Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015"

Transkript

1 Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015 Af Agi Szocska, bestyrelsesformand i FTU 2015 var fuld af succerige tennisaktiviteter og oplevelser, hvilket du kan læse mere om i beretningen nedenfor. FTU favner bredt og overliggeren sættes kontinueligt højt, hvad enten det drejer sig om holdturneringen, FM erne (inde og ude), Elite- og talenttræningen, FTU fælles-inde-træningen, afholdelse af dialog- og samarbejdsmøder eller afholdelse af en Davis Cup kamp mod Spanien. FTU er til for tennisklubbernes skyld, og vi skal sikre, at vi løfter i samlet flok, gennem gensidig forståelse, respekt og forpligtende fællesskab. Så øges chancerne nemlig for at lykkes sammen. Tennissporten og dansk foreningskultur står overfor store udfordringer i et foranderligt samfund og ændret forbrugsmønster. Fleksible og attraktive idrætstilbud efterspørges i større og større omfang, hvilket vi må erkende, acceptere og vigtigst af alt - honorere efter bedste frivillige evner! Rent personligt slutter jeg den 9/2 som FTU formand, DTF bestyrelsesmedlem, Politisk ansvarlig for DTF klubudviklingsafdeling samt styregruppemedlem for Bevæg dig for livet DIF/DTF/DGI projektet - efter 4 gode, udviklende og spændende år i fynsk og dansk tennis. Så jeg vil her benytte mig af lejligheden til, at sige jer alle STOR TAK for jeres tennisbegejstring og entusiasme, venlighed og samarbejde gennem alle årene med jer som frivillige og spillere. Jeg fortsætter naturligvis som motionstennisspiller, og som initiativtager for Forum for Danske Tenniskvinder - så vi ses fortsat derude i tennislandskabet i mange år frem endnu Året 2015 s gang i FTU regi Året startede med de traditionelle og succefulde inde FM er og siden hen samarbejdsmøder i en dialog mellem DTF, FTU og klubberne, fordelt rundt omkring på Fyn. Der er hen over hele året afholdt DTF/OK/FTU-støttet elite og talenttræning i FTU regi - både ude og inde, med rigtig god kvalitet og stor succes, hvilket løfter niveau og samler de fynske trænere og unge i et godt socialt spillerudviklingsmiljø som de kommende år vil løftes i fællesskab igen. På den nationalt koordinerede Tennis Sportens Dag (TSD) deltog flertallet af de fynske klubber, som bidrog til mange nye medlemmer. Der er blevet afholdt stort og meget vellykket Davis Cup mod Spanien i samarbejde mellem DTF, OK, Udvikling Fyn/Sport Event Fyn og mange af de odenseanske/fynske klubber. Tøsetræf med All-in Tennis Camp har været et vellykket og velbesøgt arrangement. Ude FM blev ligeledes afholdt som vanligt for juniorer, seniorer og veteraner. Holdturneringen var i 2015 med mange hold, dog med for mange flytninger og aflyste kampe.

2 FTU støtter fortsat fuldt op om at få uddannet flere gode trænere på Fyn via tilskud til deltagerne, der melder sig på DTF s trænerkurser K1-K4. Dette benytter klubberne sig fint af. Derudover håber vi på Fyn i 2015 at have formået at fastholde medlemstallet samt oplevet fremgang af gode flere klubmiljøer, med talrige vellykkede skoletennis arrangementer. Dette gør os som idræt og sport mere attraktive - så vi skal alle løbende arbejde for at skabe bedre rammer for tennissporten på Fyn. Åbningen af de 6 nye indendørsbaner i Boldklubben Marienlyst har fortsat medført, at der kan spilles tennis året rundt i Odense/på Fyn. De fælles FTU tirsdagstræninger for hhv. damer, herrer, double har været overtegnede. Årets afsluttende dialog- og samarbejdsmøde med rekord deltagerantal var med fokus i DTFs politiske program de kommende 4 år. Der har også været afholdt et dialogmøde med Marienlyst og Odense kommune vedrørende optimering af samarbejde og udnyttelsen til gavn for FTUs medlemmer omkring de nye indendørs baner i Marienlyst, Odense. DTF I Dansk Tennis Forbund har de centrale politiske og sportslige overskrifter for 2015 været følgende: Bevæg dig for livet /DIF/DTF og DGI samarbejde, Moderklubber, Vidensbank, Medlemsrekruttering og fastholdelse, Fed Cup og Davis Cup kampe, Uddannelse, Holdturnering, Elite og Talent samt TeamDK støtte, Frivillighedsstrategi, Skoletennis og DTF/Unions Tennisseminar, samt ikke mindst det Poltiske Program for de kommende 4 år. FTU Seniorer I 2015 har der været stor fokus på breddetennis og især kvindetennis. Der blev indgået samarbejde med All-inTenniscamp, hvor første arrangement blev afholdt med succes i efteråret og nye vil komme til i Sidste års succes med vintertræning én gang ugentligt i Marienlyst Tenniscenter Odense er gentaget i denne vinter, med 4 forskellige breddetilbud. 2 af disse er fyldt helt op med deltagere, mens der er få pladers tilbage på de andre 2 hold så det er en stor succes med fællestræning på tværs af de fynske tennisklubber. Fynsmesterskaberne udendørs blev afviklet i Næsby for første gang. Desværre med en mindre tilbagegang i deltagerantallet. Især er det svært at få spillerne til at tilmelde sig rækker under mesterrækken. Fynsmesterskaberne indendørs blev for anden gang afholdt i Marienlyst Tenniscenter Odense. Her var der heldigvis en pæn fremgang i deltagerantallet og det største antal rækker i mange år.

3 De fynske hold i DH-turneringen klarede sig flot i Indendørs rykkede Fruens Bøges damer op i elitedivisionen. Udendørs rykkede Vester Skerninges damer op i 1. division, ligesom TPIs herrer rykkede op i 1. division. FTU Veteraner Holdturneringen afvikles kun udendørs med stabilt antal deltagende hold. Veteranholdkampene afvikles stadig med blandede hold mænd/kvinder. I flere rækker er der færre kampe og færre deltagere på holdene. Det giver kortere kampe. Der er sat kamptidspunkter på i programmet. Hold-DM finalestævnet blev arrangeret af Fruens Bøge Tennisklub med store roser til den arrangerende klub. På det sportslige plan blev det kun til en enkelt bronzemedalje, til Fruens Bøges +70 hold. Individuelle turneringer. FM indendørs sidste år i Marienlyst blev en stor deltagermæssig succes med 63 deltagere. FM udendørs var efter 16 år i Ringe flyttet til Faaborg, og i sidste weekend inden sommerferien.. Der var en færre deltagere, 44 deltagere. Fra deltagerne var der store roser til arrangørerne. FTU Juniorer 2015 har været et godt år med stort aktivitetsniveau og flotte fynske resultater på juniorsiden. I de seneste år har en voksende gruppe af fynske juniorspillere trænet mere og bedre end billedet var for blot få år siden. Det betyder, at flere fynske juniorspillere markerer sig blandt de stærkeste spillere i deres årgang i Danmark både på ranglisterne og i individuelle turneringer og mesterskaber, samt i juniordivisionerne. Fyn var ikke repræsenteret i de nationale juniordivisioner i 2009 og nogle år op til, men i 2010 fik vi igen et Team Fyn U10-hold med på juniordivisionsniveau. I 2012 fik vi både Team Fyn U10 og U12, og i 2015 var det en milepæl for fynsk juniortennis, at vi var repræsenteret med Team Fyn-hold i alle 8 juniordivisioner U10, U12, U14 og U16/18 for både piger og drenge. I alt ca. 45 fynske juniorspillere deltog således i holdturneringskampe mod de øvrige stærkeste juniorspillere fra resten af Danmark, og det er meget positivt. Tre Team Fyn-hold kvalificerede sig til det afsluttende medaljespil i september, hvor U14-drengene blev nr. 2, U10-pigerne nr. 3 og U10-drengene nr. 4.

4 FM Junior Inde i Marienlyst med 9 singlerækker og 10 doublerækker, og FM Junior Ude i Svendborg med 11 singlerækker og 11 doublerækker var begge vellykkede arrangementer med mange deltagere. Når det gælder vores alleryngste spillere på Fyn, så har vi i 2014 og 2015 haft meget få U8-spillere, der deltager i små stævner og turneringsregi. Det betyder lille eller smal rivalisering blandt de bedste fynske spillere i de årgange, og vi arbejder målrettet for at få et bredere talentmiljø også i disse årgange. Det er derfor positivt, at vi efter en FTU-prøvetræning i efteråret 2015 har fået en god lille gruppe af U8/10- spillere med i den ugentlige FTU-træning i Marienlyst i indendørssæsonen. Der er dog ikke tvivl om, at der også ude i de fynske tennisklubber skal gøres en større indsats for at lave sjov og god juniortræning, så flere fynske børn får lyst til at gå til tennis og flere af dem får tennis som deres primære sportsgren og fritidsinteresse. Det kræver et godt træningsmiljø i klubberne, gerne suppleret med samarbejde med lokale skoler, og det kræver, at flere fynske klubber prioriterer at guide deres spillere til deltagelse i stævner og turneringer, der passer til den enkelte spillers niveau. Hvis børn ikke tidligt og jævnligt deltager i stævner og turneringskampe med jævnbyrdige og jævnaldrende spillere, så er det ikke sandsynligt, at tennis bliver deres primære sportsgren. Fyns Tennis Union hjælper gerne med at guide klubbens spillere til deltagelse i de rigtige turneringer, f.eks. FTU Minitennis Tour i indendørssæsonen og FTU Play & Stay Tour og FTU holdturnering (kun to spillere på et juniorhold) i udendørssæsonen bare skriv til junior@ftutennis.dk. FTU Junior Elite- & talenttræning FTU fortsatte i 2015 samarbejdet omkring et langsigtet elite- og talentsamarbejde med DTF, Eliteidræt Odense og klubberne. Træningen har for udendørssæsonen omfattet U10-U14 spillere, hvor U8 har deltaget på træningen fra oktober i indendørssæsonen. Der har været kvalitet i træningen, og vi håber, at dette fortsætter, så Fyn også i fremtiden kan kæmpe med om medaljer på nationalt niveau. Den fysiske træning er stadig en fast del af træningen, og alle aldersgrupper fra U8-U14 tilbydes 1 times fysisk træning ved den ugentlige træning. U8+U10 træner 2 timer (1 times tennis og 1 times fysisk træning), hvor U12+U14 træner 3 timer (2 timers tennis og 1 times fysisk træning). Indendørstræningen har foregået i Marienlystcentret, mens udendørstræningen har været i FBT på det nye anlæg i Dalum.

5 Vi vil gerne takke klubberne, som har lagt baner til træningen for værtsskabet. Økonomi Regnskabet for 2015 viser et lille overskud. Farvel I 2015 sagde FTU farvel og mange tak for indsatsen til: Preben Silva, FTU Holdturnering Michael Heering, FTU bestyrelse, ET koordinator Peter Slifsgaard, FTU bestyrelse, Junior, Play & Stay og Teenage tennis Fyns Tennis Union vil gerne takke alle samarbejdspartnere igennem 2015 Dansk Tennis Forbund Fynske Idrætsforbund Odense Kommune Udvikling Fyn/Sport Event Fyn Coolsport/HEAD Ketshop Boldklubben Marienlyst Løfteriet All shirts All in tenniscamps Klubberne og medlemmerne Bestyrelsen, Fyns Tennis Union, anno 2015 Formand: Agi Szocska Næstformand/veteran: Kai Holm Kasserer: Karl Hansen Senior: Carsten Tornbjerg og Marie Stendahl Junior: Michael Grube Andersen FTU tilknyttede konsulenter Holdturnering: Kenneth Jensen ET ansvarlig: Henrik Kjærulff Jensen Webmaster: Bitten Karlovic DTF Klubudvikling: Søren Christens Bevæg dig for livet : Lorenz Sønderby Klubaktiviteter/freelance: Jens Erik D. Jensen

6 Samlet set blev 2015 endnu et godt og banebrydende år for FTU og dets medlemmer, hvor vi nåede vores målsætninger, og hvor tennis nu med de 6 etablerede indendørsbaner i Odense samt de liggende mobile baner i Strib, Assens og Fåborg mfl., er blevet en helårssport med uanede muligheder for fremtiden - i et kvalitativt fælles samarbejde, hvor tennissporten kan udvikle sig og følge med de nye megatrends i idrættens og foreningslivet. Slutteligt vil jeg og hele FTUs bestyrelse gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de frivillige, som yder en uundværlig stor og daglig indsats for tennis i klubben og i unionen. Uden jeres store indsats, ville vi ikke være i nærheden af de talrige aktiviteter og flotte resultater på Fyn. Fyns Tennis Union vi vil tennis på Fyn sammen!

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Af Agi Szocska, bestyrelsesformand i FTU Fyns Tennis Union har gennem året haft talrige vellykkede og velbesøgte aktiviteter samt nye tiltag. Årets startede med

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014 Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union tirsdag den 25. februar 2014 FTUs formand Agi Szocska bød velkommen Følgende deltagere præsenterede sig: John Christensen formand for Fynske Idrætsforbund

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den 08.02.2018 Ved generalforsamlingen deltog ca. 30 personer ialt. Ca. 15 klubber var repræsenteret. 1. Valg af dirigent og referent Jens Erik

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 7. marts 2016 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kai Holm, FTU, Kenneth Jensen, FTU, Hanne Dalby, TCO, Lars Jensen,

Læs mere

Generalforsamling i Fyns Tennis Union

Generalforsamling i Fyns Tennis Union Generalforsamling i Fyns Tennis Union Onsdag den 15. februar 2006 Kl. 19.00 i Idrættens Hus Stadionvej 50. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid

REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid Dato: Tirsdag d. 29. september 2015 Sted: Marienlyst Tenniscenter Odense Deltagere: FBT, Vester Skerninge, TPI, Faaborg, Strib, Langeskov, TCO, Ringe, Næsby,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 3. marts 2016 Sted: Vester Skerninge Tennisklub, Vester Skerninge Deltagere: Michael Grube Andersen, Joan Andersen og Dennis Jacobsen,

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 9. marts 2016 Sted: Deltagere: Kopi til: Brændeskov hallerne, Strib Karl Kristian Hansen, Strib Tennisklub og FTU, Jes Rønn Hansen,

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior

Beretning fra sportsudvalget Indledning: Sportslige resultater junior og senior Beretning fra sportsudvalget - 2012 Indledning: Sportsligt har 2012 været et godt år, som det fremgår af beretningen fra cheftræneren nedenfor. Vi har et stigende antal turneringsaktive juniorer og har

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget

Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Velkommen til Forældre aften i VST Velkommen! Introduktion Hvad er tennis for juniorer? Hvad gør klubben? Hvad kan man selv gøre? Forældre inddragelse Kontakt Juniorudvalget Introduktion Formål med aftenens

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER

FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER FYNSK KVINDETENNIS TOUR VINTER 2018-2019 Velkommen til vinterens kvindetennisaktiviteter på Fyn. Det er med stor glæde, at Det fynske Kvindetennisudvalg igen tilbyder en palet af arrangementer for kvinder

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

DTF-klubudviklingsseminar

DTF-klubudviklingsseminar DTF-klubudviklingsseminar - guide til klubudvikling 3 rigtige - test af lederprofil - udvikling af klubbens strategiske fundament - fokus på flere oplevelser og medlemmer Aars Tennisklub 4. februar 0 Michael

Læs mere

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Strategi Randers Tennisklub Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Oversigt 1. Mission (klubbens eksistensberettigelse) 2. Vision (hvor vil klubben hen) 3. Værdier (klubkultur

Læs mere

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017 Årsrapport SÅR Tlf. 2544 4098 Burschesgade 12, 2.sal 8900 Randers www.jtu.dk info@jtu.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Til medlemsklubberne i JTU 1 soversigt 2 3 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Odense Tennis Center - Marienlyst

Odense Tennis Center - Marienlyst Odense Tennis Center - Marienlyst Banerne fordeles efter følgende kriterier: Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2. RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET 2018 9 Note Regnskab Budget Budget Regnskab 2018 2018 2019 2017 i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.724.782 2.700 2.700 2.681 Kontingenter, unioner - forsikringsdel

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2014

Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Reglement for FTU Holdturneringen 2014 Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle klubber, der er medlem af unionen, kan deltage med et eller flere hold. Der er også mulighed

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

Plejer er fortid. Nytænkning er fremtid

Plejer er fortid. Nytænkning er fremtid Plejer er fortid Nytænkning er fremtid Dansk Tennis i fremtiden 1. Proaktive klubbestyrelser Nytænkning af tilbud til medlemmerne Produktudvikle klubben 2. Fastholdelse af eksisterende medlemmer 3. Rekruttering

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015

Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Referat af ordinær generalforsamling Århus 1900 Tennis, afholdt 9. marts 2015 Dagsorden i henhold til gældende vedtægter. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere.

Og der har været meget fokus på økonomien, så vi ikke kom ud med røde tal som tidligere. Formandens beretning på generalforsamlingen d. 24-03-2015 Formanden indleder med at fortælle om hans første år som formand. Bestyrelsen har været gennem en spændende proces men også mange udfordringer,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: HD Design, Viby Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen, Laura Biagiotti, Lone Tørnes

Læs mere

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB

Kristrup Tennisklub REGLEMENT IFB. KLUBMESTERSKAB Klubmesterskaberne i er til, for at skabe mere spil samt at være en del af de sociale tilbud i klubben. Klubmesterskaberne skal til enhver tid sikre, at alle uanset niveau herunder begynder, motionist

Læs mere

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub

DANSK TENNIS FORBUND. Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsforløb Farum Tennis Klub Klubudviklingsprocessen DANSK TENNIS FORBUND Guide til klubbens udvikling 13 rigtige Dialog med medlemmerne spørg dem om behov, ønsker og ideer Gode træningstilbud

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub.

Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub. Bestyrelsens beretning for foreningsåret 2013/2014, Svendborg Tennis Klub. Indledningsvis vil jeg gerne præsentere den siddende bestyrelse: Hanne Lund Jørgensen Gitte Madsen Jørgen Niendahl Peter Steen

Læs mere

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 10. sep. 2015 Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Morten Marstrand. Træningsmiljø Triton Ballerup

Morten Marstrand. Træningsmiljø Triton Ballerup Morten Marstrand Træningsmiljø Triton Ballerup Morten Marstrand Elitechef Triton Ballerup siden August 2013. Tidligere cheftræner Hillerød Svømmeklub i 6 år. Uddannet pædagog 2003 Arbejdet i flere år med

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Først og fremmest tak for et godt 2010 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub.

Først og fremmest tak for et godt 2010 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. Bestyrelsens beretning 2010. Først og fremmest tak for et godt 2010 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. Randers Tennisklub har igen markeret sig

Læs mere

Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine input på mail. Henrik O deltog også på mødet.

Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine input på mail. Henrik O deltog også på mødet. Roskilde Tennis Klub Bestyrelsesmøde - referat Tid: Onsdag den 9. januar 2019 kl. 17.30-20.30 hos Søren Peter Deltagere: Peter, Hans-Henrik, Søren Peter, Steen og Anja. Jonas var syg, men havde sendt sine

Læs mere

- Når det betaler sig for alle parter

- Når det betaler sig for alle parter Sponsoraftale - Når det betaler sig for alle parter Horsens Tennis Klub Kraghsvej 3 8700 Horsens www.horsenstennisklub.dk sponsor@horsenstennisklub.dk Horsens Tennis Klub - Tennis for HELE familien Hvem

Læs mere

VINTER TOUR 2015-2016

VINTER TOUR 2015-2016 VIGTIGT KATEGORIER: Kat. GPS (G) = Grand Prix Serie for de bedste Kat. 1 = for de bedste spillere Kat. 2 Junior = Top 15 på ranglisten må ikke deltage Kat. 2 Senior = top 15 på seniorranglisten (inkl.

Læs mere

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD

Randers Sportsklub Freja ATLETIK BORDTENNIS FODBOLD HAANDBOLD Generalforsamling i Randers Freja Håndbold den Bestyrelsens beretning Det har igen været et spændende år for bestyrelsen, og vi har igen i år måtte tage nogle beslutninger med hensyn til vores økonomi,

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2019 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2019 Alle senior-,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis

Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Næstved, den 09. Februar 2018 Referat af ordinær generalforsamling i Fladså Tennis Tid og sted: Søndag den 4. februar 2018 i klubhuset i Lov. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde med temadrøftelse om strategiarbejde Tid Dagsordenspunkt Intension (formål) 5 min. 1. Godkendelse af dagsorden Dato: 31. oktober

Læs mere

MØDEREFERAT 15. juni 2014

MØDEREFERAT 15. juni 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-05/2014 15. juni 2014 MØDEDATO & TID: Onsdag d. 11. juni 2014, kl. 17.30 22.10 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Først og fremmest TAK for et godt 2017 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, trænere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. Året der gik i overskrifter igen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Først og fremmest TAK for et godt 2014 til medlemmer, ildsjæle, samarbejdspartnere, trænere, sponsorer og øvrige aktører i Randers Tennisklub. 2014 har igen budt på rigtig mange

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Reglement for FTU Holdturneringen 2017

Reglement for FTU Holdturneringen 2017 Reglement for FTU Holdturneringen 2017 Medlem af Dansk Tennis Forbund Paragraf 1 Fyns Tennis Union udskriver hvert år en holdturnering, hvori alle FTU/DGI klubber, der er medlem af unionen, kan deltage

Læs mere

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014

Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 Beretning for generalforsamling i Allerød Tennisklub 2014 2014 har været et år i fornyelsens tegn for Allerød Tennisklub. Vi har haft et højt aktivitetsniveau og hævet medlemstallet. Hvis jeg skal nævne

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur.

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur. Bestyrelsens beretning til Hadsten Tennisklubs General forsamling 2016 I det følgende gennemgås bestyrelsens beretning for sæsonen 2016 i Hadsten Tennisklub (HTK). Bestyrelsens beretning for sæson 2016

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere