Glamsbjerg Idrætsforenings 1. hold vandt igen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glamsbjerg Idrætsforenings 1. hold vandt igen"

Transkript

1 Glamsbjerg Idrætsforening 1961

2 Glamsbjerg Idrætsforenings 1. hold vandt igen Kommunaltidende 27. april 1961 Søndag den 23. april spillede 1. holdet i Ringe, der blev besejret 6-2. Kampen var dog ikke særlig god, hvilket i høj grad skyldtes Ringes uinteresserede spil. GIF viste dog glimtvis det gode spil, som vi ved, holdet kan præstere. Meget betegnende for kampen var det, at GIF scorede alle otte mål selv. Men de to point kom med hjem, og det må vel være det vigtigste. Pladsen som nr. 1 i rækken blev derved yderligere befæstet, men der er langt igen, og hvert enkelt point vil komme til at tælle. Fiduspokalen gik denne gang til Gunnar Andersen. Serie 4: Brobyværk-GIF 0-1. Jr. B: GIF-Turup 3-1. Dr. B: GIF-Hårby 3-4. Puslinge B: Sandag.-GIF 2-1. Fredag den 26. spilles der mod Assens på stadion i Glamsdalen kl. 13,30. GIFs 1. hold vandt stort over Assens Kommunaltidende 4. maj 1961 Fra starten tog GIF initiativet og kørte frem med det ene gode angreb efter det andet, et godt opspil med en resolut afslutning er efterhånden en ting, som GIF er eksperter i. I løbet af første halvleg var Assens nedspillet og kom derefter kun med et par spredte opløb, som ikke gav resultat. Assens stillede med et hold, der talte flere fynsseriespillere, men det er ikke meget bevendt, når spillerne indbyrdes begynder at skændes. GIF's spillere fik forøvrigt en formaningstale før kampen angående den ting, som Assens-spillerne praktiserede. Et godt sammenhold kan komme til at vinde mange kampe for os. Kampens resultat blev 6-0 til GIF. Fiduspokalen gik til Jens Andersen. Samme dag spillede 2. holdet mod Ebberup, som de slog med 7-0. Stor kamp af GIF da de vandt over Åløkke Kommunaltidende 4. maj 1961 Søndag var det Åløkke, der stod for tur og det blev rent ud sagt afbankning efter noder. Der var godt med tilskuere, og de kunne glæde sig over et GIF hold, der ydede sit allerbedste. Angrebet var helt ustyrligt, flere gange var Åløkkes forsvar totalt udspillet og stod og så til, medens vore spillere boltrede sig. Var det ikke, fordi Åløkkes målmand havde en helt fantastisk god dag, var det blevet en tocifret sejr til GIF. De mål, der gik ind hos ham den dag, kan han ikke lastes for. Det andet mål nåede han ikke at se, sådan blev det hamret ind af GIF's centerforward. En ting, som glædede meget, var den gode vane, som er på holdet, det er en halv sejr allerede inden vi er kommet på banen. Kampens resultat 5-0 til GIF. Fiduspokalen gik til Arne Jacobsen.

3 Glamsbjerg vandt på billig baggrund Kommunaltidende 11. maj 1961 Søndag den 7. maj spillede GIF i Brobyværk, og det blev en stærk sejr til GIF. Det var dog på en billig baggrund, for Brobyvæk var ikke meget værd, og da de yderligere begyndte at skændes og skælde hinanden ud, så var det en let affære for GIF. GIF spillede ikke helt så godt, som de plejer, især fløjhalfs svigtede ofte. Angrebet var godt og spillede sig flere gange helt igennem Brobyværks forsvar, men der var chancer til flere mål, end de 5, det blev til. Resultat 0-5. Fiduspokalen gik til højre ving Knud Hansen. 2. holdet leverede også en god kamp mod Flemløse. Resultatet blev 6-3 til GIF. På torsdag begynder 1. omgang af landspokalturneringen og GIF møder Marstal kl. 15 på banen i Glamsdalen. Udvidelse af idrætspladsen i Glamsdalen Kommunaltidende 25. maj 1961 Ved et møde mellem skoleudvalget inden for Køng sogneråd og Idrætsringens bestyrelse er det vedtaget at gå i gang med den længe ønskede udvidelse af idrætsanlægget i Glamsdalen. I mødet deltog gymnastikinspektør Brøchner, Jelling, og man fik lagt retninigslinierne for, hvad udvidelsen skal omfatte. Der skal være en fodboldbane mere og to ny håndboldbaner. Udenom den nuværende fodboldbane skal anlægges løbebane, og desuden er det tanken at anlægge en eller to tennisbaner samt en legeplads for kvarterets børn, der kun har vejene at være på, når de skal lege. I første omgang skal der udarbejdes tegninger og planeres, og det bliver et omfattende arbejde, så der vil gå lang tid, før man kan bruge banerne. Håndboldspillet har fået tilladelse til at benytte idrætspladsen ved Glamsbjerg hoved skole indtil videre. Fodboldspillerne vil formentlig kunne bruge deres nuværende bane til den ny kan tages i brug. Stor idrætsfest i Glamsbjerg til fordel for en hal Kommunaltidende 3. august 1961 Som det vil ses af omstående annonce, er det nu igen tiden, at Glamsbjerg idrætsring holder sit løfte om et sommerarrangement. Der skal også i år ske en masse ting, og alle unge, der plejer at benytte sportspladsen, skal i ilden. Som modstandere kommer bl. a. Assens Fynsseriehold og 1909's Old boys til fodbold og Verninge til håndbold. Der bliver boder med lykkehjul, skydetelte o. s. v. på pladsen, og det er meningen at holde friluftsbal lørdag aften, så vejret skulle gerne blive godt. Om søndagen indledes med et stort vognoptog, og vel at mærke med eneste hestetrukne vogne. Det udgår fra forsvarsbrødrestenen og går igennem Køng og Glamsbjerg, inden turen slutter på sportspladsen.

4 Idrætsringen har også fået tilladelse til et lotteri, der kan fra næste uge købes lodsedler á 1 kr., og for den har man chancen for at vinde et stort garderobeskab til en værdi af 1100 kr. ell. et køleskab, værdi 795 kr., samt 1 drenge- eller pigecykel, værdi 225 kr. Garderobeskabet er det, som snedkermester Dixen i vinter skænkede idrætsringen, beregnet til bortlodning. Hele overskuddet går som sædvanlig til byggefonden. 2 dages sportsstævne for Glamsbjerghallen Kommunaltidende 10. august 1961 Køng sogns idrætsring, der har sat sig som mål at få rejst en idrætshal, og allerede har både grund og adskellige tusinde kroner, holder på lørdag og søndag et sportsstævne, hvor der gerne skulle blive et klækkeligt overskud til forøgelse af grundfonden. Bliver vejret godt, bliver bestyrelsen heller ikke skuffet i forhåbningerne, der går ud på at få så mange kontanter, at man kan gå igang med halbyggeriet inden længe. Hallen er nemlig blevet noget, alle i sognet er interesseret i. Alle ved, at her vil deres børn og børnebørn få gode betingelser for sund idræt. Festen er lagt tilrette således, at fodbold- og håndboldkampe udgør en stor del af programmet, men der er også andre konkurrrencer. Fodboldkampen mellem ægtepar fra Gummerup og Glamsbjerg bliver et af de morsomme islæt og et hestetrukent vogntog der kører gennem Gummerup, Køng, Glamsbjerg og til sidst Glamsdalen, bliver sikkert noget af det smukkeste. Idrætsfesten i Glamsbjerg gav et pænt overskud Kommunaltidende 17. august 1961 Idrætsringen i Køng sogn, der har sat sig som mål at skaffe midler til en sportshal, havde glæde af sit store 2-dages stævne både sportsmæssigt og økonomisk. Da man søndag aften gjorde kassen op, regnede man med et nettooverskud på ca kr. Resultatet af lørdagens fodboldkampe blev: Assens-Glamsbjerg 4-4. Old boys: 1909-Old boys - Glamsbjerg 4-2. Søndag indledte man med vogntog gennem Gummerup, Køng og Glamsbjerg. Vognene der var smykket således, at de symboliserede de samarbejdende foreninger, sluttede turen på sportspladsen, hvor sognerådsformand Helge Nielsen i sin tale sagde, at vognene havde vist vej til sports- Serie II, kreds 3 Aalykke - Marienlyst 2-2 Flemløse - Assens 7-4 Haarby - KFUM 2-3 Allested Brobyværk - Chang 3-0 Glamsbjerg over Ringe uden kamp Stillingen Glamsbjerg Flemløse Marienlyst Haarby KFUM Chang Assens Aalykke Brobyværk Allested Ringe

5 pladsen, og det var hans håb, at de havde været med til at få mange flere interesseret i en sportshal. Det initiativ, der var vist, burde belønnes. Eftermiddagens arrangementer afvikledes programmæssigt, og såvel den fantastiske fodboldkamp imellem ægtepar fra Gummerup og Glamsbjerg som konkurrencerne for børnene kaldte jubel og bifald frem. Overraskelser i serie II Fyns Tidende 20. oktober 1961 I serie II kreds 3, var det lidt overraskende at Allested vandt saa sikkert over Marienlyst, men hjemmeholdet har faaet tilgang af nogle af klubbens ynglinge, der skal forsøge at spille holdet ud af farezonen. Den største overraskelse var Glamsbjergs nederlag, idet det var den første kamp, holdet tabte i denne turnering, men Glamsbjerg stillede også med flere reserver. Serie II, kreds 3 KFUM - Assens 1-2 Flemlsøe Haarby - Chang 4-0 Allested - Marienlyst 4-1 Brobyværk - Ringe 0-2 Aaløkke - Glamsbjerg 1-0 Stillingen Glamsbjerg Flemløse Haarby Marienlyst KFUM Chang Assens Aalykke Brobyværk Ringe Allested Oprykningen er nu sikret for GIFs 1. hold Kommunaltidende 26. oktober 1961 Holdet fører nu serie 2, foran Flemløse der er 10 point bagefter. 2. holdet har ligeledes en meget stor chance for at rykke op i serie 3, det ligger som nr. 2 med et af topholdene tilbage og med den form, 2. holdet viser i øjeblikket, er der mulighed for en sejr. 1. holdet spillede søndag den 22. oktober mod Brobyværk og vandt 7-3 efter en god og velspillet kamp, hvor holdet til tider fuldstændigt udspillede Brobyværkspillerne, især angrebet med 2 wings, der ydede deres allerbedste, satte grå hår i hovedet på Brobyværks bagerste forsvar. Sejren kunne godt have været tocifret uden at overdrive, så mange chancer blev der skabt, men da der ikke stod noget på spil, blev der ofte forsøgt noget andet end den direkte vej til målet. Men alt i alt en god kamp, der lover godt for holdets videre skæbne til næste år i serie 1. Fiduspokalen gik til højre back Mogens Larsen. 2. holdet vandt uden kamp over Flemløse, der ikke kunne stille hold. GIFs 2. hold er nu sikker på oprykning til serie III Kommunaltidende 9. november holdet klarede paragrafferne for sig ved at slå Jordløse med 4-1 efter en god og velspillet kamp, hvor GIFspillerne var toneangivende kampen igennem. Der blev gjort en virkelig god indsats af spillerne.

6 Oprykningen er nu klar for 2. holdet fra næste sæson spiller de i serie 3. Endvidere er der mulighed for et par kredskampe for 2. holdet. Andre hold i serie 4 har indgivet protest mod Verninge for brug af en ulovlig spiller. Hvis denne protest bliver taget til følge, så er 2. holdet nr. 1 og skal spille om fynsmesterskabet. GIFs 1. hold tabte til Haarby Kommunaltidende 9. november holdet har spillet mod Hårby. Resultatet blev 3-2 til Hårby. Fiduspokalen gik til Knud»Mælkemand«Hansen. 1. holdet spiller på søndag den 12. kl. 13,30 på banen i Glamsdalen mod Snøde om Fynsmesterskabet. Der er lagt op til en spændende dyst mellem de to tophold fra hver sin kreds. Der bliver noget at se på for de mange tilskuere, som vi håber, der vil komme ned og støtte hjemmeholdet. Så derfor vel mødt søndag kl. 13,30. FBUs serie II, kreds 3 Marienlyst - KFUM 0-2 Chang Assens - Brobyværk 1-2 Aaløkke - Allested 0-1 Glamsbjerg - Haarby 2-3 Ringe - Flemløse 3-3 Slutstilling Glamsbjerg Flemløse Haarby KFUM Marienlyst Assens Chang Aaløkke Brobyværk Allested Ringe Glamsbjerg Idrætsforening fynsmestre i serie II Kommunaltidende 30. november 1961 Glamsbjerg Idrætsforening blev forrige søndag fynsmestre for serie 2 ved at besejre Sanderum så sikkert som 6-1.

7 Kampen begyndte ikke særlig godt for GIF. 10 minutter ind i 1. halvleg scorede Sanderum deres mål, og de næste 20 minutter pressede de mod GIF s mål, så det flere gange brændte alvorligt på, men glimrende forsvarsspil, held og en målmand, der præsterede det helt store, gjorde sit til, at Sanderum kørte træt. 35 minutter ind i kampen tillod GIF af brænde et straffespark. Efterhånden fik GIF overtaget, spillet blev presset op på Sanderums banehalvdel, men mål blev det ikke til, 1-0 til Sanderum ved halvleg. I 2. halvleg tog GIF skeen i den anden hånd, og efter 10 minutter udlignede højre wing Knud Hansen med et flugtskud uden chance for målmanden, så kendte GIFs angribere recepten. Sanderum var til slut fuldstændig nedspillet, det kneb med konditionen og sammenholdet. GIF s spillere viste at de kunne tåle at være bagud 1-0, uden at det gik ud over moralen og viljen til at vinde, de kom glimrende igen i 2. halvleg og viste fodboldspil, som vi kan lide at se det. Fiduspokalen gik til Knud Hansen. Efter kampen overrakte FBUs bestyrelsesmedlem, Hedegaard Andersen, Hårby, det vindende hold pokalen for det fynske mesterskab.

8 Annoncer Kommunaltidende 1961.

9 Annoncer Kommunaltidende 1961.

10 Annoncer Kommunaltidende

11 11

12 GIFs serie Bagerst fra venstre: Knud Hansen - Per Hansen - Gunnar Andersen - Jens Børge Andersen - Henning Andersen. Midten: Arne Jacobsen - Erik Lauritsen - Orla Jørgensen. Forrest: Mogens Brix Larsen - Knud Lauritsen - Tage Zachariasen. 12

13 13

Mindre tilslutning til årets pokalturnering Assens Social-Demokrat Lørdag den 10. april 1960

Mindre tilslutning til årets pokalturnering Assens Social-Demokrat Lørdag den 10. april 1960 Glamsbjerg Idrætsforening 960 Mindre tilslutning til årets pokalturnering Assens Social-Demokrat Lørdag den 10. april 1960 Dette års pokalturnering starter den 13. maj, altså to dage før man får afviklet

Læs mere

Glamsbjerg Idrætsforening. 1970 erne

Glamsbjerg Idrætsforening. 1970 erne Glamsbjerg Idrætsforening 1970 erne Dirch Passer og Daimi til Glamsbjerg Kommunaltidende 24. januar 1974 Dirch Passer og Daimi forsøger lørdag den 2. februar at få hele Vestfyn»op at då«!. Som led i deres

Læs mere

Kommunaltidende marts 1970 Glamsbjerg Idrætsforening arrangerer påskebal i Glamsbjerg Hallen påskelørdag.

Kommunaltidende marts 1970 Glamsbjerg Idrætsforening arrangerer påskebal i Glamsbjerg Hallen påskelørdag. Klubaften Kommunaltidende marts 1970 Glamsbjerg Idrætsforening afholder klubaften tirsdag den 10. marts kl. 20.30 i hallen for Old Boys, senior og ynglinge med dommere fra FBU - Binus og Villy Post. Fodboldtræning

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR Dalum IF vinder i U11 drenge 2016 Velkommen til Fynske Bank -Cup, den 11. - 12. februar 2017 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

PROGRAM DEN JANUAR

PROGRAM DEN JANUAR PROGRAM DEN 12.-13.-14. JANUAR Velkommen til Fynske Bank Cup, den 12. - 13. - 14. januar 2018 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Arena Assens.

Læs mere

U13-1 ubesejret i tysk topturnering

U13-1 ubesejret i tysk topturnering U13-1 ubesejret i tysk topturnering For fjerde gang deltog Randers Frejas U13-1 hold i den tyske topturnering nær Karlsruhe. Denne gang var det den talentfulde årgang 2000-trup, som fik oplevelsen og fornøjelsen.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Idrætspladsen udvides Udvielsen af idrætspladsen Fodboldkampe

Idrætspladsen udvides Udvielsen af idrætspladsen Fodboldkampe Kommunaltidende 20. september 1951 Idrætspladsen udvides Saa vidt vides efter henvendelse fra Glamsbjerg idrætsforening, har sogneraadet ganske stille gaaet og puslet med tanken om en udvidelse af idrætspladsen.

Læs mere

U14-1 til KB-Cup 2013

U14-1 til KB-Cup 2013 U14-1 til KB-Cup 2013 Igen i år deltog Randers Freja i elitestævnet KB-Cup. Som sædvanligt med tre hold U13, U14 og U15. Sidste år kom årgang 2000 helt frem til finalen, og det var også ambitionen denne

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2004 20 års Jubilæum Vi er glade og stolte

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7

Kampreferater Senior Serie 3, Pulje 7 Kampreferater 2005 1. Senior Serie 3, Pulje 7 Ude mod B1950 (3-6)... 2 Ude mod Bosnia 92 (4-0)... 3 Træningskamp, ude mod CIK (3-0)... 3 Hjemme mod Heimdal (4-1)... 4 Hjemme mod Helka (3-0)... 4 Træningskamp,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Danske politimesterskaber

Danske politimesterskaber Danske politimesterskaber Fyn Nordsjælland Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg Fotos Mogens Voigt, PI-København Endnu en gang var PI-København arrangør for de Danske politimesterskaber i håndbold.

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Glamsbjerg. Idrætsforening

Glamsbjerg. Idrætsforening Glamsbjerg Idrætsforening 1978 1 Januar 2008 TN Grafik 1978 Glamsbjerg Idrætsforening 1978 1978 Billedet på forsiden. GIFs herre serie IV 1978. 1978 Amtssparekassen har tegnet 2-årig kontrakt med GIF Kommunaltidende

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys

Finalestævne VM-kampe 2015. Old Boys Finalestævne VM-kampe 2015 HI Kvissel 2 1 Old Boys Så blev VM afgjort, det skete med 2-1 sejer til Hjørring IF over Kvissel, Finalen blev spillet på Fodboldvej i Frederikshavn, Lørdag den 24/10 Finalen

Læs mere

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30

Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Program for Indestævne i Morud I Langesøhallen Lørdag d. 29. januar 2005 14:00 ca. 18:30 Velkommen til Morud Det er med stor glæde og stolthed at vi nu kan byde Spillere, dommere og publikum velkommen

Læs mere

Brug bolden 3. Idéer på spil

Brug bolden 3. Idéer på spil Brug bolden 3 Idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis.............................. 3 Tennis................................... 7 Fodbold................................. 12 Håndbold................................

Læs mere

Annonce i Kommunaltidende 1928.

Annonce i Kommunaltidende 1928. saavidt de kunde stillle Garanti for, at Arbejdet blev udført kontraktmæssigt, kunde faa Ret til at udføre Arbejdet. Efter disse Forbedringer var vi enige om at anbefale Sogneraadet at underskrive Kontrakten.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019

VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019 VELKOMMEN TIL SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN CUP 2019 Langeskov Idrætsforenings Ungdomsafdeling byder hermed velkommen til indendørsstævne i Langeskov Hallerne den 19. og 20. januar 2019. En særlig velkomst

Læs mere

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Stævneprogram. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2014 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 14. 16. februar 2014 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2014. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

Velkommen til Vinding Cup 2015.

Velkommen til Vinding Cup 2015. Velkommen til Vinding Cup 2015. Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til Vinding SF indendørs fodboldstævne 2015. Vi glæder os til 2 dage fyldt med god ungdomsfodbold i Vinding Hallen. Vi har gjort

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2017 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 17. 19. februar 2017 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2017 for 9. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Program for. Midtfyns Cup

Program for. Midtfyns Cup Program for Midtfyns Cup 13. til 15. April 2018 PROGRAM FOR MIDTFYNS CUP 2018 Fra 13. til 15. April 2018 FREDAG DEN 13. April kl.16:30 starter vi dette års MIDTFYNS CUP. Kampene spilles i Espehallen og

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen)

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) Cup 2018 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst, (Brovst hallen) ØAH hallen & Skovsgård hallen 16. 18. februar 2018 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2018 for 10. år i træk.

Læs mere

CUP Fredag 22. januar.

CUP Fredag 22. januar. Nr. Lyndelse / Søby IF FODBOLD og vor hovedsponsor HOUNd har hermed fornøjelsen at fremsende årets program for HOUNd Cup 2016. (vind gavekort, se side 2 ) Spilledage: fredag, lørdag og søndag 22. + 23.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Udendørstræningen i Glamsbjerg Idrætsforening Glamsbjerg Idrætsforening begynder

Udendørstræningen i Glamsbjerg Idrætsforening Glamsbjerg Idrætsforening begynder Kommunaltidende 12. januar 1983 Generalforsamling Glamsbjerg Idrætsforening og Støtteforening afholder ordinær generalforsamling torsdag den 27. januar 1983 kl. 20.00 i Glamsbjerg Hallens caferteria. Dagsorden

Læs mere

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 Samarbejdet fortsætter og vi skal nu i gang

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene.

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Lodtrækning til puljevinderkampene DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Vi nærmer os med hastige skridt endnu en turneringsafslutning, og de mange puljevinderkampe

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3 FC Skanderborg Teknikmærker FC Skanderborgs teknikmærke Spillernavn: Indholdsfortegnelse Baggrund side 2 Teknikmærkerne og afvikling side 3 Øvelse 1: Jonglering side 4 Øvelse 2: Løb/dribling med bolden

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2015 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Glamsbjerg faldt med ære

Glamsbjerg faldt med ære Glamsbjerg faldt med ære August 1986 Fra Fyns Stiftstidende Af BO ØSTLUND Fodbold, LP-turneringen. B1913-Glamsbjerg 4-0 (1-0). 1. minut: 1-0 Jan Vingård (straffespark). 46. minut: Udskiftning B1913 - Poul

Læs mere

Øens Hold Cup - Ringe Boldklub oktober 2016 U11 Drenge

Øens Hold Cup - Ringe Boldklub oktober 2016 U11 Drenge Øens Hold Cup - Ringe Boldklub 14.-16. oktober 2016 U11 Drenge Niveau B Niveau B Niveau C Niveau C Niveau D B Marienlyst 1 Ikast FS 1 BBB B1973 1 Assens FC B Marienlyst 2 Bagsværd BK Ringe BK 1 Bjæverskov

Læs mere

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Indhold Baggrund...s. 4 Hvem har interesse i en kunstgræsbane?...s. 5 Et tidsperspektiv...s. 7 Projektet...s. 8 Finansiering og drift...s. 9 Placeringen...

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013

U13-1 til indefodbold topturnering i Tyskland januar 2013 U13-1 besejrede Bayern München i kvartfinale I denne weekend deltog spillere fra Randers Frejas U13-1 i en meget stærk indefodboldturnering i Tyskland. Næsten alle de tyske topklubber var repræsenteret

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2015 Stævneprogram Lørdag den 15. august 2015 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema

Læs mere

Brug bolden 4. Flere idéer på spil

Brug bolden 4. Flere idéer på spil Brug bolden 4 Flere idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis............................... 3 Tennis................................... 7 Fodbold.................................. 10 Håndbold................................

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013

REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 REGLEMENT FOR DHIF Forbundsmesterskab / DM Speedi Cath Cup 2013 Spilleregler Der spilles efter de internationale regler, hvis andet ikke er angivet: International Rules for the Sport of Wheelchair Rugby

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Velkommen til. Morud InterSport Cup 2014

Velkommen til. Morud InterSport Cup 2014 Velkommen til Morud InterSport Cup 2014 afholdes i Langesø og Veflinge hallerne for U7 U14 piger og drenge 5. til 7. December 2014 Velkommen Vi ønsker at afvikle et fodboldstævne, hvor kvaliteten, glæden

Læs mere

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI

KBU INFORMERER FORENINGS- OG KLUBLEDERAKADEMI KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

NR. 34 JULI 2014 ÅRGANG

NR. 34 JULI 2014 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 34 JULI 2014 ÅRGANG 9 En begivenhed af de sjældne opstod på MBs Superveteranhold i en kamp mod Skovlunde, en far og to sønner på samme superveteranhold Kvartalets side 2 mand G O D

Læs mere

Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011

Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011 Indbyder til Unions kamp ungdom 2011 Lørdag d. 4. juni og søndag den 5. juni 2011 Køge Bowling Center, Ravnsborgvej 1-4600 Køge Der spilles i puslinge, junior og ynglinge drenge / piger, Trio, 5. mandshold

Læs mere

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988.

EKIF'S historie - de første 50 år - indtil Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. EKIF'S historie - de første 50 år - indtil 1988. Efterfølgende alene klip fra Jubilæumsbogen fra 1988. Det hele startede med brydning - men for at komme i gang - skulle man have anskaffet en madras. Man

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Program til Marienlyst Cup 2015

Program til Marienlyst Cup 2015 Program til Marienlyst Cup 2015 Velkommen til Marienlyst Cup, den 18. - 20. december 2015. Boldklubben Marienlyst byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Marienlystcentret.

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2015 Stævneprogram Lørdag og søndag den 15-16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Først en stille bøn til

Læs mere

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017

VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF. Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 ØGIF Fodbold afdelingen Ved Benjamin Larsen og Jesper Hansen VELKOMMEN TIL ENDNU ET STÆVNE ARRANGERET AF ØRSLEV GIF Ørslev Fodbold siger TAK for tilmeldingen til NYBOLIG CUP 2017 Der har i næsten 25 år

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

centerforward. Jeg sætter så spillerne på små korkstykker, så de kan stå op. Jeg samler mest fynske hold, OB, B1913 og B1909. Om søndagen går Ulrik

centerforward. Jeg sætter så spillerne på små korkstykker, så de kan stå op. Jeg samler mest fynske hold, OB, B1913 og B1909. Om søndagen går Ulrik 8. DECEMBER FODBOLD Vi er begyndt at spille fodbold i gymnastiktimerne. Det er nu blevet så godt vejr, at vi ikke længere skal være inde i gymnastiksalen. Der lugter der nu heller ikke særlig godt. Det

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012

stævne 2012 i indefodbold Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen til stævne 2012 i indefodbold i Sport & Kulturcenter Brovst Damengvej 2 9460 Brovst Fredag, lørdag og søndag 17. 19. februar 2012 Velkommen Der er i år tilmeldt 139 hold fordelt på rækkerne fra

Læs mere

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben.

Ajax 2. Deltagere: Alle. Banen: Halv bane. Formål: Spillerne skal her træne i selve afslutningen med begge ben. Ajax 2 Banen: Halv bane Bolden startes med at blive spillet op til midten, som ligger den af for første spiller, der spiller ned til spilleren længst væk. Samtidig starter spilleren ude på kanten, og trækker

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere