GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 62 februar Aktivitetshuset Midgård Skolegade Slagelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 62 februar 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622"

Transkript

1 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 62 februar 2015 Læs indlæg side 5 Aktivitetshuset Midgård Skolegade Slagelse Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene

2 Mindeord Af Tove Colberg Det var med stor sorg, at vi kort før jul fik meddelelsen om Eric Marott s død. Eric var en markant personlighed, der bl.a. udførte et stort arbejde som medlem af dette blads redaktion. Han vil nok især blive husket for sine mange glimrende interviewes med brugere og frivillige her i Midgård. Og Erics serie Glimt fra det historiske Slagelse, hvor han desværre kun nåede at skrive tre indlæg, var både spændende og interessante. Vi, her i redaktionen, vil savne Eric. Æret være hans minde. Siden sidst Som nogle sikkert har bemærket har elektrikerne travlt med at forny belysningen her i Midgård. Det er en del af et indsatsområde med henblik på energibesparelse; og nogle steder er der næsten blevet for meget lys. Vi holder meget af vores hus, men det kan ikke undgås at der er noget slitage, når der kommer så mange i huset. Især toiletterne er et stort ønske, de trænger så meget til en hovedrenovering. Ellers er de fleste aktiviteter kommet godt fra start, og vi er ved at forberede udflugter og rejser. Der kommer en tur til Oslo, et cruise, og som de fleste ved, en tur til Budapest, som næsten var udsolgt fra start af. Vi regner med at lave en tur igen i sensommer, september, tænker jeg. Som nævnt er der snart brugerrådsvalg og vi håber på et godt valg. Jeg tror der bliver brug for jeres engagement i fremtiden; og vi har meget brug for ideer og visioner til at udvikle os mest progressivt. Derfor vil vi også invitere alle til et stormøde i salen her i foråret. Til sidst sender jeg de varmeste hilsener, nu fra Indien, hvor jeg tilbringer min ferie med sund mad, yoga og helsebehandlinger på en lille Ayurveida. Jeg glæder mig til at komme tilbage fuld af energi engang i februar. Godt nytår til alle! Med kærlig hilsen Bodil Gnisten for pensionisten er en avis for Aktivitetshuset Midgård og udkommer 5 gange årligt. Tillige udkommer der en sommerudgave. Næste gang 1. april Deadline 2 uger før bladet udkommer. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere i de indkomne artikler. Side 2 Husk at holde øje med arrangementerne i aktivitetskalenderen og på opslagstavlen i receptionen. Receptionisterne fortæller også gerne om, hvad der foregår i Aktivitetshuset Midgård. Venlig hilsen redaktionen Arne, Børge, Henning, Jytte, Lone, Tove og Trille (ansvarshavende redaktør). Side 3

3 Brugerrådets Side Af Jens Kristensen Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Jens Kristensen Vita Friis Elisabeth Hocke Eva Larsen Poul Kristensen 1. Suppleant 2. Suppleant Leder Personalerepr. Ældrerådsrepr. Daisy Wilken John Nielsen Bodil Fonfara Else Torndahl Alf Søhus Nu er der allerede gået en måned af Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år, og at det bliver et godt år for os alle og for Midgård. I forbindelse med forberedelsen af min beretning til den kommende generalforsamling, har jeg set tilbage på 2014, og hvilket år - der er godt nok sket meget, der er mange emner at berette om. Kunsten bliver at begrænse beretningen til en akseptabel længde. Vi har på vores årlige internatkursus ændret lidt på selve valgproceduren. Bare rolig I bliver guidet sikkert igennem på generalforsamlingen. Opstillingslisten er blevet ændret, således at det nu bliver muligt at stille op til Brugerrådet eller kun som suppleant. Dette er et ønske fra nogle af jer brugere af Midgård. Da ikke alle der er på valg ønsker genvalg, har vi brug for dig. Så skriv dig på listen. Også i år har vi fået en spændene foredragsholder til generalforsamlingen. Krigsveteranen og stifter af veteranhaven René Pamperin. Husk at hente en gratis billet i receptionen. Den skal medbringes på generalforsamlingen. Side 4 Dans i Vestsjællands Centeret den 15. november 2014 Af Annie Rasmussen Denne lørdag mødte mange forventningsfulde op for med dans at reklamere for Midgård Aktivitetscenter. Samtidig blev lejligheden benyttet til at gøre opmærksom på Julemærkemarchen, der skulle foregå søndag den 7. december, og udgå fra MIDGÅRD. Først var der dans med en lille flok seniordansere. Senere var det den stilfulde Lancier, der blev danset med 2 kvadriller. Til sidst kom de mange linedansere i deres røde bluser, og viste deres kunnen i en meget flot opvisning. Selvom loftet dryssede, så vi fik kriller i halsen, gik det over al forventning, og vi har senere hørt, at publikum roste det, og syntes vi var dygtige. Side 5 Midgårds julefrokost den 9. december 2014 Af Daisy Wilken Alene navnet siger os jo, at der skete noget særligt - og det gjorde der så også denne gang. 78 brugere havde meldt sig, og de nød vist lige så meget som jeg den dejlige mad, de hyggelige indslag med Jens festlige og usædvanlige julehistorie, de to musikere med deres optræden, som sædvanen tro ikke var som det plejer at være (det er dejligt, når der hver gang vi har et arrangement sker noget andet end sidst) - og så vores flotte lotteri, med alle de dejlige præmier. Maden var virkelig god, der var rigeligt af alt, og vi gjorde det, at alt det der var i overskud (og det var faktisk meget) det gav vi til Kirkens Korshærs varmestue i Herrestræde. De skulle have julefrokost for deres brugere næste dag, og de blev rigtig glade for tilskuddet - og helt i vores ånd - intet madspild i Midgård.

4 Jule- billardturnering den 11. december 2014 Af Finn, Bent og Alf Midgårds billard juleturnering d.11 december billardspillere havde tilmeldt sig juleturneringen, Alle spillede mindst 3 kampe. Der blev spillet 18 kampe før de tre, der kvalificerede sig til finalen, kunne spille om at blive juleturneringens vinder og derefter blive hyldet. På grund af den store tilmelding, og de mange kampe vi skulle igennem, blev spille distancen sat ned fra 70 point til 60 point. Der blev spillet mange gode og spændende kampe, mange flotte stød, nogle var mere heldige ind andre. Finalen blev meget spændende. Vinder blev Peter Wismann, nr. 2 Alf Søhus og nr. 3 Gitte Christensen. Juleturneringen sluttede med smørerbrød og lidt til halsen. Vi havde en rigtig god dag Vi ses igen til sommerturneringen torsdag d. 11 juni Pakkeleg den 23. december 2014 Af Deorose Theilgaard og Berit Holst Dette blev en kæmpe succes. Køkkenpersonalet havde arrangeret en dag med pakkeleg i caféen. I starten var vi kun 5 tilmeldte, men inden ugen var omme, var vi oppe på 15 personer. Hver person betalte for kaffe og norske klejner og havde derudover minimum en pakke med hver. De fleste havde taget 3-4 pakker med, så bordet bugnede af pakker, så vi kunne næsten ikke have kopper og tallerkener stående. Alle var vilde med at stjæle pakker fra hinanden, så snart de fik en sekser. Alle fik mindst en pakke med hjem, nogle vandt endda 5 pakker. Vi håber på, at dette kan blive gentaget til næste jul. Nytårsaften i Midgård Af Daisy Wilken Nytårsaften i MIDGÅRD! Jamen det var jo bare en fantastisk aften. Vi startede med en velkomstdrink og snacks, mens vi hørte dronningens nytårstale. Og derefter fik vi en skøn 3-retters menu med hvidvin og rødvin. Vi var 15 ved et meget flot og festligt pyntet bord, med en masse tulipaner, der tydeligt viste, at nu var julen for alvor overstået. Pakkeleg, hygge og sjove indslag, og alt var så afslappet, det er jo ikke alle, der har lyst til at danse en hel aften. Så blev kl. 24:00, og vi fik kransekage og et glas, ønskede hinanden godt nytår - og pludselig var klokken blevet 1.00, og vi sluttede aftenen. Jeg vil varmt anbefale andre til at være med næste år - det var en aften helt i top som Else havde arrangeret. Chi gong Af Jytte Bang Pedersen Chi gong er et nyt tilbud i Midgård. Det er en slags kinesisk gymnastik og chi gong betyder: at arbejde med livsenergi. Vi begynder med at varme op, fødderne ruller på bolde/pinde. Her er plads til en god snak om lidt af hver. Resten af kroppen opvarmes, og nu går vi til de 8 brokader, øvelser, som foregår stående. Mellem hver øvelse har vi en lille kort bevidsthedsøvelse. Nu er vi for det meste stille, vi koncentrerer os. Formen kaldes silkeøvelser, - kvaliteten i silke, let, stærk, bevægelig er netop disse egenskaber vi søger at udvikle. Det er tillige rigtig godt for generel bevægelighed, kredsløb, balance og afspændthed. Der er hold tirsdag og torsdage fra på 1. sal i Solstrålen. Tirsdagsholdet er fyldt op (max 10), men der er endnu plads torsdage. Man skal have tøj på som er behageligt at bevæge sig i samt indesko. Side 6 Side 7

5 EDB undervisning forår 2015 Af Tove Colberg Fra årsskiftet er EDB undervisningen i Midgård ændret således, at der fremover vil være korte kurser af 6 ugers varighed inden for forskellige kategorier. Foreløbig kan vi tilbyde følgende: Mandag kl. 10:00-12:00 Tekstbehandling i Word, 6 gange. Herefter: Regneark, Excel, 6 gange Mandag kl. 13:00-15:00 Billedbehandling, 6 gange Herefter: Sociale medier, 6 gange Tirsdag kl. 13:00-15:00 Begynderhold, 6 gange Onsdag kl. 10:00-12:00 Brug af internet, 4 måneder aftales med vejleder Onsdag 13:00-15:00 med mulighed for ekstrahjælp efter kl. 15:00 Begynderhold, 4 måneder aftales med vejleder Side 8 Onsdag kl. 18: - 20 Video redigering, 6 gange Torsdag 10:00-12:00 Slægtsforskning, 4 måneder aftales med vejleder Torsdag 13:00-15:00 Borger.dk, NemID, Digital postkasse/e-post og Net Bank, 6 gange. Kom ind i Midgård og hør nærmere om de enkelte kurser, starttidspunkter og priser m.m. Ud over kurser er der også Computer café mandag og tirsdag. Hvis du sidder derhjemme og har problemer med din computer, kan du møde op i Midgård med din PC mandag eller tirsdag formiddag kl. 10:00-12:00. Her mødes en flok brugere, der hjælper hinanden efter bedste evne. Der vil som regel også være 1-2 frivillige, der kan træde til. Da alle skal have mulighed for at få hjælp, er der ikke tid til de store installeringer eller opdateringer. Stolegymnastik på Oasen. Af Else Torndahl Hver torsdag er jeg på Oasen, som ligger ude i Ringparken (Nordbyen). Der har jeg et hold kvinder, både danske og ny-danskere, som er med til stolegymnastik. Jeg ankommer med min lille CD, hvor der både er musik og vejledning på og så går vi ellers til ærterne en times tid. Det er rigtig god træning for hele krop Side 9 pen og lattermusklerne, og det sidste må endelig ikke glemmes. Ikke alle taler lige godt dansk, men vi har ikke de store sprogproblemer, nogle oversætter og ellers har vi jo vores kropssprog at gøre godt med. Der er mange der tror, at det ikke giver god motion og bevægelse, når man sidder på en stol og gør gymnastik. Det er helt forkert, så I skulle komme og prøve en mandag kl , hvor jeg også har et hold her i Midgård.

6 Indkaldelse til Generalforsamling Aktivitetshuset Midgård Onsdag den 25. februar 2015 kl. 12:30 Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før Generalforsamlingen. Evt. afleveret i lukket kuvert i Midgårds reception. Program: Valg af dirigent Valg af stemmetællere Beretning v/formand Jens Kristensen Fremlæggelse af regnskab v/kasserer Elisabeth Hocke Indkomne forslag Valg af brugerrådsmedlemmer På valg er: 1. Elisabeth Hocke (ønsker genvalg) 2. Eva Larsen (ønsker genvalg) 3. Poul Kristensen (ønsker ikke genvalg) 4. Daisy Wilken (ønsker genvalg) 5. John Nielsen (ønsker genvalg) Der vil være kaffe og kage Foredrag v. krigsveteranen og stifter af veteranhaven i Slotsbjergby René Pamperin Ønsker du at stille op til Brugerrådet eller som suppleant Så skriv dig på listen på opslagstavlen Husk at hente en gratis billet i receptionen. Den skal medbringes på generalforsamlingen. Vi håber at se rigtig mange af jer Hilsen Brugerrådet Side 10 Opslagstavlen Slagelse gruppen med Jens Jørgensen Mødes følgende torsdage: 5. og 19. februar 5. og 12. marts Alle dage kl Blomsterbinding starter op igen fredag den 20. februar kl Fortsætter herefter i alle lige uger. Søndagscafé med Henry O connor Søndag den 1. marts kl Pris 50 kr. incl. kaffe og kage. Der sælges irsk kaffe og øl i baren. Cruise til Oslo Dato april Pris 1500,00 der includerer sejltur (2-personers indvendig kahyt), mad på færge, bus, guide og besøg på Munch-museet. Reservér 7. maj 2015 til Gerlev Legepark For alle brugere i kommunens 5 aktivitetscentre i forbindelse med sundhedsugen. Yderligere information senere. Vi vil gerne have flere deltagere i studiekredsen Etik og filosofi Alle er meget velkomne torsdag kl. 10:00-12:00, og man behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage, blot en naturlig nysgerrighed overfor tilværelsen i al sin forunderlighed. Det overordnede tema for denne sæson er politisk filosofi. Hilsen Filosofi-gruppen BEMÆRK: ÅBENT HVER ONSDAG FRA KL. 16:00 21:00 Side 11

7 Fire nye medlemmer af redaktionen af Gnisten Arne Jensen Jeg har boet i Slagelse før, men jeg har været væk siden Jeg gik i 1. klasse på Østre Skole, jeg boede i Skovsøgade nr. 16, på første sal, med mine forældre. Min mormor Maria Patij og morfar Michael Patij ejede ejendommen, hvor morfar også havde en skomager butik. Mormor og morfar i værkstedet, Skovsøgade 16, Jeg kom aldrig for sent i skole, for bagerst i vores gård var muren ind til skolen, og var jeg i skolegåden. På hovedvej 1 inde i byen, var der jo altid trafik, os drenge så altid efter nye biler. I Rosengade var der altid musik i radioforretningens højttaler, forretningens navn husker jeg ikke, men jeg husker tydeligt Elvis Side 12 Presley, den stemme glemte jeg aldrig. Min klassekammerat John, boede i et af de huse bag Skovsøgade, hvor nu Langes Gård er. John havde et elektrisk tog, af de store modeller, der var sjældent i 1955 og skinner nok til to stuer. Nu er jeg tilbage i Slagelse, sammen med min hustru Joan, vi har to børn sammen, en datter og en søn. Nu glæder jeg mig til at give en forhåbentlig hjælpende hånd i Aktivitetshuset Midgårds regi. Henning Westi Jeg hedder Henning Westi, 64 år. For 2 år siden gik jeg på efterløn, efter 13 år som halinspektør i Slagelse-Hallen. Jeg er gift med Lone. Vi har vores ugentlige gang i Midgård, hvor Lone går til glas og knipling, og jeg besøger træværkstedet. Sammen bruger vi Midgårds fitnesscenter et par gange om ugen. Fire nye medlemmer af redaktionen af Gnisten Jytte Bang Pedersen Jeg er født og opvokset i Slagelse. Mit arbejdsliv har været sekretær og siden selvstændig som psykomotorisk terapeut (tids. Afspændingspædagog). I mit efterlønsliv fylder mine børn og børnebørn, aktiviteter på Midgård, underviser i chi gong og indtil februar fredag i receptionen. Jeg er begyndt på filosofi, da jeg er meget interesseret i mennesker og samfund. En anden stor interesse er at male akvarel og akryl. Lone Hansen Jeg er rimelig ny i Slagelse kommune. Flyttede hertil 1. september Ikke det nemmeste, i en sen alder, uden at kende nogen i byen. Efter et par måneders rodløshed, bestemte jeg mig for at se, hvad Aktivitetscentret Midgård egent lig er. Side 13 Efter gentagne gange at have studeret Midgård på nettet, tog jeg mig sammen, stak hovedet inden for, og her er jeg. Det er det bedste jeg har gjort i lang tid. Afløser i receptionen, ved behov. Træner 3 gange om ugen i motionsrummet. På den måde lærer jeg stille og rolig Midgård, personalet og brugerne at kende. Godt jeg endelig tog mig sammen. Jeg ser frem til, og glæder mig til at være en del af Midgård, som bruger og som afløser i receptionen. Midgård er et dejligt sted at være, en super god atmosfære.

8 Redaktionelt Hvis det er muligt, vil vi meget gerne modtage indlæggene pr. . adressen er men vi modtager også gerne maskinskrevne eller håndskrevne indlæg. Indlæg kan også dikteres mundtligt til et redaktionsmedlem, som så vil skrive dem til brug i bladet. Flytning - Oprydning: Udføres af mand med varebil. Lift haves. Tømning af lejligheder. Mobil: Vi udlejer også fra vores butik Festbutikken og Vemmelev Festudlejning. Kontakt festbutikken for yderligere oplysninger Tlf Festbutikken og Vemmelev Festudlejning v/ Bettina og Jørgen Damgaard Slagelse Landevej 152 Vemmelev Side 14 Side 15

9 Side 16 Side 17

10 Klinik for Fodterapi Vil du være på god fod med dine undersåtter så lad mig hjælpe dig! Jeg er statsautoriseret fodterapeut og arbejder i Midgård tirsdag og torsdag kl Jeg laver fodbehandlinger, retter nedgroede negle, fremstiller aflastninger og udfører tapening. Tidsbestilling er nødvendig. Annelis Andersen Tlf Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag EDB Linedance Seniordans Svømning Sang Redak.møde Træværksted Tæppecurling EDB Linedance Seniordans Højskolegruppe Kreativ værksted Orkis Decoupage Bekl.-syning Akv./maling Knipling Blomsterbinding Glasværksted EDB EDB Træværksted EDB SMS Mobil? Kontakt Else for tider Les Lanciers hver anden uge. Hent program Glasværksted EDB Facebook/ Nem ID? Træværksted Foredrag Landet rundt IPAD og andre tablets? Lady Walk Vejl. i Fitness Kultur/natur Petanque Engelsk Gymnastik IPAD Linedance Banko Patchwork Computer cafe Bowling EDB/slægtsf. 1 fodbehandling kr. 340,- 1 delbehandling kr. 250,- Cykelværksted Chi gong Hjemmeside Glasværksted Computer cafe Træværksted Studiekreds/ Slagelse Stolegymnastik Linedance Madgruppe Musikgruppe Studie/Etik Chi Gong Side 18 Strikkecafé?. = SMS på mobil, Facebook Nem Id, IPAD og andre tablets. Ring og aftal tid med Else, eller læg dit tlf. i receptionen. Kig ind og hør om tidspunkter for de forskellige grupper og priser. EDB, fitness og billard er åben daglig. For at kunne benytte Fitnessrummet, skal man have instruktion. Husk: Diverse aktiviteter onsdag fra kl. 16:00 21:00 Side 19

11 BRUGERRÅDET PR. 5. MARTS 2013 Formand: Jens Kristensen Næstformand: Vita Friis Kasserer: Elisabeth Hocke Medlem: Eva Larsen Medlem: Poul Kristensen Supp.: Daisy Wilken Supp.: John Nielsen Ældrerådsrep.: Alf Søhus Leder: Bodil Fonfara Personalerep.: Else Torndahl Åbningstider Midgård har åbent mandag til torsdag fra kl. 8:00-16:00 fredag fra kl. 8:00-15:00 NB: Onsdag tillige kl. 16:00 21:00 Tlf EDB vejledning Mandag 10:00-12:00 John Word Mandag 13:00-15:00 Niels Billedbehandling Tirsdag 13:00-15:00 Kjeld Begynder Onsdag 10:00-12:00 Stig Internet Onsdag 13:00-15:30 Sonne Begynder Onsdag 18:00-20:00 Kjeld Video redigering Torsdag 10:00-12:00 Ole Slægtsforsk. Torsdag 13:00-15:00 Tove Borger.dk m.m. Side 20

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 63 1. april 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 63 1. april 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 63 1. april 2015 Linedanse træf 15:Læs indlæg side 13 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Dengang

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Vinterferien - Børn på træværkstedet: Læs mere på side 8. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Vinterferien - Børn på træværkstedet: Læs mere på side 8. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 57 februar 2014 Vinterferien - Børn på træværkstedet: Læs mere på side 8 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 65 Oktober - november 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 65 Oktober - november 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 65 Oktober - november 2015 Sandskulptur, Hundested. Læs mere side 5 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene

Læs mere

DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD

DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD Et godt tilbud til alle Pensionister & Efterlønsmodtagere. Midgård har åbent mandag til torsdag fra kl. 8:00-16:00, fredag fra kl. 8:00-15:00. Onsdag tillige kl. 16:00-21:00

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Agersø mølle. Læs om turen til Agersø side 6. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Agersø mølle. Læs om turen til Agersø side 6. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 59 august 2014 Agersø mølle. Læs om turen til Agersø side 6 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 58 april 2014. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 58 april 2014. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 58 april 2014 Krukke tilplantet af Susanne Saxbjørn Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Glimt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Midgårds revyen. Læs indlæg side 9. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Midgårds revyen. Læs indlæg side 9. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 61 december 2014 Midgårds revyen. Læs indlæg side 9. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Glimt

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD

DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD DET SKER I AKTIVITETSHUSET MIDGÅRD Et godt tilbud til alle Pensionister & Efterlønsmodtagere. Midgård har åbent mandag til torsdag fra kl. 8:00-16:00, fredag fra kl. 8:00-15:00. Onsdag tillige kl. 16:00-21:00

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 66 December 2015 - januar 2016. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 66 December 2015 - januar 2016. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 66 December 2015 - januar 2016 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Slagelse dengang i 1990 Af

Læs mere

Aktivitetsplan 2015 / 2016

Aktivitetsplan 2015 / 2016 Aktivitetsplan 2015 / 2016 Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00 Fredag kl. 09:00-14:00 Lørdag og søndag

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 64 august 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 64 august 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 64 august 2015 Sct. Hans, læs indlæg side 7 og 8 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Redaktionelt

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 56 december 2013. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 *

GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 56 december 2013. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 * GNISTEN for pensionisten Avis nr. 56 december 2013 Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622 * Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene Glimt fra Midgård i november måned: Hver

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

Kongehavecentret. Svendsgade Slagelse Tlf Aktivitetsplan 2014/ september 2014 til 31 august 2015

Kongehavecentret. Svendsgade Slagelse Tlf Aktivitetsplan 2014/ september 2014 til 31 august 2015 Kongehavecentret. Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 5850 1220 Aktivitetsplan 2014/2015 1 september 2014 til 31 august 2015 Mandag- Tirsdag- Onsdag Torsdag kl.9-16 Fredag kl. 9-14 Lørdag og Søndag kl. 11-13

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/8-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Præsthøjgården DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM 2016 Det åbne aktivitetscenter på Præsthøjgården er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Aktiviteter efteråret 2016

Aktiviteter efteråret 2016 Aktiviteter efteråret 2016 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Aktiviteten Tlf 9931 6850 Cafeen 9931 6853 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Anneberg centret Åbningstider

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553

Aktiviteter Efterår 2014 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6553 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus ønsker alle et godt efterår Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus køkken 73 76 84 67 Mogens Thrane, Formand for Brugerrådet 22

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Efterår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Breelteparken - et center på toppen Reception: Hverdage kl. 07.30-15.00 tlf: 45160999

Læs mere

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen

Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011. Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Dagbog på årsbasis for Egtved Mediecenter 2011 Tekst og layout N.M. Schaiffel-Nielsen Generalforsamling i Mediecentret. Forårslyset så at sige buldrer ind i det propfyldte lokale. De var der fra hele gamle

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Kongehavecentret. Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 5850 1220. Aktivitetsplan 2013/2014 1 september 2013 til 31 august 2014

Kongehavecentret. Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 5850 1220. Aktivitetsplan 2013/2014 1 september 2013 til 31 august 2014 Kongehavecentret. Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 5850 1220 Aktivitetsplan 2013/2014 1 september 2013 til 31 august 2014 Mandag- Tirsdag- Onsdag Torsdag kl.9-16 Fredag kl. 9-14 Lørdag og Søndag kl. 11-13

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Aktiviteter August 2016 til januar 2017

Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Aktiviteter August 2016 til januar 2017 Sofiendalcentret Sofiendalsvej 80 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 6966 Faste aktiviteter Mandage: Kl. 09.00-11.45 Kl. 13.30-16.00 Kl. 13.00-15.00 EDB undervisning for

Læs mere

Aktiviteter i vinterferien

Aktiviteter i vinterferien Aktiviteter i vinterferien 2015 1 2 Jubii, så er det snart vinterferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i din vinterferie. Du kan

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Nyt fra Aktivitetshuset

Nyt fra Aktivitetshuset Fælles for alle: Cafe Priser pr. 1. januar 2014 Cafeen er åben alle dage kl. 11.30-12.30 Smørrebrød 13,00 Øl incl. pant 12,00 Vand incl. pant 14,00 Rødvin 25,00 Hvidvin 25,00 Smørrebrød skal bestilles

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Ugens faste aktiviteter:

Ugens faste aktiviteter: SS Ugens faste aktiviteter: Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret er et levende og åbent sted, hvor man styrker borgernes sundhed, velvære og trivsel. Aktiviteterne på Valdemarshus

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Tamdrup Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET PÅ TAMDRUP CENTRET. Aktivitetscentret er et tilbud til kommunens pensionister og borgere over 60 år.

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid spændende ting her i Vestsjælland Her er vi på tur til Det Vilde Vesten til Texas Ranch Nyhedsbrev Januar 2017 Aktivitetskalender 1. kvartal 2017 Torsdagscafé

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere