Når Cambodja og Danmark mødes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Når Cambodja og Danmark mødes"

Transkript

1 August - September - Oktober - November Når Cambodja og Danmark mødes Foredrag med Mads Gram i Sognehuset den 27. september kl Gospel-koncert i Virring Kirke den 27. oktober kl

2 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Sammenlægning af menighedsråd Menighedsrådene i Essenbæk, Årslev og Hørning i Randers Søndre Provsti har besluttet at danne et fælles menighedsråd med 12 medlemmer. Den 11. maj blev der i de 3 sogne afholdt menighedsmøder med afstemning de enkelte steder. I alle 3 sogne var der klart flertal for en sammenlægning. De 3 menighedsråd har efterfølgende godkendt beslutningen, hvorefter sammenlægningen effektueres fra næste valgperiode, dvs. den 1. søndag i advent Poul Nielsen, formand i Essenbæk Birthe Pedersen, formand i Årslev Poula Kristensen, formand i Hørning Menighedsrådsvalg 2016 Der afholdes valg til kommende menighedsråd den 8. november I den forbindelse afholdes der orienteringsmøder den 13. september med efterfølgende mulighed for opstilling af kandidater. Orienteringsmøderne i pastoratet afholdes som følger: Virring menighedsråd i Langkastrup Forsamlingshus kl Essenbæk menighedsråd i Sognehuset kl Årslev menighedsråd i Årslev Forsamlingshus kl Hørning menighedsråd i Hørninghus kl De fire menighedsråd opfordrer hermed alle medlemmer af Folkekirken i de respektive sogne til at møde talstærkt frem til orienteringsmøderne og udnytte den efterfølgende mulighed for opstilling af kandidater til valget. I Virring Sogn skal der vælges 5 medlemmer samt suppleanter. I Essenbæk Sogn skal der vælges 6 medlemmer samt suppleanter. I Årslev Sogn skal der vælges 3 medlemmer samt suppleanter. I Hørning Sogn skal der vælges 3 medlemmer samt suppleanter. De valgte medlemmer i Essenbæk, Årslev og Hørning udgør fremover et fælles menighedsråd. Såfremt der derefter, efter en bestemt frist, fremkommer andre lister, vil der blive afholdt kampvalg i det pågældende sogn. Læs mere om valget på Hjertestarter på Sognehuset Bemærk - at der er opsat en hjertestarter på Sognehuset.

3 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING 3 Tak til Anne Bækgaard Det er med megen beklagelse, at vi må tage afsked med Anne Bækgaard som sognepræst i pastoratet. Anne har været sygemeldt over længere tid og har i samråd med provst og biskop besluttet at fratræde med udgangen af september måned Anne, vi har været meget glade for dit virke i pastoratet og vil komme til at savne dig. Vi ønsker dig snarlig helbredelse og alt godt for dig og din familie fremover. Sognepræst Ruben Lysemose, som har vikarieret for sognepræst Inger Lise Gram i perioden 1/1-30/6 2016, fortsætter som vikar, nu i Anne Bækgaards stilling frem til udgangen af september Ny præst skal ansættes Efter møde med provst og biskop er det stillet i udsigt at stillingen opslås i august måned, hvorefter proceduren med prøveprædikener og samtaler med ansøgerne går i gang. I bedste fald vil den nye præst kunne indsættes i embedet i løbet af efteråret. Sognepræst Inger Lise Gram genoptager embedet som kirkebogsførende sognepræst efter endt orlov uden løn pr. 1. juli Velkommen tilbage! Tak til præstevikar Børge Jensen for megen god hjælp i pastoratet i den forløbne periode. De fire Menighedsråd. Lukning af Årslev Kirke Årslev kirke vil i 2. halvår af 2016 blive renoveret. Renoveringen vil blive styret af kirkearkitekt Mogens Svenning fra arkitektfirmaet Birch og Svenning. Renoveringen vil omfatte: Reparation af indvendingt murværk og kalkning Nyt varmeanlæg og reparation af installationer Omlægning af gulv i våbenhus og skib Maling indvendig Ny dør i våbenhus Kirken vil derfor i denne periode være lukket. Renoveringen påbegyndes 8. august og varer det meste af 2. halvår. På Årslev menighedsråds vegne Jens Høyer Jeg hedder Torben, er 39 år gammel og uddannet diakon/socialpædagog. Jeg har arbejdet en del med socialt udsatte, spillet trommer i Belgien og sågar haft en lille kiosk i Randers. Jeg har en skøn søn på fem år. Vi bruger (for) meget tid på Star Wars og fjernstyrede biler. Jeg er superglad for mit nye arbejde som kirketjener og meget taknemmelig for, hvor godt jeg er blevet taget imod. Jeg glæder mig til at hilse på jer, som jeg ikke har mødt endnu.

4 4 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Det sker Frivillig til juleaften? Igen i år vil der blive afholdt juleaften i Sognehuset. I den forbindelse søger vi 1-2 personer, som kan og vil påtage sig opgaven med at varme julemaden og servere den. Maden tilberedes af deltagerne selv og Brugsens slagter. Der vil være et maksimum på 20 deltagere. Hvis du vil byde ind med din hjælp til denne opgave, kan du rette henvendelse til vores sognemedhjælper Lene Mikkelsen på tlf Koncert i Hørning Kirke Onsdag den 21. september kl er der koncert med Degnekoret Degnekoret er et mandskor bestående af 10 personer fra lokalområdet under ledelse af Helga Simonsen, Assentoft. Koret blev etableret i 1989 og bestod dengang af fem mandlige kordegne fra Randers. I dag er koret udvidet og suppleret med bl.a. flere kirkesangere. En af sangene, som vi skal høre, er N.W. Gades smukke I østen stiger solen op. Derudover skal vi især høre danske sange, men også en enkelt negro spiritual og forskellige aftensalmer. Alle er velkomne, og der er gratis entré. Foredrag i Essenbæk Sognehus tirsdag den 27. september kl Når Cambodja og Danmark mødes Mads Kristensen Gram på 21 år har brugt det seneste år som Global Fortæller hos Danmission, hvor han har rejst Danmark rundt som foredragsholder sammen med sin cambodjanske ven David Intal. David er 27 år og har en meget stærk personlig historie, som de sammen har delt med flere tusinde konfirmander landet over i form af foredrag og undervisning. Hans foredrag vil være en beskrivelse af landet Cambodja, et land med en barsk historie, og en gengivelse af Davids fantastiske fortælling om et land i krig og hans rejse for at finde sin tro. Mads vil også berette om, hvordan det har været at undervise unge, danske konfirmander i tro og religion. Fælles sognemøde i Kristrup Sognegård tirsdag den 4. oktober kl Vær mig nær Et foredrag om forfatteren og salmedigteren Jakob Knudsen og hans unge år fortalt af vores biskop Henrik Wigh-Poulsen. De fleste kender Jakob Knudsens morgen- og aftensalmer. Færre kender til hans mange romaner. I mit foredrag vil jeg fortælle om begge dele, men gøre mest ud af hans opvækst og unge år. Og jeg vil gøre det ved at sætte hans forfatterskab ind i en tidsmæssig sammenhæng, da det på mange måder er spændt ud mellem grundtvigianismen og den litterære realisme de to åndsmagter, der satte et markant præg på hans samtid, og som siden hen har præget vores fælles historie. Kaffe og brød koster 25 kr.

5 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING 5 Fyraftenssang Torsdag den 13. oktober er der fyraftenssang i præstegårdsstuen ved Årslev Kirke kl Vi samles en times tid om klaveret og synger både meget kendte, mindre kendte og måske også helt ukendte salmer. Foruden vores organist Kirsten Pultz, medvirker de ældste medlemmer af kirkekoret og kirkesanger Frederik Pultz. Alle er velkomne og kirkebilen kan naturligvis benyttes. Gospel-koncert i Virring Kirke Torsdag den 27. oktober kl får vi besøg af Rune Herholdt & the Gospel Brothers sang, guitar, klaver, bas og trommer. De fire herrer, som mødtes på Det Jyske Musikkonservatorium, har spillet sammen siden Orkesteret spiller både traditionel og ny gospelmusik og har netop udgivet CD en People Get Ready. Orkesteret har spillet flere hundrede koncerter og har med tiden udviklet sin egen karakteristiske stil, som blander 4-stemmig sang og rytmegruppe. I front står Rune Herholdt, som med en suveræn vokal formår at formidle gospel musikkens nerve, energi og budskab. Der er entré på kr. 50,- Søren Ryge foredrag den 15. november kl i Sognehuset Det handler om mennesker/skæve eksistenser Når Søren Ryge laver fjernsyn, ligger der altid et større benarbejde i at finde menneskene og få dem til at fortælle. Søren Ryge kan fortælle en historie. Han kan forfølge en associationsrække, og vi følger ham. Pludselig vender Søren Ryge tilbage til sin hovedhistorie. Vi trækker på smilebåndet over, at vi har ladet os forføre. Søren Ryge formidler forundring og vækker følelser. Søren Ryge viser os, at kommunikation sker mellem mennesker. I sit foredrag vil han fortælle om netop dette: Hvordan fandt han frem til Hans med rågerne og Didde med nisserne? Hvordan fik han lavet to dages snak til en halv times fjernsyn? Og hvorfor er det egentlig så interessant at høre helt almindelige danskere fortælle om et helt almindeligt liv? For en ordens skyld: Anders og Julius vil ikke blive glemt.

6 6 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Splejsen og Kæmpen Kirketeater og juletræstænding 1. søndag i advent Søndag den 27. november kl i Essenbæk Kirke og efterfølgende på torvet i Assentoft. 1. søndag i advent er der blevet tradition for børneteater i Essenbæk Kirke med efterfølgende juletræstænding på Torvet i Assentoft. I år kan vi glæde os til at få fortællingen om David og Goliat. Kæmpen Goliat er næsten 3 meter høj!! KOM og se, om han kan være i kirken. Forestillingen er målrettet børn fra ca år, forældre og barnlige sjæle og varer ca. 50 min. Onsdagskaffe Onsdag den 7. september kl Onsdag den 12. oktober kl Onsdag den 16. november kl Kom og få en kop kaffe og en hyggelig snak om stort og småt. Sogneeftermiddage i Årslev Onsdag den 21. september kl hos Kirsten og Poul-Anker Kjærgaard, Søndervej 14. Onsdag den 12. oktober kl hos Annette Gaardsted, Gammelkrovej 9. Onsdag den 30. november kl hos Britta og Viggo Madsen, Stampenvej 9. Litteraturkreds Der er bogudlevering i Sognehuset den 25. august kl Mødetider i efteråret er mandag d. 19. september, den 10. oktober og 14. november fra kl Alle er velkomne - også nye læsere. Har du spørgsmål, kan du kontakte Kirsten Borg tlf eller Ulla Beck tlf Syng dig glad Efter sommerpausen fortsætter de dejlige sangeftermiddage med Ernst Bøye ved klaveret. Det er den 3. onsdag i hver måned fra kl i Sognehuset. Du medbringer selv kaffe/kage og betaler 20 kr. til musikken. Alle er velkomne. Har du spørgsmål, kan du kontakte Anna Kjærgren tlf eller Ulla Beck tlf Nødhjælpsstrik - et fællesskab, der gør en forskel! Nørkleklubben arbejder flittigt. De flittige hænder fremstiller tøj og tæpper til hhv Randers Krisecenter samt Østeuropas fattige familier. Har du garnrester, du ikke selv kan anvende, er du meget velkommen til at aflevere dem i Sognehuset. Så sørger vi for, at hverken tråd bliver anvendt. Og der er altid plads til flere i vores hyggelige fællesskab - så mød blot op i Sognehuset den første mandag i måneden kl

7 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING 7 Adresser Præster: Sogne- og hospitalspræst (kbf) Inger-Lise Gram tlf , mail: ilgr@km.dk Fredag er fridag Sognepræst Ruben Lysemose tlf , mail: rul@km.dk Træffes efter aftale. Mandag er fridag. Organist: Kirsten Pultz, tlf , mail: organistpost@gmail.com Mandag er fridag Kirketjener/sognemedhjælper Lene Bruhn Mikkelsen, tlf , mail: kirketjener.essenbaek@gmail.com Mandag er fridag VIRRING KIRKE Drageshøj 4, Virring Formand: Jens Ole Johansen, Lodsstien 3, Uggelhuse, 8960 Randers SØ, tlf mail: joj@vectodesign.dk Kirkeværge: Brenda Thorup, Grundvej 3, Grund, 8960 Randers SØ, tlf , mail: bothorup@mail.dk Kasserer: Jens Erik Frisk Nielsen, Ammelhedevej 12, Ammelhede, 8960 Randers SØ, tlf , mail: ammelhede@hotmail.dk ESSENBÆK KIRKE Volkmøllevej 2, Assentoft Formand: Poul Nielsen, Søndergade 8, Assentoft, 8960 Randers SØ, tlf , mail: pn.kk@fiberflex.dk Kirkeværge: Henning Søby, Skråvejen 2, Assentoft, 8960 Randers SØ, tlf Kasserer: Max Munch, Højvangen 1, Assentoft, 8960 Randers SØ, tlf , mail: munch.max@gmail.com HØRNING KIRKE Præstedalsvej 10, Hørning Formand: Poula Kristensen Borggårdsparken 13B, 7080 Børkop, tlf , mail: poulaerika@gmail.com Kirkeværge: Berit S. Mogensen, Fløjstrupvej 32, Fløjstrup, 8960 Randers SØ, tlf / , mail: lcbb@mail.dk Kasserer: Dorte Thorsgaard Lundvej 6, Lund, 8960 Randers SØ, Tlf , mail: eit@os.dk ÅRSLEV KIRKE Hørningvej 14, Årslev Formand: Birthe Pedersen, Clausholmvej 216, Årslev, 8960 Randers SØ, tlf , mail: birthe216@pc.dk Kirkeværge: Annette S. K. Gaardsted, Gammelkrovej 9, Årslev, 8960 Randers SØ, tlf , mail: annettekamp@gmail.com Kasserer: Jens Sehested Højer, Clausholmvej 220, Årslev, 8960 Randers SØ, tlf , mail: @post.tele.dk Pastoratets kirkegårde: Virring kirkegård Graver Heine Bonde Smidt tlf , mail: virk@vestdjursnet.dk Essenbæk-Årslev-Hørning kirkegårde Ledende graver Ann Britt Møller, Volkmøllevej 4, Assentoft, 8960 Randers SØ, tlf , mail: kirkegaarden@nypost.dk Pastoratets hjemmeside: Kirkebil Kirkebilen kører til gudstjeneste i egen kirke eller i anden kirke, når der ikke er gudstjeneste i egen. Kirkebilen kører også til alle arrangementer, uanset hvilket sogn der holder det. Ring til Grund Taxa, tlf Kirkebladets redaktion: Lene Bruhn Mikkelsen

8 Gudstjenesteliste Søndag den 7. august, 11. søndag e. trinitatis Årslev kl Søndag den 14. august, 12. søndag e. trinitatis Hørning kl Søndag den 21. august, 13. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 28. august, 14. søndag e. trinitatis Hørning kl Søndag den 4. september, 15. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 11. september, 16. søndag e. trinitatis Hørning kl Essenbæk kl Fredag den 16. september Essenbæk kl (Høstgudstjeneste for ældre) Søndag den 18. september, 17. søndag e. trinitatis (Høstgudstjeneste) Virring kl (Høstgudstjeneste) Søndag den 25. september, 18. søndag e.trinitatis Hørning kl (Høstgudstjeneste) Søndag den 2. oktober, 19. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 9. oktober, 20. søndag e. trinitatis Hørning kl Søndag den 23. oktober, 22. søndag e. trinitatis Hørning kl Søndag den 30. oktober, 23. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 16. oktober, 21. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 6. november, Alle Helgens Dag Hørning kl Virring kl Essenbæk kl Søndag den 13. november, 25. søndag e. trinitatis Virring kl Søndag den 20. november, sidste søndag i kirkeåret Hørning kl Søndag den 27. november, 1. søndag i advent Hørning kl (Lucia) Essenbæk kl (Kirketeater og juletræstænding) Fredag den 2. december Essenbæk kl (Adventsgudstjeneste for ældre) Søndag den 4. december, 2. søndag i advent Virring kl Præst oplyses på kirkernes hjemmeside

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING SOGNE KIRKEBLAD FOR AUGUST - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2015 -Høstgudstjeneste fredag den 18. september kl. 14.00 -Juleteater og juletræstænding 1. søndag i advent

Læs mere

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING SOGNE KIRKEBLAD FOR DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2015-2016 Salmer i sorg og glæde ved Marianne Harboe og Hans Dal Koncert søndag den 24. januar kl. 14.00 i

Læs mere

April - Maj - Juni - Juli - 2016

April - Maj - Juni - Juli - 2016 April - Maj - Juni - Juli - 2016 Juniorkonfirmander i kirke og sognehus Gudstjeneste under åben himmel i Årslev den 16. maj 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Spændende sten i Virring

Læs mere

Ny sognepræst i pastoratet

Ny sognepræst i pastoratet August - September - Oktober - November - 2016 Ny sognepræst i pastoratet Velkommen til Søren Peter Villadsen Humor som medicin Om livsmod, livslyst og livsglæde Foredrag i sognehuset onsdag den 1. februar

Læs mere

De 4 sogne

De 4 sogne April - Maj - Juni - Juli - 2019 Juniorkonfirmand 2019 Foredrag ved Kurt Leth den 25. april kl. 19.00 De 4 sogne www.defiresogne.dk 2 Nyt fra de 4 sogne Juniorkonfirmand 2019 I uge 3,4 og 5 havde vi i

Læs mere

April - Maj - Juni - Juli Årslev Kirke efter istandsættelsen. Højskoledag den 24. maj "Hvordan virker Hoffet" v. Christian Eugen-Olsen

April - Maj - Juni - Juli Årslev Kirke efter istandsættelsen. Højskoledag den 24. maj Hvordan virker Hoffet v. Christian Eugen-Olsen April - Maj - Juni - Juli - 2017 Årslev Kirke efter istandsættelsen Højskoledag den 24. maj "Hvordan virker Hoffet" v. Christian Eugen-Olsen 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Stenene

Læs mere

FANGEKORET i Essenbæk Kirke søndag den 24. marts kl

FANGEKORET i Essenbæk Kirke søndag den 24. marts kl December 2018 - Januar - Februar - Marts - 2019 FANGEKORET i Essenbæk Kirke søndag den 24. marts kl. 15.00 Foredrag ved Jens Jørgen Refshauge den 19. februar kl. 19.00 Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Læs mere

April - Maj - Juni - Juli

April - Maj - Juni - Juli April - Maj - Juni - Juli - 2018 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Hørning kirke har fået automatisk ringeanlæg. Firmaet Thubalka, Vejle, som stod for arbejdet, påbegyndte efter

Læs mere

August - September - Oktober - November

August - September - Oktober - November August - September - Oktober - November - 2017 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Personskift i Menighedsråd og Litteraturkreds. Tove Wraa, medlem af menighedsrådet igennem godt

Læs mere

Sidste kirkeblad læs mere om dette inde i kirkebladet.

Sidste kirkeblad læs mere om dette inde i kirkebladet. August - September - Oktober - November - December 2019 Nyt hold babysalmesang Konfirmander 2019 Forfatteraften med Anita Furu d. 3. september kl. 19.00 Sidste kirkeblad læs mere om dette inde i kirkebladet.

Læs mere

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING

VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING SOGNE KIRKEBLAD FOR APRIL - MAJ - JUNI - JULI 2015 Sommermøde i Virring den 7. juni Findes der et liv efter de 65+? Tro og tillid en fortælling om at blaffe Foredrag

Læs mere

December - Januar - Februar - Marts

December - Januar - Februar - Marts December - Januar - Februar - Marts - 2017-2018 2 VIRRING - ESSENBÆK - ÅRSLEV - HØRNING Nyt fra de 4 sogne Indvielse af Lutherlund Menighedsrådet blev i det sene 2016 forespurgt, om man var interesseret

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 50. årg. 2013 September Oktober November Velkommen til vores nye organist Med stor glæde kan vi nu byde Lone Vandt velkommen som vores nye organist

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4 - årgang 26 September Oktober November 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen, Kragholmvej 8, 7742 Vesløs, tlf. 97 99 30 45, email:

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2010.

Gurre menighedsråds beretning 2010. Gurre menighedsråds beretning 2010. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Maj 2011 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3-25. årg. Juni Juli August 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kontor: Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, 22 95 08 91, fax 97 99 30 49 E-mail:

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 3 - årgang 26 Juni Juli August 2016 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst pr. 1/6-2016: Gudrun Kirstine Kurtz Nielsen. Tlf. 97 99 30 45 Menighedsrådet: Øsløs Sogn: Tove

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl

Menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 3. november kl Menighedsrådsmøde Tirsdag d. 3. november kl. 19.00-22.00 Til stede: Gitte Nyvang Hartmeyer, Lone Meyer, Hans Pedersen, Klaus Johansen, Per Ettrup, Mirella Kjærulff, Asger Hansen og Majbrit Billesø Rasmussen.

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019

Referat af fælles menighedsrådsmøde, Tved-Helgenæs-Vistoft Pastorat, torsdag 31. januar 2019 Deltagere: Fra Vistoft Menighedsråd: Marie Jørgensen, Magda Høgh, Poul Holm Bangsgaard, Morten Storm Pedersen, Ida Bangsgaard. Fra Tved Menighedsråd: Karl Aage Sørensen, Lisbeth Klinge, Birthe B. Sørensen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Spørring Menighedsråd Dagsorden torsdag d. 12. marts, 2009

Spørring Menighedsråd Dagsorden torsdag d. 12. marts, 2009 Mødedeltagere: LH,WNR,DS,KJ,PEJ,TQF,RSS,ASS,LKB Afbud: LH DAGSORDEN PKT SAGSINDHOLD BESLUTNING 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Meddelelser og info 3. Siden sidst/evaluering Se pkt. 2 Meddelelser,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt.

a. Kvartalsrapport for 2. kvartal 2013 og referat af ØKO og FU møde. Udsendes inden mødet. b. Justeringer i Budget 2014 Godkendt. Menighedsrådsmøde i Dato: Torsdag den 15. Blad nr. 8 Karlslunde Menighedsråd august 2013 kl. 19,00 Formandens initialer: Sted: Sognegården Spisning kl. 18,30 AMJ Dagsorden 1. Indledning: Ved Alfred Jensen

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 23.11.2017. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn. 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Sommeren 2012 Nr. 3 Friluftsgudstjeneste i Padesø Sogn MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Orienterings- og opstillingsmøde Den 13. november er der valg til alle landets menighedsråd,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 12. årgang Efteråret 2010 Nr. 4 Padesø Kirke PRÆSTEN Friluftsgudstjenesten på Kongsdal Vi havde regnet med, at der ville komme mange til vores friluftsgudstjeneste på Kongsdal

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke

KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY. Januar - Februar - Marts - April 2015. Foto: Alsted Kirke Januar Februar Marts April 2015 KIRKEBLADET TØDSØ ALSTED SDR. DRAABY Inde i bladet: Præstens side 2 Glimt fra sognene 3 Indsamling i kirkerne 4 Menighedsrådsmøder 5 Adresser 7 Foto: Alsted Kirke Præstens

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Gurre menighedsråds beretning 2011.

Gurre menighedsråds beretning 2011. Gurre menighedsråds beretning 2011. Menighedsrådets virksomhed i det forløbne år og planerne for det kommende års virksomhed. Udarbejdet af: Mette Bitsch Joanesarson Februar 2012 Godkendt på menighedsrådsmøde

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Kirkeblad Rynkeby. Revninge. Nr. 74 September Oktober November årgang

Kirkeblad Rynkeby. Revninge. Nr. 74 September Oktober November årgang Kirkeblad Rynkeby Revninge Nr. 74 September Oktober November 2017 27. årgang Nyt ansigt på prædikestolen Fra 1. september 2017 begynder et nyt samarbejde mellem Rynkeby-Revninge sogne og Rønninge sogn.

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø kirkegård en forårsdag. 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 14. årgang Foråret 2012 Nr. 2 Padesø kirkegård en forårsdag MENIGHEDSRÅDSVALG 2012 Der er valg til menighedsrådet i år, det er der hvert fjerde år. Arbejdet i et menighedsråd er mangfoldigt,

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

Kirkeblad nr. 28 2009:Layout 1 13/08/09 08.48 Side 1. Kirkeblad. for Arrild og Branderup sogne

Kirkeblad nr. 28 2009:Layout 1 13/08/09 08.48 Side 1. Kirkeblad. for Arrild og Branderup sogne Kirkeblad nr. 28 2009:Layout 1 13/08/09 08.48 Side 1 Kirkeblad 28 for Arrild og Branderup sogne September / Oktober / November 2009 Kirkeblad nr. 28 2009:Layout 1 13/08/09 08.48 Side 2 Forsidebillede:

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård.

Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Referat fra menighedsrådsmødet den 20. november 2014 kl. 18.15 i Ølby Sognegård. Deltagere: Liselotte Nyboe, Johan Dyrløv, Arthur Holgerson, Arne Søndergard, Palle Sigaard, Birgit Bager, Marie Holst, Ruth

Læs mere

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER KIRKEBLAD BREDSTRUP - PJEDSTED SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2018 Konformation Pjedsted. St. Bededag. 27. april 2018 Konformation Bredstrup. 29. april 2018 Hvad er Livets vilkår? Sensommeren er begyndt,

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40.

Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten. Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 64 Der indbydes til møde i menighedsrådet tirsdag 23.08.2011, kl. 16.15 I konfirmandstuen Brød og sang Kirsten Afbud / fravær DAGSORDEN REFERAT Sara K.H. og Martin J. kom kl. 16.40. 1. Meddelelser ved

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere