GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 62 februar Aktivitetshuset Midgård Skolegade Slagelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GNISTEN. for pensionisten. Avis nr. 62 februar 2015. Aktivitetshuset Midgård Skolegade 8 4200 Slagelse 5853 1622"

Transkript

1 GNISTEN for pensionisten Avis nr. 62 februar 2015 Læs indlæg side 5 Aktivitetshuset Midgård Skolegade Slagelse Hjemmeside: aktivitetscentre.slagelse.dk/centrene

2 Mindeord Af Tove Colberg Det var med stor sorg, at vi kort før jul fik meddelelsen om Eric Marott s død. Eric var en markant personlighed, der bl.a. udførte et stort arbejde som medlem af dette blads redaktion. Han vil nok især blive husket for sine mange glimrende interviewes med brugere og frivillige her i Midgård. Og Erics serie Glimt fra det historiske Slagelse, hvor han desværre kun nåede at skrive tre indlæg, var både spændende og interessante. Vi, her i redaktionen, vil savne Eric. Æret være hans minde. Siden sidst Som nogle sikkert har bemærket har elektrikerne travlt med at forny belysningen her i Midgård. Det er en del af et indsatsområde med henblik på energibesparelse; og nogle steder er der næsten blevet for meget lys. Vi holder meget af vores hus, men det kan ikke undgås at der er noget slitage, når der kommer så mange i huset. Især toiletterne er et stort ønske, de trænger så meget til en hovedrenovering. Ellers er de fleste aktiviteter kommet godt fra start, og vi er ved at forberede udflugter og rejser. Der kommer en tur til Oslo, et cruise, og som de fleste ved, en tur til Budapest, som næsten var udsolgt fra start af. Vi regner med at lave en tur igen i sensommer, september, tænker jeg. Som nævnt er der snart brugerrådsvalg og vi håber på et godt valg. Jeg tror der bliver brug for jeres engagement i fremtiden; og vi har meget brug for ideer og visioner til at udvikle os mest progressivt. Derfor vil vi også invitere alle til et stormøde i salen her i foråret. Til sidst sender jeg de varmeste hilsener, nu fra Indien, hvor jeg tilbringer min ferie med sund mad, yoga og helsebehandlinger på en lille Ayurveida. Jeg glæder mig til at komme tilbage fuld af energi engang i februar. Godt nytår til alle! Med kærlig hilsen Bodil Gnisten for pensionisten er en avis for Aktivitetshuset Midgård og udkommer 5 gange årligt. Tillige udkommer der en sommerudgave. Næste gang 1. april Deadline 2 uger før bladet udkommer. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere i de indkomne artikler. Side 2 Husk at holde øje med arrangementerne i aktivitetskalenderen og på opslagstavlen i receptionen. Receptionisterne fortæller også gerne om, hvad der foregår i Aktivitetshuset Midgård. Venlig hilsen redaktionen Arne, Børge, Henning, Jytte, Lone, Tove og Trille (ansvarshavende redaktør). Side 3

3 Brugerrådets Side Af Jens Kristensen Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Jens Kristensen Vita Friis Elisabeth Hocke Eva Larsen Poul Kristensen 1. Suppleant 2. Suppleant Leder Personalerepr. Ældrerådsrepr. Daisy Wilken John Nielsen Bodil Fonfara Else Torndahl Alf Søhus Nu er der allerede gået en måned af Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år, og at det bliver et godt år for os alle og for Midgård. I forbindelse med forberedelsen af min beretning til den kommende generalforsamling, har jeg set tilbage på 2014, og hvilket år - der er godt nok sket meget, der er mange emner at berette om. Kunsten bliver at begrænse beretningen til en akseptabel længde. Vi har på vores årlige internatkursus ændret lidt på selve valgproceduren. Bare rolig I bliver guidet sikkert igennem på generalforsamlingen. Opstillingslisten er blevet ændret, således at det nu bliver muligt at stille op til Brugerrådet eller kun som suppleant. Dette er et ønske fra nogle af jer brugere af Midgård. Da ikke alle der er på valg ønsker genvalg, har vi brug for dig. Så skriv dig på listen. Også i år har vi fået en spændene foredragsholder til generalforsamlingen. Krigsveteranen og stifter af veteranhaven René Pamperin. Husk at hente en gratis billet i receptionen. Den skal medbringes på generalforsamlingen. Side 4 Dans i Vestsjællands Centeret den 15. november 2014 Af Annie Rasmussen Denne lørdag mødte mange forventningsfulde op for med dans at reklamere for Midgård Aktivitetscenter. Samtidig blev lejligheden benyttet til at gøre opmærksom på Julemærkemarchen, der skulle foregå søndag den 7. december, og udgå fra MIDGÅRD. Først var der dans med en lille flok seniordansere. Senere var det den stilfulde Lancier, der blev danset med 2 kvadriller. Til sidst kom de mange linedansere i deres røde bluser, og viste deres kunnen i en meget flot opvisning. Selvom loftet dryssede, så vi fik kriller i halsen, gik det over al forventning, og vi har senere hørt, at publikum roste det, og syntes vi var dygtige. Side 5 Midgårds julefrokost den 9. december 2014 Af Daisy Wilken Alene navnet siger os jo, at der skete noget særligt - og det gjorde der så også denne gang. 78 brugere havde meldt sig, og de nød vist lige så meget som jeg den dejlige mad, de hyggelige indslag med Jens festlige og usædvanlige julehistorie, de to musikere med deres optræden, som sædvanen tro ikke var som det plejer at være (det er dejligt, når der hver gang vi har et arrangement sker noget andet end sidst) - og så vores flotte lotteri, med alle de dejlige præmier. Maden var virkelig god, der var rigeligt af alt, og vi gjorde det, at alt det der var i overskud (og det var faktisk meget) det gav vi til Kirkens Korshærs varmestue i Herrestræde. De skulle have julefrokost for deres brugere næste dag, og de blev rigtig glade for tilskuddet - og helt i vores ånd - intet madspild i Midgård.

4 Jule- billardturnering den 11. december 2014 Af Finn, Bent og Alf Midgårds billard juleturnering d.11 december billardspillere havde tilmeldt sig juleturneringen, Alle spillede mindst 3 kampe. Der blev spillet 18 kampe før de tre, der kvalificerede sig til finalen, kunne spille om at blive juleturneringens vinder og derefter blive hyldet. På grund af den store tilmelding, og de mange kampe vi skulle igennem, blev spille distancen sat ned fra 70 point til 60 point. Der blev spillet mange gode og spændende kampe, mange flotte stød, nogle var mere heldige ind andre. Finalen blev meget spændende. Vinder blev Peter Wismann, nr. 2 Alf Søhus og nr. 3 Gitte Christensen. Juleturneringen sluttede med smørerbrød og lidt til halsen. Vi havde en rigtig god dag Vi ses igen til sommerturneringen torsdag d. 11 juni Pakkeleg den 23. december 2014 Af Deorose Theilgaard og Berit Holst Dette blev en kæmpe succes. Køkkenpersonalet havde arrangeret en dag med pakkeleg i caféen. I starten var vi kun 5 tilmeldte, men inden ugen var omme, var vi oppe på 15 personer. Hver person betalte for kaffe og norske klejner og havde derudover minimum en pakke med hver. De fleste havde taget 3-4 pakker med, så bordet bugnede af pakker, så vi kunne næsten ikke have kopper og tallerkener stående. Alle var vilde med at stjæle pakker fra hinanden, så snart de fik en sekser. Alle fik mindst en pakke med hjem, nogle vandt endda 5 pakker. Vi håber på, at dette kan blive gentaget til næste jul. Nytårsaften i Midgård Af Daisy Wilken Nytårsaften i MIDGÅRD! Jamen det var jo bare en fantastisk aften. Vi startede med en velkomstdrink og snacks, mens vi hørte dronningens nytårstale. Og derefter fik vi en skøn 3-retters menu med hvidvin og rødvin. Vi var 15 ved et meget flot og festligt pyntet bord, med en masse tulipaner, der tydeligt viste, at nu var julen for alvor overstået. Pakkeleg, hygge og sjove indslag, og alt var så afslappet, det er jo ikke alle, der har lyst til at danse en hel aften. Så blev kl. 24:00, og vi fik kransekage og et glas, ønskede hinanden godt nytår - og pludselig var klokken blevet 1.00, og vi sluttede aftenen. Jeg vil varmt anbefale andre til at være med næste år - det var en aften helt i top som Else havde arrangeret. Chi gong Af Jytte Bang Pedersen Chi gong er et nyt tilbud i Midgård. Det er en slags kinesisk gymnastik og chi gong betyder: at arbejde med livsenergi. Vi begynder med at varme op, fødderne ruller på bolde/pinde. Her er plads til en god snak om lidt af hver. Resten af kroppen opvarmes, og nu går vi til de 8 brokader, øvelser, som foregår stående. Mellem hver øvelse har vi en lille kort bevidsthedsøvelse. Nu er vi for det meste stille, vi koncentrerer os. Formen kaldes silkeøvelser, - kvaliteten i silke, let, stærk, bevægelig er netop disse egenskaber vi søger at udvikle. Det er tillige rigtig godt for generel bevægelighed, kredsløb, balance og afspændthed. Der er hold tirsdag og torsdage fra på 1. sal i Solstrålen. Tirsdagsholdet er fyldt op (max 10), men der er endnu plads torsdage. Man skal have tøj på som er behageligt at bevæge sig i samt indesko. Side 6 Side 7

5 EDB undervisning forår 2015 Af Tove Colberg Fra årsskiftet er EDB undervisningen i Midgård ændret således, at der fremover vil være korte kurser af 6 ugers varighed inden for forskellige kategorier. Foreløbig kan vi tilbyde følgende: Mandag kl. 10:00-12:00 Tekstbehandling i Word, 6 gange. Herefter: Regneark, Excel, 6 gange Mandag kl. 13:00-15:00 Billedbehandling, 6 gange Herefter: Sociale medier, 6 gange Tirsdag kl. 13:00-15:00 Begynderhold, 6 gange Onsdag kl. 10:00-12:00 Brug af internet, 4 måneder aftales med vejleder Onsdag 13:00-15:00 med mulighed for ekstrahjælp efter kl. 15:00 Begynderhold, 4 måneder aftales med vejleder Side 8 Onsdag kl. 18: - 20 Video redigering, 6 gange Torsdag 10:00-12:00 Slægtsforskning, 4 måneder aftales med vejleder Torsdag 13:00-15:00 Borger.dk, NemID, Digital postkasse/e-post og Net Bank, 6 gange. Kom ind i Midgård og hør nærmere om de enkelte kurser, starttidspunkter og priser m.m. Ud over kurser er der også Computer café mandag og tirsdag. Hvis du sidder derhjemme og har problemer med din computer, kan du møde op i Midgård med din PC mandag eller tirsdag formiddag kl. 10:00-12:00. Her mødes en flok brugere, der hjælper hinanden efter bedste evne. Der vil som regel også være 1-2 frivillige, der kan træde til. Da alle skal have mulighed for at få hjælp, er der ikke tid til de store installeringer eller opdateringer. Stolegymnastik på Oasen. Af Else Torndahl Hver torsdag er jeg på Oasen, som ligger ude i Ringparken (Nordbyen). Der har jeg et hold kvinder, både danske og ny-danskere, som er med til stolegymnastik. Jeg ankommer med min lille CD, hvor der både er musik og vejledning på og så går vi ellers til ærterne en times tid. Det er rigtig god træning for hele krop Side 9 pen og lattermusklerne, og det sidste må endelig ikke glemmes. Ikke alle taler lige godt dansk, men vi har ikke de store sprogproblemer, nogle oversætter og ellers har vi jo vores kropssprog at gøre godt med. Der er mange der tror, at det ikke giver god motion og bevægelse, når man sidder på en stol og gør gymnastik. Det er helt forkert, så I skulle komme og prøve en mandag kl , hvor jeg også har et hold her i Midgård.

6 Indkaldelse til Generalforsamling Aktivitetshuset Midgård Onsdag den 25. februar 2015 kl. 12:30 Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag skal være formanden i hænde senest 7 dage før Generalforsamlingen. Evt. afleveret i lukket kuvert i Midgårds reception. Program: Valg af dirigent Valg af stemmetællere Beretning v/formand Jens Kristensen Fremlæggelse af regnskab v/kasserer Elisabeth Hocke Indkomne forslag Valg af brugerrådsmedlemmer På valg er: 1. Elisabeth Hocke (ønsker genvalg) 2. Eva Larsen (ønsker genvalg) 3. Poul Kristensen (ønsker ikke genvalg) 4. Daisy Wilken (ønsker genvalg) 5. John Nielsen (ønsker genvalg) Der vil være kaffe og kage Foredrag v. krigsveteranen og stifter af veteranhaven i Slotsbjergby René Pamperin Ønsker du at stille op til Brugerrådet eller som suppleant Så skriv dig på listen på opslagstavlen Husk at hente en gratis billet i receptionen. Den skal medbringes på generalforsamlingen. Vi håber at se rigtig mange af jer Hilsen Brugerrådet Side 10 Opslagstavlen Slagelse gruppen med Jens Jørgensen Mødes følgende torsdage: 5. og 19. februar 5. og 12. marts Alle dage kl Blomsterbinding starter op igen fredag den 20. februar kl Fortsætter herefter i alle lige uger. Søndagscafé med Henry O connor Søndag den 1. marts kl Pris 50 kr. incl. kaffe og kage. Der sælges irsk kaffe og øl i baren. Cruise til Oslo Dato april Pris 1500,00 der includerer sejltur (2-personers indvendig kahyt), mad på færge, bus, guide og besøg på Munch-museet. Reservér 7. maj 2015 til Gerlev Legepark For alle brugere i kommunens 5 aktivitetscentre i forbindelse med sundhedsugen. Yderligere information senere. Vi vil gerne have flere deltagere i studiekredsen Etik og filosofi Alle er meget velkomne torsdag kl. 10:00-12:00, og man behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage, blot en naturlig nysgerrighed overfor tilværelsen i al sin forunderlighed. Det overordnede tema for denne sæson er politisk filosofi. Hilsen Filosofi-gruppen BEMÆRK: ÅBENT HVER ONSDAG FRA KL. 16:00 21:00 Side 11

7 Fire nye medlemmer af redaktionen af Gnisten Arne Jensen Jeg har boet i Slagelse før, men jeg har været væk siden Jeg gik i 1. klasse på Østre Skole, jeg boede i Skovsøgade nr. 16, på første sal, med mine forældre. Min mormor Maria Patij og morfar Michael Patij ejede ejendommen, hvor morfar også havde en skomager butik. Mormor og morfar i værkstedet, Skovsøgade 16, Jeg kom aldrig for sent i skole, for bagerst i vores gård var muren ind til skolen, og var jeg i skolegåden. På hovedvej 1 inde i byen, var der jo altid trafik, os drenge så altid efter nye biler. I Rosengade var der altid musik i radioforretningens højttaler, forretningens navn husker jeg ikke, men jeg husker tydeligt Elvis Side 12 Presley, den stemme glemte jeg aldrig. Min klassekammerat John, boede i et af de huse bag Skovsøgade, hvor nu Langes Gård er. John havde et elektrisk tog, af de store modeller, der var sjældent i 1955 og skinner nok til to stuer. Nu er jeg tilbage i Slagelse, sammen med min hustru Joan, vi har to børn sammen, en datter og en søn. Nu glæder jeg mig til at give en forhåbentlig hjælpende hånd i Aktivitetshuset Midgårds regi. Henning Westi Jeg hedder Henning Westi, 64 år. For 2 år siden gik jeg på efterløn, efter 13 år som halinspektør i Slagelse-Hallen. Jeg er gift med Lone. Vi har vores ugentlige gang i Midgård, hvor Lone går til glas og knipling, og jeg besøger træværkstedet. Sammen bruger vi Midgårds fitnesscenter et par gange om ugen. Fire nye medlemmer af redaktionen af Gnisten Jytte Bang Pedersen Jeg er født og opvokset i Slagelse. Mit arbejdsliv har været sekretær og siden selvstændig som psykomotorisk terapeut (tids. Afspændingspædagog). I mit efterlønsliv fylder mine børn og børnebørn, aktiviteter på Midgård, underviser i chi gong og indtil februar fredag i receptionen. Jeg er begyndt på filosofi, da jeg er meget interesseret i mennesker og samfund. En anden stor interesse er at male akvarel og akryl. Lone Hansen Jeg er rimelig ny i Slagelse kommune. Flyttede hertil 1. september Ikke det nemmeste, i en sen alder, uden at kende nogen i byen. Efter et par måneders rodløshed, bestemte jeg mig for at se, hvad Aktivitetscentret Midgård egent lig er. Side 13 Efter gentagne gange at have studeret Midgård på nettet, tog jeg mig sammen, stak hovedet inden for, og her er jeg. Det er det bedste jeg har gjort i lang tid. Afløser i receptionen, ved behov. Træner 3 gange om ugen i motionsrummet. På den måde lærer jeg stille og rolig Midgård, personalet og brugerne at kende. Godt jeg endelig tog mig sammen. Jeg ser frem til, og glæder mig til at være en del af Midgård, som bruger og som afløser i receptionen. Midgård er et dejligt sted at være, en super god atmosfære.

8 Redaktionelt Hvis det er muligt, vil vi meget gerne modtage indlæggene pr. . adressen er men vi modtager også gerne maskinskrevne eller håndskrevne indlæg. Indlæg kan også dikteres mundtligt til et redaktionsmedlem, som så vil skrive dem til brug i bladet. Flytning - Oprydning: Udføres af mand med varebil. Lift haves. Tømning af lejligheder. Mobil: Vi udlejer også fra vores butik Festbutikken og Vemmelev Festudlejning. Kontakt festbutikken for yderligere oplysninger Tlf Festbutikken og Vemmelev Festudlejning v/ Bettina og Jørgen Damgaard Slagelse Landevej 152 Vemmelev Side 14 Side 15

9 Side 16 Side 17

10 Klinik for Fodterapi Vil du være på god fod med dine undersåtter så lad mig hjælpe dig! Jeg er statsautoriseret fodterapeut og arbejder i Midgård tirsdag og torsdag kl Jeg laver fodbehandlinger, retter nedgroede negle, fremstiller aflastninger og udfører tapening. Tidsbestilling er nødvendig. Annelis Andersen Tlf Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag EDB Linedance Seniordans Svømning Sang Redak.møde Træværksted Tæppecurling EDB Linedance Seniordans Højskolegruppe Kreativ værksted Orkis Decoupage Bekl.-syning Akv./maling Knipling Blomsterbinding Glasværksted EDB EDB Træværksted EDB SMS Mobil? Kontakt Else for tider Les Lanciers hver anden uge. Hent program Glasværksted EDB Facebook/ Nem ID? Træværksted Foredrag Landet rundt IPAD og andre tablets? Lady Walk Vejl. i Fitness Kultur/natur Petanque Engelsk Gymnastik IPAD Linedance Banko Patchwork Computer cafe Bowling EDB/slægtsf. 1 fodbehandling kr. 340,- 1 delbehandling kr. 250,- Cykelværksted Chi gong Hjemmeside Glasværksted Computer cafe Træværksted Studiekreds/ Slagelse Stolegymnastik Linedance Madgruppe Musikgruppe Studie/Etik Chi Gong Side 18 Strikkecafé?. = SMS på mobil, Facebook Nem Id, IPAD og andre tablets. Ring og aftal tid med Else, eller læg dit tlf. i receptionen. Kig ind og hør om tidspunkter for de forskellige grupper og priser. EDB, fitness og billard er åben daglig. For at kunne benytte Fitnessrummet, skal man have instruktion. Husk: Diverse aktiviteter onsdag fra kl. 16:00 21:00 Side 19

11 BRUGERRÅDET PR. 5. MARTS 2013 Formand: Jens Kristensen Næstformand: Vita Friis Kasserer: Elisabeth Hocke Medlem: Eva Larsen Medlem: Poul Kristensen Supp.: Daisy Wilken Supp.: John Nielsen Ældrerådsrep.: Alf Søhus Leder: Bodil Fonfara Personalerep.: Else Torndahl Åbningstider Midgård har åbent mandag til torsdag fra kl. 8:00-16:00 fredag fra kl. 8:00-15:00 NB: Onsdag tillige kl. 16:00 21:00 Tlf EDB vejledning Mandag 10:00-12:00 John Word Mandag 13:00-15:00 Niels Billedbehandling Tirsdag 13:00-15:00 Kjeld Begynder Onsdag 10:00-12:00 Stig Internet Onsdag 13:00-15:30 Sonne Begynder Onsdag 18:00-20:00 Kjeld Video redigering Torsdag 10:00-12:00 Ole Slægtsforsk. Torsdag 13:00-15:00 Tove Borger.dk m.m. Side 20

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853

Aktiviteter Forår 2015 Annebergcentret Annebergvej 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 6850 Tlf: Cafe 9931 6853 Grundplan Anneberg centret Medlemmer af Centerrådet: Blandt brugerne vælges hvert år et Centerråd. Centerrådet er medansvarlig for alt hvad der foregår i det daglige. Formand: Kasserer: Revisor: Suppleant:

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2014-15 09.00-09.30-09.00- Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Årsprogram 2013-14 Faste ugentlige aktiviteter - Mandag: 15.00 Trædrejning mm. Man har naturligvis også mulighed for at lave andre former

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Aktiviteter Årsprogram 2015/16

Aktiviteter Årsprogram 2015/16 Foto af IO Aktiviteter Årsprogram 2015/16 Romdrup- Klarup Aktivitetscenter Hellasvej 100 9270 Klarup Tlf: 9982 3571 Åbningstider mandag til fredag 08.30-16.00. Romdrup - Klarup Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst

Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst Motion for alle seniorer i Aktivitetsområde Øst Oversigt over motionstilbud i aktivitetscentrenes regi. Disse tilbud henvender sig til folk, der ikke er i stand til at deltage i diverse foreningstilbud.

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Undervisning i Krepo Odense Efterår 2014. Ny udg. den 18/8 2014

Undervisning i Krepo Odense Efterår 2014. Ny udg. den 18/8 2014 Undervisning i Krepo Odense Efterår 2014. Ny udg. den 18/8 2014 Krepo er en forening med mange forskellige aktiviteter, bl.a. undervisning, som er karakteriseret ved at medlemmer underviser andre medlemmer.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

løget Undervisning og aktiviteter i Løget

løget Undervisning og aktiviteter i Løget løget Undervisning og aktiviteter i Løget Beboere fra boligkvartererne rundt om Løget er velkomne til at deltage i aktiviteterne Kom til bazar om kurser og aktiviteter Torsdag den 16. januar kl. 17 i Kvartershuset

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11)

- Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) - Jobbutikken (Side 4) - Café Blomst (Side 7) - Den sjove side (Side 11) Så er det fjerde gang at man på CSV-SydØstfyn kan læse et fremragende skoleblad. På grund af lidt manglende arbejdskraft og en sommerferie

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012

Nummer 3 17 Årgang Februar 2012 17 Årgang Nummer 3 Februar 2012 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Centrets Computerklub Solrød

Centrets Computerklub Solrød Centrets Computerklub Solrød Medlemsbrev - juni 2009 Kære medlem! Computerklubben har den glæde at kunne præsentere efterårets program. Computerklubben udmærker sig ved både at være en hobbygruppe og gennem

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Digital læring - Kurser efterår 2015

Digital læring - Kurser efterår 2015 www.taarnbybib.dk Digital læring - Kurser efterår 2015 Tårnby Kommunebiblioteker Velkommen til Tårnby Kommunebibliotekers kurser Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2010 NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2010 Nødebo Nimbus Klub Nødebo Nimbus Klub er en af de gamle lokalklubber for Nimbus i Danmark, startet i 1976 som en gruppe af MC-ejere med interesse for den dansk producerede

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby

Åbne aktiviteter ledet af frivillige Lokalcenter Vejlby Besøgstjenesten i Vejlby Besøgstjenesten Vejlby drives i et samarbejde mellem Vejlby Kirke, Ellevang Kirke og Lokalcenter Vejlby og henvender sig til borgere i Ellevang og Vejlby Sogne. Alle med lyst og

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen

Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Servicedeklaration for Værkstedsgården i Handicapafdelingen Værkstedsgården, Kastanievej 28, 5900 Rudkøbing Telefon 6351 6605 Email: vaerkstedsgården@langelandkommune.dk Hjemmeside: vaerkstedsgaarden.langelandkommune.dk

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan MÅNEDSBLADET juli 2015 Læs inde i bladet: Brugerrådet holder ferie s. 2 Caféens ferie s. 5 GÅGRUPPE

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer

bjergposten Nr. 4 Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Medlemsblad for Christiansbjerg I.F. bjergposten Christiansbjerg Idrætsforening ønsker alle aktive og passive medlemmer, samt banko hjælper og sponsorer Fodbold Farvel og tak til Birthe og Palle.........

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015

NYHEDSBREV. FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: Formanden har ordet: Generalforsamling den 23. januar 2015 FEBRUAR/MARTS 2015 Siden sidst: NYHEDSBREV Generalforsamling den 23. januar 2015 Referat findes nederst i nyhedsbrevet og på hjemmesiden. Formanden har ordet: Kære Medlemmer Så er bestyrelsen blevet konstitueret.

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET

Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET Aktivitetsoversigt Forår 2015 Aktivitet Side Arrangementer Børnebanko Onsdag d. 1. april kl. 13.00 3 Danseaften kostumefest Lørdag d. 28. feb. kl. 18.00 3 Fastelavnsfest

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 Vi mødes over en kop kaffe og taler om alt mellem himmel og jord.

Læs mere

Ældresagen Nord. Bestyrelsens beretning 2014. Årsmødet 12. marts 2015. Ældresagen Danmark havde Pr. 01.Marts- Havde man ca. 717.

Ældresagen Nord. Bestyrelsens beretning 2014. Årsmødet 12. marts 2015. Ældresagen Danmark havde Pr. 01.Marts- Havde man ca. 717. Ældresagen Nord Bestyrelsens beretning 2014. Årsmødet 12. marts 2015. Ældresagen Danmark havde Pr. 01.Marts- Havde man ca. 717.000 medlemmer Det svarer til at hver anden dansker over 65 år er medlem. Ældresagen

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere