FÅ MEGET MERE UD AF DIN WEBSHOP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FÅ MEGET MERE UD AF DIN WEBSHOP"

Transkript

1 En WEXO guide til Magento FÅ MEGET MERE UD AF DIN WEBSHOP af WEXO teamet

2 FÅ MEGET MERE UD AF DIN WEBSHOP Quick-wins på Magento Disse råd og anvisninger er skrevet til dig, som har baseret din forretning på Magento og dig, der er ansat som ecommerce manager, projektleder eller programmør i en virksomhed som drives af Magento. Målet er at give dig en række konkrete forslag til forbedring af din webshop ting der kan øge din omsætning og nedbringe dine omkostninger alt sammen leveret i et letforståeligt sprog med grundig vejledning. PDF en gemmer på 17 gode tips til, hvordan du kan få meget mere ud af din webshop. De fleste ting kan du selv gøre fra backend, men nogle kræver lidt hjælp fra en programmør. Quick-wins på Magento er skrevet af Tommy Frøkjær, stifter af WEXO A/S og én af de 18 eksperter i udvikling og drift af Magento webshops som firmaet i dag beskæftiger. De hjælper sammen shopejere med at få mest muligt ud af det software der ligger til grund for deres virksomhed.

3 1 EKSTRA MULIGHEDER PÅ CMS SIDERNE 1.1 Genbrug en statisk blok ved at kalde den i CMS-siden Hvis du har information der går igen på flere CMS sider, eksempelvis informationer om fragt, kan det være en god idé at flytte det ud i en statisk blok. På den måde har du fremover kun ét sted at skulle opdatere informationen, hvilket mindsker risikoen for fejl og tiden der anvendes på at vedligeholde webshoppen. 1.2 Nyttige Widgets Magento har indbygget en række widgets, der gør det let at indsætte dynamisk indhold på en CMS side. Det giver større kontrol og fleksibilitet når man skal opbygge indhold via administrationspanelet. Magento Widgets kan findes ved at klikke på følgende ikon i CMS-værktøjet. Med disse widgets kan du eksempelvis indsætte en sammenligning af 3 produkter, de nyeste 3 produkter eller de 3 produkter den besøgende sidst har set på CMS-siden.

4 1 EKSTRA MULIGHEDER PÅ CMS SIDERNE 1.3 Ændre layout på CMS-siderne ved at ændre antal kolonner Magento er som standard opbygget med tre kolonner. Nogle sites kan være udviklet med flere eller færre end dette. Når du opretter en CMS-side har du mulighed for at til- og fravælge kolonnerne i venstre/højre side, som vil give et helt andet udseende af CMSsiden.

5 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND 2.1 Deaktiver underretninger I takt med at du installerer flere moduler vil du opleve en stigning i antallet af mails og underretninger der kommer frem hver gang du logger ind. At skulle lukke dem hver gang er både træls og spild af tid. Det kan du heldigvis slippe for. Klik på System > Konfiguration og vælg Avanceret i bunden af venstre menu. Klik derefter på den blå bjælke, så den folder sig ud og find punktet Mage_AdminNotification, vælg Deaktiver og gem indstillingen. Du kan også deaktivere andre moduler herfra, men vær forsigtig. Det kan potentielt bringe din webshop i knæ, hvis du deaktivere det forkerte modul.

6 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND 2.2 Bestem selv hvilke produkter der skal vises først Magento giver som standard mulighed for at sortere på tre ting ud på shoppen: Bedste køb, pris og navn. Som standard bliver der sorteret på Bedste køb. Afhængig af hvordan din template er lavet, vil den besøgende så selv kunne vælge om de hellere vil sortere på navn eller pris. Hvis der findes flere muligheder end dette, skyldes det at dine udviklere har oprettet dem som en del af arbejdet med shoppen. Det smarte ved Bedste køb er at den reelt dækker over en sortering du selv kan lave i backend, og det er en forespørgsel vi får rigtig ofte. Det er ikke godt købmandsskab at lade produkterne sortere efter hvornår de er tilføjet til kategorien få de bedst sælgende i toppen. Gå ind under Katalog > Kategorier og vælg en kategori og gå til fanen Display Settings. Her kan du under Available Product Listing Sort by se hvilke sorteringsmuligheder der er og vælge hvilke der skal vises på shoppen. Under punktet Default Product Listing Sort by kan du vælge hvilken af disse kategoriens produkter som standard skal sorteres efter. Hvis du ønsker at sortere dem for samtlige kategorier på én gang, skal dette gøres under System > Konfiguration > Katalog > Frontend > Sorter produktliste efter.

7 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND 2.3 Gør det lidt lettere for kunden - skriv 1 og ikke 0 1 Som standard vil Magento foreslå alle dine kunder at de skal købe 0 af det enkelte produkt. Det ser dumt ud og det er ikke specielt brugervenligt at ligge op til at din kunde selv skal notere at de ønsker ét styk for hver produkt. 5 Det er en lille ting og problemet er nok ikke så stort. Hvis dine kunder gerne vil handle, skal de nok få angivet antal og komme videre i processen. Det skærer dog i øjnene, virker ugennemført og er så let at rette, at der ikke er nogen grund til at lade være Gå ind under System > Konfiguration og vælg Lager i venstremenuen. Klik på Produktlagermuligheder og klik på den orange knap med teksten Tilføj minimumsantal. Lad dropdown menuen blive stående som den er (med teksten Alle grupper ) og angiv 1 i det tilhørende tekstfelt og klik Gem.

8 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND 2.4 Opsæt Google Analytics Som webshopejer er det vigtigt at du har adgang til ordentlig statistik på din webshop. Det giver dig et bedre beslutningsgrundlag og en forståelse for dine besøgendes måde at bruge din webshop på. Med Google Analytics får du adgang til et rigtig stærk statistikværktøj. Det er gratis og du kan let selv indsætte Google Analytics på din Magento webshop - men som med alt andet er det vigtigt med de små detaljer. Start med at oprette en Google Analytics konto på Når du har oprettet en konto, får du tildelt et konto-id/sporings-id, som du skal kopiere.

9 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND Log ind i Magento og vælg System i topmenuen og derefter Konfiguration. I venstremenuen skal du finde menupunktet Google API og indsætte dit nye konto-id. Gå herefter ind i din Google Analyticskonto igen og klik på Administration i den orange topmenu. Klik derefter på navnet for din konto, i dette eksempel alle website data.

10 2 SMÅ EFFEKTIVE INDSTILLINGER I BACKEND Klik derefter på Profilindstillinger og gå ned i bunden. Her skal du rette dropdownen til Ja, et e-handelswebsite og markere at du ønsker at Spor Websitesøgning. I den tekst-boks der kommer frem, skriver du q. q angiver at det er denne streng der anvendes ved en søgning, du kan se eksemplet her: Hvis du allerede har Google Analytics installeret, så prøv alligevel at gå ind under Profilindstillinger og kontroller at dette er sat op som beskrevet herover.

11 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION En meget stor del af dine besøgende vil bruge shoppens søgefunktion som noget af det første. Hvis de besøgende søger på sko og opdager at der er for mange resultater, vil det være naturligt for dem at prøve at begrænse antallet af resultater med en mere specifik søgning. Det kunne være højhælede røde sko. I Magento resulterer dette dog i endnu flere resultater, da alle produkter med enten ordet sko, højhælede eller røde i beskrivelsen eller titlen vil blive vist. Søgefunktionen i Magento er et af systemets svage punkter. Resultaterne er ikke relevante nok ift. de søgninger der foretages, og når vi ved at 30% af alle besøgende vil bruge søgefunktionen under deres besøg på shoppen er det et ret alvorligt problem. Prøv at se følgende eksempler på hvor meget bedre konverteringsraten er for den gruppe af besøgende, der vælger at bruge søgefunktionen. De leder efter noget konkret og er klar til at købe så er det vigtigt at du kan finde det til dem de leder efter.

12 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION 3.1 Opret manuelle resultater for kategorier I WEXO får vi ofte henvendelser fra webshopejere, der undrer sig over hvorfor produkterne i kategorien Overtøj nu ikke kommer frem når man søger på Overtøj. Det skyldes at Magento kun søger i titler og beskrivelser. Du kan håndtere dette ved at oprette redirects for kategorier og mærkesøgninger. I praksisk gøres dette via Katalog > Søgeord > Tilføj nyt søgeord. Du kan så tilføje de enkelte kategorier som søgeord og indsætte url en på dem i feltet URL til videresendelse. Når folk søger på Overtøj vil de så blive videresendt til den pågældende kategori i stedet for kun at se de produkter hvor Overtøj er nævnt beskrivelsen.

13 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION 3.2 Opret manuelle resultater for mærker Hvis en besøgende søger på Adidas vil Magento kun returnere de produkter, der indeholder dette ord i beskrivelsen. Den medtager ikke værdien i egenskaber og ej heller kategorinavne. Så selv hvis et produkt har en mærke-egenskab, der er angivet til Adidas og er placeret i en Adidas-kategori, vil Magento ikke returnere denne blandt søgeresultaterne medmindre ordet Adidas optræder i produktbeskrivelsen. Du bør derfor oprette alle dine mærker som søgeord, og angive den side der er mest relevant for den besøgende. Hvis du sælger sportsudstyr og har en side med alle dine Adidas-produkter, vil det være oplagt at sende den besøgende til denne side når de søger ved at udfylde URL til videresendelse.

14 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION 3.3 Tag hånd om nulsøgninger og opret synonymer Hvis din besøgende søger efter kogebog vil din søgefunktion ikke selv kunne regne ud at dette er det samme som madlavningsbøger. Selvom du har en hel kategori med madlavningsbøger vil den besøgende få besked om at intet blev fundet. Den situation kan du heldigvis let håndtere, omend det kræver nogle timers manuelt arbejde. Det er dog tiden værd at oprette de mest normale synonymer for dine produkter. Er der søgninger med nulresultater, bør det være et fokusområde at få disse matchet op på en måde, så kunden fremover finder det de søger. Det kunne meget vel være ved at angive synonymer. Du kan spotte disse nulsøgninger ved at logge ind i Magento og vælge Katalog > Søgeord. Under Resultater skriver du 0 i begge felter, og klik derefter på Søgninger for at sortere efter søgninger øverst. I byggebranchen er styrolit G80 og Sundolit S80 eksempelvis to produkter, der begge løser den samme opgave. Hvis du opdager at folk søger på det første men du kun har det andet, kan du indsætte dette som et synonym ved at klikke på Rediger ud for søgeordet.

15 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION 3.4 Lad brugerne afgrænse deres søgeresultater (avanceret) Hvis de besøgende søger på sko og opdager at der er for mange resultater, vil de ofte prøve at begrænse antallet af resultater med en mere specifik søgning. Det kunne være højhælede røde sko. I Magento resulterer dette dog i endnu flere resultater, da alle produkter med enten ordet sko, højhælede eller røde i beskrivelsen eller titlen vil blive vist. Der er to muligheder for at afhjælpe dette: 1) Den avancerede mulighed forudsætter at du er fortrolig med redigering af PHP-filer. Hvis du er det, skal du finde funktionen Mage_CatalogSearch_Model_Resource_ Fulltext og ændrer de to forekomster af OR til AND. Her er det meget vigtigt at du husker at gemme den opdaterede fil i local-mappen, så den ikke overskrives ved fremtidige opdateringer af Magento. 2) Alternativt kan du gå til System > Konfiguration > Katalog > Katalogsøgning > Søgningstype og rette denne til Full text i stedet for Like. Det vil på nogle servere give et bedre resultat, men afhænger af hvordan MySQL-databasen er sat op og løser ikke altid problemet. Når du er i denne del af Magento, kan du ved samme lejlighed rette minimumslængden på søgninger fra 1 til 4. MySQL-databasen som driver din webshop kræver som standard 4 tegn, så medmindre du får din host til at rette dette vil det være bedre at sætte grænsen til 4 i Magento, så dine kunder får en retvisende fejlbesked i stedet for en tom resultatliste.

16 3 OPTIMER MAGENTOS INDBYGGEDE SØGEFUNKTION 3.5 Medtag flere attributter i søgningerne Hvis du har mange informationer gemt i attributter, kan det være en god idé at konfigurere søgefunktionen til også at medtage indholdet af disse i sine søgninger. Hvis folk søger efter et bestemt mærke, farve eller materiale vil den information ofte være gemt i en egenskab og ikke nødvendigvis nævnt i produktbeskrivelsen. Gå til Katalog > Produktegenskaber > Egenskaber. Her kan du for hver egenskab angive om de skal anvendes af søgefunktionen. Dette gøres ved at sætte Anvend i kviksøgning til Ja. For nogle webshops kan det give mening at fjerne lang- og kort beskrivelse fra søgeindexet for at mindske antallet af resultater. Det er dog bestemt ikke en generel anbefaling men en mulighed der bør baseres på en vurdering af den enkelte shop. Ja Du skal opdatere det relevante index efter hver handling. Dette gøres under System > Indeksadministration.

17 4 SMÅ MODULER DER GØR EN STOR FORSKEL 4.1 Ajaxcart Du kender din egen shop og ved lige hvor kurven er placeret men gør dine kunder? Manglende brugervenlighed er et af de områder der koster danske webshops rigtig mange ordrer. Som webshopejer har du sikkert set flere webshops end de fleste af dine kunder, og ikke mindst ser du din egen webshop flere gange dagligt. Mange af dine besøgende vil i dag se din webshop for første gang, og det vil derfor være en god idé at holde dem lidt ekstra i hånden. Ajaxcart gør det tydeligt, at varen er tilføjet kurven og gør det let for kunden at gå videre og afslutte sit køb. Vores test har vist både en stigning i konverteringsraten og den gennemsnitlige ordrestørrelse ved brugen af Ajaxcart modulet. Se et eksempel på Ajaxcart her. Du kan med fordel style boksen så budskabet bliver endnu tydligere. Se et eksempel her >

18 4 SMÅ MODULER DER GØR EN STOR FORSKEL 4.2 Fjern det første trin i købsprocessen Når først dine besøgende vælger at starte købsprocessen, vil de som standard blive bedt om at oprette en konto eller fortsætte som gæst. Det virker mere påtrængende end det lyder, og er kendt for at skræmme mange brugere væk og at fjerne den funktion har i tidligere tests givet mellem 15-45% flere køb (kilde). Der er flere muligheder for at gøre processen simplere, men den billigste og letteste er at fjerne det første trin i Magentos standard købsprocess. Tilbage er der så reelt kun to trin og formentlig en væsentlig højere konverteringsrate. Link: Skip Checkout Step 1 Hvis installationen af et modul via Magento Connect fejler, vil webshoppen være offline. Det kan oftest rettes ved at slette filen maintainence.flag i rod mappen via FTP. Det er en fil der oprettes når installationen påbegyndes og slettes når den er færdig. Hvis installationen fejler, vil den ikke blive slettet automatisk.

19 5 SEO INDSTILLINGER I MAGENTO Google, Bing og Yahoo er for langt de fleste webshops den største kilde til trafik og salg. Magento har dog en række problemstillinger der gør, at søgemaskinerne farer vildt i systemet i deres forsøg på at indeksere og forstå din shop. Det fører til lavere placeringer og tabt omsætning. Når det kommer til søgemaskineoptimering og Magento, er der flere ting der kræver nogle ekstra justeringer. Vi har her valgt de vigtigste af dem som du selv kan implementere listen er dog ikke fyldestgørende men et godt skridt i den rigtige retning. 5.1 Få robots.txt Google fortsætter med at volde lidt problemer i forhold til en standard Magento webshop. De fleste webmastere vil på et tidspunkt opleve at Google, Bing og Yahoo går i selvsving med indekseringen af søgefunktionen. Eftersom søgefunktionen i Magento skaber en ny side for hver søgning vil dette hurtig resultere i en million indekserede sider. Med robots.txt kan du udelukke dette problem. Udover problemerne med mistet trafik, så kan det potentielt bringe din server i knæ hvis Google går i selvsving i din søgefunktion. Du vil så opleve at få indekseret sider, selvom du reelt kun har Det er rigtig meget data at bearbejde for en side der i virkeligheden kun har siders unik tekst og derfor risikerer du igen at ryge i unåde hos Google.

20 5 SEO INDSTILLINGER I MAGENTO Opret en fil i Notesblok med nedenstående indhold. Gem den som robots.txt og kopier den over i rodmappen af jeres Magento-installation. Hvis filen kan ses fra er den placeret korrekt. User-agent: * Disallow: /*? Disallow: /catalogsearch/* Den vil fange to af de mest normale problemer som du oplever med din webshop: (1) at de forskellige sorteringsmuligheder på dine kategorier indekseres og (2) at interne søgninger indekseres. Hvis Google allerede er begyndt at indeksere urealistisk mange sider i din shop, vil det være muligt at gennemgå dem for at lave en individuel vurdering af problemet. Skriv site:ditdomæne.dk på for at se hvor mange sider Google har indekseret fra din shop. Eksempelvis har Whiteaway under indekserede sider. Har du dobbelt så mange indekserede sider som du har aktive produkter, er det et sikkert tegn på at du har behov for at få lukket bedre af.

21 5 SEO INDSTILLINGER I MAGENTO 5.2 Canonical tag for produkter og kategorier Magento opretter flere forskellige URL er til det samme indhold. Eksempelvis genereres der en ny url for hver sorteringsfunktion der bruges på en kategori. Derudover genereres der fire URL er pr. produkt det vil sige fire måder at indeksere det samme indhold. Google har indekseret mere end 50 milliarder sider. Det kræver mere end servere at holde dette setup kørende. Forestil dig nu, at de skulle indeksere det samme indhold på fire forskellige url er. Det ville kræve at de købte 2.7 millioner ekstra servere uden at det gav nogen yderligere værdi til dem der søger. Det scenarie vil Google selvfølgelig undgå for alt i verden. Når Magento ikke kan bestemme sig for hvilken URL der skal bruges til at vise et produkt, vil Google derfor gøre det for dig og det er ikke i din interesse at lade denne beslutning være op til dem. De vil smide tre af de fire URL er ud, uden at du har nogen indflydelse på hvilke det er. Dine produkter kan i dag tilgåes på følgende URL er: ditdomæne.dk/produktnavn.html ditdomæne.dk/category1/produktnavn.html ditdomæne.dk/catalog/product/view/id/1/ ditdomæne.dk/catalog/product/view/id/1/category/1/

22 5 SEO INDSTILLINGER I MAGENTO Løsningen er heldigvis allerede klar i Magento: Du kan bruge canonical tags til at forhindre dette. Klik på System > Konfiguration og vælg Katalog i venstremenuen. Find og klik derefter på fanen søgemaskineoptimering (SEO) og vælge Ja til begge de to muligheder for at Brug canonical link... Det du gør her, er at dine sider får en primæradresse, så hvis Google finder den fra en alternativ url, vil de vide at dette indhold i virkeligheden skal indekseres på den primære adresse og at denne version dermed er identisk med den de allerede har. Du kan kombinere din nye viden om robots.txt med denne problematik, til at lukke endnu mere effektivt af for de uønskede URL er.

23 SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER? WEXO A/S, Rebslagervej 2, 9000 Aalborg Telefon: Hjemmeside: Vi vil være de bedste til Magento det er vores drive og ambition, altid at vide mere om magento ved dagens afslutning end vi gjorde dagen før. Ikke kun som udviklere, men også ift. marketing, mersalg og forretningsudvikling.

24

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.1.3 Vejledning: Lagerrapport. Version 2015.12.22 Side 1 af 6 KOM GODT I GANG MED LAGERRAPPORT Vi vil her guide dig gennem brugen af

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

Sådan kommer du nemt i gang med Joomla!

Sådan kommer du nemt i gang med Joomla! Joomla! Kursus Sådan kommer du nemt i gang med Joomla! Hvorfor er Joomla! alt for svær at komme i gang med I mit daglige virke som konsulent og underviser, med speciale i Joomla!, får jeg tit at vide at

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING GRATIS FRAGT INFO - MAGENTO MODUL MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING GRATIS FRAGT INFO MAGENTO MODUL

BRUGERVEJLEDNING GRATIS FRAGT INFO - MAGENTO MODUL MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING GRATIS FRAGT INFO MAGENTO MODUL BRUGERVEJLEDNING GRATIS FRAGT INFO - MAGENTO MODUL MODUL VERSION 1.0.0 Vejledning: Gratis Fragt Info Magento modul. Version 2015.01.16 Side 1 af 12 GRATIS FRAGT INFO Med Magentomodulet Gratis Fragt Info

Læs mere

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1

COOKIENOTE BRUGERVEJLEDNING MODUL VERSION 1.6.1 COOKIENOTE MODUL VERSION 1.6.1 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG MED CookieNote 3 OPSÆTNING AF CookieNote 3 DEAKTIVER MAGENTOS EGEN COOKIE-BEKRÆFTELSE 6 TRIC INFO-MODUL 7 NOTIFIKATIONER 8 SUPPORT 8 Vejledning:

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din webshop

Hurtig SEO Guide til din webshop Hurtig SEO Guide til din webshop For at forbedre din shops synlighed og dine produkters listing på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen af din shop. Hvis du følger de

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VEDVARENDE KUNDELOGIN MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING VEDVARENDE KUNDELOGIN - MAGENTO MODUL

BRUGERVEJLEDNING VEDVARENDE KUNDELOGIN MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING VEDVARENDE KUNDELOGIN - MAGENTO MODUL BRUGERVEJLEDNING VEDVARENDE KUNDELOGIN MODUL VERSION 1.0.1 Vejledning: Vedvarende Kundelogin. Version 2015.04.09 KOM GODT I GANG I det følgende vil vi guide dig gennem opsætning af Magentomodulet Vedvarende

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end)

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Indhold Login... 2 Opdateringer... 4 Medier... 5 Sider... 6 Kontakt... 7 Newsletter... 9 Wocommerce... 10 Udseende... 11 Bruger... 13 Super Snow... 13

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION Version MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEDTÆLLING TIL NÆSTE LEVERING MODUL VERSION 1.0.3 Version 2015.09.08 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC MODUL TIL MAGENTO 2 - GLS MODUL VERSION 1.0.0

BRUGERVEJLEDNING TRIC MODUL TIL MAGENTO 2 - GLS MODUL VERSION 1.0.0 BRUGERVEJLEDNING TRIC MODUL TIL MAGENTO 2 - GLS MODUL VERSION 1.0.0 Før du starter Hvis du ikke allerede har fået modulet installeret, kan du logge ind på din konto på store.tric.dk og finde seneste version

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

SwipBox forsendelses modul til Magento

SwipBox forsendelses modul til Magento Opsætningsguide til SwipBox forsendelses modul til Magento Version 1.2.7 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Magentomoduler ApS Opsætning Modulets konfigurationsmuligheder

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Inspiration, tips og tricks

Inspiration, tips og tricks Køb et helt bibliotek om WordPress ebogen om WordPress 3 er mere omfattende end nogen anden dansk vejledning om WordPress. Køber du ebogen, får du fri adgang til alle kommende versioner. Du køber altså

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur Redaktørmanual Kentaur Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - TYPO3 Brugerfladen 3 Log ind 3 Backend 4 Frontend 5 Hvor skal jeg klikke? 5 Gem, gem og vis, gem og luk 6 Kapitel 2 - Sider & menuer 7 Sammenhæng

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

Tastemanual til Webbyggeren

Tastemanual til Webbyggeren Tastemanual til Webbyggeren Denne tastemanual er opbygget således, at eleverne skal lave deres hjemmeside i en allerede konstrueret hjemmesideskabelon, som de kan arbejde videre i, lægge tekst ind i, ændre

Læs mere

Karens vejledning til WordPress, september 2014 1

Karens vejledning til WordPress, september 2014 1 Karens vejledning til WordPress, september 2014 1 Karens WordPress vejledning september 2014 INDHOLD Hvad er WordPress 1 Generelt om WordPress 2 Frontend og backend 2 Skrive en blog-tekst (indlæg/post)

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m.

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m. Tillæg til Libris-hæftet: WordPress Temaredigering og sikkerhed m.m. 1. Temaopbygning og -redigering I det trykte hæfte gennemgår jeg, hvordan du installerer temaer i WordPress. Der findes tusindvis af

Læs mere

Sådan bruger du Schultz lovportaler

Sådan bruger du Schultz lovportaler Sådan bruger du Schultz lovportaler Indhold 1 OM SCHULTZ LOVPORTALER... 2 2 KOM GODT I GANG... 3 2.1 LOGIN OG NYHEDSABONNEMENT... 3 2.2 FIND RUNDT I PORTALERNE... 5 3 SØGNINGER... 7 3.1 SØGEFELTET... 8

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

e-conomic modul til Magento

e-conomic modul til Magento Opsætningsguide til e-conomic modul til Magento Version 4.0.6 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Opsætning af modulet kræver at du har adgang til

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE 2 REDESIGN AF FUTURECOM BUSINESS SOLUTIONS HJEMMESIDE OPGAVEN Den gamle hjemmeside skulles redesignes da den daværende hjemmeside var forældet (indhold og udseende)

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3. Tag backup med UpDraft Side 4. Tag manuelt backup Side 8 - 2 -

Indholdsfortegnelse. Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3. Tag backup med UpDraft Side 4. Tag manuelt backup Side 8 - 2 - - 1 - Indholdsfortegnelse Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Side 3 Tag backup med UpDraft Side 4 Tag manuelt backup Side 8-2 - Hvorfor skal jeg tage backup af min blog? Lige meget om du har opbygget

Læs mere

Velkommen til REX onlinehjælp

Velkommen til REX onlinehjælp Velkommen til REX onlinehjælp I REX onlinehjælp kan du finde information om følgende emner: Indhold Enkel søgning...3 Hvordan kan du bruge søgefeltet?...3 Søg efter sætninger...3 Søg efter specifikke ord

Læs mere

Google Scholar. Søgning. Udgiver Google

Google Scholar. Søgning. Udgiver Google Find vejen frem VIA University College Dato: 1. august 2019 Ulla Buch Nilson, VIA Biblioteker Google Scholar Søgning Udgiver Google Indhold Google Scholar er et søgeværktøj til at finde videnskabelig litteratur.

Læs mere

Log ind i administrationspanelet

Log ind i administrationspanelet Kongsgaarden Vester Broby CMS baseret på WordPress Log ind i administrationspanelet... 1 Begreber og visualisering (skabelonen Standard)... 2 Begreber og visualisering (skabelonen Full width)... 2 Sidebars...

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3

Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Brugervejledning Webshop Indhold Brugervejledning Webshop... 1 Indhold... 1 Udfyld oplysninger om webshop og firma... 2 Informationsfelter... 3 Specialfelter... 3 Tilføj produktgrupper... 4 Udfyld produktgrupper...

Læs mere

Dokumenter. Sider. efact CMS manual v. 1.0

Dokumenter. Sider. efact CMS manual v. 1.0 Dokumenter Dokumenter er stedet, hvor du opretter og vedligeholder dit indhold på hjemmesiden. Der kan uploades filer og billeder til brug på hjemmesiden, samt oprettes sider hvis indhold du redigerer

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside Hurtig SEO Guide til din hjemmeside For at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen deraf. Hvis du følger de følgende punkter omhyggeligt

Læs mere

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN

Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Administration af subsites BRUGERVEJLEDNING FOR ADMINISTRATOREN Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Definitioner... 2 Generelt... 3 Oprettelse af en skabelon... 4 Sidetypeskabeloner... 5 Globale displaymoduler...

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 Vejledning: DAO Magento integration. Version 2015.07.21 Side 1 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG 3 Generelt 4 Indstillinger 5 Design

Læs mere

Installation af WeroShop 2.4 S

Installation af WeroShop 2.4 S 2012 Installation af WeroShop 2.4 S Tommy Westerdahl Christensen Wero Electronics 23-02-2012 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 2 INSTALLATION... 3 GENEREL OPSÆTNING... 8 MOMS OPSÆTNING... 10 BETALINGSFORMER...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING NOTIFIKATIONSBAR - MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING NOTIFIKATIONSBAR MODUL TIL MAGENTO

BRUGERVEJLEDNING NOTIFIKATIONSBAR - MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING NOTIFIKATIONSBAR MODUL TIL MAGENTO BRUGERVEJLEDNING NOTIFIKATIONSBAR - MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.3.0 Vejledning: Notifikationsbar Modul til Magento. Version 2015.01.14 Side 1 af 7 NOTIFIKATIONSBAR MODULET Notifikationsbar-modulet

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Easy Guide i GallupPC

Easy Guide i GallupPC Easy Guide i GallupPC Version. 6.00.00 Gallup A/S Masnedøgade 22-26 DK 2100 København Ø Telefon 39 27 27 27 Fax 39 27 50 80 Indhold SÅDAN KOMMER DU I GANG MED AT ANVENDE GALLUPPC... 2 TILFØJELSE AF UNDERSØGELSER

Læs mere

Installation af WeroShop 2.8

Installation af WeroShop 2.8 2013 Installation af WeroShop 2.8 Tommy Westerdahl Christensen Wero Electronics 01-01-2013 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 2 INSTALLATION... 3 GENEREL OPSÆTNING... 8 MOMS OPSÆTNING... 10 BETALINGSFORMER...

Læs mere

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet

Kenn Römer-Bruhn. WordPress. - gør dig synlig på nettet Kenn Römer-Bruhn WordPress - gør dig synlig på nettet version 1.3 2. september 2013 Lidt om hvem Kenn er Arbejdsområder i dag: Forfatter, skribent, redaktør, forlægger, fotojournalist, blogger, grafisk

Læs mere

Brugermanual til Magento webshop Pointe webbureau

Brugermanual til Magento webshop Pointe webbureau Brugermanual til Magento webshop Pointe webbureau Copyright Pointe [1] Indholdsfortegnelse Indledende bemærkninger... 3 Login... 3 Kategorier og egenskaber... 4 Oprettelse af kategorier... 6 Kategoriens

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION Version

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION Version MAGENTO NEM ORDREBEHANDLING BRUGERVEJLEDNING NEM ORDREBEHANDLING MODUL VERSION 1.4.0 Version 2015.12.17 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem den enkle opsætning af TRIC Solutions modul til nem ordrebehanling

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2.

Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. 1 SUMOshop Backend v3 Dette dokument beskriver SUMOshop Backend v3, med fokus på ændringer ift. v2. Backend v3 er primært en visuel opdatering i et mere rent og moderne design. Hertil er der en række helt

Læs mere

Velkommen til MODx kursus

Velkommen til MODx kursus Velkommen til MODx kursus Dette er en gennemgang af den mest basale funktionalitet i vores nye hjemmeside redigerings værktøj. MODx er et meget simpelt CMS (Content Management System), der gør det muligt

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb

Quick guide Dynamicweb 9. Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Quick guide Dynamicweb 9 Kom godt i gang med brugen af redigeringsværktøjet bag vores hjemmesideløsning CMS-systemet Dynamicweb Indholdsfortegnelse Sådan logger du på... 3 Opbygning... 4 Beskrivelse af

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MOBILEPAY - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.1 BRUGERVEJLEDNING MOBILEPAY MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING MOBILEPAY - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.1 BRUGERVEJLEDNING MOBILEPAY MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING MOBILEPAY - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.1 Vejledning: MobilePay Magento integration. Version 2015.01.14 Side 1 af 7 MOBILEPAY MODULET MobilePay modulet fra TRIC Solutions er

Læs mere

Integration mellem OpenBizBox og E conomic

Integration mellem OpenBizBox og E conomic Integration mellem OpenBizBox og E conomic 1. Introduktion Integrationens formål er at sørge for at ordre der laves i OpenBizBox automatisk bliver eksporteret som en ordre i E conomic. Hvorved det gøres

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

GLS forsendelses modul til Magento

GLS forsendelses modul til Magento Opsætningsguide til GLS forsendelses modul til Magento Version 2.6.0 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Magentomoduler ApS Opsætning Modulets konfigurationsmuligheder

Læs mere

Netkatalog upload. Forord: Formål:

Netkatalog upload. Forord: Formål: Netkatalog upload Forord: De data, I indsender som e-katalog, genbruges af SKI s kunder i de ordre, der sendes tilbage til Jer. Det er derfor vigtigt, både for kundes efterfølgende fakturakontrol; men

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Brugerguide til FlexCMS

Brugerguide til FlexCMS Brugerguide til FlexCMS Kom i gang med at bruge din hjemmeside 1 VELKOMMEN TIL FLEXCMS... 3 1. LOGIN... 5 2. HJEMMESIDENS TERMINOLOGI... 6 3. LAYOUT... 7 4. OPRET OG TILPAS FORSIDEN... 8 4.1 OPRETTE SIDEEGENSKABER...

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider BRUGERVEJLEDNING Diabetesforeningens lokale hjemmesider Om Diabetesforeningens lokale hjemmesider Alle Diabetesforeningens lokalforeninger, børnefamilie- og ungergrupper har en officiel hjemmeside. Det

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

One-page checkout til Magento

One-page checkout til Magento Opsætningsguide til Magentomodulers version af One-page checkout til Magento Version 1.3.0 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Installation og opsætning Hvis

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02

Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Brugervejledning til Design Manager Version 1.02 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Det kan du med HostedShop Design Manager... 3 1.2 Feature list... 3 2. Design... 4 3. Filer og CSS... 4 3.1

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

Galleri modul. Side 1 af 18

Galleri modul. Side 1 af 18 Galleri modul Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Installation... 3 Oprette menupunkt... 5 Kategoriseret menupunkt (Avanceret)... 6 Opsætning... 9 Generel opsætning... 10 Opsætning

Læs mere

Webzoo Joomla Beginners Guide

Webzoo Joomla Beginners Guide Webzoo Joomla Beginners Guide Indholdsfortegnelse Joomla Vejledning 2 FTP-opsætning 2 Sektioner, Kategorier og Indhold 3 Sektioner 4 Kategorier 5 Artikler 6 Artikler - Indsæt billede 7 Artikler - Indsæt

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

4 ARBEJDE MED SEKTIONER

4 ARBEJDE MED SEKTIONER 4 ARBEJDE MED SEKTIONER Sektioner er en ny måde at vise indhold på. I bund og grund handler det om, at vi opdeler en side i en eller flere sektioner, som kan vise indhold på en række forskellige måder.

Læs mere

ActiveBuilder Brugermanual

ActiveBuilder Brugermanual ActiveBuilder Brugermanual Forfatter: TalkActive I/S Dato: Juni 2004 Version: R. 1.01 Sprog: Dansk Copyright 2004 - Talk Active - all rights reserved. Indhold: 1. INDLEDNING...2 2. QUICK-START...3 3. OPBYGNINGEN

Læs mere

Shoporama Manual. 1 l 24. af Ørskov Web og Clickstarter. Ørskov Web: Clickstarter:

Shoporama Manual. 1 l 24. af Ørskov Web og Clickstarter. Ørskov Web: Clickstarter: Shoporama Manual af Ørskov Web og Clickstarter Ørskov Web: 97 www.oerskovweb.dk Clickstarter: 7 8 8 www.clickstarter.dk Ørskov Web: 97 www.oerskovweb.dk Clickstarter: 7 8 8 www.clickstarter.dk l Introduktion

Læs mere

Download. Information: Du kan downloade filer på følgende måder:

Download. Information: Du kan downloade filer på følgende måder: Download Information: Du kan downloade filer på følgende måder: 1. Standard Side 2 1.1 Enkelt fil Side 2 1.2 Flere filer Side 2 2. Filer fra en tidligere revision Side 3 3. E-mail Side 4 4. E-mail URL

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere