Beboervejledning KÆRE BEBOER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beboervejledning KÆRE BEBOER"

Transkript

1 KÆRE BEBOER Velkommen til. Denne vejledning giver dig en række praktiske tips og informationer om, hvordan du passer på din nye bolig. Der er også gode råd til, hvordan du får et sundt indeklima. Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på ejendomskontoret, som har adresse på Grønnevej 261 st.th. Telefonnummeret er , og vi har åbent alle hverdage fra kl for personlig henvendelse og fra kl for telefonisk henvendelse. Du kan også sende en mail til Venlig hilsen Allan S. Olsson Ejendomsleder

2 Praktiske oplysninger Trægulve I din bolig er der parketgulv af ask med lakeret overflade. Gulvet kan rengøres dagligt eller efter behov ved støvsugning med børstemundstykke. Er gulvet snavset kan du vaske det med sæbevand. Vask enten med en HÅRDT opvredet gulvklud eller moppe. Husk, at der skal så lidt vand på gulvet som muligt. I nogle køkkener er der monteret linoleumsgulve. Gulvet kan rengøres dagligt eller efter behov ved støvsugning med børstemundstykke. Er gulvet snavset kan du vaske det med sæbevand. Vask enten med en HÅRDT opvredet gulvklud eller moppe. Husk, at der skal så lidt vand på gulvet som muligt. Vægge Alle indvendige vægge tåler rengøring med en fugtig hårdt opvredet klud. Du kan vedligeholde væggene med akrylplastmaling. Lofter I bad er der gipspladeloft, alle andre lofter er pudsede betonelementer. Alle lofter er malet med akrylplastmaling. I badeværelser må der ikke bores eller hænges noget op i lofterne. I de øvrige rum kan der anvendes skruer og kroge til ophæng. Indvendige døre og træværk Alle indvendige døre og træværk tåler rengøring med en fugtig hårdt opvredet klud. Du kan vedligeholde døre og træværk med træmaling glans 60. Vinduer og terrassedøre Vinduer og terrassedøren er fra Protec Vinduer og udført i aluminium udvendigt og hvidmalet fyrretræ indvendigt. Alle ruder er lavenergiglas. Mod banen er ruderne lyddæmpende. Husk, at du ikke må bore huller på den udvendige side af vinduer eller terrassedøre. Hvis du ønsker at opsætte gardiner eller persienner i træværket indvendigt, skal dette gøres med forsigtighed. Husk at du har reetableringspligt af træværket ved fraflytning. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på ejendomskontoret. De indvendige overflader på vinduer og terrassedøre kan rengøres med en fugtig, hårdt opvredet klud, som du eventuelt tilsætter en smule universal rengøring.

3 På vinduerne kan der med tiden forekomme gullige knastaftegninger på karmens indvendige side. Dette er harpiksudtræk, som du kan fjerne med sprit. Vinduerne kan pudses med klud, børste og gummiskraber. Hvis du oplever problemer med vinduer eller altan/terrassedør, skal du henvende dig på ejendomskontoret. Altan Der er IKKE tilladt at bore i betonaltanen. Det er IKKE tilladt at bore eller sætte ting op i fiberbetonelementerne på væggene. Hvis du ønsker at sætte noget op på væggene, er det tilladt at bore i trælisten som ligger trukket tilbage mellem fiberbetonelementerne. Trælisten Det er IKKE tilladt at hænge plantekasser og lign. op på glasværnet. Der er mulighed for at opsætte en markise. Der er forvalgt en type markise af afdelingsbestyrelsen, og det er IKKE tilladt at sætte andre typer op end denne. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en markise, så kontakt ejendomskontoret. Vinduesplader De nye vinduesplader er poleret sandsten. Det anbefales, at overfladebehandle natursten med en neutral imprægnering. Du kan henvende dig på ejendomskontoret for at få udleveret imprægneringsvæske, eller du kan lave din egen af en kraftig sæbespåneopløsning. Overfladen kan aftørres med en tør klud, eller vaskes med ph-neutralt rengøringsmiddel. Undgå syreholdige produkter som naturholdige syre sodavand, juice, vin, frugt mv. samt olieprodukter, da disse beskadiger stenen. Husk det er dit ansvar at vinduespladerne afleveres i samme stand ved udflytning som du overtog dem i ved indflytning.

4 Toilet og badeværelse På toilettet og i badeværelset er der keramiske klinker på gulvet og fliser på væggene. En glasvæg adskiller brusenichen fra resten af badeværelset. Gulvflader og vægge kan rengøres med sæbevand, men tåler ikke rengøringsmidler med slibemidler. Toilettet, håndvasken og glasvæggen tåler daglig rengøring med gængse rengøringsmidler, dog ikke ætsende eller slibende midler. Eventuelle kalkaflejringer kan fjernes med en blanding af varmt vand og eddike i forholdet 1:1. Armaturer kan afkalkes med mildt afkalkningsmiddel beregnet til krom. Perlatorer kan udleveres ved henvendelse på ejendomskontoret. Hvis toilettet løber skal du henvende dig på ejendomskontoret. 4-kantet afløb Aflangt afløb Gulvafløb kan renses/rengøres ved at fjerne risten og trække op i bøjlen i afløbsskålen. Ved genmontering skal afløbsskålen trykkes helt i bund. Det er dit ansvar at holde afløbet på badeværelset rent. Husk at fylde vand i afløbet efter du har renset det. Toiletrulle holder, knager og glasskab tåler daglig rengøring med gængse rengøringsmidler, dog ikke ætsende eller slibende midler. Der må IKKE bores huller på badeværelse og toilet. Hvis du mangler ekstra ophæng, findes der selvklæbende produkter som kan købes i de gængse byggemarkeder. Husk det er dit ansvar at toilet og badeværelse afleveres i samme stand ved udflytning som du overtog dem i ved indflytning.

5 Køkken og hårde hvidevarer Køkken Køkkenet er et elementkøkken fra IKD med bordplade i laminat og vask i rustfri stål. Køkkenelementer og bordplade tåler afvaskning med almindelige rengøringsmidler, men du må aldrig bruge slibende rengøringsmidler/eller opløsningsmidler som acetone. Den rustfri vask tørres af efter brug med en fugtig blød klud for at undgå kalkaflejringer. Indtørrede rester fjernes med meget varmt vand tilsat mildt opvaskemiddel. Kalkpletter og andre urenheder fra vandet kan dog fjernes med sprit eller afkalkningsmiddel eller eventuelt en eddikeopløsning som påføres med en blød klud. Er der mindre ridser i vasken, kan du fjerne dem ved at bruge en blød klud påført skurecreme. Tør grundigt efter først med en ren skyllet klud og derefter med en tør. Husk, at vasken altid skal aftørres i sliberetningen. Hårde hvidevarer I køkkenet er der monteret en glaskeramisk kogeplade i bordpladen. Der er desuden indbygningsovn, emhætte og kølefryseskab. Information om boligens hårde hvidevarer finder du i brugsanvisningerne for de respektive apparater. Hvis der i din bolig er induktionskogeplade skal du være opmærksom på, at det er ikke alle gryder, potter og pander, der kan bruges. Husk at gemme brugsvejledningen til dine hårde hvidevarer. Stuelejlighed Stuelejlighed

6 Etagebolig Etagebolig Du kan nemt og uden brug af værktøj udtage filter og filterkurven, som kan vaskes i opvaskemaskine. Filteret bør rengøres ca. 2 gange om måneden. Resten af emhætten aftørres et par gange om året med en fugtig klud påført opvaskemiddel. Brandrisikoen øges, hvis emhætten ikke rengøres så ofte som anbefalet. Ved udskiftning af lyskilde, se vejledning i instruktionsbogen fra producenten. Brug altid emhætte ved madlavning. Start emhætten inden madlavningen, og lad den køre et stykke tid efter. Derved undgår du, at der dannes for meget fugt i boligen, så du får et sundere indeklima. Mulighed for tilslutning af opvaskemaskine Det er muligt at installere en opvaskemaskine i køkkenet, men du skal selv dække udgifterne forbundet med køb, levering og tilslutning af denne. Ved installation skal der gives tilladelse fra ejendomskontoret. Mulighed for tilslutning af vaskemaskine I køkkenet og nogle af de indbyggede skabe er det muligt at installere en vaskemaskine, men du skal selv dække de udgifter, der er forbundet med køb, levering og tilslutning af disse. Ved installation af vaskemaskine skal der gives tilladelse fra ejendomskontoret. Mulighed for tilslutning af tørretumbler Det er tilladt at installere en kondenstørretumbler. Det er IKKE tilladt at installere en tørretumbler med aftræk.

7 Varme, Antenne, Internet m.m. Varme Din bolig bliver opvarmet med radiatorer. På hver radiator sidder der en termostat, hvor temperaturen kan justeres. Husk, at det tager tid at opnå den ønskede temperatur, når der ændres på termostaten. Det gælder både når du skruer op og ned for varmen. Det er bedst for indeklimaet i din bolig, hvis du holder samme temperatur i alle rum (ca. 21º). Det er også en god idé, at alle indvendige døre holdes åbne i dagtimerne, så luften kan cirkulere. Ventilation Lejligheden får frisklufttilførsel via et ventilationsanlæg. Der er indblæsning i samtlige opholdsrum i boligen og udsugning fra køkken og bad. Du må IKKE selv forsøge at dreje på ventilerne til ventilationsanlægget i din bolig. Indblæsningsarmaturer og udsugningsarmaturer kan de synlige dele aftørres med en fugtig klud. Hvis du oplever problemer med ventilationsanlægget, skal du henvende dig på ejendomskontoret. Fællesantenne You See leverer antennesignalet til din bolig. Som standard har alle grundpakken. Hvis du ønsker at ændre din pakke eller tilkøbe andre pakker, skal du henvende dig direkte hos You See. Det er tilladt at sætte parabol på din altan. Du skal være opmærksom på, at du ikke må bore i altanbund eller sider, og parabolen må ikke nå længere op end til toppen af betonfronten på altanen.

8 Telefon og internet I din bolig er der forberedt til internet og telefonforbindelse via Parknet. Det betyder, at du kan tegne abonnement for en telefon- og internetforbindelse via Parknet. Trådløs router er placeret i el-skabet i entreen. Trådløs router Du finder bolignet-stik til internet og telefon i din bolig. Grøn port er internet og rød port er telefoni. Bolignet stik til internet og telefon Parknet er valgt i på grund af de meget favorable priser det giver beboerne, men du kan også vælge at få telefonforbindelse via TDC. Dette kræver dog, at du dels betaler omkostninger forbundet med flytning/oprettelse af telefonabonnement og dels betaler for, at TDC kommer ud og trækker et nyt kabel til det eller de telefonstik, du ønsker forbundet til TDC s telefonnet. De gamle telefonstik på kobberforbindelse virker ikke længere efter renoveringen.

9 El, vand, røgalarm m.m. El Der er etableret elforsyning fra DONG Energy direkte til din egen elmåler. Måleren er placeret i el-skabet i entreen og du skal selv aflæse din elmåler en gang om året. Dong sender årligt et skema til indberetning af elmåler aflæsning og du afregner dit forbrug af el direkte med DONG Energy. Vand I det aflåste teknikskab i køkkenet og i nogle indbyggede skabe er der installeret vandmålere, som måler dit forbrug af vand. Måleren bliver fjernaflæst, men du kan også selv følge med i dit forbrug ved at aflæse tælleren på vandmåleren. På rørene er monteret afspærringshaner. Hvis håndtaget er parallelt med rørets retning, er der åbent for vandet, og hvis håndtaget er på tværs af rørets retning, er der lukket for vandet. I bunden af teknikskabet sidder en lækagemelder. Lækagemelderen hyler hvis der er en utæthed, eller hvis batteriet skal skiftes. Hvis du oplever at lækagemelderen hyler, skal du henvende dig på ejendomskontoret. Teknikskabet må IKKE bruges til opbevaring. Boretider Det er tilladt at bore på hverdage fra kl og lørdage fra kl På søn- og helligdage må der ikke bores. Røgalarm Boligens røgalarm er batteridrevet. Når batteriet skal skiftes, bipper røgalarmen ca. hvert 2-3 minutter.

10 Dørtelefon, kælderrum m.m Adgang til lejligheden/dørtelefon Dørtelefonanlægget kører over bolignettet til telefon, tilsluttet i den røde port. Når dørtelefonen ringer, åbnes døren ved at taste 7 på telefonen. Kælderrum Hver bolig har sit eget opbevaringsrum i kælderen. Ejendomskontoret anviser rummene og det er ikke muligt at bytte rum. I kælderen er der også placeret barnevognsrum og cykelkælder. Nøgle hertil kan udleveres i receptionen/kiosken mod depositum. Elevatorer Elevatorerne er brandmandselevatorer. Det vil sige, at hvis brandalarmen på reposerne går af, kører elevatorerne til stueetagen og afventer brandvæsenet. Parkering Der er parkeringsmulighed for biler, scootere og cykler på både østsiden og vestsiden af blokkene. Cykler skal placeres i de opsatte stativer. Der er mulighed for at skrive sig op til en garage. Hvis du ønsker en garage, skal du henvende dig hos DAB Lyngby. Det er ikke tilladt at parkere både, trailere eller campingvogne i området. Kontakt ejendomskontoret hvis: Håndvasken i køkken eller bad drypper eller hvis toilettet løber. Fuger i hjørner og mod gulvet er beskadigede eller du kan se revner i fugen på badeværelset. Røgalarmen bipper og du er usikker på selv at skifte batteriet. Lækagemelderen bipper. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde din bolig.

Beboervejledning KÆRE BEBOER

Beboervejledning KÆRE BEBOER KÆRE BEBOER Velkommen til. Denne vejledning giver dig en række praktiske tips og informationer om, hvordan du passer på din nye bolig. Der er også gode råd til, hvordan du får et sundt indeklima. Har du

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Sjællandsgade 22. sg22.fsb.dk. Sjællandsgade 22. Sådan vedligeholder du dit nye badeværelse

Sjællandsgade 22. sg22.fsb.dk. Sjællandsgade 22. Sådan vedligeholder du dit nye badeværelse Sjællandsgade 22 sg22.fsb.dk Sjællandsgade 22 Sådan vedligeholder du dit nye badeværelse rev. juni 2015 1 lndhold Må jeg hænge ting op på væggene? Side 4 Fugt Side 5 Vægfliser Side 6 Gulvklinker Side 6

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé

Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé Velkommen til dit nye hjem på Gøteborg Allé I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Adgangsanlæg Postkasser, lift og vaskeri Køkken og bad Vedligeholdelse

Læs mere

Nørrebrogade 9. nb9.fsb.dk. Nørrebrogade 9. Sådan vedligeholder du den renoverede bolig

Nørrebrogade 9. nb9.fsb.dk. Nørrebrogade 9. Sådan vedligeholder du den renoverede bolig Nørrebrogade 9 nb9.fsb.dk Nørrebrogade 9 Sådan vedligeholder du den renoverede bolig rev. juni 2015 2 lndhold Må jeg hænge ting op på væggene? Side 5 Fugt Side 6 Vægfliser Side 7 Gulvklinker Side 7 Gulvafløb

Læs mere

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset

Vibo afdeling 118 Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning til badeværelset Indholdsfortegnelse Afløb i baderum... 2 Rist.... 2 Vandlås... 2 Bordplade og vask... 4 Almindelig rengøring af bordplade og vask:... 4 Fjernelse af kalk... 4 Vedligeholdelse af Bordplade og vask:... 4

Læs mere

SØNDERBROGADE, BRUGERVEJLEDNING

SØNDERBROGADE, BRUGERVEJLEDNING SØNDERBROGADE, BRUGERVEJLEDNING Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard. Det har vi gjort for at

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Afd. 28-30 - Modernisering

Afd. 28-30 - Modernisering Brugervejledning Afd. 28-30 - Modernisering BEBOERVEJLEDNING OM DRIFT & VEDLIGEHOLDELSE - ved ibrugtagning efter endt ombygning/renovering af lejligheden Indhold: - Malede overflader - Ophængning - Vinduer

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Trinekær har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk Fyns almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5 5000 Odense

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning vedrørende badeværelser. Nykøbing F. Boligselskab Afdeling 6, Møllebakken m.v. Renovering af badeværelser

Brugervejledning. Brugervejledning vedrørende badeværelser. Nykøbing F. Boligselskab Afdeling 6, Møllebakken m.v. Renovering af badeværelser Brugervejledning vedrørende badeværelser Brugervejledning Nykøbing F. Boligselskab Afdeling 6, Møllebakken m.v. Renovering af badeværelser Udarbejdet 2011 Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S 4800 Nykøbing

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette 3. Etablering af vaskesøjle 4. Rengøring af gulvafløb (a c) 5. Rensning af ventilations udsugningsventil (a c) 1. Generel info om badeværelset

Læs mere

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard.

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214. Brugervejledning Dato: 09-05-2016 Boligkontoret Fredericia Korskærparken afdeling 214 Brugervejledning Entre: Belysningsspots i loft er aluminium med 3,6W, GU10 LED lyskilde med farvetemperatur på 3000 kelvin. Ved udskiftning

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette og cisternen (a c) 3. Gulvarme 4. Tilslutning af vasketårn 5. Rengøring af gulvafløb (a c) 6. Rensning af ventilations udsugningsventil

Læs mere

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej Afd. 35 Enghavevej 92-142 Kære BEBOERE I forbindelse med renoveringen af ejendommen er der opsat nye altandøre og vinduer i jeres lejlighed. Derfor har vi lavet denne vejledning, som giver dig en række

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014.

Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Pleje og vedligehold i forbindelse med renoveringen 2014. Version 26.11. 2014 Gulvvarme. Reguleres via nederste låge i teknikskabet i gangen. Termostaten til gulvvarme er mærket GV. Ved indstilling på

Læs mere

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN NYE BOLIG TIPS OG GODE RÅD TIL DEN DAGLIGE RENGØRING OG VEDLIGEHOLD 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen i din nye lejlighed 3 Vand, varme og sanitet 5 Sådan rengør du malede overflader

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Supplerende nyttig information

Supplerende nyttig information Supplerende nyttig information Nøgle Boligens hovednøgle åbner indgangsdøren samt postkassen. Nøglen udleveres ved indflytning i 3 eksemplarer og kun disse nøgler kan åbne boligen. Viceværten har ingen

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING FULD TILGÆNGELIG BOLIG

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING FULD TILGÆNGELIG BOLIG SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING FULD TILGÆNGELIG BOLIG Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard.

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 503. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 503. Brugervejledning Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 503 0978578d\DK00904-3-JALM Køkken: Brugervejledning For at undgå fugt- og dampskader på overskabe bør kaffemaskiner, elkedler, friturekogere o. lign. trækkes

Læs mere

praktisk info om Illuuts boliger

praktisk info om Illuuts boliger Velkommen hjem praktisk info om Illuuts boliger Indhold Velkommen 3 Velkommen 4 Fællesområder 5 Liv i lejlighederne El-biler 6 Husdyr Skiltning Affald 7 TV Antenner Pulterrum 8 Børnesikringsbeslag Låsesystem

Læs mere

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE

AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE AFSNIT 5: KØKKEN OG GARDEROBESKABE 01-11-2018 1 S i d e Køkken og garderobeskabe Køkkenet er leveret af HTH i Aalborg. Under dette afsnit findes gode råd og vejledninger omkring daglig drift og vedligehold

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 405. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 405. Brugervejledning Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 405 Køkken: Brugervejledning For at undgå fugt- og dampskader på overskabe bør kaffemaskiner, elkedler, friturekogere o. lign. trækkes frem på bordpladen,

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig

Vejledning ved fraflytning. Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Vejledning ved fraflytning Hvad skal du være opmærksom på, når du fraflytter din bolig Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Det skal du vide, når du fraflytter din bolig..1 Gratis forsyn..1 Flyttesynet..1

Læs mere

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY :

EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og desinficering Skib: MM / YYYY : EGENKONTROL - Rengøringsplan Anvisninger til rengøring og Skib: MM / YYYY : Opbevaringen Hyppighed Rengøringsmiddel Dørk fejes og Sæbevand (også hvor Grundig vask når nødvendigt der opbevares friske råvarer

Læs mere

Herlevs nye boligområde

Herlevs nye boligområde Herlevs nye boligområde LEJEBOLIGER ETAPE 2 SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 Sådan lejer du en bolig

Læs mere

BEBOERVEJLEDNING. til vedligeholdelse af rækkehusene. wwww.masterplansyd.dk. Maj 2014

BEBOERVEJLEDNING. til vedligeholdelse af rækkehusene. wwww.masterplansyd.dk. Maj 2014 1 BEBOERVEJLEDNING til vedligeholdelse af rækkehusene Ejendomskontor VA 4 Række Beboerhuset Hjortens Kvarter 10 Telefon 88 19 02 40 E-mail: afd68-4raekke@bo-vest.dk Ejendomskontoret AB Syd Kanalens Kvarter

Læs mere

SØNDERVANGEN I VIBY J

SØNDERVANGEN I VIBY J AFD. 24 SØNDERVANGEN I VIBY J OMBYGGEDE BOLIGER INDHOLD: Generelt...side 3 Boligtyper og priser...side 4 Materialer og tekniske data...side 5 Materialer og tekniske data fortsat...side 6 Plantegning 2

Læs mere

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING LET OMBYGGET BOLIG Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard.

Læs mere

Afd. 28-30 - Sammenlægning

Afd. 28-30 - Sammenlægning AAB Afd. 28-30 Brugervejledning Afd. 28-30 - Sammenlægning BEBOERVEJLEDNING OM DRIFT & VEDLIGEHOLDELSE - ved ibrugtagning efter endt ombygning/renovering af lejligheden Indhold: - Malede overflader - Ophængning

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING

SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING SØNDERBRO AFDELING 1 BEBOERVEJLEDNING Velkommen til Andelsboligforeningen Odinsgaard Vi har valgt at udarbejde en brugervejledning til alle beboere i Andelsboligforeningen Odinsgaard. Det har vi gjort

Læs mere

EJENDOMSPARTNER. Lejeforhold. ved fraflytning

EJENDOMSPARTNER. Lejeforhold. ved fraflytning EJENDOMSPARTNER Lejeforhold ved fraflytning Indholdsfortegnelse Istandsættelse... Side F lyttesyn og frafly tningsrapport... Side 4 3 D et koster penge at flytte... -også som lejer! U dgifterne i forbindelse

Læs mere

Afdeling 47 Veilgårdsparken

Afdeling 47 Veilgårdsparken Afdeling 47 Veilgårdsparken Afdeling 47, Veilgårdsparken 112 186, er beliggende i Malling. Der opføres 38 boliger, som er fordelt på 2-, 3-4- og 5- værelses boliger. Til hver bolig hører et udhus på 9

Læs mere

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN

ATTRAKTIVE BOLIGER PÅ SVANELUNDSBAKKEN SVANEN SITUATIONSPLAN MATERIALEBESKRIVELSE Materialer er angivet nedenfor og hvor der kan foretages ændringer i materialevalget, fremgår dette direkte af beskrivelsen. For nogle områder er materialerne

Læs mere

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK

NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK NYE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER TÆT PÅ KØGE CENTRUM KONGSBERG PARK En helt ny grøn oase i det sydlige Køge www.kongsbergpark.dk Materialebeskrivelse Projektudvikling: Kortfattet beskrivelse af arkitektur

Læs mere

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø

A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø HAVNEGADE 3 ESBJERG 6 hyggelige lejligheder A og L i/s c/o Andersen & Vejgaard Mådevej 80 6705 Esbjerg Ø home Esbjerg Behrendsen & Christensen Strandbygade 13 6700 Esbjerg Tlf.: 75137011 Fax: 75180244

Læs mere

RØDKÆRSBRO BOLIGENS DRIFTS & VEDLIGEHOLDELSES MANUAL.

RØDKÆRSBRO BOLIGENS DRIFTS & VEDLIGEHOLDELSES MANUAL. Til Boligforening SCT. Jørgen Dokumenttype 1273916\LE00332-1-CARF Dato 31-03-2015 RØDKÆRSBRO BOLIGENS DRIFTS & VEDLIGEHOLDELSES MANUAL. Side 1 Vision 01 Dato 2015-03-31 Udarbejdet af Henning Pedersen KPF

Læs mere

Model A normalistandsættelse

Model A normalistandsættelse AB HOLMEGAARDEN Vedligeholdelsesreglement Afdeling: 14 ungdomsboliger. Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i bo perioden for boligens indvendige

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

Brugervejledning August 2013

Brugervejledning August 2013 Nestlégården, afd. 312 Renovering af bad og køkken Kongensgade 2-6 Nr. Voldgade 56-60 Kongensstræde 1-11 Bjergegade 3 Nr. Voldgade 56-60 Kongensstræde 1-11 Bjergegade 3 Brugervejledning August 2013 Badeværelse

Læs mere

Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre

Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre Vedligeholdelsesmanual for vinduer og terrassedøre Kære beboere Tillykke med jeres nye vinduer og altan/terrassedøre. Vi har vedlagt udførlige informationer om de nye vinduer og altan/terrassedøre, men

Læs mere

Velkommen til afdeling 66 Larsen Waterfront. August 2015

Velkommen til afdeling 66 Larsen Waterfront. August 2015 Velkommen til afdeling 66 Larsen Waterfront August 2015 2 Indhold Nøgler... 4 Postkasser... 4 Vaskeri... 4 Hulboring i loft og væg... 4 Elmåler / strømforbrug... 4 Låse døren op... 4 Låse døren... 4 Vindue

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Tankefuld Svendborg Fyns almennyttige oligselskab Fyns almennyttige oligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 307. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 307. Brugervejledning Dato 06.10.2015 Boligkontoret Fredericia, Korskærparken afdeling 307 Køkken: Brugervejledning For at undgå fugt- og dampskader på overskabe bør kaffemaskiner, elkedler, friturekogere og lignende trækkes

Læs mere

Markedsgade 12, Randers

Markedsgade 12, Randers D. 06.05.12 Markedsgade 12, Randers 7 stk. boliger på hver 84-94 m² bolig inkl. fællesarealer excl. depotrum og P-hus. Salg og information Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej

Læs mere

MATERIALELISTE BØLGEN. VEJLE VALGMULIHED MERPRIS

MATERIALELISTE  BØLGEN. VEJLE VALGMULIHED MERPRIS BOLIGEN: Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Egeparket. Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide. Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide

Læs mere

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger

Niverødgård. 19 ældrevenlige boliger Niverødgård 19 ældrevenlige boliger 1 Mariehøj Mariehøj Byvejen Nivåvej Niverød Kongevej Rantzausvej Birkedommer Allé 2 Niverødgården Beliggenhed Niverødgård ligger i Niverød i Fredensborg Kommune, tæt

Læs mere

Søndergade 21 E, Frederikshavn MATERIALE-BESKRIVELSE Haverslev, 06.02.2010 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Søndergade 21 E, 9900 Frederikshavn.

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9001 afs. 1 STATIONSPARKEN Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmødet den 7. juni 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. Udlejer vedligeholder de malede overflader

Læs mere

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål Om at bo til leje Velkommen Velkommen til, du er nu lejer hos JMI Ejendomme A/S. Det er vores ønske, at du vil føle dig hjemme og godt tilpas i din nye bolig. Der kan dog være flere spørgsmål som trænger

Læs mere

Brugervejledning til dit lejemål i HavneBO 31.10.2013

Brugervejledning til dit lejemål i HavneBO 31.10.2013 Brugervejledning til dit lejemål i HavneBO 31.10.2013 I forbindelse med indflytning i HavneBO, er der visse forhold du som lejer skal være opmærksom på; 1. Brug af ventilationsanlæg: Alle lejligheder er

Læs mere

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning

LEJERS GUIDE. Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning LEJERS GUIDE Ved indflytning, i beboelsesperioden og ved fraflytning INDEN/VED INDFLYTNING Praktiske forberedelser inden indflytning Det anbefales at lejer inden indflytning sørger for at flytte adresse

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

September Velkommen til afdeling 84. Siloen

September Velkommen til afdeling 84. Siloen September 2018 Velkommen til afdeling 84 Siloen Indhold Nøgler... 4 Postkasser... 4 Vaskeri... 4 Hulboring i loft og væg... 4 Elmåler / strømforbrug... 4 Låse døren op... 5 Låse døren... 5 Terrassedøre...

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T

ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. AFDELING 43 R Å D E R E T S R E G L E M E N T ARBEJDERNES ANDELS-BOLIGFORENING Side 1. Altandør samt fransk altandør Det er ikke tilladt at male, bore eller på anden måde beskadige altandørens aluminium Antenne, Parabol Placering kun efter afdelingens

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Vejledning om badeværelse

Vejledning om badeværelse Vejledning om badeværelse 1. Generel info om badeværelset 2. Toilette 3. Etablering af vaskesøjle 4. Rengøring af gulvafløb (a c) 5. Rensning af ventilations udsugningsventil (a c) 1. Generel info om badeværelset

Læs mere

Boligkontoret Fredericia, Sønderparken afdeling 310. Brugervejledning

Boligkontoret Fredericia, Sønderparken afdeling 310. Brugervejledning Boligkontoret Fredericia, Sønderparken afdeling 310 Køkken: Brugervejledning For at undgå fugt- og dampskader på overskabe bør kaffemaskiner, elkedler, friturekogere og lignende trækkes frem på bordpladen,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Boligens vedligeholdelsesstand ved overtagelsen... 3 Overtagelse af boligen ved indflytning... 3 Vedligeholdelse i boperioden...

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG

MATERIALER OG TILVALG MATERIALER OG TILVALG MATERIALEBESKRIVELSE GENERELT BOLIGERNE UDVENDIGT OMRÅDET, TERRÆN OG VEJ Bygninger opføres med murede facader i 2 farver, Bebyggelsen etableres i et udbygget boligområde - gavlboliger

Læs mere

Vedligeholdelsesvejledning

Vedligeholdelsesvejledning VARDE BSB AFDELING 9017 afs. 1 HUMLEHAVEN Vedligeholdelsesvejledning Godkendt på afdelingsmøde den 21. august 2001. 1 V Særlig udvendig vedligeholdelse 1. 2. 3. 4. 5. Vedligeholdelse af den til boligen

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Brugsanvisning emhætte KD 6210.1 GE emhætte KD 9210.1 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at

Læs mere

Byggeafsnit: AFD. 80 SALAMANDERPARKEN STAVTRUP FAMILIEBOLIGER

Byggeafsnit: AFD. 80 SALAMANDERPARKEN STAVTRUP FAMILIEBOLIGER Byggeafsnit: 2 AFD. 80 SALAMANDERPARKEN STAVTRUP FAMILIEBOLIGER INDHOLD: Generelt om BYGGEAFSNIT 2... side 3 Indflytningstidspunkt - situationsplan... side 4 Indflytningstidspunkt, typer og adresser...

Læs mere

MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig

MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig MINI-GUIDE til dig, der har Ventilationsvinduet i din bolig MINI-GUIDE TIL VENTILATIONSVINDUET VENTILATIONSVINDUET ER ET GANSKE SÆRLIGT VINDUE Med denne mini-guide kan du blive klogere på Ventilationsvinduets

Læs mere

Er du i tvivl eller har du spørgsmål så spørg på Lokalkontoret eller Varmemesterkontoret. Det nye Sjælør

Er du i tvivl eller har du spørgsmål så spørg på Lokalkontoret eller Varmemesterkontoret. Det nye Sjælør Er du i tvivl eller har du spørgsmål så spørg på Lokalkontoret eller Varmemesterkontoret. Det nye Sjælør Kære Beboer Tillykke med din nye altan og dine nye vinduer Inden du begynder at indrette dig i de

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE

Brugsanvisning. emhætte KD 9570.0 GE Brugsanvisning emhætte KD 9570.0 GE Kære kunde Tillykke med dit valg af emhætte. Vi er sikre på, at denne emhætte fuldt ud vil opfylde dine behov. Sikkerhedsanvisninger For at sikre maksimal ydeevne

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

PILEVANGEN SOLBJERG AFD. ALBOA BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse

PILEVANGEN SOLBJERG AFD. ALBOA BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse AFD. 79 PILEVANGEN SOLBJERG ALBOA PILEVANGEN BF. Århus Omegn Lasse Larsen byggefirma Fælleshus/gæsteværelse INDHOLD: Generelt om afdelingen... side 3 Boligtyper, størrelser og priser... side 4 Materialer

Læs mere

Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café

Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café Dato: 11.02.11 Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café Bygherre: Koldkærferiecenter Sønderskovvej 49 9370 Hals Facader 2 Facader 3 Situationsplan 4 Areal oversigt Kolkær feriecenter Areal oversigt

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.2015 Skovhuse, Svendborg 4 boliger på 172 m 2 i 1 plan og skur/redskabsrum på 39 m 2. Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57

Læs mere

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening

Retningslinjer og vejledning. for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning for Hobro Boligforening Retningslinjer og vejledning Retningslinjer og vejledning i forbindelse med vedligeholdelse, forbedringer, ændringer og moderniseringer af boligforeningens

Læs mere

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk STØBERIET RINGE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk Støberiet er et flot anlagt, visionært og bæredygtigt boligbyggeri i Ringe. Fyns Almennyttige Boligselskab opfører 46 boliger i Støberiet, fordelt

Læs mere

Lundtoftegade. seks nye familieboliger

Lundtoftegade. seks nye familieboliger Lundtoftegade seks nye familieboliger August 2012 Layout: KAB Tryk: Litotryk A/S Der tages forbehold for ændringer. August 2012 2 Velkommen til Lundtoftegade - seks, nyrenoverede familieboliger Boligafdelingen

Læs mere

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads

Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Vedligeholds vejledning for Carl Nielsens Plads Indhold: Vedligeholdsopgaver og interval 2013 2017... 2 Vejledning 1 - Rens og smør beslag... 3 Vejledning 2 - Kontrol af vindues træ rammer... 4 Vejledning

Læs mere

Plantegninger og materialebeskrivelse

Plantegninger og materialebeskrivelse 1A Bolig nr.: xxxxxx Beliggenhed: Areal: 103 m 2 Altaner: 6 m 2 Terrasse: 46 m 2 Plantegninger og materialebeskrivelse kabe kabe T T 1 Beliggenhed: tuen Areal: 79 m² Have i gård Bolig nr.: 62, 69 Areal:

Læs mere

Egevænge Ølstykke almennyttige Boligselskab

Egevænge Ølstykke almennyttige Boligselskab Ølstykke almennyttige Boligselskab Bebyggelsen er beliggende i den nye bæredygtige bydel Egedal By ved Egedal Station og det nye rådhus. Afdelingens 60 boliger ligger i en fireetagers moderne karrébebyggelse,

Læs mere

Velkommen til afdeling 74. Nyhavn. August 2016

Velkommen til afdeling 74. Nyhavn. August 2016 Velkommen til afdeling 74 Nyhavn August 2016 2 Indhold Nøgler... 4 Postkasser... 4 Vaskeri... 4 Hulboring i loft og væg... 4 Elmåler / strømforbrug... 4 Låse døren op... 5 Låse døren... 5 Terrassedøre...

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

Lys & Luft NYE LEJLIGHEDER TIL LEJE. Artilleri-gården Islands Brygge. Islands Brygge. Bryggen, Byen & Fælleden. Plantegninger.

Lys & Luft NYE LEJLIGHEDER TIL LEJE. Artilleri-gården Islands Brygge. Islands Brygge. Bryggen, Byen & Fælleden. Plantegninger. Plantegninger Materialebeskrivelse Fakta a til Z Oversigtsplan 104 103 102 100 98 96 94 101 99 97 92 90 88 85 95 93 91 89 156 (opgang) 84 83 82 80 78 76 74 72 87 86 69 154 (opgang) 81 79 77 75 73 71 70

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle MATERIALEBESKRIVELSE 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

LÆRKEPARKENS TAGETAGE

LÆRKEPARKENS TAGETAGE LÆRKEPARKENS TAGETAGE 01 LÆRKEPARKENS TAGETAGE 62 nyetablerede familieboliger til leje på toppen af Lærkeparken FORVENTET INDFLYTNING fra 1. november 2018 02 LÆRKEPARKENS TAGETAGE KÆRE BOLIGSØGENDE Lærkeparken

Læs mere