. Rynkeby Holbæk havde fuldført sin første tur til Paris, og endda under de værst tænkelige vejrforhold i Rynkeby Fondens historie. Koncentrerede og klar til at køre de sidste 13 km. til Paris med træningsfænomenet, Ivan i spidsen og vinderen af HUY, Lasse. Humøret var højt på trods af regnen. Her det sidste stykke ind mod Paris. 3 glade rytter inden de sidste 13 km. til Paris centrum, Jesper, Petter og Flemming Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

6 Rynkeby Holbæk i Paris efter 1281 km. og stort set i regnvejr hele vejen. En stolt Rynkeby Holbæk rytter, Leif, løfter stolt sin cykel, som har kørt ham hele vejen til Paris. Glæde ved ankomsten til Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

7 Holdet samlet i Paris og til en fortjent fadøl. Rynkeby Holbæk foran Invalidekirken i Paris. Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

8 Serviceholdet var en vigtig del af Rynkeby Holbæk Jeanette og Bettina og hele serviceholdet sørgede for super forplejning undervejs. Selvfølgelig stod vores servicehold klar med diverse mad, snack og drikke, da vi nåede frem til målet i Paris. Vi vil gerne slå et slag for dette fantastiske servicehold. De sørgede undervejs for, at vi fik alt det at spise, som vi skulle, og de gjorde en kæmpe indsats for, at vi havde det godt og alene skulle tænke på at cykle fra destination til destination. De var oppe at gøre klar, før vi andre var stået op, og de var de sidste, der gik i seng hver aften efter at have ryddet op og gjort klar til næste dag. Uden dette fantastiske team ville det have været umuligt at nå frem til Paris, for det vejr, som Lækkerier på endnu et pitt stop. vi oplevede på turen i år, har i følge Rynkeby Fonden, været det værste i historien. Tak til alle, som var der for os, tak til sponsorerne, der bidrog med økonomi, naturalier etc., tak til familierne, som dels lod os køre turen i Børnecancerfondens interesse, og tak til de mange venner, der stod og tog imod, da vi endelig nåede frem. Den hårdeste tur nogensinde Director Carl Erik Dalbøge, Rynkeby. Det er en tilfreds Rynkeby-direktør, som i dag kan gøre status over velgørenhedscykelholdet 13. tur til Paris. Dagen derpå, Paris: I går ankom Rynkeby til Paris oven på syv-otte dages strabadser ned igennem Europa. Velgørenhedscykelholdets 13. tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier vil især blive husket for to ting: Regnen og kulden. Sådan lyder det fra Carl Erik Dalbøge, direktør i Rynkeby Fonden. Der er ingen tvivl om, at det har været den hårdeste og mest udfordrende tur nogensinde. Regnen og kulden er kommet bag på os alle, og rigtig mange ryttere også de stærke ryttere har lidt undervejs, siger Carl Erik Dalbøge. Det brutale vejr har desuden medført en del uheld. Vi har haft mange styrt i år flere end vi plejer. Og der er desværre flere ryttere, som sluttede deres tur før tid på skadestuen med armen i gips. Når du er presset, så mister du lettere koncentrationen, og jeg tror, at det er det, der er sket flere gange, siger direktøren. Tilfredshed med afviklingen Til trods for regn og uheld, så er direktøren tilfreds med afviklingen af årets tur. Solen brød igennem kort før vi nåede Invalidekirken, og det var nærmest symbolsk. Det var som om, da rytterne kom i mål og genså deres pårørende, så var alle udfordringerne glemt, siger Carl Erik Dalbøge, som nu vil bruge den kommende tid til at evaluere turen. Vi havde i år især en udfordring i forhold til indkørslen i Paris, som ikke forløb helt efter planen. Vi vil bruge den kommende tid på at undersøge, hvordan vi kan gøre det bedre. Næste år er vi yderligere ryttere, og det bliver bestemt ikke lettere at presse alle hold igennem myldretidstrafikken i Paris, siger han. Hvis du kunne tænke dig at deltage på Rynkebys tur til Paris i 2015, så skal du ansøge inden 20. august. Ansøgningsskemaet finder du her: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

9 Borgmesteren tager ordet Jeg havde en drøm om, at det cykelglade holbækområde skulle have vores helt eget Rynkeby hold, så vi kunne blive en del af et godt formål; Støtten til Børnecancerfonden, samtidig med at interessen for at cykle kunne dyrkes på tværs af alder, køn, erhverv og lokal geografi. Så glæden var derfor stor, da Rynkebys direktør Carl Erik Dalbøge tilbage i foråret 2013 kontaktede mig og lykønskede med etableringen af Rynkeby Holbæk Opbakningen fra interesserede deltagere har været meget stor, men det der virkelig har imponeret mig, har været den massive opbakning, der har været fra sponsorerne. Vi har indsamlet et meget flot beløb, som indgår i det samlede beløb, der overdrages til Børnecancerfonden den 20. september i Ringe. Det kan vi takket være talrige sponsorer være meget stolte af. Dertil kommer den sponsoropbakning, der har været til cykelturen til Paris, hvor en hel lastbil har været pakket med naturalier, som vi skulle bruge undervejs. Opbakningen har ganske enkelt været enestående fortæller Søren Kjærsgaard videre. i den store interesse, der er for at komme med på 2015 Rynkeby Holbæk. Med den start Rynkeby Holbæk har fået, er jeg ikke i tvivl om, at Rynkeby er kommet for at blive i Holbæk ; fortæller Søren Kjærsgaard videre og udtrykker samtidig en stor og ydmyg tak til alle, der hjulpet med først og fremmest at gøre det muligt at sende et Rynkeby Holbæk med til Paris i Og sluttelig bekræfter Søren Kjærsgaard, der igen i 2015 vil være et Rynkeby Holbæk. fortæller en glad og stolt initiativtager, borgmester i Holbæk, Søren Kjærsgaard. Med Rynkeby Holbæk er der blevet fortalt mange gode historier fra vores område. Vi er kommet flot på landkortet, mange kontakter er skabt og frem for alt er mange stærke netværk opbygget. Succesen afspejler sig Borgmester, Søren Kjærsgaard Rynkeby Holbæk samler stadig penge ind Lørdag d. 4. august dannede Broager Sparekasse Skansen rammen omkring en træningskamp, hvor Flensburg Handewitt mødte hjemmeholdet fra Sønderjyske. Ved den lejlighed donerede Sønderjyske kr. til Rynkeby Holbæk og Børnecancerfonden som Commercial Sponsorship & Event Manager i Sparinvest, Claus Bodenhoff modtog af marketingchef i Kreditbanken, (bestyrelsesmedlem i Sønderjyske Håndbold) Roland Kjer. På billedet ses: Simon Kristiansen, Sønderjyske. Lasse Svan Hansen, Anders Eggert og Anders Zachariassen, Flensburg Handewitt, Roland Kjer, Kreditbanken og Sønderjyske Claus Bodenhoff, Rynkeby/ Sparinvest Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

10 Tak til sponsorerne Rynkeby Holbæk har for første gang nogensinde gennemført turen til Paris. Cykelholdet, som blev nyetableret i efteråret 2013 med henblik på gennemførelse af Rynkeby projektet i juli 2014, har slidt og kæmpet sig igennem det første svære og endog meget vanskelige år. Undervejs mistede holdet én af sine holdkaptajner på tragisk vis, men holdet samlede sig og fortsatte bestræbelserne på at gennemføre turen på de vilkår, som bød sig. Flere deltog i samlingen af holdet, og det var et stolt hold som den 4. juli 2014 kunne sætte sig på cyklerne i Ahlgade og køre mod Paris. Omkring holdet var der 11 servicefolk, som på alle leder og kanter tog sig af de 33 cykelmotionister, så ingen ville lide nød undervejs. For at transportere disse servicefolk fra destination til destination, var der 1 lastbil, 1 mekanikerbil og 3 servicevogne. På holdet deltog 2 sygeplejersker og en læge, så vi var på mange måder i de bedste hænder. Men for at turen overhovedet kunne blive en realitet, var det sponsorerne, som stod bag. Vi vil gerne takke alle vores sponsorer, der på mange måder har bakket op omkring holdet og den allerførste tur med Rynkeby Holbæk til Paris. Hvad enten det drejede sig om indsamlingen til Børnecancerfonden, som var hele omdrejningspunktet for turen i det hele taget, eller om det var diverse cateringleverancer til cykelholdet i alle afskygninger, så var alle bidrag supervigtige for kollektivet. Netop de daglige indtagelser af proteiner og kuldrater var en vigtig del af den enkelte rytters behov for at kunne rejse sig og stige på cyklen dag efter dag i 8 dage. Målet er nået, Paris, her foran Invalidekirken Tusind tak for jeres støtte uden Jer sponsorer var Rynkeby Holbæk aldrig blevet en realitet. Uden sponsorer var der intet Rynkeby Holbæk Rynkeby Holbæk har igennem en længere periode været rundt omkring for at søge sponsorer, som ville være med til at støtte op omkring vores indsamling til fordel for Børnecancerfonden. Vi har modtaget mange bidrag og naturalier, og alt sammen er med til at gøre turen til Paris til en realitet. Endvidere har vi specielt solgt tøjsponsorater, og vores cykeltrøjer- og shorts indeholder i dag 23 logoer. Vi er meget taknemmelige for den modtagelse vi har mødt, når vi har været rundt i vore netværker og dér hvor vi ellers har været rundt. Foruden sponsorerne, ville det være formålsløst at begive sig ind i dette projekt, som vi alle synes er så vigtigt, og hvor vi synes det giver mening at støtte op omkring kræftramte børn og deres familier. Tusind tak til vore mange tøjsponsorer, som vi har valgt at vise med logo, og lige så stor en tak til alle andre, der har bidraget på den ene eller den anden måde. Vi håber der kommer mange flere sponsorer til i den nærmeste fremtid. Alle sponsorer kan ses her: NHE biler Toyota Holbæk, Brdr. Clausen Automobiler A/S, Dansk Microfiber, Esenz Aps, Holbæk Rotary Klub, Nettbuss, PIT Hegn Sjælland ApS, Tandlægerne i Tømmergården, Vaillant A/S, Bager Sofus ApS, Bryghuset No 5, Claus Olsen Transport, Duo Frugt, Energysport, Eriksen Vinhandel, HBKØD, Jyderup Dyvelfabrik, Letlej.dk, Mediq Danmark, Mega Bowl, Mineslund gårdbutik, Multi Motion, PMR Distribution ApS, Skin, Sparekassen Sjælland, STARK HOLBÆK, Stryhns, Bredahl, Vestsjællands Køleservice, AB Kabelteknik ApS, BOOST!, Dalhoff Travel A/S, FreeStore Music ApS, Glarmester M. Bruun, Grupperejse Bureauet, Jerslev Stilladsservice, Kontorcirklen ApS, Møbel-Gruppen A/S, Sidinge Gårdbutik, Skel.dk, Skjern Bank, Småfolk, SpeedYourBike.dk, Vipperød Tagdækning ApS, Dorte, Enid og Viggo Carstensens Almen Velgørende Fond, DDS, Esbensnare, Ecolab, Esbjerg Gods, Falck, Gråsten Salater, Kontorcirklen, Nestle/Nutriacia, Vig Lægehus, Sparinvest, Halsnæs Avis, Minthouse Studio ved Løvenborg Slot, Domus-Replica, JT Digital Solutions, Symantec Danmark ApS, frugtboden, Summerbird, Centerbageren i Frederiksværk, Den Lille Grønne, 4ubody Sports Clinic, Advodan I/S, BC Catering Roskilde, Dansk Profilreklame, Frederiksberg Chokolade, Holbæk Cykelcenter, Interbrands Denmark, 4ubody SportsClinic, BC Catering Roskilde, Kullegaard Arkitekter, Kyhl Design, Logovand.dk, NG Transport & Miljø ApS, Punkt 1 Asnæs Centret, Skandi Danmark A/S, Super Best, SuRi, Vibe Autokemi ApS, Boligselskabet Sjælland, Holms Fysioterapi, Slagtergården i Holbæk, Cafe Perlen, Mkc Mix, Slagter Jacob ApS, Grafisk Design, Orkla Foods Danmark, Føtex Holbæk, Vitro Festudlejning, Slagtergården i Holbæk, DamOnline Auktioner, Medic Danmark, Byens Optik, DanBolig, Bay Transport, Jørgensen Total Entreprise Tøjsponsorer: Holbæk & Holbæk Østre Rotary Klub Design: Holdkaptajn Rynkeby Holbæk: Anne Wall Jensen, tlf , mail:

Når donation giver mening

Når donation giver mening Nyhedsbrev nr. 5-17. maj 2015 Når donation giver mening 140 cancerbørn med familier nød skituren til norske Skeikampen sponseret af bl.a. DFDS Andre hjælper og gør en stor indsats for kræftsyge børn. En

Læs mere

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K KIBÆK Cykelmotion Harzen 2011 BÆ KI M OT ION K CY K EL Klubblad Juli 2011 Rundt i Trehøje Af Michael Christensen Lørdag den 30. april var der»rundt i Trehøje«og det første cykelløb i år for mit vedkommende.

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Team Rynkeby Deltagermanual

Team Rynkeby Deltagermanual Team Rynkeby Deltagermanual Team Rynkeby Deltagermanual Velkommen på Team Rynkeby 3 Om Team Rynkeby 4 Værdigrundlag 4 Organisationen 6 Tidslinje 7 Kampen mod børnekræft 9 Skaf sponsorer 10 Guldsponsorer

Læs mere

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012

LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 LIMNYT Nr. 2 - Juni 2012 I dette nummer: Fotokonkurrencen Portræt af Mai en begynder fra hold 1 Hvor går roturen hen? En beskrivelse af vores rovand Miniguide til klubbens turbåde Stævneresultater fra

Læs mere

Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10

Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10 Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10 Min drøm om at gennemføre en Ironman tændtes for alvor sidste år, da jeg hørte, at der skulle afvikles Ironman i København i 2010. Mange læste sikkert sidste

Læs mere

Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008

Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008 Aaskov Cyklemotion Klubblad - juli 2008 Klubtøjet købes hos Poul Erik Vestergaard Tlf. 97 19 15 50 1. klasses cykelbukser Pr. par 250,- Vi har udvidet lageret af cykeltrøjer med lange- eller korte ærmer

Læs mere

døveidræt Mange EM og VM nyheder MEDLEMSBLAD FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND www.deafsport.dk Nr. 5 Oktober 2014 48. årgang ISSN 1399-9966

døveidræt Mange EM og VM nyheder MEDLEMSBLAD FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND www.deafsport.dk Nr. 5 Oktober 2014 48. årgang ISSN 1399-9966 døveidræt Nr. 5 Oktober 2014 48. årgang MEDLEMSBLAD FOR DANSK DØVE-IDRÆTSFORBUND www.deafsport.dk Mange EM ISSN 1399-9966 og VM nyheder Park Allé 373, 2605 Brøndby Tlf. 43 22 11 00 www.bravida.dk INDHOLD

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG

ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN. www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG ORIENTERING FRA KORSHOLM IDRÆTSFORENING KIFFEN www.korsholm-if.dk NR. 118 November 2012 30. ÅRGANG Kiffen udgives af Korsholm Idrætsforening. Bladet omdeles gratis til husstande i Norring, Riisbakken,

Læs mere

LIMNYT Nr. 7 September 2013

LIMNYT Nr. 7 September 2013 LIMNYT Nr. 7 September 2013 Nr. 7 September 2013 I dette nummer: Hvad er det for en klub vi ønsker os? Roregler om vinteren Nyt fra havkajakudvalget Beretning fra en begynder Elitestævner: EM maraton,

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Paris-Brest-Paris 2003

Paris-Brest-Paris 2003 Paris-Brest-Paris 2003 igen et møde med sig selv Efter gennemførelsen af Paris-Brest-Paris 1995 & 1999 var det helt naturligt at jeg skulle deltage igen i 2003. Ja, planlægningen startede faktisk ved morgenbordet

Læs mere

tæt på kræft tætpåkræft

tæt på kræft tætpåkræft Nr. 4 December 2009 7. årgang Kræftens Bekæmpelse tæt på kræft tætpåkræft Man har pligt til at være der, når nogen bliver ramt af kræft Indhold Hurtigere diagnoser kan redde 500 liv om året 3 Et hus uden

Læs mere

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 119 Dec. 2009. 31. Årgang

INNER WHEEL NYT INNER WHEEL DANMARK. Nr. 119 Dec. 2009. 31. Årgang INNER WHEEL DANMARK INNER WHEEL NYT Nr. 119 Dec. 2009 31. Årgang Formand Inge Marie Hornshøj og næstformand Bente Frederiksen fra la Vida får overrakt årsindsamlingen af nationalrepræsentant Bendicte Haubroe.

Læs mere

De er døde, begge to

De er døde, begge to De er døde, begge to De er døde, begge to. 2012 Ved Vivi Petersen. Alle rettigheder forbeholdes. Tryk: Eurographic, Denmark Design af omslag: Frede Uhrskov Forlagsredaktør: Vibeke Uhrskov Larsen Forsidefoto:

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Den bedste kamp mod kræft er dig

Den bedste kamp mod kræft er dig Magasinpost IDNR 12757 Afsender: Kræftens Bekæmpelse I Strandboulevarden 49 I 2100 København Ø Den bedste kamp mod kræft er dig Kræftens Bekæmpelse er helt afhængig af bidrag fra private og erhvervslivet,

Læs mere

Gravid igen eller ej?

Gravid igen eller ej? DETTE NUMMERS TEMA Gravid igen eller ej? For forældre, der har mistet deres barn, vil spørgsmålet om ny graviditet oftest melde sig før eller senere. Nogle af de spørgsmål, der typisk dukker op, er, om

Læs mere

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk

Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009. www.kalundborgroklub.dk Kalundborg Roklubnyt Årsoversigt 2009 www.kalundborgroklub.dk Guldæbler for klubben Kalundborg Roklub var i efteråret ude og hjælpe i æbleavlerens plantage med at få høsten i hus. Det blev nogle rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2010.

Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Tur til Benelux landene. 12-15. maj 2010 Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Det hele startede sådan lidt tilfældigt hen over efteråret og foråret. Der var en hel del der skulle på tur til Berlin, for at besøge Jürgen

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

KIRKENS KORSHÆR I ODENSE ET

KIRKENS KORSHÆR I ODENSE ET I 2013 har følgende fonde, legater, firmaer og personer på en særlig måde støttet Kirkens Korshær i Odense. Odense Kommune Socialministeriet Sundhedsstyrelsen Red Ink Plum Rises brød, Allegade Merrild

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

orris sogneblad December 2014

orris sogneblad December 2014 orris sogneblad December 2014 Læs inde i bladet om UDKANTSDANMARK.Ikke her side 6 Laderstander til elbil i Borris side 8 Byens bil kommer til Borris side 27 1 Dagplejernes dag 2 GODDAG OG FARVEL Ruth Jørgensen

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Greve Golfklub Karlslunde Centervej 45 2690 Karlslunde info@grevegolfklub.dk http://www.grevegolfklub.dk Formand Allan B. Corfitsen allan@acpc.dk Næstformand Klaus

Læs mere

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang.

SIK - NYT FORMANDEN HAR ORDET. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen på Liseborg og en ny sæson 2015 kan skydes i gang. SIK - NYT 18. årgang 2015 FODBOLDAFDELINGEN Februar - Nr. 2 FORMANDEN HAR ORDET Vintervejret er over os, men trods det så er træningen så småt ved at starte. Lørdag den, 31. januar hejses SIK vimplen igen

Læs mere