Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget Værløse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget Værløse"

Transkript

1 Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Alice og Gilbert Storm Petersen Skovbovænget 99 Ønsker at linje 165 føres til Hareskov St. Kommunen undersøger sagen Alice Larsen Hesselbækpark Farum Angela Homann Skovbovænget 46 Linje 500S og linje 400S bør passe sammen på Ballerup St. Forslag: Kan man ikke køre med mindre busser de dele af dagen, hvor belægningen er mindst? Kommunen råder ikke over linje 400S og linje 500S, idét disse buslinjer forvaltes af Region Hovedstaden. Forslaget er sendt videre til Movia. Enten er man nød til, at have dobbelt så mange busser, eller også skal man køre oftere med de små busser, når belægningen er højest, idét der så ikke er plads i de mindre busser.

2 Birthe Anglov Sejlgaardspark Farum Kommende 310 R: skal køre over Frederikssunds hospital. Svært at gå over mose og eng, for at komme til hospitalet. bør køre gennem Lynge by som bus 308 i dag. Nuværende Bus 308: kører som sidste bus fra Farum st. kl og sidste bus til Farum st. kl.2053, hvilket er for tidligt at stoppe busdriften. Linje 500S: Linje 335: Har et ønske om, at 500S skal køre til Farum St. Har et ønske om, at 335 også kører til Hillerød Hospital og i Furesø Kommune i weekenden. Linje 310R/308: Furesø Kommune står ikke for driften af linje 308, og kan derfor ikke bestemme over, hvor længe bussen kører om aftenen. Bussen ejes af Region Hovedstaden. Furesø Kommune kan ikke bestemme over Allerød og Frederikssund Kommunes ønsker til busdriften i deres kommuner. Linje 500S: Furesø Kommune står ikke for driften af linje 500S, og kan derfor ikke bestemme over, hvor længe bussen kører om aftenen. Bussen ejes af Region Hovedstaden. Linje 335: Ingen kommentarer. Brunsøvej 5, Er meget bekymret i.f.m. spørgsmål om omlægning af 400S. Gladsaxe Kommune holder borgermøde den 23/2, vedr. dette. Hører Movia om Furesø Kommune mening? Bekymringerne går på to ting: Hyppigheden af busserne, specielt i myldretiden. Opsprøjt fra busserne. I dag sprøjter bilerne meget ind på fortovet, når det er vådt/sne/mm, når de drejer om hjørnet. som borgeren.

3 Furesø Erhvervsforeningen Jørgen Torm Filialdirektør Farum filial Farum Hovedgade Farum Grethe Ottosen Enebogård Duemosevej Birkerød Gry Lagerqvist Brunsøvej 16 Har ingen bemærkninger Det er uklart, om det er linje 334 eller linje 500S, der ønskes ført af Duemosevej til Birkerød. Argumentet er, at der vil komme flere i bussen, hvis den kører mellem boligområdet i Birkerød og Farum Bytorv. Er bekymret for, at den tunge og gennemkørende trafik på Værebrovej bliver forværret, hvis linje 400S/400 køre ad Ny Hjortespringvej - Brunsøvej - Værebrovej. Planen om flytning af busrute 400/400S strider imod alle andre trafikplaner på området. Dem der bor, på den sydlige side af Ringvej 4 er busmæssigt afskåret fra at støtte det lokale forretningsliv. De ser sig nødsaget til, at vælge at handle i Bagsværd, Ballerup eller Lyngby. Det bliver et problem, hvis man fortsat arbejder med besparelser i busdriften. Børnene skal selvstændigt kunne komme til og fra skole og fritidsaktiviteter. Ringvej 4 er langt fra en vej, som opfordrer til cykle alene over. Hvis det er linje 500S, er det Region Hovedstadens linje. Hvis det er linje 334 vil det ikke være muligt, fordi bussen skal videre fra Bistrup til Holte, og en omlægning af ruten ad Duemosevej vil give en omvejskørsel. som borgeren. Kommunen er endvidere enig i, at Ring4 ikke er en vej man lader børn færdes alene på.

4 Hans J. Mortensen Stormly 43 Indtrykket er, at der ikke er særlig mange, der benytter linje 151 i Hareskovby. Endvidere er der max. ca. 15 min gang til stationen for almindeligt gående. Forslag: At borgerne i Kr. Værløse tilgodeses på bekostning af Hareskovby, så de får mulighed for at få 20 min. drift. Denne bydel har meget mere brug for busadgang end borgerne i Hareskovby, da afstanden

5 Hareskovby Medborgerforening (HMB) Anders Riiber Høj Gammel Hareskovvej 303 Hareskovby Generelt er der tilfredshed med forslaget for Hareskovby. Der er imidlertid enkelte ting, der vækker bekymring. Disse er følgende: Omlægning af bus 400S/400 - Forslaget må på det kraftigste frarådes. Vejstrækningen der ligger i Furesø Kommune er en smal skolevej uden cykelsti. Vejen indeholder 2 skarpe 90 sving med dårlige oversigtsforhold. Herudover er det 40 km/t zone. - Forslaget betyder, at hurtigbusbetjeningen af Hareskovby i retning mod Bagsværd vil ophøre, idet stoppestedet ved Åvej ikke længere vil ligge på bussens rute. Dette vil være en forringelse for borgerne i Hareskovby. - Omlægningen er i direkte modstrid med selve formålet med hurtigbus 400S, idet omlægningen vil betyde en væsentligt forøget rejsetid mellem Lyngby/Bagsværd og Ballerup. - Forbedret hurtigbusbetjening af Værebroparken kan let løses ved at lave et nyt stoppested for 400S/400 på Ring 4 lige ud for bagindgangen til Værebroparken. Desuden kan bus 165 sikre en udmærket busbetjeningen på Værebrovej. HMB opfordrer forvaltningen til at gå i indtrængende dialog med Movia og andre aktører om dette helt uacceptable forslag. Nedlægning af busdriften på 151 i Hareskovby i myldretiderne - Dette forslag må klart frarådes. 151 bruges bl.a. af skolebørn mellem Hareskovby og Søndersø samt mellem Syvstjernekvarteret og Hareskov/Værløse. Eleverne har brug for en busrute i myldretiderne. - Byrådet har centralisere skoletandplejen på Søndersøskolen, der ikke er stationsnært. Alle børn fra Hareskov Skole skal derfor til tandeftersyn på Søndersøskolen. Mindre børn (og deres forældre) er ikke trygge ved mellem S-tog og bus. som HMB. Det vil være muligt bruge linje 400S/400 mod Lyngby fra linje 165's stoppested på Ny Hjortespingvej.

6 Endvidere går børnene glip af mere undervisning, hvis rejsetiden forøges. Ændring af kørselsretningen for rute 151 i Hareskovby - HMB har ingen bemærkninger til ændringen, og en uændret busfrekvens. Stoppestedet på Åvej bør imidlertid, placeres så nordligt som muligt. Ændring af bus 165, så den kører via Hareskov Station - HMB er positiv overfor den mulige ændring fordi den giver borgere bosat syd for Ring4 mulighed for at komme direkte til Værløse med bus. I dag er de nød til at købe ind i Bagsværd, Herlev eller Ballerup. Ændring af bus 165, så den ikke længere fortsætter fra Bagsværd til Lyngby - Forslaget vil være en forringelse for mange i Hareskovby. Mange i Hareskovby bruger Lyngby som det vigtigste center (herunder indkøb, Magasin m.v. og Kinopalæet). Ønske om direkte busforbindelse mellem området syd for Ring 4 og Værløse - Der er et udbredt ønske om, at der stadig går busser til Værløse. Mange af har læge i Værløse, og er kede af at tvinges til kun at handle i Bagsværd. HMB henviser til de mange høringssvar fra HMB og et stort antal borgere ved de forrige høringer om busbetjeningen i kommunen. HMB vil blive taget med på råd, når busstoppet på Åvej skal placeres. Kommunen deler HMB's holdning til forslaget.

7 Hareskov Skole Poppel Allé 6 Att.: Ole Skogemann Viceinspektør OAS@furesoe.dk Hvis busdriften omlægges i myldretiden, vil det være et problem for de mange elever, som går på skolen, men som kommer fra Værløse. Mange elever tager bussen fra Værløse til Hareskov. Da tandklinikken på Hareskov Skole er blevet nedlagt, skal eleverne til Søndersøskolen for at komme til tandlæge. Her bruges bussen. En del elever, som tager bussen, går i læseklasse. Disse elever bør, der tages et særligt hensyn til. Inge Frisch Ellegårdspark Farum ingefrisch@get2net.dk Kirsten og Ejgil Andersen, Storkekrogen 17, Kirke Værløse ejgil32@ofir.dk Lene Schade Poulsen Søndergårdsvej 71A leneschadepoulsen@gmail.com Ønsker bedre forbindelse om aftenen mellem linje 334 fra Holte og S-toget til København på Farum Station. I dag ankommer bussen, ca. 1 minut efter S-toget er kørt. Linje 151 og S-toget passer ikke sammen. Der er kun 3 minutters skiftetid. Forslag: At linje 151 skal kører 1 minut senere fra Værløse Station mod Kirke Værløse, og at den skal ankomme 2 minutter tidligere til Værløse Station fra Kirke Værløse. Forslaget vil gøre, at folk ville have mere tid til skiftet ved Værløse Station, og man ville undgå det irriterende ophold på 3 eller flere minutter ved Laanshøj. Transporten til Borupgård Gymnasium er besværliggjort, efter at linje 154E er blevet nedlagt. Rejsen kan i visse tilfælde være forbundet med øgede omkostninger, hvis man vælger at tage toget fra Værløse til Bagsværd, og herefter bruger 400S. Sagen er sendt videre til Movia. Ønsket er sendt til Movia. Nedlæggelsen af den gamle linje 154E skete af besparelseshensyn, og man var opmærksom på de ulemper, det medførte.

8 Lis Dybkjær Ældrerådet Ældrerådet supplerer tidligere høringssvar med forslag om at Bus 333: Udvides med 30 minutters drift fra kl af hensyn til Lillevang og Farum Kaserne. Kommunen ser på sagen. Lone Torfau og Gunner M. Bendtsen Brunsøvej 4 lt@vp.dk Marie Kruses Skole v/ Rektor Frank E. Christensen Stavnsholtvej Farum FC@mks.dk Ønsker ikke, at linje 400S/400 skal kører ad Ny Hjortespringvej, Brunsøvej Værebrovej. Vejen er en skolevej, og der er ikke plads til den øgede mængde busser. Ønske: at busdriften for linje 334 ændres, således at der i morgentimerne og eftermiddagstimerne kører med 20 minuttersdrift fra Stenløse til Farum. Baggrunden for ønsket er, at Marie Kruses Skole har mange elever fra Ganløse området. Derfor har Marie kruses Skole de sidste tre år haft en privat bus, der kører følgende rute hver morgen: Slangerup over Slagslunde, Ganløse og Lynge til Marie Kruses Skole. Baggrunden for at Marie Kruses Skole har etableret busruten er, at mange af Marie Kruses Skoles elever fra Ganløse-området må tage en bus så tidligt, at de er på skolen minutter, før skolegangen starter. I Marie Kruses Skoles bus er der hver morgen ca passagerer. Desuden kører en række forældre Deres børn til skolen, og man kan let forvente at nogle af dem ville tage bussen, hvis bus 334 kørte med 20 minuttersdrift som borgeren. Kommunen er endvidere enig i, at det er et problem, at færdes skolebørn på vejen, som man påtænker øget drift på. Ønsket er sendt til Movia. Skolen kan eventuelt ændre ringetid så det passer bedre til bussens køreplan?

9 Mogens Persson Fredensvej 7 Hareskov umvpersson@gmail.com Linie 151: God ide at ruten vendes. Men placér stoppestedet som pt. er ud for Enighedsvej nærmere Gl. Hareskovvej. Rigtig dårlig ide, hvis 151 ikke skal gennem Hareskovby i myldretiden. Det giver dårlig betjening af Hareskovby på det tidspunkt, hvor der er brug for den. Kommunen arbejder med at få vendt ruten i Hareskovby. Linjen bliver ikke ændret til ikke at køre i Hareskovby i myldretiden i Folk benytter ofte linje 151 til kørsel mellem Skovgården i Værløse og deres bolig i Hareskovby i myldretiden. Per Flemming Hansen pfh@zeuxion.com Linje 400S/400 Rigtig dårlig ide at lade linje 400S køre via Værebrovej. Det vil give større forsinkelser i køretiden til Lyngby end i dag, og dermed øge køretiden så man ikke kan nå S-toget i Lyngby. Ønsker at den gamle linje 165 mellem Laanshøj og Kirke Værløse kommer tilbage, for at der kan være nem forbindelse mellem Lyngby (DTU) og Kirke Værløse. Dette ønskes så virksomhederne kan tiltrække civilingeniørstuderende fra DTU til erhvervsområdet i Kirke Værløse. som borgeren. Afkortelsen af den gamle linje 165 skete af besparelseshensyn, og man var opmærksom på de ulemper, det medførte. Man kunne overveje at køre med 20 minuttersdrift i myldretiderne og så ikke betjene Hareskovby i myldretiderne for at få flere forbindelser mellem Kirke Værløse og S-toget i myldretiden og dermed bedre forbindelse til og fra Kirke Værløse.

10 Rose Hoff Værebrovej 125B 2880 Bagsværd Steen Mørck Gammel Hareskovvej Susanne Riber Grantoftevej 5 s.riber@get2net.dk Ulf Anker Carlsen Rønne Alle 9 uca@lsr.dk Ulla Due Tibbevangen 83A Bilerne kører meget stærkt på Brunsøvej/Værebrovej i forvejen, uden at linje 400S/400 kører der. Frygter for de mange børn i områdets liv, fordi trafikforholdene ikke er sikre. Bilerne bliver presset op på fortovet i svingene, fordi de modsatkørende kører over midterlinjen. Mener det er bedre, at bussen kører mod skovkanten, men modkørerne skal stadig op på fortovet, fordi vejen er for smal til de store busser. Forslag: Hvis ruten skal bibeholdes, bør man køre med mindre busser. Protesterer over planer om at sløjfe 400/400S fra strækningen fra Åvej ad Ring 4 til Bagsværd. Bus 400/400S er eneste chance for buskørsel til Bagsværd, siden gamle linje 165 blev nedlagt. Bruger linje 151 til Åvej efterfulgt af 400/400S til Lyngby. Tidligere var der direkte forbindelse mellem Værløse og Lyngby. De foreslåede ændringer ses at forringe mulighederne for bl.a. børn, som bruger busserne uden for myldretiden. Dette synes ærgerligt. Der skal blive ved med at være direkte forbindelse til Værløse Bymidte fra Ring4, så folk kan handle i Værløse og ikke i Bagsværd. som borgeren. For at køre med mindre busser, er man nød til at have dobbelt så mange busser, eller også skal man køre oftere med de små busser. Dette skyldes, at når belægningen er højest, er der ikke plads i de mindre busser. Linje 400S/400 bliver ikke fjernet den ønskes af Gladsaxe Kommune ført en anden vej men det vil stadig være muligt at komme til Lyngby med 400S/400 fra Furesø Kommune. Kommunen tager ønsket til efterretning.

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift

Indholdsfortegnelse. Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Opsamlingsnotat. 1 Workshop om busdrift Furesø Kommune / Movia Workshop om kollektiv trafik i Furesø Kommune Opsamlingsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Workshop

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009

Notat. Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI. 20. april 2009 Notat Til: Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Furesø og Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: SJ; TOR; JBN, JHI Sagsnummer Sagsbehandler JBN Direkte 36 13 16 66 Fax JBN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr:

Læs mere

Notat. Til: Herlev Kommune. Gladsaxe Kommune. Ballerup Kommune. Furesø Kommune. Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20.

Notat. Til: Herlev Kommune. Gladsaxe Kommune. Ballerup Kommune. Furesø Kommune. Lyngby-Taarbæk Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20. Notat Til: Herlev Kommune Gladsaxe Kommune Ballerup Kommune Furesø Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Sagsnummer Sagsbehandler JHI Direkte 36 13 16 14 Fax JHI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798

Læs mere

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften.

Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Bilag 1. Hvidbog over høringssvar til Forslag til justering af busdriften. Interessent Høringssvar Administrationens kommentarer til høringssvaret Niels Lindhardt Niels Lindhardt foreslår en ændring Forslaget

Læs mere

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Notat. Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 3. december 2015. Arbejdsprogram for trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Notat Til: Ballerup Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 3. december 2015 Arbejdsprogram for trafikbestilling

Læs mere

Forslag til busdriften fra 2015 i høring

Forslag til busdriften fra 2015 i høring Forslag til busdriften fra 2015 i høring Miljø-, Plan- og Teknikudvalget besluttede på deres møde den 16. januar 2014 at sende nedenstående forslag i høring, inden Udvalget træffer endelig beslutning på

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 165

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 165 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 165 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 165, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar

Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Afsender Bemærkninger Forvaltningens kommentar Anette Bille Åvej 20 Er glade for den nye ruteføring så det er nemt at komme fra Hareskov til Søndersø Kvarteret og Værløse Vest. Email: ab@okholm-aps.dk

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag:

Forslag til Trafikbestilling 2016 fremgår i prioriteret rækkefølge af nedenstående oversigt. De angivne beløb er baseret på et overslag: NOTAT/bnorm/7. april 2015/ Sags nr.13.05.16-p00-2-14 Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune skal hvert år inden den 1. maj afgive en trafikbestilling til Movia med de ændringer, kommunen ønsker at

Læs mere

Lone Nielsen - Teknisk sek.

Lone Nielsen - Teknisk sek. Lone Nielsen - Teknisk sek. Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. februar 2009 14:24 Til: Johanne Høgsholm Emne: VS: Movias trafikkort og forslag til busdrift i Furesø, Gladsaxe, Herlev, Ballerup og Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Forslag til Trafikbestilling 2016

Forslag til Trafikbestilling 2016 HØRINGSOPLÆG/ 5. marts 2015 Forslag til Trafikbestilling 2016 Frederikssund Kommune ønsker at forbedre den kollektive trafik i kommunen. Derfor har Byrådet besluttet at sende en række ændringsforslag til

Læs mere

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune

Til: Ballerup Kommune. Kopi til: 13. marts Trafikbestilling 2017 i Ballerup Kommune Til: Ballerup Kommune Kopi til: Egedal Kommune; TOR; SRM; MKL Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 13. marts 2016 Trafikbestilling

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger

Indholdsfortegnelse. Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune. Furesø Kommune / Movia. Løsningsnotat. 1 Vurderinger Furesø Kommune / Movia Analyse af den kollektive trafik i Furesø Kommune Løsningsnotat COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej Søborg

Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej Søborg Afsender Arriva Danmark A/S Regionalchef Brian Thrige Columbusvej 6 2860 Søborg Oversigtsske Email: brianthrige@arriva.dk Ballerup Kommune Hold-an Vej 7 DK-2750 Ballerup Att.: Tina Wexøe Ertbjerg Email:

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Kopi til: 18. december Trafikbestilling 2017 i Gladsaxe Kommune

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Kopi til: 18. december Trafikbestilling 2017 i Gladsaxe Kommune Notat Til: Gladsaxe Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 18. december 2015 Trafikbestilling 2017 i Gladsaxe

Læs mere

Rådgivning Nordsjælland

Rådgivning Nordsjælland Kommune/region Allerød Egedal Fredensborg Resultatet af Trafikbestilling 2015- maj 2014 Rådgivning Nordsjælland Der oprettes en ny linje 338E Allerød st. Vassingerød. Linjen kører med halvtimedrift i myldretiderne

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Gladsaxe Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Gladsaxe Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Gladsaxe

Læs mere

Nyt Bynet i Rødovre Kommune

Nyt Bynet i Rødovre Kommune Nyt Bynet i Rødovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Rødovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Referat fra møde i Byrådet

Referat fra møde i Byrådet Referat fra møde i Byrådet Torsdag den 06. maj 2010 Kl. 19.10 i Byrådssalen Mødedeltagere: Ole Find Jensen (A) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Grethe Olsen (F) Guri Bjerregaard (A)

Læs mere

Nyt Bynet i Brønshøj- Husum

Nyt Bynet i Brønshøj- Husum Nyt Bynet i Brønshøj- Husum - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Brønshøj-Husum 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune...

Indhold Det nye bynet for busser i Gladsaxe Kommune og hovedstadsområdet. 3 Se din nye rute... 3 De nye og omlagte ruter i Gladsaxe Kommune... Det nye bynet 2019 M3 Cityringen (den røde cirkel) i København har følgende 17 stationer, hvoraf de 15 er nye: 1. Aksel Møllers Have 2. Nuuks Plads 3. Nørrebros Runddel 4. Nørrebro 5. Skjolds Plads 6.

Læs mere

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6.

ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE INDHOLD. 1 Resumé. 1 Resumé 1. 2 Vurderinger af den eksisterende busdrift 6. FURESØ KOMMUNE / MOVIA ANALYSE AF DEN KOLLEKTIVE TRAFIK I FURESØ KOMMUNE LØSNINGSNOTAT ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD

Læs mere

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag

Baggrund Betjening af Mørkhøj Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Betjening af Mørkhøj, Ruteforslag Notat Til: Nikolai Hansen Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. januar 2015 Bybus Gladsaxe økonomioverslag

Læs mere

NYT BYNET med kort | 165 | Herlev St. - Gladsaxe Trafikplads | Gyldig 13~10~19 | MOVIA

NYT BYNET med kort | 165 | Herlev St. - Gladsaxe Trafikplads | Gyldig 13~10~19 | MOVIA Linje 165 i Nyt Bynet Hareskov St. Pilevænget Skandrups Allé Birkevangsvænget Ravnehusvej Elme Allé Damsagervej Gl. Hareskovvej (kun mod Gladsaxe Trafikplads) 851 Skovbovænget 851 Tibberup Allé 851 Teglbrændertoften

Læs mere

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune

Nyt Bynet i Hvidovre Kommune Nyt Bynet i Hvidovre Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Hvidovre Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune...

1 Baggrund Det foreløbige arbejde med Planstrategien i Rudersdal Kommune Status Dialogmøde i Rudersdal Kommune... Notat Til: Rudersdal Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler KAV Direkte +45 36 13 17 76 Fax - kav@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 27. maj 2015 Mulighedskatalog - besparelser

Læs mere

Nyt Bynet i Gladsaxe Kommune

Nyt Bynet i Gladsaxe Kommune Nyt Bynet i - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens åbning 11 Adgang

Læs mere

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød

Notat. Til: Region Hovedstaden. Kopi til: 6. august 2013. Direkte busforbindelse mellem Frederikssund og Hillerød Notat Til: Region Hovedstaden Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler TOR Direkte +45 36 13 16 40 Fax - TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. august 2013 Direkte busforbindelse mellem

Læs mere

Overraskende hurtig 1

Overraskende hurtig 1 Overraskende hurtig 1 Overblik Sammenhæng mellem Movias buskoncepter Geografi Buskoncepter Byområder A-BUS Linjer i og mellem byområder og arbejdspladser i hovedstadsområdet ALMINDELIG BUS S-BUS +WAY Linjer

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 500S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 500S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Udmøntning af besparelse på Natbusser -Faktaark og kort

Udmøntning af besparelse på Natbusser -Faktaark og kort Udmøntning af besparelse på Natbusser -Faktaark og kort 21. september 2016 81N Ballerup - Dragør Alternativ betjening: 5A og S-tog Overgår til 350S Ingen betjening af Kongelundsvej og Søvang i Tårnby og

Læs mere

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017

Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Høring om ændring af busdriften i Egedal Kommune i 2017 Dette er en høring vedrørende indførelsen af en ny kollektiv buslinje fra Veksø Station til Måløv Station over Søagerskolen samt en justering af

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Teknik- og Miljøudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 04-10-2011 Dato: 26-08-2011 Sag nr.: TMU 85 Sagsbehandler: Charlotte Schleiter Kompetence: Fagudvalg [ ] Økonomiudvalget

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Ballerup Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Ballerup

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget

Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget Referat fra ekstraordinært møde i Plan- og Udviklingsudvalget onsdag den 13. april 2011 kl. 12.00 i F2, Frederikssund Mødet sluttede kl. 15.07 Mødedeltagere: John Schmidt Andersen (V) Guri Bjerregaard

Læs mere

Nyt Bynet på Nørrebro

Nyt Bynet på Nørrebro Nyt Bynet på Nørrebro - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Nørrebro 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

NYT BYNET | 165 | Herlev St. - Gladsaxe Trafikplads | Gyldig 13~10~19 | MOVIA

NYT BYNET | 165 | Herlev St. - Gladsaxe Trafikplads | Gyldig 13~10~19 | MOVIA 165 mandag - fredag lørdag søn- og helligdage Herlev St. Herlev Bymidte Kildegårdskolen Egebjergvej Hareskov St. Værebroparken Bagsværd St. (Terminalen) HF 4. Juli 1917 5.28 5.31 5.38 5.47 5.53 6.03 6.07

Læs mere

Nyt Bynet i Bispebjerg

Nyt Bynet i Bispebjerg Nyt Bynet i Bispebjerg - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Bispebjerg 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Pendulbusser - et nyt koncept. v/ Tina Wexøe, HT

Pendulbusser - et nyt koncept. v/ Tina Wexøe, HT Pendulbusser - et nyt koncept. v/ Tina Wexøe, HT HT har gennem de seneste år differentiseret busproduktet i S-, E- og P-busser foruden lokale og regionale linier, servicebus- og telebuslinier. HT har udviklet

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Juni Evaluering af kommunens trafikbestilling 2012

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Juni Evaluering af kommunens trafikbestilling 2012 Notat Til: Gladsaxe Kommune Sagsnummer Sagsbehandler JHI Direkte 36 13 16 14 Fax - JHI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Juni 2013 Evaluering af kommunens trafikbestilling 2012 I

Læs mere

Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center Solrød. Att: Helga Henriksen. 10. marts 2010

Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center Solrød. Att: Helga Henriksen. 10. marts 2010 Solrød Kommune Rådhuset Solrød Center 1 2680 Solrød Att: Helga Henriksen Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte 36 13 16 62 Fax SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 10. marts 2010 Endeligt

Læs mere

Emne: Kapaciteten på de gymnasiale uddannelser for skoleåret

Emne: Kapaciteten på de gymnasiale uddannelser for skoleåret REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets møde den 28. februar 2012 Sag nr. 16 Emne: Kapaciteten på de gymnasiale uddannelser for skoleåret 2012 2013 2 bilag REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets

Læs mere

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger

Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger KØBENHAVNS KOMMUNE forvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Bilag: Forslag til busomlægninger, stoppestedsoprettelser og stoppestedsflytninger Dette bilag beskriver forslagene til busomlægninger, stoppestedsoprettelser

Læs mere

Notat. Til: Rødovre Kommune. Kopi til: 6. februar Rødovre Kommune, Bynet 2019

Notat. Til: Rødovre Kommune. Kopi til: 6. februar Rødovre Kommune, Bynet 2019 Notat Til: Rødovre Kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler JSM Direkte +45 36 13 16 96 Fax - jsm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 6. februar 2018 Rødovre Kommune, Bynet 2019

Læs mere

III Værebroparken - Bagsværd st. - Gladsaxe Trafikplads - Søborg Torv - Buddinge st.

III Værebroparken - Bagsværd st. - Gladsaxe Trafikplads - Søborg Torv - Buddinge st. Notat Til: Gladsaxe Kommune Kopi til: 676416 Sagsbehandler CNR Direkte 36 13 16 79 Fax 36 13 20 93 CNR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. januar 2010 Trafikbestilling til år 2011

Læs mere

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017

Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 Notat til Teknisk Udvalg som opfølgning på foretræder den 12. september 2016 om Kollektiv Trafikplan 2017 På Teknisk Udvalgs møde den 12. september var der foretræder fra Beder- Malling, Hasle og Gellerup

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 161 - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje 161, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter

Læs mere

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag,

1. at Frederiksberg Kommunes trafikbestilling til Movia for det lokale busnet baseres på linje 12, 26, 37 og 68 som angivet i Movias forslag, 105. Bestilling til Movia af det resterende busnet til åbningen af Cityringen Åbent - 13.05.16-G01-3-17 Resumé Den 12. marts 2018 blev By- og Miljøudvalget forelagt resultaterne af høringen af det nye

Læs mere

Busomlægninger under anlæg af Letbane på Ring 3 i Glostrup Kommune

Busomlægninger under anlæg af Letbane på Ring 3 i Glostrup Kommune Notat Til: Glostrup Kommune Kopi til: Albertslund Kommune, Brøndby Kommune, Herlev Kommune, Region H. Sagsnummer Sagsbehandler PBM Direkte +45 36 13 17 28 Fax - pbm@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20. marts Betjening af Egeparken

Notat. Til: Gladsaxe Kommune. Kopi til: TOR, SJ. 20. marts Betjening af Egeparken Notat Til: Gladsaxe Kommune Kopi til: TOR, SJ Sagsbehandler JHI Direkte 36 13 16 14 Fax JHI@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 20. marts 2009 Betjening af Egeparken Gladsaxe Kommune

Læs mere

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser)

Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel. Nyt kollektivt busnet (de gule busser) Nyt kollektivt busnet og ny skolebuskørsel Udgangspunktet har været at etablere et stærkere og mere brugervenligt busnet, som kører der, hvor der er flest passagerer i dag eller størst passagerpotentiale,

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk TOR@moviatrafik.dk

Læs mere

Høringssvar Nyt Bynet Bilag 1, Trafik- og Teknikudvalget 12. marts 2018

Høringssvar Nyt Bynet Bilag 1, Trafik- og Teknikudvalget 12. marts 2018 Høringssvar Nyt Bynet Bilag 1, Trafik- og Teknikudvalget 12. marts 2018 Høringssvar Nyt Bynet1/19 By-og Miljøforvaltningens kommentarer Frekvensen fastholdes på linje 6A med 9 afgange i timen i myldretiden,

Læs mere

Page 1 of 1. Ulla Merete Riel

Page 1 of 1. Ulla Merete Riel 14-04-2008 Page 1 of 1 Ulla Merete Riel Fra: Jakob Himmelstrup [JHI@movia.dk] Sendt: 13. marts 2008 08:33 Til: Johanne Høgsholm Emne: Flyvestationen Vedhæftede filer: Bilag 1.pdf; Bilag 2.pdf; Bilag 3.pdf;

Læs mere

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Notat Modtager: MBU, ØU, KB Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Baggrund I dagsordenspunkt om trafikbestilling 2017 indstiller forvaltningen, at der indgås aftale med Movia

Læs mere

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015.

Oplæg til ændringer i Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk kommuner - justeret ift. kommunernes reaktioner på notatet af 21. december 2015. Notat Til: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk kommuner Kopi til: Ballerup og Egedal kommuner, TOR, KAV, MKL Sagsnummer Sagsbehandler TOR JBN Direkte +45 36 13 16 40 66 Fax - JBN@moviatrafik.dk

Læs mere

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr.

Ulla Merete Riel. Johanne Høgsholm Sendt: 25. september :20 Til: Fra: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. Ulla Merete Riel Fra: Johanne Høgsholm Sendt: 25. september 2008 17:20 Til: Johanne Høgsholm Emne: Forslag til ændring af linje 333 pr. januar 2009 Vedhæftede filer: Forslag til ændring af linje 333 pr

Læs mere

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm.

Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling Oversigt over høringssvar samt forvaltningens kommentarer Forvaltningens kommentarer omhandler udelukkende Busplan Flintholm. NOTAT 12-08-2011

Læs mere

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet

Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet Notatark Emne: Henvendelser modtaget pr. 30. november 2017 vedr. ændringer i bybusnettet 30. november 2017 - Sagsnr. 17/21335 - Løbenr. 240989/17 Brev fra borger bosiddende på Strandbakken i Rebæk By-

Læs mere

Hvad er Movias forsinkelser? Hvad er forsinkelserne på Brohusgade?

Hvad er Movias forsinkelser? Hvad er forsinkelserne på Brohusgade? KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Svar på spørgsmål stillet af Lars Weiss ifm. indstilling om Trafikplan Indre Nørrebro Hvad er Movias forsinkelser? Hvad er forsinkelserne på Brohusgade? Den 2. september 2015 mødtes

Læs mere

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019

Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Nyt Bynet på Amager - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Amager Øst og Amager Vest 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt

Læs mere

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010

Baggrund. Opgradering af linje 229E og 239 til R-net linje. Notat. Til: Kopi til: 15. februar 2010 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler SJ Direkte 36 13 17 10 Fax SJ@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 15. februar 2010 Notat vedrørende omlægning af bustrafikken i Hornsherred

Læs mere

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019

15. februar Sagsnr Dokumentnr Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 15. februar 2018 Sagsnr. 2018-0003612 Høringssvar fra Valby Lokaludvalg om Busnet 2019 Dokumentnr. 2018-0003612-5 Valby Lokaludvalg

Læs mere

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO

UDKAST. Vordingborg Kommune. Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat. NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO UDKAST Vordingborg Kommune Busomlægning Chr. Richardtsvej Notat NOTAT 22. september 2013 TFK/TVO Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Eksisterende forhold... 4 2.1 Buslinjer... 4 2.2 Trafikafvikling

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 27. april 2010

Velkommen til Borgermødet 27. april 2010 Velkommen til Borgermødet 27. april 2010 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Fremlæggelse af Plan 2010 Lidt om hjemmesiden, Søren Fremstilling af aktuelle sager: Opbakning til plan 2010,

Læs mere

Justeringer af busbetjening i Egedal Kommune INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Pendlingsanalyse, sammenfatning 2

Justeringer af busbetjening i Egedal Kommune INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Pendlingsanalyse, sammenfatning 2 MOVIA OG EGEDAL KOMMUNE Justeringer af busbetjening i Egedal Kommune ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk FORSLAG INDHOLD 1 Indledning

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Hvidovre Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Hvidovre Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Hvidovre

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 176

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 176 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele

Læs mere

FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Resumé 3 2.1 Fordele og ulemper 4. 3 Princip for ændret drift 7

FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD INDHOLD. 1 Baggrund 3. 2 Resumé 3 2.1 Fordele og ulemper 4. 3 Princip for ændret drift 7 HILLERØD KOMMUNE, MOVIA FORSLAG TIL NYT BUSNET I HILLERØD SYD ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk UDKAST INDHOLD 1 Baggrund 3 2 Resumé

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 350S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 350S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED

KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED KOLLEKTIV TRAFIK I LYSTRUP, ELEV OG ELSTED 17. marts 2015 SAMSPIL MELLEM MIDTTRAFIK, AARHUS KOMMUNE OG REGION MIDTJYLLAND Aarhus kommune bestemmer serviceniveau og finansierer bybuskørsel og har indtil

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Vej- og Parkafdelingen

GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Vej- og Parkafdelingen GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Vej- og Parkafdelingen Bilag 1, Busdrift og Tilgængelighed Trafik- og Teknikudvalget 22.02.2010 Sag nr. 11, NOTAT bilag 1 Dato: 12. februar 2010 Af: Nikolai K.

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Brøndby Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Brøndby

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A Nyt Bynet Linjebeskrivelse 6A - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 6A, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Trafiksikkerhedsprojekter 2015

Trafiksikkerhedsprojekter 2015 Trafiksikkerhedsprojekter 2015 Vej og park har i nærværende notat nærmere beskrevet projekterne til forbedring af trafikforholdene på de kommunale veje. Der er medtaget projekter fra Vej- og Trafikplan

Læs mere

Nyt Bynet på Østerbro

Nyt Bynet på Østerbro Nyt Bynet på Østerbro - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Østerbro 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet fra Cityringens

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 179

Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje 179 Nyt Bynet Linjebeskrivelse - linje - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse - linje, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele

Læs mere

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015

Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Henvendelser til Helsingør Kommune angående busomlægning 2015 Dato: 08.12.2015 Borger: Gitta Kristensen fra Bistrup 340 er pr. 13. december 2015 omlagt. Der vil derfor ikke fremover være busforbindelse

Læs mere

Evaluering af trafikbestilling 2016

Evaluering af trafikbestilling 2016 Evaluering af trafikbestilling 2016 Baggrund Befordringsanalysen fra 2014 I 2015 vedtog Byrådet at indføre en række forbedringer i den kollektive trafik. Forud for beslutningen havde en tværgående projektgruppe

Læs mere

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019

8. februar Sagsnr Dokumentnr Udkast til høringssvar vedr. Bynet 2019 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Sekretariatet for Valby Lokaludvalg 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 Udkast til

Læs mere

Notat. Til: Gladsaxe kommune. Kopi til: August Strategi og proces for optimering af busbetjeningen i Gladsaxe kommune.

Notat. Til: Gladsaxe kommune. Kopi til: August Strategi og proces for optimering af busbetjeningen i Gladsaxe kommune. Notat Til: Gladsaxe kommune Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler TOR/JHI Direkte 36 13 16 40 Fax TOR@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 August 2010 Strategi og proces for optimering

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 150S

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 150S Nyt Bynet Linjebeskrivelse 150S - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 150S, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Regionsbesparelser Horsens Kommune

Regionsbesparelser Horsens Kommune Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 5. december 2018 1-30-76-201-1-17 Rikke Rasmussen rr@midttrafik.dk 21358096 Regionsbesparelser Horsens Kommune 104-105 Midttrafik afventer Region Midtjyllands

Læs mere

Høring af køreplanindstilling 2019/2020

Høring af køreplanindstilling 2019/2020 Punkt 3. Høring af køreplanindstilling 2019/2020 2019-008618 har fået fremsendt forslag til køreplan 2019/2020 i høring. Jan Øhlenschlæger fremlægger sagen. fastlægger herefter sit høringssvar. Beslutning:

Læs mere

Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016

Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Overborgmesteren 16-11-2016 Sagsnr. 2016-0351802 Københavns Kommunes høringssvar om Trafikplan 2016 Dokumentnr. 2016-0351802-1 Københavns Kommune har d. 19. september modtaget Movias

Læs mere

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter

Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik. 2. Lokalruter Rute nr. Kunde Ønske Kommunes bemærkninger til det foreslåede Esbjerg Kommunes bemærkninger til Sydtrafik 2.1 Busbetjening fra Hostrup og Kokspang til Hjerting/Skads via Esbjerg 240 Borgere fra Kokspang

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A Nyt Bynet Linjebeskrivelse 4A - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 4A, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Herlev Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Herlev Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Herlev

Læs mere

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 15E

Nyt Bynet Linjebeskrivelse 15E Nyt Bynet Linjebeskrivelse 15E - Fra Cityringens åbning i 2019 Movia, Linjebeskrivelse 15E, Nyt Bynet Forslag til den lokale busbetjening Om halvandet år åbner den nye Cityring, som løfter hele den kollektive

Læs mere

Godkendelse af Køreplanindstilling

Godkendelse af Køreplanindstilling Punkt 8. Godkendelse af Køreplanindstilling 2019-2020 2019-008618 Sundheds og Kulturudvalget indstiller, at byrådet godkender, at køreplanen for den kollektive trafik i Aalborg Kommune ændres og justeres

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget

REBILD KOMMUNE. REFERAT Teknik- og Miljøudvalget REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale 1, Støvring Rådhus. Møde slut: 17:45 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Ændringer af køreplaner for den kollektive trafik i 2011/2012

Læs mere

Kollektiv Trafik Tra Tr f a ik i og Te T knik e udv knik alg udv e alg t e d

Kollektiv Trafik Tra Tr f a ik i og Te T knik e udv knik alg udv e alg t e d Kollektiv Trafik Trafik og Teknikudvalget d. 27.1.2014 2014 Busdriften, nettet Gladsaxe Kommune betjenes dagligt af 16 buslinjer og S toget (linje A og H). 13 linjer finansieres af kommunen og 3 linjer

Læs mere

Bilag 5 - Høringssvar fra Følgegruppen vedr. analyse af den kollektive trafik

Bilag 5 - Høringssvar fra Følgegruppen vedr. analyse af den kollektive trafik Bilag 5 - Høringssvar fra Følgegruppen vedr. analyse af den kollektive trafik Antal høringssvar i alt: 4 AFSENDER SAMMENFATTET INDHOLD I HØRINGSSVAR ADMINISTRATIONENS BEMÆRKNINGER 1 Hørsholm Seniorråd

Læs mere

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010

Oplæg til endelig beslutning om linje 225 og servicebus 854 samt trafikbestilling 2010 Greve Kommune Rådhusholmen 10 2670 Greve Att: Michael Løgstrup Sagsnummer Sagsbehandler SN Direkte 36 13 16 62 Fax SN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 12. februar 2009 Oplæg til

Læs mere

Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave

Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave Nyt Bynet på Vesterbro/ Kgs. Enghave - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet på Vesterbro/Kgs. Enghave 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 08 Vedtagelse af Pendlernettet og det videre arbejde med Trafikplan 2013. Indstilling: Administrationen indstiller,

Politisk dokument uden resume. 08 Vedtagelse af Pendlernettet og det videre arbejde med Trafikplan 2013. Indstilling: Administrationen indstiller, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 10. maj 2012 Thomas Damkjær Petersen 08 Vedtagelse af Pendlernettet og det videre arbejde med Trafikplan 2013 Indstilling: Administrationen indstiller,

Læs mere

Bynet forslag til strategisk busnet Rødovre Kommune

Bynet forslag til strategisk busnet Rødovre Kommune Arbejdsnotat Sagsnummer Sagsbehandler SIB Direkte +45 36 13 14 64 Fax - sib@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 19. september 2016 Bynet-2019 - forslag til strategisk busnet Rødovre

Læs mere

Nyt Bynet i Gentofte Kommune

Nyt Bynet i Gentofte Kommune Nyt Bynet i Gentofte Kommune - Fra Cityringens åbning i 2019 Indhold Forslag til den lokale busbetjening 2 Nyt Bynet i Gentofte Kommune 3 Strategisk busnet fra Cityringens åbning 5 Forslag til lokalt busnet

Læs mere

Vi når aldrig at have en fornuftig bus-ordning længe nok til at beboerne vænner sig til den, så de lader bilen stå i en hel del af tilfældene.

Vi når aldrig at have en fornuftig bus-ordning længe nok til at beboerne vænner sig til den, så de lader bilen stå i en hel del af tilfældene. NOTAT Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Anlægsafdelingen Indsigelser til Trafikbestilling 2018 Følgende indsigelser/forslag er modtaget i forbindelse med Trafikbestilling 2018: ---------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Prioritering af slidlag 2014

Prioritering af slidlag 2014 Prioritering af slidlag 2014 På baggrund af Materielgårdens oplysninger om, hvor der er lappet huller i de kommunale veje, har Administrationen fortaget en visuel gennemgang af vejene. Til prioritering

Læs mere